V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 2160/13 5 17.9 488
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Chatman Chatman   [v 9] 2100/8 0 16.7 1020
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-6 Jarl Jarl   [v 6] 2160/8 7 16.9 585
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-3 Chatman Chatman   [v 9] 1609/3 3 13.0 234
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Swich Swich   [s 7] 2140/6 0 17.3 649
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-5 Chatman Chatman   [v 9] 2100/11 4 17.8 130
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 Agaton Knox Agaton Knox   [v 6] 2100/12 8 18.8 714
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-9 Lady Lee Lady Lee   [s 8] 2180/13 3 15.9 36
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Jarl Jarl   [v 6] 2160/11 0 g 234
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Prins Korean Prins Korean   [v 7] 2140/12 0 17.1 692
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Texa Rico Texa Rico   [s 3] 2140/2 0 g 606
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Jarl Jarl   [v 6] 2140/11 3 18.2g 352
2015-11-13 2015-11-13 Romme-5 Princess Time Princess Time   [s 5] 2140/11 2 16.7 52
2015-11-13 2015-11-13 Romme-1 Texa Rico Texa Rico   [s 3] 2140/10 6 19.9 547
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-9 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 1640/6 0 17.5 983
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Lady Lee Lady Lee   [s 8] 2180/13 2 14.9 36
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 2140/4 5 17.5 138
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Lady Lee Lady Lee   [s 8] 1640/9 0 12.7 599
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-2 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 9] 1680/2 0 14.8g 670
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 6] 2140/6 0 16.0 748
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/4 D 2 32.7 177
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-6 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2140/4 C 0 g 507
2016-12-22 2016-12-22 Romme-8 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2160/5 C 7 31.0g 56
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/11 C 2 29.0 134
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Önnela Scoop Önnela Scoop   [s 7] 1660/12 C str 355
2016-11-24 2016-11-24 Romme-8 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/8 C 2 29.6 367
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1680/6 C 0 15.1 182
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 2160/10 C 0 24.3g 529
2016-11-04 2016-11-04 Romme-3 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 2140/2 C 5 17.6 180
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/7 D 0 13.0 1100
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 4] 2140/9 D 0 g 545
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-7 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 1640/7 C 0 22.9g 235
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Chatman Chatman   [v 10] 1640/1 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-7 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2640/9 C 6 18.1 372
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/11 C 5 12.9 126
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Windstone Race Windstone Race   [v 6] 2140/3 B 0 16.7 197
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Malte All Over Malte All Over   [v 5] 2140/7 D 0 15.8 697
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2140/8 D 4 26.8 481
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-4 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2640/4 D 0 16.9g 830
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-9 Occasione Font Occasione Font   [s 8] 2160/10 D 0 15.0 584
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2160/15 A 8 19.0 250
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/7 C 3 12.9 108
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2140/2 D 3 16.9 937
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2140/2 D 8 18.3 438
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-10 Chatman Chatman   [v 10] 1609/9 C str
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2640/10 D 0 14.4 1019
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-9 Malte All Over Malte All Over   [v 5] 2140/5 C 6 16.6g 51
2016-08-09 2016-08-09 Romme-2 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2140/1 B 2 17.2 55
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Billabong Billabong   [s 7] 2140/5 D 3 17.2 109
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/2 C 1 11.2 97
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2680/12 B 4 14.4 115
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Tequador W.F. Tequador W.F.   [v 5] 2140/3 D 0 22.1 296
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Billabong Billabong   [s 7] 2140/11 D 2 17.0 290
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-4 Windstone Race Windstone Race   [v 6] 2100/4 B 1 16.5 38
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/7 C 0 14.3 230
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Agaton Knox Agaton Knox   [v 7] 2140/5 D str
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-3 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1609/9 D 0 11.7 1010
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Jarl Jarl   [v 7] 2100/9 B 5 18.2g 198
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-7 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 10] 2140/1 D 7 16.5 637
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1609/1 C 4 12.8 146
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-10 Corvette Street Corvette Street   [s 7] 2140/6 D 0 20.0g 242
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-3 Trevino Volo Trevino Volo   [v 9] 1640/4 D 2 14.6 138
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-2 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1609/11 D 0 11.1 809
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2140/8 D str
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-6 B.B.S.Bigrina B.B.S.Bigrina   [s 8] 2140/1 D 0 g 816
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-2 Corvette Street Corvette Street   [s 7] 2160/11 D 0 19.4 1334
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 Malte All Over Malte All Over   [v 5] 2140/8 B 5 16.7 229
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Billabong Billabong   [s 7] 2140/12 C 0 18.8 199
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Perfect Dulc Perfect Dulc   [v 4] 2140/4 C 0 24.1 341
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 4] 2140/2 C 6 18.5 74
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Jarl Jarl   [v 7] 2640/8 D 0 25.6 475
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2100/6 D 0 13.5g 814
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 Fridolina K. Fridolina K.   [s 7] 1680/11 D 7 15.7 1122
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2160/10 B 5 14.5 477
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-6 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/7 D 1 13.5 402
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-5 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 1640/1 C 0 11.6 779
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 10] 2160/14 D str
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Jarl Jarl   [v 7] 2180/10 C 6 18.0 306
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-7 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/10 C 4 13.7 900
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Fridolina K. Fridolina K.   [s 7] 2100/12 C 0 19.7 373
2016-02-14 2016-02-14 Romme-9 Miskos Tilia Miskos Tilia   [s 7] 2140/12 D 0 16.2 2351
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2140/6 D 0 14.5 1239
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Jarl Jarl   [v 7] 2160/9 C 6 17.5 669
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-7 Chatman Chatman   [v 10] 1640/3 C 6 14.3 365
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Guli Tiger Guli Tiger   [v 7] 1640/5 D 0 g 469
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/5 D 4 15.0 503
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-5 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/1 D 0 19.0 750
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/4 C 0 15.0 350
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2660/4 D 5 30.0 555
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/12 C 4 14.1 184
2017-12-01 2017-12-01 Romme-3 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2640/9 D 0 29.7g 820
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2140/11 D 0 20.9 557
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2160/9 B 4 17.2 63
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2100/8 B 1 14.3 23
2017-10-27 2017-10-27 Romme-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2160/6 D 0 g 722
2017-10-27 2017-10-27 Romme-6 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2160/8 C 3 14.2 473
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2160/8 C 6 14.0 172
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2120/10 C str
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2100/6 D 7 20.2g 201
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-7 Madame Mardi Madame Mardi   [s 4] 2140/1 D 0 21.2 1062
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-2 Öre Scoop Öre Scoop   [v 8] 1640/5 D 4 15.0 464
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 4] 2160/9 A 5 16.6 414
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2180/12 A 8 29.5 523
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-2 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 4] 2140/2 A 7 16.2 303
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-1 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2180/13 B 0 30.7g 812
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 6] 2140/3 D 5 15.7 184
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2140/10 B 0 19.6g 357
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 6] 1640/12 D 3 15.0 1481
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2160/10 A 0 20.3g 91
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-9 Snabba Cash D.E. Snabba Cash D.E.   [v 6] 1640/9 B 0 16.3g 66
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2140/7 D 0 19.2g 1032
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 4] 2160/12 A 1 16.1 51
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-6 Mystic W.F. Mystic W.F.   [s 4] 2140/9 D 0 145
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2640/5 C 0 208
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-3 Snabba Cash D.E. Snabba Cash D.E.   [v 6] 1640/5 B 5 16.4 16
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-1 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2160/4 C 0 21.8g 594
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Corvette Street Corvette Street   [s 8] 2140/3 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-7 Digital Box Digital Box   [v 7] 2140/1 D 0 17.6 547
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 1609/2 D 8 16.8 354
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Perfect Dulc Perfect Dulc   [v 5] 2100/8 C 0 22.7 658
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Chatman Chatman   [v 11] 2140/2 D 0 16.0 888
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2160/9 B 0 g 463
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2140/10 B 3 14.3 107
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-8 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 2640/8 D 4 16.3 342
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Närby Laser Närby Laser   [v 9] 2680/5 C 3 29.4g 348
2018-12-29 2018-12-29 Romme-12 St No More War St No More War   [v 5] 2160/11 B 1 15.9 550
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/5 D 6 16.4 581
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-9 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/10 C 0 16.8 467
2018-12-21 2018-12-21 Romme-1 St No More War St No More War   [v 5] 2140/8 A 5 16.8 737
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/9 D 8 16.9 365
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-2 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2660/10 A 0 17.6 522
2018-12-14 2018-12-14 Romme-10 St No More War St No More War   [v 5] 2140/5 B 3 18.2g 127
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-7 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 1640/8 C 0 16.4 978
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-10 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2180/9 C 0 g 327
2018-12-05 2018-12-05 Åby-5 St No More War St No More War   [v 5] 2640/1 D str
2018-12-05 2018-12-05 Åby-1 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 3] 2140/4 C 7 19.3g 1018
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-10 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/2 C 3 19.7 87
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-2 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/4 D 7 18.2 347
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 3] 2140/8 D 7 19.3 709
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-7 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/14 D 0 16.6 425
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/4 D 6 15.7 643
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 St No More War St No More War   [v 5] 2140/1 B 7 17.9g 64
2018-11-10 2018-11-10 Åby-8 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/7 C 3 18.6 213
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-3 St No More War St No More War   [v 5] 1640/3 B 4 14.0 221
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1609/6 B 0 16.4 325
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2180/14 C 0 18.9g 522
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 St No More War St No More War   [v 5] 2160/11 C 3 16.3 639
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2620/7 C 7 17.6 112
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 3] 2080/12 D 0 20.6 880
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-6 St No More War St No More War   [v 5] 2080/3 D 5 16.2g 719
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/9 A 6 14.9 340
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/3 B 0 18.6g 74
2018-09-18 2018-09-18 Romme-1 St No More War St No More War   [v 5] 1640/11 D 6 15.4 1064
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/10 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2620/7 C 0 17.5 860
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 St No More War St No More War   [v 5] 2140/8 D 5 17.2 582
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/7 B 3 15.0 342
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/11 C 0 16.6 586
2018-08-20 2018-08-20 Romme-8 St No More War St No More War   [v 5] 2640/9 D 7 18.1 95
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-4 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2100/14 B 6 16.1 445
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/5 C 0 g 189
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-9 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/7 B 3 17.0 45
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-7 St No More War St No More War   [v 5] 2140/1 D 2 18.7 63
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Charming Soldier Charming Soldier   [v 5] 2100/8 D 0 16.6 1226
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2620/1 D 5 15.4 453
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Becky Becky   [s 4] 2120/10 C 7 17.0 228
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2620/5 D 8 16.6 125
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1620/8 B 5 15.4g 203
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2160/11 A 8 18.3g 128
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/3 D 2 17.2 85
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-9 St No More War St No More War   [v 5] 2140/5 C 2 17.7 122
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/5 D 2 17.0 207
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/9 A 2 15.3 44
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1620/9 B 4 14.9 281
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 St No More War St No More War   [v 5] 2120/3 C 3 17.9 121
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/8 C 7 16.0 325
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2120/4 B 6 15.8 131
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 1620/4 C 3 13.0 401
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/11 D 6 17.0 588
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1620/6 D 2 13.7 292
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/10 C 0 18.2g 213
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2140/12 D 5 16.6 541
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2660/4 D 0 g 445
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2140/15 A 8 18.8g 276
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/4 D 3 16.6 258
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2160/15 A 4 16.7 170
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 1640/9 D 5 15.7g 57
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2640/1 C 4 18.0 74
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2140/9 D 3 17.8g 103
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 St No More War St No More War   [v 5] 2140/6 C 5 19.0g 135
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2140/12 D 4 15.6 441
2018-04-08 2018-04-08 Romme-8 Närby Laser Närby Laser   [v 10] 2140/4 D 0 31.5 1101
2018-02-13 2018-02-13 Romme-2 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2160/7 B 0 g 164
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-2 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 1640/2 D 5 15.9 603
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Indiana Star Indiana Star   [s 7] 2140/8 C 0 18.6 547
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-2 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 4] 2660/14 B 7 20.1g 744
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 St No More War St No More War   [v 6] 2140/10 B 0 296
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2100/8 D 0 18.8 800
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 St No More War St No More War   [v 6] 2609/14 D 0 15.5 752
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 1620/4 A 1 13.4 18
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 St No More War St No More War   [v 6] 2140/10 D 0 17.1 242
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 St No More War St No More War   [v 6] 2140/4 C 3 15.6 180
2019-10-11 2019-10-11 Romme-10 St No More War St No More War   [v 6] 2140/9 B 4 17.1 40
2019-10-07 2019-10-07 Romme-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/13 C 0 17.2 260
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-1 Nygårds Julie Nygårds Julie   [s 4] 2640/6 D 5 36.8g 721
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/9 C 0 82
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 St No More War St No More War   [v 6] 2620/10 D 5 15.7 408
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 1620/7 C 2 14.7 34
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/2 D 7 15.0 533
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 St No More War St No More War   [v 6] 2140/14 B 8 15.6 175
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-6 St No More War St No More War   [v 6] 2640/12 B 3 16.5 372
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/5 D 4 15.3 74
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2640/11 C 1 17.2 90
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 St No More War St No More War   [v 6] 2140/1 C 0 18.3g 259
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-6 St No More War St No More War   [v 6] 1640/3 A 0 32
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/7 C 1 224
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 St No More War St No More War   [v 6] 1660/14 B 5 15.4g 435
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Darling Laser Darling Laser   [s 4] 1640/3 D str
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2640/2 B 2 18.1 555
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-10 St No More War St No More War   [v 6] 2180/7 B 1 16.2 47
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/6 C 0 16.9 374
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 St No More War St No More War   [v 6] 2180/13 C 5 15.3 469
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-6 St No More War St No More War   [v 6] 2100/6 B 0 22.5g 70
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2100/14 C 0 18.2 680
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/4 C 6 19.8 385
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 St No More War St No More War   [v 6] 2140/11 C 2 15.7 77
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 2180/11 A 0 g 72
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/1 D 5 17.6 112
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-7 Berra Bus Berra Bus   [v 3] 2140/2 D 0 g 470
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 St No More War St No More War   [v 6] 2680/15 C 6 17.7 1258
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 St No More War St No More War   [v 6] 2640/7 C 5 16.6 610
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2120/4 C 4 18.7g 26
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 1620/4 D 4 14.4 358
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 6] 2100/6 C 3 16.9 110
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Ferrell Ferrell   [v 7] 2100/3 A 2 15.2 116
2019-04-21 2019-04-21 Romme-2 St No More War St No More War   [v 6] 2160/7 C 0 16.3 937
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-11 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/12 D 4 16.5 1230
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-9 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 2160/6 C 6 17.0g 400
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 7] 2140/4 C 0 17.8 855
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2160/8 C 2 19.3 180
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2160/7 D 0 g 506
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 5] 2140/12 B 8 17.5 122
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2100/12 D 0 17.2 389
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 St No More War St No More War   [v 6] 2160/6 B 5 17.1 59
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2160/8 D 0 g 926
2019-03-17 2019-03-17 Romme-1 St No More War St No More War   [v 6] 2160/10 B 4 17.6 113
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-10 St No More War St No More War   [v 6] 2180/8 C 1 16.7 41
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Joker Band Joker Band   [s 4] 2160/11 B 0 21.9g 374
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/9 D 8 17.6 172
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 5] 2140/10 B 7 17.8 100
2019-02-22 2019-02-22 Romme-3 St No More War St No More War   [v 6] 1640/1 C 0 15.7g 130
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Joker Band Joker Band   [s 4] 2160/10 C 0 23.4g 239
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-2 St No More War St No More War   [v 6] 2160/6 A 3 17.0 704
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/9 C 4 18.2 129
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2160/10 C 0 21.0 601
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-5 St No More War St No More War   [v 6] 2660/6 B 0 18.1 104
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2140/8 C 4 20.3 216
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/3 D 0 g 905
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-5 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/6 C 0 18.9g 364
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-2 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/4 D 0 18.6g 682
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/11 D 0 22.4g 1550
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 2160/11 D 0 g 1818
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-2 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/3 C 3 16.7 96
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2609/1 D 0 g 851
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2160/12 A 4 16.4 772
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-2 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2100/6 C 6 16.9 916
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-10 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/5 D 0 17.0 576
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/8 C 0 18.7 757
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-3 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2640/3 C 0 21.6g 1211
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2100/5 C 3 18.0 203
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-3 Nidalee Nidalee   [s 4] 2100/9 B 0 17.5 367
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Nidalee Nidalee   [s 4] 2180/13 A 3 18.1 99
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-7 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2160/10 B 3 16.7 254
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/1 C 3 17.6 128
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-11 St No More War St No More War   [v 7] 2160/9 A 7 17.9g 495
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-9 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/11 A 0 17.3 1054
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 St No More War St No More War   [v 7] 2180/11 A 0 g 318
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-8 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/4 B 7 16.4 319
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Nidalee Nidalee   [s 4] 2620/1 C 0 18.1g 185
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-2 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/6 C 0 17.6 119
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2640/10 C 0 17.1 525
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/1 C 0 18.0g 181
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/2 C 0 15.9 142
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-6 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2640/3 B 5 18.6 66
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/1 D 0 g 105
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/7 C 0 16.8 178
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 1640/2 D 0 18.4g 152
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/6 C 2 14.2 233
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/5 C 1 15.8 32
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-6 Maj Doll Maj Doll   [s 5] 2100/9 C 6 16.7 247
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2120/6 C 4 16.4 51
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Nidalee Nidalee   [s 4] 2620/4 D 1 16.0 466
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 St No More War St No More War   [v 7] 2900/5 B 4 18.9g 96
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Catchy Catchy   [s 5] 2080/5 D 0 g 279
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/10 D 0 17.1 613
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Becky Becky   [s 6] 1620/2 C 7 15.4 79
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2120/6 B 1 17.9 25
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2120/1 D 7 15.8 118
2020-08-05 2020-08-05 Romme-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/3 D 1 18.1 195
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 1640/10 D 0 14.5 716
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-6 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/10 C 1 18.8 96
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-5 Nidalee Nidalee   [s 4] 1700/10 C 7 17.2 444
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2100/8 B 7 16.3 622
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-5 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/6 C 0 17.1 248
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/4 D str
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Catchy Catchy   [s 5] 2120/6 C 0 g 191
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 St No More War St No More War   [v 7] 2140/3 B 0 16.2 357
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/10 B 0 15.2 248
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/2 D 0 18.4 640
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-8 St No More War St No More War   [v 7] 2680/10 B 3 17.4 129
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/12 B 6 16.6 56
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Nidalee Nidalee   [s 4] 2120/5 D 4 16.1 221
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2120/4 C 0 g 114
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-3 St No More War St No More War   [v 7] 2640/3 D 6 16.1 1029
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 1640/11 D 0 15.5 1027
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-1 St No More War St No More War   [v 7] 2140/4 D 0 15.6 777
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-9 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2160/12 A 0 17.1g 327
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/12 D 0 402
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 8] 2160/4 D 0 17.8 324
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-11 St No More War St No More War   [v 7] 2180/10 A 2 17.2 46
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-1 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/9 B 1 17.8 101
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 1609/10 C 3 13.4 768
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-2 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/4 C 2 17.7 31
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 4] 2140/9 C 8 19.4 360
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 St No More War St No More War   [v 7] 2140/12 B 3 15.9 85
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-1 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/1 D 3 17.4 47
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-3 St No More War St No More War   [v 7] 2180/14 A 8 17.9 112
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-1 Nidalee Nidalee   [s 4] 2140/3 D 5 17.7 213
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 6] 2140/5 D 0 19.8g 239
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/12 B 1 16.6 22
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 St No More War St No More War   [v 7] 2160/15 D 0 18.1 221
2020-01-05 2020-01-05 Romme-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 2140/5 B 1 14.6 110
2021-12-28 2021-12-28 Romme-7 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2140/4 D 6 18.0 1351
2021-12-28 2021-12-28 Romme-1 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2180/9 D 0 17.2 1280
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-5 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2140/1 C 7 17.9 537
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-1 Tamara W.F. Tamara W.F.   [s 3] 2140/1 D 0 g 580
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-9 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2180/11 C str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-5 Cody D.K. Cody D.K.   [v 7] 2160/13 B str
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-1 Tamara W.F. Tamara W.F.   [s 3] 2140/10 C 0 19.3 647
2021-12-09 2021-12-09 Romme-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/5 D 0 16.7 704
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-8 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 6] 1640/8 D 6 16.1 421
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-5 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2140/7 D 5 17.3 868
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2160/13 C 6 17.0 602
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-6 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2140/11 D 4 17.8 1333
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-1 Tamara W.F. Tamara W.F.   [s 3] 2140/8 D 6 19.1 1420
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-7 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2160/12 B 0 18.3 658
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/10 D 0 16.3g 901
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-6 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 6] 2140/7 D 0 18.2g 889
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-6 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2140/5 C 4 18.5 254
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 7] 1640/12 D str
2021-10-29 2021-10-29 Solvalla-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/6 D 0 14.7 1163
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-7 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 7] 2100/11 D 6 17.2 418
2021-10-26 2021-10-26 Visby-4 Nidalee Nidalee   [s 5] 2120/10 C 0 16.4 2674
2021-10-22 2021-10-22 Romme-7 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/5 C 7 14.9 467
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-9 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2140/2 D 0 17.2 289
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-6 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 7] 2140/11 C 5 15.7 351
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/3 C 7 15.0 264
2021-10-15 2021-10-15 Solvalla-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/2 C 0 16.6 354
2021-10-06 2021-10-06 Solvalla-9 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 7] 1640/6 D 0 13.8 1766
2021-09-25 2021-09-25 Visby-7 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 3] 2120/3 D 0 20.6 376
2021-09-25 2021-09-25 Visby-4 Nidalee Nidalee   [s 5] 2620/4 C 0 g 145
2021-09-25 2021-09-25 Visby-2 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 3] 2140/13 B 7 18.1 334
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-10 Maracaz Maracaz   [s 6] 2100/11 B 0 17.5 606
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-6 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2100/10 B 3 17.7 67
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 7] 2100/8 D 6 16.0 148
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-10 Cody D.K. Cody D.K.   [v 7] 2100/11 B 3 16.8 67
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-9 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/3 C 6 16.5g 62
2021-08-24 2021-08-24 Visby-2 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2120/6 D 2 15.3 435
2021-08-16 2021-08-16 Romme-8 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 3] 2140/7 C 7 18.3 833
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 1620/1 D 0 12.5 620
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/8 D 0 16.3 157
2021-07-22 2021-07-22 Visby-6 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/12 B 0 18.1 839
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-7 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 6] 1680/3 C 2 14.0 205
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/3 D 0 15.9 472
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-5 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 1640/6 C 0 15.9 308
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-2 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/1 C 0 16.0 972
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-3 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 6] 2140/8 C 8 17.6g 145
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-5 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/9 C 8 18.2g 268
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/2 D 4 16.2g 67
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-6 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 6] 2140/10 C 4 16.0 248
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/11 C str
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/5 A 6 15.1 78
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-4 Sandra Tilly Sandra Tilly   [s 6] 2180/10 C 0 g 434
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-6 Diego Simoni Diego Simoni   [v 6] 2100/7 D 0 16.3 212
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-3 Ain't no Saint Ain't no Saint   [s 5] 2100/12 D str
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-12 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 1640/6 D 4 14.9 187
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-10 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2640/5 D 0 19.5 1464
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/10 C 0 15.6 471
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-2 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/12 B 0 g 264
2021-04-26 2021-04-26 Visby-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2120/4 C 3 15.3 138
2021-04-26 2021-04-26 Visby-2 Nidalee Nidalee   [s 5] 1620/7 D 3 13.6 253
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/3 D 0 18.1 574
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-2 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/2 C 0 16.5 1014
2021-04-17 2021-04-17 Visby-5 Nidalee Nidalee   [s 5] 2120/2 C 2 16.0 78
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2120/10 C 0 17.0 46
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-8 Sandra Tilly Sandra Tilly   [s 6] 1640/4 D 0 g 214
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 1640/10 C 2 14.9 409
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-7 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/10 D 5 14.1g 941
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 1660/12 B 0 g 385
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-7 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 2140/10 D 4 16.7 443
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-2 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2640/10 D 8 17.3 799
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 1640/3 C 7 16.1 133
2021-03-19 2021-03-19 Romme-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/1 D 4 14.8 91
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-2 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/6 D 7 16.3 359
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 6] 2140/1 C 4 16.3 480
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/9 D 8 20.4g 96
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2140/7 D 1 15.7 583
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2640/10 C 6 20.3 95
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-9 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/2 D 3 17.2 140
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/12 D 0 17.2 396
2021-01-29 2021-01-29 Romme-6 Nidalee Nidalee   [s 5] 1660/6 D 0 16.9 755
2021-01-29 2021-01-29 Romme-4 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 2640/1 D 0 18.8 589
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2100/2 D 3 15.6 1001
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/2 D 3 16.2 164
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-3 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/4 D 7 18.2g
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/3 D 4 18.3 1475
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-7 Nidalee Nidalee   [s 5] 2140/3 D 6 17.5 948
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Berra Bus Berra Bus   [v 5] 2140/5 C 4 16.2 53
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/9 B 1 17.4 44
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-6 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 6] 2140/4 D 0 17.3 664
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-9 Nidalee Nidalee   [s 5] 2180/7 C 0 20.6g 724
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/4 D 6 16.1 578
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-4 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 11] 2140/4 D 8 16.3 300
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2140/8 C 1 16.5 69
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-2 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 8] 2140/5 D 5 16.2 301
2022-12-23 2022-12-23 Romme-8 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 6] 2140/1 C 0 18.6 381
2022-12-23 2022-12-23 Romme-6 Mogas Money Mogas Money   [v 12] 2140/11 D 0 16.8 1114
2022-12-23 2022-12-23 Romme-5 Honey Sweet Honey Sweet   [s 3] 2160/9 D 0 19.0 757
2022-12-23 2022-12-23 Romme-4 Excellenzen Excellenzen   [v 4] 2140/5 A 6 16.0 431
2022-12-23 2022-12-23 Romme-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 1640/10 D 0 15.5 1187
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-8 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 1640/3 C 2 15.2 188
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-7 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/3 D 7 17.6 678
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-8 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2100/5 D 0 19.6 615
2022-12-13 2022-12-13 Eskilstuna-4 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 1640/3 D 0 39.6g 177
2022-12-12 2022-12-12 Färjestad-4 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2140/4 D 1 16.1 380
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-3 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2100/3 D 0 19.5 1255
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2100/3 C 4 16.4 367
2022-12-05 2022-12-05 Romme-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/9 D 0 19.6g 1419
2022-12-05 2022-12-05 Romme-2 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 1640/5 C 0 31.8g 81
2022-12-05 2022-12-05 Romme-8 St No More War St No More War   [v 9] 2160/3 D 0 17.2g 690
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2100/12 D 0 18.1 969
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-2 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2100/8 D 6 21.2 334
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-8 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 1640/2 B 7 16.2 118
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-7 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2140/10 D 7 15.6 873
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-3 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 6] 2140/9 D 0 15.6 596
2022-11-25 2022-11-25 Romme-2 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/10 D 0 14.0 1151
2022-11-22 2022-11-22 Färjestad-9 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/2 D 0 18.9 438
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-9 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 6] 2140/5 B 0 17.9 121
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-7 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 8] 2160/5 B 0 g 50
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 12] 2140/9 D 5 15.8 564
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-9 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2640/4 D 0 17.6 902
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-8 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 5] 2140/2 D 0 14.6 493
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-3 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2640/8 C 5 16.9 451
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2100/12 D 8 16.1 2204
2022-11-18 2022-11-18 Romme-2 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 1640/9 D 0 g 120
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-6 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 1640/1 D 4 28.8 413
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-9 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2640/7 C 5 20.2g 40
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-8 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/7 C 4 18.5 206
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-7 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 6] 1640/6 B 1 13.6 34
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2100/12 B 6 16.1 312
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-4 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2100/6 D 1 15.4 666
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-3 Cup of Tea Cup of Tea   [v 5] 2100/9 B 6 15.5 256
2022-10-21 2022-10-21 Bollnäs-7 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2140/7 D 2 15.6 410
2022-10-21 2022-10-21 Bollnäs-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/4 C 4 16.1 468
2022-10-21 2022-10-21 Bollnäs-3 Mogas Money Mogas Money   [v 12] 2140/9 D 5 15.8 379
2022-10-19 2022-10-19 Solvalla-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2160/12 D 0 14.5 2512
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-9 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 6] 2640/14 B 0 18.3 577
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/8 C 8 701
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-1 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/10 C 5 19.3 530
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-11 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2100/12 C 6 16.2 714
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-5 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 6] 2100/5 D 4 14.4 972
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-8 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 8] 2640/3 D 0 16.6 489
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-11 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 2160/13 D 0 31.6g 207
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-7 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 5] 2660/6 D 4 16.5g 578
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-9 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2180/6 B 3 17.9 221
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/2 D 6 16.6 171
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-6 St No More War St No More War   [v 9] 1609/8 D 7 15.6 615
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-3 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2160/2 C 0 21.5g 191
2022-10-01 2022-10-01 Romme-11 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/6 C 7 16.8 164
2022-10-01 2022-10-01 Romme-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/11 C 5 15.1 131
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-3 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 2140/7 C 5 29.6g 188
2022-09-16 2022-09-16 Årjäng-4 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 2140/1 D 1 29.3 566
2022-09-15 2022-09-15 Örebro-5 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 5] 2609/2 D 0 17.7g 887
2022-09-15 2022-09-15 Örebro-4 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 6] 2100/1 B 3 15.2 425
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-9 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 1640/9 C 6 30.9g 222
2022-09-06 2022-09-06 Eskilstuna-3 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/4 D 6 17.9 1436
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/11 D 8 15.1 371
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/1 D 0 17.7g 433
2022-08-26 2022-08-26 Romme-5 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 1640/6 D 5 29.6 675
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-8 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/2 D 4 19.3 498
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-10 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2160/8 C 8 18.1g 267
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-8 Missi Lee Missi Lee   [s 3] 2140/7 C 0 g 356
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/2 D 5 15.4 626
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/12 C 0 g 1067
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-9 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 1640/7 C 0 17.1 120
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-5 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/5 D 6 19.8 959
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-1 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2180/13 A 5 16.1 763
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-6 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 8] 2140/14 D 0 16.2 2172
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-8 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/7 D 0 g 1183
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2160/11 C 5 16.2 981
2022-07-19 2022-07-19 Arvika-3 Slotts Anna Slotts Anna   [s 6] 1700/2 D 0 35.5g 385
2022-07-19 2022-07-19 Arvika-2 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 8] 2100/9 C 0 16.9 355
2022-07-18 2022-07-18 Lindesberg-8 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/5 C 0 20.6 481
2022-07-18 2022-07-18 Lindesberg-5 Missi Lee Missi Lee   [s 3] 2140/2 D 5 18.3 491
2022-07-18 2022-07-18 Lindesberg-2 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2140/6 D 5 16.9 715
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-3 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/9 D 0 20.4g 1238
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-10 Electrefied W.F. Electrefied W.F.   [v 3] 2140/8 D 6 21.9 492
2022-07-01 2022-07-01 Årjäng-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/1 D 0 15.2 303
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2160/8 C 6 15.6 322
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-11 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/9 D str
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-7 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 7] 2140/7 D 8 15.0 193
2022-03-21 2022-03-21 Mantorp-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/5 C 2 15.3 101
2022-03-21 2022-03-21 Mantorp-5 St No More War St No More War   [v 9] 2140/10 C 8 16.2 432
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-5 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/11 C 3 17.7 47
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-10 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 1609/8 C 2 15.8 204
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-7 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 7] 2100/9 D 2 16.3 359
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-6 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2100/13 C 8 17.1 504
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-5 St No More War St No More War   [v 9] 2180/10 C 0 17.2 266
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/2 C 4 17.1 178
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-10 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 6] 2140/7 D 0 15.7 714
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-4 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 8] 2140/4 C 0 g 730
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-6 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/7 D 7 16.1 1042
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2140/9 C 0 17.0 101
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-11 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 7] 2140/14 D 0 18.9 646
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/3 D 0 16.7 537
2022-02-18 2022-02-18 Romme-10 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2140/6 D 7 17.9 658
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-9 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/10 C 6 18.6g 180
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/9 C 8 17.8 180
2022-02-12 2022-02-12 Årjäng-6 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 7] 2140/8 D 4 18.5 134
2022-02-12 2022-02-12 Årjäng-4 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2140/1 C 5 18.0 73
2022-02-10 2022-02-10 Romme-2 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 8] 2140/5 C 6 16.4 653
2022-02-10 2022-02-10 Romme-1 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 6] 2140/4 D 0 g 236
2022-02-06 2022-02-06 Gävle-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 1640/2 C 3 17.8 471
2022-02-04 2022-02-04 Romme-6 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 5] 2140/8 B 0
2022-02-04 2022-02-04 Romme-5 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 6] 2660/7 D 0
2022-02-02 2022-02-02 Solvalla-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2160/6 D 7 15.9 1786
2022-02-02 2022-02-02 Solvalla-7 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 8] 2140/7 D 7 16.0 1392
2022-02-02 2022-02-02 Solvalla-6 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/8 D 5 16.6 1330
2022-01-28 2022-01-28 Romme-10 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 6] 1640/6 D 1 15.2 81
2022-01-28 2022-01-28 Romme-5 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2140/12 D 0 17.9 1035
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-6 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2140/8 C 0 18.0 226
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-4 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/3 D 0 g 445
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-2 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 7] 2140/9 D str
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-10 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/5 D 0 g 2139
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-8 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2140/4 D 0 19.6 1699
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-8 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 2140/1 D 2 17.1 1068
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-2 Tamara W.F. Tamara W.F.   [s 4] 2160/12 C 0 19.6 883
2022-01-09 2022-01-09 Romme-9 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 7] 2140/1 D 0 g 1151
2022-01-09 2022-01-09 Romme-1 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 4] 2140/2 D 7 18.9 163
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-8 Miss Sharon Miss Sharon   [s 6] 2140/13 D str
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-6 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 4] 1640/6 D 5 18.0 465
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/3 D 8 15.8 836
2023-12-29 2023-12-29 Romme-10 Zinderellaz Zinderellaz   [s 6] 2160/5 C 4 17.4 367
2023-12-29 2023-12-29 Romme-6 Zantanaz Zantanaz   [v 6] 2140/7 D 5 15.2 1056
2023-12-22 2023-12-22 Romme-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2160/13 D 8 16.9 802
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-6 Zantanaz Zantanaz   [v 6] 2100/9 D 3 16.8 913
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-4 Boundless Boundless   [v 8] 2100/8 C str
2023-12-11 2023-12-11 Färjestad-9 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/13 D 0 16.5 1641
2023-12-11 2023-12-11 Färjestad-6 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2160/5 C 3 16.8 591
2023-12-04 2023-12-04 Eskilstuna-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 1640/3 D 6 14.1 247
2023-12-01 2023-12-01 Romme-7 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 7] 1640/11 C 0 14.6 567
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-7 Rio Fri Rio Fri   [v 4] 2100/12 C 0 17.9 547
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-8 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 1660/8 D 7 15.4 869
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-1 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/5 D 4 14.9 533
2023-11-23 2023-11-23 Örebro-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 7] 2100/9 C 0 17.4 1121
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2660/12 D 7 17.0 878
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/6 D 7 14.8 569
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-2 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2140/10 D 6 16.2 1280
2023-11-03 2023-11-03 Örebro-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2100/11 C 8 15.9 1018
2023-11-03 2023-11-03 Örebro-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2180/15 C 7 17.2 1249
2023-11-02 2023-11-02 Visby-5 Qvicka Qaiza Qvicka Qaiza   [s 3] 2120/2 C 0 26.1g 375
2023-11-02 2023-11-02 Visby-3 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 6] 2620/6 B 0 21.7g 350
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2140/5 D 4 17.3g 226
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-9 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 6] 2160/14 A 0 16.3 237
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-8 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/11 C 5 14.3 442
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-9 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 7] 2140/10 D 0 15.2 936
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-8 Mogas Money Mogas Money   [v 13] 2140/7 D 0 15.7 1644
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-9 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/5 D 0 14.3 1087
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-10 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2160/9 D 0 16.9 701
2023-10-09 2023-10-09 Romme-8 Käbb's Valente Käbb's Valente   [v 12] 1640/3 D 0 g 364
2023-10-09 2023-10-09 Romme-7 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 7] 2140/5 C 4 14.3 456
2023-10-09 2023-10-09 Färjestad-2 Rio Fri Rio Fri   [v 4] 2140/6 D str
2023-10-03 2023-10-03 Eskilstuna-9 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 6] 3160/12 C 0 g 490
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-4 Rio Fri Rio Fri   [v 4] 2100/9 D 2 16.7 72
2023-09-28 2023-09-28 Åmål-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2100/15 D 0 16.9 1145
2023-09-28 2023-09-28 Åmål-1 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2080/12 B 7 14.8 747
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-4 Zinderellaz Zinderellaz   [s 6] 2100/5 D 5 17.2 657
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-9 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2140/5 C 8 17.4 224
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/8 C 6 16.1 299
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-1 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 5] 2140/11 C 8 18.3g 378
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-9 Excellenzen Excellenzen   [v 5] 2100/7 A 2 16.5 42
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-5 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 9] 2100/5 D 0 15.0 527
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-3 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2100/6 C 8 16.6 234
2023-09-05 2023-09-05 Eskilstuna-8 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 7] 2140/9 D 6 13.6 766
2023-09-05 2023-09-05 Eskilstuna-4 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2160/9 D 0 14.6 1258
2023-09-05 2023-09-05 Eskilstuna-2 HoldTheLine S.A.P. HoldTheLine S.A.P.   [s 3] 2140/6 C str
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-9 Pårs Carla Pårs Carla   [s 5] 1640/3 D 0 38.5g 419
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-6 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2140/12 C 0 g 116
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-4 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 2140/12 C 3 17.1 154
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-5 Rio Fri Rio Fri   [v 4] 2640/8 C 7 17.7 394
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-4 Excellenzen Excellenzen   [v 5] 2140/12 C 4 15.9 941
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-1 HoldTheLine S.A.P. HoldTheLine S.A.P.   [s 3] 2140/2 D 0 19.3 661
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-4 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 6] 3140/3 D 4 14.7 991
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-6 Lookheishere Lookheishere   [v 5] 2140/9 B 0 15.5 55
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-5 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 8] 2160/12 D 0 15.3 632
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-8 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 6] 3160/8 D 0 16.0 1453
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-4 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 5] 1640/11 D 0 13.5 2313
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-10 Centeroftime W.F. Centeroftime W.F.   [v 5] 1660/9 B 5 16.1 263
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-7 Amazing Nag Amazing Nag   [s 4] 2100/12 B str
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-8 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 9] 2160/11 D 0 g 936
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-4 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 5] 1640/8 D 0 16.5 719