V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-7 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2640/5 C

Nyheter för travkusk


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Lacoeur Lacoeur   [s 3] 2140/9 3 18.3 574
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2609/6 C 7 16.9 324
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/1 C 4 18.6 450
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1609/12 C 5 14.9 326
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Madronjo Madronjo   [v 3] 2140/12 C 7 18.4 1005
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2160/10 A 8 20.2 350
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/5 D 5 16.0g 157
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2180/15 B 0 19.0 323
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2140/1 B 0 g 989
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 1640/1 C 5 16.0 255
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-9 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/10 D 4 17.5 407
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/10 B 0 g 93
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Divine Divine   [s 5] 1640/7 B str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 Divine Divine   [s 5] 2140/12 C 1 14.7 70
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/6 B 0 16.4 103
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Divine Divine   [s 5] 2140/9 C 1 15.1 29
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 5] 2100/5 D 2 14.9 58
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2100/9 B 2 15.9 107
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 0 g 23
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/8 C 0 19.4 909
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/4 B 2 17.0 26
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-5 Divine Divine   [s 5] 2140/12 D 3 16.0 360
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 5] 2160/5 C 2 17.5 39
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Nick Name Nick Name   [s 6] 2160/10 C 4 16.7 94
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/1 B 2 14.2 37
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 B 1 15.3 33
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/5 A 2 15.2 22
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2660/5 D 5 17.1 394
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/12 A 1 15.8 44
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/14 A 1 15.7 91
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2160/8 C 1 16.7 45
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-7 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/10 A str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/12 D str
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2100/2 B 1 16.6 31
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/7 A 1 15.4 72
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/8 B 3 16.2 224
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/8 C 7 16.4 524
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/3 D 1 17.1 666
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/15 A 0 g 384
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2640/2 D 1 14.9 264
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Madronjo Madronjo   [v 4] 2140/8 D str
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-10 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2160/11 B 3 16.3 249
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2140/6 C 0 17.4g 247
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-3 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/14 C 4 17.0 254
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Nika* Nika*   [s 3] 2140/8 B 1 18.2 31
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/7 D 4 14.6 78
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/5 C 2 16.1 36
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-1 Nika* Nika*   [s 3] 2140/10 B 2 16.8 163
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-7 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2160/11 B 7 16.2 764
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/2 D 0 17.4 220
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-9 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/11 D str
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2180/12 A 2 15.1 27
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 1640/4 C 5 16.3 475
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 6] 1640/5 A 3 13.7 101
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/2 D 5 16.2 677
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/3 B 0 g 32
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/7 C 1 14.9 90
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/5 C 0 16.0 355
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-9 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/7 C 4 14.7 754
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-9 Divine Divine   [s 6] 1660/10 A 0 g 163
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/10 B 5 12.6 320
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Madronjo Madronjo   [v 5] 3140/10 B 0 17.3g 214
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2640/9 C 0 17.2 254
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/4 C 1 16.3 57
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/12 B 1 16.2 27
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/7 D 5 15.5 517
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/9 B 4 16.2 84
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/10 D 8 15.9 692
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/6 D 1 15.4 61
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/6 B 2 17.6 20
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 5] 2140/9 B 7 19.3 30
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/12 C 0 g 190
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/5 D 1 16.0 533
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/10 C 0 16.8 57
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 1640/1 C 1 14.9 125
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 7] 2140/11 C 0 18.4 726
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 4] 1640/10 B 4 16.2 55
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2640/6 D str
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 1640/1 A 1 15.5 21
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/2 C 1 14.9 199
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2140/12 C 2 17.5 149
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2160/12 C 7 16.4 216
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-12 Divine Divine   [s 6] 2140/7 B str
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/11 D 3 13.1 377
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2100/4 C 3 15.0 97
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/10 D 8 16.4 454
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Kasper Roc Kasper Roc   [v 8] 2140/5 D 2 15.1 176
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-10 Divine Divine   [s 6] 2140/4 A 2 13.5 17
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Broadway Appolo Broadway Appolo   [h 6] 2140/12 B 0 13.3 68
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 2140/4 C 4 14.3 53
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Madronjo Madronjo   [v 5] 2640/9 D 3 15.7 179
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-10 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2100/6 C 0 g 220
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/7 B 0 17.9 605
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Divine Divine   [s 6] 1640/4 B 1 14.8 29
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/6 B 0 18.4 219
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 9] 1640/11 D 0 17.1 684
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2640/1 B 0 19.5 138
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-3 Athletic Lane Athletic Lane   [v 3] 2140/6 B 2 18.3 89
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-4 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/6 D 0 20.3 868
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-1 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/6 C 5 19.3g 166
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/12 C str
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/8 D 5 19.2 278
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-8 Global Winner Global Winner   [v 4] 2140/9 B 0 g 25
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2140/10 C 2 14.0 940
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Digital Network Digital Network   [v 10] 2640/12 C 5 15.8 1214
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 B 1 13.7 115
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-10 Divine Divine   [s 7] 2609/4 C 0 14.6 386
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/4 D 6 16.0 138
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-4 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 823
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-6 Syria A.T.* Syria A.T.*   [s 5] 2140/8 C 0 g 127
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-7 Dodge Laday Dodge Laday   [v 4] 2140/4 C 0 g 949
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-1 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2140/1 A 2 16.1 21
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Betel Am Betel Am   [v 8] 2140/4 D 6 15.0 592
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 1640/5 C 3 15.4 79
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/2 A 5 17.7 103
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/11 C 0 17.0g 360
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/1 C 0 14.7 952
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-6 Divine Divine   [s 7] 1640/3 C 0 g 690
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-5 Divine Divine   [s 7] 1640/7 B 5 12.1 104
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 146
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 I am Rapida I am Rapida   [s 4] 1640/5 A 0 g 30
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-9 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 1 12.0 23
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/7 A 2 16.5 19
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Connectra Connectra   [s 8] 1640/2 A 0 g 86
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 6] 2140/8 B str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-8 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/7 A 6 18.2 38
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/10 B 0 14.1 93
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 1 13.1 94
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-4 All for One All for One   [v 5] 2140/9 D 0 g 266
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 1 15.7 36
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/2 B 2 15.8 35
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 5] 2140/7 B 3 14.4 38
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Hevin Boko Hevin Boko   [s 5] 2160/13 B 2 12.3 156
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Divine Divine   [s 7] 2640/8 D 3 15.8 261
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-10 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/9 C 3 12.3 844
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Ivanhoe Ivanhoe   [v 4] 2140/2 A 0 g 17
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Divine Divine   [s 7] 1609/12 D 6 439
2019-07-26 2019-07-26 Romme-7 Divine Divine   [s 7] 2140/9 D 0 14.3 266
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Medallion Medallion   [v 6] 2140/2 D 1 16.5 75
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 0 g 99
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 C 0 19.8 63
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 0 14.6 4204
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-4 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 2 16.1 167
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Rolex Tilly Rolex Tilly   [v 5] 2140/6 B 2 16.7 92
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2160/13 B 6 17.5 389
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-3 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/8 B 4 17.6 97
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/2 B 0 g 76
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Orne As Orne As   [v 11] 2140/8 C 4 14.7 122
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 2140/4 D 5 15.3 84
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 First Gucci First Gucci   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 983
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-10 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/3 D 6 15.7 522
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/14 B 3 13.4 920
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 D 4 14.2 173
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-1 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/8 B 0 18.4 183
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Imakemyjokes Imakemyjokes   [v 4] 3140/1 D 0 19.1 728
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Pablo Andover Pablo Andover   [v 7] 1640/9 B 3 12.8 57
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 Imakeitmyself Imakeitmyself   [s 3] 1640/4 D 0 g 346
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-3 Divine Divine   [s 7] 1640/10 D 2 12.7 216
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-6 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/6 D 6 15.1 166
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2640/4 D 0 17.1 276
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2640/7 D 3 18.1 192
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Lexington Hall Lexington Hall   [v 6] 2140/10 D 3 14.3 106
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/5 B 1 14.6 65
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Camp Nou Camp Nou   [v 7] 2140/2 D 0 18.8g 326
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-7 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/1 C 6 19.5 28
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-11 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/5 C str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/1 D 4 19.2 116
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/2 D 0 g 191
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-6 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/6 B 0 g 51
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/2 D 6 13.0 32
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Medallion Medallion   [v 6] 2640/2 D 0 g 562
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Volocity de Vie Volocity de Vie   [v 7] 2140/9 D 5 13.4 93
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2100/3 B 6 14.7 194
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/3 D 1 15.3 112
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/7 C 5 19.2 68
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-7 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 2140/4 D 5 17.3g 145
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 1640/11 B 0 138
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/1 C 7 18.0 179
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Master Hill Master Hill   [v 5] 2140/11 A 1 15.2 19
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-6 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 1660/13 D 0 g 930
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Viking Brodde Viking Brodde   [v 4] 2140/4 D 2 12.9 38
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-8 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 7] 2140/3 D 0 17.2 591
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/4 D 6 14.6g 466
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/4 D 0 g 383
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-3 Load Relief Load Relief   [v 5] 2140/4 C 1 14.1 14
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 7] 2140/2 D 0 g 319
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/4 D 3 15.2 63
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/6 B 6 17.7 43
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-9 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/9 C 7 16.4 410
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/6 D 0 g 236
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Mas Credit Mas Credit   [v 4] 2140/7 B 1 17.8 16
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/5 C 0 19.9g 53
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 966
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/5 A 2 16.5 91
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 5] 2140/7 B 1 17.7 72
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/2 D 0 18.2 335
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-4 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 3140/5 D 4 18.5 386
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/2 C 0 17.5 85
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/6 C 0 17.1 169
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 2160/13 B 8 18.0 653
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Divine Divine   [s 7] 3140/12 B 0 19.0 92
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Madronjo Madronjo   [v 6] 2160/9 A 0 g 82
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/5 D 3 15.6 390
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Divine Divine   [s 7] 2140/2 C 0 g 43ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se