V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2660/7 C

Nyheter för travkusk


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i ..


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.
I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i klar ledning in på upploppet i ivern att hålla ifrån blivande Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon.
Svenske derbyvinnaren Hail Mary har länge nämnts som en kandidat till årets slag 27 december, men på onsdagen bekräftade tränaren Robert Bergh för Kanal 75 att han inte har några intentioner att åka till Paris med sin nya superstjärna.
- Hästen står i Sundsvall och det är brodd. Jag hade svårt att se att jag skulle få till någon bra form genom att träna på brodden, eftersom han är drulig och snubblig. Vi hade någon plan på att komma ganska långt in i säsongen om vi skulle vara med i Continental, men nu får vi tänka om på det och ha lite mål att debutera med honom i april istället. Det känns bra, han har haft en så fin säsong. Det hade känts väldigt plumpt att dra igång någonting som jag inte ens trodde på, att åka ner till Frankrike. Jag är nöjd med allting. Han är fit-for-fight i sina ben, det är inga problem, säger Robert Bergh.
De stora målen nästa år?
- Det är Jubileumspokalen. Det är upp till sportcheferna att skriva ut ett roligt femåringslopp till så blir det mer mål att ta tag i. Det är synd att det inte finns fler, det förgyller ju travet med femåringslopp.
Hail Mary har vunnit 12 av 14 starter och tjänat över 6,8 miljoner kronor som fyraåring. Han ståtar för närvarande med sex raka segrar och tog sin senaste triumf i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna 8 november. Totalt har hästen segrat i 17 av 20 starter.

Kanal 75


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tä..


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tävlar mest på Halmstad, Åby, Jägersro och Kalmar.
- Jag tycker att det passar mig bra numera. Jag hjälper till hos Peter Untersteiner och kör en hel del snabbjobb och är där tre-fyra dagar i veckan och sedan blir det lite tävlingar på kvällarna. Jag tycker att jag lever ett väldigt bra liv, säger Halmstadkusken.
Aptiten att vinna är lika stor som tidigare och han håller sin statistik med seger i vart tionde start.
- Jag tycker att det är ok med tanke på att konkurrensen blivit tuffare på slutet.
Sedan en tid tillbaka har tyske tränaren Josef Franzl börjat tävla frekvent i Sverige och allt som oftast anlitat Ingves som kusk. Ett givande samarbete har det visat sig.
- Det har gått bra och han har fina hästar som alltid är bra i ordning. Kontakten fick vi via Christian Lindhart när han jobbade där och sedan har det rullat på. Det är givetvis bara de bästa hästarna som kommer hit och de står förhållandevis billigt inne i klasserna här i Sverige.
På lördag kör Peter tre hästar åt Franzl och en av dem har vettig chans.
- Piccadilly (V75-3) har ett lopp i kroppen efter ett uppehåll. Han var tydligen bra då och det är en lovande treåring. Spåret är långt ut och motstånd saknas inte och jag tror det blir svårt att vinna. Kan vi nypa en plats är det bra.
- Ol Dono Lengai (V75-4) är en jättefin häst som jag är lite optimist med. Bakspår är aldrig bra, men jag har märkt att många av de tyska hästarna har problem med voltstart så förutsättningarna att Ol Dono Lengai går felfritt är större från det här läget. Det är en rejäl häst som inte ska ha problem med distansen. Jag har stor respekt för Behind Bars som jag blivit imponerad av.
- Azimit (V75-7) gillade inte banan senast och jag var inte helt nöjd med prestationen. Nu har vi ett dåligt spår och det är svårt att vinna från ett sådant här läge på V75 där det är så väldigt jämnt. Jag hoppas på tempo och tur, med maxklaff kan han vara en outsider.
Du kör tre hästar till, hur ser du på deras möjligheter att vinna?
- Happy Celebration (V75-2) är jämn och nyttigt. Spåret är perfekt och det är bara att smyga med och kan vi vara trea-fyra är det bra. Det är flera bra emot och Appaloosa gick som ett skott senast.
- Pastore Bob (V75-5) möter bra hästar och han är väl inte lika bra som när han var som bäst för ett par år sedan, han har blivit äldre. Jag får försöka hitta ner i banan och smyga med och hoppas kunna vara trea-fyra.
- Vikings Preacher (V75-6) har ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och jag tycker att han såg fin ut. Han bör gå framåt med den genomköraren och spåret är bra då han är snabb från start. Det är flera bra hästar i loppet och vinna blir nog svårt, men hästen är bra i sina ljusa stunder och han kan vara en rysare, säger Peter Ingves.

Joakim Brundin, Kanal 75


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubbla..


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubblats, samtidigt som han har betydligt fler unghästar än tidigare.
- Jag har haft några hundår utan bra hästar och då är tufft, men nu känns det som att stallet är på gång igen, säger Leif.
Under året har Witasp både plockat tränarsegrar på V75® med Ganyboy och Victory’s Club, samt skördat fina framgångar i treåringsloppen med Chablis Ribb. Under november månad passerades två miljoner i inkörda prispengar.
- Har man bra hästar är det mycket roligare, så enkelt är det, fortsätter han.

Fokus på unghästar
Trots årets framgångar är det tydligt att det inte är starthästar han planerar att lägga fokuset på framledes. Utav Leifs 38 hästar på träningslistan är hela 17 stycken ettåringar och sju tvååringar.
- Självklart är det kul med bra starthästar, men att vara med och skapa och sätta sin prägel på hästarna från början är det jag tycker är allra roligast.
V86® delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan och i V86-3, på Bergsåker, har Witasp med treårige Jacoby Keeper.
Berätta lite om hästen?
- Han visade tidigt fina fartresurser i träning och jag testade att starta honom redan som tvååring. Det funkade inte alls, han var alldeles för omogen. Efter det fick han vintertränas och han jobbade på jättebra. Det har varit en del krångel fortsatt i år, men sen han kastrerades och jag gjorde lite utrustningsförändringar känns det som att vi har hittat rätt.
På onsdagen är det första starten över lång distans, hur ser du på det?
- Det tror jag inte är några problem. Den här hästen är speedig, han kan öppna och han är stark. Ibland är det nästan enklare att möta äldre hästar med samma pengar istället för att vara ute mot treåringarna. Han har gjort det bra mot tuffa hästar i treåringsloppen på slutet. Är han lika bra nu så tror jag absolut på chans.
Hur lägger du upp taktiken från spår två?
- Han kan öppna, men samtidigt tänker jag inte bara kasta i väg honom. Jag kör lite på säkerhet och försöker få en bra position, men skulle jag komma till ledningen kör jag gärna där.
Blir det några ändringar?
- Nej, han går som tidigare med skor, vanlig vagn, can’t see back och Murphy.

Eric Flygare, Kanal 75


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 3160/5 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/3 str
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/1 6 18.2 50
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2660/6 1 17.1 13
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/10 6 15.3 31
2015-12-02 2015-12-02 Åby-6 Monte Major Monte Major   [v 8] 1640/9 0 14.1 102
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 1640/3 0 13.6 79
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2640/7 str
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/6 1 17.2 72
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-2 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2660/8 1 15.9 20
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2160/13 7 17.1 45
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-5 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2640/1 3 16.3 34
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/7 0 g 32
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 1640/8 str
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-8 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2140/8 0 15.8 562
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 3140/6 4 15.1 76
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-1 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/4 2 18.8 97
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-4 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2640/3 1 15.6 29
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/10 0 13.5 376
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2140/6 0 15.7 32
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1609/11 D 0 14.3 648
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/5 D 6 15.9 562
2016-12-14 2016-12-14 Bjerke-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2100/7 B 2 54
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 D 0 14.5 450
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 D 6 17.4 296
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-2 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/11 B 0 g 265
2016-11-29 2016-11-29 Åby-1 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/9 A 0 g 42
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/2 C str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/3 C 6 16.5g 249
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/9 A 3 14.8 74
2016-11-17 2016-11-17 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/1 D 5 12.3 108
2016-11-17 2016-11-17 Åby-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2640/2 D 4 17.1 167
2016-11-09 2016-11-09 Åby-4 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/3 B 2 15.8 38
2016-11-09 2016-11-09 Åby-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/5 B 5 17.5 119
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-5 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/1 A 6 16.0 102
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/5 C 2 16.7 115
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/5 B str
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 C 2 14.4 250
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/4 B 2 17.8 35
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-6 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2140/5 D 0 g 502
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/8 B 6 15.5 878
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/2 B 4 13.4 340
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2640/10 C 2 16.2 79
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 Global Tess Global Tess   [s 3] 1640/6 B 4 14.9 78
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/10 C 3 15.3 386
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/3 D 6 16.4 283
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/7 B 3 18.6 21
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/10 A 3 15.2 38
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2080/7 D 0 g 146
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2100/6 B 3 14.1 44
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/6 C 3 16.5 35
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/1 D 3 17.4 118
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/4 A 2 13.9 68
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/1 B 2 16.5 29
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2640/1 C 0 g 53
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-7 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2140/7 C str
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/8 B 5 15.5 107
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/12 C 5 15.9g 99
2016-08-25 2016-08-25 Åby-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/7 A 0 14.3 138
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/3 A 4 14.5 68
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/10 D str
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2160/11 A 5 18.2g 47
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-3 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/2 A 1 14.7 21
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/7 D 0 18.5g 410
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/9 C 2 15.4 54
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-10 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2480/6 A 3 15.2 41
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1680/6 C 1 13.5 216
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2080/2 C 0 g 57
2016-07-28 2016-07-28 Åby-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/1 C 1 15.0 130
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/4 D 2 16.3 355
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/4 D 4 14.5 158
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-7 Global Tess Global Tess   [s 3] 2160/8 A 6 17.5 32
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/8 B 0 16.5 87
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/5 B 0 g 381
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/7 D 0 g 114
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/6 C 8 17.3g 55
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-5 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/1 B str
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2100/1 D 0 269
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-4 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 3140/2 D 3 40
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/1 D 1 17.4 66
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-10 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/2 C 2 13.8 46
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/7 B 5 11.8 16
2016-05-26 2016-05-26 Bjerke-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2100/11 A 1 42
2016-05-12 2016-05-12 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 A 2 13.2 33
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-8 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/8 A 0 16.6 160
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/1 D 5 15.8 117
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/3 D str
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/3 C 0 g 276
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Global on Fire Global on Fire   [s 7] 2680/7 C 6 15.4 125
2016-04-20 2016-04-20 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/2 C 2 12.6 44
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-7 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3160/4 B 1 17.2 46
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/9 C 0 15.8 61
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 C 1 11.7 268
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-9 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/1 A 0 19.8g 62
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/6 B 4 17.3g 110
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-4 Monte Major Monte Major   [v 9] 2660/4 C 0 g 623
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/7 A 0 20.0 69
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/10 B 1 17.4 20
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-9 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/4 D 0 g 209
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/12 D 0 g 435
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-9 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 C 1 15.8 33
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2160/5 B 0 g 96
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/2 B 2 14.8 127
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/5 D 0 g 309
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-8 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/5 D 6 15.5 230
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2100/6 B 0 51
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/1 D 0 122
2017-11-13 2017-11-13 Bjerke-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2100/5 B 0 78
2017-11-13 2017-11-13 Bjerke-3 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2100/3 C 3 56
2017-11-09 2017-11-09 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/7 B 0 12.6 564
2017-11-09 2017-11-09 Åby-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 C str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-4 Categorical Categorical   [v 3] 2140/7 C 1 15.3 40
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 A 1 15.4 24
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2160/11 C 0 15.9 37
2017-10-25 2017-10-25 Åby-8 Categorical Categorical   [v 3] 2140/11 D 6 15.8 104
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-3 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/4 B str
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-6 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/1 D 4 14.8 211
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-4 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2640/8 B 4 17.0 75
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-2 Global Tess Global Tess   [s 4] 2600/5 C 1 109
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-5 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2600/10 B 0 114
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-5 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/4 C 2 14.4 87
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 3140/1 D 4 16.9 423
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-1 Categorical Categorical   [v 3] 2140/7 C 1 15.4 71
2017-09-27 2017-09-27 Bjerke-2 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2140/4 C 0 273
2017-09-26 2017-09-26 Romme-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/10 B 4 14.3 280
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/11 D 0 15.2 611
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-7 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/7 C 6 15.0 82
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/1 A 1 16.0 21
2017-09-11 2017-09-11 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/2 A 1 42
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 B 1 15.7 185
2017-09-04 2017-09-04 Bjerke-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2100/10 B 2 60
2017-09-04 2017-09-04 Bjerke-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/10 A 0 30
2017-08-30 2017-08-30 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2640/3 D 0 13.5 650
2017-08-29 2017-08-29 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 3] 2100/10 D 0 602
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2080/1 B 0 17.4g 53
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-11 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2160/12 A 5 15.2 152
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 6] 2160/6 D 0 15.1 719
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 B 0 g 97
2017-08-17 2017-08-17 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/9 D 2 12.4 244
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/1 C 5 15.0 149
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-10 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/5 D 0 17.6 207
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-1 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/7 B 1 16.0 93
2017-08-02 2017-08-02 Bjerke-2 Categorical Categorical   [v 3] 2100/2 C 0 122
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2080/8 D 5 14.0 447
2017-07-26 2017-07-26 Bjerke-6 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/1 B 0 61
2017-07-19 2017-07-19 Bjerke-9 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 A 2 46
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-12 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/6 C 2 15.6 192
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 1640/3 B 0 g 76
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2640/3 D 0 15.6 341
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 3180/12 C 0 g 328
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2160/15 A 0 18.3g 55
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-7 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 D 4 17.5 105
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/2 C 2 15.5 57
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-1 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2160/8 C 0 15.0 65
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-8 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 2100/10 B 0 15.4 282
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/5 C 0 16.6g 79
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-11 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2160/11 C 0 167
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 1640/6 A 0 17.2g 123
2017-05-31 2017-05-31 Bjerke-6 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2100/12 C str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/9 C 0 22.7g 37
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/4 D 0 16.9 174
2017-05-19 2017-05-19 Romme-1 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2640/3 C 3 15.0 93
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/3 C 0 g 174
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/11 D 5 17.7 218
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/1 C 1 13.9 29
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/12 B 1 15.3 27
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 6] 2140/12 B 0 16.5 222
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/5 D 4 14.2 221
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2640/1 D 0 17.6g 119
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/2 C 1 15.5 53
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-5 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 2140/5 B 0 g 23
2017-03-29 2017-03-29 Bjerke-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1609/8 C 0 70
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 1640/5 B str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 1640/6 C 0 262
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Categorical Categorical   [v 4] 2140/3 B 0 188
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/4 B 4 15.8 299
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/1 D 0 g 59
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2140/6 D 4 15.2 466
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/10 B 2 17.2 56
2018-11-22 2018-11-22 Åby-9 Categorical Categorical   [v 4] 2640/3 A 4 14.9 38
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2100/4 C 1 23
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2140/3 D 5 13.2 1081
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/12 D 6 14.8 725
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 2140/2 D 0 g 905
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/3 C 5 15.0 251
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/10 B 0 15.5 121
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/2 B 2 15.8 36
2018-11-01 2018-11-01 Åby-6 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/3 B 2 14.9 86
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/1 C 2 17.0 44
2018-10-24 2018-10-24 Bjerke-3 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2100/8 A 0 88
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 5] 1609/7 B 0 112
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2100/2 C 2 73
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/10 A 0 20.5 95
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 3180/14 A 3 16.1 94
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Categorical Categorical   [v 4] 1640/3 A 2 12.0 23
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-4 Global Tess Global Tess   [s 5] 2160/13 C 0 g 190
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/7 C 2 15.0 436
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 3160/8 D 6 15.1 763
2018-09-20 2018-09-20 Åby-2 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/5 C str
2018-09-09 2018-09-09 Bjerke-11 Categorical Categorical   [v 4] 2600/12 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 1640/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 5] 2100/3 B 2 26
2018-09-05 2018-09-05 Bjerke-8 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 1609/5 B 0 38
2018-08-29 2018-08-29 Bjerke-12 Categorical Categorical   [v 4] 2600/5 B 2 33
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-6 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/1 B 7 16.2 65
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 3140/8 D str
2018-08-23 2018-08-23 Åby-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/4 D str
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/8 B 6 17.5 35
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-7 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/4 B 5 18.0 19
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-9 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/8 C 1 15.0 181
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/4 A 1 16.2 53
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2480/10 C 5 15.9 219
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2080/3 D 0 14.3 729
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/5 B 0 g 30
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/7 B 2 17.0 54
2018-07-23 2018-07-23 Bjerke-2 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2100/6 B 1 20
2018-07-18 2018-07-18 Bjerke-5 Global Tess Global Tess   [s 5] 1609/3 A 1 36
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 1640/9 C 7 14.1 49
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 1640/5 D 0 14.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/2 D 2 15.8 45
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/1 B 2 14.4 44
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/8 D 4 17.6 217
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-7 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/3 B 1 16.2 34
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-5 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/5 C 6 14.2 95
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/9 B 2 16.7 57
2018-06-18 2018-06-18 Bjerke-4 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2100/6 B 1 46
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-4 Categorical Categorical   [v 4] 2140/5 C 0 15.4 45
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-6 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/10 D 0 g 780
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 3140/3 C 0 g 120
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-6 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/1 D 2 17.1 157
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Categorical Categorical   [v 4] 2140/4 A 1 14.4 12
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/6 C 5 15.5 40
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/5 C 6 14.0 441
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/4 C 4 17.9 57
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-3 Categorical Categorical   [v 4] 2140/1 C 4 14.6 19
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-8 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 1640/3 C 0 g 298
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2160/15 A 3 15.4 47
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2100/5 C 0 15.0 564
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-5 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/1 A 0 20.1g 66
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-9 Categorical Categorical   [v 4] 2140/6 D 1 13.7 50
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 2140/10 C 0 g 100
2018-02-22 2018-02-22 Åby-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/3 B 0 14.3 174
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/1 B 5 19.9 62
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-4 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/3 A 3 18.3 73
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-9 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/8 D 6 17.9 469
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-5 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/6 C 4 17.6 36
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-1 Dynamite Maxi Dynamite Maxi   [s 4] 2140/5 B 0 g 234
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/3 C str
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/4 B 2 15.7 54
2019-11-15 2019-11-15 Romme-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/6 C 5 15.7 268
2019-11-15 2019-11-15 Romme-8 Global Villy Global Villy   [v 4] 1640/3 D 4 15.3 69
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/7 B 7 16.6 443
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/10 B 1 16.0 82
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-4 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/10 B 0 23.6g 287
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/8 A 6 14.0 100
2019-10-23 2019-10-23 Bjerke-7 Categorical Categorical   [v 5] 2100/12 C 0 179
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2160/8 B 4 16.7 29
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-5 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2100/3 C 0 g 355
2019-10-17 2019-10-17 Åby-3 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/7 C 6 21.3g 43
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/10 A 1 14.8 41
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2640/1 B 0 16.9 140
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/1 C 1 15.7 281
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-4 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/10 B 0 15.3 529
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Categorical Categorical   [v 5] 2140/5 D 0 14.5 286
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-10 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/3 D 1 17.8 92
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/8 C 4 14.1 704
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-3 Categorical Categorical   [v 5] 1640/3 C 1 12.8 27
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2640/1 C 4 17.2 44
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-5 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/11 A 1 13.8 25
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/3 B 6 16.6g 75
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/5 C 2 17.7g 64
2019-09-04 2019-09-04 Åby-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2640/2 B 8 17.5 113
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-11 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/3 C 0 g 57
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/8 B 3 14.2 628
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-2 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/7 C 6 15.2 123
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/3 C 0 g 408
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-10 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/9 C 5 19.2g 153
2019-07-25 2019-07-25 Åby-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/1 D 1 15.3 42
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2640/1 C 5 18.3 60
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Categorical Categorical   [v 5] 2140/4 D 0 13.4 443
2019-07-17 2019-07-17 Bjerke-1 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2100/10 A 0 104
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/5 C 0 15.7 196
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/5 C 4 17.2 33
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/7 D 2 17.6 87
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/3 B 1 16.0 35
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-7 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3180/14 A 0 17.8 151
2019-06-26 2019-06-26 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 5] 1609/10 B 0 62
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-3 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 1640/2 A 0 g 126
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/9 B str
2019-06-17 2019-06-17 Bjerke-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2100/2 D 0 97
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/6 C 1 18.0 66
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/6 C 1 16.7 30
2019-06-05 2019-06-05 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 5] 2100/5 B 1 13
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-1 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/8 D 2 16.8 194
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-3 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 156
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/1 D 1 17.8 18
2019-05-20 2019-05-20 Bjerke-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2100/5 C 0 93
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-7 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/5 D 0 16.7g 380
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/9 A str
2019-05-15 2019-05-15 Bjerke-7 Categorical Categorical   [v 5] 2100/10 B 2 78
2019-05-08 2019-05-08 Bjerke-7 Global Tess Global Tess   [s 6] 2100/1 D 0 339
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-2 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2680/12 B str
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 12] 2140/9 D 0 13.7 382
2019-04-24 2019-04-24 Bjerke-3 Categorical Categorical   [v 5] 1609/8 B 0 32
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-1 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2140/11 A 0 g 674
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/4 C 7 15.0 115
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2640/6 C 0 16.4 110
2019-04-10 2019-04-10 Bjerke-2 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 5] 2100/6 B 0 169
2019-04-10 2019-04-10 Bjerke-6 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2100/6 B 0 87
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-5 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/2 C 1 13.9 35
2019-04-03 2019-04-03 Bjerke-3 Categorical Categorical   [v 5] 2100/1 B 1 34
2019-04-03 2019-04-03 Bjerke-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2600/2 B 0 30
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/9 D 7 13.4 972
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Categorical Categorical   [v 6] 2100/9 C 4 15.7 98
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 1609/5 C 4 13.2 118
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-7 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 3] 2140/4 D 4 16.3 38
2020-11-14 2020-11-14 Romme-3 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/3 D 2 16.0 192
2020-11-14 2020-11-14 Romme-5 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2140/6 C 1 14.8 85
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 Categorical Categorical   [v 6] 2140/8 B 2 14.8 43
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-10 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/5 D 0 13.1 470
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/2 D str
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-1 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 3] 2140/11 D str
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-7 Categorical Categorical   [v 6] 2140/7 C 3 14.4 68
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-5 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 1609/6 C 2 14.3 44
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 1640/6 A 1 14.1 21
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/4 D 3 16.1 131
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-8 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 1609/3 B 2 13.0 115
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-3 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/1 C 7 16.9g 36
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2640/7 C 1 15.2 98
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2140/3 C 4 13.8 95
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-6 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/7 C 4 16.4 99
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-9 Categorical Categorical   [v 6] 2680/12 C 0 16.8 363
2020-09-23 2020-09-23 Åby-5 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2640/7 D 0 16.3 684
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-9 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/3 C 2 12.9 462
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-2 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/1 D 6 16.4 78
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 1640/2 B 1 12.6 34
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-1 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/3 B 1 15.9 34
2020-08-14 2020-08-14 Romme-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 1640/5 D 0 16.3 372
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-4 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2160/9 A 8 14.3 751
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-2 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/8 D 3 16.1 331
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-2 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/1 B str
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-1 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/6 D str
2020-07-22 2020-07-22 Bjerke-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2100/8 B str
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-9 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2660/9 A 4 16.6 23
2020-07-15 2020-07-15 Bjerke-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2100/1 B 1 51
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-1 Pirat Pia Pirat Pia   [s 8] 1640/5 C 7 16.5 633
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2140/3 D 0 15.3 606
2020-06-25 2020-06-25 Åby-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2640/2 C 7 15.2 189
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2500/3 B 0 g 20
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/5 B 5 15.9 739
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2140/3 A 7 15.7 41
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-7 Categorical Categorical   [v 6] 1640/2 C 7 13.6 240
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-7 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 3160/4 C 0 16.2 542
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2660/5 B 5 16.8 58
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2640/2 B 0 15.1 715
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-1 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2640/7 C 5 15.8 90
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2640/1 B 2 15.7 25
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-6 Categorical Categorical   [v 6] 1640/6 C 0 15.5 180
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/3 B 7 15.4 338
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/6 B 0 16.4 529
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 3140/4 B 3 16.4 281
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-4 Global Villy Global Villy   [v 5] 2100/6 C 0 g 142
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2100/5 C 1 14.6 54
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-9 Categorical Categorical   [v 6] 2140/6 B 3 14.2 40
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-10 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 1640/5 D 2 12.6 54
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 3160/4 C 4 14.3 1173
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-3 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2140/4 C 5 16.8 190
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-3 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/8 D 4 16.3 175
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Global Villy Global Villy   [v 5] 2640/1 D 4 17.6 23
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2140/15 B 4 16.2 42
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-6 Global Villy Global Villy   [v 5] 2640/6 C 0 g 409
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/5 B 0 14.9 173
2020-03-19 2020-03-19 Bjerke-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2100/10 C 0
2020-03-19 2020-03-19 Bjerke-5 Global Villy Global Villy   [v 5] 1609/10 B 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se