V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-10 2015-12-10 Åby-7 Quill Pen Quill Pen   [s 6] 2140/15 3 16.0 551
2015-11-01 2015-11-01 Åby-5 Quill Pen Quill Pen   [s 6] 2140/4 2 14.9 34
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 Bamming Star Run Bamming Star Run   [s 10] 1640/2 7 15.7 327
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 No Limit Power No Limit Power   [s 3] 1640/3 0 17.0 134
2016-12-29 2016-12-29 Åby-6 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 6] 1640/10 B 0 15.1 617
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 1640/11 C 1 13.8 168
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 6] 2140/8 B 0 g 229
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-7 Quill Pen Quill Pen   [s 7] 1640/8 C str
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-5 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 1640/4 D 0 g 62
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Dollar Access Dollar Access   [v 9] 1640/2 D 2 13.8 510
2016-11-29 2016-11-29 Åby-3 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 1640/3 C 2 13.5 210
2016-11-29 2016-11-29 Åby-1 Quill Pen Quill Pen   [s 7] 2640/3 C 5 14.5 695
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/10 D 3 16.8 596
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 2140/8 D str
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Bear Angus Bear Angus   [v 6] 2140/6 D 0 19.6g 523
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 8] 2160/9 D 0 g 533
2016-10-13 2016-10-13 Åby-9 Quill Pen Quill Pen   [s 7] 1640/9 D 5 12.3g 811
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 2140/14 A 5 14.4 230
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 Space Flirty Space Flirty   [s 6] 2140/9 C 5 16.6 1074
2016-09-17 2016-09-17 Åby-5 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 2140/5 A 1 14.4 18
2016-09-17 2016-09-17 Åby-4 Centro Centro   [v 10] 2140/2 C 6 15.4 29
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-4 Quill Pen Quill Pen   [s 7] 2140/5 C 5 14.8 226
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-9 Stoneface Stoneface   [v 6] 3160/9 B 0 17.0 190
2016-07-30 2016-07-30 Åby-10 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2160/6 B 4 15.7 41
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/3 B 5 15.5 180
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/4 D 0 16.9 722
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-9 Centro Centro   [v 10] 2140/14 D 0 15.8 2621
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-8 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/14 D 0 4427
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2160/10 C 7 17.3 303
2016-06-09 2016-06-09 Åby-8 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/12 C 0 15.4 476
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/4 D 3 13.6 559
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/9 B 6 15.4 531
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-9 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 2140/1 C 1 14.7 65
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-2 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 1640/10 B 2 13.2 91
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/11 B 0 15.0 702
2016-04-14 2016-04-14 Åby-10 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2180/12 C 3 14.7 1132
2016-04-07 2016-04-07 Åby-2 Quill Pen Quill Pen   [s 7] 2140/7 D 5 16.2 380
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2140/12 C 1 14.8 174
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/6 C 5 16.7 262
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Tres Bien I.T. Tres Bien I.T.   [v 4] 2140/9 B 0 18.7g 88
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Quill Pen Quill Pen   [s 7] 2140/7 D 5 14.7 1540
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 2140/1 B 4 15.7 47
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 H.B.Party H.B.Party   [v 12] 2140/6 D 0 18.1 1066
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-3 Quill Pen Quill Pen   [s 7] 2140/11 D 6 17.7 900
2016-01-14 2016-01-14 Åby-10 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2180/14 C 7 17.3 392
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-12 Justina Justina   [s 4] 2160/6 A 8 17.5 338
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-10 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2140/12 D str
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Chilli Winall Chilli Winall   [s 4] 2140/7 D 0 g 357
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 All Star Boy All Star Boy   [v 5] 1640/5 C 0 g 186
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-8 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2140/5 C 1 15.9 354
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 2140/7 C 8 17.0 424
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 4] 2140/6 A 1 15.7 20
2017-12-14 2017-12-14 Åby-8 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2140/11 D str
2017-12-07 2017-12-07 Åby-4 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2640/2 D 4 16.0g 73
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-6 Major Tom Major Tom   [v 6] 2140/8 B 4 16.0 109
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/10 C 3 15.0 113
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1640/2 C 0 15.3 95
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Tahays Blue Amber Tahays Blue Amber   [s 5] 2140/10 A 0 g 33
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Venice Kronos Venice Kronos   [s 3] 2180/12 D 0 g 359
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-5 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 1640/2 D 7 13.4 170
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 All Star Boy All Star Boy   [v 5] 1640/8 A 0 g 55
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-2 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2640/7 B 1 17.0 146
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 2140/9 D 4 16.3 258
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 1640/10 C 0 g 373
2017-11-09 2017-11-09 Åby-8 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 1640/12 D 3 12.0 607
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-8 Drogba Bob Drogba Bob   [v 7] 1640/8 D 0 12.7 491
2017-11-06 2017-11-06 Åby-4 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1640/4 C 1 12.6 133
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2140/10 D 7 15.9 49
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-9 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2100/2 D 2 13.2 503
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-5 All Star Boy All Star Boy   [v 5] 2140/1 B 2 15.2 99
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-5 Drogba Bob Drogba Bob   [v 7] 2140/3 D str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-6 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2140/10 A 2 14.6 81
2017-10-04 2017-10-04 Åby-3 All Star Boy All Star Boy   [v 5] 1640/7 C 2 15.0 238
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 1640/7 C 0 16.5 162
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-4 Drogba Bob Drogba Bob   [v 7] 1640/5 D 2 11.9 369
2017-09-14 2017-09-14 Åby-9 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 1640/10 D 4 12.6 551
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-9 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2140/5 B 0 g 95
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-11 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 2640/2 D 0 16.6 1216
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-4 Drogba Bob Drogba Bob   [v 7] 2140/1 C 4 13.8 509
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-3 Robin Hood Robin Hood   [v 4] 2140/8 B 6 15.7 207
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-1 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2140/5 C 4 13.7 319
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-8 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 2140/2 D 6 16.0 510
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 3] 2640/2 D 0 19.4g 826
2017-07-27 2017-07-27 Åby-12 Bear Angus Bear Angus   [v 7] 2160/8 C 0 18.3 1027
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-1 Drogba Bob Drogba Bob   [v 7] 2140/3 C 6 14.6 218
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Mucho Flax Mucho Flax   [v 5] 2140/3 D 5 16.9 347
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 7] 1640/6 A 2 14.4 109
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 All Star Boy All Star Boy   [v 5] 1609/3 C 4 14.4 149
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-7 Drogba Bob Drogba Bob   [v 7] 1609/9 C 2 11.5 467
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-1 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2140/4 C 3 14.3 157
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Centro Centro   [v 11] 2640/10 B 0 16.8 1004
2017-06-29 2017-06-29 Åby-9 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 1640/10 B 4 12.4 109
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Chili Jordan Chili Jordan   [s 6] 2140/10 B 6 16.4 473
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2640/12 B 1 15.5 79
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Majett Majett   [s 5] 2140/5 C 5 14.8 51
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-11 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2140/11 C 0 13.5 237
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-6 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2140/5 C 0 13.3 376
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Absolut Dream Fam Absolut Dream Fam   [v 6] 2080/11 D 0 18.5 307
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2160/9 C 2 14.2 219
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-9 Drogba Bob Drogba Bob   [v 7] 1640/1 B 4 12.4 402
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-7 Chili Jordan Chili Jordan   [s 6] 1640/9 C 5 15.5 348
2017-04-01 2017-04-01 Åby-4 Bear Angus Bear Angus   [v 7] 2140/8 D 5 289
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-6 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 1640/5 D 3 12.6 383
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-4 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 1640/6 C 0 13.8 245
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-2 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2680/6 C 3 15.9 36
2017-02-09 2017-02-09 Åby-8 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 2140/4 C 3 14.2 56
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-9 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2140/8 D 4 14.8 128
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-4 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 1640/1 C 4 12.9 84
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2140/2 B str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-8 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2160/10 B 0 18.2g 504
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Justina Justina   [s 5] 2140/2 C 0 17.3 351
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Madurai Madurai   [v 5] 2140/2 C 3 16.3 82
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Edio Edio   [v 5] 2140/10 B 0 17.8 64
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-8 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2180/14 B 3 17.0 41
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Wonder Horse Wonder Horse   [s 3] 2140/2 B 0 g 67
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-7 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2140/9 D 1 14.6 158
2018-11-15 2018-11-15 Åby-10 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/5 D 5 14.6 85
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Vischio Bianco Vischio Bianco   [v 4] 2140/2 C 3 14.6 116
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 1640/7 B 2 13.0 41
2018-11-10 2018-11-10 Åby-4 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2140/1 C 1 16.1 44
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/6 A 2 17.0 20
2018-11-10 2018-11-10 Åby-8 Van Figo Van Figo   [v 6] 2140/8 C 2 18.5 66
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 1640/2 B 2 13.0 29
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/2 C 0 18.6 41
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Andover Cup Andover Cup   [v 4] 2140/9 A 5 17.1 35
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Happy Steel* Happy Steel*   [s 4] 2140/14 A 1 13.7 26
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Loveslikeasmoothie Loveslikeasmoothie   [s 5] 1640/9 B str
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-3 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 5] 2140/2 B 1 15.5 29
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-7 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/9 B 2 17.3 333
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/2 B 3 16.2 213
2018-10-13 2018-10-13 Åby-10 Dugur Dugur   [v 5] 2140/1 D 0 g 163
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-3 Greenstream Greenstream   [s 5] 2660/4 C 3 18.0 138
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-8 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2640/4 D 0 16.9 552
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-5 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/10 B 2 14.5 297
2018-09-20 2018-09-20 Åby-5 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2140/7 D 0 16.6 453
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/12 D 4 14.8 760
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-1 Il Wilma Girl Il Wilma Girl   [s 4] 2140/1 C 6 19.8 190
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-7 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 2140/4 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-5 Global Underground Global Underground   [v 4] 1640/10 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-6 Il Wilma Girl Il Wilma Girl   [s 4] 2140/2 D 4 17.7 448
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2140/6 B 4 15.7 78
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 2140/4 D 0 15.2 449
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 1640/6 D 3 16.1 155
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/11 D 0 14.8 736
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-3 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2640/6 B 4 16.5 181
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-2 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/5 D 4 14.8 217
2018-08-16 2018-08-16 Åby-8 Vincent Horse Vincent Horse   [v 4] 2160/10 B 2 16.1 467
2018-08-11 2018-08-11 Åby-13 Santana Grif Santana Grif   [v 7] 2140/8 A 0 16.1 288
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-8 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 1640/4 D 0 13.6 795
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-7 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2140/4 B 5 14.9 163
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-3 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2140/5 D 0 17.8 330
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 2140/11 C 7 16.4 100
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 2140/5 C 0 g 30
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/6 C 3 14.6 80
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 8] 2140/4 D 4 16.4 165
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/2 D 2 16.5 129
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-5 Alicia Bore Alicia Bore   [s 5] 1640/8 D 5 14.7 551
2018-08-02 2018-08-02 Åby-11 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2140/6 D 0 17.4 1087
2018-08-02 2018-08-02 Åby-7 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 1640/8 D 0 13.2 639
2018-08-02 2018-08-02 Åby-6 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 1609/2 D 5 10.7 361
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Randemar R.D. Randemar R.D.   [v 4] 2140/3 B 1 15.1 20
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/3 A 5 14.7 203
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/4 D 2 15.3 233
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 2140/8 B 6 15.9g 58
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-4 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 6] 2140/9 B 8 16.6 49
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Snoopy Snoopy   [v 9] 2140/11 D 4 17.8 192
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Miss Bubbly Miss Bubbly   [s 5] 2140/4 C 0 15.7 588
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-8 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2640/10 B 4 16.4 131
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-7 Måni Måni   [s 6] 2140/7 C 0 17.1 311
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 2140/5 C 0 15.2g 128
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Flying Knight Flying Knight   [s 4] 1640/4 D 0 g 324
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-2 Secret Dream Secret Dream   [v 6] 2140/10 D 0 16.4 422
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-8 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2140/4 D 6 18.5 429
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 Tadpole Tadpole   [v 6] 2640/6 C 5 15.6g 40
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 Make Me Make Me   [s 5] 1609/7 B 3 16.3 115
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-8 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 1609/6 D 4 15.3 64
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Double Night Double Night   [v 4] 2140/9 B 0 g 117
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 2140/1 B 2 15.4 50
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 2140/6 B 4 15.5g 28
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 8] 2140/8 C 4 17.2 180
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 New Moon Pellini New Moon Pellini   [v 6] 2640/2 D 0 g 118
2018-06-28 2018-06-28 Åby-3 Happy Steel* Happy Steel*   [s 4] 2140/10 C 1 14.3 33
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-5 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 2140/1 C 5 13.6 230
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2140/7 C 4 18.5 22
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2640/1 B 3 17.9 35
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-4 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/1 D 8 16.4 452
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-2 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/7 C 8 17.1 99
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 2140/5 B 8 16.5 23
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 Double Night Double Night   [v 4] 2140/9 C 2 16.7 101
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Esteban S.T. Esteban S.T.   [v 5] 2140/4 D 5 14.5 243
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 1640/7 B 0 13.2 196
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/8 C 4 14.3 34
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/9 C 0 14.7 26
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-8 Burn Out Burn Out   [v 8] 1609/11 C 6 14.3 253
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 1609/1 D 5 12.9 43
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 1609/7 D 0 g 45
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Double Night Double Night   [v 4] 2140/8 D 5 14.4 382
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Måni Måni   [s 6] 2160/5 D 0 16.3 799
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 1640/11 D 2 12.1 104
2018-05-23 2018-05-23 Åby-6 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 1640/6 C 4 11.2 85
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Belcano Rich Belcano Rich   [v 9] 2140/8 D 6 18.9 500
2018-05-17 2018-05-17 Åby-6 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/11 D 6 15.9 636
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-10 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2160/11 A 3 15.6 76
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-3 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 1640/9 C 0 12.4 356
2018-05-09 2018-05-09 Åby-9 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/14 B 0 13.6 248
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 6] 2140/8 D 6 14.8 530
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 1640/10 B 4 14.0 52
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-5 Bring Me Love Bring Me Love   [s 4] 1640/4 A 1 15.1 18
2018-05-03 2018-05-03 Åby-11 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 4] 2160/8 B 6 15.2g 147
2018-05-03 2018-05-03 Åby-8 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 1640/4 D 0 12.0 174
2018-04-28 2018-04-28 Åby-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 1640/4 D 0 12.0 106
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-9 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 2140/10 D 3 12.7 73
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-6 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 1640/12 C 6 12.6 562
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-8 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2640/8 B 2 16.1 193
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Juliana Bore Juliana Bore   [s 7] 2140/6 D 0 16.4 129
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-10 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/5 C 2 13.7 50
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 6] 2140/6 C 6 16.6 378
2018-04-18 2018-04-18 Åby-9 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 4] 2140/7 A 0 g 149
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Tadpole Tadpole   [v 6] 2140/4 D 0 g 101
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Twist and Shout Twist and Shout   [s 6] 2140/11 D 7 14.2 461
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Zahra Mil Zahra Mil   [s 3] 2140/5 D 0 g 109
2018-04-12 2018-04-12 Åby-1 Girl from Above Girl from Above   [s 5] 2140/5 B str
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-9 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 2140/7 C 5 13.8 117
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-6 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 1640/7 C 1 13.7 106
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-9 Uffe Frontline Uffe Frontline   [v 5] 2140/5 B 2 17.6 48
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-5 Asa Shadow Asa Shadow   [v 6] 1640/5 D 3 15.4 126
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-2 Måni Måni   [s 6] 2140/9 C 6 16.3 140
2018-04-04 2018-04-04 Åby-9 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 1640/2 B 1 12.9 44
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 7] 2140/4 C 4 15.8 419
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 6] 2660/11 B 0 16.0 465
2018-03-29 2018-03-29 Åby-5 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 1640/2 C 4 15.4 463
2018-03-29 2018-03-29 Åby-3 Justina Justina   [s 5] 2140/12 A 0 18.6 854
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 4] 2660/9 C 5 15.8 82
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 Måni Måni   [s 6] 2140/1 C 6 17.1 284
2018-03-25 2018-03-25 Åby-11 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/3 C 1 14.6 169
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Mucho Flax Mucho Flax   [v 6] 2140/2 D 3 17.9 254
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-4 Justina Justina   [s 5] 2140/1 A 0 16.0g 462
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 4] 2140/11 C 5 16.7 571
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-5 Visone Jet* Visone Jet*   [h 4] 1640/6 D 0 g 65
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-3 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 4] 2640/5 B 3 16.7 42
2018-03-08 2018-03-08 Åby-4 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2160/9 B 3 15.7 517
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 4] 2140/2 D 0 16.2 69
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-8 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2160/7 D 2 16.4 250
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/1 D 4 16.8 338
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-8 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 2140/6 B 0 18.2 113
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-7 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 1640/6 D 0 15.9 69
2018-02-14 2018-02-14 Åby-6 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 1640/3 C 5 14.8 317
2018-02-08 2018-02-08 Åby-7 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 4] 2140/14 A 5 15.9 80
2018-02-08 2018-02-08 Åby-4 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 1640/8 C 2 12.2 34
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 1640/9 B 5 13.2 84
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-3 Bring Me Love Bring Me Love   [s 4] 2140/7 B 2 16.6 48
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-8 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 2160/13 A 7 15.3 67
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/14 C 3 13.6 649
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-5 Dollar Access Dollar Access   [v 11] 2140/10 D 6 13.7 539
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Hives Hives   [v 6] 2140/14 B 0 17.2g 201
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-3 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2160/5 B 1 16.9 115
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-3 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 7] 2140/10 C 0 15.2 547
2018-01-10 2018-01-10 Åby-9 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 1640/11 C 0 13.8 481
2018-01-10 2018-01-10 Åby-1 Drogba Bob Drogba Bob   [v 8] 2140/5 D 3 15.1 379
2018-01-04 2018-01-04 Åby-4 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 1640/2 D 5 12.5 117
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Stepping Forever Stepping Forever   [v 5] 2140/2 D 6 17.1 220
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Aha Aha   [v 7] 1640/9 D 7 14.6g 384
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Au Pair Girl Au Pair Girl   [s 4] 2140/7 B 1 13.8 59
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 4] 2140/1 B 6 17.6 286
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Master Sea Master Sea   [h 4] 2140/5 B 0 g 42
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 Min Fina Min Fina   [s 4] 2140/1 C 5 17.2 165
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-5 Glimra Guld Glimra Guld   [s 4] 1640/1 B 3 14.3 37
2019-10-31 2019-10-31 Åby-10 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2180/7 C 7 14.4 361
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-6 Stuck on Joe Stuck on Joe   [v 7] 2140/11 C 3 15.6 65
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-5 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 6] 2140/6 B 7 16.1 36
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-4 Edgy Look Edgy Look   [v 6] 2160/3 B 0 18.6g 42
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Master Sea Master Sea   [h 4] 2140/3 A 2 14.5 53
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2140/8 D 7 14.3 529
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/5 B 5 16.3 139
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2140/5 C 5 15.1 398
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 2140/9 B 8 16.4g 37
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2140/8 D 5 15.4 294
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 6] 2140/12 B str
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Master Sea Master Sea   [h 4] 2640/2 A 1 16.5 28
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-4 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 4] 2140/4 D 4 17.6 155
2019-09-07 2019-09-07 Åby-9 Edgy Look Edgy Look   [v 6] 2640/4 D 0 16.0 414
2019-09-07 2019-09-07 Åby-8 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 6] 1640/10 D 0 13.7 977
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 2140/2 D 3 13.3 101
2019-09-07 2019-09-07 Åby-5 Conrads Prodigy Conrads Prodigy   [s 4] 2640/4 D 3 18.1 82
2019-09-07 2019-09-07 Åby-1 Gentle Aise Gentle Aise   [v 4] 2140/4 B str
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-7 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 6] 2140/2 C 0 g 447
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 2160/11 B 4 14.8 99
2019-08-15 2019-08-15 Åby-1 Gentle Aise Gentle Aise   [v 4] 2140/11 B 0 18.3 616
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Cefalo Cefalo   [v 9] 2140/5 C 4 16.7 290
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/5 D 8 16.1 368
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 1640/3 C 0 g 581
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-2 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 4] 2140/5 B 3 17.5 268
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Edgy Look Edgy Look   [v 6] 2140/11 D 5 13.5 551
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Wine Lane Wine Lane   [s 4] 2640/6 C 3 15.7 77
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 5] 2140/9 A 0 19.1 423
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/2 D 0 16.1 861
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-14 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 4] 2140/9 D 0 18.0 1523
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-10 Velegance Velegance   [s 4] 2140/5 D 0 16.8 185
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Barbaresco V.W. Barbaresco V.W.   [v 6] 2160/3 B 0 g 36
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 2140/4 D 2 14.1 495
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/10 D 0 g 340
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Hey Joe Hey Joe   [v 8] 2140/12 D 0 g 513
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 5] 2140/9 A 1 15.0 26
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Wine Lane Wine Lane   [s 4] 2140/2 B 2 15.2 119
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 9] 2140/2 B 5 18.7 96
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/1 D 5 16.0 155
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-5 Greenstream Greenstream   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 1002
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-6 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2640/7 D 0 g 685
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-2 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2640/4 D 0 16.8 357
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-5 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 7] 1609/8 C 5 16.1g 190
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/5 D 1 17.3 185
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 7] 1640/2 C 7 14.3 781
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2160/9 C 5 16.5 160
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-10 Conrads Prodigy Conrads Prodigy   [s 4] 2140/4 A 0 22.1g 75
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-8 Insert Ecus Insert Ecus   [v 7] 2640/13 B str
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 1640/3 D 5 13.2 453
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-7 Unit Brodde Unit Brodde   [v 8] 2160/8 B 2 16.1 90
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-4 Veggie Hanover* Veggie Hanover*   [s 7] 2140/5 D 5 15.8 567
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/12 C 0 17.3 215
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Victor Rush* Victor Rush*   [h 8] 2140/6 C 3 16.5 67
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-10 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/14 C 0 g 798
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 4] 1640/10 C 5 13.1 231
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Jessica Highness Jessica Highness   [s 7] 2160/12 B 0 15.9 606
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 4] 2640/2 C 0 15.9 162
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Wonder Horse Wonder Horse   [s 4] 2640/10 D 0 18.9 626
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Conrads Prodigy Conrads Prodigy   [s 4] 2140/7 A 0 g 59
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Velegance Velegance   [s 4] 1640/3 C 1 14.8 27
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Elsztain Elsztain   [v 5] 2640/4 B 0 g 87
2019-02-06 2019-02-06 Åby-2 Conrads Prodigy Conrads Prodigy   [s 4] 2140/5 B 4 20.3 39
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 4] 1640/9 B 2 14.7 45
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 1640/11 B 0 16.5 713
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 High Colours High Colours   [v 8] 2140/8 D 0 g 485
2019-01-17 2019-01-17 Åby-2 Conrads Prodigy Conrads Prodigy   [s 4] 2140/2 A 0 g 64
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Tour de France Tour de France   [v 7] 2180/15 D 0 g 757
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Conrads Prodigy Conrads Prodigy   [s 4] 2140/1 B 4 17.6 36
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-2 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2140/11 D 5 15.5 842
2020-10-22 2020-10-22 Åby-2 Sweet Morique Sweet Morique   [s 3] 2140/9 B str
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Boston Bore Boston Bore   [s 5] 1640/9 C 0 17.9g 172
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 2140/4 D 0 17.2 506
2020-08-29 2020-08-29 Åby-9 Mister Lee Mister Lee   [v 5] 2140/11 B 0 g 110
2020-08-29 2020-08-29 Åby-6 Loveslikeasmoothie Loveslikeasmoothie   [s 7] 2140/10 D str
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 10] 2140/6 D 0 g 1335
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-8 Loveslikeasmoothie Loveslikeasmoothie   [s 7] 2140/2 D 0 16.8 69
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/1 A 4 14.3 124
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Alicia Bore Alicia Bore   [s 7] 2140/3 C 2 13.8 366
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-9 Loveslikeasmoothie Loveslikeasmoothie   [s 7] 2140/3 D 2 15.8 214
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Just Above Just Above   [v 9] 2160/4 D 0 g 1315
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-10 Mister Lee Mister Lee   [v 5] 2140/7 A 8 17.6g 64
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Power Vacation Power Vacation   [s 4] 2140/3 C 0 g 200
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Devs Dreamking Devs Dreamking   [v 5] 2640/2 C 0 g 555
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-8 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2180/13 A str
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-11 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2640/2 D 5 17.0 268
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-8 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 6] 2140/12 D str
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-7 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 5] 2140/10 D 0 19.0 983
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-3 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/6 A 7 17.0 119
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-2 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/12 C 3 15.7 103
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 8] 2140/2 D 0 20.1 724
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-9 Indra Silas Indra Silas   [s 4] 1609/3 B 1 16.0 48
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-5 Anna S.H. Anna S.H.   [s 5] 1609/8 B 2 13.1 30
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 4] 2140/8 D 6 15.9 944
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 My Little Sparrow My Little Sparrow   [s 6] 2140/1 B 0 16.0 282
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Mister Lee Mister Lee   [v 5] 2140/10 B 0 g 125
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 2640/3 B 4 14.9 76
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Pagano Pagano   [v 6] 2140/1 C 5 14.7 84
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 C.D.C.'s Ludde C.D.C.'s Ludde   [v 8] 2140/6 B str
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 1640/12 C 0 g 1164
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Loveslikeasmoothie Loveslikeasmoothie   [s 7] 2140/2 C 0 17.0 459
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Who by Fire Who by Fire   [v 7] 2140/1 D 0 g 712
2020-05-14 2020-05-14 Åby-5 Pagano Pagano   [v 6] 2140/3 B 1 14.5 181
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 Greenstream Greenstream   [s 7] 1609/3 C 0 g 244
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Hasty Helene Hasty Helene   [s 5] 2140/6 A 2 14.7 116
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-5 Quality Tilly Quality Tilly   [v 7] 2660/8 C 4 16.7 61
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Min Fina Min Fina   [s 5] 2140/1 D 0 g 208
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Turbo Walker Turbo Walker   [v 8] 1640/3 C 0 19.3 938
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Glory Smash Glory Smash   [s 5] 2140/3 C 2 15.8 163
2020-04-16 2020-04-16 Åby-3 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2140/2 B 6 14.1 101
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 6] 2140/5 C str
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 2140/8 D 5 15.8 146
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 2140/7 D 6 16.5 87
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Alibi Alibi   [s 5] 2140/9 D 3 15.9 355
2020-04-02 2020-04-02 Åby-7 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 6] 2140/10 B 0 18.5 705
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Bossy Alley Bossy Alley   [v 6] 2140/12 A 2 13.2 77
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2160/6 D 0 g 400
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Patos Rose Patos Rose   [s 6] 1640/10 D 0 15.5 185
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Nixan Run Nixan Run   [s 6] 2160/4 B 0 g 65
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Slade H.H. Slade H.H.   [v 8] 1640/4 C 0 g 75
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-4 David S.H. David S.H.   [v 3] 1640/5 C 0 g 26
2021-12-22 2021-12-22 Åby-5 Precious Lord Precious Lord   [v 6] 1640/10 B 8 13.7 152
2021-12-09 2021-12-09 Åby-10 Lotta Roc Lotta Roc   [s 10] 2180/6 D 6 22.5g 258
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-6 David S.H. David S.H.   [v 3] 2140/7 A 2 16.3 47
2021-12-01 2021-12-01 Åby-2 Global Born to Run Global Born to Run   [v 4] 2140/7 B 4 17.3 84
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-9 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 9] 2140/12 D 6 17.8 578
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-7 Devs Dom Perignon Devs Dom Perignon   [v 5] 2140/5 B 2 16.9 46
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Crazymonsterheart Crazymonsterheart   [s 6] 2140/12 B 8 18.7 239
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-2 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 4] 2140/1 B 8 18.8g 79
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-5 The Black Rose The Black Rose   [s 4] 1640/3 D 0 g 82
2021-11-14 2021-11-14 Åby-7 Spinal Tap A.T. Spinal Tap A.T.   [v 5] 1640/2 A str
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-7 Bravo Tessla Bravo Tessla   [s 4] 2140/8 D 0 14.5 332
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-7 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 9] 2140/2 D 0 15.7 1930
2021-11-06 2021-11-06 Åby-10 Global Born to Run Global Born to Run   [v 4] 2140/6 A 3 16.4 27
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-7 Bravo Tessla Bravo Tessla   [s 4] 2140/9 C 4 15.3 283
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-5 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 6] 2140/6 D 2 15.4 468
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-2 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 4] 2640/8 C 6 18.0 236
2021-10-28 2021-10-28 Åby-10 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 6] 2180/11 B 1 15.4 28
2021-10-24 2021-10-24 Åby-5 Tourzo Tourzo   [s 6] 2140/9 C 5 15.5 627
2021-10-24 2021-10-24 Åby-4 Global Born to Run Global Born to Run   [v 4] 2140/1 B 2 17.6 45
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-3 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/9 C 3 17.1 178
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-3 Iza S. Iza S.   [s 4] 2140/4 B 3 16.9 256
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-9 Devs Dom Perignon Devs Dom Perignon   [v 5] 2140/1 D 0 17.1 693
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-4 Ville Ima Ville Ima   [v 7] 2140/9 D 5 16.0 444
2021-10-14 2021-10-14 Åby-8 Priscilla R. Priscilla R.   [s 3] 2140/1 C 5 18.5 102
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-8 Silpinge Prince Silpinge Prince   [v 4] 2140/8 A 5 18.2 63
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-6 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 6] 2140/8 A 6 16.6 99
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-4 Cemma T.T. Cemma T.T.   [s 4] 2140/8 B 0 g 22
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-1 Paragon Hanover Paragon Hanover   [v 4] 2140/8 B 0 18.4 52
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-7 Hodder Hodder   [v 7] 2140/9 C str
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-7 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 4] 1640/7 C 1 12.9 22
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-6 Nightwatcher Nightwatcher   [v 3] 2140/3 C 6 16.2 201
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-5 Odd Squad Odd Squad   [v 4] 2140/10 D 0 17.1 217
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-3 Utah Broline Utah Broline   [v 5] 2140/2 C 0 15.0 299
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-8 Nightwatcher Nightwatcher   [v 3] 1609/8 B 1 13.8 16
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-7 Allgunnens Piion Allgunnens Piion   [s 5] 1609/10 C str
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-6 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 9] 1609/7 C 6 13.0 96
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-4 Pagano Pagano   [v 7] 1609/9 B 0 g 86
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-3 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 6] 1609/8 A 2 14.6 75
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-8 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 7] 2180/14 A 0 15.5 149
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-8 Hills Hope Hills Hope   [s 5] 2160/7 B 0 g 117
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-3 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 6] 2140/6 C 2 17.2 46
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-7 One Deep Valley One Deep Valley   [v 5] 2140/9 D 2 14.0 413
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-8 Cemma T.T. Cemma T.T.   [s 4] 2140/5 B str
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-6 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 9] 2140/6 B 1 13.3 110
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-5 Sergie Phefirst Sergie Phefirst   [v 7] 2140/3 D 1 15.1 65
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-4 Navas Navas   [v 7] 2140/10 B 3 15.7 314
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-3 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 4] 2140/2 C 1 13.8 24
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-10 Arvid S.H. Arvid S.H.   [v 6] 2140/1 C 5 12.9 248
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-8 Georgia Am Georgia Am   [s 5] 2140/5 C str
2021-08-25 2021-08-25 Åby-2 The Black Girl The Black Girl   [s 10] 2160/10 C 3 16.2 125
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-3 Amoa King Amoa King   [v 4] 2140/3 C 2 14.1 61
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-8 Georgia Am Georgia Am   [s 5] 2140/5 A 1 16.0 12
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-6 Im Your Captain Im Your Captain   [h 6] 3200/6 B 4 15.7 145
2021-08-12 2021-08-12 Åby-3 Amoa King Amoa King   [v 4] 2140/12 A 1 15.0 31
2021-08-06 2021-08-06 Romme-2 Georgia Am Georgia Am   [s 5] 2140/4 A 1 14.7 13
2021-08-05 2021-08-05 Åby-10 Icloud Icloud   [s 6] 2160/5 B 5 17.1 179
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-3 Select Teemer Select Teemer   [v 8] 2160/8 D 0 16.2 1070
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-6 Conrads Malin Conrads Malin   [s 4] 2140/5 A 3 15.4 20
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-1 Little Dream Little Dream   [s 3] 2140/2 D 0 17.9 539
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-8 Iza S. Iza S.   [s 4] 1640/4 D 5 14.8 1103
2021-07-29 2021-07-29 Åby-8 Global Benchmark Global Benchmark   [s 4] 2140/8 C 2 15.8 42
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-3 Enge Kevin Enge Kevin   [v 7] 1640/1 D 5 13.3 43
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-8 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 7] 2180/11 A 1 15.0 45
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-7 Navas Navas   [v 7] 2140/11 A str
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-3 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 5] 2140/10 A 0 16.4 56
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Mojito Day Mojito Day   [v 4] 2640/7 A 1 15.5 53
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-7 The Real Star The Real Star   [v 7] 1609/9 A 3 11.8 44
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-3 Navas Navas   [v 7] 1609/1 D 3 13.5 621
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-2 Isa Cake Isa Cake   [s 5] 1609/4 C 8 16.4 1171
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-7 Iza S. Iza S.   [s 4] 2140/7 C 0 16.4 1378
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-5 One Two Sea One Two Sea   [v 4] 2140/2 D 0 g 587
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-2 Conrads Malin Conrads Malin   [s 4] 2140/7 B 2 16.1 70
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 One Two Sea One Two Sea   [v 4] 2140/3 C 7 17.4 170
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-9 Greenstream Greenstream   [s 8] 1609/4 C 2 13.3 305
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-5 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 9] 1609/9 D 5 12.0 602
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-8 Select Teemer Select Teemer   [v 8] 2140/9 C 7 16.3 52
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-8 Cemma T.T. Cemma T.T.   [s 4] 2140/5 C 1 18.7 23
2021-04-23 2021-04-23 Åby-12 Super Alice Super Alice   [s 6] 2160/6 C 4 15.3 738
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-7 Hasty Helene Hasty Helene   [s 6] 2140/9 A 2 15.7 29
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-6 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 6] 2140/5 B 2 14.7 171
2021-04-07 2021-04-07 Åby-8 Barbaresco V.W. Barbaresco V.W.   [v 8] 2140/12 A str
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Callum N.O.* Callum N.O.*   [h 6] 2140/1 D 0 g 136
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Incredible Wine Incredible Wine   [v 5] 2640/12 A 0 g 81
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-6 Zoreen Zoreen   [s 5] 2140/6 D str
2021-02-03 2021-02-03 Åby-3 Teton Nikkis Man Teton Nikkis Man   [v 5] 2140/9 B 5 16.3 576
2021-01-28 2021-01-28 Åby-3 Cash Bore Cash Bore   [v 6] 2140/5 C 0 g 32
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-6 Barbaro As Barbaro As   [v 5] 2140/1 D 0 14.5 948
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-4 Dontloosememate Dontloosememate   [v 6] 1640/3 B str
2022-07-03 2022-07-03 Tingsryd-6 Select Teemer Select Teemer   [v 9] 1609/6 D 0 14.6 535
2022-07-03 2022-07-03 Tingsryd-5 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 10] 1609/4 C 1 11.8 171
2022-07-03 2022-07-03 Tingsryd-4 Conrads Malin Conrads Malin   [s 5] 1609/8 C 3 13.6 93
2022-07-02 2022-07-02 Åby-10 Scarlet Chame M.* Scarlet Chame M.*   [v 5] 2140/3 B 2 16.4 55
2022-07-02 2022-07-02 Åby-9 Priscilla R. Priscilla R.   [s 4] 2140/2 D 8 20.0 32
2022-07-02 2022-07-02 Åby-6 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 8] 2140/1 D 8 15.1 578
2022-07-02 2022-07-02 Åby-4 Sweet Solway Sweet Solway   [s 5] 2140/2 C 5 16.7 232
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-12 Das Auto Das Auto   [v 6] 2160/4 B 0 16.3 123
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-4 Viento Viento   [v 5] 2140/5 B 5 17.1 128
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-5 Imaybee Imaybee   [s 5] 2148/6 D 0 16.8 56
2022-06-11 2022-06-11 Åby-7 Priscilla R. Priscilla R.   [s 4] 2140/5 C 4 18.5 85
2022-06-11 2022-06-11 Åby-3 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 6] 2140/2 B 2 16.0 60
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-5 Nadal Coger Nadal Coger   [v 5] 2140/3 B 4 14.1 82
2022-06-02 2022-06-02 Åby-6 Magic Sea Magic Sea   [v 7] 2160/8 B 7 16.5 141
2022-06-02 2022-06-02 Åby-1 Priscilla R. Priscilla R.   [s 4] 2140/4 B 3 17.8 754
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-8 Amoa King Amoa King   [v 5] 2140/7 A 5 14.9g 93
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-3 Aperol Broline Aperol Broline   [s 4] 1640/2 C 3 14.3 63
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-2 A Mean Machine A Mean Machine   [s 4] 2160/8 B 0 21.3 539
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-10 Massine Massine   [v 4] 2140/2 A 2 15.9 25
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-9 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 5] 2140/8 B 1 16.4 73
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-7 Runaway Day Runaway Day   [s 5] 2140/1 A 3 15.3 15
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-6 Nadal Coger Nadal Coger   [v 5] 2140/3 A 1 15.0 19
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-3 Anna S.H. Anna S.H.   [s 7] 2140/1 D 2 13.6 263
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-1 Devs Dom Perignon Devs Dom Perignon   [v 6] 2140/4 C 0 g 373
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-6 Stommens Erik Stommens Erik   [v 6] 2148/5 D 2 14.9 441
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-3 Amoa King Amoa King   [v 5] 2100/1 B 5 14.8 161
2022-04-13 2022-04-13 Åby-10 Nixton Håleryd Nixton Håleryd   [v 5] 2140/3 C 5 16.0 225
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-6 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 4] 2640/1 B 3 16.3 84
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-6 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 7] 2140/10 C 8 15.2g 73
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-4 Massine Massine   [v 4] 2140/7 B 0 g 30
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-3 Conrads Malin Conrads Malin   [s 5] 2140/12 C 8 17.3 49
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-1 Devs Duke Devs Duke   [v 5] 2140/10 C 1 18.3 57
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-7 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [v 6] 2140/2 D 2 15.8 17
2022-03-25 2022-03-25 Kalmar-1 Nightwatcher Nightwatcher   [v 4] 1640/6 A 1 15.2 32
2022-03-21 2022-03-21 Axevalla-2 Omega LaMa Omega LaMa   [v 4] 2140/8 C 2 16.4 44
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-8 Massine Massine   [v 4] 2140/1 B 5 18.6g 33
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-6 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 7] 2140/5 C str
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-4 Navas Navas   [v 8] 2140/11 C 0 g 479
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-3 Conrads Malin Conrads Malin   [s 5] 2140/4 C 3 15.6 96ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se