V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-11-15 2019-11-15 Romme-8 Global Villy Global Villy   [v 4] 1640/3 D
2019-11-15 2019-11-15 Romme-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/6 C
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/4 B
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/3 C
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-1 Dynamite Maxi Dynamite Maxi   [s 4] 2140/5 B

Nyheter för travkusk


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna. Åtta system belönades m..


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna.
Åtta system belönades med dryga miljonen på V86, spelet som faktiskt lett till miljonutdelning sex av de senaste åtta omgångarna.
Att Kaj Widell var en kusk i flytet efter tisdagens dubbelseger på Solvalla kanske var draget för många. Solvallakusken satt bakom sexåriga stoet C.R.Nobless i ett sprinterlopp för ston som tjänat mellan 160 000 och 340 000 kronor.
Från femtespåret bakom bilen sände Widell till ledningen med dalastoet som ledde loppet runt om. Segertiden 1.12,0 över 1640 meter auto var ett nytt rekord för hästen.
- Hon har aldrig varit bättre. Jag vet ju hur startsnabb hon är och tänkte att jag skickar väl iväg henne trots att jag inte kunde de andra hästarna. I och med att det var 1600 meter ville jag prova i ledningen och det visade sig vara rätt  i dag i alla fall. Hon kan vara lite vek sista 50 men nu hade jag ett sådant grepp att jag aldrig var orolig, sa segerkusken.
C.R.Nobless – spelad endast på fem procent – ägs och har fötts upp av familjen Ruusunen. Hannele Ruusunen är amatören med licens på Rommetravet som tycks ha hittat den rätta melodin med hästen på slutet.
Onsdagens seger var stoets tredje på 68 starter i livet, varav två har kommit inom en månad.
- Vi har tränat lite annorlunda. Jag var egentligen aldrig orolig! sa en mycket glad Hannele Ruusunen.

Goop tog starten
Det kom en hel del nederbörd i Stockholm och banan var något vansklig.
Ribaude kunde v i s s t ta ledningen från innerspåret. Ganska enkelt till och med vilket få trodde på förhand inför V86-2. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 första 500 mattades heller inte den sexårige valacken utan tvärtom stack undan på pigga ben över upploppet för Björn Goop.
Favoriten Vine Vision fick trava utvändigt och galopperade som slagen på upploppet. Segertiden 1.13,3 över 2140 meter, auto.
- Visst kan han öppna! Han har varit med i V75 flera gånger och varit bra och mött tufft motstånd i år. Han har tränat bra också och kanske gick ner i klass till det här loppet också, summerade Björn Goop den snygga segern med hästen som ägs av Three Kings HB i Vimmerby.
Ett väl samlat fält gick in i den sista kurvan i trekilometersloppet på kupongen. Tyson Dimanche hade bidat sin tid i fjärdeparet utvändigt och avgjorde med att spurta tyngst och snabbast för Carl Johan Jepson. Halmstads Magnus Dahlén tränar valacken som brukar visa sig riktigt bra då han travar hela vägen.
Dom Perignon hade inför onsdagen vunnit fyra av de fem lopp han gått i ledningen. Nu körde Torbjörn Jansson för första gången och använde sig av den taktiken igen vilket resulterade i en lätt seger. Per-Erik "Bullen" Pettersson, tidigare proffs på Solvalla, tränar och äger.

Franklin har börjat leverera
På Jägersro var kvällens största favorit Franklin Face överlägsen efter tidig ledning för Adrian Kolgjini. I den senaste starten fick duon svar i spetsstriden, togs upp och hamnade bakom hästar.
På onsdagen gick det lugnare till. Adrian Kolgjini kunde lugnt ta över efter 600 meter och ryckte undan med några säkerhetslängder till slut.
Franklin Face har alltid lovat mycket men det är först som valack hästen har börjat leverera på en högre nivå.
Tränaren Lars I Nilsson pustade ut.
- Han var ojämn tidigare utan den där extra ”kicken”. Nu får vi hoppas att det här bär riktigt högt upp för vi har mycket att ta av ännu och kapaciteten finns, sa Jägersrotränaren
Fältets enda sto vann V86-5 där endast åtta hästar kom till start.
Stonewashd Diamant har prickat toppformen på slutet och årets två segrar har ramlat in i starterna tio och elva för året.
Johan Untersteiner körde pappa Peters häst och väntade med speeden till det återstod 600 meter av loppet. Framme i täten hade Peter Ingves fått hålla ett ganska högt tempo med Cobbys Olifant och Stonewashd Diamant kunde vinna enkelt efter att ha rundat fram utvändigt i den sista kurvan. En rejäl insats av det tyskfödda stoet.
- Det passade oss bra att det kördes där framme i början och det bet bra för henne när jag styrde på, sa Johan.
Peter Untersteiner vann det inledande V86-loppet med treåriga stoet Strangerinthenight och tog en dubbelseger under kvällen.
Ken Ecce vikarierade i sulkyn för Steen Juul och skickade upp Enjoy The Game utvändigt ledaren. Lekande lätt för den treårige hingsten i ett lopp för hästar med högst 130 000 kronor intjänat.
På V86 återfanns endast åtta system med alla rätt. Åtta rätt betalade 1 000 558 kronor, för sju rätt fick man 3 955  kronor och för sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Villiam vann Svenskt Travkriterium på en världsrekordtid för treåringar. Efter blott fem starter som fyraåring segrade hästen i..


Villiam vann Svenskt Travkriterium på en världsrekordtid för treåringar.
Efter blott fem starter som fyraåring segrade hästen i finalen av Europaderbyt på Vincennes i oktober, vilket också blev den sista starten 2018.
En lång tävlingsfrånvaro följde och i år är Villiam segerlös efter tre starter. I EM för femåringar i Helsingfors för några veckor sedan kroknade han som storfavorit efter en löpning utvändigt ledaren och slutade oplacerad.
Solvallatränaren Timo Nurmos säger till franska facktidningen Paris Turf att Villiam nu är fit for fight igen.
- Han kunde inte göra sitt bästa i Finland eftersom han var sjuk. Efter det fick han en paus på två veckor och från och med nu är allting tillbaka till det normala. Efter att ha ökat på hans träning vart efter känns han i riktigt bra form igen, säger Timo Nurmos till Paris Turf.
Storstjärnan Readly Express vann femåringsloppet Prix Tenor de Baune på självaste julafton 2017. Två starter efter det stod han som segrare i Prix d'Amerique.
Timo Nurmo kan inte svara på när Villiam ska åka ner till Frankrike för uppladdning och träning. En seger i femåringsloppet ger en friplats i Prix d'Amerique.
- Inget är bestämt men han kanske går direkt ut i Prix Tenor de Baune. Det vore trevligt om det kunde bli samma upplägg som med Readly Express, säger Nurmos till den franska hästsporttidningen.
I slutet av femåringssäsongen har Villiam endast gjort 15 starter i karriären, varav sju slutat med seger. Hästen har tjänat 6,2 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Fa..


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.
I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Favoriten Sayonara blixtrade direkt till ledningen och fick press genom svängen av utvändige Custom Chenal innan denne gled ner i rygg på ledaren. Första 500 metrarna travades efter snabba 1.10 – i ett tvååringslopp. Sayonara fick sedan dämpa tempot ordentligt och varvade på 1.17,4. Då lyfte Björn Goop ut Custom Cheval utvändigt om ledaren och det blev en duell på slutvarvet. Custom Cheval tryckte på hårt utvändigt och krossade ledaren. Sayonara var slagen in på upploppet men då kom istället dennes stallkamrat Vici Volantes (Fredrik Wallin tränar) farande. Han närmades sig Custom Cheval men segern var aldrig i fara. En ruggigt bra insats av hästen som tränas av Henry Rorgemoen i Norge. Vinnartiden blev 1.16,3/2140a på en kladdig bana, och förstapriset var 100 000 kronor. Vici Volantes blev tvåa och Sayonara höll till tredjeplatsen.
– Han har ju åkt dit på mållinjen ett par gånger och gjort jättebra lopp utan att förstå vad det går ut på. I dag kändes han mer fokuserad och förstod vad han skulle göra, sa Björn Goop.
– Det gick väldigt sakta efter ett varv och min häst är väldigt stark och vältränad. Jag gick ut för att köra i ett jämnt tempo på styrka än att köra på kort speed. Hästen är väldigt välutvecklad både fysiskt och psykiskt.

My New Chapter förkrossande överlägsen
I V64-avslutningen fick publiken se en imponerande uppvisning av My New Chapter och Jorma Kontio. Hästen gjorde andra starten i sin nya regi Timo Nurmos och det blev en överlägsen seger. Ifrån sina 20 meters tillägg forcerade Kontio My New Chapter till ledningen efter ett varv och sedan var det bara en häst på banan. Segermarginalen blev drygt 50 meter i mål och hästen såg i det närmaste okörd ut. Detta trots en suverän segertid på 1.13,9 över distansen 2160 meter i voltstart. Förstapriset var 60 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter o..


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter och de tre främsta i loppet är direktkvalificerade till Prix d’Amerique. Det anmäldes 33 hästar och efter första strykningen under tisdagen återstår det 26 hästar. En av dem är den svenske derbyvinnaren Who’s Who som efter segern i Jubileumspokalen har tränats med sikte på en vinter i Frankrike. Tränaren Pasi Aikio uttalade tidigt att drömmen och målsättningen är att starta i Prix d’Amerieue, sista söndagen i januari. I lördags blev den femårige hingsten avelsvärderad och fick 83 poäng, vilket är ett högt skattat avelsvärde. Nu finns han på plats på träningsanläggningen Grosbois utanför Paris.
– Who’s Who åkte ner i söndags och kom fram måndag morgon. Nu är han på plats hos Ron Kuiper på Grosbois och allt har gått bra så här långt. Resan gick bra och hästen har ätit och druckit som han ska, säger Pasi Aikio.
– Skötaren Jenny är med och hon kommer att köra Who’s Who lite under veckan. Men som det känns just nu så kommer han att starta på söndag.

”Har inte varit trött efter något lopp i år”
Who’s Who har gjort fem starter i år och tagit fyra segrar och en andraplats (tvåa i gulddebuten i Mantorp efter en vass spurt). Den största triumfen kom i Jubileumspokalen den 14 augusti och efter den miljonsegern har hästen inte startat.
– Allt har gått enligt planen så här långt i år. Han har gått i mål i alla lopp utan att vara trött och det har varit nyttigt för honom. Det första stora målet var Jubileumspokalen och därefter har hästen bara tränat. Han har fått mycket tung träning i tryckvagn och har även tränat lite lättare på slutet för att få ner hästen i fart och uppåt i form. Jag har kört ett 1.17,5-jobb över full distans på Solvalla med honom och då avslutade han sista varvet efter 1.14,6. Det gjorde han på ett bra sätt och det kändes som att han var på hugget.
– Hästen känns fin och alla förberedelser inför Frankrike har gått som det ska. Men han kommer inte att vara i någon toppform nu i det första loppet på söndag. Det saknas matchtempo eftersom han är så mycket tungt tränad så det är möjligt att han kan vara lite småseg. Vi får ta det här loppet lite som att han är med för att lära och Örjan får lägga upp hur han vill köra. Det lägger jag mig inte i men vi kommer att köra barfota runt om, säger Pasi Aikio.

Prix Tenor de Baune första huvudmålet
Who’s Who har sprungit in nästan sju miljoner kronor och mer kan det således bli i de penningstinna loppen på kolstybben på Vincennes. Planen är att hästen ska stanna i Paris hela vintern med sikte på de störta loppen. Bland annat Prix d’Amerique men det första stora målet är femåringsloppet Prix Tenor de Baune den 22 december.
– Det är huvudmålet i år att han ska vara i bra form till det stora femåringsloppet. Vinnaren i det loppet får också ett frikort till Prix d’Amerique. Hästen ligger väl på gränsen att komma med i Prix d’Amerique annars på intjänade pengar, men vill man vara helt säker måste man kvala in i något av B-loppen genom att vara bland de tre främsta. Jag kan inte vara annat än nöjd så här långt och det blir spännande, säger Aikio.
Den definitiva startlistan till Prix de Bretagne blir klar på torsdag. Med i startlistan än så länge är bland annat årets Prix d’Amerique-vinnare, Belina Josselyn.

Michael Carlsson, Kanal 75


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärns..


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärnstoet Camilla Highness. Den skadedrabbade valacken har tagit tid på sig och började inte tävla förrän i år som sexåring. Det har blivit fyra segrar och en andraplats på åtta starter och senast imponerade han vid en överlägsen seger. Trots en dryg inledning i tredjespår genom första kurvan innan ledningen kunde övertas, försvann han ifrån konkurrenterna till slut utan att förta sig.
– Peter Highness (V86-6) är en bra häst som jag tycker väldigt mycket om. Det finns en hel del utveckling kvar i honom innan taket är nått och kontot är fullt. Framförallt över längre distanser för han är mer stark än snabb än så länge. Han går fortsatt med skor och fast huva med gummitutar i så det finns flera växlar kvar att dra, säger Oskar Kylin Blom.
– Senast körde jag mest på safety i början för jag misstänkte att jag skulle få överta ledningen. Sedan pullade jag upp på mellanvarvet och fick köra ganska sakta innan jag drog på under slutvarvet. Då fick han löpa på lite och vann med gott om krafter kvar. När han har tagit sina segrar har han bara malt på hela vägen.

”Tror inte de vill ha mig utvändigt”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. Den kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 13 miljoner kronor enbart på åtta rätt. Peter Highness är andrahandsfavorit i skrivande stund i den sjätte avdelningen. Han har spår fyra på startvolten och distansen är 3140 meter.
– Jag tycker på förhand att det är bra chans att han får ledningen. De som är invändigt borde ha respekt för honom och släppa och det låter som att de ska göra det. Jag tror inte att de vill ha mig utvändigt för då kommer jag att hålla ett hårt och jämnt tempo. Får han ledningen så säljer han sig dyrt och då blir han svårslagen.
– Hästen känns fin hemma i träningen och precis likvärdigt som inför senaste starten. Men han är ingen häst som glänser direkt. Det kan vara lite galopprisk i första sväng men i volten är det inga problem. Enda gången var när han hade innerspår och blev utkörd när han inte ville volta. Men han öppnade bra från spår fyra på Färjestad så läget är inga problem. Det är bara in i första sväng man får passa honom litegrann. Vi gör inga ändringar utan skor runt om igen, säger Oskar Kylin Blom.

Michael Carlsson, Kanal 75


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett kn&a..


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett knä.
Efter sju veckor av vila och på senare tid hård träning är det nu dags för 28-åringen att göra comeback. Björn Goop har anmält stallets Shorthanded Jag till ett montélopp på Rommetravet fredag kväll och Sofia Adolfsson ska rida.
Samarbetet med stall Goop fortsätter.
- Det känns jättebra att jag ska få rida åt Björn. Han har alltid varit mig trogen och alltid satt upp mig i loppen när det varit läge och vi har haft ett jättebra samarbete. Travet rullar ju precis som vanligt även om inte jag är med. Jag märkte fort när jag var borta att jag skulle få jobba för att ta mig in igen och få rida i samma omfattning som jag gjorde innan skadan, säger hon.

Vill köra mer
Under Sofia Adolfsson bortavaro har Gävletravets Emilia Leo ryckt i montéligan. Leo har fram till 11 november tagit 47 segrar på 123 starter och ridit in 2,7 miljoner kronor.
Sofia Adolfsson innehar emellertid fortfarande andraplatsen i ligan med sina 27 segrar på 117 starter.
- Knäet känns jättebra och mitt mål är så klart att rida i den utsträckning jag gjorde förut, gärna utveckla det ytterligare och även köra mer lopp, inte bara rida.

En vinnarskalle
Örebrolicensierade Sofia Adolfsson inleder från ett åttondespår i voltstart i V64-2 på fredag kväll. Shorthanded Jag ska få prova monté för första gången i karriärens 37:e start.
- Jag tycker att loppet på fredag ser tufft ut. Det är duktiga tjejer som är med och rider och det är väldigt fina hästar, samtidigt som min häst är ett osynat kort i den här disciplinen. Men jag hoppas att min vinnarskalle ska räcka hela vägen. Jag kan i alla fall garantera att ingen i loppet kommer att vara mer taggad än jag i alla fall!

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 3160/5 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/3 str
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/1 6 18.2 50
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2660/6 1 17.1 13
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/10 6 15.3 31
2015-12-02 2015-12-02 Åby-6 Monte Major Monte Major   [v 8] 1640/9 0 14.1 102
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 1640/3 0 13.6 79
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2640/7 str
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/6 1 17.2 72
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-2 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2660/8 1 15.9 20
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-5 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2640/1 3 16.3 34
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/7 0 g 32
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2160/13 7 17.1 45
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 1640/8 str
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-8 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2140/8 0 15.8 562
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 3140/6 4 15.1 76
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-1 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/4 2 18.8 97
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-4 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2640/3 1 15.6 29
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/10 0 13.5 376
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2140/6 0 15.7 32
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1609/11 D 0 14.3 648
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/5 D 6 15.9 562
2016-12-14 2016-12-14 Bjerke-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2100/7 B 2 54
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 D 0 14.5 450
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 D 6 17.4 296
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-2 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/11 B 0 g 265
2016-11-29 2016-11-29 Åby-1 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/9 A 0 g 42
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/2 C str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/9 A 3 14.8 74
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/3 C 6 16.5g 249
2016-11-17 2016-11-17 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/1 D 5 12.3 108
2016-11-17 2016-11-17 Åby-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2640/2 D 4 17.1 167
2016-11-09 2016-11-09 Åby-4 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/3 B 2 15.8 38
2016-11-09 2016-11-09 Åby-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/5 B 5 17.5 119
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-5 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/1 A 6 16.0 102
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/5 C 2 16.7 115
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/5 B str
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 C 2 14.4 250
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/4 B 2 17.8 35
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-6 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2140/5 D 0 g 502
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/2 B 4 13.4 340
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/8 B 6 15.5 878
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2640/10 C 2 16.2 79
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/10 C 3 15.3 386
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 Global Tess Global Tess   [s 3] 1640/6 B 4 14.9 78
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/3 D 6 16.4 283
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/7 B 3 18.6 21
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/10 A 3 15.2 38
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2080/7 D 0 g 146
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2100/6 B 3 14.1 44
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/6 C 3 16.5 35
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/1 D 3 17.4 118
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/4 A 2 13.9 68
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/1 B 2 16.5 29
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2640/1 C 0 g 53
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/12 C 5 15.9g 99
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-7 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2140/7 C str
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/8 B 5 15.5 107
2016-08-25 2016-08-25 Åby-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/7 A 0 14.3 138
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/3 A 4 14.5 68
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/10 D str
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2160/11 A 5 18.2g 47
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-3 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/2 A 1 14.7 21
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/7 D 0 18.5g 410
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/9 C 2 15.4 54
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-10 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2480/6 A 3 15.2 41
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1680/6 C 1 13.5 216
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2080/2 C 0 g 57
2016-07-28 2016-07-28 Åby-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/1 C 1 15.0 130
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/4 D 2 16.3 355
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/4 D 4 14.5 158
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-7 Global Tess Global Tess   [s 3] 2160/8 A 6 17.5 32
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/5 B 0 g 381
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/8 B 0 16.5 87
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/7 D 0 g 114
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/6 C 8 17.3g 55
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-5 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/1 B str
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2100/1 D 0 269
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-4 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 3140/2 D 3 40
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/1 D 1 17.4 66
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-10 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/2 C 2 13.8 46
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/7 B 5 11.8 16
2016-05-26 2016-05-26 Bjerke-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2100/11 A 1 42
2016-05-12 2016-05-12 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 A 2 13.2 33
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-8 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/8 A 0 16.6 160
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/1 D 5 15.8 117
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/3 D str
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/3 C 0 g 276
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Global on Fire Global on Fire   [s 7] 2680/7 C 6 15.4 125
2016-04-20 2016-04-20 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/2 C 2 12.6 44
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-7 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3160/4 B 1 17.2 46
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-9 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/1 A 0 19.8g 62
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/9 C 0 15.8 61
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 C 1 11.7 268
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/6 B 4 17.3g 110
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-4 Monte Major Monte Major   [v 9] 2660/4 C 0 g 623
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/7 A 0 20.0 69
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/10 B 1 17.4 20
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-9 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/4 D 0 g 209
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/12 D 0 g 435
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-9 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 C 1 15.8 33
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2160/5 B 0 g 96
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/2 B 2 14.8 127
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/5 D 0 g 309
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-8 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/5 D 6 15.5 230
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2100/6 B 0 51
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/1 D 0 122
2017-11-13 2017-11-13 Bjerke-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2100/5 B 0 78
2017-11-13 2017-11-13 Bjerke-3 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2100/3 C 3 56
2017-11-09 2017-11-09 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/7 B 0 12.6 564
2017-11-09 2017-11-09 Åby-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 C str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-4 Categorical Categorical   [v 3] 2140/7 C 1 15.3 40
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 A 1 15.4 24
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2160/11 C 0 15.9 37
2017-10-25 2017-10-25 Åby-8 Categorical Categorical   [v 3] 2140/11 D 6 15.8 104
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-3 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/4 B str
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-6 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/1 D 4 14.8 211
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-4 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2640/8 B 4 17.0 75
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-5 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2600/10 B 0 114
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-2 Global Tess Global Tess   [s 4] 2600/5 C 1 109
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-5 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/4 C 2 14.4 87
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 3140/1 D 4 16.9 423
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-1 Categorical Categorical   [v 3] 2140/7 C 1 15.4 71
2017-09-27 2017-09-27 Bjerke-2 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2140/4 C 0 273
2017-09-26 2017-09-26 Romme-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/10 B 4 14.3 280
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/11 D 0 15.2 611
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-7 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/7 C 6 15.0 82
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/1 A 1 16.0 21
2017-09-11 2017-09-11 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/2 A 1 42
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 B 1 15.7 185
2017-09-04 2017-09-04 Bjerke-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2100/10 B 2 60
2017-09-04 2017-09-04 Bjerke-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/10 A 0 30
2017-08-30 2017-08-30 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2640/3 D 0 13.5 650
2017-08-29 2017-08-29 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 3] 2100/10 D 0 602
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2080/1 B 0 17.4g 53
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-11 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2160/12 A 5 15.2 152
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 6] 2160/6 D 0 15.1 719
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 B 0 g 97
2017-08-17 2017-08-17 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/9 D 2 12.4 244
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/1 C 5 15.0 149
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-10 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/5 D 0 17.6 207
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-1 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/7 B 1 16.0 93
2017-08-02 2017-08-02 Bjerke-2 Categorical Categorical   [v 3] 2100/2 C 0 122
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2080/8 D 5 14.0 447
2017-07-26 2017-07-26 Bjerke-6 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/1 B 0 61
2017-07-19 2017-07-19 Bjerke-9 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 A 2 46
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 1640/3 B 0 g 76
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-12 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/6 C 2 15.6 192
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2640/3 D 0 15.6 341
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 3180/12 C 0 g 328
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2160/15 A 0 18.3g 55
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-7 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 D 4 17.5 105
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/2 C 2 15.5 57
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-1 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2160/8 C 0 15.0 65
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-8 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 2100/10 B 0 15.4 282
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/5 C 0 16.6g 79
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-11 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2160/11 C 0 167
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 1640/6 A 0 17.2g 123
2017-05-31 2017-05-31 Bjerke-6 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2100/12 C str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/9 C 0 22.7g 37
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/4 D 0 16.9 174
2017-05-19 2017-05-19 Romme-1 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2640/3 C 3 15.0 93
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/3 C 0 g 174
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/11 D 5 17.7 218
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/1 C 1 13.9 29
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/12 B 1 15.3 27
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2640/1 D 0 17.6g 119
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 6] 2140/12 B 0 16.5 222
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/5 D 4 14.2 221
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/2 C 1 15.5 53
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-5 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 2140/5 B 0 g 23
2017-03-29 2017-03-29 Bjerke-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1609/8 C 0 70
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 1640/5 B str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 1640/6 C 0 262
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Categorical Categorical   [v 4] 2140/3 B 0 188
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/4 B 4 15.8 299
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/1 D 0 g 59
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2140/6 D 4 15.2 466
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/10 B 2 17.2 56
2018-11-22 2018-11-22 Åby-9 Categorical Categorical   [v 4] 2640/3 A 4 14.9 38
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2100/4 C 1 23
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2140/3 D 5 13.2 1081
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/12 D 6 14.8 725
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 2140/2 D 0 g 905
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/3 C 5 15.0 251
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/10 B 0 15.5 121
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/2 B 2 15.8 36
2018-11-01 2018-11-01 Åby-6 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/3 B 2 14.9 86
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/1 C 2 17.0 44
2018-10-24 2018-10-24 Bjerke-3 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2100/8 A 0 88
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 5] 1609/7 B 0 112
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2100/2 C 2 73
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/10 A 0 20.5 95
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 3180/14 A 3 16.1 94
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Categorical Categorical   [v 4] 1640/3 A 2 12.0 23
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-4 Global Tess Global Tess   [s 5] 2160/13 C 0 g 190
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/7 C 2 15.0 436
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 3160/8 D 6 15.1 763
2018-09-20 2018-09-20 Åby-2 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/5 C str
2018-09-09 2018-09-09 Bjerke-11 Categorical Categorical   [v 4] 2600/12 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 1640/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 5] 2100/3 B 2 26
2018-09-05 2018-09-05 Bjerke-8 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 1609/5 B 0 38
2018-08-29 2018-08-29 Bjerke-12 Categorical Categorical   [v 4] 2600/5 B 2 33
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-6 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/1 B 7 16.2 65
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 3140/8 D str
2018-08-23 2018-08-23 Åby-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/4 D str
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/8 B 6 17.5 35
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-7 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/4 B 5 18.0 19
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-9 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/8 C 1 15.0 181
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/4 A 1 16.2 53
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2480/10 C 5 15.9 219
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2080/3 D 0 14.3 729
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/5 B 0 g 30
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/7 B 2 17.0 54
2018-07-23 2018-07-23 Bjerke-2 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2100/6 B 1 20
2018-07-18 2018-07-18 Bjerke-5 Global Tess Global Tess   [s 5] 1609/3 A 1 36
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 1640/9 C 7 14.1 49
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 1640/5 D 0 14.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/2 D 2 15.8 45
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/1 B 2 14.4 44
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/8 D 4 17.6 217
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-7 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/3 B 1 16.2 34
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-5 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/5 C 6 14.2 95
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/9 B 2 16.7 57
2018-06-18 2018-06-18 Bjerke-4 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2100/6 B 1 46
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-4 Categorical Categorical   [v 4] 2140/5 C 0 15.4 45
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-6 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/10 D 0 g 780
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 3140/3 C 0 g 120
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-6 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/1 D 2 17.1 157
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Categorical Categorical   [v 4] 2140/4 A 1 14.4 12
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/6 C 5 15.5 40
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/5 C 6 14.0 441
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/4 C 4 17.9 57
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-3 Categorical Categorical   [v 4] 2140/1 C 4 14.6 19
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-8 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 1640/3 C 0 g 298
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2160/15 A 3 15.4 47
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2100/5 C 0 15.0 564
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-5 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/1 A 0 20.1g 66
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-9 Categorical Categorical   [v 4] 2140/6 D 1 13.7 50
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 2140/10 C 0 g 100
2018-02-22 2018-02-22 Åby-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/3 B 0 14.3 174
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/7 B 7 16.6 443
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/10 B 1 16.0 82
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-4 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/10 B 0 23.6g 287
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/8 A 6 14.0 100
2019-10-23 2019-10-23 Bjerke-7 Categorical Categorical   [v 5] 2100/12 C 0 179
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2160/8 B 4 16.7 29
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-5 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2100/3 C 0 g 355
2019-10-17 2019-10-17 Åby-3 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/7 C 6 21.3g 43
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/10 A 1 14.8 41
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2640/1 B 0 16.9 140
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/1 C 1 15.7 281
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-4 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/10 B 0 15.3 529
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Categorical Categorical   [v 5] 2140/5 D 0 14.5 286
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-10 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/3 D 1 17.8 92
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/8 C 4 14.1 704
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-3 Categorical Categorical   [v 5] 1640/3 C 1 12.8 27
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2640/1 C 4 17.2 44
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-5 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/11 A 1 13.8 25
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/3 B 6 16.6g 75
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/5 C 2 17.7g 64
2019-09-04 2019-09-04 Åby-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2640/2 B 8 17.5 113
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-11 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/3 C 0 g 57
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/8 B 3 14.2 628
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-2 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/7 C 6 15.2 123
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/3 C 0 g 408
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-10 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/9 C 5 19.2g 153
2019-07-25 2019-07-25 Åby-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/1 D 1 15.3 42
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2640/1 C 5 18.3 60
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Categorical Categorical   [v 5] 2140/4 D 0 13.4 443
2019-07-17 2019-07-17 Bjerke-1 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2100/10 A 0 104
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/5 C 0 15.7 196
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/5 C 4 17.2 33
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/7 D 2 17.6 87
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/3 B 1 16.0 35
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-7 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3180/14 A 0 17.8 151
2019-06-26 2019-06-26 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 5] 1609/10 B 0 62
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-3 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 1640/2 A 0 g 126
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/9 B str
2019-06-17 2019-06-17 Bjerke-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2100/2 D 0 97
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/6 C 1 18.0 66
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/6 C 1 16.7 30
2019-06-05 2019-06-05 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 5] 2100/5 B 1 13
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-1 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/8 D 2 16.8 194
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-3 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 156
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/1 D 1 17.8 18
2019-05-20 2019-05-20 Bjerke-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2100/5 C 0 93
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-7 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/5 D 0 16.7g 380
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/9 A str
2019-05-15 2019-05-15 Bjerke-7 Categorical Categorical   [v 5] 2100/10 B 2 78
2019-05-08 2019-05-08 Bjerke-7 Global Tess Global Tess   [s 6] 2100/1 D 0 339
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-2 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2680/12 B str
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 12] 2140/9 D 0 13.7 382
2019-04-24 2019-04-24 Bjerke-3 Categorical Categorical   [v 5] 1609/8 B 0 32
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-1 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2140/11 A 0 g 674
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/4 C 7 15.0 115
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2640/6 C 0 16.4 110
2019-04-10 2019-04-10 Bjerke-2 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 5] 2100/6 B 0 169
2019-04-10 2019-04-10 Bjerke-6 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2100/6 B 0 87
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-5 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/2 C 1 13.9 35
2019-04-03 2019-04-03 Bjerke-3 Categorical Categorical   [v 5] 2100/1 B 1 34
2019-04-03 2019-04-03 Bjerke-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2600/2 B 0 30ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se