Jonas Gylling V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Jonas Gylling. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Jonas Gylling har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-18 2024-06-18 Axevalla-3 Victorymoon Gyll Victorymoon Gyll   [v 3] 2140/4 D
2024-06-18 2024-06-18 Axevalla-8 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 2640/4 C
2024-06-20 2024-06-20 Mantorp-2 Arrival Route Arrival Route   [h 4] 2140/10 B
2024-06-20 2024-06-20 Mantorp-6 The Axl Rose The Axl Rose   [v 4] 2140/9 D

Nyheter för travkusk Jonas Gylling


Som hästskötare hos Roger Walmann vann hon bland annat Sprintermästaren, Kungapokalen och Svenskt Travderby, tävlade i Frankrike och Nordame..


Som hästskötare hos Roger Walmann vann hon bland annat Sprintermästaren, Kungapokalen och Svenskt Travderby, tävlade i Frankrike och Nordamerika och selade ut massor av vinnare på V75®.
Men efter 20 år som anställd i olika stall lämnade Elin Dalegård skötarlivet för att bli professionell tränare.
2017 gick hon den avslutande kursen på Wången och idag står hon med 23 hästar på träningslistan.
Mer än dubbelt så många som när hon drog igång.
Detta mycket tack vare en hårt satsande hästägare tillika entusiastisk nybörjarkusk vid namn Jonas Gylling.
- Jag har åtta boxar hemma på min gård. När hästantalet klev över det så hyrde jag ett litet stall på Örebrotravet. Det var där jag stod när Jonas dök upp förra hösten, berättar Elin Dalegård.
Vad menar du med ”dök upp”?
- Han skulle gå licenskursen för att köra lopp och trodde att man skulle få låna en häst av travskolan. Det fick man inte så han frågade om jag hade en häst som han kunde få köra.
Kände ni inte varandra då?
- Nej, inte mer än att vi båda är från Askersund. Så jag visste vem han var. När jag var yngre var jag livrädd för honom, han var en ligist.
En ligist?
- Ja, eller han hängde med ett gäng grabbar som man höll sig lite ifrån i alla fall. Men idag säger han att det är tvärtom, att det är han som är livrädd för mig när han kryper omkring i stallet…, säger Dalegård med ett skratt.
- Jonas har alltid varit travintresserad så han hade koll på att jag var travtränare. Som företagare har han alltid försökt använda sig av människor från Askersund och jag tänker att han resonerade så i det här fallet också, det var till min fördel.

Stor kull med ettåringar
Efter att han tog licens har den framgångsrike företagaren satsat helhjärtat på travsporten och är nu Dalegårds störste hästägare.
Nio nyinkomna ettåringar gör att framtiden ser betydligt ljusare ut än för ett år sedan.
- Ettåringarna är helt tack vare Jonas. Han har köpt in hästarna och sålt ut i andelar. Förra året hade jag inte en enda ettåring så det är otroligt stimulerande. Jag drömmer om att jag har en Dust All Over eller Colombian Necktie i den här kullen, säger Dalegård och hänvisar till sina två största stjärnor från skötartiden.
Men starten som proffstränare kunde ha blivit bättre.
Faktum är att stallet var segerlöst under såväl 2019 som 2020.
I år har det emellertid lossnat rejält med elva segrar, varav fyra den senaste månaden.
- Det har verkligen varit proppen ur och det känns som att stallet äntligen kommit i form. Jag kan inte peka på någon specifik anledning till varför det lossnat just nu, det är väl alla mil som hästarna har i benen som börjar betala sig.

”Starkare och starkare i träningen”
Stallets galjonsfigur heter Digital Lucky som kom vid årsskiftet och har tagit sex segrar. Den första i Gyllings omskrivna kuskdebut då ekipaget presterade sig för den lite större publiken på GS75.
På lördag är det en ännu större scen som väntar.
Det innebär att Jonas Gylling får nöja sig med att se loppet från sidan eftersom han med 38 körda lopp inte uppfyller kriterierna för att vara med i de ordinarie klasserna på V75.
- Hästen har gjort otroligt bra lopp på slutet även om han fick stryk av Gerben senast. Jonas grämde sig efter loppet och tyckte att han borde ha dragit upp farten tidigare, det kanske var orutinen som syntes.
Om Digital Lucky förlorar på lördag lär det bero på andra anledningar än orutin, ersättare i sulkyn är nämligen Örjan Kihlström som får sitta upp bakom en häst i toppslag.
- Det får han absolut, hästen känns bara starkare och starkare i träningen. Han har utvecklats hela året och lagt på sig över 100 kilo muskler sedan han kom. Jag är verkligen nöjd med honom för dagen och han gynnas av tävla på vintern eftersom han alltid går med skor och fungerat på brodd. Vi siktar på att ”göra en Arnie Somolli”, det var en häst som jag skötte hos Roger som vann fyra lopp på V75 under samma vinter.
Hur ser du på vinstchansen på lördag?
- Jag har aldrig haft en bättre chans att vinna V75, som tränare alltså. Vi hade Nellie Vingboons som vann några gånger för tiotalet år sedan, men då var det mamma som stod som tränare. Jag blir i alla fall inte överraskad om Digital Lucky skulle vinna.
Vad skulle en seger betyda för dig?
- Enormt mycket. Det är ju på V75 man måste synas om folk ska reagera.
Ändrar du något i träningsupplägg eller utrustning?
- Inte i träningen, den blir precis som vanligt här i veckan. Däremot byter vi från ett trekvartsstängt norskt huvudlag till ett helstängt norskt huvudlag. Det blir första gången han tävlar så och förhoppningen är att det ska göra honom ett litet snäpp vassare.
Är det någon skillnad av se loppen som tränare än som hästskötare?
- Ja, det är skillnad, det känns mer när man tränar själv. Som skötare hade jag gjort mitt jobb när hästen kom ut ur stallet och all utrustning var på plats. Som tränare vet jag inte om jag om jag har gjort mitt jobb förrän hästarna går i mål, säger Elin Dalegård.

Robin Johansson, Kanal 75


Karriären började med nio raka segrar och de två första säsongerna gav fem miljoner intjänat.Men efter galopp i derbykvalen f&oum..


Karriären började med nio raka segrar och de två första säsongerna gav fem miljoner intjänat.
Men efter galopp i derbykvalen försvann Coin Perdu från tävlingsbanan.
26 registrerade avkommor visar att han inte var overksam under sin skadefrånvaro, men nu tycks Svante Båth ha den numera sjuårige hingsten tillbaka i bästa skick.
Söndagens uppgift från bakspår löstes lekande lätt trots en resa utvändigt om ledaren där Erik Adielsson satt med sträckta linor över mål.
- Han gick i mål med bra tryck och jag behövde inte dra tussarna. Jag är toppnöjd med honom, kommenterade Adielsson som kört hästen till karriärens samtliga 14 segrar.
Det var sjätte loppet sedan återkomsten i höstas och nu återstår att se om Coin Perdu kan slå sig in i den äldre eliten och hästar han aldrig tävlat mot förut.
- Det är nästan en nackdel att han har tjänat så otroligt mycket pengar, han har tjänat över fem miljoner så han ska tampas med de som har vässat hörntänderna i flera år. Det är inte helt lätt.
- Samtidigt så är det här en häst utöver det vanliga så håller han sig frisk och fräsch så tvivlar jag inte på att han kommer att växa in fint i guld, fortsatte Adielsson efter triumfen värd 35 000 kronor, långt från de miljoncheckar som hästen sprang in som två- och treåring.

Läropengar för nykomlingarna
Annars var det två glada nybörjare som stal showen på Romme.
53-årige företagaren Jonas Gylling blev omskriven då han körde sitt första lopp i livet på GS75 för tre veckor sedan och segrade med flera av landets främsta kuskar bakom sig. Nu var det dags igen när Gylling åter satt upp bakom sin egen Digital Lucky som reglerade konkurrenterna utvändigt.
- Så länge jag kan köra hästen så kommer jag att fortsätta göra det. Jag får inte köra på V75 så vi kommer nog att harva runt i sådana här lopp. Men pengarna är inte viktigt utan det är den här glädjen. Det är häftigt, sade en tårögd Gylling som emellertid åkte på en bestraffning för snäv körning vilket innebär att kollegorna i sulkyn inte behöver oroar sig för att stöta på segermaskinen från Askersund förrän tidigast 30 mars.
Den här dagen var det Mikael Eriksson, 51, som skulle visa sig på styva linan när han med nytagen licens satte upp sig på sin Pappajonnys Ilse, som vann V75 så sent som i november.
Eriksson kallade sig själv inför loppet för ”Den mest orutinerade människa som har suttit bakom en häst på Dagens Dubbel och GS75”.
Det lyste igenom. Eriksson fick inte alls samma rivstart på karriären som Gylling utan sladdade som sista häst loppet igenom och drog i ivern att undvika jumboplatsen dessutom på sig en drivningsböter på 1 500 kronor.
Segern gick till Juvelen Miss F., tränad av Jacob Croon och körd av Magnus A Djuse som spårade hela vägen och fastställde utdelningen på GS75 till 83 100 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Mikael Eriksson var okänd för de flesta innan han var med i V75 Direkt i höstas. I början av november vann Pappajonnys Ilse på V75 och..


Mikael Eriksson var okänd för de flesta innan han var med i V75 Direkt i höstas. I början av november vann Pappajonnys Ilse på V75 och Mikael visade myckey känslor i tv.
I starten efter kördes Pappajohnny Ilse av Patrik Fernlund och hästen svarade för en stark insats på V75®, men tränaren hade åsikter om kuskens taktik.
- Det blev ganska uppmärksammat och det var kul. Det var bara några sekunder efter loppet och jag tyckte att han skulle ha kört fram då det var ett dåligt tempo. När jag såg loppet i repris när allt hade lugnat ner sig så var det nog rätt av Patrik att köra som han gjorde. Det var flera hästar i spåren och hade han avancerat tidigt hade han nog blivit hängande i spåren. Jag tror ingen proffskusk hade gjort det bättre, Fernlund är duktig kusk och kör lite för sällan.
Nu tillhör det inte ovanligheterna att Mikael har åsikter om hur kuskarna kör.
- Jag är en riktig ”staketkusk”, det erkänner jag. Man lever sig in i loppen och det finns gott om sådana som jag med mycket åsikter och det tycker jag inte är så lustigt.

Vann 5,4 miljoner
Travet har hängt med Mikael under flera decennier och det var spelet som drog till en början.
- Jag spelade mycket och det händer att jag spelar nu också. Jag var faktiskt ensam på V54 som det hette under onsdagarna ett tag och vann 5,4 miljoner kronor. Man måste lägga ner väldigt mycket tid om man ska spela på exempelvis V75 och den tiden har jag inte längre och sedan har jag mer och mer blivit intresserad av själva hästen.
Till vardags jobbar Mikael på ABB och tränar hästen på fritiden.
- Jag bygger kontrollskåp som övervakar elnätet och sedan så är det hästen som gäller på kvällar och helger. Jag känner Jörgen Westholm väl och åker till honom ibland och kör och får hjälp både med den ena och det andra.
Några nerver inför söndagen har inte Eriksson.
- Jag har inga krav på mig alls och det får gå som det går. Jag har faktiskt bara haft körlicensen i några dagar så den är riktigt färsk, men jag har ju kört häst länge i träning. Jag väger 105 kilo och kör mitt första lopp och vi får väl se hur svårt det är, det ska bli väldigt spännande i alla fall. Jag kommer att ladda framåt från start utan att köra för fullt och när vi kommer ur första sväng så hoppas jag att det är ledigt utvändigt ledaren, eller om jag får överta ledningen, men det får jag nog inte. Att backa är som att ge upp loppet och hamnar jag mitt i fältet är det risk att vi får dra upp spurten. Ett lugnt lopp i den främre träffen vore bra och sedan får vi se hur långt det räcker.
Hur är formen på 7 Pappajonnys Ilse?
- Hon var inte riktigt fräsch senast och det var något som störde henne. Jag åkte upp till Sundsvall i slutet av december och hon blev kollad av veterinären och hästen blev behandlad och sedan har jag även varit på en koll efteråt och nu är hon fräsch. En del säger att Pappajonnys Ilse är svårkörd, men det är inget jag märker av och jag får väl se till att bevisa motsatsen.
Hur värderar du chansen?
- Hästen är bra för klassen och hon har visat sig duga på V75 och då ska hon stå sig bra här också. Nu kör jag själv och det är mycket som talar emot. Det finns risk att vi hamnar illa till. Jag vill inte vara alltför tuff med henne då tanken är att hon ska starta på V75 27 januari. Hon behöver det här loppet i kroppen och jag har inga större krav som sagt, men man vet aldrig. Jonas Gylling vann sitt första lopp han körde 17 januari i år och han är 52 år. Jag är också snart 52 år, på söndag faktiskt och en bättre födelsedagspresent än en seger är svårt att hitta.

Joakim Brundin, Kanal 75


Mikael Eriksson var okänd för de flesta innan han var med i V75 Direkt i höstas. I början av november vann Pappajonnys Ilse på V75 och..


Mikael Eriksson var okänd för de flesta innan han var med i V75 Direkt i höstas. I början av november vann Pappajonnys Ilse på V75 och Mikael visade myckey känslor i tv.
I starten efter kördes Pappajohnny Ilse av Patrik Fernlund och hästen svarade för en stark insats på V75®, men tränaren hade åsikter om kuskens taktik.
- Det blev ganska uppmärksammat och det var kul. Det var bara några sekunder efter loppet och jag tyckte att han skulle ha kört fram då det var ett dåligt tempo. När jag såg loppet i repris när allt hade lugnat ner sig så var det nog rätt av Patrik att köra som han gjorde. Det var flera hästar i spåren och hade han avancerat tidigt hade han nog blivit hängande i spåren. Jag tror ingen proffskusk hade gjort det bättre, Fernlund är duktig kusk och kör lite för sällan.
Nu tillhör det inte ovanligheterna att Mikael har åsikter om hur kuskarna kör.
- Jag är en riktig ”staketkusk”, det erkänner jag. Man lever sig in i loppen och det finns gott om sådana som jag med mycket åsikter och det tycker jag inte är så lustigt.

Vann 5,4 miljoner
Travet har hängt med Mikael under flera decennier och det var spelet som drog till en början.
- Jag spelade mycket och det händer att jag spelar nu också. Jag var faktiskt ensam på V54 som det hette under onsdagarna ett tag och vann 5,4 miljoner kronor. Man måste lägga ner väldigt mycket tid om man ska spela på exempelvis V75 och den tiden har jag inte längre och sedan har jag mer och mer blivit intresserad av själva hästen.
Till vardags jobbar Mikael på ABB och tränar hästen på fritiden.
- Jag bygger kontrollskåp som övervakar elnätet och sedan så är det hästen som gäller på kvällar och helger. Jag känner Jörgen Westholm väl och åker till honom ibland och kör och får hjälp både med den ena och det andra.
Några nerver inför söndagen har inte Eriksson.
- Jag har inga krav på mig alls och det får gå som det går. Jag har faktiskt bara haft körlicensen i några dagar så den är riktigt färsk, men jag har ju kört häst länge i träning. Jag väger 105 kilo och kör mitt första lopp och vi får väl se hur svårt det är, det ska bli väldigt spännande i alla fall. Jag kommer att ladda framåt från start utan att köra för fullt och när vi kommer ur första sväng så hoppas jag att det är ledigt utvändigt ledaren, eller om jag får överta ledningen, men det får jag nog inte. Att backa är som att ge upp loppet och hamnar jag mitt i fältet är det risk att vi får dra upp spurten. Ett lugnt lopp i den främre träffen vore bra och sedan får vi se hur långt det räcker.
Hur är formen på 7 Pappajonnys Ilse?
- Hon var inte riktigt fräsch senast och det var något som störde henne. Jag åkte upp till Sundsvall i slutet av december och hon blev kollad av veterinären och hästen blev behandlad och sedan har jag även varit på en koll efteråt och nu är hon fräsch. En del säger att Pappajonnys Ilse är svårkörd, men det är inget jag märker av och jag får väl se till att bevisa motsatsen.
Hur värderar du chansen?
- Hästen är bra för klassen och hon har visat sig duga på V75 och då ska hon stå sig bra här också. Nu kör jag själv och det är mycket som talar emot. Det finns risk att vi hamnar illa till. Jag vill inte vara alltför tuff med henne då tanken är att hon ska starta på V75 27 januari. Hon behöver det här loppet i kroppen och jag har inga större krav som sagt, men man vet aldrig. Jonas Gylling vann sitt första lopp han körde 17 januari i år och han är 52 år. Jag är också snart 52 år, på söndag faktiskt och en bättre födelsedagspresent än en seger är svårt att hitta.

Joakim Brundin, Kanal 75


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot fl..


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.
Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot flera av landets absolut främsta kuskar.
För Jonas Gylling blev det verklighet på Axevalla på söndagen och resultatet total succé efter en lika fräck som lyckad styrning.
Nybörjaren inledde från bakspår bakom bilen och kom igenom perfekt bland galopperande konkurrenter.
I ledningen satt självaste Ulf Ohlsson, landets segerrikaste kusk de senaste åren som körde 2 402 lopp bara i fjol, men det var inget som avskräckte Gylling.
Han manade på sin häst Digital Lucky varpå Ohlsson fann det för gott att överlåta kommandot till sin okände utmanare.

Tårar efter loppet
Väl i spets ströp Jonas Gylling farten markant och kunde sedan finåka till seger före favoriten Oliver P.Hill och Conrad Lugauer.
- Jag körde så tight jag kunde från början och de andra skrek lite på mig, men jag tänkte att det skiter jag i, förklarade vinnaren sitt genidrag och fick frågan vad han sa till Ohlsson för att få denne att släppa ledningen.
- De sa på kursen att man inte får prata i loppen så jag vågade inte säga någonting. Jag bara körde, fortsatte Gylling som inte kunde hålla tillbaka tårarna.
- Jag är känslig. Jag gråter. Det här är så häftigt. Jag vill tacka alla som trott på mig och blivit delägare i hästen.

Miljonvinst på GS75
Ytterligare överraskningar gjorde att värdet drog i höjden på GS75® där utdelningen till slut stannade på 354 223 kronor för sju rätt.
Den största vinsten gick till ett andelssystem inlämnat via atg.se som drog in över 1,8 miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Sex rätt på V64 betalade 431 239 kronor när Solvalla värmde upp inför lördagens V75-finaler.De spelare som prickade in full pott ..


Sex rätt på V64 betalade 431 239 kronor när Solvalla värmde upp inför lördagens V75-finaler.
De spelare som prickade in full pott kan tacka Mattias Djuse för jätteskrällen Lass Revenue som vann från ledningen. Trots en tuff öppning efter 1.10,8 första 500 metrarna, visade han ingen pardon när storfavoriten Sidney Celeber kom fram utvändigt redan efter 700 meter. Men Sidney Celeber hade inte sin bästa dag och fick inte travet att flytta helt. Han galopperade som slagen 100 meter kvar samtidigt som Lass Revenue stred tappert hela vägen och höll undan.
Det gjorde även stallkamraten Laird Hamilt Boko som såg ut att ha allt under kontroll på upploppet, men det hårdnade till den sista biten när Zinon Dream kom farande för Claes Sjöström. Mållinjen räddade dock Mattias Djuses häst.
Roger Walmann inledde V64 som tränare när välstammade (Bold Eagle - Tamla Celeber) tog hem segern efter ett perfekt lopp tillsammans med Örjan Kihlström som måttade in segern den sista biten.
Robert Bergh-tränade Carroty tog hem avslutningen från ledningen tillsammans med Kim Eriksson. Stoet ledde klart in på upploppet men sedan kom Conrads Anette loss efter en invändigt resa och spurtade sylvasst och höll sånär på att hinna fram. Hade så varit fallet hade en ensam vinnare tagit hela potten på V64 på drygt 4,8 miljoner kronor. Nu blev utdelningen istället 431 239 kronor på sex rätt den här jackpotomgången.
Efter lopp sju inträffade en tragisk händelse när Digital Bar föll ihop på stallbacken och hästens liv gick inte att rädda. Han hade precis sprungit i mål som sexa i loppet när han plötsligt föll ihop. Hästen tränades av Elin Dalegård och kusken Jonas Gylling klarade sig oskadd. Digital Bar blev fem år gammal, vann två lopp och tjänade 190 900 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-2 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 4] 2140/4 B 3 17.0 208
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-7 Ove S.S. Ove S.S.   [v 3] 2140/4 D 6 26.2 115
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-3 Rough Weather Rough Weather   [v 4] 2140/1 D 8 19.5 491
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-8 Saphir C.D. Saphir C.D.   [s 6] 2140/5 C 2 20.2 48
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-4 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 1640/3 B 1 17.4 47
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-8 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 1640/1 C 3 15.1 89
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-4 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2640/3 D 2 15.2 62
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-7 Rough Weather Rough Weather   [v 4] 2160/13 C 4 17.9 111
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-6 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 2100/13 B 2 16.7g 297
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-1 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2100/6 C 1 14.6 27
2021-11-09 2021-11-09 Romme-7 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2640/2 D 0 18.4 642
2021-11-09 2021-11-09 Romme-4 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 2140/2 D 0 15.5 290
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-7 Rough Weather Rough Weather   [v 4] 2140/6 D 0 24.1g 77
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-6 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2140/8 C 0 17.2 235
2021-10-29 2021-10-29 Solvalla-8 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2140/6 B 1 14.9 244
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-9 Towbar Towbar   [v 6] 2140/14 A 8 15.9 112
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-8 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2640/1 D str
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-8 Bearicecream Bearicecream   [s 6] 2140/4 A 7 17.2 99
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-6 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 3140/2 D 6 19.8 287
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-2 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 2140/11 D 7 16.8 1079
2021-08-14 2021-08-14 Örebro-6 Karen Victory Karen Victory   [s 7] 2100/10 C 7 17.0 208
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-9 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2140/3 C 3 18.1 109
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-8 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 2640/1 D 3 17.5 68
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-4 Unique Amok Unique Amok   [s 8] 1640/5 D 0 15.4 1289
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-11 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2660/10 D 4 18.1 473
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2880/10 C 6 16.7 90
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-7 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 2140/15 D 6 17.7 767
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-4 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2140/12 B 5 17.8 69
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-7 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 2140/4 D 0 257
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-2 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2640/6 C 1 23
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-1 Rough Weather Rough Weather   [v 4] 2140/7 D 0 129
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-1 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2140/7 A 1 14.7 28
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-4 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2140/11 C 0 572
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-2 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2140/2 C 0 17.8 280
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-1 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2140/2 A 3 15.6g 30
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-3 Digital Scream Digital Scream   [v 4] 2140/1 C 0 g 228
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-4 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2640/6 C 0 18.7 115
2021-03-31 2021-03-31 Åby-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2140/6 B 3 15.7 62
2021-02-07 2021-02-07 Romme-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2640/7 B 1 17.0 27
2021-02-07 2021-02-07 Romme-3 Önas My Önas My   [s 7] 2140/4 D 8 17.4 258
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-7 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 2100/2 C 0 g 115
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-5 Digital Bar Digital Bar   [v 4] 1609/5 C 0 g 25
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-8 Digital Lucky Digital Lucky   [v 6] 2140/10 B 1 17.9 50
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-9 Ups Face Ups Face   [v 6] 2640/13 B 0 16.9 783
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-1 Cardin Cardin   [h 5] 2140/9 C 0 17.6g 139
2022-11-18 2022-11-18 Romme-4 Cardin Cardin   [h 5] 2140/2 C 0 15.3 303
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-4 Cardin Cardin   [h 5] 2100/3 B 2 15.8 23
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-11 Cardin Cardin   [h 5] 2100/8 B 3 15.7 33
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-4 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 5] 2100/9 D 0 15.8g 1862
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-4 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2100/8 A 0 g 38
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-6 Ups Face Ups Face   [v 6] 2640/4 C 0 g 577
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-5 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/5 D 0 g 1256
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-4 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2140/2 C 0 14.4 255
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-3 Doris M.L. Doris M.L.   [s 4] 2140/6 D 0 18.5 1260
2022-09-26 2022-09-26 Färjestad-8 Express Lime Express Lime   [v 6] 2160/7 D str
2022-09-26 2022-09-26 Färjestad-4 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2640/4 D str
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-7 Cardin Cardin   [h 5] 2140/6 C 4 14.4 128
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-6 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 5] 2140/4 B 4 13.7 190
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-2 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/3 C 0 17.7g 856
2022-09-15 2022-09-15 Örebro-4 Cardin Cardin   [h 5] 2100/9 D 0 15.6 44
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-10 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2660/8 C 7 17.1 536
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-8 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2100/7 C 8 17.2g 66
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-6 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 5] 2100/1 B 3 15.0 61
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-3 Ups Face Ups Face   [v 6] 2100/10 B 1 15.2 65
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-6 Cardin Cardin   [h 5] 2650/6 D 4 16.8 171
2022-08-20 2022-08-20 Örebro-2 Ups Face Ups Face   [v 6] 3180/10 A 0 16.4 212
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-9 Doris M.L. Doris M.L.   [s 4] 2100/2 C 7 18.3 292
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-6 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 5] 2100/4 C 5 14.8 84
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-9 Cardin Cardin   [h 5] 2140/9 C 2 15.9 23
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-6 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2140/8 A 6 15.9 53
2022-08-11 2022-08-11 Örebro-8 Doris M.L. Doris M.L.   [s 4] 2160/14 B 0 19.4g 1864
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-2 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2640/7 D 0 20.7 345
2022-08-09 2022-08-09 Solvalla-5 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 5] 2640/10 C 0 15.7 121
2022-08-08 2022-08-08 Romme-10 Levels Levels   [v 4] 2140/2 D 0 g 517
2022-08-08 2022-08-08 Romme-5 Ups Face Ups Face   [v 6] 2140/7 B 2 14.5 493
2022-08-08 2022-08-08 Romme-2 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2640/1 D 0 16.5 175
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-2 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 7] 1640/10 D str
2022-07-23 2022-07-23 Romme-9 Cardin Cardin   [h 5] 2140/6 C 6 16.4 25
2022-07-23 2022-07-23 Romme-8 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/11 B 1 16.3 142
2022-07-23 2022-07-23 Romme-7 Doris M.L. Doris M.L.   [s 4] 2140/9 C 4 17.5 512
2022-07-23 2022-07-23 Romme-6 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2140/1 D 3 13.7 164
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2640/3 C 0 g 47
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-5 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2140/11 C 2 16.5 110
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-4 Doris M.L. Doris M.L.   [s 4] 2140/1 D 0 g 240
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-5 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 614
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-2 Levels Levels   [v 4] 2140/9 D 0 g 1252
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-9 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2100/3 C 2 16.4 62
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-6 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2100/10 B 8 15.3 67
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-2 Levels Levels   [v 4] 2148/10 C str
2022-06-11 2022-06-11 Mariehamn-8 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2140/3 D 3 227
2022-06-11 2022-06-11 Mariehamn-5 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2140/2 A 2 35
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-3 Ups Face Ups Face   [v 6] 2640/3 D str
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-4 Black White Z.S. Black White Z.S.   [h 5] 2140/11 A 5 13.8 624
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-3 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/6 C 2 16.4 253
2022-05-21 2022-05-21 Visby-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2620/13 A 0 17.4 146
2022-05-21 2022-05-21 Visby-5 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2140/11 D 6 711
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-8 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/8 B 6 17.9 57
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-6 Bone Hard Flash Bone Hard Flash   [v 6] 2140/9 B 0 15.5 127
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-9 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2100/8 B 0 g 737
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-5 Digital Scream Digital Scream   [v 5] 2140/7 D 7 16.9 1152
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-10 Black White Z.S. Black White Z.S.   [h 5] 2148/8 A 0 15.1g 207
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-9 Ups Face Ups Face   [v 6] 2650/14 B 4 15.1 403
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-6 Cardin Cardin   [h 5] 2148/3 D 0 g 152
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-4 Silverette Silverette   [s 5] 2148/1 D 0 17.5 662
2022-04-29 2022-04-29 Solvalla-3 Heros Magi Heros Magi   [v 7] 2660/3 D str
2022-04-11 2022-04-11 Mantorp-7 Ove S.S. Ove S.S.   [v 4] 2140/2 C 0 g 279
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-6 Bone Hard Flash Bone Hard Flash   [v 6] 2140/2 D 5 15.1 87
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-8 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/9 B str
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-6 Digital Lucky Digital Lucky   [v 7] 2660/8 A 0 17.8 40
2022-03-25 2022-03-25 Solvalla-7 Digital Bar Digital Bar   [v 5] 2160/11 C 6 15.8 213
2022-03-25 2022-03-25 Solvalla-10 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2140/1 D 0 18.5g 574
2022-03-21 2022-03-21 Mantorp-7 Bone Hard Flash Bone Hard Flash   [v 6] 2140/6 D 3 15.3g 25
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-9 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 5] 2100/7 D 0 g 365
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-4 Cardin Cardin   [h 5] 2100/3 D 0 g 50
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-1 Digital Bar Digital Bar   [v 5] 1609/10 C 4 15.3 224
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-7 Bone Hard Flash Bone Hard Flash   [v 6] 2100/12 C 4 16.6 74
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-8 Digital Bar Digital Bar   [v 5] 1640/10 B 6 14.6 225
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-2 Levels Levels   [v 4] 2140/3 D 4 18.5 142
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-7 Cardin Cardin   [h 5] 2100/5 D 0 21.0g 30
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-4 Bone Hard Flash Bone Hard Flash   [v 6] 2609/7 C 0 17.3g 321
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-5 Levels Levels   [v 4] 2140/8 D 3 22.3 127
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-6 Bone Hard Flash Bone Hard Flash   [v 6] 2140/9 C 4 17.3 262
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-3 Ferrari Vingboons Ferrari Vingboons   [v 7] 2640/8 C 0 19.8 1012
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-2 Cardin Cardin   [h 5] 2140/1 D 6 18.6 33
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-9 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2640/9 C 8 16.6 1218
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-8 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 8] 1640/8 C 6 14.3 564
2023-12-07 2023-12-07 Örebro-1 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2100/11 C 4 16.3 355
2023-12-06 2023-12-06 Åby-4 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 2140/4 C 0 16.1 824
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-5 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2140/4 B 3 16.2 73
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-1 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2140/5 C 5 15.6 128
2023-11-23 2023-11-23 Örebro-1 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2160/12 C 0 g 929
2023-11-03 2023-11-03 Örebro-8 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2140/5 D str
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-7 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 1640/6 D 4 13.1 515
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-9 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2160/13 B 0 22.5g 260
2023-10-21 2023-10-21 Örebro-12 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2609/9 B 7 18.0 383
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-8 Fanny Lane Fanny Lane   [s 3] 2140/9 D 0 19.8 478
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-6 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2140/1 D 0 g 909
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-6 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 2100/11 C 5 15.0 70
2023-10-03 2023-10-03 Eskilstuna-8 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2140/9 D 0 14.4 1229
2023-10-03 2023-10-03 Eskilstuna-6 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 1640/9 D 0 13.1 842
2023-10-03 2023-10-03 Eskilstuna-1 Fanny Lane Fanny Lane   [s 3] 2140/12 C 0 18.5 666
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-4 Boca Son M.M. Boca Son M.M.   [v 7] 2100/2 D 8 17.2 111
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-2 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2140/4 C 6 15.2 544
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-7 Fanny Lane Fanny Lane   [s 3] 2140/9 C 4 19.5 320
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-3 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 2140/10 D 8 16.2g 76
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-9 Cardin Cardin   [h 6] 2100/2 C 0 15.9g 64
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-6 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 2180/9 B 7 15.5 145
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-1 Fanny Lane Fanny Lane   [s 3] 2140/10 D 7 20.0g 389
2023-08-12 2023-08-12 Romme-8 Cardin Cardin   [h 6] 2640/2 D 3 15.8 109
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-5 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 2140/8 D 0 14.6 687
2023-08-03 2023-08-03 Örebro-1 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2609/7 C 0 g 874
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-10 Cardin Cardin   [h 6] 2140/6 C 1 15.5 49
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-7 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 2140/5 C 4 14.3 262
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-5 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2100/5 D 0 15.1 323
2023-07-08 2023-07-08 Mariehamn-7 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2640/1 C 3 142
2023-07-08 2023-07-08 Mariehamn-4 Ce la Vie Rick Ce la Vie Rick   [s 6] 2140/2 C 0 559
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-6 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2640/12 D 0 17.0 105
2023-06-19 2023-06-19 Eskilstuna-11 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2640/1 D 4 17.4 561
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-10 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2140/3 D 2 15.5 184
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2140/11 B 1 15.7 179
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-8 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 1640/4 C 0 16.0 203
2023-05-18 2023-05-18 Mariehamn-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2140/4 B 0 65
2023-05-18 2023-05-18 Mariehamn-5 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2140/7 C 0 206
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-9 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2140/12 B 7 16.5 73
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-12 R.K.Prince R.K.Prince   [v 8] 2160/11 D 8 19.4 1378
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-4 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2100/6 D str
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-7 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 1646/9 A 6 15.4 69
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-2 Ove S.S. Ove S.S.   [v 5] 2148/10 C 0 g 128
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 8] 2160/7 C 0 15.7 425
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-3 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2100/10 B 5 16.0 482
2023-03-16 2023-03-16 Örebro-4 Black White Z.S. Black White Z.S.   [v 6] 2100/12 C 8 16.1 612
2023-02-07 2023-02-07 Eskilstuna-6 Digital Scream Digital Scream   [v 6] 2640/9 C str
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-7 Arrival Route Arrival Route   [h 4] 2140/11 B 0 42
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-6 Cardin Cardin   [h 7] 1640/2 B 3 19
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-5 Ups Face Ups Face   [v 8] 2140/2 C 2 17
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-4 Fast Delivery Fast Delivery   [s 4] 1640/5 D 0 243
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-3 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 2640/3 C 1 66
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-1 Victorymoon Gyll Victorymoon Gyll   [v 3] 2140/5 B 1 33
2024-05-30 2024-05-30 Örebro-3 Fast Delivery Fast Delivery   [s 4] 2140/6 D 0 19.3 828
2024-05-30 2024-05-30 Örebro-1 Victorymoon Gyll Victorymoon Gyll   [v 3] 2140/9 D 6 17.4 852
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-9 Ups Face Ups Face   [v 8] 2140/3 D 0 16.1 237
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-2 Arrival Route Arrival Route   [h 4] 2140/7 D 0 15.3 146
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-1 R.K.Augusta R.K.Augusta   [s 3] 2140/3 C 6 17.1 674
2024-05-20 2024-05-20 Mantorp-2 Ups Face Ups Face   [v 8] 2140/5 D 4 13.8 160
2024-05-18 2024-05-18 Gävle-7 Cardin Cardin   [h 7] 2140/11 C 8 13.6 790
2024-05-16 2024-05-16 Örebro-1 Inverted Inverted   [h 4] 2140/10 C 8 19.3 681
2024-05-16 2024-05-16 Örebro-9 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 2140/2 D 0 15.7g 788
2024-05-11 2024-05-11 Mariehamn-7 Stratocruiser Stratocruiser   [h 4] 1640/2 B 0 68
2024-05-11 2024-05-11 Mariehamn-6 Cardin Cardin   [h 7] 2140/9 A 1 50
2024-05-11 2024-05-11 Mariehamn-4 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 1640/1 B 3 77
2024-05-11 2024-05-11 Mariehamn-3 Arrival Route Arrival Route   [h 4] 2140/1 B 1 18
2024-05-08 2024-05-08 Solvalla-1 R.K.Augusta R.K.Augusta   [s 3] 2140/7 C 6 18.7 407
2024-05-06 2024-05-06 Mantorp-1 Fast Delivery Fast Delivery   [s 4] 2140/2 D 0 g 301
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-4 Ups Face Ups Face   [v 8] 2640/1 D 4 15.2 168
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-1 Stratocruiser Stratocruiser   [v 4] 2140/11 B 0 16.7 294
2024-04-17 2024-04-17 Solvalla-10 Cardin Cardin   [h 7] 2640/11 C 0 16.1g 132
2024-04-15 2024-04-15 Mantorp-7 Digital Lucky Digital Lucky   [v 9] 2140/10 D 0 16.1 1519
2024-04-15 2024-04-15 Mantorp-2 Arrival Route Arrival Route   [h 4] 2140/6 D 2 17.7g 17
2024-04-11 2024-04-11 Örebro-5 Arrival Route Arrival Route   [h 4] 2100/1 D 1 16.5 41
2024-04-06 2024-04-06 Romme-8 Ups Face Ups Face   [v 8] 2140/12 C 1 14.4 474
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-6 Cardin Cardin   [h 7] 2140/6 C 2 13.6 79
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-4 Digital Lucky Digital Lucky   [v 9] 1640/4 D 0 g 820
2024-03-09 2024-03-09 Mantorp-4 Digital Lucky Digital Lucky   [v 9] 2140/11 C 0 1111
2024-03-08 2024-03-08 Romme-6 Ups Face Ups Face   [v 8] 2160/8 D str
2024-03-08 2024-03-08 Romme-4 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 1640/10 B 0 g 285
2024-02-14 2024-02-14 Solvalla-4 Cardin Cardin   [h 7] 2140/7 B 1 15.3 40
2024-02-14 2024-02-14 Solvalla-9 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 2640/8 D 0 16.5 996
2024-02-14 2024-02-14 Solvalla-6 Ups Face Ups Face   [v 8] 2140/9 D 0 16.1 238
2024-02-01 2024-02-01 Eskilstuna-6 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 2140/10 C 4 17.1 651
2024-02-01 2024-02-01 Eskilstuna-4 Ups Face Ups Face   [v 8] 2140/3 D 8 16.1g 420
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-9 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 9] 2140/7 D 0 16.3 913
2024-01-12 2024-01-12 Romme-9 Ups Face Ups Face   [v 8] 2640/10 D str
2024-01-05 2024-01-05 Örebro-7 Ups Face Ups Face   [v 8] 2100/8 D 4 17.5 413
2024-01-05 2024-01-05 Örebro-5 Digital Scream Digital Scream   [v 7] 2160/6 B 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se