V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-10 2020-12-10 Åby-7 Carlos Milo Carlos Milo   [v 8] 2660/9 D
2020-12-10 2020-12-10 Åby-5 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 1640/11 D

Nyheter för travkusk


Han började säsongen i silverdivisionen.Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.Very Kronos satte en magnifik slutpunkt fö..


Han började säsongen i silverdivisionen.
Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.
Very Kronos satte en magnifik slutpunkt för sitt 2020 genom att krossa konkurrenterna i Legolas Minne på Åbytravet.
- Man har hållit honom så högt så länge. Det är skönt att det äntligen har lossnat, konstaterade Svante Båth sedan han sett sin nya stjärna mosa konkurrenterna den tunga vägen.
Att få sitt genombrott som sexåring är inte vanligt.
Men när det gäller Very Kronos har väl inte frågan varit om utan när han ska kliva in i den yppersta eliten.
Det dröjde till hösten och vintern 2020, men när Svante Båths ständige snackhäst gör bokslut för sin sexåringssäsong gör han det som en av landets största stjärnor.
Lördagens lopp blev nästan en kopia på förra helgens maktdemonstration.
Då styrdes Very Kronos fram utvändigt om Cyber Lane och reglerade denne.
Den här gången hette ”offret” Disco Volante som pressades trött redan på sista bortre långsidan varpå Very Kronos kunde brisa till sin tredje raka triumf på V75.
- Jag är mer och mer nöjd med honom. Man är väl alltid lite spänd när han tävlar, men det har blivit bättre och bättre. Nu får han ta det lite lugnt över vintern, konstaterade Båth medan Adielsson fyllde i:
- Det är verkligen en åktur varje gång med den här hästen och nu på slutet har det varit roliga åkturer. Han har blivit så otroligt mycket förnuftigare. När han är bra är det magiskt att sitta bakom. Det ska bli superspännande nästa år.

”En av de mest extrema jag har haft”
En annan häst som går ett spännande 2021 till mötes är Vikens High Yield. Skotvånget hindrade inte Robert Berghs förvandlingsnummer från att dominera silverdivisionen sedan han släppts till favoritpositionen av spelfavoriten Night Brodde.
- Tittar man på hans exteriör, det är en av de mest extrema jag har haft. Det är som fransmän som vunnit Elitloppet, man förstår inte hur det kan bli sådana varelser. Det finns hur mycket fysik i honom som helst så det kommer säkert mer växlar, konstaterade Bergh efter spetsviktorian.

Släppte tre gånger
Att ge ifrån sig ledningen var temat för dagen och Carl Johan Jepson provade receptet tre gånger om.
Det började med Alhambra Mail som tog över via en tung inledning i spåren, släppte till favoriten Kantens Rose, och sluggade sig främst i en repris från Axevalla-segern på V75 i december i fjol. Magnus Dahlén tränar fyraåringen som segrat i nio av tolv starter på svensk mark.
Lika lyckosamt blev det bakom Helena Edlunds Beartime, som släppte till en annan Bergh-favorit i Speedy Tilly och upprepade bedriften från denna tävlingsdag i fjol via en sylvass slutstöt på open stretch.
Något hattrick blev det emellertid inte sedan Jepson pangstartat till spets bakom Stepping Moneyboy, svarat ut storfavorit Behind Bars och istället överlåtit kommandot till tysktränade Ol Dono Lengai.
Den senare hade nämligen kraft att gå undan för Peter Ingves och ge Josef Franzl ännu en triumf på svenska V75.

Reste inte förgäves
Dagens mest långväga gäst torde varit Pär Ländin som styrde dryga 70 mil från Sundsvall med sin egenuppfödde Axel Ruda.
Och det var verkligen inte förgäves.
Magnus A Djuse serverade en optimal smygare från innerspår varpå fältets enda treåring kunde växla ner sina mer garvade konkurrenter.
- Det var perfekt att det blev lite körning och att vi inte behövde vara med utan kunde följa med bakom. Jag följde med ut och fick bra fart då, det hade nog blivit svårt om vi väntat på open stretch, kommenterade segerkusken.
Björn Goop och Beauty Wind kompletterade en favoritfylld omgång där sju rätt på V75 betalade 10 567 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.Under november tävlade landets travbanor om att saml..


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.
Under november tävlade landets travbanor om att samla in pengar till Mustaschkampen.
Och det gick mycket bra.
Genom att sälja lotter, panta burkar och skramla med sparbössor drog travbanorna in 657 883 kronor till den viktiga forskningen.
Axevalla travbana utanför Skara lyckades bäst. Insamlingen där gav 207 300 kronor som oavkortat går till kampen mot prostatacancer.
- Det är många här som varit med och jobbat för en bra sak. Vi har haft lite olika lotterier och vår styrelse, våra A- och B-tränare och ungdomarna på travskolan och ponnytravklubben har jobbat och både företag och privatpersoner har stöttat insamlingen, säger Sara Mowbray Jönsson, marknadschef Axevalla.
De tre mest framgångsrika pengasamlarna belönas av ATG och Svensk Travsport.
"Ettan" Axevalla  får 100 000 kronor, öronmärkta för att utveckla banans ungdomsverksamhet.
- Det blir lite extra morötter och tårtor under december för att fira. Vad vi ska använda pengarna till är inte riktigt bestämt men mycket talar för att vi köper in nya vagnar till ponnytravet, säger Sara Mowbray Jönsson på Axevalla.
Solvalla samlade in 148 951 kronor till Mustaschkampen och belönas med 50 000 kronor för andraplatsen i Travbaneinsamlingen.
- Det blev verkligen teamkänsla kring Mustaschkampen i år. Alla var med och vi hade det till och med en stående punkt på våra måndagsmöten om hur vi skulle få in fler bidragsgivare, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla.

Solänget köper ponny
Trea i Travbaneinsamlingen för Mustaschkampen blev Solänget i Örnsköldsvik. Solänget får 50 000 kronor.
- Vi ska köpa en ponny för våra vinstpengar och just den ponny vi vill ha kostar omkring 50 000 kronor. Åh vad glada vi är! säger Erika Lundquist på Solängets travskola.
Totalt samlade alltså landets travbanor in 657 883 kronor till kampen mot prostatacancer under november.
– Vi visste att engagemanget var stort ute på travbanorna. Men insamlingen överträffade verkligen alla förväntningar, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG.

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet..


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.
Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet togs att han skulle få somna in under sitt 26:e levnadsår.
En minneslund har skapats i anslutning till Järvsöfaks hage på gården hemma hos tränaren Jan-Olov Persson, där även sönerna Hallsta Lotus och Faksen J:r ska urnsättas.
Hallsta Lotus och Faksen J:r är också borta.
- Det var ett tufft beslut men dags på grund av djurskyddsskäl. Gravplatsen är klar och socklarna till stenarna har kommit på plats. Gravstenarna har varit uppe i Burträsk för laserfoto. Så det blir en bild på Järvsöfaks och ”Junior” och ”Lotus” på själva stenarna, säger Hagmyrentränaren Jan-Olov Persson.
201 segrar på karriärens 234 starter, drygt 21 miljoner kronor insprunget. Järvsöfaks alla rekord, storsegrar och möten med travpubliken finns dokumenterade och förutom minneslunden har Persson byggt en saloon på gården.
Järvsöfaks saloon - en lokal med minnen.
- Meningen är att vi ska träffas i den för lite kaffe och filmvisning när vi har den här ceremonin och minnas Järvsöfaks. Allt beroende på smittoläget. Jag hade en liten plan att vi skulle ha kunnat ordna den här ceremonin till första advent. Nu när det blev det här med de nya restriktionerna på grund av coronan får det bli någon gång efter nyår, säger Jan-Olov Persson.

Tid att bestämma
Järvsöfaks hade en fanclub som följde hästen. Några ur det sällskapet ska vara med under ceremonin.
- Vi samlas först de närmaste som varit i kontakt med hästen, hans skötare under åren, fancluben och så där. Tanken är att vi sedan bestämt en officiell tid för själva urnsättningen då flera får vara med, och även efteråt i saloonen. Jag vet inte hur det här med urnsättningen ska gå till riktigt och vem vi ska kalla in för hålla i ceremonin. Nu finns det tid att bestämma det, säger Jan-Olov Persson.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med..


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med Veijo Heiskanen.
Åbytränaren ville gärna till ledningen och körde till rejält från start och kunde överta täten från Despot Power efter 300 meter. Väl i spets så fick ledaren bestämma tempot samtidigt som det blev en hel del galopper, bland annat försvann favoriten Ready Tonight efter 700 meter.
Ingen skugga över Kurri Jari Boko som fick rejäl uppvaktning av skrällen Mr Mah Can sista 500 meterna och det stod och vägde över upploppet innan Kurri Jari Boko klev undan med en längd.
- Det var skönt att han fick visa hur bra han är och jag hade tussarna kvar, sade Veijo Heiskanen.
Hemmahästen Hillbilly Woodland vann ett försök till Diamantstoet efter ledning från start till mål tillsammans med Oscar Ginman.
Drygt 100 system hittade alla sex vinnarna och belönades med 20 301 kronor, fem rätt betalar 259 kronor och fyra rätt 30 kronor.

Magnus Blom, Kanal 75


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln. United States ..


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln.
United States Harness Writers Association (USHWA) utsåg i veckan 39-åriga Nancy Takter till årets tränare i USA.
I fjol fick Marcus Melander priset och i år går det alltså till en annan svensk i USA.
Nancy Takter föddes i Malmö och flyttade till USA redan då hon var ett år gammal. Föräldrarna Jimmy och Christina Takter är välkända i sporten på den andra sidan Atlanten och Nancy har också fått sin skolning hos fadern.
2012 blev hon proffs och karriären har gått spikrakt uppåt.
Under 2020 har hennes stall tjänat över åtta miljoner – dollar.
– Det är en stor ära men jag tycket att det mera är ett stallpris än ett tränarpris. Utan mitt team vore jag ingenting, säger Nancy Takter till sajten US Trotting.
Nancy Takter är den andra kvinnan som får priset i USA. 2012 fick Linda Toscano utmärkelsen.
En passgångare har tjänat mest pengar i stallet 2020. Femårige Tall Dark Stranger har sprungit in nästan elva miljoner kronor.
Femåriga stoet Manchego är en annan topphäst. I somras förbättrade Manchego sitt eget världsrekord – för ston – på tusenmetersbana med fyra tiondelar till 1.08,1 på travbanan Plainridge Park.

Mikael Wikner, Kanal 75


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har vari..


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har varit ”second trainer" hos Jimmy Takter i USA och innan Åke Svanstedt lämnade Sverige 2013 var han unghästansvarig hos Svanstedt.
- Visst har man har varit med ett tag, säger Raoul och skrattar.
I dag har han åtta hästar på träningslistan som han tränar tillsammans med hustrun Gunilla på Åkes gamla gård, Bjertorp Travcamp.
-Jag är pensionär i dag och tar ett år i taget. I dagsläget trivs vi med antalet hästar, sen får vi se hur länge man orkar hålla på.

Ad Hoc stjärnan
Stjärnan i stallet är den femårige hingsten, Ad Hoc, som Engblom haft i sin regi sedan hästen var ett år. Redan som treåring visade Ad Hoc upp fin talang och tog hem en seger i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla. Sedan dess har han skördat flera fina framgångar både på V75® och V86®.
Under lördagen avgörs V75 på Åby och Engblom plockar åter ut Ad Hoc som stod för en rejäl insats utvändigt om Final Dream senast.
Hur har han tagit det senaste loppet?
- Bara bra. Han tränar inte jättehårt mellan starterna, men allt känns som det ska och han kommer med mycket fin form.
Lång distans nu, hur ser du på uppgiften?
- Jag tycker det ser bra ut. Det är alltid tufft på V75, men han tillhör de tre-fyra bästa i loppet. Många tycker kanske att han är en sprinter, men ser du till tider är han den i loppet som gått snabbast över lång distans. Hästen är väldigt allround och jag tycker han är gynnad av distansen.
I de sju senaste starterna har han tävlat barfota fram, hur påverkas han av skotvånget?
- Han har tidigare haft lite platsproblem, men har blivit säkrare utan skor fram. Man ska dock komma ihåg att han har tjänat över en miljon med skor runt om. Jag tror det finns andra ekipage i fältet som missgynnas mer av skor än vad Ad Hoc gör. Vi fortsätter med jänkarvagnen som haft bra effekt på honom.

Eric Flygare, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-11 Van Figo Van Figo   [h 3] 2140/4 2 18.5 85
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-5 Super Brun Super Brun   [v 3] 2140/8 D 0 22.4 819
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2140/4 D 2 17.6 874
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2660/15 C 4 22.4 661
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 Carlos Milo Carlos Milo   [h 4] 2140/5 C 2 15.2 782
2016-11-24 2016-11-24 Bjerke-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 7] 1609/4 B 0 46
2016-11-24 2016-11-24 Bjerke-1 Tibban Tibban   [s 6] 2100/10 B 0 136
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-2 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2140/1 D 0 g 47
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-2 Tibban Tibban   [s 6] 2160/5 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-1 Bravo Silvåkra Bravo Silvåkra   [v 6] 1640/1 B str
2016-11-10 2016-11-10 Bjerke-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 7] 1609/10 B 3 142
2016-11-10 2016-11-10 Bjerke-3 No Faith No Faith   [s 3] 2100/2 C str
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2140/1 D 1 17.8 77
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-9 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 1640/4 D 5 19.9 296
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-8 Torella Torella   [s 7] 2140/10 D 7 18.6 1449
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2140/3 C 3 19.1 232
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2100/4 C 1 17.6 69
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2640/7 D 4 18.5 125
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Tibban Tibban   [s 6] 2140/3 D 0 17.5 392
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2480/1 D 8 25.2g 269
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2080/3 D 6 17.8 309
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-1 Morgongåva Morgongåva   [s 4] 2140/5 C 6 21.4 203
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 1640/1 D str
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-6 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 2140/2 D 0 g 176
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-4 Torella Torella   [s 7] 2140/5 D 6 16.7 207
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2080/9 D 6 16.8 82
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-6 Torella Torella   [s 7] 2080/3 D 4 17.0 393
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2080/2 D 3 20.1 113
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Tibban Tibban   [s 6] 2100/12 C 0 g 120
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2080/4 C 7 20.6g 55
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-3 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2140/2 B 5 20.5 343
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-10 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 1640/8 C 3 18.8 362
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-7 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2140/5 D 6 17.1 708
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/3 D 0 18.4g 661
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-1 Morgongåva Morgongåva   [s 4] 2140/1 C 6 20.1g 99
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-8 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 1640/1 C 0 g 322
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 7] 1640/9 B 4 15.2 275
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2140/4 C 7 21.2 490
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2140/4 B str
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2640/7 D 0 137
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-8 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 1680/10 D 0 17.5g 346
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Van Figo Van Figo   [v 4] 2160/11 A 7 17.1g 474
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Florella Florella   [s 4] 2100/3 C 0 21.4g 110
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 1700/3 D 0 19.5g 169
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-3 Torella Torella   [s 7] 2100/6 D 0 g 181
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-1 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/8 C 0 17.2g 268
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2480/1 D 0 17.7g 122
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2080/3 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Torella Torella   [s 7] 2100/10 C 4 18.0 433
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2080/10 D 0 22.5 526
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 No Faith No Faith   [s 3] 2100/5 D 0 20.2g 401
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-1 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2100/3 A 0 20.8 75
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2140/7 D 0 17.2g 526
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Carlos Milo Carlos Milo   [h 4] 1680/3 A 2 15.2 39
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2080/6 D 0 22.6 120
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2080/4 D 0 g 117
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-5 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2100/15 C 0 16.0 651
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-3 Van Figo Van Figo   [v 4] 2480/6 C 3 17.9 28
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-2 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2080/1 D 4 19.0 311
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/10 D 5 19.6 559
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2160/11 C 1 16.8 179
2016-05-12 2016-05-12 Åby-7 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/2 D 5 15.6 234
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Van Figo Van Figo   [v 4] 2100/9 C 1 17.4 44
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2100/14 D str
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-9 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2160/8 D 7 16.8 588
2016-03-24 2016-03-24 Momarken-5 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2140/8 C 0 108
2016-03-24 2016-03-24 Momarken-1 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 1640/11 B 0 123
2016-03-03 2016-03-03 Bjerke-1 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 1609/6 B 1 15.6 18
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-7 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2160/8 D 3 18.1 1393
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 1640/8 D 0 17.2 1242
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2140/3 D str
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-8 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2140/8 D 0 17.3 722
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-5 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2140/1 C str
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-4 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/10 B str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2140/7 B 1 17.1 92
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2140/6 B 2 16.3 169
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Super Brun Super Brun   [v 4] 2140/3 D 5 20.4 136
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Another Dream* Another Dream*   [v 5] 2140/12 A 7 16.6 190
2017-11-30 2017-11-30 Bjerke-5 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2100/8 C 0 442
2017-11-30 2017-11-30 Bjerke-4 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 7] 2100/5 C 2 126
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-9 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/1 B 0 15.0 306
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/8 D 0 g 676
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/6 C str
2017-11-13 2017-11-13 Åby-7 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 7] 2140/12 D 3 16.2 620
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-6 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/4 B 0 16.5g 318
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/11 D 0 19.0g 1022
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-6 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/5 D 0 16.3 369
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 7] 2100/15 D 6 17.4 331
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-6 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2660/3 D 0 17.6 1407
2017-10-29 2017-10-29 Åby-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/9 B str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 No Faith No Faith   [s 4] 2140/4 D 5 16.2 128
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-1 Miami Pellini Miami Pellini   [s 3] 2140/4 B str
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/8 C 0 g 369
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/11 D 0 15.9 615
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Lindamin Lindamin   [s 7] 2480/2 D 8 18.9 402
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-2 No Faith No Faith   [s 4] 2140/1 B 6 15.6 215
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-9 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1660/9 C 7 16.2g 207
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-5 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 1640/10 B 0 13.0 62
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Tibban Tibban   [s 7] 2100/6 B 5 18.2 41
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/10 B 5 20.7 286
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-2 Mophisto Mophisto   [v 8] 2480/8 B 5 18.4 40
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-10 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2180/8 C 0 18.3g 183
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/4 D 7 14.3 316
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-4 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 1640/11 B 7 13.4 54
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2640/3 D 0 17.0 791
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-1 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/2 D 4 15.8 245
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-10 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2640/9 D 0 13.6 523
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2140/1 D 0 g 44
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Tibban Tibban   [s 7] 1640/2 C 0 17.0 57
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/2 D 1 16.3 66
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/3 C 1 17.1 33
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-4 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2640/11 D 1 14.1 790
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-6 Tibban Tibban   [s 7] 2140/4 D 2 16.9 107
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/1 C 7 15.8 94
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-9 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 2140/12 D 1 13.2 683
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-7 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2100/9 D 4 18.3 245
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-4 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2080/11 D str
2017-09-06 2017-09-06 Åby-8 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/1 C 0 20.0g 484
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/2 C 3 15.3 35
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Mophisto Mophisto   [v 8] 2140/12 C 4 15.4 417
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Tibban Tibban   [s 7] 2140/11 C 6 18.1 319
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Lindamin Lindamin   [s 7] 2140/5 D str
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-4 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/8 D 0 19.6 661
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2100/2 B 3 15.7 173
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-6 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/8 B 2 14.7 133
2017-08-03 2017-08-03 Åby-3 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/3 B 0 18.5 101
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2080/6 D 0 17.6g 241
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2080/3 B 0 g 98
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2480/10 D 0 g 774
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-7 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2100/11 C str
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1700/9 C 0 16.6g 101
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-3 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2100/1 B 6 17.5 83
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-4 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2160/13 A 6 15.3 230
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-4 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2120/10 C 0 g 601
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-9 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2080/6 D 6 19.6 75
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2080/8 B 1 15.6 31
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/5 C 5 17.3 45
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 1680/4 A 5 16.8 55
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-1 Lindamin Lindamin   [s 7] 1680/6 D 3 19.6g 130
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2160/8 A 1 15.6 112
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1640/9 B 6 14.4 114
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2140/14 A 0 19.0g 326
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-1 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/2 B 2 16.9 131
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2080/1 D 3 18.7 77
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2080/5 D 0 193
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1640/12 C 2 14.2 385
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/6 D 0 18.4 68
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Carlos Topline Carlos Topline   [v 4] 2140/9 C 5 16.9 80
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/7 B 0 g 48
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2140/2 D 4 17.5 87
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/1 C 0 15.7g 158
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Carlos Topline Carlos Topline   [v 4] 2140/5 D 4 16.8 151
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Another Dream* Another Dream*   [v 5] 2140/6 A 0 g 27
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2140/1 D 2 16.3 255
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/7 D 0 19.7g 272
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-11 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2180/10 D 0 18.1 189
2017-04-06 2017-04-06 Åby-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1640/6 D 2 13.8 353
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-6 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/1 D 1 17.0 820
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-3 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2140/4 D 6 18.4 1020
2017-03-09 2017-03-09 Bjerke-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1609/8 C 0 361
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-10 Tibban Tibban   [s 7] 2140/1 D 0 20.8 435
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2160/10 C 0 19.1g 716
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 No Faith No Faith   [s 4] 2140/4 D str
2017-02-09 2017-02-09 Åby-2 No Faith No Faith   [s 4] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/5 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-2 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2140/8 C str
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/8 D str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 2140/6 B 1 14.3 54
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Miami Pellini Miami Pellini   [s 4] 1640/5 C str
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Darling Laser* Darling Laser*   [s 3] 2080/4 C 6 17.1 170
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Darling Laser* Darling Laser*   [s 3] 2100/8 D 6 18.9g 390
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-3 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2140/11 C 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2480/12 C 0 g 628
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 224
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-2 No Faith No Faith   [s 5] 1640/1 C str
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-5 Darling Laser* Darling Laser*   [s 3] 2140/9 C 2 18.6 285
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-1 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2080/5 A 3 17.5 56
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Mophisto Mophisto   [v 9] 2080/10 D 3 16.8 137
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-3 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2480/11 C 4 19.0 614
2018-07-23 2018-07-23 Bjerke-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2100/11 B 0 199
2018-07-12 2018-07-12 Momarken-1 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 1640/10 D 0 135
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Lindamin Lindamin   [s 8] 2480/5 B 8 201
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Mophisto Mophisto   [v 9] 2080/9 D 6 17.5g 360
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-3 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2140/5 B 7 15.3 296
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-5 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/11 D 3 17.2 1271
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-1 Rafale d'Inverne Rafale d'Inverne   [s 4] 2080/3 A 0 20.6g 35
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-7 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 8] 2480/6 D 0 17.7 392
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2480/11 D 8 19.8 379
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 5] 2100/7 D 0 g 138
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2100/11 A 0 g 75
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2140/4 B 8 21.4g 74
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 Mophisto Mophisto   [v 9] 2140/4 C 7 18.1 55
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/4 C 6 21.4g 98
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-2 Alice Hundrafyra Alice Hundrafyra   [s 7] 2140/9 C 0 1297
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Another Dream* Another Dream*   [v 6] 2140/7 B 0 14.6 250
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2160/5 D 7 14.8 312
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2080/6 B 2 14.9 543
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 8] 2080/9 D 6 17.7 311
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2100/7 B 0 21.4g 70
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2140/1 D 7 18.8 132
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-1 Super Brun Super Brun   [v 5] 2080/7 C 6 20.9 273
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-3 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2080/2 B 0 22.8g 204
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-8 No Faith No Faith   [s 5] 2080/5 B 1 18.2 25
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Lindamin Lindamin   [s 8] 2080/10 D 6 19.5 563
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2140/4 D 7 23.2g 94
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/3 C 0 17.0g 73
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 Miami Pellini Miami Pellini   [s 4] 2140/3 C 6 17.0 329
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-6 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/5 D 3 14.9 672
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-8 No Faith No Faith   [s 5] 2140/8 B 1 17.3 133
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/2 B 0 g 265
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/3 D 8 18.1 97
2018-03-25 2018-03-25 Åby-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2640/3 D 2 16.7 535
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-5 Carlos Milo Carlos Milo   [h 6] 2140/9 C 4 15.1 79
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/9 D 8 17.4 531
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-8 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/2 D 6 17.1 245
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/8 D str
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-4 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/10 C 5 17.7 520
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-5 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/12 C 6 17.2g 589
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/8 C 6 16.4 314
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-3 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/10 C 4 18.7 320
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-9 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/10 C 0 g 1003
2018-01-17 2018-01-17 Axevalla-5 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/12 B 6 16.5 203
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-4 No Faith No Faith   [s 6] 2640/10 C 6 18.5 420
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-3 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 3180/4 D 0 829
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-2 Dollar Laser* Dollar Laser*   [s 4] 2140/6 D 0 19.8 153
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-9 Inside the Dream Inside the Dream   [s 4] 2100/7 D 6 15.8 409
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Kemas Pastoria Kemas Pastoria   [s 4] 2140/5 D 5 19.2 659
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 No Faith No Faith   [s 6] 2140/5 C 6 16.4 56
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-6 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2140/9 C 7 16.4 292
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-5 Inside the Dream Inside the Dream   [s 4] 2140/1 D 7 15.6 665
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 No Faith No Faith   [s 6] 2140/4 C 5 16.5 159
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Dollar Laser* Dollar Laser*   [s 4] 2140/5 B 2 18.0 59
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-2 Kemas Pastoria Kemas Pastoria   [s 4] 2160/11 C 6 20.1 859
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-4 Inside the Dream Inside the Dream   [s 4] 2140/6 C 5 16.9 130
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-7 Dollar Laser* Dollar Laser*   [s 4] 2140/2 C 7 18.6g 125
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-2 Kemas Pastoria Kemas Pastoria   [s 4] 2080/4 D 5 20.2 410
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-8 No Faith No Faith   [s 6] 2080/8 D 7 16.7g 177
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-4 Inside the Dream Inside the Dream   [s 4] 2100/11 A 3 17.5 92
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Dollar Laser* Dollar Laser*   [s 4] 2080/6 D 1 18.7 77
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-4 Lindamin Lindamin   [s 9] 2160/10 B 0 25.0g 711
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Carlos Milo Carlos Milo   [v 7] 2180/15 C 5 15.0 192
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 No Faith No Faith   [s 6] 2140/8 D 7 17.1 178
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-1 Kemas Pastoria Kemas Pastoria   [s 4] 2080/5 D 5 22.1 299
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Carlos Milo Carlos Milo   [v 7] 2080/8 C 8 14.3 1590
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-7 No Faith No Faith   [s 6] 2080/11 D 6 15.6 1121
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Lindamin Lindamin   [s 9] 2080/3 C 0 20.9 781
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 Carlos Milo Carlos Milo   [v 7] 2900/11 B 6 16.2 972
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 Carlos Milo Carlos Milo   [v 7] 2100/9 B 6 15.2 111
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-6 Carlos Milo Carlos Milo   [v 7] 2160/8 B 2 15.6 108
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-7 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 5] 2140/10 D 0 15.4 404
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-1 Kemas Pastoria Kemas Pastoria   [s 4] 2140/4 C 0 g 292
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 No Faith No Faith   [s 6] 2140/2 A 2 15.7 404
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-8 Lindamin Lindamin   [s 10] 2140/3 D 0 19.0 1379
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/11 D 4 16.8 340
2020-11-15 2020-11-15 Åby-4 Carlos Milo Carlos Milo   [v 8] 2140/2 D 6 14.8 1480
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2140/6 C 6 19.2 453
2020-11-15 2020-11-15 Åby-10 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/4 B 2 16.4 50
2020-11-11 2020-11-11 Åby-2 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2140/2 D 1 25.2 88
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-10 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/9 D 8 17.0 808
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-1 Lindamin Lindamin   [s 10] 1680/12 D 8 17.0 1243
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-3 No Faith No Faith   [s 7] 2100/13 B 7 16.8 833
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-5 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2080/2 D 7 19.5g 458
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-2 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/10 D str
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-3 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2160/14 A 4 27.6 37
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-5 Carlos Lafayette Carlos Lafayette   [s 3] 2140/7 D 0 g 380
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-6 Lindamin Lindamin   [s 10] 2100/9 D 7 19.5 1160
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-6 Lindamin Lindamin   [s 10] 2640/5 D 0 19.2 1041
2020-10-03 2020-10-03 Åby-2 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/7 C str
2020-10-03 2020-10-03 Åby-5 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2140/3 C 7 18.5 325
2020-10-03 2020-10-03 Åby-10 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/11 C 3 16.3 182
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/7 D 3 16.3 391
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-4 Lindamin Lindamin   [s 10] 2080/8 D 7 18.1 923
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-1 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2100/2 C 6 18.2 184
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-8 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2100/6 D 6 15.4 649
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-2 Lindamin Lindamin   [s 10] 2160/12 D 0 19.4 2042
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-8 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2160/9 D 7 17.3 301
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-2 North Dakota North Dakota   [s 3] 2140/10 C str
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2140/1 D 0 g 73
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/10 D 0 19.8g 564
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-4 Lindamin Lindamin   [s 10] 2640/8 C 7 19.1 659
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-9 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/8 B 7 16.5 86
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Mophisto Mophisto   [v 11] 2100/9 D 8 18.9 307
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 1680/8 B 3 16.1 65
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-9 Lindamin Lindamin   [s 10] 2100/8 C 5 19.6 141
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-1 North Dakota North Dakota   [s 3] 2140/7 D str
2020-08-20 2020-08-20 Åby-8 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 6] 2640/4 D 0 15.3 1018
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/4 D 0 g 328
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-7 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2480/10 D 8 16.7 782
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-1 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2140/2 C str
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-9 No Faith No Faith   [s 7] 2080/11 D 5 15.3 828
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-10 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 6] 2880/5 D 4 16.7 510
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-3 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 6] 1640/4 C 7 13.5 213
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-7 No Faith No Faith   [s 7] 1680/3 D 6 13.8 986
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-4 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/8 D 6 16.6 931
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2140/12 A 2 26.5 20
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Carlos Milo Carlos Milo   [v 8] 2160/12 D 8 15.5 639
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2080/4 D 0 16.8 1266
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-4 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2140/2 B 1 26.7g 21
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-6 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 7] 2160/11 D 0 17.8 410
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-8 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2140/3 D 0 21.5g 835
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-2 No Faith No Faith   [s 7] 2640/1 D 0 17.9 430
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2160/9 D 0 17.9g 443
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-2 No Faith No Faith   [s 7] 2140/4 C 2 16.7 575
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-1 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2080/11 D 0 g 510
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-4 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2100/13 C 1 27.0 288
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 9] 2100/5 D 0 g 290
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2480/7 C 3 18.2 45
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 7] 2080/2 D 1 16.0 224
2020-05-14 2020-05-14 Åby-9 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 6] 1640/12 D 0 13.6 651
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/1 B 3 17.5 99
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-7 Mahlikah Mahlikah   [s 5] 2140/4 D 0 19.1 114
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-5 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 6] 1640/3 C 1 12.6 102
2020-04-25 2020-04-25 Romme-6 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 1640/9 C str
2020-04-20 2020-04-20 Åby-4 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 6] 1640/11 C 4 13.2 228
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-8 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2640/3 D 0 17.1 899
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 9] 2140/3 D 0 g 816
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-4 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/3 D 7 15.9 809
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-1 Primavera Classic Primavera Classic   [s 5] 2140/6 C 0 22.2 992
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-7 Lovely Vacation Lovely Vacation   [v 6] 2140/11 C 0 15.1 374
2020-03-17 2020-03-17 Åby-1 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 1640/12 D 0 15.7 1605
2020-03-17 2020-03-17 Åby-2 Dollar Laser* Dollar Laser*   [s 5] 2140/9 C 0 19.1 351
2020-03-10 2020-03-10 Åby-5 Mahlikah Mahlikah   [s 5] 2140/9 D 0
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-1 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 9] 2660/4 C 8 19.9 251
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/1 D 0 80
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-12 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/10 D 0 g 422
2020-02-27 2020-02-27 Momarken-1 Dollar Laser* Dollar Laser*   [s 5] 2140/8 C 0 451
2020-02-27 2020-02-27 Momarken-2 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 1640/8 C 0 162
2020-02-27 2020-02-27 Momarken-4 Carlos Milo Carlos Milo   [v 8] 1640/12 D 0 764
2020-02-26 2020-02-26 Åby-2 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/8 D 3 16.8 252
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-6 Carlos Milo Carlos Milo   [v 8] 1640/8 C 8 15.5 836
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/11 B 0 g 1251
2020-01-09 2020-01-09 Momarken-1 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/1 B 0 195
2020-01-09 2020-01-09 Momarken-5 Dollar Laser* Dollar Laser*   [s 5] 2140/8 B 0 109ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se