V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


64 miljoner kronor finns i potten för sju rätt när Halmstadtravet är värd för V75® på lördagen.Ett av loppen som sp..


64 miljoner kronor finns i potten för sju rätt när Halmstadtravet är värd för V75® på lördagen.
Ett av loppen som spelarna ska försöka bena ut är finalen av Wången Cup.
Det handlar om:
Lärlingar.
15 ston.
Och spårtrappa över distansen 2 140 meter autostart.
I fredagens V65 Direkt ringde redaktionen upp Jenny A Björk som kör femåriga Edrica som kommer till Halmstad med två raka spetssegrar i bagaget.
- Det var tråkigt att vi fick spår 8, men när vi åker till Halmstad får vi ju ladda framåt.
Är hon startsnabb nog för att kunna ta sig till ledningen?
- Det vet jag inte, men hon kan öppna, så jag ska köra det som går i alla fall från början.
Trivs hon bäst i spets?
- Hon har gjort bra lopp i spets. Hon kan väl gå i ryggar också, men det är väl en fördel om vi kommer dit.
Har ni siktar mot det här loppet?
- Ja, det har vi gjort. Hon har siktats till det här loppet från det sista loppet. Hon känns fin i träningen och allt verkar bra med henne.
Segerchansen?
- Jag tycker att hon är en av dem som kan vara med och göra upp om det. Det är alltid tuffa hästar när man åker på V75, men hon är bra själv också. Vi ska försöka i alla fall.
Väderprognosen talar för regn i Halmstad på lördagen.
Om det blir kladdig bana?
- Hon har startat på skitig bana förut och det har inte varit problem då i alla fall.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod. Pappa Hard Livin travare.Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.- Han &au..


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod.
Pappa Hard Livin travare.
Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.
- Han är lite av en ny ras. Hans mamma köpte jag på skoj för att försöka göra henne till en travhäst, men det var helt chanslöst. Sen tänkte jag att vi betäcker henne för att kanske få ett sto, som vi kan vidare-betäcka så i nått led senare kanske det kommer bli bra. Men det small ju direkt, att få fram den här hästen, det är otroligt. Jag är väldigt stolt över den här pållen, sa Daniel Redén.
Don Fanucci Zet vann försöket mycket enkelt från spets med sparade krafter och i finalen satt Örjan Kihlström och gottade sig i andra utvändigt i det tuffa tempot där Usain Töll inte lät Bythebook vara ifred i ledningen.
När Don Fanucci Zet sedan fick anfallsorder i tredjespår knappa 700 meter från mål bet det bra och redan in mot upploppet hade han avgjort loppet och slagit klorna i ledaren Bythebook. Bakom knep Guzz Mearas andrapriset från tredje invändigt och trea blev Click Bait
Örjan Kihlström var precis som tränaren Daniel Redén imponerad av vinnaren Don Fanucci Zet.
- Det är fantastiskt trevligt att köra honom. Det är en så skön individ, helt avslappnad före loppen och sedan när det är allvar vet han vad han precis vad han ska göra.
På frågan om blandningen mellan passgångarblod och travblod svarade Örjan Kihlström lite mer försiktigt.
- Det är i alla fall en jättefin häst, speciell. Och det ska bli spännande att följa honom framöver. Han är ruggigt startsnabb och otroligt kvick att växla tempo.

Sisu avgjorde Stosprintern
Grand Diva Sisu skrällde i Stosprintern när hon plockade ner storfavoriten Golden Tricks sista biten över upploppet. 800 000 kronor var segern värd för det fyraåriga stoet som var tvåa tidigare i år i Drottning Silvias Pokal.
Per Nordström tränar och han serverade sin häst ett lopp i tredje utvändigt i rygg på Golden Tricks. Han stötte sedan ut Örjan Kihlström som tvingades ge sig iväg i tredjespår 650 meter från mål med favoriten och i rygg skuggade Grand Diva Sisu, som sedan var starkast över upploppet i en mycket snabb avslutning.
Segertiden blev 1.11,2 över 1 609 meter autostart.
- Min häst gjorde en femstjärnig prestation. Jag är utrustad med en GPS-klocka och jag hade 1.04,4 över upploppet, så det var en visslande avslutning och det var inget snack om saken, kommenterade Per Nordström.

I övrigt på Halmstad noterade vi…
…att Racing Brodda visade att hon blivit riktigt startsnabb och tillsammans med Rikard N Skoglund blev det till slut en enkelt spetsseger i V75-4 efter snabba 1.07,5 första 500 meterna.
200 000 kronor var segern värd i det fina stoloppet.
Mattias Djuse tränar det femåriga stoet som vann på 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.
…att Håkan B Johansson visade att han inte bara kan köra traktor på Halmstadtravet utan att han även är en mycket duktig kusk. I amatörloppet (V75-5) var han offensiv varvet från mål och forcerade fram storfavoriten Amour As utvändigt om ledaren. Därifrån var den Jerry Riordan-tränade hästen starkast.
…att Hans Crebas dominerade V75-7 med Lucky Base som tidigt kom till spets och sedan dominerade stayerloppet över dryga tre kilometer.
…att sju rätt på V75® gav 2 204 kronor. Sex rätt gav 36 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Och i försöken till Sprintermästaren noterade vi...
…att Svante Båth-tränade Bythebook var pilsnabb första meterna i V75-1 som var det första försöket i Sprintermästaren. Väl i spets fick Erik Adielsson dämpa tempot och han hade full kontroll av loppet, segern blev bekväm före Green Manalishi (utvändigt ledaren) och Usain Töll (rygg ledaren).
Segertiden för Bythebook blev 1.10,7 över 1 609 meter autostart.
…att det blev hemmaseger i V75-2, det andra försöket till Sprintermästaren, genom Guzz Mearas och Johan Untersteiner. Guzz Mearas togs lugnt i startrusningen och fick så småningom om andra utvändigt, därifrån växlade han enkelt ner konkurrenterna över upploppet till en ganska säker seger. Med till final även Upset Face (utvändigt ledaren), Osterc (ledningen) och King Of Everything (fjärde invändigt).
Segertiden för Guzz Mearas blev 1.10,8 över 1 609 meter autostart.
…att Daniel Redén-tränade Don Fanucci Zet var storfavorit i sitt försök till Sprintermästaren och han infriade spelarnas förtroende i V75-3 och vann enkelt trots att han blev utsvarad från start och det dröjde till 500 meter innan han kom till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström. Tempot i loppet hölls sedan upp av Gerry som var pigg utvändigt ledaren, men Don Fanucci Zet var bara bäst och brisade undan på den snabbaste segertiden i de tre försöken, 1.10,5.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beske..


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beskedet på onsdagen.
International Trot lockar med en samlad prissumma på en miljon dollar och räknas som världens högst doterade travlopp.
Årets upplaga skulle körts 12 september.

Kanal 75


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet. - Vi trä..


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet.
- Vi tränar knappt 30 hästar, blandat med ungt och gammalt. Vi satsar på kvalité i stället för kvantitet, säger norrmannen.
Fjolåret var det bästa någonsin och stallet tog hem flera tunga titlar. 2020 har börjat i dur och framför allt är det flera unghästar som visat framfötterna.
- Vi har förmånen att få jobba med fina individer och det ser onekligen spännande ut i år också.
En av treåringarna, Elegant Ima, är svenskfödd och siktet är inställt på Svenskt Travkriterium.
- Elegant Ima är en stor talang. Han har sprungit två 1.13-tider och det är klart att vi har förhoppningar på honom. Nu verkar den svenska treårskullen vara riktigt bra och det är bara att hoppas att hästen får vara hel och frisk framöver, säger Geir Vegard Gundersen.

Bästa chansen direkt
På Jarlsberg får stall Gundersen förlita sig på de lite äldre hästarna och han har vässat lite extra.
- Det ska bli kul att se vad Gretzky B.R. kan hitta på i Ulf Thoresen Grand International. Hästen är i mycket fin form och vann med alla krafter kvar senast. Gången innan spurtade han sylvasst på Örebro, men diskades då det var lite trångt på upploppet. Bakspår underlättar inte, men det kunde varit sämre och blir det bara lite tempo så kan han överraska.
Bästa chansen kommer redan i inledningen av V75®. Noble Superb svarade för en femstjärnig insats senast och räds inte de tre varv som väntar.
- Noble Superb är en riktigt bra häst och han gör oss sällan besvikna. Han visade senast att han är i fin form och distansen spelar ingen roll. Det är många att runda, men över den här distansen brukar det lösa sig.
Geir Vegard Gundersen kommenterar sina övriga två hästar på V75.
- 8 Max Brady (V75-3) spurtade starkt senast och hade full fart över mål. Han är i mycket bra form, men tyvärr har han fått sämsta läget och möter så pass tufft motstånd att det blir svårt att vinna. Kör dom lite för fort i täten så stiger hans chanser och jag ser honom som en outsider.
- 3 Faust Boko (V75-5) håller bra form och gick i mål med lite krafter kvar senast. Det är en hedershäst som är ute på lite för djupt vatten den här gången och jagar pengar, säger Geir Vegard Gundersen.

Joakim Brundin, Kanal 75


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet. - Vi trä..


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet.
- Vi tränar knappt 30 hästar, blandat med ungt och gammalt. Vi satsar på kvalité i stället för kvantitet, säger norrmannen.
Fjolåret var det bästa någonsin och stallet tog hem flera tunga titlar. 2020 har börjat i dur och framför allt är det flera unghästar som visat framfötterna.
- Vi har förmånen att få jobba med fina individer och det ser onekligen spännande ut i år också.
En av treåringarna, Elegant Ima, är svenskfödd och siktet är inställt på Svenskt Travkriterium.
- Elegant Ima är en stor talang. Han har sprungit två 1.13-tider och det är klart att vi har förhoppningar på honom. Nu verkar den svenska treårskullen vara riktigt bra och det är bara att hoppas att hästen får vara hel och frisk framöver, säger Geir Vegard Gundersen.

Bästa chansen direkt
På Jarlsberg får stall Gundersen förlita sig på de lite äldre hästarna och han har vässat lite extra.
- Det ska bli kul att se vad Gretzky B.R. kan hitta på i Ulf Thoresen Grand International. Hästen är i mycket fin form och vann med alla krafter kvar senast. Gången innan spurtade han sylvasst på Örebro, men diskades då det var lite trångt på upploppet. Bakspår underlättar inte, men det kunde varit sämre och blir det bara lite tempo så kan han överraska.
Bästa chansen kommer redan i inledningen av V75®. Noble Superb svarade för en femstjärnig insats senast och räds inte de tre varv som väntar.
- Noble Superb är en riktigt bra häst och han gör oss sällan besvikna. Han visade senast att han är i fin form och distansen spelar ingen roll. Det är många att runda, men över den här distansen brukar det lösa sig.
Geir Vegard Gundersen kommenterar sina övriga två hästar på V75.
- 8 Max Brady (V75-3) spurtade starkt senast och hade full fart över mål. Han är i mycket bra form, men tyvärr har han fått sämsta läget och möter så pass tufft motstånd att det blir svårt att vinna. Kör dom lite för fort i täten så stiger hans chanser och jag ser honom som en outsider.
- 3 Faust Boko (V75-5) håller bra form och gick i mål med lite krafter kvar senast. Det är en hedershäst som är ute på lite för djupt vatten den här gången och jagar pengar, säger Geir Vegard Gundersen.

Joakim Brundin, Kanal 75


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 1640/11 5 15.9 1331
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 Google Google   [s 7] 1640/8 0 15.2 495
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Apollonia Apollonia   [s 4] 1640/9 0 g 54
2015-12-17 2015-12-17 Åby-6 Zlatan C.K. Zlatan C.K.   [v 7] 2160/8 0 17.3g 174
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Peek's Ture Peek's Ture   [v 6] 2140/6 str
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Pamela Ali Pamela Ali   [s 7] 2140/9 0 14.2 495
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Zlatan C.K. Zlatan C.K.   [v 7] 2140/6 3 15.5 493
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Attack Diablo Attack Diablo   [v 5] 1640/3 2 12.1 219
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Going Young Going Young   [v 7] 2140/8 0 g 117
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Hinnifatt Hinnifatt   [s 4] 2140/1 0 20.1 470
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Super Cliff Super Cliff   [v 9] 1640/9 0 16.6 784
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-4 Always Herself Always Herself   [s 9] 2140/3 0 17.9 1842
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 4] 2140/10 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-2 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/7 str
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Staro Hangover Staro Hangover   [s 5] 1640/1 6 14.0 68
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-11 Spirit Laser Spirit Laser   [v 6] 2140/5 1 14.2 27
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Easy to Win Easy to Win   [s 6] 2140/4 0 15.1g 149
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Upminster Upminster   [v 7] 2140/6 0 18.0g 1624
2015-10-15 2015-10-15 Åby-8 Niveau Niveau   [v 6] 1640/1 0 13.7 1042
2015-10-15 2015-10-15 Åby-3 Staro Hangover Staro Hangover   [s 5] 1640/2 2 14.6 44
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-6 Attack Diablo Attack Diablo   [v 5] 1640/9 4 12.8 611
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Easy to Win Easy to Win   [s 6] 1640/3 6 14.3 62
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Bravo Magic Love Bravo Magic Love   [s 5] 1640/4 1 15.1 29
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-5 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 5] 2140/12 3 15.4 33
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Spirit Laser Spirit Laser   [v 6] 2140/2 1 15.8 24
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Tai Decision Tai Decision   [v 6] 2140/6 8 117
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2140/7 C 0 16.1g 229
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Fabrica Pellini Fabrica Pellini   [s 5] 1640/8 C 4 14.0 70
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 And here I Am And here I Am   [v 4] 1640/9 B 6 14.6 87
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Chevalier du Nord Chevalier du Nord   [v 8] 2140/10 D str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/8 C 0 15.2 130
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 8] 2140/4 B 2 15.4 140
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Kim's Tab Kim's Tab   [s 3] 2140/2 C 0 g 28
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Bravo Magic Love Bravo Magic Love   [s 6] 2140/3 C 2 15.5 154
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Sputnik Sputnik   [v 7] 2140/9 B 1 14.8 75
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 High Colours High Colours   [v 5] 2140/2 D 3 15.7 545
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Ethiopia River* Ethiopia River*   [s 5] 2140/1 D 4 13.6 141
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Black Beluga Black Beluga   [v 3] 2140/1 A 1 18.0g 17
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-10 Tudor Tudor   [v 6] 2140/7 D 4 17.9 113
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 The Pearl The Pearl   [s 8] 2140/4 C 8 21.2 74
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Razzle Ås Razzle Ås   [s 4] 2140/8 B 2 15.0 214
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2640/4 D 6 15.6 1403
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Najs Looking Lady Najs Looking Lady   [s 5] 2140/1 D 0 20.7g 174
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 1640/6 B 6 15.2 132
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Ethiopia River* Ethiopia River*   [s 5] 2140/12 B 1 13.7 177
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-6 The Hooligan The Hooligan   [v 6] 2140/6 D 0 15.8 514
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-1 Global Timezon Global Timezon   [s 3] 2140/6 D 0 g 69
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 4] 2140/4 C 8 18.7g 92
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2140/4 B 8 16.2 32
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/3 D 8 17.1 340
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-2 Hantorps Calvados Hantorps Calvados   [v 7] 2140/7 D 0 16.2 456
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 2140/3 B str 299
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/7 C 0 14.1 259
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 5] 2640/1 C 6 15.8 137
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-2 Victorious Victory Victorious Victory   [v 7] 2140/2 D str
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-10 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2180/10 D 0 18.3 813
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Victorious Victory Victorious Victory   [v 7] 2140/8 C 1 15.1 269
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-9 Smashing Lind* Smashing Lind*   [s 7] 2640/4 D 4 15.0 610
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/15 C 5 15.5 840
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Always My Partner Always My Partner   [v 5] 2640/10 C 2 17.5 76
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Dynamit Life Dynamit Life   [v 3] 2640/12 A 6 18.7 40
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Thor Mosebo* Thor Mosebo*   [v 6] 2140/8 B 4 14.9 86
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/7 C 0 14.5g 240
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 2140/10 B 8 15.0 158
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 6] 2140/6 D str
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 2640/9 B 2 15.5 27
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/8 D 0 21.0g 168
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/7 D 0 18.8 363
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Dacke Håleryd* Dacke Håleryd*   [h 9] 2700/14 D 4 15.4 139
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/4 B 6 17.9 118
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Ippeun Agassi Ippeun Agassi   [s 4] 2140/4 D 6 17.7g 362
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 5] 1640/12 C 4 15.1 768
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-3 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 2140/5 B 1 13.7 58
2016-05-25 2016-05-25 Åby-3 Onyx Bi* Onyx Bi*   [v 8] 2640/3 D 5 16.8 402
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/7 B 5 14.6 58
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/3 D 6 16.2 1100
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 One Way Face One Way Face   [s 5] 2160/6 C 8 15.7 506
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Spirit Laser Spirit Laser   [v 7] 2140/2 B 6 14.0 44
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/6 D 0 15.2 522
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 The Pearl The Pearl   [s 8] 2140/5 B 6 18.0g 37
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 1640/15 A 0 15.5 222
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2140/3 D 0 g 143
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Google Google   [s 8] 1640/5 D 4 15.4 431
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/8 D 4 15.2 208
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-5 Newport Brodde Newport Brodde   [v 4] 2140/11 C 0 16.7g 378
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/4 A 6 16.4 27
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/3 A 7 18.1 51
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Easy to Win Easy to Win   [s 7] 2140/4 C 2 16.4 80
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/5 C 1 16.2 134
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-7 Hades Håleryd* Hades Håleryd*   [v 5] 1640/3 A 1 12.1 36
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/11 C 0 17.6 295
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/5 D 6 15.5 410
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Lady Dream Fame Lady Dream Fame   [s 7] 2140/2 D 0 g 298
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/6 C 0 g 217
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-2 Bella S.T. Bella S.T.   [s 6] 1640/3 B 1 17.4 17
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 1640/10 D 0 14.9 903
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Genghis Khan Genghis Khan   [v 5] 2640/1 B 2 15.6 258
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Smaragd* Smaragd*   [s 7] 2140/6 C 1 15.5 20
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/15 A 4 15.5 235
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/8 B 5 15.8 160
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2640/11 D 0 20.4 3465
2016-01-20 2016-01-20 Åby-9 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/2 B 0 16.4 115
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Linges Alladin Linges Alladin   [v 8] 2640/12 D 0 20.8 2098
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/6 D 0 14.6 745
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2140/4 D 0 16.5 778
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/1 C 2 14.7 41
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 My White Eagle My White Eagle   [s 7] 1640/4 C 0 15.3 172
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-5 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 5] 1640/3 C 4 14.6 130
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Bonete Bonete   [s 4] 2140/9 A 2 14.8 50
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Sladdie Sladdie   [v 7] 1640/2 D 8 16.8 537
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-2 Fine Lane Fine Lane   [s 3] 2640/8 C 0 18.1 278
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Thunder Bull Thunder Bull   [v 5] 2140/12 C 5 16.4 46
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Poplar Broline Poplar Broline   [v 5] 1640/11 B 0 16.3 49
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Bonete Bonete   [s 4] 2140/5 B 0 15.2g 27
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Juliana Juliana   [s 5] 2140/5 C 4 15.9 162
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Volita Go* Volita Go*   [s 4] 2140/2 C 6 15.2g 69
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Empress Ås Empress Ås   [s 5] 2140/3 C 7 19.0g 35
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 5] 2140/9 D 2 14.6 296
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 7] 2140/1 B 3 14.4 57
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 2140/2 D 2 16.2 65
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Juliana Juliana   [s 5] 1640/3 B 3 12.4 96
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Global Tenderness Global Tenderness   [s 4] 1640/5 C 1 12.9 79
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Bonete Bonete   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 49
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 1640/6 D str
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 1609/5 D 4 12.5 95
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 No Lane No Lane   [v 4] 2140/3 C 4 14.0 48
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/3 D 0 13.0 949
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-5 Bella S.T. Bella S.T.   [s 7] 2140/1 D str
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 6] 1640/5 D 6 12.7 162
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-4 Sputnik Sputnik   [v 8] 2160/8 C 0 14.4 232
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Poulter Poulter   [v 4] 2140/11 B 0 g 29
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-7 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 1640/2 C 0 14.9 55
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/1 D 0 15.7 1491
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 1640/10 D 7 15.0 895
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 2140/12 B str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Dynamite Diablo Dynamite Diablo   [v 4] 2640/2 C 3 16.9 34
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-5 Linges Alladin Linges Alladin   [v 8] 2140/10 D 4 14.0 708
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Angie Simoni Angie Simoni   [s 5] 2140/11 B 0 13.2 132
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 One Way Face One Way Face   [s 6] 2140/10 B 5 17.3 56
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Tudor Tudor   [v 7] 2140/10 C 5 70
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Global Tenderness Global Tenderness   [s 4] 2140/6 B 0 16.4 31
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-11 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 1640/3 B 3 13.7 38
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 Genghis Khan Genghis Khan   [v 6] 1640/3 C 5 17.0 65
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/5 D 5 16.8 288
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 5] 2640/6 B 5 19.4 72
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 2140/5 B 6 16.6 131
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 Running Young Running Young   [v 8] 1640/2 C 4 13.5 416
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2640/4 B 0 g 100
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-4 Ritz Guiness* Ritz Guiness*   [s 5] 2140/3 D 5 15.8 305
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 5] 1640/4 C 0 15.4 498
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-6 Windson Yankee Windson Yankee   [v 7] 2140/9 C str
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2140/11 D 0 15.4 248
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Sputnik Sputnik   [v 8] 2140/11 C str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-7 Com Tuff Com Tuff   [v 3] 2140/8 C 0 g 237
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Flynn Rider Flynn Rider   [v 6] 2140/11 C 4 17.4 779
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 1640/1 C 0 12.2 253
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 1640/4 D 0 g 383
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/13 A str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 5] 1640/1 B 5 15.3 60
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Sultan C.N. Sultan C.N.   [v 9] 2140/5 D 0 g 338
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/1 B 3 14.1 72
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/5 B 0
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-8 Cashie Cashie   [s 5] 2140/4 A 3 15.6g 21
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 New Moon Pellini New Moon Pellini   [v 6] 2140/6 D 0 15.0 452
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/15 D 0 16.1 901
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/7 B 0 15.3 54
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Cashie Cashie   [s 5] 2140/3 B 2 17.1 14
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/3 D 0 18.5 515
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/2 D 5 14.4 152
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2080/1 B 3 14.6 34
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Bonete Bonete   [s 5] 1640/3 C 0 12.4 92
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-3 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/3 C 0 18.4g 532
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/11 C 2 14.4 80
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 2140/9 D 0 g 661
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/12 B 2 14.7 49
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/3 B 5 15.3 50
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Colour of Love Colour of Love   [s 7] 2140/1 C 3 15.9 38
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Vestale d'Esi Vestale d'Esi   [s 4] 2140/2 D 0 g 62
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2140/9 D 6 15.6 852
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/10 C 6 14.1 253
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/3 D 5 18.2 620
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Tipp Off Tipp Off   [s 5] 2140/3 D 0 17.9 521
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Global Science Global Science   [v 6] 2660/8 B 0 17.0g 187
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/9 C str
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/11 B 1 15.6 24
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-3 Powderfinger Powderfinger   [v 5] 2140/1 C 3 14.9 52
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Magic Heart Magic Heart   [s 4] 2140/7 D 7 15.3 131
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Magic Heart Magic Heart   [s 4] 2140/7 C 0 16.6 73
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-8 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2140/1 D 7 13.6 538
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-8 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 2140/3 D 0 16.4 115
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Bunny Follo Bunny Follo   [s 4] 2640/10 D 0 g 357
2019-09-12 2019-09-12 Åby-6 High Colours High Colours   [v 8] 2140/2 C 7 15.8 378
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-7 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 2140/3 D 0 13.9 572
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2640/4 C 1 14.2 101
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-6 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 1640/2 D 1 12.9 29
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 3413
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Baby Princess* Baby Princess*   [s 6] 2140/7 D 0 17.1 386
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 6] 2140/1 D 2 16.9 305
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Global Voyager Global Voyager   [v 4] 1640/10 C 6 15.1 65
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Com Tuff Com Tuff   [v 4] 2140/7 A 0 g 16
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/4 D 0 18.4 950
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2160/13 B 0 17.0 861
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Silent Hill Silent Hill   [v 5] 2140/7 B 1 14.9 30
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2140/10 A 6 16.6 54
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/6 D 0 20.3g 156
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Staro Let's Dance Staro Let's Dance   [s 5] 2140/1 D 0 g 450
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/9 D 4 18.0 162
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-12 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/6 D 5 19.3 87ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se