V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.Faktum är att ingen ens har varit i närheten.Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trav..


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.
Faktum är att ingen ens har varit i närheten.
Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trava en meter på innerspår gör hästens prestation på 1.08,4/1 609 meter i elitloppsloppsförsöket 2017 ännu mer unik.
Men Bold Eagle kunde inte återhämta sig från urladdningen och var sig inte lik som megafavorit i finalen.
Året efter återkom han för revansch, men fälldes av en kritiserad startkalabalik som drog ut på tiden och stressade hästen galopp.
Då meddelade kretsen kring hästen direkt efter loppet att man inte återvänder till Elitloppet.
Snart två år senare har man tänkt om.

På väg att bli vinstrikast genom tiderna
Nu talar nämligen allt för att den svenska travpubliken får en chans till att uppleva fenomenet som står på randen till att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Vid ett besök hos tränaren Sebastian Guarato på dennes träningsanläggning i Normandie inför uppladdningen till söndagens Prix d’Amerique så bekräftar han att man gör en ny satsning mot Solvalla i maj.
- Han har blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver, berättar Sebastien Guarato.
Nioåringen måste givetvis få en inbjudan från Solvalla för att få starta i Elitloppet, men för en häst som tjänat 50 miljoner kronor och har Bold Eagles status torde detta vara en formalitet.

Robin Johansson, Kanal 75


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar ..


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar om två svenska platser i till kallblodsloppen på Vincennes som avgörs 16 och 20 februari.
Dennes baneman från V75 på Bergsåker, Guldtopp, finns bland utmanarna liksom regerande svenska mästarinnan Minelli.
En annan intressant deltagare är segervane Backegubben som återkommer efter fyra månaders vila.
De två främsta hästarna i söndagens lopp, som ingår i GS75-spelet, får chansen att åka till Paris medan de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut 28 januari.

Startlista Uttagningslopp Vincennes
2 140 meter autostart

1 Guli Tor – Rikard N Skoglund (Jan-Olov Persson)
2 Backegubben – Björn Karlsson
3 Sippson – Ulf Eriksson (Lars Rosén)
4 Guli Rubin – Ulf Ohlsson (Jörgen Westholm)
5 Ängsborken – Jimmy Jonsson (Alf Jonsson)
6 Minelli – Jorma Kontio (Anders Hafstad)
7 Guldtopp – Magnus A Djuse (Daniel Wikberg)
8 Tåga Kongen – Tomas Pettersson (Jan-Olov Åberg)
9 Joel Klipp – Per Linderoth (Johan Gunnarsson)
10 Fanny Tabac – Robert Skoglund
Förstapris: 50 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Face the Truth Face the Truth   [v 6] 2640/2 0 19.2 329
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Face the Truth Face the Truth   [v 6] 2140/8 2 16.5 257
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Lönshults Signe Lönshults Signe   [s 8] 1640/5 0 16.7 258
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 5] 2140/13 6 20.2g 97
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-9 Face the Truth Face the Truth   [v 6] 2660/11 3 17.7 132
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Önas Janne Önas Janne   [v 4] 2660/6 str
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Mellby Vargtass Mellby Vargtass   [v 7] 2140/10 4 17.1 39
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Eliax Eliax   [v 4] 1640/1 1 15.1 22
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 Magic Number Magic Number   [s 5] 2140/13 1 12.9 63
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Mellby Vargtass Mellby Vargtass   [v 7] 2160/15 3 16.3 60
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 5] 2140/5 0 18.6 357
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-1 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [h 2] 1640/5 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Apalachicola Apalachicola   [s 5] 2140/6 0 17.4 50
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-4 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 6] 1640/8 0 15.2 868
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-8 Cherie Sund Cherie Sund   [s 9] 2160/12 0 13.9 175
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-5 Eliax Eliax   [v 4] 2140/5 3 15.9 544
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-6 Golden Speed Golden Speed   [v 4] 2640/4 D 0 g 929
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Golden Speed Golden Speed   [v 4] 2140/1 C 5 17.7 129
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Ida Chip G.L. Ida Chip G.L.   [s 5] 1640/2 A 1 17.5 68
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-10 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 2140/10 D 0 17.4 636
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Golden Speed Golden Speed   [v 4] 2140/3 D 0 17.3 1297
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Power Parks Power Parks   [s 3] 2140/2 C 0 18.5 97
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Power Parks Power Parks   [s 3] 2140/12 A 3 18.8 199
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-1 Power Parks Power Parks   [s 3] 2140/5 C 7 19.0g 467
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-7 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2640/10 C 0 17.3 246
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-9 Fonzan Sund Fonzan Sund   [s 7] 2140/8 C 5 14.7 397
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-5 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 7] 1640/2 D 0 14.7 520
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-5 Fonzan Sund Fonzan Sund   [s 7] 3140/7 D 0 g 242
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 5] 2148/5 B 1 17.4 87
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Global Rebel Global Rebel   [v 5] 1640/12 A 1 12.7 82
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-11 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 4] 2140/4 D 7 16.9 375
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 5] 1640/8 A 0 g 38
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 Global Rebel Global Rebel   [v 5] 2140/3 A 1 15.2 21
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 5] 2168/13 A 1 17.0 175
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-1 Hot Pride Hot Pride   [v 5] 2140/4 D 0 14.5 162
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-12 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 5] 2140/12 D 6 16.1 193
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Pandora Frontline Pandora Frontline   [s 8] 2160/11 D 0 18.2 967
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-2 Face the Truth Face the Truth   [v 7] 2160/11 C 0 22.7g 573
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 1640/12 D 0 16.2 188
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Face the Truth Face the Truth   [v 7] 3140/6 D 0 g 825
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Cherie Sund Cherie Sund   [s 10] 2160/10 D 7 15.0 1059
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-9 Fonzan Sund Fonzan Sund   [s 7] 2140/11 D 0 18.8g 326
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 Face the Truth Face the Truth   [v 7] 2140/12 D 0 18.7 72
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 2140/6 B 0 20.9g 43
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-3 Eliax Eliax   [v 5] 1640/5 B 1 14.8 16
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Fonzan Sund Fonzan Sund   [s 7] 2640/14 D 0 17.3g 153
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-10 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 2140/1 D 1 18.4 109
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-5 Ingalill Laday Ingalill Laday   [s 4] 2140/12 D 0 17.4 338
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-1 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 2160/15 D 7 17.8 782
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-5 Eliax Eliax   [v 5] 2140/1 D 3 14.9 148
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-7 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 2160/7 C 0 g 263
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-8 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 2160/8 B 2 17.3 519
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-2 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 2140/13 B 5 17.5g 552
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-3 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 2140/4 D str
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-5 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 1640/10 C 3 16.2 206
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 1640/4 D 5 15.2 44
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Flying Postman Flying Postman   [v 6] 2640/1 D 7 16.6 429
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Apollonia Apollonia   [s 6] 2140/3 D 0 g 242
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-9 Todays Butterfly Todays Butterfly   [s 8] 1640/5 D 5 13.0 579
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-8 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 1640/7 D 0 g 63
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-5 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 2640/10 D 0 g 148
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-4 Sailfish Sailfish   [v 6] 2160/10 D 0 16.2 780
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Golden Speed Golden Speed   [v 5] 2140/2 D 1 18.6 38
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-8 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2140/7 C 4 16.1 1164
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-5 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 7] 1640/8 C 7 14.4 1085
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-9 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 7] 2640/3 D 0 16.6g 943
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2140/5 C 0 15.9 303
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 6] 2660/8 A 5 18.2 28
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 Sahbra Ås Sahbra Ås   [v 6] 2140/3 C 0 19.3 179
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 6] 2140/7 B 6 17.3g 40
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-2 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 6] 2160/13 A 0 17.2 109
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-8 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 4] 2140/8 B 0 g 29
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-1 Aventus Aventus   [v 7] 2140/7 B 0 22.5g 42
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-5 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2640/1 D 5 18.2 129
2018-11-16 2018-11-16 Romme-1 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/8 B 7 18.8 80
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Apollonia Apollonia   [s 7] 2160/13 D 0 15.3 531
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 4] 2140/11 C 1 16.1 24
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-8 Aventus Aventus   [v 7] 2140/1 C 4 18.4 296
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 4] 2140/11 C 1 16.4 84
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2640/8 C 2 16.3 75
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Sugar Beans Sugar Beans   [v 3] 2140/1 B 2 18.4 28
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-1 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 4] 2160/10 C 1 18.1 54
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Power Broline Power Broline   [v 6] 2140/5 B 0 g 69
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-7 Apollonia Apollonia   [s 7] 2140/8 D 0 15.9 466
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 4] 2140/9 C 4 20.0g 24
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-2 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 7] 2640/8 D 0 16.4 1201
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Apollonia Apollonia   [s 7] 2180/9 C 3 16.9 29
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 4] 2140/9 C 0 g 173
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Apollonia Apollonia   [s 7] 2140/2 D 5 16.2 96
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-4 Golden Speed Golden Speed   [v 6] 2140/1 C 7 17.5 564
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 4] 2140/1 B 5 17.2 53
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-7 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/8 B 0 g 507
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-1 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 4] 1640/9 A 1 16.1 24
2019-12-06 2019-12-06 Romme-4 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/4 B 3 17.0 333
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-2 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/11 B 0 16.7 371
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-8 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/1 D 0 14.5 559
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/3 D 0 g 303
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 4] 2140/12 C 2 15.1 43
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-10 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/9 D str
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 6] 2140/12 D 0 14.3 1046
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/6 B 2 16.0 177
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-13 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2160/6 B 2 16.4 31
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-7 Sugar Beans Sugar Beans   [v 4] 1640/8 C 0 g 116
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2640/2 B 2 16.4 29
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 Baron Hornline Baron Hornline   [v 9] 2660/10 A 0 18.5g 201
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Sugar Beans Sugar Beans   [v 4] 2140/2 D 0 17.8g 380
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/2 D 0 18.2 30
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-7 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/10 C 4 15.2g 218
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-6 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2160/13 C 0 17.1 57
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/3 C str
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-7 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/1 B str
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-5 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 5] 2140/10 B 0 g 43
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 5] 2140/7 B 4 18.1 41
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Timetorock'nroll Timetorock'nroll   [v 5] 1640/7 A 0 g 14ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se