V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Persos Alberto Persos Alberto   [v 4] 2140/3 6 19.0 513
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-5 Persos Alberto Persos Alberto   [v 4] 2140/9 7 18.1 344
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Persos Alberto Persos Alberto   [v 4] 2140/9 7 16.6 295
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-3 Persos Alberto Persos Alberto   [v 4] 2140/6 4 17.0 365
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-8 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2640/9 D 0 18.0 1040
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/6 D 4 17.5 247
2016-11-01 2016-11-01 Romme-4 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2640/8 D 0 19.4 345
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2640/5 B 6 19.8 65
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/8 C 3 17.9 139
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 1640/8 D str
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/7 D 0 17.9 655
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-9 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2140/9 D 8 17.0 125
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/8 C 2 16.4 186
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/4 D 0 17.9 454
2016-09-30 2016-09-30 Romme-9 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2140/3 D 6 16.8 373
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-3 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/8 D 0 16.5 752
2016-09-16 2016-09-16 Romme-11 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2140/4 D 4 16.6 293
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-11 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/2 C 8 17.0 131
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2640/5 D 5 17.0 792
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 1640/8 C 0 148
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-2 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 1640/4 D 0 183
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2640/12 C 8 19.0 75
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2160/11 C 0 17.9 467
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2640/6 B 1 17.2 85
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-6 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/10 D 0 17.1 373
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-4 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2140/6 C 0 18.6 168
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/8 B 3 17.7 43
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2640/5 D 3 18.0g 39
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/12 C 3 16.8 36
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2140/10 D 0 174
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2640/4 C 0 108
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-3 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2140/3 A str
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-4 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2640/12 D 6 16.7 1064
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-10 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2100/14 C 5 15.7 394
2016-05-24 2016-05-24 Romme-3 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/9 D 0 16.3 578
2016-05-20 2016-05-20 Romme-2 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/11 C str
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/7 A 2 16.3 23
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/1 D 3 16.9 145
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2640/10 B 4 17.5 43
2016-04-07 2016-04-07 Romme-10 Lovely Home Lovely Home   [v 7] 2140/7 B 1 16.4 127
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2100/4 D 7 18.3 266
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-1 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 1640/1 D 8 18.1 285
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/4 D 0 18.4 733
2016-02-05 2016-02-05 Romme-2 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/10 C 0 17.7 289
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-5 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2100/6 C 2 19.7 256
2016-01-02 2016-01-02 Romme-3 Persos Alberto Persos Alberto   [v 5] 2140/4 D 0 18.6 687
2017-12-30 2017-12-30 Romme-4 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/7 A 4 17.0 463
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/10 B 4 15.9 241
2017-11-17 2017-11-17 Romme-5 Red Miles Red Miles   [v 5] 2640/14 B 0 20.3 231
2017-11-09 2017-11-09 Romme-1 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2640/8 D str
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/9 C 4 15.6 294
2017-10-31 2017-10-31 Romme-5 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/9 B 8 17.5 93
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-3 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/4 D 0 21.8g 249
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-5 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 6] 2140/2 C 6 18.4 39
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2680/12 D 0 17.7 1633
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-8 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/4 D 0 23.2g 1502
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-5 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 6] 2640/2 C 6 18.1 354
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-6 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/4 D 0 21.5g 956
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-4 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/9 D 0 16.0 948
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/3 D 0 17.1 707
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2160/10 D str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/4 B str
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/7 D 7 17.9 996
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-9 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/8 B 0 79
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/5 D 0 315
2017-08-18 2017-08-18 Romme-11 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/2 D 0 16.5 1378
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/9 C 6 18.0 472
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-6 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/4 B 3 16.8 512
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/1 D 0 17.8 733
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 1640/5 D 7 16.8 230
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-7 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/3 D 6 18.3 473
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 6] 2140/7 C str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/2 C 3 19.8 95
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2140/11 D 0 19.0 275
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 1640/3 D 5 15.3 396
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/4 B 3 18.8 107
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Red Miles Red Miles   [v 5] 2140/2 C 0 26.4g 205
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 4] 2640/6 C 7 19.9 192
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2180/9 C 0 18.9 375
2017-02-12 2017-02-12 Romme-11 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2160/13 D 0 18.1 1127
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2160/6 C 0 20.1 284
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Red Miles Red Miles   [v 6] 2140/1 C 3 17.7 408
2018-11-19 2018-11-19 Romme-9 Red Miles Red Miles   [v 6] 2140/4 A 5 16.4 80
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-6 Red Miles Red Miles   [v 6] 2140/5 C 0 16.2 447
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-3 Red Miles Red Miles   [v 6] 2160/6 A 5 16.6 126
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-6 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/11 D 8 17.3 730
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Red Miles Red Miles   [v 6] 2140/1 A 7 15.5 103
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 Red Miles Red Miles   [v 6] 2140/4 A 3 15.8 18
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-6 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2160/11 D 6 17.2 628
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-10 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/1 C 7 17.1 136
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-2 Red Miles Red Miles   [v 6] 2140/5 C 2 97
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-5 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/4 D 0 226
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/9 D 0 16.0 314
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-7 Red Miles Red Miles   [v 6] 2640/1 C 5 16.9 333
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/2 D 3 16.0 230
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/1 C 0 122
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-4 Red Miles Red Miles   [v 6] 2640/6 A 1 17.5 101
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-7 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 1640/3 D 7 14.7 835
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/6 D 8 19.1 140
2018-03-23 2018-03-23 Romme-4 Red Miles Red Miles   [v 6] 2640/4 B 0 17.8 253
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-9 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 1609/1 D 5 14.5 400
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/3 D 0 18.6 570
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-6 Red Miles Red Miles   [v 6] 2640/10 B 0 16.7 813
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-3 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 1640/5 D 3 17.5 123
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/9 C 6 17.3 546
2019-11-22 2019-11-22 Romme-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/11 B 7 17.6 406
2019-10-25 2019-10-25 Romme-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2160/13 C 6 18.6g 241
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 1640/6 D 6 14.5 856
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 1640/4 D 6 14.7 414
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/7 D 6 16.4 819
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-5 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/12 D 5 16.7 614
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/7 D 1 17.0 133
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/8 D 0 591
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/9 D 0 17.6g 834
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/2 D 0 17.7g 193
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/1 C 0 17.8g 385
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 Red Miles Red Miles   [v 7] 2140/3 C str
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Red Miles Red Miles   [v 7] 2140/8 C 4 16.0 700
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/2 C 0 g 197
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-8 Red Miles Red Miles   [v 7] 3160/8 D str
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Red Miles Red Miles   [v 7] 2140/15 B 0 17.8 279
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-3 Red Miles Red Miles   [v 7] 2660/4 D 4 17.1 302
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 6] 2140/4 C 8 16.9 501
2019-03-17 2019-03-17 Romme-3 Red Miles Red Miles   [v 7] 2640/2 D 5 18.0 609
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-4 Red Miles Red Miles   [v 7] 2660/10 C 4 17.1 403
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Red Miles Red Miles   [v 7] 2140/5 C 0 17.3 464
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Red Miles Red Miles   [v 7] 2660/5 D 7 17.9 270
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/7 D 6 17.3 548
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-3 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/4 D 0 16.4 1028
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-1 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/1 C 8 16.9g 191
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/2 B 5 15.5 38
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 1640/6 C 0 14.9 173
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-3 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/6 D 2 14.5 1114
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/10 C 3 15.4 256
2020-07-24 2020-07-24 Romme-10 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2640/12 D 0 16.7 1240
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-7 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/12 D 5 15.6 926
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/9 C 7 16.5 297
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/8 D 8 16.7 738
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/9 B 4 15.1 770
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-1 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/5 B 5 17.3 134
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/9 B 6 15.5 1272
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/8 A 3 16.9 337
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/11 C 0 17.3 595
2020-03-31 2020-03-31 Romme-8 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/5 C 5 15.7 506
2020-03-06 2020-03-06 Romme-9 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/8 D 6 16.3 1061
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-5 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 2140/2 D 0 17.2 719ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se