V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Gulfstream Am är en mycket lovande treåring som matchas mot Svenskt Travkriterium. Jägersro-hästen fick nu göra den långa resan ..


Gulfstream Am är en mycket lovande treåring som matchas mot Svenskt Travkriterium. Jägersro-hästen fick nu göra den långa resan till Solvalla men det bekom honom inte det minsta. Han öppnade snabbt bakom bilen och tog omgående hand om ledningen. Via 1.13,8 första 500 metrarna fick han dämpa lite till 1.15,3 första varvet. Han fick uppvaktning på slutrundan av utvändige Eagle Hall som höll tempot uppe. Men Gulfstream Am var fantastiskt fin och sprang bara och klippte med öronen hela vägen. En riktigt läcker individ som såg ut att äga hela banan. Han stack ifrån till en överlägsen seger över upploppet via 1.11,2 sista halvvarvet. Det var full spänst över mål och segertiden blev nya rekordet 1.13,4 över distansen 2140 meter med bilstart. Därmed var fjärde raka segern ett faktum för den här talangfulle hingsten efter Trixton och Nectarine.
– I dag var han hur bra som helst. Jag var jättenöjd med honom. Han utvecklas mer och mer för varje lopp och är en cool kille. Han var avslappnad och kvick från start och sprang avslappnat i ledningen, berömde Conrad Lugauer.
Favoriterna radade upp sig på V64-spelet där vinnarna efter Gulfstream Am i tur och ordning var; Lady Nadine, Minnestads Equador, Easy Cash, Virginia Grif och Wingmaster. Sex rätt gav blott 66 kronor och det blev ingen utdelning på varje fem eller fyra rätt. Därmed blir det dubbeljackpot på V64 kommande tisdag.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i f..


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i finalen.
Hästen var Hambletonian-finalist för Trond Smedshammer i USA och har tränats av Frode Hamre sedan fyraåringssäsongen. Totalt har valacken vunnit 20 av sina 56 starter och tjänat 2,4 miljoner norska kronor.
I november 2017 köptes hästen av svenska Gränstrav i Årjäng och nu sätts hästen i träning i Värmland.
Årjängstränaren Paw Mahony blir ny tränare och hästen ska enligt uppgift dyka upp i Arvika i slutet av augusti.
- Jag fick frågan ganska nyligen av ägarna och det var inte så mycket att fundera på. Bara att tacka och ta emot. Jag hade koll på hästen sedan tidigare. Det är en fin häst. Donatomite har visat sig vara väldigt effektiv över kort distans. Startsnabb och en hårding som startar mycket.
Något litet stör Donatomite för dagen. I nästa vecka ska hästen gås igenom av veterinär.
- Det blir en liten konvalecensperiod direkt. Även om det kommer dröja ett tag innan han gör sin första start för oss gissar jag att vi är igång och startar någon gång runt nyår i alla fall. Tveksamheter? Nej, Jag ser bara det roliga i det här. Han har stått så länge hos Frode och det är klart att han tjänat mycket pengar och gjort det bra - men miljöbyte brukar lyfta gamla hästar, säger Paw Mahony.

Vill satsa lokalt
Gränstrav i Årjäng AB säger i ett pressmeddelande att stall Hamre har gjort ett fantastiskt arbete med hästen och att det därför var ett svårt beslut att flytta hästen. Ägarna har dock gemensamt beslutat att de vill, citat: "ge sitt bidrag till den utveckling som just nu pågår inom travsporten i Årjäng".
- Vi är mycket nöjda med samarbetet vi haft med stall Hamre och vill ge vårat största tack till tränare och skötare. Samtidigt har de full förståelse för vårat lokala engagemang. Jag är själv delaktig lokalt både i samarbete med travbanan och inte minst i politiken. Jag känner då att jag inte kan försvara att våran topphäst tränas i Larvik och inte hemma i Årjäng, berättar Jonas Ås som företräder ägarfamiljerna till hästen i pressmeddelandet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två ..


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två främsta i varje försök går vidare till finalen på Jägersro den 1 september. Det är V75 den här onsdagskvällen och därmed startskottet för veckans V75-kavalkad som kulminerar med Multijackpoten på lördag.
Forfantone Am är hästen som blev en snackhäst redan som ettåring. År 2016 såldes han på Kolgjini Sales för 2,7 miljoner kronor. Det var då den dyraste ettåringen som hade sålts på auktion i Sverige. Roger Walmann ropade in hästen för Lennart Ågrens räkning. Härstamningen är minst sagt blåblodig med världens bästa avelshingst Muscle Hill som pappa och stjärnstoet Tamla Celeber som mamma. Forfantone Am har levt upp till sin gyllene härstamning och visat att han är en kulltopp. Han har vunnit fem lopp på 16 starter och sprungit in drygt 1,3 miljoner kronor.
– Forfantone Am (V75-7) har gjort jättefina lopp och visat att han är en av de bästa i kullen. Han vann sitt försök till Kriteriet i fjol och satt tyvärr fast i finalen bakom favoriten. Det var synd när vi hade toppat honom till det loppet. Det är en mysig häst som gör allting rätt, säger Roger Walmann.

Forfantone Am vann ett Breeders Crown-lopp i Rättvik för tre starter sedan och var därefter tvåa bakom Pinto Bob i ett fyraåringstest i Eskilstuna. I senaste starten på Mantorp satt han fast med alla krafter kvar i rygg på ledaren in i mål. Till den starten hade Roger Walmann ryckt alla skor och körde barfota runt om för första gången. Hästen var dessutom utrustad i en jänkvarvagn för första gången.
– Han satt fast med mycket krafter kvar och såg bra ut. Örjan var nöjd med hur han kändes och det blev bra inför derbykvalen, säger Roger Walmann.

”Hästen är så bra han kan vara för dagen”
Forfantone Am lottades till spår tio i den sjunde avdelningen. Han körs av Örjan Kihlström och tränare Walmann tror att han prickat in toppformen men aviserar samtidigt en balansändring.
– Nu är det andra förutsättningar med bakspår och lång distans, men han visade i Eskilstuna att han klarar lång distans. Fast det behöver inte häxa mycket för att man ska vara borta från sådana här lägen, säger Walmann.
– Hästen känns jättefin i träningen och fram till dags datum har vi lyckats med det vi ska göra. Sedan är det upp till hästen att visa att han är bra nog.
Tycker du att han är bra nog för Derbyt?
– Ja, jag tror ju på den här hästen och har sagt hela tiden att han borde vara med i finalen i Derbyt. Han är så bra som han kan vara för dagen och händer inget oförutsett så hoppas och tror jag att han tar en finalplats. Det är långt kvar innan vi kan börja prata om en ny gul derbykavaj.
Gör du några ändringar i balans och utrustning?
– Vi kan inte köra barfota runt om för han blev lite öm i bakhovarna efter förra starten. Så det kanske inte var det bästa att köra barfota bak och därför blir det skor bak. Men det viktiga är att han kan gå barfota fram och det är inga problem.
– Sedan tror jag att det blir jänkarvagn igen. Men det vill jag diskutera med Örjan om och vill därför lämna en liten öppning. Nu när hästen har bakspår så kan det ju bli så i sista sväng att han behöver gå ut i tredje- och fjärdespår. Då kan det vara bra att ha en stång att hjälpa till med. Men vi kommer att köra så optimalt som vi kan med hästen, säger Roger Walmann.

”Har gjort sylvassa avslutningar – kan vinna”
Solvallatränaren har ytterligare två hästar med i onsdagens V75-omgång. Det är två hästar som ska försöka kvala in till Derbyt respektive Derbystoet.
– Concrete Dee (V75-3) har fått ett par lopp i kroppen nu efter ett uppehåll och han kommer att gå framåt och vara gynnad av täta starter. Men det är långsökt att tro att han ska vinna från det här läget mot bra hästar. Det blir svårt.
– Aleppo Pine (V75-4) har verkligen hittat tillbaka till en bra form och gjort sylvassa avslutningar i de senaste loppen. Först i Stosprintern och även senast flög hon fram till slut. Hon känns jättefin och har en viss chans att vinna det här loppet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen. Sundsvall Open Trot med en mil..


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen.
Sundsvall Open Trot med en miljon i förstapris rundar av omgången som på spelet stärks med en Multijackpot där det enligt kalkylerna kan rulla ut 100 miljoner (!) till en ensam vinnare med sju rätt.
V75-2 är SM för kallblod där lille Hagmyrentränaren Niclas Torstemos sjuåring Pydin blir favorit.
Torstemo står inför något som kan bli en höjdpunkt på karriären. Ett SM-tecken och en segercheck på en kvarts miljon är inom räckhåll med formdjuret Pydin.
- Nu när Månprinsen är skadad och ute ur bilden tycker jag väl att han ska ha en bra chans. Jag har absolut en häst som har kapacitet att vinna. Men det har också hänt förr att inte bästa hästen vinner, säger Niclas Torstemo som spikar sin egen häst i tipset Fem Tippar V75.
Pydin hade tre raka segrar då segerraden bröts i den senaste starten. Sjuåringen är ingen renodlad sprinter och i Bollnäs blev det förlust över kort distans mot Odd Herakles, Norges för dagen bästa kallblod.
Även Roli Eld hann före i mål, en annan nork häst.
- Det var några som var alldeles för bra den dagen. Pydin blev också hängande i tredjespår mest hela tiden första 800 meterna och fick sedan gå i dödens. Hästen vart trött helt enkelt och det var han ursäktad för, säger Niclas Torstemo.

Kan bli hyfsad resa
2640 meter i lördagens SM passar bättre. Ove A Lindqvist kör som vanligt men sinkas av ett sjundepår bakom bilens vinge.
Pydin är inte heller någon startkatapult. Torstemo hoppas att Pydin slipper slita allt för mycket i spåren på lördag som senast.
- Ove har två och ett halvt varv på sig att göra något åt det där spåret. Det bästa vore om han inte fick allt för vida spår utan kommer ner i mitten någonstans och får sitta där lämpligt länge. Han är ju inte beroende av någon ledning utan går lika bra i ryggar.

Tuffast på lördag?
Alla de bästa svenskfödda är med på lördag. Torstemo får det till att det egentligen bara är Månprinsen som saknas.
Tuffa motståndare men han tror sig träna den tuffaste hästen.
- Pydin är väl den här som varit med och mött de allra bästa hela tiden. Även de bästa norrmännen. Många av de som är med på lördag är jättebra och vinner mycket lopp men de har ju inte härdats mot eliten än riktigt.

Downperiod i fjol

Pydin har varit med i SM på Bergsåker två gånger tidigare utan större framgång. I loppet i augusti i fjol sågs hästen i dödspositionen och slutade sjua. Sjuåringen är stark men mer än en sjundeplats efter den resan var inte att begära. Särskilt inte som Pydin var "sämre" den dagen.
- Vi hittade inget fel på honom men just i SM och i några starter under hösten var inte i närheten av kapaciteten han har.  Så vi ställde av honom i början av december och efter några månader kom han igång och började starta igen. Peppar, peppar så har han bara gjort bra lopp hittills i år.

Extraväxlar för framtiden
Hagmyrentränaren tror att Pydin har nära nog toppform och hoppas att den håller i sig över lördagen. Balansen blir barfota bak igen och även i övrigt samma utrustning som på slutet.
- Han tränades inte för några vråltider som tre- och fyraåring och går ju fortfarande med järnskor och fast bomull i öronen. Så vi har mycket sånt att ta av framöver om vi vill. Det bästa med honom är att han är så pass komplett. Han är både stark och snabb och oöm för positioner. Tidigare hade han problem med att han var osäker och hade ju onödigt hög procent på galopper då. Men det har han ju rättat till ordentligt och har ju inte tagit ett felsteg i år exempelvis, slutar Hagmyrentränaren som har en hel del att hoppas på inför lördagens SM.
SM-giganter på senare år har varit just rasens bästa. Skadade Månprinsen A.M. har vunnit loppet sex gången. 2016 vann Odin Tabac och bröt av sviten och då var kallblodskungen trea.
Järvsöfaks tog tio SM-guld 1999-2009. Nordgubben bröt av med en seger 2004 då Järvsöfaks inte var med i loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men d&..


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men där blev det galopp och diskvalifikation i försöket. Sedan dess har den sjufaldige miljonären inte synts till på tävlingsbanan. Den sjuårige valacken har drabbats av en skada som man inte hittar felet nu. Nu är han iväg på rehabträning med simträning hos Caroline Holm på Hagmyren. Detta rapporterar Travronden.
– Han har en mystisk skada som kommit och gått hela året och han blir inte av med det. Han kan bli halt utan orsak till och från och vi hittar inte problemet trots flertalet genomgångar. Han hade även det här innan seger på 1.09,6, säger Daniel Redén till Travronden.
– Jag vill att han simmar i en månad eller två för att se om det blir bättre. Jag har haft ett par hästar hos Caroline Holm och de som kommit tillbaka från henne efter skada är i riktigt bra skick, fortsätter Redén till tidningen.
Heavy Sound har vunnit 19 lopp på 41 starter och sprungit in drygt 7,5 miljoner kronor.

Kanal 75


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge p&..


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge på torsdag. Det är Bjerke som har hand om värdskapet innan V75 fortsätter på fredag på Bergsåker och kulminerar med Multijackpoten på samma bana på lördag.
Men nu ska vi avhandla torsdagen och en kille som har flera intressanta hästar till start är Bjerke-tränaren Anders Lundström Wolden. Så sent som i förra veckan presenterade han en V75-vinnare på Solvalla i samband med Jubileumspokalen. Det var Captain Morgan som speedade till seger i den avslutande avdelningen för Åsbjörn Tengsareid. Captain Morgan vann även V75 under Oslo Grand Prix-dagen tidigare i sommar och har tagit fyra segrar i år på åtta starter.
– Captain Morgan (V75-6) har varit väldigt bra i alla loppen i år. Han har utvecklats fint och även om han främst är speedig så tycker jag att han numera är komplett. Senast fick han ett fint lopp och spurtade ner bra hästar till slut. Det var nog det bästa loppet som han har gjort, säger Anders Lundström Wolden.

”Tror han gör ett topplopp och sänker sitt rekord”
– Han har bara startat över längre distanser och voltstart i de fem senaste starterna. Nu är det andra förutsättningar med medeldistans och autostart men han hade samma för sex starter sedan och då vann han i Leangen. Då var han snabb iväg och kördes till täten.
– Jag tror att han gör ett topplopp och kan sänka sitt rekord. Hästen gick ett lugnare jobb i dag (måndag) och såg bra ut. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det jänkarvagn nu när det är bilstart. Det har varit vanlig vagn varje gång som det har varit voltstart. Men han har gått i jänkarvagn tidigare. Jag tycker att han är en av de som kan vinna, säger Anders.

”Gjorde ett topplopp från dödens senast”
Bjerketränaren tycker sig ha en lika het vinstchans i Abrakadabra i den femte avdelningen. Det är en fyraåring som har vunnit fem lopp på åtta starter i år. Senast var han trea från dödens och nu har han spår fem bakom bilen.
– Abrakadabra (V75-5) hade haft en halsinfektion och varit ifrån lite inför den senaste starten och inte gått några tuffare jobb. Med tanke på det så gjorde han ett topplopp från utvändigt om ledaren. Han knäckte ledaren men fick släppa två hästar förbi sig som smugit med bakom. Det känns som att han har gått framåt med det loppet i kroppen och hästen känns väldigt fin i jobben faktiskt. Han är snabb från start och går bäst i ledningen eller i dödens. Inga ändringar och jag tycker att han och Captain Morgan är mina bästa chanser.

Vad säger du om Cash Okay som startar i den tredje V75-avdelningen från spår fyra bakom bilen? Han var senast med i Åby Stora Pris utan att räcka och möter nu Ferrari B.R. och Lionel.
– Cash Okay (V75-3)
tappade lite i starten på Åby och fick lägga en speed för att komma ifatt. Han gick sedan ett bra lopp men det var en omöjlig uppgift i en snabb avslutning mot så bra hästar. Nu när spåren blev som de blev i det här loppet är han inte borta. Ferrari B.R. och Lionel fick ju elva respektive tolv och vi står i det främre ledet. Det kanske kan bli svårt att vinna men han är en av fem, sex hästar som kan göra det.

Du har även med två hästar i ett av kallblodsloppen, chanserna där?
– Will Prinsen (V75-4)
fick en dålig start senast och han är lite för entaktad för att räcka till i loppen. Han galopperade bort en premie på upploppet och här kan han vara med och kämpa om platserna bakom Ulsrud Tea. Det finns ingen som slår den hästen här, hon står i en klass för sig. Det är bara Odd Herekles och Roll Eld som är bättre av kallbloden i Norge. Den långa distansen är i alla fall ett klart plus för han är stark.
– Sjökongen (V75-4) har gjort bra lopp hela året och har fin form men det är samma sak där, han är med och kämpar om platserna bakom Ulsrud Tea. Inga ändringar, säger Anders Lundström Wolden.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 1640/11 5 15.9 1331
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 Google Google   [s 7] 1640/8 0 15.2 495
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Apollonia Apollonia   [s 4] 1640/9 0 g 54
2015-12-17 2015-12-17 Åby-6 Zlatan C.K. Zlatan C.K.   [v 7] 2160/8 0 17.3g 174
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Peek's Ture Peek's Ture   [v 6] 2140/6 str
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Pamela Ali Pamela Ali   [s 7] 2140/9 0 14.2 495
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Attack Diablo Attack Diablo   [v 5] 1640/3 2 12.1 219
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Zlatan C.K. Zlatan C.K.   [v 7] 2140/6 3 15.5 493
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Going Young Going Young   [v 7] 2140/8 0 g 117
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Hinnifatt Hinnifatt   [s 4] 2140/1 0 20.1 470
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Super Cliff Super Cliff   [v 9] 1640/9 0 16.6 784
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-4 Always Herself Always Herself   [s 9] 2140/3 0 17.9 1842
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 4] 2140/10 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-2 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/7 str
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Staro Hangover Staro Hangover   [s 5] 1640/1 6 14.0 68
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-11 Spirit Laser Spirit Laser   [v 6] 2140/5 1 14.2 27
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Easy to Win Easy to Win   [s 6] 2140/4 0 15.1g 149
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Upminster Upminster   [v 7] 2140/6 0 18.0g 1624
2015-10-15 2015-10-15 Åby-8 Niveau Niveau   [v 6] 1640/1 0 13.7 1042
2015-10-15 2015-10-15 Åby-3 Staro Hangover Staro Hangover   [s 5] 1640/2 2 14.6 44
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-6 Attack Diablo Attack Diablo   [v 5] 1640/9 4 12.8 611
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Easy to Win Easy to Win   [s 6] 1640/3 6 14.3 62
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Bravo Magic Love Bravo Magic Love   [s 5] 1640/4 1 15.1 29
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-5 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 5] 2140/12 3 15.4 33
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Spirit Laser Spirit Laser   [v 6] 2140/2 1 15.8 24
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Tai Decision Tai Decision   [v 6] 2140/6 8 117
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2140/7 C 0 16.1g 229
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Fabrica Pellini Fabrica Pellini   [s 5] 1640/8 C 4 14.0 70
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 And here I Am And here I Am   [v 4] 1640/9 B 6 14.6 87
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Chevalier du Nord Chevalier du Nord   [v 8] 2140/10 D str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/8 C 0 15.2 130
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 8] 2140/4 B 2 15.4 140
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Kim's Tab Kim's Tab   [s 3] 2140/2 C 0 g 28
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Bravo Magic Love Bravo Magic Love   [s 6] 2140/3 C 2 15.5 154
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 High Colours High Colours   [v 5] 2140/2 D 3 15.7 545
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Sputnik Sputnik   [v 7] 2140/9 B 1 14.8 75
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Ethiopia River* Ethiopia River*   [s 5] 2140/1 D 4 13.6 141
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Black Beluga Black Beluga   [v 3] 2140/1 A 1 18.0g 17
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-10 Tudor Tudor   [v 6] 2140/7 D 4 17.9 113
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 The Pearl The Pearl   [s 8] 2140/4 C 8 21.2 74
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Razzle Ås Razzle Ås   [s 4] 2140/8 B 2 15.0 214
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2640/4 D 6 15.6 1403
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Najs Looking Lady Najs Looking Lady   [s 5] 2140/1 D 0 20.7g 174
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 1640/6 B 6 15.2 132
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Ethiopia River* Ethiopia River*   [s 5] 2140/12 B 1 13.7 177
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-6 The Hooligan The Hooligan   [v 6] 2140/6 D 0 15.8 514
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-1 Global Timezon Global Timezon   [s 3] 2140/6 D 0 g 69
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 4] 2140/4 C 8 18.7g 92
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Secret Mission Secret Mission   [v 5] 2140/4 B 8 16.2 32
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/3 D 8 17.1 340
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-2 Hantorps Calvados Hantorps Calvados   [v 7] 2140/7 D 0 16.2 456
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 2140/3 B str 299
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/7 C 0 14.1 259
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 5] 2640/1 C 6 15.8 137
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-2 Victorious Victory Victorious Victory   [v 7] 2140/2 D str
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-10 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2180/10 D 0 18.3 813
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Victorious Victory Victorious Victory   [v 7] 2140/8 C 1 15.1 269
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-9 Smashing Lind* Smashing Lind*   [s 7] 2640/4 D 4 15.0 610
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/15 C 5 15.5 840
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Always My Partner Always My Partner   [v 5] 2640/10 C 2 17.5 76
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Dynamit Life Dynamit Life   [v 3] 2640/12 A 6 18.7 40
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Thor Mosebo* Thor Mosebo*   [v 6] 2140/8 B 4 14.9 86
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/7 C 0 14.5g 240
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 2140/10 B 8 15.0 158
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 6] 2140/6 D str
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 2640/9 B 2 15.5 27
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/8 D 0 21.0g 168
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/7 D 0 18.8 363
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Dacke Håleryd* Dacke Håleryd*   [h 9] 2700/14 D 4 15.4 139
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/4 B 6 17.9 118
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Ippeun Agassi Ippeun Agassi   [s 4] 2140/4 D 6 17.7g 362
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 5] 1640/12 C 4 15.1 768
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-3 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 2140/5 B 1 13.7 58
2016-05-25 2016-05-25 Åby-3 Onyx Bi* Onyx Bi*   [v 8] 2640/3 D 5 16.8 402
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 6] 2140/7 B 5 14.6 58
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/3 D 6 16.2 1100
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 One Way Face One Way Face   [s 5] 2160/6 C 8 15.7 506
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Spirit Laser Spirit Laser   [v 7] 2140/2 B 6 14.0 44
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/6 D 0 15.2 522
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 The Pearl The Pearl   [s 8] 2140/5 B 6 18.0g 37
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Emotion Boshoeve Emotion Boshoeve   [s 5] 1640/15 A 0 15.5 222
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2140/3 D 0 g 143
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Google Google   [s 8] 1640/5 D 4 15.4 431
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/8 D 4 15.2 208
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-5 Newport Brodde Newport Brodde   [v 4] 2140/11 C 0 16.7g 378
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/4 A 6 16.4 27
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/3 A 7 18.1 51
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Easy to Win Easy to Win   [s 7] 2140/4 C 2 16.4 80
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/5 C 1 16.2 134
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-7 Hades Håleryd* Hades Håleryd*   [v 5] 1640/3 A 1 12.1 36
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/11 C 0 17.6 295
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/5 D 6 15.5 410
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Lady Dream Fame Lady Dream Fame   [s 7] 2140/2 D 0 g 298
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/6 C 0 g 217
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-2 Bella S.T. Bella S.T.   [s 6] 1640/3 B 1 17.4 17
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 1640/10 D 0 14.9 903
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Genghis Khan Genghis Khan   [v 5] 2640/1 B 2 15.6 258
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Smaragd* Smaragd*   [s 7] 2140/6 C 1 15.5 20
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/15 A 4 15.5 235
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 2140/8 B 5 15.8 160
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2640/11 D 0 20.4 3465
2016-01-20 2016-01-20 Åby-9 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/2 B 0 16.4 115
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Linges Alladin Linges Alladin   [v 8] 2640/12 D 0 20.8 2098
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/6 D 0 14.6 745
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2140/4 D 0 16.5 778
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/1 C 2 14.7 41
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 My White Eagle My White Eagle   [s 7] 1640/4 C 0 15.3 172
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-5 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 5] 1640/3 C 4 14.6 130
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Bonete Bonete   [s 4] 2140/9 A 2 14.8 50
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Sladdie Sladdie   [v 7] 1640/2 D 8 16.8 537
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-2 Fine Lane Fine Lane   [s 3] 2640/8 C 0 18.1 278
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Thunder Bull Thunder Bull   [v 5] 2140/12 C 5 16.4 46
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Poplar Broline Poplar Broline   [v 5] 1640/11 B 0 16.3 49
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Bonete Bonete   [s 4] 2140/5 B 0 15.2g 27
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Juliana Juliana   [s 5] 2140/5 C 4 15.9 162
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Volita Go* Volita Go*   [s 4] 2140/2 C 6 15.2g 69
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Empress Ås Empress Ås   [s 5] 2140/3 C 7 19.0g 35
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 5] 2140/9 D 2 14.6 296
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 7] 2140/1 B 3 14.4 57
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 2140/2 D 2 16.2 65
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Juliana Juliana   [s 5] 1640/3 B 3 12.4 96
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Global Tenderness Global Tenderness   [s 4] 1640/5 C 1 12.9 79
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Bonete Bonete   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 49
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 1640/6 D str
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 1609/5 D 4 12.5 95
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 No Lane No Lane   [v 4] 2140/3 C 4 14.0 48
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/3 D 0 13.0 949
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-5 Bella S.T. Bella S.T.   [s 7] 2140/1 D str
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 6] 1640/5 D 6 12.7 162
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-4 Sputnik Sputnik   [v 8] 2160/8 C 0 14.4 232
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Poulter Poulter   [v 4] 2140/11 B 0 g 29
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-7 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 1640/2 C 0 14.9 55
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 1640/10 D 7 15.0 895
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/1 D 0 15.7 1491
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 2140/12 B str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Dynamite Diablo Dynamite Diablo   [v 4] 2640/2 C 3 16.9 34
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-5 Linges Alladin Linges Alladin   [v 8] 2140/10 D 4 14.0 708
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Angie Simoni Angie Simoni   [s 5] 2140/11 B 0 13.2 132
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 One Way Face One Way Face   [s 6] 2140/10 B 5 17.3 56
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Tudor Tudor   [v 7] 2140/10 C 5 70
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Global Tenderness Global Tenderness   [s 4] 2140/6 B 0 16.4 31
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-11 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 1640/3 B 3 13.7 38
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 Genghis Khan Genghis Khan   [v 6] 1640/3 C 5 17.0 65
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/5 D 5 16.8 288
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 5] 2640/6 B 5 19.4 72
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Gigi Follo Gigi Follo   [s 5] 2140/5 B 6 16.6 131
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 Running Young Running Young   [v 8] 1640/2 C 4 13.5 416
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2640/4 B 0 g 100
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-4 Ritz Guiness* Ritz Guiness*   [s 5] 2140/3 D 5 15.8 305
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 5] 1640/4 C 0 15.4 498
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-6 Windson Yankee Windson Yankee   [v 7] 2140/9 C str
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2140/11 D 0 15.4 248
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Sputnik Sputnik   [v 8] 2140/11 C str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-7 Com Tuff Com Tuff   [v 3] 2140/8 C 0 g 237
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Flynn Rider Flynn Rider   [v 6] 2140/11 C 4 17.4 779
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 1640/1 C 0 12.2 253
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 1640/4 D 0 g 383
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/13 A str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 5] 1640/1 B 5 15.3 60
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Sultan C.N. Sultan C.N.   [v 9] 2140/5 D 0 g 338
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/1 B 3 14.1 72
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/5 B 0
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-8 Cashie Cashie   [s 5] 2140/4 A 3 15.6g 21
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 New Moon Pellini New Moon Pellini   [v 6] 2140/6 D 0 15.0 452
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/15 D 0 16.1 901
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Secret Mission Secret Mission   [v 7] 2140/7 B 0 15.3 54
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Cashie Cashie   [s 5] 2140/3 B 2 17.1 14
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/3 D 0 18.5 515
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/2 D 5 14.4 152
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2080/1 B 3 14.6 34
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Bonete Bonete   [s 5] 1640/3 C 0 12.4 92
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-3 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/3 C 0 18.4g 532
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/11 C 2 14.4 80
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 2140/9 D 0 g 661
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/12 B 2 14.7 49
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 5] 2140/3 B 5 15.3 50
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Colour of Love Colour of Love   [s 7] 2140/1 C 3 15.9 38
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Vestale d'Esi Vestale d'Esi   [s 4] 2140/2 D 0 g 62
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Delicious Brown Delicious Brown   [v 9] 2140/9 D 6 15.6 852
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/10 C 6 14.1 253
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/3 D 5 18.2 620
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Tipp Off Tipp Off   [s 5] 2140/3 D 0 17.9 521
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Global Science Global Science   [v 6] 2660/8 B 0 17.0g 187
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/9 C str
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/11 B 1 15.6 24
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-3 Powderfinger Powderfinger   [v 5] 2140/1 C 3 14.9 52
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2640/4 C 1 14.2 101
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-6 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 1640/2 D 1 12.9 29
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 3413
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Baby Princess* Baby Princess*   [s 6] 2140/7 D 0 17.1 386
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 6] 2140/1 D 2 16.9 305
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Global Voyager Global Voyager   [v 4] 1640/10 C 6 15.1 65
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Com Tuff Com Tuff   [v 4] 2140/7 A 0 g 16
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/4 D 0 18.4 950
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2160/13 B 0 17.0 861
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Silent Hill Silent Hill   [v 5] 2140/7 B 1 14.9 30
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Magic Happens Magic Happens   [v 6] 2140/10 A 6 16.6 54
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/6 D 0 20.3g 156
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Staro Let's Dance Staro Let's Dance   [s 5] 2140/1 D 0 g 450
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/9 D 4 18.0 162
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-12 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/6 D 5 19.3 87ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se