V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yann..


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yannick Gingras. Åke Svanstedts Third Shift blev tvåa och bland de sju topplacerade som gick vidare till finalen nästa fredag slutade också Åke Svanstedts Moon Bridge och Marcus Melanders Rome Pays Off. Yannick Gingras satt också i sulkyn bakom Per Engbloms andra försöksvinnare Ms Savannah Belle när hon tog hem det ena försöket för tvååriga ston. I de tvååriga stonas andra försök åkte Marcus Melander-tränade Hypnotic Am på karriärens första förlust när Ron Burkes Sister Sledge, även hon körd av Yannick Gingras, visade sig starkast över upploppet. Bakom tätduon knep Per Engbloms Shishito en finalbiljett som trea.

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga hingstar och valacker
1 609 meter, autostart

1. Beads (John Bax)
2. Synergy (Per Engblom)
3. Moon Bridge (Åke Svanstedt)
4. Amigo Volo (Richard Norman)
5. Chestnut Hill (Richard Norman)
6. Rome Pays Off (Marcus Melander)
7. Third Shift (Åke Svanstedt)
8. Capricornus (Marcus Melander)
9. Real Cool Sam (Jim Campbell)
10. Port Perry (Luc Blais)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga ston
1 609 meter, autostart

1. Hypnotic AM (Marcus Melander)
2. Sister Sledge (Ron Burke)
3. May Baby (James Yoder)
4. Dip Me Hanover (Linda Toscano)
5. Ms Savannah Belle (Per Engblom)
6. Wine Rack Hanover (Richard Norman)
7. Madame Sherry (Jim Campbell)
8. Shishito (Per Engblom)
9. Violet Stride (Mark Harder)
10. Ramona Hill (Tony Alagna)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det beh&ou..


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det behöver varken vara jackpot eller V75 för att man ska vinna stort på trav. Det visade en spelare i Nederländerna när denne på fredagskvällen blev ensam om sex rätt på V64 i Umeå. När Höwings Star höll undan för favoritspelade stallkamraten Selmer I.H. med minsta möjliga marginal i den sista avdelningen sållades alla andra kuponger bort och kvar med sex rätt fanns endast den nederländska kupongen. Den kostade 1 752 kronor att lämna in och med utdelningen för sexor och femmor inräknad drog den in 1 811 599 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-om..


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-omgången på Romme. Men med nummer tolv respektive elva bakom startbilen får de stå tillbaka i experttipsen. Att de med lite tur på vägen har potential att dyka upp i segerstriden är det emellertid få som hyser något tvivel om. Reverend Wine har redan visat sin kapacitet i V75 flera gånger och kommer närmast från enkel seger. Björn Goop, som då tog sin 7 000:e kuskseger, har vunnit fyra av fem starter med hästen och sitter i sulkyn på nytt.
- Reverend Wine har fantastisk fin form för dagen. Han gör aldrig ett dåligt lopp och går aldrig ur form heller. Läget är chansartat men vi hoppas att både hästen och Björn har vaknat på rätt sida. Då kan det räcka långt, säger Diederik Meilink.
- Jag tror att hästen tål att göra en del själv i loppet men han är uppe i silverdivisionen nu och det kan vara lite hårdare. Men flera av de här har han mött förut och sprungit jämnt med. Stämmer det lite så har han ju mer hårdhet än treåringen och han har överraskat förut.

”En rejäl häst”
Treåringen i fråga är Reven Dejavu. Han har bara hunnit göra fyra starter och efter en galopp och en andraplats ståtar han med två raka segrar. Spår tolv över kort distans är tuffa förutsättningar men skrällar är inte ovanliga i klass II och flera spelexperter spår hård körning i loppet. Det kan bädda för hästarna i kön.
- Han är lite bortlottad men det är en rejäl häst. Sköter han sig gör han säkert ett bra lopp, men att räcka till vinst blir kanske svårt, säger Diederik Meilink.
Hästens formkurva pekar rakt upp och precis som senast är det Erik Adielsson som får förtroendet i sulkyn.
- Hästen har ju dragit runt på mig i två lopp och blivit stark, och så körde Erik ett lopp med honom och vann ganska enkelt på en fin tid över 2 600 meter, så hästen verkar vara i ordning. Om det stämmer lite i loppet förväntar jag mig att han gör en bra insats. Det är svårt att säga hur tidigt han ska räknas. Jag är jättenöjd om han kan vara bland de tre.
Enligt prognosen kommer lördagens sjurättspott på V75 uppgå till 41 miljoner kronor. Kanske är Diederik Meilinks duo nyckeln till drömvinsten...

Ola Johansson, Kanal 75


Det är travronden.se som rapporterar att Per Linderoth flyttar hem till mammas gata och i december blir Östersundtränare igen. Beslutet har v&aum..


Det är travronden.se som rapporterar att Per Linderoth flyttar hem till mammas gata och i december blir Östersundtränare igen. Beslutet har växt fram under lång tid och grundas framför allt på det personliga planet. Inte minst att han sedan ett halvår har kärleken i Östersund.
- Att jag har haft hemlängtan i tolv år vet nog de flesta som känt mig. Men då Susanne flyttade till Östersund för att jobba och bo där blev det extra jobbigt, säger Linderoth till travronden.se.
I Östersund ska tränarrörelsen bedrivas på travbanan. Där kommer Linderoth att disponera 23 boxar och han ser fram emot att slippa sköta en hel gård själv.
- Det är ju träna häst som jag vill och som jag är bra på. Men med en gård ute i skogen så är det så mycket annat att göra. Jag känner att jag inte orkar vara ensam där längre.
- Att nu komma till stallet på morgonen och banan är sladdad och snön bortskottad blir fantastiskt. Nu får jag ägna mig åt det jag vill göra.
I dagsläget har Per Linderoth 33 hästar på träningslistan och så här långt i år har de vunnit 48 av 314 lopp och tjänat 3,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


29-årige Daniel Wäjersten är inne på sitt andra år som proffstränare.40 hästar finns på listan, varav åtta &au..


29-årige Daniel Wäjersten är inne på sitt andra år som proffstränare.
40 hästar finns på listan, varav åtta är två år gamla. 
Endast en av stallets tvååringar är igång och startar. Hingsten Global Badman hade det i sig helt enkelt.
Efter tre starter är hästen obesegrad. En flyfotad, speedig, startsnabb och stark sort.
- Jag startar gärna tvååringar men då vill man ju att de ska ha förutsättningar att tjäna bra med pengar och inte bara springa in 50-60 000 kronor under en debutsäsong. Mina andra i stallet var inte så tidiga helt enkelt, säger Daniel Wäjersten.
Att just Global Badman hade det lätt för sig upptäckte man i de första försiktiga tempojobben.
- Det var som att han kunde det mesta redan. Annars är det så att nio av tio tvååringar behöver ha lite tid på sig för att förstå vad de ska göra. Den här hade så lätt för sig och det kändes som att han visste, säger Daniel Wäjersten.

"Alla har chansen"
Örebrotravets sportchef Claes Broberg påminner om förutsättningarna för tvååringstävlandet i ledaren i söndagens banprogram: ”Det kan hända väldigt mycket med just tvååringar på åtta månader, ibland på mycket kortare tid än så. Sedan får man nog säga att tvååringslopp är något mer oberäkneliga än andra lopp eftersom det rör sig om unga hästar som i de flesta fall är väldigt orutinerade. Så just i Svampen Örebro kan man med fog säga att alla som är med i loppet har chansen”.
Svampen går som den sjätte avdelningen på Grand Slam 75 på söndagen. Global Badman är obesegrad efter tre starter och ser ut att bli favorit i loppet.
Sundsvallshästens förutsättningar kunde emellertid ha varit bättre. 1609 meter autostart, med ett åttondespår bakom bilen.
Global Badman är startsnabb. Ska du försöka fightas om ledningen trots läget?
- Jag får se hur han känns. Det är första gången han ska resa och det blir en ny bana. Allt är nytt och han är som alla andra ”grön”. Men det är klart att han ska vara betrodd. Det är en fin häst och jag har varit stolt när folk kommer fram till en och berömt hästen.
Vad tänkte du på när du bläddrade fram ett åttonde?
- Det är klar att man jublade inte. Men spårlottning är ju ett lotteri. Vi hade turen när det var Breeders’Crown att han fick spår fem och nu blev det ett lite sämre spår. Jag lägger inte så mycket energi på det där,  utan det är som det är.
Han verkar springa på entusiasm. I andra starten vann han ett Breeders’Crown-lopp med 175 000 kronor i förstapris. Du sa då att han sprang och var ofokuserad och vinglade. Bra gjort med tanke på att han vann på tiden 1.14,1.
- Han har gjort så där. I debuten bröt han ner lite grand och i andra starten bröt han ut lite grand. Senast fick han ett  bra lopp men såg fläckfri ut. Han är ju trots allt lite grön. Man kan välja att sätta på skygglappar och sådana här saker men jag tycker inte att det behövs. Jag har inte gjort det. Han får gärna liksom springa och ”vara” två år.
En seger i Svampen skulle så klart bli största triumfen hittills i din karriär. Vilka fler lite större lopp har du vunnit?
- Jag plockade ju ut licensen i fjol och min största seger hittills som tränare är när den här vann Breeders’ Crown-loppet för tvååringar under Sundsvall Open Trot-helgen.
Hur tänker du inför söndagen?
- Att det ska bli kul att starta honom i det här loppet och se hur det går. Man får vara medveten om att det kan ändra sig ganska fort med unghästar. Men han har tränat här i dag (onsdag) och jag tyckte att han kändes jättefin. Jag känner mig ganska lugn. Av motståndarna gillar jag framför allt Fredrik Wallins häst 5 Sayonara och är även imponerad av den norska hästen 12 Custom Cheval som fått hårda lopp och gått bra, slutar Daniel Wäjersten.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst. I e..


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst.
I ett lopp för ston ingående i Solvallaserien hade Daniel Redéns Conrads Rödluva en mycket passande uppgift på förhand och spelades till kvällens tyngsta favorit. 84 procent på V86-spelet.
Utan att ha den riktiga toppformen i kroppen och med skor på alla fyra hovar kunde fuxan ta karriärens tolfte seger i artonde starten.
Örjan Kihlström körde fram utvändigt ledande Felicity Shagwell dryga varvet från mål för att bevaka sina intressen i loppet. Conrads Rödluva brukar inte vinna med några större marginaler och klev nu undan till en knapp seger före Au Pair Girl och Fanny Chenal som närmade sig den sista biten.
Ett gott hantverke utan att det slog gnistor om Rödluvan – men fuxan lär komma ytterligare förbättrad till Breeders Crown-semifinalerna på Solvalla om två veckor.
- Hon gör alltid sitt jobb så att säga och har nästan aldrig gjort ett riktigt dåligt lopp vad jag kan komma ihåg. Hon har förlorat några gånger men har även då svarat för ett bra jobb, sade Örjan Kihlström efter loppet.

Fem strutar för Nurmos
”Tveksam stallform” löd omdömet inför kvällen angående Timo Nurmos hästar.
Jorma Kontio gav svar på tal och tog tre segrar med Nurmos-tränat innan V86:an inleddes på Solvalla.
Sedan bara fortsatte det. I treåringsloppet på kupongen reglerade valacken Mellby Hoffa motståndet från positionen utvändigt ledaren med Jorma i sulkyn. Fjärde segern i femte starten för hästen som uppfödarna Mellby Gård äger själva.
Örjan Kihlström fick förtroendet bakom Timo Nurmos Global Winner i V86-6 och gjorde sig ingen brådska i tredjeparet utvändigt i trekilometersloppet.
I hällregnet fick spelfavoriten upp farten ordentligt sista 600 meterna och ledande Tsar Brodde fångandes in i god tid innan linjen i loppet som var ett klass I-försök.
Summa fem ”strutar” för stall Timo Nurmos!
Robert Bergh satte punkt för omgången på Solvalla med storskrällen Mellby Glader (fyra procent) i det avslutande fyraåringsloppet. Från fjärdeparet utvändigt följde Bergh med i rygg på favoriten Missle Hill sista 800 och en tapper Mellby Glader kunde ta sig förbi i de sista stegen.

Majet klar för V75-final
38 mil norröver avgjordes Bergsåkers fyra avdelningar på V86-spelet.
Majet af Djupmyra har utvecklats mycket sedan hon kom i Daniel Wäjerstens träning i maj. Det sjuåriga stoet är nu klar för V75-finalerna på Solvalla i början av november.
V86-1 på Bergsåker var ett försök i klass II där Majet af Djupmyra slog hingstar och valacker sedan Daniel Wäjersten kuppat sig till ledningen 1400 meter från mål.
Majet var favorit i ett stolopp på V75 i Skellefteå senast men visade galopp. Nu kom revanschen.
- Ska jag vara ärlig tyckte jag att hon var för gammal och ville att ägarna skulle satsa på en yngre häst. Men de tyckte så mycket om henne att de ville ge henne en chans till och det är vi glada för, sa Bergsåkertränaren.
Solängets kallblodskung Tangen Haap har inte varit helt lätt att räkna på sedan segern i Elitkampen på Solvalla.
Efter galoppen i segerstriden i V75 i Skellefteå i den förra starten kom nu första triumfen i sjunde försöket sedan i maj. Björn Karlsson prickade springspåret och körde sig till täten i den första kurvan i kallblodslopp för högsta klassen och nu var Tangen Haap bra igen.
Segertiden i Paul Oscarsons minneslopp skrevs till 1.23,7 över 1640 meter volt.
- Tussarna var oryckta och jag körde inte en meter. Ett välbetalt snabbjobb! sa Björn Karlsson.

”En otrolig moral”
Walkie Talkie var hård som flinta vid segern i V75 senast. Per Linderoths tuffa sto fyllde nu på med ännu en seger i ett försök i serien Diamantstoet.
Loppet var en spårtrappa och Walkie Talkie med sina 880 000 kronor intjänat fick dra upp spurten som sista häst i 15-hästarsfältet. Per Lindroth körde till på allvar 300 meter från mål och spurten resulterade än en gång.
- Hon visar en otrolig moral, berömde tränaren.
Omgångens storskräll på Bergsåker kom i V86-5. Susanne H Osterling satt i rygg ledaren med tvåprocentaren Jeppas Picasso och kunde smita ut i den sista kurvan och avgöra knappt. Ulrica Håkansson, amatör från Solänget, tränar.
Åtta rätt på V86-spelet delade ut 180 238 kronor sju rätt gav 942 kronor och sex rätt 57 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 1640/11 5 15.9 1331
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 Google Google   [s 7] 1640/8 0 15.2 495
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Apollonia Apollonia   [s 4] 1640/9 0 g 54
2015-12-17 2015-12-17 Åby-6 Zlatan C.K. Zlatan C.K.   [v 7] 2160/8 0 17.3g 174
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Peek's Ture Peek's Ture   [v 6] 2140/6 str
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Pamela Ali Pamela Ali   [s 7] 2140/9 0 14.2 495
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Attack Diablo Attack Diablo   [v 5] 1640/3 2 12.1 219
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Zlatan C.K. Zlatan C.K.   [v 7] 2140/6 3 15.5 493
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Going Young Going Young   [v 7] 2140/8 0 g 117
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Hinnifatt Hinnifatt   [s 4] 2140/1 0 20.1 470
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Super Cliff Super Cliff   [v 9] 1640/9 0 16.6 784
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-4 Always Herself Always Herself   [s 9] 2140/3 0 17.9 1842
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 4] 2140/10 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-2 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/7 str
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Staro Hangover Staro Hangover   [s 5] 1640/1 6 14.0 68
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-11 Spirit Laser Spirit Laser   [v 6] 2140/5 1 14.2 27
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Easy to Win Easy to Win   [s 6] 2140/4 0 15.1g 149
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Upminster Upminster   [v 7] 2140/6 0 18.0g 1624
2015-10-15 2015-10-15 Åby-8 Niveau Niveau   [v 6] 1640/1 0 13.7 1042
2015-10-15 2015-10-15 Åby-3 Staro Hangover Staro Hangover   [s 5] 1640/2 2 14.6 44
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-6 Attack Diablo Attack Diablo   [v 5] 1640/9 4 12.8 611
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Easy to Win Easy to Win   [s 6] 1640/3 6 14.3 62
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Bravo Magic Love Bravo Magic Love   [s 5] 1640/4 1 15.1 29
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-5 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 5] 2140/12 3 15.4 33
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Spirit Laser Spirit Laser   [v 6] 2140/2 1 15.8 24
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Tai Decision Tai Decision   [v 6] 2140/6 8 117
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2140/7 C 0 16.1g 229
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Fabrica Pellini Fabrica Pellini   [s 5] 1640/8 C 4 14.0 70
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 And here I Am And here I Am   [v 4] 1640/9 B 6 14.6 87
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Chevalier du Nord Chevalier du Nord   [v 8] 2140/10 D str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/8 C 0 15.2 130
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 8] 2140/4 B 2 15.4 140
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Kim's Tab Kim's Tab   [s 3] 2140/2 C 0 g 28
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Bravo Magic Love Bravo Magic Love   [s 6] 2140/3 C 2 15.5 154
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 High Colours High Colours   [v 5] 2140/2 D 3 15.7 545
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Sputnik Sputnik   [v 7] 2140/9 B 1 14.8 75
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Ethiopia River* Ethiopia River*   [s 5] 2140/1 D 4 13.6 141
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Black Beluga Black Beluga   [v 3] 2140/1 A 1 18.0g 17
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-10 Tudor Tudor   [v 6] 2140/7 D 4 17.9 113
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 The Pearl The Pearl   [s 8] 2140/4 C 8 21.2 74
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Razzle Ås Razzle Ås   [s 4] 2140/8 B 2 15.0 214
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2640/4 D 6 15.6 1403
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Najs Looking Lady Najs Looking Lady   [s 5] 2140/1 D 0 20.7g 174
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 1640/6 B 6 15.2 132
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Ethiopia River* Ethiopia River*   [s 5] 2140/12 B 1 13.7 177
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-6 The Hooligan The Hooligan   [v 6] 2140/6 D 0 15.8 514
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-1 Global Timezon Global Timezon   [s 3] 2140/6 D 0 g 69
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 4] 2140/4 C 8 18.7g 92
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2140/4 B 8 16.2 32
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/3 D 8 17.1 340
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-2 Hantorps Calvados Hantorps Calvados   [v 7] 2140/7 D 0 16.2 456
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 2140/3 B str 299
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/7 C 0 14.1 259
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 5] 2640/1 C 6 15.8 137
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-2 Victorious Victory Victorious Victory   [v 7] 2140/2 D str
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-10 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2180/10 D 0 18.3 813
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Victorious Victory Victorious Victory   [v 7] 2140/8 C 1 15.1 269
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-9 Smashing Lind* Smashing Lind*   [s 7] 2640/4 D 4 15.0 610
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/15 C 5 15.5 840
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Always My Partner Always My Partner   [v 5] 2640/10 C 2 17.5 76
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Dynamit Life Dynamit Life   [v 3] 2640/12 A 6 18.7 40
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Thor Mosebo* Thor Mosebo*   [v 6] 2140/8 B 4 14.9 86
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/7 C 0 14.5g 240
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 2140/10 B 8 15.0 158
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 6] 2140/6 D str
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 2640/9 B 2 15.5 27
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/8 D 0 21.0g 168
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/7 D 0 18.8 363
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Dacke Håleryd* Dacke Håleryd*   [h 9] 2700/14 D 4 15.4 139
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/4 B 6 17.9 118
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Ippeun Agassi Ippeun Agassi   [s 4] 2140/4 D 6 17.7g 362
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 5] 1640/12 C 4 15.1 768
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-3 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 2140/5 B 1 13.7 58
2016-05-25 2016-05-25 Åby-3 Onyx Bi* Onyx Bi*   [v 8] 2640/3 D 5 16.8 402
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/7 B 5 14.6 58
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/3 D 6 16.2 1100
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 One Way Face One Way Face   [s 5] 2160/6 C 8 15.7 506
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Spirit Laser Spirit Laser   [v 7] 2140/2 B 6 14.0 44
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/6 D 0 15.2 522
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 The Pearl The Pearl   [s 8] 2140/5 B 6 18.0g 37
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 1640/15 A 0 15.5 222
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2140/3 D 0 g 143
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Google Google   [s 8] 1640/5 D 4 15.4 431
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/8 D 4 15.2 208
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-5 Newport Brodde Newport Brodde   [v 4] 2140/11 C 0 16.7g 378
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/3 A 7 18.1 51
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Easy to Win Easy to Win   [s 7] 2140/4 C 2 16.4 80
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/4 A 6 16.4 27
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/5 C 1 16.2 134
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-7 Hades Håleryd* Hades Håleryd*   [v 5] 1640/3 A 1 12.1 36
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/11 C 0 17.6 295
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/5 D 6 15.5 410
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Lady Dream Fame Lady Dream Fame   [s 7] 2140/2 D 0 g 298
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/6 C 0 g 217
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-2 Bella S.T. Bella S.T.   [s 6] 1640/3 B 1 17.4 17
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 1640/10 D 0 14.9 903
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Genghis Khan Genghis Khan   [v 5] 2640/1 B 2 15.6 258
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Smaragd* Smaragd*   [s 7] 2140/6 C 1 15.5 20
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/15 A 4 15.5 235
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/8 B 5 15.8 160
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2640/11 D 0 20.4 3465
2016-01-20 2016-01-20 Åby-9 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/2 B 0 16.4 115
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Linges Alladin Linges Alladin   [v 8] 2640/12 D 0 20.8 2098
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/6 D 0 14.6 745
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2140/4 D 0 16.5 778
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/1 C 2 14.7 41
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 My White Eagle My White Eagle   [s 7] 1640/4 C 0 15.3 172
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-5 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 5] 1640/3 C 4 14.6 130
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Bonete Bonete   [s 4] 2140/9 A 2 14.8 50
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Sladdie Sladdie   [v 7] 1640/2 D 8 16.8 537
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-2 Fine Lane Fine Lane   [s 3] 2640/8 C 0 18.1 278
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Thunder Bull Thunder Bull   [v 5] 2140/12 C 5 16.4 46
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Poplar Broline Poplar Broline   [v 5] 1640/11 B 0 16.3 49
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Bonete Bonete   [s 4] 2140/5 B 0 15.2g 27
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Juliana Juliana   [s 5] 2140/5 C 4 15.9 162
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Volita Go* Volita Go*   [s 4] 2140/2 C 6 15.2g 69
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Empress Ås Empress Ås   [s 5] 2140/3 C 7 19.0g 35
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 5] 2140/9 D 2 14.6 296
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 7] 2140/1 B 3 14.4 57
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 2140/2 D 2 16.2 65
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Juliana Juliana   [s 5] 1640/3 B 3 12.4 96
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Global Tenderness Global Tenderness   [s 4] 1640/5 C 1 12.9 79
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Bonete Bonete   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 49
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 1640/6 D str
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 1609/5 D 4 12.5 95
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 No Lane No Lane   [v 4] 2140/3 C 4 14.0 48
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/3 D 0 13.0 949
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-5 Bella S.T. Bella S.T.   [s 7] 2140/1 D str
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 6] 1640/5 D 6 12.7 162
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-4 Sputnik Sputnik   [v 8] 2160/8 C 0 14.4 232
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Poulter Poulter   [v 4] 2140/11 B 0 g 29
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-7 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 1640/2 C 0 14.9 55
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/1 D 0 15.7 1491
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 1640/10 D 7 15.0 895
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 2140/12 B str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Dynamite Diablo Dynamite Diablo   [v 4] 2640/2 C 3 16.9 34
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-5 Linges Alladin Linges Alladin   [v 8] 2140/10 D 4 14.0 708
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Angie Simoni Angie Simoni   [s 5] 2140/11 B 0 13.2 132
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 One Way Face One Way Face   [s 6] 2140/10 B 5 17.3 56
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Tudor Tudor   [v 7] 2140/10 C 5 70
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Global Tenderness Global Tenderness   [s 4] 2140/6 B 0 16.4 31
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-11 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 1640/3 B 3 13.7 38
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 Genghis Khan Genghis Khan   [v 6] 1640/3 C 5 17.0 65
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/5 D 5 16.8 288
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 5] 2640/6 B 5 19.4 72
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 2140/5 B 6 16.6 131
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 Running Young Running Young   [v 8] 1640/2 C 4 13.5 416
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2640/4 B 0 g 100
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-4 Ritz Guiness* Ritz Guiness*   [s 5] 2140/3 D 5 15.8 305
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 5] 1640/4 C 0 15.4 498
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-6 Windson Yankee Windson Yankee   [v 7] 2140/9 C str
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2140/11 D 0 15.4 248
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Sputnik Sputnik   [v 8] 2140/11 C str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-7 Com Tuff Com Tuff   [v 3] 2140/8 C 0 g 237
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Flynn Rider Flynn Rider   [v 6] 2140/11 C 4 17.4 779
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 1640/1 C 0 12.2 253
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 1640/4 D 0 g 383
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/13 A str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 5] 1640/1 B 5 15.3 60
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Sultan C.N. Sultan C.N.   [v 9] 2140/5 D 0 g 338
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/1 B 3 14.1 72
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/5 B 0
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-8 Cashie Cashie   [s 5] 2140/4 A 3 15.6g 21
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 New Moon Pellini New Moon Pellini   [v 6] 2140/6 D 0 15.0 452
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/15 D 0 16.1 901
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/7 B 0 15.3 54
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Cashie Cashie   [s 5] 2140/3 B 2 17.1 14
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/3 D 0 18.5 515
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/2 D 5 14.4 152
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2080/1 B 3 14.6 34
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Bonete Bonete   [s 5] 1640/3 C 0 12.4 92
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-3 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/3 C 0 18.4g 532
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/11 C 2 14.4 80
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 2140/9 D 0 g 661
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/12 B 2 14.7 49
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/3 B 5 15.3 50
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Colour of Love Colour of Love   [s 7] 2140/1 C 3 15.9 38
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Vestale d'Esi Vestale d'Esi   [s 4] 2140/2 D 0 g 62
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2140/9 D 6 15.6 852
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/10 C 6 14.1 253
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/3 D 5 18.2 620
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Tipp Off Tipp Off   [s 5] 2140/3 D 0 17.9 521
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Global Science Global Science   [v 6] 2660/8 B 0 17.0g 187
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/9 C str
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/11 B 1 15.6 24
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-3 Powderfinger Powderfinger   [v 5] 2140/1 C 3 14.9 52
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Magic Heart Magic Heart   [s 4] 2140/7 D 7 15.3 131
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Magic Heart Magic Heart   [s 4] 2140/7 C 0 16.6 73
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-8 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2140/1 D 7 13.6 538
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-8 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 2140/3 D 0 16.4 115
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Bunny Follo Bunny Follo   [s 4] 2640/10 D 0 g 357
2019-09-12 2019-09-12 Åby-6 High Colours High Colours   [v 8] 2140/2 C 7 15.8 378
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-7 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 2140/3 D 0 13.9 572
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2640/4 C 1 14.2 101
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-6 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 1640/2 D 1 12.9 29
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 3413
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Baby Princess* Baby Princess*   [s 6] 2140/7 D 0 17.1 386
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 6] 2140/1 D 2 16.9 305
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Global Voyager Global Voyager   [v 4] 1640/10 C 6 15.1 65
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Com Tuff Com Tuff   [v 4] 2140/7 A 0 g 16
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/4 D 0 18.4 950
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2160/13 B 0 17.0 861
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Silent Hill Silent Hill   [v 5] 2140/7 B 1 14.9 30
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2140/10 A 6 16.6 54
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/6 D 0 20.3g 156
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Staro Let's Dance Staro Let's Dance   [s 5] 2140/1 D 0 g 450
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/9 D 4 18.0 162
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-12 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/6 D 5 19.3 87ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se