Kenneth Haugstad V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Kenneth Haugstad. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Kenneth Haugstad har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-5 Global Signature Global Signature   [v 5] 1640/6 A
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-6 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 4] 2140/4 D
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Al Dente Al Dente   [h 6] 1640/1 C
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-9 Petter Rags* Petter Rags*   [v 10] 2640/5 D

Nyheter för travkusk Kenneth Haugstad


Redan två veckor in på det nya året har fjolårets överlägsne kuskchampion Ulf Ohlsson ryckt åt sig en stor ledning.Allsv..


Redan två veckor in på det nya året har fjolårets överlägsne kuskchampion Ulf Ohlsson ryckt åt sig en stor ledning.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 18-8-8
2. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-11-2
3. Claes Sjöström, Solvalla, 9-4-1
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 7-7-2
5. Kenneth Haugstad, Solvalla, 7-3-2
6. Johan Untersteiner, Halmstad, 6-6-3
7. John Östman, Umeå, 6-5-3
8. Stefan Söderkvist, Åby, 6-1-4
9. Jorma Kontio, Solvalla, 5-4-5
10. Ove A Lindqvist, Umeå, 5-2-4
11. Per Lennartsson, Eskilstuna, 5-1-6
12. Kim Eriksson, Mantorp, 5-1-4
13. André Eklundh, Åby, 4-4-1
14. Joakim Lövgren, Jägersro, 4-1-1
15. Henrik Svensson, Bergsåker, 4-1-0
Siffror till och med 15 januari

Ola Johansson, Kanal 75


Vintern la sig i travets angelägenheter på onsdagen. V86-tävlingarna på Solvalla och Bergsåker avgjordes på krävande unde..


Vintern la sig i travets angelägenheter på onsdagen.
V86-tävlingarna på Solvalla och Bergsåker avgjordes på krävande underlag och snön var stundtals besvärande i både norr och söder.
Men den bistra väderleken var inget som påverkade nämnvärt.
Favoriterna vann en efter en och med jackpot både på sju- och sex rätt blev det under kvällen klart att en dubbeljackpot på 20 miljoner kronor väntar i åttarättspotten nästa onsdag.
Krister Jakobsson i Bollnäs har en häst som blivit en följetong på V75. Narold Vox har blivit åtta men tränaren menar att hästen aldrig varit bättre.
Det blev en häftig duell i loppet för den högsta klassen på Bergsåker. Sedelpressen Narold Vox var omgångens största favorit - 67 procent - och stod för ovanlighetens skull lika start med övriga hästar i loppet över 2640 meter.
Ulf Eriksson styrde till ledningen i den första kurvan och trots uppvaktning av starke Udo´s Oiler sista varvet blev det en säker seger med en längd tillgodo på tvåan.
- Jag har inte riktigt koll på statistiken men han har väl nästan aldrig förlorat i spets. Det kändes dock som att det var tacksamt att vi kom före Udo´s Oiler från start, sa segerkusken.
700 kvar ryckte duellanterna undan och det blev långt ner till övriga...
- Jag sa det till Norberg på den sista bortre långsidan att det börjar vara en stor lucka ner till de andra nu. Vi lunkar på sa han och så blev det! Det är två väldigt fina hästar, summerade Ulf Eriksson.

”Körde inte en meter”
Robert Bergh befann sig i Frankrike och hade sju hästar till start under kvällen. Det blev en seger på Solvalla (utanför V86-spelet) och en dubbelseger på Bergsåker på det stora spelet.
Jan Norberg gästkuskade bakom knappe favoriten i V86-1, Digital Archive.
Sjuåringen styrdes upp i dödens efter 600 meter och bara lunkade undan genom den sista när kusken begärde det lilla extra.
Segertiden 1.13,8 över 2140 meter med bilstart på broddbanan.
- Det roliga är att jag inte körde en meter! Det här var fruktansvärt, sa Jan Norberg.
Berghs andra vinnare Angel Rain var lika överlägsen i stoloppet. Efter att ha hamnat på mellanhand tvingades Ulf Eriksson ut i fjärdespår med storfavoriten genom den sista kurvan.

Trippar till Paris.
Blås Undan var favoritspelad i kallblodsloppet och det blev lugna gatan sedan Oskar Kylin-Blom kunde köra sig till ledningen 1500 meter från mål.
Amatörtränaren Bror Grönlund från Östersund har en häst i kallblodsloppen på Vincennes i Paris i februari.

Trippel till Stig H
Infektioner har spökat i Stig H Johanssons stall. Nu är man på rätt spår igen vilket onsdagens trippel på V86-spelet var ytterligare ett bevis för.
Lovande Han Herred hade 20 meter att hämta in i fyraåringsloppet på Solvalla. Kenneth Haugstad satt sist invändigt med andrahandsfavoriten när det återstod ett varv. På den sista bortre långsidan förbättrade sig Han Herred i ett huj och hittade lucka invändigt på upploppet och kunde vinna på pigga ben.
Fyraåringen tog nu fjärde segern i blott åttonde starten.
När det snöade som mest intensivt i Stockholm gick Björn Goop segrande ur striden med Stig H Johanssons Cash a Cheque Em i V86-2. Läget med bakspår över kort distans var inte det bästa men Cash a Cheque Em redde ut det ändå och lunkade undan trots tredjespår genom den sista kurvan.
Förstemannen i Stig H Johanssons stall Ville Karhulahti fullbordade trippeln med Scampi i den sista avdelningen efter att ta tagit hand om ledningen i starten.
Åtta rätt på V86 gav inte mer än 435 kronor. Ingen utdelning på sju och sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det blir Kenneth Haugstad som på nytt får chansen bakom lovande Han Herred, en svartbrun hingst som presenterade sig under våren i fjol med tr..


Det blir Kenneth Haugstad som på nytt får chansen bakom lovande Han Herred, en svartbrun hingst som presenterade sig under våren i fjol med tre segrar hemma på Solvalla.
Haugstad har fin kuskform och kan vara värd att haka på efter förra veckans trippel på V86-spelet.
Hästen har också visat att han är något extra.
- Han Herred är en fin travare. Efter en fin start i fjol fick han problem med fräschören och sedan fick han halsinfektion. Så sommaren gick åt till det där. Han har fått några lopp i kroppen nu och borde ha gått framåt med dem och det är nog vår bästa chans i omgången, säger Ville Karhulahti, försteman i Stig H Johanssons stall.

Vettig uppgift
Han Herred står med 20 meters tillägg över medeldistans i ett fyraåringslopp på V86 som den här veckan lockar med 14 miljoner kronor till en ensam vinnare med åtta rätt.
Hästen har visat att han tål ganska tuffa upplägg när han är i ordning.
- Det är en jättefin och framför allt en kapabel häst och vi hoppas att han får en bättre säsong i år. Det är en av flera där. Jag tycker att det ser ut som en vettig chans, säger Ville Karhulahti.

Småstrulig Violet
I samma lopp har stallet Violet Hill till start. Stoet har inte startat sedan mitten av november.
- Hon kan komma iväg bra från det där spåret men har varit lite småstrulig och bland annat galopperat en del. Rent kapacitetsmässigt är hon inte så dålig men vi får hoppas att hon går felfritt i första hand, sköter sig och gör ett bra lopp.
Cash a Cheque Em (V86-2) tog två raka V75-segrar i våras. En sexåring som är van hetluften. Det blev ett stängt spår i volten över 1640 meter?
- Åttondespåret är inte bra så klart och det kan bli svårt att komma till. Han har annars gått okej på slutet. Han fick mycket pengar på sig förra året och har gjort det bra. Han tränar bra hela tiden och jag tror han gör ett bra lopp den här gången. Han har inga problem med att gå med skor.
Slutligen Scampi i V86-8 som du kör. Oplacerad senast i V75, vad hände?
- Han mötte bra hästar. Det känns lite som att han ger upp lite då han möter de bästa i V75. Motståndet ser lite enklare ut nu och andraspåret bakom bilen är ett perfekt läge. Distansen klarar han och då han är snabb ut försöker jag en bit för ledningen. Vi får se vad som händer. På läget ser det ut som att Scampi är vår andra bästa chans på V86, slutar Ville Karhulahti.

Mikael Wikner, Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 12-6-52. Claes Sjöström, Solvalla 5-4-13. Kenneth Haugstad, Solvalla 5-0-14. Örjan Kihlström..Allsvenska kuskligan:

1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 12-6-5
2. Claes Sjöström, Solvalla 5-4-1
3. Kenneth Haugstad, Solvalla 5-0-1
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 4-5-1
5. Jorma Kontio, Solvalla, 4-2-2
6. Henrik Svensson, Bergsåker 4-1-0
7. Ove A Lindqvist,Umåker 3-2-3
8. Joakim Lövgren, Jägersro 3-0-1
9. Jens Eriksson, Skellefteå 3-0-0
10. John Östman, Umåker 2-4-0
11. Johan Untersteiner, Halmstad, 2-3-2
12. Carl-Johan Jepson, Färjestad 2-3-2
13. Jan Norberg, Umåker 2-3-0
14. Christoffer Eriksson, Jägersro, 2-2-5
15. Nicklas Westerholm, Romme 2-2-0
Siffror till och med 8 januari
 

Mikael Wikner, Kanal 75


V86-året inleddes med superjackpot och en eventuell ensam vinnare med alla rätt kunde bli 20 miljoner kronor rikare. Till de höjderna nådd..


V86-året inleddes med superjackpot och en eventuell ensam vinnare med alla rätt kunde bli 20 miljoner kronor rikare. Till de höjderna nådde emellertid inte utdelningen. Istället fick många spelare glädjas åt en mindre peng efter att favoriterna radat upp sig. Först ut av dessa var Daniel Redén-tränade Fighting Bax som utan problem infriade favoritspelarnas förväntningar sedan han fått överta ledningen med två varv till mål.
- Jag räknade med att Örjan (Kihlström) ville släppa ledningen. Tyvärr blev Fighting Bax lite för pigg i 600-700 meter mitt i loppet men han höll ändå undan utan problem, sa Kenneth Haugstad, som också satte dit tredjehandaren Petter Rags åt sin landsman Åsbjörn Tengsareid innan han fick kliva in i vinnarcirkeln tillsammans med ägarna till Evening Prayer.
- Vi hade Evening Prayer i träning innan hon gick till Björn Goop så jag har känt ägarna i ett par års tid. Det är ett par riktigt goa grabbar så det var kul att få sätta dit henne i dag, sa Haugstad.

Läcker svepning till spets
Omgången delades mellan Solvalla och Åby och i det lopp som Kenneth Haugstad inte vann på huvudstadsbanan drog Åke Lindblom det längsta strået tillsammans med andrahandaren Fideli Star, som gjorde en mycket fin insats när hon höll undan efter att ha forcerats till ledningen från bakspår. På banan i Mölndal inleddes kvällen med att Robert Bergh körde galopp med favoriten Loke Survive men segern i loppet gick ändå till stall Bergh genom tredjehandaren Malkin och Stefan Söderkvist. I de resterande Åbyloppen blev det favoritseger och av dessa imponerade Valentino Strix, även han kört av Stefan Söderkvist, mest. Visserligen gynnades han av det höga tempot där han satt i tredje par utvändigt men han levererade också en tung slutstöt när han svepte till ledningen på den sista bortre långsidan och gick undan till ohotad seger.
- Det var läckert! När Stefan tog ut honom sa det bara svisch, sa hästens tränare Admir Zukanovic.
- Han har gjort tre bra lopp efter comebacken och det var hans tur i dag. Kul att det stämde.
Favorit nummer två att skära mållinjen som etta på Åby var You Know Me. Hästens tränare Conrad Lugauer höll själv i tömmarna och han sände sin springare till ledningen, varifrån segern blev säker.
- Det gick ungefär som jag hade väntat mig. Hon öppnade snabbt och bra och sedan avslutade hon jättebra också. En fin insats! konstaterade Lugauer.
Edvin Ceka-tränade Une di Poggio (Thomas Uhrberg) var kvällens tredje favorit att få segerdefilera i Mölndal. Han fick en drömresa i andra par utvändigt och vann pliktskyldigt före en tapper Alvena Vagabond, som höll strålande efter en för klassen stenhård öppning till ledningen.
Över 3 300 system lyckade pricka in den favoritdominerade raden men tack vare jackpotmiljonerna orkade åttarättsutdelningen ändå upp i 5 932 kronor. Sju rätt gav 44 kronor och sexrättspotten på över åtta miljoner kronor går vidare till nästa veckas omgång, då alltså en ny jackpot väntar.

Ola Johansson, Kanal 75


Nästan en miljon hoppfulla V75-system lämnades in dagen före julafton.Tomten kom till en bråkdel av dessa men med stora paket.Detta tack va..


Nästan en miljon hoppfulla V75-system lämnades in dagen före julafton.
Tomten kom till en bråkdel av dessa men med stora paket.
Detta tack vare Tom Fromell som avslutade kvällen med en riktig smällkaramell i form av Diora From My.
- Det är jätteroligt när han vinner lopp, han var inte det minsta intresserad och kunde inte leda en häst för tre år sedan. Nu kör han riktigt skapligt, jag hoppas att han får fler chanser, sade en stolt pappa Per Fromell, tillika tränare.
För hemmasonen Tom var det första V75-segern i andra försöket, inte illa för en 26-åring som körde sitt första lopp på våren 2014.
- Det här trodde jag inte när jag vaknade i morse. Hon är tuff att köra, hon bestämmer, både i träning och lopp, förklarade Fromell junior sedan han serverat sin häst en resa i fjärde- femte par utvändigt, satt vinnarstöten vid ingången av upploppet och bjudit på kvällens största överraskning.

”En väldigt bra jul”
Den andra riktigt hårdknäckta nöten för V75-spelarna blev Barthold K. som drog nytta av att storfavoriten Porthos Race galopperade i starten och satte nosen först i en tät slutstrid för Carl Johan Jepson.
- Det är så sjukt rolig. Jag trodde inte att han hade vunnit, jag har varit med om det förut, man tror att man är först så åker man dit. Men nu fick han vinna. Nu blir det en väldigt bra jul, jublade Josefin Ivehag, mest känd som en av landets främsta montéryttarinnor, som tidigare stod som tränare för hästen men nu officiellt lämnat över ansvaret till sin sambo Roger J Jansson.
Hur som helst lär julen bli god för paret som huserar på Åke Svanstedts tidigare träningsanläggning Bjertorp i Kvänum, Västergötland.

Miljonvinst på Top 7
Några stenkast därifrån driver Pär Hedberg sin verksamhet. En verksamhet som exploderat de två senaste åren och denna kväll kunde räkna in sjunde V75-segern för året sedan favoriten Diva Deo tuggat ner motståndet via tredjespår.
Där bakom störtdök Xanthis Amazing till andrapriset på 50 000 kronor, en prestation som torde garantera att de sista Rikstravet-andelarna i stall Färjestad bör vara slutsålda inom kort.
Men trots favoritsegern var det bara ett system som hittade alla rätt på Top 7.
Ett system som kostade 96 kronor, var inlämnat på Stora Coop Kalix och kunde hämta ut ett av dagens största paket på 1 159 223 julklappskronor.

Kihlström mot V75-championatet
Att V75-raden trots allt blev överkomlig såg Aron the Baron till. Kvällens megafavorit spårade programenligt varje meter av V75-6.
- Han kan allting den här, vi tror att han kommer att gå riktigt långt, flämtade tränaren Jeanette Hansen som rest upp från Danmark och såg fram emot att möta julaftonsmorgonen i hästtransporten på vägen hem.
I sulkyn satt Örjan Kihlström som därmed kunde bokföra sig för en dubbel sedan han tidigare lotsat fram Roger Walmanns Ioana Hanover främst och cementerat sin ledning i V75-ligan för kuskar.

V75 varje dag året ut
Resten av omgången gick i norska färger genom Per Ludvig Nilsen som spårade runt om med La Diva Rossi och Kenneth Haugstad som satte dit Stig H Johanssons Antonio Tabac från ledarryggen.
Något som ledde till att V75-utdelningen landade på 425 568 kronor för sju rätt.
Men vinsterna blev större än så.
Den största på 2,1 miljoner kronor gick till ett andelssystem inlämnat på Ica Supermarket Fontänen i Fagersta. Ytterligare miljonvinster delades ut till andelssystem spelade i Johanneshov, Kil respektive Göteborg.
Onekligen en upplyftande start för ATG:s nya satsning Winter Burst.
Winter Burst som innebär att det från juldagen fram till årsskiftet körs V75 varje dag med 20 miljoner i garanterad utdelning till en vinnare med sju rätt. Lägg därtill ett crescendo på nyårsafton då minst 50 miljoner kronor väntar i sjurättspotten tack vare tidigare ackumulerade jackpotpengar.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-6 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 5] 2140/12 D 0 18.7 952
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-4 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/6 C 1 19.1 78
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [h 4] 2640/5 B 3 19.8 93
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-1 Costasera Costasera   [s 3] 2140/2 C 0 g 192
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 6] 2140/6 D 5 19.2 50
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 0 22.9g 127
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-8 Trinidad As Trinidad As   [s 5] 1640/5 D 5 14.2 80
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-5 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 4] 1640/1 C 2 14.6 23
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-4 Prins Alf Prins Alf   [v 12] 2140/4 D 0 15.7 248
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-5 Kabanoss Kabanoss   [v 5] 1640/5 B 2 14.7 21
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-4 Paul Paul   [v 5] 2140/2 D 0 18.2g 309
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 4] 2140/1 C 1 17.5 114
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 Dale Spik Dale Spik   [v 8] 2160/7 A 3 31.0 87
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 4] 2140/5 C 5 18.2 235
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Takata Takata   [v 5] 2140/7 A 2 18.8 28
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-10 Vernin Starlight Vernin Starlight   [v 7] 2640/1 A 2 18.2 107
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-9 Han Herred Han Herred   [h 4] 2160/8 A 1 16.8 38
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Apple Bottom Lindy Apple Bottom Lindy   [s 5] 1640/7 D 0 g 326
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Pimpinette Face Pimpinette Face   [s 5] 1640/5 C 4 16.0 167
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 4] 2640/2 C 7 15.9 129
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Ski to the Max Ski to the Max   [s 6] 2140/6 C 3 14.8 561
2017-01-07 2017-01-07 Romme-3 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 244
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Walpolicella Walpolicella   [s 4] 2140/9 B 1 18.6 136
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Papidoux Papidoux   [v 6] 1640/10 C 0 14.8 143
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2140/12 D 6 18.0 210
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-1 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 2140/2 D str
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-10 Evening Prayer Evening Prayer   [s 6] 1640/6 A 1 13.8 71
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-9 Ice Wine Ice Wine   [s 5] 2140/1 A 0 17.7 42
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-8 Petter Rags* Petter Rags*   [v 10] 2140/5 B 1 13.6 57
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Fighting Bax Fighting Bax   [h 5] 2640/3 A 1 15.2 18
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-4 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 4] 2640/3 C 0 18.4 64
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-2 Olimeda Olimeda   [s 5] 2140/2 D 0 17.3 186
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/2 D 3 15.0 73
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 1640/8 D 6 15.0 438
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Frantic Frantic   [v 4] 2140/8 C str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Enkai Boko Enkai Boko   [v 5] 2660/8 C 4 16.9 199
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 1640/2 D 3 15.6 106
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 2160/12 C 0 g 262
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 1640/2 A 3 14.6 49
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-12 Alfa Light Alfa Light   [v 7] 2640/12 C 0 g 120
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-11 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 2140/9 D 4 14.3 186
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-10 Avery* Avery*   [h 5] 2140/5 A 7 15.1 38
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-9 Global Signature Global Signature   [v 4] 2140/10 A 0 15.2 77
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-8 Blue Martini Ås Blue Martini Ås   [s 6] 2140/3 C 0 14.4 344
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-5 Next To None Sib Next To None Sib   [v 9] 2140/9 B 0 15.0 677
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-3 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 2140/7 D 8 796
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 3] 2140/12 D 0 g 130
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-6 Antonio Tabac Antonio Tabac   [h 4] 1609/5 D 1 12.9 126
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-3 Ridgehead Jeanett Ridgehead Jeanett   [s 5] 1609/8 D 0 18.1g 750
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 A La Partenza A La Partenza   [s 4] 2100/9 B 0 g 403
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-7 Han Herred Han Herred   [h 3] 2100/2 C 4 15.0 31
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-9 Ursel Gio* Ursel Gio*   [s 3] 2140/9 B 4 17.0 61
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/3 D str
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-5 Euphoria Diablo* Euphoria Diablo*   [s 4] 2140/6 A 0 17.2 43
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Global Top Notch Global Top Notch   [s 3] 2140/8 C 6 17.6 154
2016-12-17 2016-12-17 Åby-3 True Blue for You True Blue for You   [s 7] 2140/6 D 0 15.3 525
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Alba Dove Alba Dove   [s 5] 2660/15 D str
2016-12-17 2016-12-17 Åby-9 Frantic Frantic   [v 4] 2140/8 C 0 16.1 262
2016-12-17 2016-12-17 Åby-7 Thai Broadway Thai Broadway   [h 7] 2140/6 D 0 14.5 161
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-9 Walpolicella Walpolicella   [s 3] 2140/2 C 0 22.6 180
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-8 Farbaute Farbaute   [v 5] 2140/1 B 0 20.7g 397
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-7 Karamelody Karamelody   [s 5] 2140/9 C 5 21.0 325
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Chill Vip Chill Vip   [s 3] 2140/4 D 0 376
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-5 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2640/10 D 2 19.6 96
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 2140/5 C 6 19.6 168
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-1 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 2140/9 C 6 17.2 455
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-9 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/9 D 0 16.2 613
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/11 D 0 17.4 617
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-7 Ushuaia As Ushuaia As   [s 3] 1640/4 C 0 17.3g 16
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-5 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 3] 2140/5 C 0 g 222
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Anna Anna   [s 5] 1640/11 B 2 14.8 85
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 3] 2140/3 D 2 17.1 26
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-10 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/1 C 6 16.5 105
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-9 Stardate Stardate   [s 2] 2140/8 D 0 17.3 1204
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-8 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/11 B 3 15.6 160
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-7 Betel Am Betel Am   [v 5] 2640/4 D 0 g 474
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [h 3] 2140/8 C 2 15.8 196
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Scarpia Scarpia   [v 5] 2140/4 D 2 15.2 122
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-4 Papidoux Papidoux   [v 5] 1640/8 C 0 16.0g 271
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Massive Turnover Massive Turnover   [v 3] 2140/3 C 5 17.0 253
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Akilles Lane Akilles Lane   [v 6] 2160/13 A 5 18.0 48
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/11 D 1 16.6 71
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Kazire de Bob Kazire de Bob   [v 8] 2140/8 D 6 15.7 173
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Global Top Notch Global Top Notch   [s 3] 2140/2 D 4 17.1 27
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-10 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2640/3 D 0 16.3 683
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-6 Järvinn S.K.* Järvinn S.K.*   [v 6] 2140/4 C 0 g 190
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-5 Global Signature Global Signature   [v 4] 2140/11 A 1 15.8 62
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2640/5 B 0 17.6 499
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Regency Regency   [v 6] 2160/6 C 0 18.9 482
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-8 Galene Galene   [s 3] 2140/2 D 0 g 678
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Wheel Well Wheel Well   [s 4] 2140/9 D 0 23.4 312
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-5 Apple Bottom Lindy Apple Bottom Lindy   [s 4] 1640/1 B 6 15.9 39
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-4 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 2140/9 D 0 17.6 184
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-3 Wordie Hanover Wordie Hanover   [s 4] 2160/8 D 0 19.0 286
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-2 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 3] 2140/14 A 5 18.9 40
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-1 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2140/4 D 0 17.6 258
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-2 Robic Lane Robic Lane   [v 5] 2140/8 D str 53
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 1640/3 D str 111
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Karamelody Karamelody   [s 5] 2140/2 C str 29
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-10 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 3] 2140/6 C 0 16.8 94
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-9 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 1640/3 B 6 14.5 39
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Violet Bi Violet Bi   [s 2] 1640/11 D 2 16.7 90
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/4 C 5 16.8 115
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 3] 2140/2 B str
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Paul Paul   [v 4] 2140/4 D 5 17.5g 218
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Takata Takata   [v 4] 2140/4 B 4 18.7g 27
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-9 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 6] 1640/3 D 7 12.7 224
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 1640/8 C 5 13.2 540
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-10 Danne Edel Danne Edel   [v 6] 2140/4 C 5 14.0 279
2016-12-02 2016-12-02 Romme-10 Armani Hornline Armani Hornline   [v 7] 2160/10 A 5 17.0 177
2016-12-02 2016-12-02 Romme-9 Uma Chip Uma Chip   [s 3] 2140/11 D 0 14.5 661
2016-12-02 2016-12-02 Romme-8 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 3] 2140/8 B 3 15.2 127
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 Prince Above Prince Above   [v 5] 2640/6 A 0 17.8 70
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 3] 2140/8 B 4 17.4 49
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 2140/7 D 0 16.9 124
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Heat Exchanger Heat Exchanger   [h 3] 2140/2 D 4 17.9 82
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/11 C 0 14.2 549
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Poobong Poobong   [h 8] 2640/12 D 0 15.9g 971
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Colbert d'Am Colbert d'Am   [h 4] 2160/15 D 0 17.6g 170
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-7 Blue Martini Ås Blue Martini Ås   [s 6] 2140/2 C 0 g 96
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-5 Princess Orlando Princess Orlando   [s 3] 2140/5 D 0 21.2 744
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Enkai Boko Enkai Boko   [v 5] 2140/1 B 4 15.8 80
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Level Change Level Change   [h 3] 2140/5 C 4 15.8 189
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Global Signature Global Signature   [v 4] 2140/3 B 2 14.0 43
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Violet Bi Violet Bi   [s 2] 2140/1 C 1 18.7 40
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-9 Frantic Frantic   [v 4] 2140/6 B 1 15.4 23
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-6 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/8 B 2 15.6 52
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Wordie Hanover Wordie Hanover   [s 4] 1640/6 C 0 16.8g 44
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-11 Danne Edel Danne Edel   [v 6] 2140/2 B 2 14.3 283
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 2140/5 B 5 13.3 196
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-7 Pythagoras Face Pythagoras Face   [h 4] 2140/2 D 5 13.5 432
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-3 Diffarn Am Diffarn Am   [v 3] 2140/5 C 8 18.6g 199
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-7 Apple Bottom Lindy Apple Bottom Lindy   [s 4] 2140/8 A 1 16.4 39
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-6 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/4 C 2 16.4 32
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-9 Paul Paul   [v 4] 2160/12 C 8 18.5 49
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-9 Ante Dana Ante Dana   [v 6] 2100/6 D 6 14.7 277
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-8 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 6] 1609/8 C 1 13.2 119
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-6 Qvittra C.D. Qvittra C.D.   [s 3] 2100/7 D 0 g 94
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 3] 2140/3 C 5 19.1 170
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Daina Westwood Daina Westwood   [s 2] 2140/3 A 3 18.4 94
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Galene Galene   [s 3] 2140/7 D 6 19.4g 915
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-10 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2140/3 D 5 14.0 161
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-9 Petter Rags* Petter Rags*   [v 9] 2640/1 A 4 14.4 173
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-7 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 1640/6 B str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Ushuaia As Ushuaia As   [s 3] 2140/6 D 2 15.5 260
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Staro Jackson Staro Jackson   [h 4] 2140/5 C 2 15.7 164
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-10 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 4] 2140/3 D 0 18.6 287
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 3] 2140/1 C 2 16.9 158
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 3] 2140/11 D 4 17.2 433
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-5 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/10 B 5 16.5 65
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-4 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 3] 1640/11 B 4 14.0 48
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2140/9 D 0 18.5g 626
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Poobong Poobong   [h 8] 2140/1 D 3 16.2 284
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-1 Takata Takata   [v 4] 2140/4 C 0 g 33
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-10 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2640/1 B 2 14.8 98
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Actual Star Actual Star   [h 3] 2640/9 A 0 g 23
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-8 Rio Rita Face Rio Rita Face   [s 3] 2140/10 D 0 16.6g 499
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Al Dente Al Dente   [h 5] 1640/3 C 0 13.8 233
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Catch my Love Catch my Love   [s 2] 1640/5 D 6 14.9 460
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-5 Mr Deauville Mr Deauville   [v 2] 1640/5 C 4 16.1 35
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-4 Pythagoras Face Pythagoras Face   [h 4] 2140/6 C 3 13.6 231
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Robic Lane Robic Lane   [v 5] 2140/12 D 4 14.5 116
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Liaison Liaison   [s 5] 2140/3 D 4 20.0 222
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Danne Edel Danne Edel   [v 6] 2140/7 A 1 15.4 119
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 6] 1640/8 C 6 14.7 326
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 2140/8 C 0 g 692
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 3] 2140/2 D 6 19.6 248
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-1 I'm a Believer I'm a Believer   [s 2] 1640/5 D 3 19.1 181
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Enkai Boko Enkai Boko   [v 5] 2640/14 A 1 17.7 20
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Apple Bottom Lindy Apple Bottom Lindy   [s 4] 2140/9 B 3 16.6 95
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/7 D 0 14.9 186
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Massive Turnover Massive Turnover   [v 3] 2160/9 A 3 18.4 27
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-10 Blue Martini Ås Blue Martini Ås   [s 6] 2140/11 B 4 14.0 132
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/9 B 4 12.2 59
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-7 Alan Wadd Alan Wadd   [h 4] 1640/10 C 4 12.8 234
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Yield to None Yield to None   [v 7] 2160/5 D 0 g 299
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 4] 2140/2 C 0 g 106
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-6 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/8 B 0 22.7g 31
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Linus Boy Linus Boy   [v 4] 1640/2 C str
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-4 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 2140/2 A 1 17.4 53
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 Cat Josselyn Cat Josselyn   [v 4] 2140/5 B 0 g 395
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-13 Ditty Bopper Ditty Bopper   [s 3] 2160/13 A 1 15.6 22
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-7 All Knight All Knight   [v 3] 1640/9 B 4 14.0 24
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Earn n'Burn Earn n'Burn   [v 3] 2140/8 B 4 16.0 73
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Wunder Dream Wunder Dream   [s 3] 2140/7 C 2 18.6 50
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 1640/9 B str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 2140/11 B 2 14.5 26
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2140/1 C 4 15.0 122
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Fast Motion* Fast Motion*   [v 5] 2640/7 C 2 15.9 181
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Whitehouse Express Whitehouse Express   [h 5] 2140/2 A 1 14.0 32
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Qvittra C.D. Qvittra C.D.   [s 3] 2140/4 B 2 16.3 51
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Ganuela Boko Ganuela Boko   [s 3] 2140/7 B str
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-10 Pythagoras Face Pythagoras Face   [h 4] 2140/12 D 0 13.1 765
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-9 Doneisdone Doneisdone   [h 3] 2140/8 C 0 14.1 640
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-8 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 2140/12 A 0 13.5 167
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Florida Queen Florida Queen   [s 5] 2140/15 D 4 14.2 338
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Caddie Lisieux Caddie Lisieux   [s 3] 2140/2 A 2 13.2 23
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-5 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 2140/7 D 0 14.0 751
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/11 D 0 g 107
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 2140/9 C 5 13.3 123
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/12 D 0 15.6 2059
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Robic Lane Robic Lane   [v 5] 1640/9 D 4 14.0 202
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/8 C 6 15.3 285
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-1 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 3] 2140/3 B 6 17.9 179
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Gizah Boko Gizah Boko   [s 3] 2140/4 C 0 18.7 205
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-8 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2140/11 D 6 14.5 905
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2640/12 C 4 15.0 239
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Qvittra C.D. Qvittra C.D.   [s 3] 2140/12 B 0 17.4g 73
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 M.T.Khila M.T.Khila   [s 4] 2140/3 D 2 16.1 132
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-2 Uptight Uptight   [s 3] 2140/3 D 0 15.9 328
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-9 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/11 D 5 14.1 170
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-8 Exodus Hanover Exodus Hanover   [h 5] 1640/8 C 4 11.7 432
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-7 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2160/4 D 0 18.2 538
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 Gravity Falls Gravity Falls   [v 3] 2140/10 B 0 17.0 37
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-4 Imperator Imperator   [h 5] 2140/2 A 4 14.9 19
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-3 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/8 C 2 17.1 66
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-4 Wordie Hanover Wordie Hanover   [s 4] 1640/2 D 0 g 208
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Junior Magistrate Junior Magistrate   [s 4] 1640/6 C 0 18.8g 172
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 2140/3 D 1 15.2 193
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-10 Global Signature Global Signature   [v 4] 2160/9 A 2 14.6g 34
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-9 Research Research   [h 6] 2100/1 D str
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-7 Diffarn Am Diffarn Am   [v 3] 2100/4 D 4 15.3 219
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Enkai Boko Enkai Boko   [v 5] 2640/4 C 2 16.4 36
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Uragano Gio Uragano Gio   [h 3] 2140/8 A 0 19.8g 91
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Cool Action Cool Action   [v 4] 2160/12 B 3 16.2 126
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 Usain Cup Usain Cup   [v 3] 2140/3 B 6 17.1g 116
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Paul Paul   [v 4] 2160/14 B 6 17.0 140
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/2 C 1 15.5 320
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-9 Önas Jocke Önas Jocke   [v 5] 2140/7 C 0 15.7 263
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-5 All Knight All Knight   [v 3] 1640/5 C 1 13.0 87
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 3] 2140/11 D 4 17.7 217
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-9 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/2 D 0 g 237
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Mellby Demon Mellby Demon   [v 4] 1640/1 C 4 12.6 54
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-2 Actual Star Actual Star   [h 3] 2140/10 B 2 14.6 67
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 1640/12 C 2 14.2 633
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-4 Exodus Hanover Exodus Hanover   [h 5] 2140/5 C 3 15.0 97
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 Staro Kung Fu Staro Kung Fu   [v 3] 2140/6 A 7 18.8 38
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-1 Electrical Electrical   [s 2] 1640/4 B 5 18.7 110
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 2140/8 C 6 14.2 138
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-6 Heavy Sound Heavy Sound   [v 4] 2140/9 B 0 g 41
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2140/6 B 0 g 174
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-4 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/1 D 6 15.5 727
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-1 Caddie Lisieux Caddie Lisieux   [s 3] 2140/3 A 1 14.1 13
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-12 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 2140/1 A 4 15.0 53
2016-10-22 2016-10-22 Romme-7 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/5 C 4 11.5 143
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Blue Martini Ås Blue Martini Ås   [s 6] 2140/9 B 6 13.5 611
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Trolldona Trolldona   [s 9] 2180/13 C 0 28.7 332
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 M.T.Khila M.T.Khila   [s 4] 2140/11 D 1 15.8 539
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Ganuela Boko Ganuela Boko   [s 3] 2140/1 C 6 17.1 39
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 T.P.Fromadream T.P.Fromadream   [v 3] 2140/5 A 5 15.9 126
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 1640/12 B 4 13.0 249
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Occasione Font Occasione Font   [s 8] 2160/9 D 6 14.7 538
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2640/2 A 3 15.0 84
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-5 Utah Kronos Utah Kronos   [s 3] 2140/10 C 4 15.2 119
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-3 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/8 C 1 15.1 130
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-2 Frantic Frantic   [v 4] 2140/2 C 2 14.2 64
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 C.C.Queen C.C.Queen   [s 6] 1640/1 D 5 13.5 325
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Petter Rags* Petter Rags*   [v 9] 2140/5 B 2 13.1 77
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 2140/8 A 4 13.5 124
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 2] 1640/7 D 8 18.7g 699
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-8 Apple Bottom Lindy Apple Bottom Lindy   [s 4] 2140/4 A 2 16.3 32
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Paul Paul   [v 4] 2160/6 A 5 17.0 48
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 Adriana E. Adriana E.   [s 3] 2100/12 C 7 17.2 180
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-5 Research Research   [h 6] 2100/1 C 5 14.6 38
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 2] 1640/9 D 6 19.6g 196
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-1 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 3] 2140/9 D 0 20.3 253
2016-10-15 2016-10-15 Åby-10 King City King City   [h 5] 1640/12 C 0 g 85
2016-10-15 2016-10-15 Åby-8 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 1640/9 D 6 13.7 711
2016-10-15 2016-10-15 Åby-3 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 3] 2140/6 D 0 15.0 298
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Firewire Firewire   [s 4] 2160/12 A 1 15.6 30
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 1640/6 C 0 13.6 177
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 Ushuaia As Ushuaia As   [s 3] 2140/1 D 5 16.6 47
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 3] 2140/3 B 1 17.2 28
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 1640/10 C 0 16.3 309
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-5 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2160/7 A 4 18.4 54
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-10 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2140/11 A 1 13.3 170
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-9 Heavy Sound Heavy Sound   [v 4] 2140/7 C 0 g 185
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-8 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/7 D 0 15.0 1028
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 Caddie Lisieux Caddie Lisieux   [s 3] 2140/10 A 1 13.4 16
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 2640/2 A 4 14.9 58
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-4 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/5 D 1 10.6 75
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-3 Pointillist Pointillist   [h 4] 2140/7 B 1 13.3 113
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-2 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2160/12 D 0 15.5 2210
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Usain Cup Usain Cup   [v 3] 2140/5 B 0 g 248
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Digital Passport Digital Passport   [v 3] 2140/10 C 3 17.9 122
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 4] 2140/1 D 8 16.5 149
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Sonofapreacherman Sonofapreacherman   [v 3] 2140/5 D 0 18.5 569
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Frantic Frantic   [v 4] 2640/2 B 3 15.5 45
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 Ganuela Boko Ganuela Boko   [s 3] 2140/12 B 6 17.1 238
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-3 Under the Table Under the Table   [s 3] 2140/4 D 0 g 623
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-2 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2140/10 D 0 14.1 470
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-10 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 1640/4 A 2 11.0 60
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-8 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/1 D 4 14.3 189
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Headlines Headlines   [s 5] 2640/3 D 0 19.6 230
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-8 Us Wise As Us Wise As   [h 3] 2140/3 D 0 g 506
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2140/4 C 3 14.9 163
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Takeaway Takeaway   [s 4] 1640/5 A 2 13.2 50
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2160/14 D 0 16.9 302
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Exodus Hanover Exodus Hanover   [h 5] 2140/8 D 0 12.9 620
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 One Memphis One Memphis   [v 4] 2640/4 C 0 15.5g 471
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Dagny Face Dagny Face   [s 3] 2140/12 D 6 16.4 367
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-6 Estelle Autriche Estelle Autriche   [s 3] 2140/2 C 0 g 270
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Pastor Dee Pastor Dee   [h 5] 2140/10 D 0 14.6 755
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Dunder Ebba Dunder Ebba   [s 9] 1640/2 D 0 g 160
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-1 Paul Paul   [v 4] 2140/3 C 2 15.8 174
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/2 B 1 12.2 208
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 4] 2640/8 C 0 17.8 522
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 A Knight's Victory A Knight's Victory   [s 2] 2140/5 C 5 18.8 261
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Urban Kronos Urban Kronos   [h 3] 2160/9 B 0 16.4 29
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Enkai Boko Enkai Boko   [v 5] 2160/4 A 4 15.7 33
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Global Signature Global Signature   [v 4] 2160/15 A str
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 6] 1640/7 C 3 13.2 150
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2640/7 C 0 13.6 766
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-6 Caddie Lisieux Caddie Lisieux   [s 3] 2140/1 A 0 17
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-3 Uma Chip Uma Chip   [s 3] 2140/4 D 3 14.7 51
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-2 Us Wise As Us Wise As   [h 3] 2140/5 D 0 13.8 344
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Frantic Frantic   [v 4] 2640/4 C 4 14.9 400
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-1 Actual Star Actual Star   [h 3] 2140/9 A 0 g 34
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 2140/2 D 2 11.3 369
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-9 Imperator Imperator   [h 5] 2140/5 B 0 13.1 48
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-6 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 1640/9 D 4 10.3 278
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Global Tootsie Global Tootsie   [s 3] 2140/8 B 0 14.6 522
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-10 Digital Passport Digital Passport   [v 3] 2140/2 D str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Paul Paul   [v 4] 2160/14 B 6 15.8 133
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-8 Combonumberfive Combonumberfive   [v 3] 2140/12 D 0 19.4 760
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Ganuela Boko Ganuela Boko   [s 3] 2140/4 D 4 16.6 326
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 2140/7 B 4 14.4 31
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/12 A 0 14.4 173
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2140/6 D 0 13.3 889
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-2 Cool Action Cool Action   [v 4] 2640/2 C 4 15.8 104
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-1 Dagny Face Dagny Face   [s 3] 2140/6 B 3 17.6 34
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-5 Sonofapreacherman Sonofapreacherman   [v 3] 2140/5 D 0 16.5 426
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-1 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 3] 2100/2 B 1 17.2 47
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Global Signature Global Signature   [v 4] 2140/6 D 2 14.3 135
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Massive Turnover Massive Turnover   [v 3] 2140/4 C 0 19.3 78
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Lucky Choice Lucky Choice   [s 3] 2140/8 C 8 22.5g 309
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Enkai Boko Enkai Boko   [v 5] 2160/13 A 1 15.6 45
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Junior Magistrate Junior Magistrate   [s 4] 1640/10 B 0 g 25
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 4] 1640/3 D 0 13.2 465
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-7 Doneisdone Doneisdone   [h 3] 1640/3 C 2 12.4 305
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Digital Passport Digital Passport   [v 3] 2140/4 D 0 g 332
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-7 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2140/5 A 0 g 83
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Sweet Star Sweet Star   [s 6] 2140/11 A 7 15.7 165
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-5 Regency Regency   [v 6] 2140/7 D 6 15.0g 670
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Pastor Dee Pastor Dee   [h 5] 1640/7 D 0 14.8 476
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 6] 2140/7 C 0 15.9 640
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 6] 1640/5 D 0 12.6 367
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-8 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 1640/10 C str
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 2140/6 C 2 15.4 40
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Frantic Frantic   [v 4] 2640/11 A 4 15.6 54
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-8 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 1640/8 B 0 g 193
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-7 Rough Stuff Rough Stuff   [h 5] 2640/4 D str
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Cao Dai Cao Dai   [h 8] 1640/9 C 0 12.3 610
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Paul Paul   [v 4] 2160/14 B 4 15.7 400
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-3 Actual Star Actual Star   [h 3] 2140/4 C 1 13.9 75
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 2140/10 B 1 15.6 50
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-8 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2140/12 C str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Usain Cup Usain Cup   [v 3] 2140/9 D 8 16.8g 187
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-5 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2640/1 C 2 14.8 121
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-4 Shaq is Back Shaq is Back   [h 9] 2140/1 C 2 13.8 151
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-14 Under the Table Under the Table   [s 3] 2140/5 D 0 g 403
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-4 Ditty Bopper Ditty Bopper   [s 3] 2140/3 D 0 g 250
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-3 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 3] 2640/2 C 4 15.6 518
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-2 Track Angle Track Angle   [h 3] 2640/10 D 4 15.8 190
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-1 Uma Chip Uma Chip   [s 3] 2140/10 B 1 14.7 85
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 2140/6 B 1 13.7 29
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-10 Raffinos Raffinos   [s 6] 2640/7 D 0 g 225
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/8 C 0 11.0 361
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-9 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 4] 2140/2 B 4 15.3 107
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 4] 1609/5 C 6 15.1 79
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Charlie Harmoni Charlie Harmoni   [v 5] 2160/14 A 8 16.3 116
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 2100/10 D 0 16.0 717
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-5 Pastor Dee Pastor Dee   [h 5] 2100/11 C 0 15.2 54
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Lucky Choice Lucky Choice   [s 3] 2140/7 D 0 g 205
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 3] 2140/6 D 3 18.0 40
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-9 Pythagoras Face Pythagoras Face   [h 4] 2140/7 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Tayson Bi* Tayson Bi*   [v 4] 2140/4 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-4 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2140/1 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Stig Brodde Stig Brodde   [v 4] 2140/12 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-9 Pythagoras Face Pythagoras Face   [h 4] 2140/7 D 4 12.1 985
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Tayson Bi* Tayson Bi*   [v 4] 2140/4 D 6 16.2 277
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-4 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2140/1 B 0 g 110
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Stig Brodde Stig Brodde   [v 4] 2140/12 B 6 15.4 654
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Avril Lascaux Avril Lascaux   [s 6] 2140/14 D 0 17.6g 425
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 Baharat Baharat   [s 5] 2660/8 A 3 15.6 97
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-2 Antilia Brodda Antilia Brodda   [s 3] 1640/8 D 8 15.2 450
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Papidoux Papidoux   [v 5] 2640/2 C 4 16.7 194
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-8 Nobel Southwind Nobel Southwind   [v 4] 2640/11 B 3 13.8 123
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Heavy Sound Heavy Sound   [v 4] 2640/2 C 2 12.8 175
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-13 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2660/4 A 3 15.7 81
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Sonofapreacherman Sonofapreacherman   [v 3] 2100/6 C 7 16.6 151
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 4] 2160/15 C 0 14.8 759
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-9 Raffinos Raffinos   [s 6] 1609/3 C 1 11.9 140
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Under the Table Under the Table   [s 3] 2100/2 D 0 18.2g 129
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2100/12 B 0 16.3 590
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-3 Usain Cup Usain Cup   [v 3] 2140/12 D 0 g 58
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Imperator Imperator   [h 5] 2140/6 A 2 13.0 21
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-6 Doneisdone Doneisdone   [h 3] 2640/6 C 4 15.8 306
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 5] 2160/14 B 0 16.2 186
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 2140/12 C 0 15.9g 273
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-1 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2160/10 C 3 16.9 223
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/11 D 5 16.8 443
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 3] 2140/4 B 4 15.3 40
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-5 Global Signature Global Signature   [v 4] 1640/2 B 4 13.8 64
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 Global Top Notch Global Top Notch   [s 3] 2140/4 D 0 g 325
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-11 King City King City   [h 5] 1640/10 B 5 11.6 85
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-3 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2660/10 C 0 16.8g 186
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-6 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 3] 2640/5 D 0 19.6 546
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-4 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/9 C 0 11.9 197
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-11 Heavy Sound Heavy Sound   [v 4] 2640/7 C 1 13.1 52
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-8 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 2140/11 B 0 13.0g 23
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-1 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/9 A 0 13.7 458
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-9 Estelle Autriche Estelle Autriche   [s 3] 2140/8 C 4 15.8 131
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-7 Actual Star Actual Star   [h 3] 2140/4 C 5 16.4 70
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/1 D 0 21.2g 637
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-1 Us Wise As Us Wise As   [h 3] 2140/5 D 0 15.0 386
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Qvittra C.D. Qvittra C.D.   [s 3] 2140/2 A 7 15.4 52
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 1640/3 B 3 12.3 38
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-5 Uptight Uptight   [s 3] 2140/10 D 8 15.9g 207
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-4 Pastor Dee Pastor Dee   [h 5] 1640/6 D 1 13.9 83
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Helle Sund Helle Sund   [s 5] 2140/9 C str
2016-08-22 2016-08-22 Romme-4 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2140/5 A 5 15.5g 13
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Imperator Imperator   [h 5] 2140/11 A 1 13.6 37
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-8 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 1609/6 B 4 13.3 86
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-6 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 3] 1609/3 C 2 13.4 117
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Usain Cup Usain Cup   [v 3] 2140/1 D 1 17.9 100
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2100/3 C 7 18.3 403
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Lucky Choice Lucky Choice   [s 3] 2100/9 D 7 18.3 76
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-10 Exodus Hanover Exodus Hanover   [h 5] 2140/11 C 0 11.2 769
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-9 Raffinos Raffinos   [s 6] 2640/1 D 5 14.3 148
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-9 Frantic Frantic   [v 4] 2640/12 C 4 15.8 110
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-7 Estelle Autriche Estelle Autriche   [s 3] 2140/5 B 2 15.6 70
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-5 Actual Star Actual Star   [h 3] 2140/5 A 1 16.1 80
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Tobacco Tobacco   [h 4] 2140/6 B 0 14.8 69
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-10 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 4] 1640/5 D 2 14.8 115
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Star di Poggio Star di Poggio   [s 5] 2140/2 D 5 13.5 121
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2640/6 A 5 15.3 153
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-12 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 5] 2680/10 A 2 15.7 265
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-9 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2100/10 C 0 17.4g 135
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 2140/6 D 0 g 648
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 1640/6 A 3 12.6 21
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-5 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 1640/4 C 1 12.1 61
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-4 Under the Table Under the Table   [s 3] 2140/2 D str
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 5] 1640/6 D 0 g 208
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 1640/4 C 6 12.7 315
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-7 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 3] 1640/9 D 0 21.1g 309
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-4 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 1640/4 C 4 12.4 229
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-10 Research Research   [h 6] 2640/6 B 0 15.8 52
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-9 Playboy Face Playboy Face   [v 4] 1640/4 D 2 12.5 74
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-7 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/4 C 0 11.8 104
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-3 Junifaks* Junifaks*   [h 6] 1660/6 B 4 22.7 164
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-7 Digital Passport Digital Passport   [v 3] 2140/1 C 7 19.0g 96
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Frantic Frantic   [v 4] 2140/8 B 3 15.1 55
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 2140/9 C 1 15.2 85
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Poobong Poobong   [h 8] 2640/2 D 3 16.0 706
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-3 Ufo Jet Ufo Jet   [h 3] 2140/3 D 0 g 348
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-10 Gold Chip Rapida Gold Chip Rapida   [s 3] 2140/9 C 0 24.1 114
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Paul Paul   [v 4] 1640/1 C str
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-10 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/1 D 2 15.6 116
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-8 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 2140/4 D str
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-6 Heavy Sound Heavy Sound   [v 4] 2140/2 C 4 12.2 145
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-5 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/10 D 4 15.1 602
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-2 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 3] 2140/8 D 7 17.1 538
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-6 Qvittra C.D. Qvittra C.D.   [s 3] 2140/11 C 0 15.7 442
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-3 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 1640/2 C 3 14.0 71
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Jarl Jarl   [v 7] 2160/12 D 5 16.6 1321
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Sunbeam Sunbeam   [h 3] 2140/10 C 6 15.2 670
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Research Research   [h 6] 1640/11 A 0 g 43
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-10 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/3 D 3 14.6 506
2016-07-29 2016-07-29 Romme-7 Earn n'Burn Earn n'Burn   [v 3] 2140/12 C 4 17.7 83
2016-07-29 2016-07-29 Romme-1 Daarling Am Daarling Am   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 21
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Adriana E. Adriana E.   [s 3] 2140/1 D 0 g 270
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-7 Digital Passport Digital Passport   [v 3] 2140/9 C 0 g 117
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-6 One Memphis One Memphis   [v 4] 2140/12 C 3 14.6 172
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-5 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 2140/4 B 0 15.2 149
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-4 Tobacco Tobacco   [h 4] 2140/11 B 0 13.8 99
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-3 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 3] 2140/9 D 5 16.0 523
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-1 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 3] 2140/8 C 1 16.5 333
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-3 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2140/7 C 6 13.5 284
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-11 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 3140/2 D 7 15.2 1160
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-8 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 2140/2 A 0 13.9g 31
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-7 Raffinos Raffinos   [s 6] 1640/4 D 0 12.5 257
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-11 Caddie Lisieux Caddie Lisieux   [s 3] 2140/9 C 1 15.2 17
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-9 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 2140/1 B 3 13.7 22
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-7 Al Dente Al Dente   [h 5] 2140/4 C 5 13.3 66
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-4 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 2140/8 B 3 13.5 24
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-1 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2140/4 C 0 20.0g 1050
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-8 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2100/8 B 2 14.1 28
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-7 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2140/5 D 0 17.3 659
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-5 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 2140/7 B 4 15.8 160
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-11 Heavy Sound Heavy Sound   [v 4] 2640/1 C 0 13.1 290
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-9 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/3 D 3 13.5 86
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 2140/7 C 3 14.5 616
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-4 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/6 B 3 10.7 80
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-2 Penelope Face Penelope Face   [s 4] 2160/11 A 0 g 141
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-8 Estelle Autriche Estelle Autriche   [s 3] 2140/6 C 6 16.0 795
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Restart Restart   [s 3] 2140/8 A 6 17.2 244
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-3 Tiller Tiller   [s 4] 2140/3 B 0 14.7 152
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-11 Smilin Eli Smilin Eli   [h 6] 1640/2 D 0 11.3 1298
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 2640/2 A 0 16.5 15
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Pastor Dee Pastor Dee   [h 5] 2140/12 D 0 14.9 421
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-1 Rishi Face Rishi Face   [s 3] 2140/1 C 4 17.1 108
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-11 Research Research   [h 6] 2640/4 A 0 17.5g 74
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-11 Paul Paul   [v 4] 2160/8 C 5 16.3 1234
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-10 Tobacco Tobacco   [h 4] 2140/7 C 0 15.1 73
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-6 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/1 C 2 11.7 25
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Doneisdone Doneisdone   [h 3] 1640/5 C 0 g 183
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-10 Farbaute Farbaute   [v 5] 2640/11 C 0 g 460
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-6 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 1640/7 A 2 11.9 14
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-1 Uma Chip Uma Chip   [s 3] 2140/5 B 4 16.9 117
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-12 Frantic Frantic   [v 4] 2160/6 C 2 17.5g 36
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 2140/7 C 0 13.1 635
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-8 Gold Chip Rapida Gold Chip Rapida   [s 3] 2140/11 C 6 17.0 630
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-7 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2140/8 C 0 19.8 153
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Sally Hill Sally Hill   [s 6] 2160/8 D 6 14.4 95
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-5 Jeppas Mynta Jeppas Mynta   [s 7] 2140/1 D 0 14.6 591
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-6 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2140/4 C 2 15.0 69
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 Pastor Dee Pastor Dee   [h 5] 2140/11 D 7 15.1 492
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-9 Stella Pona Stella Pona   [s 4] 2140/12 D 5 15.9 517
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-8 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 4] 2140/12 D 6 14.6 892
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Heavy Sound Heavy Sound   [v 4] 2140/5 B 4 12.7 179
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-5 Lightning Force Lightning Force   [v 5] 2140/5 C 2 12.7 109
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-4 Sonofapreacherman Sonofapreacherman   [v 3] 2140/1 D 0 19.6 883
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-3 Catwalk In Catwalk In   [s 5] 2140/6 C 4 14.0 116
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-1 Actual Star Actual Star   [h 3] 2140/6 D 4 17.1 238
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-5 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 1609/4 C 0 g 255
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-3 Million Kisses Million Kisses   [s 4] 1609/3 D 4 13.0 330
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 Research Research   [h 6] 1640/10 B 2 11.5 63
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-10 Magic Tonight Magic Tonight   [h 7] 1640/5 C 5 10.5 66
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Tobacco Tobacco   [h 4] 2140/4 C 0 g 48
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-4 Raffinos Raffinos   [s 6] 2140/2 D 0 13.5 99
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-2 Paul the Apostle Paul the Apostle   [h 3] 2140/4 C str
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-5 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 2140/2 B 1 13.7 24
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-10 Autobahn Autobahn   [h 3] 2140/4 D 0 15.2 239
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-8 Uma Chip Uma Chip   [s 3] 2140/10 D 0 14.7 1236
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-8 Saga Doc Saga Doc   [s 3] 2140/10 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-7 Gold Chip Rapida Gold Chip Rapida   [s 3] 2140/6 B 0 g 122
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-4 Nightingale Face Nightingale Face   [s 6] 2640/9 C 8 15.7 540
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-3 Twist of Lemon Twist of Lemon   [s 4] 2140/12 A 5 14.7 127
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-1 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/3 C 5 16.1 471
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-5 Backfighter Backfighter   [v 4] 2140/5 D 0 22.8g 141
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Oskard Oskard   [v 5] 2640/2 D 0 16.4 453
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Kabanoss Kabanoss   [v 4] 2140/3 C 2 15.6 37
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 1640/1 A 1 12.1 13
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 5] 1640/6 B str
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Eva Lotta Eva Lotta   [s 5] 2160/12 A 0 17.8 221
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 5] 1640/11 C 3 15.9 35
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-6 Midnight Pearl Midnight Pearl   [s 7] 2140/1 D 6 19.0g 68
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 1640/3 A 4 12.0 93
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-8 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 2140/5 D 3 14.3 334
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Goha Magic Goha Magic   [s 3] 2140/2 C 5 17.9 187
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/3 D 2 14.1 865
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-8 Lightning Force Lightning Force   [v 5] 2140/1 D 3 12.7 459
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-4 Artemis Artemis   [s 6] 2140/6 D 4 13.8 185
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-3 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 3140/2 A 7 17.1 74
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Farbaute Farbaute   [v 5] 2140/6 A 6 17.3g 832
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-8 Junior Magistrate Junior Magistrate   [s 4] 2140/5 D 1 15.6 265
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Actual Star Actual Star   [h 3] 2140/10 D 0 22.6g 274
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 2140/11 D 0 14.1 1039
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/4 C 0 g 95
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-8 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/3 A 0 g 133
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Forecast Forecast   [v 4] 2140/6 D 0 g 61
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-6 Peridot Online Peridot Online   [v 6] 2140/4 D 2 15.2 312
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-5 Frantic Frantic   [v 4] 2140/14 A 1 15.4 65
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-1 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 3] 2140/1 C 7 18.1g 253
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-12 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 6] 1640/12 C 0 13.6g 307
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Sweet Star Sweet Star   [s 6] 2160/12 B 5 15.5 535
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 3] 2140/6 A 0 g 41
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Gold Chip Rapida Gold Chip Rapida   [s 3] 2140/5 B 0 17.7 141
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Global Resistance Global Resistance   [v 5] 2140/12 D 5 14.3 325
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/9 D 8 16.5g 441
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Pastor Dee Pastor Dee   [h 5] 2140/9 D 0 15.5 481
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Urban Kronos Urban Kronos   [h 3] 2140/3 C 1 15.9 44
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-1 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 4] 1640/4 D 5 13.1 72
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-7 Bucks to Burn Bucks to Burn   [h 3] 2140/2 D 0 g 288
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Raffinos Raffinos   [s 6] 2140/7 C 2 12.5 184
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-5 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2660/5 B 4 14.8 49
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-4 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 2140/11 C 0 13.4 193
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-2 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2140/2 D 3 14.0 271
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-1 Wallbase Wallbase   [s 3] 2140/8 D 6 19.1 1073
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-10 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 2140/8 D 4 13.4g 1083
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-9 Spoil Me Spoil Me   [s 4] 2140/7 C 1 13.5 81
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Caddie Lisieux Caddie Lisieux   [s 3] 2140/11 A 2 14.1 14
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-5 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 2140/5 C 3 16.6 84
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-11 Research Research   [h 6] 2140/12 A 4 13.5 56
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 4] 2140/7 C 0 12.9 469
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-5 Tobacco Tobacco   [h 4] 2140/2 C 5 13.4 64
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Janeo Janeo   [v 6] 2160/15 A 0 16.1 236
2016-06-03 2016-06-03 Romme-4 Exodus Hanover Exodus Hanover   [h 5] 2140/1 C 3 13.7 23
2016-06-03 2016-06-03 Romme-3 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 3] 2140/4 B 7 18.6g 48
2016-06-03 2016-06-03 Romme-2 Us Wise As Us Wise As   [h 3] 2140/2 C 0 15.5 62
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-8 Mystic Illusion Mystic Illusion   [s 5] 2140/5 B 0 14.2 36
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-7 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/10 C 0 15.1 749
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Sweet Star Sweet Star   [s 6] 2140/6 D 5 16.0 157
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-4 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 1640/8 C 2 11.7 508
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-2 Qvittra C.D. Qvittra C.D.   [s 3] 2140/3 C 4 17.8 87
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Urban Kronos Urban Kronos   [h 3] 2140/7 B 1 18.1 68
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 3140/3 D 4 15.8 126
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-1 Moni to Spare Moni to Spare   [v 5] 1609/2 A 3 11.7 18
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-10 Us Wise As Us Wise As   [h 3] 2140/4 C 4 18.3g 43
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 6] 1640/12 D 0 13.0 319
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [h 4] 2140/2 C 0 g 69
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-3 Under the Table Under the Table   [s 3] 2140/7 B 1 16.5 63
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Junior Magistrate Junior Magistrate   [s 4] 2140/4 B 4 17.9 23
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-10 Tobacco Tobacco   [h 4] 2140/3 D 1 13.0 24
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-6 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 3] 2140/4 D 6 15.3 300
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-1 Gold Chip Rapida Gold Chip Rapida   [s 3] 2140/3 B 4 17.1 381
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Baharat Baharat   [s 5] 2640/3 B 2 16.1 86
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 2140/7 B 3 16.1 82
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-2 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 4] 2140/4 B 0 g 123
2016-05-22 2016-05-22 Lind