V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till fi..


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till finalen där det bästa och starkaste fyraåriga stoet ska koras har ingen lyckats med tidigare. Men Stefan Melander hade verkligen lyckats och hade till och med en sjätte häst på gaffeln, som dock blev infångad kort före mål.
Den som sticker ut mest i Tarzans femling är givetvis Ganga Bae som hade uppvisning för Jorma Kontio. Hon fick tidigt överta ledningen från spår åtta bakom bilen i sitt försök och sedan var hon helt överlägsen. Det jättefina stoet behövde inte förta sig för att vinna med gott om krafter kvar och blir en av dom som gör upp om segern även i finalen. Ganga Bae såg fantastiskt fin ut och fick spår fem i finalen när startspåren lottades.
De övriga fyra Melander-tränade hästarna som kvalade in till finalen gjorde det via seger för Residual Thrust, som spurtade vasst för Erik Adielsson och vann lätt, samt via andraplatser för Sideslip, Digital Literacy, och Fuel Burn.
– Men i mitt huvud jag just nu mest förbannad över att inte Digital Download kvalade in, kommenterade Tarzan i ATG Live efteråt med sedvanlig glimten i ögat.
– Närå, det var helt otroligt, en fantastiskt kväll. Jag tänkte anmäla åtta ston men satte dit den nionde fem minuter före anmälningsstopp. En häst (Digital Literacy ) som Örjan Kihlström vann ett P21-lopp med för inte allt för länge sedan. Det hinner hända mycket med hästarna på kort tid ibland i den här åldern, fortsatte Melander.

”Diana Zet är fantastisk – en enorm inställning”
Kullens drottning så här långt, Diana Zet, hade inga problem att infria sitt favoritskap för Örjan Kihlström. Hon behöll enkelt ledningen från innerspåret bakom bilen och dirigerade varje meter av loppet efter att ha fått bestämma i lugnt tempo. Diana Zet stack undan enkelt den sista biten när Kihlström lättade lite på tömmarna och vann med en hel del krafter kvar. Tränaren Daniel Redén stod vid sidan och var mycket nöjd över att fjolårets vinnare av Svenskt TravOaks och årets vinnare av Drottning Silvias Pokal nu är i final.
– Hon är säker. Hon var blek förra gången och är inget träningslejon hemma för där är hon hur lat som helst och tar det piano. Men så fort man säger åt henne så tänder hon till. Hon är fantastiskt att kunna veta när det är något extra på gång. Jag provade exempelvis att dra urryckarna till den här starten men det hände inte så mycket. Men hon har en enorm inställning och vet när det är dags, sa Daniel Redén och konstaterade att den extra växeln med urryckarna blev sparad till finalen.
Daniel Redén fick övrigt med två hästar till finalen då Award Kronos spurtade in vasst som tvåa bakom Ganga Bae.

Waiting Hill Hall från dödens
Annars inleddes kvalkvällen med att Steen Juul vann det första uttagningsloppet med egentränade Waiting Hill Hall. Han körde fram utvändigt om ledande No Limit Queen (som fått öppna tufft med 1.09,2 första 500 och 1.13,1 första 1000) och kopplade enkelt greppet till slut. En rejäl insats och plusbetyg även till tvåan No Limit Queen som höll tappert. Här galopperade storfavoriten Alaska Kronos bort sig i första sväng.

Skandalstart – ”Solklar omstart”
I det andra uttagningsloppet galopperade favoriten Ghostintheshell direkt bakom bilen för Rikard N Skoglund som var mycket irriterad efter loppet och hävdade att det skulle ha varit omstart.
– Jim Oscarsson tog en flygande start och min häst blev rädd och galopperade. Det var solklar omstart och går att jämföra med Maradonas mål med handen i ett fotbolls-VM för en massa år sedan, sa Rikard N Skoglund.
Även Axevallas huvudstarter erkände misstaget att inte blåsa omstart när Jim Oscarssons häst släpade bakom bilen. Och han bad om ursäkt när han intervjuades efteråt i ATG Live.
Nu vann istället Mahma Lane för sin tränare Peter Untersteiner. Hon var med i körningen från start men Untersteiner valde att krypa ner i rygg på ledande Dontlooseallmoney. Luckan kom perfekt i utgången av sista kurvan och Mahma Lane spurtade till en mycket lätt seger.

Enkelt för American Hill – vann även spårlottningen
American Hill var favorit i sitt försök och vann hur enkelt som helst för sin tränare Conrad Lugauer. Han hittade ett perfekt slagläge i andra par utvändigt med sin häst från svåra spår åtta bakom bilen. När attacken sattes in via tredjespår runt slutkurvan bet det bra och American Hill avgjorde enkelt utan att behöva gå i botten till slut. Conrad Lugauer drog också vinstlotten i finalen och fick bricka ett med sin startsnabba häst.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor.

Stochampionatet 2020
2640 meter autostart

Häst – Tränare
1) American Hill – Conrad Lugauer
2) Waiting Hill Hall – Steen Juul
3) Diana Zet – Daniel Redén
4) Residual Thrust – Stefan Melander
5) Ganga Bae – Stefan Melander
6) Digital Literacy – Stefan Melander
7) Award Kronos – Daniel Redén
8) Fuel Burn – Stefan Melander
9) Mahma Lane – Peter Untersteiner
10) No Limit Queen – Björn Goop
11) Sideslip – Stefan Melander
12) Mellby Hawaii – Björn Goop

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är återigen jackpot på V75 den här lördagen och enligt prognoserna kan en ensam vinnare ta hem 59 miljoner kronor, enbart på..


Det är återigen jackpot på V75 den här lördagen och enligt prognoserna kan en ensam vinnare ta hem 59 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Årjängs Stora Sprinterlopp med en halv miljon kronor till vinnaren är den största sportsliga höjdpunkten. Ett öppet lopp på förhand med många hästar som startar med vinstchans. En häst som inte är så hårt betrodd den här gången är Milliondollarrhyme. Fjolårets svenska mästare har inte fått till det i år och har en tredjeplats som bästa resultat. Han tog sig förvisso vidare till elitloppsfinalen men tränaren Fredrik B Larsson tyckte inte att det var det där riktiga trycket i hästen trots det. Men i finalen kändes Milliondollarrhyme klart bättre enligt Larsson men fick där aldrig chansen och gick i mål med krafter kvar.
Senast var hästen en av favoriterna i Norrbottens Stora Pris i Boden men då orkade han inte fullfölja utan blev stum till slut efter en vass sista bortre långsida.
– 9 Milliondollarrhyme (V75-7) gick lättare träning på förmiddagen i dag (torsdag) och kändes väldigt fin. Han får inte godkänt i senaste starten och hade en sämre dag där. Jag har betydligt större krav på honom, säger Fredrik B Larsson.
– Vi har inte hittat något speciellt att ta på varför. Men han var inte tillräckligt bra helt enkelt. När han kom hem fick han ta det lugnt en vecka efteråt. Han var lite sliten och allmänt trott men nu känns han helt normal igen. Jag har varit nöjd med de senaste träningsjobben och tycker att hästen känns så bra som han ska göra. Därför provar vi igen.

”Har varit ojämn i år och måste visa bättring”
Milliondollarrhyme är femtehandsfavorit i lördagens stora sprinterlopp. Han har spår nio bakom startbilen och i sulkyn sitter som vanligt Fredrik B Larsson. I fjol var den trefaldige miljonären femma i det här loppet och efteråt hittade han toppformen på allvar.
– Vi får ligga lite lågt eftersom hästen inte har vunnit lopp i år ännu. Jag tycker att han har varit lite ojämn och måste visa bättring nu. Han måste vara betydligt bättre än senast för att duga men det tror jag också att han kommer att vara.
– Om han har hittat tillbaka till toppformen så är han med där framme och gör upp om det. Men jag tycker som sagt att han har varit lite för ojämnt för att det ska vara helt möjligt. Samtidigt vet vi alla om vilken kapacitet han har och när han nu känns så pass bra i jobben ska det bli kul att prova igen.
– Nu kör vi med skor runt om och vanlig vagn. Precis som han gick varje gång i fjol. I övrigt blir det helstängt huvudlag och ryckhuva. Han brukar svara väldigt bra när jag rycker den. Men får kalla honom en outsider den här gången, säger Fredrik B Larsson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Per Nordström har inte bara färske vinnaren av Stosprintern, Grande Diva Sisu, i stallet. Han har även en väldigt bra treåring i Ö..


Per Nordström har inte bara färske vinnaren av Stosprintern, Grande Diva Sisu, i stallet. Han har även en väldigt bra treåring i Önas Prince som har börjat karriären strålande. Under torsdagskvällen kördes Juliloppet på Örebrotravet inom V64. Det blev en väldigt enkel seger för Önas Prince som ledde från start till mål. Hästen tävlade barfota runt om för första gången och såg kanonfin ut. Det var Önas Prince femte seger i åttonde starten och han har nu sprungit in 576 200 kronor, eftersom den här triumfen var värd 125 000 kronor. Önas Prince var smått överlägsen före Vici Volantes som blev tvåa.

Svettig insats av Jackpot Tooma
Det bjöds på flera fina prestationer inom V64 den här aftonen. I inledningen fick vi se en svettig insats av Jackpot Tooma som gjorde första starten för sin nya tränare Daniel Redén. Trots en stor startgalopp, där hästen tappade massor av mark, kom han i kapp fältet och Örjan Kihlström körde minst sagt offensivt. Han vred på tidigt i spåren och fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Det hade han täckning för då Jackpot Tooma tog över täten ut på den sista bortre långsidan och sedan försvarade sig storstilat in i mål.

Urban Kronos åter en vinnare
Robert Bergh-tränade Harper Seabrook vann enkelt ett fyraåringslopp från ledningen för Björn Goop och tjänade 75 000 kronor. Storfavoriten Dwayne Zet var tidigt slagen från utvändigt om ledaren och hårt betrodda Gulfstream Am galopperade på nytt bort sig, denna gången i utgången av sista kurvan.
Urban Kronos har kommit tillbaka bra efter en gaffelbandsskada som tvingade hästen till nästan ett års frånvaro. Med tre lopp i kroppen var hästen nu segermogen och vilken insats han svarade för tillsammans med Kim Eriksson. Trots ett lopp utvändigt om ledaren var Urban Kronos bara starkast till slut och tränaren Roger Walmann kan sträcka på sig då han har satt den här hästen i så fin författning igen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido N..


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.
Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido Neuroth-tränade Bomar och han kommer att vara på plats Jägersro nu på söndag trots publikförbudet… har man vunnit åtta Derbyn i Sverige och 14 totalt i Skandinavien så är man mer än bara ”publik”.
Fredrik tycker att det är extra kul att det är dubbeljackpot på Grand Slam 75 och bjuder på två miljondrag i samma lopp som de flitigt anlitade spikförslagen 2 I Kirk (GS75-1) och 1 Nocentsinkentucky (GS75-2).
- Jag begriper varför 2 I Kirk (GS75-1) blir klar favorit i loppet. Givetvis kan han vinna. Men är man ute efter riktigt stora pengar ska man överväga att även strecka 5 Breakdancer, som Francisco Castro tränar. Breakdancer såg fin ut mot I Kirk senast och jag tror inte att det är omöjligt att det blir tvärtom den här gången, resonerar Fredrik.
Även i GS75-2 har Fredrik en varning. Detta enligt principen ”När två träter…”
- Om det här utvecklar sig till en duell mellan 1 Nocentsinkentucky och 2 Gulfstream Tiger så tycker jag att man ska se upp för 3 Mountain, som också sett fin ut på slutet.

”Tippar Yoker i Derbyt med hjärtat”
Själva Derbyt, (GS75-6), tycker Fredrik ser väldigt öppet ut den här gången.
Hemmatränaren Lennart Reuterskiöld junior har fem hästar med i fältet. Det var ett halvdussin från början men 1 Auenfurst är struken.
- Jag tycker faktiskt att samtliga fem ”Junior-hästar” har någon sorts vinstchans. Jag tippar själv 3 Yoker av dessa, men gör det lite grann med hjärtat. Ägarna, pseudonymen Mr Ascot (framlidne Erik Söderberg och nu Finn Blichfeldt), har gjort så mycket för svensk galoppsport att jag verkligen unnar dem att vinna ett Derby.
Av övriga hästar från championtränare Reuterskiöld jr vill Fredrik särskilt flagga för 4 Tille In Action som Per-Anders Gråberg rider (Jacob Johansen rider Yoker).
- Tille In Action skulle kunna överraska med rätt tempo. Det tycker jag att han var visat.
Johansson tycker heller inte att man kan lämna bort de övriga Lennart Reutersköld jr-hästarna 5 Sel Sea, 7 Marieappel eller 11 Harry.

Bjuder på en chansspik – ”Nouvelle Lune vinner nog”
Den trolige favoriten, då, 12 Bullof Wall Street (Niels Petersen tränar, Carlos Lopez rider)?
- Han kan naturligtvis vinna. Kanske vill Carlos rida honom i front, men det kostar lite från startboxar som 12. Men å andra sidan, han behöver inte gå i ledningen heller.
Räcker det med dessa streck?
- Nej, nej. Jag tycker att Derbyt är vidöppet i år. Man ska absolut inte släppa 13 Ladybug (Manuel Martinez). Joakim Brandt tycker inte att det är något större problem, att hon inte startat på distansen eller underlaget tidigare. Han är övertygad om att hon duger. Och Brandts har haft Yoker i träning hos sig tidigare, så de vet vilken nivå av häst som måste besegras för att vinna det här Derbyt. De skulle inte komma hit om de inte tror att det kan gå vägen, tror jag.
Vidare säger Fredrik Johansson:
- Även Wido Neuroths 2 Everest Voice bör streckas, han kan slå till om han klarar distansen.
Med så många streck i Derbyt kanske Fredrik har en chansspik eller två att bjuda på?
5 Nouvelle Lune vinner nog GS75-5 om hon har en bra dag, jag tror att hon har högre högstanivå än de andra, på detta underlag. Men annars är det vidöppet.
Fredrik fortsätter:
- Man kan säga samma sak om GS75 avdelning 7, faktiskt. Antingen vinner bara 9 Red Hot Chili, eller så är det loppet också vidöppet …
Fredrik kommenterar kort de övriga GS75-loppen:
- I GS75 avdelning 3, har jag lite feeling för 5 Pas des Secrets, som var bra i Oslo senast och som brukar gå bra på Jägersro. Men man måste kanske ha med 1 Suspicious Mind och någon av Lennart Reuterskiöld juniors hästar.
Och i GS75-4 tycker Fredrik att i första hand 2 Seven Nation Army, 3 Nascetta, 5 Coleur Café och 8 Serenity Bloom är värda streck.
Det är upp till spelarna:
Spika ”säkra kort” som I Kirk och Nocentsinkentucky (eller kanske Gulfstream Tiger) eftersom utdelningen kommer att översskrida den normala utdelningen oavsett vinnare?
Eller chansspika Fredrik Johansson-förslag som Nouvelle Lune eller Red Hot Chili?
Alternativt gå ”All In” med miljondragen Breakdancer eller Mountain?
ATG utlovar minst 5 miljoner kronor till en eventuell ensam vinnare.
Till sist: förutom sina 14 Derbyn i Skandinavien har Fredrik Johansson även vunnit det tyska Derbyt två gånger, med hästarna Adlerflug (2007) och Wiener Walzer (2009).
- Det tyska Derbyt rids förresten också på söndag, i Hamburg. Adlerflug har tre avkommor med, det tycker jag är kul, avslutar Fredrik Johansson.

Robert Okpu, Kanal 75


Don Fanucci Zet tar det lugnt efter segern i Sprintermästaren. Men i övrigt är flera av kullens hetaste och bästa hästar ute i det h&au..


Don Fanucci Zet tar det lugnt efter segern i Sprintermästaren. Men i övrigt är flera av kullens hetaste och bästa hästar ute i det här fyraåringsloppet som kryddar V86-omgången på onsdag. Ecurie D., obesegrad i tio raka segrar, får börja från spår nio bakom bilen den här gången tillsammans med Björn Goop. Bland motståndarna märks stjärnor som Kungapokalsvinnaren Aetos Kronos, comebackande Kriterietvåan och Breeders Crown-vinnaren Brother Bill, samt Green Manalishi. Förstapriset i loppet är 200 000 kronor och distansen är 2640 meter med bilstart. Ett litet test således inför de stundande kvalen till Svenskt Travderby på sensommaren. Det bästa startspåret av de redan nämnda fick Brother Bill med spår fem bakom bilen. Green Manalishi och Aetos Kronos drog bricka sju, respektive åtta bakom vingen.

Heavy Sound och Who’s Who i comeback
I ett annat V86-lopp för den högsta klassen gör två stjärnhästar comeback efter lång frånvaro. Det är dels Daniel Redén-tränade Heavy Sound, som inte har startat sedan fjolårets försök i Elitloppet, samt Who’s Who som nu gör årsdebut och har inte varit synlig på tävlingsbanan sedan det misslyckade Frankrike-äventyret i vintras. Kenneth Haugstad tar hand om tömmarna bakom Heavy Sound från spår två, medan Pasi Aikio själv sitter upp bakom Who’s Who från spår fyra.

Michael Carlsson, Kanal 75


Disco Volante, Milligan’s School och Snowstorm Hanover är alla med i Årjäng’s gulddivision. Som brukligt i Årjäng på..


Disco Volante, Milligan’s School och Snowstorm Hanover är alla med i Årjäng’s gulddivision. Som brukligt i Årjäng på sommaren så är det ”Årjäng’s Stora” över sprinterdistansen 1640 meter. V75-omgången är dessutom kryddad med en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 59 miljoner kronor, enbart på sju rätt.
Stefan Melander och Catarina Lundström har tidigare vunnit storloppet med Igor Brick (2000 och 2001) och Nuncio 2016.
Men Melanders två bästa hästar i den äldre eliten kommer till loppet i år, lite grann med glorian på sned. Disco Volante hade hysterisk form på vintern och våren, vann flera lopp och blev inbjuden till Elitloppet. Men där blev det startgalopp i försöket. Och i den enda starten efter det i Kalmar, såg han kanske bara ut som en skugga av den hänsynslösa segermaskin, som han var i våras – låt vara att det var från ett bakspår.

”Kan inte vara helt säker på formen”
Med sex segrar i år kvarstår Disco Volante som en av de segerrikaste hästarna i den högsta klassen, men spelarna undrar nog hur de ska räkna på honom just nu…
Milligan’s School var å andra sidan en av förra årets segerrikaste hästar på V75. Men resan till Frankrike och deltagandet i Prix d’Amerique och Prix de France gick inte särskilt bra. Och hästen har ”bara” en seger hittills i år (i Rättvik i sommar), då han slog Björn Goop’s toppsto Mellby Free - som han möter igen på lördag.
Men Stefan Melander tror att det kan vara farligt att glömma hans hästar på lördag.
-Snowstorm Hanover möter kanske för hårt motstånd nu, men de andra två ska kan inte glömma bort, säger han.
- 4 Disco Volante (V75-7) har bara startat en gång sedan startgaloppen i Elitloppet, det var i Kalmar och där var banan inte bra för honom. Det är klart at jag inte kan vara helt säker på formen, men det finns inget i hans uppträdande som säger att formen är dålig. Och han har fått ett jättebra spår nu. ”Disco” brukar vara som allra bäst från spår som fyra, som han fick nu.

”Har aldrig känt honom bättre”
Inte heller 3 Mililgan’s School (V75-7) kan avskrivas på något sätt, enligt ”Tarzan”.
- Han fick ingen bra position i Prix d’Amerique och då går det inte att begära att han ska få med sig någonting. Även i Prix de France tycker jag att det blev fel för honom. Vad gäller de senaste starterna så vann han i Rättvik, men det har varit någon start på någon oduglig bana också… och i Halmstad i lördags regnade det och det blev dessutom fel för honom i ett taktiklopp, det är bara att glömma. Jag hade velat vara med i Östersund för en månad sedan med Milligan’s School, men där kom han inte med. Hästen känns väldigt fin annars. Visst, nu startar han ”vecka/vecka” men han klarar av det.
Något att säga om balansen på dom här två?
- Disco Volante startar med skor bak och barfota fram som vanligt, han måste ha bakskor för att fungera som bäst. Milligan’s School kommer att starta barfota runt om.
”Tarzan” tycker att hans tredje häst 6 Snowstorm Hanover (V75-7) är ute på för djupt vatten, motståndet är för bra och startspåret lite för långt ut på vingen med tanke på det.
- Annars så kan jag säga att jag aldrig har känt honom bättre. Snowstorm Hanover  vill ha bra tempo, då kanske han kan få med sig någonting.

”Funderar på första barfota runt om”
Melander har även med fyraårige valackerna Slippery Runway och Glacier i ett sprinterlop för Klass II-hästarna i Årjäng, V75-5.
1 Slippery Runway (V75-5) som vunnit fyra av sina åtta starter har visat att han är startsnabb och svår att ta en längd på, men Melander säger att det finns fler aspekter för spelarna att tänka på.
- För honom är det väldigt viktigt att banan är fast och fin. Skulle den vara det så är han ganska bra för den här klassen.
11 Glacier (V75-5)?
- Han har normalt ingen vinstchans alls från det läget. Men han är inte så tokig häst och jag funderar på att prova honom barfota runt om den här gången. Det skulle vara första gången i så fall.
I övrigt, vad kan du säga om Green Manalishis insatser i Sverige hittils?
- Det är klart att det inte ser bra ut att han har galopperat bort sig två gånger. Men jag fortsätter att tjata om att startbilen i Sverige körs för sakta. Det är skritt-tempo för länge, sedan ska hästarna växla över till 1.05-fart precis när bilen släpper. Han är inte den enda hästen från USA som haft problem med det…

Robert Okpu, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-6 Affordable Lad Affordable Lad   [v 3] 2140/1 7 21.2 217
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Quick One Quick One   [v 6] 2140/12 3 18.1 39
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-7 P.J.Winner P.J.Winner   [v 6] 1640/3 0 13.9 48
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-9 Quick One Quick One   [v 6] 2140/3 0 19.1 46
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-3 Castor Troy Castor Troy   [v 4] 1640/11 0 20.2g 174
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-8 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 3] 1640/7 0 15.2 1101
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 4] 2140/5 0 g 400
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-8 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 4] 2640/6 5 19.2 163
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Trustworthy Ås Trustworthy Ås   [v 11] 2140/8 3 16.7 129
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-1 Castor Troy Castor Troy   [v 4] 1640/11 4 19.0 250
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Affordable Lad Affordable Lad   [v 3] 2140/12 3 19.1 244
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Athos Amok Athos Amok   [v 7] 2140/8 0 18.2g 704
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-3 Bicker Bicker   [s 5] 2140/4 2 17.5 69
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Affordable Lad Affordable Lad   [v 3] 2140/7 4 19.7 99
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 6] 2660/14 8 17.8 1433
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-6 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 3] 2140/10 0 17.1 152
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Castor Troy Castor Troy   [v 4] 2160/10 8 18.4 317
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-3 Golden League Golden League   [s 5] 2140/3 4 16.0 269
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-5 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 6] 1640/3 4 14.9 238
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Bicker Bicker   [s 5] 2640/2 8 17.6 617
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 P.J.Winner P.J.Winner   [v 6] 1640/1 0 g 101
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 6] 2160/13 0 16.3 709
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-9 Duchesse Bianca Duchesse Bianca   [s 4] 2160/12 D 0 21.2 493
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2160/14 B 0 16.2 555
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-4 Cool Curves Cool Curves   [s 8] 1640/6 B 0 17.7 706
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Klack Leya Klack Leya   [s 3] 2140/4 D 0 47.4g 368
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-4 Woodland Woodland   [v 4] 2140/10 B 0 g 403
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-9 Duchesse Bianca Duchesse Bianca   [s 4] 2140/5 D 8 18.4 214
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 6] 2140/4 B 7 17.1 147
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 2140/5 D 3 17.9 241
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-10 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 2140/9 C 0 17.9 428
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Klack Leya Klack Leya   [s 3] 2140/8 D str
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-9 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 4] 2140/11 C 0 24.1g 192
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-7 Tenorfaks Tenorfaks   [v 7] 2140/3 D 7 31.7 339
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Cool Curves Cool Curves   [s 8] 2140/3 A 5 16.0 123
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 5] 2140/7 B 7 15.1 115
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-7 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 2140/5 B 4 15.5 236
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-5 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 6] 2660/6 D 7 17.0 392
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-3 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 1640/1 D 0 16.8 875
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-10 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2140/2 A str
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Menominee Menominee   [s 4] 2160/15 A 0 g 213
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-5 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 1660/11 A 0 20.3g 915
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-3 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 2160/15 A 4 16.1 295
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Menominee Menominee   [s 4] 2140/4 B 6 18.5 97
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-11 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 1640/11 C 6 15.6 398
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 1640/5 B 0 16.3 327
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-9 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 1640/7 B 1 15.1 32
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2140/7 A 0 17.0 547
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-11 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 2160/7 B 8 17.1 751
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-7 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2140/5 B 1 15.3 165
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-6 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2160/11 A str
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Menominee Menominee   [s 4] 2140/12 B 5 19.1 47
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2140/14 B 0 g 1201
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-6 Ruby Journey Ruby Journey   [s 4] 2140/3 B 0 20.8 258
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-3 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2660/7 D 6 15.7 1618
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2670/7 B 3 17.9 377
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 2148/1 C 4 18.2 239
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-10 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2140/4 C 5 17.0g 68
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 2640/2 D 7 17.3 668
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-3 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2160/11 B 5 17.2 560
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2660/11 A 0 17.7 420
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-7 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 2160/7 C 6 15.8 944
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-5 Jeremias Jeremias   [v 7] 1660/12 D str
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-7 Quick One Quick One   [v 7] 1640/3 A 0 14.5 32
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2160/8 C str
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2148/11 B 0 18.4 194
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-7 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2140/1 D 8 16.9 253
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-1 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2140/2 A 1 17.5 57
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 1640/5 C 4 13.5 329
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-9 Gigantic River Gigantic River   [v 8] 2140/12 A 6 17.0 32
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-3 Golden Delicious Golden Delicious   [v 4] 2140/7 C 5 17.7 213
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-10 Jeremias Jeremias   [v 7] 1640/12 D 8 16.7 945
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-9 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2160/13 D 0 17.4 494
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-3 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2160/11 C 4 15.9 1171
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 Quick One Quick One   [v 7] 2140/1 C 1 14.7 85
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Gigantic River Gigantic River   [v 8] 2140/10 A 6 16.5 151
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-7 Jeremias Jeremias   [v 7] 2140/8 D 7 17.8 520
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2640/6 C 0 17.8g 1039
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-9 Vigo Vigo   [v 6] 1640/6 D 6 16.8 66
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-2 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2640/2 D 5 16.9 285
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-7 Golden League Golden League   [s 6] 2148/2 A 0 19.3g 46
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 2168/6 C 5 17.9 372
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Altfaks Altfaks   [v 5] 1646/1 C 0 g 101
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2148/1 D 3 17.5 213
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-4 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2140/6 D 0 17.9 291
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2160/8 C 0 16.8g 105
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-6 Tenorfaks Tenorfaks   [v 7] 1660/13 D 8 29.7 412
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-5 Altfaks Altfaks   [v 5] 2160/10 D 0 g 477
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 1640/4 C 1 15.9 448
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2140/12 D 0 17.9 993
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-9 Affordable Lad Affordable Lad   [v 4] 2640/2 D 0 17.6 499
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-6 Quick One Quick One   [v 7] 2140/4 A 5 16.0 58
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-3 Altfaks Altfaks   [v 5] 1660/8 C 0 35.3g 233
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2140/8 D 8 15.7 244
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2140/2 C 2 15.9 312
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-4 Cool Curves Cool Curves   [s 8] 1660/15 A 0 16.7 175
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2160/6 C 5 20.6 102
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Zätabubben Zätabubben   [v 7] 2160/6 C 0
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-2 Dragon Dragon   [v 7] 1640/2 D 4 15.0 390
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2140/6 A 1 18.2 29
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2140/4 B 0 g 83
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2140/1 C 0 17.2 486
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-9 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2640/1 D 0 g 121
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2160/14 C 0 17.0 693
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2140/2 D 2 16.3 306
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2140/4 D 0 16.0 1905
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-3 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2640/3 D 0 18.0 499
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2640/4 D 8 20.4g 196
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-4 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2160/4 C 3 15.8 1179
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-3 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2660/7 D 6 17.3 556
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-6 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 2140/8 C str
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-10 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2140/11 D 5 17.1 1308
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-3 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2040/2 D 0
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-2 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2140/12 B 3 17.9 117
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2140/15 C 8 17.2 534
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-1 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 2140/4 D 8 16.5 1254
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2160/9 B 0 23.7g 22
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-6 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 2140/1 B 4 19.1 216
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-8 Castor Troy Castor Troy   [v 6] 2160/5 B 2 17.7 91
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Zätabubben Zätabubben   [v 8] 2140/12 B 0 17.8 2514
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-9 Zätabubben Zätabubben   [v 8] 2140/6 B 0 18.0 303
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 4] 2140/10 A 2 18.2 69
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Castor Troy Castor Troy   [v 7] 2140/13 D 0 g 275
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-7 Castor Troy Castor Troy   [v 7] 2640/9 B 0 g 126ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se