V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/14 A

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 Sara Vind Sara Vind   [s 7] 2140/1 3 31.4 56
2015-12-21 2015-12-21 Romme-9 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2640/8 0 g 690
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 3180/12 4 18.0 798
2015-12-18 2015-12-18 Romme-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2160/14 7 18.8 923
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2140/4 0 16.8 461
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/10 7 19.8 770
2015-12-11 2015-12-11 Romme-3 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/7 7 18.1 526
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2660/13 3 18.3 356
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-10 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 1640/5 0 14.1 1320
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2140/10 6 17.5 1349
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Kulani Kulani   [s 5] 1640/3 0 16.3 248
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2640/2 3 15.0 826
2015-11-19 2015-11-19 Romme-8 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2160/13 0 g 416
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2160/7 7 16.3 389
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2640/5 0 16.7 717
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/7 7 17.8 598
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Kulani Kulani   [s 5] 2140/12 1 16.0 32
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2140/9 0 16.9 973
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2660/7 0 16.6g 1163
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2640/7 0 18.5 262
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2160/7 str
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2160/10 0 16.5 1141
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Wakeup Little Jojo Wakeup Little Jojo   [v 12] 2140/1 0 17.3 776
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2140/9 5 17.1 58
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 3140/10 0 16.8 838
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2160/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-3 Kulani Kulani   [s 5] 2640/12 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 1640/4 0 16.9 763
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2660/5 2 18.3 364
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2640/1 5 16.7 1069
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2160/12 8 18.3 525
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Photo Photo   [v 5] 2140/7 C 0 67
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/9 D 0 18.0 183
2016-12-10 2016-12-10 Romme-1 Photo Photo   [v 5] 2140/2 B 3 18.5 24
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-6 Kulani Kulani   [s 6] 2140/2 C 0 16.1 156
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 1640/5 D 0 14.9 476
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/10 D 4 17.4 178
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/12 A 0 100
2016-11-18 2016-11-18 Romme-2 Photo Photo   [v 5] 2140/12 C 3 19.0g 271
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 6] 1640/11 A 1 15.4 55
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/5 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Barkborren Barkborren   [v 6] 2180/9 A 6 32.3g 47
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2160/10 B 3 20.1g 156
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Kulani Kulani   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 900
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/3 C 0 18.7 208
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/13 D 0 18.6 660
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2640/9 D 0 15.6 931
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/6 C 1 19.7 63
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 1640/9 C 6 14.5 432
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Kulani Kulani   [s 6] 1640/2 B 6 13.8 201
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-1 Kulani Kulani   [s 6] 1640/3 C 4 13.2 153
2016-10-04 2016-10-04 Romme-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2640/7 D 7 16.9 1027
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Sonnbo Crump Sonnbo Crump   [v 10] 2160/14 D 0 16.3 717
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/3 D 6 16.5 975
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Vinnella Vinnella   [s 11] 2140/4 D 0 37.0 446
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/2 D 7 17.5 159
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/11 D 0 14.9 761
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2640/14 D 0 17.3 1047
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2100/1 D 0 15.0 1845
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2100/4 C 6 14.3 1928
2016-08-16 2016-08-16 Romme-10 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/15 D 5 17.5 125
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/5 D 0 16.1 755
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/2 D 0 15.1 840
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Kulani Kulani   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 852
2016-07-29 2016-07-29 Romme-11 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/11 C 0 31.1 103
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 3180/12 D 0 16.2 1025
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 1640/9 B 3 28.0 84
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-3 Kulani Kulani   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 242
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/4 D 0 20.0g 277
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/13 D 0 17.3 897
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Power Alone Power Alone   [v 7] 2140/9 C 5 15.5 133
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-6 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/11 B 2 30.6 53
2016-06-03 2016-06-03 Romme-11 Emblas Törnrosa Emblas Törnrosa   [s 10] 2140/7 D 6 17.1 203
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Kulani Kulani   [s 6] 2100/11 D 4 14.1 139
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2180/14 B 0 34.5g 51
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 6] 1640/10 C 3 14.2 110
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 10] 2140/6 D 0 1090
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2680/11 C 0 16.0 1315
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/13 B 0 17.3 308
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2160/8 A 2 31.8 40
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/8 D 0 18.9 247
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2160/9 A str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/15 D 0 15.8 714
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/13 C 0 16.5 359
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/3 D 4 28.9 468
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 10] 2160/9 D 7 17.3 854
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 3140/2 D 5 17.5 744
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 744
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/10 D 0
2016-03-09 2016-03-09 Romme-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/10 A 1 17.8 113
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/5 C 7 32.3 58
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/4 A 4 16.7 176
2016-03-04 2016-03-04 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/13 D 0 15.4 827
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/2 C 7 17.4 659
2016-02-26 2016-02-26 Romme-5 Kulani Kulani   [s 6] 2160/6 B str
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/4 C 0 32.5 70
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/5 C 3 18.0 222
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/11 A 0 17.8 519
2016-02-14 2016-02-14 Romme-4 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 376
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 1640/12 A 7 32.3 103
2016-02-05 2016-02-05 Romme-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/5 C 0 15.9 170
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-1 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2640/5 C 0 g 516
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/14 B 0 23.4 505
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/10 D 0 21.8 920
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/12 D 5 15.3 1352
2016-01-22 2016-01-22 Romme-8 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2140/12 C 0 17.0 768
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/7 D 5 16.2 378
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2160/12 B 5 32.0 121
2016-01-20 2016-01-20 Romme-1 Orrlytoppen Orrlytoppen   [v 15] 2160/11 B 0 32.0g 755
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-8 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/11 C 0 16.0 1949
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-2 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2140/8 C 0 16.3 809
2016-01-12 2016-01-12 Romme-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/13 C 7 18.2 230
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/5 D 5 17.3 235
2016-01-02 2016-01-02 Romme-4 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2160/10 C 0 17.3g 191
2016-01-02 2016-01-02 Romme-12 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/8 B 2 17.3 328
2016-01-02 2016-01-02 Romme-8 Kulani Kulani   [s 6] 2140/6 C 6 15.9 149
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 C 1 17.1 361
2017-11-03 2017-11-03 Romme-10 Snazzy Snazzy   [s 9] 2140/4 D 0 g 646
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/8 C 0 14.3 554
2017-10-27 2017-10-27 Romme-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/10 D 0 18.5 845
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/2 B 5 14.4 209
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/5 D 0 18.7g 573
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2660/11 A 4 15.7 189
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-4 Photo Photo   [v 6] 2160/3 A 6 17.4 45
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 C 4 17.7 1150
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 A 8 16.7 422
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Photo Photo   [v 6] 2140/3 A 8 14.8 95
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 B 0 15.0 104
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 B 0 17.3 279
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/9 B 7 19.3 196
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Photo Photo   [v 6] 2140/1 B 6 15.8 442
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/12 C 5 11.3 525
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Photo Photo   [v 6] 2160/5 B 3 15.9 241
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/3 C 7 18.6 404
2017-08-08 2017-08-08 Romme-9 Kulani Kulani   [s 7] 2140/4 D 0 15.3 216
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/1 D 6 18.1 168
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Barkborren Barkborren   [v 7] 2160/8 A 2 29.0 28
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/7 D 0 19.5 208
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Photo Photo   [v 6] 2140/3 D 0 16.6 498
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/2 D 0 13.5 1418
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/9 C 0 15.1 440
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C 3 16.7 499
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 2140/11 D 0 277
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/5 D 3 13.0 206
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/6 B 0 17.8 273
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 8] 2160/7 B 0 45
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-1 Kulani Kulani   [s 7] 3180/8 D 0 17.6 261
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2640/1 D 0 15.5 239
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/9 A 8 17.4 234
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Kulani Kulani   [s 7] 2140/6 C 3 16.1 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/13 A 0 18.8 72
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/4 A 1 18.3g 13
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/14 D 2 14.9 784
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/2 D 5 16.4 201
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 B 4 16.7 164
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/1 D 6 15.5 133
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/1 A 1 18.3 22
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/7 D 5 14.9 344
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/2 D 3 17.4 348
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/12 C 2 13.7 757
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Photo Photo   [v 6] 2140/10 B 2 18.9 89
2017-04-21 2017-04-21 Romme-7 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/9 B str
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 D 0 g 434
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/8 B 6 15.5 829
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C 6 19.7 63
2017-04-09 2017-04-09 Romme-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/1 D 3 32.6 157
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/13 B str
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/10 C 2 17.6 357
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/4 C 3 16.0 62
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/8 C 0 17.9 346
2017-03-24 2017-03-24 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/10 D 6 16.9 1158
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2640/6 D 0 17.7 718
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/7 D 4 18.6g 568
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 D 0 18.4 326
2017-03-10 2017-03-10 Romme-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/13 C 3 16.5 208
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Kulani Kulani   [s 7] 2140/2 B 0 14.9 324
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Kulani Kulani   [s 7] 2140/5 C 0 16.5 98
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Kulani Kulani   [s 7] 2140/6 B 0 17.1g 99
2017-01-27 2017-01-27 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/5 C 0 16.9 179
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Kulani Kulani   [s 7] 2160/13 C 0 14.7 177
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/5 D 4 14.7 882
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-9 Kulani Kulani   [s 7] 2140/4 D 4 15.4 113
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 D 0 16.2 1062
2018-12-29 2018-12-29 Romme-12 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/14 B 3 17.1 388
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 3] 2140/3 C 4 20.8 133
2018-12-14 2018-12-14 Romme-10 Photo Photo   [v 7] 2160/14 B 6 17.7 85
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/4 C 6 18.5g 141
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Stene Launcher Stene Launcher   [h 3] 2140/9 D 0 21.2 852
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/2 C 4 17.2 451
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Photo Photo   [v 7] 2140/3 A 5 15.6 114
2018-11-16 2018-11-16 Romme-1 Stene Launcher Stene Launcher   [h 3] 2140/2 D 0 23.8g 447
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/12 A 3 17.1 27
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Photo Photo   [v 7] 2140/9 A 4 16.0 96
2018-10-26 2018-10-26 Romme-8 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2660/11 A 5 17.9g 83
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Photo Photo   [v 7] 3140/4 D 0 g 895
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/1 D 0
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2160/6 D 0 17.3 307
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/11 D 4 16.7 61
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2640/11 D 4 15.9 1031
2018-07-27 2018-07-27 Romme-12 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/14 B 6 17.2 206
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/6 B 2 16.2 16
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/9 D 7 15.0 252
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Kulani Kulani   [s 8] 2140/3 D 7 16.2 301
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-6 Photo Photo   [v 7] 2160/9 C 0 15.3 1003
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Kulani Kulani   [s 8] 2180/12 A 2 16.2 45
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 10] 2140/2 D 0 16.8 639
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 Kulani Kulani   [s 8] 1660/14 B 1 15.0 187
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-2 Photo Photo   [v 7] 3160/5 D 7 17.4 135
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Photo Photo   [v 7] 2140/6 C 2 15.2 58
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/11 C 0 15.8 331
2018-06-01 2018-06-01 Romme-8 Kulani Kulani   [s 8] 2140/8 D 0 15.9 1191
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 8] 2140/4 D 0 16.1 202
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/7 A 2 14.9 37
2018-05-14 2018-05-14 Romme-6 Kulani Kulani   [s 8] 2140/2 D 6 14.1 85
2018-04-20 2018-04-20 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2160/8 B 5 17.3 211
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/12 C 2 16.2 405
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 8] 1640/4 C 0 13.2 388
2018-04-16 2018-04-16 Romme-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2640/3 D 0 17.1g 455
2018-03-23 2018-03-23 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/2 D 0 14.8 539
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/11 C 0 270
2018-02-23 2018-02-23 Romme-4 Photo Photo   [v 7] 2160/12 C 7 16.8 514
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/1 D 0 37.4 297
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-6 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/2 D 0 17.5g 500
2018-02-13 2018-02-13 Romme-1 Kulani Kulani   [s 8] 2160/13 B str
2018-02-13 2018-02-13 Romme-5 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/7 C 0 16.8 212
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Photo Photo   [v 7] 2140/8 C 5 15.3 585
2018-02-02 2018-02-02 Romme-8 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/3 C 7 40.8g 65
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/3 D 0 19.2g 93
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 1640/3 C 0 14.7 281
2018-01-20 2018-01-20 Romme-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/6 A 1 17.1 122
2018-01-20 2018-01-20 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/13 D 0 15.0 868
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/4 C 0 17.9g 69
2018-01-12 2018-01-12 Romme-7 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/3 D 5 37.5 173
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/12 B 2 17.9 137
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/7 D 0 17.5 625
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/11 C 7 16.9 162
2019-05-10 2019-05-10 Romme-1 Alm Lyana Alm Lyana   [s 5] 2140/4 C 0 43.6g 979
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-5 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/1 D 5 15.3 129
2019-05-02 2019-05-02 Romme-5 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/3 C 0 23.3 593
2019-05-02 2019-05-02 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/8 C 5 17.3 372
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/2 D 2 17.3 126
2019-04-21 2019-04-21 Romme-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2160/8 D 0 16.9g 1139
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/7 C 5 16.6 223
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/10 D 8 17.1 907
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/7 C 7 17.4 474
2019-03-17 2019-03-17 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2160/8 C 5 17.9 399
2019-03-17 2019-03-17 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 1660/15 B 6 17.7 193
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/4 D 0 18.0 224
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2640/7 B 0 18.7g 227
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/6 D 0 18.1g 1299
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2640/13 B 7 17.7 350
2019-01-18 2019-01-18 Romme-5 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/11 D 0 18.4 735
2019-01-06 2019-01-06 Romme-5 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/9 C 4 21.3 59ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se