V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började t..


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började tävla redan som tvååring, men var inte alltid samarbetsvillig och galopperade bort sig massor av gånger. Första segern kom i fjärde starten och därefter gjorde han bort sig fyra gånger i rad innan han radade upp tre segrar.
- Jag kände tidigt att det var en mycket kapabel häst, men han har haft lite dåligt självförtroende och varit osäker på sig själv och har då försvarat sig med galopp, säger Anders F Jensen.
Som fyraåring visade Apapmand upp sig för den svenska publiken på allvar och vann ett V75-lopp på Halmstad och besegrade en så pass bra häst som Sevilla.
- Han vann den danska Sprintermästaren och jag visste att han skulle kunna mäta sig även mot tufft svenskt motstånd och det var ingen överraskning att vi vann.
Apapmand har tagit ytterligare två tunga segrar i Sverige. Han vann ett V75-lopp på Årjäng och den tyngsta titeln tog han 2017 när han tillsammans med amatören Steffen Christiansen vann prestigefyllda K.G.Bertmarks Minne.
- Det var en härlig seger och en av de största jag tagit som tränare. Även segern på Årjäng rankar jag högt. Det var massor av folk och Apapmand spurtade heroiskt och det var en ruskig känsla över upploppet och det kommer jag alltid att minnas.

Startade i Copenhagen Cup
Förra säsongen inleddes med seger och det gav en inbjudan till Danmarks största lopp, Copenhagen Cup och Apapmand slutade sexa med mersmak bakom vinnande Heart Of Steel. Efter det loppet blev nioåringen sämre och fick vara ifrån tävlingsbanan i flera månader innan han gjorde comeback i november.
- Han är lite ömtålig och jag får lägga upp träningen därefter. Nu känns han riktigt på gång igen och jag var väldigt nöjd med hans segerlopp senast. Vi hamnade sist och sedan spurtade han strålande och vann lätt med krafter kvar.
Hur har han tagit det loppet?
- Han känns jättefin och bara bättre och bättre. Tanken har varit att låta honom tävla sig i form och än så länge har det slagit väl ut.
Hur pass startsnabb är han?
- Han kan öppna hyggligt utan att vara någon raket. Han har bättrat sig, men frågan är om han någonsin kommer att lära sig att öppna snabbt, i första hand måste han få trava in sig och känna sig säker.
Hur ser ditt drömlopp ut?
- Ett lopp i ryggar och bra tempo. Apapmand har sin styrka till slut och har vunnit många lopp på sin vassa speed. Han är stark och kan även göra en del själv i loppen, men då är det lätt hänt att någon åker med och slår av honom till slut. Att det är ett litet fält den här gången gynnar oss.
Vad ger du spelarna på V86 för råd med Apapmand?
- Han är ett givet streck, men knappast någon spik, då måste man vara riktigt tuff om man väljer att lämna honom ensam på kupongen samtidigt måste man våga för att vinna.

Joakim Brundin, Kanal 75


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75 Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-102. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-113. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-94. Magnus A Djuse, Solvall..


 Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-10
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-11
3. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-9
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 13-8-8
5. Mats E Djuse, Hagmyren, 12-12-4
6. Erik Adielsson, Solvalla, 10-9-8
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-8
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 9-3-8
9. Thomas Uhrberg, Jägersro, 8-4-3
10. Örjan Kihlström, Solvalla, 7-3-1
11. Kim Eriksson, Mantorp, 6-2-1
12. Kevin Oscarsson, Kalmar, 6-1-6
13. Mikael J Andersson, Färjestad, 5-8-5
14. Claes Sjöström, Solvalla, 5-8-2
15. Stefan Persson, Halmstad, 5-6-8
Siffror till och med 24 januari

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Campari Lybro Campari Lybro   [s 7] 2640/2 2 17.5 204
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-10 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 6] 2160/14 0 g 1566
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 6] 2140/5 6 14.3 544
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-5 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 6] 2160/8 0 16.3 1032
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 3] 2140/5 0 20.4g 641
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Finish Star Finish Star   [v 6] 2140/4 5 15.8 521
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-11 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 6] 2660/12 0 19.7 780
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 4] 1640/1 0 18.8 1377
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-5 Campari Lybro Campari Lybro   [s 7] 1640/3 0 g 119
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-3 Finish Star Finish Star   [v 6] 2140/1 3 15.7 137
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-1 Solros Frö Solros Frö   [s 5] 2140/1 4 20.9 146
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-11 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 5] 1640/4 0 19.1 694
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 G.K.Burnout Babe G.K.Burnout Babe   [s 7] 2140/12 6 18.7 609
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 4] 2160/13 8 19.9 1088
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-6 Finish Star Finish Star   [v 6] 2160/8 0 17.7 312
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Campari Lybro Campari Lybro   [s 7] 1640/1 1 15.5 251
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 6] 2160/6 0 g 995
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 4] 2160/14 0 20.3 1827
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 6] 2160/8 8 18.7 122
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Campari Lybro Campari Lybro   [s 7] 2140/4 6 18.4 887
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 6] 2660/8 6 17.0 519
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-10 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 6] 2640/6 5 17.8 362
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 6] 2140/8 0 16.4 975
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 6] 2160/12 3 14.7 583
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-10 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 6] 2660/4 3 18.4 401
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 Rex Gomo Rex Gomo   [v 4] 2140/4 0 16.8 182
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 6] 2680/11 0 18.0 2003
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-8 Finish Star Finish Star   [v 6] 2140/3 0 16.1g 757
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-2 Solros Frö Solros Frö   [s 5] 2140/1 4 18.8 137
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 6] 2160/9 0 17.7 1822
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-11 Finish Star Finish Star   [v 6] 2640/3 1 16.6 105
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/5 D 5 16.1 940
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2140/2 D 0 17.6 1794
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2640/6 D 0 17.0g 1432
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 1660/13 B 7 18.8 929
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2160/5 D 7 17.2 602
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/5 D 6 17.9 1716
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2160/5 C 0 17.3g 766
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-3 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/1 D 3 15.6 330
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 1640/2 D 2 16.8 355
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2140/6 D 0 18.3 890
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2140/11 C 6 18.0 363
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-4 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 9] 3200/11 D 0 19.7 981
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2180/11 C 0 18.6 788
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-9 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2140/5 B 2 16.2 126
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-7 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 1640/2 D 5 17.2 368
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-4 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 9] 2660/4 C 6 19.0 188
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2640/1 C 5 22.4g 125
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2140/5 C 0 25
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-5 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/3 D 0 17.8 1076
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2660/4 D 4 18.0 1220
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2160/13 B 5 16.1 2605
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/3 D 0 15.8 884
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2140/1 D 5 17.4 1808
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2160/10 C 8 16.6 524
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2160/10 D 5 17.7 767
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2160/14 B 0 17.4 447
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/6 D 0 16.5 1245
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/9 D 7 17.5 661
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/13 B 0 18.0 638
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-8 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/6 D 6 15.9 359
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2640/1 C 4 17.9 165
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2140/5 D 8 18.3 1385
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2160/15 D 8 19.9 1502
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/4 D 4 18.9 335
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-5 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 2] 1640/4 C 6 27.0g 377
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2140/1 B 4 15.8 472
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/4 D 6 18.2 735
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-12 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 1640/1 D 0 18.1 367
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1660/8 C 0 17.2g 615
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/3 D 6 19.0g 621
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2140/9 D 8 18.2 651
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2160/14 A 6 18.7 552
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-3 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 2640/2 D 0 18.0 512
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Finish Star Finish Star   [v 7] 1640/2 C 5 13.7 259
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2160/4 D 4 15.5 1173
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/4 D 4 15.4 489
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2140/3 D 4 18.0 988
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-4 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 1640/12 C 8 15.4 694
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2160/9 B 6 17.8 304
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 1640/4 D 8 16.6 968
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/3 D 0 20.8g 1106
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1640/6 C 0 17.1 968
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/15 B 8 18.1 1585
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-10 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2680/9 B 3 18.2 73
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/7 D 0 17.5 453
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 5] 2160/14 D 0 19.4g 531
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 1609/3 D 4 14.3 282
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2160/12 D 6 18.4 693
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2640/9 B 4 17.5 87
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 2140/1 D 0 19.1 1186
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-3 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 1680/11 C 6 18.2g 421
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-8 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 1680/7 D 0 19.4 377
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-9 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 2160/9 D str
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2140/7 C 7 15.4 904
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/11 B 5 17.8 274
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2140/4 D 0 16.8 934
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-6 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/3 D 0 19.5 1237
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2140/6 B 6 16.1 80
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/3 D 0 21.6g 514
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-8 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 2160/7 D 0 20.0 865
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2160/13 B 8 19.7 668
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 7] 2660/4 D 0 g 759
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 1660/12 A 7 15.9 398
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/4 C 0 22.2g 1170
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-5 Finish Star Finish Star   [v 7] 2640/5 D 0 18.9 971
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Campari Lybro Campari Lybro   [s 8] 1640/10 D 0 18.5g 1044
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 2160/4 D 8 19.3 1504
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-9 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2160/13 D 7 15.9 694
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/6 D 6 19.7 716
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Laura Ingalls Laura Ingalls   [s 4] 2140/5 D 0 23.2 1114
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 Campari Lybro Campari Lybro   [s 8] 2140/4 D str
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-3 Finish Star Finish Star   [v 7] 1640/1 D 6 13.7 428
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-7 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 1609/6 C 6 16.0 221
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-4 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 1609/5 D 8 16.6 423
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 1609/12 B 2 15.0 221
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/8 D 0 20.1g 1303
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-1 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 9] 2180/8 C str
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 9] 2140/2 B 0 17.5g 108
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Rex Gomo Rex Gomo   [v 5] 2140/1 D 8 17.3 553
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-2 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 2140/6 D 8 18.7 255
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Finish Star Finish Star   [v 7] 2180/11 B 7 16.6 260
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-1 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 3] 2140/8 C 7 19.1 758
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/15 B 0 18.7 729
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-5 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 7] 2680/11 D 0 20.8 740
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-4 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/4 D 4 17.2 92
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Deckhand Deckhand   [v 7] 2140/9 B 0 24.3 208
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-6 Grafin Neo Grafin Neo   [s 5] 2140/1 D 7 17.4 204
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 4] 2140/8 B 8 22.2 241
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 7] 1660/12 B 0 17.7 1052
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Finish Star Finish Star   [v 7] 2640/2 C 6 17.9 467
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Finish Star Finish Star   [v 7] 2680/9 B 5 17.8 248
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Campari Lybro Campari Lybro   [s 8] 1640/4 D 0 19.2g 223
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 7] 2160/10 A 7 17.4g 172
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-3 Campari Lybro Campari Lybro   [s 8] 2640/5 D 0 18.0g 308
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 1640/4 D str
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 G.K.Flipping Out G.K.Flipping Out   [v 4] 2140/7 D 0 21.1g 581
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 7] 2140/2 B 0 17.8g 177
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2160/6 D 0 18.8 1021
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-7 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 4] 2640/6 D 0 20.3g 376
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2160/10 B 0 20.3g 679
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Finish Star Finish Star   [v 8] 2140/10 D 0 15.4 519
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2180/7 D 0 g 747
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-6 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 4] 2140/10 D 0 g 1361
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 8] 2140/2 C 4 16.6 693
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 5] 1640/9 D 3 15.2 328
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2160/8 B 3 18.2 556
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 8] 1640/8 D 0 14.9 1255
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 4] 2140/1 D 4 17.3 288
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/7 D 6 17.1g 246
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 526
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2160/10 D 0 19.6g 1201
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/10 C 7 17.0 233
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2140/9 C 7 21.3 360
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 8] 2180/14 A 6 17.3 107
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 4] 2140/2 D 6 21.3g 825
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-2 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2160/8 D 0 20.6 650
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/1 D 7 15.3 1113
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 4] 2160/3 C 0 20.6g 260
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/5 D 8 16.4 414
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-5 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 4] 2140/1 D 5 19.1g 580
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 8] 2200/10 B 3 15.1 291
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 8] 2140/8 B 6 15.1 291
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2160/11 B 7 18.2g 173
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-2 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2140/1 C 4 19.8 259
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 1640/5 D 7 15.4 502
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-6 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 4] 2140/6 D 6 16.1 721
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Finish Star Finish Star   [v 8] 2140/1 D 0 13.8 1397
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-6 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/9 D 5 16.1 394
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2160/10 C 0 17.1 507
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2140/6 D 0 21.3g 931
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2120/1 D 1 17.8 62
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2120/10 D 0 g 364
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 8] 2140/1 B 7 16.6 127
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 3] 2140/1 C 0 21.4 481
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2180/8 C 0 19.8 461
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/1 D 0 16.6 326
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2140/1 D 7 16.4 218
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 3] 2140/1 D 0 20.2 2077
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2140/5 D 1 15.4 147
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2160/6 D 7 17.3 487
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2160/7 D 0 20.8g 472
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 1640/10 C 5 17.4g 997
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2160/5 D 0 18.1 548
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-5 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 3200/6 D 0 g 656
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-4 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2140/2 D 6 17.9 917
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-3 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 5] 2140/6 C 4 17.0 75
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 3] 2160/7 C 0 20.2 322
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 1680/11 D 7 18.2 1257
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-3 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 1680/8 C 0 g 684
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-2 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 1680/2 D 6 16.3 427
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 1680/3 D 0 18.9g 359
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2660/2 D 0 18.4 1734
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-5 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 3] 2140/1 C 0 20.0 1366
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2140/1 D 0 17.6 1893
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 1609/11 D 0 15.9g 439
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-7 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 3] 2140/1 D 5 18.2 773
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 1640/4 D 0 g 971
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-2 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 2140/7 C 0 18.1 553
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2140/2 D 8 16.9 1495
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 1609/9 D 0 17.3g 629
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 3] 1609/10 D 0 20.0g 1262
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-5 Finish Star Finish Star   [v 8] 2160/6 C 7 15.8 536
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 2140/6 D 0 g 939
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-4 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2640/10 C 7 18.9 364
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2140/7 D 0 24.2g 613
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2680/6 D 7 16.9 517
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 1640/4 C 0 15.8g 54
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 1609/5 D 2 13.8 116
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 1660/11 D 0 16.5 1017
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 4] 2140/5 D 6 22.9g 548
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2640/9 C 5 18.9 730
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 2140/8 D 2 15.3 153
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2160/9 D 3 15.6 419
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Adamia Adamia   [s 7] 2160/10 B 0 21.0 285
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 8] 3160/2 C 6 18.2 563
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-3 Campari Lybro Campari Lybro   [s 9] 2640/1 D 0 g 849
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 1640/1 C 4 14.6 350
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-4 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 3160/4 D str
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2160/10 D 0 19.3g 1016
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-2 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 5] 2140/2 D 0 18.4 279
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-9 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2180/8 D 0 17.0 2151
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Rex Gomo Rex Gomo   [v 6] 2180/12 B 6 16.7 650
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-12 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/6 D 0 17.3 1212
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2180/10 B 8 20.5 1588
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2140/6 D 0 18.5 579
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-7 Campari Lybro Campari Lybro   [s 9] 2140/12 D 0 18.4 1047
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 8] 3140/2 D 2 17.1 338
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2160/7 D 7 18.9 719
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [h 3] 2140/1 D 0 23.1g 345
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-10 Campari Lybro Campari Lybro   [s 9] 2640/9 D 0 g 821
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 8] 2140/13 D 5 16.0g 852
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-6 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2160/9 D 0 20.8g 1230
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2180/12 C 0 16.6 445
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/1 D 0 25.7g 464
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 8] 1640/1 D 0 14.2 1058
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2640/1 D 0 g 354
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [h 4] 2140/5 D 0 19.0 698
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 G.K.Spinaround G.K.Spinaround   [v 10] 2680/12 D 0 17.8 952
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-2 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2640/2 D 7 17.3 1119
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 R.B.Tohaventohold R.B.Tohaventohold   [h 3] 2140/3 D 7 20.9 947
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/11 D 7 20.1 1073
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2140/7 D 6 17.1 1079
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 5] 2160/7 D 0 19.7 636
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-3 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/2 D 0 23.6g 703
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-6 Burn Out Burn Out   [v 8] 2140/5 D 6 17.5 172
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-5 Engine Interface Engine Interface   [v 5] 2160/12 C 4 19.0 275
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/1 D 0 18.7 1024
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2640/7 C 5 19.2 138
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 1640/6 D 7 15.4 1381
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2140/11 C 2 17.6 158
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2140/7 D 6 16.9 155
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/6 C 6 23.3g 294
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-8 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2140/12 D 7 16.4 172
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-2 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/4 D 8 19.4 1188
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/5 D 7 19.3 604
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2160/8 D 7 17.6 526
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-2 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/3 C 0 25.3g 627
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2160/11 C 0 18.6 1405
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2160/4 C 3 17.2 216
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/1 D 0 15.1 589
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/6 D 5 15.1 650
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 1640/1 C 5 15.1 1000
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-7 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/5 C str
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2140/11 C 0 19.3 791
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-2 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/8 D 0 27.9g 1281
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2140/1 D 0 g 1743
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-11 Finish Star Finish Star   [v 9] 2160/9 D 5 17.2 663
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/1 D 0 18.6 266
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/3 D 0 g 251
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2140/8 C 5 17.7 942
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/8 D 6 15.0 431
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2160/12 B 6 18.6 846
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/1 D 6 18.6 930
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/2 C 0 18.9 474
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-3 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/4 D 2 15.1 56
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-8 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2140/6 C 8 18.8 363
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Gruosi Gruosi   [s 3] 2120/8 D 8 21.1 212
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Finish Star Finish Star   [v 9] 2620/12 B 4 15.7 88
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/6 C str
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-5 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/3 D 4 14.8 432
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/1 D 0 g 756
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 1680/6 D str
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-4 Finish Star Finish Star   [v 9] 2480/3 D 0 18.2 455
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-6 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 1680/6 C 0 23.3 286
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 9] 1640/12 D 6 13.1 1000
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-7 Wilma E. Wilma E.   [s 3] 2140/2 D 6 19.8 805
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/2 D 0 24.6g 865
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/3 D 8 18.7g 104
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/3 D 2 14.5 351
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Finish Star Finish Star   [v 9] 1609/4 C 8 13.2 287
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-5 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 1609/10 C 0 17.6g 509
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-8 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 1609/1 C 5 14.3 442
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 1609/9 C 7 14.7 641
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2160/12 C 0 18.7 2241
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Finish Star Finish Star   [v 9] 2180/10 A 4 16.1 376
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2160/7 D 0 18.2 703
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 1640/11 D 0 15.1 1000
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-11 Finish Star Finish Star   [v 9] 2160/7 D 6 15.3 1162
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2160/8 C 0 20.1 1310
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2160/12 D 8 17.0 680
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-2 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/4 D 0 18.9g 796
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2140/2 D 6 19.3g 467
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-7 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2140/9 D str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 7] 2160/5 D str
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-2 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2140/6 D 0 18.6 1541
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 4] 2160/12 B 8 20.4 465
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2640/11 D 0 19.1 887
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-8 Gruosi Gruosi   [s 4] 1640/3 D 0 18.4 471
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-5 Gotländer Gotländer   [v 7] 2140/1 D 6 17.3 681
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-6 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/12 D 0 19.9 2106
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-10 Gruosi Gruosi   [s 4] 2160/6 C 6 21.9 468
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-2 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/5 D 0 g 456
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 1640/2 D 0 15.9 417
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-1 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/8 B 5 19.7 164
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-4 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2140/1 D 2 16.6 201
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-8 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2160/14 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/1 D str
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-1 Lustig Palema Lustig Palema   [h 3] 2140/7 C 0 21.0g 275
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-2 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/6 D 0 19.3 839
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 1640/12 D 0 14.9 2753
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-9 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 5] 2140/2 D 0 19.3 431
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 5] 2140/5 D 5 18.5 257
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2140/4 D 3 16.2 299
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 10] 2140/4 D 8 17.2 635
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-1 Finish Star Finish Star   [v 10] 2140/6 D 0 16.8 809
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-7 Lustig Palema Lustig Palema   [h 3] 2140/8 D 0 23.1g 496
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-8 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/2 D 0 22.5 1308
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2160/3 D 6 17.0 322
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 10] 2160/13 D 0 15.4 1000
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-10 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2160/6 C 0 19.4g 796
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 10] 2180/12 A 7 16.5 497
2019-08-31 2019-08-31 Visby-5 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2120/6 C 7 18.9 342
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Gruosi Gruosi   [s 4] 1620/3 D 0 g 532
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 1620/9 C 4 14.7 565
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 5] 2140/4 D 7 20.8 636
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2140/2 C 3 17.5 512
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 1609/9 D 0 17.3 1659
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-2 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 1609/3 D 0 15.8 2343
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-2 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 5] 2140/7 D 5 18.9 940
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 6] 2140/1 D 0 18.8 252
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 Gländerfield Gländerfield   [s 3] 1609/1 D 0 22.3 718
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-7 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 1680/4 C 5 23.0g 386
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 1680/1 D 0 18.0 470
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-8 Gruosi Gruosi   [s 4] 1680/7 D 0 19.9 412
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 5] 2140/1 D 8 18.9 526
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 1609/10 D 0 17.9 687
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 6] 1609/4 D str
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2160/11 D 0 16.8 2291
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-12 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/3 D 0 25.0g 1009
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 G.K.Strategi G.K.Strategi   [v 5] 2140/7 C 0 g 1006
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 6] 2140/8 D 0 g 87
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2140/8 D 0 17.5 198
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 10] 2140/5 D 6 14.9 637
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-2 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/9 C 6 18.4 720
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 1609/10 D 5 16.6 503
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-4 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 1609/8 D 2 15.1 758
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/4 D 0 20.9g 423
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Adorable Love Adorable Love   [v 6] 2140/3 C 0 18.9 220
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2140/10 C 0 18.1 301
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 6] 2140/6 D 0 21.3g 705
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-1 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/4 C 0 20.6g 839
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-3 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 1640/12 D 6 15.8 1000
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-5 R.B.Tohaventohold R.B.Tohaventohold   [h 4] 2140/7 C 0 26.0g 584
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-6 Adorable Love Adorable Love   [v 6] 2140/9 C 0 19.6 224
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2160/5 D 5 19.8 710
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-2 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/11 C 0 19.3 479
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-8 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/12 D 0 20.6 1576
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-1 K.G.Emblezz K.G.Emblezz   [s 3] 2140/2 D 0 23.8 943
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-1 K.G.Emblezz K.G.Emblezz   [s 3] 2140/7 C 0 20.3 1208
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-10 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2640/6 D 6 17.8 663
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-1 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/11 C 8 20.5 654
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-7 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/1 D 0 18.8 879
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/10 D 0 19.9 1133
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-10 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/7 C 0 18.9 604
2020-10-29 2020-10-29 Visby-5 K.G.Emblezz K.G.Emblezz   [s 3] 2120/5 D 8 22.4 665
2020-10-29 2020-10-29 Visby-10 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 1620/1 D 0 18.2 760
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-2 Beautiful Girl Beautiful Girl   [s 5] 2140/10 D 0 19.0 2629
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-6 Gruosi Gruosi   [s 5] 1640/8 D 0 16.8 1626
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-7 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/10 D 0 19.2g 1035
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/2 D 8 18.4 1340
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-10 Beautiful Girl Beautiful Girl   [s 5] 2140/10 D 0 g 931
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-1 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/9 C 8 19.0 322
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-4 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/6 C 5 17.4 730
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-8 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/11 B 8 19.0 799
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2180/11 C 7 17.4 1370
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-1 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/12 D 5 19.3 394
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-4 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/4 D 6 17.2 1205
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-1 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/10 C 6 19.8g 510
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/4 D 0 g 487
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-10 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/7 C 5 18.0 350
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-5 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/1 D 0 17.3 1146
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-7 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/5 D 0 19.1 1028
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/1 D 0 18.0 804
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-5 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 1609/3 D 0 20.1 200
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-7 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 9] 1609/9 C 8 16.4 219
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-11 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2160/6 D 8 17.3 1930
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2120/1 D 2 17.6 428
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Gruosi Gruosi   [s 5] 2120/12 D 0 18.8 435
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 1620/4 D 0 15.6 399
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-1 Beautiful Girl Beautiful Girl   [s 5] 2140/11 C 0 g 961
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-7 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/1 D 0 20.9 928
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-8 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/10 D 7 17.5 2952
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2160/8 D 0 19.3g 1031
2020-07-30 2020-07-30 Visby-4 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 1620/7 D 0 19.9g 2868
2020-07-30 2020-07-30 Visby-8 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 9] 2120/3 D 0 18.3 782
2020-07-30 2020-07-30 Visby-9 Gruosi Gruosi   [s 5] 2120/1 D 3 18.8 707
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-5 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 1609/4 D 7 19.2 1088
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-10 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/1 D 7 17.6 1454
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 9] 2140/2 D 0 16.7 1415
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-6 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 1640/6 D 0 18.8 973
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/2 D 8 17.1 1604
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-9 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/1 D 0 19.4 1148
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-12 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2180/9 C 0 18.6 1777
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-1 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 1609/2 D 0 20.8g 664
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 1609/10 D 0 18.2 1113
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 7] 2160/10 D 6 19.6 840
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 2160/5 D 0 18.6 757
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-5 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/3 D 0 22.5 293
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 2140/12 B 0 19.1 1399
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/2 D 8 17.8 893
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 1609/4 D 7 15.5 1111
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-8 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 1609/1 D 0 18.1 1362
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-2 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/2 D 0 22.2g 1804
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/1 D 8 17.1 1372
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-3 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/5 D 8 17.4 584
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-4 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 2140/8 D 0 18.3 835
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-5 Finish Star Finish Star   [v 11] 2140/5 D 0 18.5 580
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-7 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/6 C 6 18.2 276
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-2 Finish Star Finish Star   [v 11] 2160/15 D 0 18.8 1745
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-1 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/10 D 7 18.8 737
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-4 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 2140/2 D 0 17.9 622
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 11] 2140/4 D 0 17.3 822
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-8 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/11 D 0 g 229
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-1 Lustig Palema Lustig Palema   [v 4] 2140/7 C 7 21.8g 294
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 11] 2180/14 D 0 17.6 1418
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-2 Minnestads Denia Minnestads Denia   [s 8] 2140/1 C 7 25.6g 1572
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-6 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/1 D 0 24.7g 1489
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 2140/3 D 0 20.2 1779
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-1 Gländerfield Gländerfield   [s 4] 2140/5 D 0 24.6 590
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-3 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2640/9 D 6 20.3 1004
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-5 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/2 D 0 g 1665
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-8 Gruosi Gruosi   [s 5] 1640/2 D 0 18.1 1568
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 2140/1 C 8 18.9 400
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 5] 2140/12 D 7 18.6 1914
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-3 Finish Star Finish Star   [v 11] 2640/11 D 0 19.6 980
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-5 Minnestads Denia Minnestads Denia   [s 8] 2140/4 D 0 25.5g 711
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-2 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/2 C 0 19.3g 555
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-12 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2160/7 D 0 18.5 881
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-1 Lustig Palema Lustig Palema   [h 4] 2140/11 D 0 22.3g 817
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-2 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 9] 1640/12 D 7 15.7 1110
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 7] 2140/3 D 0 19.7 1627
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-9 Marengo B.M.W. Marengo B.M.W.   [v 8] 2140/6 D 0 20.6 907ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se