V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-01 2024-06-01 Mantorp-1 O.M.Inspiration O.M.Inspiration   [v 6] 2140/3 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 8] 1660/11 2 14.8 170
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 8] 2180/13 4 17.4 239
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Quanto Composite Quanto Composite   [v 10] 1640/8 4 15.6 200
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Quanto Composite Quanto Composite   [v 10] 2140/1 1 17.0 148
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Goldseeker Goldseeker   [v 6] 2160/10 0 g 177
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Goldseeker Goldseeker   [v 6] 2160/11 0 g 385
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/12 D 0 17.4 520
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-2 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/3 B 2 19.8 63
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2180/12 B 4 15.6 197
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2160/6 C 3 17.7 573
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2180/10 B 7 17.8 668
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/3 B 6 18.3g 141
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-6 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1640/1 C 6 15.2 214
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/11 C 5 17.3 254
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/8 D 7 16.1 610
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/1 D 0 15.4 546
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2160/10 C 4 15.7 125
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2140/3 C 6 17.4 337
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2160/9 D 0
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-4 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2180/13 C 6 17.3 89
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2160/3 C 5 18.9 367
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/12 B 7 16.7 310
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2140/9 D 5 20.4 670
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/9 C 0 17.8 65
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-1 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/8 B 1 15.5 54
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/6 C 0 g 66
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-1 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/3 C str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 4] 2140/5 C str
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 2140/8 D 3 15.8 327
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 8] 2140/5 D 6 18.3 761
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2160/9 B 5 17.8 101
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2180/9 C 0 17.5 487
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/13 D 0 20.6g 416
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/12 C 1 14.9 30
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 2140/5 D 5 18.6 50
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/6 B 1 13.9 45
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 1640/1 C 2 15.1 253
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 1640/3 A 6 18.4 66
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/8 A 1 15.1 50
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/6 D 3 17.6 240
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/1 D 2 17.1 232
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-2 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/5 B 2 13.4 62
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 1640/7 D 5 16.0 528
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-4 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 1609/4 C 0 g 172
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-2 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2160/2 C 6 18.5 142
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2180/12 C 7 15.6 817
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/10 C 0 g 1201
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2180/8 B 6 19.0g 138
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 2140/9 D 1 15.5 160
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2180/14 C str
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-2 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/8 B 6 20.9g 595
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Interest Sånna Interest Sånna   [h 7] 1640/7 D 2 13.8 382
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 10] 2180/11 D 0 16.0 1050
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/6 C 0 g 398
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-2 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/2 C 5 17.0 288
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 7] 2160/12 C 4 16.4 488
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/5 C 0 17.6g 48
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 8] 2160/6 B str
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2140/9 D str
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 7] 2680/12 C 3 18.8 105
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-4 Anna Anna   [s 7] 2140/1 A 0 20.7g 191
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/10 C 8 20.4 954
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1640/3 D 3 14.5 70
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 7] 2180/12 B 0 g 25
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/2 A 1 17.3 11
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2160/11 B 5 17.0g 127
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Kometen Kometen   [v 8] 2140/3 D 3 30.2 36
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Kometen Kometen   [v 8] 2160/11 C 4 29.7 25
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Espoir Espoir   [s 9] 2140/9 D 0 21.3 1018
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2140/8 D 4 15.7 76
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/4 D 4 13.1 120
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/2 C 2 15.5 44
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2140/5 D 3 14.7 222
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-1 D'Laina D'Laina   [s 5] 1640/2 B 0 14.3g 30
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/1 A 1 16.1 35
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/9 B 5 15.1 122
2018-09-30 2018-09-30 Visby-5 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1620/5 A 1 13.9 13
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 1700/9 B 6 16.3 333
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/14 A str
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/4 A 1 16.6 17
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2140/4 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/3 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-6 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2120/1 B 0
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-5 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/12 B 0 19.7g 389
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/2 D str
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-2 Eleganzia Eleganzia   [s 7] 2140/8 C str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Espoir Espoir   [s 9] 2160/8 D 5 18.8 714
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/10 A 2 16.8 160
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-2 Photo Star Photo Star   [v 11] 1640/1 D str
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-11 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/2 D 0 15.5 286
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2180/6 C 6 20.1g 274
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-6 Photo Star Photo Star   [v 11] 2140/9 D 2 15.6 43
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/5 C 0 16.7g 255
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1680/5 B 1 16.1 21
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2160/9 D 5 18.0 998
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 9] 1640/3 D 0 16.4g 138
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1640/8 C 1 12.1 523
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-5 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/11 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2140/6 A 5 17.1 24
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/4 C 0 g 680
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 2180/10 B 0 g 97
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 10] 2140/2 B 0 g 82
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2160/6 D 7 16.1 86
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 1609/6 B 1 15.4 80
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2660/8 D 4 19.0 689
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/10 D str
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/4 D 2 14.5 29
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Espoir Espoir   [s 9] 2180/9 D 3 742
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/1 A str
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-4 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/3 C 1 15.0 17
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2640/2 D 0 20.0 1242
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Askens Etna Askens Etna   [s 8] 2140/5 D 0 20.2g 403
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/2 B 0 16.1g 18
2018-04-01 2018-04-01 Romme-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/5 B 1 14.9 13
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/4 C 2 14.8 73
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2140/1 D 3 18.6 860
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 1640/11 D 3 14.2 286
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/6 B 1 12.7 38
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/3 D 5 15.7 238
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Espoir Espoir   [s 9] 2140/2 D 5 17.7 759
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 9] 2140/1 D 6 17.7 1000
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 1640/7 D 6 15.4 330
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/3 C 3 12.7 86
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Interest Sånna Interest Sånna   [h 8] 2140/12 D str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/2 C 0 114
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 2140/10 B 2 15.0 23
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/7 B 2 16.0 199
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2180/11 B 6 15.9 197
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2160/4 B 3 16.2 94
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2640/1 B 2 18.1 58
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 1640/4 D str
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 2160/8 D 8 18.8 153
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2100/2 C 0 17.0 263
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 2140/1 C 5 16.9 324
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2180/14 D 4 16.7 265
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 8] 2160/4 C 3 16.1 87
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-2 Gill Power Gill Power   [s 6] 2140/5 C 0 g 178
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/3 C str
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/5 D 5 18.9 623
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2160/8 C 6 18.3g 78
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2140/5 C str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 8] 2640/7 C 0 18.3 1157
2019-10-31 2019-10-31 Visby-7 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2120/2 B 1 15.3 27
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 1640/2 D str
2019-10-19 2019-10-19 Romme-1 Buddha Buddha   [v 8] 1640/2 D str
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 1640/2 C 0 g 60
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Natosi Goj Natosi Goj   [v 9] 2140/9 D 7 16.8g 320
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-2 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 8] 1640/8 C 4 14.0 276
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2160/3 C 1 16.6 51
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Sharifah Sharifah   [s 6] 2140/2 D 3 18.1 211
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 2140/8 C 4 14.8 62
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/8 C str
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-2 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 7] 2160/9 D 6 18.4 102
2019-09-21 2019-09-21 Visby-5 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 2120/5 B 1 15.9 22
2019-09-15 2019-09-15 Romme-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 2140/6 C 5 16.1 83
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Buddha Buddha   [v 8] 2200/9 C 3 14.8 73
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 4] 2140/5 B 0 19.1g 381
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/1 B 4 15.0 131
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-11 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2160/9 B 4 16.0 96
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Max Pro Max Pro   [v 9] 2140/1 D 6 16.3 553
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Buddha Buddha   [v 8] 1660/8 C 2 13.5 60
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-6 Promotion Promotion   [v 8] 2140/3 D 0 g 194
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1609/3 B 4 12.8 149
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Sharifah Sharifah   [s 6] 2160/11 D 0 18.8 701
2019-08-10 2019-08-10 Åby-1 Buddha Buddha   [v 8] 1640/5 D 5 12.9 448
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2160/7 B str
2019-08-01 2019-08-01 Visby-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 2120/8 C 1 16.7 19
2019-07-18 2019-07-18 Visby-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/8 C 1 16.8 19
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-3 Buddha Buddha   [v 8] 2140/6 C 0 15.6g 288
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-2 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 1640/3 C 0 15.5 206
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 8] 2140/2 D 0 499
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 8] 1640/1 C 1 13.6 48
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 1640/10 C 6 14.9 256
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/3 B 2 15.7 33
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2180/4 A 0 18.4g 24
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-4 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1609/4 D str
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 1640/6 C 2 13.8 239
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 7] 2140/4 C 4 17.9 433
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-8 A Perfect Torkdahl A Perfect Torkdahl   [v 7] 1609/1 D 7 17.7 21
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/9 C 0 g 488
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Mach Number Mach Number   [v 6] 2160/12 B 6 17.8 575
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1640/5 C 1 13.3 282
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2160/4 D 2 16.1 145
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Teton York Teton York   [v 5] 2140/2 D 3 17.0 281
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/6 B 1 16.7 31
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-1 Golden Circle Golden Circle   [s 6] 2140/6 C 7 18.2 139
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Mach Number Mach Number   [v 6] 2140/3 C 5 18.4 348
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-1 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2100/6 C str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/1 C 6 19.1g 95
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2640/6 D 0 18.0 117
2019-04-27 2019-04-27 Visby-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 2120/2 B 1 16.8 20
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-2 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/10 D 6 15.7g 219
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-2 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1640/1 D 0 16.8 66
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-5 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/2 C 0 20.5 293
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 1640/8 C 1 14.3 824
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Tracks Tracks   [v 8] 2680/9 D 0 g 309
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 VästerboViVann VästerboViVann   [v 10] 2180/12 A 5 17.4 31
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Bysen Bysen   [v 10] 2140/3 D 0 24.1g 116
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2180/15 D 0 g 286
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 10] 2140/3 D 0 19.9 2100
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-1 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2140/5 C 0 g 82
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/5 B 0 g 26
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Mae Mae   [s 5] 2140/8 B 0 g 285
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 2140/11 D 0 17.1 177
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-2 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/4 C 0 g 486
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2140/5 C 5 16.2 109
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2160/14 C str
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-5 Andrina Andrina   [s 5] 2160/12 D 0 g 2172
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2140/1 D 3 15.2 200
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/8 C 3 18.0g 42
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Teton Nikkis Man Teton Nikkis Man   [v 4] 2140/1 B 3 18.4 151
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Baton Westwood Baton Westwood   [v 8] 1609/9 C 0 18.0g 136
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/8 D 4 15.5 280
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-8 Choctaw Split Choctaw Split   [s 4] 2140/11 A 2 18.1 58
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-5 Andrina Andrina   [s 5] 2140/6 B 0 g 70
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/6 D 1 16.8 68
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-2 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 5] 2140/2 A 6 17.8 129
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 10] 2140/1 D 0 16.1 356
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-10 Andrina Andrina   [s 5] 2160/14 D 5 16.1 1896
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 7] 1640/8 B 3 14.3 353
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/6 D 2 15.1 42
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Tellus Face Tellus Face   [v 5] 2140/12 D 3 15.5 79
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 8] 2140/8 B 5 15.1g 27
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 8] 2180/6 B 1 15.6 27
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Andrina Andrina   [s 5] 2160/3 D 7 17.2g 1300
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 7] 2140/6 B 4 15.3 444
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Sågfallets Lotus Sågfallets Lotus   [v 5] 2140/9 D 0 747
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Andrina Andrina   [s 5] 2140/3 D 4 16.5 644
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-7 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2140/5 C 3 16.7 61
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2100/7 D 3 14.4 961
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-9 Queuearow Queuearow   [v 10] 2140/6 C 6 19.1 424
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 McGarret McGarret   [v 5] 2140/4 A 6 15.9g 86
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/3 D 8 17.3 428
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-5 Andrina Andrina   [s 5] 2640/8 C 0 17.7 657
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-9 Baton Westwood Baton Westwood   [v 8] 1640/5 B str
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2140/7 D 6 16.8 250
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Rise Again Rise Again   [v 6] 2140/2 D 6 17.7 97
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/11 D 0 16.4g 258
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-2 Andrina Andrina   [s 5] 2640/2 D 3 17.2 295
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/6 D 0 16.5 357
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 1640/1 D 2 17.0 114
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-4 Rise Again Rise Again   [v 6] 1640/10 D 5 14.9 505
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-4 Andrina Andrina   [s 5] 2140/8 B str
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-7 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2160/7 C 5 18.5 53
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-2 Andrina Andrina   [s 5] 2640/10 D 0 17.6 1395
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/2 B 3 16.2 54
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-6 Rise Again Rise Again   [v 6] 1609/2 D 2 14.0 98
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2180/5 B 0 18.4 77
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Börge Börge   [v 7] 1609/10 C 0 g 54
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-6 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 9] 1640/11 D 0 16.7 1241
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Rise Again Rise Again   [v 6] 2160/10 C 5 17.6 148
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-4 Andrina Andrina   [s 5] 2140/6 C 0 17.0 272
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 9] 2140/7 D 3 15.5 352
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2160/7 D 5 19.6g 64
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2140/5 C 0 15.2 149
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-4 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 9] 2180/11 D 0 17.2 680
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Rise Again Rise Again   [v 6] 2140/4 C 0 16.9 319
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2140/5 D 7 15.2 283
2020-07-16 2020-07-16 Visby-8 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2120/2 D 2 16.7 19
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/3 C 0 16.7g 201
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/8 B 0 19.7 273
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-6 Scot Launcher Scot Launcher   [v 9] 2160/7 B 0 g 446
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2160/13 D 1 15.4 424
2020-06-16 2020-06-16 Visby-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2120/7 C str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 1640/12 D str
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 2140/7 D 6 16.6 368
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/3 B 3 16.6 101
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [v 7] 2180/10 B 0 g 131
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 1620/9 D 0 g 179
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 2180/7 D 2 16.8 192
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/4 B 1 15.9 27
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/1 C 1 17.0 58
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 5] 2140/2 C 2 16.2 671
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-7 Golden Circle Golden Circle   [s 7] 2160/4 C 3 18.1 204
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 2140/9 D 3 16.3 124
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Börge Börge   [v 7] 2640/8 C 2 15.9 102
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/9 B 3 16.3 99
2020-05-04 2020-05-04 Romme-5 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2160/9 D 2 15.3 60
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2160/12 B 5 16.5 412
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 9] 1609/10 D 5 14.0 1182
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 10] 2180/12 B 7 19.6 117
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 1640/4 D 8 15.2 431
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Raggamuffin Raggamuffin   [v 10] 2180/12 A 3 16.1 24
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-1 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/11 B 6 16.8g 182
2020-04-12 2020-04-12 Romme-1 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2160/8 D 2 15.0 64
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 2140/12 A 2 17.1 42
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Raggamuffin Raggamuffin   [v 10] 2180/11 B 3 14.7 447
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/2 C 3 16.3 395
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-7 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/1 C 2 16.8 36
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Supreme Court Supreme Court   [v 9] 2160/8 D 2 14.9 690
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/8 C 0 17.4g 605
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2160/12 D 0 18.3 406
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2160/5 C 6 19.3 64
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Lucky Babe Lucky Babe   [s 7] 2160/7 B 0 20.0 842
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/3 D str
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Scorpion's Dream Scorpion's Dream   [v 8] 2140/1 C 0 g 397
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 2140/1 D 5 20.8 85
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2140/1 C 0 16.8 253
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 6] 2140/4 D 0 16.4 544
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 8] 2160/8 C 4 15.7 224
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 1640/2 D 3 14.3 88
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 Timo Lane Timo Lane   [v 7] 2160/9 D 0 23.7g 233
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-1 Lovely Jons Lovely Jons   [s 9] 2100/3 D 0 16.2 765
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-2 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 2140/7 D 0 16.0 550
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-3 Teton Game of War Teton Game of War   [v 4] 2140/2 D 0 g 240
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-8 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2140/1 D 8 19.0g 595
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-6 Dolly Komp Dolly Komp   [s 4] 1640/10 D 0 21.5 1109
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-10 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2140/1 D 6 18.3 489
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 5] 2140/5 B 0 g 60
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-4 Anemon Anemon   [s 8] 2140/3 D 0 21.9 375
2021-11-16 2021-11-16 Axevalla-4 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 2140/12 A str
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-8 Teton Game of War Teton Game of War   [v 4] 2140/2 C 4 17.4 481
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 1640/1 C 3 13.0 346
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-5 McGarret McGarret   [v 6] 2180/14 A 2 14.5 34
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-5 Syria Då Syria Då   [s 7] 2160/9 C 0 17.4 293
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-4 O'Boy O'Boy   [v 6] 2140/8 C 1 17.0 103
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-10 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2640/3 D 4 18.4 307
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-7 Ekens Mr Frappen Ekens Mr Frappen   [v 4] 2160/13 A 2 16.9 241
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-3 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 5] 2140/3 A 4 17.8 84
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-4 Anemon Anemon   [s 8] 2160/10 C 3 17.2 486
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 10] 1640/8 C 2 15.1 104
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-8 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2640/1 C 6 18.5 301
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-4 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 1640/7 B 4 13.6 165
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-3 Dolly Komp Dolly Komp   [s 4] 2140/3 D 0 17.9 1151
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-12 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 2100/1 C 4 14.4 276
2021-10-20 2021-10-20 Solvalla-6 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 6] 1640/2 D str
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-2 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 5] 2100/5 A str
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-6 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 2140/4 D 0 16.2 659
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-8 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 6] 2140/9 D 4 17.6 818
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-4 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 6] 2140/2 D 0 g 781
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 2160/3 C 2 15.8 83
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-9 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 10] 1640/11 D 0 13.8g 1647
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-7 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 2140/4 A 0 16.2g 19
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-10 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 5] 1640/8 A 2 14.9 41
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-9 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 5] 2140/1 B 0 g 154
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-4 Dolly Komp Dolly Komp   [s 4] 2140/8 C 6 18.5 127
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-2 Absolute Speed Absolute Speed   [v 9] 2160/3 D 2 16.7 138
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 13] 1640/5 C 7 15.2 342
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-5 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2140/1 B 0 17.3g 224
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 2140/1 D 1 13.1 443
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-12 Dolly Komp Dolly Komp   [s 4] 2140/4 D 0 g 1648
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 10] 2140/1 D 0 15.2 215
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2180/11 D 7 17.0 287
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-9 Min Fina Min Fina   [s 6] 1609/7 D 7 17.0 221
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-5 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 7] 2180/10 B 0 g 202
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-5 Andrina Andrina   [s 6] 2140/9 D 8 17.0 1159
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-4 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2140/4 C 5 17.0 525
2021-09-01 2021-09-01 Åby-10 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 2160/3 C 2 15.1 164
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-7 Sweet Solway Sweet Solway   [s 4] 2140/12 C str
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 1640/5 B 3 13.5 128
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 2140/5 C 0 g 388
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2160/10 D 0 16.8 199
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-2 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 8] 1640/9 C 5 17.2g 331
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-9 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 2140/5 B 6 18.6g 197
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 2640/12 A 0 17.0 84
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-11 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2160/10 C 0 17.0 522
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2160/7 D 5 16.6 516
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2160/10 B 0 18.0 94
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-5 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2140/5 C 7 17.0 497
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 7] 2160/8 B 1 16.0 35
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-1 Andrina Andrina   [s 6] 2160/5 C 0 g 82
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-2 Rise Again Rise Again   [v 7] 2160/8 C 0 15.8 633
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-2 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 1640/6 B 1 12.8 358
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-1 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 8] 1640/1 D 6 15.2 609
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 7] 2160/7 C 6 19.3 87
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-9 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2140/1 D 0 15.9g 782
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2160/7 C 0 g 509
2021-05-13 2021-05-13 Åby-3 Andrina Andrina   [s 6] 2140/4 C 0 g 66
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-10 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2640/10 D 0 16.4 1015
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-5 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 10] 2160/9 C 1 14.6 104
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-2 Rise Again Rise Again   [v 7] 1640/2 B 5 15.4 76
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-8 Crazy Horse Crazy Horse   [v 7] 2140/5 D 7 17.7g 78
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-6 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 8] 1640/7 D 1 13.2 657
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2180/10 C str
2021-04-28 2021-04-28 Åby-4 Andrina Andrina   [s 6] 2160/7 C 5 16.5 1091
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-6 Rise Again Rise Again   [v 7] 2140/10 C str
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-2 Golden Circle Golden Circle   [s 8] 2640/4 D 8 17.5 715
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 13] 2140/2 D 8 14.3 487
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-3 Donna Dixie Donna Dixie   [s 9] 2140/5 C 8 16.3 416
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-8 Rise Again Rise Again   [v 7] 2660/14 D 0 17.0 3054
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-2 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 6] 1640/12 C str
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-2 Crazy Horse Crazy Horse   [v 7] 2160/3 C 2 16.9 42
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-8 Incredible Rex Incredible Rex   [v 10] 2140/11 C 0 17.9 715
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-2 Den of Warlock Den of Warlock   [v 8] 2180/9 B 3 15.1 169
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-1 Crazy Horse Crazy Horse   [v 7] 2140/2 C 3 17.2 148
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 10] 2200/15 B 4 15.7 266
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-2 Supreme Court Supreme Court   [v 10] 2140/5 D 0 16.8 407
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-3 Crazy Horse Crazy Horse   [v 7] 1640/1 C 4 16.8 310
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-1 Supreme Court Supreme Court   [v 10] 2180/6 D 5 17.9 334
2021-02-19 2021-02-19 Romme-4 Marino Rasken Marino Rasken   [v 10] 2140/2 C 0 30.7 1229
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-5 Supreme Court Supreme Court   [v 10] 2160/7 C 0 17.2 585
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 10] 2140/1 B str
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-2 Muscle Lane Muscle Lane   [v 8] 2160/13 B 5 17.6 159
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-1 Cruise Cruise   [v 6] 2100/1 B 0 16.0 228
2022-12-16 2022-12-16 Solvalla-8 Ville C.D. Ville C.D.   [v 4] 1640/6 C 2 16.2 26
2022-12-16 2022-12-16 Solvalla-4 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 1640/7 D 2 14.1g 21
2022-12-10 2022-12-10 Åby-1 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 8] 2140/7 D 2 15.5 175
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 9] 2140/4 D 6 17.7 731
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-2 Cruise Cruise   [v 6] 2140/8 C 3 15.4 481
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-3 Julietta Doc Julietta Doc   [s 6] 2160/3 A 3 15.1 81
2022-11-30 2022-11-30 Åby-5 McGarret McGarret   [v 7] 2140/6 C 1 13.5 19
2022-11-26 2022-11-26 Solvalla-1 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 2140/5 D 2 15.1 88
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-7 Julietta Doc Julietta Doc   [s 6] 2140/4 A 1 16.0 33
2022-11-11 2022-11-11 Solvalla-5 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 1640/8 D 1 13.0 28
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-8 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/4 D 5 14.2 291
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-10 Dolly Streamline Dolly Streamline   [s 7] 2160/11 B 4 17.1 339
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-2 Seduttore Park Seduttore Park   [v 11] 2180/10 C str
2022-10-28 2022-10-28 Solvalla-8 Ekens Mr Frappen Ekens Mr Frappen   [v 5] 2160/12 A 0 g 804
2022-10-28 2022-10-28 Solvalla-4 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/11 D 0 14.5 220
2022-10-27 2022-10-27 Åby-3 You to Tasty You to Tasty   [v 4] 2160/8 B 2 15.7g 66
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-3 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 8] 2140/9 C 2 15.8 190
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-7 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 2140/1 D 1 15.2 18
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-3 McGarret McGarret   [v 7] 1660/9 D str
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-3 Queen Ligus Queen Ligus   [s 5] 2160/4 A 7 18.3 89
2022-10-08 2022-10-08 Åby-6 McGarret McGarret   [v 7] 2140/8 C 3 13.4 145
2022-10-08 2022-10-08 Åby-1 Classic Joy Classic Joy   [s 10] 2140/8 C 8 15.8 837
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-4 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 1660/14 D 4 15.8g 20
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-1 Bonne Nuit Bi* Bonne Nuit Bi*   [s 5] 2140/2 B 0 g 57
2022-09-15 2022-09-15 Åby-5 Ribaude Ribaude   [v 9] 2680/9 C 0 16.6 81
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-10 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/3 C 0 19.4g 44
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-3 Akbar Akbar   [v 7] 2160/3 C 0 g 60
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-1 McGarret McGarret   [v 7] 2160/3 C 1 13.5 36
2022-09-02 2022-09-02 Solvalla-8 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 2140/4 C 1 15.3 19
2022-09-02 2022-09-02 Solvalla-4 Bonne Nuit Bi* Bonne Nuit Bi*   [s 5] 2140/10 A 0 g 25
2022-08-13 2022-08-13 Åby-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 13] 1640/6 C 4 11.3 829
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-6 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 6] 2140/5 C 8 18.7 181
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-2 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/1 C 0 g 18
2022-07-25 2022-07-25 Solvalla-3 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 1640/6 C 1 14.1 18
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-1 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/5 D 2 12.7 200
2022-07-20 2022-07-20 Eskilstuna-3 Le Mare Le Mare   [s 6] 2140/6 C 0 21.2g 267
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-1 Teton Aboveall Teton Aboveall   [v 5] 1640/4 B 0 13.9 500
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-5 Le Mare Le Mare   [s 6] 2140/3 C 0 g 292
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-3 Ekens Mr Frappen Ekens Mr Frappen   [v 5] 1640/3 B 6 18.2g 73
2022-06-30 2022-06-30 Åby-1 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/6 C 5 13.1 114
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-2 King Mr Theo King Mr Theo   [v 4] 2148/6 B 1 15.7 195
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-1 Savoy Savoy   [v 6] 2140/1 B 0 17.3 204
2022-06-17 2022-06-17 Solvalla-8 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 9] 1640/2 C 0 g 174
2022-06-13 2022-06-13 Färjestad-6 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/10 B 1 12.8 348
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-1 Fajm Composite Fajm Composite   [s 7] 1646/3 B 4 14.3 123
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-8 Savoy Savoy   [v 6] 2180/9 A 8 16.8g 127
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 9] 2160/3 C 3 15.5 270
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-1 King Sir Raymond King Sir Raymond   [v 6] 2140/3 C 0 g 218
2022-06-03 2022-06-03 Rättvik-3 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 6] 1660/2 B 5 15.9 50
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-10 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 7] 2140/3 D str
2022-05-21 2022-05-21 Visby-3 Savoy Savoy   [v 6] 2120/1 C 1 16.7 134
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-10 O'Boy O'Boy   [v 7] 2140/9 B 5 16.5 124
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 9] 2180/10 B 0 g 47
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-10 Valkyria K. Valkyria K.   [s 8] 2160/9 B 0 16.8 511
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 9] 2100/4 C 4 15.1 834
2022-04-27 2022-04-27 Solvalla-3 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 5] 1640/2 C 6 16.6 48
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 8] 2160/4 A 0 19.5g 29
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-7 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 5] 2160/15 B 6 17.9 79
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 9] 1640/4 D 2 14.2 203
2022-03-21 2022-03-21 Mantorp-6 Chick L.A. Chick L.A.   [s 10] 2140/5 B 0 17.4 361
2022-03-21 2022-03-21 Mantorp-3 Golden Circle Golden Circle   [s 9] 2140/2 D 7 18.5 410
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-2 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 5] 2160/6 C 1 15.7 14
2022-03-15 2022-03-15 Axevalla-3 O'Boy O'Boy   [v 7] 1640/8 C 0 g 42
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-5 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 9] 2160/6 D 6 16.2 195
2022-03-11 2022-03-11 Solvalla-8 Ekens Mr Frappen Ekens Mr Frappen   [v 5] 2140/9 B 0 20.7 311
2022-03-11 2022-03-11 Solvalla-4 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 5] 1640/10 D 3 15.1 254
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-10 Golden Circle Golden Circle   [s 9] 2140/6 D 6 18.7 626
2022-03-06 2022-03-06 Halmstad-8 Shutter Island Shutter Island   [s 9] 2160/4 C 0 g 36
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-1 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 5] 1640/5 B 5 14.8 133
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-10 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 9] 2160/6 D 2 16.8 326
2022-02-24 2022-02-24 Åby-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 13] 2680/10 B 0 319
2022-02-16 2022-02-16 Solvalla-3 Ekens Mr Frappen Ekens Mr Frappen   [v 5] 1640/11 A 4 15.9 256
2022-02-12 2022-02-12 Åby-1 O'Boy O'Boy   [v 7] 2140/5 C 4 16.0 330
2022-02-08 2022-02-08 Axevalla-8 Franseska Franseska   [s 8] 2140/5 C 6 22.4 85
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-6 O'Boy O'Boy   [v 7] 2140/1 C 4 17.0 95
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-5 Just Make It Just Make It   [s 6] 2160/4 B 7 16.7 289
2022-01-13 2022-01-13 Axevalla-3 Ekens Mr Frappen Ekens Mr Frappen   [v 5] 1640/8 B 4 20.3g 20
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 8] 2140/1 A 1 16.5 68
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-1 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2140/12 C 1 16.4 58
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-12 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2160/11 B 4 17.9g 51
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-6 Let it be V.P. Let it be V.P.   [v 5] 2160/6 B 2 16.2 35
2023-12-09 2023-12-09 Åby-1 Strong Lover Strong Lover   [v 7] 2140/10 D 6 17.3 526
2023-12-06 2023-12-06 Solvalla-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 10] 2140/10 D 5 17.1 1529
2023-12-06 2023-12-06 Solvalla-2 Uret Uret   [v 10] 2140/1 D 2 15.2 186
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-3 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2100/12 C 4 16.4 73
2023-11-23 2023-11-23 Åby-2 Categorical Categorical   [v 9] 1640/2 C 2 13.0 64
2023-11-15 2023-11-15 Solvalla-7 M.T.Penelope M.T.Penelope   [s 6] 2140/11 C 0 17.7 313
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-5 Cassiopea Font Cassiopea Font   [s 5] 2140/5 B 0 18.4 220
2023-11-09 2023-11-09 Örebro-4 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 6] 1609/2 C 2 14.8 139
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-5 Aleph Lux Aleph Lux   [h 7] 2160/10 B str
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-1 McGarret McGarret   [v 8] 2160/5 C 5 14.7 161
2023-10-27 2023-10-27 Romme-3 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 6] 2140/9 C 4 15.5 45
2023-10-25 2023-10-25 Solvalla-6 M.T.Penelope M.T.Penelope   [s 6] 1640/6 D 3 14.6 758
2023-10-17 2023-10-17 Axevalla-3 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 6] 2140/5 D 1 16.0 119
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-14 Rampant Rampant   [v 5] 2140/4 D 5 14.7 334
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-3 McGarret McGarret   [v 8] 1640/3 C 3 12.4 143
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-5 Aguero Aguero   [v 8] 2160/8 A 4 16.3 116
2023-09-30 2023-09-30 Åby-6 McGarret McGarret   [v 8] 2140/9 D 8 14.3 550
2023-09-30 2023-09-30 Åby-1 Strong Lover Strong Lover   [v 7] 2140/6 D 6 14.7 417
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-6 Handle with Care Handle with Care   [s 6] 1609/7 B 0 g 121
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-8 Bravo Santana Bravo Santana   [v 7] 2140/9 C 0 17.8 65
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-1 Aperitif Aperitif   [v 8] 2140/12 D 0 17.2 215
2023-09-15 2023-09-15 Romme-5 Aguero Aguero   [v 8] 1640/3 C 4 14.2 148
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-2 McGarret McGarret   [v 8] 2140/4 C 2 14.0 97
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-7 Fiona Pavlova Fiona Pavlova   [s 6] 2180/9 C 6 23.3 61
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-2 Aperitif Aperitif   [v 8] 2100/8 D 2 15.6 168
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-5 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2140/1 C 4 14.8 81
2023-08-24 2023-08-24 Åby-5 Julietta Doc Julietta Doc   [s 7] 1640/8 C str
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-6 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2148/7 C 6 15.4g 100
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-1 McGarret McGarret   [v 8] 2140/2 C str
2023-08-07 2023-08-07 Färjestad-6 Bara du Chene Bara du Chene   [v 7] 2140/11 B 6 14.2 305
2023-08-05 2023-08-05 Mariehamn-1 You to Tasty You to Tasty   [v 5] 1640/2 C 0 48
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-8 Rheas Rheas   [s 5] 2140/1 C 2 18.6 38
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-9 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2180/11 C 1 16.8 17
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-2 Love Håleryd Love Håleryd   [v 8] 1640/10 B 0 16.8g 247
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-5 Zurigo D.V.S. Zurigo D.V.S.   [v 8] 2080/11 D 3 17.1 58
2023-06-29 2023-06-29 Åby-1 Nymke Brigadoon Nymke Brigadoon   [s 6] 1640/1 B 5 14.8 146
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-5 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2140/6 C 4 14.4 100
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-1 Ville C.D. Ville C.D.   [v 5] 2140/6 D 6 17.2 178
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-5 Ninja Zon Ninja Zon   [s 5] 2140/9 B 2 14.6 78
2023-06-14 2023-06-14 Tingsryd-2 Nymke Brigadoon Nymke Brigadoon   [s 6] 1609/4 C 0 13.5 88
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-4 O'Boy O'Boy   [v 8] 2140/3 D str
2023-06-09 2023-06-09 Romme-4 McGarret McGarret   [v 8] 2180/8 C 3 14.5 78
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-3 Ville C.D. Ville C.D.   [v 5] 2140/7 D 4 16.5 48
2023-06-03 2023-06-03 Eskilstuna-1 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2140/3 C 2 14.7 14
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-4 Longines Longines   [h 6] 2140/1 C 0 g 24
2023-05-25 2023-05-25 Åby-3 You to Tasty You to Tasty   [v 5] 2140/5 B 0 g 198
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-2 Categorical Categorical   [v 9] 1640/3 D 1 12.0 36
2023-05-20 2023-05-20 Gävle-1 Super Benny Super Benny   [v 12] 1640/7 D 0 14.8 862
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-5 McGarret McGarret   [v 8] 2180/10 D 5 15.6g 33
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-8 Vikens Brummer Vikens Brummer   [v 7] 1640/6 C 0 g 471
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-7 M.T.Penelope M.T.Penelope   [s 6] 1640/9 B 2 15.0 125
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-2 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2160/8 D 1 14.6 19
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-10 Cross Track Cross Track   [v 6] 2140/10 D 5 17.1 294
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-11 Longines Longines   [h 6] 2160/9 B 0 g 19
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-6 McGarret McGarret   [v 8] 1640/1 C 4 12.6 185
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-3 Abbys Wise As Abbys Wise As   [h 7] 2160/6 B 0 g 88
2023-05-05 2023-05-05 Rättvik-5 You to Tasty You to Tasty   [v 5] 1640/5 A 4 15.4 48
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-7 Ville C.D. Ville C.D.   [v 5] 2140/2 D 3 16.7 24
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-2 O'Boy O'Boy   [v 8] 2140/2 D 3 17.2 73
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-7 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2140/6 D 1 15.0 18
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-2 Julietta Doc Julietta Doc   [s 7] 2140/1 C 2 15.6 128
2023-04-12 2023-04-12 Åby-5 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2140/10 D 4 15.9g 239
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-12 McGarret McGarret   [v 8] 2140/3 D 3 14.1 45
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-5 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2160/14 D 1 16.8 28
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-3 Ville C.D. Ville C.D.   [v 5] 1640/7 D 5 16.3 32
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-5 O'Boy O'Boy   [v 8] 2140/6 D 4 15.5 206
2023-03-20 2023-03-20 Mantorp-1 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 2160/5 D 2 15.3 49
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-6 Aguero Aguero   [v 8] 1640/4 B 0 46
2023-03-16 2023-03-16 Åby-3 McGarret McGarret   [v 8] 2140/5 D 2 16.9 17
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-6 You to Tasty You to Tasty   [v 5] 2140/9 D 3 16.8 102
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-1 Julietta Doc Julietta Doc   [s 7] 2140/12 B 5 17.2g 126
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-8 Longines Longines   [h 6] 2140/4 C 5 18.6g 19
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-1 King Mr Theo King Mr Theo   [v 5] 1609/10 D 2 14.1 29
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-5 O'Boy O'Boy   [v 8] 1640/10 C 0 g 42
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-4 You to Tasty You to Tasty   [v 5] 2140/3 C 3 16.9 29
2023-02-20 2023-02-20 Mantorp-3 Maj Doll Maj Doll   [s 8] 2140/3 B 0 18.5g 100
2023-02-16 2023-02-16 Åby-5 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 9] 1640/2 D 3 13.0 55
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-3 Aguero Aguero   [v 8] 2160/9 C 2 15.3 300
2023-02-11 2023-02-11 Åby-1 Cross Track Cross Track   [v 6] 2140/12 D str
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-3 O'Boy O'Boy   [v 8] 1640/6 D 6 16.2 213
2023-02-07 2023-02-07 Eskilstuna-4 Ville C.D. Ville C.D.   [v 5] 2160/3 D 1 17.4 27
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-2 Ville C.D. Ville C.D.   [v 5] 2140/1 C 1 18.1 79
2023-01-18 2023-01-18 Solvalla-5 Muscle Lane Muscle Lane   [v 9] 2140/7 B 1 15.1 342
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-1 Knows Ares* Knows Ares*   [v 5] 2140/2 D 0 g 129
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-5 Julietta Doc Julietta Doc   [s 7] 2140/4 C 1 17.0 49
2023-01-06 2023-01-06 Romme-10 Ville C.D. Ville C.D.   [v 5] 2140/1 C 2 18.7 60
2024-05-10 2024-05-10 Halmstad-6 King Mr Theo King Mr Theo   [v 6] 2160/7 D 0 15.9 61
2024-05-06 2024-05-06 Mantorp-10 Fiona Pavlova Fiona Pavlova   [s 7] 2140/4 D 7 17.0 346
2024-05-01 2024-05-01 Solvalla-5 Daytona Roc* Daytona Roc*   [s 5] 2140/9 C 3 15.5 203
2024-04-24 2024-04-24 Åby-4 Lady's Candy Lady's Candy   [s 6] 2140/2 D 0 g 86
2024-04-01 2024-04-01 Halmstad-3 King Mr Theo King Mr Theo   [v 6] 1640/5 D 0 14.5 26
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-3 Categorical Categorical   [v 10] 2160/7 D 4 17.7 132
2024-03-03 2024-03-03 Eskilstuna-3 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 7] 2140/9 C str
2024-03-02 2024-03-02 Halmstad-1 King Mr Theo King Mr Theo   [v 6] 2140/7 C 2 15.0 54
2024-02-24 2024-02-24 Örebro-1 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 7] 1609/11 C 5 15.8 529
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-5 Longines Longines   [h 7] 2140/1 B 5 19.6 63
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-4 Don Cash Don Cash   [v 9] 1640/5 B 0 14.9 76
2024-02-10 2024-02-10 Åby-1 Daniel Frontline Daniel Frontline   [v 6] 2140/8 C 8 17.4 583
2024-02-09 2024-02-09 Eskilstuna-4 Longines Longines   [h 7] 2160/4 A 2 17.5 54
2024-02-07 2024-02-07 Solvalla-6 Myse d'Erpion* Myse d'Erpion*   [s 8] 2140/2 C str
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-6 Aguero Aguero   [v 9] 2160/10 A str
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-7 King Mr Theo King Mr Theo   [v 6] 2180/12 B 1 16.9 28
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-6 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 7] 2160/9 C 4 17.8 167
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-5 Nibali Vivantis Nibali Vivantis   [v 7] 1640/8 C 3 14.8 100
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-1 Solkattens Eros Solkattens Eros   [v 8] 2160/13 C 7 17.7 427
2024-01-12 2024-01-12 Romme-4 McGarret McGarret   [v 9] 2180/7 C 3 15.6 54
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-3 O'Boy O'Boy   [v 9] 2160/10 B 0 g 105
2024-01-03 2024-01-03 Åby-4 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 8] 2140/8 C 0 18.4 549ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se