V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-8 Brisgås Milly Brisgås Milly   [s 5] 2660/10 B
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-10 Zack Bris Zack Bris   [v 6] 1640/7 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-11 Keeping Julia Keeping Julia   [s 8] 2200/14 7 15.2 159
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Snow Breeze W.F. Snow Breeze W.F.   [v 4] 2660/13 0 17.0g 54
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-5 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2640/3 6 19.4 922
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-3 Ingalill Laday Ingalill Laday   [s 3] 2140/6 0 g 37
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 Fayette Mall Fayette Mall   [s 3] 2140/7 2 15.6 65
2015-12-17 2015-12-17 Åby-4 Centerline Centerline   [s 4] 2640/2 0 16.4 121
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 Fayette Mall Fayette Mall   [s 3] 2160/11 2 14.9 266
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-6 Snow Breeze W.F. Snow Breeze W.F.   [v 4] 2160/5 4 14.1 492
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 Fenfir Fenfir   [v 3] 2140/8 str
2015-12-12 2015-12-12 Åby-11 Speed Delicious Speed Delicious   [h 5] 2640/4 0 g 531
2015-12-12 2015-12-12 Åby-10 Lohman Lohman   [v 6] 1640/12 str
2015-12-12 2015-12-12 Åby-7 Brasil Boko Brasil Boko   [h 7] 2140/7 0 13.5 1288
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-4 Kalle Kalle   [v 7] 2140/2 2 13.8 42
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-7 Bicker Bicker   [s 5] 2140/1 5 14.4 241
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 3] 2640/5 0 16.8 706
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 French Me French Me   [v 4] 2140/1 1 14.8 131
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-7 Brasil Boko Brasil Boko   [h 7] 1640/6 6 14.2 291
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Keeping Julia Keeping Julia   [s 8] 2680/12 0 18.4 82
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-7 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 2140/10 1 15.9 40
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-6 Clay Dunder Clay Dunder   [s 9] 2160/13 0 g 1365
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Keeping Julia Keeping Julia   [s 8] 2160/11 0 15.0 163
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Ahsoka Ahsoka   [s 4] 2140/1 1 15.3 66
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 Camilo Boko* Camilo Boko*   [v 6] 2140/6 2 13.0 122
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Digital Archive Digital Archive   [v 5] 2140/6 0 g 159
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 5] 2140/7 C 4 14.9 491
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 1640/5 C 0 15.4 296
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Randal Randal   [v 6] 2140/11 D 2 17.0 148
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Lajos Cella Lajos Cella   [s 6] 1640/7 D 6 14.8 743
2016-11-17 2016-11-17 Åby-4 Stall Warning Stall Warning   [v 7] 2660/7 B 5 16.8 53
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Lottie Palema Lottie Palema   [s 5] 2140/3 D 0 15.6 202
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Rydens Indigoblue Rydens Indigoblue   [v 8] 1640/8 D 0 15.8 1164
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Bambino Wood* Bambino Wood*   [h 5] 2140/1 D 0 105
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2640/6 C 1 17.2 69
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Västerbo Expect Västerbo Expect   [v 3] 2140/2 D 0 g 219
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-8 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 2140/3 C 4 15.0 295
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-1 Caid de la Cote Caid de la Cote   [v 4] 2140/1 C 0 g 117
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2140/7 D 0 17.1 140
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Aileron Aileron   [v 4] 2140/11 D 1 16.2 21
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Bambino Wood* Bambino Wood*   [h 5] 2140/9 D 0 g 16
2016-10-26 2016-10-26 Åby-9 Javier Palema Javier Palema   [v 6] 2140/6 D 0 14.6 920
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 4] 2140/9 B 4 18.6g 28
2016-10-26 2016-10-26 Åby-2 Lottie Palema Lottie Palema   [s 5] 1640/11 D 0 14.3 554
2016-10-20 2016-10-20 Åby-5 Forlan Boko Forlan Boko   [v 4] 2140/9 D 0 g 664
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 5] 2140/3 A 3 15.0 27
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-1 Forlan Boko Forlan Boko   [v 4] 2160/12 B 3 18.2 453
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Stall Warning Stall Warning   [v 7] 2140/13 D 0 13.5 575
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 5] 2160/8 A 1 16.5 87
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 2140/11 D 0 g 213
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-5 Javier Palema Javier Palema   [v 6] 2140/4 C 0 13.6 495
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-8 Dear Friend Dear Friend   [s 3] 2140/10 D 3 16.0 178
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Fourteen Karat Fourteen Karat   [v 6] 2640/4 C 0 139
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 3] 2140/2 D 0 g 255
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Fina Fina   [s 8] 2140/7 D 6 15.6 523
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 Songndance Hanover Songndance Hanover   [v 3] 2140/9 D 3 15.0 56
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 2140/1 C 0 15.8 162
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Västerbo Arthur Västerbo Arthur   [v 6] 2140/7 A 0 14.1 110
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Stelina Stelina   [s 6] 1640/1 C 0 g 132
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Fenfir Fenfir   [v 4] 2160/11 C 0 g 184
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Greece Boko Greece Boko   [s 3] 1640/1 D 2 14.3 193
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Orlando Triss Orlando Triss   [v 5] 2140/13 A 0 g 178
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 2140/4 D str
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Jessica Highness Jessica Highness   [s 4] 2640/3 C 0 16.2 285
2016-06-16 2016-06-16 Åby-10 Top Degli Ulivi Top Degli Ulivi   [v 4] 1640/5 C 5 15.5g 211
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Fourteen Karat Fourteen Karat   [v 6] 2160/11 B 3 16.8 32
2016-06-16 2016-06-16 Åby-1 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2140/1 C 4 17.9 228
2016-05-12 2016-05-12 Åby-3 Makin it Easy Makin it Easy   [v 5] 2660/10 C 0 422
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 French Flair French Flair   [s 6] 2640/2 C 8 17.5 306
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Bernadot Queen Bernadot Queen   [s 8] 1640/2 D str
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2180/8 C 0 15.5g 633
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Stay Free Stay Free   [s 7] 1640/10 D str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/7 C str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2140/9 D 0 16.4 122
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 2140/8 C 5 14.8 103
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Ecupos Tova Ecupos Tova   [s 5] 1640/1 D 8 16.0 208
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Julius Star Julius Star   [v 5] 2140/6 A 0 15.4g 27
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Hailie Laday Hailie Laday   [s 6] 2140/11 C 0 17.3 243
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/11 B 5 20.6 82
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/4 D 0 g 356
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-10 Space Photo Space Photo   [v 8] 2680/7 B 1 15.2 76
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/11 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/4 D 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Fayette Mall Fayette Mall   [s 4] 1640/3 A 2 15.7 19
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Ny Komet Ny Komet   [v 8] 1640/12 B 0 15.4 94
2016-03-03 2016-03-03 Åby-3 Makeover Makeover   [v 4] 2140/2 D 0 g 676
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-5 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 7] 2640/1 C 0 g 31
2016-02-25 2016-02-25 Åby-8 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 2680/8 D 0 16.2 254
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-1 Mick Jägers Mick Jägers   [v 8] 2640/8 B 0 18.1g 56
2016-02-17 2016-02-17 Åby-8 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 3140/5 D 0 g 542
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Dugur Dugur   [h 3] 2160/6 C 0 g 22
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Island Three Island Three   [v 5] 2140/3 D 4 16.3 117
2016-02-11 2016-02-11 Åby-1 Glen Spey Glen Spey   [v 4] 2160/8 C 6 18.3 492
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 Laraki Brodde Laraki Brodde   [v 5] 2140/3 D str
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Allan Drew Allan Drew   [v 8] 2140/7 D 0 20.2 701
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-1 Te Freddo Knick Te Freddo Knick   [v 6] 3180/9 A 4 18.5 29
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-4 Island Three Island Three   [v 5] 2140/6 C 4 16.7 99
2016-01-20 2016-01-20 Åby-7 Te Freddo Knick Te Freddo Knick   [v 6] 2640/8 B 0 16.8 428
2016-01-20 2016-01-20 Åby-6 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 1640/8 C 5 14.7 835
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 French Me French Me   [v 5] 2160/10 B 3 16.3 86
2016-01-14 2016-01-14 Åby-7 Lirac de Zeun Lirac de Zeun   [s 4] 1640/4 A 1 15.1 90
2016-01-14 2016-01-14 Åby-4 Mockingbird Face Mockingbird Face   [v 7] 2660/11 B 3 16.3 210
2016-01-14 2016-01-14 Åby-1 Glen Spey Glen Spey   [v 4] 2160/8 D 7 18.8 559
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 6] 2140/5 C 5 17.7 223
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Georgia Georgia   [s 4] 2140/4 C 3 16.6 505
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Bigarrå Bigarrå   [s 4] 2140/12 A 1 15.3 26
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2140/2 C 6 16.0 56
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Uraia Uraia   [s 4] 2140/9 B 4 14.3 52
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Bas Hanover Bas Hanover   [v 7] 1640/4 D 6 16.1 168
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/4 C 0 g 271
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Cobra Vici Cobra Vici   [v 6] 2640/6 D 0 18.0 77
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 All of Marke All of Marke   [s 5] 2140/13 C 7 17.2 110
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-6 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2640/6 D 2 16.6 539
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Jessica Pride Jessica Pride   [s 4] 2140/2 B 7 17.2 69
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2140/7 C 0 g 301
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2140/7 B 2 13.5 64
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Lindys Diva Lindys Diva   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 235
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-6 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2140/2 C 5 16.8 48
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/7 C 0 15.2 193
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2140/7 B 2 15.7 44
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1640/10 C 5 15.4 92
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Cobra Vici Cobra Vici   [v 6] 2140/14 B 1 16.1 41
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-12 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/8 D 0 18.6 782
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Pacific W.F. Pacific W.F.   [v 4] 2140/7 D 5 14.0 267
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2140/4 A 4 14.6 31
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2160/13 B 5 14.1 141
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/8 C 0 19.7g 130
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2140/7 D 4 16.4 214
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Exceptional Dream Exceptional Dream   [s 4] 2140/1 C 2 15.2 67
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Alfas Francais Alfas Francais   [v 7] 1640/5 B 0 17.4 43
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2480/5 D 2 16.5 110
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Geisha Sund Geisha Sund   [s 7] 2160/13 B 2 12.3 103
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Letizia Letizia   [s 3] 1609/7 A 0 16.8g 68
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 4] 2140/2 C 4 15.0 70
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Robin Hood Robin Hood   [v 4] 2140/6 C 6 16.0 85
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 5] 1640/12 B 1 12.7 40
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 5] 1640/10 B 0 g 56
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Lirac de Zeun Lirac de Zeun   [s 5] 2140/4 D 0 14.4 359
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Adamant Adamant   [v 4] 2140/2 D 0 14.7 608
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Champion Tour Champion Tour   [v 5] 2140/1 D 0 g 389
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Pochacco Pochacco   [v 6] 2140/4 D 0 17.2 523
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-4 Kosmopolit du Gull Kosmopolit du Gull   [v 5] 2140/4 B 0 17.5g 81
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-6 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2140/3 D 2 13.6 83
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 1640/1 A 5 12.6 15
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Thithi Erica Thithi Erica   [s 6] 2160/6 B 7 18.4g 202
2017-05-13 2017-05-13 Åby-10 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/6 B 7 12.9 163
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Golden Indra Golden Indra   [s 4] 2140/1 A 0 g 51
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Graceful G.T.* Graceful G.T.*   [s 5] 2140/6 C 2 15.1 28
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Jessica Highness Jessica Highness   [s 5] 2140/7 C 6 14.0 39
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/8 C 3 12.7 145
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 1660/3 B 4 13.5 80
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2140/11 C 2 14.7 49
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Face the Dream Face the Dream   [s 7] 2140/5 C 4 15.9 27
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-11 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/1 C 0 g 205
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Adrians Girl Adrians Girl   [s 6] 2640/1 D str
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/3 C 5 16.5 92
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-4 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 1640/11 D 8 18.6g 437
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Quantum Athena Quantum Athena   [s 7] 2160/6 D 5 17.4 784
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 5] 2140/2 C 2 15.8 27
2017-03-02 2017-03-02 Åby-9 Miss Jägers Miss Jägers   [s 7] 1640/2 D 0 g 445
2017-03-02 2017-03-02 Åby-3 Elena Anaba* Elena Anaba*   [s 3] 2140/4 D 0 20.3 241
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-2 Corot de Vandel Corot de Vandel   [v 5] 2660/10 B 0 20.1 45
2017-02-22 2017-02-22 Åby-1 Elena Anaba* Elena Anaba*   [s 3] 2140/5 D 4 g 388
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/10 C 8 18.0 560
2017-02-16 2017-02-16 Åby-9 Quantum Athena Quantum Athena   [s 7] 1640/12 D 0 16.2 1602
2017-02-04 2017-02-04 Åby-3 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2660/9 B 5 16.2 81
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Making Love Making Love   [v 6] 1640/9 B 2 13.2g 48
2017-01-25 2017-01-25 Åby-1 Danseuse d'Am Danseuse d'Am   [s 4] 2640/12 C 6 18.0 363
2017-01-12 2017-01-12 Åby-8 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2640/7 C 1 16.6 156
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-9 Blue Angel V.S. Blue Angel V.S.   [s 4] 2140/1 C 3 15.5 97
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 St No More War St No More War   [v 5] 1640/8 D 0 14.0 1103
2018-11-09 2018-11-09 Romme-8 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/7 C 6 17.2 134
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 What a Vap What a Vap   [v 5] 2140/3 D 3 14.5 114
2018-11-03 2018-11-03 Romme-11 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 9] 3200/15 A 6 14.9 434
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 9] 1660/14 A 3 13.9 112
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Gillsin Gillsin   [v 9] 1640/1 D 0 14.1g 157
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 2140/4 A 2 15.3 84
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 6] 2140/9 C 4 15.3 298
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Vallee de Lumiere Vallee de Lumiere   [v 4] 2140/3 C 7 17.1 39
2018-09-22 2018-09-22 Romme-9 Colbert Colbert   [v 6] 2160/13 B 4 14.6 55
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 4] 2160/9 A 2 15.4 16
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 2140/2 C 0 19.2 128
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/2 B 8 17.9 66
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 My Night My Night   [v 5] 2640/4 B 0 17.2 300
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/1 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 11] 2160/8 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2140/9 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Scarpia Scarpia   [v 7] 2140/5 C 6 13.5 45
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Overthehill Overthehill   [v 5] 2140/14 C 0 g 123
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Papidoux Papidoux   [v 7] 2140/9 B 8 17.1g 22
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/11 D 8 18.1 292
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 6] 2140/2 A 1 15.4 23
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Mr Bashful Mr Bashful   [v 5] 1640/10 C 0 14.5 855
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/11 D 4 14.9 241
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-5 Giggs Giggs   [v 5] 2140/5 B 5 19.4 45
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Hampus Boy Hampus Boy   [v 4] 2140/6 D 0 17.3 309
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/1 C 0 g 29
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Ina Hall Ina Hall   [s 6] 2140/5 D 0 15.7 1145
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Vincent Zaz Vincent Zaz   [v 6] 2640/6 C 0 15.8 41
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 1609/10 C 3 13.7 239
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/12 B 4 14.3 40
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 5] 2160/8 C 6 16.3 438
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Persos Smokie Persos Smokie   [h 10] 1640/2 D 5 11.1 343
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/9 D 0 21.8 657
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-2 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/8 C 5 16.4 107
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Flight Danseur Flight Danseur   [s 6] 2140/8 C 0 14.3 60
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 7] 2140/5 B 6 15.7g 186
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Share Market Share Market   [v 5] 2140/3 D 0 g 71
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 1609/12 C 0 17.9g 253
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Bowling Triple X. Bowling Triple X.   [v 6] 2140/1 B str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Four Strong Winds Four Strong Winds   [v 7] 2660/11 B 3 15.2 79
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Randal Randal   [v 8] 2140/7 C 0 g 438
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 5] 2140/4 B 2 15.9 13
2018-03-08 2018-03-08 Åby-10 Trombone Trombone   [s 6] 2140/9 D str
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Jack Zon Jack Zon   [v 4] 2640/14 B 0 15.6 451
2018-02-22 2018-02-22 Åby-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/9 D 6 15.9 209
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Trombone Trombone   [s 6] 2140/6 D 4 17.1 77
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/4 C 2 15.7 89
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 C 0 14.3 593
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/13 A 0 g 78
2018-01-04 2018-01-04 Åby-6 Part Two* Part Two*   [s 9] 2680/9 C 0 15.9 347
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-5 Guidetti Guidetti   [v 4] 1640/4 D 0 17.1 456
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-2 Joyness Joyness   [s 4] 1640/8 D 0 19.3 1416
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-8 Joyness Joyness   [s 4] 2140/11 B 2 18.6 315
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-7 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/7 D 0 g 1927
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-6 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 3] 2160/11 A 5 35.7g 50
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Racing Hill Racing Hill   [v 11] 2140/12 D 8 15.3 650
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Keepondoinit Keepondoinit   [s 7] 2140/9 D 0 17.4 363
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Torte Lini Torte Lini   [v 4] 2140/5 B 0 g 37
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 6] 1640/11 A 0 16.1g 27
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2640/3 A 2 17.8 28
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Grevens Liam Grevens Liam   [v 11] 2140/10 C 0 32.1 478
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-1 Julian Sand Julian Sand   [v 9] 2100/1 D 6 15.0 220
2019-09-30 2019-09-30 Romme-3 On Track Banditen On Track Banditen   [v 5] 1640/3 C 0 g 23
2019-09-19 2019-09-19 Romme-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/3 B 2 16.3 42
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-9 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/7 D 0 20.5 448
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2160/5 D str
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2640/1 D 4 17.8 693
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-1 Joyness Joyness   [s 4] 2140/2 D 5 17.8 1000
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 On Track Banditen On Track Banditen   [v 5] 2140/7 C 1 14.7 22
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-11 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/10 B 7 17.1 42
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 1640/6 B 3 15.2 74
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-3 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2140/8 D 7 15.8 301
2019-09-10 2019-09-10 Romme-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2160/6 B 0 17.9 492
2019-09-10 2019-09-10 Romme-6 Brad De Lina Brad De Lina   [s 3] 2140/10 D 0 20.9g 904
2019-09-10 2019-09-10 Romme-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 2160/14 D 0 18.8 1000
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2660/7 B 2 16.6 76
2019-09-02 2019-09-02 Romme-2 Tantor Krax Tantor Krax   [v 10] 2140/9 D 8 19.0g 744
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2160/6 D 5 17.5 231
2019-09-02 2019-09-02 Romme-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/10 B 2 16.9 93
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/12 B 3 17.0 186
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/8 B 7 15.8 41
2019-08-27 2019-08-27 Romme-4 Julian Sand Julian Sand   [v 9] 2640/6 A 3 15.5 162
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 8] 2160/5 B 0 17.3 158
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/3 B 1 17.4 30
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 2140/12 C 0 19.2 222
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/10 B 0 g 72
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 8] 2160/6 B 7 16.3g 178
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-5 Joyness Joyness   [s 4] 2140/3 D 5 18.8 338
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-9 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2160/14 C 4 16.7 254
2019-07-19 2019-07-19 Romme-5 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/12 C 0 18.7 55
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/5 B 3 18.7 80
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 7] 2140/4 B 6 17.0 80
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-4 Christer Christer   [v 4] 2140/9 B 1 16.2 39
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Tantor Krax Tantor Krax   [v 10] 2140/5 D 0 17.4 721
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Västerbo Jolene Västerbo Jolene   [s 4] 1640/2 A 0 g 16
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-3 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/11 D 4 14.4 249
2019-06-14 2019-06-14 Romme-9 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2660/8 C 5 15.3 129
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Önas My Önas My   [s 5] 2140/10 D 0 18.2g 518
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-3 Castleman Castleman   [v 5] 2660/5 D 5 17.3 219
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Scarpia Scarpia   [v 8] 2140/6 C 0 15.4 161
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-4 Going for Gold Zaz Going for Gold Zaz   [h 11] 2140/3 C 3 12.1 174
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2140/13 D 0 14.2 158
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-3 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/11 C str
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 4] 2640/10 D 1 16.2 196
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/5 C 8 16.7 66
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/7 B 6 18.3 272
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Önas My Önas My   [s 5] 2140/7 B 2 16.2 101
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 1640/4 B 1 14.8 40
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2140/9 B 2 14.7 52
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-1 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2160/12 C 3 15.6 86
2019-05-10 2019-05-10 Romme-4 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 1640/5 C 2 12.9 87
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-4 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/8 C 5 14.4 596
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 B.B.S.Canessa B.B.S.Canessa   [s 6] 1640/9 D 4 16.9 178
2019-04-27 2019-04-27 Romme-9 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 3160/7 D 0 g 243
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 10] 2160/8 D 0 16.2g 607
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-9 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/10 C 7 14.4 130
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/9 C 8 16.6 498
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/4 C 4 17.6 167
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Tidy Tidy   [s 6] 2140/9 D 8 18.6 234
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 What a Vap What a Vap   [v 6] 2160/11 C 0 19.0g 168
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-8 Overthehill Overthehill   [v 6] 2640/1 C 0 16.2 943
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 1640/2 D 1 13.0 40
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 10] 2640/3 A str
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 2140/6 D 3 18.0 522
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/11 D 4 16.6 45
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-6 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 2100/2 C 6 15.4 149
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-2 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/3 D 6 19.2g 155
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-9 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 3180/14 B 5 17.8g 122
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-10 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 10] 2160/12 A 1 15.0 17
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-5 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/6 D 6 17.0 239
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/10 D 5 18.4 445
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Caesar's Dream Caesar's Dream   [v 5] 2140/12 A 3 15.2 39
2019-02-16 2019-02-16 Romme-5 I Like Likes I Like Likes   [s 6] 2140/2 D 3 18.0 285
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/12 B 2 17.4 118
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/4 D 0 20.7 501
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2680/14 A 8 17.8 50
2019-02-01 2019-02-01 Romme-1 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/11 C 5 16.6 1006
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2640/9 C 0 17.7 516
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/2 C 0 25.0g 252
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-8 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2640/9 D 0 g 593
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-5 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/11 C 7 19.1 457
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/9 D 0 16.3 861
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-1 My Grace My Grace   [s 5] 1640/6 D 0 16.3 1322
2020-12-28 2020-12-28 Romme-7 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 2640/2 D 0 17.4 413
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-11 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/7 B 3 17.7 175
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-10 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 1640/11 B 0 15.2 69
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-5 My Grace My Grace   [s 5] 2140/5 D 0 24.6g 248
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 1640/2 D 1 17.4 136
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-3 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/6 B 4 15.9 78
2020-12-18 2020-12-18 Romme-10 Atheist Atheist   [h 4] 2140/1 D 8 18.3 497
2020-12-18 2020-12-18 Romme-5 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/11 A 1 17.9 115
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-10 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 1640/9 D 6 13.5 366
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-11 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 1660/7 C 4 16.1 416
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-10 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/9 C 7 17.6 1320
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Atheist Atheist   [h 4] 2140/3 D 5 18.6 247
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-1 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/10 D 6 17.6 684
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-2 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2640/8 B 5 19.1 27
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-8 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 1640/6 C 6 13.0 279
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2640/12 A 2 16.1 55
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Marelda Marelda   [s 7] 1640/3 D 5 31.3 293
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-9 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/4 B 0 27
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 9] 2140/8 B 0 17.7 1030
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/12 A 6 14.4 105
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 2160/11 C 0 14.5 171
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Twilight Speed* Twilight Speed*   [v 8] 1640/1 D 4 13.1 531
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 8] 2140/11 C 0 29.9 136
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-6 Joyness Joyness   [s 5] 2640/12 B 0 14.6 351
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/2 C 8 15.5 218
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-4 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/12 B 5 16.8 38
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/5 C 1 16.2 28
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-9 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 2140/9 D 5 16.4 135
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-6 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 1640/4 C 1 15.1 32
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Joyness Joyness   [s 5] 2640/9 A 1 16.7 16
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/13 B 3 16.6 841
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-11 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/12 B 0 g 152
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/1 B 6 13.8 127
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-12 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2160/8 B 0 16.1 287
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-7 Joyness Joyness   [s 5] 2140/9 B 7 12.9 603
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/5 B 3 16.7 62
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/10 C 3 15.6 41
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2140/7 C 1 16.5 20
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-8 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/5 C 3 13.6 144
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-3 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/7 B 4 15.8 536
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-5 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2160/5 B 2 17.1 24
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 6] 2140/2 D 0 g 284
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-6 Joyness Joyness   [s 5] 3140/12 B 7 16.4 227
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/1 C 5 219
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-1 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/12 B 3 17.2 253
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2660/10 C 3 14.8 364
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/5 B 4 16.6 61
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/5 D 6 17.7 257
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2140/3 D 1 18.3 24
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-3 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/4 C 2 g 56
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-2 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 2140/6 C 0 g 137
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/6 B 3 15.4 41
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-8 Joyness Joyness   [s 5] 2660/12 C 2 15.2 259
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/15 A 0 g 29
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-1 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/3 C 0 17.1 712
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-5 Joyness Joyness   [s 5] 1640/12 C 1 13.7 273
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/13 C 5 16.1 258
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Lift to Drag Lift to Drag   [v 5] 2140/3 D 7 18.0g 901
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-5 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 1640/5 B 2 18.8 54
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/5 D 8 16.1 627
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/10 C 3 15.4 111
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-10 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/6 C 0 21.2g 183
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Double Formula Double Formula   [v 4] 2140/5 D 6 14.9 546
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/4 B 0 16.6g 59
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 Indian Four Indian Four   [v 11] 2140/4 D str
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Joyness Joyness   [s 5] 2140/9 C 4 15.6 47
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2160/12 B 7 15.8 539
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 1660/7 A 0 g 53
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-7 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/8 C 0 20.2 530
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Joyness Joyness   [s 5] 2140/4 B 1 16.4 32
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-1 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2640/12 B 5 18.4 956
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-10 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/1 A 7 18.6 123
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2140/3 C 6 17.9 111
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/3 C 2 15.1 82
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/4 A 6 14.8g 60
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-8 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/7 B 0 22.0g 48
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Joyness Joyness   [s 5] 2140/2 B 1 19.3 18
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/3 D 6 14.3 1316
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/10 A 2 15.6 47
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/7 D 3 18.1 309
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 1660/10 B 2 18.7 140
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 1640/3 D 0 18.9 669
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2160/11 D str
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-8 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2140/1 D 6 18.0 321
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-4 Turboture Turboture   [v 8] 2140/8 A 0 g 57
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2180/6 C 3 17.0 121
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2640/4 C 6 17.8 65
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-10 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2140/3 C 5 17.2 125
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 1640/9 C 0 16.5g 56
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-4 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2160/15 B 7 17.8 1000
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-7 Atheist Atheist   [h 4] 2140/2 D 0 g 336
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Tom Frontline Tom Frontline   [v 8] 2160/9 C str
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-1 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1660/15 A 7 14.3 405
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-9 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/7 C 0 16.7 806
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-8 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1660/12 A 0 17.0g 80
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 10] 2140/2 D 0 g 422
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-2 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2140/11 B 0 17.9 315
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Famiglia Am Famiglia Am   [s 5] 2160/11 B 0 17.9g 44
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2160/15 A 5 18.7 94
2020-03-03 2020-03-03 Romme-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/7 B 2 13.8 33
2020-03-03 2020-03-03 Romme-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/10 D str
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Turenne Turenne   [v 5] 2640/8 B str
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-2 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/9 D 7 18.7 746
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/5 B 1 13.7 120
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2180/11 A 2 16.5 221
2021-12-30 2021-12-30 Gävle-4 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2140/15 A 6 17.6g 77
2021-12-28 2021-12-28 Romme-1 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2180/10 C 7 16.7 250
2021-12-23 2021-12-23 Romme-1 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2640/15 D 7 16.9 184
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-10 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/10 D 5 16.2 362
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-3 Fire of Noa Fire of Noa   [v 5] 2180/11 A 4 15.4 240
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-7 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/1 B 5 15.5 37
2021-12-14 2021-12-14 Romme-9 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/5 C 3 17.8 73
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-9 Gurra Knight Gurra Knight   [v 9] 2140/9 D 4 17.8 239
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-8 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1660/9 A 0 g 41
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-6 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 4] 2140/7 C 1 16.1 51
2021-12-09 2021-12-09 Romme-6 Fire of Noa Fire of Noa   [v 5] 2160/11 B 0 17.9g 215
2021-12-09 2021-12-09 Romme-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/3 B 6 17.4 446
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/11 D 7 16.1 1064
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-2 Atheist Atheist   [v 5] 2140/11 D 0 17.7 739
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-6 Mountainous Mountainous   [v 4] 2640/7 C 3 16.3 727
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-8 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/10 C 5 16.0 465
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-1 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2640/3 B 3 17.0 79
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-1 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/9 B 3 16.8 79
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-3 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2140/12 A 1 17.2 55
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-2 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/4 B 2 15.7 62
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-8 Joyness Joyness   [s 6] 2160/12 C 3 16.6 34
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-9 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2640/13 A 2 16.5 318
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-9 Mountainous Mountainous   [v 4] 2640/7 B 0 g 380
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/2 D 0 15.5 787
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-3 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/1 B 0 16.1 37
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-6 Joyness Joyness   [s 6] 2140/9 C 1 16.4 52
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-4 Lövdala Principito Lövdala Principito   [v 10] 2160/14 D 0 17.3g 1646
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-1 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2640/8 A 0 g 48
2021-09-27 2021-09-27 Romme-6 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/14 D 0 15.0 970
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-7 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2660/4 C 6 15.2 538
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-4 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/3 D 5 13.5 576
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2140/9 B 2 16.1 106
2021-09-07 2021-09-07 Romme-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2160/9 A 2 15.4 62
2021-09-07 2021-09-07 Romme-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/9 C 0 16.6g 390
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-8 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2640/2 C 6 15.7g 77
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/2 B 3 15.2 47
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-9 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2180/6 D 3 17.6 232
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-3 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2140/9 B 5 15.2 129
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-6 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2140/3 C 4 16.0 186
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-9 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/2 C 1 15.8 28
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/2 D 6 16.2 92
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/9 C 3 15.6 120
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-5 Atheist Atheist   [v 5] 2140/13 C 0 16.9 590
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-7 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/2 C 0 16.6 100
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-4 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/12 B 0 16.2 61
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-7 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 1640/2 C 1 14.1 50
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-5 Atheist Atheist   [v 5] 2160/6 C 1 17.5 83
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-10 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/12 A 3 16.0 31
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-6 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2160/8 C 6 16.2 867
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-11 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/12 D str
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-5 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 4] 2140/5 C 0 17.0g 189
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-2 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/2 C 6 14.1 49
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-8 Atheist Atheist   [v 5] 2180/9 B 3 16.4 94
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-3 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/12 C 3 17.5 156
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-4 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2140/4 C 0 44
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/4 D 1 102
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-1 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/10 C 0 367
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-8 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 1640/4 B 0 74
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-7 Kocu Boko Kocu Boko   [h 4] 2140/5 A 1 18
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-7 Daysofourlives Daysofourlives   [v 6] 1640/9 C 5 13.5 64
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-6 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 1640/8 C 7 15.2 918
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-3 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 7] 1640/4 D 0 17.3 268
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-3 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/6 C 1 14.1 135
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2140/3 B 2 14.3 161
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-8 Atheist Atheist   [v 5] 2140/6 C 3 16.7 291
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-5 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 1640/8 B 6 16.6 178
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-9 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 10] 2140/10 D 8 16.5 366
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2660/7 A 0 g 452
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-2 Stardust Eve Stardust Eve   [s 5] 2160/12 B 0 16.2 921
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-6 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 1640/3 C 0 17.5g 58
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-6 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 3180/15 A 0 185
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-9 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/4 C 0 g 110
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-11 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/11 C 0 16.3 392
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 7] 2140/8 D 6 17.7 125
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-6 Daysofourlives Daysofourlives   [v 6] 2140/10 B str
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/1 B 4 15.8 432
2021-06-21 2021-06-21 Visby-8 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2120/3 C str
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-7 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 4] 2140/5 C str
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-9 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2140/6 D 4 14.8 568
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-9 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 1640/9 A 4 14.6 68
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-7 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/1 D 2 17.2 86
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/3 A 3 14.8 64
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-4 Atheist Atheist   [v 5] 2140/2 D 7 17.2 203
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-4 Joyness Joyness   [s 6] 2160/12 B 7 16.8 111
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-1 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/1 A 3 14.3 22
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-9 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/3 C 1 16.3 26
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-7 Rendement C.C. Rendement C.C.   [v 5] 2140/2 D 0 g 1209
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-4 Gassin Am Gassin Am   [v 5] 2140/5 C 0 15.6g 244
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-7 B.W.Jokern B.W.Jokern   [v 4] 1640/5 D 0 g 691
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2640/1 C 7 15.6 581
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-10 Atheist Atheist   [v 5] 1640/3 D 0 g 317
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-6 B.W.Jokern B.W.Jokern   [v 4] 2140/6 D 0 g 98
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/3 B 0 g 269
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-9 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/3 C 0 16.9 326
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-8 Joyness Joyness   [s 6] 2160/11 A 2 16.0 27
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-6 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/4 A 1 19.3 198
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2140/2 B 1 16.3 75
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/5 B 1 15.8 20
2021-05-21 2021-05-21 Romme-5 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2160/5 C 3 15.0 73
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2660/9 A 0 16.7 164
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-3 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/2 D 4 16.3 62
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-8 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2660/6 D 0 14.8 469
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2140/12 B 3 15.0 408
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-4 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/5 A 1 15.6 28
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-8 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 2160/11 C 4 18.7 80
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-1 Toujours Hardi Toujours Hardi   [v 7] 2140/11 D 0 19.1g 889
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-5 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/4 A 1 15.5 81
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-4 Joyness Joyness   [s 6] 2160/10 A 4 15.6 147
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-10 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2160/9 D 2 16.1 91
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-9 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/12 C str
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-8 Turboture Turboture   [v 9] 3140/2 D 0 16.9 1726
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2680/10 B 2 15.8 289
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-8 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/8 D 8 17.3 95
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-5 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/8 C 3 16.1 108
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/8 C 3 16.4 289
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-1 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/10 C 0 g 252
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-6 Joyness Joyness   [s 6] 2640/5 B 3 17.0 78
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/2 C 2 15.7 20
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-7 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/11 B 0 16.7 93
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/5 D 4 15.6 182
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2160/6 B 5 17.1 343
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-7 Rendement C.C. Rendement C.C.   [v 5] 2140/10 B 8 19.9g 545
2021-03-19 2021-03-19 Romme-6 Joyness Joyness   [s 6] 2160/8 A 1 15.3 41
2021-03-19 2021-03-19 Romme-5 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/7 B 0 g 61
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-8 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1640/3 D 0 13.5 230
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-5 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2160/4 C 4 15.8 849
2021-03-12 2021-03-12 Romme-7 Joyness Joyness   [s 6] 2140/1 B 4 15.3 66
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-4 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/11 B 6 16.8g 134
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-7 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/12 C 5 14.4 1650
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-6 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 7] 2160/9 D 3 16.5 227
2021-02-27 2021-02-27 Romme-3 Joyness Joyness   [s 6] 2140/14 B 5 15.0 86
2021-02-27 2021-02-27 Romme-2 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/6 D 0 16.0 976
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-9 Läckra Loke Läckra Loke   [v 10] 1660/9 D 6 37.6g 513
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 7] 2140/6 D 2 16.7 197
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1660/10 C 1 13.9 53
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-1 Ride Along Ride Along   [s 5] 2140/9 C 6 18.9 68
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 7] 2140/5 D 4 16.4 74
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-8 Joyness Joyness   [s 6] 3160/14 A 2 18.1 83
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-10 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/8 C 0 15.6 140
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-8 Julian Sand Julian Sand   [v 11] 1660/12 C 0 g 123
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/3 C 3 15.9 455
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-4 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 2140/10 C 0 17.2 232
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/3 B 1 16.5 27
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-2 My Grace My Grace   [s 6] 2640/1 C 4 20.3 108
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-10 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/1 B 2 16.0 24
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-1 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/1 B 0 19.9 80
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-7 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2640/6 C 2 17.2 82
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-1 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/4 D 0 15.4 507
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-1 Atheist Atheist   [h 5] 2160/7 D 8 17.2 722
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-2 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 5] 2160/8 B 0 g 392
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-6 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/12 C 4 17.1 565
2021-01-15 2021-01-15 Romme-6 Julian Sand Julian Sand   [v 11] 2140/1 D 5 16.8 950
2021-01-15 2021-01-15 Romme-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/6 C 6 16.4 441
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-9 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2640/11 A 6 16.6 75
2021-01-08 2021-01-08 Romme-10 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/4 D 2 16.5 125
2021-01-08 2021-01-08 Romme-4 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 5] 2640/5 C 0 g 129
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-12 Fire of Noa Fire of Noa   [v 6] 1640/4 C str
2022-12-23 2022-12-23 Romme-6 Classic Joy Classic Joy   [s 10] 2140/5 D 5 16.5 416
2022-12-23 2022-12-23 Romme-4 Lucid Dreaming Lucid Dreaming   [v 5] 2140/6 D 0 g 363
2022-12-23 2022-12-23 Romme-3 Ikaria J. Ikaria J.   [s 4] 2140/2 D 6 18.4 481
2022-12-23 2022-12-23 Romme-1 Sioux Kung X. Sioux Kung X.   [v 3] 2140/5 B 1 17.8 74
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-7 Sally's Love Sally's Love   [v 6] 2160/11 B 5 17.5 33
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-4 Mountainous Mountainous   [v 5] 2640/1 C 0 381
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-8 Reine W. Reine W.   [v 6] 1640/2 B 0 29.6g 69
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-8 In Your Time In Your Time   [v 3] 2140/6 C 3 15.7 21
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-7 Unheard Of Unheard Of   [s 9] 2140/9 D 0 17.6 737
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-10 Sally's Love Sally's Love   [v 6] 2140/2 C 3 16.9 70
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-3 Lucid Dreaming Lucid Dreaming   [v 5] 2160/10 B 5 18.4 61
2022-12-10 2022-12-10 Romme-9 Sister of Mercy Sister of Mercy   [s 9] 2180/15 B 7 15.9 175
2022-12-10 2022-12-10 Romme-8 Christer Christer   [v 7] 2140/2 D 0 15.7 283
2022-12-10 2022-12-10 Romme-5 Ikaria J. Ikaria J.   [s 4] 2140/4 D 0 19.5 227
2022-12-09 2022-12-09 Solvalla-1 Sioux Kung X. Sioux Kung X.   [v 3] 2140/3 C 0 g 36
2022-12-02 2022-12-02 Romme-6 Gobernante Gobernante   [v 5] 2160/10 B 3 16.6 48
2022-12-02 2022-12-02 Romme-2 Ikaria J. Ikaria J.   [s 4] 2140/1 D 3 19.3 220
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-8 Sioux Kung X. Sioux Kung X.   [v 3] 2140/6 B 3 18.1 41
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-4 In Your Time In Your Time   [v 3] 2640/2 C 2 17.1 30
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-4 Fire of Noa Fire of Noa   [v 6] 1640/3 B 3 14.8 22
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-4 Victory Topline Victory Topline   [v 8] 1640/5 D 6 12.9 249
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-3 Zirakzigil Zirakzigil   [h 7] 1640/7 D 0 14.5 164
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-1 Kent's Laddie Kent's Laddie   [v 7] 1640/1 D 0 16.5g 600
2022-11-25 2022-11-25 Romme-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 7] 1640/5 D 0 14.5 500
2022-11-25 2022-11-25 Romme-7 Dellenit Dellenit   [h 4] 2640/1 A 2 28.2 28
2022-11-25 2022-11-25 Romme-1 Ridge Tarn Aramis Ridge Tarn Aramis   [v 3] 2140/7 C 2 17.1 275
2022-11-24 2022-11-24 Rättvik-9 Gobernante Gobernante   [v 5] 2160/12 B 4 17.1 76
2022-11-24 2022-11-24 Rättvik-7 Strawinski Strawinski   [v 3] 2140/4 D 0 18.2 1414
2022-11-18 2022-11-18 Romme-7 Reine W. Reine W.   [v 6] 2140/4 C 6 29.0 110
2022-11-18 2022-11-18 Romme-6 In Your Time In Your Time   [v 3] 2140/5 D 1 15.4 170
2022-11-18 2022-11-18 Romme-1 Sioux Kung X. Sioux Kung X.   [v 3] 2140/8 C 3 19.6 104
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-9 Zirakzigil Zirakzigil   [h 7] 1640/2 D 3 12.4 851
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-2 Sioux Kung X. Sioux Kung X.   [v 3] 2140/4 D 7 18.7 273
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-7 El Presidente El Presidente   [v 4] 2140/9 D 2 16.8 655
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-3 Victory Topline Victory Topline   [v 8] 2140/3 C 0 15.6g 142
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-8 Fire of Noa Fire of Noa   [v 6] 2640/5 D 4 16.0 128
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-7 Gobernante Gobernante   [v 5] 2140/12 A 6 17.