Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Hans R Strömberg har laddat rejält inför helgen. Rättvikstränaren har sex hästar till start inom GS75-spelet när hemmabanan t..


Hans R Strömberg har laddat rejält inför helgen. Rättvikstränaren har sex hästar till start inom GS75-spelet när hemmabanan traditionsenligt arrangerar trav under midsommar.
- Det är häftigt och det brukar vara mycket folk som kommer på midsommardagen. Vi får hoppas att det kommer många i år också och att vädergudarna är med oss. Det är jättefina lopp, vi har nog aldrig haft så fina lopp här någonsin skulle jag tro, konstaterar Hans R Strömberg som ger sin trotjänare bäst chanser på lördag.
On Track Piraten (GS75-7) har lottats ett surt åttondespår och ställs bland annat emot Lionel och Charrua Forlan.
- Vi har vunnit Midsommarloppet tre år på raken. I år är det tuffaste motståndet hittills men jag känner mig inte slagen. Chansen finns ju och han är väldigt bra igång men jag måste ha flyt i loppet och de värsta konkurrenterna mindre flyt. Han är ingen startraket och förmodligen hamnar vi där bak men tanken är att försöka öppna lite i alla fall, säger tränaren och tillägger:
- Förutsättningarna är inte de superbästa men det är nära till banan så han behöver inte resa.

Unghästar i fokus
GS75-omgången bjuder också på fyra uttagningslopp till Breeders’ Crown i vilka hälften av Hans R Strömbergs hästar startar. En av dem är Rita C.D. (GS75-1) som senast vann finalen av Diamantstoet under elitloppshelgen.
- Hon stod på 20 meter tillägg och Örjan satt kvar när de andra gick. De fick luckan på upploppet och hon vann väldigt lätt med ett par längder. Hon var verkligen fin och hon ser fortsatt fin ut, säger tränaren som äger halva hästen själv.
Rita C.D. har också haft otur med spårlottningen inför lördagens start och möter dessutom Drottningpokalsvinnaren Dibaba som ser ut att bli stor favorit.
- Det är väldigt kvalificerat motstånd men hon är under utveckling och har tävlat bra. Jag får försöka ha flyt med positionerna här också men jag har svårt att se att det kan räcka till vinst från det läget.

”Drömläget är att få…”
Treåriga stoet Bottnas Felicia (GS75-5) har även hon dragit ett åttondespår i sitt Breeders’ Crown-försök.
- Hon satt fast sist men blir bättre och bättre för varje start. Hon är ute på lite djupt vatten den här gången men hon får vara med för att se och lära, deklarerar Hans R Strömberg.
Något bättre utgångsläge fick Ontrack He’s Black (GS75-6) som startar från femtespår i fyraåringsförsöket för hingstar och valacker. Men konkurrenterna är inte vilka som helst. Kriterievinnaren Villiam, Kungapokalsvinnaren Perfect Spirit och fjolårets Breeders’ Crown-vinnare Lucifer Lane för att nämna några.
- Jag ska försöka köra så fort det går från start och tanken är att komma ner på innerspår. Drömläget är att få rygg på Lucifer Lane. Det är övermäktigt motstånd men de fick inga bra lägen så vi får hoppas att det häxar lite för dem.

Två chanser i långloppet
Hans R Strömberg har två hästar till start i Remys Styrkeprov över tre varv. Tiger Williams (GS75-4) har dubbla tillägg medan Bottnas Commendeur (GS75-4) har ytterligare 20 meter att jaga ikapp.
- Tiger Williams var väldigt laddad och galopperade senast. Vi hade satt på helstängt huvudlag men nu går vi tillbaka till can’t se back-huvudlag. Formen är bra men han har inte fått till det på slutet. Han klarar av lång distans och plats ligger inom räckhåll.
- Bottnas Commendeur har varit i Frankrike över vintern och inte lyckats någonting men gjorde ett bra lopp i Boden trots dåligt läge senast. Han vann det här loppet i fjol och går bra över 3 100 meter. Han har nog störst möjligheter att vinna av mina två, säger Hans R Strömberg.

Gina Söderlund, Kanal 75


Banan i Kramfors körde sena V64-tävlingar och när den sista avdelningen gått i mål strax före elva återfanns 12,77 system ..


Banan i Kramfors körde sena V64-tävlingar och när den sista avdelningen gått i mål strax före elva återfanns 12,77 system med sex rätt, vilket delade ut 321 860 kronor. En spelare i Västernorrland nöjde sig emellertid inte med det. Han eller hon hade valt alternativet V6 och spelat enbart i sexrättspotten. Därmed fick spelaren två och en halv gånger utdelningen och kan fira midsommar 804 650 kronor rikare.

Antonio Tabac starkast i finalen
Två av V64-loppen utgjorde försök i High Coast Midnight Race och dessa vanns av Picasso och M.T.Insider. Finalen kördes som kvällens näst sista lopp och med en dryg halvtimme till midnatt kastade Oskar Kylin Blom körspöet i vädret när han tog hem segerchecken på 200 000 kronor med egenägde Antonio Tabac, som levererade en rykande spurt från kön.
- Det är det största loppet jag har vunnit. Jag fick chansen att leasa hästen av ägarna och då hade jag ett mål och det var att åka hit, sa den mycket glade Gävletränaren.

Ola Johansson, Kanal 75


"Upp till bevis" är ett inbjudningslopp som avgörs årligen där tränare som vanligtvis inte kör lopp gör upp. I &ar..


"Upp till bevis" är ett inbjudningslopp som avgörs årligen där tränare som vanligtvis inte kör lopp gör upp. I år kryddas startfältet med den tidigare travtränaren Stefan Hultman och hans kollega från ATG Live.
- Jag och Lennart Forsgren ska ut och möta varandra i det här loppet och det ska bli riktigt, riktigt roligt. Plus att Johan Untersteiner är bussig och lånar ut en bra häst till mig, berättar Stefan Hultman på torsdagen.
Hästen som han fattar tömmarna bakom är femåriga Can Lane som vann sin senaste start.
- Det blir spännande. Det här kommer höja inträdet, det kommer bli sån där varitéavgift på Halmstadtravet – det blir som att gå på cirkus, säger Stefan Hultman och skrattar.

Tidigare vinnare av Upp till bevis:
2004: Kari Lähdekorpi
2005: Roger Walmann
2006: Mikael Fagerberg
2007: Hans Adielsson
2008: Mikael Fagerberg
2009: Hans Adielsson
2010: Svante Båth
2011: Håkan Olofsson
2012: Petri Salmela
2013: Petri Salmela
2014: Ulf Stenströmer
2015: Lars Friberg
2016: Petri Salmela
2017: Catarina Lundström

Gina Söderlund, Kanal 75


Det blir ingen enkel uppgift för Bold Eagle att ta hem Prix Rene Balliere på Vincennes för tredje året i rad. Den franske fixstjärnan..


Det blir ingen enkel uppgift för Bold Eagle att ta hem Prix Rene Balliere på Vincennes för tredje året i rad. Den franske fixstjärnan fick spår nio bakom startbilen, vilket inte är bakspår som i Sverige utan positionen längst ut i banan. Dessutom är motståndet, med toppstoet Belina Josselyn i spetsen, knivskarpt.

Startlista
Prix Rene Balliere
2 100 meter auto

1. Akim du Cap Vert – Franck Anne
2. Valko Jenilat – Eric Raffin
3. Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire
4. Bird Parker – Jean Philippe Monclin
5. Carat Williams – David Thomain
6. Up And Quick – Pierre Vercruysse
7. Romanesque – Yoann Lebourgeois
8. Uza Josselyn – Alexandre Abivard
9. Bold Eagle – Franck Nivard
10.Titty Jepson – Mathieu Abrivard
11.Ursa Caf – Gabriele Gelormini
Förstapris: 896 247 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Tycoon Conway Hall (V75-6) var etablerad i den nordiska eliten när en allvarlig skada såg ut att sätta punkt för hans karriär för..


Tycoon Conway Hall (V75-6) var etablerad i den nordiska eliten när en allvarlig skada såg ut att sätta punkt för hans karriär förra våren. Men den ärrade kämpen har tagit sig tillbaka och i comebacken på Halmstadtravet i slutet av maj slog han till med banrekord, från positionen utvändigt om ledaren. Det följde han senast upp med enkel seger hemma i Danmark där han avslutade med snabba 1.08 sista 500 meterna från ledningen.
- Det är riktigt roligt att han är tillbaka. Han fick en allvarlig hovbensfraktur i vänster framben där det var ledband inblandade också. Då trodde jag kanske inte att han skulle komma tillbaka, men han har gått väldigt bra i de här två loppen och jag tycker att han håller samma nivå som före skadan, säger Steen Juul och tillägger:
- Enda nackdelen som kan finnas är att jag inte vågar köra honom utan framskor än så länge. Det skulle säkert gå bra men skon stöttar lite och det är lite större risk om man maximerar och kör barfota runt om, så på söndag blir det barfota bak och skor fram igen.

”Ska med på V75-kupongen”
Även om Tycoon Conway Hall är allra, allra bäst när han tävlar utan skor vittnar hans två senaste lopp om att det inte har någon stor betydelse för honom. Att formkurvan pekar rakt upp och att han lottades till ett fint andraspår bakom startbilen stärker hans aktier ytterligare inför söndagens start.
- Loppet blev betydligt hårdare än vad jag hade trott på förhand. Det är ett riktigt bra startfält. Men jag tror att toppformen sitter där nu och han har visat tidigare att han kan konkurrera med de här hästarna. Det tror jag att han gör igen från ett fint utgångsläge.
Kan han ta sig förbi invändige Pastore Bob från start?
- Han är snabb ut men jag tror inte att han kan utmana Pastore Bob om ledningen. Det är inte många hästar i världen som kan det.
Hur tycker du att V75-spelarna ska behandla din häst?
- Jag tycker absolut att han ska med på V75-kupongen om man tar med två-tre hästar i loppet.

Följer loppet framför brasan
Det är på grund av midsommar som V75 körs på söndag istället för på lördag. Den traditionen lär ha börjat för att Kalmartravet ville locka midsommarfirare som återvände från Öland. I Danmark firar man också i helgen, men där går högtiden under namnet Sankt Hans Afton.
- Vi firar inte alls lika stort som ni gör men vi gör upp bål och grillar.
Då Sankt Hans Afton alltid infaller 23 juni är det i år lördagen som är vigd åt festligheterna. Men inte för Steen Juul.
- Jag ska köra lopp på Charlottenlund på lördag kväll men på söndag är det lugnt. Då får jag titta på travet från Kalmar och tända ett bål, säger den danske topptränaren med ett skratt.
Ansvaret att sköta tömmarna bakom Tycoon Conway Hall överlåter nämligen "Juulemannen" till Thomas Uhrberg.

Ola Johansson, Kanal 75


Handsome Brad tangerade världsrekordet när han näst senast vann på 1.11,7 över 2 640 meter med bilstart. Dessförinnan vann h..


Handsome Brad tangerade världsrekordet när han näst senast vann på 1.11,7 över 2 640 meter med bilstart. Dessförinnan vann han på kort distans och när han nu gästade Jägersro tog han årets andra seger över medeldistans. Från spår sju bakom startbilen hittade Carl Johans Jepson andra par utvändigt och trots att han inte fick av ryckhuvan från hästens öron och att det norska huvudlaget aldrig fälldes ner avgjorde Handsome Brad mycket enkelt efter attack 600 meter från mål.
- Värsta konkurrenten (Sobel Conway) satt i ledningen men jag fick ett fint lopp ändå och det var passande tempo, så det kändes bra hela tiden. Han har utvecklats ett snäpp till år, sa segerkusken.
- Härnäst blir det ett femåringslopp i Norge i samband med Jarlsberg Grand Prix och sedan silverdivisionen hemma. Därefter får vi se vad som händer, om han kanske till och med duger i Jubileumspokalen. Vi funderar i alla fall på det, sa hästens tränare Ulf Stenströmer.

Danskt framtidshopp imponerade
Danske tränaren Flemming Jensen gästade Malmöbanan med storvuxne Beyblade och den pampige hingsten, finalist i danska derbyt i fjol, rundade konkurrenterna i fjärdespår genom slutkurvan och vann överlägset.
- Det har krånglat lite med hans framben och vi har lagt mycket tid på att få honom i ordning. Klarar vi att hålla honom frisk framöver blir han en riktigt bra häst, sa Jensen.

Dunderskräll när jättefavoriten brände
Omgångens största favorit, Zidane Grif, fick ett riktigt styggt lopp med tredjespår i de första två kurvorna. In på upploppet var det tomt i tanken och spelad till bottenoddset 1,16 som vinnare galopperade treåringen uppgivet.
- Han gillar inte att gå i ryggar, förklarade hästens tränare och kusk Alessandro Gocciadoro den till synes vansinniga styrningen.
Vann loppet gjorde Peter Ingves med Mats Rånlund-tränade dunderskrällen Mister Big Yankee, före en tapper Garcon Above.
- Hästen kändes bra hela vägen och det var bra fart i loppet, han gjorde det jättebra, konstaterade segerkusken.

”Hennes livs prestation”
Thomas Uhrberg körde egentränade Global Valuation till enkel favoritseger från ledningen men bakom Legoholm Zon lyckades han inte infria favoritspelarna förtroende. Hästen gjorde det förvisso bra som tvåa från ledningen i första starten efter uppehåll men sista biten blev Croquet Rose, som travade större delen av loppet som första häst i andraspår, för tuff. Segertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart är tangerat banrekord för äldre ston på Jägersro.
- Det måste ha varit hennes livs prestation, sa Joakim Lövgren.
Övriga V86-lopp vanns av Johan Untersteiners Havefunwithme, Petri Puro-tränade Martin de Bos (Johnny Takter) och Veijo Heiskanens Aston D.K. (Jörgen Sjunnesson). För åtta rätt på V86 fick man 49 179 kronor, sju rätt betalade 171 kronor och sex rätt 19 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-11 Van Figo Van Figo   [h 3] 2140/4 2 18.5 85
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-5 Super Brun Super Brun   [v 3] 2140/8 D 0 22.4 819
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2140/4 D 2 17.6 874
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2660/15 C 4 22.4 661
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 Carlos Milo Carlos Milo   [h 4] 2140/5 C 2 15.2 782
2016-11-24 2016-11-24 Bjerke-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 7] 1609/4 B 0 46
2016-11-24 2016-11-24 Bjerke-1 Tibban Tibban   [s 6] 2100/10 B 0 136
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-2 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2140/1 D 0 g 47
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-2 Tibban Tibban   [s 6] 2160/5 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-1 Bravo Silvåkra Bravo Silvåkra   [v 6] 1640/1 B str
2016-11-10 2016-11-10 Bjerke-3 No Faith No Faith   [s 3] 2100/2 C str
2016-11-10 2016-11-10 Bjerke-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 7] 1609/10 B 3 142
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-1 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2140/1 D 1 17.8 77
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-9 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 1640/4 D 5 19.9 296
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-8 Torella Torella   [s 7] 2140/10 D 7 18.6 1449
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2640/7 D 4 18.5 125
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2140/3 C 3 19.1 232
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2100/4 C 1 17.6 69
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Tibban Tibban   [s 6] 2140/3 D 0 17.5 392
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2480/1 D 8 25.2g 269
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2080/3 D 6 17.8 309
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-1 Morgongåva Morgongåva   [s 4] 2140/5 C 6 21.4 203
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 1640/1 D str
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-6 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 2140/2 D 0 g 176
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-4 Torella Torella   [s 7] 2140/5 D 6 16.7 207
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2080/2 D 3 20.1 113
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Tibban Tibban   [s 6] 2100/12 C 0 g 120
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2080/4 C 7 20.6g 55
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2080/9 D 6 16.8 82
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-6 Torella Torella   [s 7] 2080/3 D 4 17.0 393
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-10 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 1640/8 C 3 18.8 362
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-7 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2140/5 D 6 17.1 708
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-3 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2140/2 B 5 20.5 343
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/3 D 0 18.4g 661
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-1 Morgongåva Morgongåva   [s 4] 2140/1 C 6 20.1g 99
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-8 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 1640/1 C 0 g 322
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 7] 1640/9 B 4 15.2 275
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2140/4 C 7 21.2 490
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2140/4 B str
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2640/7 D 0 137
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-8 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 1680/10 D 0 17.5g 346
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Van Figo Van Figo   [v 4] 2160/11 A 7 17.1g 474
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 1700/3 D 0 19.5g 169
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-3 Torella Torella   [s 7] 2100/6 D 0 g 181
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Florella Florella   [s 4] 2100/3 C 0 21.4g 110
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-1 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/8 C 0 17.2g 268
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2480/1 D 0 17.7g 122
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2080/3 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Torella Torella   [s 7] 2100/10 C 4 18.0 433
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2080/10 D 0 22.5 526
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 No Faith No Faith   [s 3] 2100/5 D 0 20.2g 401
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-1 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2100/3 A 0 20.8 75
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2140/7 D 0 17.2g 526
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Carlos Milo Carlos Milo   [h 4] 1680/3 A 2 15.2 39
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2080/6 D 0 22.6 120
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 4] 2080/4 D 0 g 117
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-5 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2100/15 C 0 16.0 651
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-3 Van Figo Van Figo   [v 4] 2480/6 C 3 17.9 28
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-2 Glide Memory Glide Memory   [s 5] 2080/1 D 4 19.0 311
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/10 D 5 19.6 559
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2160/11 C 1 16.8 179
2016-05-12 2016-05-12 Åby-7 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/2 D 5 15.6 234
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Van Figo Van Figo   [v 4] 2100/9 C 1 17.4 44
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2100/14 D str
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-9 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2160/8 D 7 16.8 588
2016-03-24 2016-03-24 Momarken-5 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 2140/8 C 0 108
2016-03-24 2016-03-24 Momarken-1 Rapanoe Bell Rapanoe Bell   [s 5] 1640/11 B 0 123
2016-03-03 2016-03-03 Bjerke-1 Silent Laser Silent Laser   [v 7] 1609/6 B 1 15.6 18
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-7 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2160/8 D 3 18.1 1393
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 1640/8 D 0 17.2 1242
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 5] 2140/3 D str
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-8 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2140/8 D 0 17.3 722
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-5 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2140/1 C str
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-4 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/10 B str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Super Brun Super Brun   [v 4] 2140/3 D 5 20.4 136
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2140/7 B 1 17.1 92
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2140/6 B 2 16.3 169
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Another Dream* Another Dream*   [v 5] 2140/12 A 7 16.6 190
2017-11-30 2017-11-30 Bjerke-5 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2100/8 C 0 442
2017-11-30 2017-11-30 Bjerke-4 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 7] 2100/5 C 2 126
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-9 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/1 B 0 15.0 306
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/8 D 0 g 676
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/6 C str
2017-11-13 2017-11-13 Åby-7 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 7] 2140/12 D 3 16.2 620
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-6 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/4 B 0 16.5g 318
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/11 D 0 19.0g 1022
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-6 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/5 D 0 16.3 369
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 7] 2100/15 D 6 17.4 331
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-6 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2660/3 D 0 17.6 1407
2017-10-29 2017-10-29 Åby-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/9 B str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 No Faith No Faith   [s 4] 2140/4 D 5 16.2 128
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-1 Miami Pellini Miami Pellini   [s 3] 2140/4 B str
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/8 C 0 g 369
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/11 D 0 15.9 615
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Lindamin Lindamin   [s 7] 2480/2 D 8 18.9 402
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-9 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1660/9 C 7 16.2g 207
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-5 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 1640/10 B 0 13.0 62
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-2 No Faith No Faith   [s 4] 2140/1 B 6 15.6 215
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Tibban Tibban   [s 7] 2100/6 B 5 18.2 41
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/10 B 5 20.7 286
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-2 Mophisto Mophisto   [v 8] 2480/8 B 5 18.4 40
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-10 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2180/8 C 0 18.3g 183
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/4 D 7 14.3 316
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-4 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 1640/11 B 7 13.4 54
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2640/3 D 0 17.0 791
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-1 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/2 D 4 15.8 245
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-10 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2640/9 D 0 13.6 523
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Tibban Tibban   [s 7] 1640/2 C 0 17.0 57
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2140/1 D 0 g 44
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/2 D 1 16.3 66
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/3 C 1 17.1 33
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-4 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2640/11 D 1 14.1 790
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/1 C 7 15.8 94
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-6 Tibban Tibban   [s 7] 2140/4 D 2 16.9 107
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-9 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 2140/12 D 1 13.2 683
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-7 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2100/9 D 4 18.3 245
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-4 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2080/11 D str
2017-09-06 2017-09-06 Åby-8 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/1 C 0 20.0g 484
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/2 C 3 15.3 35
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Mophisto Mophisto   [v 8] 2140/12 C 4 15.4 417
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Tibban Tibban   [s 7] 2140/11 C 6 18.1 319
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Lindamin Lindamin   [s 7] 2140/5 D str
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-4 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/8 D 0 19.6 661
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2100/2 B 3 15.7 173
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-6 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/8 B 2 14.7 133
2017-08-03 2017-08-03 Åby-3 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/3 B 0 18.5 101
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2080/6 D 0 17.6g 241
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2080/3 B 0 g 98
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2480/10 D 0 g 774
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-7 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2100/11 C str
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1700/9 C 0 16.6g 101
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-3 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2100/1 B 6 17.5 83
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-4 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2160/13 A 6 15.3 230
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-4 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2120/10 C 0 g 601
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-9 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2080/6 D 6 19.6 75
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2080/8 B 1 15.6 31
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/5 C 5 17.3 45
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 1680/4 A 5 16.8 55
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-1 Lindamin Lindamin   [s 7] 1680/6 D 3 19.6g 130
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1640/9 B 6 14.4 114
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2160/8 A 1 15.6 112
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2140/14 A 0 19.0g 326
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-1 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/2 B 2 16.9 131
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2080/1 D 3 18.7 77
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2080/5 D 0 193
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1640/12 C 2 14.2 385
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/6 D 0 18.4 68
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Carlos Topline Carlos Topline   [v 4] 2140/9 C 5 16.9 80
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/7 B 0 g 48
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2140/2 D 4 17.5 87
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-5 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/1 C 0 15.7g 158
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Carlos Topline Carlos Topline   [v 4] 2140/5 D 4 16.8 151
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Another Dream* Another Dream*   [v 5] 2140/6 A 0 g 27
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2140/1 D 2 16.3 255
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/7 D 0 19.7g 272
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-11 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2180/10 D 0 18.1 189
2017-04-06 2017-04-06 Åby-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1640/6 D 2 13.8 353
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-6 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/1 D 1 17.0 820
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-3 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2140/4 D 6 18.4 1020
2017-03-09 2017-03-09 Bjerke-4 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 1609/8 C 0 361
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-10 Tibban Tibban   [s 7] 2140/1 D 0 20.8 435
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2160/10 C 0 19.1g 716
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 No Faith No Faith   [s 4] 2140/4 D str
2017-02-09 2017-02-09 Åby-2 No Faith No Faith   [s 4] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 8] 2140/5 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-2 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2140/8 C str
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 5] 2140/8 D str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 2140/6 B 1 14.3 54
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-7 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 8] 2480/6 D 0 17.7 392
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-1 Rafale d'Inverne Rafale d'Inverne   [s 4] 2080/3 A 0 20.6g 35
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2480/11 D 8 19.8 379
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2100/11 A 0 g 75
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 5] 2100/7 D 0 g 138
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/4 C 6 21.4g 98
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 Mophisto Mophisto   [v 9] 2140/4 C 7 18.1 55
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2140/4 B 8 21.4g 74
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-2 Alice Hundrafyra Alice Hundrafyra   [s 7] 2140/9 C 0 1297
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Nygårds Diamant Nygårds Diamant   [s 9] 2160/5 D 7 14.8 312
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Another Dream* Another Dream*   [v 6] 2140/7 B 0 14.6 250
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2100/7 B 0 21.4g 70
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 8] 2080/9 D 6 17.7 311
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2080/6 B 2 14.9 543
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2140/1 D 7 18.8 132
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Lindamin Lindamin   [s 8] 2080/10 D 6 19.5 563
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-8 No Faith No Faith   [s 5] 2080/5 B 1 18.2 25
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-3 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2080/2 B 0 22.8g 204
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-1 Super Brun Super Brun   [v 5] 2080/7 C 6 20.9 273
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/3 C 0 17.0g 73
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 6] 2140/4 D 7 23.2g 94
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-6 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/5 D 3 14.9 672
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 Miami Pellini Miami Pellini   [s 4] 2140/3 C 6 17.0 329
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-8 No Faith No Faith   [s 5] 2140/8 B 1 17.3 133
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/2 B 0 g 265
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/3 D 8 18.1 97
2018-03-25 2018-03-25 Åby-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2640/3 D 2 16.7 535
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-5 Carlos Milo Carlos Milo   [h 6] 2140/9 C 4 15.1 79
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-8 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/2 D 6 17.1 245
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-5 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/9 D 8 17.4 531
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/8 D str
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-5 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/12 C 6 17.2g 589
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-4 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/10 C 5 17.7 520
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 7] 2140/8 C 6 16.4 314
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-3 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/10 C 4 18.7 320
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-9 Carlos Goldie Carlos Goldie   [s 6] 2140/10 C 0 g 1003
2018-01-17 2018-01-17 Axevalla-5 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/12 B 6 16.5 203ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se