V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-06 2019-12-06 Charlottenlund-4 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1600/9 A
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-10 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 C
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-2 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 3] 2140/9 B
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-4 Nocturnally Nocturnally   [v 2] 1640/3 D

Nyheter för travkusk


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/7 0 14.5 1196
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/6 str
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Majano Majano   [v 4] 2140/5 0 g 361
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 2] 1640/3 0 19.1g 696
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Heart Jack Heart Jack   [v 6] 1640/2 6 14.6 263
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 In Front In Front   [s 5] 2140/4 8 18.3 125
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Be Sweet Be Sweet   [s 4] 1640/8 0 17.2 120
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-5 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/7 0 14.0 2260
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Majano Majano   [v 4] 1640/1 0 18.2 1065
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Heart Jack Heart Jack   [v 6] 1640/8 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-4 Keycard Keycard   [s 2] 1640/5 0 g 1410
2015-10-28 2015-10-28 Åby-3 Keycard Keycard   [s 2] 1640/6 0 17.0 608
2015-10-26 2015-10-26 Åby-10 Majano Majano   [v 4] 2140/8 6 16.8 338
2015-10-26 2015-10-26 Åby-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2640/4 0 16.4 701
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Be Sweet Be Sweet   [s 4] 2140/3 5 17.3 94
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Sandvångens Ribell Sandvångens Ribell   [s 6] 2140/8 str
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 2140/1 5 15.0 374
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Just Above Just Above   [v 4] 2140/2 0 g 180
2015-10-07 2015-10-07 Danmark-5 In Front In Front   [s 5] 1640/11 0 96
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Keycard Keycard   [s 2] 1640/12 6 16.3 1254
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/5 D 0 g 550
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Keycard Keycard   [s 3] 1640/4 D 0 17.9g 1155
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/4 D 3 18.2 273
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-10 Be Sweet Be Sweet   [s 5] 1640/3 C 0 17.7 132
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 3] 2140/1 D 7 17.6 757
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/11 C 6 19.0 565
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/8 D 0 18.2g 303
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-8 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/7 C 6 18.3 293
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Be Sweet Be Sweet   [s 5] 2140/1 D 0 15.9 799
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/2 D 3 19.5 87
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2640/9 D 0 17.7 2572
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 1002
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/4 C 0 21.2g 398
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/10 C 0 20.1 248
2016-10-13 2016-10-13 Åby-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/1 D 6 17.9 138
2016-10-13 2016-10-13 Åby-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/1 C 7 19.6 272
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Sandvångens Titan Sandvångens Titan   [v 5] 2140/3 A 0 17.0 70
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-6 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/4 C 2 14.6 223
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/7 D 7 20.1 170
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 In Front In Front   [s 6] 1640/2 C 0 14.0 381
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/12 D 0 g 2012
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/8 D 0 17.9 1000
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 In Front In Front   [s 6] 1640/9 C 3 14.0 87
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/8 D 7 18.6 241
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-1 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/2 D 8 17.6 1236
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/7 A 3 17.6 52
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Majano Majano   [v 5] 2140/8 C 0 g 94
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/2 A 0 19.8g 31
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/9 D 0 g 1610
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 In Front In Front   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/6 C 0 20.9g 196
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Majano Majano   [v 5] 1640/11 D 3 15.6 584
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 In Front In Front   [s 6] 1680/11 D 7 18.1g 355
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-8 Majano Majano   [v 5] 1680/8 D 0 21.0g 635
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 1680/4 B 5 19.3 64
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-8 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 B 0 19.8 363
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 In Front In Front   [s 6] 2140/5 D 7 20.0 1560
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 In Front In Front   [s 6] 2140/6 B 2 15.9 340
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-7 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 1600/5 C 0 136
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 3] 2140/1 D 0 20.1g 1087
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/11 D 0 22.3g 1140
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/4 C 3 18.7 428
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 In Front In Front   [s 6] 1660/11 A 0 17.2g 506
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/1 A str
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 3] 2140/4 D str
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-7 In Front In Front   [s 6] 1609/2 B 7 18.2g 39
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-2 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/4 D 0 g 497
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/9 C 0 18.4 284
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/6 C 0 20.7g 734
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 C 0 18.2 835
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/11 D 0 g 1069
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 C 6 17.4 718
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 7] 2660/13 D 7 17.5 763
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/4 D 7 20.7g 726
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 In Front In Front   [s 6] 2140/4 D 7 19.7g 202
2016-03-09 2016-03-09 Åby-6 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 3140/2 D 0 17.1g 773
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Majano Majano   [v 5] 2160/5 D 0 g 695
2016-03-04 2016-03-04 Charlottenlund-4 In Front In Front   [s 6] 2000/12 D str
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-4 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/8 D 0 g 2903
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-3 Majano Majano   [v 5] 2160/4 D 0 19.4g 325
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-8 Majano Majano   [v 5] 2000/8 B 0 427
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-2 In Front In Front   [s 6] 2000/9 D 0 408
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-1 Heart Jack Heart Jack   [v 7] 1640/1 D str
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 9] 1640/8 D str
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-4 In Front In Front   [s 6] 2160/8 D 0 422
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 See You Happy See You Happy   [s 10] 1640/8 D 0 14.5 837
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 D 0 21.5 316
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 1640/3 D 5 15.9 632
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 4] 2640/7 D 2 18.6 157
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2160/6 C 7 18.0 680
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-8 See You Happy See You Happy   [s 10] 2640/1 D 0 16.4 989
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1640/8 D str
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2160/4 C 1 19.5 24
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 C 6 18.8 764
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/3 C 4 16.5 241
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/7 C 5 19.9 336
2017-12-01 2017-12-01 Åby-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/6 C 2 19.3 276
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2160/9 B 0 20.4g 531
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2640/2 D 0 18.8 777
2017-11-23 2017-11-23 Åby-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 2160/10 A 2 17.5 188
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 B 0 g 185
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-8 Oya Oya   [s 6] 2140/6 C 7 18.4 206
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-5 Amy's Bad Boy Amy's Bad Boy   [v 8] 2140/1 D 0 16.8 1418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/1 D 4 18.2 227
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/8 C 6 19.5 117
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Open* Open*   [h 11] 2200/14 D 0 16.4 418
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1660/5 D 7 14.4 468
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1660/5 B 2 18.0 30
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/2 D str
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Greenstream Greenstream   [s 4] 2140/5 C 4 17.5 835
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-3 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 D 0 16.5 1134
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/9 D 0 18.3 251
2017-11-06 2017-11-06 Åby-6 Yanni Knick Yanni Knick   [s 3] 2140/8 D 7 23.7g 299
2017-10-25 2017-10-25 Åby-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 2160/5 B 3 17.9 85
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2140/3 D 0 19.2 1016
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/10 D 4 19.1 649
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1600/9 D 0 357
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/2 D 2 15.2 146
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2140/9 D 7 14.1 1219
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/1 D 6 19.7g 105
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/12 C 4 17.1 203
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/6 C 1 17.7 79
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/9 D 6 17.0 1410
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 3] 2140/4 C str
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 D 5 17.7 1124
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Keycard Keycard   [s 4] 2140/10 C str
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/3 D 6 16.6 433
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-2 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 D 0 19.1 435
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/9 D 5 17.9 1807
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/4 D 0 22.3g 718
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/4 D str
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-8 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 D 0 g 406
2017-08-13 2017-08-13 Charlottenlund-11 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2000/7 D 0 439
2017-08-13 2017-08-13 Charlottenlund-6 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2500/7 D 0 737
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 1640/5 A 2 13.0 60
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/8 C 6 16.9 797
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-9 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 1680/10 B 6 17.8 804
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-5 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1680/5 D 6 19.7 35
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-9 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/12 D 7 15.1 893
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-3 Keycard Keycard   [s 4] 2160/9 C str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2140/10 B 5 18.3 133
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1609/8 D 5 15.5 509
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-6 Keycard Keycard   [s 4] 1640/8 D 8 14.9 687
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-3 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2140/11 D 3 18.0 45
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/6 D 3 16.1 609
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/7 C 5 18.8 948
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/3 D 5 17.9 798
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Keycard Keycard   [s 4] 1640/7 B 7 15.7 247
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-5 Curtain Call Curtain Call   [s 8] 2640/7 D 0 20.7 440
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2140/8 D 8 17.8g 378
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 3180/9 D str
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/7 D 0 19.0 557
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 4] 2140/5 B 6 15.8 369
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/2 D 7 18.0g 570
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/1 C 0 g 560
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/6 B 4 18.3 311
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/11 C 6 18.3g 922
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/2 C 7 196
2017-03-31 2017-03-31 Charlottenlund-7 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/7 C 0 81
2017-03-31 2017-03-31 Charlottenlund-3 Keycard Keycard   [s 4] 1600/6 C 0 210
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 C 7 22.6g 458
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/4 C 0 20.4g 394
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 B 5 17.9 227
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/12 B 0 g 1056
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 4] 2160/7 C str
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/4 C 0 42
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-2 Keycard Keycard   [s 4] 2020/7 C 0 274
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/8 C 3 17.6 235
2017-02-09 2017-02-09 Åby-8 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/5 D str
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 4] 2140/1 D 5 18.6 421
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 4] 2160/7 B 7 18.7 114
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/3 D 0 13.8 634
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2000/5 C 0 154
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-3 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 1600/5 D 0 196
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/1 C 0 65
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 1152
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-2 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 2140/4 D str
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/5 D 0 17.7g 271
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/4 C 0 18.4 611
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-3 Cyklist Cyklist   [v 4] 2000/3 C 0 59
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-7 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2000/7 C str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/7 B 4 17.6 260
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-7 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 1640/5 D 6 14.5 813
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-7 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1600/5 C 0 385
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-8 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 2000/7 C 0 235
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/2 C 4 16.3 655
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/8 D 0 13.4 1000
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-2 F.Skatt Blou F.Skatt Blou   [v 4] 2140/9 D 0 g 527
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-9 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 1640/8 C 0 16.6 334
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/3 D 4 16.3 1616
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/12 C 4 15.3 397
2018-11-25 2018-11-25 Charlottenlund-1 Mr F. Mr F.   [v 4] 2000/12 B str
2018-11-25 2018-11-25 Charlottenlund-5 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 5] 1600/7 D 0 552
2018-11-22 2018-11-22 Åby-1 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 2140/5 D 6 18.5 532
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/10 D 6 16.7 441
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2160/10 B 4 20.0 67
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-9 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1640/4 D str
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/1 C 0 23.0g 461
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-7 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/8 D 0 14.0 481
2018-11-02 2018-11-02 Charlottenlund-6 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 5] 2020/7 D 0 396
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/4 C 0 21.9g 342
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/8 D 0 g 966
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 1640/2 D 0 15.3 357
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/9 B 5 18.7 590
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-6 Soul Artist Soul Artist   [v 9] 2140/6 D 0 16.9 859
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/10 C 1 17.5 70
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/10 D 0 17.8 190
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/2 C 8 18.6 94
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/6 C 5 18.1 508
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 1640/1 D 0 15.2 625
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-1 Mr F. Mr F.   [v 4] 2000/4 C 0 100
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2000/5 D 0 662
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-7 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/1 C 0 28
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/6 D 6 17.5 668
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/10 D 5 15.9 2204
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-2 Cyklist Cyklist   [v 4] 2160/9 D 0 19.6 152
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/10 D 0 17.0 1343
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2180/9 D 6 20.2 1055
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2140/12 A 0
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-2 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/7 B 2 13.9 502
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/6 C 6 20.2g 283
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-3 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1640/1 B 0 g 559
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1640/3 D 0 15.2 415
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/12 D 0 16.4 1444
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-9 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/6 D 0 14.9 568
2018-08-24 2018-08-24 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1600/7 B 0 364
2018-08-23 2018-08-23 Åby-1 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-1 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/5 D 0 15.2 883
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1640/4 C 3 13.9 98
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-8 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/3 D 0 g 389
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2140/3 C 5 17.5 912
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-8 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/7 D 0 g 437
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1680/10 C 5 17.3 678
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1680/7 B str
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1680/5 D 3 17.7 49
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1680/2 B 5 19.7g 36
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1680/3 D 5 17.1 115
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1680/2 B 2 18.3 49
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/8 D 0 13.6 1000
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-3 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/7 C 0 18.8g 610
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/15 C 0 15.4 2186
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2160/4 C 0 17.1 845
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1609/7 B 3 16.2 278
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 1609/5 D 8 13.5 702
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/10 B 4 16.3 67
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/9 D 0 243
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2140/3 B 6 16.7 97
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-1 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/6 C 5 18.0 312
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/2 D 0 19.0 783
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/1 C 6 17.2 1688
2018-06-23 2018-06-23 Charlottenlund-3 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/2 C 1 111
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/5 D 0 18.0 930
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 3180/13 D 0 17.9g 1398
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/5 C 5 17.2 236
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1609/9 C 5 14.8 138
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1609/2 D 7 15.8 249
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/9 B 5 14.3 98
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-2 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/5 C str
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/9 C 5 15.6 587
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 8] 2140/9 D 0 g 740
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-9 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2640/7 D 0 18.3g 380
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-5 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1609/12 C 8 15.1g 293
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/3 C 5 14.5 58
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/3 D 8 17.8 345
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/9 D 8 17.6 489
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-6 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2000/3 D 0 286
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2020/9 C 0 202
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1600/8 D 0 785
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-2 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/6 D 7 16.5 350
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/3 D 6 18.5g 152
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/2 D 0 20.8 850
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 2140/11 C str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1640/1 D 4 14.6 305
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2160/5 B 4 17.5 342
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/5 C 5 19.1 157
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/1 D 7 18.6 478
2018-03-14 2018-03-14 Åby-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/6 C 5 16.6 192
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2160/8 D 0 19.5g 396
2018-03-08 2018-03-08 Åby-10 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 2140/1 D 0 20.9 936
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/7 D 5 18.9 366
2018-02-09 2018-02-09 Charlottenlund-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2000/2 D 2 49
2018-02-09 2018-02-09 Charlottenlund-3 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 8] 2000/8 B 0 299
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2160/8 D 5 19.0 341
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/12 B 0 17.0 521
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/7 B 0 18.3 825
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 2000/1 C 0 551
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-7 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2000/8 B str
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1640/11 D str
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 1640/2 C 0 15.9g 978
2019-11-29 2019-11-29 Charlottenlund-1 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 3] 2000/1 C 0 17
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-6 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 3] 2140/2 B 4 20.1 233
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/6 C 0 17.0 483
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 3] 2160/9 D 0 g 1062
2019-11-10 2019-11-10 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 2000/10 C 0 189
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-1 Father Foura Father Foura   [v 6] 2140/4 B 8 17.4 480
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-6 Belittlebigjoe* Belittlebigjoe*   [v 6] 2140/10 C 4 18.7 70
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-8 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/3 C 0 19.1 153
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/8 B 8 18.4 113
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-1 Nocturnally Nocturnally   [v 2] 1640/5 C 4 20.0 213
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-9 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1640/7 B 1 14.5 176
2019-10-06 2019-10-06 Charlottenlund-11 M T Lucic M T Lucic   [v 6] 1600/7 D 0 455
2019-10-03 2019-10-03 Åby-8 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/12 D 4 17.1 779
2019-10-03 2019-10-03 Åby-9 Father Foura Father Foura   [v 6] 2140/3 D 0 17.5g 651
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-1 Nocturnally Nocturnally   [v 2] 1640/2 C 4 18.6 271
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/5 C 0 15.4 802
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-5 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 2140/1 D 0 16.1 787
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-9 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 2140/2 C 4 17.2 724
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 C 6 15.5 372
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 975
2019-07-26 2019-07-26 Charlottenlund-2 Jolie Danseur Jolie Danseur   [s 4] 2000/6 D 0 340
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 1680/4 B 5 18.2 52
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 1680/2 D 0 20.1 255
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 1680/2 D 0 20.3 275
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1680/6 B 2 19.1 213
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-1 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1609/7 B 1 14.0 81
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 1609/11 C 6 14.4 79
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 1146
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-2 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 3] 2140/2 C 7 20.6g 440
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/7 C 0 18.1 639
2019-05-02 2019-05-02 Åby-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/5 C 0 18.8 1207
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/2 D 6 16.4 1045
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/10 C 7 18.7g 1009
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/3 D 0 17.3 482
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 522
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/10 A 5 18.4 229
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/4 D 0 g 192
2019-03-28 2019-03-28 Danmark-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 C 0 103
2019-03-28 2019-03-28 Danmark-3 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 1640/5 C 0 76
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-6 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 1640/3 D 0 17.9 856
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/9 B 0 20.7g 160
2019-02-27 2019-02-27 Åby-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 3] 2160/7 C 7 20.8g 760
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 1640/12 D 0 15.8 1007
2019-02-23 2019-02-23 Charlottenlund-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2000/2 C 2 40
2019-02-23 2019-02-23 Charlottenlund-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 2000/2 B 2 224
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 5] 1640/10 D 0 16.0 291
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-10 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/2 B str
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-1 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/4 D 2 17.0 355
2019-01-25 2019-01-25 Charlottenlund-2 Cyklist Cyklist   [v 5] 2000/7 C 0 179
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 1640/12 C 0 16.0 943
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2160/8 C 0 18.1 380ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se