V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-30 2024-05-30 Danmark-1 Beaactress Beaactress   [s 5] 2140/4 D
2024-05-30 2024-05-30 Danmark-5 Staro Next Move Staro Next Move   [h 8] 1640/6 C
2024-05-31 2024-05-31 Danmark-7 I Can Win Gardenia I Can Win Gardenia   [h 4] 1640/1 C
2024-06-04 2024-06-04 Jägersro Trav-9 Beawinner Beawinner   [s 6] 2140/8 A

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/7 0 14.5 1196
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/6 str
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Majano Majano   [v 4] 2140/5 0 g 361
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 2] 1640/3 0 19.1g 696
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Heart Jack Heart Jack   [v 6] 1640/2 6 14.6 263
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 In Front In Front   [s 5] 2140/4 8 18.3 125
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Be Sweet Be Sweet   [s 4] 1640/8 0 17.2 120
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-5 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/7 0 14.0 2260
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Majano Majano   [v 4] 1640/1 0 18.2 1065
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Heart Jack Heart Jack   [v 6] 1640/8 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-4 Keycard Keycard   [s 2] 1640/5 0 g 1410
2015-10-28 2015-10-28 Åby-3 Keycard Keycard   [s 2] 1640/6 0 17.0 608
2015-10-26 2015-10-26 Åby-10 Majano Majano   [v 4] 2140/8 6 16.8 338
2015-10-26 2015-10-26 Åby-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2640/4 0 16.4 701
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Be Sweet Be Sweet   [s 4] 2140/3 5 17.3 94
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Sandvångens Ribell Sandvångens Ribell   [s 6] 2140/8 str
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 2140/1 5 15.0 374
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Just Above Just Above   [v 4] 2140/2 0 g 180
2015-10-07 2015-10-07 Danmark-5 In Front In Front   [s 5] 1640/11 0 96
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Keycard Keycard   [s 2] 1640/12 6 16.3 1254
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/5 D 0 g 550
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Keycard Keycard   [s 3] 1640/4 D 0 17.9g 1155
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/4 D 3 18.2 273
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-10 Be Sweet Be Sweet   [s 5] 1640/3 C 0 17.7 132
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 3] 2140/1 D 7 17.6 757
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/11 C 6 19.0 565
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/8 D 0 18.2g 303
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-8 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/7 C 6 18.3 293
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Be Sweet Be Sweet   [s 5] 2140/1 D 0 15.9 799
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/2 D 3 19.5 87
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2640/9 D 0 17.7 2572
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 1002
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/4 C 0 21.2g 398
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/10 C 0 20.1 248
2016-10-13 2016-10-13 Åby-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/1 D 6 17.9 138
2016-10-13 2016-10-13 Åby-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/1 C 7 19.6 272
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/7 D 7 20.1 170
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Sandvångens Titan Sandvångens Titan   [v 5] 2140/3 A 0 17.0 70
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-6 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/4 C 2 14.6 223
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 In Front In Front   [s 6] 1640/2 C 0 14.0 381
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/12 D 0 g 2012
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/8 D 0 17.9 1000
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 In Front In Front   [s 6] 1640/9 C 3 14.0 87
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/8 D 7 18.6 241
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-1 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/2 D 8 17.6 1236
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/7 A 3 17.6 52
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Majano Majano   [v 5] 2140/8 C 0 g 94
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/2 A 0 19.8g 31
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/9 D 0 g 1610
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 In Front In Front   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/6 C 0 20.9g 196
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Majano Majano   [v 5] 1640/11 D 3 15.6 584
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 In Front In Front   [s 6] 1680/11 D 7 18.1g 355
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 1680/4 B 5 19.3 64
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-8 Majano Majano   [v 5] 1680/8 D 0 21.0g 635
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-8 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 B 0 19.8 363
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 In Front In Front   [s 6] 2140/5 D 7 20.0 1560
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 In Front In Front   [s 6] 2140/6 B 2 15.9 340
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-7 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 1600/5 C 0 136
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 3] 2140/1 D 0 20.1g 1087
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/11 D 0 22.3g 1140
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/4 C 3 18.7 428
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 In Front In Front   [s 6] 1660/11 A 0 17.2g 506
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/1 A str
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 3] 2140/4 D str
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-7 In Front In Front   [s 6] 1609/2 B 7 18.2g 39
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-2 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/4 D 0 g 497
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/9 C 0 18.4 284
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/6 C 0 20.7g 734
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/11 D 0 g 1069
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 C 0 18.2 835
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 C 6 17.4 718
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 7] 2660/13 D 7 17.5 763
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/4 D 7 20.7g 726
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 In Front In Front   [s 6] 2140/4 D 7 19.7g 202
2016-03-09 2016-03-09 Åby-6 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 3140/2 D 0 17.1g 773
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Majano Majano   [v 5] 2160/5 D 0 g 695
2016-03-04 2016-03-04 Charlottenlund-4 In Front In Front   [s 6] 2000/12 D str
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-4 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/8 D 0 g 2903
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-3 Majano Majano   [v 5] 2160/4 D 0 19.4g 325
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-8 Majano Majano   [v 5] 2000/8 B 0 427
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-2 In Front In Front   [s 6] 2000/9 D 0 408
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-1 Heart Jack Heart Jack   [v 7] 1640/1 D str
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 9] 1640/8 D str
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-4 In Front In Front   [s 6] 2160/8 D 0 422
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 See You Happy See You Happy   [s 10] 1640/8 D 0 14.5 837
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2160/6 C 7 18.0 680
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 D 0 21.5 316
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 1640/3 D 5 15.9 632
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 4] 2640/7 D 2 18.6 157
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-8 See You Happy See You Happy   [s 10] 2640/1 D 0 16.4 989
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1640/8 D str
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2160/4 C 1 19.5 24
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 C 6 18.8 764
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/3 C 4 16.5 241
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/7 C 5 19.9 336
2017-12-01 2017-12-01 Åby-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/6 C 2 19.3 276
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2160/9 B 0 20.4g 531
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2640/2 D 0 18.8 777
2017-11-23 2017-11-23 Åby-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 2160/10 A 2 17.5 188
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 B 0 g 185
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Open* Open*   [h 11] 2200/14 D 0 16.4 418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-8 Oya Oya   [s 6] 2140/6 C 7 18.4 206
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-5 Amy's Bad Boy Amy's Bad Boy   [v 8] 2140/1 D 0 16.8 1418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/1 D 4 18.2 227
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/8 C 6 19.5 117
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1660/5 D 7 14.4 468
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1660/5 B 2 18.0 30
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/2 D str
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Greenstream Greenstream   [s 4] 2140/5 C 4 17.5 835
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-3 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 D 0 16.5 1134
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/9 D 0 18.3 251
2017-11-06 2017-11-06 Åby-6 Yanni Knick Yanni Knick   [s 3] 2140/8 D 7 23.7g 299
2017-10-25 2017-10-25 Åby-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 2160/5 B 3 17.9 85
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2140/3 D 0 19.2 1016
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/10 D 4 19.1 649
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1600/9 D 0 357
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2140/9 D 7 14.1 1219
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/2 D 2 15.2 146
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/1 D 6 19.7g 105
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/12 C 4 17.1 203
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/6 C 1 17.7 79
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/9 D 6 17.0 1410
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 3] 2140/4 C str
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 D 5 17.7 1124
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Keycard Keycard   [s 4] 2140/10 C str
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/3 D 6 16.6 433
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-2 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 D 0 19.1 435
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/9 D 5 17.9 1807
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/4 D 0 22.3g 718
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/4 D str
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-8 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 D 0 g 406
2017-08-13 2017-08-13 Charlottenlund-11 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2000/7 D 0 439
2017-08-13 2017-08-13 Charlottenlund-6 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2500/7 D 0 737
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 1640/5 A 2 13.0 60
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/8 C 6 16.9 797
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-9 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 1680/10 B 6 17.8 804
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-5 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1680/5 D 6 19.7 35
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-9 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/12 D 7 15.1 893
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-3 Keycard Keycard   [s 4] 2160/9 C str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2140/10 B 5 18.3 133
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1609/8 D 5 15.5 509
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-6 Keycard Keycard   [s 4] 1640/8 D 8 14.9 687
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-3 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2140/11 D 3 18.0 45
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/6 D 3 16.1 609
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/7 C 5 18.8 948
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/3 D 5 17.9 798
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Keycard Keycard   [s 4] 1640/7 B 7 15.7 247
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-5 Curtain Call Curtain Call   [s 8] 2640/7 D 0 20.7 440
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2140/8 D 8 17.8g 378
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 3180/9 D str
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/7 D 0 19.0 557
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 4] 2140/5 B 6 15.8 369
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/2 D 7 18.0g 570
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/1 C 0 g 560
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/6 B 4 18.3 311
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/11 C 6 18.3g 922
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/2 C 7 196
2017-03-31 2017-03-31 Charlottenlund-7 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/7 C 0 81
2017-03-31 2017-03-31 Charlottenlund-3 Keycard Keycard   [s 4] 1600/6 C 0 210
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 C 7 22.6g 458
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/4 C 0 20.4g 394
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 B 5 17.9 227
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/12 B 0 g 1056
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 4] 2160/7 C str
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-2 Keycard Keycard   [s 4] 2020/7 C 0 274
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/4 C 0 42
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/8 C 3 17.6 235
2017-02-09 2017-02-09 Åby-8 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/5 D str
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 4] 2140/1 D 5 18.6 421
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 4] 2160/7 B 7 18.7 114
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/3 D 0 13.8 634
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2000/5 C 0 154
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-3 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 1600/5 D 0 196
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/1 C 0 65
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 1152
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-2 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 2140/4 D str
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/4 C 0 18.4 611
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/5 D 0 17.7g 271
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-3 Cyklist Cyklist   [v 4] 2000/3 C 0 59
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-7 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2000/7 C str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-7 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 1640/5 D 6 14.5 813
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/7 B 4 17.6 260
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-8 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 2000/7 C 0 235
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-7 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1600/5 C 0 385
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/8 D 0 13.4 1000
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/2 C 4 16.3 655
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-9 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 1640/8 C 0 16.6 334
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-2 F.Skatt Blou F.Skatt Blou   [v 4] 2140/9 D 0 g 527
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/12 C 4 15.3 397
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/3 D 4 16.3 1616
2018-11-25 2018-11-25 Charlottenlund-5 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 5] 1600/7 D 0 552
2018-11-25 2018-11-25 Charlottenlund-1 Mr F. Mr F.   [v 4] 2000/12 B str
2018-11-22 2018-11-22 Åby-1 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 2140/5 D 6 18.5 532
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/10 D 6 16.7 441
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-9 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1640/4 D str
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2160/10 B 4 20.0 67
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-7 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/8 D 0 14.0 481
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/1 C 0 23.0g 461
2018-11-02 2018-11-02 Charlottenlund-6 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 5] 2020/7 D 0 396
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/4 C 0 21.9g 342
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/8 D 0 g 966
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 1640/2 D 0 15.3 357
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-6 Soul Artist Soul Artist   [v 9] 2140/6 D 0 16.9 859
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/9 B 5 18.7 590
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/2 C 8 18.6 94
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/10 D 0 17.8 190
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/10 C 1 17.5 70
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 1640/1 D 0 15.2 625
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/6 C 5 18.1 508
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-7 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/1 C 0 28
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2000/5 D 0 662
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-1 Mr F. Mr F.   [v 4] 2000/4 C 0 100
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/10 D 5 15.9 2204
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/6 D 6 17.5 668
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-2 Cyklist Cyklist   [v 4] 2160/9 D 0 19.6 152
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2180/9 D 6 20.2 1055
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/10 D 0 17.0 1343
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-2 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/7 B 2 13.9 502
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2140/12 A 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-3 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1640/1 B 0 g 559
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/6 C 6 20.2g 283
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/12 D 0 16.4 1444
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1640/3 D 0 15.2 415
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-9 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/6 D 0 14.9 568
2018-08-24 2018-08-24 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1600/7 B 0 364
2018-08-23 2018-08-23 Åby-1 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-1 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/5 D 0 15.2 883
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-8 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/3 D 0 g 389
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1640/4 C 3 13.9 98
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2140/3 C 5 17.5 912
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-8 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/7 D 0 g 437
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1680/2 B 5 19.7g 36
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1680/5 D 3 17.7 49
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1680/7 B str
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1680/10 C 5 17.3 678
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1680/2 B 2 18.3 49
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1680/3 D 5 17.1 115
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/8 D 0 13.6 1000
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/15 C 0 15.4 2186
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-3 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/7 C 0 18.8g 610
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2160/4 C 0 17.1 845
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/10 B 4 16.3 67
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 1609/5 D 8 13.5 702
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1609/7 B 3 16.2 278
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/9 D 0 243
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2140/3 B 6 16.7 97
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/1 C 6 17.2 1688
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/2 D 0 19.0 783
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-1 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/6 C 5 18.0 312
2018-06-23 2018-06-23 Charlottenlund-3 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/2 C 1 111
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 3180/13 D 0 17.9g 1398
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/5 D 0 18.0 930
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/5 C 5 17.2 236
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/9 B 5 14.3 98
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1609/2 D 7 15.8 249
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1609/9 C 5 14.8 138
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-2 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/5 C str
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/9 C 5 15.6 587
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-9 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2640/7 D 0 18.3g 380
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 8] 2140/9 D 0 g 740
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/3 C 5 14.5 58
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-5 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1609/12 C 8 15.1g 293
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/3 D 8 17.8 345
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/9 D 8 17.6 489
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-6 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2000/3 D 0 286
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1600/8 D 0 785
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2020/9 C 0 202
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/3 D 6 18.5g 152
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-2 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/6 D 7 16.5 350
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/2 D 0 20.8 850
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1640/1 D 4 14.6 305
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 2140/11 C str
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2160/5 B 4 17.5 342
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/1 D 7 18.6 478
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/5 C 5 19.1 157
2018-03-14 2018-03-14 Åby-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/6 C 5 16.6 192
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2160/8 D 0 19.5g 396
2018-03-08 2018-03-08 Åby-10 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 2140/1 D 0 20.9 936
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/7 D 5 18.9 366
2018-02-09 2018-02-09 Charlottenlund-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2000/2 D 2 49
2018-02-09 2018-02-09 Charlottenlund-3 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 8] 2000/8 B 0 299
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2160/8 D 5 19.0 341
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/12 B 0 17.0 521
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/7 B 0 18.3 825
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-7 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2000/8 B str
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 2000/1 C 0 551
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 1640/2 C 0 15.9g 978
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1640/11 D str
2019-12-20 2019-12-20 Charlottenlund-5 Father Foura Father Foura   [v 6] 1600/6 D 0 1014
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-1 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 3] 2140/2 C 2 18.9 99
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1640/9 C 2 14.7 151
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-7 Fabiola de Vandel Fabiola de Vandel   [s 4] 2140/8 D 0 23.9g 67
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-4 Nocturnally Nocturnally   [v 2] 1640/3 D 0 17.6 2944
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-10 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 D 0 18.4 679
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-2 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 3] 2140/9 B 5 19.9 668
2019-12-06 2019-12-06 Charlottenlund-4 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1600/9 A 0 180
2019-11-29 2019-11-29 Charlottenlund-1 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 3] 2000/1 C 0 17
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/6 C 0 17.0 483
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-6 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 3] 2140/2 B 4 20.1 233
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 3] 2160/9 D 0 g 1062
2019-11-10 2019-11-10 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 2000/10 C 0 189
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-8 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/3 C 0 19.1 153
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-6 Belittlebigjoe* Belittlebigjoe*   [v 6] 2140/10 C 4 18.7 70
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-1 Father Foura Father Foura   [v 6] 2140/4 B 8 17.4 480
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/8 B 8 18.4 113
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-1 Nocturnally Nocturnally   [v 2] 1640/5 C 4 20.0 213
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-9 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1640/7 B 1 14.5 176
2019-10-06 2019-10-06 Charlottenlund-11 M T Lucic M T Lucic   [v 6] 1600/7 D 0 455
2019-10-03 2019-10-03 Åby-9 Father Foura Father Foura   [v 6] 2140/3 D 0 17.5g 651
2019-10-03 2019-10-03 Åby-8 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/12 D 4 17.1 779
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-1 Nocturnally Nocturnally   [v 2] 1640/2 C 4 18.6 271
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-9 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 2140/2 C 4 17.2 724
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-5 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 2140/1 D 0 16.1 787
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/5 C 0 15.4 802
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 C 6 15.5 372
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 975
2019-07-26 2019-07-26 Charlottenlund-2 Jolie Danseur Jolie Danseur   [s 4] 2000/6 D 0 340
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 1680/4 B 5 18.2 52
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1680/6 B 2 19.1 213
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 1680/2 D 0 20.3 275
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 1680/2 D 0 20.1 255
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-1 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1609/7 B 1 14.0 81
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 1609/11 C 6 14.4 79
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 1146
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-2 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 3] 2140/2 C 7 20.6g 440
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/7 C 0 18.1 639
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/2 D 6 16.4 1045
2019-05-02 2019-05-02 Åby-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/5 C 0 18.8 1207
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/3 D 0 17.3 482
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/10 C 7 18.7g 1009
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/4 D 0 g 192
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/10 A 5 18.4 229
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 522
2019-03-28 2019-03-28 Danmark-3 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 1640/5 C 0 76
2019-03-28 2019-03-28 Danmark-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 C 0 103
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-6 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 1640/3 D 0 17.9 856
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/9 B 0 20.7g 160
2019-02-27 2019-02-27 Åby-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 3] 2160/7 C 7 20.8g 760
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 1640/12 D 0 15.8 1007
2019-02-23 2019-02-23 Charlottenlund-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 2000/2 B 2 224
2019-02-23 2019-02-23 Charlottenlund-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2000/2 C 2 40
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 5] 1640/10 D 0 16.0 291
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-10 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/2 B str
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-1 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/4 D 2 17.0 355
2019-01-25 2019-01-25 Charlottenlund-2 Cyklist Cyklist   [v 5] 2000/7 C 0 179
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 1640/12 C 0 16.0 943
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2160/8 C 0 18.1 380
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-6 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/3 D 0 20.4 912
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/1 D 0 18.1 877
2020-11-15 2020-11-15 Åby-9 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2140/3 B 4 17.8 47
2020-11-01 2020-11-01 Charlottenlund-9 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2000/2 C 0 384
2020-11-01 2020-11-01 Charlottenlund-7 Great Friction* Great Friction*   [h 2] 2000/7 D 0 1148
2020-11-01 2020-11-01 Charlottenlund-4 Father Foura Father Foura   [v 7] 2000/7 C 0 1070
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-7 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2140/1 B 6 18.2 91
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-1 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/9 B 6 15.8 455
2020-10-14 2020-10-14 Danmark-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 2140/7 D 0 170
2020-10-14 2020-10-14 Danmark-3 Insane Sweet Insane Sweet   [s 7] 2140/2 D 0 484
2020-10-14 2020-10-14 Danmark-2 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/1 C 0 273
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-6 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/3 D 4 14.4 597
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-4 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/5 D 0 g 946
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-1 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/7 B 2 18.0 77
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-8 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2160/5 B 0 22.5g 321
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-1 Great Friction* Great Friction*   [h 2] 1640/4 C 5 19.9g 767
2020-10-03 2020-10-03 Åby-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/4 C 3 17.9 324
2020-10-03 2020-10-03 Åby-3 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/12 B 0 g 92
2020-10-01 2020-10-01 Danmark-6 Nikita Montoya* Nikita Montoya*   [s 6] 1640/4 D 0 170
2020-10-01 2020-10-01 Danmark-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 1640/9 D 0 222
2020-10-01 2020-10-01 Danmark-2 Staro Next Move Staro Next Move   [h 4] 2160/7 B 0 17
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-2 Father Foura Father Foura   [v 7] 2660/10 C 0 17.7 1618
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-8 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/3 D 4 13.9 1213
2020-09-17 2020-09-17 Danmark-6 Desefinado Desefinado   [v 8] 2140/7 C 0 58
2020-09-17 2020-09-17 Danmark-2 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/6 C 0 142
2020-09-17 2020-09-17 Danmark-1 Staro Next Move Staro Next Move   [h 4] 2140/2 B 1 12
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-1 Great Friction* Great Friction*   [h 2] 1640/7 B str
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/1 D str
2020-08-30 2020-08-30 Charlottenlund-11 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2000/10 C 3 14.9 1204
2020-08-30 2020-08-30 Charlottenlund-5 Father Foura Father Foura   [v 7] 2950/3 D 0 17.3 1564
2020-08-26 2020-08-26 Åby-7 Desefinado Desefinado   [v 8] 1640/8 D 0 14.8 1695
2020-08-20 2020-08-20 Danmark-4 Staro Next Move Staro Next Move   [h 4] 2140/1 C 1 15
2020-08-20 2020-08-20 Danmark-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 2640/8 B 0 75
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-2 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/2 D 7 14.8 1019
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-1 Great Friction* Great Friction*   [h 2] 1640/3 C 3 18.4 74
2020-08-08 2020-08-08 Danmark-3 Staro Next Move Staro Next Move   [h 4] 2140/2 D 1 58
2020-08-08 2020-08-08 Danmark-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 2160/7 C 3 242
2020-08-02 2020-08-02 Charlottenlund-2 Great Friction* Great Friction*   [h 2] 2000/1 D 0 283
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-9 Speeda Då Speeda Då   [s 6] 2140/2 B 0 g 82
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/1 D 4 15.1 683
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-7 Countess P.D.* Countess P.D.*   [s 6] 2140/8 B str
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-6 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/1 D 4 18.6 375
2020-07-30 2020-07-30 Danmark-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 1640/4 C 0 56
2020-07-30 2020-07-30 Danmark-1 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 1640/7 B 0 96
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-5 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/1 D 4 14.5 547
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-1 Filur Då Filur Då   [v 4] 2140/11 C 0 20.6 939
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-6 Filur Då Filur Då   [v 4] 2140/11 D 5 19.8 980
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-8 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/10 C 4 18.3 181
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/1 D 4 20.6 83
2020-05-23 2020-05-23 Danmark-8 Sally Silvio* Sally Silvio*   [s 9] 1640/1 D 0 45
2020-05-23 2020-05-23 Danmark-6 Countess P D* Countess P D*   [s 6] 2140/2 C 3 93
2020-05-23 2020-05-23 Danmark-5 Dom Pedro* Dom Pedro*   [v 6] 2140/1 D 0 126
2020-05-23 2020-05-23 Danmark-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 1640/5 D 1 161
2020-05-23 2020-05-23 Danmark-1 Fabiola de Vandel Fabiola de Vandel   [s 5] 2140/8 B 0 295
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-4 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 4] 2640/2 D 0 17.9g 1689
2020-05-20 2020-05-20 Åby-3 Harrison Harrison   [h 3] 2140/12 B 8 17.5 609
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 2140/4 D 2 17.1 210
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-7 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/6 D 5 14.6 2168
2020-05-12 2020-05-12 Charlottenlund-5 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2000/1 C 0 228
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-8 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 4] 1609/6 D 6 15.1 103
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 Father Foura Father Foura   [v 7] 1609/12 D 6 15.5 290
2020-05-07 2020-05-07 Danmark-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 2140/4 C 0
2020-05-07 2020-05-07 Danmark-3 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 4] 2660/7 B 0
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-7 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 4] 2140/7 D 5 16.3 1032
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 9] 1640/5 C 0 g 86
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-7 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 4] 2140/1 D 0 g 1444
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-2 Mischief Managed Mischief Managed   [v 5] 2140/4 D 0 20.3g 477
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-10 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2140/1 A 0 g 155
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-5 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/9 C 6 17.9 791
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 2140/7 D 4 17.5 419
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-2 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/9 C 4 16.9 242
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-10 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/11 C 6 16.7 185
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-8 Harrison Harrison   [h 3] 2160/10 A 6 18.0 256
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-4 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2140/1 C 5 16.5 101
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-4 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 4] 2160/6 D 5 17.7 954
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-5 Fabiola de Vandel Fabiola de Vandel   [s 5] 2140/12 B 0 20.5g 1341
2020-04-08 2020-04-08 Åby-1 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/4 C 4 16.5 598
2020-04-02 2020-04-02 Åby-10 Stepping Stone Stepping Stone   [v 8] 1640/5 C 6 17.1 589
2020-04-02 2020-04-02 Åby-1 Fabiola de Vandel Fabiola de Vandel   [s 5] 2140/6 C 0 20.2g 538
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-1 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/3 C 4 18.2 210
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-1 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/3 C 3 17.0 195
2020-03-15 2020-03-15 Charlottenlund-1 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2000/8 C 0
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-9 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/9 D 0 g 1535
2020-02-26 2020-02-26 Åby-3 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 4] 2660/11 B 0 18.9 626
2020-02-26 2020-02-26 Åby-1 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/4 C 5 18.5 421
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-6 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 9] 1640/1 B 0 g 70
2020-02-12 2020-02-12 Åby-4 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/1 D 6 16.5 659
2020-02-12 2020-02-12 Åby-1 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/6 C 3 18.6 312
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-4 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 9] 1640/8 C 3 15.0 172
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-3 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2160/4 B 5 18.9 106
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-1 Fabiola de Vandel Fabiola de Vandel   [s 5] 2160/6 C 0 21.4g 562
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-3 Le Baron Le Baron   [v 12] 2140/5 D 0 17.5g 187
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-2 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 4] 2140/8 B 3 18.3 182
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-7 Le Baron Le Baron   [v 12] 1640/5 D 5 13.7 996
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-1 Nocturnally Nocturnally   [v 3] 2140/4 C 0 22.4g 520
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-3 Father Foura Father Foura   [v 7] 2000/10 D 0 935
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-1 Fabiola de Vandel Fabiola de Vandel   [s 5] 2000/2 C 0 128
2020-01-08 2020-01-08 Åby-1 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 4] 2140/1 D 5 18.7 614
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-2 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 9] 1640/9 D str
2020-01-02 2020-01-02 Åby-6 Sabber Klinteby* Sabber Klinteby*   [v 11] 2640/8 D str
2020-01-02 2020-01-02 Åby-2 Honey Bee Honey Bee   [s 7] 2140/8 D 5 18.6 543
2020-01-02 2020-01-02 Åby-1 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 4] 2140/12 B 0 20.4g 106
2021-12-22 2021-12-22 Åby-9 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 2140/3 D 0 g 758
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-8 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 1640/2 B str
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-8 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2140/1 C 0 16.8 291
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-1 Move It Move It   [v 9] 2140/2 D 0 16.3 341
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-10 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/9 D 5 17.6g 117
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-3 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 5] 2140/1 C 8 17.3 94
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-11 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 1640/9 D 4 15.3 463
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-6 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 1640/9 D 3 13.7 873
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-10 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 1640/4 D 5 14.8 671
2021-10-22 2021-10-22 Kalmar-8 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 2640/6 D 6 16.8 651
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-4 Great Friction* Great Friction*   [h 3] 1640/3 C 6 12.8 1004
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-3 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 2140/4 D 6 14.9 705
2021-09-15 2021-09-15 Åby-10 Funky Style Funky Style   [v 6] 2140/4 D str
2021-09-15 2021-09-15 Åby-7 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 3140/4 D 0 17.8g 1141
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-2 Got Swagger* Got Swagger*   [s 3] 2140/9 D 7 17.5 913
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-6 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 3140/1 D 5 16.7 1144
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-3 Funky Style Funky Style   [v 6] 2140/6 D 6 16.4 957
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-2 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2140/8 D 0 15.6 1979
2021-08-24 2021-08-24 Jägersro Trav-9 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 2640/12 D 7 14.2 6717
2021-08-12 2021-08-12 Åby-7 Funky Style Funky Style   [v 6] 2140/3 D 0 18.0g 243
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-6 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 2160/2 D 0 16.1 2348
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-5 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2140/4 D 0 16.8 1665
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-10 Bear with Blaze Bear with Blaze   [v 5] 1640/2 D 0 16.3 1196
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-6 Great Friction* Great Friction*   [h 3] 1640/8 C 5 12.4 2108
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-8 Goliath D.K. Goliath D.K.   [h 3] 2140/12 C 4 19.3 232
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-5 Move It Move It   [v 9] 1640/11 D 0 13.9 2463
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-2 Got Swagger* Got Swagger*   [s 3] 2140/5 D 8 19.1g 1059
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-4 Bear with Blaze Bear with Blaze   [v 5] 2160/12 D 0 18.8g 2483
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-3 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 1640/5 B 4 14.9 47
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 1640/5 D 5 15.1 968
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-1 Goliath D.K. Goliath D.K.   [h 3] 2140/1 C 0 23.1g 244
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-7 Great Friction* Great Friction*   [h 3] 2140/3 B 7 16.5g 175
2021-06-04 2021-06-04 Jägersro Trav-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/6 D 5 16.2 907
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-10 Bear with Blaze Bear with Blaze   [v 5] 2140/6 D 4 18.3 318
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-6 Move It Move It   [v 9] 2140/9 B 0 17.2 476
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-8 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/7 B 2 18.2 21
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-5 Father Foura Father Foura   [v 8] 2140/5 D 7 16.9 525
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 1640/12 D 5 15.2 2915
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-3 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/2 C 4 16.7 263
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-4 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 2140/2 D 8 14.7 2643
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-9 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/4 B 4 18.0 367
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-5 Major Sånna Major Sånna   [v 7] 2140/10 C 0 17.8 51
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-3 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 5] 2140/5 D 7 16.5 255
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-7 Bear with Blaze Bear with Blaze   [v 5] 1640/6 D 0 g 826
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-9 Father Foura Father Foura   [v 8] 2140/5 D 0 g 1131
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-8 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/11 B 6 18.5 530
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-2 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2140/6 C 0 17.4 348
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [v 5] 2140/6 D 0 19.4 1169
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-2 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 2640/4 D 5 17.6 915
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-2 Great Friction* Great Friction*   [h 3] 2140/3 C 3 15.1 395
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-10 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 2140/5 C 5 16.8g 343
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-4 Father Foura Father Foura   [v 8] 2160/13 D 0 17.2 3442
2021-03-25 2021-03-25 Åby-5 Harrison Harrison   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 1178
2021-03-20 2021-03-20 Åby-11 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 2140/8 C 0 18.4g 119
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-8 Alba Bella Alba Bella   [s 5] 2140/9 D 0 g 1238
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-7 Stepping Stone Stepping Stone   [v 9] 1640/9 C 7 15.1 587
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-3 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/10 D 0 16.3 3138
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-2 Great Friction* Great Friction*   [h 3] 2140/3 D 6 15.0 558
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-5 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 1640/6 D 0 14.9 193
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-3 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 2140/4 C 4 18.2 161
2021-03-06 2021-03-06 Åby-4 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 2640/2 D 0 g 1334
2021-02-25 2021-02-25 Åby-10 Bullyoung Bullyoung   [v 10] 2680/7 D 6 18.6 274
2021-02-25 2021-02-25 Åby-5 Nocturnally Nocturnally   [v 4] 2140/6 C 0 16.1 569
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-10 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2160/6 D 0 g 478
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-7 Father Foura Father Foura   [v 8] 2140/7 D str
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [v 5] 2140/5 D 0 18.6 1612
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-2 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 1640/8 D 0 15.1 734
2021-02-18 2021-02-18 Åby-7 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 5] 1640/2 C 0 17.3 1105
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-7 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 1640/3 D 3 14.9 109
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-6 Bullyoung Bullyoung   [v 10] 2140/4 D 6 15.7 1188
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-5 Mischief Managed Mischief Managed   [v 6] 2140/10 D 5 18.3 1061
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 9] 2140/8 D 6 16.0 1550
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-3 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 1640/10 B 4 15.6 743
2021-01-28 2021-01-28 Åby-2 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2140/4 D 2 17.8 535
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-8 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 5] 2140/6 A 2 19.3 499
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-6 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2140/3 D 4 18.2 637
2022-12-27 2022-12-27 Charlottenlund-1 Goodison Park Goodison Park   [v 4] 2000/4 C 0 448
2022-12-16 2022-12-16 Charlottenlund-6 Staro on the Rocks Staro on the Rocks   [h 5] 2000/3 D 0 1037
2022-12-16 2022-12-16 Charlottenlund-1 Goodison Park Goodison Park   [v 4] 2020/6 C 0 235
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-8 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 6] 2140/9 D 0 16.4 1117
2022-12-04 2022-12-04 Charlottenlund-4 Nocturnally Nocturnally   [v 5] 2000/1 D 0 301
2022-12-04 2022-12-04 Charlottenlund-1 Goodison Park Goodison Park   [v 4] 2000/3 C 0 276
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-1 Igenogigen Og Igenogigen Og   [h 2] 1640/6 C 6 19.0 345
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-7 Jessica Sisu Jessica Sisu   [s 3] 2140/11 C 0 18.7g 626
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-6 Nocturnally Nocturnally   [v 5] 1640/12 D str
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-9 Jefferson Boko Jefferson Boko   [v 6] 1609/5 D 2 13.7 117
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-8 Mischief Managed Mischief Managed   [v 7] 1609/9 C 7 15.8 511
2022-10-09 2022-10-09 Tingsryd-5 Harrison Harrison   [v 5] 1609/2 C 6 14.5 169
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-1 Goodison Park Goodison Park   [v 4] 2140/2 C 0 g 1154
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-5 Staro on the Rocks Staro on the Rocks   [h 5] 2148/9 A 3 16.5 58
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-4 Meteore d'Inverne Meteore d'Inverne   [v 4] 2140/2 A 4 17.2 60
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-6 Jefferson Boko Jefferson Boko   [v 6] 2140/2 D 0 20.1g 1778
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-9 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 1640/10 D 0 13.9 1643
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-8 Paix Paix   [v 5] 2140/7 B 0 15.6 547
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-7 Nocturnally Nocturnally   [v 5] 1609/8 B 3 13.2 91
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-7 Meteore d'Inverne Meteore d'Inverne   [v 4] 2140/7 D 3 16.8 80
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-4 Staro Next Move Staro Next Move   [h 6] 2140/7 C str
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-8 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 2140/3 D 4 16.7 84
2022-08-05 2022-08-05 Åby-7 Deal Done Zet Deal Done Zet   [v 6] 1640/6 C 0 12.8 245
2022-07-25 2022-07-25 Tingsryd-1 Deal Done Zet Deal Done Zet   [v 6] 1609/11 B 4 12.0 390
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-1 Paix Paix   [v 5] 1680/2 B 2 15.2 122
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-7 Meteore d'Inverne Meteore d'Inverne   [v 4] 1680/1 B 1 16.7 79
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-4 Nocturnally Nocturnally   [v 5] 1640/1 C 0 12.9 1739
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-3 Paix Paix   [v 5] 2640/5 C 0 15.6 601
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-7 Paix Paix   [v 5] 2140/2 D 6 13.6 615
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-3 Meteore d'Inverne Meteore d'Inverne   [v 4] 2140/10 D 0 17.9 329
2022-06-21 2022-06-21 Jägersro Trav-7 Mischief Managed Mischief Managed   [v 7] 1640/6 D str
2022-06-16 2022-06-16 Åby-5 Paix Paix   [v 5] 2140/6 C 5 14.5 550
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-7 Deal Done Zet Deal Done Zet   [v 6] 1640/1 B 2 11.3 314
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-5 Harrison Harrison   [v 5] 2140/3 B 5 16.0 60
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-4 Devs Dreamking Devs Dreamking   [v 7] 2140/3 C 0 16.3 556
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-1 Paix Paix   [v 5] 2140/1 C 0 g 422
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-7 Deal Done Zet Deal Done Zet   [v 6] 2640/8 A 0 17.7 61
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-1 Meteore d'Inverne Meteore d'Inverne   [v 4] 2140/9 C 0 19.3 1723
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-2 Staro Next Move Staro Next Move   [h 6] 2160/12 D 0 16.1 903
2022-04-21 2022-04-21 Jägersro Trav-4 Harrison Harrison   [v 5] 2140/3 C str
2022-04-21 2022-04-21 Jägersro Trav-2 Devs Dreamking Devs Dreamking   [v 7] 2140/9 D 0 21.2 765
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-2 Borups Atlas Borups Atlas   [h 3] 2140/11 D 0 21.7g 757
2022-03-23 2022-03-23 Åby-10 Izarietta Izarietta   [s 4] 2140/3 C 0 20.6g 219
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-4 Got Swagger* Got Swagger*   [s 4] 2140/7 C 0 17.6 505
2022-03-06 2022-03-06 Halmstad-10 Mischief Managed Mischief Managed   [v 7] 2140/1 C 8 17.2 170
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-4 Harrison Harrison   [v 5] 2640/4 B 5 16.9 79
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-2 Got Swagger* Got Swagger*   [s 4] 2140/5 C 0 17.8g 791
2022-02-24 2022-02-24 Åby-6 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 2140/8 D 0 16.4 2113
2022-02-24 2022-02-24 Åby-1 Izarietta Izarietta   [s 4] 2140/6 D 5 19.4g 307
2022-02-15 2022-02-15 Jägersro Trav-8 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 6] 2140/4 A 0 18.2 506
2022-02-15 2022-02-15 Jägersro Trav-6 Mischief Managed Mischief Managed   [v 7] 2140/12 D 0 16.5 1756
2022-02-15 2022-02-15 Jägersro Trav-4 Harrison Harrison   [v 5] 2140/2 B 5 15.7 311
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-1 Izarietta Izarietta   [s 4] 2140/7 C str
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-5 Got Swagger* Got Swagger*   [s 4] 1640/8 D 0 17.0 753
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-1 Izarietta Izarietta   [s 4] 2160/9 C str
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-3 Got Swagger* Got Swagger*   [s 4] 1640/5 D 0 15.6 1094
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-7 Got Swagger* Got Swagger*   [s 4] 1640/9 D 0 16.4 704
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-5 Countess P.D.* Countess P.D.*   [s 8] 2140/7 D 0 17.7g 1121
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-6 Nocturnally Nocturnally   [v 6] 2140/12 D 0 17.5 873
2023-11-21 2023-11-21 Åby-3 Nocturnally Nocturnally   [v 6] 2140/5 D str
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-2 Goodison Park Goodison Park   [v 5] 2140/7 D 0 20.7g 947
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-8 Diva T.C.* Diva T.C.*   [s 8] 2140/8 D 0 18.1 413
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-6 Mischief Managed Mischief Managed   [v 8] 2140/1 D 5 15.6 725
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-4 Gekko I.* Gekko I.*   [v 5] 2140/6 A 0 19.4 206
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-3 Nocturnally Nocturnally   [v 6] 2140/11 C 3 14.6 555
2023-10-22 2023-10-22 Danmark-7 Jefferson Boko Jefferson Boko   [v 7] 2140/1 C 2 142
2023-10-22 2023-10-22 Danmark-6 Mischief Managed Mischief Managed   [v 8] 2140/8 D 0 368
2023-10-22 2023-10-22 Danmark-4 Goodison Park Goodison Park   [v 5] 2140/1 C 0 485
2023-10-21 2023-10-21 Jägersro Trav-6 Nocturnally Nocturnally   [v 6] 2140/8 B 3 16.6 81
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-3 Goodison Park Goodison Park   [v 5] 2160/10 D 0 19.2g 1372
2023-10-08 2023-10-08 Charlottenlund-4 Jefferson Boko Jefferson Boko   [v 7] 1600/3 D 0 245
2023-10-08 2023-10-08 Charlottenlund-3 I Can Win Gardenia I Can Win Gardenia   [h 3] 2000/5 B 3 117
2023-10-03 2023-10-03 Danmark-6 Harrison Harrison   [v 6] 2140/2 D 0 194
2023-09-21 2023-09-21 Danmark-4 Harrison Harrison   [v 6] 2140/9 D 0 434
2023-09-21 2023-09-21 Danmark-3 Mischief Managed Mischief Managed   [v 8] 2140/7 C 0 314
2023-09-21 2023-09-21 Danmark-1 Goodison Park Goodison Park   [v 5] 2140/7 C 0 484
2023-09-12 2023-09-12 Halmstad-7 I Can Win Gardenia I Can Win Gardenia   [h 3] 2140/3 B 3 16.3 28
2023-09-10 2023-09-10 Danmark-6 Explosive Peak* Explosive Peak*   [v 7] 2180/6 C 0 196
2023-09-10 2023-09-10 Danmark-3 Peak'n Chilli Peak'n Chilli   [s 7] 1640/6 D 0 243</