V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-8 Madikken Freight Madikken Freight   [s 7] 1640/2 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Glide Street Glide Street   [v 3] 2140/3 1 18.4 76
2015-12-27 2015-12-27 Romme-6 Gotthys High Speed Gotthys High Speed   [s 5] 2140/8 7 16.5 113
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-5 Happy Ending Happy Ending   [v 4] 2640/7 0 g 295
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-3 Make Me Young Make Me Young   [v 4] 2140/12 0 g 106
2015-12-21 2015-12-21 Romme-1 Sabrina's Master Sabrina's Master   [v 4] 1640/2 5 16.0 82
2015-11-13 2015-11-13 Romme-9 Lennart All Over Lennart All Over   [v 6] 2140/9 2 16.7 37
2015-11-13 2015-11-13 Romme-7 Poseidon Dream Poseidon Dream   [v 8] 2140/12 6 17.0 63
2015-11-13 2015-11-13 Romme-4 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2140/8 2 17.4 66
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-10 Cojack T.T. Cojack T.T.   [v 7] 2180/11 0 g 170
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-6 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2160/15 5 18.4 1326
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Blue Star Miracle Blue Star Miracle   [s 7] 2140/9 4 16.6 85
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 6] 2140/4 3 17.5 37
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-4 Gurra Knight Gurra Knight   [h 3] 2160/11 0 g 67
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Sabrina's Master Sabrina's Master   [v 4] 2160/7 2 16.4 16
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 8] 2140/4 7 13.6 324
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2180/11 B 7 31.8 526
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2160/13 C 0 17.2 452
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-2 Crane Crane   [v 7] 2640/12 D 3 15.5 355
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-6 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2160/7 B 0 17.5 58
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 1660/14 A 6 14.5 81
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Undying Lands Undying Lands   [v 6] 2140/5 B 7 19.3 95
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2680/11 C 2 32.2 192
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 Crane Crane   [v 7] 2140/2 D 6 15.6 562
2016-12-10 2016-12-10 Romme-8 L.K. L.K.   [v 7] 2140/9 D 0 16.4 429
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2140/10 B 5 29.3 165
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 4] 2140/7 C 0 17.6 63
2016-12-02 2016-12-02 Romme-10 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2160/13 B 7 17.2 149
2016-12-02 2016-12-02 Romme-9 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/9 D 0 g 807
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Crane Crane   [v 7] 2140/2 D 0 16.2 1569
2016-11-24 2016-11-24 Romme-8 Aston Aston   [v 6] 2140/9 B 0 g 19
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/6 C 1 16.3 59
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-8 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 2140/8 D str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-7 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2160/8 D 2 16.9 904
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Crane Crane   [v 7] 2180/14 A 2 18.4 71
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 My Ovi My Ovi   [v 7] 2140/8 D 0 16.7 1006
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-5 Aston Aston   [v 6] 2180/7 B 1 31.1 27
2016-11-12 2016-11-12 Romme-11 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2160/4 B 5 18.7 34
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Glide Street Glide Street   [v 4] 2640/15 B 2 17.8 48
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Go Get'em Gal Go Get'em Gal   [s 5] 2140/8 D 4 18.8 149
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 1640/8 C 4 12.9 510
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Crane Crane   [v 7] 2140/8 C 6 17.1 360
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2140/10 C 2 30.4 420
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/2 D 4 17.1 150
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 4] 2160/13 B 0 21.0 101
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 4] 2160/10 D 7 18.5 607
2016-10-22 2016-10-22 Romme-4 New Charger New Charger   [v 8] 2180/14 B 0 15.9g 875
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 Aston Aston   [v 6] 2140/3 D 1 27.7 166
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-9 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 4] 2160/8 B 4 18.0 120
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Crane Crane   [v 7] 2140/10 B 0 g 149
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-1 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 4] 2140/2 B 2 19.8 27
2016-10-14 2016-10-14 Romme-8 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 2140/7 C 0 13.9 304
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 Aston Aston   [v 6] 2640/9 B 0 32.2g 58
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-9 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2140/2 B 0 g 237
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Glide Street Glide Street   [v 4] 2640/5 D 6 17.7 348
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 L.K. L.K.   [v 7] 2140/4 D 6 16.4g 319
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-9 Power Age Power Age   [v 4] 2160/8 B 7 16.6 272
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-5 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/2 D 0 g 434
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 Crane Crane   [v 7] 2140/1 D 0 17.3 170
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-1 Aston Aston   [v 6] 2180/14 C 1 28.9 586
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-6 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/7 D 4 15.9 302
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-6 Power Age Power Age   [v 4] 2640/11 B 3 16.2 109
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 4] 2140/7 D 8 19.3g 194
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 4] 2140/15 A 0 16.2 383
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Crane Crane   [v 7] 2640/7 C 7 16.6 244
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-1 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2160/11 B 7 29.6 195
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Glide Street Glide Street   [v 4] 2640/4 D 7 17.1 327
2016-09-09 2016-09-09 Romme-6 Quand Venez Vous Quand Venez Vous   [s 7] 1660/13 B 3 13.6 245
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 L.K. L.K.   [v 7] 1640/2 D 3 13.5 315
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-5 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 4] 2140/4 D 0 18.6 155
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2160/7 A 8 29.7 251
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-8 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 4] 2100/10 C 0 g 471
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2100/12 D 6 16.2 1245
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-6 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 2140/1 C 5 14.3 167
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/15 A str
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Wiss Wanessa Wiss Wanessa   [s 7] 2140/7 D 0 g 333
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/7 D str
2016-08-22 2016-08-22 Romme-6 Quand Venez Vous Quand Venez Vous   [s 7] 1640/9 C 1 14.5 57
2016-08-22 2016-08-22 Romme-4 L.K. L.K.   [v 7] 2140/7 D 0 15.7 402
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Power Age Power Age   [v 4] 2160/11 B 5 16.9 819
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 1660/15 A 4 26.3 163
2016-08-16 2016-08-16 Romme-3 New Charger New Charger   [v 8] 2140/6 B 0 16.0g 153
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 L.K. L.K.   [v 7] 1640/6 C 8 14.3 129
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Power Age Power Age   [v 4] 2140/10 B 7 18.1 46
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-8 New Charger New Charger   [v 8] 2660/11 D 5 16.1g 941
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Crane Crane   [v 7] 2140/15 C 5 16.0 296
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-10 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2140/2 D 1 17.1 118
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-3 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 2140/5 B str
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Sabrina's Master Sabrina's Master   [v 5] 2140/8 D 0 g 720
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2140/5 C 7 18.2 160
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/3 D 4 16.4 97
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-11 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2160/15 C 0 g 177
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/2 C 1 16.4 102
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-2 Rocket Speed Rocket Speed   [v 6] 2140/7 D 0 15.5g 226
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-1 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2640/2 C 4 16.6 100
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-7 Miss McLovin Miss McLovin   [s 7] 2140/12 B 5 16.7 190
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2180/14 A 5 29.9 188
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-3 Crane Crane   [v 7] 2140/11 A 7 16.8 107
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2140/4 C 4 16.7 158
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-8 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 820
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-3 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/2 C 4 15.6 232
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/4 D 0 g 145
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-9 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 2140/7 D str
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-7 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 1640/2 D 0 25.7 426
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Power Age Power Age   [v 4] 2160/10 D 7 16.7 981
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 In Photo In Photo   [s 6] 2160/11 D 0 17.7 1867
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-7 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2140/4 D 0 20.5 260
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-6 Sabrina's Master Sabrina's Master   [v 5] 2140/12 D 4 15.5 479
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/11 D 2 17.1 360
2016-06-10 2016-06-10 Romme-8 Sabrina's Master Sabrina's Master   [v 5] 2140/7 D 0 17.4 185
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/2 D 0 g 678
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 2140/3 D 0 13.6 333
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-4 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 2660/14 D 7 16.2 591
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 New Charger New Charger   [v 8] 2160/11 A 7 15.4 398
2016-06-03 2016-06-03 Romme-3 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/8 D 6 18.5g 410
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 2140/7 B 5 15.6 139
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-6 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 2140/3 B 2 15.6 132
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 J.Son Village J.Son Village   [v 11] 2140/1 D 0 19.0 430
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-4 Sabrina's Master Sabrina's Master   [v 5] 2140/12 D 0 17.3 112
2016-05-24 2016-05-24 Romme-8 New Charger New Charger   [v 8] 2640/8 C 5 16.8 470
2016-05-24 2016-05-24 Romme-6 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/9 B 2 16.9 216
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2140/3 D 2 28.8 164
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/9 A 0 15.4 169
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2140/3 D 7 27.9 318
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-6 Glide Street Glide Street   [v 4] 2140/13 C 5 16.8 256
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-4 Maidonna Maidonna   [s 5] 2160/10 A 0 g 40
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 New Charger New Charger   [v 8] 2640/4 C 6 16.6 755
2016-05-02 2016-05-02 Romme-1 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/7 D 4 17.9 318
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-5 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 1640/3 B 5 13.1 277
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 2140/9 C 0 16.9 462
2016-04-10 2016-04-10 Romme-7 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 2140/15 A 8 15.5 190
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Gurra Knight Gurra Knight   [h 4] 2160/8 C 5 17.1 225
2016-03-27 2016-03-27 Romme-12 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 4] 2140/1 C 0 g 271
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2160/9 D 8 30.5g 323
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 2140/4 B 0 15.9 355
2016-03-18 2016-03-18 Romme-6 Maidonna Maidonna   [s 5] 2140/6 B 5 16.5 64
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Quand Venez Vous Quand Venez Vous   [s 7] 2160/6 C 6 16.9 167
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/9 C 7 18.6 96
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-7 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 2140/3 B 3 13.6 220
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-3 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 6] 2160/14 B 6 17.5 650
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-9 Blue Star Miracle Blue Star Miracle   [s 8] 1640/1 D 0 14.3 382
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-7 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 5] 2140/9 C 3 28.8 277
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-6 Glide Street Glide Street   [v 4] 2140/4 C 0 15.9 164
2016-03-04 2016-03-04 Romme-4 Crane Crane   [v 7] 2160/8 A 0 18.1g 42
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Glide Street Glide Street   [v 4] 2140/1 B 1 17.1 36
2016-02-26 2016-02-26 Romme-1 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/3 C 2 18.4 101
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 Crane Crane   [v 7] 1640/8 C 3 14.8 114
2016-02-14 2016-02-14 Romme-3 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 3] 2140/5 D str
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-6 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 9] 2140/3 C 2 15.7 48
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-8 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 6] 2140/2 D 7 28.4 202
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 2140/13 B 2 15.8 35
2017-12-15 2017-12-15 Romme-6 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 6] 1640/1 D 7 26.3 225
2017-12-01 2017-12-01 Romme-3 Aston Aston   [v 7] 2640/6 A 0 g 27
2017-11-17 2017-11-17 Romme-6 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2140/5 D 0 18.2 566
2017-11-03 2017-11-03 Romme-5 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 6] 1640/3 D 0 g 456
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 Putinthepower Putinthepower   [v 3] 2140/10 C 6 18.7g 159
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Tantor Krax Tantor Krax   [v 8] 2160/6 C 0 g 349
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-5 Leka Leka   [s 3] 2140/3 D 3 18.9g 131
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-7 Aston Aston   [v 7] 2140/7 D 1 26.2 86
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 6] 2160/10 D 3 28.6 593
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-3 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 6] 2140/3 D 0 g 276
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Tantor Krax Tantor Krax   [v 8] 2160/12 B str
2017-10-03 2017-10-03 Romme-7 Putinthepower Putinthepower   [h 3] 2140/7 D 0 g 214
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 6] 2160/13 D 4 29.3 174
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-10 Boyson Village Boyson Village   [v 4] 2140/10 B 3 17.8 59
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Stern Stern   [h 4] 2140/3 B 2 15.7 43
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-8 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 10] 1609/3 C 0 13.0 346
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-7 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 2660/6 C 0 17.9 899
2017-08-28 2017-08-28 Romme-8 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 6] 2140/5 C 0 15.3 261
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-12 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 5] 2160/9 B 0 17.3 178
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-6 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 1640/5 D 0 15.1 601
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-2 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 2660/11 C str
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-3 Give Me Five Give Me Five   [v 3] 2140/2 B 0 g 255
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-8 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 6] 2140/8 C 0 15.0 206
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-9 Give Me Five Give Me Five   [v 3] 2140/4 D 0 15.8g 671
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-6 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2160/5 D 0 16.2 144
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 Leka Leka   [s 3] 2140/5 D str
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-6 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 10] 1680/6 D 5 11.9 574
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-7 Give Me Five Give Me Five   [v 3] 2160/13 A 0 g 138
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 9] 1640/1 D 0 g 782
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-10 L.K. L.K.   [v 8] 2160/7 C 5 15.5 279
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-6 Give Me Five Give Me Five   [v 3] 2160/7 D 3 16.8 290
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-8 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 2140/2 B 8 16.6 100
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-7 Aston Aston   [v 7] 2640/2 C 0 g 45
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-1 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 5] 2140/4 C 0 g 113
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 L.C. L.C.   [h 4] 2140/3 D 0 16.1 195
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 2140/10 D 0 14.2 868
2017-05-12 2017-05-12 Romme-1 Charmante Amok Charmante Amok   [s 3] 2160/5 C 2 16.2 171
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-5 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2160/8 B 8 17.5 121
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-2 Boyson Village Boyson Village   [v 4] 2140/2 C 6 18.0 227
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-9 L.K. L.K.   [v 8] 2140/12 C 0 19.0 309
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-3 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2140/9 B 4 18.2 73
2017-04-21 2017-04-21 Romme-8 Charmante Amok Charmante Amok   [s 3] 2140/11 B 2 17.7 136
2017-04-21 2017-04-21 Romme-1 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 5] 2140/4 C 5 18.2g 65
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-5 Give Me Five Give Me Five   [v 3] 2140/2 C 1 18.2 130
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-8 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2140/6 B 2 16.3 67
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-4 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 6] 2180/8 D str
2017-03-24 2017-03-24 Romme-6 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 10] 2140/3 D 0 14.7 589
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-7 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2160/8 C 7 15.9 852
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-12 Gärdsjö Mira Gärdsjö Mira   [s 6] 2140/2 C 2 32.0 154
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-9 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 1640/11 D 0 14.2 1000
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-5 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 1640/5 D 0 14.4 658
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-4 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 2640/6 D 0 16.9 119
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 10] 1640/3 D 0 13.7 163
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2140/9 C 7 17.4 352
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 7] 3140/5 D 6 18.2 659
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-8 Crane Crane   [v 8] 1640/10 C 0 14.3 323
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Mayflower Laday Mayflower Laday   [s 4] 2140/4 D 0 g 1164
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-4 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 5] 2140/9 D 2 15.9 716
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 9] 2160/9 D str
2017-01-11 2017-01-11 Romme-4 Crane Crane   [v 8] 2140/6 D str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-7 Freke Freke   [v 4] 2140/7 B 4 16.2 268
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-10 Freke Freke   [v 4] 2140/9 C 5 18.7 206
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 8] 2140/5 D 4 15.8 168
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-8 Leka Leka   [s 4] 2160/6 D 5 16.4 104
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-11 Freke Freke   [v 4] 2140/10 A 2 17.7 159
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 8] 3140/11 D 0 g 601
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-4 Leka Leka   [s 4] 2180/10 A 5 15.5g 34
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Forsman Forsman   [h 3] 2140/5 A str
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Freke Freke   [v 4] 2160/8 B 1 17.6 73
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Freke Freke   [v 4] 2160/14 A 8 17.4 320
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 7] 2160/13 B 0 15.8 594
2018-10-04 2018-10-04 Romme-7 Freke Freke   [v 4] 2140/3 D 5 17.2g 300
2018-10-04 2018-10-04 Romme-2 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 3] 1640/4 D 0 20.9g 405
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 6] 2140/4 D 0 g 283
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/4 D 0 16.6 185
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 8] 2140/5 B 1 16.1 21
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-1 Freke Freke   [v 4] 2140/6 D 3 17.9 116
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Stig One Stig One   [v 8] 1640/7 D str
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 8] 2640/10 B 5 16.8 357
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-2 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 6] 2140/5 D 5 17.4 321
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-10 Stig One Stig One   [v 8] 1660/8 B 4 14.2 343
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-5 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 3] 2140/11 B 7 17.2 912
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-2 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/4 D 6 15.7 833
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Boyson Village Boyson Village   [v 5] 2140/8 B 2 18.1 202
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Odin Lynet Odin Lynet   [v 6] 1660/10 B 0 33.6g 165
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Pases Amigo Pases Amigo   [v 7] 2140/5 C 1 15.1 77
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/1 D 5 15.0 211
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-1 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/9 D 7 15.9 690
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-9 Leka Leka   [s 4] 2140/1 D 4 15.8 68
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-7 Sandrngham Hanover Sandrngham Hanover   [v 11] 1640/8 D 0 11.8 1077
2018-04-28 2018-04-28 Romme-7 Quand Venez Vous Quand Venez Vous   [s 9] 2160/15 D 0 15.6 1146
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-2 Leka Leka   [s 4] 2140/11 C 6 15.7 381
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-8 L.C. L.C.   [h 5] 2140/3 C 2 16.1 155
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-2 Fancy Keeper Fancy Keeper   [s 5] 1660/8 B 0 g 111
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-8 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/1 B 0 19.0 206
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-6 Give Me Five Give Me Five   [v 4] 2140/11 D str
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-5 L.C. L.C.   [h 5] 2140/3 D 6 17.6 307
2018-04-08 2018-04-08 Romme-6 Leka Leka   [s 4] 2140/11 C 7 15.7 219
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 7] 2140/4 B 6 29.0 309
2018-01-05 2018-01-05 Romme-6 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 7] 2140/4 D 0 29.9g 714
2019-12-06 2019-12-06 Romme-5 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 9] 2640/5 D 0 1199
2019-12-06 2019-12-06 Romme-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 4] 2140/1 D 0 18.9 298
2019-11-15 2019-11-15 Romme-8 Crane Crane   [v 10] 1660/11 B 0 16.5 956
2019-11-15 2019-11-15 Romme-3 V.S.Swea V.S.Swea   [s 4] 2140/5 B 4 17.5 108
2019-11-08 2019-11-08 Romme-2 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 4] 2140/9 B 6 18.2 143
2019-10-19 2019-10-19 Romme-6 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 3140/2 D 7 15.9 1131
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 4] 2140/2 B 1 17.6 36
2019-10-07 2019-10-07 Romme-5 Saint Luther King Saint Luther King   [v 3] 2160/10 B 5 18.1 457
2019-10-07 2019-10-07 Romme-4 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/5 D 0 14.3 375
2019-10-07 2019-10-07 Romme-3 Forsman Forsman   [v 4] 1640/12 C str
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-5 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 4] 2160/7 C 5 18.2 157
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2640/5 D 6 15.9 1000
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-9 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 1660/10 D 0 16.7 440
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-4 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 9] 2660/8 D 0 19.4 1000
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-3 Charmante Amok Charmante Amok   [s 5] 2140/12 C 0 16.8 310
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2160/5 B 3 15.8 275
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-2 Saint Luther King Saint Luther King   [v 3] 2140/2 D 8 19.1g 1000
2019-09-02 2019-09-02 Romme-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 4] 2140/2 C str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2140/6 B 5 16.2 226
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-1 Saint Luther King Saint Luther King   [v 3] 2140/2 D 0 20.9g 793
2019-08-23 2019-08-23 Romme-9 V.S.Swea V.S.Swea   [s 4] 2140/5 B 0 18.1g 111
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 4] 2140/5 C 3 16.6 86
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-12 Our Krejci Our Krejci   [s 6] 2140/1 D 0 17.5 945
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 3160/4 C 0 16.2 656
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-10 Our Krejci Our Krejci   [s 6] 2140/2 C 5 17.5 502
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-8 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 5] 2140/8 A 0 13.9 165
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 4] 2140/11 A 0 17.4 568
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2160/8 B 0 15.6 184
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Our Krejci Our Krejci   [s 6] 2140/14 B 8 16.7 468
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-1 Saint Luther King Saint Luther King   [v 3] 2140/8 D str
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-7 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 3160/4 B 6 17.9 207
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-2 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2140/9 D 3 15.7 158
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-9 Putinthepower Putinthepower   [v 5] 3140/2 D 0 g 536
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-2 Freke Freke   [v 5] 2140/3 D 0 15.9 1023
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-1 Our Krejci Our Krejci   [s 6] 1640/1 D 3 15.4 356
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-3 Leka Leka   [s 5] 2140/10 A 5 15.6 50
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-1 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2140/5 C 6 15.9 130
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2160/8 B 3 15.7 163
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Leka Leka   [s 5] 2640/4 D 4 13.9 364
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Raclette Raclette   [s 6] 2140/9 C str
2019-05-02 2019-05-02 Romme-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2140/14 A 0 g 66
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/11 C 8 15.1 159
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 3140/3 D 0 17.1 447
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-3 Aston Aston   [v 9] 2160/12 C 0 g 562
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-3 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2140/7 B 5 15.3 42
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-8 Stig One Stig One   [v 9] 1640/4 C 5 21.5 306
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-9 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/6 C 0 32.9 465
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/10 D 6 14.5 163
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-3 Che Boko Che Boko   [v 10] 2140/8 D 6 17.1 322
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-6 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2140/11 D 6 14.2 64
2019-03-17 2019-03-17 Romme-7 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/8 C 5 20.3 412
2019-03-17 2019-03-17 Romme-3 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2640/1 D 0 g 342
2019-02-22 2019-02-22 Romme-7 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 9] 2140/1 C 0 15.7 1081
2019-02-22 2019-02-22 Romme-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 7] 1640/5 D 3 15.4 174
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 9] 2140/5 D 2 16.4 62
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-1 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 7] 1640/1 D 3 17.3 91
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-5 Timogene Timogene   [v 4] 2160/13 A 4 18.7 816
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-3 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 5] 2140/12 C 3 16.9 690
2020-12-28 2020-12-28 Romme-12 Saga Ribb Saga Ribb   [s 3] 2160/9 D 8 19.0 938
2020-12-11 2020-12-11 Romme-7 Saga Ribb Saga Ribb   [s 3] 2160/6 C 7 18.0 71
2020-12-08 2020-12-08 Romme-3 Timogene Timogene   [v 4] 2640/11 C 6 18.9 567
2020-12-08 2020-12-08 Romme-2 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 8] 2140/9 D 5 18.5 1372
2020-11-20 2020-11-20 Romme-4 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 2160/12 C 0 16.0 603
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 8] 2140/12 C 3 18.1 107
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-5 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2140/7 B 0 g 60
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-1 Saga Ribb Saga Ribb   [s 3] 2140/9 B 4 17.5 77
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-8 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 5] 2140/2 C 3 15.9 66
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-7 Timogene Timogene   [v 4] 2160/8 C 5 16.9 318
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-2 Timogene Timogene   [v 4] 2140/11 B 4 17.6 22
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-6 I'm a Keeper I'm a Keeper   [v 4] 2140/12 A 8 16.7 29
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Massaj Käll Massaj Käll   [v 4] 2160/9 C 0 15.4g 64
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Timogene Timogene   [v 4] 2140/11 A 6 17.7 49
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-6 Zenone G.S.O. Zenone G.S.O.   [h 5] 2140/2 D str
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 3140/8 D 0 17.7 2808
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 8] 2140/9 C 6 15.7 84
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Zarita G.S.O. Zarita G.S.O.   [s 5] 2140/3 D 0 g 78
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Timogene Timogene   [v 4] 2140/2 B 3 16.4 49
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 2140/7 D 8 16.4 754
2020-08-22 2020-08-22 Romme-8 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/1 C 0 15.7 1103
2020-08-14 2020-08-14 Romme-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 3160/5 D 0 15.5 1030
2020-08-14 2020-08-14 Romme-5 Timogene Timogene   [v 4] 2140/2 D 0 g 1347
2020-08-14 2020-08-14 Romme-2 My Andovra My Andovra   [s 3] 2140/8 D 6 16.6 1652
2020-07-24 2020-07-24 Romme-1 Timogene Timogene   [v 4] 2160/14 A 0 18.1 369
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 8] 2140/6 D 2 17.6 355
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2140/5 B 4 13.9 110
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 8] 2140/5 D 5 15.6 1238
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-9 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2640/8 B 0 g 1057
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-1 Timogene Timogene   [v 4] 2140/6 D 6 15.5 651
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-10 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2160/8 B 4 15.6 373
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-1 My Andovra My Andovra   [s 3] 2140/1 C 2 17.5 468
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-9 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 1640/9 B 6 13.4 668
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-8 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 8] 2140/3 D 0 16.6 1158
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-1 Timogene Timogene   [v 4] 1640/1 D str
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-1 Timogene Timogene   [v 4] 2640/3 D 0 18.3 231
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 10] 2140/8 C 8 16.9 566
2020-05-19 2020-05-19 Romme-11 My Andovra My Andovra   [s 3] 2140/2 C 0 g 204
2020-05-11 2020-05-11 Romme-2 Timogene Timogene   [v 4] 2160/10 B 2 17.8 218
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-7 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2140/2 D 6 14.4 360
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-5 Forsman Forsman   [v 5] 2140/9 D 0 g 859
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-2 Timogene Timogene   [v 4] 2140/2 C 2 17.3 251
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-1 Saga Ribb Saga Ribb   [s 3] 2140/5 D 0 19.3 327
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-1 My Andovra My Andovra   [s 3] 2140/10 C 0 20.5g 678
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-8 Timogene Timogene   [v 4] 2140/6 C 3 17.4 551
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/3 C 0 15.4 922
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 10] 2140/14 B str
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 5] 2140/1 C 4 17.8 789
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-5 Forsman Forsman   [v 5] 2140/9 A 4 15.9 170
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-3 Aston Aston   [v 10] 2140/8 B 0 g 224
2020-03-03 2020-03-03 Romme-2 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2140/3 D 5 15.0 862
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Saint Luther King Saint Luther King   [v 4] 2140/1 B 0 20.5g 127
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2140/11 A 0 18.9 102
2020-02-08 2020-02-08 Romme-2 Aston Aston   [v 10] 2140/3 A 0 g 32
2020-01-31 2020-01-31 Romme-2 V.S.Swea V.S.Swea   [s 5] 2160/6 B str
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-4 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 2160/6 B 0 16.8 166
2020-01-18 2020-01-18 Romme-1 Saint Luther King Saint Luther King   [v 4] 2140/1 B 0 21.1g 80
2020-01-14 2020-01-14 Romme-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 5] 2140/4 C 6 18.9 316
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-9 Charmante Amok Charmante Amok   [s 6] 1640/2 C 0 g 627
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-2 V.S.Swea V.S.Swea   [s 5] 2160/8 B 0 18.2 362
2021-12-30 2021-12-30 Gävle-7 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 5] 2160/10 B 2 17.5 119
2021-12-23 2021-12-23 Romme-1 Timogene Timogene   [v 5] 2640/2 D str
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-1 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 5] 2140/4 B 5 18.6 36
2021-12-09 2021-12-09 Romme-6 Victor Frontline Victor Frontline   [v 7] 2160/8 C 6 17.0 774
2021-12-09 2021-12-09 Romme-5 Miss Lindra Miss Lindra   [s 3] 2140/7 D 6 19.8 376
2021-12-09 2021-12-09 Romme-4 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/7 D 1 15.5 281
2021-12-09 2021-12-09 Romme-1 Timogene Timogene   [v 5] 2140/1 C 5 18.9 581
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-4 My Andovra My Andovra   [s 4] 2140/4 C 0 16.0 420
2021-11-26 2021-11-26 Romme-2 Madikken Freight Madikken Freight   [s 4] 2140/1 D 0 19.4 748
2021-11-19 2021-11-19 Romme-1 Nonstop Käll Nonstop Käll   [v 3] 2140/1 D 0 21.0 285
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-8 Xenon Gel Xenon Gel   [v 5] 1660/14 C 0 30.8 1054
2021-11-09 2021-11-09 Romme-6 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 1640/4 D 0 14.2 121
2021-11-01 2021-11-01 Rättvik-5 Miss Lindra Miss Lindra   [s 3] 2140/12 D 0 25.8g 525
2021-10-30 2021-10-30 Romme-5 Aston Aston   [v 11] 2140/4 D 0 g 813
2021-10-22 2021-10-22 Romme-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/7 D 3 14.4 219
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-8 My Andovra My Andovra   [s 4] 2140/2 D 0 g 1336
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-7 Aston Aston   [v 11] 3180/14 D 0 g 1157
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-2 Madikken Freight Madikken Freight   [s 4] 2140/8 B 5 18.8 246
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/5 D 1 14.9 687
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-6 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 5] 2140/11 A 4 18.0 105
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-5 Gårandå Gårandå   [h 3] 2140/10 C 4 19.2 554
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-4 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 2180/14 D 0 15.7 1652
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-1 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 9] 2160/4 D 0 16.3 763
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-4 Xenon Gel Xenon Gel   [v 5] 2180/13 D 8 29.3 787
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-2 Timogene Timogene   [v 5] 2640/4 D 0 16.4 1216
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-5 Timogene Timogene   [v 5] 2140/5 B 6 17.8 85
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-4 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 2160/7 C 7 16.3 69
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-1 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 5] 2140/2 D 5 17.3 452
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-7 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 2140/7 C 3 15.4 154
2021-08-23 2021-08-23 Romme-4 Timogene Timogene   [v 5] 2140/10 B 6 16.3 407
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-9 Aston Aston   [v 11] 2140/5 D 0 g 93
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-6 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/5 D 6 15.4 989
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-5 Timogene Timogene   [v 5] 2140/12 D 0 g 1158
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2160/9 D str
2021-07-30 2021-07-30 Romme-5 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/4 D 0 16.4 1003
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-6 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 2140/3 D 4 14.0 742
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-5 Aston Aston   [v 11] 2160/11 D 0 30.6g 1274
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-4 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 2180/8 D 0 14.8 577
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-9 My Andovra My Andovra   [s 4] 2140/3 D 0 16.5g 914
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-9 Boyson Village Boyson Village   [v 8] 2180/11 B 4 16.2 659
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-6 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/1 D str
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-9 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/9 B 7 16.6 155
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-4 Timogene Timogene   [v 5] 2140/11 B 0 20.2g 55
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-3 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 9] 2140/10 C 7 16.6 57
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-8 Receiver Control Receiver Control   [h 3] 2140/10 C 0 g 883
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-7 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2160/11 B 0 17.4 1034
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-4 Timogene Timogene   [v 5] 2640/1 D 6 17.1 415
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-4 Timogene Timogene   [v 5] 2140/7 B str
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-3 Timogene Timogene   [v 5] 2140/6 A 2 17.0 40
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-7 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/4 D 4 17.3 703
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-5 Madikken Freight Madikken Freight   [s 4] 2140/6 C 0 19.5 714
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-1 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/9 D 5 17.7 515
2021-03-19 2021-03-19 Romme-5 Timogene Timogene   [v 5] 2640/10 C 0 g 817
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-5 Timogene Timogene   [v 5] 2140/6 B 0 16.6 384
2021-02-07 2021-02-07 Romme-10 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/3 D 0 15.4 221
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-3 Timogene Timogene   [v 5] 2640/2 D 2 16.7 391
2021-01-29 2021-01-29 Romme-6 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 9] 1660/3 A 6 16.4 511
2021-01-29 2021-01-29 Romme-5 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/5 D 2 15.5 425
2021-01-29 2021-01-29 Romme-2 Timogene Timogene   [v 5] 2160/5 B 4 17.5 862
2021-01-22 2021-01-22 Romme-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 2140/7 C 4 17.9 459
2021-01-15 2021-01-15 Romme-4 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 9] 2160/4 D 5 16.3 1988
2021-01-15 2021-01-15 Romme-2 Saga Ribb Saga Ribb   [s 4] 2140/1 C 0 776
2021-01-08 2021-01-08 Romme-9 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 6] 1640/2 D 4 13.7 656
2021-01-08 2021-01-08 Romme-8 My Andovra My Andovra   [s 4] 1640/10 B str
2021-01-08 2021-01-08 Romme-7 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 11] 2160/6 B 5 17.1 491
2022-12-30 2022-12-30 Romme-9 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2160/6 C 3 16.9 258
2022-12-05 2022-12-05 Romme-8 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2160/2 C str
2022-12-05 2022-12-05 Romme-5 Haku D.F. Haku D.F.   [v 4] 2140/3 D 1 18.0 209
2022-12-05 2022-12-05 Romme-1 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 5] 2140/8 B 1 15.7 267
2022-11-24 2022-11-24 Rättvik-9 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/1 D str
2022-11-24 2022-11-24 Rättvik-2 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 5] 1640/11 C 6 13.1 733
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-8 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2160/9 C str
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-7 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 5] 2140/6 C 3 16.8 705
2022-10-31 2022-10-31 Rättvik-9 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/2 D 0 19.3 847
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-10 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2160/2 D 5 18.7 405
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-3 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2140/3 C 8 16.4 39
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-7 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/10 C 8 19.3 302
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-6 Coogan Coogan   [v 8] 2140/11 D str
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-6 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2140/1 D 0 18.0 516
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-1 Madikken Freight Madikken Freight   [s 5] 2140/1 C 5 20.1 161
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-10 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2140/8 D 0 15.7 780
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-2 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/12 D 7 18.7 684
2022-09-12 2022-09-12 Romme-7 C'est mon Tour C'est mon Tour   [v 3] 2140/11 C 0 17.8 353
2022-09-12 2022-09-12 Romme-6 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2160/6 C 6 15.9 486
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-9 Boyson Village Boyson Village   [v 9] 1660/7 B 0 15.2 574
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-7 Madikken Freight Madikken Freight   [s 5] 2140/9 D 0 19.3 1049
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-6 Village Queen Village Queen   [s 3] 2140/7 C 0 21.6g 847
2022-08-26 2022-08-26 Romme-8 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2140/9 D 6 14.2 894
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-4 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 5] 2140/13 C 0 17.6 946
2022-07-29 2022-07-29 Romme-5 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 5] 2140/2 D 6 15.4 798
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-9 Boyson Village Boyson Village   [v 9] 2180/9 C 6 16.5 528
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-7 C'est mon Tour C'est mon Tour   [v 3] 2140/1 D 6 17.9 146
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-6 My Andovra My Andovra   [s 5] 2140/3 C str
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-4 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2160/9 D 0 19.6 662
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-9 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/1 D 0 g 1149
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-10 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 5] 2640/3 D 6 17.4g 651
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-4 My Andovra My Andovra   [s 5] 2140/11 D 0 14.7 664
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-3 Receiver Control Receiver Control   [v 4] 2160/14 D 0 18.7 1703
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-9 C'est mon Tour C'est mon Tour   [v 3] 2140/2 D 4 19.9 205
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-4 My Andovra My Andovra   [s 5] 2140/3 D 4 13.5 101
2022-06-25 2022-06-25 Rättvik-2 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2160/11 A str
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-6 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 10] 2140/12 D 0 15.5 1415
2022-06-17 2022-06-17 Romme-8 My Andovra My Andovra   [s 5] 2140/2 C 4 15.0 304
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-7 Receiver Control Receiver Control   [v 4] 2140/7 C 3 17.1 41
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-6 Massaj Käll Massaj Käll   [v 6] 2140/3 C 7 15.5g 265
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-5 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 10] 2140/7 C 0 g 122
2022-06-03 2022-06-03 Rättvik-4 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/1 D 0 18.3 494
2022-06-02 2022-06-02 Romme-8 Receiver Control Receiver Control   [v 4] 1640/2 D 5 19.0g 653
2022-06-02 2022-06-02 Romme-7 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2140/12 B 2 16.2 39
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-9 Receiver Control Receiver Control   [v 4] 2140/10 C 5 18.3 131
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-8 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/6 C 6 21.7g 141
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-5 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 10] 2140/1 C 4 16.4 244
2022-05-25 2022-05-25 Romme-10 My Andovra My Andovra   [s 5] 2140/8 D 7 14.8 765
2022-05-17 2022-05-17 Rättvik-1 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2140/15 A 4 14.7 54
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-9 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/2 D 6 18.1 210
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-6 Massaj Käll Massaj Käll   [v 6] 2160/12 D 6 15.3 1591
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-5 Krimhild Krimhild   [s 6] 2660/7 C 0 32.7 1385
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-8 My Andovra My Andovra   [s 5] 1640/3 A 4 14.2 75
2022-04-29 2022-04-29 Romme-10 Massaj Käll Massaj Käll   [v 6] 1660/7 D 4 15.1 491
2022-04-22 2022-04-22 Rättvik-7 My Andovra My Andovra   [s 5] 2160/13 A 2 15.8 125
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-10 My Andovra My Andovra   [s 5] 2640/3 D 0 15.8 1311
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-2 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2640/6 C 2 17.0 73
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-6 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/3 C 6 19.7 557
2022-04-01 2022-04-01 Solvalla-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 1640/6 D 0 13.4 186
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-10 My Andovra My Andovra   [s 5] 2640/10 C 0 16.0 277
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-2 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/3 D 8 18.6 876
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 1640/9 C 5 13.2 141
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-6 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2140/1 A 2 16.5 18
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-4 My Andovra My Andovra   [s 5] 1640/1 D 6 13.7 55
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-3 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2160/13 B 1 15.9 181
2022-02-25 2022-02-25 Romme-2 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/6 C 3 19.2 202
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-2 Krimhild Krimhild   [s 6] 2160/9 C str
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-1 My Andovra My Andovra   [s 5] 1640/3 C 1 15.5 34
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-8 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 10] 2140/7 B 0
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-5 Timogene Timogene   [v 6] 2140/6 C 0
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-9 My Andovra My Andovra   [s 5] 2140/1 D 1 15.1 97
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-5 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 1640/7 C 4 15.1 173
2022-02-04 2022-02-04 Romme-5 Timogene Timogene   [v 6] 2660/6 D 0
2022-01-28 2022-01-28 Romme-1 Miss Lindra Miss Lindra   [s 4] 2140/6 C 0 20.3 327
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-9 My Andovra My Andovra   [s 5] 2140/5 D 2 16.4 146
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-8 Timogene Timogene   [v 6] 1640/10 C 0 15.5 1594
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-1 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2140/8 C 4 16.7 367
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-10 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2140/4 D 0 16.5g 426
2022-01-17 2022-01-17 Romme-7 Yvaine Gene Yvaine Gene   [s 10] 2160/11 C 0 17.1 1863
2022-01-17 2022-01-17 Romme-5 Timogene Timogene   [v 6] 2160/7 B 0 18.1 1170
2022-01-09 2022-01-09 Romme-10 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2140/9 C 3 15.4 212
2022-01-09 2022-01-09 Romme-3 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 6] 2140/8 C 2 17.7 67
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-5 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 7] 2140/8 D 7 15.4 680
2023-12-29 2023-12-29 Romme-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 8] 2140/4 D 0 g 1011
2023-12-29 2023-12-29 Romme-4 Le Sano Le Sano   [s 5] 2160/6 A 0 19.6g 396
2023-12-22 2023-12-22 Romme-8 Isabelline Am Isabelline Am   [s 5] 2140/8 D 0 g 750
2023-12-15 2023-12-15 Romme-8 Sognatore Sognatore   [v 6] 2140/10 D 0 15.9 556
2023-12-15 2023-12-15 Romme-5 Cayenne C.G. Cayenne C.G.   [s 3] 2140/10 D 0 18.7 1081
2023-12-15 2023-12-15 Romme-4 Sognare Sognare   [s 8] 2140/3 C 3 15.5 497
2023-12-11 2023-12-11 Romme-4 Kee Keeper Kee Keeper   [v 5] 2140/5 C 1 15.2 28
2023-12-05 2023-12-05 Romme-6 Elros Alwe Elros Alwe   [v 4] 2160/6 C 6 37.9 61
2023-12-05 2023-12-05 Romme-5 Miss Lindra Miss Lindra   [s 5] 2140/6 D 2 19.3 229
2023-12-01 2023-12-01 Romme-10 Cayenne C.G. Cayenne C.G.   [s 3] 2140/1 C 0 20.6g 156
2023-12-01 2023-12-01 Romme-5 Madikken Freight Madikken Freight   [s 6] 2140/1 D 0 19.4 859
2023-12-01 2023-12-01 Romme-1 Nanny Keeper Nanny Keeper   [s 2] 1640/2 C 4 17.6 115
2023-11-26 2023-11-26 Rättvik-10 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 8] 1640/9 D 6 13.8 990
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-9 Sognatore Sognatore   [v 6] 2140/6 D 3 14.3 972
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-1 Le Sano Le Sano   [s 5] 2160/4 C 6 17.7 775
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-5 Cayenne C.G. Cayenne C.G.   [s 3] 2140/8 C 7 18.6 469
2023-11-16 2023-11-16 Romme-1 Danceinthedark F. Danceinthedark F.   [s 3] 2140/3 A 2 15.6 111
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-6 Miss Lindra Miss Lindra   [s 5] 2140/2 D 6 17.3 808
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-5 Madikken Freight Madikken Freight   [s 6] 2140/11 B 0 18.7 788
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-2 Give Me Five Give Me Five   [v 9] 2140/2 D 7 17.3 736
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-1 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 8] 2140/12 D 7 16.9 711
2023-10-24 2023-10-24 Eskilstuna-5 Madikken Freight Madikken Freight   [s 6] 2140/6 D 0 19.9 878
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-4 Miss Lindra Miss Lindra   [s 5] 2140/8 C 3 17.7 137
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-3 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/1 C 7 17.5 104
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-6 Kee Keeper Kee Keeper   [v 5] 2140/12 D 0 g 252
2023-10-13 2023-10-13 Romme-8 Sognatore Sognatore   [v 6] 2160/11 D 0 16.3 667
2023-10-13 2023-10-13 Romme-2 Cayenne C.G. Cayenne C.G.   [s 3] 2140/8 D 6 17.9 611
2023-10-13 2023-10-13 Romme-1 Mälarstens Sagari Mälarstens Sagari   [v 3] 2140/3 D 0 g 588
2023-10-13 2023-10-13 Solvalla-1 Marccain Boko Marccain Boko   [s 4] 2140/5 B str
2023-10-13 2023-10-13 Romme-9 Le Sano Le Sano   [s 5] 2140/2 B 3 17.7 132
2023-10-10 2023-10-10 Bollnäs-4 Will I Am Will I Am   [v 7] 2640/4 D 7 15.2 412
2023-10-09 2023-10-09 Romme-8 Give Me Five Give Me Five   [v 9] 1640/9 C 6 15.5 299
2023-10-09 2023-10-09 Romme-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 8] 2140/9 D 0 15.5 443
2023-10-09 2023-10-09 Romme-2 Madikken Freight Madikken Freight   [s 6] 2160/15 D 0 17.5 721
2023-10-06 2023-10-06 Rättvik-10 Sognatore Sognatore   [v 6] 2160/10 D 1 16.5 340
2023-10-02 2023-10-02 Färjestad-7 Danceinthedark F. Danceinthedark F.   [s 3] 2160/7 C 2 15.3 148
2023-10-02 2023-10-02 Färjestad-5 Marccain Boko Marccain Boko   [s 4] 2140/3 D 5 16.0 102
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-4 Kee Keeper Kee Keeper   [v 5] 2640/2 D 1 15.2 57
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-2 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/11 D 7 17.2 889
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-5 Madikken Freight Madikken Freight   [s 6] 2160/12 C 6 18.2 890
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-3 Give Me Five Give Me Five   [v 9] 2140/10 D 0 17.6 498
2023-09-17 2023-09-17 Rättvik-6 Danceinthedark F. Danceinthedark F.   [s 3] 2140/5 B 6 17.7g 104
2023-09-17 2023-09-17 Rättvik-4 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/5 D 0 17.1 390
2023-09-17 2023-09-17 Rättvik-1 Cayenne C.G. Cayenne C.G.   [s 3] 2140/8 D 0 23.0g 1020
2023-09-15 2023-09-15 Romme-11 Madikken Freight Madikken Freight   [s 6] 2140/5 C 4 19.6 432
2023-09-15 2023-09-15 Romme-7 Kee Keeper Kee Keeper   [v 5] 2140/1 C 2 14.3 64
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-7 Will I Am Will I Am   [v 7] 2140/6 C 4 14.4 43
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-2 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/2 C 5 17.1 85
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-4 Marccain Boko Marccain Boko   [s 4] 2140/4 C 7 16.6 51
2023-08-29 2023-08-29 Romme-5 Danceinthedark F. Danceinthedark F.   [s 3] 2140/2 B 3 15.5 127
2023-08-29 2023-08-29 Romme-1 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/7 D 0 18.4 1028
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-7 Will I Am Will I Am   [v 7] 1640/9 C 0 14.0 100
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-5 Piller Tabac Piller Tabac   [v 9] 2140/1 D str
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-4 Miss Lindra Miss Lindra   [s 5] 1640/5 D 0 g 198
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-6 Isabelline Am Isabelline Am   [s 5] 2140/2 D 0 g 533
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-1 Danceinthedark F. Danceinthedark F.   [s 3] 2140/9 D 3 16.4 1380
2023-08-03 2023-08-03 Gävle-11 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 1640/3 D 3 15.9 289
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-9 Isabelline Am Isabelline Am   [s 5] 2160/13 B 5 16.7 215
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-7 Danceinthedark F. Danceinthedark F.   [s 3] 2140/3 D 0 20.2g 437
2023-07-17 2023-07-17 Rättvik-3 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2160/15 C 0 19.2 1589
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-2 Danceinthedark F. Danceinthedark F.   [s 3] 2140/3 D 4 18.1 259
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-3 Magique A.F. Magique A.F.   [v 6] 2140/1 C 0 17.0g 233
2023-06-19 2023-06-19 Romme-4 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 7] 2160/11 A 6 15.3 211
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-4 Sognatore Sognatore   [v 6] 2140/11 B 4 16.9 71
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-2 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/3 C 8 18.9 99
2023-05-25 2023-05-25 Rättvik-8 Miss Lindra Miss Lindra   [s 5] 2140/4 D 7 18.5 819
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-7 Edwards Bianca Edwards Bianca   [s 5] 2140/9 D 0 18.2 754
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-4 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 7] 2140/9 A 6 14.8 102
2023-05-07 2023-05-07 Romme-2 Miss Lindra Miss Lindra   [s 5] 2160/13 C 0 19.4 227
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-2 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 2140/4 B 0 30
2023-04-21 2023-04-21 Rättvik-7 Mr Ben Bishop Mr Ben Bishop   [v 7] 2140/3 C 6 14.5 108
2023-04-12 2023-04-12 Solvalla-9 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 2140/2 D 0 14.5 1662
2023-04-04 2023-04-04 Bollnäs-7 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/3 D 0 18.2 446
2023-04-04 2023-04-04 Bollnäs-5 Kuta Ålj Kuta Ålj   [s 4] 2140/1 D 0 g 325
2023-04-04 2023-04-04 Bollnäs-1 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 1640/9 C 3 13.6 464
2023-03-10 2023-03-10 Romme-6 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 2140/9 C 0 16.1 464
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-9 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 2140/3 B 0 17.3 214
2023-02-23 2023-02-23 Bollnäs-1 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 1640/3 D 4 16.5 49
2023-02-17 2023-02-17 Romme-6 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 2140/10 C 0 17.1 226
2023-02-10 2023-02-10 Romme-6 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/8 D 0 17.9 289
2023-02-01 2023-02-01 Solvalla-6 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 2140/12 B str
2023-01-20 2023-01-20 Romme-4 Sassy Since Birth Sassy Since Birth   [s 6] 1640/6 B 3 13.6 188
2023-01-15 2023-01-15 Romme-1 Haku D.F. Haku D.F.   [v 5] 2140/9 B 6 19.5 38
2023-01-06 2023-01-06 Romme-8 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 8] 2140/1 D 2 15.6 308
2024-05-17 2024-05-17 Romme-6 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 9] 1640/6 C 0 12.6 649
2024-05-14 2024-05-14 Bollnäs-2 Kee Keeper Kee Keeper   [v 6] 2140/9 C str
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-6 Miss Lindra Miss Lindra   [s 6] 2140/2 D str
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-4 Boyson Village Boyson Village   [v 11] 1640/4 D 7 15.5 375
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-3 Cayenne C.G. Cayenne C.G.   [s 4] 1640/4 C 0 g 36
2024-05-07 2024-05-07 Romme-5 Dalens Rödluva Dalens Rödluva   [s 4] 2140/10 C 5 19.0 395
2024-05-03 2024-05-03 Rättvik-10 Nanny Keeper Nanny Keeper   [s 3] 2160/13 C 5 17.0 415
2024-05-03 2024-05-03 Rättvik-9 Kee Keeper Kee Keeper   [v 6] 2160/8 B 0 15.3 196
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-3 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 9] 1640/3 D 5 13.8 517
2024-04-23 2024-04-23 Romme-3 Miss Lindra Miss Lindra   [s 6] 2140/5 D 0 16.7 662
2024-04-23 2024-04-23 Romme-2 Isabelline Am Isabelline Am   [s 6] 1640/10 D 0 g 883
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-4 Kee Keeper Kee Keeper   [v 6] 2640/4 C 3 15.0 181
2024-04-12 2024-04-12 Rättvik-7