V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-12 Odins Alma* Odins Alma*   [s 4] 2140/3 B
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-6 Alma Prins* Alma Prins*   [h 5] 2140/3 C
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-4 Arkan* Arkan*   [h 4] 1640/10 D
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-2 Gaia Barsk* Gaia Barsk*   [s 4] 2160/14 D

Nyheter för travkusk


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen oc..


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.
Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen och bjuder på fantastiskt fin sport. Jämtlands Stora Pris, med en halv miljon till vinnaren, ser nästan ut som rena Elitloppet. Det är idel stjärnhästar som möter upp bakom startbilen och en intressant comeback gör Campo Bahia. Conrad Lugauers superhäst har inte startat sedan Frankrike-äventyret i vintras. I den första starten i Paris hade han greppet mot självaste FaceTime Bourbon när en galopp i ledningen in på upploppet spolierade allt. I starten därefter var hästen inte frisk och sedan har han tjänstgjort i aveln under våren.
– Campo Bahia (V75-7) gjorde avelsarbete i sex veckor och fick sedan tre veckors paus. Han var begränsad till 60 ston och fullbokad. Därefter har han haft tre och en halv månaders träning. Hästen känns hur fin som helst, säger Conrad Lugauer.

1.13,5 i jobb – ”Finfin”
Inför Jägersros tävlingar förra tisdagen tog Lugauer med sig Campo Bahia in till banan för att köra ett skarpare jobb. Han travade då 1.13,5 över 2100 meter med en snabbare avslutning. Tränaren var mycket nöjd med sin adept.
– Jag ville se och känna hur han rör sig när det går lite fortare och hästen kändes jättebra. Han var stark, spänstig och finfin. Jag kan inte vara mer nöjd med honom än jag var, menar ”Connie”.

”Har 80 till 85-procentig form – inget offensivt upplägg”
Den femårige hingsten gör nu resan från Skåne till Östersund. Han tar ett nappatag med den äldre eliten i ett lopp som vimlar av stjärnhästar. Han fick dessutom ett dåligt utgångsläge med spår sju bakom bilen.
– Från början var det meningen att vi skulle gå ut i Copenhagen Cup men det var länge osäkert om det skulle bli något lopp. Det var svårt att planera när vi inte visste och därför bestämde vi oss för att träna två veckor längre och åka till Östersund istället. Det finns inte så många passande lopp för honom just nu.
– Nu blev det här ett superrace och han fick ett taskigt utgångsläge. Spelarna måste vara försiktiga med honom och det viktigaste för mig är att han avslutar bra. Det kommer inte att bli något offensivt upplägg när han inte är redo. Han har 80 till 85-procentig form och det känns inte så bra att han ska gå så tufft i första loppet efter en lång paus. Speciellt inte eftersom vi har stora mål för hästen framöver.
– Men samtidigt är det Campo Bahia vi pratar om så helt borta är han självklart inte. Det är lite läskigt med spår sju och svårt att säga hur det blir kört därifrån. Men jag är inställd på att inte ladda från start och köra ekonomiskt istället. Cyber Lane fick ett drömspår och kommer att få ett mycket bättre lopp än min häst. Vill man slå den hästen måste man fram och trycka utvändigt och det känns inte så intressant den här gången, säger Lugauer.
Och tillägger snabbt.
– Det känns lite tråkigt att resa så lång väg för att köra snällt men när hästen inte har någon toppform och vi har stora mål i sikte framöver så då får det bli så. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och den vanliga vagn som han har haft tidigare.

”Hade varit jättehäftigt att åka till USA”
Den fyrfaldige miljonären tar sedan sikte mot sommarens stora lopp och det är även aktuellt med en tripp till USA i höst.
– Han kommer inte att åka vidare till Boden nästa vecka utan åker hem efter loppet på lördag. Vi har två stora mål i år och det är Jubileumspokalen på Solvalla och sedan Breeders Crown-finalen på Meadowlands i slutet av oktober. Innan dess kommer han att få starta på lite här i sommar. Det hade varit jättehäftigt och fräckt att få åka till USA med honom och tävla på en milebana.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.- Det är jätteskoj, vi har fina kall..


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.
- Det är jätteskoj, vi har fina kallblod och kallblodslopp. Jag fattar inte banor som inte tar chansen och profilerar kallbloden på streckspelen, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren sitter säkert på tronen som landets kallblodskung med 96 hästar på träningslistan – samtliga kallblod.
Stallet har också inlett året på ett starkt sätt och i listan över landets segerrikaste tränare 2020 ligger Jan-Olov Persson trea med 58 segrar bakom Robert Bergh (79) och Peter Untersteiner (69).
- Ändå har det varit en besvärlig vinter att träna. Här uppe brukar vara snösäkert. Men poolen vi byggt, Järvsöfaks-spa, har betytt mycket. Vi använder den ganska flitigt och hästarna får simträna. Det är rumstemperatur och 16-18 grader i poolen.
Simmar du själv?
- Ja, på tisdagar i Iggesund, där är det varmare, 27 grader, annars kryper man inte ner. Tyvärr är det stängt nu på grund av Coronan. Det är bra träning.

Kommer från seger på V75
Jan-Olov Persson har åtta hästar till start inom V86.
V86-2 är ett stolopp för kallblod för tre-, fyra- och femåringar. Fyraåringarna startar med 20 meters tillägg och femåringarna med 40 meters tillägg.
- 1 Järvsö Majlis (V86-2) är ganska bra men är bäst med rygglopp, men hon möter hårda hästar som startar där bak så det blir tufft.
- 3 Backestjärna (V86-2) kommer få ryckhuva och helstängt huvudlag. Hon har bra kapacitet om hon skulle sköta sig. Vi får se om hon går i väg från start.
Är hon stallets bästa chans i loppet?
- Hon är ett år äldre i alla fall.
Även i V86-4 har Jan-Olov Persson två hästar till start.
- 5 Gott Klirr (V86-4) vann V75 i Gävle förra lördagen och var jättebra då. Det är det annorlunda förutsättningar nu med 1 640 meter och bilstart och han möter en bra häst i Månlykke A.M..
- 6 B.W.Prinsen (V86-4) är länge sedan han startade. Han är startsnabb, vi får ta ett lopp för att se vad han står.
V86-6 är dagens clou och fyraåringsloppet ”H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarandet av den svenska kallblodsrasen” lockar med 150 000 kronor till vinnaren. Här har Hagmyrentränaren en kvartett till start och här kommer också stallets bästa chans den här onsdagen.
- 3 Byske Philip (V86-6) är jättebra. Han var kriterietvåa i fjol och börjar komma igång. 1640 meter och bilstart ska passa bra åt honom.
- 5 Juni Jo (V86-6) var ett tag sedan han startade, men han var bra som treåring och det blir en spännande årsdebut att se. Jag har svårt att se honom räcka till seger.
- 6 Tekno Viking (V86-6) har kommit sig väldigt bra, han var bra i fjol också och förlorade bara ett lopp då. Han blir spännande att se.
- 8 Järvsö Elling (V86-6) är bästa chansen. Han har varit väldigt fin. Han avslutade även treåringssäsongen på ett bra sätt. Ja, det är bästa segerchansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.Örja..


Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.
Örjan Kihlström befäster därmed sin tredjeplats i den allsvenska kuskligan.
Suveräna ledaren Ulf Ohlsson hade också en stark veckan med åtta segrar.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 113-105-85
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 105-75-73
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 90-55-53
4. Jorma Kontio, Solvalla, 81-52-58
6. Björn Goop, Färjestad, 77-51-39
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-42-44
7. Magnus A Djuse, Östersund, 68-61-63
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 62-72-75
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 53-47-38
10. Erik Adielsson, Solvalla, 50-43-41
11. Robert Bergh, Åby, 46-19-20
12. Johan Untersteiner, Halmstad, 44-46-39
13. Kim Eriksson, Mantorp, 43-38-29
14. Stefan Persson, Halmstad, 42-30-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 33-25-11
Siffror till och med 31 maj

Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.

Hjärta av guld
Och det var sannerligen ingen lätt väg till den efterlängtade elitloppstriumfen. I försöket blev det så fel det bara kunde. Propulsion blev utsvarad i tredjespår loppet igenom men kämpade ursinnigt och kom i mål som trea bakom Cokstile och Racing Mange. Från spår sex i finalen valde Örjan Kihlström ett annat upplägg men det var långt fram till täten från fjärde par utvändigt. I slutkurvan gled Propulsion ut bakom Cokstile i tredjespår och när han fick fritt spelrum in på upploppet speedade han enkelt ikapp och ifrån motståndet.
- En normal häst kommer inte i mål efter en sådan resa han fick i försöket, men han gick till final ändå. Och jag kände ju att han hade bra form. Så inför finalen tänkte jag att nu har vi ett lite bättre spår i alla fall och det kändes som att chansen fanns där om vi hade den lilla tur som behövs, sa Örjan Kihlström, och som tydligt visade vad Propulsion betyder för honom.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han har fått många tuffa lopp och bara springer ändå. Han har ett hjärta av guld, sa toppkusken, rörd till tåtar.

"Det är mycket tårar"
Efter fyra tidigare försök och som bäst två andraplatser fick då Solvallas Daniel Redéns och Bengt Ågerups (Stall Zet) outtröttlige superstjärna sätta pricken över i. Propulsion kom till Sverige från Nordamerika 2015 och här har han för alltid skrivit in sig i travhistorien. Söndagens seger var hans 14:e miljonseger och totalt har han vunnit 39 av 79 lopp och tjänat 34 miljoner kronor. Förstapriset i Elitloppet uppgick till tre miljoner kronor. Men det var inte segerchecken som värmde mest.
- Det är mycket tårar bakom glasögonen. Det är första gången det händer, sa Daniel Redén när han gick upploppet ner för att möta sin häst efter bragden.
- "He loves this game". Att få jobba med en sådan här häst…
- Han har gett hela Stall Zet så mycket och han har utvecklat mig som tränare något enormt. Jag kommer ta några varv i stallet i kväll och bara lyssna på bra musik och vara uppe i det blå och filosofera. Vi har en sådan historik jag och Proppen. Det är han och Delicious som har gjort mig till den tränare jag är.
Även Propulsions skötare, Ellinor Wennebring, sprudlade av lycka.
- Äntligen! Vad skönt, roligt, underbart! Det går inte att beskriva. Han är ett fenomen. Jag vet inte om han är en häst ens.

Cokstile tapper tvåa
Propulsion vann på kilometertiden 1.10,2 över 1 609 meter med autostart och tvåa blev Cokstile som också gjorde femstjärniga prestationer i både försök och final.
- Han var superbra! konstaterade Christoffer Eriksson som körde hästen åt italienske tränaren Rocco Spagnulo.
Tredjeplats gick till fjolårets derbyvinnaren, Svante Båth-tränade Attraversiamo (Erik Adielsson) som tog sitt första riktiga nappatag med den äldre eliten. Detta efter att trean över mållinjen, Earl Simon, diskvalificerades för trängning. Han var spelad till favorit efter sin imponerande försöksseger men då körande Franck Ouvrie trängde sig ut i slutkurvan och skapade sig en lucka som inte fanns blev ekipaget diskvalificerat.
- Det var förstås väldigt tråkigt men som tränare måste jag ändå vara nöjd med min häst, sa frankrikestationerade Jarmo Niskanen.

Resultat
Elitloppet
1 609 meter autostart

1) Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
3) Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
4) Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
7) Racing Mange – Joakim Lövgren
d Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 3 000 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.
I sulkyn satt Örjan Kihlström.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han är en helt underbar indiviv, sa Örjan Kihlström innan rösten sprack och hans ögon tårades.
Segertiden skrevs till 1.10,2 över 1 609 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 3 000 000 kronor.

Längre text kommer under kvällen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 S.T.C.C.Faksa* S.T.C.C.Faksa*   [s 7] 1640/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Pave Faks* Pave Faks*   [h 4] 2160/11 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-4 Lykkje Tveiten* Lykkje Tveiten*   [h 3] 2140/2 0
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Lykkje Tveiten* Lykkje Tveiten*   [h 3] 2140/1 6 30.0 27
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-4 Krusse Krusse   [h 7] 1640/4 0 24.9 103
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-9 Snonsöy Elda* Snonsöy Elda*   [s 8] 2640/2 0 29.8 181
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 4] 2720/7 1 25.1 15
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-10 Snonsöy Elda* Snonsöy Elda*   [s 9] 2160/5 D 3 29.8 48
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Ragazzo N.O.* Ragazzo N.O.*   [v 4] 1640/1 C 4 17.1 18
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Hidden Secret* Hidden Secret*   [v 6] 2140/3 D 0 17.3 230
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-7 Gekko Gekko   [h 6] 2140/1 C 6 19.9 180
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-4 Midnight Moon* Midnight Moon*   [h 7] 1640/1 D 5 14.9 339
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-3 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 3] 2200/6 B 4 31.0 25
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Lightning Mcqueen* Lightning Mcqueen*   [v 3] 2160/6 D 8 20.9 390
2016-10-15 2016-10-15 Åby-11 Ivar Sånna* Ivar Sånna*   [h 6] 2640/9 D 1 13.3 66
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-3 L'Orage* L'Orage*   [v 6] 2140/1 C 0 15.7 36
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 B.B.Petter N.* B.B.Petter N.*   [h 6] 1660/11 B 6 25.8g 278
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-7 Debbie B.R.* Debbie B.R.*   [s 5] 2140/2 A 3 15.3 50
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Pave Faks* Pave Faks*   [h 5] 2160/7 C 1 25.5 27
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-4 Bokli Teddy* Bokli Teddy*   [h 3] 2140/2 C 0 g 222
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-10 Järvsörappa* Järvsörappa*   [s 8] 2160/5 D 5 24.9 501
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-9 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 5] 2180/8 B 2 23.2 57
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Gull Odin* Gull Odin*   [v 5] 2140/13 A 0 29.8 82
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 2160/12 C 6 32.8 247
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 B.B.Petter N.* B.B.Petter N.*   [h 6] 2180/10 B 7 27.7 32
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-9 Runaway Train Runaway Train   [s 5] 1640/12 B 6 15.9 256
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Gull Odin* Gull Odin*   [v 5] 2140/3 C 0 29.3g 40
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 Godis* Godis*   [s 5] 2140/9 D 5 16.4 359
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Kake Kake   [v 4] 1640/3 A 2 30.5 147
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-9 L.J.'s Andy Hall* L.J.'s Andy Hall*   [h 4] 2140/3 A 1 14.7 20
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-7 B.B.Petter N.* B.B.Petter N.*   [h 6] 2160/6 C str
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-6 Taxi Jane Taxi Jane   [s 4] 2160/12 D 0 19.7g 463
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-6 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 5] 2140/3 A 4 23.0 99
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Hovs Fröya* Hovs Fröya*   [s 4] 2140/11 D 0 29.8g 990
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-2 B.B.Petter N.* B.B.Petter N.*   [h 6] 1640/1 C 4 25.0g 23
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 4] 2140/5 D str
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Prins Tom* Prins Tom*   [v 8] 1640/5 A 1 23.8 13
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-7 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 5] 2140/1 B 2 23.7 19
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-3 Faste Viking* Faste Viking*   [h 6] 1140/2 C 0 g 78
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-2 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 4] 2140/3 C 3 13.3 109
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 5] 2140/3 C 2 23.5g 53
2016-06-03 2016-06-03 Romme-6 B.B.Petter N.* B.B.Petter N.*   [h 6] 1660/15 D 6 25.2 382
2016-06-03 2016-06-03 Romme-1 Will Prinsen* Will Prinsen*   [h 3] 2160/7 B 3 29.9 19
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 4] 2140/6 D 3 13.5 368
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-7 Remix* Remix*   [h 6] 2160/9 B 5 27.5g 23
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Faste Vilje* Faste Vilje*   [h 3] 2140/4 D 5 32.7g 83
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-6 Remix* Remix*   [h 6] 1660/12 A 0 g 26
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-5 Gull Odin* Gull Odin*   [v 5] 2160/9 A 1 29.2 119
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-2 N.Y.Doubleoseven* N.Y.Doubleoseven*   [h 3] 2140/5 B 7 20.6g 116
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-9 B.B. Petter N.* B.B. Petter N.*   [h 6] 1640/15 A 5 27.3 50
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Godis* Godis*   [s 5] 2160/6 D 0 22.6g 121
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-8 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 5] 2140/7 B str
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-4 Tania* Tania*   [s 4] 2660/8 D str
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-7 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 5] 2140/4 D 0 37.1 384
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-5 Smedsrud Lynet* Smedsrud Lynet*   [v 5] 2140/1 B 1 34.5 20
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-4 Baloo N.* Baloo N.*   [h 4] 2640/2 D 0 g 65
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-3 Gaardens Viktor* Gaardens Viktor*   [v 6] 1640/4 D str
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-1 Betel Am Betel Am   [v 6] 2140/3 C 0 18.2g 38
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-1 Fernando* Fernando*   [v 6] 2640/8 C str
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Mr Shape* Mr Shape*   [v 5] 2140/7 B 4 17.4 41
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-7 Årdals Odin* Årdals Odin*   [v 5] 2160/7 C 0 37.6 72
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-5 Faste Vilje* Faste Vilje*   [v 4] 2160/6 C 2 33.8g 13
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-8 Faste Vilje* Faste Vilje*   [v 4] 2180/8 C 4 31.4 71
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-6 Höiby Odel* Höiby Odel*   [h 3] 1640/6 D 0 g 130
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-5 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 2140/1 D 5 18.5 79
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Laddy Laday Laddy Laday   [v 5] 2140/4 C 2 15.4 242
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-1 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 3] 2140/3 D 0 18.2g 22
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-7 Jaccaroo* Jaccaroo*   [v 7] 3200/11 B 2 16.9 109
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-6 Komnes Omer* Komnes Omer*   [v 4] 1660/7 B 5 30.4g 45
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-5 Leo on Line Leo on Line   [v 12] 1640/4 D 2 12.9 104
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Komnes Omer* Komnes Omer*   [v 4] 2180/12 A str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-6 Pave Faks* Pave Faks*   [h 6] 2660/9 B 2 27.4 30
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Looking Superb* Looking Superb*   [h 4] 2140/12 A 2 14.1 43
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-4 Kake Kake   [v 5] 2160/8 B 0 g 147
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-3 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 9] 2160/6 C 0 16.8 51
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Amazing View Amazing View   [s 5] 2160/10 C str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-8 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 6] 2140/2 C 4 20.7 21
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-5 Ultimate Photo* Ultimate Photo*   [h 5] 2140/3 C 1 12.6 25
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-9 Bokli Teddy* Bokli Teddy*   [h 4] 2140/10 C 2 24.5 310
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-8 Euroncandidcamera* Euroncandidcamera*   [v 5] 2140/2 B 0 15.7 64
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-6 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 6] 2140/4 B 1 20.3 43
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Vildeli* Vildeli*   [s 9] 1640/4 C 0 25.8 27
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-9 Looking Superb* Looking Superb*   [h 4] 2140/8 B 5 12.9 1123
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-6 Bokli Teddy* Bokli Teddy*   [h 4] 2140/7 B 2 28.4 26
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Spydomann Ö.K.* Spydomann Ö.K.*   [h 4] 2140/3 D 5 28.3 457
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-3 Alviano Alviano   [v 6] 2160/11 C 0 g 186
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-2 Bonaldo Bonaldo   [h 4] 2140/9 D 0 30.4g 705
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-11 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 5] 2140/3 C 5 12.6 163
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-8 Pave Faks* Pave Faks*   [h 6] 2140/4 C 1 23.6 70
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-7 Euroncandidcamera* Euroncandidcamera*   [v 5] 1640/2 D 0 13.5g 481
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-2 Hage Jerven* Hage Jerven*   [v 6] 2160/15 A 2 27.1 36
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-12 Weekend Fun Weekend Fun   [v 3] 1640/6 B 0 87
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-10 Looking Superb* Looking Superb*   [h 4] 2140/3 C 3 14.4 105
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-7 Söllmin* Söllmin*   [h 4] 2180/11 C 3 29.6 48
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-3 Komnes Omer* Komnes Omer*   [v 4] 1640/1 A 2 30.0 19
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-2 Gekko Gekko   [h 7] 2680/8 D 0 17.6 198
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Reime Blesa* Reime Blesa*   [s 3] 1640/3 D 7 33.0g 285
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Hage Jerven* Hage Jerven*   [v 6] 1640/8 A 1 27.4 16
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Tyran Fabienne* Tyran Fabienne*   [v 6] 2160/13 C str
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-3 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 5] 1640/2 C 1 11.5 221
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-2 Mini Manfred Mini Manfred   [v 4] 1640/10 D 0 38.2 354
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-9 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 5] 1640/2 C 4 12.6 147
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-8 L.J.'s Andy Hall* L.J.'s Andy Hall*   [h 5] 2140/8 B 4 14.9 74
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-7 Remix* Remix*   [h 7] 2140/4 A 5 28.2g 15
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-6 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 6] 1640/2 C 1 12.7 34
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-5 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 6] 2180/10 C 4 24.2 164
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 4] 2160/15 C 8 17.7 585
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-1 Weekend Fun Weekend Fun   [v 3] 2160/8 C 3 17.3 64
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-8 Snonsöy Elda* Snonsöy Elda*   [s 10] 2140/7 D 0 27.7g 48
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-11 Veggie Hanover* Veggie Hanover*   [s 5] 1640/3 C 0 14.6 75
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-6 Midnight Moon* Midnight Moon*   [h 8] 2140/2 C 0 17.0 93
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-3 Pave Faks* Pave Faks*   [h 7] 2640/2 C 2 28.6 42
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Faste Vilje* Faste Vilje*   [v 5] 1640/6 D 5 31.3g 114
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-7 Tweener Tweener   [v 6] 2160/7 A 3 18.1 113
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-8 Hågå Ida Hågå Ida   [s 5] 2140/4 D 0 36.8 201
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-9 Timetobecool Timetobecool   [v 3] 2140/5 B 8 21.2 26
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Kajsa Karma Kajsa Karma   [s 5] 2660/6 D 0 34.2 123
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Sangria Knight* Sangria Knight*   [s 6] 2160/6 C 7 15.8 91
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-4 Bella Streamline Bella Streamline   [s 5] 2640/3 D 0 19.5g 557
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Max* Max*   [v 4] 1640/3 D 0 g 58
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-7 Timetobecool Timetobecool   [v 3] 2140/1 B 3 19.7g 99
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-8 Helena Klipp Helena Klipp   [s 6] 1660/14 C 0 18.0g 77
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-2 Alma Prins* Alma Prins*   [h 3] 2160/4 C 2 27.3g 46
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-6 Jaccaroo* Jaccaroo*   [v 8] 2660/15 D 7 14.1 747
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-8 Pave Faks* Pave Faks*   [h 7] 2140/1 D 0 g 132
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2180/14 A 5 26.6 106
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-7 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 6] 2140/5 D 7 12.1 446
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-10 Looking Superb* Looking Superb*   [h 5] 2640/6 B 4 13.3 155
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-12 Komnes Omer* Komnes Omer*   [v 5] 1640/5 B 0 27.8g 140
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-4 Alma Prins* Alma Prins*   [h 3] 2140/2 D str
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-6 L.J.'s Andy Hall* L.J.'s Andy Hall*   [h 6] 1640/3 D 0 13.4 558
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 7] 2140/5 D 5 22.4 200
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-1 Revenue Endurance* Revenue Endurance*   [v 4] 1640/11 B 6 18.7g 174
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Gaardens Viktor* Gaardens Viktor*   [v 7] 2140/2 D 0 26.9 109
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Lukas R.B. Lukas R.B.   [v 7] 2660/10 C 4 29.2 229
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-7 L.J.'s Andy Hall* L.J.'s Andy Hall*   [h 6] 2140/11 D 0 14.7 298
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-8 Öyans Storm* Öyans Storm*   [v 6] 1660/6 A 5 31.1 95
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-4 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 7] 2180/10 A 1 24.2 16
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Omer Blessa* Omer Blessa*   [s 10] 2140/4 D 4 29.4 188
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-7 Sangria Knight* Sangria Knight*   [s 6] 2140/6 C 0 18.8g 57
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-9 Tania* Tania*   [s 6] 1640/11 D 0 14.6 832
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-11 Ero'kamano* Ero'kamano*   [v 3] 2140/1 C 4 18.8 45
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-5 Looking Superb* Looking Superb*   [h 5] 2140/1 C 5 14.1 231
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-9 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 7] 1640/2 D 3 21.2 393
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Longcat Hanover* Longcat Hanover*   [v 6] 2140/11 D 0 14.1 289
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Remix* Remix*   [h 8] 2140/2 A 0 g 22
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-2 N.Y.Applause* N.Y.Applause*   [h 3] 2140/8 B str
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Gaardens Viktor* Gaardens Viktor*   [v 7] 2140/5 C 0 29.2g 28
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Janske* Janske*   [s 6] 2140/13 D 3 16.4 243
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Stjernevinna* Stjernevinna*   [s 6] 1660/14 A 0 g 94
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-3 Chef Superb* Chef Superb*   [h 4] 2140/8 D 4 15.7 31
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Hara Baktus Hara Baktus   [v 8] 2160/10 D 7 30.5 680
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Hara Puritan Hara Puritan   [v 7] 1640/2 D 0 g 120
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-6 Pave Faks* Pave Faks*   [h 7] 2160/11 D 0 g 51
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 L.J.'s Andy Hall* L.J.'s Andy Hall*   [h 6] 2140/15 C 1 15.4 64
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Bonalita Bonalita   [s 4] 2140/7 D 3 32.1 55
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 High over the Moon High over the Moon   [s 6] 2140/1 D 6 17.4 171
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-5 L.J.'s Andy Hall* L.J.'s Andy Hall*   [h 6] 2140/5 D 4 15.3 43
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-7 Komnes Omer* Komnes Omer*   [v 5] 2140/1 B 1 30.7 105
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-8 Euroncandidcamera* Euroncandidcamera*   [v 6] 1640/6 C str
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-10 Gaardens Viktor* Gaardens Viktor*   [v 7] 2140/1 C 1 25.8 39
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-5 Looking Superb* Looking Superb*   [h 5] 3140/10 C 0 17.0 60
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-6 L.J.'s Andy Hall* L.J.'s Andy Hall*   [h 6] 1640/11 D 0 16.8g 172
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Järvsörappen* Järvsörappen*   [h 7] 2180/13 B 6 25.2 37
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Gaardens Viktor* Gaardens Viktor*   [v 7] 2140/1 D 1 26.5 20
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Tanita's News* Tanita's News*   [s 7] 2140/5 D 0 18.2 281
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Smedsrud Lynet* Smedsrud Lynet*   [v 6] 2160/10 D 1 34.0g 24
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Vicky Pollard Vicky Pollard   [s 5] 2160/15 D 7 19.9 353
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-5 Julia Hills Julia Hills   [s 9] 2140/2 D 0 19.4 491
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-9 Danedream Danedream   [s 5] 2140/8 B 0 16.9 382
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-11 Baloo N.* Baloo N.*   [h 5] 1640/6 C 4 15.5 71
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-2 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 4] 2160/10 A 3 35.0g 16
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-6 Kairos Forte* Kairos Forte*   [v 4] 2140/8 C 1 18.7 61
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-2 Bra Nog Bra Nog   [s 3] 2160/6 C 4 37.3g 57
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-4 B.B.Messi* B.B.Messi*   [v 4] 2160/12 A 0 34.4g 123
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-5 Global Uppermost Global Uppermost   [v 5] 2160/9 A 4 17.2 63
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-6 Alma Prins* Alma Prins*   [h 4] 1640/6 B 1 23.3 20
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-2 Odins Alma* Odins Alma*   [s 3] 2140/8 C 8 35.6g 35
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-6 Tröndern* Tröndern*   [v 6] 2180/12 B 0 30.1 98
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-1 Classic Sun* Classic Sun*   [v 2] 2140/1 C 1 19.0 67
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-2 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 4] 2160/15 B 0 33.8g 244
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-4 Tröndern* Tröndern*   [v 6] 1660/12 C 3 27.9 188
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-5 Valentino Demi Valentino Demi   [v 6] 2640/10 C 0 19.4 152
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-7 Prince Demi Prince Demi   [v 9] 2140/6 D 7 15.7 443
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-8 Västerbo Burberry Västerbo Burberry   [s 4] 2160/12 B str
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-1 Kairos Forte* Kairos Forte*   [v 4] 2160/12 C 6 17.0 366
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-2 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 2140/10 D 0 35.8g 466
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-6 Jeunesse Boko Jeunesse Boko   [s 3] 2140/8 C 6 16.1 680
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-7 Faste Vilje* Faste Vilje*   [v 6] 2140/5 D 0 29.7g 782
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-9 Valentino Demi Valentino Demi   [v 6] 2140/4 D 0 g 191
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-8 Marino D.V.* Marino D.V.*   [v 6] 2140/1 D 2 15.3 45
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-9 Pave Faks* Pave Faks*   [h 8] 2180/10 B 4 24.9g 17
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-7 Nordli Alma* Nordli Alma*   [s 3] 2140/2 A 0 28.5g 19
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-2 Nordli Alma* Nordli Alma*   [s 3] 2140/8 A 1 30.1 14
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-3 Sangria Knight* Sangria Knight*   [s 7] 1640/5 D 3 12.1 297
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-5 Glade Tider* Glade Tider*   [s 4] 2140/8 B 1 26.2 535
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Alma Prins* Alma Prins*   [h 4] 2140/9 D 0 24.5 223
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-1 Glade Tider* Glade Tider*   [s 4] 2140/6 B 4 31.9g 109
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-2 Alma Prins* Alma Prins*   [h 4] 2140/10 C 2 26.5 255
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-5 Hellin Victoria* Hellin Victoria*   [s 4] 2140/6 B 4 30.0 147
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-6 Dark Moni* Dark Moni*   [v 4] 2140/3 D 3 19.2 135
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-1 Hage Modin* Hage Modin*   [h 3] 2160/7 A 7 32.6g 37
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-2 Florentin* Florentin*   [v 3] 1640/3 D 0 g 58
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-7 Balder Halbak* Balder Halbak*   [v 6] 1640/9 C 2 13.4 54
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-8 Wilkas* Wilkas*   [v 10] 1660/13 D 5 28.4 240
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-3 Down and Dirty* Down and Dirty*   [h 5] 1640/6 D 1 12.9 135
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-4 Grytting Ida* Grytting Ida*   [s 6] 2140/1 B 0 g 19
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-5 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2160/6 D 3 16.4 1263
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-7 Marino D.V.* Marino D.V.*   [v 6] 2140/2 D 3 14.0 102
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-3 Komnes Omer* Komnes Omer*   [v 6] 1640/7 B 3 27.2g 56
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-4 Fernando* Fernando*   [v 8] 2660/3 D 6 17.3 150
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-7 Aure Joker'n* Aure Joker'n*   [v 4] 2140/1 B 1 30.8 13
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-1 Faste Vilje* Faste Vilje*   [v 6] 2160/5 D 7 33.2 341
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-2 Fernando* Fernando*   [v 8] 1640/8 C 4 18.0 154
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-3 Fylking Fylking   [h 9] 2160/14 B 7 31.9 143
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-4 Eros Barsk* Eros Barsk*   [v 5] 2140/12 A 7 20.0 70
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-7 Timetobecool Timetobecool   [v 4] 2140/1 D 1 18.9 87
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-8 Björlikajsa* Björlikajsa*   [s 5] 1640/2 B 0 g 33
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-1 Zibor Zibor   [v 3] 1660/5 C str
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-2 Jeunesse Boko Jeunesse Boko   [s 3] 2140/1 D 5 18.5 237
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-3 Grytting Ida* Grytting Ida*   [s 6] 2180/7 B 1 30.7 25
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-7 Timetobecool Timetobecool   [v 4] 2140/2 D 4 17.5 85
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-8 Spik Mollyn* Spik Mollyn*   [h 8] 1660/8 C 6 24.8 190
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-4 Kajsa Karma Kajsa Karma   [s 6] 2640/11 D 4 32.1 107
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-8 Pave Faks* Pave Faks*   [h 8] 2140/4 D 0 26.9 64
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-6 Looking Superb* Looking Superb*   [h 7] 1609/7 D 0 10.2 212
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-3 Alsaker Tyra* Alsaker Tyra*   [s 5] 2140/2 C 4 34.3g 128
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-7 Federico* Federico*   [v 4] 2140/3 D 2 17.8 54
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-8 Chef Superb* Chef Superb*   [h 6] 2160/11 C 2 16.9 47
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-9 Helle Spik* Helle Spik*   [v 10] 2660/8 D 0 29.4 97
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-3 Alma Prins* Alma Prins*   [h 5] 1660/7 A 0 g 16
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-6 Will Prinsen* Will Prinsen*   [h 7] 2140/10 C 0 25.0 2107
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-9 Bestbyarsenal* Bestbyarsenal*   [v 7] 3140/1 D 6 16.0 135
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-1 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2160/7 B 6 35.5 41
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-3 Fantom Fantom   [v 8] 2160/14 C 0 33.3g 308
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-4 Fernando* Fernando*   [v 9] 2140/10 C 3 17.4 287
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-3 Alma Prins* Alma Prins*   [h 5] 2660/8 A 1 27.3 31ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se