V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-5 Ristretto Ristretto   [v 8] 2640/6 D

Nyheter för travkusk


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare ..


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare i en liten skala. För ett år köpte hon en gård vid Rommetravet och har nu sju hästar i träning. En av dessa är jättelöftet No Doubt som slog igenom rejält förra måndagen. I sitt försök till E3 vann hästen på det nya svenska rekordet, 1.10,5 över 1640 meter med autostart. Detta trots ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Det var en femstjärnig prestation, absolut. Jag trodde innan loppet att jag kanske kunde köra 1.12. Att han sedan vann på en 1.10-tid är helt otroligt. Det är nästan obeskrivligt stort för mig att hästen gör en sådan prestation. Det kommer nog ta ett tag att smälta innan man förstår hur bra han var i försöket, säger Emilia Leo.
– Innan det loppet var jag inne på att jag skulle försöka vinna försöket för att få ett bra startspår i finalen. Allt verkar bra med hästen efteråt och så här långt ser han ut att ha tagit det på bästa sätt.

”Visade tidigt talang – en glad och positiv häst”
No Doubt har vunnit fyra lopp på nio starter och sprungit in drygt 300 000 kronor. Förutom att Emilia Leo tränar hästen är hon även delägare och uppfödare tillsammans med sin mamma. Hon märkte tidigt att det var något extra på gång.
– Ända sedan hästen blev inkörd har han visat fin teknik. Han har sprungit med huvudet mellan benen och krökt på nacken och glänst. På vintern som tvååring kändes det som att det var något extra och han visade tidigt talang.
– Han har otroligt lätt för sig och behöver inga skydd på benen varken hemma eller i loppen. Det är en otroligt fin travare som tycker om att jobba. En väldigt glad och positiv häst, säger Emilia.

Bet av Emilias mamma långfingret
Det sistnämnda kan dock inte sägas om No Doubts mamma, Als Alicia. Hon bet nämligen av ett finger(!) på Emila Leos mamma när hon var hos hästen i hagen.
– Hon är rentav elak eller farlig och sur nio dagar av tio. När sista fölet kom i våras, en halvsyster till No Doubt, så kom min mamma lite för nära de första två veckorna. Då bet hon av hon av henne långfingret och det var fingertoppen som rök. Då sa vi att nu får det vara nog men så bra som No Doubt nu har sprungit så kanske det blir något föl till.
– Hon fick fölet så sent och fick därför gå tom i år. Tanken var som sagt att det skulle vara det sista fölet men nu har jag övertalat mim mamma att vi måste betäcka henne nästa år också.
Så mammans elakhet har alltså inte nedärvts på No Doubt?
– Nej, han är precis tvärtom. Han är en riktigt skön individ som aldrig har en dålig dag. Men jag tror att han har fått en viss hårdhet från mamman som han visar i loppen. Han har nog nedärvt skallen för han är väldigt tuff och hård på banan, säger Leo.

Hur känns det för dig som en liten och relativt färsk tränare att ha en egentränade häst i en E3-final?
– Det är jättestort att vara med och ännu större när hästen har chansen att vinna. Det blir även lite extra när det är egentränat och att jag även har fött upp honom. Jag har fått chansen att köra många bra hästar åt andra men tanken är att jag ska börja träna lite mer för jag håller på och bygger ut gården som jag köpte.

”Tror på bra chans - kan bli första med jänkarvagn”
No Doubt har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i ”korta E3-finalen”. Distansen är 1640 meter och det är en optimistisk och segersugen Emilia Leo som kör ut till start på lördag i V75-6.
– Han har ett bra spår och jag ska göra vad jag kan för att komma till ledningen. Helst vill man ju undvika dödens, nu vann han från den positionen i försöket, men jag vågade inte chansa att sitta kvar i rygg på ledaren. Han har tävlat bäst utan rygg tidigare och från spår två behöver jag inte låsa mig vid någon taktik. Men det vore drömmen att få köra honom i ledningen, säger Emilia Leo.
– Jag tycker att han ska vara en av favoriterna och från ledningen tror jag på bra chans. Det är ett plus också att det är hemmaplan. Att bara kunna ta hästen i grimskaftet och gå med honom ner till banan och slippa transporten.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt kommer jag att sätta på en bike den här gången. Men det bestämmer jag först efter värmningen. Om han ska gå i en jänkarvagn så kommer jag nog att värma i den. Annars blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Titan Sensation Titan Sensation   [v 7] 1640/2 0 g 322
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-2 Micke Pine Micke Pine   [v 12] 2140/5 0 19.8 861
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-2 Titan Sensation Titan Sensation   [v 7] 2140/1 0 20.2 1040
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Micke Pine Micke Pine   [v 12] 2140/3 8 17.4 358
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 Micke Pine Micke Pine   [v 12] 2140/5 5 15.3 613
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-4 Peggy Frontline Peggy Frontline   [s 7] 1640/2 0 17.8 473
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Micke Pine Micke Pine   [v 12] 2140/4 5 16.6 86
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 Titan Sensation Titan Sensation   [v 7] 2640/7 0 19.8 464
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-9 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2160/6 C 0 g 533
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 3160/4 C 0 20.0 394
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-9 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/6 D 0 21.1g 1480
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2640/11 C 0 18.4 643
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 1640/9 D str
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-6 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 1640/2 D 5 15.0 229
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 1660/10 D 0 16.6 570
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2640/7 D 0 18.4 572
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-9 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2160/8 D 0 18.8g 289
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 1660/8 D 0 g 786
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 5] 2140/6 D 0 g 514
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 5] 2140/2 D 0 20.9 541
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-9 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2140/8 C 3 16.5 268
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2100/5 D 0 g 169
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-3 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/9 D 6 18.1 586
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2188/15 C 0 17.2 161
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2640/7 D 0 17.2 192
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/8 D 7 18.6g 812
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 1640/1 B 1 16.2 31
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2160/13 A 3 18.0 161
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2140/7 C 5 18.1 143
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-10 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/2 D 6 19.9 419
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2160/10 C 7 16.5 397
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 3140/9 B 0 620
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-5 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/9 D 0 19.3 871
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-4 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2140/12 A str
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-7 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 1660/7 D 3 15.5 719
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2660/12 B 4 18.8 603
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2140/2 B 7 18.9 372
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2140/1 A 0 20.5 343
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 1660/12 A 0 27.1g 95
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2140/3 C 3 17.1 254
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-8 Ristretto Ristretto   [v 5] 1640/6 B 0 g 205
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2140/3 C 7 19.7 354
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-9 Ristretto Ristretto   [v 5] 2140/7 B 6 21.9g 32
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2160/9 C 0 18.2 601
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-6 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2140/2 D 3 20.0 308
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2140/6 D 0 g 1016
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 1660/3 C 5 20.4 248
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Garant Sund Garant Sund   [v 7] 1680/11 D 2 15.8 768
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 1660/7 C 5 19.6 466
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2100/1 D 0 25.8g 200
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 6] 2140/11 D 0 21.4g 674
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-5 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 8] 2160/12 D 0 16.9 564
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 8] 2680/10 B 7 18.2 327
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/8 C 0 19.3 105
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Ristretto Ristretto   [v 6] 1640/5 C 0 g 108
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-1 Ristretto Ristretto   [v 6] 2140/3 B 7 16.9 50
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-2 Karma Chameleon Karma Chameleon   [s 6] 2160/8 B 3 19.5 186
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Ristretto Ristretto   [v 6] 2140/4 B 2 15.4 28
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-6 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2160/10 A 0 19.0 386
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-3 Karma Chameleon Karma Chameleon   [s 6] 1640/9 C 6 17.7 403
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-2 Ristretto Ristretto   [v 6] 2160/7 A 2 17.8 45
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-2 Ristretto Ristretto   [v 6] 2140/9 B 0 17.7 231
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-7 Ristretto Ristretto   [v 6] 1640/5 C 3 15.7 608
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Ristretto Ristretto   [v 6] 2160/13 B 6 18.5 291
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Chahna Chahna   [s 7] 2660/7 B str
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-12 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2140/5 D 0 g 306
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-7 Karma Chameleon Karma Chameleon   [s 6] 2140/1 D 4 18.2 45
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-2 Chahna Chahna   [s 7] 2060/11 B 3 15.7 289
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-10 Ristretto Ristretto   [v 6] 1660/2 B 0 22.7g 24
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Ristretto Ristretto   [v 6] 2040/7 A 4 19.3 53
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Chahna Chahna   [s 7] 2060/7 B 6 18.4g 69
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-6 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2140/11 C 3 14.8 245
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-9 Ristretto Ristretto   [v 6] 2140/1 C 0 g 72
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Chahna Chahna   [s 7] 1660/14 D 0 16.4 416
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-9 Ristretto Ristretto   [v 6] 2140/2 D 1 17.0 345
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Chahna Chahna   [s 7] 2160/9 B 0 17.3g 57
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Ristretto Ristretto   [v 6] 1640/1 B 0 g 244
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-8 Ristretto Ristretto   [v 6] 1640/7 B 7 21.5g 116
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Ristretto Ristretto   [v 6] 2160/8 B str
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 Ristretto Ristretto   [v 6] 2140/2 C 0 20.5g 325
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-8 Crescent Crescent   [h 4] 2140/1 D 7 17.2 356
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 2140/1 D 0 18.7 776
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-1 Olsims Erik Olsims Erik   [v 7] 1640/2 D 0 g 418
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Olsims Erik Olsims Erik   [v 7] 2660/10 D 0 35.2g 434
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 10] 2660/11 A 4 16.4 267
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Ristretto Ristretto   [v 7] 2660/6 C 0 18.6g 507
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Chahna Chahna   [s 8] 2140/11 B 0 18.5 624
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Ristretto Ristretto   [v 7] 2140/5 C 5 16.8g 35
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-8 Ristretto Ristretto   [v 7] 1640/10 C 3 14.1 804
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-3 Chahna Chahna   [s 8] 2140/1 B 7 17.4 197
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-6 Ristretto Ristretto   [v 7] 2640/9 D 5 17.2 310
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Chahna Chahna   [s 8] 2660/10 B 6 20.0 124
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-1 Ristretto Ristretto   [v 7] 2160/15 B 4 16.2 705
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-3 Ristretto Ristretto   [v 7] 2640/7 C 0 g 76
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Ristretto Ristretto   [v 7] 2100/3 B 2 18.9 88
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Ristretto Ristretto   [v 7] 2040/2 D 2 16.6 238
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Ristretto Ristretto   [v 7] 2160/11 D 3 18.1 250
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-8 Ristretto Ristretto   [v 7] 2100/6 D 3 20.0 78
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-2 Ristretto Ristretto   [v 7] 2140/10 C 7 19.4g 142
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-1 Ristretto Ristretto   [v 7] 2140/5 B 0 21.9g 22
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-9 Chahna Chahna   [s 8] 2140/12 A 0 18.6g 464
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-1 Ristretto Ristretto   [v 7] 2140/9 B 0 17.9g 151
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-2 Ristretto Ristretto   [v 7] 1640/7 B 6 18.2 39
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-5 Chahna Chahna   [s 8] 2160/13 A 0 18.8 211
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 Hot Tonai Hot Tonai   [s 6] 1640/7 D 0 14.8 223
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Ristretto Ristretto   [v 8] 2160/6 D 0 g 199
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 Ristretto Ristretto   [v 8] 2640/1 D 0 17.4 597
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Ristretto Ristretto   [v 8] 2160/6 D 0 18.3 238
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Ristretto Ristretto   [v 8] 2140/3 B 2 16.2 222
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2640/3 D 0 18.6 1696
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-6 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 11] 2160/8 B 4 14.9 349
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Chahna Chahna   [s 9] 2160/4 D 7 18.6 540
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Ristretto Ristretto   [v 8] 2640/7 A 0 20.8g 82
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-3 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 1640/8 D 0 17.4 259
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-2 Ristretto Ristretto   [v 8] 2640/8 B 6 17.7 1057
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-8 Ristretto Ristretto   [v 8] 2140/1 C 0 g 1093
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-10 Chahna Chahna   [s 9] 2140/9 D 0 22.8 174
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Crescent Crescent   [h 5] 2140/3 D 5 19.5 366ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se