V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 C

Nyheter för travkusk


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i f..


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i finalen.
Hästen var Hambletonian-finalist för Trond Smedshammer i USA och har tränats av Frode Hamre sedan fyraåringssäsongen. Totalt har valacken vunnit 20 av sina 56 starter och tjänat 2,4 miljoner norska kronor.
I november 2017 köptes hästen av svenska Gränstrav i Årjäng och nu sätts hästen i träning i Värmland.
Årjängstränaren Paw Mahony blir ny tränare och hästen ska enligt uppgift dyka upp i Arvika i slutet av augusti.
- Jag fick frågan ganska nyligen av ägarna och det var inte så mycket att fundera på. Bara att tacka och ta emot. Jag hade koll på hästen sedan tidigare. Det är en fin häst. Donatomite har visat sig vara väldigt effektiv över kort distans. Startsnabb och en hårding som startar mycket.
Något litet stör Donatomite för dagen. I nästa vecka ska hästen gås igenom av veterinär.
- Det blir en liten konvalecensperiod direkt. Även om det kommer dröja ett tag innan han gör sin första start för oss gissar jag att vi är igång och startar någon gång runt nyår i alla fall. Tveksamheter? Nej, Jag ser bara det roliga i det här. Han har stått så länge hos Frode och det är klart att han tjänat mycket pengar och gjort det bra - men miljöbyte brukar lyfta gamla hästar, säger Paw Mahony.

Vill satsa lokalt
Gränstrav i Årjäng AB säger i ett pressmeddelande att stall Hamre har gjort ett fantastiskt arbete med hästen och att det därför var ett svårt beslut att flytta hästen. Ägarna har dock gemensamt beslutat att de vill, citat: "ge sitt bidrag till den utveckling som just nu pågår inom travsporten i Årjäng".
- Vi är mycket nöjda med samarbetet vi haft med stall Hamre och vill ge vårat största tack till tränare och skötare. Samtidigt har de full förståelse för vårat lokala engagemang. Jag är själv delaktig lokalt både i samarbete med travbanan och inte minst i politiken. Jag känner då att jag inte kan försvara att våran topphäst tränas i Larvik och inte hemma i Årjäng, berättar Jonas Ås som företräder ägarfamiljerna till hästen i pressmeddelandet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två ..


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två främsta i varje försök går vidare till finalen på Jägersro den 1 september. Det är V75 den här onsdagskvällen och därmed startskottet för veckans V75-kavalkad som kulminerar med Multijackpoten på lördag.
Forfantone Am är hästen som blev en snackhäst redan som ettåring. År 2016 såldes han på Kolgjini Sales för 2,7 miljoner kronor. Det var då den dyraste ettåringen som hade sålts på auktion i Sverige. Roger Walmann ropade in hästen för Lennart Ågrens räkning. Härstamningen är minst sagt blåblodig med världens bästa avelshingst Muscle Hill som pappa och stjärnstoet Tamla Celeber som mamma. Forfantone Am har levt upp till sin gyllene härstamning och visat att han är en kulltopp. Han har vunnit fem lopp på 16 starter och sprungit in drygt 1,3 miljoner kronor.
– Forfantone Am (V75-7) har gjort jättefina lopp och visat att han är en av de bästa i kullen. Han vann sitt försök till Kriteriet i fjol och satt tyvärr fast i finalen bakom favoriten. Det var synd när vi hade toppat honom till det loppet. Det är en mysig häst som gör allting rätt, säger Roger Walmann.

Forfantone Am vann ett Breeders Crown-lopp i Rättvik för tre starter sedan och var därefter tvåa bakom Pinto Bob i ett fyraåringstest i Eskilstuna. I senaste starten på Mantorp satt han fast med alla krafter kvar i rygg på ledaren in i mål. Till den starten hade Roger Walmann ryckt alla skor och körde barfota runt om för första gången. Hästen var dessutom utrustad i en jänkvarvagn för första gången.
– Han satt fast med mycket krafter kvar och såg bra ut. Örjan var nöjd med hur han kändes och det blev bra inför derbykvalen, säger Roger Walmann.

”Hästen är så bra han kan vara för dagen”
Forfantone Am lottades till spår tio i den sjunde avdelningen. Han körs av Örjan Kihlström och tränare Walmann tror att han prickat in toppformen men aviserar samtidigt en balansändring.
– Nu är det andra förutsättningar med bakspår och lång distans, men han visade i Eskilstuna att han klarar lång distans. Fast det behöver inte häxa mycket för att man ska vara borta från sådana här lägen, säger Walmann.
– Hästen känns jättefin i träningen och fram till dags datum har vi lyckats med det vi ska göra. Sedan är det upp till hästen att visa att han är bra nog.
Tycker du att han är bra nog för Derbyt?
– Ja, jag tror ju på den här hästen och har sagt hela tiden att han borde vara med i finalen i Derbyt. Han är så bra som han kan vara för dagen och händer inget oförutsett så hoppas och tror jag att han tar en finalplats. Det är långt kvar innan vi kan börja prata om en ny gul derbykavaj.
Gör du några ändringar i balans och utrustning?
– Vi kan inte köra barfota runt om för han blev lite öm i bakhovarna efter förra starten. Så det kanske inte var det bästa att köra barfota bak och därför blir det skor bak. Men det viktiga är att han kan gå barfota fram och det är inga problem.
– Sedan tror jag att det blir jänkarvagn igen. Men det vill jag diskutera med Örjan om och vill därför lämna en liten öppning. Nu när hästen har bakspår så kan det ju bli så i sista sväng att han behöver gå ut i tredje- och fjärdespår. Då kan det vara bra att ha en stång att hjälpa till med. Men vi kommer att köra så optimalt som vi kan med hästen, säger Roger Walmann.

”Har gjort sylvassa avslutningar – kan vinna”
Solvallatränaren har ytterligare två hästar med i onsdagens V75-omgång. Det är två hästar som ska försöka kvala in till Derbyt respektive Derbystoet.
– Concrete Dee (V75-3) har fått ett par lopp i kroppen nu efter ett uppehåll och han kommer att gå framåt och vara gynnad av täta starter. Men det är långsökt att tro att han ska vinna från det här läget mot bra hästar. Det blir svårt.
– Aleppo Pine (V75-4) har verkligen hittat tillbaka till en bra form och gjort sylvassa avslutningar i de senaste loppen. Först i Stosprintern och även senast flög hon fram till slut. Hon känns jättefin och har en viss chans att vinna det här loppet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen. Sundsvall Open Trot med en mil..


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen.
Sundsvall Open Trot med en miljon i förstapris rundar av omgången som på spelet stärks med en Multijackpot där det enligt kalkylerna kan rulla ut 100 miljoner (!) till en ensam vinnare med sju rätt.
V75-2 är SM för kallblod där lille Hagmyrentränaren Niclas Torstemos sjuåring Pydin blir favorit.
Torstemo står inför något som kan bli en höjdpunkt på karriären. Ett SM-tecken och en segercheck på en kvarts miljon är inom räckhåll med formdjuret Pydin.
- Nu när Månprinsen är skadad och ute ur bilden tycker jag väl att han ska ha en bra chans. Jag har absolut en häst som har kapacitet att vinna. Men det har också hänt förr att inte bästa hästen vinner, säger Niclas Torstemo som spikar sin egen häst i tipset Fem Tippar V75.
Pydin hade tre raka segrar då segerraden bröts i den senaste starten. Sjuåringen är ingen renodlad sprinter och i Bollnäs blev det förlust över kort distans mot Odd Herakles, Norges för dagen bästa kallblod.
Även Roli Eld hann före i mål, en annan nork häst.
- Det var några som var alldeles för bra den dagen. Pydin blev också hängande i tredjespår mest hela tiden första 800 meterna och fick sedan gå i dödens. Hästen vart trött helt enkelt och det var han ursäktad för, säger Niclas Torstemo.

Kan bli hyfsad resa
2640 meter i lördagens SM passar bättre. Ove A Lindqvist kör som vanligt men sinkas av ett sjundepår bakom bilens vinge.
Pydin är inte heller någon startkatapult. Torstemo hoppas att Pydin slipper slita allt för mycket i spåren på lördag som senast.
- Ove har två och ett halvt varv på sig att göra något åt det där spåret. Det bästa vore om han inte fick allt för vida spår utan kommer ner i mitten någonstans och får sitta där lämpligt länge. Han är ju inte beroende av någon ledning utan går lika bra i ryggar.

Tuffast på lördag?
Alla de bästa svenskfödda är med på lördag. Torstemo får det till att det egentligen bara är Månprinsen som saknas.
Tuffa motståndare men han tror sig träna den tuffaste hästen.
- Pydin är väl den här som varit med och mött de allra bästa hela tiden. Även de bästa norrmännen. Många av de som är med på lördag är jättebra och vinner mycket lopp men de har ju inte härdats mot eliten än riktigt.

Downperiod i fjol

Pydin har varit med i SM på Bergsåker två gånger tidigare utan större framgång. I loppet i augusti i fjol sågs hästen i dödspositionen och slutade sjua. Sjuåringen är stark men mer än en sjundeplats efter den resan var inte att begära. Särskilt inte som Pydin var "sämre" den dagen.
- Vi hittade inget fel på honom men just i SM och i några starter under hösten var inte i närheten av kapaciteten han har.  Så vi ställde av honom i början av december och efter några månader kom han igång och började starta igen. Peppar, peppar så har han bara gjort bra lopp hittills i år.

Extraväxlar för framtiden
Hagmyrentränaren tror att Pydin har nära nog toppform och hoppas att den håller i sig över lördagen. Balansen blir barfota bak igen och även i övrigt samma utrustning som på slutet.
- Han tränades inte för några vråltider som tre- och fyraåring och går ju fortfarande med järnskor och fast bomull i öronen. Så vi har mycket sånt att ta av framöver om vi vill. Det bästa med honom är att han är så pass komplett. Han är både stark och snabb och oöm för positioner. Tidigare hade han problem med att han var osäker och hade ju onödigt hög procent på galopper då. Men det har han ju rättat till ordentligt och har ju inte tagit ett felsteg i år exempelvis, slutar Hagmyrentränaren som har en hel del att hoppas på inför lördagens SM.
SM-giganter på senare år har varit just rasens bästa. Skadade Månprinsen A.M. har vunnit loppet sex gången. 2016 vann Odin Tabac och bröt av sviten och då var kallblodskungen trea.
Järvsöfaks tog tio SM-guld 1999-2009. Nordgubben bröt av med en seger 2004 då Järvsöfaks inte var med i loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men d&..


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men där blev det galopp och diskvalifikation i försöket. Sedan dess har den sjufaldige miljonären inte synts till på tävlingsbanan. Den sjuårige valacken har drabbats av en skada som man inte hittar felet nu. Nu är han iväg på rehabträning med simträning hos Caroline Holm på Hagmyren. Detta rapporterar Travronden.
– Han har en mystisk skada som kommit och gått hela året och han blir inte av med det. Han kan bli halt utan orsak till och från och vi hittar inte problemet trots flertalet genomgångar. Han hade även det här innan seger på 1.09,6, säger Daniel Redén till Travronden.
– Jag vill att han simmar i en månad eller två för att se om det blir bättre. Jag har haft ett par hästar hos Caroline Holm och de som kommit tillbaka från henne efter skada är i riktigt bra skick, fortsätter Redén till tidningen.
Heavy Sound har vunnit 19 lopp på 41 starter och sprungit in drygt 7,5 miljoner kronor.

Kanal 75


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge p&..


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge på torsdag. Det är Bjerke som har hand om värdskapet innan V75 fortsätter på fredag på Bergsåker och kulminerar med Multijackpoten på samma bana på lördag.
Men nu ska vi avhandla torsdagen och en kille som har flera intressanta hästar till start är Bjerke-tränaren Anders Lundström Wolden. Så sent som i förra veckan presenterade han en V75-vinnare på Solvalla i samband med Jubileumspokalen. Det var Captain Morgan som speedade till seger i den avslutande avdelningen för Åsbjörn Tengsareid. Captain Morgan vann även V75 under Oslo Grand Prix-dagen tidigare i sommar och har tagit fyra segrar i år på åtta starter.
– Captain Morgan (V75-6) har varit väldigt bra i alla loppen i år. Han har utvecklats fint och även om han främst är speedig så tycker jag att han numera är komplett. Senast fick han ett fint lopp och spurtade ner bra hästar till slut. Det var nog det bästa loppet som han har gjort, säger Anders Lundström Wolden.

”Tror han gör ett topplopp och sänker sitt rekord”
– Han har bara startat över längre distanser och voltstart i de fem senaste starterna. Nu är det andra förutsättningar med medeldistans och autostart men han hade samma för sex starter sedan och då vann han i Leangen. Då var han snabb iväg och kördes till täten.
– Jag tror att han gör ett topplopp och kan sänka sitt rekord. Hästen gick ett lugnare jobb i dag (måndag) och såg bra ut. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det jänkarvagn nu när det är bilstart. Det har varit vanlig vagn varje gång som det har varit voltstart. Men han har gått i jänkarvagn tidigare. Jag tycker att han är en av de som kan vinna, säger Anders.

”Gjorde ett topplopp från dödens senast”
Bjerketränaren tycker sig ha en lika het vinstchans i Abrakadabra i den femte avdelningen. Det är en fyraåring som har vunnit fem lopp på åtta starter i år. Senast var han trea från dödens och nu har han spår fem bakom bilen.
– Abrakadabra (V75-5) hade haft en halsinfektion och varit ifrån lite inför den senaste starten och inte gått några tuffare jobb. Med tanke på det så gjorde han ett topplopp från utvändigt om ledaren. Han knäckte ledaren men fick släppa två hästar förbi sig som smugit med bakom. Det känns som att han har gått framåt med det loppet i kroppen och hästen känns väldigt fin i jobben faktiskt. Han är snabb från start och går bäst i ledningen eller i dödens. Inga ändringar och jag tycker att han och Captain Morgan är mina bästa chanser.

Vad säger du om Cash Okay som startar i den tredje V75-avdelningen från spår fyra bakom bilen? Han var senast med i Åby Stora Pris utan att räcka och möter nu Ferrari B.R. och Lionel.
– Cash Okay (V75-3)
tappade lite i starten på Åby och fick lägga en speed för att komma ifatt. Han gick sedan ett bra lopp men det var en omöjlig uppgift i en snabb avslutning mot så bra hästar. Nu när spåren blev som de blev i det här loppet är han inte borta. Ferrari B.R. och Lionel fick ju elva respektive tolv och vi står i det främre ledet. Det kanske kan bli svårt att vinna men han är en av fem, sex hästar som kan göra det.

Du har även med två hästar i ett av kallblodsloppen, chanserna där?
– Will Prinsen (V75-4)
fick en dålig start senast och han är lite för entaktad för att räcka till i loppen. Han galopperade bort en premie på upploppet och här kan han vara med och kämpa om platserna bakom Ulsrud Tea. Det finns ingen som slår den hästen här, hon står i en klass för sig. Det är bara Odd Herekles och Roll Eld som är bättre av kallbloden i Norge. Den långa distansen är i alla fall ett klart plus för han är stark.
– Sjökongen (V75-4) har gjort bra lopp hela året och har fin form men det är samma sak där, han är med och kämpar om platserna bakom Ulsrud Tea. Inga ändringar, säger Anders Lundström Wolden.

Michael Carlsson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-1242. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-1063. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-784. Örjan Kih..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-124
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-106
3. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-78
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 131-108-85
5. Björn Goop, Färjestad, 123-75-65
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 112-68-81
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 87-122-102
8. Erik Adielsson, Solvalla, 82-57-35
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-64-48
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 67-73-60
11. Magnus A Djuse, Östersund, 67-63-39
12. Kim Eriksson, Mantorp, 67-46-53
13. Conrad Lugauer, Jägersro, 62-23-16
14. Ulf Eriksson, Romme, 59-41-48
15. Robert Bergh, Åby, 58-48-28
Siffror till och med 18 augusti

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/7 0 14.5 1196
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/6 str
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Majano Majano   [v 4] 2140/5 0 g 361
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 2] 1640/3 0 19.1g 696
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Heart Jack Heart Jack   [v 6] 1640/2 6 14.6 263
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 In Front In Front   [s 5] 2140/4 8 18.3 125
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Be Sweet Be Sweet   [s 4] 1640/8 0 17.2 120
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-5 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 1640/7 0 14.0 2260
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Majano Majano   [v 4] 1640/1 0 18.2 1065
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Heart Jack Heart Jack   [v 6] 1640/8 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-4 Keycard Keycard   [s 2] 1640/5 0 g 1410
2015-10-28 2015-10-28 Åby-3 Keycard Keycard   [s 2] 1640/6 0 17.0 608
2015-10-26 2015-10-26 Åby-10 Majano Majano   [v 4] 2140/8 6 16.8 338
2015-10-26 2015-10-26 Åby-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2640/4 0 16.4 701
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Be Sweet Be Sweet   [s 4] 2140/3 5 17.3 94
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Sandvångens Ribell Sandvångens Ribell   [s 6] 2140/8 str
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 8] 2140/1 5 15.0 374
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Just Above Just Above   [v 4] 2140/2 0 g 180
2015-10-07 2015-10-07 Danmark-5 In Front In Front   [s 5] 1640/11 0 96
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Keycard Keycard   [s 2] 1640/12 6 16.3 1254
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/5 D 0 g 550
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Keycard Keycard   [s 3] 1640/4 D 0 17.9g 1155
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/4 D 3 18.2 273
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-10 Be Sweet Be Sweet   [s 5] 1640/3 C 0 17.7 132
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 3] 2140/1 D 7 17.6 757
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/11 C 6 19.0 565
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/8 D 0 18.2g 303
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-8 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/7 C 6 18.3 293
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Be Sweet Be Sweet   [s 5] 2140/1 D 0 15.9 799
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/2 D 3 19.5 87
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2640/9 D 0 17.7 2572
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 1002
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/4 C 0 21.2g 398
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/10 C 0 20.1 248
2016-10-13 2016-10-13 Åby-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/1 D 6 17.9 138
2016-10-13 2016-10-13 Åby-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/1 C 7 19.6 272
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-6 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/4 C 2 14.6 223
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/7 D 7 20.1 170
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Sandvångens Titan Sandvångens Titan   [v 5] 2140/3 A 0 17.0 70
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 In Front In Front   [s 6] 1640/2 C 0 14.0 381
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/12 D 0 g 2012
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/8 D 0 17.9 1000
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 In Front In Front   [s 6] 1640/9 C 3 14.0 87
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/8 D 7 18.6 241
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-1 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 2140/2 D 8 17.6 1236
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/7 A 3 17.6 52
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Majano Majano   [v 5] 2140/8 C 0 g 94
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/2 A 0 19.8g 31
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/9 D 0 g 1610
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 In Front In Front   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/6 C 0 20.9g 196
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Majano Majano   [v 5] 1640/11 D 3 15.6 584
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 In Front In Front   [s 6] 1680/11 D 7 18.1g 355
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-8 Majano Majano   [v 5] 1680/8 D 0 21.0g 635
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 1680/4 B 5 19.3 64
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-8 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 B 0 19.8 363
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 In Front In Front   [s 6] 2140/5 D 7 20.0 1560
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 In Front In Front   [s 6] 2140/6 B 2 15.9 340
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-7 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 1600/5 C 0 136
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 3] 2140/1 D 0 20.1g 1087
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/11 D 0 22.3g 1140
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/4 C 3 18.7 428
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 In Front In Front   [s 6] 1660/11 A 0 17.2g 506
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/1 A str
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 3] 2140/4 D str
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-7 In Front In Front   [s 6] 1609/2 B 7 18.2g 39
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-2 Giralda Boko Giralda Boko   [s 3] 2140/4 D 0 g 497
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/9 C 0 18.4 284
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 Pika's Photo Pika's Photo   [s 3] 2140/6 C 0 20.7g 734
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 C 0 18.2 835
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/11 D 0 g 1069
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 3] 2160/10 C 6 17.4 718
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 7] 2660/13 D 7 17.5 763
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/4 D 7 20.7g 726
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 In Front In Front   [s 6] 2140/4 D 7 19.7g 202
2016-03-09 2016-03-09 Åby-6 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 3140/2 D 0 17.1g 773
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Majano Majano   [v 5] 2160/5 D 0 g 695
2016-03-04 2016-03-04 Charlottenlund-4 In Front In Front   [s 6] 2000/12 D str
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-4 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/8 D 0 g 2903
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-3 Majano Majano   [v 5] 2160/4 D 0 19.4g 325
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-8 Majano Majano   [v 5] 2000/8 B 0 427
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-2 In Front In Front   [s 6] 2000/9 D 0 408
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-1 Heart Jack Heart Jack   [v 7] 1640/1 D str
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-6 J.Bo Andover J.Bo Andover   [s 9] 1640/8 D str
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-4 In Front In Front   [s 6] 2160/8 D 0 422
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 See You Happy See You Happy   [s 10] 1640/8 D 0 14.5 837
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2160/6 C 7 18.0 680
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-8 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 D 0 21.5 316
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 1640/3 D 5 15.9 632
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 4] 2640/7 D 2 18.6 157
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-8 See You Happy See You Happy   [s 10] 2640/1 D 0 16.4 989
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1640/8 D str
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2160/4 C 1 19.5 24
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 C 6 18.8 764
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/3 C 4 16.5 241
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/7 C 5 19.9 336
2017-12-01 2017-12-01 Åby-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/6 C 2 19.3 276
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2160/9 B 0 20.4g 531
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2640/2 D 0 18.8 777
2017-11-23 2017-11-23 Åby-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 2160/10 A 2 17.5 188
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 B 0 g 185
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Open* Open*   [h 11] 2200/14 D 0 16.4 418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-8 Oya Oya   [s 6] 2140/6 C 7 18.4 206
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-5 Amy's Bad Boy Amy's Bad Boy   [v 8] 2140/1 D 0 16.8 1418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/1 D 4 18.2 227
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/8 C 6 19.5 117
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1660/5 D 7 14.4 468
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1660/5 B 2 18.0 30
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/2 D str
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Greenstream Greenstream   [s 4] 2140/5 C 4 17.5 835
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-3 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 D 0 16.5 1134
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/9 D 0 18.3 251
2017-11-06 2017-11-06 Åby-6 Yanni Knick Yanni Knick   [s 3] 2140/8 D 7 23.7g 299
2017-10-25 2017-10-25 Åby-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 2160/5 B 3 17.9 85
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2140/3 D 0 19.2 1016
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/10 D 4 19.1 649
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1600/9 D 0 357
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2140/9 D 7 14.1 1219
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/2 D 2 15.2 146
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-7 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/1 D 6 19.7g 105
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/12 C 4 17.1 203
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/6 C 1 17.7 79
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/9 D 6 17.0 1410
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 3] 2140/4 C str
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/5 D 5 17.7 1124
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Keycard Keycard   [s 4] 2140/10 C str
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/3 D 6 16.6 433
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-2 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 D 0 19.1 435
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 2] 1640/9 D 5 17.9 1807
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/4 D 0 22.3g 718
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1640/4 D str
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-8 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 D 0 g 406
2017-08-13 2017-08-13 Charlottenlund-11 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2000/7 D 0 439
2017-08-13 2017-08-13 Charlottenlund-6 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2500/7 D 0 737
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 1640/5 A 2 13.0 60
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/8 C 6 16.9 797
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-9 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 1680/10 B 6 17.8 804
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-5 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1680/5 D 6 19.7 35
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-9 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/12 D 7 15.1 893
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-3 Keycard Keycard   [s 4] 2160/9 C str
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2140/10 B 5 18.3 133
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 1609/8 D 5 15.5 509
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-6 Keycard Keycard   [s 4] 1640/8 D 8 14.9 687
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-3 BorntobeAlive D.K.* BorntobeAlive D.K.*   [v 4] 2140/11 D 3 18.0 45
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/7 C 5 18.8 948
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/6 D 3 16.1 609
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/3 D 5 17.9 798
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Keycard Keycard   [s 4] 1640/7 B 7 15.7 247
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-5 Curtain Call Curtain Call   [s 8] 2640/7 D 0 20.7 440
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2140/8 D 8 17.8g 378
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 3180/9 D str
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/7 D 0 19.0 557
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 4] 2140/5 B 6 15.8 369
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/2 D 7 18.0g 570
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 1640/1 C 0 g 560
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/6 B 4 18.3 311
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/11 C 6 18.3g 922
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/2 C 7 196
2017-03-31 2017-03-31 Charlottenlund-7 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/7 C 0 81
2017-03-31 2017-03-31 Charlottenlund-3 Keycard Keycard   [s 4] 1600/6 C 0 210
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/4 C 7 22.6g 458
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/4 C 0 20.4g 394
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 B 5 17.9 227
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/12 B 0 g 1056
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 4] 2160/7 C str
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-2 Keycard Keycard   [s 4] 2020/7 C 0 274
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/4 C 0 42
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2160/8 C 3 17.6 235
2017-02-09 2017-02-09 Åby-8 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/5 D str
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 4] 2140/1 D 5 18.6 421
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Pika's Photo Pika's Photo   [s 4] 2160/7 B 7 18.7 114
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/3 D 0 13.8 634
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2000/5 C 0 154
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-3 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 1600/5 D 0 196
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2000/1 C 0 65
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-6 Keycard Keycard   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 1152
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-2 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 2140/4 D str
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/5 D 0 17.7g 271
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/4 C 0 18.4 611
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-3 Cyklist Cyklist   [v 4] 2000/3 C 0 59
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-7 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2000/7 C str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/7 B 4 17.6 260
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-7 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 1640/5 D 6 14.5 813
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-7 Hot Collection Hot Collection   [s 6] 1600/5 C 0 385
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-8 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 2000/7 C 0 235
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/2 C 4 16.3 655
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/8 D 0 13.4 1000
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-2 F.Skatt Blou F.Skatt Blou   [v 4] 2140/9 D 0 g 527
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-9 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 1640/8 C 0 16.6 334
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/3 D 4 16.3 1616
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/12 C 4 15.3 397
2018-11-25 2018-11-25 Charlottenlund-1 Mr F. Mr F.   [v 4] 2000/12 B str
2018-11-25 2018-11-25 Charlottenlund-5 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 5] 1600/7 D 0 552
2018-11-22 2018-11-22 Åby-1 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 2140/5 D 6 18.5 532
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/10 D 6 16.7 441
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2160/10 B 4 20.0 67
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-9 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1640/4 D str
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/1 C 0 23.0g 461
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-7 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/8 D 0 14.0 481
2018-11-02 2018-11-02 Charlottenlund-6 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 5] 2020/7 D 0 396
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/4 C 0 21.9g 342
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/8 D 0 g 966
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 1640/2 D 0 15.3 357
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/9 B 5 18.7 590
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-6 Soul Artist Soul Artist   [v 9] 2140/6 D 0 16.9 859
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/10 C 1 17.5 70
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/10 D 0 17.8 190
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/2 C 8 18.6 94
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/6 C 5 18.1 508
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 1640/1 D 0 15.2 625
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-1 Mr F. Mr F.   [v 4] 2000/4 C 0 100
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2000/5 D 0 662
2018-10-12 2018-10-12 Charlottenlund-7 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/1 C 0 28
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/6 D 6 17.5 668
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/10 D 5 15.9 2204
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-2 Cyklist Cyklist   [v 4] 2160/9 D 0 19.6 152
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/10 D 0 17.0 1343
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2180/9 D 6 20.2 1055
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2140/12 A 0
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-2 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/7 B 2 13.9 502
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 2] 1640/6 C 6 20.2g 283
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-3 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1640/1 B 0 g 559
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1640/3 D 0 15.2 415
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/12 D 0 16.4 1444
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-9 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/6 D 0 14.9 568
2018-08-24 2018-08-24 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1600/7 B 0 364
2018-08-23 2018-08-23 Åby-1 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-1 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/5 D 0 15.2 883
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1640/4 C 3 13.9 98
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-8 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/3 D 0 g 389
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2140/3 C 5 17.5 912
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-8 Cyklist Cyklist   [v 4] 2140/7 D 0 g 437
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 1680/10 C 5 17.3 678
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1680/7 B str
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-6 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1680/5 D 3 17.7 49
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-7 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 1680/2 B 5 19.7g 36
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1680/3 D 5 17.1 115
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1680/2 B 2 18.3 49
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/8 D 0 13.6 1000
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-3 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/7 C 0 18.8g 610
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/15 C 0 15.4 2186
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Borga Diamond Borga Diamond   [v 10] 2160/4 C 0 17.1 845
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1609/7 B 3 16.2 278
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 1609/5 D 8 13.5 702
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/10 B 4 16.3 67
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/9 D 0 243
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2140/3 B 6 16.7 97
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-1 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/6 C 5 18.0 312
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/2 D 0 19.0 783
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/1 C 6 17.2 1688
2018-06-23 2018-06-23 Charlottenlund-3 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 7] 2000/2 C 1 111
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/5 D 0 18.0 930
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 3180/13 D 0 17.9g 1398
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/5 C 5 17.2 236
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1609/9 C 5 14.8 138
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1609/2 D 7 15.8 249
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/9 B 5 14.3 98
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-2 Another Miles Another Miles   [v 3] 2140/5 C str
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/9 C 5 15.6 587
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 8] 2140/9 D 0 g 740
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-9 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2640/7 D 0 18.3g 380
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-5 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 1609/12 C 8 15.1g 293
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1609/3 C 5 14.5 58
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/3 D 8 17.8 345
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/9 D 8 17.6 489
2018-04-20 2018-04-20 Charlottenlund-6 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2000/3 D 0 286
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2020/9 C 0 202
2018-04-08 2018-04-08 Charlottenlund-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1600/8 D 0 785
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-2 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/6 D 7 16.5 350
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/3 D 6 18.5g 152
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/2 D 0 20.8 850
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 2140/11 C str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-7 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 1640/1 D 4 14.6 305
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 6] 2160/5 B 4 17.5 342
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2140/5 C 5 19.1 157
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/1 D 7 18.6 478
2018-03-14 2018-03-14 Åby-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2160/6 C 5 16.6 192
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2160/8 D 0 19.5g 396
2018-03-08 2018-03-08 Åby-10 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 2140/1 D 0 20.9 936
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2140/7 D 5 18.9 366
2018-02-09 2018-02-09 Charlottenlund-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 4] 2000/2 D 2 49
2018-02-09 2018-02-09 Charlottenlund-3 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 8] 2000/8 B 0 299
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2160/8 D 5 19.0 341
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 3] 2140/12 B 0 17.0 521
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-3 Stella Victory Stella Victory   [s 8] 2140/7 B 0 18.3 825
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 2000/1 C 0 551
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-7 Catchy Girl Catchy Girl   [s 4] 2000/8 B str
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 1640/11 D str
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 1640/2 C 0 15.9g 978
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 2140/2 D 0 17.6 975
2019-07-26 2019-07-26 Charlottenlund-2 Jolie Danseur Jolie Danseur   [s 4] 2000/6 D 0 340
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 1680/4 B 5 18.2 52
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-1 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 1680/2 D 0 20.1 255
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 1680/2 D 0 20.3 275
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1680/6 B 2 19.1 213
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-1 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1609/7 B 1 14.0 81
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 1609/11 C 6 14.4 79
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 1146
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-2 Glory Marancourt Glory Marancourt   [s 3] 2140/2 C 7 20.6g 440
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/7 C 0 18.1 639
2019-05-02 2019-05-02 Åby-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/5 C 0 18.8 1207
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/2 D 6 16.4 1045
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/10 C 7 18.7g 1009
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/3 D 0 17.3 482
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 522
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/10 A 5 18.4 229
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/4 D 0 g 192
2019-03-28 2019-03-28 Danmark-1 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 1640/2 C 0 103
2019-03-28 2019-03-28 Danmark-3 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 1640/5 C 0 76
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-6 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 1640/3 D 0 17.9 856
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/9 B 0 20.7g 160
2019-02-27 2019-02-27 Åby-3 Bear with Blaze Bear with Blaze   [h 3] 2160/7 C 7 20.8g 760
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 1640/12 D 0 15.8 1007
2019-02-23 2019-02-23 Charlottenlund-2 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2000/2 C 2 40
2019-02-23 2019-02-23 Charlottenlund-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 2000/2 B 2 224
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-3 Cyklist Cyklist   [v 5] 1640/10 D 0 16.0 291
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-10 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2140/2 B str
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-1 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/4 D 2 17.0 355
2019-01-25 2019-01-25 Charlottenlund-2 Cyklist Cyklist   [v 5] 2000/7 C 0 179
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 1640/12 C 0 16.0 943
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-3 Yanni Knick Yanni Knick   [s 5] 2160/8 C 0 18.1 380ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se