V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/11 C

Nyheter för travkusk


Bodentravet var värd för onsdagens V86® och bjöd på fina tävlingar inramade av en fantastisk fin sommarkväll. Scandal Plays M..


Bodentravet var värd för onsdagens V86® och bjöd på fina tävlingar inramade av en fantastisk fin sommarkväll. Scandal Plays Minne ( V86-5) var den sportsliga höjdpunkten och årets vinnare av Norrbottens Stora Pris, Antonio Tabac, visade att han trivs i Boden.
Jörgen Westholm-tränade Antonio Tabac hade samma utgångsläge som senast då han satte banrekord (1.11,1) och Mika Forss i sulkyn kunde precis som då köra till sig ledningen.
Mika Forss fick köra i ett behagligt tempo och 1.12,8 första 500 dämpades till 1.15,4 vid varvningen. Därmed var konkurrenterna schack matt och Antonio Tabac kunde enkelt sticka undan över upploppet före Workout Wonder.
100 000 kronor var segern värd och segertiden blev enkla 1.13,2 över medeldistans, 2 140 meter autostart.

Fin comeback
Pichachu Face
svarade för en mycket fin comeback då han dominerade V86-1 från start till mål tillsammans med Kim Eriksson. Den åttaårige valacken var sylvass bakom startbilen och försvarade innerspåret mycket enkelt. Segertiden blev 1.11,6 över sprinterdistans, 1 640 meter autostart.
- Han är väldigt snabb ut och gillar innern, sa tränaren Jakob Croon.
I V86-2 bjöd på ett fantastiskt läckert upplopp där fyra hästar i bredd kom i mål i stort sett samtidigt. Målfotot gav segern till Guli Major före Nordby Elde, Vindbläsen och Torpa Pål.
Krister Söderholm satt i segersulkyn och tränar vinnaren gör Anne-Mari Fjällström.

Nöjd hemvändare
Inge B.Svärlig
var snabb från start i V86-3 men Petter Lundberg var tvungen att släppa ifrån sig ledningen efter ett halvvarv då favoriten Moogie kördes bestämt av Ove A Lindqvist.
Moogie fick sedan press av Junior Band sista varvet och in mot upploppet var favoriten slagen, men bakom hade Petter Lundberg hittat fritt spurtutrymme från rygg ledaren och Inge B.Svärlig spurtade sylvasst till fjärde raka segern. Hemvändaren Petter Lundberg var minst sagt nöjd och passerade mållinjen med högerarmen höjd i en läcker segergest.

Spetsvinnare
Ove A Lindqvist visade fina körhänder när han ledde V86-4 från start till mål bakom Oddsy. Det åttaåriga stoet visade samtidigt fin inställning som sträckte på sig sista biten till andra raka segern. Ove Eriksson tränar vinnaren.
Ledning från start till mål handlade det också om i V86-7 där Sandra Eriksson ledde var meter tillsammans med Swagger.
- Han vet vad han ska göra när bilen släpper fältet, konstaterade Sandra Eriksson nöjt efter tredje raka segern med egna uppfödningen Swagger.
V86-8 var ett försök i STL klass I och det blev en mycket bekväm spetsseger för Ulf Ohlsson bakom favoriten och hemmahästen Got To Dash. Petri Salmela tränar femåringen som belönades med kvällens största prischeck, 110 000 kronor.
- Det är helt avgörande att hästen var så lugn och fin, Det var lugna gatan och han var skyldig att vinna, sa Petri Salmela.

Överlägsen skräll
Kvällens mest överlägsna vinnare bjöd hemmatränaren Hanna Olofsson på i V86-6 där skrällen Mr Sånna såg oerhört löpsugen ut hela vägen.
Hanna Olofsson bytte ut andra utvändigt mot positionen utvändigt ledaren 1400 kvar och sedan in mot slutsvängen släppte hon av Mr Sånna och 24-oddsaren avgjorde loppet på ett par steg och försvann ifrån konkurrenterna. 
Utdelningen på V86 blev 84 226 kronor för åtta rätt, sju rätt gav 363 kronor och sex rätt 35 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.&rdq..


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.
”Världens bäste valack” kördes av sin tränare Jean-Michel Bazire som gled till ledningen efter 900 meter och sedan blev det en enkel resa före Feliciano (rygg ledaren) och Tony Gio (riktigt vass slutspurt). Det var andra raka vinsten för Cleangame som vann på 1.14,5 över distansen 2875 meter. Segern var värd ungefär en halv miljon kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.Oliver Wilson vann fyra av dagens..


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.
Oliver Wilson vann fyra av dagens lopp och ståtar med imponerande 23 i segerprocent den här säsongen. Totalt har det blivit 22 segrar på 97 ritter. 18 av segrarna är tagna på svensk mark och Oliver Wilson är sexa på den listan som toppas av Elione Chaves med 31 årssegrar.

Segerrikaste ryttare 2020 på svenska galoppbanor
1) Elione Chaves – 31-41-18
2) Per-Anders Gråberg – 25-18-28
3) Martin Rodriguez – 20-13-14
4) Jacob Johansen – 19-24-17
5) Shane Karlsson – 18-18-9
6) Oliver Wilson – 18-12-15
7) Ulrika Holmquist – 14-9-15
8) Carlos Lopez – 12-7-10
9) Chrisophe Lamy – 10-9-10
10) Emma Nordin – 10-8-5
 

Siffror till och med 12 augusti 2020

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive fin..


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive final är 950 000 kronor och i storavdelningen är Chablis Ribb en av de hetaste kandidaterna. Detta efter att hon vunnit sitt försök lekande lätt från ledningen. Det startsnabba damen har vunnit fyra lopp på tio starter och varit bland de tre främsta i sju av dem. Hon närmar sig miljonen i insprungna pengar och treårsstoet är en av de mest talangfulla unghästar som Leif Witasp har tränat.
– Jag har tränat många bra hästar i min karriär. Men Chablis Ribb tillhör helt klart toppskiktet, säger Leif Witasp som har varit proffstränare sedan 1980.
– Hon har en jättetalang och alla egenskaper för det här. Hon har vunnit mycket på att hon är startsnabb och travsäker. Laddar man lite med henne kan hon öppna rejält. Hästen har aldrig galopperat i lopp någon gång och jag kan inte minnas att hon ens har galopperat i jobb någon gång.
Om du beskriver hästen ytterligare, hur låter det då?
– Hon är ganska enkelt att ha och göra med. Som travare är det aldrig något krångel. Hon är lättlärd och det finns mycket positivt över hästen. Det enda är hon är lite speciell med att hon vill inte gå med vem som helst i hagen. Men det har ju tjejerna lärt sig vilka hästar som hon passar bäst ihop med.

"Inte riktigt frisk – trea ändå i E3-finalen"
Chablis Ribb var näst senast trea i E3-finalen över medeldistans på Bergsåker i slutet av juni. Men trots tredjeplats bakom vinnande Barbro Kronos var hon inte som bäst den dagen.
– Hon var inte riktigt frisk och hade lite feber. Hon hostade och snorade efter loppet. Det kändes i loppet att hästen gav upp lite väl tidigt. Så med tanke på att hon inte var kurant var det väldigt bra gjort att bli trea, säger Witasp.
– Hon fick stå över en vecka efter det och sedan har vi tränat på hela tiden.
Vad säger du om segern i försöket till korta E3 senast när hon ledde runt om?
– Jag körde ingenting från början och sedan förvånade mig med att vara bättre än jag trodde. Hon hade varit borta i en månad och bara fått ett rejält jobb mellan starterna. Som hon har varit tidigare så blir hästen ytterligare lite vassare till den här starten. Hon kändes också fin i måndagsjobbet.

"Kan inte fega ur nu – tror på bra chans"
Leif Witasp hade turen att få välja spår först när lottningen ägde rum till finalen. Han var snabb nog att ta innerspåret och det är således ett drömläge för startsnabba Chablis Ribb.
– Jag siktar på att försvara innerspåret och om jag kan sitta i ledningen bör det räcka för att slåss om segern. Innerspåret bakom bilen på Romme är bra tycker jag. Den här hästen är också så att jag bara kan släppa in henne bakom vingen och så följer hon bilen.
– Det är klart att jag måste tro på bra chans. Speciellt när vi fick det här läget. Jag kan inte fega ur nu, säger Leif Witasp med ett skratt.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det ett halvstängt norskt huvudlag istället för öppet som hon har haft på slutet. Hon gick med helstängt i början av karriären men blev lite för vass då. Vi ska prova det i ett jobb på torsdag så får vi se hur det blir. Inga ändringar i övrigt, barfota fram och urryckare. Jag har bara dragit tussarna en gång och det var i förra E3-finalen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Lacoeur Lacoeur   [s 3] 2140/9 3 18.3 574
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2609/6 C 7 16.9 324
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/1 C 4 18.6 450
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1609/12 C 5 14.9 326
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/12 C 7 18.4 1005
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2160/10 A 8 20.2 350
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/5 D 5 16.0g 157
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2180/15 B 0 19.0 323
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2140/1 B 0 g 989
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/1 C 5 16.0 255
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-9 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/10 D 4 17.5 407
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/10 B 0 g 93
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Divine Divine   [s 5] 1640/7 B str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 Divine Divine   [s 5] 2140/12 C 1 14.7 70
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/6 B 0 16.4 103
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Divine Divine   [s 5] 2140/9 C 1 15.1 29
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 5] 2100/5 D 2 14.9 58
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2100/9 B 2 15.9 107
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 0 g 23
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/8 C 0 19.4 909
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/4 B 2 17.0 26
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-5 Divine Divine   [s 5] 2140/12 D 3 16.0 360
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 5] 2160/5 C 2 17.5 39
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/10 C 4 16.7 94
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/1 B 2 14.2 37
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 B 1 15.3 33
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 2 15.2 22
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2660/5 D 5 17.1 394
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/12 A 1 15.8 44
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/14 A 1 15.7 91
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/8 C 1 16.7 45
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-7 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/10 A str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/12 D str
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2100/2 B 1 16.6 31
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/7 A 1 15.4 72
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/8 B 3 16.2 224
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/8 C 7 16.4 524
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/3 D 1 17.1 666
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/15 A 0 g 384
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2640/2 D 1 14.9 264
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/8 D str
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-10 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/11 B 3 16.3 249
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2140/6 C 0 17.4g 247
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-3 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/14 C 4 17.0 254
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Nika* Nika*   [s 3] 2140/8 B 1 18.2 31
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/7 D 4 14.6 78
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/5 C 2 16.1 36
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-1 Nika* Nika*   [s 3] 2140/10 B 2 16.8 163
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-7 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2160/11 B 7 16.2 764
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/2 D 0 17.4 220
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-9 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/11 D str
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2180/12 A 2 15.1 27
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 1640/4 C 5 16.3 475
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 6] 1640/5 A 3 13.7 101
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/2 D 5 16.2 677
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/3 B 0 g 32
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/7 C 1 14.9 90
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/5 C 0 16.0 355
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-9 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/7 C 4 14.7 754
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-9 Divine Divine   [s 6] 1660/10 A 0 g 163
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/10 B 5 12.6 320
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 5] 3140/10 B 0 17.3g 214
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2640/9 C 0 17.2 254
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/4 C 1 16.3 57
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/12 B 1 16.2 27
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/7 D 5 15.5 517
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/9 B 4 16.2 84
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/10 D 8 15.9 692
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/6 D 1 15.4 61
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/6 B 2 17.6 20
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 5] 2140/9 B 7 19.3 30
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/12 C 0 g 190
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 D 1 16.0 533
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/10 C 0 16.8 57
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 1640/1 C 1 14.9 125
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 2140/11 C 0 18.4 726
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 4] 1640/10 B 4 16.2 55
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2640/6 D str
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 1640/1 A 1 15.5 21
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/2 C 1 14.9 199
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/12 C 2 17.5 149
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2160/12 C 7 16.4 216
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-12 Divine Divine   [s 6] 2140/7 B str
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/11 D 3 13.1 377
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2100/4 C 3 15.0 97
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/10 D 8 16.4 454
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2140/5 D 2 15.1 176
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2140/4 A 2 13.5 17
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Broadway Appolo Broadway Appolo   [h 6] 2140/12 B 0 13.3 68
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 2140/4 C 4 14.3 53
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Madronjo Madronjo   [v 5] 2640/9 D 3 15.7 179
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-10 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2100/6 C 0 g 220
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/7 B 0 17.9 605
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/4 B 1 14.8 29
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/6 B 0 18.4 219
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 9] 1640/11 D 0 17.1 684
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/1 B 0 19.5 138
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Divine Divine   [s 7] 2640/9 C 6 16.3 99
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-7 Divine Divine   [s 7] 2140/10 B 3 13.8 61
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-7 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2640/5 C str
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-3 Athletic Lane Athletic Lane   [v 3] 2140/6 B 2 18.3 89
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-4 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/6 D 0 20.3 868
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-1 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/6 C 5 19.3g 166
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/12 C str
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/8 D 5 19.2 278
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-8 Global Winner Global Winner   [v 4] 2140/9 B 0 g 25
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2140/10 C 2 14.0 940
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Digital Network Digital Network   [v 10] 2640/12 C 5 15.8 1214
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 B 1 13.7 115
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 7] 2609/4 C 0 14.6 386
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/4 D 6 16.0 138
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-4 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 823
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-6 Syria A.T.* Syria A.T.*   [s 5] 2140/8 C 0 g 127
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-7 Dodge Laday Dodge Laday   [v 4] 2140/4 C 0 g 949
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-1 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2140/1 A 2 16.1 21
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Betel Am Betel Am   [v 8] 2140/4 D 6 15.0 592
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 1640/5 C 3 15.4 79
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/2 A 5 17.7 103
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/11 C 0 17.0g 360
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/1 C 0 14.7 952
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-6 Divine Divine   [s 7] 1640/3 C 0 g 690
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-5 Divine Divine   [s 7] 1640/7 B 5 12.1 104
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 146
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 I am Rapida I am Rapida   [s 4] 1640/5 A 0 g 30
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-9 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 1 12.0 23
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/7 A 2 16.5 19
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Connectra Connectra   [s 8] 1640/2 A 0 g 86
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 6] 2140/8 B str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/7 A 6 18.2 38
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/10 B 0 14.1 93
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 1 13.1 94
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-4 All for One All for One   [v 5] 2140/9 D 0 g 266
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 1 15.7 36
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/2 B 2 15.8 35
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 5] 2140/7 B 3 14.4 38
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Hevin Boko Hevin Boko   [s 5] 2160/13 B 2 12.3 156
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2640/8 D 3 15.8 261
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/9 C 3 12.3 844
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Ivanhoe Ivanhoe   [v 4] 2140/2 A 0 g 17
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Divine Divine   [s 7] 1609/12 D 6 439
2019-07-26 2019-07-26 Romme-7 Divine Divine   [s 7] 2140/9 D 0 14.3 266
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Medallion Medallion   [v 6] 2140/2 D 1 16.5 75
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 0 g 99
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 C 0 19.8 63
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 0 14.6 4204
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-4 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 2 16.1 167
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 5] 2140/6 B 2 16.7 92
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2160/13 B 6 17.5 389
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 4 17.6 97
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/2 B 0 g 76
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Orne As Orne As   [v 11] 2140/8 C 4 14.7 122
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 2140/4 D 5 15.3 84
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 First Gucci First Gucci   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 983
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-10 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 6 15.7 522
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/14 B 3 13.4 920
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 4 14.2 173
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-1 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/8 B 0 18.4 183
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Imakemyjokes Imakemyjokes   [v 4] 3140/1 D 0 19.1 728
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Pablo Andover Pablo Andover   [v 7] 1640/9 B 3 12.8 57
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 Imakeitmyself Imakeitmyself   [s 3] 1640/4 D 0 g 346
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-3 Divine Divine   [s 7] 1640/10 D 2 12.7 216
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/6 D 6 15.1 166
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2640/4 D 0 17.1 276
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2640/7 D 3 18.1 192
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Lexington Hall Lexington Hall   [v 6] 2140/10 D 3 14.3 106
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/5 B 1 14.6 65
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Camp Nou Camp Nou   [v 7] 2140/2 D 0 18.8g 326
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 6 19.5 28
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-11 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/5 C str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/1 D 4 19.2 116
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 0 g 191
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-6 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/6 B 0 g 51
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/2 D 6 13.0 32
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Medallion Medallion   [v 6] 2640/2 D 0 g 562
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Volocity de Vie Volocity de Vie   [v 7] 2140/9 D 5 13.4 93
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/3 B 6 14.7 194
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/3 D 1 15.3 112
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/7 C 5 19.2 68
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-7 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/4 D 5 17.3g 145
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 1640/11 B 0 138
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/1 C 7 18.0 179
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Master Hill Master Hill   [v 5] 2140/11 A 1 15.2 19
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-6 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 1660/13 D 0 g 930
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Viking Brodde Viking Brodde   [v 4] 2140/4 D 2 12.9 38
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-8 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 2140/3 D 0 17.2 591
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/4 D 6 14.6g 466
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/4 D 0 g 383
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-3 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/4 C 1 14.1 14
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 7] 2140/2 D 0 g 319
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 D 3 15.2 63
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/6 B 6 17.7 43
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-9 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/9 C 7 16.4 410
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/6 D 0 g 236
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Mas Credit Mas Credit   [v 4] 2140/7 B 1 17.8 16
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/5 C 0 19.9g 53
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 966
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/5 A 2 16.5 91
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/7 B 1 17.7 72
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/2 D 0 18.2 335
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-4 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 3140/5 D 4 18.5 386
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/2 C 0 17.5 85
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/6 C 0 17.1 169
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 2160/13 B 8 18.0 653
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Divine Divine   [s 7] 3140/12 B 0 19.0 92
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Madronjo Madronjo   [v 6] 2160/9 A 0 g 82
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/5 D 3 15.6 390
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 0 g 43
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/2 D 2 13.6 515
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-6 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/6 C 2 15.0 69
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-8 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/9 B 0 15.3 292
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-3 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2640/13 B 2 17.7 23
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/11 D 5 15.3 391
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-6 Miss Maverick* Miss Maverick*   [s 6] 2640/13 A 0 g 155
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-8 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/3 D 0 17.3 471
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/4 B 4 14.5 24
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/12 A 1 16.7 37
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/7 C 0 g 183
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/4 C 1 14.8 175
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/5 C 1 18.0 96
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/9 D 0 17.9 648
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/15 A 3 15.6 81
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/6 B 3 15.1 25
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/2 B 0 g 175
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2160/9 B 0 g 172
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-5 P.S.Felix P.S.Felix   [v 4] 2140/9 C 0 18.7g 665
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-8 Byblos Club* Byblos Club*   [h 3] 2140/2 D 7 17.2 862
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/1 D 0 15.3 653
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-4 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/3 D 2 14.2 61
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Ian Boko* Ian Boko*   [v 5] 2140/11 B 1 14.8 33
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/12 C 5 13.6 97
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-5 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/2 D 0 15.3 878
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-8 Botswana Botswana   [s 4] 2140/11 C 4 14.3 735
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-2 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/4 C 3 15.5 124
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Orne As Orne As   [v 12] 2140/13 D 0 16.1 698
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-6 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 4] 2140/2 C 3 18.9 74
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/5 D 6 17.8 249
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-10 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/13 B 0 18.2 530
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-2 Bonfire Ås Bonfire Ås   [h 3] 2140/8 D 0 g 960
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-5 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 1640/11 C 0 14.1 1188
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-8 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2640/1 C 2 15.4 672
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-12 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/12 B 3 14.7 336
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-6 Botswana Botswana   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 388
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-7 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/15 B 4 15.3 39
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 11] 2140/14 B 0 21.1g 308
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-5 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 8] 2140/10 C 4 15.8 206
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/15 A 1 16.4 42
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-3 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2140/1 B 0 g 56
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-3 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/4 D str
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/4 C 2 13.5 20
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-5 Langen's Hound Dog* Langen's Hound Dog*   [v 4] 2140/10 B 0 g 26
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/11 B 1 16.6 73
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/10 D 0 182
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2140/11 D 7 16.5g 570
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/4 D 5 17.1 195
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/6 C 1 16.9 31
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 2140/2 C 0 14.6 560
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/6 C 0 14.5 102
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-5 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/4 D 0 15.9 1674
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/9 D 0 14.0 823
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/8 D 5 13.4 994
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-5 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2100/9 D 7 18.3 368
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-2 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/11 C 0 15.4 367
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/7 D 8 17.6g 136
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-4 Ghislaine Ghislaine   [s 8] 2140/3 D 0 22.5 140
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-5 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 2140/9 C 1 16.0 50
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-6 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 8] 2140/9 D 5 16.5 162
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-7 Pelle Roc Pelle Roc   [v 5] 2140/6 B 1 15.7 20
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/5 D 2 15.9 68
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Armani Key Armani Key   [v 12] 2140/12 D 8 17.5 282
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-3 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/3 B 4 16.8 208
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/6 B 6 19.7 208
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Edmund Edmund   [v 5] 2640/15 C 6 16.0 146
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2640/10 C 0 16.3 376
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-12 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/1 C 2 15.9 100
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-1 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/8 C 0 g 972ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se