V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2140/9 B

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-11 Keeping Julia Keeping Julia   [s 8] 2200/14 7 15.2 159
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Snow Breeze W.F. Snow Breeze W.F.   [v 4] 2660/13 0 17.0g 54
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-5 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2640/3 6 19.4 922
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-3 Ingalill Laday Ingalill Laday   [s 3] 2140/6 0 g 37
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 Fayette Mall Fayette Mall   [s 3] 2140/7 2 15.6 65
2015-12-17 2015-12-17 Åby-4 Centerline Centerline   [s 4] 2640/2 0 16.4 121
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 Fayette Mall Fayette Mall   [s 3] 2160/11 2 14.9 266
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-6 Snow Breeze W.F. Snow Breeze W.F.   [v 4] 2160/5 4 14.1 492
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 Fenfir Fenfir   [v 3] 2140/8 str
2015-12-12 2015-12-12 Åby-11 Speed Delicious Speed Delicious   [h 5] 2640/4 0 g 531
2015-12-12 2015-12-12 Åby-10 Lohman Lohman   [v 6] 1640/12 str
2015-12-12 2015-12-12 Åby-7 Brasil Boko Brasil Boko   [h 7] 2140/7 0 13.5 1288
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-4 Kalle Kalle   [v 7] 2140/2 2 13.8 42
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-7 Bicker Bicker   [s 5] 2140/1 5 14.4 241
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 3] 2640/5 0 16.8 706
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 French Me French Me   [v 4] 2140/1 1 14.8 131
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-7 Brasil Boko Brasil Boko   [h 7] 1640/6 6 14.2 291
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Keeping Julia Keeping Julia   [s 8] 2680/12 0 18.4 82
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-7 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 2140/10 1 15.9 40
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-6 Clay Dunder Clay Dunder   [s 9] 2160/13 0 g 1365
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-9 Keeping Julia Keeping Julia   [s 8] 2160/11 0 15.0 163
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-8 Ahsoka Ahsoka   [s 4] 2140/1 1 15.3 66
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 Camilo Boko* Camilo Boko*   [v 6] 2140/6 2 13.0 122
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Digital Archive Digital Archive   [v 5] 2140/6 0 g 159
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 5] 2140/7 C 4 14.9 491
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 1640/5 C 0 15.4 296
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Randal Randal   [v 6] 2140/11 D 2 17.0 148
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Lajos Cella Lajos Cella   [s 6] 1640/7 D 6 14.8 743
2016-11-17 2016-11-17 Åby-4 Stall Warning Stall Warning   [v 7] 2660/7 B 5 16.8 53
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Lottie Palema Lottie Palema   [s 5] 2140/3 D 0 15.6 202
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Rydens Indigoblue Rydens Indigoblue   [v 8] 1640/8 D 0 15.8 1164
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Västerbo Expect Västerbo Expect   [v 3] 2140/2 D 0 g 219
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-8 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 2140/3 C 4 15.0 295
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-1 Caid de la Cote Caid de la Cote   [v 4] 2140/1 C 0 g 117
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Bambino Wood* Bambino Wood*   [h 5] 2140/1 D 0 105
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2640/6 C 1 17.2 69
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2140/7 D 0 17.1 140
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Aileron Aileron   [v 4] 2140/11 D 1 16.2 21
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Bambino Wood* Bambino Wood*   [h 5] 2140/9 D 0 g 16
2016-10-26 2016-10-26 Åby-9 Javier Palema Javier Palema   [v 6] 2140/6 D 0 14.6 920
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 4] 2140/9 B 4 18.6g 28
2016-10-26 2016-10-26 Åby-2 Lottie Palema Lottie Palema   [s 5] 1640/11 D 0 14.3 554
2016-10-20 2016-10-20 Åby-5 Forlan Boko Forlan Boko   [v 4] 2140/9 D 0 g 664
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 5] 2140/3 A 3 15.0 27
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-1 Forlan Boko Forlan Boko   [v 4] 2160/12 B 3 18.2 453
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Stall Warning Stall Warning   [v 7] 2140/13 D 0 13.5 575
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 5] 2160/8 A 1 16.5 87
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 2140/11 D 0 g 213
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-5 Javier Palema Javier Palema   [v 6] 2140/4 C 0 13.6 495
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-8 Dear Friend Dear Friend   [s 3] 2140/10 D 3 16.0 178
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Fourteen Karat Fourteen Karat   [v 6] 2640/4 C 0 139
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 3] 2140/2 D 0 g 255
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Fina Fina   [s 8] 2140/7 D 6 15.6 523
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 Songndance Hanover Songndance Hanover   [v 3] 2140/9 D 3 15.0 56
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 2140/1 C 0 15.8 162
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Västerbo Arthur Västerbo Arthur   [v 6] 2140/7 A 0 14.1 110
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Stelina Stelina   [s 6] 1640/1 C 0 g 132
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Greece Boko Greece Boko   [s 3] 1640/1 D 2 14.3 193
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Orlando Triss Orlando Triss   [v 5] 2140/13 A 0 g 178
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Fenfir Fenfir   [v 4] 2160/11 C 0 g 184
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 2140/4 D str
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Jessica Highness Jessica Highness   [s 4] 2640/3 C 0 16.2 285
2016-06-16 2016-06-16 Åby-10 Top Degli Ulivi Top Degli Ulivi   [v 4] 1640/5 C 5 15.5g 211
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Fourteen Karat Fourteen Karat   [v 6] 2160/11 B 3 16.8 32
2016-06-16 2016-06-16 Åby-1 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2140/1 C 4 17.9 228
2016-05-12 2016-05-12 Åby-3 Makin it Easy Makin it Easy   [v 5] 2660/10 C 0 422
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 French Flair French Flair   [s 6] 2640/2 C 8 17.5 306
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Bernadot Queen Bernadot Queen   [s 8] 1640/2 D str
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2180/8 C 0 15.5g 633
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Stay Free Stay Free   [s 7] 1640/10 D str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/7 C str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2140/9 D 0 16.4 122
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 2140/8 C 5 14.8 103
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Ecupos Tova Ecupos Tova   [s 5] 1640/1 D 8 16.0 208
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Julius Star Julius Star   [v 5] 2140/6 A 0 15.4g 27
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Hailie Laday Hailie Laday   [s 6] 2140/11 C 0 17.3 243
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/11 B 5 20.6 82
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/4 D 0 g 356
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-10 Space Photo Space Photo   [v 8] 2680/7 B 1 15.2 76
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2160/11 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/4 D 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Fayette Mall Fayette Mall   [s 4] 1640/3 A 2 15.7 19
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Ny Komet Ny Komet   [v 8] 1640/12 B 0 15.4 94
2016-03-03 2016-03-03 Åby-3 Makeover Makeover   [v 4] 2140/2 D 0 g 676
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-5 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 7] 2640/1 C 0 g 31
2016-02-25 2016-02-25 Åby-8 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 2680/8 D 0 16.2 254
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-1 Mick Jägers Mick Jägers   [v 8] 2640/8 B 0 18.1g 56
2016-02-17 2016-02-17 Åby-8 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 3140/5 D 0 g 542
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Dugur Dugur   [h 3] 2160/6 C 0 g 22
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Island Three Island Three   [v 5] 2140/3 D 4 16.3 117
2016-02-11 2016-02-11 Åby-1 Glen Spey Glen Spey   [v 4] 2160/8 C 6 18.3 492
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 Laraki Brodde Laraki Brodde   [v 5] 2140/3 D str
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Allan Drew Allan Drew   [v 8] 2140/7 D 0 20.2 701
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-1 Te Freddo Knick Te Freddo Knick   [v 6] 3180/9 A 4 18.5 29
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-4 Island Three Island Three   [v 5] 2140/6 C 4 16.7 99
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 French Me French Me   [v 5] 2160/10 B 3 16.3 86
2016-01-20 2016-01-20 Åby-7 Te Freddo Knick Te Freddo Knick   [v 6] 2640/8 B 0 16.8 428
2016-01-20 2016-01-20 Åby-6 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 1640/8 C 5 14.7 835
2016-01-14 2016-01-14 Åby-7 Lirac de Zeun Lirac de Zeun   [s 4] 1640/4 A 1 15.1 90
2016-01-14 2016-01-14 Åby-4 Mockingbird Face Mockingbird Face   [v 7] 2660/11 B 3 16.3 210
2016-01-14 2016-01-14 Åby-1 Glen Spey Glen Spey   [v 4] 2160/8 D 7 18.8 559
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 6] 2140/5 C 5 17.7 223
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Georgia Georgia   [s 4] 2140/4 C 3 16.6 505
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Bigarrå Bigarrå   [s 4] 2140/12 A 1 15.3 26
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2140/2 C 6 16.0 56
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Uraia Uraia   [s 4] 2140/9 B 4 14.3 52
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Bas Hanover Bas Hanover   [v 7] 1640/4 D 6 16.1 168
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/4 C 0 g 271
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Cobra Vici Cobra Vici   [v 6] 2640/6 D 0 18.0 77
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 All of Marke All of Marke   [s 5] 2140/13 C 7 17.2 110
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-6 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2640/6 D 2 16.6 539
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Jessica Pride Jessica Pride   [s 4] 2140/2 B 7 17.2 69
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2140/7 C 0 g 301
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2140/7 B 2 13.5 64
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Lindys Diva Lindys Diva   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 235
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-6 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2140/2 C 5 16.8 48
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/7 C 0 15.2 193
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2140/7 B 2 15.7 44
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 1640/10 C 5 15.4 92
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Cobra Vici Cobra Vici   [v 6] 2140/14 B 1 16.1 41
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-12 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/8 D 0 18.6 782
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Pacific W.F. Pacific W.F.   [v 4] 2140/7 D 5 14.0 267
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Aramis Amok Aramis Amok   [h 4] 2140/4 A 4 14.6 31
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2160/13 B 5 14.1 141
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2140/7 D 4 16.4 214
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/8 C 0 19.7g 130
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Exceptional Dream Exceptional Dream   [s 4] 2140/1 C 2 15.2 67
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Alfas Francais Alfas Francais   [v 7] 1640/5 B 0 17.4 43
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2480/5 D 2 16.5 110
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Geisha Sund Geisha Sund   [s 7] 2160/13 B 2 12.3 103
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Letizia Letizia   [s 3] 1609/7 A 0 16.8g 68
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 4] 2140/2 C 4 15.0 70
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Robin Hood Robin Hood   [v 4] 2140/6 C 6 16.0 85
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 5] 1640/12 B 1 12.7 40
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 5] 1640/10 B 0 g 56
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Lirac de Zeun Lirac de Zeun   [s 5] 2140/4 D 0 14.4 359
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Adamant Adamant   [v 4] 2140/2 D 0 14.7 608
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Champion Tour Champion Tour   [v 5] 2140/1 D 0 g 389
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Pochacco Pochacco   [v 6] 2140/4 D 0 17.2 523
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-4 Kosmopolit du Gull Kosmopolit du Gull   [v 5] 2140/4 B 0 17.5g 81
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-6 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2140/3 D 2 13.6 83
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 1640/1 A 5 12.6 15
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Thithi Erica Thithi Erica   [s 6] 2160/6 B 7 18.4g 202
2017-05-13 2017-05-13 Åby-10 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/6 B 7 12.9 163
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Golden Indra Golden Indra   [s 4] 2140/1 A 0 g 51
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Graceful G.T.* Graceful G.T.*   [s 5] 2140/6 C 2 15.1 28
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Jessica Highness Jessica Highness   [s 5] 2140/7 C 6 14.0 39
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/8 C 3 12.7 145
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 1660/3 B 4 13.5 80
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 8] 2140/11 C 2 14.7 49
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Face the Dream Face the Dream   [s 7] 2140/5 C 4 15.9 27
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-11 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/1 C 0 g 205
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Adrians Girl Adrians Girl   [s 6] 2640/1 D str
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/3 C 5 16.5 92
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-4 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 1640/11 D 8 18.6g 437
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Quantum Athena Quantum Athena   [s 7] 2160/6 D 5 17.4 784
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 5] 2140/2 C 2 15.8 27
2017-03-02 2017-03-02 Åby-9 Miss Jägers Miss Jägers   [s 7] 1640/2 D 0 g 445
2017-03-02 2017-03-02 Åby-3 Elena Anaba* Elena Anaba*   [s 3] 2140/4 D 0 20.3 241
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-2 Corot de Vandel Corot de Vandel   [v 5] 2660/10 B 0 20.1 45
2017-02-22 2017-02-22 Åby-1 Elena Anaba* Elena Anaba*   [s 3] 2140/5 D 4 g 388
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/10 C 8 18.0 560
2017-02-16 2017-02-16 Åby-9 Quantum Athena Quantum Athena   [s 7] 1640/12 D 0 16.2 1602
2017-02-04 2017-02-04 Åby-3 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2660/9 B 5 16.2 81
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Making Love Making Love   [v 6] 1640/9 B 2 13.2g 48
2017-01-25 2017-01-25 Åby-1 Danseuse d'Am Danseuse d'Am   [s 4] 2640/12 C 6 18.0 363
2017-01-12 2017-01-12 Åby-8 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2640/7 C 1 16.6 156
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-9 Blue Angel V.S. Blue Angel V.S.   [s 4] 2140/1 C 3 15.5 97
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 St No More War St No More War   [v 5] 1640/8 D 0 14.0 1103
2018-11-09 2018-11-09 Romme-8 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/7 C 6 17.2 134
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 What a Vap What a Vap   [v 5] 2140/3 D 3 14.5 114
2018-11-03 2018-11-03 Romme-11 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 9] 3200/15 A 6 14.9 434
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Gillsin Gillsin   [v 9] 1640/1 D 0 14.1g 157
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 9] 1660/14 A 3 13.9 112
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Vallee de Lumiere Vallee de Lumiere   [v 4] 2140/3 C 7 17.1 39
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 6] 2140/9 C 4 15.3 298
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 2140/4 A 2 15.3 84
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 4] 2160/9 A 2 15.4 16
2018-09-22 2018-09-22 Romme-9 Colbert Colbert   [v 6] 2160/13 B 4 14.6 55
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/2 B 8 17.9 66
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 2140/2 C 0 19.2 128
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 My Night My Night   [v 5] 2640/4 B 0 17.2 300
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/1 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2140/9 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 11] 2160/8 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Scarpia Scarpia   [v 7] 2140/5 C 6 13.5 45
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Overthehill Overthehill   [v 5] 2140/14 C 0 g 123
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Papidoux Papidoux   [v 7] 2140/9 B 8 17.1g 22
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 6] 2140/2 A 1 15.4 23
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/11 D 8 18.1 292
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Mr Bashful Mr Bashful   [v 5] 1640/10 C 0 14.5 855
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/11 D 4 14.9 241
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-5 Giggs Giggs   [v 5] 2140/5 B 5 19.4 45
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Hampus Boy Hampus Boy   [v 4] 2140/6 D 0 17.3 309
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/1 C 0 g 29
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Ina Hall Ina Hall   [s 6] 2140/5 D 0 15.7 1145
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Vincent Zaz Vincent Zaz   [v 6] 2640/6 C 0 15.8 41
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 1609/10 C 3 13.7 239
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 6] 2140/12 B 4 14.3 40
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 5] 2160/8 C 6 16.3 438
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Persos Smokie Persos Smokie   [h 10] 1640/2 D 5 11.1 343
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-2 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/8 C 5 16.4 107
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/9 D 0 21.8 657
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Flight Danseur Flight Danseur   [s 6] 2140/8 C 0 14.3 60
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 7] 2140/5 B 6 15.7g 186
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Share Market Share Market   [v 5] 2140/3 D 0 g 71
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 1609/12 C 0 17.9g 253
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Bowling Triple X. Bowling Triple X.   [v 6] 2140/1 B str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Four Strong Winds Four Strong Winds   [v 7] 2660/11 B 3 15.2 79
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Randal Randal   [v 8] 2140/7 C 0 g 438
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 5] 2140/4 B 2 15.9 13
2018-03-08 2018-03-08 Åby-10 Trombone Trombone   [s 6] 2140/9 D str
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Jack Zon Jack Zon   [v 4] 2640/14 B 0 15.6 451
2018-02-22 2018-02-22 Åby-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/9 D 6 15.9 209
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Trombone Trombone   [s 6] 2140/6 D 4 17.1 77
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/4 C 2 15.7 89
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 C 0 14.3 593
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/13 A 0 g 78
2018-01-04 2018-01-04 Åby-6 Part Two* Part Two*   [s 9] 2680/9 C 0 15.9 347
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-5 Guidetti Guidetti   [v 4] 1640/4 D 0 17.1 456
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-2 Joyness Joyness   [s 4] 1640/8 D 0 19.3 1416
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-6 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 3] 2160/11 A 5 35.7g 50
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-7 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/7 D 0 g 1927
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-8 Joyness Joyness   [s 4] 2140/11 B 2 18.6 315
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Torte Lini Torte Lini   [v 4] 2140/5 B 0 g 37
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Keepondoinit Keepondoinit   [s 7] 2140/9 D 0 17.4 363
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Racing Hill Racing Hill   [v 11] 2140/12 D 8 15.3 650
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2640/3 A 2 17.8 28
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 6] 1640/11 A 0 16.1g 27
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Grevens Liam Grevens Liam   [v 11] 2140/10 C 0 32.1 478
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-1 Julian Sand Julian Sand   [v 9] 2100/1 D 6 15.0 220
2019-09-30 2019-09-30 Romme-3 On Track Banditen On Track Banditen   [v 5] 1640/3 C 0 g 23
2019-09-19 2019-09-19 Romme-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/3 B 2 16.3 42
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-1 Joyness Joyness   [s 4] 2140/2 D 5 17.8 1000
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2640/1 D 4 17.8 693
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2160/5 D str
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-9 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/7 D 0 20.5 448
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 On Track Banditen On Track Banditen   [v 5] 2140/7 C 1 14.7 22
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-3 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2140/8 D 7 15.8 301
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 1640/6 B 3 15.2 74
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-11 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/10 B 7 17.1 42
2019-09-10 2019-09-10 Romme-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 2160/14 D 0 18.8 1000
2019-09-10 2019-09-10 Romme-6 Brad De Lina Brad De Lina   [s 3] 2140/10 D 0 20.9g 904
2019-09-10 2019-09-10 Romme-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2160/6 B 0 17.9 492
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2660/7 B 2 16.6 76
2019-09-02 2019-09-02 Romme-2 Tantor Krax Tantor Krax   [v 10] 2140/9 D 8 19.0g 744
2019-09-02 2019-09-02 Romme-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/10 B 2 16.9 93
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2160/6 D 5 17.5 231
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/12 B 3 17.0 186
2019-08-27 2019-08-27 Romme-4 Julian Sand Julian Sand   [v 9] 2640/6 A 3 15.5 162
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/8 B 7 15.8 41
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 8] 2160/5 B 0 17.3 158
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/3 B 1 17.4 30
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/10 B 0 g 72
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 2140/12 C 0 19.2 222
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 8] 2160/6 B 7 16.3g 178
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-5 Joyness Joyness   [s 4] 2140/3 D 5 18.8 338
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-9 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2160/14 C 4 16.7 254
2019-07-19 2019-07-19 Romme-5 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/12 C 0 18.7 55
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/5 B 3 18.7 80
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 7] 2140/4 B 6 17.0 80
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-4 Christer Christer   [v 4] 2140/9 B 1 16.2 39
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-3 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/11 D 4 14.4 249
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Västerbo Jolene Västerbo Jolene   [s 4] 1640/2 A 0 g 16
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Tantor Krax Tantor Krax   [v 10] 2140/5 D 0 17.4 721
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Önas My Önas My   [s 5] 2140/10 D 0 18.2g 518
2019-06-14 2019-06-14 Romme-9 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2660/8 C 5 15.3 129
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-3 Castleman Castleman   [v 5] 2660/5 D 5 17.3 219
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Scarpia Scarpia   [v 8] 2140/6 C 0 15.4 161
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-4 Going for Gold Zaz Going for Gold Zaz   [h 11] 2140/3 C 3 12.1 174
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2140/13 D 0 14.2 158
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-3 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/11 C str
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 4] 2640/10 D 1 16.2 196
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/7 B 6 18.3 272
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/5 C 8 16.7 66
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2140/9 B 2 14.7 52
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 1640/4 B 1 14.8 40
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Önas My Önas My   [s 5] 2140/7 B 2 16.2 101
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-1 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2160/12 C 3 15.6 86
2019-05-10 2019-05-10 Romme-4 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 1640/5 C 2 12.9 87
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 B.B.S.Canessa B.B.S.Canessa   [s 6] 1640/9 D 4 16.9 178
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-4 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/8 C 5 14.4 596
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 10] 2160/8 D 0 16.2g 607
2019-04-27 2019-04-27 Romme-9 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 3160/7 D 0 g 243
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-9 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/10 C 7 14.4 130
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Tidy Tidy   [s 6] 2140/9 D 8 18.6 234
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/4 C 4 17.6 167
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/9 C 8 16.6 498
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 What a Vap What a Vap   [v 6] 2160/11 C 0 19.0g 168
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-8 Overthehill Overthehill   [v 6] 2640/1 C 0 16.2 943
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 1640/2 D 1 13.0 40
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 10] 2640/3 A str
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 2140/6 D 3 18.0 522
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/11 D 4 16.6 45
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-6 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 2100/2 C 6 15.4 149
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-2 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/3 D 6 19.2g 155
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-9 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 3180/14 B 5 17.8g 122
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-10 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 10] 2160/12 A 1 15.0 17
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-5 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 1640/6 D 6 17.0 239
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/10 D 5 18.4 445
2019-02-16 2019-02-16 Romme-5 I Like Likes I Like Likes   [s 6] 2140/2 D 3 18.0 285
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Caesar's Dream Caesar's Dream   [v 5] 2140/12 A 3 15.2 39
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 4] 2140/4 D 0 20.7 501
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/12 B 2 17.4 118
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2680/14 A 8 17.8 50
2019-02-01 2019-02-01 Romme-1 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2140/11 C 5 16.6 1006
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/2 C 0 25.0g 252
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Hampus Boy Hampus Boy   [v 5] 2640/9 C 0 17.7 516
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-8 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2640/9 D 0 g 593
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-1 My Grace My Grace   [s 5] 1640/6 D 0 16.3 1322
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/9 D 0 16.3 861
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-5 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/11 C 7 19.1 457
2020-12-28 2020-12-28 Romme-7 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 2640/2 D 0 17.4 413
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-5 My Grace My Grace   [s 5] 2140/5 D 0 24.6g 248
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-10 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 1640/11 B 0 15.2 69
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-11 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/7 B 3 17.7 175
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-3 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/6 B 4 15.9 78
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 1640/2 D 1 17.4 136
2020-12-18 2020-12-18 Romme-5 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/11 A 1 17.9 115
2020-12-18 2020-12-18 Romme-10 Atheist Atheist   [h 4] 2140/1 D 8 18.3 497
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-10 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 1640/9 D 6 13.5 366
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-10 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/9 C 7 17.6 1320
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-11 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 1660/7 C 4 16.1 416
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-1 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/10 D 6 17.6 684
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Atheist Atheist   [h 4] 2140/3 D 5 18.6 247
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-2 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2640/8 B 5 19.1 27
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-8 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 1640/6 C 6 13.0 279
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2640/12 A 2 16.1 55
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 9] 2140/8 B 0 17.7 1030
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-9 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/4 B 0 27
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Marelda Marelda   [s 7] 1640/3 D 5 31.3 293
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/12 A 6 14.4 105
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 8] 2140/11 C 0 29.9 136
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Twilight Speed* Twilight Speed*   [v 8] 1640/1 D 4 13.1 531
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Linus Boy Linus Boy   [v 8] 2160/11 C 0 14.5 171
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-6 Joyness Joyness   [s 5] 2640/12 B 0 14.6 351
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/5 C 1 16.2 28
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-4 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/12 B 5 16.8 38
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/2 C 8 15.5 218
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-9 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 2140/9 D 5 16.4 135
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-6 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 1640/4 C 1 15.1 32
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/13 B 3 16.6 841
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Joyness Joyness   [s 5] 2640/9 A 1 16.7 16
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/1 B 6 13.8 127
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-11 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/12 B 0 g 152
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-7 Joyness Joyness   [s 5] 2140/9 B 7 12.9 603
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-12 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2160/8 B 0 16.1 287
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2140/7 C 1 16.5 20
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/10 C 3 15.6 41
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/5 B 3 16.7 62
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-8 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2140/5 C 3 13.6 144
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-3 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/7 B 4 15.8 536
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 6] 2140/2 D 0 g 284
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-5 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2160/5 B 2 17.1 24
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-6 Joyness Joyness   [s 5] 3140/12 B 7 16.4 227
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-1 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/12 B 3 17.2 253
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/1 C 5 219
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2660/10 C 3 14.8 364
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/5 B 4 16.6 61
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-2 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 2140/6 C 0 g 137
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-3 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/4 C 2 g 56
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Torte Lini Torte Lini   [v 5] 2140/3 D 1 18.3 24
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/5 D 6 17.7 257
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/6 B 3 15.4 41
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-8 Joyness Joyness   [s 5] 2660/12 C 2 15.2 259
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/15 A 0 g 29
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-1 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/3 C 0 17.1 712
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-5 Joyness Joyness   [s 5] 1640/12 C 1 13.7 273
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/13 C 5 16.1 258
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-5 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 1640/5 B 2 18.8 54
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Lift to Drag Lift to Drag   [v 5] 2140/3 D 7 18.0g 901
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/10 C 3 15.4 111
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/5 D 8 16.1 627
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Double Formula Double Formula   [v 4] 2140/5 D 6 14.9 546
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-10 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2140/6 C 0 21.2g 183
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Joyness Joyness   [s 5] 2140/9 C 4 15.6 47
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 Indian Four Indian Four   [v 11] 2140/4 D str
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/4 B 0 16.6g 59
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2160/12 B 7 15.8 539
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-7 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2160/8 C 0 20.2 530
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 1660/7 A 0 g 53
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-1 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 4] 2640/12 B 5 18.4 956
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Joyness Joyness   [s 5] 2140/4 B 1 16.4 32
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-10 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/1 A 7 18.6 123
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/4 A 6 14.8g 60
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/3 C 2 15.1 82
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2140/3 C 6 17.9 111
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Joyness Joyness   [s 5] 2140/2 B 1 19.3 18
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-8 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/7 B 0 22.0g 48
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/3 D 6 14.3 1316
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 1660/10 B 2 18.7 140
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/7 D 3 18.1 309
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/10 A 2 15.6 47
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 1640/3 D 0 18.9 669
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2160/11 D str
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-8 Break the Rules Break the Rules   [s 5] 2140/1 D 6 18.0 321
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-4 Turboture Turboture   [v 8] 2140/8 A 0 g 57
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2180/6 C 3 17.0 121
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2640/4 C 6 17.8 65
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-10 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2140/3 C 5 17.2 125
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 1640/9 C 0 16.5g 56
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-4 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2160/15 B 7 17.8 1000
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-1 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1660/15 A 7 14.3 405
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Tom Frontline Tom Frontline   [v 8] 2160/9 C str
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-7 Atheist Atheist   [h 4] 2140/2 D 0 g 336
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-9 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2140/7 C 0 16.7 806
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-8 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1660/12 A 0 17.0g 80
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 10] 2140/2 D 0 g 422
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-2 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2140/11 B 0 17.9 315
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Famiglia Am Famiglia Am   [s 5] 2160/11 B 0 17.9g 44
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-1 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2160/15 A 5 18.7 94
2020-03-03 2020-03-03 Romme-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/10 D str
2020-03-03 2020-03-03 Romme-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/7 B 2 13.8 33
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Turenne Turenne   [v 5] 2640/8 B str
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-2 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/9 D 7 18.7 746
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-4 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/5 B 1 13.7 120
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2180/11 A 2 16.5 221
2021-09-07 2021-09-07 Romme-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/9 C 0 16.6g 390
2021-09-07 2021-09-07 Romme-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2160/9 A 2 15.4 62
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-8 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2640/2 C 6 15.7g 77
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/2 B 3 15.2 47
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-3 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2140/9 B 5 15.2 129
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-9 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2180/6 D 3 17.6 232
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-6 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2140/3 C 4 16.0 186
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/2 D 6 16.2 92
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-9 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/2 C 1 15.8 28
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-5 Atheist Atheist   [v 5] 2140/13 C 0 16.9 590
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/9 C 3 15.6 120
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-4 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/12 B 0 16.2 61
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-7 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/2 C 0 16.6 100
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-5 Atheist Atheist   [v 5] 2160/6 C 1 17.5 83
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-7 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 1640/2 C 1 14.1 50
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-10 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/12 A 3 16.0 31
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-6 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2160/8 C 6 16.2 867
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-11 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/12 D str
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-5 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 4] 2140/5 C 0 17.0g 189
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-2 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/2 C 6 14.1 49
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-3 Mountainous Mountainous   [v 4] 2140/12 C 3 17.5 156
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-8 Atheist Atheist   [v 5] 2180/9 B 3 16.4 94
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-1 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/10 C 0 367
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/4 D 1 102
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-4 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2140/4 C 0 44
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-7 Kocu Boko Kocu Boko   [h 4] 2140/5 A 1 18
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-8 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 1640/4 B 0 74
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-3 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 7] 1640/4 D 0 17.3 268
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-6 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 1640/8 C 7 15.2 918
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-7 Daysofourlives Daysofourlives   [v 6] 1640/9 C 5 13.5 64
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-3 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/6 C 1 14.1 135
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2140/3 B 2 14.3 161
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-5 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 1640/8 B 6 16.6 178
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-8 Atheist Atheist   [v 5] 2140/6 C 3 16.7 291
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-2 Stardust Eve Stardust Eve   [s 5] 2160/12 B 0 16.2 921
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2660/7 A 0 g 452
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-9 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 10] 2140/10 D 8 16.5 366
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-6 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 1640/3 C 0 17.5g 58
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-6 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 3180/15 A 0 185
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-9 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/4 C 0 g 110
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/1 B 4 15.8 432
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-6 Daysofourlives Daysofourlives   [v 6] 2140/10 B str
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 7] 2140/8 D 6 17.7 125
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-11 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/11 C 0 16.3 392
2021-06-21 2021-06-21 Visby-8 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2120/3 C str
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-7 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 4] 2140/5 C str
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-9 Lövdala Symphonie Lövdala Symphonie   [s 5] 2140/6 D 4 14.8 568
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-7 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/1 D 2 17.2 86
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-9 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 1640/9 A 4 14.6 68
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-4 Atheist Atheist   [v 5] 2140/2 D 7 17.2 203
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/3 A 3 14.8 64
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-1 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/1 A 3 14.3 22
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-4 Joyness Joyness   [s 6] 2160/12 B 7 16.8 111
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-4 Gassin Am Gassin Am   [v 5] 2140/5 C 0 15.6g 244
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-7 Rendement C.C. Rendement C.C.   [v 5] 2140/2 D 0 g 1209
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-9 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/3 C 1 16.3 26
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2640/1 C 7 15.6 581
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-7 B.W.Jokern B.W.Jokern   [v 4] 1640/5 D 0 g 691
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-10 Atheist Atheist   [v 5] 1640/3 D 0 g 317
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/3 B 0 g 269
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-6 B.W.Jokern B.W.Jokern   [v 4] 2140/6 D 0 g 98
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-9 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/3 C 0 16.9 326
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2140/2 B 1 16.3 75
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-6 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/4 A 1 19.3 198
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-8 Joyness Joyness   [s 6] 2160/11 A 2 16.0 27
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/5 B 1 15.8 20
2021-05-21 2021-05-21 Romme-5 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2160/5 C 3 15.0 73
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-4 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2660/9 A 0 16.7 164
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-3 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/2 D 4 16.3 62
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 2140/12 B 3 15.0 408
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-8 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2660/6 D 0 14.8 469
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-4 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2640/5 A 1 15.6 28
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-8 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 2160/11 C 4 18.7 80
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-1 Toujours Hardi Toujours Hardi   [v 7] 2140/11 D 0 19.1g 889
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-4 Joyness Joyness   [s 6] 2160/10 A 4 15.6 147
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-5 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/4 A 1 15.5 81
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-8 Turboture Turboture   [v 9] 3140/2 D 0 16.9 1726
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-9 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/12 C str
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-10 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2160/9 D 2 16.1 91
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2680/10 B 2 15.8 289
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-5 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/8 C 3 16.1 108
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-8 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/8 D 8 17.3 95
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-1 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/10 C 0 g 252
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-6 El Maco Khalifa El Maco Khalifa   [h 4] 2140/8 C 3 16.4 289
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-4 Torte Lini Torte Lini   [v 6] 1640/2 C 2 15.7 20
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-6 Joyness Joyness   [s 6] 2640/5 B 3 17.0 78
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-7 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/11 B 0 16.7 93
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/5 D 4 15.6 182
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-7 Rendement C.C. Rendement C.C.   [v 5] 2140/10 B 8 19.9g 545
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2160/6 B 5 17.1 343
2021-03-19 2021-03-19 Romme-5 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/7 B 0 g 61
2021-03-19 2021-03-19 Romme-6 Joyness Joyness   [s 6] 2160/8 A 1 15.3 41
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-5 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2160/4 C 4 15.8 849
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-8 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1640/3 D 0 13.5 230
2021-03-12 2021-03-12 Romme-7 Joyness Joyness   [s 6] 2140/1 B 4 15.3 66
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-4 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/11 B 6 16.8g 134
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-7 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/12 C 5 14.4 1650
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-6 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 7] 2160/9 D 3 16.5 227
2021-02-27 2021-02-27 Romme-2 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/6 D 0 16.0 976
2021-02-27 2021-02-27 Romme-3 Joyness Joyness   [s 6] 2140/14 B 5 15.0 86
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-1 Ride Along Ride Along   [s 5] 2140/9 C 6 18.9 68
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 1660/10 C 1 13.9 53
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 7] 2140/6 D 2 16.7 197
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-9 Läckra Loke Läckra Loke   [v 10] 1660/9 D 6 37.6g 513
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-8 Joyness Joyness   [s 6] 3160/14 A 2 18.1 83
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 7] 2140/5 D 4 16.4 74
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-10 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2140/8 C 0 15.6 140
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/3 C 3 15.9 455
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-8 Julian Sand Julian Sand   [v 11] 1660/12 C 0 g 123
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-2 My Grace My Grace   [s 6] 2640/1 C 4 20.3 108
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/3 B 1 16.5 27
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-4 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 2140/10 C 0 17.2 232
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-1 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/1 B 0 19.9 80
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-10 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/1 B 2 16.0 24
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-1 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 1640/4 D 0 15.4 507
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-7 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2640/6 C 2 17.2 82
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-1 Atheist Atheist   [h 5] 2160/7 D 8 17.2 722
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-2 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 5] 2160/8 B 0 g 392
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-6 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 1640/12 C 4 17.1 565
2021-01-15 2021-01-15 Romme-4 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/6 C 6 16.4 441
2021-01-15 2021-01-15 Romme-6 Julian Sand Julian Sand   [v 11] 2140/1 D 5 16.8 950
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-9 Unarmed Face Unarmed Face   [v 5] 2640/11 A 6 16.6 75
2021-01-08 2021-01-08 Romme-4 Mohawk Savage Mohawk Savage   [v 5] 2640/5 C 0 g 129
2021-01-08 2021-01-08 Romme-10 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/4 D 2 16.5 125ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se