V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tränaren Svante Båth och kusken Erik Adielsson har haft en synnerligen fin helg. Under lördagen vann Very Kronos Silverhästen på Solv..


Tränaren Svante Båth och kusken Erik Adielsson har haft en synnerligen fin helg. Under lördagen vann Very Kronos Silverhästen på Solvalla med 300 000 kronor i förstapris. Under söndagen var det dags att lufta en annan av stallets topphästar. Unghäststjärnan Coin Perdu har kommit tillbaka efter skada och hade varit borta i två år från tävlingsbanan när han gjorde comeback i början av oktober. Efter seger direkt blev det en andraplats i starten därefter innan det nu var dags för ännu en triumf. I den avslutande GS75-avdelningen fick Coin Perdu ingen lätt resa, men han avgjorde ändå på klasshästens vis. Från spår åtta bakom bilen blev hästen hängande i tredje- och fjärdespår in i första kurvan innan Erik Adielsson valde att backa ner i kön. Samtidigt hade Nimbus C.D. dundrat till ledningen och inledde första femhundra metrarna efter 1.10,5. Adielsson satt dock inte kvar speciellt länge i de bakre regionerna utan gjorde snabbt slag i saken och sände iväg Coin Perdu som även fick trava nästa kurva i tredjespår. Han landade utvändigt om Nimbus C.D., som fått dämpa tempot till 1.13,3 första varvet, när det återstod 1100 meter av loppet. Nimbus C.D. gav upp helt vid upploppets början och slutade sist i mål. Coin Perdu tog över och bara prisade ifrån konkurrenterna till imponerande seger. Vinnartiden skrevs till 1.14,3/2140 och förstapriset var 50 000 kronor. En bra spurt levererade Alone till andraplatsen som närmade sig upploppet ner. Även trean Order To Fly gjorde en fullgod avslutning via tredjespår runt sista sväng.
Coin Perdu vann Svensk Uppfödningslöpning som tvååring, E3-finalen över medeldistans som treåring då han även var tvåa i Kriteriet efter Villiam.

Överlägsen på 1.11,8
Erik Adielsson vann dubbelt på GS75 då han även styrde in Volare Gar till seger. Detta efter att ha kört till ute i spåren från 20 meters tillägg och övertagit ledningen efter ett varv. Volare Gar vann säkert och det här var andra starten för nya tränaren Sybille Tinter.
Zacapa Grim galopperade i en ogiltig start bakom bilen då hästen inte fick plats i starten. Väl i omstarten blåste hästen till ledningen samtidigt som storfavoriten Mellby Hurricane fick en jobbig resa via tredjespår och dödens. Sofia Aronsson-tränade Zacapa Grim höll undan till en säker seger för André Eklund.
Storfavoriten Silver Load hade stor uppvisning för sin tränare Jörgen Westholm och var helt överlägsen i den andra avdelningen från ledningen.
Ulf Ohlsson skrällde i GS75-3 genom Kocsis Boko som vann från ledningen innan det blev en imponerande seger av Dark Roadster i loppet efter som var överlägsen från spets. Dark Roadster vann på strålande tiden 1.11,8/1640a för Oskar J Andersson.
Robert Bergh fick en tränarseger i GS75-6 genom Lovely O.O. som vann enkelt för Mika Forss.
Sju rätt på GS75 den här jackpotomgången gav 10 683 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75® inleddes skrällbetonat minst sagt på Solvalla. Först genom I Love Paris, som var streckad på mindre än en procent, och d&aum..


V75® inleddes skrällbetonat minst sagt på Solvalla. Först genom I Love Paris, som var streckad på mindre än en procent, och därefter genom Red Mile Brodde som också var en riktig stjärnsmäll för spelarna. Favoriten Chicharita vann Diamantstoets final och andrahandsfavoriten Very Kronos vann Silverhästen. Även Farlander Am och Västerbo Pokerface var hårt betrodda medan Dragster var ännu en skräll. När krutröken skingrats var det bara sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Harry Boy låg bakom hela fyra av dessa som blir rikligt belönade. Sju rätt gav 3 764 054 kronor. Sex rätt 9607 kronor och fem rätt betalade 282 kronor.
Två av de vinnande Harry Boy-systemen var inlämnade hos ATG-ombud i Halmstad och Stockholm (Zoomzoom och Solhörnan) och kostade 280 kronor respektive 144 kronor. De andra två är inlämnade på atg.se i Stockholm och i Jämtland och kostade båda 144 kronor.
Det femte systemet med sju rätt som också kostade 144 kronor är inlämnat på atg.se i Västernorrland och det sjätte som också spelats på atg.se kostade 162 kronor.
Det sjunde systemet med sju rätt är inlämnat i Finland (Viekkaus Oy, finländska ATG) och kostade en dryg hundralapp.

Kanal 75


Det bjöds på rafflande lopp och vild körning på många händer i lördagens finaler i V75®. Vi börjar med omgå..


Det bjöds på rafflande lopp och vild körning på många händer i lördagens finaler i V75®. Vi börjar med omgångens sportsliga clou, Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst, tillika finalen i Gulddivisionen, där det blev en härlig duell. Cyber Lane tog planenligt hand om ledningen efter lite körning inledningsvis, och öppnade första halvvarvet efter 1.08. Erik Adielsson hamnade bra till i tredje par utvändigt med Very Kronos men gjorde tidigt slag i saken och sände fram Very Kronos utvändigt om ledande Cyber Lane 1500 meter kvar. Första rundan travades efter 1.11,7 och det blev sedan en envig mellan de båda stjärnhästarna under slutvarvet. Very Kronos var väldigt gåvillig den här dagen och låg friskt på bettet i dödens. Han gick i närkamp med Cyber Lane och det stod och vägde över upploppet. Men kort före mål slog Very Kronos klorna i ledaren och avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev vassa 1.10,9/2140a och förstapriset var 300 000 kronor. Antonio Trot spurtade strålande till tredjeplatsen efter att ha legat sist loppet igenom.
– Det är lätt att ta till sig honom för det har varit en lite brokig väg. Även om det gick fort så gick det inte äckligt fort. Att jobba ner Cyber Lane är inte det enklaste. Vi klarade det inte senast men nu gjorde vi det, sa Svante Båth.
– Min känsla var att om jag kommer hyggligt på det så kör jag sista sjuhundra. Men han var extremt framåt och sådär vass som han var för två år sedan. Det var någonting i honom som gjorde att han verkligen ville springa och jag var tvungen att ge mig iväg innan Lucifer Lane tagits upp i dödens och tempot sänkts. Jag har stor respekt för Cyber Lane men det var lite tuffare tempo idag än senast och det kanske gynnade Very. Det kändes tvåhundra meter kvar att vi skulle ta det. Men hatten av även för Cyber Lane som krigade hela vägen hem, sa Erik Adielsson.
Johan Untersteiner berättade följande efter andraplatsen med Cyber Lane.
– Vi fick helt enkelt stryk av en bättre häst. Det var ett liknande scenario som på Jägersro men idag var den andra bättre, sa Johan.

Stjärnsmäll knockade spelarna direkt
Det var som sagt rivit körning på flera håll i loppen idag och V75 inleddes med en riktig stjärnsmäll för spelarna när I Love Paris megaskrällde för Carl Johan Jepson. Det Björn Goop-tränade stoet var en av omgångens minst spelade hästar och streckad på 0,94 procent. Favorit i Stoeliten var Björn Goop själv bakom Mellby Free som tog ledningen och svarade resolut upp den när för Dear Friend pressade och sedan när Hevin Boko ställde en fråga efter ett drygt halvvarv. Mellby Free drog anförde i ett stenhårt tempo och öppnade första varvet efter 1.11,3. Det satt naturligtvis i benen till slut och när Goop körde undan vad som gick i sista sväng och Johan Untersteiner gick ut från rygg på ledaren med Dear Friend löste sig allt för I Love Paris från tredje par invändigt. Perfekt framlotsad av Carl Johan Jepson tog sig det tioåriga stoet förbi kort före mål och jättesmällen var ett faktum.

Ny smäll i andra med en 1-procentare
Som om inte stjärnsmällen i den första avdelningen var nog, sattes spelarna på prov även i den andra. Även här blev det en 1-procentare som slog till när Red Mile Brodde skrällde för Jörgen Sjunnesson till 53 gånger pengarna. Efter en resa i rygg på ledande storfavoriten Global Agreement kom luckan som på beställning tvåhundra meter kvar. Red Mile Brodde tackade för det genom att avsluta sylvasst och besegra storfavoriten precis på mållinjen. Segertiden blev 1.12,8/2140a och tränar gör Ola Karlsson på Jägersro.
– Det här var fantastiskt skoj. När vi fick hästen jobbade han väldigt bra i början men underpresterade i lopp. Ägarna har haft tålamod. Jag har aldrig vunnit en final tidigare. Det smäller jäkligt högt, sa Ola Karlsson.

Fenomenalt tapper Farlander Am imponerade stort
I V75-3 fick vi se en fenomenal insats av Farlander Am som bara fortsätter att imponera ännu mer efter de topplopp han har gjort vid tidigare V75-segrar. Via en snabb start svarade han och Stefan Persson resolut ut favoriten Cab Lane och Björn Goop via en stenhård inledning i första kurvan. Tempot var mördande högt och de första 500 metrarna travades efter 1.05. En riktig mjölksyre-inledning med andra ord men det brydde sig inte Farlander Am om. Trots att han blev tufft utmanad till slut så sträckte han berömvärt på sig över upploppet och höll undan säkert före en bra avslutande Born Unicorn. En oerhört imponerande insats på segertiden 1.11,5/2140a. Vid sidan av banan stod tränaren Johan Svensson som var lika tagen som många andra av hästens prestation.
– Jag är helt mållös alltså. Det ska ju inte gå det här egentligen men han visar återigen sin vilja genom att vilja springa. Inte med den 1.05-öppningen och Cab Lane över sig. Stefan frågade innan hur vi skulle göra och jag sa du får köra som du vill, sa Johan Svensson som även berättade att det nu blir vintervila för Farlander Am.

Dubbelseger för Kontio och Nurmos
Jorma Kontio och Timo Nurmos tog en dubbelseger på V75 och de gjorde det genom hästarna Chicharita i finalen av Diamantstoet och Västerbo Pokerface i klass 1-finalen. Chicharita kördes tidigt till ledningen och Kontio drog i ett hårt och jämnt tempo för att inte ge tilläggshästarna en chans att komma ifatt. Hon försvann ifrån konkurrenterna till andra raka segern i V75 på tiden 1.12,4 med till synes en hel del krafter i behåll. Det var bara fyra tiondelar över Some Summits svenska rekord.
Med Västerbo Pokerface ställde Kontio på i spåren dryga varvet kvar, efter att innan dess ha suttit och gottat sig i fjärde par utvändigt, samtidigt som tempot var högt uppskruvat i täten med ledande Royce Rolls och utvändige Dwayne Zet. Västerbo Pokerface svepte runt konkurrenterna i ett nafs och drog undan i sista kurvan i splendid isolation. Speedy Tilly blev närgången mitt på upploppet men Västerbo Pokerface sträckte på sig och svarade ärligt till en lätt seger. Vinnartiden finfina 1.11,4/2140a.

Tungt favoritfall ordnade miljonutdelning
Däremot förlorade omgångens största favorit Seismic Wave. Han föll tungt efter ett ha fått en stygg inledning via tredjespår fram till dödens. Hästen fick problem med aktionen in på upploppet och galopperade som slagen kort före mål. Vann gjorde istället Dragster som verkligen inte behöver be om ursäkt för sin seger. Tvärtom gjorde hästen en femstjärnig insats som drog tåget själv i tredjespår sista sjuhundra metrarna och krigade hela vägen hem. Tränaren Roger Malmqvist har satt hästen i ett strålande skick när nu den andra raka segern i V75 bärgades. I sulkyn satt Erik Adielsson som vann dubbelt på V75.
Den här skrällbetonade omgången slutade med att sju system hittade alla sju vinnarna. De belönades med drygt 3,7 miljoner kronor enbart på sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Peter G Norman, son till Glen, tog över tränarrörelsen på anrika Erikssund efter sin pappa 2014 och nådde en stor framgång samm..


Peter G Norman, son till Glen, tog över tränarrörelsen på anrika Erikssund efter sin pappa 2014 och nådde en stor framgång samma år då det blev seger med Face´em i Svenskt Travoaks och 1,4 miljoner kronor. Därefter har Peter plockat fram dugliga hästar varje år som även räckt på V75.
– Men i år har det varit ett enda stort mörker. Vi ställde av merparten av hästarna medvetet från tävlandet under tre månader för att ge dem en rejäl vinterträning och skulle dra igång dem igen i april. Men i samband med påskhelgen slog ett virus till och det har cirkulerat i omgångar. Vi har gjort vad vi kunnat för att få rätsida på situationen, men stått maktlösa. Några har gjort en till två starter, men sedan blivit dåliga igen och fått ta det lugnt, berättar Peter, som i år även fått hjälp av rutinerade Stefan Hultman.
– Vi lade om träningen efter hans koncept och började köra lite mer backträning. På sistone har hästarna kvicknat till igen och vi hoppas det är slut på eländet. Känslan är att vi äntligen ser ljuset i tunneln.
Det finns i alla fall hopp inför framtiden. Stallet innehåller totalt 59 hästar och 22 av dessa är två år, medan det även finns tolv ettåringar.
– Vi har stora förhoppningar och det finns en del som är och ligger på 1.20-tider. Det är lite för tidigt att namnge vilka som har potential till att bli riktigt bra, men fem–sju stycken sticker i alla fall ut från mängden. Nu ska de gnuggas på i backen och tanken är att plocka ut dem under våren när vi slipper brodd i skorna, säger Peter G, som är i hetluften i GS75 på söndag i Eskilstuna då han startar en trio,
Du inleder med 1 Rally Helge (GS75-3) som kommer från en enkel spetsseger på Örebro. Hur ser du på hans uppgift den här gången?
– Det ser bra ut på förhand. Han hade ju varit ifrån innan förra starten och som bäst tränat 1.24/2600 meter och var inte alls vässad på något sätt. I loppet pep han till ledningen direkt och fick bestämma tempot, men stack undan till slut och vann med krafter kvar på ett bra sätt. Allt har verkat bra med honom efter loppet och normalt borde han gå framåt med den genomköraren i kroppen. Innerspår på Eskilstuna är väl inte helt optimalt, men han är ganska kvick och finns det ingen startraket med hoppas jag kunna sitta i spets. Väl där borde det vara en hygglig segerchans. Inga ändringar.
Din andra styrning är 7 Latte Käll (GS75-5) som har fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro och som lottats till springspår i ett långlopp. Vad har du för tankar med honom?
– Han har också varit sjuk och borta länge men nu han igång igen. Senast hamnade utvändigt om ledaren och det trivs han inte alls med utan gav upp tidigt. Från springspår hoppas jag hitta ned i en vettig position och ge honom en smygresa. Kan vi slita åt oss en slant får vi vara nöjda. Inga ändringar.
Du avslutar sedan dagen med hyperkapable tioåringen 7 Nimbus C.D. (GS75-7) som kommer från en tredjeplats på Solvalla bakom Disco Volante. Vad kan han uträtta i det här loppet?
– En hel del. Senast gav jag honom en smygresa och satt i fjärde inner. Luckan kom sent, men han sköt till bra sista biten. Han känns fortsatt fräsch och fin i jobben efter loppet och lider inte av några ålderskrämpor. Han fick visserligen ett spår långt ut bakom bilen men stöter på lite lättare lekkamrater den här gången och jag kommer att trycka av honom från start. Att det är medeldistans den här gången fungerar bra. Jag har respekt för en sådan som Coin Perdu men den har samtidigt ännu sämre läge (åtta) och jag hoppas på en vettig segerchans. Inga ändringar är aktuella, summerar Peter G Norman.

Magnus Blom, Kanal 75


Power öppnade snabbt samtidigt som Brother Bill kastade sig i galopp kort efter start och Power kunde ta hand om ledningen. Ecurie D. tog sig snabbt fram u..


Power öppnade snabbt samtidigt som Brother Bill kastade sig i galopp kort efter start och Power kunde ta hand om ledningen. Ecurie D. tog sig snabbt fram utvändigt och testade för ledningen efter 400 meter, men Robert Bergh hade inte en tanke på att lämna över täten till favoriten Ecurie D. Magnus A Djuse stressade inte från början med Aetos Kronos och hittade andrapar utvändigt 1500 meter före mål. Första varvet travade på 1.12,9 och 700 meter före mål började Ecurie D. att massera ledande Power och in på upploppet tog Ecurie D. grepp på Power och såg ut att gå mot segern, men Aetos Kronos kom med en mycket stark avslutning som resulterade kort före mål.
- Det var väldigt kul att det gick hela vägen. Det var inget snack alls i dag. Det var roligt att han fick vinna, sade Magnus A Djuse.
Robert Bergh var inte allt för nedslagen efter tredjeplatsen med Power.
- Det blev en tuff inledning och det knäckte honom Han visade den startsnabbhet man saknat och det kan vara bra för utvecklingen. Hästen var verkligen fin för dagen och det går att höja ribban, det är bara ett lopp kvar nu, sade Robert Bergh och syftade på Criterium Continental på Vincennes i slutet av december.
Segertiden för Athos Kronos blev 1.11,6a/2140 meter och belöningen 300 000 kronor.
Aetos Kronos var inte ensam om att överraska i V64-omgången som bjöd på flera skrällar och utdelningen sköt i höjden. Till slut lyckades 6 system hitta sex rätt och belönades med 489 000 kronor, fem rätt gav 2 843 kronor och fyra rätt 210 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Tvåa i Danmark i sin senaste start.Men det var från bakspår och med skor på hovarna.På lördag vankas det spetsläge f&oum..


Tvåa i Danmark i sin senaste start.
Men det var från bakspår och med skor på hovarna.
På lördag vankas det spetsläge för Cyber Lane (V75-6) som kvalat in till lördagens guldfinal just via två segrar från den positionen.
- Formen känns riktigt fin. Han känns verkligen på tårna hästen så jag har god känsla att han kommer att göra en riktigt bra prestation igen, säger Johan Untersteiner som hade startkatapulten From the Mine invändigt om sig när startlistan kom ut, men fått en helt annan uppgift sedan denne strukits.
- Det känns som en klar fördel för oss. Jag tror att det hade blivit mycket svårt att ta en längd på den. 2 Snowstorm Hanover kan väl också öppna invändigt, men förhoppningen är att jag ska komma till ledningen och då är han hästen att slå.
Finns det någon häst utvändigt som kan ta en längd på Cyber Lane?
- Man tar inte en längd på Cyber Lane om jag inte vill.
Vem ska slå Cyber Lane i det här loppet?
- 9 Very Kronos var inte långt efter senast och har gjort fantastiska lopp så man kan definitivt inte underskatta motståndet. Det kan bli att det blir någon körning som man inte räknat med på vägen som kan strula till det, men jag tycker att jag har ett fint utgångsläge och en häst i bra form så jag åker ut med god känsla.
Och nu ska du köra barfota också?
- Han gick med skor i Köpenhamn senast, men kommer att gå barfota återigen. Han har gjort lika bra prestationer med skor egentligen. Men jag vet inte, nu på äldre dagar kanske det har blivit en liten kick.
Kan du rekommendera spik på Cyber Lane?
- Det gör jag aldrig, inte ens om hästen hade stått med frambenen i mål. Jag tror som sagt att min häst levererar en bra prestation, men motstånd saknas inte.

Laddar även här
En annan spännande häst är 6 Dear Friend (V75-1) som skrällde i liknande omgivning senast sedan Untersteiner blixtrat till tät och släppt över kommandot till 3 Mellby Free.
- Hon har känts fin i jobben efter det. Vi får prova framåt, hon är naturligt startsnabb, så får vi se hur långt det kan bära från början.
Hur sugen är du på att testa henne i ledningen de här gången?
- Det är inte alls omöjligt om vi skulle komma dit.
Hur ser du på spetskörningen?
- Framförallt Mellby Free kan ju öppna. Nu tog hon en längd på den senast, men det var lite andra förutsättningar då. Jag skulle kunna tänka mig att Björn (Goop) kan vara lite mer aktiv den här gången så det är inte alls säkert att jag tar mig förbi bara för att jag gjorde det senast.
Om du skulle gissa ja eller nej på att komma till ledningen?
- Fifty-fifty, säger Johan Untersteiner.

Det här berättar Johan Untersteiner om sina övriga hästar på V75:
- 5 Nairajah (V75-2) sprang och hackade lite i travet senast, är åtgärdad efter det och har siktats mot det här loppet. Formen är kanske lite osäker och han fick ju storstryk av 1 Global Agreement senast så det blir svårt att rå på den såklart. Är han tvåa-trea så skulle jag vara väldigt nöjd.
- 10 Buzzer Beater (V75-3) blev allt fel för senast så det är bara att glömma. Men att han ska vinna här är långsökt, vi jagar en mindre placering i första hand.
- 1 Make More Cider (V75-4) gick godkänt senast, men jag tror att det finns en växel till när hon är som bäst. Hon har haft ett litet uppehåll efter den starten så det är väl tveksamt om formen är hundraprocentigt i topp. Fint utgångsläge och initialt behåller jag gärna ledningen. Jag har respekt för Jormas häst (4 Chicarita) som var väldigt imponerande senast. Är vi med och hackar om en placering är jag nöjd, kanske också lite svårt att vinna.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 8] 1660/11 2 14.8 170
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 8] 2180/13 4 17.4 239
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Quanto Composite Quanto Composite   [v 10] 1640/8 4 15.6 200
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Quanto Composite Quanto Composite   [v 10] 2140/1 1 17.0 148
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Goldseeker Goldseeker   [v 6] 2160/10 0 g 177
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Goldseeker Goldseeker   [v 6] 2160/11 0 g 385
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/12 D 0 17.4 520
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-2 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/3 B 2 19.8 63
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2180/12 B 4 15.6 197
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2160/6 C 3 17.7 573
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2180/10 B 7 17.8 668
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/3 B 6 18.3g 141
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-6 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1640/1 C 6 15.2 214
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/11 C 5 17.3 254
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/8 D 7 16.1 610
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/1 D 0 15.4 546
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2160/10 C 4 15.7 125
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2140/3 C 6 17.4 337
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2160/9 D 0
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-4 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2180/13 C 6 17.3 89
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2160/3 C 5 18.9 367
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/12 B 7 16.7 310
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2140/9 D 5 20.4 670
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/9 C 0 17.8 65
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-1 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/8 B 1 15.5 54
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/6 C 0 g 66
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-1 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/3 C str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/5 C str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 2140/8 D 3 15.8 327
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 8] 2140/5 D 6 18.3 761
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2160/9 B 5 17.8 101
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2180/9 C 0 17.5 487
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/13 D 0 20.6g 416
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/12 C 1 14.9 30
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 2140/5 D 5 18.6 50
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/6 B 1 13.9 45
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 1640/1 C 2 15.1 253
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 1640/3 A 6 18.4 66
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/8 A 1 15.1 50
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/6 D 3 17.6 240
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/1 D 2 17.1 232
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-2 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/5 B 2 13.4 62
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 1640/7 D 5 16.0 528
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-4 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 1609/4 C 0 g 172
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-2 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2160/2 C 6 18.5 142
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2180/12 C 7 15.6 817
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/10 C 0 g 1201
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2180/8 B 6 19.0g 138
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 2140/9 D 1 15.5 160
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2180/14 C str
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-2 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/8 B 6 20.9g 595
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 1640/7 D 2 13.8 382
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 10] 2180/11 D 0 16.0 1050
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/6 C 0 g 398
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-2 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/2 C 5 17.0 288
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 7] 2160/12 C 4 16.4 488
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/5 C 0 17.6g 48
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 8] 2160/6 B str
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2140/9 D str
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 7] 2680/12 C 3 18.8 105
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Anna Anna   [s 7] 2140/1 A 0 20.7g 191
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/10 C 8 20.4 954
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1640/3 D 3 14.5 70
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 7] 2180/12 B 0 g 25
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/2 A 1 17.3 11
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2160/11 B 5 17.0g 127
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Kometen Kometen   [v 8] 2140/3 D 3 30.2 36
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Kometen Kometen   [v 8] 2160/11 C 4 29.7 25
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Espoir Espoir   [s 9] 2140/9 D 0 21.3 1018
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2140/8 D 4 15.7 76
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/4 D 4 13.1 120
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2140/5 D 3 14.7 222
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/2 C 2 15.5 44
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-1 D'Laina D'Laina   [s 5] 1640/2 B 0 14.3g 30
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/1 A 1 16.1 35
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/9 B 5 15.1 122
2018-09-30 2018-09-30 Visby-5 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1620/5 A 1 13.9 13
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 1700/9 B 6 16.3 333
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/14 A str
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/4 A 1 16.6 17
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2140/4 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/3 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-6 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2120/1 B 0
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-5 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/12 B 0 19.7g 389
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-2 Eleganzia Eleganzia   [s 7] 2140/8 C str
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/2 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Espoir Espoir   [s 9] 2160/8 D 5 18.8 714
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/10 A 2 16.8 160
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-2 Photo Star Photo Star   [v 11] 1640/1 D str
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-11 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/2 D 0 15.5 286
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2180/6 C 6 20.1g 274
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-6 Photo Star Photo Star   [v 11] 2140/9 D 2 15.6 43
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/5 C 0 16.7g 255
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1680/5 B 1 16.1 21
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2160/9 D 5 18.0 998
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 9] 1640/3 D 0 16.4g 138
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1640/8 C 1 12.1 523
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-5 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/11 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2140/6 A 5 17.1 24
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/4 C 0 g 680
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 2180/10 B 0 g 97
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 10] 2140/2 B 0 g 82
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2160/6 D 7 16.1 86
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 1609/6 B 1 15.4 80
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2660/8 D 4 19.0 689
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/10 D str
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/4 D 2 14.5 29
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/1 A str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Espoir Espoir   [s 9] 2180/9 D 3 742
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-4 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/3 C 1 15.0 17
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2640/2 D 0 20.0 1242
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Askens Etna Askens Etna   [s 8] 2140/5 D 0 20.2g 403
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/2 B 0 16.1g 18
2018-04-01 2018-04-01 Romme-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/5 B 1 14.9 13
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/4 C 2 14.8 73
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2140/1 D 3 18.6 860
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 1640/11 D 3 14.2 286
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/6 B 1 12.7 38
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Espoir Espoir   [s 9] 2140/2 D 5 17.7 759
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/3 D 5 15.7 238
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2140/1 D 6 17.7 1000
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 1640/7 D 6 15.4 330
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/3 C 3 12.7 86
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/12 D str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/2 C 0 114
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/10 B 2 15.0 23
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/7 B 2 16.0 199
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2180/11 B 6 15.9 197
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2160/4 B 3 16.2 94
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2640/1 B 2 18.1 58
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 1640/4 D str
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 2160/8 D 8 18.8 153
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2100/2 C 0 17.0 263
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 2140/1 C 5 16.9 324
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2180/14 D 4 16.7 265
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 8] 2160/4 C 3 16.1 87
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-2 Gill Power Gill Power   [s 6] 2140/5 C 0 g 178
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/5 D 5 18.9 623
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/3 C str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2160/8 C 6 18.3g 78
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2140/5 C str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2640/7 C 0 18.3 1157
2019-10-31 2019-10-31 Visby-7 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2120/2 B 1 15.3 27
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 1640/2 D str
2019-10-19 2019-10-19 Romme-1 Buddha Buddha   [v 8] 1640/2 D str
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 1640/2 C 0 g 60
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Natosi Goj Natosi Goj   [v 9] 2140/9 D 7 16.8g 320
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-2 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 8] 1640/8 C 4 14.0 276
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2160/3 C 1 16.6 51
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Sharifah Sharifah   [s 6] 2140/2 D 3 18.1 211
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 2140/8 C 4 14.8 62
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/8 C str
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-2 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 7] 2160/9 D 6 18.4 102
2019-09-21 2019-09-21 Visby-5 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2120/5 B 1 15.9 22
2019-09-15 2019-09-15 Romme-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 2140/6 C 5 16.1 83
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Buddha Buddha   [v 8] 2200/9 C 3 14.8 73
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 4] 2140/5 B 0 19.1g 381
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/1 B 4 15.0 131
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-11 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2160/9 B 4 16.0 96
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Max Pro Max Pro   [v 9] 2140/1 D 6 16.3 553
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Buddha Buddha   [v 8] 1660/8 C 2 13.5 60
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-6 Promotion Promotion   [v 8] 2140/3 D 0 g 194
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1609/3 B 4 12.8 149
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Sharifah Sharifah   [s 6] 2160/11 D 0 18.8 701
2019-08-10 2019-08-10 Åby-1 Buddha Buddha   [v 8] 1640/5 D 5 12.9 448
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2160/7 B str
2019-08-01 2019-08-01 Visby-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 2120/8 C 1 16.7 19
2019-07-18 2019-07-18 Visby-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/8 C 1 16.8 19
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-3 Buddha Buddha   [v 8] 2140/6 C 0 15.6g 288
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-2 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 1640/3 C 0 15.5 206
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 8] 2140/2 D 0 499
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 1640/1 C 1 13.6 48
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 1640/10 C 6 14.9 256
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/3 B 2 15.7 33
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2180/4 A 0 18.4g 24
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-4 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1609/4 D str
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 1640/6 C 2 13.8 239
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 7] 2140/4 C 4 17.9 433
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-8 A Perfect Torkdahl A Perfect Torkdahl   [v 7] 1609/1 D 7 17.7 21
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/9 C 0 g 488
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Mach Number Mach Number   [v 6] 2160/12 B 6 17.8 575
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1640/5 C 1 13.3 282
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2160/4 D 2 16.1 145
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Teton York Teton York   [v 5] 2140/2 D 3 17.0 281
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/6 B 1 16.7 31
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-1 Golden Circle Golden Circle   [s 6] 2140/6 C 7 18.2 139
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Mach Number Mach Number   [v 6] 2140/3 C 5 18.4 348
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-1 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2100/6 C str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/1 C 6 19.1g 95
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2640/6 D 0 18.0 117
2019-04-27 2019-04-27 Visby-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 2120/2 B 1 16.8 20
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/10 D 6 15.7g 219
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-2 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1640/1 D 0 16.8 66
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 1640/8 C 1 14.3 824
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-5 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/2 C 0 20.5 293
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Tracks Tracks   [v 8] 2680/9 D 0 g 309
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 VästerboViVann VästerboViVann   [v 10] 2180/12 A 5 17.4 31
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Bysen Bysen   [v 10] 2140/3 D 0 24.1g 116
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2180/15 D 0 g 286
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 10] 2140/3 D 0 19.9 2100
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-1 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2140/5 C 0 g 82
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/5 B 0 g 26
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Mae Mae   [s 5] 2140/8 B 0 g 285
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-2 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/4 C 0 g 486
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 2140/11 D 0 17.1 177
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2140/5 C 5 16.2 109
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Teton Nikkis Man Teton Nikkis Man   [v 4] 2140/1 B 3 18.4 151
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/8 D 4 15.5 280
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Baton Westwood Baton Westwood   [v 8] 1609/9 C 0 18.0g 136
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-2 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 5] 2140/2 A 6 17.8 129
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/6 D 1 16.8 68
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-5 Andrina Andrina   [s 5] 2140/6 B 0 g 70
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-8 Choctaw Split Choctaw Split   [s 4] 2140/11 A 2 18.1 58
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 10] 2140/1 D 0 16.1 356
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-10 Andrina Andrina   [s 5] 2160/14 D 5 16.1 1896
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 7] 1640/8 B 3 14.3 353
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/6 D 2 15.1 42
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Tellus Face Tellus Face   [v 5] 2140/12 D 3 15.5 79
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 8] 2140/8 B 5 15.1g 27
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 8] 2180/6 B 1 15.6 27
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Andrina Andrina   [s 5] 2160/3 D 7 17.2g 1300
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Sågfallets Lotus Sågfallets Lotus   [v 5] 2140/9 D 0 747
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 7] 2140/6 B 4 15.3 444
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Andrina Andrina   [s 5] 2140/3 D 4 16.5 644
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-7 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2140/5 C 3 16.7 61
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2100/7 D 3 14.4 961
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-9 Queuearow Queuearow   [v 10] 2140/6 C 6 19.1 424
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 McGarret McGarret   [v 5] 2140/4 A 6 15.9g 86
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-5 Andrina Andrina   [s 5] 2640/8 C 0 17.7 657
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/3 D 8 17.3 428
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-9 Baton Westwood Baton Westwood   [v 8] 1640/5 B str
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2140/7 D 6 16.8 250
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-2 Andrina Andrina   [s 5] 2640/2 D 3 17.2 295
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/11 D 0 16.4g 258
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Rise Again Rise Again   [v 6] 2140/2 D 6 17.7 97
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/6 D 0 16.5 357
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 1640/1 D 2 17.0 114
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-4 Rise Again Rise Again   [v 6] 1640/10 D 5 14.9 505
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-4 Andrina Andrina   [s 5] 2140/8 B str
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-7 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2160/7 C 5 18.5 53
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-2 Andrina Andrina   [s 5] 2640/10 D 0 17.6 1395
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/2 B 3 16.2 54
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-6 Rise Again Rise Again   [v 6] 1609/2 D 2 14.0 98
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2180/5 B 0 18.4 77
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Börge Börge   [v 7] 1609/10 C 0 g 54
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-4 Andrina Andrina   [s 5] 2140/6 C 0 17.0 272
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Rise Again Rise Again   [v 6] 2160/10 C 5 17.6 148
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-6 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 9] 1640/11 D 0 16.7 1241
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 9] 2140/7 D 3 15.5 352
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2160/7 D 5 19.6g 64
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2140/5 C 0 15.2 149
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-4 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 9] 2180/11 D 0 17.2 680
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Rise Again Rise Again   [v 6] 2140/4 C 0 16.9 319
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2140/5 D 7 15.2 283
2020-07-16 2020-07-16 Visby-8 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2120/2 D 2 16.7 19
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/3 C 0 16.7g 201
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/8 B 0 19.7 273
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-6 Scot Launcher Scot Launcher   [v 9] 2160/7 B 0 g 446
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/13 D 1 15.4 424
2020-06-16 2020-06-16 Visby-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2120/7 C str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 1640/12 D str
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 2140/7 D 6 16.6 368
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/3 B 3 16.6 101
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [v 7] 2180/10 B 0 g 131
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 1620/9 D 0 g 179
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2180/7 D 2 16.8 192
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/4 B 1 15.9 27
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/1 C 1 17.0 58
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 5] 2140/2 C 2 16.2 671
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 2140/9 D 3 16.3 124
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-7 Golden Circle Golden Circle   [s 7] 2160/4 C 3 18.1 204
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Börge Börge   [v 7] 2640/8 C 2 15.9 102
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/9 B 3 16.3 99
2020-05-04 2020-05-04 Romme-5 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2160/9 D 2 15.3 60
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2160/12 B 5 16.5 412
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 1609/10 D 5 14.0 1182
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 10] 2180/12 B 7 19.6 117
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 1640/4 D 8 15.2 431
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Raggamuffin Raggamuffin   [v 10] 2180/12 A 3 16.1 24
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-1 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/11 B 6 16.8g 182
2020-04-12 2020-04-12 Romme-1 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2160/8 D 2 15.0 64
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 2140/12 A 2 17.1 42
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Raggamuffin Raggamuffin   [v 10] 2180/11 B 3 14.7 447
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/2 C 3 16.3 395
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-7 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/1 C 2 16.8 36
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2160/8 D 2 14.9 690
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/8 C 0 17.4g 605
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2160/12 D 0 18.3 406
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2160/5 C 6 19.3 64
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Lucky Babe Lucky Babe   [s 7] 2160/7 B 0 20.0 842
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/3 D str
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Scorpion's Dream Scorpion's Dream   [v 8] 2140/1 C 0 g 397
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/1 D 5 20.8 85
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2140/1 C 0 16.8 253
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 6] 2140/4 D 0 16.4 544
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/8 C 4 15.7 224
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 1640/2 D 3 14.3 88
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 Timo Lane Timo Lane   [v 7] 2160/9 D 0 23.7g 233ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se