V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-8 Lillvilja Lillvilja   [s 5] 2660/10 0 34.0g 645
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-7 Demo Demo   [v 7] 2140/9 6 17.0 147
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Barrfaksen Barrfaksen   [v 6] 1660/9 0 g 675
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Lillvilja Lillvilja   [s 5] 2660/10 4 33.8 704
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-7 Demo Demo   [v 7] 1640/3 3 15.2 35
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-6 Demo Demo   [v 7] 2140/1 4 14.3 283
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 7] 1640/3 6 14.5 44
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Lillvilja Lillvilja   [s 5] 2160/7 0 34.4g 541
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-4 Demo Demo   [v 7] 1660/14 1 14.8g 75
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Demo Demo   [v 8] 1640/6 D 0 14.8 865
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2160/8 B 5 39.3g 60
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 1640/1 D 0 33.0 342
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-11 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 3] 2140/8 D 6 19.1 927
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/10 B 6 21.1 117
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/8 C 7 31.8g 606
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-6 Demo Demo   [v 8] 2140/7 D 0 17.3 1071
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/6 C 0 32.4g 792
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2160/15 B 6 35.4g 232
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/10 B 0 21.9 198
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Demo Demo   [v 8] 1660/6 B 0 15.4 247
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1640/2 B 2 34.9 54
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2140/3 D 0 30.1 214
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-2 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 2680/8 D 0 26.7 426
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-9 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/4 D 0 22.0g 1013
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-7 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 2140/9 D 0 26.0 2460
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-6 Demo Demo   [v 8] 2140/3 D 0 15.0 471
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2140/2 D 0 35.1 496
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/8 C 0 33.5g 68
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-8 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 2700/13 D 5 26.8 627
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Demo Demo   [v 8] 2140/9 B 2 15.7 123
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-1 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1640/3 D 3 34.1 461
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Demo Demo   [v 8] 2148/2 B 1 16.0 39
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1646/7 B 7 17.3 104
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2140/11 D 8 29.5g 970
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 1660/5 D 0 25.1g 1687
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-2 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1660/4 C 0 37.2 129
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/4 D 8 21.2 128
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/11 D 7 16.5 406
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-6 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2180/9 B 5 30.6g 419
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Demo Demo   [v 8] 2160/9 D 5 15.1 168
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 6] 1660/11 D 0 g 622
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-1 Barrjärven Barrjärven   [v 5] 1640/3 D 0 39.5g 36
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/14 B 0 30.1 320
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/9 D 2 16.0 530
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2140/1 D 0 36.9g 494
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-7 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/9 D 5 18.6 396
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-1 Demo Demo   [v 8] 2640/10 D 0 16.2 102
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/7 D 6 29.5 487
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1640/6 D 0 34.9 635
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-1 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/7 D 0 20.9 75
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Demo Demo   [v 8] 2140/7 B 3 15.0 56
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-2 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1646/3 C 0 39.6g 315
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Demo Demo   [v 8] 2140/15 B 2 15.5g 114
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/10 C 8 32.5g 376
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Lovely Bob Lovely Bob   [s 9] 1640/10 C 6 17.0 329
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-2 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/11 D 6 19.2 339
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 Rockabilly Boy Rockabilly Boy   [v 8] 1666/15 D str
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Barrfaksen Barrfaksen   [v 7] 2148/1 D 0 g 930
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-1 Demo Demo   [v 8] 1646/5 D 4 15.2 671
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Demo Demo   [v 8] 2640/12 D 0 17.0 917
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-9 Demo Demo   [v 8] 2148/3 D 6 15.8 143
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 1686/12 C 7 31.2g 462
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Barrfaksen Barrfaksen   [v 7] 2160/3 D 0 g 70
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Demo Demo   [v 8] 2140/7 D 2 15.9 137
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2140/5 D 0 19.8 596
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/1 D 0 g 440
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 1666/10 C 3 31.5 283
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Barrfaksen Barrfaksen   [v 7] 2660/5 D 0 32.5g 296
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Oviraptor Rex Oviraptor Rex   [h 12] 2140/2 D 3 16.1 345
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/4 C 4 18.5 207
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Bionicle Man Bionicle Man   [v 5] 1640/4 B 0 18.0 116
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 8] 1680/8 D 0 g 353
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/6 D 0 32.5g 531
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 8] 1640/11 B 4 14.3 162
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/6 D 0 21.6 431
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 1640/3 B 3 19.0 90
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2640/3 C 2 18.1 339
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-2 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2180/8 B 0 38.3 360
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/14 A 5 18.7 195
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Flirtin Dream Flirtin Dream   [s 4] 2140/1 D 0 26.4 529
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Lillvilja Lillvilja   [s 7] 2160/3 D 0 g 476
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-1 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 1660/9 A 3 35.2 144
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2640/5 C 0 20.7 154
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/5 B 0 17.6 893
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-6 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2160/8 C 0 20.3g 187
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-2 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2140/7 B 0 20.5 86
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2160/11 B str
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 I Move I Move   [v 3] 2140/11 D str
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 1640/7 C 0 g 202
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-7 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/14 D 0 35.6g 2290
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-1 Demo Demo   [v 9] 2140/8 B str
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/4 B 0 17.4 839
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Specific Touch Specific Touch   [s 3] 2140/4 D 0 22.1g 783
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1640/1 B 2 16.1 41
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 9] 3200/9 D 0 18.0 364
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-1 Demo Demo   [v 9] 2160/9 C 7 16.4 441
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2160/10 B 7 18.8g 174
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-1 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2140/10 D 6 34.3 603
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2160/13 D 0 17.7 985
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1660/3 C 3 15.5 43
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-9 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/9 D 0 34.2 668
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 1660/5 D 2 15.1 566
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Demo Demo   [v 9] 1640/2 B 0 13.5 209
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/4 D 4 17.2 236
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/3 D 5 17.5 221
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-3 Demo Demo   [v 9] 1640/2 B 6 14.0 75
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 1640/9 C 4 17.3 56
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-12 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/1 C 3 17.1 297
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/2 D 3 18.5 176
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/4 B 5 19.7 82
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-1 Demo Demo   [v 9] 2160/10 C 1 14.0 315
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/9 D 7 18.8 717
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-5 Demo Demo   [v 9] 2660/6 C 2 16.0 79
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/1 C 1 18.0 30
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/8 B 4 18.0 250
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2160/12 B 4 18.7 706
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Demo Demo   [v 9] 2160/12 C 0 15.6 736
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 9] 1640/2 D 3 15.9 137
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-5 Demo Demo   [v 9] 1660/3 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2060/8 B 0
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/3 D 6 17.5 1184
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-9 Demo Demo   [v 9] 1660/14 A 5 13.7 951
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-9 Demo Demo   [v 9] 2660/12 B 8 16.4 300
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2160/7 B 6 18.4 478
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Ålsbrun Ålsbrun   [v 11] 1660/8 D 0 g 1794
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-1 Demo Demo   [v 9] 3160/8 D 0 16.7 712
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2160/11 C 5 19.2 135
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Ålsbrun Ålsbrun   [v 11] 1660/5 C 0 g 515
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/10 C 2 19.2 141
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/6 C 6 36.6 458
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/5 D 6 19.3 518
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-1 Lillvilja Lillvilja   [s 7] 2140/5 D 0 g 336
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2160/12 B 0 20.4g 159
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Demo Demo   [v 9] 2160/10 D 5 16.2 245
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Kung Meto Kung Meto   [v 9] 2680/7 D 0 21.0 734
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-2 Flirtin Dream Flirtin Dream   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 168
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/8 B 3 19.5 189
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/9 C 6 19.0 559
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Lillvilja Lillvilja   [s 7] 1680/8 B 0 g 344
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1640/7 B 0 g 218
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-4 Demo Demo   [v 9] 2140/5 C 6 18.3 106
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/2 C 2 19.4 534
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 1660/10 A 5 38.5 207
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-5 Demo Demo   [v 9] 1640/2 C 5 14.0 93
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/2 C 0 21.2g 232
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-1 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/2 C 4 19.0 174
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 9] 1640/12 D 0 15.1 799
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/9 D 3 20.7 211
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-2 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/4 B 6 41.3g 46
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-5 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2640/7 C 6 17.3 1029
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 Fool's Desire Fool's Desire   [s 3] 2140/3 D 0 19.8g 453
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-4 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/4 C 0 17.6 569
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-6 Demo Demo   [v 10] 1640/2 C 4 14.0 264
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-1 Demo Demo   [v 10] 3160/5 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2140/6 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 1660/11 B 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2640/3 C 5 16.7 147
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2160/12 B 2 16.5 458
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-1 Specific Touch Specific Touch   [s 4] 2140/4 D 0 g 716
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/9 B 0 18.6 466
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-11 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 10] 2160/12 C 6 32.0 515
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Kemas Viking Kemas Viking   [v 6] 2140/4 D 0 g 123
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 10] 2140/7 D 6 31.4 146
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Demo Demo   [v 10] 2140/2 C 1 16.4 130
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-7 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 10] 2160/8 D 8 31.3 428
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/5 C 0 17.9 346
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/7 C 0 17.7 503
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-2 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 1640/2 D 0 17.4 131
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2160/12 C 0 19.9 901
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-3 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/11 D 0 17.5 607
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 2140/1 C str
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2640/10 C str
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-4 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 1640/6 D 4 14.8g 769
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2140/4 C 5 17.9 88
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 1640/11 D 0 16.6 1123
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 1640/1 D 4 15.1 239
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/2 D 4 16.5 540
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-5 Demo Demo   [v 10] 1640/10 D 4 13.0 109
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/8 B 1 19.9 36
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 1640/9 C 6 19.1 78
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Demo Demo   [v 10] 1660/8 B 3 16.9 132
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 1640/5 B 0 18.4 546
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2140/11 C 0 18.1 872
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2160/4 C 0 18.3 420
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-12 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/7 B 6 19.4 786
2018-02-12 2018-02-12 Norge-7 Mini Manfred Mini Manfred   [v 5] 1640/5 C 0 31
2018-02-12 2018-02-12 Norge-8 Finnskog Itzy Finnskog Itzy   [s 6] 2160/9 D 0 189
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2140/7 B 0 18.1 713
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-4 Demo Demo   [v 10] 2640/4 D 0 17.0 731
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/13 C str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/13 D 0 20.0 615
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2640/7 B 0 21.6g 303
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/10 B 8 16.4 1765
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 1660/10 B 2 14.9 601
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Demo Demo   [v 11] 2140/9 D 0 16.9 425
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Doc Neo Doc Neo   [v 10] 1640/4 C 5 18.6g 569
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-1 Fool's Glory Fool's Glory   [v 4] 2140/4 C str
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 2160/12 B 0 20.3 622
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Doc Neo Doc Neo   [v 10] 1640/2 B 7 18.0g 108
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-3 Demo Demo   [v 11] 2140/4 D 6 17.3 160
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-7 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2660/10 D 6 20.3 367
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 1660/9 B 3 16.1 69
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 2140/1 D 4 16.6 571
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-4 Demo Demo   [v 11] 3160/12 C 0 19.0 348
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2160/4 D 5 17.0 520
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 2140/4 B 2 18.5 65
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 11] 1680/12 C 6 32.9 638
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Edeviva Edeviva   [s 8] 2140/3 D 0 33.4 429
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-5 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 1640/7 D 5 17.4 341
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 2160/11 B 0 18.0 172
2019-03-06 2019-03-06 Bergsåker-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1660/13 A 0 16.6 1076
2019-03-06 2019-03-06 Bergsåker-5 Fool's Glory Fool's Glory   [v 4] 2140/6 D 0 21.0 501
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-6 Off Road Honey Off Road Honey   [s 3] 2140/2 D 4 17.4 291
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2160/13 D 0 17.6 1110
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-6 Off Road Honey Off Road Honey   [s 3] 1640/12 C 4 18.0 386
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-6 Off Road Honey Off Road Honey   [s 3] 2160/11 A 3 18.6 135
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-2 Off Road Honey Off Road Honey   [s 3] 2140/3 B 5 18.2 155
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Off Road Honey Off Road Honey   [s 3] 2140/2 B 2 18.2 873
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/3 A 6 18.4 57
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-5 Off Road Honey Off Road Honey   [s 3] 2140/12 D 0 18.8g 1400
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-8 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 1660/12 C 0 16.4 1322
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-1 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 8] 2160/8 D 0 15.4 1730
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-4 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2660/4 B 4 16.3 862
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-8 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2160/11 C 0 17.0 550
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-8 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 8] 2180/11 D 0 17.6g 1160
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 8] 2160/4 D 7 16.9 514
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-5 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/3 C 3 18.6 164
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/7 B 0 17.1 698ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se