V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-4 Yagg Hornline Yagg Hornline   [v 9] 1640/7 0 15.5 473
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Naomi J. Naomi J.   [s 5] 2140/2 7 21.3g 559
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 3] 1660/10 1 36.4 180
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-1 K.A.Pital K.A.Pital   [v 4] 2160/11 5 37.1 262
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Contador Contador   [v 6] 1660/11 5 20.5g 65
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-8 Borga E.T. Borga E.T.   [s 6] 1640/4 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 2140/1 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-4 Månälva Månälva   [s 9] 2140/7 0 g 358
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-6 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 3] 2140/6 5 37.3g 126
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-2 Yagg Hornline Yagg Hornline   [v 9] 1640/11 7 15.3 599
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-3 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 7] 2140/4 0 20.0 194
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Trollflöjten Trollflöjten   [v 9] 1660/8 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-9 K.A.Larry K.A.Larry   [v 6] 2160/10 0 17.4 475
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 La Chaaya's Robina La Chaaya's Robina   [s 6] 2140/13 0 543
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-1 K.A.Laspingla K.A.Laspingla   [s 5] 2160/10 0 34.5g 202
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-2 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 3] 1660/10 4 36.5 53
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-7 La Chaaya's Robina La Chaaya's Robina   [s 6] 1640/5 0 17.1 141
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 K.A.Larry K.A.Larry   [v 6] 2140/14 5 16.6 288
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-3 Månälva Månälva   [s 9] 2140/4 str
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-5 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 7] 2140/6 3 16.4 291
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-1 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 1640/8 1 18.2 150
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Borga E.T. Borga E.T.   [s 6] 2160/11 7 18.3 209
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 K.A.Lykka K.A.Lykka   [s 7] 2160/11 8 37.6 393
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 K.A.Laspingla K.A.Laspingla   [s 5] 2140/8 4 36.2 84
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-8 Borups Miracle Borups Miracle   [s 5] 1660/10 5 21.3 232
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-7 Uppercut Uppercut   [v 8] 2160/7 str
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 K.A.Nonbra K.A.Nonbra   [v 7] 2160/4 0 g 576
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-3 La Chaaya's Robina La Chaaya's Robina   [s 6] 1640/1 1 18.7 420
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-1 Trollflöjten Trollflöjten   [v 9] 2160/9 0 32.3 356
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Turkongen Turkongen   [v 9] 2640/6 0 29.1 770
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-9 K.A.Pital K.A.Pital   [v 4] 1640/4 2 36.4 62
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Turkongen Turkongen   [v 9] 1640/8 6 27.4g 89
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Anna Slogum Anna Slogum   [s 5] 2140/1 0 35.9 165
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Ivodin Ivodin   [v 6] 2160/14 4 30.6 229
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Ines Palema Ines Palema   [s 6] 2140/10 5 17.6 78
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-4 Borups Miracle Borups Miracle   [s 5] 2140/8 0 19.7 59
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-3 Master Hannibal Master Hannibal   [v 5] 2140/1 6 18.6 451
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-4 Grude Tösa Grude Tösa   [s 5] 2160/5 7 32.7 132
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-2 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 2140/1 2 17.9 99
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Trollflöjten Trollflöjten   [v 9] 2140/1 0 32.6 87
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-5 Månälva Månälva   [s 9] 2140/10 3 28.5 334
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Invented Sund Invented Sund   [v 3] 2160/13 0 18.9 370
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-6 K.A.Lykka K.A.Lykka   [s 7] 1660/11 5 34.2 1202
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 Åman Hornline Åman Hornline   [v 7] 1660/12 0 19.8g 1607
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Karin Slogum Karin Slogum   [s 7] 1660/6 0 g 354
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Julius T.J. Julius T.J.   [v 6] 2140/13 0 g 366
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Trollflöjten Trollflöjten   [v 9] 2640/12 2 30.0 121
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Trollflöjten Trollflöjten   [v 9] 2160/8 0
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Trollflöjten Trollflöjten   [v 9] 1640/5 4 26.3 513
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-7 Cankus Quid Cankus Quid   [v 7] 2140/11 D 0 16.7 498
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-3 Acriter Acriter   [v 7] 2140/3 D 0 15.7 656
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-4 Kenedisa Rollax Kenedisa Rollax   [s 7] 2160/12 C 5 16.8 76
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-2 Cankus Quid Cankus Quid   [v 7] 3160/5 D 0 21.8 462
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 9] 2160/9 D 6 19.2 1089
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 2160/13 D 0 22.6 912
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-10 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2680/13 C 0 24.0 662
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Prince Demi Prince Demi   [v 6] 2140/10 C 7 17.3 604
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-2 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 1660/4 C 7 19.6 50
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 1640/3 D 0 17.5 646
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-9 Alm Wiggen Alm Wiggen   [v 4] 2160/5 C 0 g 530
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-4 Alm Kasper Alm Kasper   [v 6] 2160/9 D 7 29.2 423
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 Aloxe Aloxe   [v 9] 2660/13 D 8 17.9 1771
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-1 Cash Life Cash Life   [v 4] 2140/8 C 0 g 589
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-8 Acriter Acriter   [v 7] 1640/5 D 0 13.8 957
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Svegårdens Loma Svegårdens Loma   [s 10] 2140/3 D 0 28.4 816
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-4 Cankus Quid Cankus Quid   [v 7] 2140/15 D 0 16.5 400
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Cash Life Cash Life   [v 4] 2160/5 B 0 18.1 166
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-3 Aloxe Aloxe   [v 9] 2140/2 D 0 16.3 838
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-3 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2160/11 C 5 17.9 200
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Acriter Acriter   [v 7] 2168/8 D 7 15.8 167
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Svegårdens Loma Svegårdens Loma   [s 10] 2148/2 D 2 29.2 612
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 Cankus Quid Cankus Quid   [v 7] 2650/5 C 2 18.6 271
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-9 Aloxe Aloxe   [v 9] 2140/1 D 0 16.2 963
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-3 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 3] 2140/3 D 0 23.7g 1672
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-4 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 1640/1 D 6 15.4 275
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-7 Turkongen Turkongen   [v 10] 2140/9 C 7 28.0 430
2016-09-07 2016-09-07 Åby-5 Grace Bore Grace Bore   [s 9] 1640/6 D 0 g 544
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-5 French Flair French Flair   [s 6] 2140/10 D 0 16.9 266
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Acriter Acriter   [v 7] 2680/13 D 0 g 261
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Prince Demi Prince Demi   [v 6] 2140/10 A 0 18.2 210
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Digital Trim Digital Trim   [v 5] 2140/5 B 0 21.3g 134
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2680/9 C 8 21.3 79
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-3 Turkongen Turkongen   [v 10] 2140/5 D 5 30.4g 594
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2160/6 D 4 17.9 243
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-2 Strong Will Strong Will   [v 5] 2140/8 B 0 15.4 441
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Aloxe Aloxe   [v 9] 2140/8 D str
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-7 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2160/15 C 3 17.6 354
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-6 Cash Life Cash Life   [v 4] 2640/2 D str
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-9 Cankus Quid Cankus Quid   [v 7] 1640/8 C 3 15.4 185
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Alm Kasper Alm Kasper   [v 6] 2140/4 D 0 g 655
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Svegårdens Loma Svegårdens Loma   [s 10] 2140/3 D 0 29.4 939
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2140/2 A 4 18.3 18
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Minessa Minessa   [s 3] 2180/9 C 8 33.9g 488
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-11 Cash Life Cash Life   [v 4] 2160/5 A 2 17.5 73
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 3] 2140/7 C 6 21.0 172
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Svegårdens Loma Svegårdens Loma   [s 10] 2168/8 C 5 29.2 275
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-7 Ines Palema Ines Palema   [s 7] 2148/1 C 0 19.5g 84
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-5 Acriter Acriter   [v 7] 2670/5 D 4 17.8 280
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 4] 1666/4 C 0 g 128
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Cankus Quid Cankus Quid   [v 7] 2670/4 B 4 19.0 58
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-9 Aloxe Aloxe   [v 9] 2160/6 C 2 16.1 114
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2140/9 C 2 18.3 109
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-8 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 2120/5 C 3 20.1 134
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-7 Aloxe Aloxe   [v 9] 2120/7 B 2 19.4 148
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-3 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 2100/4 C str
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-2 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2160/9 D 3 17.4 237
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-9 Aloxe Aloxe   [v 9] 2060/10 C 3 16.1 274
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Kristine Kristine   [s 6] 2500/13 A 5 18.2 59
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Turkongen Turkongen   [v 10] 2060/15 C 6 29.3 780
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-1 Regent Regent   [v 4] 2100/11 B 0 g 320
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 4] 1660/5 B 5 32.0 89
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-9 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 2140/3 D str
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-8 Turkongen Turkongen   [v 10] 2140/3 C 5 29.6g 195
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-7 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 5] 2140/3 D 2 17.1 775
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-6 Sara Slogum Sara Slogum   [s 6] 1640/1 A 0 255
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 2140/4 D 0 17.1g 824
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-2 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 4] 1640/7 D 6 30.2g 854
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2640/5 D str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 4] 2140/1 D str
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-11 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 2160/7 C 0 g 75
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-5 Strong Will Strong Will   [v 5] 1640/4 A 7 14.6 15
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 4] 1660/12 C 8 34.5 231
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-2 Contador Contador   [v 7] 2660/11 D 0 18.0 816
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Berlinetta Berlinetta   [s 5] 2168/9 C 0 23.1g 388
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-5 Turkongen Turkongen   [v 10] 2660/2 C 0 28.0 1435
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Strong Will Strong Will   [v 5] 2140/9 C 2 17.7 151
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-9 Turkongen Turkongen   [v 10] 1640/9 C 0 29.1g 620
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-5 Cash Life Cash Life   [v 4] 1640/7 C 0 17.1 368
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-4 Contador Contador   [v 7] 3160/7 D 0 493
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 2160/10 C 0 20.9 1836
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-5 La Chaaya's Robina La Chaaya's Robina   [s 7] 2140/5 D 0 18.7 855
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-5 Invented Sund Invented Sund   [v 4] 2140/2 D 0 g 393
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 K.A.Larry K.A.Larry   [v 7] 1640/7 C 6 16.2 343
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-8 K.A.Pital K.A.Pital   [v 5] 1660/4 C 3 34.8 95
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Contador Contador   [v 7] 2140/10 D 5 18.5 580
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-1 K.A.Pital K.A.Pital   [v 5] 2140/4 D 4 35.4 44
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Contador Contador   [v 7] 2180/15 D 4 17.4 509
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-7 Alm Wiggen Alm Wiggen   [h 4] 2160/6 D 7 34.3 558
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-5 Quelque Fois Quelque Fois   [v 7] 2180/13 C 0 17.2 373
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-3 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 2140/2 D 0 20.4 274
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2640/3 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-2 Skogens Evil Lady Skogens Evil Lady   [s 5] 2140/2 D 0 g 397
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Månälva Månälva   [s 10] 1660/13 A 0 32.4 202
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-5 K.A.Nonbra K.A.Nonbra   [v 8] 2140/1 D str
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-3 K.A.Pital K.A.Pital   [v 5] 2160/11 D str
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2180/11 B 3 34.1 61
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-5 Fantom Fantom   [v 5] 2140/4 B 7 33.1g 171
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-2 Turbo Goggen Turbo Goggen   [v 6] 1680/10 D str
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-6 Fantom Fantom   [v 5] 1660/9 B 6 30.5 143
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Tallyho Tallyho   [s 5] 2160/11 B 7 17.5g 306
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-6 Bellona Hornline Bellona Hornline   [s 7] 2660/13 C 0 18.2 1088
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-3 Borups Miracle Borups Miracle   [s 7] 2180/9 D 0 19.1 1399
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-1 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 4] 2140/9 C 0 20.7 424
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Fylking Fylking   [h 7] 2660/7 D 0 g 128
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Borups Miracle Borups Miracle   [s 7] 2660/15 D 6 19.7g 1613
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-4 Bellona Hornline Bellona Hornline   [s 7] 2160/11 C 0 16.6 1351
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [v 5] 2140/6 A 0 g 81
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Trollflöjten Trollflöjten   [v 11] 1640/3 D 0 g 282
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-7 Fylking Fylking   [h 7] 2660/2 C 1 27.9 26
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/6 D str
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Borups Miracle Borups Miracle   [s 7] 2160/12 C 5 18.1 448
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 4] 2140/2 D 0 g 187
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-3 Bellona Hornline Bellona Hornline   [s 7] 1640/1 D 0 15.0 248
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-2 Turkongen Turkongen   [v 11] 2160/11 D 0 29.2 773
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-6 Turkongen Turkongen   [v 11] 2140/2 D 4 27.8 471
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2180/11 C 0 g 500
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-1 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 4] 2140/3 D 4 20.5 29
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-7 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/9 D 7 33.8 534
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Trollflöjten Trollflöjten   [v 11] 1660/9 D 0 g 250
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-8 Bellona Hornline Bellona Hornline   [s 7] 2120/7 C 1 21.4 381
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-6 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 4] 2100/2 D 2 22.1 64
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-5 Trollflöjten Trollflöjten   [v 11] 1640/2 D 0 29.0g 672
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-11 Borups Miracle Borups Miracle   [s 7] 2140/2 D 4 20.7 738
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-1 Kristine Kristine   [s 7] 1640/1 B 2 16.4 82
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/9 B 0 17.5g 150
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Trollflöjten Trollflöjten   [v 11] 2060/11 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-8 Gekko Gekko   [h 7] 2040/2 A str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Gekko Gekko   [h 7] 2040/4 B 0 g 210
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Turkongen Turkongen   [v 11] 2480/1 D 5 30.3 161
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/10 B 3 15.3 216
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Jobac Jobac   [v 4] 1660/13 B str
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2120/8 D 0 34.7g 389
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Borups Miracle Borups Miracle   [s 7] 2100/3 D 0 g 406
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Trollflöjten Trollflöjten   [v 11] 2100/6 D 4 30.2 143
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Trollflöjten Trollflöjten   [v 11] 2160/14 D 0 g 446
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Jobac Jobac   [v 4] 1660/11 B 5 33.4 253
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-3 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 8] 2640/3 D 0 18.4g 1011
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 Contador Contador   [v 8] 1680/15 C 0 16.7 807
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-9 Jobac Jobac   [v 4] 2160/12 C 2 36.2 132
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Svegårdens Loma Svegårdens Loma   [s 11] 1660/6 D 5 28.3 269
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-7 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/3 D 0 18.6 1157
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Alm Wiggen Alm Wiggen   [v 5] 1660/13 C 0 32.3 1064
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-1 Jobac Jobac   [v 4] 2140/6 D 3 35.4 294
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 8] 2160/8 D 7 18.9g 1020
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/10 D 6 14.6 327
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/6 D 2 17.0 225
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-7 Cankus Quid Cankus Quid   [v 8] 1640/11 D 7 16.9 1022
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2180/11 B 3 20.0 97
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-9 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2640/3 C 0 21.4 230
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Kristine Kristine   [s 7] 1660/12 D 0 19.5g 310
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1660/14 D 4 15.5 2681
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Cankus Quid Cankus Quid   [v 8] 2640/12 C 6 18.1 225
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 Aloxe Aloxe   [v 10] 2160/9 B 0 21.8 175
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/5 B 0 17.3 147
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/9 D 8 15.9 150
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Niras Alexa Niras Alexa   [s 4] 2140/3 D 0 24.3 905
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-3 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 1640/6 D 2 20.1 675
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Cankus Quid Cankus Quid   [v 8] 2680/15 C 0 20.3g 914
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2160/8 D 0 16.9 613
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-2 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/1 C 4 18.9 285
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-10 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/10 B 5 16.2 38
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Niras Alexa Niras Alexa   [s 4] 2140/2 D 2 20.4 1387
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2160/3 D 5 18.6 436
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Cankus Quid Cankus Quid   [v 8] 2680/12 B 3 19.3 455
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-4 Acriter Acriter   [v 8] 1640/7 D 0 g 575
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-9 Vaillance Vaillance   [s 5] 2140/12 C 0 490
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-7 Demo Demo   [v 10] 2160/6 C 6 18.7 201
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Carlos Merci Carlos Merci   [s 6] 2160/9 C 0 20.7 539
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-2 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 1660/6 A 6 18.2 234
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-10 Whateverittakes Whateverittakes   [v 7] 2140/7 D 5 18.0 322
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 5] 2160/6 D str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 4] 1660/7 C 7 16.7 561
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-8 Digital Trim Digital Trim   [v 7] 2160/10 C 2 19.2 670
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 4] 2640/13 B 0 18.5 722
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-3 Noel Face Noel Face   [v 8] 1640/2 C 6 14.8 223
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-9 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 4] 1640/3 C 2 18.2 120
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-7 Tallyho Tallyho   [s 6] 1640/10 B 3 15.4 308
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 Digital Trim Digital Trim   [v 7] 2140/1 D 8 18.9 618
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-6 Red Pond Peak Red Pond Peak   [v 6] 2160/4 C 3 18.2 47
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-4 Noel Face Noel Face   [v 8] 2140/12 C 8 15.7g 365
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-3 Tallyho Tallyho   [s 6] 2140/10 B 0 17.4 320
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 1660/12 A 3 15.1 32
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Tallyho Tallyho   [s 6] 2140/7 A 3 16.2 22
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-5 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 2160/12 B 1 15.9 73
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-3 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 1660/12 A 0 15.1 62
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Tallyho Tallyho   [s 6] 2140/2 D 7 15.8 654
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 Red Pond Peak Red Pond Peak   [v 6] 1640/7 D 5 15.1 733
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-4 Fantom Fantom   [v 6] 1640/11 C 0 27.2g 1041
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-10 Rekord Amok Rekord Amok   [v 7] 2140/1 D 5 15.9 115
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-9 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 2140/5 D 0 14.9 256
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-3 Tallyho Tallyho   [s 6] 1640/1 D 0 14.5 439
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Whateverittakes Whateverittakes   [v 7] 2160/8 D 8 18.9 465
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Haga Bruden Haga Bruden   [s 8] 2140/6 B 3 29.6 22
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 5] 2140/5 B 8 34.6 85
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-4 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 1640/9 C 2 14.2 27
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Noel Face Noel Face   [v 8] 2140/5 D 7 14.0 595
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 2140/2 B 4 15.3 45
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-7 Backes Fiona Backes Fiona   [s 3] 2140/5 D str
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-4 Tallyho Tallyho   [s 6] 2140/7 D 2 16.3 468
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-2 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 2140/10 B 1 16.0 62
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-8 Turkongen Turkongen   [v 12] 1660/5 D str
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-2 Fantom Fantom   [v 6] 2640/3 C 2 32.7 35
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-6 Karson Karson   [v 9] 2120/10 D 0 33.3 198
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Turkongen Turkongen   [v 12] 2120/7 B 0 29.7 577
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-3 Tallyho Tallyho   [s 6] 2100/1 C 5 19.5 198
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-9 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 1640/1 D 2 14.6 198
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-8 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 7] 2140/7 D 0 18.5g 312
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-7 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 2140/3 C 3 17.3 44
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Turkongen Turkongen   [v 12] 1700/13 B 4 25.6 438
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-5 Karson Karson   [v 9] 2040/6 D 5 31.6 167
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 7] 2060/14 C 0 g 478
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-4 Invented Sund Invented Sund   [v 6] 2160/14 D 0 g 488
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Tallyho Tallyho   [s 6] 2060/4 B 1 17.7 60
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-7 Turkongen Turkongen   [v 12] 2040/1 D 6 29.0 326
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-4 Fantom Fantom   [v 6] 2100/8 C 7 30.6 190
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Fantom Fantom   [v 6] 2120/10 C 4 31.2g 317
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-7 Turkongen Turkongen   [v 12] 2640/1 D 0 1661
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 7] 1660/3 D 0 g 859
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2160/12 C 4 16.9 267
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Turkongen Turkongen   [v 12] 1660/12 B str
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-6 Turkongen Turkongen   [v 12] 1640/2 D 8 26.2 650
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Fantom Fantom   [v 6] 2160/14 B 0 30.1g 811
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Turkongen Turkongen   [v 12] 1660/10 B 4 27.2 380
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-4 Fantom Fantom   [v 6] 1640/12 B 0 29.7 523
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 1640/6 B 0 g 33
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Turkongen Turkongen   [v 12] 2140/9 C 0 30.7 400
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 Tallyho Tallyho   [s 6] 1660/8 B 0 g 224
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-10 Moetiv Moetiv   [v 5] 2180/10 A 1 31.5 19
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 Tallyho Tallyho   [s 6] 2140/8 A 7 17.7g 87
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 Uposatha Uposatha   [s 5] 2140/6 A 5 15.5 369
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Fantom Fantom   [v 6] 2160/13 A 6 29.9g 197
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-4 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 5] 2640/3 D 4 30.7 434
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Cash Life Cash Life   [v 6] 2160/7 B 0 17.9 114
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-7 Benice Boko Benice Boko   [s 10] 2140/5 D 0 422
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Fantom Fantom   [v 6] 2140/4 C 2 73
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-3 Fantom Fantom   [v 6] 2140/6 D 5 29.9 243
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-11 Tallyho Tallyho   [s 6] 1640/12 B str
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 7] 1680/11 B 7 33.6g 171
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-2 Tallyho Tallyho   [s 6] 2160/10 A 0 19.4 196
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-6 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/1 C 5 19.5 389
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-9 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 5] 2140/7 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-8 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 6] 2140/7 C 8 35.0 235
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 Bonete Bonete   [s 6] 2140/11 C str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-6 K.A.Pital K.A.Pital   [v 8] 2140/3 C 4 30.1 423
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-3 Tallyho Tallyho   [s 7] 1640/12 B 7 17.2 213
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2160/12 C 4 20.5 90
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/7 D 5 18.1 823
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 Tallyho Tallyho   [s 7] 2640/2 C 6 17.1 746
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-10 Above All Ås Above All Ås   [v 9] 2140/4 C 0 14.6g 347
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-8 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 6] 2160/14 D 0 15.7 2444
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-7 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 5] 2140/7 D 0 19.6 1339
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-6 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 6] 2140/1 D 8 30.7 586
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 1640/5 D 0 17.5 544
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-4 Quitebeauty Quitebeauty   [v 5] 2640/6 D 0 24.1 460
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/1 D 7 19.4 306
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 6] 2140/3 D 2 16.5 390
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-3 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 6] 2640/3 B 4 33.6 245
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Above All Ås Above All Ås   [v 9] 1680/11 B 1 13.3 215
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-8 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/3 B 7 18.6 58
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 6] 2140/1 D 4 16.4 380
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-5 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 6] 2160/8 B 7 30.7 211
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Fylking Fylking   [h 9] 1660/5 B 8 32.6g 180
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-7 Tallyho Tallyho   [s 7] 1640/7 C 0 227
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-8 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2160/14 C 7 18.5 634
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-4 K.A.Pital K.A.Pital   [v 8] 1660/10 B 7 28.8 363
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Tallyho Tallyho   [s 7] 1640/5 C 4 14.1 244
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/4 B 7 20.2g 109
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 6] 2140/4 D 0 16.5 808
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 K.A.Beaker K.A.Beaker   [s 5] 2140/11 D 6 17.5 378
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 K.A.Pital K.A.Pital   [v 8] 2140/2 C 2 30.4 108
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 6] 2140/5 C 4 15.5 200
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/3 B 3 19.7 181
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Cash Life Cash Life   [v 7] 2140/7 B 0 g 257
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-10 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 6] 2140/1 D 8 19.4 837
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-1 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/4 D 5 17.6 698
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/10 C 8 20.7 218
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-4 Tallyho Tallyho   [s 7] 2140/6 B 0 17.0 139
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-2 K.A.Pital K.A.Pital   [v 8] 2160/6 D 5 28.7 887
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/11 D 0 19.0 724
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Tallyho Tallyho   [s 7] 2140/2 C 3 15.9 78
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Tallyho Tallyho   [s 7] 2160/2 D 2 15.7 295
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-1 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 6] 2140/10 D 6 19.3 556
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2100/2 D 0 16.9 288
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-3 Broximus Zet Broximus Zet   [v 5] 2100/6 A 6 17.4g 69
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Tallyho Tallyho   [s 7] 2100/4 D 2 17.5 235
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Tallyho Tallyho   [s 7] 1680/7 D 8 16.9g 414
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Tallyho Tallyho   [s 7] 2060/13 D 6 17.4 395
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Turkongen Turkongen   [v 13] 2040/3 D 0 441
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 In Disguise In Disguise   [v 6] 2120/8 D str
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-4 Turkongen Turkongen   [v 13] 2100/2 C 6 31.3 194
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-2 Speedy Cash Speedy Cash   [v 7] 2160/2 D 0 17.7g 522
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-5 Speedy Cash Speedy Cash   [v 7] 2160/5 D 0 16.7 228
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-5 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 5] 2160/8 C str
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-4 Super Wille Super Wille   [v 8] 2140/4 D 0 732
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-10 Speedy Cash Speedy Cash   [v 7] 2160/8 C 0 g 40
2019-02-19 2019-02-19 Östersund-2 Speedy Cash Speedy Cash   [v 7] 2140/12 C 5 18.0 191
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-6 Demo Demo   [v 11] 2140/4 B 0 15.8 199
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1640/2 B str
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2660/5 D 0 19.4 697
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-9 Speedy Cash Speedy Cash   [v 7] 2160/3 D 2 17.7 90
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 2140/2 C 4 20.8 143
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-3 Fantom Fantom   [v 7] 2160/11 C 0 31.3 185
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-6 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 5] 2140/2 D 0 18.6 2017
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-7 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 5] 2140/5 C 0 19.1 429
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-1 Broximus Zet Broximus Zet   [v 5] 2640/3 A 3 17.0 27
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-10 Speedy Cash Speedy Cash   [v 7] 2160/6 C 0 g 86
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-12 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 5] 2140/7 C 6 17.9 484
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-11 Moeses Moeses   [v 10] 2180/13 C 0 27.2 1566
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-2 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 7] 2140/2 D 4 16.4 646
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-3 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 6] 2140/1 D 4 15.6 638
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-2 Rötungen Rötungen   [s 4] 1640/6 B 2 31.6 39
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-10 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 7] 2160/11 C 5 18.0 105
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-9 Uposatha Uposatha   [s 7] 2140/8 D 0 16.7 1328
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-7 Rötungen Rötungen   [s 4] 2160/15 A 7 32.0 259
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-4 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 6] 2160/7 D 3 14.5 1002
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Moetiv Moetiv   [v 7] 2660/12 C 7 30.7 1081
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-5 Cachi Cachi   [s 6] 2160/5 C 5 20.8g 269
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-4 Aldorassa Aldorassa   [v 8] 2140/9 C 4 16.7 1252
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2640/1 D 0 19.2 495
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-1 Kake Kake   [v 8] 2140/4 D 0 33.8g 648
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-2 Miriam Miriam   [s 5] 2140/3 D 0 34.1g 429
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-9 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 2160/5 D str
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-7 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 2140/2 D 0 17.1 817
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-6 Red Pond Peak Red Pond Peak   [v 8] 2640/8 D 0 18.0 647
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Aas Balder* Aas Balder*   [v 12] 1660/5 B 4 26.1 104
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-4 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 7] 2140/10 C 3 17.1 264
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-2 Miriam Miriam   [s 5] 1660/12 D 6 33.7g 307
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 6] 1640/11 D 6 12.5 2727
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Aldorassa Aldorassa   [v 8] 2660/6 C 4 16.8 961
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-10 Gorgeous Am Gorgeous Am   [s 4] 2160/10 C 0 g 149
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-3 Red Pond Peak Red Pond Peak   [v 8] 2140/8 C 7 17.0 1260
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-11 Rötungen Rötungen   [s 4] 2180/7 B 3 31.0 121
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-9 Rötungen Rötungen   [s 4] 2160/9 A 4 31.2 190
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-4 Uposatha Uposatha   [s 7] 2140/7 D 0 15.6 1166
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-2 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 5] 2140/13 C 3 15.0 69
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-1 Gorgeous Am Gorgeous Am   [s 4] 1640/4 B 1 14.6 150
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-11 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 7] 2160/9 C 3 17.9 399
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-9 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/1 D str
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-7 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 7] 2140/5 D 0 17.7 2901
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-6 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 3] 1640/3 D 0 15.2 334
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-3 Gimle Guldlock Gimle Guldlock   [s 3] 2180/9 C 0 g 167
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-1 Tangen Leo Tangen Leo   [v 3] 2640/2 C 7 37.3 202
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-5 Rötungen Rötungen   [s 4] 2140/2 C 2 31.0 61
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 5] 2140/9 C 1 16.0 89
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-9 Arya Karma Arya Karma   [s 4] 2160/11 A 0 44
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 3] 1640/4 C 1 15.4 39
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-7 Tangen Leo Tangen Leo   [v 3] 1640/1 C 6 36.9g 45
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Kathedral Zon Kathedral Zon   [v 5] 2140/1 D 0 g 228
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Uposatha Uposatha   [s 7] 2160/9 D 5 16.0 687
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-2 Gimle Guldlock Gimle Guldlock   [s 3] 2160/6 C 2 32.8g 365
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-10 Vaillance Vaillance   [s 7] 2140/9 D 6 18.0 1538
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Aldorassa Aldorassa   [v 8] 2660/9 D 0 16.5 1934
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-4 Ippon Futura Ippon Futura   [v 10] 1640/7 B 3 13.4 198
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-2 Rötungen Rötungen   [s 4] 2160/10 D 6 30.1 279
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-8 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 7] 2140/3 C 2 17.6 116
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 1640/12 B 0 87
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Millimina Millimina   [s 5] 2640/7 D 0 853
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-10 Can Bo Can Bo   [v 12] 2660/7 B 8 30.7 246
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-6 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 2160/7 B 6 28.9 175
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-4 Rötungen Rötungen   [s 4] 2140/5 D 1 31.3 72
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-2 Tangen Leo Tangen Leo   [v 3] 2140/4 B 1 35.1 109
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-7 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2140/8 A 2 14.6 49
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 3] 1660/14 D 0 16.5 752
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Moeses Moeses   [v 10] 2160/11 B 7 25.8g 471
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 6] 2140/9 C 5 15.7 119
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Sectumsempra Sectumsempra   [s 5] 2140/2 B 6 17.3g 271
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-7 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 5] 2140/4 D 0 16.9g 87
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-4 Fantom Fantom   [v 8] 2140/12 D 0 27.2g 969
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-3 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 3] 1640/4 D 2 14.5 630
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-1 Oneaceinapril Oneaceinapril   [s 3] 2140/7 D 0 20.6 1087
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Talls Odin Talls Odin   [v 10] 2140/3 D 6 26.0 706
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 5] 2140/15 A 1 15.9 50
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-4 Forsberg Forsberg   [v 5] 2140/13 B 0 g 186
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-3 Ippon Futura Ippon Futura   [v 10] 2140/6 A 2 14.1 37
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-2 Tangen Leo Tangen Leo   [v 3] 2140/6 D 5 37.6 336
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 3] 2140/5 D 0 g 186
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Speedy Cash Speedy Cash   [v 8] 2160/3 D str
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 1640/2 B 1 12.7 26
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-7 Pannemanne Pannemanne   [v 5] 1640/3 B 1 32.4 21
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-1 Fantom Fantom   [v 8] 1660/11 B 7 29.5 142
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-9 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 3] 2160/14 A 5 17.7 771
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 7] 2640/1 D 0 17.0 2480
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-2 Speedy Cash Speedy Cash   [v 8] 2160/4 B 0 17.5 653
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-1 Pannemanne Pannemanne   [v 5] 2160/10 A 3 31.7 171
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-8 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 7] 2140/6 D 0 19.4g 752
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 7] 2140/2 C 8 17.7 253
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Chef Madrik Chef Madrik   [v 8] 2140/1 C 5 18.6 50
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-4 Fantom Fantom   [v 8] 2160/4 D 7 28.6 343
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-8 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2140/12 C 3 15.3 250
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-4 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 1660/12 D 0 14.9 1072
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-3 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 7] 2140/8 D 0 16.4 1391
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-5 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2160/13 B 3 15.5 86
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-3 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2160/8 C 5 15.6 760
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2100/7 D 6 18.7 193
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-4 Fantom Fantom   [v 8] 2100/10 C 2 31.1 366
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-2 Forsberg Forsberg   [v 5] 2100/12 D 0 g 708
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-1 Backes Fiona Backes Fiona   [s 5] 2100/4 D 0 41.3 601
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-2 Silver Skatt Silver Skatt   [v 5] 2120/10 B 0 g 372
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-9 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2100/9 C 4 20.5 110
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2120/10 B 1 17.9 127
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-4 Arya Karma Arya Karma   [s 4] 2100/1 C 0 g 39
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-6 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 6] 2660/6 D 0 21.1g 1683
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-4 Arya Karma Arya Karma   [s 4] 1640/6 B 2 14.9 31
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-5 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2140/13 A 1 15.2 839
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-7 Fantom Fantom   [v 8] 1660/7 D 0 25.7 983
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Tallyho Tallyho   [s 8] 1660/8 B 7 16.0 550
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Speedy Cash Speedy Cash   [v 8] 2640/5 C 0 g 362
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 7] 2640/7 D 0 20.4g 1678
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-8 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2160/4 D str
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-6 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2140/5 C 0 18.6 593
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-1 Millimina Millimina   [s 5] 2140/5 D 3 19.9g 782
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-5 Peace too Many Peace too Many   [s 5] 2160/7 C 3 20.7g 34
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 1660/12 A 3 16.9 27
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-8 Speedy Cash Speedy Cash   [v 8] 2160/5 A 0 g 129
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-2 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2140/10 C 7 15.2 525
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-1 Peace too Many Peace too Many   [s 5] 2160/9 C 5 19.5g 363
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Fantom Fantom   [v 8] 1660/15 D 6 27.8 624
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Tallyho Tallyho   [s 8] 1640/9 B 3 16.2 262
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Fantom Fantom   [v 8] 1660/11 D 0 27.9 601
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-8 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 1640/1 B 3 13.8 111
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-7 Tallyho Tallyho   [s 8] 2140/9 D 6 15.3 1354
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-10 Fantom Fantom   [v 8] 1640/12 D 6 27.3 1101
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-4 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 7] 2140/2 D 6 18.0 891
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-3 Tallyho Tallyho   [s 8] 2140/11 C 5 17.1 433
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Zitor Zitor   [h 6] 2180/14 A 0 29.5 37
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-8 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2160/9 D 0 17.2 1027
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-7 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 7] 2140/1 C 0 20.1 753
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-5 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 7] 2160/4 D 0 35.1 1572
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2140/10 C 2 16.6 516
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-6 Tallyho Tallyho   [s 8] 2140/11 C 7 17.2 156
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Zicolina Zicolina   [s 6] 2140/3 C 5 31.9 93
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-4 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2140/11 D 5 16.8 763
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-5 Tallyho Tallyho   [s 8] 2140/7 B 3 20.6 86
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-8 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 7] 2140/5 B 6 19.0 286
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-2 Tallyho Tallyho   [s 8] 2660/4 C 5 19.0 357
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-10 Tallyho Tallyho   [s 8] 2140/3 C 6 18.9 1160
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 7] 2140/1 C 4 18.6 144
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-4 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 7] 2160/8 C 0 17.8 460
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 K.A.Pital K.A.Pital   [v 9] 1640/2 C 0 29.0 610
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-8 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 2160/9 D 6 16.9 1403
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-3 Rötungen Rötungen   [s 5] 2640/2 C 0 31.6g 411
2021-12-22 2021-12-22 Bergsåker-6 Birdie Num Num Birdie Num Num   [v 4] 2640/4 C 0 17.3 788
2021-12-22 2021-12-22 Bergsåker-3 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 1640/2 D 0 g 796
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-11 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 2160/11 C 0 38.1g 736
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-6 Miriam Miriam   [s 6] 2140/10 D 7 30.7 577
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-4 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 2140/7 B 7 18.1g 588
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-10 Rötungen Rötungen   [s 5] 2140/1 C 6 29.1 239
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-6 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2140/9 D 0 16.0 1264
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-6 Miriam Miriam   [s 6] 1660/9 D 4 29.6 168
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-3 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 1660/5 D 0 15.9 763
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-4 Rötungen Rötungen   [s 5] 1640/11 A 0 30.4 179
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-5 Rötungen Rötungen   [s 5] 2140/11 C 0 g 700
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-10 Birdie Num Num Birdie Num Num   [v 4] 1640/9 B 2 17.1 142
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-9 Tangen Leo Tangen Leo   [v 4] 2140/5 D 3 37.5 159
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-7 Jeremias Jeremias   [v 12] 2140/7 C 0 19.6 1028
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-6 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 1640/7 D 6 15.5 1481
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-1 Eywa Eywa   [s 4] 2140/5 D 0 713
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-6 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 2160/11 D 0 g 306
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-8 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 10] 2140/8 D 0 16.9 1031
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-7 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 6] 1640/4 D 0 17.9 1254
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-3 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 8] 2140/3 D 0 33.2 487
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-7 Miriam Miriam   [s 6] 2160/11 B 1 30.8 700
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-5 Orr Zickan Orr Zickan   [s 5] 2160/12 A 6 35.8 436
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-10 Rötungen Rötungen   [s 5] 1660/3 A 7 30.9g 75
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-8 Birdie Num Num Birdie Num Num   [v 4] 2140/3 C 6 17.7g 259
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-4 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 2140/11 D 0 34.9g 492
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-8 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2660/12 D 0 16.8 2031
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-11 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 7] 1640/5 D 4 17.7 184
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-10 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 1640/4 C 1 32.3 129
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-4 Jeremias Jeremias   [v 12] 2160/11 D 0 18.0 1739
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-4 Slotts Linda Slotts Linda   [s 5] 2140/11 C 0 33.0 380
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-7 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 2160/4 B 5 33.8 359
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-4 Invented Sund Invented Sund   [v 9] 2140/7 C 5 15.1 349
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-2 Rötungen Rötungen   [s 5] 1660/11 C 0 27.9 473
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-1 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2140/4 D 2 16.0 928
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-10 Slotts Linda Slotts Linda   [s 5] 2140/7 C 5 30.9 272
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-7 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 7] 1640/8 D 0 g 747
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-6 Rötungen Rötungen   [s 5] 2140/4 D 5 27.5 591
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-4 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 6] 2140/3 D 0 15.7 494
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-9 Rötungen Rötungen   [s 5] 2140/2 C 1 29.6 74
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-7 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 6] 1640/1 C 4 14.9g 34
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-3 Sparkler Sparkler   [v 12] 2140/3 D 7 18.6 732
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-7 Rötungen Rötungen   [s 5] 2140/2 D 6 27.1 1103
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-2 Slotts Linda Slotts Linda   [s 5] 1640/6 B 5 30.9 83
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-6 Dandellion Dandellion   [s 3] 2140/5 C str
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-4 Miriam Miriam   [s 6] 2140/7 D 0 34.8g 1058
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-2 Your Forever Ås Your Forever Ås   [s 7] 2140/12 D 0 19.9 1153
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-9 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 2160/14 D 4 33.1 846
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-9 Birdie Num Num Birdie Num Num   [v 4] 2140/2 C 5 17.8 419
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-7 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 6] 2140/6 D 5 16.8 395
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-2 Invented Sund Invented Sund   [v 9] 1660/6 B 0 g 47
2021-09-09 2021-09-09 Solänget-7 Rötungen Rötungen   [s 5] 1660/9 C 5 29.0 350
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-5 Timetobecool Timetobecool   [v 6] 2140/11 D 0 20.0g 86
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-2 Rötungen Rötungen   [s 5] 2140/3 D 0 27.9 324
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-8 Invented Sund Invented Sund   [v 9] 2140/4 C 3 14.8 384
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-2 Everest Everest   [s 4] 2140/2 C 3 21.0 93
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-1 Miriam Miriam   [s 6] 1660/10 C 6 29.6g 140
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-5 Miriam Miriam   [s 6] 2140/12 D 0 29.4 1893
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-10 Invented Sund Invented Sund   [v 9] 1640/4 C 0 13.1 185
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-8 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 2140/13 B 0 17.1g 1770
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-2 Miriam Miriam   [s 6] 2640/2 D 0 32.2 1346
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-6 Slotts Linda Slotts Linda   [s 5] 2140/1 B 2 30.8 337
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-6 Rötungen Rötungen   [s 5] 2160/4 D 4 29.5 317
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-2 Dandellion Dandellion   [s 3] 2140/5 D 0 21.0 1190
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-3 Miriam Miriam   [s 6] 2140/4 D 0 32.2g 709
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-10 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 1680/6 B 4 16.4 33
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-8 Mockingjay R.C. Mockingjay R.C.   [v 8] 2040/1 D 0 g 62
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-7 Moeses Moeses   [v 11] 1680/7 B 0 24.6 616
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-3 Rötungen Rötungen   [s 5] 2060/11 C 6 29.0 552
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-1 Oneaceinapril Oneaceinapril   [s 4] 1680/8 B 3 18.0 247
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-8 Miriam Miriam   [s 6] 2080/6 B 2 31.4 126
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-5 Arya Karma Arya Karma   [s 5] 2060/9 B 5 16.8 787
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-4 Mockingjay R.C. Mockingjay R.C.   [v 8] 2040/1 D 3 20.2 266
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-3 Rötungen Rötungen   [s 5] 1660/2 B 2 29.7 287
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-2 Oneaceinapril Oneaceinapril   [s 4] 1680/10 A 0 27.6g 120
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-7 Arya Karma Arya Karma   [s 5] 2120/8 C 5 18.9 227
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-3 Can Bo Can Bo   [v 13] 2100/11 B str
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-2 Miriam Miriam   [s 6] 2100/8 C 3 31.5g 132
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-6 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 1640/4 B 7 16.2g 34
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-4 Rötungen Rötungen   [s 5] 2100/3 C 0 32.2 215
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-2 Kanonen Kanonen   [v 4] 2120/8 A 3 23.0 105
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-7 Moeses Moeses   [v 11] 2140/11 C 6 26.9 559
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-6 Arya Karma Arya Karma   [s 5] 2100/2 D 4 18.0 264
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-5 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 2100/7 C 0 g 357
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 7] 2160/14 D 0 17.7 1063
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-2 Miriam Miriam   [s 6] 2140/2 B 1 31.4 286
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-7 Björelis Björelis   [s 5] 1640/12 C 5 36.0g 264
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-9 Miriam Miriam   [s 6] 2640/1 D 3 31.4 379
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-7 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 9] 2140/3 D 7 15.9 45
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-3 Can Bo Can Bo   [v 13] 2160/5 B 1 26.9 107
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-6 Miriam Miriam   [s 6] 1640/8 D 4 29.7 2201
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-10 Can Bo Can Bo   [v 13] 2140/4 D 2 29.4 694
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-8 Rötungen Rötungen   [s 5] 2660/14 D 6 29.6 483
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-7 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 1640/6 C 3 13.3 48
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-10 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 1660/15 C 0 36.6 420
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 8] 1640/7 D str
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-1 Dandellion Dandellion   [s 3] 2140/3 D 7 19.8 851
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-7 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 5] 2160/4 D 4 19.7 465
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 2160/8 D 0 17.6 1386
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-3 Fantom Fantom   [v 9] 1640/9 D 0 26.8 1013
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-3 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 2160/14 B 3 16.2 145
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-9 Miriam Miriam   [s 6] 1660/9 D 0 g 777
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-5 Arya Karma Arya Karma   [s 5] 2160/10 D 7 17.2 594
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-3 Ippon Futura Ippon Futura   [v 11] 2140/5 C 3 14.7 562
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-8 Emperor Mearas Emperor Mearas   [v 7] 1640/2 B 4 16.8 24
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-6 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 7] 2660/13 C 4 16.5 592
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-4 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 1660/13 D 0 21.0g 1023
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-11 Miriam Miriam   [s 6] 2140/3 D 0 g 650
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-8 Trö Ole Trö Ole   [v 4] 2140/7 D 0 37.7g 1169
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-4 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 2640/5 C 0 18.1g 143
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-4 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 1640/7 D 3 15.5 374
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-3 Cachi Cachi   [s 7] 2140/3 D 0 g 525
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-9 Miriam Miriam   [s 6] 2140/3 D 7 32.6g 585
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-8 Arya Karma Arya Karma   [s 5] 2140/4 C 1 16.4 367
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-7 K.A.Pital K.A.Pital   [v 10] 1660/9 D 0 31.9 1016
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-4 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 2140/7 C 6 16.1 86
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-8 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 2640/12 D 0 18.0 422
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-6 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 8] 2160/14 C 0 20.7g 2346
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-4 So Bear So Bear   [s 7] 1640/5 D 0 16.2 415
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-5 Rötungen Rötungen   [s 5] 2140/2 B 2 31.3 286
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-7 Ronja Boko Ronja Boko   [s 4] 2160/4 B 2 16.9 22
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-2 Absolut Big Red Absolut Big Red   [v 8] 2140/7 B 1 16.8 37
2021-02-22