V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-13 2024-04-13 Momarken-9 Frosta Frosta   [s 10] 2640/10 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-1 Elrosa H.G. Elrosa H.G.   [s 8] 2160/5 0 38.8g 128
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Attitude Pellini Attitude Pellini   [v 7] 2080/1 5 15.9 225
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Pontus Avant Pontus Avant   [v 8] 2640/3 0 17.2 1077
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 4] 2140/1 6 15.9 345
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Iggi Iggi   [s 5] 2140/4 C 2 18.6 236
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Attitude Pellini Attitude Pellini   [v 8] 2180/11 C 0 17.1 464
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Attitude Pellini Attitude Pellini   [v 8] 2140/6 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Shadow Shadow   [h 3] 2140/1 D 0 g 371
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-9 Attitude Pellini Attitude Pellini   [v 8] 2180/7 C 3 18.9 164
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Shadow Shadow   [h 3] 2140/2 C 0 g 774
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-4 Focused Focused   [s 4] 2140/5 D 8 22.4 297
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-10 Blue Moon Blue Moon   [v 12] 2140/1 D 8 15.1 413
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2140/10 C 0 17.0 1210
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/11 D 2 14.4 292
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Attitude Pellini Attitude Pellini   [v 8] 2640/11 C 0 18.1 339
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-4 You're My Heart You're My Heart   [s 5] 2140/4 B 4 18.6 279
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2100/4 D 3 16.3 337
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 6] 2100/1 D 7 18.2g 423
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Blue Moon Blue Moon   [v 12] 1680/7 D 7 14.3 536
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 Norman A.L. Norman A.L.   [v 9] 1680/10 D 0 16.3 445
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2480/9 D 7 16.6 521
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 6] 1700/11 D 6 17.8g 569
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2080/8 D str
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 9] 2140/14 C 0 17.0 677
2017-12-21 2017-12-21 Romme-5 Etna Boko Etna Boko   [s 6] 2160/11 B str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-1 Etna Boko Etna Boko   [s 6] 2140/6 C 4 19.0 53
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-1 Pases Amigo Pases Amigo   [v 6] 2140/2 D 5 15.3 201
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Etna Boko Etna Boko   [s 6] 1640/6 C 0 17.6 75
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-10 Attitude Pellini Attitude Pellini   [v 9] 2180/8 D 0 16.9 541
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Etna Boko Etna Boko   [s 6] 2080/1 D 2 17.7 50
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Etna Boko Etna Boko   [s 6] 2160/6 B 0 19.9 46
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 White Nose White Nose   [s 6] 2100/9 A 2 15.4 83
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 East Herkules East Herkules   [v 6] 1640/11 A 0 g 37
2017-06-09 2017-06-09 Romme-1 Molly Mi Molly Mi   [s 5] 2140/4 B 0 g 263
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-6 Molly Mi Molly Mi   [s 5] 2140/4 B 0 g 313
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Molly Mi Molly Mi   [s 5] 2140/4 B 0 g 112
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Molly Mi Molly Mi   [s 5] 2640/4 C 5 36.0 291
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Molly Mi Molly Mi   [s 5] 2140/1 D 6 35.5g 357
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-1 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2160/7 D 0 g 63
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-10 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2160/2 B 1 32.3 319
2018-10-04 2018-10-04 Romme-6 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 1660/5 B 0 32.7g 243
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 I am Legend I am Legend   [v 7] 2140/9 D 0 g 241
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 I am Legend I am Legend   [v 7] 2140/1 D 0
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 I am Legend I am Legend   [v 7] 2080/5 D 8 18.8g 96
2018-07-20 2018-07-20 Romme-6 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2140/2 B 0 g 157
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 I am Legend I am Legend   [v 7] 2140/4 D 0 g 41
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 2100/8 C 8 20.7 436
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 I am Legend I am Legend   [v 7] 2500/2 D 0 18.1 109
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 I am Legend I am Legend   [v 7] 2140/4 C 0 g 160
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 I am Legend I am Legend   [v 7] 2140/4 B 1 17.4 49
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-11 I am Legend I am Legend   [v 7] 2160/11 A 0 24.8g 237
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 I am Legend I am Legend   [v 7] 2140/13 B 6 17.9 349
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-2 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2100/4 B 0 g 58
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 I am Legend I am Legend   [v 7] 2140/3 B 3 17.7 48
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Etna Boko Etna Boko   [s 7] 2140/3 B 7 18.1 37
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-5 I am Legend I am Legend   [v 7] 2160/10 C 5 16.7 478
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2160/9 D 4 32.0g 329
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-2 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2160/12 D str
2018-02-02 2018-02-02 Romme-8 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2160/8 B 2 36.6g 48
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-5 Etna Boko Etna Boko   [s 7] 2140/1 D 0 401
2018-01-12 2018-01-12 Romme-7 Molly Mi Molly Mi   [s 6] 2160/11 B 3 35.7 302
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-3 Etna Boko Etna Boko   [s 7] 2140/1 C 4 18.8 141
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-2 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2140/9 D 0 18.9 731
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-7 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2160/7 D 0 21.8 910
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-10 I am Legend I am Legend   [v 8] 2140/4 C 8 17.5 148
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Orangeri Orangeri   [s 7] 2140/4 D 3 16.9 664
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-1 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2140/4 D 5 19.3 302
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-9 I am Legend I am Legend   [v 8] 2140/3 D 5 16.5 532
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-4 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2140/9 D 7 18.5 1000
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-8 Elektra Dream Elektra Dream   [s 6] 2140/11 D 0 15.2 690
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2100/10 B 5 31.6g 568
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-5 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2080/2 D 5 19.5 741
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-9 I am Legend I am Legend   [v 8] 2100/5 D 4 16.6 233
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 I am Legend I am Legend   [v 8] 2080/9 D 8 16.7 574
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2140/5 D 7 19.4 466
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-2 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2080/7 D 0 19.5g 1366
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-9 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2500/6 D 5 19.6 373
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2100/9 D 7 19.2g 672
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 5] 1640/1 A 0 20.3g 127
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Navaki Star Navaki Star   [v 10] 2080/4 D 0 19.8 528
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-8 I am Legend I am Legend   [v 8] 2140/10 D 0 23.1g 192
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 I am Legend I am Legend   [v 8] 2640/6 D 0 20.5g 167
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 I am Legend I am Legend   [v 8] 2140/3 D 6 17.1 1000
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Molly Mi Molly Mi   [s 7] 2180/12 C 0 g 423
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-4 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 5] 2140/1 D 8 17.0 620
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-6 Borking Borking   [v 6] 1680/13 B 4 27.7 244
2020-12-18 2020-12-18 Romme-10 I am Legend I am Legend   [v 9] 2140/2 D str
2020-12-18 2020-12-18 Romme-3 Tinsokka Tinsokka   [s 8] 2640/1 D 5 33.9 1066
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-1 Miss Nellie Miss Nellie   [s 4] 2140/9 C 0 18.7g 1197
2020-12-11 2020-12-11 Romme-2 Borking Borking   [v 6] 2160/4 B 2 30.1 195
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 2180/8 C 5 31.7 512
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 8] 2140/1 D 0 18.8g 1037
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Pennybridge Pennybridge   [s 6] 2140/4 C 0 20.0g 821
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-10 Cotton Club Cotton Club   [v 8] 2140/15 D 8 19.7 466
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 Borking Borking   [v 6] 2160/11 D 3 34.6 884
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-9 Borking Borking   [v 6] 1660/4 D 0 g 679
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-7 Miss Nellie Miss Nellie   [s 4] 2140/8 C 0 g 1121
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-6 Frosta Frosta   [s 6] 2180/10 B 0 31.6g 495
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Chilling Star Chilling Star   [v 6] 2140/6 D 0 15.8 493
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-7 Borking Borking   [v 6] 2160/6 D 6 28.5 1452
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-8 I am Legend I am Legend   [v 9] 2100/8 D 0 g 420
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-7 Chilling Star Chilling Star   [v 6] 2080/7 D 4 16.5 544
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-6 Frosta Frosta   [s 6] 2080/4 D 3 30.3 745
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-2 Miss Nellie Miss Nellie   [s 4] 2140/9 B 5 19.7 241
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-10 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2100/10 D 5 15.9 697
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Borking Borking   [v 6] 1640/9 D 5 28.4 916
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 One Magic Neil One Magic Neil   [v 8] 2140/8 C 0 17.7 315
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-3 Frosta Frosta   [s 6] 1660/11 B 6 29.4 685
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-11 One Magic Neil One Magic Neil   [v 8] 2100/9 D 6 17.4 1642
2020-09-08 2020-09-08 Romme-8 Frosta Frosta   [s 6] 1660/13 A 6 30.9 261
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-7 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 6] 2140/10 D str
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-9 I am Legend I am Legend   [v 9] 2140/9 D 0 17.3 147
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 1640/10 D 6 13.8 496
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-6 Notation Notation   [v 6] 2140/5 C 0 g 120
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-5 Askö Rite On Askö Rite On   [s 9] 1640/2 D 0 17.4 354
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-3 Maja Bus Maja Bus   [s 8] 2140/2 D 6 18.3 502
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Askö Rite On Askö Rite On   [s 9] 2100/4 D 0 g 258
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-5 Frosta Frosta   [s 6] 2080/3 C 3 32.3 143
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2900/6 C 3 18.8 187
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-4 White Nose White Nose   [s 9] 2140/8 D str
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-1 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 7] 2140/2 C 2 18.5 91
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-6 White Nose White Nose   [s 9] 2140/14 D 0 16.0 298
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-2 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 7] 2140/5 B 4 18.3 59
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-6 Borking Borking   [v 6] 2080/9 D 7 34.0 1060
2020-07-24 2020-07-24 Romme-2 Frosta Frosta   [s 6] 1640/4 D 3 31.0 238
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-5 Askö Rite On Askö Rite On   [s 9] 2100/2 C 0 18.0 482
2020-07-17 2020-07-17 Romme-11 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 5] 2140/7 D 0 g 522
2020-07-17 2020-07-17 Romme-8 I am Legend I am Legend   [v 9] 2140/10 C 3 17.1 355
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-2 Askö Rite On Askö Rite On   [s 9] 2100/4 D 0 18.0 419
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-7 Frosta Frosta   [s 6] 1720/4 B 2 31.2 186
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-8 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 8] 2140/13 D 0 18.5 2558
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2140/9 D 0 16.8 1649
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-1 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 7] 2140/11 A 8 19.9 383
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-6 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 5] 2100/2 D 0 g 580
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 6] 2140/12 C 0 17.5 2089
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-1 Askö Winn Askö Winn   [s 6] 2140/6 B 6 18.5 173
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-6 Frosta Frosta   [s 6] 2140/15 A 2 32.5 98
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-2 Askö Rite On Askö Rite On   [s 9] 2120/10 C 1 18.6 884
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-1 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 5] 2100/8 D 0 17.8g 487
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Tuna Tartar W.F. Tuna Tartar W.F.   [s 4] 2080/6 B 0 g 595
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Pases Amigo Pases Amigo   [v 9] 2160/8 A 7 16.9 152
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 1640/10 B 6 14.5 94
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-1 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 7] 2140/1 C 6 17.8 525
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-7 Pases Amigo Pases Amigo   [v 9] 2160/8 D 7 15.8 690
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-8 Frosta Frosta   [s 6] 2140/1 B 5 33.7 150
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 13] 2140/10 D 0 17.5 1270
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Pases Amigo Pases Amigo   [v 9] 2160/6 A 1 16.6 56
2020-04-30 2020-04-30 Åmål-8 I am Legend I am Legend   [v 9] 2100/9 C 8 18.7 295
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-9 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 5] 2140/7 B 4 17.3 195
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Pases Amigo Pases Amigo   [v 9] 2140/8 B 2 15.9 122
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 5] 1640/7 B 6 15.7 499
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-4 Cotton Club Cotton Club   [v 8] 2140/12 D 8 15.7 603
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Aifur Aifur   [v 9] 2140/9 C 7 16.9 330
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2140/2 B 6 16.4 73
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Gloss Photo Gloss Photo   [v 11] 2160/3 D 0 20.6 484
2020-02-08 2020-02-08 Romme-10 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 5] 2140/5 B 6 18.8 123
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-10 I am Legend I am Legend   [v 9] 2140/13 B 0 22.6 130
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 5] 2140/1 C 8 17.5 396
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-7 Andrietta Aino Andrietta Aino   [s 5] 2140/3 D 0 22.5 768
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-3 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 1640/10 B 7 16.5g 83
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-1 Dream of Winner Dream of Winner   [v 8] 2140/6 D 0 15.5 1489
2021-12-23 2021-12-23 Romme-2 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 3] 2140/4 D 0 19.1 320
2021-12-18 2021-12-18 Romme-4 Enjoy's Top Gun Enjoy's Top Gun   [v 6] 2140/4 C 5 15.4 210
2021-12-14 2021-12-14 Romme-7 Raptor S.S. Raptor S.S.   [v 3] 2140/8 D 6 17.9 733
2021-12-14 2021-12-14 Romme-5 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 6] 2140/3 D 0 17.6 379
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-7 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 8] 2140/10 C 0 g 106
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-5 Sjaman Sjaman   [v 6] 2140/3 A 1 18.1 53
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-3 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 2140/8 B 1 17.9 63
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-2 Sundbo Hero Sundbo Hero   [v 5] 2180/5 C 4 35.6g 52
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-4 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 10] 2100/2 D str
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-4 Engla S.S. Engla S.S.   [s 6] 1640/11 B 0 g 1047
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-8 Tupac Face Tupac Face   [v 6] 1640/9 C 1 14.9 311
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-8 Staro Kitty Staro Kitty   [s 8] 2140/5 C 0 20.8g 267
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-6 Arevs Madicken Arevs Madicken   [s 5] 2140/1 D 7 36.1g 225
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-5 Miss Nellie Miss Nellie   [s 5] 2140/2 C 0 g 197
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-2 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 8] 2140/6 B 2 16.7 34
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-8 Engla S.S. Engla S.S.   [s 6] 1660/10 B 0 17.0 195
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-2 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 6] 2100/4 D 2 16.9 490
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-5 Raptor S.S. Raptor S.S.   [v 3] 2140/6 D 0 17.9 1000
2021-11-26 2021-11-26 Romme-3 Island Smart Island Smart   [s 3] 2140/8 B 1 14.4 42
2021-11-26 2021-11-26 Romme-1 Miss Nellie Miss Nellie   [s 5] 2160/13 A 5 19.2 270
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-6 Engla S.S. Engla S.S.   [s 6] 1640/12 C 0 15.2 1949
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-9 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 6] 2140/4 C 5 15.9 639
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-2 Miss Nellie Miss Nellie   [s 5] 2140/8 B 3 18.4 259
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-9 Call Girl Call Girl   [s 6] 2140/1 D 5 18.6 92
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-8 Arevs Madicken Arevs Madicken   [s 5] 2160/6 C 3 35.8 248
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-11 Call Girl Call Girl   [s 6] 2140/3 D 5 17.2 1489
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-7 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 6] 2140/1 C 5 15.3 631
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-2 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 3] 2140/7 C 8 18.3 1143
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-7 Frosta Frosta   [s 7] 2160/9 B 0 30.4 253
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-6 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 5] 2100/4 D 0 16.4 835
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-6 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 8] 1640/10 C 6 14.6 697
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-5 Sundbo Hero Sundbo Hero   [v 5] 2160/14 B 3 31.9 343
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-4 Engla S.S. Engla S.S.   [s 6] 1640/8 C 8 14.1 547
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-8 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 5] 2100/10 A 0 22.2 357
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-10 Queenup Queenup   [s 5] 2140/3 D 7 18.2 683
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-9 Lemolast Lemolast   [v 7] 2140/1 B 6 17.1 213
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-5 Sycamore Broline Sycamore Broline   [v 7] 2140/9 C 7 16.8 112
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-3 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 7] 2140/6 D 0 16.8 300
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-1 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 8] 2140/7 D 0 20.7 226
2021-10-17 2021-10-17 Åmål-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 5] 2080/7 D 0 19.0g 990
2021-10-17 2021-10-17 Åmål-2 Miss Nellie Miss Nellie   [s 5] 2080/1 C 0 g 243
2021-10-15 2021-10-15 Romme-7 Frosta Frosta   [s 7] 2160/5 D 0 29.3 1669
2021-10-15 2021-10-15 Romme-1 Call Girl Call Girl   [s 6] 2140/11 D str
2021-10-05 2021-10-05 Färjestad-10 Occasione Doc Occasione Doc   [s 6] 2140/1 C 0 17.7 367
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-9 Queenup Queenup   [s 5] 2140/10 D 0 19.1 283
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-8 Stilig Karl Stilig Karl   [v 7] 2160/8 B 2 28.5 32
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 7] 2140/2 B 8 16.3 64
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-2 Svante Hulteby Svante Hulteby   [v 5] 2140/7 D 0 21.0 140
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-9 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 8] 2100/6 D 0 18.7 56
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-4 Surr Surr   [v 6] 2140/1 D 5 18.2 119
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-3 Frosta Frosta   [s 7] 2100/6 D 0 g 362
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-4 Astrid L.Cheri Astrid L.Cheri   [s 6] 2140/2 D 1 17.1 155
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-1 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 9] 1640/5 C 4 15.6 428
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-5 Frosta Frosta   [s 7] 1660/9 C 4 27.9 148
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-8 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 8] 2100/5 C str
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-5 Karen Victory Karen Victory   [s 7] 1680/5 C 0 17.6g 594
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-3 Liella Liella   [s 9] 2100/10 C 0 33.0 1081
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-3 Princess Orlando Princess Orlando   [s 8] 2140/8 C 0 15.1 407
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-9 All Reasons All Reasons   [v 9] 2160/15 C 0 24.9g 1390
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-2 Frosta Frosta   [s 7] 2140/10 B 5 32.3g 164
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-3 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 5] 2140/2 A 1 15.3 19
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-4 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 8] 2140/6 D 2 18.1 50
2021-08-11 2021-08-11 Romme-8 Frosta Frosta   [s 7] 2160/5 B 1 30.7 30
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-6 Miss Nellie Miss Nellie   [s 5] 2140/1 B 5 17.4 457
2021-08-06 2021-08-06 Romme-3 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 8] 2140/1 B 8 19.9 158
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-5 La Brebro La Brebro   [s 6] 2140/3 C 6 15.9 381
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-4 Tinsokka Tinsokka   [s 9] 2140/4 D 0 g 1550
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-8 Karen Victory Karen Victory   [s 7] 2100/10 B 0 20.2g 315
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-2 Frosta Frosta   [s 7] 2160/6 D 3 30.1 542
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-8 Call Girl Call Girl   [s 6] 2140/5 B 3 19.1 153
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-2 Karen Victory Karen Victory   [s 7] 2160/11 B 6 15.6 371
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-2 Frosta Frosta   [s 7] 2160/12 D 0 30.6g 910
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-1 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2140/3 D 0 g 422
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-8 Call Girl Call Girl   [s 6] 2080/8 B 4 18.8 172
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-6 Frosta Frosta   [s 7] 2080/4 D 8 30.2 139
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-3 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 5] 2140/6 C 1 12.9 269
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-8 Call Girl Call Girl   [s 6] 1700/4 B 4 20.4 238
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-7 Queenup Queenup   [s 5] 2100/1 D 6 18.9 453
2021-06-19 2021-06-19 Romme-5 Frosta Frosta   [s 7] 1640/4 C 6 29.1 128
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-2 Frosta Frosta   [s 7] 1640/5 C 3 28.7 618
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-3 Karen Victory Karen Victory   [s 7] 2640/3 C 3 18.2 164
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-2 Frosta Frosta   [s 7] 2080/7 D 3 29.4 373
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-1 Karen Victory Karen Victory   [s 7] 2080/9 C 4 18.2 715
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-7 Frosta Frosta   [s 7] 2180/2 C 2 31.6 201
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-7 Ibby Jean Boko Ibby Jean Boko   [s 6] 2140/4 D str
2021-04-24 2021-04-24 Romme-7 Frosta Frosta   [s 7] 2140/2 B 6 31.6 418
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-2 Frosta Frosta   [s 7] 2160/15 C 7 31.5 2440
2021-03-26 2021-03-26 Romme-3 Dream of Winner Dream of Winner   [v 8] 2140/9 D 0 16.4 306
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-5 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 8] 2140/10 B 0 19.7 785
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-10 Borking Borking   [v 7] 2180/12 C str
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-5 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 9] 1640/2 D 5 16.1 767
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-6 Borking Borking   [v 7] 2160/4 C 0 g 317
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-1 Tinsokka Tinsokka   [s 9] 1660/6 D 0 g 1087
2022-12-29 2022-12-29 Färjestad-11 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 6] 2140/10 D 5 18.0 652
2022-12-29 2022-12-29 Färjestad-7 Herkules S.S. Herkules S.S.   [v 5] 2140/7 D 8 18.5 398
2022-12-29 2022-12-29 Färjestad-5 Doyouwantmore Doyouwantmore   [s 4] 2140/10 B 8 20.0 656
2022-12-27 2022-12-27 Momarken-7 Mellby Howlit Mellby Howlit   [v 6] 1640/2 D 0 15.9 468
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-3 Mellby Howlit Mellby Howlit   [v 6] 2140/5 D 3 16.1 362
2022-12-12 2022-12-12 Färjestad-7 Seatbelt Sign Seatbelt Sign   [v 5] 2140/11 D 0 20.3g 704
2022-12-12 2022-12-12 Färjestad-5 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 5] 1640/2 D 8 16.7 980
2022-12-12 2022-12-12 Färjestad-1 N.O.Boy* N.O.Boy*   [h 5] 2140/7 B str
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-8 Wiltons Wiltons   [v 5] 2140/11 C 0 15.8 692
2022-11-22 2022-11-22 Färjestad-9 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 5] 2140/12 C 0 19.8 465
2022-11-22 2022-11-22 Färjestad-6 Re Match Re Match   [s 3] 2140/10 B 8 19.9 443
2022-11-18 2022-11-18 Romme-8 Bältra Selene Bältra Selene   [s 7] 2140/11 C 6 15.7 1018
2022-11-09 2022-11-09 Åby-7 Frosta Frosta   [s 8] 2140/6 C 0 29.6 300
2022-11-05 2022-11-05 Färjestad-4 Doyouwantmore Doyouwantmore   [s 4] 2140/5 C 0 20.1 204
2022-11-05 2022-11-05 Färjestad-9 Dancing Queen N.O.* Dancing Queen N.O.*   [s 7] 2140/6 C 7 16.4 225
2022-11-05 2022-11-05 Färjestad-7 Period Period   [v 5] 2180/8 D 0 g 277
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-8 Imola Boko Imola Boko   [v 7] 2160/9 D 0 15.3 837
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-4 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 4] 1640/4 D 0 15.5 569
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-3 Doyouwantmore Doyouwantmore   [s 4] 2140/5 D 0 17.1 454
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-8 Global Utopia Global Utopia   [v 8] 2160/11 C 0 21.3g 128
2022-10-11 2022-10-11 Bjerke-7 Frosta Frosta   [s 8] 2100/6 C 0 226
2022-09-26 2022-09-26 Färjestad-10 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 4] 2140/6 D 4 16.7 309
2022-09-25 2022-09-25 Årjäng-8 Pink Fant Pink Fant   [v 5] 2160/7 B 0 20.8 38
2022-09-25 2022-09-25 Årjäng-6 Frosta Frosta   [s 8] 2140/8 A 1 30.4 65
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-3 Grimfrost Grimfrost   [v 4] 2140/3 D 5 14.4 461
2022-09-16 2022-09-16 Årjäng-6 Frosta Frosta   [s 8] 1640/1 D 0 28.2 442
2022-08-29 2022-08-29 Färjestad-9 Pink Fant Pink Fant   [v 5] 2140/5 D 0 21.3g 748
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-8 Frosta Frosta   [s 8] 2160/5 B 3 80
2022-08-22 2022-08-22 Färjestad-7 Highland Sisu Highland Sisu   [s 5] 2160/15 B 7 14.4 904
2022-08-20 2022-08-20 Örebro-3 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 6] 2100/14 D 0 16.8 899
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-10 Herkules S.S. Herkules S.S.   [v 5] 2140/4 A 4 16.4 63
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-9 Lemolast Lemolast   [v 8] 2140/4 C 4 16.8 117
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-8 Loke Lovebite Loke Lovebite   [v 4] 2140/10 D 0 629
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-7 Dream of Winner Dream of Winner   [v 9] 2140/1 D 8 14.9 624
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-4 Alm Lyana Alm Lyana   [s 8] 1660/8 A 5 30.1 70
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-1 Looks Magic Looks Magic   [s 5] 1640/2 A 0 g 47
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-4 Frosta Frosta   [s 8] 2140/7 D 5 29.6 622
2022-08-11 2022-08-11 Åby-7 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 6] 2140/10 D 6 13.3 393
2022-08-08 2022-08-08 Färjestad-10 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 5] 2140/1 D str
2022-08-08 2022-08-08 Färjestad-8 Strong de la Hoya Strong de la Hoya   [v 7] 2140/1 C 3 13.8 210
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-3 Midgårds Viking Midgårds Viking   [v 7] 2140/8 C 5 28.8g 298
2022-07-19 2022-07-19 Arvika-8 Doyouwantmore Doyouwantmore   [s 4] 2100/3 D 4 20.9 268
2022-07-19 2022-07-19 Arvika-3 Almas Zafir Almas Zafir   [v 7] 1720/8 D 0 g 544
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-6 La Brebro La Brebro   [s 7] 2080/3 C 4 17.3 108
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-5 Svante Hulteby Svante Hulteby   [v 6] 2080/12 C 8 19.8 499
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-9 Soltuns Athene Soltuns Athene   [s 8] 2160/4 D 5 35.6 98
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-5 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 9] 2140/7 C 4 17.5 234
2022-07-08 2022-07-08 Arvika-10 Alm Lyana Alm Lyana   [s 8] 1720/10 A 0 32.0 184
2022-07-08 2022-07-08 Arvika-5 Wiltons Wiltons   [v 5] 2100/3 B 6 16.2 98
2022-07-06 2022-07-06 Åmål-6 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 6] 2100/10 B 0 18.2 57
2022-07-06 2022-07-06 Åmål-5 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 5] 1680/3 C 2 16.4 42
2022-07-06 2022-07-06 Åmål-4 Doyouwantmore Doyouwantmore   [s 4] 2080/6 D 4 20.4 244
2022-06-26 2022-06-26 Arvika-7 Dream of Winner Dream of Winner   [v 9] 2100/10 D 0 17.7 369
2022-06-26 2022-06-26 Arvika-4 Almas Zafir Almas Zafir   [v 7] 1700/4 D 2 33.1 66
2022-06-26 2022-06-26 Arvika-3 Digital Spare Digital Spare   [v 5] 2100/2 D 0 g 232
2022-06-26 2022-06-26 Arvika-2 Cornell S.S. Cornell S.S.   [s 7] 1720/8 D 7 18.9 186
2022-06-25 2022-06-25 Lindesberg-8 Frosta Frosta   [s 8] 2160/8 C str
2022-06-24 2022-06-24 Årjäng-5 Wiltons Wiltons   [v 5] 2140/12 A 4 16.9 220
2022-06-24 2022-06-24 Årjäng-4 Jojo Dox Jojo Dox   [v 9] 1660/10 D 0 36.9g 878
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-2 Vincent Dana Vincent Dana   [v 5] 2140/4 B 3 14.9 118
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-1 La Brebro La Brebro   [s 7] 2140/1 C 2 16.9 76
2022-06-16 2022-06-16 Lindesberg-9 Mr Bon Bon Mr Bon Bon   [v 9] 2140/1 D 0 21.3 424
2022-06-15 2022-06-15 Åmål-10 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 6] 2080/9 C 6 13.9 506
2022-06-15 2022-06-15 Åmål-8 Strong de la Hoya Strong de la Hoya   [v 7] 2080/4 C 0 g 508
2022-06-15 2022-06-15 Åmål-2 Looks Magic Looks Magic   [s 5] 1680/10 D 7 15.9 746
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-8 Arevs Madicken Arevs Madicken   [s 6] 2140/4 D 6 32.5g 102
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-8 Clipping Pandora Clipping Pandora   [s 7] 1640/11 D 0 17.6 646
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-4 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 6] 2140/6 D 0 18.9g 429
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-3 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 7] 2160/12 A 0 14.9 508
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-2 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 9] 2640/8 C 0 g 661
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-1 Sogns Basse* Sogns Basse*   [h 6] 2160/15 D str
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-5 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/8 D 0 17.7 566
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-7 Looks Magic Looks Magic   [s 5] 1680/5 D 0 g 58
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-6 Karen Victory Karen Victory   [s 8] 2080/3 D 0 20.2g 1072
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-5 Antonio Jet Antonio Jet   [v 6] 2080/6 C 0 g 80
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-1 Svante Hulteby Svante Hulteby   [v 6] 2080/1 B 3 19.1 82
2022-05-30 2022-05-30 Färjestad-7 Strong de la Hoya Strong de la Hoya   [v 7] 2140/6 B 1 15.8 236
2022-05-30 2022-05-30 Färjestad-3 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 6] 2140/10 C 7 16.0 854
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-11 Abra Kadabra W.W. Abra Kadabra W.W.   [s 5] 2140/1 B 0 16.8 97
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-9 Rex Saltus Rex Saltus   [v 7] 2180/6 A 1 32.0 14
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-8 Svante Hulteby Svante Hulteby   [v 6] 2140/4 C 3 17.5 28
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-6 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 8] 2140/1 D 0 15.0 158
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-3 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 6] 2140/6 B 1 14.6 105
2022-05-19 2022-05-19 Örebro-5 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 7] 2680/14 D 4 14.9 836
2022-05-16 2022-05-16 Färjestad-8 Miss Nellie Miss Nellie   [s 6] 2140/3 D str
2022-05-16 2022-05-16 Färjestad-7 Alibi Alibi   [s 7] 2140/6 D 0 g 254
2022-05-16 2022-05-16 Färjestad-6 Tupac Face Tupac Face   [v 7] 1640/5 C 6 14.6 248
2022-05-16 2022-05-16 Färjestad-5 Looks Magic Looks Magic   [s 5] 2140/1 D 3 16.4 196
2022-05-14 2022-05-14 Årjäng-7 Alm Lyana Alm Lyana   [s 8] 1660/9 B 0 29.4 456
2022-05-14 2022-05-14 Årjäng-5 Troll Tundra Troll Tundra   [s 8] 2140/4 B 1 27.7 27
2022-05-08 2022-05-08 Lindesberg-9 Yankee la Vie Yankee la Vie   [v 6] 2140/1 D 0 19.0 461
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-9 Miss Nellie Miss Nellie   [s 6] 2140/4 D 4 18.1 247
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 2660/9 C 0 30.2 787
2022-05-03 2022-05-03 Romme-7 Alm Lyana Alm Lyana   [s 8] 1640/12 B 4 29.4 174
2022-05-01 2022-05-01 Åmål-4 Frosta Frosta   [s 8] 2120/10 A str
2022-05-01 2022-05-01 Åmål-7 Svante Hulteby Svante Hulteby   [v 6] 2080/9 D 2 19.6 224
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-3 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2100/6 B 6 14.9 174
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-2 Zeus S.S. Zeus S.S.   [v 5] 2100/4 D 0 15.9 1314
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-5 Astrid L.Cheri Astrid L.Cheri   [s 7] 2140/1 D 0 19.5 245
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-3 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 9] 2160/13 B 0 16.9 937
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-9 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 6] 2640/5 B 0 15.0 130
2022-04-18 2022-04-18 Momarken-3 Frosta Frosta   [s 8] 2160/9 A 3 368
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-9 Thai Charon* Thai Charon*   [v 6] 2140/8 D 0 15.8 724
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-5 Mimmi Dynamite Mimmi Dynamite   [s 7] 2640/3 D 0 g 258
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-4 Herkules S.S. Herkules S.S.   [v 5] 2140/6 D 0 15.6 1394
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-2 Zeus S.S. Zeus S.S.   [v 5] 2140/10 C 0 16.8 319
2022-04-06 2022-04-06 Årjäng-2 Frosta Frosta   [s 8] 2160/7 B 4 30.0 550
2022-04-06 2022-04-06 Årjäng-6 Kind of Steel* Kind of Steel*   [v 5] 2140/3 B 1 17.8 12
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-1 Alm Lyana Alm Lyana   [s 8] 2140/2 C 3 30.7 182
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-5 Mimmi Dynamite Mimmi Dynamite   [s 7] 2140/6 D 0 g 227
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-10 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 9] 2140/14 A 5 16.7 142
2022-03-30 2022-03-30 Solvalla-9 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 6] 2140/10 B 1 13.3 35
2022-03-26 2022-03-26 Romme-6 Global Newsletter Global Newsletter   [v 14] 2140/7 D str
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-7 Frosta Frosta   [s 8] 1660/5 B 4 28.3 220
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-4 Alibi Alibi   [s 7] 2140/2 D 4 14.9 692
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-3 Hera S.S. Hera S.S.   [s 7] 1640/12 D 0 16.7 1649
2022-03-20 2022-03-20 Romme-11 Alm Lyana Alm Lyana   [s 8] 1660/13 C 4 29.2 554
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-9 Looks Magic Looks Magic   [s 5] 1640/10 D 7 16.3 664
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-3 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 6] 1640/7 A 1 12.3 64
2022-03-13 2022-03-13 Momarken-2 Global Newsletter Global Newsletter   [v 14] 2140/5 D 3 187
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-7 Sycamore Broline Sycamore Broline   [v 8] 2140/10 C 0 g 653
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-2 Edbjörn Edbjörn   [v 10] 1660/9 D 8 29.9g 379
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-10 Miss Nellie Miss Nellie   [s 6] 2140/12 D 0 19.6 677
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-8 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 8] 2140/12 C 0 22.3 656
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-2 Rasken Mollyn Rasken Mollyn   [v 8] 2140/1 D str
2022-02-12 2022-02-12 Årjäng-7 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 14] 1660/6 C 7 36.9 316
2022-02-12 2022-02-12 Årjäng-3 Miss Nellie Miss Nellie   [s 6] 2140/5 B 5 18.6 153
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-5 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 7] 2140/2 C 0 g 402
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-4 Global Newsletter Global Newsletter   [v 14] 2140/4 D 6 15.0 791
2022-02-04 2022-02-04 Romme-8 Miss Nellie Miss Nellie   [s 6] 2160/12 B 0
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-9 Tupac Face Tupac Face   [v 7] 2140/6 D 0 15.3 311
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-4 C.M.T.Queen Bee C.M.T.Queen Bee   [s 6] 2160/12 D 0 15.6 624
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-2 Global Newsletter Global Newsletter   [v 14] 2140/2 D 5 14.5 1225
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-3 Godric Godric   [v 5] 2160/14 C 7 18.2 1190
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-4 C.M.T.Queen Bee C.M.T.Queen Bee   [s 6] 2140/13 B 3 17.0 162
2022-01-09 2022-01-09 Romme-9 Global Newsletter Global Newsletter   [v 14] 2140/2 D 6 15.0 707
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-8 Tupac Face Tupac Face   [v 7] 2140/12 C 2 16.8 42
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-7 Arevs Madicken Arevs Madicken   [s 6] 2140/1 D 7 36.1g 848
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-7 Navy Zon Navy Zon   [s 5] 2640/8 C 3 16.6 221
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-4 Frosta Frosta   [s 9] 2140/3 B 8 28.6g 191
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-2 Eld Riga Eld Riga   [s 10] 2140/6 C 0 g 29
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-9 Bradbee Bradbee   [v 7] 1640/3 B 1 12.4 26
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-5 Frosta Frosta   [s 9] 2140/1 C 3 28.2 31
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-10 Above Art Above Art   [s 5] 2640/5 C 0 18.1 241
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-6 Eld Riga Eld Riga   [s 10] 2160/9 D 1 27.9 642
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-9 Antonio Jet Antonio Jet   [v 7] 2140/3 C 6 17.0 72
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-5 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 1660/7 A 4 16.4 59
2023-11-06 2023-11-06 Årjäng-2 Frosta Frosta   [s 9] 2140/4 B 2 28.1 56
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-7 Teton Britannica Teton Britannica   [s 6] 2140/4 C 5 15.4 185
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-6 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 10] 1640/10 A 0 14.9 73
2023-10-23 2023-10-23 Färjestad-7 B.M.'s Elise B.M.'s Elise   [s 5] 2140/1 D 0 21.9 553
2023-10-23 2023-10-23 Färjestad-2 Clipping Pandora Clipping Pandora   [s 8] 1640/9 C 0 16.6 1140
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-5 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 8] 2140/4 D 5 16.1 115
2023-10-16 2023-10-16 Färjestad-5 Frosta Frosta   [s 9] 2140/1 A 2 27.9g 58
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-5 Bradbee Bradbee   [v 7] 2100/3 A 2 13.8 24
2023-10-08 2023-10-08 Årjäng-8 Frosta Frosta   [s 9] 2180/6 C 7 26.7 450
2023-10-08 2023-10-08 Årjäng-5 Wilson Laylock Wilson Laylock   [v 6] 2140/2 B 3 14.2 265
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-9 Bourbon d'One Bourbon d'One   [s 5] 2100/3 D 8 18.0 533
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-4 Clipping Pandora Clipping Pandora   [s 8] 2100/1 A 1 16.5 161
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-3 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 8] 2100/6 D 3 17.0 114
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-1 Stonehaven Stonehaven   [s 6] 1609/7 B 5 15.9 116
2023-09-30 2023-09-30 Tjeckien-6 Frosta Frosta   [s 9] 2100/6 D 0 26.8 258
2023-09-29 2023-09-29 Romme-5 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 6] 2140/6 D 6 15.2 577
2023-09-29 2023-09-29 Romme-2 La Lotteria La Lotteria   [s 7] 2140/12 D 0 16.8 673
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-8 Bara du Chene Bara du Chene   [v 7] 2160/13 C 8 13.8 265
2023-09-15 2023-09-15 Romme-8 Frosta Frosta   [s 9] 2160/10 C 7 26.3 295
2023-09-15 2023-09-15 Romme-4 La Lotteria La Lotteria   [s 7] 2140/8 D 3 16.9 611
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-5 Teton Farfetch Teton Farfetch   [v 6] 2140/11 D 0 16.3 235
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-2 Creamy Creamy   [s 4] 2140/2 D 8 25.4g 486
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-7 All in Face All in Face   [v 5] 2140/6 C 3 15.5 97
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-6 Strong de la Hoya Strong de la Hoya   [v 8] 2160/12 A 5 15.6 81
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-3 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 11] 2100/11 B 0 17.5 124
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-1 Svante Hulteby Svante Hulteby   [v 7] 2140/4 C str
2023-09-05 2023-09-05 Årjäng-2 Frosta Frosta   [s 9] 2140/2 C 2 27.3 184
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-6 Dedes Vici Dedes Vici   [s 5] 2140/3 B 1 16.2 65
2023-08-27 2023-08-27 Årjäng-7 Livi Poldark Livi Poldark   [v 6] 1640/6 B 3 14.6 52
2023-08-27 2023-08-27 Årjäng-4 Frosta Frosta   [s 9] 2200/13 A 5 28.5 102
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-7 Eld Riga Eld Riga   [s 10] 2160/13 B 0 29.7 427
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-3 Larizz Larizz   [v 5] 2640/2 C 0 18.1 465
2023-08-15 2023-08-15 Bjerke-6 Notation Notation   [v 9] 2100/4 D 5 14.9 244
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-1 Athena S.S. Athena S.S.   [s 4] 2080/3 C 0 g 462
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-5 Picture Perfect Picture Perfect   [v 5] 2080/6 D 5 16.8 199
2023-08-07 2023-08-07 Färjestad-7 Explode Explode   [v 4] 2660/7 A 2 15.9 67
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-9 Frosta Frosta   [s 9] 2140/2 D 4 26.8 693
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-7 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2140/8 C 7 14.6 55
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-6 Stonehaven Stonehaven   [s 6] 1640/9 C 0 23.4g 87
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-4 Clipping Pandora Clipping Pandora   [s 8] 2160/5 D 8 15.7 288
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-3 Dream of Winner Dream of Winner   [v 10] 2140/6 D 8 16.2 432
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-1 Pionella Pionella   [s 4] 1640/7 D 0 g 34
2023-07-27 2023-07-27 Åmål-8 Sundbo Vacker Sundbo Vacker   [s 5] 2100/6 C 5 32.6 500
2023-07-27 2023-07-27 Åmål-3 Exclusive J.M. Exclusive J.M.   [v 5] 2480/4 B 4 16.5 133
2023-07-27 2023-07-27 Åmål-2 Inferno Launcher Inferno Launcher   [v 4] 2100/12 C 0 g 104
2023-07-23 2023-07-23 Axevalla-5 Handle with Care Handle with Care   [s 6] 1660/15 B 0 13.8 76
2023-07-20 2023-07-20 Arvika-3 Frosta Frosta   [s 9] 1700/2 C 1 27.6 187
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-10 Min Fina Min Fina   [s 8] 2160/10 D 0 19.5 2062
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-3 Handle with Care Handle with Care   [s 6] 2140/10 B 1 15.1 79
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-8 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 11] 2160/10 C 4 16.3 440
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-5 Inferno Launcher Inferno Launcher   [v 4] 2140/11 C 5 16.9g 929
2023-07-12 2023-07-12 Arvika-2 Frosta Frosta   [s 9] 2520/5 C 2 30.4 83
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-8 Frosta Frosta   [s 9] 2080/3 C 3 28.1 99
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-7 Sjaman Sjaman   [v 8] 1680/6 D 0 g 90
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-6 Karen Victory Karen Victory   [s 9] 2100/11 C 0 17.9 436
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-2 Svante Hulteby Svante Hulteby   [v 7] 2080/8 C 0 19.5 500
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-1 Picture Perfect Picture Perfect   [v 5] 2140/9 C 7 16.6 274
2023-07-04 2023-07-04 Mantorp-3 Handle with Care Handle with Care   [s 6] 2140/2 C 1 13.7 309
2023-07-03 2023-07-03 Arvika-7 Junielle Junielle   [s 6] 2140/4 D 8 18.6g 806
2023-07-03 2023-07-03 Arvika-6 Cavendish Cavendish   [s 5] 2100/3 D str
2023-06-25 2023-06-25 Arvika-8 Surr Surr   [v 8] 2100/7 B 6 16.9 56
2023-06-25 2023-06-25 Arvika-5 Sundbo Vacker Sundbo Vacker   [s 5] 2120/8 C 3 33.2 400
2023-06-25 2023-06-25 Arvika-4 Elle Vild Elle Vild   [s 7] 2100/8 B 0 g 138
2023-06-25 2023-06-25 Arvika-3 Dream of Winner Dream of Winner   [v 10] 2100/4 C 5 16.8 311
2023-06-25 2023-06-25 Arvika-2 Creamy Creamy   [s 4] 2100/1 D 0 g 242
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-5 Frosta Frosta   [s 9] 2160/15 D 7 27.7 1576
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-4 Antonio Jet Antonio Jet   [v 7] 2140/11 B 4 14.6 194
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-3 Petit Deauville Petit Deauville   [s 4] 2140/3 D 0 g 635
2023-06-19 2023-06-19 Färjestad-8 M.T.Ramos M.T.Ramos   [v 5] 2140/7 C 0 18.2g 46
2023-06-19 2023-06-19 Färjestad-5 Herkules S.S. Herkules S.S.   [v 6] 2140/2 D 0 18.4 345
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-7 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2080/9 C 4 14.2 76
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-6 Frosta Frosta   [s 9] 2120/8 B 7 29.0g 159
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-5 Strong de la Hoya Strong de la Hoya   [v 8] 2080/4 B 1 15.7 18
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-3 Karen Victory Karen Victory   [s 9] 2080/9 C 2 15.0 607
2023-06-15 2023-06-15 Åby-4 Explode Explode   [v 4] 2640/2 B 0 g 25
2023-06-12 2023-06-12 Färjestad-10 Highland Sisu Highland Sisu   [s 6] 2140/7 C 0 14.5 476
2023-06-07 2023-06-07 Åmål-10 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 1680/4 D 8 13.2 714
2023-06-07 2023-06-07 Åmål-8 Strong de la Hoya Strong de la Hoya   [v 8] 2100/15 C 6 15.6 1091
2023-06-03 2023-06-03 Åby-5 Karen Victory Karen Victory   [s 9] 2140/4 C 7 16.1 285
2023-06-03 2023-06-03 Åby-4 Surr Surr   [v 8] 1640/7 D 4 14.9 291
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-7 Kiss Me Lucky Kiss Me Lucky   [s 5] 2140/6 D 0 15.6 1384
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-5 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2160/10 C 5 24.9 1278
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-3 Aramis Amok Aramis Amok   [v 10] 3180/15 D 8 15.7 3016
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-9 Invicta Sisu Invicta Sisu   [s 5] 2140/1 C 8 17.2 171
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-7 Grimfrost Grimfrost   [v 5] 2140/5 B 4 16.8 29
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-5 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 6] 2140/9 A 0 16.7 168
2023-05-25 2023-05-25 Åby-6 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2140/4 D 4 13.7 523
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-3 Joker Jet* Joker Jet*   [v 7] 2080/2 D 0 17.3 1190
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-7 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2080/7 D 2 16.6 463
2023-05-22 2023-05-22 Färjestad-8 Eld Riga Eld Riga   [s 10] 2200/9 A 2 27.7 60
2023-05-22 2023-05-22 Färjestad-5 Karen Victory Karen Victory   [s 9] 2140/9 D 8 15.3g 133
2023-05-22 2023-05-22 Färjestad-4 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 6] 2140/4 C 0 17.6 279
2023-05-22 2023-05-22 Färjestad-3 Jinx'em Jinx'em   [v 8] 2140/9 B 6 15.6 86
2023-05-22 2023-05-22 Färjestad-2 Petit Deauville Petit Deauville   [s 4] 2140/8 C 1 16.2 42
2023-05-19 2023-05-19 Romme-3 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 11] 2140/1 B 2 25.1 198
2023-05-15 2023-05-15 Färjestad-6 Wind Fire Wind Fire   [v 5] 2140/3 C 0 g 95
2023-05-15 2023-05-15 Färjestad-4 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 10] 1640/4 D 4 13.5 488
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-9 Vikelda Vikelda   [s 9] 2160/3 C 0 g 87
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-8 Hills Hurricane Hills Hurricane   [s 7] 2140/9 B 5 17.3 149
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-7 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 6] 2140/10 D 7 18.5g 245
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-8 Borking Borking   [v 9] 2160/13 D 5 29.4 606
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-6 Ivan Ivan   [v 11] 2140/1 D str
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-5 Peggblixten Peggblixten   [v 7] 2140/1 D 0 43.6g 317
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-4 Petit Deauville Petit Deauville   [s 4] 2140/6 D 6 16.3 314
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-5 Caspar S.S. Caspar S.S.   [v 8] 2100/9 D 6 16.0 342
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-5 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 6] 1640/1 C 0 g 427
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-9 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2140/15 B 5 14.5 54
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-7 Frosta Frosta   [s 9] 2160/4 C 0 g 463
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-5 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 5] 2640/8 C 6 16.6 946
2023-04-24 2023-04-24 Färjestad-8 Zeus S.S. Zeus S.S.   [v 6] 1640/11 C 5 15.1 335
2023-04-24 2023-04-24 Färjestad-7 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2140/8 B 6 13.7 245
2023-04-24 2023-04-24 Färjestad-4 Frosta Frosta   [s 9] 2140/6 C 0 g 471
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-8 Joker Jet* Joker Jet*   [v 7] 2140/12 D 0 16.2 830
2023-04-17 2023-04-17 Färjestad-6 Västerbo Amaretto Västerbo Amaretto   [v 8] 1640/2 C 1 12.7 460
2023-04-16 2023-04-16 Åmål-2 Petit Deauville Petit Deauville   [s 4] 2080/4 D str
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-7 Peakster Peakster   [v 9] 1640/4 D 0 g 526
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-5 Borking Borking   [v 9] 2140/9 D 8 30.1 606
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-9 Loke Lovebite Loke Lovebite   [v 5] 2140/10 D 5 14.2 437
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-3 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2140/11 C 5 14.5 288
2023-03-27 2023-03-27 Färjestad-10 Frosta Frosta   [s 9] 2160/8 B 2 28.6 363
2023-03-27 2023-03-27 Färjestad-9 Ivan Ivan   [v 11] 2140/6 D 0 16.2 1249
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-5 Zolasoray O.O. Zolasoray O.O.   [v 9] 2160/14 D 0 g 1077
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-10 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2140/7 C 2 14.7 170
2023-03-08 2023-03-08 Momarken-2 Frosta Frosta   [s 9] 2140/1 B 4 29.8 68
2023-03-04 2023-03-04 Åby-7 Looks Magic Looks Magic   [s 6] 2140/9 B 4 17.1 81
2023-03-04 2023-03-04 Åby-6 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 7] 2140/5 B 1 14.3 19
2023-03-04 2023-03-04 Åby-4 Karen Victory Karen Victory   [s 9] 2140/7 B 2 17.6 309
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-7 National Day Tooma National Day Tooma   [s 6] 2140/2 D 6 18.6 431
2023-02-04 2023-02-04 Årjäng-4 Ivan Ivan   [v 11] 2140/1 D 2 17.1g 309
2023-02-04 2023-02-04 Årjäng-3 Sundbo Hero Sundbo Hero   [v 7] 2180/4 B 3 30.7 83
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-3 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 6] 2140/12 D 0 18.3g 1496
2023-01-22 2023-01-22 Färjestad-8 Joker Jet* Joker Jet*   [v 7] 1640/8 D 0 14.8 1172
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-3 Karen Victory Karen Victory   [s 10] 2140/8 B 5 16.9 154
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-4 Picture Perfect Picture Perfect   [v 6] 2140/8 C 3 15.6 139
2024-04-08 2024-04-08 Färjestad-5 Jockes Abbot Jockes Abbot   [v 8] 2140/1 D 2 14.0 540
2024-04-06 2024-04-06 Romme-1 Isilon Loke Isilon Loke   [v 5] 2180/8 C 5 35.8 384
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-7 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 7] 2100/2 D 0 g 621
2024-03-31 2024-03-31 Romme-6 Frosta Frosta   [s 10] 2640/3 D 3 27.3 749
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-9 American Cash American Cash   [v 6] 2140/5 D 3 13.9 193
2024-03-24 2024-03-24 Romme-9 Borking Borking   [v 10] 1660/11 C 4 30.5 285
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-10 Karen Victory Karen Victory   [s 10] 1660/13 D 2 14.8 1618
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-5 Frosta Frosta   [s 10] 2140/9 D 0 26.9 1215
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-3 Jury M.L. Jury M.L.   [v 8] 2140/6 D 0 15.7 113
2024-03-08 2024-03-08 Romme-5 Frosta Frosta   [s 10] 2640/1 B 5 28.6 332
2024-03-08 2024-03-08 Färjestad-7 Stonehaven Stonehaven   [s 7] 1640/9 D 8 14.0 1105
2024-03-08 2024-03-08 Färjestad-5 Loke Lovebite Loke Lovebite   [v 6] 2140/7 C 0 g 383
2024-02-16 2024-02-16 Romme-1 Isilon Loke Isilon Loke   [v 5] 2160/11 B 0 39.9 596
2024-02-12 2024-02-12 Färjestad-5 Loke Lovebite Loke Lovebite   [v 6] 2140/5 C 2 16.7 142
2024-02-10 2024-02-10 Åby-4 Frosta Frosta   [s 10] 2180/14 C 0 28.7 913
2024-02-09 2024-02-09 Romme-5 Eld Riga Eld Riga   [s 11] 2140/7 A 0 29.5 79
2024-02-09 2024-02-09 Romme-2 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 12] 2640/3 D 0 g 101
2024-02-09 2024-02-09 Romme-7 Aramis Amok Aramis Amok   [v 11] 2640/11 D 0 15.8 1365
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-2 Reginas Hälge Reginas Hälge   [v 5] 2140/1 D 0 g 213
2024-01-19 2024-01-19 Färjestad-4 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 7] 1640/1 D 7 18.4 597
2024-01-19 2024-01-19 Färjestad-3 Soltuns Athene Soltuns Athene   [s 10] 2140/5 C 4 32.7 608
2024-01-01 2024-01-01 Färjestad-7 The Noble One The Noble One   [v 11] 1640/2 D 0 15.8 975
2024-01-01 2024-01-01 Färjestad-6 Frosta Frosta   [s 10] 2140/6 B 3 29.1 82ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se