V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det var i kvällens tredje lopp som olyckan var framme. Tåga Kongen ledde loppet när han trehundra meter kvar plötsligt började sl&arin..


Det var i kvällens tredje lopp som olyckan var framme. Tåga Kongen ledde loppet när han trehundra meter kvar plötsligt började slå och sparkade ur sin kusk Ove A Lindqvist ur sulkyn. Tåga Kongen skenade runt banan och blev sedan infångad. Ove A Lindqvist blev liggande på backen och transporterades därefter med ambulans till sjukhuset i Gävle.
Enligt Bollnäs travbanechef Stefan Samuelsson var Lindqvist vid medvetandet och talbar, men klagade över smärtor i buken.
Lite senare på kvällen kom lugnande rapporter från sjukhuset att Ove A är blåslagen men att det efter omständigheterna har gått bra. Han har inga skador i huvudet men ska röntga bröstkorgen för att se om några revben är brutna eller om det finns några andra skador.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under tisdagens V64-tävlingar på Solvalla fick vi se en häftig insats av Athos Race. Favoriten inledde med att galoppera hejdlöst bakom sta..


Under tisdagens V64-tävlingar på Solvalla fick vi se en häftig insats av Athos Race. Favoriten inledde med att galoppera hejdlöst bakom startbilen och tappade massor av mark. Han var i praktiken helt uträknad men hästen ville annat och upphämtningen var fenomenal. Han låg fortfarande sist när fältet svängde in på upploppet och sedan gick det undan värre. Ledande Corroded, som tidigt kommit till ledningen från sitt bakspår, såg ut att gå mot segern, men längst ut i banan stormade Athos Race fram och precis på mållinjen fångade han in Corroded.
- Han är grym och har såna sjumilakliv. Jag tänkte när han låg sist att får han pengar har han gjort ett jäkla lopp. Det är en otrolig känsla att köra om allihopa och han var fruktansvärt bra. Helt fantastiskt, sa en glad tränare Åke Lindblom.

Fyra tränarsegrar till Goop
Björn Goop hade en toppenkväll och slog till med fyra tränarsegrar. Han inledde med att vinna två lopp innan V64 började. Först ut var det tvååriga stoet Mellby Hawaii och därefter det treåriga stoet Souzy. Sedan fortsatte han på V64 med det fyraåriga stoet Topsin, samt den treårige valacken Grandfather Bill. Det var det sistnämnda löftets femte seger i sjunde starten.
- Jag är supernöjd när hästarna går bra. Det är en extra kick att vinna med egna, sa Björn Goop.

Beautiful Bacardi inledde
V64 inleddes med att favoritduon Beautiful Bacardi och Roheryn gjorde upp. Roheryn susade till ledningen och fick Beautiful Bacardi utvändigt. Runt slutsvängen gled hon ner i rygg på ledaren och vilade en bit, och när Ulf Eriksson lyfte ut henne på upploppet avgjorde Beautiful Bacardi enkelt till slut. Tränar gör Stefan Melander.

Tuff slutstrid – vinnare nedflyttad
En tuff slutstrid bjöds det på i V64-3 där Versailles U.S. och Ti Punch Broline duellerade över upploppet. Versailles U.S. hade huvudet först i mål, men blev nerflyttad till andraplatsen eftersom måldomarnämnden ansåg att hästen vinglade ut och störde Punsch Broline så att den sistnämnda tappade fart den sista biten. Därmed gick segern istället till Roger Walmann-tränade Punsch Broline, körd av Kenneth Haugstad.
V64 avslutades med att Timo Nurmos-tränade Camaro Brick ledde runt om för Jorma Kontio och svarade för en stark insats efter att ha fått press flera gånger i ledningen. Här gjorde Man O’War en jättestark upphämtning till andraplatsen efter en startgalopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är V75-maraton i veckan med tävlingar onsdag till lördag – ATG:s satsning V75 Summer HeatPå lördag väntar en multijackp..


Det är V75-maraton i veckan med tävlingar onsdag till lördag – ATG:s satsning V75 Summer Heat
På lördag väntar en multijackpot på V75 på Bergsåker där spelbolaget kalkylerar med att en ensam vinnare kan dra hem minst 50 miljoner kronor.
Om det ska bli mer beror på om det växlas ut ytterligare jackpotpengar i veckan.
Torsdagens V75-tävlingar avgörs i Norge och huvudstadsbanan Bjerke.
Norges ledande tränare Frode Hamre har välfyllda stall och selar ut sju hästar inom V75-ramen.
- Det är många som är segeraktuella, säger han.

Frode Hamre kommenterar sina möjligheter till norska Equus:
- Jag har tre hästar till start i V75-1 och jag räknar dem som ganska jämnbördiga. 1 Rapide Frecel levererade karriären bästa lopp senast från dödens. Han är snabb ut och kommer vi till ledningen provar jag att köra där. Trots att han möter tuffare hästar den här gången tycker jag att han är segeraktuell.
- 2 Orlando Knick har dragit ett perfekt spår eftersom han inte är den snabbaste den första biten. Han går till mål som man säger, och kommer att passera många i slutet. Han är inte utan möjligheter här.
- 9 Spicy Challenger är i sitt livs form. Når inte ledningen nu så klart men kan få en fin resa och det ut att kunna bli tempo på loppet också. Även han går maximalt utrustad och ska räknas lika mycket som mina övriga i loppet, säger Frode Hamre till Equus.
I V75-3 är det lång distans som gäller. 2 Going Transs R. var bra då han vann just över 2640 meter i mitten av juni. Chansen?
- Ja, han har ju visat att han behärskar distansen. Going Transs R. tränar bra efter en paus. Spåret är perfekt, och han ska gå utan skor fram och med jänkarvagn. Jag hoppas och tror att han är bland de tre, och han ska med på kupongen.
En häst från Holland gör första starten hos dig i V75-4. Vad säger du om den?
- 4 Humble Hill har bra kapacitet. Men det är en stor tung typ som förmodligen behöver det här loppet i kroppen för att komma i form. Han ska likväl betraktas som outsider. 9 Harley D.E. i samma lopp underpresterade senast då han hämmades av en hovspricka. Han är frisk nu men bakspåret gör det hela chansartat. Han är dock bra nog för att vinna med klaff.
I V75-5 gör högsta klassens kallblod upp över 1609 meter,1 Ingbest har ett bra läge.
- Hästen vann lätt från dödspositionen i Drammen och verkade fin i fredagens jobb. Barfota senast, nu blir det skor på. Han kommer troligen att bli överflyglad av 3 Särpefanten, och det gör det chansartat. Han är platsaktuell och även värd ett streck på V75-kupongen.
Slutligen gör några ur Norges varmblodselit upp (V75-7) över den engelska milen. 7 Donatomite vinner ofta, sju segrar i fjol och fyra förstaplatser på nio starter i år.
- Donatomite fick ett tufft lopp senast och blev trött. Han hade inte sin bästa dag heller. Han trivs med hög fart hela vägen, och det kommer att bli en offensiv satsning. Kort distans är ett plus och han är en av flera som kan vinna det här öppna loppet, säger Frode Hamre till Equus.

Rolf-Henning Pedersen, Equus


Sent onsdag kväll lottas finalloppen till Svenskt Travderby och Derbystoet på Jägersro efter en sportsligt helspäckad kväll där u..


Sent onsdag kväll lottas finalloppen till Svenskt Travderby och Derbystoet på Jägersro efter en sportsligt helspäckad kväll där uttagningsloppen avlöser varandra.
ATG lägger tillfälligt undan V86 till förmån för V75 och inleder satsningen ”V75 Summer Heat” – en festival med V75 varje dag fram till lördagen då allt spetsar till sig med en multijackpot på Bergsåker.
Solvallatränaren Pasi Aikio och Stall Travkompaniets Who's Who lottades till ett tiondespår i V75-7.
Who's Who var aldrig med i kriteriet. Lovande har hästen alltid varit och sprungit och blänkt som en liten avbild av pappan Maharajah. Men det var först i klass II-finalen på Solvalla i april Who's Who fick genombrottet tränaren väntat på.
- Ja, han klev verkligen fram då och visade att han var bra. Om han är frisk och kry ska han kunna vara med i matchen även på onsdag och ta sig vidare. Sedan i en final, ja där kan ju allt hända, säger Pasi Aikio.
Många håller derbyt som det viktigaste unghästloppet. Alla vill till finalen första söndagen i september. Något som endast blir verklighet för de två första hästarna från respektive uttagningslopp på onsdagen.
För Who's Who kom målet lite längre bort när loppet lottades, Det blev ett spår tio.
- Det där är inget jag behöver fundera på som tränare utan det är upp till kusken att lösa det pusslet.

Fit for fight efter ett lopp
I finalen av Kungapokalen i mitten av maj kördes Who's Who tidigt upp i dödspositionen och orkade till fjärdeplatsen efter det tuffa loppet.
Därefter fick hästen en tävlingspaus i några månader just med tanke på höstens derbyprövningar. Femteplatsen på Solvalla för två veckor sedan blev en välbehövlig genomkörare.
- Jag kan ju inte vara säker men han känns fin och jag tror att det loppet räcker för att föra fram honom tillräckligt. Jag tycker att han gjorde det riktigt bra i Kungapokalen i det tuffa motstånd som var. Han hade ju inte mött den typen av hästar förut, säger Pasi Aikio.

Rädd för Calle Crown
Sju segrar på 13 starter och en häst som så sakteliga håller på att vänjas vid hetluften.
Who's Who är seedad sexa av hingstarna och valackerna som ska vara med på onsdag. En seedning som toppas av namnkunniga trion Coin Perdu, Villiam och Lucier Lane.
Men dessa slipper han i sitt lopp.
- Det är hästar i form många av dem han möter. Calle Crown är väl den jag tycker som känns värst emot. Travar den är det en riktigt bra motståndare, säger Aikio som inte har några nyheter att komma med i utrustningsväg.
- Nej, vi kör samma som vi gjort under våren. Det blir barfota fram, helstängt och vanlig vagn.
- Vad gäller distansen så har min bara startat över 2640 meter en gång tidigare. Han hade halsinfektion den gången i Eskilstuna och var så klart ursäktad. Jag tror att 2640 meter kan vara hans bästa. Känslan är att distansen kommer att passa mycket bra, för hästen är stark, säger Pasi Aikio.

Inga jämförelser med Maharajah
Maharajah vann nästan allt som unghäst och artade sig till en av världens genom tiderna bästa hästar. Efter segern i derbyt 2009 fortsatte hästen av bara farten och vann Europaderbyt en månad senare.
Who's Who är mycket lik sin far i rörelse. Inga jämförelser i övrigt. Men hästen är stark och är lugnt tagen. Så derbydrömmen lever.

Fotnot: Första V75-start på onsdag är klockan 19.30

Mikael Wikner, Kanal 75


Det är Summer Heat och V75 varje dag från och med onsdag den här veckan. På lördag kulminerar den på Bergsåker när d..


Det är Summer Heat och V75 varje dag från och med onsdag den här veckan. På lördag kulminerar den på Bergsåker när det är MultiJackpot och minst 50 miljoner kronor väntar till en ensam vinnare. Den siffran kan fyllas på ytterligare under veckan ifall det blir ännu fler jackpotar under någon av V75-dagarna.
Bergsåker i Sundsvall är det som är värd för miljonspelet och bjuder på ett par riktiga sportsliga highlights i både Svenskt Mästerskap för kallblod med Månprinsen A.M., samt Sundsvall Open Trot. I det sistnämnda gör Readly Express en ny start efter den minnesvärda duellen mot Propulsion i Åby Stora Pris. De båda giganterna passerade mållinjen sida vid sida och det var så nära dött lopp man kan komma. Men med någon centimeters marginal tog Propulsion hem segern före Readly Express som var tvungen att gå med skor efter allt regnande.
- Hästen gjorde ett otroligt lopp. Han hade inte startat på två månader och jag var tvungen att slå på skorna eftersom det var så grovt material på Åbys bana. Givetvis gör jag allt jag kan för att vinna ett travlopp när det är två miljoner i förstapris. Men man måste tänka på hästen också, säger Timo Nurmos.

”Sprang världsrekord med gummistövlar”
- Hans hovar klarade inte underlaget och det var därför han gick med skor. Jag tänker på hästhälsan i första hand. Han gick med järnskor bak, för att få bästa tänkbara fäste, och med aluminiumskor fram. Han har inte gått med den balansen på tre år i lopp och man kan säga att det är som att springa med ”gummistövlar”. Ändå sprang han världsrekord över tre varv.
- Så här efteråt är jag nöjd med beslutet att köra med skor. Det var flera andra hästar som tävlade barfota och inte såg så bra ut efter loppen.

”Märks att han har kommit till formen”
När vi når Solvalla-tränaren under måndagseftermiddagen är han runt och besiktigar unghästar. På morgonen och förmiddagen har han tränat hästar och en av de som gått jobb är Readly Express.
- Han gick jobb i backen i dag och allt var bra. Jag körde även ett lättare jobb i torsdags och efter det tog jag beslutet att anmäla till Sundsvall.
- Det märks på hästen att han har kommit till formen och självklart går han framåt med loppet eftersom han inte startat på två månader. Han kommer att ha ännu bättre form på lördag. Han är pigg och glad och känns fräsch och springer med svansen rakt upp. Det är bra tecken och han trivs med livet, säger Nurmos.

”Det kan bli skor igen – ofta hård bana på Bergsåker”
Trots ett dåligt utgångsläge med spår åtta bakom bilen, och stjärnor som Dreamoko och Heavy Sound med, så blir Readly Express storfavorit till att ta hem miljonen i Sundsvall Open Trot. I sulkyn sitter som vanligt Jorma Kontio men huruvida det blir med balansen är oklart så här i början av veckan.
- Jag vill varna för att banan på Bergsåker brukar vara lite småhård. Jag har varit och tävlat många gånger i Sundsvall och den har ofta varit hård. Kuskarna gillar hård och stum bana för då är det jämt att sitta i vagnen. Men hästarna gillar inte hård bana och det visar sig dagen efter.
- Därför beror det helt och hållet på banan om det blir skor eller barfota runt om. Det är omöjligt att säga i dagsläget. Men alla såg vilket lopp han gjorde med skor senast och självklart är jag optimist trots läget.

”Laskari tappade en sko – sprang med en sko i loppet”
Timo Nurmos, har ytterligare fyra hästar till start i lördagens V75-lopp. En av dem är nyförvärvet Laskari som svarade för en strålande debut för Nurmos förra veckan och vann på 1.10,9. Timo kommenterar hästarna så här.
- Laskari (V75-1) var överraskande bra i debuten för mig. Visserligen hade han tränat bra men bara gått 1.20 som snabbast i ett rundbanejobb innan. Nu sprang han 1.10,9 och var inte tom i mål. Vi körde barfota bak och han tappade dessutom en framsko under loppet så han sprang bara med en sko. Det var otroligt bra gjort att han klarade det i den farten. Självklart borde han gå framåt med loppet och han har sett fin ut efteråt. Han visade senast att han är snabb ut och nu kör vi barfota runt om. Hästen går även med fast huva som senast för att hålla sig lugn. Det är min näst bästa chans efter Readly Express, säger Nurmos.

”Gjorde ett av sina bästa lopp senast”
- Lexington Hall (V75-1)
har utvecklats jättebra och varit fin i två raka segrar på bra tider. Han gjorde bra lopp även innan dess men fick då tuffa lopp. Tyvärr fick han dåligt läge med spår elva och det är inte lätt över kort distans. Barfota runt om igen ifall banan tillåter.
- Evin Boko (V75-4) har väldigt fin form. Det blev helt fel senast i EM-loppet för ston men hon var jättefin där på Solvalla och gjorde ett av sina bästa lopp utan att få något med sig. Nu är det enklare hästar emot men samtidigt tillägg i ett lärlingslopp. Barfota runt om ifall banan tillåter.
- Extra Fudge (V75-6) har också jättefin form men har fått helt omöjliga lopp i de två senaste starterna. Han har fått gå mycket i tredjespår och det ser inte lätt ut den här gången heller från spår elva. Den långa distansen passar i alla fall bra eftersom han är stark och det blir barfota runt om ifall banan tillåter.

Michael Carlsson, Kanal 75


ATG bjuder in till en travfestival i veckan – med spelet V75 på programmet onsdag till lördag. Det är konceptet ”V75 Summer Heat&rdq..


ATG bjuder in till en travfestival i veckan – med spelet V75 på programmet onsdag till lördag.
Det är konceptet ”V75 Summer Heat” som återvänder. Sparade jackpotmiljoner från i slutet av maj har lagts som en grundplåt till en multijackpot och enligt en första prognos från ATG blir det minst 50 miljoner i potten på lördag.
- Allt börjar på onsdag på Jägersro då det är V75 i samband med derbyuttagningarna, torsdag spelar vi V75 till Bjerke i Norge och fredag är det V75 på Bergsåker. Skulle det bli jackpot någon eller några av dessa dagar går även de pengarna vidare till lördagen, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
I Sundsvall arrangeras ett dubbeltrav i helgen. Stortravet lördag toppas av miljonloppet Sundsvall Open Trot och SM för kallblod.

Inte vilken trio som helst
ATG har under hela sommaren lagt undan 20 procent av alla jackpotomgångar till en så kallad multijackpot som är tänkt att falla ut på lördagen på Bergsåker.
- Vi kan konstatera att vi kommer att få en jättepott att spela om på Bergsåker redan som det är, och mer kan det alltså bli.
Hans G Lindskog tror sig sitta inne med ”tre stenklara” till lördagen. Trion hästar han har svårt att se förlora är 8 Readly Express i V75-7, 5 Månprinsen A.M. i V75-2 och 7 Laskari V75-1.
- Varför ska Readly Express förlora? Det går ju inte. Det är världens bästa häst vi talar om här och det är klart att den vinner Sundsvall Open Trot. Propulsion är inte med den här gången och nu blir det enkelt. Kretsen kring Propulsion må förlåta också, men jag håller Timo Nurmos häst som den bättre, säger Hans G Lindskog.

Lite ifrågasättande…
Laskari i V75-1 kan vara Timo Nurmos nya stjärna. En av lördagens stora på V75-spelet.
- Om två av de tre storfavoriterna förlorar så vet vi ju att det blir bra betalt. Laskaris uppvisning senast på Solvalla lovade mycket och den ser också ut att bli svårslagen. Men om det är någon av de tre storfavoriterna man kan ifrågasätta lite mer  så är det i så fall Laskari. Det 1640 meter, det är bråttom och allting kan hända, säger Hans G.
Om vi vrider armen på dig…motbud till Månprinsen A.M. i SM?
- Det är egentligen bara en som kan slå Månprinsen och det är 1 Odin Tabac. Oskar J Andersson fick chansen igen. Med den hästen i front och Oskar som får fuska bort lite i loppet - samtidigt som Melander inte kör i tid med Månprinsen. Då kanske det kan gå.

V75 Summer Heat
V75 onsdag 22 augusti Jägersro – uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet
V75 torsdag 23 augusti Bjerke, Norge
V75 fredag 24 augusti Bergsåker
V75 lördag 25 augusti Bergsåker V75 Multi Jackpot – Sundsvall Open Trot

Så fungerar jackpotsystemet för V75 Summer Heat
* Perioden 26 maj till och med 12 augusti 2018 har ATG satt undan 20 procent av värdet på alla skapade Jackpots på V75.
* Det undansatta beloppet går till sju-rättspotten på V75 den 25 augusti 2018.
* Resterande procent av pengarna från V75-Jackpots under den här perioden hanterats enligt ordinarie rutin.
* Alla Jackpots som skapas på V75 perioden 14 augusti till och med 24 augusti går direkt till 7-rättspotten den 25 augusti 2018.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-8 Lillvilja Lillvilja   [s 5] 2660/10 0 34.0g 645
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-7 Demo Demo   [v 7] 2140/9 6 17.0 147
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Barrfaksen Barrfaksen   [v 6] 1660/9 0 g 675
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Lillvilja Lillvilja   [s 5] 2660/10 4 33.8 704
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-7 Demo Demo   [v 7] 1640/3 3 15.2 35
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-6 Demo Demo   [v 7] 2140/1 4 14.3 283
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 7] 1640/3 6 14.5 44
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Lillvilja Lillvilja   [s 5] 2160/7 0 34.4g 541
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-4 Demo Demo   [v 7] 1660/14 1 14.8g 75
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Demo Demo   [v 8] 1640/6 D 0 14.8 865
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2160/8 B 5 39.3g 60
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 1640/1 D 0 33.0 342
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-11 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 3] 2140/8 D 6 19.1 927
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/10 B 6 21.1 117
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/8 C 7 31.8g 606
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-6 Demo Demo   [v 8] 2140/7 D 0 17.3 1071
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/6 C 0 32.4g 792
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2160/15 B 6 35.4g 232
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/10 B 0 21.9 198
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Demo Demo   [v 8] 1660/6 B 0 15.4 247
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1640/2 B 2 34.9 54
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2140/3 D 0 30.1 214
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-2 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 2680/8 D 0 26.7 426
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-9 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/4 D 0 22.0g 1013
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-7 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 2140/9 D 0 26.0 2460
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-6 Demo Demo   [v 8] 2140/3 D 0 15.0 471
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2140/2 D 0 35.1 496
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/8 C 0 33.5g 68
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-8 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 2700/13 D 5 26.8 627
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Demo Demo   [v 8] 2140/9 B 2 15.7 123
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-1 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1640/3 D 3 34.1 461
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Demo Demo   [v 8] 2148/2 B 1 16.0 39
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 1646/7 B 7 17.3 104
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2140/11 D 8 29.5g 970
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Ulvsås Brasse Ulvsås Brasse   [v 9] 1660/5 D 0 25.1g 1687
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-2 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1660/4 C 0 37.2 129
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/11 D 7 16.5 406
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-6 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2180/9 B 5 30.6g 419
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Demo Demo   [v 8] 2160/9 D 5 15.1 168
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 6] 1660/11 D 0 g 622
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/4 D 8 21.2 128
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-1 Barrjärven Barrjärven   [v 5] 1640/3 D 0 39.5g 36
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/14 B 0 30.1 320
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 2140/1 D 0 36.9g 494
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-7 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/9 D 5 18.6 396
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-1 Demo Demo   [v 8] 2640/10 D 0 16.2 102
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 8] 2160/9 D 2 16.0 530
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/7 D 6 29.5 487
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1640/6 D 0 34.9 635
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-1 Brown Ale Brown Ale   [v 4] 2140/7 D 0 20.9 75
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Demo Demo   [v 8] 2140/7 B 3 15.0 56
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-2 Barr Odin Barr Odin   [v 5] 1646/3 C 0 39.6g 315
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Demo Demo   [v 8] 2140/15 B 2 15.5g 114
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/10 C 8 32.5g 376
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Lovely Bob Lovely Bob   [s 9] 1640/10 C 6 17.0 329
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-2 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/11 D 6 19.2 339
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 Rockabilly Boy Rockabilly Boy   [v 8] 1666/15 D str
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Barrfaksen Barrfaksen   [v 7] 2148/1 D 0 g 930
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-1 Demo Demo   [v 8] 1646/5 D 4 15.2 671
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Demo Demo   [v 8] 2640/12 D 0 17.0 917
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-9 Demo Demo   [v 8] 2148/3 D 6 15.8 143
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 1686/12 C 7 31.2g 462
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Barrfaksen Barrfaksen   [v 7] 2160/3 D 0 g 70
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Demo Demo   [v 8] 2140/7 D 2 15.9 137
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2140/5 D 0 19.8 596
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/1 D 0 g 440
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 1666/10 C 3 31.5 283
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Barrfaksen Barrfaksen   [v 7] 2660/5 D 0 32.5g 296
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Oviraptor Rex Oviraptor Rex   [h 12] 2140/2 D 3 16.1 345
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/4 C 4 18.5 207
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Bionicle Man Bionicle Man   [v 5] 1640/4 B 0 18.0 116
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 8] 1680/8 D 0 g 353
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-4 Lillvilja Lillvilja   [s 6] 2160/6 D 0 32.5g 531
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 8] 1640/11 B 4 14.3 162
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Mai Diva Mai Diva   [s 5] 2140/6 D 0 21.6 431
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 1640/3 B 3 19.0 90
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2640/3 C 2 18.1 339
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-2 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2180/8 B 0 38.3 360
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/14 A 5 18.7 195
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Flirtin Dream Flirtin Dream   [s 4] 2140/1 D 0 26.4 529
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Lillvilja Lillvilja   [s 7] 2160/3 D 0 g 476
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2640/5 C 0 20.7 154
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-1 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 1660/9 A 3 35.2 144
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/5 B 0 17.6 893
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-6 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2160/8 C 0 20.3g 187
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-2 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2140/7 B 0 20.5 86
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2160/11 B str
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 I Move I Move   [v 3] 2140/11 D str
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 1640/7 C 0 g 202
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-7 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/14 D 0 35.6g 2290
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-1 Demo Demo   [v 9] 2140/8 B str
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/4 B 0 17.4 839
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Specific Touch Specific Touch   [s 3] 2140/4 D 0 22.1g 783
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1640/1 B 2 16.1 41
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 9] 3200/9 D 0 18.0 364
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-1 Demo Demo   [v 9] 2160/9 C 7 16.4 441
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 5] 2160/10 B 7 18.8g 174
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2160/13 D 0 17.7 985
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-1 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2140/10 D 6 34.3 603
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1660/3 C 3 15.5 43
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-9 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/9 D 0 34.2 668
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Demo Demo   [v 9] 1640/2 B 0 13.5 209
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 1660/5 D 2 15.1 566
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/4 D 4 17.2 236
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/3 D 5 17.5 221
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-3 Demo Demo   [v 9] 1640/2 B 6 14.0 75
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 1640/9 C 4 17.3 56
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-12 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/1 C 3 17.1 297
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/2 D 3 18.5 176
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/4 B 5 19.7 82
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-1 Demo Demo   [v 9] 2160/10 C 1 14.0 315
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/9 D 7 18.8 717
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-5 Demo Demo   [v 9] 2660/6 C 2 16.0 79
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/1 C 1 18.0 30
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/8 B 4 18.0 250
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2160/12 B 4 18.7 706
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Demo Demo   [v 9] 2160/12 C 0 15.6 736
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 9] 1640/2 D 3 15.9 137
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-5 Demo Demo   [v 9] 1660/3 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2060/8 B 0
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/3 D 6 17.5 1184
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-9 Demo Demo   [v 9] 1660/14 A 5 13.7 951
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-9 Demo Demo   [v 9] 2660/12 B 8 16.4 300
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2160/7 B 6 18.4 478
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Ålsbrun Ålsbrun   [v 11] 1660/8 D 0 g 1794
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-1 Demo Demo   [v 9] 3160/8 D 0 16.7 712
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2160/11 C 5 19.2 135
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Ålsbrun Ålsbrun   [v 11] 1660/5 C 0 g 515
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/10 C 2 19.2 141
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/6 C 6 36.6 458
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/5 D 6 19.3 518
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-1 Lillvilja Lillvilja   [s 7] 2140/5 D 0 g 336
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2160/12 B 0 20.4g 159
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Demo Demo   [v 9] 2160/10 D 5 16.2 245
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Kung Meto Kung Meto   [v 9] 2680/7 D 0 21.0 734
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-2 Flirtin Dream Flirtin Dream   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 168
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/8 B 3 19.5 189
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/9 C 6 19.0 559
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Lillvilja Lillvilja   [s 7] 1680/8 B 0 g 344
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1640/7 B 0 g 218
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-4 Demo Demo   [v 9] 2140/5 C 6 18.3 106
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/2 C 2 19.4 534
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 1660/10 A 5 38.5 207
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-5 Demo Demo   [v 9] 1640/2 C 5 14.0 93
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/2 C 0 21.2g 232
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 9] 1640/12 D 0 15.1 799
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-1 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 4] 2140/2 C 4 19.0 174
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 4] 2140/9 D 3 20.7 211
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-2 Barr Odin Barr Odin   [v 6] 2160/4 B 6 41.3g 46
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-11 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 10] 2160/12 C 6 32.0 515
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/9 B 0 18.6 466
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-1 Specific Touch Specific Touch   [s 4] 2140/4 D 0 g 716
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 10] 2140/7 D 6 31.4 146
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Kemas Viking Kemas Viking   [v 6] 2140/4 D 0 g 123
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Demo Demo   [v 10] 2140/2 C 1 16.4 130
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/5 C 0 17.9 346
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-7 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 10] 2160/8 D 8 31.3 428
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/7 C 0 17.7 503
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2160/12 C 0 19.9 901
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-2 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 1640/2 D 0 17.4 131
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 2140/1 C str
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-3 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/11 D 0 17.5 607
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2640/10 C str
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2140/4 C 5 17.9 88
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-4 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 1640/6 D 4 14.8g 769
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-9 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 1640/1 D 4 15.1 239
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 1640/11 D 0 16.6 1123
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/2 D 4 16.5 540
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-5 Demo Demo   [v 10] 1640/10 D 4 13.0 109
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Demo Demo   [v 10] 1660/8 B 3 16.9 132
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 1640/9 C 6 19.1 78
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/8 B 1 19.9 36
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 1640/5 B 0 18.4 546
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2140/11 C 0 18.1 872
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2160/4 C 0 18.3 420
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-12 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/7 B 6 19.4 786
2018-02-12 2018-02-12 Norge-8 Finnskog Itzy Finnskog Itzy   [s 6] 2160/9 D 0 189
2018-02-12 2018-02-12 Norge-7 Mini Manfred Mini Manfred   [v 5] 1640/5 C 0 31
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-4 Demo Demo   [v 10] 2640/4 D 0 17.0 731
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2140/7 B 0 18.1 713
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2140/13 C str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 5] 2640/7 B 0 21.6g 303
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 6] 2160/13 D 0 20.0 615ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se