V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Han började säsongen i silverdivisionen.Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.Very Kronos satte en magnifik slutpunkt fö..


Han började säsongen i silverdivisionen.
Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.
Very Kronos satte en magnifik slutpunkt för sitt 2020 genom att krossa konkurrenterna i Legolas Minne på Åbytravet.
- Man har hållit honom så högt så länge. Det är skönt att det äntligen har lossnat, konstaterade Svante Båth sedan han sett sin nya stjärna mosa konkurrenterna den tunga vägen.
Att få sitt genombrott som sexåring är inte vanligt.
Men när det gäller Very Kronos har väl inte frågan varit om utan när han ska kliva in i den yppersta eliten.
Det dröjde till hösten och vintern 2020, men när Svante Båths ständige snackhäst gör bokslut för sin sexåringssäsong gör han det som en av landets största stjärnor.
Lördagens lopp blev nästan en kopia på förra helgens maktdemonstration.
Då styrdes Very Kronos fram utvändigt om Cyber Lane och reglerade denne.
Den här gången hette ”offret” Disco Volante som pressades trött redan på sista bortre långsidan varpå Very Kronos kunde brisa till sin tredje raka triumf på V75.
- Jag är mer och mer nöjd med honom. Man är väl alltid lite spänd när han tävlar, men det har blivit bättre och bättre. Nu får han ta det lite lugnt över vintern, konstaterade Båth medan Adielsson fyllde i:
- Det är verkligen en åktur varje gång med den här hästen och nu på slutet har det varit roliga åkturer. Han har blivit så otroligt mycket förnuftigare. När han är bra är det magiskt att sitta bakom. Det ska bli superspännande nästa år.

”En av de mest extrema jag har haft”
En annan häst som går ett spännande 2021 till mötes är Vikens High Yield. Skotvånget hindrade inte Robert Berghs förvandlingsnummer från att dominera silverdivisionen sedan han släppts till favoritpositionen av spelfavoriten Night Brodde.
- Tittar man på hans exteriör, det är en av de mest extrema jag har haft. Det är som fransmän som vunnit Elitloppet, man förstår inte hur det kan bli sådana varelser. Det finns hur mycket fysik i honom som helst så det kommer säkert mer växlar, konstaterade Bergh efter spetsviktorian.

Släppte tre gånger
Att ge ifrån sig ledningen var temat för dagen och Carl Johan Jepson provade receptet tre gånger om.
Det började med Alhambra Mail som tog över via en tung inledning i spåren, släppte till favoriten Kantens Rose, och sluggade sig främst i en repris från Axevalla-segern på V75 i december i fjol. Magnus Dahlén tränar fyraåringen som segrat i nio av tolv starter på svensk mark.
Lika lyckosamt blev det bakom Helena Edlunds Beartime, som släppte till en annan Bergh-favorit i Speedy Tilly och upprepade bedriften från denna tävlingsdag i fjol via en sylvass slutstöt på open stretch.
Något hattrick blev det emellertid inte sedan Jepson pangstartat till spets bakom Stepping Moneyboy, svarat ut storfavorit Behind Bars och istället överlåtit kommandot till tysktränade Ol Dono Lengai.
Den senare hade nämligen kraft att gå undan för Peter Ingves och ge Josef Franzl ännu en triumf på svenska V75.

Reste inte förgäves
Dagens mest långväga gäst torde varit Pär Ländin som styrde dryga 70 mil från Sundsvall med sin egenuppfödde Axel Ruda.
Och det var verkligen inte förgäves.
Magnus A Djuse serverade en optimal smygare från innerspår varpå fältets enda treåring kunde växla ner sina mer garvade konkurrenter.
- Det var perfekt att det blev lite körning och att vi inte behövde vara med utan kunde följa med bakom. Jag följde med ut och fick bra fart då, det hade nog blivit svårt om vi väntat på open stretch, kommenterade segerkusken.
Björn Goop och Beauty Wind kompletterade en favoritfylld omgång där sju rätt på V75 betalade 10 567 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.Under november tävlade landets travbanor om att saml..


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.
Under november tävlade landets travbanor om att samla in pengar till Mustaschkampen.
Och det gick mycket bra.
Genom att sälja lotter, panta burkar och skramla med sparbössor drog travbanorna in 657 883 kronor till den viktiga forskningen.
Axevalla travbana utanför Skara lyckades bäst. Insamlingen där gav 207 300 kronor som oavkortat går till kampen mot prostatacancer.
- Det är många här som varit med och jobbat för en bra sak. Vi har haft lite olika lotterier och vår styrelse, våra A- och B-tränare och ungdomarna på travskolan och ponnytravklubben har jobbat och både företag och privatpersoner har stöttat insamlingen, säger Sara Mowbray Jönsson, marknadschef Axevalla.
De tre mest framgångsrika pengasamlarna belönas av ATG och Svensk Travsport.
"Ettan" Axevalla  får 100 000 kronor, öronmärkta för att utveckla banans ungdomsverksamhet.
- Det blir lite extra morötter och tårtor under december för att fira. Vad vi ska använda pengarna till är inte riktigt bestämt men mycket talar för att vi köper in nya vagnar till ponnytravet, säger Sara Mowbray Jönsson på Axevalla.
Solvalla samlade in 148 951 kronor till Mustaschkampen och belönas med 50 000 kronor för andraplatsen i Travbaneinsamlingen.
- Det blev verkligen teamkänsla kring Mustaschkampen i år. Alla var med och vi hade det till och med en stående punkt på våra måndagsmöten om hur vi skulle få in fler bidragsgivare, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla.

Solänget köper ponny
Trea i Travbaneinsamlingen för Mustaschkampen blev Solänget i Örnsköldsvik. Solänget får 50 000 kronor.
- Vi ska köpa en ponny för våra vinstpengar och just den ponny vi vill ha kostar omkring 50 000 kronor. Åh vad glada vi är! säger Erika Lundquist på Solängets travskola.
Totalt samlade alltså landets travbanor in 657 883 kronor till kampen mot prostatacancer under november.
– Vi visste att engagemanget var stort ute på travbanorna. Men insamlingen överträffade verkligen alla förväntningar, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG.

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet..


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.
Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet togs att han skulle få somna in under sitt 26:e levnadsår.
En minneslund har skapats i anslutning till Järvsöfaks hage på gården hemma hos tränaren Jan-Olov Persson, där även sönerna Hallsta Lotus och Faksen J:r ska urnsättas.
Hallsta Lotus och Faksen J:r är också borta.
- Det var ett tufft beslut men dags på grund av djurskyddsskäl. Gravplatsen är klar och socklarna till stenarna har kommit på plats. Gravstenarna har varit uppe i Burträsk för laserfoto. Så det blir en bild på Järvsöfaks och ”Junior” och ”Lotus” på själva stenarna, säger Hagmyrentränaren Jan-Olov Persson.
201 segrar på karriärens 234 starter, drygt 21 miljoner kronor insprunget. Järvsöfaks alla rekord, storsegrar och möten med travpubliken finns dokumenterade och förutom minneslunden har Persson byggt en saloon på gården.
Järvsöfaks saloon - en lokal med minnen.
- Meningen är att vi ska träffas i den för lite kaffe och filmvisning när vi har den här ceremonin och minnas Järvsöfaks. Allt beroende på smittoläget. Jag hade en liten plan att vi skulle ha kunnat ordna den här ceremonin till första advent. Nu när det blev det här med de nya restriktionerna på grund av coronan får det bli någon gång efter nyår, säger Jan-Olov Persson.

Tid att bestämma
Järvsöfaks hade en fanclub som följde hästen. Några ur det sällskapet ska vara med under ceremonin.
- Vi samlas först de närmaste som varit i kontakt med hästen, hans skötare under åren, fancluben och så där. Tanken är att vi sedan bestämt en officiell tid för själva urnsättningen då flera får vara med, och även efteråt i saloonen. Jag vet inte hur det här med urnsättningen ska gå till riktigt och vem vi ska kalla in för hålla i ceremonin. Nu finns det tid att bestämma det, säger Jan-Olov Persson.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med..


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med Veijo Heiskanen.
Åbytränaren ville gärna till ledningen och körde till rejält från start och kunde överta täten från Despot Power efter 300 meter. Väl i spets så fick ledaren bestämma tempot samtidigt som det blev en hel del galopper, bland annat försvann favoriten Ready Tonight efter 700 meter.
Ingen skugga över Kurri Jari Boko som fick rejäl uppvaktning av skrällen Mr Mah Can sista 500 meterna och det stod och vägde över upploppet innan Kurri Jari Boko klev undan med en längd.
- Det var skönt att han fick visa hur bra han är och jag hade tussarna kvar, sade Veijo Heiskanen.
Hemmahästen Hillbilly Woodland vann ett försök till Diamantstoet efter ledning från start till mål tillsammans med Oscar Ginman.
Drygt 100 system hittade alla sex vinnarna och belönades med 20 301 kronor, fem rätt betalar 259 kronor och fyra rätt 30 kronor.

Magnus Blom, Kanal 75


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln. United States ..


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln.
United States Harness Writers Association (USHWA) utsåg i veckan 39-åriga Nancy Takter till årets tränare i USA.
I fjol fick Marcus Melander priset och i år går det alltså till en annan svensk i USA.
Nancy Takter föddes i Malmö och flyttade till USA redan då hon var ett år gammal. Föräldrarna Jimmy och Christina Takter är välkända i sporten på den andra sidan Atlanten och Nancy har också fått sin skolning hos fadern.
2012 blev hon proffs och karriären har gått spikrakt uppåt.
Under 2020 har hennes stall tjänat över åtta miljoner – dollar.
– Det är en stor ära men jag tycket att det mera är ett stallpris än ett tränarpris. Utan mitt team vore jag ingenting, säger Nancy Takter till sajten US Trotting.
Nancy Takter är den andra kvinnan som får priset i USA. 2012 fick Linda Toscano utmärkelsen.
En passgångare har tjänat mest pengar i stallet 2020. Femårige Tall Dark Stranger har sprungit in nästan elva miljoner kronor.
Femåriga stoet Manchego är en annan topphäst. I somras förbättrade Manchego sitt eget världsrekord – för ston – på tusenmetersbana med fyra tiondelar till 1.08,1 på travbanan Plainridge Park.

Mikael Wikner, Kanal 75


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har vari..


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har varit ”second trainer" hos Jimmy Takter i USA och innan Åke Svanstedt lämnade Sverige 2013 var han unghästansvarig hos Svanstedt.
- Visst har man har varit med ett tag, säger Raoul och skrattar.
I dag har han åtta hästar på träningslistan som han tränar tillsammans med hustrun Gunilla på Åkes gamla gård, Bjertorp Travcamp.
-Jag är pensionär i dag och tar ett år i taget. I dagsläget trivs vi med antalet hästar, sen får vi se hur länge man orkar hålla på.

Ad Hoc stjärnan
Stjärnan i stallet är den femårige hingsten, Ad Hoc, som Engblom haft i sin regi sedan hästen var ett år. Redan som treåring visade Ad Hoc upp fin talang och tog hem en seger i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla. Sedan dess har han skördat flera fina framgångar både på V75® och V86®.
Under lördagen avgörs V75 på Åby och Engblom plockar åter ut Ad Hoc som stod för en rejäl insats utvändigt om Final Dream senast.
Hur har han tagit det senaste loppet?
- Bara bra. Han tränar inte jättehårt mellan starterna, men allt känns som det ska och han kommer med mycket fin form.
Lång distans nu, hur ser du på uppgiften?
- Jag tycker det ser bra ut. Det är alltid tufft på V75, men han tillhör de tre-fyra bästa i loppet. Många tycker kanske att han är en sprinter, men ser du till tider är han den i loppet som gått snabbast över lång distans. Hästen är väldigt allround och jag tycker han är gynnad av distansen.
I de sju senaste starterna har han tävlat barfota fram, hur påverkas han av skotvånget?
- Han har tidigare haft lite platsproblem, men har blivit säkrare utan skor fram. Man ska dock komma ihåg att han har tjänat över en miljon med skor runt om. Jag tror det finns andra ekipage i fältet som missgynnas mer av skor än vad Ad Hoc gör. Vi fortsätter med jänkarvagnen som haft bra effekt på honom.

Eric Flygare, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-3 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 3] 2140/2 1 16.7 28
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 Camp Nou Camp Nou   [h 3] 2160/7 6 15.1 41
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Bound for Glory Bound for Glory   [v 4] 2160/11 1 17.5 17
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-5 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 3] 2140/2 4 16.8 116
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-11 Windwalker Windwalker   [v 3] 2660/6 4 17.6 18
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-9 Borga Gigolo Borga Gigolo   [v 4] 2640/1 0 g 61
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 3] 2140/11 6 16.4 83
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Windwalker Windwalker   [v 3] 2140/9 5 14.3 204
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-4 Camp Nou Camp Nou   [h 3] 2140/6 1 18.0 15
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 Borga Gigolo Borga Gigolo   [v 4] 1640/6 5 16.4 227
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Bound for Glory Bound for Glory   [v 4] 2140/4 1 16.5 15
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-1 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 3] 2140/8 2 16.4 93
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Camp Nou Camp Nou   [h 3] 2140/9 2 17.4g 28
2015-10-28 2015-10-28 Åby-1 Borga Gigolo Borga Gigolo   [v 4] 2140/8 5 16.4 240
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-1 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 3] 2140/4 0 g 20
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-5 Windwalker Windwalker   [v 3] 2140/1 1 14.8 17
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Bound for Glory Bound for Glory   [v 4] 2160/6 1 15.0 85
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Bound for Glory Bound for Glory   [v 4] 2140/8 str
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-4 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 3] 2140/1 0 18.7 22
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-5 Windwalker Windwalker   [v 3] 2140/1 2 15.7 38
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 1640/12 A 7 15.1 111
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-2 Camp Nou Camp Nou   [v 4] 2160/13 A 5 18.0 43
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Draft One Draft One   [h 3] 2140/1 D 1 16.4 13
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-9 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2140/11 A 3 15.9 72
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-3 Camp Nou Camp Nou   [v 4] 2140/4 C 2 17.1 30
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Go de Luxe Go de Luxe   [v 7] 2140/5 D 2 14.4 102
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2140/1 A 4 14.7 48
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-5 Go de Luxe Go de Luxe   [v 7] 2140/9 D 3 16.0 182
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 1640/3 C 0 g 184
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-5 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2140/2 B 4 16.4 177
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-3 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2160/3 C 1 14.5 37
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2140/2 B 3 14.3 142
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-3 Bound for Glory Bound for Glory   [v 5] 2680/7 A 1 15.1 27
2016-09-15 2016-09-15 Åby-8 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2140/2 B 4 14.0 44
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-9 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2160/2 B 3 15.6 43
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-13 Bound for Glory Bound for Glory   [v 5] 2660/6 C 1 15.3 101
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2100/10 B 8 16.3 93
2016-08-18 2016-08-18 Åby-5 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 1640/2 A 6 12.9 62
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2140/2 A 1 15.9 58
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 Bretagne Bretagne   [v 5] 3140/1 D 0 18.6 308
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-8 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 1640/9 B 0 13.5 82
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-12 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2140/7 C 3 16.6 272
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-1 Bound for Glory Bound for Glory   [v 5] 2160/11 A 3 15.4 16
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-9 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2140/9 A 5 17.8 111
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2140/7 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-9 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 48
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Windwalker Windwalker   [v 4] 2140/8 C 7 15.3 228
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-10 Bretagne Bretagne   [v 5] 2680/12 B 3 16.9 37
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-4 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2140/9 B 0 14.5 118
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 3] 2140/6 D 3 18.1 33
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Windwalker Windwalker   [v 4] 2160/11 A 7 16.3g 28
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-6 Bretagne Bretagne   [v 5] 2160/5 A 3 15.9 64
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-8 Bound for Glory Bound for Glory   [v 5] 2140/10 A 3 15.2 23
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Bretagne Bretagne   [v 5] 2660/5 D 5 16.8 186
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2160/8 C str
2016-05-04 2016-05-04 Åby-5 Windwalker Windwalker   [v 4] 1640/11 C 6 13.3 293
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-7 Bound for Glory Bound for Glory   [v 5] 2640/7 A 2 15.9 17
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-8 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2140/1 B 4 13.7 168
2016-04-14 2016-04-14 Åby-8 Windwalker Windwalker   [v 4] 1640/6 B 3 13.2 51
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-8 Camp Nou Camp Nou   [v 4] 2140/4 B 0 15.5 47
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Stor Stark Akema Stor Stark Akema   [v 4] 2140/5 C str
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-11 Bound for Glory Bound for Glory   [v 5] 2660/10 A 1 14.8 26
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2160/7 B 1 15.2 24
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Stor Stark Akema Stor Stark Akema   [v 4] 2140/5 C 7 18.6g 204
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Camp Nou Camp Nou   [v 4] 2160/15 A 2 15.7 32
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-9 Windwalker Windwalker   [v 4] 2140/2 C 2 14.9 75
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 2140/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-1 Stor Stark Akema Stor Stark Akema   [v 4] 2140/2 C 0
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-4 Camp Nou Camp Nou   [h 4] 2160/14 A 7 18.8g 44
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Bound for Glory Bound for Glory   [v 5] 2160/13 A 2 15.6 26
2016-03-09 2016-03-09 Åby-3 Bretagne Bretagne   [v 5] 2640/1 D str
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-1 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 4] 1640/4 B 0 20.6g 28
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Windwalker Windwalker   [v 4] 2140/4 B 5 15.9 73
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-2 Bretagne Bretagne   [v 5] 2160/10 A 2 17.7 94
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-4 Borga Gigolo Borga Gigolo   [v 5] 2140/4 C 6 18.1 198
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Borga Gigolo Borga Gigolo   [v 5] 2140/7 A 8 18.4 22
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-7 Bretagne Bretagne   [v 5] 2140/2 B 4 18.2 24
2017-12-09 2017-12-09 Åby-5 Bound for Glory Bound for Glory   [v 6] 2640/5 A 0 15.8 111
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-9 Overlord Overlord   [v 3] 2140/2 D 0 18.2 417
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Mill Zippel Mill Zippel   [s 3] 2140/4 D str
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-5 Bound for Glory Bound for Glory   [v 6] 3140/1 B 1 16.8 36
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-3 Overlord Overlord   [v 3] 2140/1 D 3 16.7 126
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Divino Divino   [v 3] 2160/8 B 0 g 37
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-2 Mill Zippel Mill Zippel   [s 3] 2140/9 B 2 17.4 110
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-6 Anette Moon Anette Moon   [s 5] 2140/9 C 7 16.3 236
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-5 Bound for Glory Bound for Glory   [v 6] 3140/2 C 2 16.7 66
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-10 Divino Divino   [v 3] 2160/7 B 2 15.1 27
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-1 Mill Zippel Mill Zippel   [s 3] 2140/12 A 3 18.6 79
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-8 Bound for Glory Bound for Glory   [v 6] 2140/7 B 1 15.7 50
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-4 Feel the Music Feel the Music   [v 5] 2640/6 C 6 17.2 155
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-5 Divino Divino   [v 3] 2140/4 A 2 15.4 63
2017-08-24 2017-08-24 Åby-6 Anette Moon Anette Moon   [s 5] 2140/11 C 0 14.5 640
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-7 Overlord Overlord   [v 3] 2640/2 C 5 19.1 285
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 4] 2660/6 D 0 17.6 396
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-8 Timo Sisu Timo Sisu   [v 8] 2140/8 B 5 15.5 236
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-7 Divino Divino   [v 3] 2140/12 B 0 15.7 27
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-2 Mill Zippel Mill Zippel   [s 3] 2140/3 C 5 17.2 67
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Anette Moon Anette Moon   [s 5] 1640/4 C 1 16.5 96
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Overlord Overlord   [v 3] 2140/1 C 4 17.0 62
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-1 Divino Divino   [v 3] 2140/4 C 1 15.5 41
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-5 Overlord Overlord   [v 3] 2140/8 B 2 18.6 15
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Draft One Draft One   [h 4] 1609/7 B 1 14.1 61
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-7 Overlord Overlord   [v 3] 2140/8 D 0 g 30
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-5 Go de Luxe Go de Luxe   [v 8] 2160/12 C 2 14.9 191
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-3 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 5] 1640/11 C 0 g 183
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-1 Draft One Draft One   [h 4] 2640/4 C 0 g 26
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-6 Draft One Draft One   [h 4] 2140/9 B 2 14.6 38
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-9 Go de Luxe Go de Luxe   [v 8] 2140/2 D 0 14.3 244
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 5] 1640/9 B 0 g 62
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 4] 2140/6 D 8 16.5 320
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-5 Draft One Draft One   [h 4] 2140/4 C str
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-9 Go de Luxe Go de Luxe   [v 8] 2140/3 C 4 14.5 321
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-5 Draft One Draft One   [h 4] 2140/13 B 0 g 31
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-9 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 5] 2100/2 A 4 14.0 69
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Go de Luxe Go de Luxe   [v 8] 2140/9 D 7 14.2 322
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Draft One Draft One   [h 4] 2140/3 C 1 16.6 31
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-8 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 4] 2140/2 B 0 g 219
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 5] 1640/10 A 2 14.5 36
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Bretagne Bretagne   [v 6] 2640/3 B str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 4] 2160/13 A 4 16.7 90
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 Camp Nou Camp Nou   [v 5] 1640/5 B 3 16.6g 34
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-3 Draft One Draft One   [h 4] 2140/3 B 5 17.2 15
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-11 Draft One Draft One   [h 5] 2140/5 B str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-1 Go de Luxe Go de Luxe   [v 9] 2140/4 D 2 14.6 455
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Draft One Draft One   [h 5] 2140/11 A 1 14.3 48
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-7 Draft One Draft One   [h 5] 1640/10 B 3 14.3 56
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-4 Draft One Draft One   [h 5] 2140/5 B 2 16.4 21
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-4 Draft One Draft One   [h 5] 2640/6 A 2 15.2 30
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-2 Moons Blåljus Moons Blåljus   [v 3] 2140/10 D 8 21.3g 748
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 Moons Blåljus Moons Blåljus   [v 3] 2140/4 D 0 g 630
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-11 Divino Divino   [v 4] 2160/3 C 6 18.9g 206
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-2 Speedy Desideria Speedy Desideria   [s 4] 2140/4 B 0 20.2g 107
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-3 Moons Blåljus Moons Blåljus   [v 3] 2140/2 D 7 18.1 383
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-5 Moons Blåljus Moons Blåljus   [v 3] 2140/5 B 3 19.4 30
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 Divino Divino   [v 4] 2160/2 B 0 g 87
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Speedy Desideria Speedy Desideria   [s 4] 2140/2 B 3 18.2 46
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-2 Bound for Glory Bound for Glory   [v 7] 3180/9 A 0 17.3 49
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Divino Divino   [v 4] 2609/9 A 4 16.7 31
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-7 Draft One Draft One   [h 5] 2140/1 B 1 15.4g 16
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-1 Moons Blåljus Moons Blåljus   [v 3] 2140/5 C 3 18.3 51
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-9 Bound for Glory Bound for Glory   [v 7] 3160/12 C 0 16.1 52
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-2 Draft One Draft One   [h 5] 2100/2 C 2 14.0 40
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-7 Divino Divino   [v 4] 2160/6 A 5 15.4 55
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-3 Bound for Glory Bound for Glory   [v 7] 3160/4 C 2 16.2 83
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-3 Divino Divino   [v 4] 2160/5 B 1 15.2 17
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-6 Draft One Draft One   [h 5] 2140/2 C 2 16.2 27
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-8 Divino Divino   [v 4] 2160/4 B 2 16.4 104
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-5 O.M.Gogentle O.M.Gogentle   [v 3] 2160/8 A 3 17.5 91
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-6 O.M.Gogentle O.M.Gogentle   [v 3] 2140/9 A 0 18.0g 39
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-6 O.M.Gogentle O.M.Gogentle   [v 3] 2140/8 B 7 16.6 62
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-2 O.M.Genista O.M.Genista   [s 3] 2140/6 C 0 18.5 784
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 O.M.Gogentle O.M.Gogentle   [v 3] 2140/10 A 1 16.7 19
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-8 O.M.Genista O.M.Genista   [s 3] 2140/11 C 6 19.0 659
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-6 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 6] 3140/7 B 1 16.5 53
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-7 O.M.Genista O.M.Genista   [s 3] 2140/7 D 4 21.1g 165
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-1 O.M.Gogentle O.M.Gogentle   [v 3] 1609/3 B 1 14.5 20
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 O.M.Gogentle O.M.Gogentle   [v 3] 1609/9 B 2 14.4 75
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Draft One Draft One   [h 6] 1680/10 B 0 g 29
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 Draft One Draft One   [h 6] 2140/13 A 3 58
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-4 Moons Blåljus Moons Blåljus   [v 4] 2140/1 D 0 16.6 428
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-6 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 7] 2140/5 C str
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-3 Draft One Draft One   [h 7] 2640/8 D 4 16.9 144
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-10 O.M.Gigabyte O.M.Gigabyte   [v 4] 2140/5 B 3 18.8 79
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-3 O.M.Gigabyte O.M.Gigabyte   [v 4] 2140/9 D 0 19.1g 572
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-6 Draft One Draft One   [h 7] 2640/14 C 0 17.3 117
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-6 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 8] 2140/10 D 3 14.2 317
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 O.M.Gigabyte O.M.Gigabyte   [v 4] 2140/10 C 3 19.7 70
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-5 Draft One Draft One   [h 7] 2140/8 C 2 14.1 40
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-4 Draft One Draft One   [h 7] 2640/1 C 2 15.0 64
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-6 Moons U.Bolt Moons U.Bolt   [v 4] 2140/3 D 5 15.1 1204
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-2 Draft One Draft One   [h 7] 2140/14 B 4 14.3 97
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-3 Moon's Oki Doki Moon's Oki Doki   [v 8] 2140/1 C 5 14.6 362
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-1 Draft One Draft One   [h 7] 2160/11 B 3 15.6 77
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-5 Moons U.Bolt Moons U.Bolt   [v 4] 2100/12 B 8 16.8 327
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-3 Draft One Draft One   [h 7] 2160/9 D 0 15.8 210
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-4 Draft One Draft One   [h 7] 2660/9 B 4 16.9g 197ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se