V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Lacoeur Lacoeur   [s 3] 2140/9 3 18.3 574
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2609/6 C 7 16.9 324
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/1 C 4 18.6 450
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1609/12 C 5 14.9 326
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/12 C 7 18.4 1005
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2160/10 A 8 20.2 350
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/5 D 5 16.0g 157
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2180/15 B 0 19.0 323
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2140/1 B 0 g 989
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/1 C 5 16.0 255
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-9 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/10 D 4 17.5 407
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/10 B 0 g 93
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Divine Divine   [s 5] 1640/7 B str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 Divine Divine   [s 5] 2140/12 C 1 14.7 70
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/6 B 0 16.4 103
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Divine Divine   [s 5] 2140/9 C 1 15.1 29
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 5] 2100/5 D 2 14.9 58
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2100/9 B 2 15.9 107
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 0 g 23
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/8 C 0 19.4 909
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/4 B 2 17.0 26
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-5 Divine Divine   [s 5] 2140/12 D 3 16.0 360
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/1 B 2 14.2 37
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 5] 2160/5 C 2 17.5 39
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/10 C 4 16.7 94
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 B 1 15.3 33
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 2 15.2 22
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2660/5 D 5 17.1 394
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/12 A 1 15.8 44
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/14 A 1 15.7 91
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/8 C 1 16.7 45
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-7 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/10 A str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/12 D str
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2100/2 B 1 16.6 31
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/7 A 1 15.4 72
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/8 B 3 16.2 224
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/8 C 7 16.4 524
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/3 D 1 17.1 666
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/15 A 0 g 384
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2640/2 D 1 14.9 264
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/8 D str
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-10 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/11 B 3 16.3 249
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2140/6 C 0 17.4g 247
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-3 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/14 C 4 17.0 254
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Nika* Nika*   [s 3] 2140/8 B 1 18.2 31
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/7 D 4 14.6 78
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/5 C 2 16.1 36
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-1 Nika* Nika*   [s 3] 2140/10 B 2 16.8 163
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-7 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2160/11 B 7 16.2 764
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/2 D 0 17.4 220
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-9 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/11 D str
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2180/12 A 2 15.1 27
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 1640/4 C 5 16.3 475
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 6] 1640/5 A 3 13.7 101
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/2 D 5 16.2 677
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/3 B 0 g 32
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/7 C 1 14.9 90
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/5 C 0 16.0 355
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-9 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/7 C 4 14.7 754
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-9 Divine Divine   [s 6] 1660/10 A 0 g 163
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/10 B 5 12.6 320
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 5] 3140/10 B 0 17.3g 214
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2640/9 C 0 17.2 254
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/4 C 1 16.3 57
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/12 B 1 16.2 27
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/7 D 5 15.5 517
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/9 B 4 16.2 84
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/10 D 8 15.9 692
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/6 D 1 15.4 61
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/6 B 2 17.6 20
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 5] 2140/9 B 7 19.3 30
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/12 C 0 g 190
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 D 1 16.0 533
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/10 C 0 16.8 57
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 1640/1 C 1 14.9 125
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 2140/11 C 0 18.4 726
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 4] 1640/10 B 4 16.2 55
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2640/6 D str
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 1640/1 A 1 15.5 21
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/2 C 1 14.9 199
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/12 C 2 17.5 149
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2160/12 C 7 16.4 216
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-12 Divine Divine   [s 6] 2140/7 B str
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/11 D 3 13.1 377
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2100/4 C 3 15.0 97
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/10 D 8 16.4 454
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2140/5 D 2 15.1 176
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2140/4 A 2 13.5 17
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Broadway Appolo Broadway Appolo   [h 6] 2140/12 B 0 13.3 68
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 2140/4 C 4 14.3 53
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Madronjo Madronjo   [v 5] 2640/9 D 3 15.7 179
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-10 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2100/6 C 0 g 220
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/7 B 0 17.9 605
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/4 B 1 14.8 29
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/6 B 0 18.4 219
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 9] 1640/11 D 0 17.1 684
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/1 B 0 19.5 138
2019-12-28 2019-12-28 Romme-5 Divine Divine   [s 7] 2640/9 C 6 16.3 99
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-7 Divine Divine   [s 7] 2140/10 B 3 13.8 61
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-7 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2640/5 C str
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-3 Athletic Lane Athletic Lane   [v 3] 2140/6 B 2 18.3 89
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-4 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/6 D 0 20.3 868
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-1 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/6 C 5 19.3g 166
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/12 C str
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/8 D 5 19.2 278
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-8 Global Winner Global Winner   [v 4] 2140/9 B 0 g 25
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2140/10 C 2 14.0 940
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Digital Network Digital Network   [v 10] 2640/12 C 5 15.8 1214
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 B 1 13.7 115
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 7] 2609/4 C 0 14.6 386
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/4 D 6 16.0 138
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-4 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 823
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-6 Syria A.T.* Syria A.T.*   [s 5] 2140/8 C 0 g 127
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-7 Dodge Laday Dodge Laday   [v 4] 2140/4 C 0 g 949
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-1 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2140/1 A 2 16.1 21
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Betel Am Betel Am   [v 8] 2140/4 D 6 15.0 592
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 1640/5 C 3 15.4 79
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/2 A 5 17.7 103
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/11 C 0 17.0g 360
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/1 C 0 14.7 952
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-6 Divine Divine   [s 7] 1640/3 C 0 g 690
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-5 Divine Divine   [s 7] 1640/7 B 5 12.1 104
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 146
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 I am Rapida I am Rapida   [s 4] 1640/5 A 0 g 30
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-9 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 1 12.0 23
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/7 A 2 16.5 19
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Connectra Connectra   [s 8] 1640/2 A 0 g 86
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 6] 2140/8 B str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/7 A 6 18.2 38
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/10 B 0 14.1 93
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 1 13.1 94
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-4 All for One All for One   [v 5] 2140/9 D 0 g 266
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 1 15.7 36
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/2 B 2 15.8 35
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 5] 2140/7 B 3 14.4 38
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Hevin Boko Hevin Boko   [s 5] 2160/13 B 2 12.3 156
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2640/8 D 3 15.8 261
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/9 C 3 12.3 844
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Ivanhoe Ivanhoe   [v 4] 2140/2 A 0 g 17
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Divine Divine   [s 7] 1609/12 D 6 439
2019-07-26 2019-07-26 Romme-7 Divine Divine   [s 7] 2140/9 D 0 14.3 266
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Medallion Medallion   [v 6] 2140/2 D 1 16.5 75
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 0 g 99
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 C 0 19.8 63
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 0 14.6 4204
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-4 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 2 16.1 167
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 5] 2140/6 B 2 16.7 92
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2160/13 B 6 17.5 389
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 4 17.6 97
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/2 B 0 g 76
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Orne As Orne As   [v 11] 2140/8 C 4 14.7 122
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 2140/4 D 5 15.3 84
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 First Gucci First Gucci   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 983
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-10 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 6 15.7 522
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/14 B 3 13.4 920
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 4 14.2 173
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-1 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/8 B 0 18.4 183
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Imakemyjokes Imakemyjokes   [v 4] 3140/1 D 0 19.1 728
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Pablo Andover Pablo Andover   [v 7] 1640/9 B 3 12.8 57
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 Imakeitmyself Imakeitmyself   [s 3] 1640/4 D 0 g 346
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-3 Divine Divine   [s 7] 1640/10 D 2 12.7 216
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/6 D 6 15.1 166
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2640/4 D 0 17.1 276
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2640/7 D 3 18.1 192
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Lexington Hall Lexington Hall   [v 6] 2140/10 D 3 14.3 106
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/5 B 1 14.6 65
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Camp Nou Camp Nou   [v 7] 2140/2 D 0 18.8g 326
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 6 19.5 28
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-11 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/5 C str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/1 D 4 19.2 116
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 0 g 191
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-6 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/6 B 0 g 51
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/2 D 6 13.0 32
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Medallion Medallion   [v 6] 2640/2 D 0 g 562
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Volocity de Vie Volocity de Vie   [v 7] 2140/9 D 5 13.4 93
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/3 B 6 14.7 194
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/3 D 1 15.3 112
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/7 C 5 19.2 68
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-7 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/4 D 5 17.3g 145
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 1640/11 B 0 138
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/1 C 7 18.0 179
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Master Hill Master Hill   [v 5] 2140/11 A 1 15.2 19
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-6 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 1660/13 D 0 g 930
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Viking Brodde Viking Brodde   [v 4] 2140/4 D 2 12.9 38
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-8 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 2140/3 D 0 17.2 591
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/4 D 6 14.6g 466
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/4 D 0 g 383
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-3 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/4 C 1 14.1 14
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 7] 2140/2 D 0 g 319
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 D 3 15.2 63
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/6 B 6 17.7 43
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-9 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/9 C 7 16.4 410
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/6 D 0 g 236
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Mas Credit Mas Credit   [v 4] 2140/7 B 1 17.8 16
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/5 C 0 19.9g 53
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 966
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/5 A 2 16.5 91
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/7 B 1 17.7 72
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/2 D 0 18.2 335
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-4 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 3140/5 D 4 18.5 386
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/2 C 0 17.5 85
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/6 C 0 17.1 169
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 2160/13 B 8 18.0 653
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Divine Divine   [s 7] 3140/12 B 0 19.0 92
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Madronjo Madronjo   [v 6] 2160/9 A 0 g 82
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/5 D 3 15.6 390
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 0 g 43
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-1 Candice Frontline Candice Frontline   [s 3] 2140/10 B 4 17.0 593
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-3 Elvy Palema Elvy Palema   [s 10] 2140/13 D 4 15.9 607
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-5 Madronjo Madronjo   [v 7] 3180/8 C 4 15.1 673
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-1 Ossimu Ossimu   [v 7] 2140/11 D 0 g 538
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-5 Camp Nou Camp Nou   [v 8] 2140/5 D 0 g 125
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-6 Elvy Palema Elvy Palema   [s 10] 2140/5 D 1 15.7 368
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-8 Benji Dana Benji Dana   [v 9] 2140/9 D 8 15.0g 572
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-14 Black Eagle Black Eagle   [h 3] 2140/10 C 3 17.7 102
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-5 Candice Frontline Candice Frontline   [s 3] 1640/4 D 4 14.2 575
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-12 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 8] 2140/8 C 0 g 416
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 3140/4 B 6 16.5 361
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 1640/7 D 0 13.6 217
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 2660/9 B 2 15.2 48
2020-11-14 2020-11-14 Romme-10 Madronjo Madronjo   [v 7] 2640/11 C 7 14.3 388
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 2660/12 C 1 14.5 514
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-3 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/4 B 6 15.2 129
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-8 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/3 D 0 19.1 718
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-2 Inzane Inzane   [s 3] 2140/5 B 0 18.8g 365
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 8] 2140/9 C 0 18.3g 170
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 1640/3 B 0 13.4 404
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 2140/11 A 4 17.7 125
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-8 Olivia All Over Olivia All Over   [s 6] 2140/2 D 5 18.7 59
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/4 D str
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-11 Helix Rick Helix Rick   [v 4] 2140/3 C 4 20.0 65
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-2 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/1 D 5 15.7 710
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-8 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 8] 2140/1 D 3 15.5 1348
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-12 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 157
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 3140/5 B 0 16.7 770
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-10 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/6 C 0 g 378
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-3 Inzane Inzane   [s 3] 2140/3 C 0 g 412
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-7 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/9 D 0 16.4g 401
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-11 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/4 D 0 17.2 400
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-2 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/7 B 4 14.8 257
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Madronjo Madronjo   [v 7] 3140/6 C 0 g 514
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2640/9 C 4 15.0 902
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/1 B 7 15.7 117
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/6 D 0 14.1 982
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Inzane Inzane   [s 3] 2140/4 C 7 17.6 1130
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/4 D 0 18.2g 708
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 7] 2160/5 A 6 14.7 189
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-1 Vilda Tess Vilda Tess   [s 5] 2140/7 D 1 18.3 195
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 6] 2140/10 D 8 20.8 380
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-3 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/10 C str
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-10 Orion All Over Orion All Over   [v 6] 2140/4 D 6 17.4 114
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-9 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/8 C 5 13.4 312
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-2 Inzane Inzane   [s 3] 2140/7 C 0 19.0g 1188
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 1640/10 D 3 11.8 349
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Madronjo Madronjo   [v 7] 2160/5 D 2 13.1 477
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/11 C 3 14.1 107
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/2 D 2 13.6 515
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-6 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/6 C 2 15.0 69
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-8 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/9 B 0 15.3 292
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-3 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2640/13 B 2 17.7 23
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/11 D 5 15.3 391
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-6 Miss Maverick* Miss Maverick*   [s 6] 2640/13 A 0 g 155
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-8 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/3 D 0 17.3 471
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/4 B 4 14.5 24
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/12 A 1 16.7 37
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/7 C 0 g 183
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/4 C 1 14.8 175
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Indian Boy Tess Indian Boy Tess   [v 4] 2140/5 C 1 18.0 96
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/9 D 0 17.9 648
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/15 A 3 15.6 81
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/6 B 3 15.1 25
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 5] 2140/2 B 0 g 175
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2160/9 B 0 g 172
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-5 P.S.Felix P.S.Felix   [v 4] 2140/9 C 0 18.7g 665
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-8 Byblos Club* Byblos Club*   [h 3] 2140/2 D 7 17.2 862
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/1 D 0 15.3 653
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-4 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/3 D 2 14.2 61
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Ian Boko* Ian Boko*   [v 5] 2140/11 B 1 14.8 33
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/12 C 5 13.6 97
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-5 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/2 D 0 15.3 878
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-8 Botswana Botswana   [s 4] 2140/11 C 4 14.3 735
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-2 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/4 C 3 15.5 124
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Orne As Orne As   [v 12] 2140/13 D 0 16.1 698
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-6 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 4] 2140/2 C 3 18.9 74
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/5 D 6 17.8 249
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-10 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/13 B 0 18.2 530
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-2 Bonfire Ås Bonfire Ås   [h 3] 2140/8 D 0 g 960
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-5 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 1640/11 C 0 14.1 1188
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-8 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2640/1 C 2 15.4 672
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-12 Madronjo Madronjo   [v 7] 2140/12 B 3 14.7 336
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-6 Botswana Botswana   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 388
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-7 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/15 B 4 15.3 39
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 11] 2140/14 B 0 21.1g 308
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-5 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 8] 2140/10 C 4 15.8 206
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-8 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/15 A 1 16.4 42
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-3 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2140/1 B 0 g 56
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-3 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/4 D str
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Langen's Airborne* Langen's Airborne*   [v 5] 2140/4 C 2 13.5 20
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-5 Langen's Hound Dog* Langen's Hound Dog*   [v 4] 2140/10 B 0 g 26
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/11 B 1 16.6 73
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/10 D 0 182
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 10] 2140/11 D 7 16.5g 570
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/4 D 5 17.1 195
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/6 C 1 16.9 31
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 2140/2 C 0 14.6 560
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/6 C 0 14.5 102
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-5 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/4 D 0 15.9 1674
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/9 D 0 14.0 823
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/8 D 5 13.4 994
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-5 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2100/9 D 7 18.3 368
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-2 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/11 C 0 15.4 367
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/7 D 8 17.6g 136
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-4 Ghislaine Ghislaine   [s 8] 2140/3 D 0 22.5 140
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-5 Incora Zon Incora Zon   [s 7] 2140/9 C 1 16.0 50
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-6 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 8] 2140/9 D 5 16.5 162
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-7 Pelle Roc Pelle Roc   [v 5] 2140/6 B 1 15.7 20
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 7] 2140/5 D 2 15.9 68
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Armani Key Armani Key   [v 12] 2140/12 D 8 17.5 282
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-3 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/3 B 4 16.8 208
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/6 B 6 19.7 208
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Edmund Edmund   [v 5] 2640/15 C 6 16.0 146
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2640/10 C 0 16.3 376
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-12 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/1 C 2 15.9 100
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-1 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/8 C 0 g 972
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-12 Madronjo Madronjo   [v 8] 4160/8 A 8 16.9 521
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-3 Yeezuz* Yeezuz*   [v 7] 1660/8 B 0 291
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-6 Nobel Amok* Nobel Amok*   [v 9] 1640/2 C 0 40
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-7 Got to Goo* Got to Goo*   [v 4] 2160/11 B 0 362
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-10 Madronjo Madronjo   [v 8] 2640/2 B 0 15.2g 455
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Marres Diva Marres Diva   [s 5] 2140/5 B 2 15.2 28
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-5 Marres Diva Marres Diva   [s 5] 2140/15 A 7 15.6 302
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-6 Madronjo Madronjo   [v 8] 3160/9 B 5 14.7 700
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-6 Marres Diva Marres Diva   [s 5] 2140/3 D 0 14.5 435
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-4 Madronjo Madronjo   [v 8] 3160/9 B 6 15.0g 293
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-3 Prodigy Shark* Prodigy Shark*   [v 7] 2140/8 B 8 14.4 174
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-4 Marres Diva Marres Diva   [s 5] 2140/9 B 3 15.0 42
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 8] 2140/12 B 8 16.6 376
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/7 D 0 16.0g 293
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-3 Madronjo Madronjo   [v 8] 2660/11 B 5 13.0 731
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-1 Yeezuz* Yeezuz*   [v 7] 2140/12 C 5 15.7 187
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-4 Angel Raziel* Angel Raziel*   [h 6] 2140/11 D 1 14.5 1026
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-9 Pastorn* Pastorn*   [v 7] 2160/11 B 0 16.5 150
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-8 Who Knows Who Knows   [s 6] 2140/9 B 2 16.8 254
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-11 Marres Diva Marres Diva   [s 5] 2180/11 B 3 15.4 33
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/9 D 0 15.0 1757
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-6 Utopia Skift Utopia Skift   [s 3] 2140/2 D 0 620
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 7] 2140/11 D 0 16.2 2006
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-9 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 8] 2140/11 D 0 15.5 1287
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-1 Hellorhighwater Hellorhighwater   [v 3] 2140/2 D 0 g 478
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-5 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 2140/13 D 6 15.1 1414
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-11 Black Eagle Black Eagle   [v 4] 1640/1 D str
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-5 Pelle Roc Pelle Roc   [v 6] 1640/9 D str
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-8 Vilda Tess Vilda Tess   [s 6] 2140/14 A str
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-5 Madronjo Madronjo   [v 8] 2640/3 A 4 15.9g 41
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-6 Yeezuz* Yeezuz*   [v 7] 2140/7 B 1 14.3 86
2021-04-25 2021-04-25 Solvalla-1 Miss Marketing* Miss Marketing*   [s 3] 2140/4 C 0 g 623
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-9 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 2180/7 B 4 17.0 167
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-6 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 9] 2140/6 C 5 15.3 219
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-7 Syria A.T. Syria A.T.   [s 7] 2140/12 D 4 15.7 495
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-8 Ten Times Ten Times   [v 8] 2140/3 B 0 15.3g 110
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-9 Galileo Am Galileo Am   [h 5] 2140/4 B 0 g 16
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-10 Helix Rick Helix Rick   [v 5] 2140/9 C 0 g 305
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-11 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 7] 2140/11 B 0 17.3 144
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-12 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 9] 2140/7 B 0 g 134
2021-04-16 2021-04-16 Romme-8 Madronjo Madronjo   [v 8] 2660/10 A 0 16.8 38
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-6 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 5] 2140/3 D 6 16.7 908
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-1 Miss Marketing* Miss Marketing*   [s 3] 2140/12 C 3 17.8 329
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-3 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 9] 2160/5 D 8 17.2g 502
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-7 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 1640/11 D 0 g 753
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-7 Madronjo Madronjo   [v 8] 3180/10 A 2 15.1 173
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 8] 3160/5 B 1 15.4 309
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-4 Black Eagle Black Eagle   [h 4] 2140/3 D 0 17.0 1518
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-2 Grainfield Amelie* Grainfield Amelie*   [s 4] 2140/7 D 0 22.8g 280
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-10 Madronjo Madronjo   [v 8] 2660/6 B 3 15.6g 57
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-5 Marres Diva Marres Diva   [s 5] 2140/7 B 0 15.9 293
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-3 Marres Diva Marres Diva   [s 5] 2140/6 A 4 15.9g 21
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-9 Diaz Diaz   [s 5] 2140/6 C 6 17.1 73
2021-02-19 2021-02-19 Romme-3 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 5] 1640/10 D str
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-2 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 5] 2140/10 C 4 16.8 1251
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 8] 2140/6 A 0 15.7 100
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-2 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/8 D 0 15.9 1459
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-4 Madronjo Madronjo   [v 8] 2660/9 B 0 16.5g 236
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-1 Arrow Avon Arrow Avon   [v 7] 2160/10 C 0 18.8 1805
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-7 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 5] 2140/3 D 5 17.8 576
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 8] 2640/7 B 7 17.7 128
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-2 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 2140/2 C 4 16.7 437
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-6 Black Eagle Black Eagle   [h 4] 2140/11 D 0 17.1 1237
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-3 Rapunzel A.T. Rapunzel A.T.   [s 5] 2140/7 C 3 18.2 75
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-4 Madronjo Madronjo   [v 8] 2140/11 A 3 15.3 26
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-5 Black Eagle Black Eagle   [h 4] 2140/6 D 0 17.9 563
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-8 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/11 D 0 g 74
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-9 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 9] 2140/6 C 0 g 326ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se