V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkuskAllsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-952. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-743. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-534. Örjan Kihlstr..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-95
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-74
3. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-53
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 92-75-52
5. Peter Untersteiner, Halmstad, 70-45-58
6. Björn Goop, Färjestad, 68-34-32
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-48-39
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 61-80-73
9. Christoffer Eriksson, Jägersro, 56-55-50
10. Erik Adielsson, Solvalla, 54-40-21
11. Ulf Eriksson, Romme, 50-37-37
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 50-15-12
13. Kim Eriksson, Mantorp, 48-31-42
14. Oskar J Andersson, Romme, 46-50-29
15. Magnus A Djuse, Östersund, 46-38-26
Siffror till och med 23 juni

Kanal 75


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.Det blev skrällarnas d..


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.
Det blev skrällarnas dag och när krutröken skingrats betalade sju rätt 868 777 kronor.
En bidragande orsak till den höga utdelningen var Slide So Easy, som skrällde i Kalmarsundspokalen för sin tränare Flemming Jensen. Efter en tät upploppsstrid med flera hästar inblandade, avgjorde Slide So Easy kort före mål, streckad på blott tre procent.

Favoriten gav upp totalt
Favoriten Pastore Bob blåste direkt till ledningen och drog i ett jämnt 1.10,5-tempo. Men han var trött och slagen redan vid upploppets början och gav upp totalt. Utvändige Disco Volante tog tillfälligt över men kunde inte freda sig när Coktail Fortuna angrep från andra par utvändigt. Med i dennes rygg följde Slide So Easy och Flemming Jensen vred på i fjärdespår i utgången av sista kurvan. Dessa två gjorde upp till slut och dessutom kom Baron Gift med en vass slutspurt efter att ha suttit sist i kön. Slide So Easy kopplade ett säkert grepp den sista biten och vann på tiden 1.10,3/1640a. Det var nytt banrekord för utländska hingstar och valacker.
- Tempot var ju fint och loppet blev riktigt bra för vår del. Det kändes bra i sista kurvan och när han fick chansen bet det ju riktigt bra. Han är en fin häst som var väldigt bra, sa Flemming Jensen.

”Det var fel taktik”
Jensen fick utstå skarp kritik för två veckor sedan när han valde att köra i ledningen i Oslo Grand Prix och svara ut elitloppsvinnaren Ringostarr Treb. Då var Slide So Easy trött och slagen redan sjuhundra meter kvar men den här gången valde Flemming en annan taktik och resultatet blev betydligt bättre.
- Jag förstår att många tyckte det var fel och resultatet blev också dåligt så det var fel taktik, erkände Flemming.

Sjätte raka för obesegrade Velten Versailles
En imponerande uppvisning fick vi se i V75-4 där favoriten Velten Versailles tog sin sjätte raka seger och fortfarande är obesegrad. Den Holländsk-tränade hästen var bara bäst och Rick Ebbinge (som nyligen blev världsmästare) lämnade inget åt slumpen och körde fram utvändigt om ledaren 1300 meter kvar. Han kopplade enkelt greppet på ledande Royal T.H. och gled undan till en suverän seger med till synes gott om krafter kvar.
- Han var bra i ordning och gjorde ett mycket bra lopp. När tempot bedarrade tyckte jag att jag måste köra framåt för att kontrollera loppet. Han vann lätt, sa Rick Ebbinge.

”Det stod verkligen och vägde”
I V75-inledningen överraskade hårt betrodda Sevilla att hålla upp ledningen från innerspåret bakom startbilen. Samtidigt galopperade favoriten Cobbys Olifant i första sväng i en trång situation. Utvändigt om ledaren satt Sir Henry P.Hill och det var tätduon som gjorde upp över upploppet. Sir Henry P.Hill gick i närkamp med Sevilla och såg ut att vara koppla greppet när Sevilla kontrade invändigt. Men precis metern före mållinjen galopperade Sir Henry P.Hill snöpligt för Jörgen Westholm. Därmed gick segern till Sevilla, tränad och körd av Joakim Lövgren.
- Det stod verkligen och vägde och både jag och Jörgen gav allt med våra hästar. Det är en Ready Cash det här som har en annan motor. Är man rädd om benen så hjälper dom dig med de andra, sa Joakim Lövgren.

”Bananen” var bara bäst
I V75-2 fick Copaca Banana ett tufft lopp utvändigt om ledande Alicia Bore. Men trots det kopplade han greppet på upploppet och höll undan före Red Rock Canyon Ås som tassat med i ryggen. En riktig toppinsats och en bejublad hemmaseger för hästen som tränas av Maria Rosenberg som även äger tillsammans med Stefan Carlsson. Segertiden blev finfina 1.11,3/1640a.
- Han var jätteduktig. Den här gången fick han det tuffaste loppet och var bara bäst. Det var välförtjänt, sa segerkusken Kim Eriksson.

”Kunde inte fantisera om att han skulle vinna”
En jätteskräll på V75 blev det i den femte avdelningen när Lutfi Kolgjini styrde in Parizan Face åt sonen Adrian som tränar. Och det var verkligen ingen bluffseger, snarare tvärtom. Partizan Face fick en tuff inledning via tredje- och fjärdespår genom första kurvan innan Ludde dundrade framåt i ett offensivt upplägg. Han bombade ända till ledningen när Henriette Larsen släppte bakom Secret Mission, då denne fått utstå press i inledningen av spetskörningen. Partizan Face ångade på i täten och vid upploppets början fick Secret Mission chansen när Wingait C.H. galopperade utvändigt. Men Partizan Face stegade bara undan till en imponerande seger.
- Han har bra inställning och vann hur lätt som helst. Jag visste att det skulle bli en tråkig inledning eftersom han inte kan öppna något. Sedan låg han på rätt så kraftigt och det blev ett tufft förstavarv. Jag är otroligt imponerad och kunde inte fantisera om innan att han skulle vinna, sa Lutfi Kolgjini.

Revansch för Westholm ”Sitt livs bästa värmning”
Jörgen Westholm hade en olycklig start på dagen när Sir Henry P.Hill galopperade över mål i slutstriden. Men Westholm repade nytt mod efter den snöpliga målgaloppen och vann Kalmarsundsstayern i V75-6 med Flash Hammering. Westholm körde resolut till ledningen mitt i loppet och höll undan säkert före Vischio Holz den sista biten. En riktigt bra insats på tiden 1.14,4/3160.
- Han brukar rulla och fara i värmningen men i dag var det nog hans livs bästa värmning, sa Jörgen Westholm.
- Jag var väldigt sugen på att vinna loppet och tänkte att vi måste kliva fram. När jag klev iväg tänkte jag att vi får nog svar men vi kom med så hög fart att vi fick spets och det var nog vinstgivande. Han har varit nere i en formsvacka men nu är han på väg uppåt och kommer att få en rolig sommar. Det är en häst jag gillar, han är skönt flegmatisk och lat.

Shadow Gar fällde favoriten
Det blev favoritfall även i V75-avslutningen när In Toto Sund fick en tuff resa utvändigt om ledande Shadow Gar och inte orkade utmana denne. Hon höll bra som trea men åt Shadow Gar fanns inget att göra då hon gled ifrån till en lätt seger. Långt ut i banan toppspurtade Dear Friend men var för sent ute. Shadow Gar kördes förtjänstfullt av Christoffer Eriksson som drog i ett jämnt tempo, och tränar gör Jerry Riordan.
21 system klarade av att hitta alla sju vinnarna på V75 och belönades med 868 777 kronor för sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Kretsen kring Bold Eagle hoppade över Elitloppet i år och har i stället planerat för ett par andra starter i Sverige för hästen.&..


Kretsen kring Bold Eagle hoppade över Elitloppet i år och har i stället planerat för ett par andra starter i Sverige för hästen.
Åby Stora Pris i augusti verkar i allra högsta grad vara aktuellt efter söndagens seger på Vincennes i klass I-loppet Prix Rene Balliere. Hästens fjärde raka seger i loppet som gav ytterligare 72 500 euro i kassakistan för stjärnan som nu kommit upp i 46,7 miljoner kronor intjänat.
Bold Eagle - segerlös på fyra försök i år – fick till det igen och visade fortsatt segergnista.
Från innerspåret bakom bilen lyckades Björn Goop ta ledningen med Bold Eagle för att sedan spåra till mål.
Bold Eagle har sällan körts i ledningen och segern underlättades av att favoritspelade Looking Superb slog på en stor galopp kort efter start och sedan svarade för en ruskigt stark upphämtning till andrapriset.
Första 600 klockades till 1.08,8 och första 1100 meterna till 1.09,6 med Bold Eagle i täten. Jean Michel Bazire som tagit över träningen av norskfödde Looking Superb körde offensivt och hade tagit sig fram utvändigt ledaren när dryga varvet återstod av loppet.
Genom den sista kurvan drog Björn Goop upp farten rejält med Bold Eagle och såg ut att kunna haka av Looking Superb. Den norske succéhästen repade dock nytt mod ivrigt påhejad och var jämsides med vinnaren i mål.
Trea efter en stark spurt Detroit Castelets, på samma tid som de två första i mål, 1.10,2 över 2100 meter med bilstart.

Bold Eagle mot Åby
Bold Eagles ägare Pierre Pilarski och tränare Sebastien Guarato har tidigare meddelat att man vill prova Sverige igen i sommar med Bold Eagle. Att Björn Goop fått chansen bakom hästen är ett led i den matchningen.
I ett pressmeddelande som skickades ut i vintras talades både om Hugo Åbergs Memorial 30 juli och Åby Stora Pris 10 augusti för Bold Eagle.
Som det verkar är det senare loppet fortfarande aktuellt.
- Vi fick ett tydligt svar i veckan att söndagsloppet på Vincennes var viktigt för framtiden. Så att Bold Eagle gick bra nu var väldigt viktigt för Åby Stora Pris. Jag tror att Björn (Goop) kommer att lyfta hästen en hel del och att den ledsnat på Vincennes lite och trivs på mindre banor, säger Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen.
Hugo Åbergs Memorial på Jägersro verkar däremot ha strukits bort från turnéschemat.
Jon Walter Pedersen igen:
- Vi har ju kontinuerlig kontakt med kretsen runt och för ett par veckor sedan fick vi besked om Hugo Åbergs-loppet var ur planen och att hästen skulle göra den här starten i stället. Eventuellt kan det bli tal om ett lopp till i juli i Frankrike innan Bold Eagle går direkt till Åby Stora. Det är åtminstone det senaste beskedet jag har fått av fransmännen, säger Åbytravets sportchef.

Mikael Wikner, Kanal 75


Storloppet Nordic King hade samlat några av rasens bästa i loppet på den nybyggda banan i Härmä, tio mil öster om Vasa i Finland..


Storloppet Nordic King hade samlat några av rasens bästa i loppet på den nybyggda banan i Härmä, tio mil öster om Vasa i Finland på midsommardagen.
Tom Erik Solberg lotsade norske Odd Herakles till täten i sprinterloppet och segern var aldrig i nämnvärd fara med Norges för dagen bästa kallblod.
Tolv hästar fanns bakom bilen och det kördes i vrålfart i både andra, tredje och fjärdespår första 500 meterna som klockades till 1.19,5.
Björn Karlsson såg ut att komma bra till efter en snabb start från sitt tolftespår med Tangen Haap. Öppningen blev dock en fälla och Karlsson blev sittande som andra ekipage i tredjespår med tioåringen ända till den sista kurvan där det blev ett avancemang i fjärdespår.
Tangen Haap fullföljde storstilat endast två, tre längder efter vinnaren.
- Han kom i mål på tiden 1.21,1 och var helt ”rå”. Kan det finnas någon annan i kallblodsvärlden som gör om den prestationen? Odd Herakles provade de ju att köra i spåren i Elitkampen och han kom knappt till mål. Nej, jag är djupt imponerad av hästen, säger Björn Karlsson om ishockeytvillingarna Sedins häst som fick 123 000 kronor för tredjeplatsen.
Tvåa efter en starkt spurt från tredjeparet utvändigt slutade Smedheim Solan i träning hos Jan-Olov Persson och för dagen körd av Tapio Perttunen. Fyra Perssons andra häst i loppet, Tand Kraft med Mika Forss i sulkyn.

”Tänk ett lopp på innerspår”
Nordic Kings meste slitare Tangen Haap signalerade återigen att formen är absolut på topp.
- Det är för jävla synd det här att vi bara får bakspår den här säsongen. Hästen har utvecklats 200 meter till det här året och så har han inte fått framspår en gång nu när jag verkligen har fått till startsnabbheten på honom.
- Efter 500 meter kände jag att jag skulle vara skitnöjd om han bara tog pengar, och han är inte längre än två längder ifrån vinnaren ändå. Hur fort hade han travat om jag kunnat ge honom ett lopp på innerspår i dag? säger en trots allt nöjd Björn Karlsson.
Solängettränaren deltog i ett tvådagarsmeeting på banan i Härmä. På midsommaraftonen vann Björn och hustrun Idas Backegubben ett femåringslopp med drygt 50 000 kronor i förstapris på banan som ligger ungefär i jämnhöjd med Umeå.

”Ohyggligt tråkigt”
Om allt fungerar väntar ett lopp på Solvalla i mitten av juli och ett lopp i Bollnäs i början av augusti för Tangen Haap.
- Det är faktiskt ohyggligt tråkigt att de som lägger propositionerna inte erbjuder fler lopp i sommar för hästar som Tangen Haap. De som skriver ut loppen räknar väl med att alla ska vara med i SM. Men i SM får inte vi med norskfödda hästar vara med, Art Kjarvald, Smedheim Solan, Lome Brage och vår häst då. Så vi har ett stort mål kvar i år och det är Unionskampen på Färjestad i september. Vi får hoppas på ett framspår där! säger Björn Karlsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


4 420 personer såg midsommardagens tävlingar på Rättvikstravet där fyra försökslopp i unghästserien Breeders’ Cr..


4 420 personer såg midsommardagens tävlingar på Rättvikstravet där fyra försökslopp i unghästserien Breeders’ Crown stod på programmet.
Jättefavorit på Grand Slam 75-spelet var Solvallatränaren Daniel Redéns Conrads Rödluva som åkte dit i finalen av Drottning Silvias Pokal i mitten av maj.
Något störde fuxan den dagen men nu var allt som vanligt igen. Örjan Kihlström blev avlöst i dödspositionen och fick andrapar utvändigt med jättefavoriten och framme i ledningen fick Jorma Kontio bestämma tempot första rundan med Global Vintage.
På den sista bortre långidan fick Conrads Rödluva kliva på i spåren, rundade till ledningen i ett huj och lämnade konkurrenterna på spänstiga ben.
Tränaren Daniel Redén menade att Rödluvan var sig själv igen. Även Örjan Kihlström var imponerad över stoet som vann på tiden 1.12,7 över 2140 meter autostart.
- Hon var verkligen fin. Jag trodde nog när jag gav mig av där att det skulle bli sista 700 meterna i tredjespår eftersom det hade gått så sakta. I stället satt hon i ledningen 500 kvar. Det är inte många hästar som kan göra så där, men hon är ju mer än en vanlig häst, sade Kihlström.
Stall Zets fuxa matchas närmast mot uttagningsloppen till Stochampionatet 12 juli. Händer inget oförutsett väntar sedan finalen på Axevalla söndagen 21 juli, återigen i favoritposition.

”Vann relativt oansträngt”
De fyraåriga hingstarna och valackernas uttagningslopp rundade av omgången i Rättvik. Tuomas Korvenoja drog hårt i ledningen med Lewis Ale och Örjan Kihlström väntade till en bit in på upploppet med att lyfta ut Forfantone Am.
Roger Walmann har derbyt på Jägersro i höst som det stora målet med hästen
- Det blev ett perfekt lopp och det såg ut som om han vann relativt oansträngt också. Det är en jättefin häst för klassen och så får vi se hur långt det bär, sade Roger Walmann.
Reijo Liljendahl har höga tankar om italienaren Admiral As som hemförde uttagningsloppet för de treåriga hingstarna och valackerna tillsammans med Ulf Ohlsson.
Löftet fick den här gången slita i tredjespår men körande Ohlsson såg ut att sitta trygg.
- Han är riktigt, riktigt bra. Stark och rejäl av sig.
Reijo Liljendahl om obesegrade Admiral As:
- Han har alla ingredienser. Han går väldigt mycket dövad fortfarande. Han är lite slö och lekfull och med tanke på härstamningen vill jag ha honom slö.
Det här är den bästa häst jag tränar för dagen i alla fall, sade Liljendahl.
Solvallatränaren Mattias Djuse brottades med ett uselt tolftespår med Global Anytime i uttagningen för treåriga ston.
Och trots att han valde att sitta kvar in i det längsta i sin position djupt ner i fältet, levererade Global Anytime en strålande spurt som resulterade i en ganska säker seger före positiva Qeen Rock som hade travat utvändigt ledaren.
- Det gick i ett dåligt tempo och hästarna längst fram gick väldigt fort till slut så det var stark av henne att hinna fram. Sådana här avslutningar bådar gott inför framtiden, sammanfattade Djuse.
Midsommarloppet över 2140 meter med autostart gick till Milligan’s School som återigen hade Ulf Eriksson i sulkyn. En överlägsen vinnare som nu matchas mot Årjängs Stora Sprinterlopp i mitten av jul.
Sju rätt på Grand Slam 75 delade ut 14 068 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-5 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 4] 2140/7 5 16.3 946
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-1 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 4] 2140/9 4 19.8g 142
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-1 Morcarin Morcarin   [s 4] 2140/6 0 780
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 4] 1640/3 6 16.5 330
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Princess Time Princess Time   [s 5] 2140/2 5 16.5 482
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Morcarin Morcarin   [s 4] 2140/7 0 21.2 1024
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-11 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 4] 2160/5 str
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 C.H.S.Lobster C.H.S.Lobster   [v 3] 2140/1 0 20.0 959
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 4] 2160/9 8 19.5g 868
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Morcarin Morcarin   [s 4] 2140/6 8 18.6 285
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-5 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 4] 2140/7 0
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Morcarin Morcarin   [s 4] 2140/6 0 20.3 1473
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/7 D str
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-2 Princess Time Princess Time   [s 6] 2140/9 D 0 17.8 552
2016-12-22 2016-12-22 Romme-10 Jarl Jarl   [v 7] 2140/13 B 7 17.9 408
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2160/5 B 4 19.0g 88
2016-12-16 2016-12-16 Romme-6 Princess Time Princess Time   [s 6] 2140/3 C 7 15.6 399
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 2160/8 C 2 18.0 277
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 Jarl Jarl   [v 7] 2140/12 D str
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/1 D str 86
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 2140/3 D str 198
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Jarl Jarl   [v 7] 1640/5 D str 193
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 1640/4 C 6 16.6 410
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Occasione Font Occasione Font   [s 8] 2160/13 B 0 15.9 1226
2016-11-24 2016-11-24 Romme-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2160/6 B 6 18.8 51
2016-11-24 2016-11-24 Romme-2 Princess Time Princess Time   [s 6] 2140/7 C 5 15.3 235
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Occasione Font Occasione Font   [s 8] 2140/2 C 4 16.0 395
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/3 D 4 17.0 485
2016-11-04 2016-11-04 Romme-3 Ändjä Lissla Ändjä Lissla   [s 3] 2140/3 C 6 18.0 282
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 Princess Time Princess Time   [s 6] 1640/2 B 4 14.1 51
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 2140/10 D 0 g 1223
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/7 D 0 16.6g 1204
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-5 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 2140/5 D 4 18.1 947
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/3 D 6 17.3 656
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Jarl Jarl   [v 7] 2180/7 B 7 16.9 361
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 2160/13 B 0 18.7g 784
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-4 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2100/5 D 0 17.0g 759
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Jarl Jarl   [v 7] 2160/8 C 6 16.9 279
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 2160/5 B 4 17.3 107
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-12 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/6 D 6 18.1 761
2016-08-09 2016-08-09 Romme-10 Princess Time Princess Time   [s 6] 2140/5 A 3 16.6 74
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 1640/1 D 7 16.3 321
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Texa Rico Texa Rico   [s 4] 2160/11 B 3 17.4 277
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/2 D 5 18.0 467
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-9 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/11 D 4 18.0 380
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Princess Time Princess Time   [s 6] 1640/12 B 0 16.8 201
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-3 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 7] 2140/9 C 0 17.1g 272
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Princess Time Princess Time   [s 6] 1640/5 D 0 13.2 242
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-11 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/3 D 5 17.9 1031
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 Princess Time Princess Time   [s 6] 2160/11 D 7 16.4 223
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Princess Time Princess Time   [s 6] 2140/8 C 7 16.4 584
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/6 C 0 18.8 413
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-8 Princess Time Princess Time   [s 6] 2160/6 B 7 19.1g 87
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/1 D 0 364
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Princess Time Princess Time   [s 6] 1640/5 C 4 14.8g 268
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-5 Princess Time Princess Time   [s 6] 1640/11 C 0 14.2 553
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-7 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/3 D 0 17.6 383
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2100/9 C 0 18.4g 390
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2100/4 D 0
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-1 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 1640/3 B 7 17.7 56
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/1 C 5 17.5 529
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/12 D 0 17.8 174
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-5 Princess Time Princess Time   [s 6] 2140/2 D 4 16.7 217
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-5 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 5] 2140/8 D str
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-4 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2140/13 C 7 19.0g 843
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/2 D 0 17.4 641
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-1 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/14 C 8 19.3 211
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/1 C 0 17.3 486
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-10 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 1640/8 C 5 15.4 1291
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Occasione Font Occasione Font   [s 9] 1640/2 C 0 g 181
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Princess Time Princess Time   [s 7] 2160/9 B 0 16.4 223
2017-10-27 2017-10-27 Romme-1 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2160/9 C 8 18.0 912
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/2 D 2 18.4 303
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-6 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2160/9 D 0 17.5 2352
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-10 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/8 D 0 17.3 899
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 1640/10 D 0 16.3 667
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/9 D 5 18.1 905
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-5 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2140/10 C 0 16.8 811
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-7 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/1 C 7 17.9 240
2017-08-18 2017-08-18 Romme-11 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/4 D 0 16.7 339
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2640/2 D 0 18.6g 267
2017-08-01 2017-08-01 Romme-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/1 D 0 16.2 891
2017-08-01 2017-08-01 Romme-2 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2160/15 D 0 16.8 1037
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-2 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/1 D 0 17.7 1273
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/5 C 7 18.3 105
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-9 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/2 D 6 18.0g 938
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-10 Occasione Font Occasione Font   [s 9] 2160/10 C 7 16.2g 106
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2160/10 D 0 23.8g 941
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 Princess Time Princess Time   [s 7] 2140/3 D 6 15.7 401
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-10 Jarl Jarl   [v 8] 2140/5 D str
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-4 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2140/4 D str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-10 Donna Dea Donna Dea   [s 9] 2160/5 C 0 20.2g 527
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/2 D 0 17.4 255
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2100/6 D 0 17.1g 608
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2140/14 C 8 18.7 100
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/1 D 0 17.8g 1208
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/5 C 1 18.9 131
2017-04-29 2017-04-29 Romme-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/9 D 6 18.4 551
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-8 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/9 D 0 18.2g 379
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-3 Princess Time Princess Time   [s 7] 2100/7 D 0 16.9 719
2017-03-24 2017-03-24 Romme-11 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/7 D 0 18.4g 718
2017-03-15 2017-03-15 Romme-5 Jarl Jarl   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 958
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/9 D 8 18.2 757
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2160/13 D 0 g 1204
2017-02-24 2017-02-24 Romme-10 Jarl Jarl   [v 8] 2140/9 C 2 51
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-3 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2140/6 C 6 17.0 375
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/2 D 5 18.4 1355
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-3 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 1021
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-5 Princess Time Princess Time   [s 7] 2140/2 D 0 16.5 556
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-1 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/14 D 8 17.9g 1507
2017-01-27 2017-01-27 Romme-9 Jarl Jarl   [v 8] 2140/7 B 0 g 545
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Lady Lee Lady Lee   [s 10] 1640/1 C 2 13.8 46
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Occasione Font Occasione Font   [s 9] 2160/13 B 4 15.4 377
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/3 C 0 20.1g 586
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2140/6 C str
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Jarl Jarl   [v 8] 2160/7 B 0 20.0 360
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 J.H.Supreme J.H.Supreme   [v 6] 2140/13 C 0 17.8 1467
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Texa Rico Texa Rico   [s 5] 2160/10 D 4 17.4 420
2018-12-29 2018-12-29 Romme-4 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 1660/7 D 0 34.1g 672
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-4 Princess Time Princess Time   [s 8] 1640/9 C 2 15.4 162
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2140/4 B 4 28.9 895
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 1660/9 B 3 32.5g 119
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 12] 2140/3 D str
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-2 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/11 D 0 16.1 328
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Occasione Font Occasione Font   [s 10] 1640/11 D 0 14.3 796
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 6] 2160/13 B 0 17.8 554
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-4 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2160/14 C 0 37.0g 567
2018-09-14 2018-09-14 Romme-5 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2140/7 D 0 29.8 1092
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/5 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 6] 2140/11 B 3 18.6 79
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/11 D 0 18.1 561
2018-08-24 2018-08-24 Romme-4 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2140/1 D 3 29.9 586
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Etell Danny Kaye Etell Danny Kaye   [v 8] 2140/4 D 0 18.6 463
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-12 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 6] 2140/4 D 0 16.5 838
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-12 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2140/3 D 0 28.7 1500
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 6] 2140/8 D 0 18.3 601
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-9 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2160/5 C 8 31.8g 290
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Princess Time Princess Time   [s 8] 2180/11 B 6 17.4 310
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Gulf Gulf   [v 3] 2140/5 D 6 16.9 624
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 6] 2140/7 A 0 19.3 89
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/4 D 7 18.2g 377
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-10 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2140/1 D 3 30.2 554
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-2 St No More War St No More War   [v 5] 2140/2 D 6 18.9g 513
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-11 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2180/8 B 0 21.7g 504
2018-06-08 2018-06-08 Romme-3 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2140/9 C 8 29.3 760
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 St No More War St No More War   [v 5] 2140/3 D 3 17.9 252
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-5 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/4 D 5 16.3 408
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-10 St No More War St No More War   [v 5] 2140/4 D 0 18.8g 723
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-4 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2660/13 D 0 30.3 2689
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-5 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/12 D 0 16.7 641
2018-05-14 2018-05-14 Romme-6 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 12] 2140/1 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 St No More War St No More War   [v 5] 2140/1 D 3 17.2 542
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Dreamcatcher E.P. Dreamcatcher E.P.   [v 12] 2140/12 D 0 17.1 707
2018-04-20 2018-04-20 Romme-3 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2140/11 C 0 16.0 502
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2160/9 D 7 32.0g 460
2018-04-16 2018-04-16 Romme-9 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/4 C 4 17.8 93
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-2 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2140/1 D 5 31.5 480
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2160/11 D 3 31.3 664
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 2180/11 C 3 32.0 317
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-6 Guli Tiger Guli Tiger   [v 8] 1660/12 C 4 32.9 852
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-2 Texa Rico Texa Rico   [s 6] 2660/10 B 5 19.8 641
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-7 Princess Time Princess Time   [s 8] 2140/2 D 3 15.0 1092
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-7 Guli Tiger Guli Tiger   [v 9] 2180/6 B 0 31.9g 137
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-10 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2160/12 C 8 17.7 1000
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-6 Running Coktail Running Coktail   [s 4] 2140/4 C 6 18.2 302
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Guli Tiger Guli Tiger   [v 9] 2140/1 D 1 29.1 31
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Nelson Nelson   [v 6] 2160/4 C 6 32.0 104
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Princess Time Princess Time   [s 9] 2140/5 D 6 16.9 211
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 7] 2140/4 D 5 16.9 632
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Nelson Nelson   [v 6] 1640/3 D 4 28.5 233
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 5] 2140/4 D 6 16.6 296
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-2 Guli Tiger Guli Tiger   [v 9] 2140/10 D 5 28.5 961
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-8 Nelson Nelson   [v 6] 1640/6 D 2 29.0 206
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 7] 2140/9 B 8 18.4 333
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-4 Nelson Nelson   [v 6] 2140/3 D 0 32.7g 294
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-1 Guli Tiger Guli Tiger   [v 9] 2160/15 C 4 30.7 609
2019-04-07 2019-04-07 Romme-10 Princess Time Princess Time   [s 9] 1640/11 D 0 15.0 680
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-3 Guli Tiger Guli Tiger   [v 9] 2640/12 C 7 29.8 1044
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-3 Guli Tiger Guli Tiger   [v 9] 2140/1 D 4 28.1 784
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Nelson Nelson   [v 6] 2140/10 D 6 32.0 427
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-7 Princess Time Princess Time   [s 9] 2140/12 D str
2019-01-18 2019-01-18 Romme-3 Guli Tiger Guli Tiger   [v 9] 2140/6 D 0 30.0 443
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-4 Princess Time Princess Time   [s 9] 2100/9 C 0 17.5 740
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-5 Nelson Nelson   [v 6] 1640/1 D 0 g 317
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Kaggens Kitty Kaggens Kitty   [s 7] 2160/7 D 0 21.2 2070ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se