Kevin Gondet V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Kevin Gondet. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Kevin Gondet har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-26 2024-07-26 Eskilstuna-2 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 5] 2140/11 C

Nyheter för travkusk Kevin Gondet


Blues d'Ourville är ingen duvunge. Men för den svenska publiken är han tämligen okänd. Visserligen var han hårt spelad i ett f&ou..


Blues d'Ourville är ingen duvunge. Men för den svenska publiken är han tämligen okänd. Visserligen var han hårt spelad i ett försök i Sweden Cup under elitloppshelgen på Solvalla för fyra år sedan men då han galopperade bort sig där föll han snabbt i glömska. Fram till nu. I första starten för Eskilstunatränaren Kevin Gondet plockade han enkelt ner storfavoriten Zenit Brick, som var märkt av ett småtufft inledningsvarv. Knappa varvet från mål blev andra par utvändigt positionen utvändigt om ledaren för Blues d'Ourville och därifrån avgjorde han enkelt den sista biten.
- Han kom till mig för en månad sedan och har känts riktigt stark i de senaste jobben. Dagens lopp var som ett test för honom och han vann väldigt enkelt, sa hemmatränaren Kevin Gondet.

”Ruggig kapacitet i honom”
Roger Walmanns Holy Ground visade härlig inställning när han i Örjan Kihlströms händer kontrade till seger på upploppet efter att ha avancerat fram utvändigt om ledaren via fjärdespår på den sista bortre långsidan.
- Jag trodde inte att han skulle sätta nosen först i dag men när ”norsken” drogs ner tog han i lite till och det var väldigt positivt, sa Roger Walmann.
Ivanhoe Renka förbättrade Sofia Aronssons redan mycket fina statistik genom att pulverisera motståndet efter ett lopp som första häst i andraspår. Nu ståtar Axevallatränaren med 8 segrar på 25 starter sedan årsskiftet.
- Riktigt bra kapacitet. Han var inte helt tom i mål som det kändes utan tågade bara på, berömde kusken Magnus Jakobsson.
Svante Ericsson har också inlett året lysande och ståtar med 44 i segerprocent sedan hans Forcebewithyou försvara ledningen från start till mål tillsammans med Petter Lundberg.
- Det är helt otroligt hur bra hästarna har gått och framför allt kul med den här hästen. Det är en knepig häst men det är ruggig kapacitet i honom.
Watford Broline bokförde sig för karriärens första seger i 21:a starten och av intrycket att döma kommer femåringen snart få vända upp för segerdefilering igen. Utan skor på hovarna och med amerikansk vagn för första gången stack han undan till överlägsen triumf.
- Hästen har lätt för att göra bort sig och hitta på skit men kusken körde perfekt i dag så nu får vi vara glada, sa hästens tränare Stefan P Pettersson.
Emilia Leo fick se sin Jaguar Hill vinna med Magnus A Djuse i vagnen och när Marcus Sundbergs Esther Cheri vrålspurtade till seger i den sista avdelningen landade utdelningen för sju rätt på GS75 på 131 861 kronor. Sex rätt gav 1 007 kronor och fem rätt 100 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Bättre än pappa Månprinsen A.M. Det behöver inte vara överord när man pratar om sonen Månlykke A.M. Som sjuåring har ..


Bättre än pappa Månprinsen A.M.
Det behöver inte vara överord när man pratar om sonen Månlykke A.M.
Som sjuåring har han tagit ytterligare kliv i utvecklingen och Gunnar Melanders superkallblod är obesegrad efter tre starter under 2021. I Solos lopp hade han på förhand en mycket passande uppgift och med facit i hand var han totalt överlägsen på nya rekordet 1.22,1/2160 meter. Segern var värd 125.000 kronor. Det återstår att se om det bli Elitkampen för Månlykke, men Gunnar har tidigare varit tydlig med att man står över kallblodens Elitlopp i år.

För tungt balanserad
Någon Elitloppshelg blir det nog inte heller för superstjärnan Hail Mary.
Robert Berghs kanonhäst kom till ledningen i femåringsloppet Lyon Grand Prix och Robert fick sätta tempot efter eget huvud, men aktionen stämde inte till hundra procent och via open stretch slog sig Björn Goops relativa nyförvärv Rotate förbi över upploppet.
- Jag var faktiskt väldigt nöjd med honom idag, men han kunde inte freda sig den sista biten på grund av den tunga balansen. Med detta lopp i kroppen börjar han i alla fall närma sig fjolårsbalansen.
- Det är givetvis väldigt surt att åka dit, men för att vinna detta lopp hade det krävts att jag hade chansat med balansen och det var han inte redo för. När han gjort fyra, fem, sex starter i år bryr jag mig inte om han galopperar i provstarten, men där var vi inte den här gången, berättade en inte allt för nedslagen Robert Bergh efter loppet.

Obesegrad i Sverige
Tävlingsdagen inleddes annars med Paralympiamontén med där Kevin Gondets Accord Marjacq var klar favorit från sitt innerspår bakom bilen. Ridande Jonathan Carre fick iväg honom snabbt och ekipaget försvarade ledningen, men duon fick Robin Hood över sig kort senare och tvingades överlåta kommandot. Under slutrundan synade ridande Carre positionen utvändigt ledaren och den på svensk mark obesegrade fransosen avgjorde enkelt utan att gå tom. Segertiden skrevs till 1.12,9/2140 och värderades till 125.000 kronor.
Lördagens silverförsök avgjordes också utanför ramen för V75 och där drog Daniel Redéns Born Unicorn det längsta strået tillsammans med Örjan Kihlström. Segertiden skrevs till 1.11,7/2140 och var värd 125.000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Norske världsettan Odd Herakles jagade 21:a raka segern och startkatapulten hade inte förlorat sedan 14 september 2019. Från spår 6 bakom ..


Norske världsettan Odd Herakles jagade 21:a raka segern och startkatapulten hade inte förlorat sedan 14 september 2019. Från spår 6 bakom startbilen tog också Odd Herakles enkelt hand om ledningen och favoritspelarna gnuggade säkert händerna. Samtidigt lyckades inte Gunnar Melander komma ner någonstans från sitt bakspår och Månlykke A.M. fick helt enkelt ta positionen som kallas ”dödens”, först i andraspår. Gunnar Melander satt kall utvändigt ledaren och lät Månlykke A.M. öka tempot lite successivt och över upploppet var det inget snack. Månlykke A.M. slog klorna i Odd Herakles och tronskiftet var ett faktum.
Gunnar Melander var lyrisk efter årsdebuten senast och menade att Månlykke A.M. då var 60 meter bättre än i fjol. Bollnästränaren var förstås tagen även efter lördagens uppvisning.
- Jag blir nästan euforisk…när man har en häst som in på pupploppet bara vill vinna. Jag har en väldigt bra häst. Han förvånar mig hela tiden, att han har den där viljan att vinna., sa tränaren och kusken Gunnar Melander.
Månlykke A.M. har dessutom flera växlar sparade.
- Han går med fast bomull. Han har fina hovar, kortlopp kan vi säkert köra barfota, sa Gunnar Melander.
Odd Herakles gjorde ingen dålig insats men fick alltså segersviten på 20 raka triumfer bruten.
- Oerhört imponerande av Månlykke A.M. I dag var det en annan häst som var lite bättre helt enkelt, sa tränaren Fredrik Fransson efter debuten i hans regi.

Tidig födelsedagspresent för Travkompaniet
Deltävling 2 till Paralympiatravet avslutade V75® och det blev favoritseger genom Who’s Who som bara var bäst i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström tog det gaska lugnt från början och det löste sig ändå så pass bra att han kunde placera Who’s Who som andrahäst i andraspår i rygg på Very Kronos, en position som blev tredje utvändigt dryga 900 meter från mål då From The Mine bytte tredje invändigt till dödens. 650 kvar tvingades Örjan Kihlström dra i högertömmen då hästar bakifrån attackerade, samtidigt valde Erik Adielsson att sitta kvar i andra utvändigt med Very Kronos. Örjan Kihlström körde lugnt i tredjespår men Who’s Who närmade sig hela tiden täten och när han fick marschorder in på upploppet avgjorde han på bara ett par steg. Redan 150 meter från mål kopplades segergreppet och det såg nästan retfullt enkelt ut.
- Det är ren glädje bara. Formen är nog ändå över 90, men sakteliga närmar vi oss toppform. Ägaren Travkompaniet firar 20 år nästa söndag, det är skönt att ha det här i bagaget inför det också, kommenterade tränaren Pasi Aikio.
Även Very Kronos visade klass direkt i årsdebuten och gled in som klar tvåa en dryg längd bakom vinnaren.
Både Who’s Who och Very Kronos (som har ett wild card) är därmed klara för finalen av Paralympiatravet på Åby 8 maj med 1,5 miljoner kronor till vinnaren.

Hemmajubel inledde på Bergsåker
V75 bjöd på många imponerande vinnare och i V75-1 blev det hemmajubel sedan Otroligosåfin dominerat i ledningen från start till mål. Från spår 6 bakom startbilen öppnade Otroligosåfin sylvasst och tog fjärde raka seger tillsammans med tränaren Lars-Åke Söderberg.
- Jag tycker att det är skoj, för det är en häst som det är närmsta vänner och släktingar som äger, sa ”Lalle” Söderberg
V75-2 bjöd på en uppvisning av finska gästen Gogobet Sisu som vann trots en galopp i första kurvan och tappade mycket mark. Men dryga varvet kvar var han i kapp fältet och från tredje utvändigt spurtade han ner favoriten Magnificent Tooma i ledningen sista biten över upploppet tillsammans med kusken Mats E Djuse.
- Jag har inte skrutit för mycket om honom i alla fall, konstaterade tränaren Veiko Haapakangas nöjt.
V75-4 var ett försök i Diamantstoet och Björn Goop tog ett vinstgivande initiativ när han från 20 meters tillägg körde till sig ledningen redan genom den första svängen med Beauty Wind.
Fighter Lady blev svaret i V75-5 och stoet från Schweiz var mycket tapper då hon i löpsugen stil bara var bäst utvändigt om ledaren Cash Cowboy. Rikard N Skoglund satt i segersulkyn och tränar gör Kevin Gondet.
Positionen utvändigt ledaren var dagens bästa och även Cab Lane vann efter att han gjort grovjobbet själv i V75-6. Det var tredje raka segern för Per Lennartsson med den Timo Nurmos-tränade hästen.
Sju rätt på V75 gav 13 049 kronor, sex rätt 174 kronor och fem rätt 24 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


På grund av tjällossning hade tävlingarna flyttats från Mantorp till Solvalla och på hemmaplan stod Daniel Redén-duon Ottens ..


På grund av tjällossning hade tävlingarna flyttats från Mantorp till Solvalla och på hemmaplan stod Daniel Redén-duon Ottens Hero och Versace Face pall för favorittrycket i de två inledande avdelningarna. Därefter straffade hårt spelade Kinky Boots ut sig med galopp men värdet hoppade ändå bara upp till 83 kronor när Mattias Berghdal-tränade G.R.J.’s Wolverine nådde halvtid i V64 som en vinnare. Överraskningarna uteblev även fortsatt och sedan Christian Riedls Thanator, Petri Salmelas Zinco Jet och Kevin Gondets Fighter Lady segerdefilerat stannade utdelningen för sex rätt på 318 kronor. Fem rätt delade ut 11 kronor och då fyrarättsutdelningen understeg sju kronor går den potten vidare till Åbys sexrättspott. Bland mycket annat jagar då obesegrade Down Town Girl sjätte raka fullträffen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Panic Button Panic Button   [v 10] 2140/7 D 3 15.3 931
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-4 Mogge Hall Mogge Hall   [v 3] 2140/9 B 0 20.7g 446
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 1640/6 C 0 19.6g 428
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Miss Melinda Miss Melinda   [s 4] 2140/1 C 6 18.0g 52
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Paul Paul   [v 6] 2180/14 D 0 19.6 581
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 5] 1640/5 B 4 18.5 105
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 You to Neat You to Neat   [v 6] 2160/9 B str
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Sebastian Hall Sebastian Hall   [v 5] 2140/10 B 0 76
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-1 Panic Button Panic Button   [v 10] 2100/6 D 6 15.2 686
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-1 Maharani de Baroda Maharani de Baroda   [s 4] 2140/5 B 4 17.1 51
2018-11-16 2018-11-16 Romme-4 Mogge Hall Mogge Hall   [v 3] 2140/4 B 5 16.2 101
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Panic Button Panic Button   [v 10] 2660/14 D 0 g 4648
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-9 Mogge Hall Mogge Hall   [v 3] 2140/11 D 0 14.6 948
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Bizzi Blizz Bizzi Blizz   [s 4] 2140/1 B 0 15.5 121
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Panic Button Panic Button   [v 10] 1640/4 D 0 16.7g 440
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-2 Tom Jones Tom Jones   [v 9] 2160/4 C 7 17.1 611
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-8 Tom Jones Tom Jones   [v 9] 2140/3 D 0 17.3 299
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Mellby Charmören Mellby Charmören   [v 7] 2160/7 C 0 17.2 155
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Yieldson Yieldson   [v 4] 1640/5 B 1 14.9 59
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-2 Fame Suspect Fame Suspect   [v 8] 2180/6 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Alvena Utah Alvena Utah   [v 7] 2640/1 D 0 g 402
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-5 Sweet Perfection Sweet Perfection   [s 4] 2140/5 B 0 17.5 325
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-7 Sebastian Hall Sebastian Hall   [v 5] 1640/9 A 1 15.2 43
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 8] 2160/8 C 5 18.2g 190
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-7 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 5] 2160/8 B 0 g 377
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 Caballero Caballero   [v 7] 2140/2 B 0 g 315
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2160/7 B 0 19.5g 445
2018-05-18 2018-05-18 Romme-10 Jolly Tooma Jolly Tooma   [s 5] 2140/3 D str
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 1640/9 D 0 18.5 856
2018-05-14 2018-05-14 Visby-7 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2120/4 C 5 16.3 75
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-2 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 6] 2140/3 B 5 16.7 40
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-10 Imperial Valle Imperial Valle   [v 8] 2140/6 C 0 g 667
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-8 Ohh Etell Ohh Etell   [h 8] 2140/6 C 3 18.4 130
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Magnificent Action Magnificent Action   [s 9] 1640/9 C 6 16.7 546
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-1 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 2640/4 C str
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-1 Panic Button Panic Button   [v 11] 2140/5 C 3 15.5 397
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-10 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 7] 1640/4 D 3 12.9 482
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-6 Orlando Orlando   [s 3] 2640/7 C 6 16.1 398
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-4 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 7] 2640/8 D 3 16.5 247
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-10 Panic Button Panic Button   [v 11] 2640/10 D 0 18.5g 875
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-1 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 5] 2140/6 C 0 20.0g 969
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 2140/6 D 0 g 1123
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-8 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 5] 2140/8 D 0 20.0g 1152
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2160/10 C 0 g 121
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-2 Sapajou Sapajou   [v 8] 1640/1 C 4 15.0 62
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Sapajou Sapajou   [v 8] 2160/8 B 0 18.6g 148
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-5 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 2140/5 C 3 17.5g 65
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-5 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2140/6 D 5 17.1 222
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-9 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 1640/1 D 6 15.6 1660
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 1640/11 D 0 16.0g 1494
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-6 Famiglia Am Famiglia Am   [s 4] 2140/2 C 0 g 189
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Princess Cristal Princess Cristal   [s 4] 2140/3 C 3 16.8 649
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-2 Olivia All Over Olivia All Over   [s 5] 2140/5 D 0 18.0g 842
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-1 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 2140/1 D 0 19.9g 909
2019-07-26 2019-07-26 Romme-10 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2160/10 D 0 17.5 925
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-2 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 1640/6 D 3 14.4 81
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Googi Googi   [v 8] 2180/6 B 7 19.2g 147
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2160/6 B 3 18.0 83
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-5 Panic Button Panic Button   [v 11] 2140/5 D 0 15.5 782
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 1640/2 D 0 17.2 366
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 2140/2 D 0 g 190
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Panic Button Panic Button   [v 11] 2140/7 D 5 15.4 507
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2140/3 D 6 16.8 437
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Mikado Amok Mikado Amok   [v 6] 1640/12 C 0 16.3 299
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Magnus Roc Magnus Roc   [v 7] 2160/8 C 0 681
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 2140/2 C 5 17.5g 319
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Panic Button Panic Button   [v 11] 2140/12 D 4 15.4g 99
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-8 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 2140/9 D 0 17.7g 688
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-2 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 1640/6 D 7 16.5 118
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 2140/2 C 6 16.7 1008
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-5 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/6 C 0 g 195
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-2 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 1640/2 D 0 16.3 1263
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-12 Panic Button Panic Button   [v 11] 1640/8 D 5 13.5 314
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 2140/1 D 8 16.7g 787
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 2140/9 B 5 16.0 365
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 6] 1640/6 B 0 g 167
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Fame Suspect Fame Suspect   [v 9] 2140/2 D 0 16.7 931
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-4 Panic Button Panic Button   [v 11] 2140/7 D 2 14.3 717
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/1 D 0 g 351
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-1 Panic Button Panic Button   [v 12] 2140/6 D 5 16.0 522
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-6 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/6 D 5 16.2 139
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-3 Viktorias Secret Viktorias Secret   [s 7] 2140/1 D 0 494
2020-12-18 2020-12-18 Romme-4 Therion Therion   [h 3] 1640/7 C 4 16.0 80
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 11] 1609/1 D 0 17.7 584
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Panic Button Panic Button   [v 12] 2160/9 B 7 16.4 1084
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-6 Combonumberfive Combonumberfive   [v 7] 1640/7 A 2 14.9 25
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Heads Down Heads Down   [v 4] 2140/9 C 9 19.1 153
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Bison Spiro Bison Spiro   [v 9] 2140/2 B 10 17.3 692
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-9 Panic Button Panic Button   [v 12] 2160/10 A 5 18.3 184
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-3 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 2140/8 B 4 15.5 100
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-3 Therion Therion   [h 3] 2140/3 C 6 15.4 1403
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-6 Therion Therion   [h 3] 2140/6 C 6 719
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-1 Enjoy's Hardcash Enjoy's Hardcash   [v 6] 2140/4 D 0 41
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Quantum Blues Quantum Blues   [v 9] 2140/4 D 0 17.7 961
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Panic Button Panic Button   [v 12] 2140/11 B 0 16.0 1203
2020-09-23 2020-09-23 Åby-6 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 2140/9 C 0 14.9 1120
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-7 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2180/13 C 8 18.1 1113
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-1 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 1609/6 D 2 18.2 33
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-10 Runaway Bride Ås Runaway Bride Ås   [s 5] 2140/6 B 0 212
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Mas Credit Mas Credit   [v 5] 2140/1 D 5 15.7 640
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-2 Panic Button Panic Button   [v 12] 2640/7 C 5 17.2g 330
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-4 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 1640/4 A 3 12.6 206
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/1 D 0 18.4 477
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2160/4 B 0 21.5g 220
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Mas Credit Mas Credit   [v 5] 2140/2 D 5 15.3 729
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-8 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2140/2 C 0 18.1 493
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-9 Mas Credit Mas Credit   [v 5] 2140/3 C 4 15.7 47
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-11 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 6] 2140/7 D 7 20.8g 311
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-2 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 2140/2 A str
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-1 Dead on Time Dead on Time   [v 7] 2160/10 D 0 g 2199
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-1 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 6] 2140/8 D 0 18.4 1701
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-11 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 1640/1 D 0 15.1 622
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-6 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 2140/12 B 4 13.5 567
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-1 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 1640/10 D 0 g 394
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-3 Therion Therion   [h 3] 2140/1 D 4 17.1 944
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 6] 2140/2 D str
2020-05-04 2020-05-04 Romme-5 Quantum Blues Quantum Blues   [v 9] 2140/2 C 4 16.2 279
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-4 Fame Suspect Fame Suspect   [v 10] 2140/9 D 4 17.4 248
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-7 Fame Suspect Fame Suspect   [v 10] 2660/9 D 0 g 672
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 6] 2140/1 D 0 g 737
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-3 Quantum Blues Quantum Blues   [v 9] 1640/9 B 6 15.0 333
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-1 Therion Therion   [h 3] 2140/2 C 3 17.6 362
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 8] 2140/2 C 7 18.0 169
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Fame Suspect Fame Suspect   [v 10] 2140/9 D 1 15.6 915
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-1 Therion Therion   [h 3] 2140/6 C 7 18.4 600
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-1 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 6] 2140/2 B 4 19.3g 370
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-1 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 6] 2140/5 A 0 g 369
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-3 Real Doc Real Doc   [v 8] 2160/10 B 2 19.1 207
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-5 Leon* Leon*   [v 8] 2160/4 D str
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-1 Panic Button Panic Button   [v 12] 2160/14 D str
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-1 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 6] 2140/5 B 0 18.9g 1197
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Panic Button Panic Button   [v 12] 2160/8 D 1 15.1 602
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Leon* Leon*   [v 8] 2140/8 D 6 16.0 780
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-10 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 1640/7 C 2 13.0 111
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Fame Suspect Fame Suspect   [v 10] 2140/8 D 0 857
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-9 Selfie Selfie   [s 7] 2140/7 C 0 16.1 303
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-1 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 2] 2140/1 D str
2021-12-03 2021-12-03 Romme-4 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 2160/10 D 0 16.5 177
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-10 Therion Therion   [h 4] 1640/2 B 0 17.4 68
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-7 Air Space Air Space   [v 5] 2140/4 D 3 15.0 154
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-8 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 3] 2160/13 B 0 21.7g 537
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-6 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 6] 2160/5 C 0 19.0 664
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-4 Selfie Selfie   [s 7] 2140/15 A 0 g 57
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-5 Vai Piano Vai Piano   [v 8] 2140/12 D 0 20.4 805
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-2 Hippolito G.R. Hippolito G.R.   [v 4] 2140/2 D 3 16.4 215
2021-11-19 2021-11-19 Romme-4 Miranda Band Miranda Band   [s 3] 2140/5 B str
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-5 Fighter Lady Fighter Lady   [s 6] 2140/11 A 3 16.0 141
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-4 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 2140/6 D 3 15.5 581
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-3 Unique Amok Unique Amok   [s 8] 2140/12 D 6 18.1 200
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-12 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 2100/4 D 2 13.8 81
2021-10-22 2021-10-22 Romme-1 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 3] 2140/10 D 0 19.9 1601
2021-10-20 2021-10-20 Solvalla-10 Selfie Selfie   [s 7] 2140/6 D 4 16.4 451
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-2 Vai Piano Vai Piano   [v 8] 2160/5 D 2 17.9 109
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-2 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 3] 2140/8 D 0 18.8 1436
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-1 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 2] 2140/11 D 3 17.4 64
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-9 Selfie Selfie   [s 7] 2140/3 B 1 14.4 28
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-8 Caleb Brewster Caleb Brewster   [v 6] 2140/6 D 6 18.2g 506
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-6 Fighter Lady Fighter Lady   [s 6] 2140/4 C 0 15.3 226
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-1 Miranda Band Miranda Band   [s 3] 2140/12 D 0 20.3 1249
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-1 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 2180/11 D 1 15.0 153
2021-09-29 2021-09-29 Solvalla-8 Selfie Selfie   [s 7] 2140/10 C 0 15.7 514
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-1 Miranda Band Miranda Band   [s 3] 2140/5 C 8 20.3 461
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-2 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 3] 2140/3 D str
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-7 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 2140/12 B 8 16.3 348
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-11 Selfie Selfie   [s 7] 2140/3 B 2 15.5 80
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-5 Panic Button Panic Button   [v 13] 2160/8 D str
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-9 Selfie Selfie   [s 7] 1640/12 C 0 g 1514
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-3 Miranda Band Miranda Band   [s 3] 2140/3 B 0 20.0g 319
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-1 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 2140/7 C 5 13.2 570
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-3 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 3] 2140/11 D 6 19.0 1270
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-1 Donatella Center Donatella Center   [s 9] 2140/6 C 0 14.9 268
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-2 Miranda Band Miranda Band   [s 3] 2140/3 D 7 17.8 941
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-3 Selfie Selfie   [s 7] 1640/12 D 0 16.5g 871
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-3 Fighter Lady Fighter Lady   [s 6] 2140/1 A 0 14.4 78
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-8 Selfie Selfie   [s 7] 2140/5 D 0 15.7 468
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-9 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 3] 2140/8 D str
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-5 Holeinone Pepper Holeinone Pepper   [v 3] 2140/9 B 1 15.0 36
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-3 Panic Button Panic Button   [v 13] 2160/5 D 6 17.6 608
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 2140/1 C 0 g 116
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-6 Västerbo LaCamilla Västerbo LaCamilla   [s 3] 2140/3 C 0 19.8g 462
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-5 Selfie Selfie   [s 7] 1640/3 B 2 13.9 80
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-1 Hector Boko* Hector Boko*   [v 7] 2140/7 B 1 13.8 85
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-1 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 8] 2180/8 B 7 19.3g 83
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-2 Fighter Lady Fighter Lady   [s 6] 2140/7 A str
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-9 Zola Wind Zola Wind   [v 7] 2160/7 C 7 19.6g 111
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-4 Selfie Selfie   [s 7] 2140/1 D 2 14.8 278
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-1 Who Knows Who Knows   [s 6] 2140/10 C 4 16.3 121
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-1 Elegant Ås Elegant Ås   [v 11] 1640/11 D 0 16.2 1864
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-2 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 1640/1 D 0 g 170
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-7 Selfie Selfie   [s 7] 2140/3 D 5 15.0 263
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-1 Panic Button Panic Button   [v 13] 1640/6 D 6 17.1 777
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-7 Einstein Einstein   [v 6] 2140/1 C 5 22.1 165
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-11 Selfie Selfie   [s 7] 2140/13 B 3 16.6 312
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-1 Västerbo Kid Västerbo Kid   [v 4] 2140/7 B 7 17.1 71
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-8 Mellby Devil Mellby Devil   [v 9] 2180/10 C str
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-5 Flashing Smart Flashing Smart   [v 6] 2140/5 B 1 15.7 55
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-2 Panic Button Panic Button   [v 13] 1640/1 D 3 14.0 1095
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-11 Selfie Selfie   [s 7] 2140/9 B 3 15.4 328
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-8 Therion Therion   [h 4] 2640/6 D 0 17.2 142
2021-03-06 2021-03-06 Åby-1 Panic Button Panic Button   [v 13] 1640/3 D 4 14.3 656
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-3 Therion Therion   [h 4] 2140/10 C 0 g 54
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-5 Therion Therion   [h 4] 1609/3 C str
2021-01-22 2021-01-22 Romme-5 Panic Button Panic Button   [v 13] 2140/6 D 0 19.1 1106
2021-01-22 2021-01-22 Romme-4 Therion Therion   [h 4] 2140/7 D 2 16.9 41
2021-01-22 2021-01-22 Romme-3 Sotana Sotana   [s 8] 2140/3 C 0 36.2g 985
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-10 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 6] 2140/3 D str
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-3 Therion Therion   [h 4] 1640/2 C 2 14.6 73
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-1 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 7] 2140/9 C 6 17.2 638
2021-01-08 2021-01-08 Romme-9 Fighter Lady* Fighter Lady*   [s 6] 1640/12 B str
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-6 Lucky Point Lucky Point   [v 5] 2140/4 D 0 19.0 566
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-4 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 5] 2140/2 D 0 19.3 1062
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-1 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 3] 2160/5 C 4 20.0 333
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-9 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 5] 2140/8 D 0 17.2 1269
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-7 Selfie Selfie   [s 8] 2160/6 D str
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-6 Selfie Selfie   [s 8] 2140/6 D 8 16.2 340
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-5 Lucky Point Lucky Point   [v 5] 2140/7 C 8 19.9 125
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-4 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 3] 2140/4 D str
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-5 Selfie Selfie   [s 8] 2140/10 C 6 16.3 439
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-7 Beach Caviar A.F. Beach Caviar A.F.   [v 4] 2140/9 D 0 16.2 964
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-11 Lucky Point Lucky Point   [v 5] 1640/3 D 0 17.6g 384
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-7 Berenice Bi* Berenice Bi*   [s 5] 1640/5 D 0 14.2 525
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-9 Berenice Bi* Berenice Bi*   [s 5] 2100/7 D str
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-8 Selfie Selfie   [s 8] 1660/9 C 0 16.5 1849
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-7 Berenice Bi* Berenice Bi*   [s 5] 1640/6 B 0 13.4g 112
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-6 Arcipelago Jet Arcipelago Jet   [v 6] 2140/2 D 0 g 645
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-1 Pokerface Comery Pokerface Comery   [v 4] 2140/6 C 0 19.3g 263
2022-09-15 2022-09-15 Örebro-1 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 8] 1609/3 C 0 21.5g 66
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-1 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 12] 1640/5 C 0 13.9 673
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-5 Make it Rain* Make it Rain*   [h 5] 2140/3 B 5 15.7 89
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-3 Selfie Selfie   [s 8] 2160/7 B 6 25.0g 268
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-3 Selfie Selfie   [s 8] 2140/9 C 0 g 978
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-11 Arcipelago Jet Arcipelago Jet   [v 6] 2160/9 C str
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [v 12] 2160/9 D 0 662
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-5 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 12] 2140/8 C 6 14.2 805
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-4 Enjoy's Hardcash Enjoy's Hardcash   [v 8] 2140/2 D str
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-3 Arcipelago Jet Arcipelago Jet   [v 6] 2140/10 A 8 17.2 471
2022-07-20 2022-07-20 Eskilstuna-1 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 3] 2160/11 D str
2022-06-20 2022-06-20 Örebro-8 Fighter Lady Fighter Lady   [s 7] 2100/5 C 0 17.7g 172
2022-06-16 2022-06-16 Åby-3 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 2140/2 D 0 13.1 674
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-9 Lucky Point Lucky Point   [v 5] 2140/5 D 3 16.4 396
2022-06-08 2022-06-08 Romme-8 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 12] 2160/4 C 0 14.9 428
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-7 Brillant Madrik Brillant Madrik   [v 11] 1640/8 B 0 11.6 421
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-1 Myrsjös Annie Myrsjös Annie   [s 3] 2140/5 D 0 g 953
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-2 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 3] 2160/12 D 0 21.7g 2012
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-1 Lucky Point Lucky Point   [v 5] 2140/12 D 0 20.6 681
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-6 Fighter Lady Fighter Lady   [s 7] 2140/7 A 2 14.5 32
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-8 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 1640/3 C 0 12.9 407
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-10 Selfie Selfie   [s 8] 1640/3 D 0 15.1 742
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-7 Fireman Am Fireman Am   [v 7] 2660/14 B 6 16.0 938
2022-05-07 2022-05-07 Åby-4 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 12] 2140/7 D 0 14.6 960
2022-04-27 2022-04-27 Solvalla-3 Quantum Blues Quantum Blues   [v 11] 1640/5 C 0 20.9 1054
2022-04-27 2022-04-27 Solvalla-2 Selfie Selfie   [s 8] 2640/6 D 0 17.5 900
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-7 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 2140/4 C 0 g 886
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-1 Myrsjös Annie Myrsjös Annie   [s 3] 2140/4 D 0 g 1081
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-9 Selfie Selfie   [s 8] 2140/8 D 0 16.5 1191
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-1 Atlas Kronos Atlas Kronos   [v 6] 2140/3 D 5 15.6 352
2022-03-31 2022-03-31 Åby-6 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 2140/1 B 3 13.6 247
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-2 O.M.Dustin* O.M.Dustin*   [v 9] 2140/10 C 5 18.6g 46
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-12 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 12] 1640/4 D 4 13.0 261
2022-03-25 2022-03-25 Solvalla-5 Selfie Selfie   [s 8] 2140/9 D 0 16.2 283
2022-03-25 2022-03-25 Solvalla-1 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 3] 2140/3 D 0 21.9 1206
2022-03-23 2022-03-23 Solvalla-8 Fighter Lady Fighter Lady   [s 7] 1640/8 C 7 12.4 755
2022-03-16 2022-03-16 Solvalla-10 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 12] 2140/2 D 0 g 2618
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-1 Miranda Band Miranda Band   [s 4] 2160/10 B 6 17.8 460
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-9 Fighter Lady Fighter Lady   [s 7] 1640/10 C 6 13.5 196
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-7 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 2140/8 B 1 13.1 245
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-10 Selfie Selfie   [s 8] 2140/1 D 6 15.7 994
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-5 Miranda Band Miranda Band   [s 4] 2140/9 B 0 g 351
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-4 Selfie Selfie   [s 8] 2140/9 B 0 g 505
2022-01-28 2022-01-28 Solvalla-2 Selfie Selfie   [s 8] 2140/7 B 3 17.1 794
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-8 Fighter Lady Fighter Lady   [s 7] 2100/6 B str
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-1 Thelma de Glatigne Thelma de Glatigne   [s 10] 2140/8 D 0 15.9 619
2022-01-12 2022-01-12 Solvalla-8 Therion Therion   [h 5] 2640/3 C 0 g 593
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-6 Fighter Lady Fighter Lady   [s 7] 2100/10 C str
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-8 Magic Talisman Magic Talisman   [v 6] 1640/3 D 4 14.2 110
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-5 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2640/10 D 7 15.4 1747
2023-10-26 2023-10-26 Örebro-7 Svärdbros Zelda Svärdbros Zelda   [s 3] 2140/9 D 8 22.9 953
2023-10-26 2023-10-26 Örebro-2 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2609/8 A 8 15.2 221
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-7 Magic Talisman Magic Talisman   [v 6] 2140/8 C str
2023-10-03 2023-10-03 Eskilstuna-8 Magic Talisman Magic Talisman   [v 6] 2140/3 D 0 16.1 1301
2023-09-27 2023-09-27 Åby-1 Diana Broline Diana Broline   [s 2] 1640/8 D 0 37.3 1910
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-3 Cattis Stööp Cattis Stööp   [s 4] 2140/8 C str
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-9 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2640/6 D 3 14.2 537
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-1 Pure Eliza Pure Eliza   [s 2] 1640/2 D 0 22.6g 774
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-8 Magic Talisman Magic Talisman   [v 6] 1640/8 D 0 14.8g 567
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-1 Diana Broline Diana Broline   [s 2] 2140/10 D 0 26.2 2731
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-2 Diana Broline Diana Broline   [s 2] 1640/3 C 7 23.7g 456
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-3 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2640/4 D 0 15.6 40
2023-07-31 2023-07-31 Lindesberg-4 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2640/8 B 1 14.9 95
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-3 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2140/10 D 2 13.9 954
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-3 Magic Talisman Magic Talisman   [v 6] 2140/2 C 0 19.3 220
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-6 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2140/3 B 2 15.8 79
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-7 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 1640/2 B 2 15.0 18
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-6 Legend le Soleil Legend le Soleil   [v 6] 2140/6 D 0 g 509
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-8 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 4] 2140/5 B 0 14.6 473
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-10 Fenomen A.F. Fenomen A.F.   [v 5] 2140/8 C 7 17.3 30
2023-03-20 2023-03-20 Mantorp-2 Cattis Stööp Cattis Stööp   [s 4] 2140/3 C 6 18.4 623
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-8 Fenomen A.F. Fenomen A.F.   [v 5] 2140/10 D 3 16.5 51
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-8 Fenomen A.F. Fenomen A.F.   [v 5] 2140/8 C 4 16.9 65
2023-02-23 2023-02-23 Bollnäs-6 Cattis Stööp Cattis Stööp   [s 4] 2140/5 C 7 20.7 494
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-8 Selfie Selfie   [s 9] 1660/7 C str
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-6 Cattis Stööp Cattis Stööp   [s 4] 2140/3 D str
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-5 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 4] 2140/9 D str
2023-01-25 2023-01-25 Solvalla-5 Brillant Madrik Brillant Madrik   [v 12] 2140/9 C 0 15.8 267
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-5 Svärdbros Dream Svärdbros Dream   [s 4] 2160/6 D 5 21.1 231
2024-07-22 2024-07-22 Rättvik-1 Scarlets Silvia Scarlets Silvia   [s 3] 2140/8 C 6 18.2 796
2024-07-14 2024-07-14 Lindesberg-4 Faster Syga Faster Syga   [v 9] 2160/10 D 0 g 600
2024-06-30 2024-06-30 Eskilstuna-5 Faster Syga Faster Syga   [v 9] 2140/8 D 4 14.0 294
2024-06-20 2024-06-20 Mantorp-5 Scarlets Silvia Scarlets Silvia   [s 3] 2140/7 C 5 18.3 673
2024-06-18 2024-06-18 ATG Jippo-4 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 5] 2100/3 C 7 21.3g 150
2024-06-06 2024-06-06 Lindesberg-1 Scarlets Silvia Scarlets Silvia   [s 3] 2140/12 D 6 19.5 1932
2024-06-04 2024-06-04 Eskilstuna-3 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 5] 2160/10 B 3 14.6 270
2024-04-07 2024-04-07 Solvalla-2 Pure Icon Pure Icon   [v 3] 2140/7 C 5 18.2 931
2024-04-07 2024-04-07 Solvalla-9 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 5] 3140/4 D 3 16.3 790
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-6 Legend le Soleil Legend le Soleil   [v 7] 2640/5 D 0 g 539
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-1 Pure Keyla Pure Keyla   [s 3] 2140/9 B 6 17.7 173
2024-03-25 2024-03-25 Mantorp-3 Magic Talisman Magic Talisman   [v 7] 2140/4 D 7 15.6 359
2024-03-20 2024-03-20 Solvalla-4 Jacara du Pont* Jacara du Pont*   [h 5] 2180/15 A 6 16.8 160
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-5 Magic Talisman Magic Talisman   [v 7] 2140/2 C 2 16.1 416
2024-03-06 2024-03-06 Solvalla-4 Pure Eliza Pure Eliza   [s 3] 2140/4 C 3 16.8 470
2024-03-06 2024-03-06 Solvalla-1 Pure Keyla Pure Keyla   [s 3] 2140/2 C 7 17.4 1090
2024-03-05 2024-03-05 Örebro-6 Pure Icon Pure Icon   [v 3] 2140/6 C 4 24.8g 144
2024-02-09 2024-02-09 Eskilstuna-1 Pure Keyla Pure Keyla   [s 3] 2140/2 D 7 20.0 476
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-3 Mr Storm Mr Storm   [v 7] 2140/3 B 0 g 110
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-1 I.D.Hipster One I.D.Hipster One   [h 3] 2140/12 D 1 20.2 110ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se