V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på f..


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på fredagen.
- Han gillar ha lite längre mellan loppen, han är stor och ganska skör häst. Han tränas sällan max i jobben. Han känns bra, jag har inget att säga negativt.
Burning Man har inlett året strålande med två raka segrar och i den senaste starten för tre veckor sedan vann han ett V75-lopp på Åby.
- Han tar alltid ut sig den hästen och kämpar och gör vad han kan. Istället för att träna tufft försöker jag tävla regelbundet så ägaren har roligt och hästen tjänar pengar. Jag har ingenting att säga att han skulle vara sämre än förra gången, absolut inte.

Flög fram över upploppet senast
I V75-avslutningen ser Martin de Bos (V75-7) ut att få ett stort förtroende av spelarna efter sin imponerande avslutning i lördags på Mantorp då han flög fram i 1.07-tempo över upploppet till femtepriset.
- Det känns bra. Han har tidigare startat med bara en vecka emellan och det har inte varit några problem. Jag har joggat honom lite i dag och han kändes rak och fin och fräsch.
Så varför ska han inte kunna göra ett likadant lopp som förra gången, funderar Petri Puro.
Martin de Bos är en häst som oftast har sin bästa bit i slutet av loppen.
- Det är just det är att han är lite sömnig under loppet, sen bara han får fritt fram så börjar han ta i liksom. Bakom andra är han en dönicke om man säger så, det är nog att han blivit fräschare under årens gång och blivit bättre och bättre, han är stark men speeden kommer mer och mer, säger Peter Puro.
Bakspår?
- Det är klart att man blir lite utelämnad. Det är en häst som man måste ha en ganska aggressiv kusk, senast tog vi av det helstängda huvudlag då han var ganska laddad i värmningen, men då blir han lite vinglig och så tills han kom till upploppet.
- Det blir nog helstängt huvudlag den här gången, vi värmer med öppet och kör med helstängt i loppet tror jag. Han är i form och han bryr sig inte så mycket. Han är lite mer på hugget när han inte lämnar för mycket luckor där bak. Man kan lite på också att han en sådan bra rökare, det är få i den här klassen som kan avsluta på det sättet. Jag tycker det är två intressanta hästar och i bästa fall kan båda vinna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.Det gäller först&arin..


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.
Det gäller förstås också hos ATG där även de största V75-jackpotarna brukar skapa tillräckligt med spelhysteri för att vinstavdraget ska ”äta upp” extrapengarna och ge under 100 procent i återbetalning till spelarkollektivet.
Men så är inte fallet på Top 7.
Där har det vid upprepade tillfällen funnits mer pengar att utdela än det spelats för.
Så sent som i lördags landade omsättningen på 1,7 miljoner kronor, vilket innebar 2,0 miljoner i potentiella vinstpengar.
18 januari delades det ut 3 189 814 kronor till spelarna, vid en omsättning på 2 232 698 kronor.
En återbetalning på 143 procent – det vill säga att varje satsad 100-lapp gav 143 kronor tillbaka till spelarna som helhet.
Men just ordet potentiell är nyckeln.
Eftersom Top 7 visat sig vara ett mycket svårt spel så har rollerpott blivit mer regel än undantag.
Den här veckan finns det emellertid en tydlig anledning till varför det ser lättare ut än vanligt.

Mindre än hälften så svårt
Skälet är att det redan på torsdagen inkommit en strykning i Top 7-loppet.
Det gör att chansen att pricka alla rätt mer än fördubblas.
I ett lopp med 12 hästar finns 3 991 680 möjliga vinnarkombinationer.
I ett lopp med 11 hästar krymper dessa till 1 663 200.
Ytterligare en strykning skulle innebära att kombinationerna blir 604 800 och vid nio hästar finns det 181 440 tänkbara utfall.
Dramatiska skillnader som är värda att hålla i huvudet för den som tar sig an uppgiften att hitta sju hästar i rätt ordningsföljd.
Lördagens rollerpott är 1,2 miljoner kronor stor vilket gör att ATG uppskattar att en ensam vinnare ska få 1,5 miljoner.

Vilka hästar är pålitligast?
Som en liten guide på vägen till lördagens miljonpott har vi tittat på hur pålitliga lördagens deltagare varit när det gäller att sluta just bland de sju främsta och skapat en ”ranking” utifrån det.

Häst – procent bland de sju främsta
5 Brandy Flame – 100
1 Ace to Play – 91
4 Vitro Diablo – 83
9 Big Shot – 83
12 Victorious Wine – 82
8 Martin Tooma – 79
7 Ipomea – 75
11 Upcoming Artist 74
3 No Regrets Trot – 71
2 Cayucos – 70
6 Målaresven – 68

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med t..


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.
På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med tre starthästar där samtliga knep fina prispengar.
Svenske derbytvåan Privilegiado visade betydligt bättre gry än i debuten på asiatisk mark då han spurtade från jumboplats till bronset i Dubai Millenium Stakes för Dane O’Niel.
Grupp 3-motstånd väntade även för svenskfödda Ascot Brass och Carless Whisper. Duon som slutade etta och tvåa i Jockeyklubbens Magic Million i höstas blev nu fyra respektive femma i UAE Oaks.
De totala prispengarna för Petersens trio blev cirka 400 000 kronor.
Susanne Berneklints Master Blaster knep ett sjättepris värt drygt 20 000 kronor i en handicap.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Bjerke-4 N.Y. Sweet'n Sassy* N.Y. Sweet'n Sassy*   [s 4] 1609/10 1 15.9 65
2015-12-29 2015-12-29 Bjerke-1 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 5] 1609/4 4 31.6 255
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-4 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 1609/6 0 216
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-3 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 5] 2100/1 2 92
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-1 C.C. Lucky* C.C. Lucky*   [s 4] 2100/1 0 157
2015-12-17 2015-12-17 Bjerke-4 Komnes Viking* Komnes Viking*   [v 3] 2100/6 1 20
2015-12-17 2015-12-17 Bjerke-2 C.C. Gyrus* C.C. Gyrus*   [v 3] 2100/2 3 159
2015-12-10 2015-12-10 Bjerke-4 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 2100/6 3 307
2015-12-10 2015-12-10 Bjerke-1 C.C. Siri* C.C. Siri*   [s 4] 2100/4 0 197
2015-12-03 2015-12-03 Bjerke-5 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 6] 2100/7 0 277
2015-11-26 2015-11-26 Bjerke-3 C.C. Lucky* C.C. Lucky*   [s 4] 2100/6 0 81
2015-11-26 2015-11-26 Bjerke-2 C.C. Gyrus* C.C. Gyrus*   [v 3] 2100/5 0 249
2015-11-24 2015-11-24 Bjerke-5 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 1609/2 0 224
2015-11-24 2015-11-24 Bjerke-4 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 5] 2100/1 0 202
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-10 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 6] 2160/3 1 29.9 65
2015-11-20 2015-11-20 Norge-7 C.C. Dobilas* C.C. Dobilas*   [h 3] 2100/11 0 348
2015-11-17 2015-11-17 Bjerke-4 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 1609/10 0 417
2015-11-17 2015-11-17 Bjerke-3 Annina Knows Best* Annina Knows Best*   [s 4] 2100/4 2 49
2015-11-17 2015-11-17 Bjerke-1 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 5] 2100/12 0 379
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-5 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 1609/10 0 425
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-3 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 6] 2600/2 0 183
2015-11-01 2015-11-01 Norge-6 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 6] 2100/4 0 396
2015-11-01 2015-11-01 Norge-4 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 5] 2120/11 0 503
2015-11-01 2015-11-01 Norge-3 Secret Shadow* Secret Shadow*   [v 6] 2600/3 0 360
2015-11-01 2015-11-01 Norge-2 Let Me Love* Let Me Love*   [s 4] 2100/11 0 1455
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 6] 2640/4 5 17.5 655
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-1 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [h 3] 2140/6 7 19.6 469
2015-10-22 2015-10-22 Bjerke-5 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 2100/12 0 497
2015-10-22 2015-10-22 Bjerke-4 General Sterk* General Sterk*   [v 5] 1609/5 0 282
2015-10-22 2015-10-22 Bjerke-3 C.C. Lucky* C.C. Lucky*   [s 4] 2100/1 1 80
2015-10-22 2015-10-22 Bjerke-2 Rita Minor* Rita Minor*   [s 3] 2100/3 1 44
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-12 General Sterk* General Sterk*   [v 5] 1640/2 6 30.2 229
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Lykke Berit* Lykke Berit*   [s 10] 2160/4 6 26.8 519
2015-10-08 2015-10-08 Bjerke-4 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 2100/12 0 598
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-10 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 6] 2180/10 6 28.3 350
2015-10-01 2015-10-01 Bjerke-4 Knight's Photo* Knight's Photo*   [s 4] 2100/8 0 561
2015-10-01 2015-10-01 Bjerke-2 Secret Shadow* Secret Shadow*   [v 6] 2600/1 0 366
2015-09-29 2015-09-29 Momarken-5 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 6] 1640/7 0 156
2015-09-29 2015-09-29 Momarken-1 N.Y. Sweet'n Sassy* N.Y. Sweet'n Sassy*   [s 4] 2140/9 0 197
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-9 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 4] 2140/11 D 2 20.4 451
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 7] 2640/3 C 6 18.9 604
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-3 C.C.Lucky* C.C.Lucky*   [s 5] 2140/4 D 8 17.1 586
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-2 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 7] 1660/8 B 7 29.6 223
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Secret Shadow* Secret Shadow*   [v 7] 2160/9 A 0 20.3 191
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 6] 1660/13 C 0 31.0g 338
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-5 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 6] 2640/9 D 0 34.2 77
2016-11-18 2016-11-18 Romme-3 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 6] 2140/8 C 5 33.8 170
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Anima* Anima*   [s 4] 2140/3 C 3 30.4 20
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Komnes Jerka* Komnes Jerka*   [s 3] 2160/11 D 4 34.2 655
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-3 Kruttlappen Frost* Kruttlappen Frost*   [v 4] 2140/5 D 0 44.1g 220
2016-11-01 2016-11-01 Romme-9 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 6] 1660/7 C 4 34.3 104
2016-11-01 2016-11-01 Romme-1 Anima* Anima*   [s 4] 2140/4 B 1 32.6 16
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 7] 2140/2 C 0 17.7 613
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Opus* Opus*   [v 3] 2140/4 D 0 g 759
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-1 Anima* Anima*   [s 4] 2160/3 B 1 30.8 18
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-7 Opus* Opus*   [v 3] 2160/4 D 8 32.7 514
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-1 Anima* Anima*   [s 4] 2140/1 B 2 30.9 73
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 6] 2100/9 D 0 34.2 353
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 C.C.Gyrus* C.C.Gyrus*   [v 4] 2500/5 C 7 20.6 417
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-8 Kolnes Viktor* Kolnes Viktor*   [h 10] 2100/5 D 7 29.5 557
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-5 Önas Arka Önas Arka   [s 5] 2080/12 D 0 20.0 392
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 C.C.Lucky* C.C.Lucky*   [s 5] 2140/4 D 6 14.8 854
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-7 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 7] 1660/6 B 0 186
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 7] 2140/2 D 5 27.0 240
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 7] 2180/8 C 6 15.6 910
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 7] 2140/7 D 8 16.1 1432
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-4 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 4] 2140/7 D 6 18.1 1131
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Opus* Opus*   [v 3] 2180/11 C 7 33.0 277
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 C.C.Siri* C.C.Siri*   [s 5] 2100/10 D 0 16.2 1262
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Anima* Anima*   [s 4] 2500/10 C 3 33.7 111
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 6] 2100/5 C 5 30.7 296
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-3 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 4] 2100/9 C 5 18.0 491
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 7] 2140/3 D 6 16.0 661
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Kolnes Viktor* Kolnes Viktor*   [h 10] 2160/5 D 0 28.9 388
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-6 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 7] 2480/2 D 5 30.2 406
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-8 Kolnes Viktor* Kolnes Viktor*   [h 10] 2120/12 C 0 30.8g 416
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-5 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 6] 2120/8 D 8 30.1 519
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-3 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 7] 2100/10 D 0 18.1 785
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 C.C.Gyrus* C.C.Gyrus*   [v 4] 2140/9 D 0 17.3 787
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-8 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 7] 1700/11 C 0 15.7 812
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-6 C.C.Lucky* C.C.Lucky*   [s 5] 2100/8 C 0 17.1 262
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 6] 2120/5 D 0 36.0 619
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-5 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 6] 2640/4 D 0 g 721
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Komnes Jerka* Komnes Jerka*   [s 3] 2160/8 C 5 39.0 228
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 C.C.Lucky* C.C.Lucky*   [s 5] 2140/10 D 0 16.2g 1147
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-2 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 4] 2140/5 D 6 19.2 561
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 7] 2140/11 D 7 15.2 510
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 7] 2140/8 C 0 16.3 440
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-8 Secret Shadow* Secret Shadow*   [v 7] 2140/9 D 5 15.4 708
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-9 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 7] 2120/11 C 7 17.1 734
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-7 C.C.Lucky* C.C.Lucky*   [s 5] 1680/10 D 0 16.4 472
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 4] 2080/1 D 6 19.3 433
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 C.C.Siri* C.C.Siri*   [s 5] 2140/14 D 6 16.5 1043
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-5 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 7] 1640/1 D 6 14.1 574
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-8 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 6] 2180/10 D 0 g 1083
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 C.C.Gyrus* C.C.Gyrus*   [v 4] 2140/15 D 0 19.7 994
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-5 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 6] 1660/12 D 8 30.8 3942
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 7] 2160/6 A 3 30.7 35
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-1 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 6] 2180/8 D 0 g 264
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 7] 2660/7 B 5 33.2 57
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-8 Turbo Martin* Turbo Martin*   [v 6] 1640/9 C 6 40.8 99
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-1 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 7] 1640/3 B 3 27.9 43
2017-12-21 2017-12-21 Romme-6 Heggetulla* Heggetulla*   [s 9] 2160/9 D 0 32.3 566
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 5] 2120/6 C 0 19.2 158
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-8 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 8] 2500/10 D 0 17.5 1077
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-2 Kruttlappen Frost* Kruttlappen Frost*   [v 5] 2100/3 D 0 g 872
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-8 Kruttlappen Frost* Kruttlappen Frost*   [v 5] 2140/6 D 0 g 727
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-2 Ringstad Svarten* Ringstad Svarten*   [v 7] 2180/9 D 7 32.2g 817
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 5] 2160/12 D 0 17.4 804
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Drew Thunder* Drew Thunder*   [h 8] 2180/10 D 0 18.2 493
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-5 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 8] 2660/7 C 0 152
2017-02-24 2017-02-24 Romme-3 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 5] 2160/11 D 0 19.0 694
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-10 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 5] 2140/8 D str
2018-11-15 2018-11-15 Åby-11 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 6] 2140/10 D 0 16.3 710
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 9] 1660/7 D 0 29.5 712
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 C.C.Gyrus* C.C.Gyrus*   [v 6] 2140/3 B 0 19.3 370
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-8 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 9] 2160/12 C 8 31.2 212
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 6] 2160/10 C 7 18.2 583
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 6] 1640/3 D 6 15.5 909
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 6] 2160/10 C 8 17.8 234
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-9 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 6] 2140/5 C 1 16.6 40
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 6] 1640/6 C 3 15.1 68
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 C.C.Siri* C.C.Siri*   [s 7] 1640/6 D 0 13.7 752
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 6] 2140/8 D 3 17.4 234
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 C.C.Siri* C.C.Siri*   [s 7] 2140/5 D 7 16.8 314
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 C.C.Siri* C.C.Siri*   [s 7] 2140/2 D 8 17.3 511
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 7] 2140/4 C 0 17.2 395
2019-09-30 2019-09-30 Romme-1 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 10] 1640/8 D 0 28.0 1000
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Veggie Hanover* Veggie Hanover*   [s 7] 2080/12 D str
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 Granli Scott* Granli Scott*   [v 5] 2080/6 D 0 34.6g 871
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 10] 2140/3 D 4 29.4 168
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 7] 2080/12 D 7 17.1 1454
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-7 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 7] 2100/7 D 7 16.2 491
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Granli Scott* Granli Scott*   [v 5] 2080/8 D 7 36.2g 150
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 7] 2100/4 C 1 17.0 251
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Granli Scott* Granli Scott*   [v 5] 2140/12 D 3 35.3 173
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 7] 2640/2 D 6 18.1 176
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-2 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 7] 2080/3 D 5 16.0 752
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-5 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 10] 2180/8 D 0 28.3 623
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 7] 2640/4 D 7 18.6 299
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Granli Scott* Granli Scott*   [v 5] 2160/9 D 0 35.7g 413ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se