Joseph Verbeeck V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Joseph Verbeeck. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Joseph Verbeeck har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Joseph Verbeeck har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Joseph Verbeeck


I Elitloppet fick de nöja sig med silvret med Aubrion du Gers. Men när franske fantomtränaren Jean Michel Bazire och belgiske kuskräven Jose..


I Elitloppet fick de nöja sig med silvret med Aubrion du Gers.
Men när franske fantomtränaren Jean Michel Bazire och belgiske kuskräven Joseph Verbeeck åter slog sina påsar ihop blev det full pott.
Vapnet denna gång var Ble de Gers, hästen som besegrade sin mäktige stallkamrat Cleangame i våras, men nu kom med en bedrövlig resultatrad efter fem floppar i rad.
På Wolvegas tusenmetersbana verkade emellertid hästen trivas alldeles utmärkt och när Verbeeck satte in stöten från andra par utvändigt blev ledande svenskhoppet Generaal Bianco ett snabbt byte.
Hemmahoppet Tsunami Diamant spurtade in som tvåa, men snabbast av alla till slut gick Conrad Lugauer och Norton Commander, som länge satt sist, men fann fritt spelrum invändigt runt slutsvängen.
Generaal Bianco fullföljde som fyra medan Timo Nurmos-tränade Zenit Brick drogs bakåt i en trött rygg från fjärde par utvändigt och galopperade 500 kvar.
Peter Untersteiner körde invändigt från bakspår med Heart of Steel som galopperade på väg att fritt i början av upploppet, till synes med gott om krafter kvar.
Segertiden för Ble du Gers blev 1.12,4/2 100 meter autostart och belöningen drygt 300 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Vad säger du om året som har varit hittills för Handsome Brad? På fem starter har det blivit två stora segrar (Gulddivisionen i Mant..


Vad säger du om året som har varit hittills för Handsome Brad? På fem starter har det blivit två stora segrar (Gulddivisionen i Mantorp och Copenhagen Cup), samt tre andraplatser, senast i Harper Hanovers lopp.
- Det har varit helt fantastiskt. Jag hade inte räknat med att han skulle vinna i gulddebuten i Mantorp och sedan gjorde han ett otroligt bra lopp när han var tvåa i finalen och fick stryk av Milligan’s School. Han har bara gjort kanonlopp i år, säger Ulf Stenströmer.

Berätta om de två senaste loppen. Först segern i Copenhagen Cup och senast sprang han 1.12,5 som tvåa i Harper Hanovers lopp. Kommentar?
- I Harpers gjorde han ett fruktansvärt lopp. En journalist hade klockat honom till 1.07 mellan 800 till 300 meter kvar. Han är ju väldigt speedig men mjölksyran kom och Eelis som vann är ingen dålig häst men det är klart att han profiterade på ett väldigt fint lopp.
- I Köpenhamn var han otroligt startsnabb och Steen Juul som kan banan utantill sa att det är nästan omöjligt att hålla ledningen från innerspåret som han gjorde.

Du tackade nej till Elitloppet och har fått bra utdelning i de andra loppen istället. På fem starter har Handsome Brad sprungit in två miljoner kronor. Hur har han tagit de här loppen och hur känns han i träningen?
- Han har tagit loppen på ett otroligt fint sätt varje gång. Vi har inte behövt göra någon veterinärbehandling att tala om och så har det även varit tidigare år. Jag är väldigt nöjd med hur han ser ut och känns i jobben.

Precis som i Köpenhamn har Handsome Brad fått innerspår bakom startbilen i det finska storloppet Kymi Grand Prix. Han körs återigen av Carl Johan Jepson och förstapriset är en miljon kronor över medeldistans. Hur går dina tankegångar inför loppet?
- De säger att spår ett inte är det bästa i Kouvola heller. Men med Copenhagen Cup på näthinnan måste vi tro att han har en god spetschans på lördag. Hästen har varit så otroligt bra hela året och känns fortsatt fin så jag måste tro mycket på honom igen. Sedan om han vinner igen vet jag inte, men jag hoppas såklart det. Jag har i alla fall en bra känsla för honom.
- Det blir barfota runt om igen, jänkarvagn och till 99 procent helstängt huvudlag. Hästarna som kommer med flyget från Frankrike mellanlandar i Göteborg under fredagen och plockar upp honom där. Det var en stor anledning till att vi startar i Finland när de erbjöd flygtransport. Annars hade jag valt Oslo Grand Prix eller Östersund istället.

Hur ser fortsättningen av sommaren ut, det finns många spännande storlopp att starta i såklart. Har du någon plan för den närmaste matchningen?
- Vi har fått en inbjudan till Jarlsberg och ser allt bra ut efter Finland är det inte omöjligt att vi går dit. Det är väldigt skoj för alla inblandade att hästen har lyckats så här bra, säger Ulf Stenströmer.

Kymi Grand Prix
2 100 meter autostart
1. Handsome Brad – Carl Johan Jepson (Ulf Stenströmer)
2. Chief Orlando – Björn Goop (Tapio Mäki-Tulokas)
3. Hickothepooh – Vidar Hop (Trond Andersson)
4. Billie de Montfort – Hugo Jr Langeweg (Sébastien Guarato)
5. Racing Mange – Joakim Lövgren
6. Jairo – Peter Ingves (Joakim Lövgren)
7. Eelis –  Olli Koivunen (Timo Nurmos)
8. Next Direction – Iikka Nurmonen (Timo Hulkkonen)
9. Caliu des Bosc – Gabriel Pou Pou
10. Colonel – Joseph Verbeeck (Jean-Michel Bazire)

Michael Carlsson, Kanal 75


Precis som i Copenhagen Cup i maj fick alltså Ulf Stenströmers Handsome Brad innerspår bakom startbilen. Den gången ledde hästen fr&..


Precis som i Copenhagen Cup i maj fick alltså Ulf Stenströmers Handsome Brad innerspår bakom startbilen. Den gången ledde hästen från start till mål. Repris på söndag?
Joakim Lövgrens duo Racing Mange och Jairo lottades till spår fem respektive sex och Timo Nurmos Harper hanover-vinnare Ellis startar från spår sju.

Startlista
Kymi Grand Prix
2 100 meter autostart

1. Handsome Brad – Carl Johan Jepson (Ulf Stenströmer)
2. Chief Orlando – Björn Goop (Tapio Mäki-Tulokas)
3. Hickothepooh – Vidar Hop (Trond Andersson)
4. Billie de Montfort – Hugo Jr Langeweg (Sébastien Guarato)
5. Racing Mange – Joakim Lövgren
6. Jairo – Peter Ingves (Joakim Lövgren)
7. Eelis –  Olli Koivunen (Timo Nurmos)
8. Next Direction – Iikka Nurmonen (Timo Hulkkonen)
9. Caliu des Bosc – Gabriel Pou Pou
10. Colonel – Joseph Verbeeck (Jean-Michel Bazire)
Förstapris: 1 026 100 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det fullständigt osannolika händelseförloppet i Elitloppet började redan i defileringen till finalen då försöksvinnaren och ..


Det fullständigt osannolika händelseförloppet i Elitloppet började redan i defileringen till finalen då försöksvinnaren och förhandsfavoriten Readly Express inte tog ett travsteg.
Björn Goop försökte förgäves att få hästen att fungera i provstarterna, men sjuåringen med den makalösa karriären var synbart halt. En minut före start kom beskedet att hästen inte skulle starta (se separat text).
Det ändrade givetvis förutsättningarna och när franske startkanonen Dijon dök förbi sin landsman tillika spelfavoriten Aubrion du Gers från start var förhandsspekulationerna tillintetgjorda.
Romian Derieux hade dragit mardrömsspåret åtta i försöket och smugit till final via ett spårsnålt upplägg.
Men det var en kontroversiell finalplats då hästen tappade travet sista biten och såg ut att rulla över i passgång.
Domarna friade och från spår fyra i finalen kunde hästen, nu utrustad med stängt huvudlag, utnyttja sin allra främsta egenskap.
Väl i front visade sig Dijon omutlig. Propulsion anslöt tidigt på utsidan, men kom aldrig upp i närkamp.
Istället var det Aubrion du Gers som utmanade upploppet ner.
Detta efter att körande Joseph Verbeeck bryskt tagit sig ut i andra par utvändigt varvet från mål, på bekostnad av finske Next Direction.
Men det var en detalj till.
Även i finalen tappade Dijon travet så till den grad att han var på gränsen till passgång.
Just på gränsen visade det sig, det var vad domarna kom fram till efter tio minuters överläggning.
- Det var en väldigt jobbig väntan. Jag var inte helt säker på om han gick i passgång eller trav och visste inte hur domarna skulle bedöma det. Det var nästan olidligt, förklarade Romain Derieux som sekunderna efter beskedet i högtalarna brast ut i glädjetårar innan försökte spruta ner hela Solvalla-publiken med champagne.
- Elitloppet är ett lopp jag sett sedan jag var barn. Det har alltid varit en dröm att få en inbjudan och komma hit. Men att vinna, på första försöket. Jag kan inte förstå det.
- Det är en fantastisk häst som trivs perfekt över kort distans och när han får komma till ledningen. I finalen stämde allting. Däremot är han väldigt känslig, när banorna blir hårda som den blev av regnet idag så tappar han lätt stilen. Det var vad som hände. Men jag är så lycklig att det räckte ändå. Som sagt, jag kan fortfarande inte förstå att vi har vunnit.

”Det fanns inte mycket plats, men det fanns tillräckligt”
Men kontroverserna var inte över för det.
Sättet som Aubrion du Gers tog sig ut i andraspår var synnerligen bryskt.
Även här valde domarna att fria i den mån att hästen fick behålla andrapriset medan körande Joseph Verbeeck dömdes till i sammanhanget futtiga 10 000 kronor i böter samt tre dagars avstängning.
- Hästen blev nervös innan loppet, därför kunde vi inte ta ledningen. Men Dijon travade inte sista 50 meterna, det var passgång, han borde ha varit diskad, fastslog Joseph Verbeeck som hade detta svar på hur han tog sig ut i andraspår:
- Det fanns inte mycket plats, men det fanns tillräckligt.
Något som tränaren till tredjepristagaren Makethemark hade tydliga synpunkter på:
- Det spelar ingen roll om han (Verbeeck) får 200 000 kronor i böter. Måste det hända en olycka, att någon bryter benen för att man ska våga diska, frågade sig Petri Salmela vars häst svarade för en lysande debut i absoluta världseliten och inte såg tom ut från ledarryggen – bara två domarbeslut från att bli elitloppsvinnare.

”Inte sin bästa dag”
Besvikelsen i finalen var Propulsion.
- Han hade inte sin bästa dag, så enkelt är det. Jag körde för att hålla inne Aubrion du Gers och undrar hur det gick till när han kom loss bakom oss. Sedan blev det en bryddsam situation, jag ville inte köra på Dijon för att bjuda in Aubrion du Gers i matchen. Men i efterhand spelade det ingen roll, Propulsion var inte som bäst för dagen, sade Örjan Kihlström efter fjärdeplatsen.
Nykomlingen Milliondollarrhyme slutade femma och tacklade finländaren Next Direction sexa.
Looking Superb galopperade i finalen vilket en självkritisk Åke Svanstedt tog på sig.
- Den finska hästen vinglade ut, jag så inte vad som hände, men tänkte att då skulle jag prova invändigt. Sedan pullade han sig så hårt i sista sväng att han trampade upp i sitsen på Ulf Ohlsson och Makethemark. Hästen kändes betydligt vassare i finalen än i försöket och jag kommer att gräma mig länge för det här, det var en väldigt dålig styrning.

Händelselösa försök
Lika rafflande som finalen blev, lika odramatiska var försöken.
Readly Express hängde i tredjespår runt första sväng, men varken Erik Adielsson bakom Double Exposure eller Ulf Ohlsson bakom Makethemark hade något intresse av att ta emot favoriten som sedan fick dämpa farten till 1.11,7 första varvet.
Det andra försöket gick visserligen en sekund snabbare första varvet, men utvändige Heavy Sounds försök att gå i närkamp med ledande Aubrion du Gers tog slut i sista kurvan. Samtidigt agerade Propulsion segt i tredje par utvändigt och fick inte upp farten förrän på upploppet.
- Det blev fel. Vi hade tänkt sätta på can’t-see-back-huvudlag, men hästen blev för pigg i provstarten så det gick inte. Det innebar att han inte kunde ha sitt vanliga norska huvudlag heller. Då blev han lite trög, förklarade Örjan Kihlström.

Bakslag för Redén
Daniel Redén-duon Double Exposure och Heavy Sound hade många förespråkare på förhand, men missade alltså båda finalen efter resor i andraspår utan rygg.
- Om hästen är normal imorgon så är det ett misslyckande av mig. I efterhand ångrar jag att jag inte körde hårdare mot Makethemark för att få överta ledningen. Men jag tappade kontakten med hästen tidigt så jag skulle vilja se om allt är klockrent med henne imorgon, förklarade Erik Adielsson.
Även Kenneth Haugstad anade att något var galet med Heavy Sound.
- Hästen kändes jättefin 500 kvar, men 300 kvar var han tom och tappade travet. Han svarade ingenting på det norska huvudlaget, normalt brukar han explodera när man drar det. Då förstod jag att något inte stod rätt till. Visst fick han ett tufft lopp, men han har vunnit många lopp från dödens.
Därmed fick Daniel Redén nöja sig med ett fjärdepris det år han gick till historien som den förste tränaren att få med fyra hästar i Elitloppet.

Robin Johansson, Kanal 75


1. Aubrion du Gers - FrankrikeKön: valackÅlder: 9 årTränare: Jean-Michel Bazire, FrankrikeKusk: Joseph VerbeeckÄgare: Ecurie J.M. Baz..


1. Aubrion du Gers - Frankrike

Kön: valack
Ålder: 9 år
Tränare: Jean-Michel Bazire, Frankrike
Kusk: Joseph Verbeeck
Ägare: Ecurie J.M. Bazire, Frankrike
Rekord: 1.10,5
Insprungna pengar: 23 825 499 kronor
Segerprocent: 65
Största seger: UET Trotting Masters final, Vincennes 2017

Egenskaper 
Styrka: 10
Speed: 8
Startsnabbhet: 8
Form: 10

Kommentar: Fransk stridsvagn som inte förlorat på över ett år. Är som valack utestängd från många stora lopp i Frankrike men har upprepade gånger mött och slagit Europaeliten, däribland franske nationalidolen Bold Eagle som han besegrade i genrepet i Caen. Kommer till Stockholm med 15 raka fullträffar och kan greja Jean-Michel Bazires första tränarseger i Elitloppet. Körs av Joseph Verbeeck som likt tränaren har två elitloppstriumfer i sulkyn sedan tidigare.

2. Milligan’s School - Sverige

Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Stefan Melander, Sverige
Kusk: Ulf Eriksson
Ägare: Stall T.Z., Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 8 727 494 kronor
Segerprocent: 21
Största seger: Sundsvall Open Trot, Bergsåker 2018

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 8
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Härdad amerikanare som köptes till Sverige efter två framgångsrika säsonger i den nordamerikanska unghästcirkusen. Tog stora kliv i utvecklingen under fjolåret och krönte säsongen med seger i Sundsvall Open Trot, innan andraplatsen bakom Propulsion bärgades i Mastersfinalen. Vann i mars C Th Ericssons Memorial men har inte tävlat sedan han galopperade bort sig i Olympiatravsfinalen och kommer till Elitloppet med svårbedömd form.

3. Bahia Quesnot – Frankrike

Kön: sto
Ålder: 8 år
Tränare: Junior Guelpa, Frankrike
Kusk: Junior Guelpa
Ägare: Tahar Ait-Hamouda, Frankrike
Rekord: 1.09,0
Insprungna pengar: 6 241 250 kronor
Segerprocent: 10
Största seger: Grand National du Trot, Bordeaux 2016

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 8
Startsnabbhet: 7
Form: 9

Kommentar: Färgstark fransyska som slog sig in i Europaeliten under vinterns storloppsmeeting i Paris. Bjöds in till Olympiatravet där hon slutade trea och tjusade senast elitloppsgeneral Anders Malmrot med en vinstgivande spurt i Algot Scotts Minne. Körs och tränas av showmannen Junior Guelpa som drömt om att vara med i Elitloppet sedan han för 16 år sedan stod vid staketet på Solvalla och såg sin far Stephane köra loppet.

4. Day or Night In – Sverige

Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Johan Untersteiner, Sverige
Kusk: Johan Untersteiner
Ägare: Invexbo AB, Sverige
Rekord: 1.10,2
Insprungna pengar: 5 045 371 kronor
Segerprocent: 31
Största seger: Prix Jean-Rene Gougeon, Vincennes 2018.

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Kämpastark allroundtravare som radade upp segrarna som treåring och tampades i kulltoppen som fyraåring, då han var trea i Svenskt Travderby bakom Readly Express och Heavy Sound. Slutade samma år tvåa i Criterium Continental på Vincennes i Paris, där han vintern därpå ledde Prix Jean-Rene Gougeon från start till mål under Prix d’Amerique-dagen. Toppspurtade till fjärdeplatsen i årets Olympiatravsfinal och höll senast mycket starkt som trea efter en blytung resa i Algot Scotts Minne.

5. Propulsion - Sverige

Kön: hingst
Ålder: 8 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Örjan Kihlström
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.08,1
Insprungna pengar: 24 939 062 kronor
Segerprocent: 50
Största seger: UET Trotting Masters final, Östersund 2018

Egenskaper 
Styrka: 10
Speed: 9
Startsnabbhet: 8
Form: 10

Kommentar: Grovmusklad superstjärna som är med i Elitloppet för fjärde året i rad. Slutade fyra 2016 och har de två senaste åren dundrat in som tvåa.  Hade trots nederlaget ett magnifikt fjolår med segrar i miljonloppen Norrbottens Stora Pris, Hugo Åbergs Memorial, Åby Stora Pris och Trotting Masters-finalen. Sprang totalt in elva miljoner kronor och blev därmed den svensktränade travhäst som tjänat mest pengar under en säsong. Krossade motståndet i Olympiatravet för en månad sedan och räknas som förste utmanare till Readly Express.

6. Milliondollarrhyme – Sverige

Kön: valack
Ålder: 5 år
Tränare: Fredrik B Larsson, Sverige
Kusk: Fredrik B Larsson
Ägare: MDR Trotting HB
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 1 183 000 kronor
Segerprocent: 30
Största seger: Bronsdivisionen, final, Solvalla 2018

Egenskaper 
Styrka: 6
Speed: 9
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Stjärnämne med bländande teknik som knappt deltog i unghästloppen utan istället vandrade genom V75-klasserna som fyraåring. Avrundade säsongen med en glimrande spurtseger och årsdebuterande på liknande sätt. Visade elitloppsfart då han travade 1.09,2 som knappt slagen på Solvalla förra veckan och kommer till start som loppets yngste och minst meriterade deltagare. Ensam i fältet om att ha barfotaväxeln sparad.

7. Heavy Sound - Sverige

Kön: valack
Ålder: 7 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Kenneth Haugstad
Ägare: SRF Stable, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 7 534 714 kronor
Segerprocent: 48
Största seger: E3-final, Gävle 2015

Egenskaper 
Styrka: 8
Speed: 9
Startsnabbhet: 7
Form: 10

Kommentar: Unghästmeriterad kurvspecialist som återfann gnistan efter regibyte i fjol. Avstod elitloppsplatsen som medföljde segern i Prins Daniels lopp men vann St Michel-Ajo i Finland under sommaren och buntade ihop flera elitloppshästar när han på höstkanten tog hem Frances Bulwarks lopp på Solvalla. Bjöds in till årets upplaga sedan han årsdebuterat med dunder och brak på 1.09,6.

 

8. Dijon - Frankrike

Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Romain Derieux, Frankrike
Kusk: Romain Derieux
Ägare: Mme Mauricette de Sousa, Frankrike
Rekord: 1.09,0
Insprungna pengar: 7 664 454 kronor
Segerprocent: 25
Största seger: Gran Premio Tino Triossi, Agnano 2017

Egenskaper 
Styrka: 7
Speed: 8
Startsnabbhet: 9
Form: 9

Kommentar: Snabbfotad frontrunner som tillhör gräddan av den franska D-årgången. Slog kullens kung Django Riff både som tre- och fyraåring och vann i fjol Europamästerskapet för femåringar. Virvlande startsnabb och stortrivs på mindre banor. Avskrevs av Solvalla förra året efter att ha floppat i Finlandia-Ajo men vann på Vincennes två dagar före Elitloppet. Fick den rosa biljetten efter att ha gett Readly Express en match in på mållinjen i Criterium de Vitesse.

Ola Johansson/Robin Johansson, Kanal 75


Aubrion du Gers brukar kallas världens bästa valack men frågan är om han inte är världens bästa travhäst. Som valack &a..


Aubrion du Gers brukar kallas världens bästa valack men frågan är om han inte är världens bästa travhäst. Som valack är han utestängt från många stora lopp i hemlandet men nioåringen har flera gånger mött och slagit den franska eliten. Just nu ståtar han med tolv raka segrar och han har vunnit 19 av sina 20 senaste starter.
- Jag tror faktiskt att han är en mycket bättre häst än både l’Amiral Mauzun och Exploit Caf som har vunnit Elitloppet förut, sa Kristin Riise Ödegård, reporter på franska travkanalen Equidia, i Solvallas sändning.
Totalt har Aubrion du Gers vunnit 42 av 66 lopp, sprungit rekordet 1.10,5 och tjänat 22,5 miljoner kronor. Han ska prova elitloppsdistansen 1 609 meter för första gången i slutet av april och i Elitloppet ska han köras av Joseph Verbeeck. 
 
Klara för Elitloppet 2019:
Aubrion du Gers
Dijon
Propulsion
Readly Express

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/3 D 5 14.2g 67
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Nose Gear Nose Gear   [h 5] 2140/5 B 3 12.7 91
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-6 Donovan Hall Donovan Hall   [h 2] 1640/7 D 0 18.6 249
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-5 Red Red   [v 5] 2140/8 A 0 17.0 116
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-10 On Track Piraten On Track Piraten   [v 8] 2140/9 B 2 11.8 87
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Stall Warning Stall Warning   [v 7] 2140/5 D 0 14.4 553
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-5 Lalle Young Lalle Young   [v 6] 2640/5 D 0 19.5g 323
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-12 Red Red   [v 5] 1640/9 B 2 14.1 200
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [h 3] 1640/5 C 2 15.2 51
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-10 Op's First Girl Op's First Girl   [s 5] 2140/10 C 7 16.4 85
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-8 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/6 C 0 g 119
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-7 Light Brodde Light Brodde   [h 6] 3660/6 D str
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-3 U.B.Cool U.B.Cool   [v 2] 2140/7 D 0 20.6g 642
2016-08-13 2016-08-13 Åby-14 Escada B.R.* Escada B.R.*   [s 4] 2140/2 C 4 14.7 79
2016-07-18 2016-07-18 Boden-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 8] 2140/3 B 0 15.1 59
2016-07-18 2016-07-18 Boden-8 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2640/4 C 2 15.4 256
2016-07-18 2016-07-18 Boden-7 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/11 D 0 17.2 556
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Magic Tilly Magic Tilly   [s 7] 2160/8 A 0 15.7 208
2016-07-18 2016-07-18 Boden-5 Underlig Underlig   [v 7] 2140/1 D 0 30.2 481
2016-07-18 2016-07-18 Boden-4 Leemark's Ambrose* Leemark's Ambrose*   [s 7] 1640/4 A 1 13.5 22
2016-07-18 2016-07-18 Boden-2 Julius Leejs Julius Leejs   [v 3] 2160/7 C 3 16.3 70
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Fantom Sund Fantom Sund   [v 7] 2140/6 D str
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-10 Un Mec d'Heripre* Un Mec d'Heripre*   [h 8] 1609/4 C 1 9.3 75
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-2 Temperament Temperament   [v 12] 1609/12 C str
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Bird Parker* Bird Parker*   [h 5] 3180/14 A 1 12.1g 38
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-7 El Catwalk* El Catwalk*   [s 5] 1609/8 B str
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-7 Aubrion du Gers* Aubrion du Gers*   [v 9] 1609/1 A 1 10.2 28
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-9 Viking Grace* Viking Grace*   [s 4] 1640/3 C 2 11.6 341
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-12 C.D.* C.D.*   [s 5] 3160/10 C 0 g 48ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se