V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Lacoeur Lacoeur   [s 3] 2140/9 3 18.3 574
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2609/6 C 7 16.9 324
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/1 C 4 18.6 450
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1609/12 C 5 14.9 326
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/12 C 7 18.4 1005
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2160/10 A 8 20.2 350
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/5 D 5 16.0g 157
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2140/1 B 0 g 989
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2180/15 B 0 19.0 323
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/1 C 5 16.0 255
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-9 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/10 D 4 17.5 407
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/10 B 0 g 93
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Divine Divine   [s 5] 1640/7 B str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 Divine Divine   [s 5] 2140/12 C 1 14.7 70
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/6 B 0 16.4 103
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Divine Divine   [s 5] 2140/9 C 1 15.1 29
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 5] 2100/5 D 2 14.9 58
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2100/9 B 2 15.9 107
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 0 g 23
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/8 C 0 19.4 909
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/4 B 2 17.0 26
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-5 Divine Divine   [s 5] 2140/12 D 3 16.0 360
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 5] 2160/5 C 2 17.5 39
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/10 C 4 16.7 94
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/1 B 2 14.2 37
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 B 1 15.3 33
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 2 15.2 22
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2660/5 D 5 17.1 394
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/12 A 1 15.8 44
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/14 A 1 15.7 91
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/8 C 1 16.7 45
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-7 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/10 A str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/12 D str
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2100/2 B 1 16.6 31
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/7 A 1 15.4 72
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/8 B 3 16.2 224
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/8 C 7 16.4 524
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/3 D 1 17.1 666
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/15 A 0 g 384
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2640/2 D 1 14.9 264
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-10 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/11 B 3 16.3 249
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/8 D str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2140/6 C 0 17.4g 247
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-3 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/14 C 4 17.0 254
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Nika* Nika*   [s 3] 2140/8 B 1 18.2 31
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/7 D 4 14.6 78
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/5 C 2 16.1 36
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-1 Nika* Nika*   [s 3] 2140/10 B 2 16.8 163
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-7 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2160/11 B 7 16.2 764
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/2 D 0 17.4 220
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-9 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/11 D str
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2180/12 A 2 15.1 27
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 1640/4 C 5 16.3 475
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 6] 1640/5 A 3 13.7 101
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/2 D 5 16.2 677
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/3 B 0 g 32
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/7 C 1 14.9 90
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/5 C 0 16.0 355
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-9 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/7 C 4 14.7 754
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-9 Divine Divine   [s 6] 1660/10 A 0 g 163
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/10 B 5 12.6 320
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 5] 3140/10 B 0 17.3g 214
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2640/9 C 0 17.2 254
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/4 C 1 16.3 57
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/12 B 1 16.2 27
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/7 D 5 15.5 517
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/9 B 4 16.2 84
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/10 D 8 15.9 692
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/6 D 1 15.4 61
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/6 B 2 17.6 20
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 5] 2140/9 B 7 19.3 30
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/12 C 0 g 190
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 D 1 16.0 533
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/10 C 0 16.8 57
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 1640/1 C 1 14.9 125
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 2140/11 C 0 18.4 726
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 4] 1640/10 B 4 16.2 55
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2640/6 D str
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 1640/1 A 1 15.5 21
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/2 C 1 14.9 199
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/12 C 2 17.5 149
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2160/12 C 7 16.4 216
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-12 Divine Divine   [s 6] 2140/7 B str
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/11 D 3 13.1 377
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2100/4 C 3 15.0 97
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/10 D 8 16.4 454
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2140/5 D 2 15.1 176
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2140/4 A 2 13.5 17
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Broadway Appolo Broadway Appolo   [h 6] 2140/12 B 0 13.3 68
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 2140/4 C 4 14.3 53
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Madronjo Madronjo   [v 5] 2640/9 D 3 15.7 179
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-10 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2100/6 C 0 g 220
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/7 B 0 17.9 605
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/4 B 1 14.8 29
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/6 B 0 18.4 219
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 9] 1640/11 D 0 17.1 684
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/1 B 0 19.5 138
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Divine Divine   [s 7] 2640/9 C 6 16.3 99
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-7 Divine Divine   [s 7] 2140/10 B 3 13.8 61
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-7 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2640/5 C str
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-3 Athletic Lane Athletic Lane   [v 3] 2140/6 B 2 18.3 89
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-4 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/6 D 0 20.3 868
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-1 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/6 C 5 19.3g 166
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/12 C str
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/8 D 5 19.2 278
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-8 Global Winner Global Winner   [v 4] 2140/9 B 0 g 25
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2140/10 C 2 14.0 940
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Digital Network Digital Network   [v 10] 2640/12 C 5 15.8 1214
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 B 1 13.7 115
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 7] 2609/4 C 0 14.6 386
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/4 D 6 16.0 138
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-4 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 823
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-6 Syria A.T.* Syria A.T.*   [s 5] 2140/8 C 0 g 127
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-7 Dodge Laday Dodge Laday   [v 4] 2140/4 C 0 g 949
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-1 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2140/1 A 2 16.1 21
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Betel Am Betel Am   [v 8] 2140/4 D 6 15.0 592
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 1640/5 C 3 15.4 79
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/2 A 5 17.7 103
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/11 C 0 17.0g 360
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/1 C 0 14.7 952
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-6 Divine Divine   [s 7] 1640/3 C 0 g 690
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-5 Divine Divine   [s 7] 1640/7 B 5 12.1 104
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 146
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 I am Rapida I am Rapida   [s 4] 1640/5 A 0 g 30
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-9 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 1 12.0 23
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/7 A 2 16.5 19
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Connectra Connectra   [s 8] 1640/2 A 0 g 86
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 6] 2140/8 B str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/7 A 6 18.2 38
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/10 B 0 14.1 93
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 1 13.1 94
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-4 All for One All for One   [v 5] 2140/9 D 0 g 266
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 1 15.7 36
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/2 B 2 15.8 35
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 5] 2140/7 B 3 14.4 38
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Hevin Boko Hevin Boko   [s 5] 2160/13 B 2 12.3 156
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2640/8 D 3 15.8 261
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/9 C 3 12.3 844
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Ivanhoe Ivanhoe   [v 4] 2140/2 A 0 g 17
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Divine Divine   [s 7] 1609/12 D 6 439
2019-07-26 2019-07-26 Romme-7 Divine Divine   [s 7] 2140/9 D 0 14.3 266
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Medallion Medallion   [v 6] 2140/2 D 1 16.5 75
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 0 g 99
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 C 0 19.8 63
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 0 14.6 4204
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-4 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 2 16.1 167
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 5] 2140/6 B 2 16.7 92
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2160/13 B 6 17.5 389
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 4 17.6 97
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/2 B 0 g 76
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Orne As Orne As   [v 11] 2140/8 C 4 14.7 122
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 2140/4 D 5 15.3 84
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 First Gucci First Gucci   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 983
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-10 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 6 15.7 522
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/14 B 3 13.4 920
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 4 14.2 173
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-1 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/8 B 0 18.4 183
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Imakemyjokes Imakemyjokes   [v 4] 3140/1 D 0 19.1 728
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Pablo Andover Pablo Andover   [v 7] 1640/9 B 3 12.8 57
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 Imakeitmyself Imakeitmyself   [s 3] 1640/4 D 0 g 346
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-3 Divine Divine   [s 7] 1640/10 D 2 12.7 216
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/6 D 6 15.1 166
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2640/4 D 0 17.1 276
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2640/7 D 3 18.1 192
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Lexington Hall Lexington Hall   [v 6] 2140/10 D 3 14.3 106
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/5 B 1 14.6 65
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Camp Nou Camp Nou   [v 7] 2140/2 D 0 18.8g 326
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 6 19.5 28
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-11 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/5 C str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/1 D 4 19.2 116
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 0 g 191
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-6 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/6 B 0 g 51
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/2 D 6 13.0 32
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Medallion Medallion   [v 6] 2640/2 D 0 g 562
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Volocity de Vie Volocity de Vie   [v 7] 2140/9 D 5 13.4 93
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/3 B 6 14.7 194
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/3 D 1 15.3 112
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/7 C 5 19.2 68
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-7 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/4 D 5 17.3g 145
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 1640/11 B 0 138
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/1 C 7 18.0 179
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Master Hill Master Hill   [v 5] 2140/11 A 1 15.2 19
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-6 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 1660/13 D 0 g 930
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Viking Brodde Viking Brodde   [v 4] 2140/4 D 2 12.9 38
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-8 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 2140/3 D 0 17.2 591
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/4 D 6 14.6g 466
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/4 D 0 g 383
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-3 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/4 C 1 14.1 14
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 7] 2140/2 D 0 g 319
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 D 3 15.2 63
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/6 B 6 17.7 43
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-9 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/9 C 7 16.4 410
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/6 D 0 g 236
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Mas Credit Mas Credit   [v 4] 2140/7 B 1 17.8 16
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/5 C 0 19.9g 53
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 966
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/5 A 2 16.5 91
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/7 B 1 17.7 72
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/2 D 0 18.2 335
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-4 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 3140/5 D 4 18.5 386
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/2 C 0 17.5 85
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/6 C 0 17.1 169
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 2160/13 B 8 18.0 653
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Divine Divine   [s 7] 3140/12 B 0 19.0 92
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Madronjo Madronjo   [v 6] 2160/9 A 0 g 82
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/5 D 3 15.6 390
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 0 g 43
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 1640/7 D 0 13.6 217
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 2660/9 B 2 15.2 48
2020-11-14 2020-11-14 Romme-10 Madronjo Madronjo   [v 7] 2640/11 C 7 14.3 388
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 2660/12 C 1 14.5 514
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-3 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/4 B 6 15.2 129
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-8 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/3 D 0 19.1 718
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-2 Inzane Inzane   [s 3] 2140/5 B 0 18.8g 365
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 8] 2140/9 C 0 18.3g 170
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 1640/3 B 0 13.4 404
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 2140/11 A 4 17.7 125
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-8 Olivia All Over Olivia All Over   [s 6] 2140/2 D 5 18.7 59
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/4 D str
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-11 Helix Rick Helix Rick   [v 4] 2140/3 C 4 20.0 65
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-2 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/1 D 5 15.7 710
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 8] 2140/1 D 3 15.5 1348
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-12 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 157
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 3140/5 B 0 16.7 770
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-10 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/6 C 0 g 378
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-3 Inzane Inzane   [s 3] 2140/3 C 0 g 412
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-7 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/9 D 0 16.4g 401
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-11 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/4 D 0 17.2 400
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-2 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/7 B 4 14.8 257
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Madronjo Madronjo   [v 7] 3140/6 C 0 g 514
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2640/9 C 4 15.0 902
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/1 B 7 15.7 117
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/6 D 0 14.1 982
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Inzane Inzane   [s 3] 2140/4 C 7 17.6 1130
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/4 D 0 18.2g 708
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 2160/5 A 6 14.7 189
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-1 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/7 D 1 18.3 195
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 6] 2140/10 D 8 20.8 380
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-3 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/10 C str
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-10 Orion All Over Orion All Over   [v 6] 2140/4 D 6 17.4 114
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-9 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/8 C 5 13.4 312
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-2 Inzane Inzane   [s 3] 2140/7 C 0 19.0g 1188
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 1640/10 D 3 11.8 349
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Madronjo Madronjo   [v 7] 2160/5 D 2 13.1 477
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/11 C 3 14.1 107
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/2 D 2 13.6 515
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-6 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/6 C 2 15.0 69
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-8 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/9 B 0 15.3 292
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-3 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2640/13 B 2 17.7 23
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/11 D 5 15.3 391
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-6 Miss Maverick* Miss Maverick*   [s 6] 2640/13 A 0 g 155
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-8 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/3 D 0 17.3 471
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/4 B 4 14.5 24
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/12 A 1 16.7 37
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/7 C 0 g 183
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/4 C 1 14.8 175
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/5 C 1 18.0 96
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/9 D 0 17.9 648
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/15 A 3 15.6 81
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/6 B 3 15.1 25
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/2 B 0 g 175
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2160/9 B 0 g 172
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-5 P.S.Felix P.S.Felix   [v 4] 2140/9 C 0 18.7g 665
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-8 Byblos Club* Byblos Club*   [h 3] 2140/2 D 7 17.2 862
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/1 D 0 15.3 653
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-4 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/3 D 2 14.2 61
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Ian Boko* Ian Boko*   [v 5] 2140/11 B 1 14.8 33
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/12 C 5 13.6 97
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-5 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/2 D 0 15.3 878
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-8 Botswana Botswana   [s 4] 2140/11 C 4 14.3 735
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-2 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/4 C 3 15.5 124
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Orne As Orne As   [v 12] 2140/13 D 0 16.1 698
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-6 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 4] 2140/2 C 3 18.9 74
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/5 D 6 17.8 249
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-10 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/13 B 0 18.2 530
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-2 Bonfire Ås Bonfire Ås   [h 3] 2140/8 D 0 g 960
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-5 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 1640/11 C 0 14.1 1188
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-8 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2640/1 C 2 15.4 672
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-12 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/12 B 3 14.7 336
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-6 Botswana Botswana   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 388
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-7 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/15 B 4 15.3 39
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 11] 2140/14 B 0 21.1g 308
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-5 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 8] 2140/10 C 4 15.8 206
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/15 A 1 16.4 42
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-3 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2140/1 B 0 g 56
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-3 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/4 D str
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/4 C 2 13.5 20
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-5 Langen's Hound Dog* Langen's Hound Dog*   [v 4] 2140/10 B 0 g 26
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/11 B 1 16.6 73
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/10 D 0 182
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2140/11 D 7 16.5g 570
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/4 D 5 17.1 195
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/6 C 1 16.9 31
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 2140/2 C 0 14.6 560
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/6 C 0 14.5 102
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-5 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/4 D 0 15.9 1674
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/9 D 0 14.0 823
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/8 D 5 13.4 994
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-5 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2100/9 D 7 18.3 368
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-2 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/11 C 0 15.4 367
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/7 D 8 17.6g 136
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-4 Ghislaine Ghislaine   [s 8] 2140/3 D 0 22.5 140
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-5 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 2140/9 C 1 16.0 50
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-6 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 8] 2140/9 D 5 16.5 162
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-7 Pelle Roc Pelle Roc   [v 5] 2140/6 B 1 15.7 20
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/5 D 2 15.9 68
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Armani Key Armani Key   [v 12] 2140/12 D 8 17.5 282
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-3 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/3 B 4 16.8 208
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/6 B 6 19.7 208
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Edmund Edmund   [v 5] 2640/15 C 6 16.0 146
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2640/10 C 0 16.3 376
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-12 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/1 C 2 15.9 100
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-1 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/8 C 0 g 972ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se