V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-6 Dr Martin Dr Martin   [v 4] 1680/10 D
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-2 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2080/10 D

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 3160/5 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/3 str
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/1 6 18.2 50
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2660/6 1 17.1 13
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/10 6 15.3 31
2015-12-02 2015-12-02 Åby-6 Monte Major Monte Major   [v 8] 1640/9 0 14.1 102
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 1640/3 0 13.6 79
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2640/7 str
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/6 1 17.2 72
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-2 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2660/8 1 15.9 20
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-5 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2640/1 3 16.3 34
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/7 0 g 32
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2160/13 7 17.1 45
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 1640/8 str
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-8 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2140/8 0 15.8 562
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 3140/6 4 15.1 76
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-1 Global Skipper Global Skipper   [v 3] 2140/4 2 18.8 97
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-4 Paleo Pride Paleo Pride   [h 5] 2640/3 1 15.6 29
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 8] 2140/10 0 13.5 376
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 4] 2140/6 0 15.7 32
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1609/11 D 0 14.3 648
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/5 D 6 15.9 562
2016-12-14 2016-12-14 Bjerke-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2100/7 B 2 54
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 D 0 14.5 450
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 D 6 17.4 296
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-2 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/11 B 0 g 265
2016-11-29 2016-11-29 Åby-1 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/9 A 0 g 42
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/2 C str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/9 A 3 14.8 74
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/3 C 6 16.5g 249
2016-11-17 2016-11-17 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/1 D 5 12.3 108
2016-11-17 2016-11-17 Åby-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2640/2 D 4 17.1 167
2016-11-09 2016-11-09 Åby-4 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/3 B 2 15.8 38
2016-11-09 2016-11-09 Åby-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/5 B 5 17.5 119
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-5 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/1 A 6 16.0 102
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/5 C 2 16.7 115
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/5 B str
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/6 C 2 14.4 250
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/4 B 2 17.8 35
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-6 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2140/5 D 0 g 502
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/2 B 4 13.4 340
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/8 B 6 15.5 878
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2640/10 C 2 16.2 79
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/10 C 3 15.3 386
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 Global Tess Global Tess   [s 3] 1640/6 B 4 14.9 78
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/3 D 6 16.4 283
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/7 B 3 18.6 21
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/10 A 3 15.2 38
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2080/7 D 0 g 146
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2100/6 B 3 14.1 44
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/6 C 3 16.5 35
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/1 D 3 17.4 118
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/4 A 2 13.9 68
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/1 B 2 16.5 29
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2640/1 C 0 g 53
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/12 C 5 15.9g 99
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-7 Dregen Jaam Dregen Jaam   [v 3] 2140/7 C str
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/8 B 5 15.5 107
2016-08-25 2016-08-25 Åby-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/7 A 0 14.3 138
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/3 A 4 14.5 68
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Dante Jaam Dante Jaam   [v 3] 2140/10 D str
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2160/11 A 5 18.2g 47
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-3 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/2 A 1 14.7 21
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/7 D 0 18.5g 410
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/9 C 2 15.4 54
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-10 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2480/6 A 3 15.2 41
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1680/6 C 1 13.5 216
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2080/2 C 0 g 57
2016-07-28 2016-07-28 Åby-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/1 C 1 15.0 130
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/4 D 2 16.3 355
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/4 D 4 14.5 158
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-7 Global Tess Global Tess   [s 3] 2160/8 A 6 17.5 32
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2640/5 B 0 g 381
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/8 B 0 16.5 87
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-6 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/7 D 0 g 114
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/6 C 8 17.3g 55
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-5 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/1 B str
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2100/1 D 0 269
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-4 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 3140/2 D 3 40
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 Global Tess Global Tess   [s 3] 2140/1 D 1 17.4 66
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-10 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/2 C 2 13.8 46
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/7 B 5 11.8 16
2016-05-26 2016-05-26 Bjerke-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2100/11 A 1 42
2016-05-12 2016-05-12 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 A 2 13.2 33
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-8 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2160/8 A 0 16.6 160
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/1 D 5 15.8 117
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3140/3 D str
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/3 C 0 g 276
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Global on Fire Global on Fire   [s 7] 2680/7 C 6 15.4 125
2016-04-20 2016-04-20 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 2140/2 C 2 12.6 44
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-7 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 3160/4 B 1 17.2 46
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-9 Paleo Pride Paleo Pride   [h 6] 2640/1 A 0 19.8g 62
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/9 C 0 15.8 61
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 9] 1640/9 C 1 11.7 268
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 4] 2140/6 B 4 17.3g 110
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-4 Monte Major Monte Major   [v 9] 2660/4 C 0 g 623
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 5] 2140/7 A 0 20.0 69
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 4] 2140/10 B 1 17.4 20
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-9 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/4 D 0 g 209
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/12 D 0 g 435
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-9 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 C 1 15.8 33
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2160/5 B 0 g 96
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/2 B 2 14.8 127
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/5 D 0 g 309
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-8 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/5 D 6 15.5 230
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2100/6 B 0 51
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/1 D 0 122
2017-11-13 2017-11-13 Bjerke-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2100/5 B 0 78
2017-11-13 2017-11-13 Bjerke-3 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2100/3 C 3 56
2017-11-09 2017-11-09 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/7 B 0 12.6 564
2017-11-09 2017-11-09 Åby-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 C str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-4 Categorical Categorical   [v 3] 2140/7 C 1 15.3 40
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 A 1 15.4 24
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2160/11 C 0 15.9 37
2017-10-25 2017-10-25 Åby-8 Categorical Categorical   [v 3] 2140/11 D 6 15.8 104
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-3 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/4 B str
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-6 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/1 D 4 14.8 211
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-4 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2640/8 B 4 17.0 75
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-5 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2600/10 B 0 114
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-2 Global Tess Global Tess   [s 4] 2600/5 C 1 109
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-5 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/4 C 2 14.4 87
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 3140/1 D 4 16.9 423
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-1 Categorical Categorical   [v 3] 2140/7 C 1 15.4 71
2017-09-27 2017-09-27 Bjerke-2 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2140/4 C 0 273
2017-09-26 2017-09-26 Romme-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/10 B 4 14.3 280
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/11 D 0 15.2 611
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-7 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/7 C 6 15.0 82
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/1 A 1 16.0 21
2017-09-11 2017-09-11 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/2 A 1 42
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 B 1 15.7 185
2017-09-04 2017-09-04 Bjerke-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2100/10 B 2 60
2017-09-04 2017-09-04 Bjerke-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/10 A 0 30
2017-08-30 2017-08-30 Åby-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2640/3 D 0 13.5 650
2017-08-29 2017-08-29 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 3] 2100/10 D 0 602
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2080/1 B 0 17.4g 53
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-11 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2160/12 A 5 15.2 152
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Bella Jaam Bella Jaam   [s 6] 2160/6 D 0 15.1 719
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/8 B 0 g 97
2017-08-17 2017-08-17 Åby-5 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/9 D 2 12.4 244
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/1 C 5 15.0 149
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-10 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/5 D 0 17.6 207
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-1 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/7 B 1 16.0 93
2017-08-02 2017-08-02 Bjerke-2 Categorical Categorical   [v 3] 2100/2 C 0 122
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-11 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2080/8 D 5 14.0 447
2017-07-26 2017-07-26 Bjerke-6 Global Tess Global Tess   [s 4] 2100/1 B 0 61
2017-07-19 2017-07-19 Bjerke-9 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 A 2 46
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-4 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 1640/3 B 0 g 76
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-12 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/6 C 2 15.6 192
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2640/3 D 0 15.6 341
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 3180/12 C 0 g 328
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2160/15 A 0 18.3g 55
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-7 Categorical Categorical   [v 3] 2140/9 D 4 17.5 105
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/2 C 2 15.5 57
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-1 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2160/8 C 0 15.0 65
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-8 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 2100/10 B 0 15.4 282
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/5 C 0 16.6g 79
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-11 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2160/11 C 0 167
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 1640/6 A 0 17.2g 123
2017-05-31 2017-05-31 Bjerke-6 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2100/12 C str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/9 C 0 22.7g 37
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 2140/4 D 0 16.9 174
2017-05-19 2017-05-19 Romme-1 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2640/3 C 3 15.0 93
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 5] 2140/3 C 0 g 174
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 3] 2140/11 D 5 17.7 218
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1640/1 C 1 13.9 29
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/12 B 1 15.3 27
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Arnie Dream Arnie Dream   [v 5] 2640/1 D 0 17.6g 119
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Bella Jaam Bella Jaam   [s 6] 2140/12 B 0 16.5 222
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 2140/5 D 4 14.2 221
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 4] 2140/2 C 1 15.5 53
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-5 Paleo Pride Paleo Pride   [v 7] 2140/5 B 0 g 23
2017-03-29 2017-03-29 Bjerke-2 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 10] 1609/8 C 0 70
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Dante Jaam Dante Jaam   [v 4] 1640/5 B str
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 1640/6 C 0 262
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Categorical Categorical   [v 4] 2140/3 B 0 188
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/4 B 4 15.8 299
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/1 D 0 g 59
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2140/6 D 4 15.2 466
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/10 B 2 17.2 56
2018-11-22 2018-11-22 Åby-9 Categorical Categorical   [v 4] 2640/3 A 4 14.9 38
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2100/4 C 1 23
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2140/3 D 5 13.2 1081
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/12 D 6 14.8 725
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 2140/2 D 0 g 905
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/3 C 5 15.0 251
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-7 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/10 B 0 15.5 121
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/2 B 2 15.8 36
2018-11-01 2018-11-01 Åby-6 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/3 B 2 14.9 86
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/1 C 2 17.0 44
2018-10-24 2018-10-24 Bjerke-3 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2100/8 A 0 88
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 5] 1609/7 B 0 112
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2100/2 C 2 73
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/10 A 0 20.5 95
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 3180/14 A 3 16.1 94
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Categorical Categorical   [v 4] 1640/3 A 2 12.0 23
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-4 Global Tess Global Tess   [s 5] 2160/13 C 0 g 190
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/7 C 2 15.0 436
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 3160/8 D 6 15.1 763
2018-09-20 2018-09-20 Åby-2 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/5 C str
2018-09-09 2018-09-09 Bjerke-11 Categorical Categorical   [v 4] 2600/12 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 1640/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bjerke-3 Global Tess Global Tess   [s 5] 2100/3 B 2 26
2018-09-05 2018-09-05 Bjerke-8 Paleo Pride Paleo Pride   [v 8] 1609/5 B 0 38
2018-08-29 2018-08-29 Bjerke-12 Categorical Categorical   [v 4] 2600/5 B 2 33
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-6 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/1 B 7 16.2 65
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 3140/8 D str
2018-08-23 2018-08-23 Åby-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/4 D str
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/8 B 6 17.5 35
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-7 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/4 B 5 18.0 19
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-9 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/8 C 1 15.0 181
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/4 A 1 16.2 53
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2480/10 C 5 15.9 219
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-7 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2080/3 D 0 14.3 729
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/5 B 0 g 30
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/7 B 2 17.0 54
2018-07-23 2018-07-23 Bjerke-2 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2100/6 B 1 20
2018-07-18 2018-07-18 Bjerke-5 Global Tess Global Tess   [s 5] 1609/3 A 1 36
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 1640/9 C 7 14.1 49
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 1640/5 D 0 14.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2640/2 D 2 15.8 45
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/1 B 2 14.4 44
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 4] 2140/8 D 4 17.6 217
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-7 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/3 B 1 16.2 34
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-5 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/5 C 6 14.2 95
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/9 B 2 16.7 57
2018-06-18 2018-06-18 Bjerke-4 Global Skipper Global Skipper   [v 6] 2100/6 B 1 46
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-4 Categorical Categorical   [v 4] 2140/5 C 0 15.4 45
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-6 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/10 D 0 g 780
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 3140/3 C 0 g 120
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-6 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 4] 2140/1 D 2 17.1 157
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Categorical Categorical   [v 4] 2140/4 A 1 14.4 12
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2640/6 C 5 15.5 40
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Global Tess Global Tess   [s 5] 2140/5 C 6 14.0 441
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-8 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/4 C 4 17.9 57
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-3 Categorical Categorical   [v 4] 2140/1 C 4 14.6 19
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-8 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 1640/3 C 0 g 298
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2160/15 A 3 15.4 47
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 2100/5 C 0 15.0 564
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-5 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 4] 2140/1 A 0 20.1g 66
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-9 Categorical Categorical   [v 4] 2140/6 D 1 13.7 50
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-5 Dante Jaam Dante Jaam   [v 5] 2140/10 C 0 g 100
2018-02-22 2018-02-22 Åby-4 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 11] 1640/3 B 0 14.3 174
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/1 B 5 19.9 62
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-4 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/3 A 3 18.3 73
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-9 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/8 D 6 17.9 469
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-5 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/6 C 4 17.6 36
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-1 Dynamite Maxi Dynamite Maxi   [s 4] 2140/5 B 0 g 234
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/3 C str
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/4 B 2 15.7 54
2019-11-15 2019-11-15 Romme-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/6 C 5 15.7 268
2019-11-15 2019-11-15 Romme-8 Global Villy Global Villy   [v 4] 1640/3 D 4 15.3 69
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/7 B 7 16.6 443
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/10 B 1 16.0 82
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-4 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/10 B 0 23.6g 287
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/8 A 6 14.0 100
2019-10-23 2019-10-23 Bjerke-7 Categorical Categorical   [v 5] 2100/12 C 0 179
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2160/8 B 4 16.7 29
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-5 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2100/3 C 0 g 355
2019-10-17 2019-10-17 Åby-3 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/7 C 6 21.3g 43
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/10 A 1 14.8 41
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2640/1 B 0 16.9 140
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/1 C 1 15.7 281
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-4 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/10 B 0 15.3 529
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Categorical Categorical   [v 5] 2140/5 D 0 14.5 286
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-10 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/3 D 1 17.8 92
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/8 C 4 14.1 704
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-3 Categorical Categorical   [v 5] 1640/3 C 1 12.8 27
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2640/1 C 4 17.2 44
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-5 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/11 A 1 13.8 25
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/3 B 6 16.6g 75
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/5 C 2 17.7g 64
2019-09-04 2019-09-04 Åby-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2640/2 B 8 17.5 113
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-11 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/3 C 0 g 57
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-8 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2640/8 B 3 14.2 628
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-2 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/7 C 6 15.2 123
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 1640/3 C 0 g 408
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-10 Global Villy Global Villy   [v 4] 2640/9 C 5 19.2g 153
2019-07-25 2019-07-25 Åby-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/1 D 1 15.3 42
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2640/1 C 5 18.3 60
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Categorical Categorical   [v 5] 2140/4 D 0 13.4 443
2019-07-17 2019-07-17 Bjerke-1 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2100/10 A 0 104
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-5 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/5 C 0 15.7 196
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/5 C 4 17.2 33
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/7 D 2 17.6 87
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/3 B 1 16.0 35
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-7 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3180/14 A 0 17.8 151
2019-06-26 2019-06-26 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 5] 1609/10 B 0 62
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-3 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 1640/2 A 0 g 126
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/9 B str
2019-06-17 2019-06-17 Bjerke-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2100/2 D 0 97
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 3] 2140/6 C 1 18.0 66
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/6 C 1 16.7 30
2019-06-05 2019-06-05 Bjerke-6 Categorical Categorical   [v 5] 2100/5 B 1 13
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-1 Livi Oboy Livi Oboy   [v 3] 2140/8 D 2 16.8 194
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-3 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 156
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Global Villy Global Villy   [v 4] 2140/1 D 1 17.8 18
2019-05-20 2019-05-20 Bjerke-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2100/5 C 0 93
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-7 Evita Jaam Evita Jaam   [s 5] 2140/5 D 0 16.7g 380
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/9 A str
2019-05-15 2019-05-15 Bjerke-7 Categorical Categorical   [v 5] 2100/10 B 2 78
2019-05-08 2019-05-08 Bjerke-7 Global Tess Global Tess   [s 6] 2100/1 D 0 339
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-2 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2680/12 B str
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Mon Petit Cheval Mon Petit Cheval   [v 12] 2140/9 D 0 13.7 382
2019-04-24 2019-04-24 Bjerke-3 Categorical Categorical   [v 5] 1609/8 B 0 32
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-1 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2140/11 A 0 g 674
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 3160/4 C 7 15.0 115
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2640/6 C 0 16.4 110
2019-04-10 2019-04-10 Bjerke-2 Valnes Idolia Valnes Idolia   [s 5] 2100/6 B 0 169
2019-04-10 2019-04-10 Bjerke-6 Paleo Pride Paleo Pride   [v 9] 2100/6 B 0 87
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-5 Global Skipper Global Skipper   [v 7] 2140/2 C 1 13.9 35
2019-04-03 2019-04-03 Bjerke-3 Categorical Categorical   [v 5] 2100/1 B 1 34
2019-04-03 2019-04-03 Bjerke-6 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 5] 2600/2 B 0 30
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-1 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2660/7 B 0 17.1 376
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-1 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 3] 2140/5 B 3 17.0 81
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-8 Categorical Categorical   [v 6] 2140/6 D 8 17.6 109
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-9 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 1640/6 B 0 16.0 44
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2660/7 C 0 16.6g 581
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/9 D 7 13.4 972
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Categorical Categorical   [v 6] 2100/9 C 4 15.7 98
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 1609/5 C 4 13.2 118
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-7 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 3] 2140/4 D 4 16.3 38
2020-11-14 2020-11-14 Romme-3 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/3 D 2 16.0 192
2020-11-14 2020-11-14 Romme-5 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2140/6 C 1 14.8 85
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 Categorical Categorical   [v 6] 2140/8 B 2 14.8 43
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-10 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/5 D 0 13.1 470
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/2 D str
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-1 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 3] 2140/11 D str
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-7 Categorical Categorical   [v 6] 2140/7 C 3 14.4 68
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-5 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 1609/6 C 2 14.3 44
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 1640/6 A 1 14.1 21
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/4 D 3 16.1 131
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-8 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 1609/3 B 2 13.0 115
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-3 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/1 C 7 16.9g 36
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2640/7 C 1 15.2 98
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2140/3 C 4 13.8 95
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-6 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/7 C 4 16.4 99
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-9 Categorical Categorical   [v 6] 2680/12 C 0 16.8 363
2020-09-23 2020-09-23 Åby-5 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2640/7 D 0 16.3 684
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-9 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/3 C 2 12.9 462
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-2 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/1 D 6 16.4 78
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 1640/2 B 1 12.6 34
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-1 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/3 B 1 15.9 34
2020-08-14 2020-08-14 Romme-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 1640/5 D 0 16.3 372
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-4 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2160/9 A 8 14.3 751
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-2 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/8 D 3 16.1 331
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-2 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/1 B str
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-1 Dr Martin Dr Martin   [v 3] 2140/6 D str
2020-07-22 2020-07-22 Bjerke-6 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2100/8 B str
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-9 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2660/9 A 4 16.6 23
2020-07-15 2020-07-15 Bjerke-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2100/1 B 1 51
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-1 Pirat Pia Pirat Pia   [s 8] 1640/5 C 7 16.5 633
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2140/3 D 0 15.3 606
2020-06-25 2020-06-25 Åby-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2640/2 C 7 15.2 189
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2500/3 B 0 g 20
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/5 B 5 15.9 739
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-6 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2140/3 A 7 15.7 41
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-7 Categorical Categorical   [v 6] 1640/2 C 7 13.6 240
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-7 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 3160/4 C 0 16.2 542
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2660/5 B 5 16.8 58
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-6 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2640/2 B 0 15.1 715
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-1 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2640/7 C 5 15.8 90
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-2 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2640/1 B 2 15.7 25
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-6 Categorical Categorical   [v 6] 1640/6 C 0 15.5 180
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2640/3 B 7 15.4 338
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/6 B 0 16.4 529
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-2 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 3140/4 B 3 16.4 281
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-4 Global Villy Global Villy   [v 5] 2100/6 C 0 g 142
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2100/5 C 1 14.6 54
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-9 Categorical Categorical   [v 6] 2140/6 B 3 14.2 40
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-10 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 1640/5 D 2 12.6 54
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-7 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 3160/4 C 4 14.3 1173
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-3 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 4] 2140/4 C 5 16.8 190
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-3 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/8 D 4 16.3 175
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Global Villy Global Villy   [v 5] 2640/1 D 4 17.6 23
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-9 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2140/15 B 4 16.2 42
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-6 Global Villy Global Villy   [v 5] 2640/6 C 0 g 409
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-10 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/5 B 0 14.9 173
2020-03-19 2020-03-19 Bjerke-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 6] 2100/10 C 0
2020-03-19 2020-03-19 Bjerke-5 Global Villy Global Villy   [v 5] 1609/10 B 0
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-2 Harry Jaam Harry Jaam   [v 4] 2140/3 B 6 15.9 61
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 5] 1640/6 B 0 13.5 278
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-4 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 5] 2160/10 C 0 16.6 97
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-6 Dr Martin Dr Martin   [v 4] 2140/5 D str
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-4 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 7] 1640/3 C 0 13.2 595
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-10 Harry Jaam Harry Jaam   [v 4] 2140/6 A 1 16.2 34
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 7] 1640/7 B 0 g 507
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-5 Global Skipper Global Skipper   [v 9] 3200/12 C 8 16.2 375
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-8 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/5 C 4 16.0 59
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-4 Dr Martin Dr Martin   [v 4] 2140/1 D 5 15.4 138
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-4 Categorical Categorical   [v 7] 2640/1 D 0 16.0 704
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-6 Harry Jaam Harry Jaam   [v 4] 2140/3 B 0 g 68
2021-06-15 2021-06-15 Axevalla-2 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/9 C 7 17.1 100
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-7 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 5] 1640/3 C 0 17.4 97
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-8 Categorical Categorical   [v 7] 2140/6 D 4 13.8 1121
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 5] 1640/2 B 0 13.2 159
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-9 Global Skipper Global Skipper   [v 9] 2140/2 D 0 13.6 762
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-3 Harry Jaam Harry Jaam   [v 4] 2140/6 D 3 15.3 88
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 7] 2660/5 C 0 15.5 397
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-8 Gandalf Jaam Gandalf Jaam   [v 5] 2140/5 D 3 14.1 62
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-10 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/12 D 0 g 192
2021-05-19 2021-05-19 Åby-6 Categorical Categorical   [v 7] 2640/12 D 7 14.5 1197
2021-05-19 2021-05-19 Åby-7 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 7] 1640/11 C 0 13.6 405
2021-05-07 2021-05-07 Årjäng-8 Global Skipper Global Skipper   [v 9] 2160/12 C 1 16.1 545
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-3 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/10 D 2 17.0 101
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-6 Global Skipper Global Skipper   [v 9] 2140/5 D 6 15.5 949
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-4 Livi Oboy Livi Oboy   [v 5] 2140/3 B 3 15.0 115
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-10 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/10 C 5 16.0 261
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 7] 2140/1 D 6 13.7 256
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-6 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/3 B 4 16.5 24
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-4 Categorical Categorical   [v 7] 2140/7 D 0 15.3 460
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-3 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 7] 2140/6 C 2 14.7 255
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-6 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 4] 2140/5 C 4 16.6g 68
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-8 Eraja Jaam Eraja Jaam   [v 7] 2640/10 B 5 15.2 216ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se