V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 Sara Vind Sara Vind   [s 7] 2140/1 3 31.4 56
2015-12-21 2015-12-21 Romme-9 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2640/8 0 g 690
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 3180/12 4 18.0 798
2015-12-18 2015-12-18 Romme-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2160/14 7 18.8 923
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2140/4 0 16.8 461
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/10 7 19.8 770
2015-12-11 2015-12-11 Romme-3 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/7 7 18.1 526
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2660/13 3 18.3 356
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-10 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 1640/5 0 14.1 1320
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2140/10 6 17.5 1349
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Kulani Kulani   [s 5] 1640/3 0 16.3 248
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2640/2 3 15.0 826
2015-11-19 2015-11-19 Romme-8 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2160/13 0 g 416
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2160/7 7 16.3 389
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2640/5 0 16.7 717
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/7 7 17.8 598
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Kulani Kulani   [s 5] 2140/12 1 16.0 32
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2140/9 0 16.9 973
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2660/7 0 16.6g 1163
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2640/7 0 18.5 262
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2160/7 str
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2160/10 0 16.5 1141
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Wakeup Little Jojo Wakeup Little Jojo   [v 12] 2140/1 0 17.3 776
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2140/9 5 17.1 58
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 3140/10 0 16.8 838
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2160/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-3 Kulani Kulani   [s 5] 2640/12 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 1640/4 0 16.9 763
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2660/5 2 18.3 364
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2640/1 5 16.7 1069
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2160/12 8 18.3 525
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Photo Photo   [v 5] 2140/7 C 0 67
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/9 D 0 18.0 183
2016-12-10 2016-12-10 Romme-1 Photo Photo   [v 5] 2140/2 B 3 18.5 24
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 1640/5 D 0 14.9 476
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-6 Kulani Kulani   [s 6] 2140/2 C 0 16.1 156
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/10 D 4 17.4 178
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/12 A 0 100
2016-11-18 2016-11-18 Romme-2 Photo Photo   [v 5] 2140/12 C 3 19.0g 271
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 6] 1640/11 A 1 15.4 55
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/5 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Barkborren Barkborren   [v 6] 2180/9 A 6 32.3g 47
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2160/10 B 3 20.1g 156
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Kulani Kulani   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 900
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/3 C 0 18.7 208
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/13 D 0 18.6 660
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2640/9 D 0 15.6 931
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/6 C 1 19.7 63
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 1640/9 C 6 14.5 432
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Kulani Kulani   [s 6] 1640/2 B 6 13.8 201
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-1 Kulani Kulani   [s 6] 1640/3 C 4 13.2 153
2016-10-04 2016-10-04 Romme-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2640/7 D 7 16.9 1027
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Sonnbo Crump Sonnbo Crump   [v 10] 2160/14 D 0 16.3 717
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/3 D 6 16.5 975
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Vinnella Vinnella   [s 11] 2140/4 D 0 37.0 446
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/2 D 7 17.5 159
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/11 D 0 14.9 761
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2640/14 D 0 17.3 1047
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2100/1 D 0 15.0 1845
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2100/4 C 6 14.3 1928
2016-08-16 2016-08-16 Romme-10 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/15 D 5 17.5 125
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/5 D 0 16.1 755
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/2 D 0 15.1 840
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Kulani Kulani   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 852
2016-07-29 2016-07-29 Romme-11 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/11 C 0 31.1 103
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 3180/12 D 0 16.2 1025
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 1640/9 B 3 28.0 84
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-3 Kulani Kulani   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 242
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/4 D 0 20.0g 277
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/13 D 0 17.3 897
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Power Alone Power Alone   [v 7] 2140/9 C 5 15.5 133
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-6 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/11 B 2 30.6 53
2016-06-03 2016-06-03 Romme-11 Emblas Törnrosa Emblas Törnrosa   [s 10] 2140/7 D 6 17.1 203
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Kulani Kulani   [s 6] 2100/11 D 4 14.1 139
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2180/14 B 0 34.5g 51
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 6] 1640/10 C 3 14.2 110
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 10] 2140/6 D 0 1090
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2680/11 C 0 16.0 1315
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/13 B 0 17.3 308
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2160/8 A 2 31.8 40
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/8 D 0 18.9 247
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2160/9 A str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/15 D 0 15.8 714
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/13 C 0 16.5 359
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/3 D 4 28.9 468
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 10] 2160/9 D 7 17.3 854
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 3140/2 D 5 17.5 744
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 744
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/10 D 0
2016-03-09 2016-03-09 Romme-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/10 A 1 17.8 113
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/5 C 7 32.3 58
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/4 A 4 16.7 176
2016-03-04 2016-03-04 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/13 D 0 15.4 827
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/2 C 7 17.4 659
2016-02-26 2016-02-26 Romme-5 Kulani Kulani   [s 6] 2160/6 B str
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/4 C 0 32.5 70
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/5 C 3 18.0 222
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/11 A 0 17.8 519
2016-02-14 2016-02-14 Romme-4 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 376
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 1640/12 A 7 32.3 103
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-1 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2640/5 C 0 g 516
2016-02-05 2016-02-05 Romme-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/5 C 0 15.9 170
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/14 B 0 23.4 505
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/10 D 0 21.8 920
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/12 D 5 15.3 1352
2016-01-22 2016-01-22 Romme-8 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2140/12 C 0 17.0 768
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/7 D 5 16.2 378
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2160/12 B 5 32.0 121
2016-01-20 2016-01-20 Romme-1 Orrlytoppen Orrlytoppen   [v 15] 2160/11 B 0 32.0g 755
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-8 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/11 C 0 16.0 1949
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-2 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2140/8 C 0 16.3 809
2016-01-12 2016-01-12 Romme-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/13 C 7 18.2 230
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/5 D 5 17.3 235
2016-01-02 2016-01-02 Romme-12 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/8 B 2 17.3 328
2016-01-02 2016-01-02 Romme-8 Kulani Kulani   [s 6] 2140/6 C 6 15.9 149
2016-01-02 2016-01-02 Romme-4 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2160/10 C 0 17.3g 191
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 C 1 17.1 361
2017-11-03 2017-11-03 Romme-10 Snazzy Snazzy   [s 9] 2140/4 D 0 g 646
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/8 C 0 14.3 554
2017-10-27 2017-10-27 Romme-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/10 D 0 18.5 845
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/2 B 5 14.4 209
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/5 D 0 18.7g 573
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2660/11 A 4 15.7 189
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-4 Photo Photo   [v 6] 2160/3 A 6 17.4 45
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 C 4 17.7 1150
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 A 8 16.7 422
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Photo Photo   [v 6] 2140/3 A 8 14.8 95
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 B 0 15.0 104
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 B 0 17.3 279
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/9 B 7 19.3 196
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Photo Photo   [v 6] 2140/1 B 6 15.8 442
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/12 C 5 11.3 525
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Photo Photo   [v 6] 2160/5 B 3 15.9 241
2017-08-08 2017-08-08 Romme-9 Kulani Kulani   [s 7] 2140/4 D 0 15.3 216
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/3 C 7 18.6 404
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/1 D 6 18.1 168
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/7 D 0 19.5 208
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Barkborren Barkborren   [v 7] 2160/8 A 2 29.0 28
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Photo Photo   [v 6] 2140/3 D 0 16.6 498
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/2 D 0 13.5 1418
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/9 C 0 15.1 440
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C 3 16.7 499
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 2140/11 D 0 277
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/5 D 3 13.0 206
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/6 B 0 17.8 273
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 8] 2160/7 B 0 45
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-1 Kulani Kulani   [s 7] 3180/8 D 0 17.6 261
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2640/1 D 0 15.5 239
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/9 A 8 17.4 234
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Kulani Kulani   [s 7] 2140/6 C 3 16.1 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/13 A 0 18.8 72
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/4 A 1 18.3g 13
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/14 D 2 14.9 784
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/2 D 5 16.4 201
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 B 4 16.7 164
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/1 D 6 15.5 133
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/1 A 1 18.3 22
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/7 D 5 14.9 344
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/2 D 3 17.4 348
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/12 C 2 13.7 757
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Photo Photo   [v 6] 2140/10 B 2 18.9 89
2017-04-21 2017-04-21 Romme-7 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/9 B str
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 D 0 g 434
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/8 B 6 15.5 829
2017-04-09 2017-04-09 Romme-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/1 D 3 32.6 157
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/13 B str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C 6 19.7 63
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/10 C 2 17.6 357
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/4 C 3 16.0 62
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/8 C 0 17.9 346
2017-03-24 2017-03-24 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/10 D 6 16.9 1158
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2640/6 D 0 17.7 718
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/7 D 4 18.6g 568
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 D 0 18.4 326
2017-03-10 2017-03-10 Romme-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/13 C 3 16.5 208
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Kulani Kulani   [s 7] 2140/2 B 0 14.9 324
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Kulani Kulani   [s 7] 2140/5 C 0 16.5 98
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Kulani Kulani   [s 7] 2140/6 B 0 17.1g 99
2017-01-27 2017-01-27 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/5 C 0 16.9 179
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Kulani Kulani   [s 7] 2160/13 C 0 14.7 177
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/5 D 4 14.7 882
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-9 Kulani Kulani   [s 7] 2140/4 D 4 15.4 113
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 D 0 16.2 1062
2018-12-29 2018-12-29 Romme-12 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/14 B 3 17.1 388
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 3] 2140/3 C 4 20.8 133
2018-12-14 2018-12-14 Romme-10 Photo Photo   [v 7] 2160/14 B 6 17.7 85
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/4 C 6 18.5g 141
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Stene Launcher Stene Launcher   [h 3] 2140/9 D 0 21.2 852
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/2 C 4 17.2 451
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Photo Photo   [v 7] 2140/3 A 5 15.6 114
2018-11-16 2018-11-16 Romme-1 Stene Launcher Stene Launcher   [h 3] 2140/2 D 0 23.8g 447
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/12 A 3 17.1 27
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Photo Photo   [v 7] 2140/9 A 4 16.0 96
2018-10-26 2018-10-26 Romme-8 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2660/11 A 5 17.9g 83
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Photo Photo   [v 7] 3140/4 D 0 g 895
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/1 D 0
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2160/6 D 0 17.3 307
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/11 D 4 16.7 61
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2640/11 D 4 15.9 1031
2018-07-27 2018-07-27 Romme-12 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/14 B 6 17.2 206
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/6 B 2 16.2 16
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/9 D 7 15.0 252
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Kulani Kulani   [s 8] 2140/3 D 7 16.2 301
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-6 Photo Photo   [v 7] 2160/9 C 0 15.3 1003
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Kulani Kulani   [s 8] 2180/12 A 2 16.2 45
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 10] 2140/2 D 0 16.8 639
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 Kulani Kulani   [s 8] 1660/14 B 1 15.0 187
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-2 Photo Photo   [v 7] 3160/5 D 7 17.4 135
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Photo Photo   [v 7] 2140/6 C 2 15.2 58
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/11 C 0 15.8 331
2018-06-01 2018-06-01 Romme-8 Kulani Kulani   [s 8] 2140/8 D 0 15.9 1191
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 8] 2140/4 D 0 16.1 202
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/7 A 2 14.9 37
2018-05-14 2018-05-14 Romme-6 Kulani Kulani   [s 8] 2140/2 D 6 14.1 85
2018-04-20 2018-04-20 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2160/8 B 5 17.3 211
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/12 C 2 16.2 405
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 8] 1640/4 C 0 13.2 388
2018-04-16 2018-04-16 Romme-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2640/3 D 0 17.1g 455
2018-03-23 2018-03-23 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/2 D 0 14.8 539
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/11 C 0 270
2018-02-23 2018-02-23 Romme-4 Photo Photo   [v 7] 2160/12 C 7 16.8 514
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/1 D 0 37.4 297
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-6 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/2 D 0 17.5g 500
2018-02-13 2018-02-13 Romme-1 Kulani Kulani   [s 8] 2160/13 B str
2018-02-13 2018-02-13 Romme-5 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/7 C 0 16.8 212
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Photo Photo   [v 7] 2140/8 C 5 15.3 585
2018-02-02 2018-02-02 Romme-8 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/3 C 7 40.8g 65
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/3 D 0 19.2g 93
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 1640/3 C 0 14.7 281
2018-01-20 2018-01-20 Romme-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/6 A 1 17.1 122
2018-01-20 2018-01-20 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/13 D 0 15.0 868
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/4 C 0 17.9g 69
2018-01-12 2018-01-12 Romme-7 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/3 D 5 37.5 173
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/12 B 2 17.9 137
2019-12-20 2019-12-20 Romme-8 Krut Knut Krut Knut   [v 7] 1640/5 D 0 g 142
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/2 C 0 17.9 316
2019-12-06 2019-12-06 Romme-9 Photo Launcher Photo Launcher   [v 8] 2140/13 C 4 18.2 103
2019-11-22 2019-11-22 Romme-10 Photo Launcher Photo Launcher   [v 8] 2140/6 C 6 17.5 259
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Photo Launcher Photo Launcher   [v 8] 2140/7 C 3 18.4 115
2019-11-02 2019-11-02 Romme-1 Stene Launcher Stene Launcher   [h 4] 2140/5 D str
2019-10-29 2019-10-29 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/14 D 0 17.7 1360
2019-10-25 2019-10-25 Romme-1 Photo Launcher Photo Launcher   [v 8] 2640/8 D 6 18.8 922
2019-10-11 2019-10-11 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/6 D 0 18.3 1435
2019-09-19 2019-09-19 Romme-2 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/4 D 0 18.0 972
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2160/12 B 0 20.5g 1000
2019-09-19 2019-09-19 Romme-8 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2160/8 D 6 16.3 1000
2019-09-15 2019-09-15 Romme-11 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/13 B 6 15.2 377
2019-09-02 2019-09-02 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/5 B 3 15.0 51
2019-08-27 2019-08-27 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/4 C 0 16.0 470
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/6 C 0 19.0g 389
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 1640/12 C 7 15.0 493
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/6 D 0 18.1 545
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/7 B 4 18.7 102
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/1 D 5 16.7 1011
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-1 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/9 D 0 17.4 1149
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/7 B 4 17.9g 94
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/8 A 6 17.8 42
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 1640/11 D 0 212
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/14 A 6 16.8 204
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/7 D 0 17.5 625
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/11 C 7 16.9 162
2019-05-10 2019-05-10 Romme-1 Alm Lyana Alm Lyana   [s 5] 2140/4 C 0 43.6g 979
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-5 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/1 D 5 15.3 129
2019-05-02 2019-05-02 Romme-5 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/3 C 0 23.3 593
2019-05-02 2019-05-02 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/8 C 5 17.3 372
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/2 D 2 17.3 126
2019-04-21 2019-04-21 Romme-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2160/8 D 0 16.9g 1139
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/7 C 5 16.6 223
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/10 D 8 17.1 907
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/7 C 7 17.4 474
2019-03-17 2019-03-17 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2160/8 C 5 17.9 399
2019-03-17 2019-03-17 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 1660/15 B 6 17.7 193
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/4 D 0 18.0 224
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2640/7 B 0 18.7g 227
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/6 D 0 18.1g 1299
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2640/13 B 7 17.7 350
2019-01-18 2019-01-18 Romme-5 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/11 D 0 18.4 735
2019-01-06 2019-01-06 Romme-5 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/9 C 4 21.3 59
2020-11-06 2020-11-06 Romme-8 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 1640/3 C str
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-12 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2160/4 B 5 15.8 105
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2140/3 C 2 14.8 167
2020-09-29 2020-09-29 Romme-8 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 1640/4 D 0 23.0g 808
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 1640/9 C 4 13.7 139
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-8 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2640/5 D 0 g 87
2020-09-08 2020-09-08 Romme-1 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2140/3 D 3 14.6 150
2020-08-14 2020-08-14 Romme-2 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2160/14 D 0 g 3911
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2120/15 A 6 16.6 42
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/8 D 8 21.2g 641
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2120/12 B 5 16.7 51
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-6 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2140/4 D 2 16.6 49
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/7 C 0 19.8 704
2020-06-05 2020-06-05 Romme-9 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2140/2 C 1 17.9 390
2020-05-19 2020-05-19 Romme-11 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 2140/11 B 6 19.3g 533
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-2 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/1 C 8 18.2 1374
2020-05-04 2020-05-04 Romme-1 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/1 B 4 19.1 323
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 9] 1640/2 C 0 g 87
2020-03-31 2020-03-31 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 9] 2640/8 D 0 17.7 1351
2020-03-31 2020-03-31 Romme-4 Photo Launcher Photo Launcher   [v 9] 2140/15 C 0 17.3 1748
2020-03-31 2020-03-31 Romme-6 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/8 B 6 18.6 100
2020-03-20 2020-03-20 Romme-1 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/5 D 5 17.4 512
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 9] 2140/1 D 6 17.1 1084
2020-03-20 2020-03-20 Romme-9 Photo Launcher Photo Launcher   [v 9] 2140/1 D 0 15.8 2082
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-3 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/6 C 5 19.2 364
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-7 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 9] 2140/4 D 0 g 1471
2020-02-21 2020-02-21 Romme-1 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2140/7 D 6 20.5 544
2020-02-21 2020-02-21 Romme-11 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 9] 2140/5 B 3 18.2 460
2020-02-08 2020-02-08 Romme-10 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 9] 2140/2 B 3 18.6 150
2020-01-31 2020-01-31 Romme-8 Photo Launcher Photo Launcher   [v 9] 2140/7 D 0 17.5 940
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Photo Launcher Photo Launcher   [v 9] 2140/5 D 0 16.4 548
2020-01-14 2020-01-14 Romme-5 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 9] 2140/4 B 7 19.3 204
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Photo Launcher Photo Launcher   [v 9] 1640/9 D 6 15.2 337ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se