V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-6 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 6] 2140/10 C
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-5 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/9 C
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 2160/13 5 17.9 488
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Chatman Chatman   [v 9] 2100/8 0 16.7 1020
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-6 Jarl Jarl   [v 6] 2160/8 7 16.9 585
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-3 Chatman Chatman   [v 9] 1609/3 3 13.0 234
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Swich Swich   [s 7] 2140/6 0 17.3 649
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-9 Lady Lee Lady Lee   [s 8] 2180/13 3 15.9 36
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-5 Chatman Chatman   [v 9] 2100/11 4 17.8 130
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 Agaton Knox Agaton Knox   [v 6] 2100/12 8 18.8 714
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Jarl Jarl   [v 6] 2160/11 0 g 234
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Prins Korean Prins Korean   [v 7] 2140/12 0 17.1 692
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Texa Rico Texa Rico   [s 3] 2140/2 0 g 606
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Jarl Jarl   [v 6] 2140/11 3 18.2g 352
2015-11-13 2015-11-13 Romme-5 Princess Time Princess Time   [s 5] 2140/11 2 16.7 52
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Texa Rico Texa Rico   [s 3] 2140/10 6 19.9 547
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-9 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 1640/6 0 17.5 983
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Lady Lee Lady Lee   [s 8] 2180/13 2 14.9 36
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 2140/4 5 17.5 138
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Lady Lee Lady Lee   [s 8] 1640/9 0 12.7 599
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-2 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 9] 1680/2 0 14.8g 670
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 2140/6 0 16.0 748
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/4 D 2 32.7 177
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-6 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2140/4 C 0 g 507
2016-12-22 2016-12-22 Romme-8 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2160/5 C 7 31.0g 56
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/11 C 2 29.0 134
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Önnela Scoop Önnela Scoop   [s 7] 1660/12 C str 355
2016-11-24 2016-11-24 Romme-8 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/8 C 2 29.6 367
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1680/6 C 0 15.1 182
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 2160/10 C 0 24.3g 529
2016-11-04 2016-11-04 Romme-3 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 2140/2 C 5 17.6 180
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/7 D 0 13.0 1100
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 4] 2140/9 D 0 g 545
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-7 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 1640/7 C 0 22.9g 235
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Chatman Chatman   [v 10] 1640/1 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-7 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2640/9 C 6 18.1 372
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/11 C 5 12.9 126
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Windstone Race Windstone Race   [v 6] 2140/3 B 0 16.7 197
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Malte All Over Malte All Over   [v 5] 2140/7 D 0 15.8 697
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-4 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2640/4 D 0 16.9g 830
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/8 D 4 26.8 481
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-9 Occasione Font Occasione Font   [s 8] 2160/10 D 0 15.0 584
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2160/15 A 8 19.0 250
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/7 C 3 12.9 108
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2140/2 D 3 16.9 937
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2140/2 D 8 18.3 438
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-10 Chatman Chatman   [v 10] 1609/9 C str
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2640/10 D 0 14.4 1019
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-9 Malte All Over Malte All Over   [v 5] 2140/5 C 6 16.6g 51
2016-08-09 2016-08-09 Romme-2 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2140/1 B 2 17.2 55
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Billabong Billabong   [s 7] 2140/5 D 3 17.2 109
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/2 C 1 11.2 97
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2680/12 B 4 14.4 115
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Tequador W.F. Tequador W.F.   [v 5] 2140/3 D 0 22.1 296
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Billabong Billabong   [s 7] 2140/11 D 2 17.0 290
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-4 Windstone Race Windstone Race   [v 6] 2100/4 B 1 16.5 38
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/7 C 0 14.3 230
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2140/5 D str
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-3 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1609/9 D 0 11.7 1010
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Jarl Jarl   [v 7] 2100/9 B 5 18.2g 198
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-7 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 10] 2140/1 D 7 16.5 637
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1609/1 C 4 12.8 146
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-10 Corvette Street Corvette Street   [s 7] 2140/6 D 0 20.0g 242
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-3 Trevino Volo Trevino Volo   [v 9] 1640/4 D 2 14.6 138
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-2 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1609/11 D 0 11.1 809
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2140/8 D str
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-6 B.B.S.Bigrina B.B.S.Bigrina   [s 8] 2140/1 D 0 g 816
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-2 Corvette Street Corvette Street   [s 7] 2160/11 D 0 19.4 1334
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 Malte All Over Malte All Over   [v 5] 2140/8 B 5 16.7 229
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Billabong Billabong   [s 7] 2140/12 C 0 18.8 199
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Perfect Dulc Perfect Dulc   [v 4] 2140/4 C 0 24.1 341
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 2140/2 C 6 18.5 74
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Jarl Jarl   [v 7] 2640/8 D 0 25.6 475
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2100/6 D 0 13.5g 814
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 Fridolina K. Fridolina K.   [s 7] 1680/11 D 7 15.7 1122
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2160/10 B 5 14.5 477
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-6 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/7 D 1 13.5 402
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-5 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/1 C 0 11.6 779
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 10] 2160/14 D str
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Jarl Jarl   [v 7] 2180/10 C 6 18.0 306
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-7 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/10 C 4 13.7 900
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Fridolina K. Fridolina K.   [s 7] 2100/12 C 0 19.7 373
2016-02-14 2016-02-14 Romme-9 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 7] 2140/12 D 0 16.2 2351
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/6 D 0 14.5 1239
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Jarl Jarl   [v 7] 2160/9 C 6 17.5 669
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-7 Chatman Chatman   [v 10] 1640/3 C 6 14.3 365
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Guli Tiger Guli Tiger   [v 7] 1640/5 D 0 g 469
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/5 D 4 15.0 503
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-5 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/1 D 0 19.0 750
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/4 C 0 15.0 350
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2660/4 D 5 30.0 555
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/12 C 4 14.1 184
2017-12-01 2017-12-01 Romme-3 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2640/9 D 0 29.7g 820
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2140/11 D 0 20.9 557
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2160/9 B 4 17.2 63
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2100/8 B 1 14.3 23
2017-10-27 2017-10-27 Romme-6 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2160/8 C 3 14.2 473
2017-10-27 2017-10-27 Romme-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2160/6 D 0 g 722
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2160/8 C 6 14.0 172
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2120/10 C str
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2100/6 D 7 20.2g 201
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-7 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2140/1 D 0 21.2 1062
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-2 Öre Scoop Öre Scoop   [v 8] 1640/5 D 4 15.0 464
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 4] 2160/9 A 5 16.6 414
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2180/12 A 8 29.5 523
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-2 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 4] 2140/2 A 7 16.2 303
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-1 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2180/13 B 0 30.7g 812
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 6] 2140/3 D 5 15.7 184
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2140/10 B 0 19.6g 357
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 6] 1640/12 D 3 15.0 1481
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2160/10 A 0 20.3g 91
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Snabba Cash D.E. Snabba Cash D.E.   [v 6] 1640/9 B 0 16.3g 66
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2140/7 D 0 19.2g 1032
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 4] 2160/12 A 1 16.1 51
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-6 Mystic W.F. Mystic W.F.   [s 4] 2140/9 D 0 145
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2640/5 C 0 208
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-3 Snabba Cash D.E. Snabba Cash D.E.   [v 6] 1640/5 B 5 16.4 16
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-1 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2160/4 C 0 21.8g 594
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Corvette Street Corvette Street   [s 8] 2140/3 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-7 Digital Box Digital Box   [v 7] 2140/1 D 0 17.6 547
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 1609/2 D 8 16.8 354
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Perfect Dulc Perfect Dulc   [v 5] 2100/8 C 0 22.7 658
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Chatman Chatman   [v 11] 2140/2 D 0 16.0 888
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2160/9 B 0 g 463
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/10 B 3 14.3 107
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-8 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2640/8 D 4 16.3 342
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2680/5 C 3 29.4g 348
2018-12-29 2018-12-29 Romme-12 St No More War St No More War   [v 5] 2160/11 B 1 15.9 550
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/5 D 6 16.4 581
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-9 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/10 C 0 16.8 467
2018-12-21 2018-12-21 Romme-1 St No More War St No More War   [v 5] 2140/8 A 5 16.8 737
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-2 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2660/10 A 0 17.6 522
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/9 D 8 16.9 365
2018-12-14 2018-12-14 Romme-10 St No More War St No More War   [v 5] 2140/5 B 3 18.2g 127
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-7 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 1640/8 C 0 16.4 978
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-10 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2180/9 C 0 g 327
2018-12-05 2018-12-05 Åby-1 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 3] 2140/4 C 7 19.3g 1018
2018-12-05 2018-12-05 Åby-5 St No More War St No More War   [v 5] 2640/1 D str
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-2 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/4 D 7 18.2 347
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-10 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/2 C 3 19.7 87
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 3] 2140/8 D 7 19.3 709
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-7 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/14 D 0 16.6 425
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/4 D 6 15.7 643
2018-11-10 2018-11-10 Åby-8 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/7 C 3 18.6 213
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 St No More War St No More War   [v 5] 2140/1 B 7 17.9g 64
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-3 St No More War St No More War   [v 5] 1640/3 B 4 14.0 221
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2180/14 C 0 18.9g 522
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1609/6 B 0 16.4 325
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 St No More War St No More War   [v 5] 2160/11 C 3 16.3 639
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2620/7 C 7 17.6 112
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-6 St No More War St No More War   [v 5] 2080/3 D 5 16.2g 719
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 3] 2080/12 D 0 20.6 880
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/3 B 0 18.6g 74
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/9 A 6 14.9 340
2018-09-18 2018-09-18 Romme-1 St No More War St No More War   [v 5] 1640/11 D 6 15.4 1064
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/10 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2620/7 C 0 17.5 860
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 St No More War St No More War   [v 5] 2140/8 D 5 17.2 582
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/11 C 0 16.6 586
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/7 B 3 15.0 342
2018-08-20 2018-08-20 Romme-8 St No More War St No More War   [v 5] 2640/9 D 7 18.1 95
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-4 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2100/14 B 6 16.1 445
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-7 St No More War St No More War   [v 5] 2140/1 D 2 18.7 63
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-9 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/7 B 3 17.0 45
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/5 C 0 g 189
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Charming Soldier Charming Soldier   [v 5] 2100/8 D 0 16.6 1226
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Becky Becky   [s 4] 2120/10 C 7 17.0 228
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2620/1 D 5 15.4 453
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1620/8 B 5 15.4g 203
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2620/5 D 8 16.6 125
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/3 D 2 17.2 85
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2160/11 A 8 18.3g 128
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/9 A 2 15.3 44
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/5 D 2 17.0 207
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-9 St No More War St No More War   [v 5] 2140/5 C 2 17.7 122
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 St No More War St No More War   [v 5] 2120/3 C 3 17.9 121
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1620/9 B 4 14.9 281
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/8 C 7 16.0 325
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 1620/4 C 3 13.0 401
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2120/4 B 6 15.8 131
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/11 D 6 17.0 588
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/10 C 0 18.2g 213
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1620/6 D 2 13.7 292
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2660/4 D 0 g 445
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2140/12 D 5 16.6 541
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/15 A 4 16.7 170
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/4 D 3 16.6 258
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2140/15 A 8 18.8g 276
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2640/1 C 4 18.0 74
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/9 D 5 15.7g 57
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 St No More War St No More War   [v 5] 2140/6 C 5 19.0g 135
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2140/9 D 3 17.8g 103
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/12 D 4 15.6 441
2018-04-08 2018-04-08 Romme-8 Närby Laser Närby Laser   [v 10] 2140/4 D 0 31.5 1101
2018-02-13 2018-02-13 Romme-2 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/7 B 0 g 164
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-2 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 1640/2 D 5 15.9 603
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Indiana Star Indiana Star   [s 7] 2140/8 C 0 18.6 547
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-2 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2660/14 B 7 20.1g 744
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 St No More War St No More War   [v 6] 2140/10 B 0 296
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2100/8 D 0 18.8 800
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 St No More War St No More War   [v 6] 2609/14 D 0 15.5 752
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 St No More War St No More War   [v 6] 2140/10 D 0 17.1 242
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 1620/4 A 1 13.4 18
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 St No More War St No More War   [v 6] 2140/4 C 3 15.6 180
2019-10-11 2019-10-11 Romme-10 St No More War St No More War   [v 6] 2140/9 B 4 17.1 40
2019-10-07 2019-10-07 Romme-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/13 C 0 17.2 260
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-1 Nygårds Julie Nygårds Julie   [s 4] 2640/6 D 5 36.8g 721
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/9 C 0 82
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 1620/7 C 2 14.7 34
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 St No More War St No More War   [v 6] 2620/10 D 5 15.7 408
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/2 D 7 15.0 533
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 St No More War St No More War   [v 6] 2140/14 B 8 15.6 175
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-6 St No More War St No More War   [v 6] 2640/12 B 3 16.5 372
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/5 D 4 15.3 74
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 St No More War St No More War   [v 6] 2140/1 C 0 18.3g 259
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2640/11 C 1 17.2 90
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/7 C 1 224
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-6 St No More War St No More War   [v 6] 1640/3 A 0 32
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Darling Laser Darling Laser   [s 4] 1640/3 D str
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 St No More War St No More War   [v 6] 1660/14 B 5 15.4g 435
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2640/2 B 2 18.1 555
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-10 St No More War St No More War   [v 6] 2180/7 B 1 16.2 47
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/6 C 0 16.9 374
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 St No More War St No More War   [v 6] 2180/13 C 5 15.3 469
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2100/14 C 0 18.2 680
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-6 St No More War St No More War   [v 6] 2100/6 B 0 22.5g 70
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/4 C 6 19.8 385
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 2180/11 A 0 g 72
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 St No More War St No More War   [v 6] 2140/11 C 2 15.7 77
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/1 D 5 17.6 112
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 St No More War St No More War   [v 6] 2680/15 C 6 17.7 1258
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-7 Berra Bus Berra Bus   [v 3] 2140/2 D 0 g 470
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 St No More War St No More War   [v 6] 2640/7 C 5 16.6 610
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2120/4 C 4 18.7g 26
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 1620/4 D 4 14.4 358
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Ferrell Ferrell   [v 7] 2100/3 A 2 15.2 116
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 6] 2100/6 C 3 16.9 110
2019-04-21 2019-04-21 Romme-2 St No More War St No More War   [v 6] 2160/7 C 0 16.3 937
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-11 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/12 D 4 16.5 1230
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2160/8 C 2 19.3 180
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 7] 2140/4 C 0 17.8 855
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-9 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 2160/6 C 6 17.0g 400
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2160/7 D 0 g 506
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 5] 2140/12 B 8 17.5 122
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2100/12 D 0 17.2 389
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2160/8 D 0 g 926
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 St No More War St No More War   [v 6] 2160/6 B 5 17.1 59
2019-03-17 2019-03-17 Romme-1 St No More War St No More War   [v 6] 2160/10 B 4 17.6 113
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-10 St No More War St No More War   [v 6] 2180/8 C 1 16.7 41
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Joker Band Joker Band   [s 4] 2160/11 B 0 21.9g 374
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 5] 2140/10 B 7 17.8 100
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/9 D 8 17.6 172
2019-02-22 2019-02-22 Romme-3 St No More War St No More War   [v 6] 1640/1 C 0 15.7g 130
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-2 St No More War St No More War   [v 6] 2160/6 A 3 17.0 704
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Joker Band Joker Band   [s 4] 2160/10 C 0 23.4g 239
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/9 C 4 18.2 129
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2160/10 C 0 21.0 601
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-5 St No More War St No More War   [v 6] 2660/6 B 0 18.1 104
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2140/8 C 4 20.3 216
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/3 D 0 g 905
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-2 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/4 D 0 18.6g 682
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-5 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/6 C 0 18.9g 364
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 2160/11 D 0 g 1818
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/11 D 0 22.4g 1550
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-2 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/3 C 3 16.7 96
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-2 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2100/6 C 6 16.9 916
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2160/12 A 4 16.4 772
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2609/1 D 0 g 851
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-10 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/5 D 0 17.0 576
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-3 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2640/3 C 0 21.6g 1211
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/8 C 0 18.7 757
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-3 Nidalee Nidalee   [s 4] 2100/9 B 0 17.5 367
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2100/5 C 3 18.0 203
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Nidalee Nidalee   [s 4] 2180/13 A 3 18.1 99
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/1 C 3 17.6 128
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-7 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2160/10 B 3 16.7 254
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-11 St No More War St No More War   [v 7] 2160/9 A 7 17.9g 495
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-9 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/11 A 0 17.3 1054
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 St No More War St No More War   [v 7] 2180/11 A 0 g 318
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-8 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/4 B 7 16.4 319
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Nidalee Nidalee   [s 4] 2620/1 C 0 18.1g 185
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-2 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/6 C 0 17.6 119
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/1 C 0 18.0g 181
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2640/10 C 0 17.1 525
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/2 C 0 15.9 142
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/1 D 0 g 105
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-6 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2640/3 B 5 18.6 66
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 1640/2 D 0 18.4g 152
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/7 C 0 16.8 178
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/5 C 1 15.8 32
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/6 C 2 14.2 233
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-6 Maj Doll Maj Doll   [s 5] 2100/9 C 6 16.7 247
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Nidalee Nidalee   [s 4] 2620/4 D 1 16.0 466
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2120/6 C 4 16.4 51
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Catchy Catchy   [s 5] 2080/5 D 0 g 279
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 St No More War St No More War   [v 7] 2900/5 B 4 18.9g 96
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/10 D 0 17.1 613
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2120/1 D 7 15.8 118
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2120/6 B 1 17.9 25
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Becky Becky   [s 6] 1620/2 C 7 15.4 79
2020-08-05 2020-08-05 Romme-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/3 D 1 18.1 195
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 1640/10 D 0 14.5 716
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-6 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/10 C 1 18.8 96
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2100/8 B 7 16.3 622
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-5 Nidalee Nidalee   [s 4] 1700/10 C 7 17.2 444
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-5 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/6 C 0 17.1 248
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/4 D str
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Catchy Catchy   [s 5] 2120/6 C 0 g 191
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/10 B 0 15.2 248
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 St No More War St No More War   [v 7] 2140/3 B 0 16.2 357
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/2 D 0 18.4 640
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/12 B 6 16.6 56
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-8 St No More War St No More War   [v 7] 2680/10 B 3 17.4 129
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2120/4 C 0 g 114
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Nidalee Nidalee   [s 4] 2120/5 D 4 16.1 221
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-3 St No More War St No More War   [v 7] 2640/3 D 6 16.1 1029
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-1 St No More War St No More War   [v 7] 2140/4 D 0 15.6 777
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 1640/11 D 0 15.5 1027
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/12 D 0 402
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-9 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2160/12 A 0 17.1g 327
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2160/4 D 0 17.8 324
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-1 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/9 B 1 17.8 101
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-11 St No More War St No More War   [v 7] 2180/10 A 2 17.2 46
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 1609/10 C 3 13.4 768
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/4 C 2 17.7 31
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/9 C 8 19.4 360
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-1 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/1 D 3 17.4 47
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 St No More War St No More War   [v 7] 2140/12 B 3 15.9 85
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-3 St No More War St No More War   [v 7] 2180/14 A 8 17.9 112
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-1 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/3 D 5 17.7 213
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 6] 2140/5 D 0 19.8g 239
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/12 B 1 16.6 22
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 St No More War St No More War   [v 7] 2160/15 D 0 18.1 221
2020-01-05 2020-01-05 Romme-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/5 B 1 14.6 110
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/5 A 6 15.1 78
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/11 C str
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-4 Sandra Tilly Sandra Tilly   [s 6] 2180/10 C 0 g 434
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-3 Ain't no Saint Ain't no Saint   [s 5] 2100/12 D str
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-6 Diego Simoni Diego Simoni   [v 6] 2100/7 D 0 16.3 212
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-12 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 1640/6 D 4 14.9 187
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-10 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2640/5 D 0 19.5 1464
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/10 C 0 15.6 471
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-2 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/12 B 0 g 264
2021-04-26 2021-04-26 Visby-2 Nidalee Nidalee   [s 5] 1620/7 D 3 13.6 253
2021-04-26 2021-04-26 Visby-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2120/4 C 3 15.3 138
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-2 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/2 C 0 16.5 1014
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/3 D 0 18.1 574
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2120/10 C 0 17.0 46
2021-04-17 2021-04-17 Visby-5 Nidalee Nidalee   [s 5] 2120/2 C 2 16.0 78
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-8 Sandra Tilly Sandra Tilly   [s 6] 1640/4 D 0 g 214
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 1640/10 C 2 14.9 409
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-7 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/10 D 5 14.1g 941
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-7 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 2140/10 D 4 16.7 443
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 1660/12 B 0 g 385
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-2 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2640/10 D 8 17.3 799
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 1640/3 C 7 16.1 133
2021-03-19 2021-03-19 Romme-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/1 D 4 14.8 91
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-2 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/6 D 7 16.3 359
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/1 C 4 16.3 480
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/9 D 8 20.4g 96
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/7 D 1 15.7 583
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2640/10 C 6 20.3 95
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/12 D 0 17.2 396
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-9 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/2 D 3 17.2 140
2021-01-29 2021-01-29 Romme-4 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 2640/1 D 0 18.8 589
2021-01-29 2021-01-29 Romme-6 Nidalee Nidalee   [s 5] 1660/6 D 0 16.9 755
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2100/2 D 3 15.6 1001
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-3 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/4 D 7 18.2g
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/2 D 3 16.2 164
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-7 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/3 D 6 17.5 948
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/3 D 4 18.3 1475
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/9 B 1 17.4 44
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 2140/5 C 4 16.2 53
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-6 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/4 D 0 17.3 664
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-9 Nidalee Nidalee   [s 5] 2180/7 C 0 20.6g 724ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se