V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/6 C
2019-08-27 2019-08-27 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/4 C

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 Sara Vind Sara Vind   [s 7] 2140/1 3 31.4 56
2015-12-21 2015-12-21 Romme-9 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2640/8 0 g 690
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 3180/12 4 18.0 798
2015-12-18 2015-12-18 Romme-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2160/14 7 18.8 923
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2140/4 0 16.8 461
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/10 7 19.8 770
2015-12-11 2015-12-11 Romme-3 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/7 7 18.1 526
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2660/13 3 18.3 356
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-10 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 1640/5 0 14.1 1320
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2140/10 6 17.5 1349
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Kulani Kulani   [s 5] 1640/3 0 16.3 248
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2640/2 3 15.0 826
2015-11-19 2015-11-19 Romme-8 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2160/13 0 g 416
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2160/7 7 16.3 389
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2640/5 0 16.7 717
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 2140/7 7 17.8 598
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Kulani Kulani   [s 5] 2140/12 1 16.0 32
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2140/9 0 16.9 973
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 8] 2660/7 0 16.6g 1163
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2640/7 0 18.5 262
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2160/7 str
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2160/10 0 16.5 1141
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2140/9 5 17.1 58
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Wakeup Little Jojo Wakeup Little Jojo   [v 12] 2140/1 0 17.3 776
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 3140/10 0 16.8 838
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 8] 2160/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-3 Kulani Kulani   [s 5] 2640/12 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Flight Launcher Flight Launcher   [s 6] 1640/4 0 16.9 763
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 7] 2660/5 2 18.3 364
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 5] 2640/1 5 16.7 1069
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 9] 2160/12 8 18.3 525
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Photo Photo   [v 5] 2140/7 C 0 67
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/9 D 0 18.0 183
2016-12-10 2016-12-10 Romme-1 Photo Photo   [v 5] 2140/2 B 3 18.5 24
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 1640/5 D 0 14.9 476
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-6 Kulani Kulani   [s 6] 2140/2 C 0 16.1 156
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/10 D 4 17.4 178
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/12 A 0 100
2016-11-18 2016-11-18 Romme-2 Photo Photo   [v 5] 2140/12 C 3 19.0g 271
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 6] 1640/11 A 1 15.4 55
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/5 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Barkborren Barkborren   [v 6] 2180/9 A 6 32.3g 47
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2160/10 B 3 20.1g 156
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Kulani Kulani   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 900
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/3 C 0 18.7 208
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/13 D 0 18.6 660
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2640/9 D 0 15.6 931
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/6 C 1 19.7 63
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 1640/9 C 6 14.5 432
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Kulani Kulani   [s 6] 1640/2 B 6 13.8 201
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-1 Kulani Kulani   [s 6] 1640/3 C 4 13.2 153
2016-10-04 2016-10-04 Romme-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2640/7 D 7 16.9 1027
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Sonnbo Crump Sonnbo Crump   [v 10] 2160/14 D 0 16.3 717
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/3 D 6 16.5 975
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Vinnella Vinnella   [s 11] 2140/4 D 0 37.0 446
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/2 D 7 17.5 159
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/11 D 0 14.9 761
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2640/14 D 0 17.3 1047
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2100/1 D 0 15.0 1845
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2100/4 C 6 14.3 1928
2016-08-16 2016-08-16 Romme-10 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/15 D 5 17.5 125
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/5 D 0 16.1 755
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/2 D 0 15.1 840
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Kulani Kulani   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 852
2016-07-29 2016-07-29 Romme-11 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/11 C 0 31.1 103
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 3180/12 D 0 16.2 1025
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 1640/9 B 3 28.0 84
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-3 Kulani Kulani   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 242
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 4] 2140/4 D 0 20.0g 277
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/13 D 0 17.3 897
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Power Alone Power Alone   [v 7] 2140/9 C 5 15.5 133
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-6 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/11 B 2 30.6 53
2016-06-03 2016-06-03 Romme-11 Emblas Törnrosa Emblas Törnrosa   [s 10] 2140/7 D 6 17.1 203
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Kulani Kulani   [s 6] 2100/11 D 4 14.1 139
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2180/14 B 0 34.5g 51
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 10] 2140/6 D 0 1090
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 6] 1640/10 C 3 14.2 110
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2680/11 C 0 16.0 1315
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/13 B 0 17.3 308
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2160/8 A 2 31.8 40
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/8 D 0 18.9 247
2016-04-16 2016-04-16 Romme-10 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2160/9 A str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/15 D 0 15.8 714
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/13 C 0 16.5 359
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/3 D 4 28.9 468
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Lacquer Launcher Lacquer Launcher   [s 10] 2160/9 D 7 17.3 854
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 3140/2 D 5 17.5 744
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 744
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/10 D 0
2016-03-09 2016-03-09 Romme-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/10 A 1 17.8 113
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/5 C 7 32.3 58
2016-03-04 2016-03-04 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/13 D 0 15.4 827
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 6] 2140/2 C 7 17.4 659
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/4 A 4 16.7 176
2016-02-26 2016-02-26 Romme-5 Kulani Kulani   [s 6] 2160/6 B str
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2140/4 C 0 32.5 70
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/5 C 3 18.0 222
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/11 A 0 17.8 519
2016-02-14 2016-02-14 Romme-4 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 376
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 1640/12 A 7 32.3 103
2016-02-05 2016-02-05 Romme-4 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/5 C 0 15.9 170
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-1 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2640/5 C 0 g 516
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2140/14 B 0 23.4 505
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Flight Launcher Flight Launcher   [s 7] 2140/10 D 0 21.8 920
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2140/12 D 5 15.3 1352
2016-01-22 2016-01-22 Romme-8 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2140/12 C 0 17.0 768
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/7 D 5 16.2 378
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Sara Vind Sara Vind   [s 8] 2160/12 B 5 32.0 121
2016-01-20 2016-01-20 Romme-1 Orrlytoppen Orrlytoppen   [v 15] 2160/11 B 0 32.0g 755
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-8 Caramelle Zon Caramelle Zon   [s 9] 2160/11 C 0 16.0 1949
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-2 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2140/8 C 0 16.3 809
2016-01-12 2016-01-12 Romme-4 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/13 C 7 18.2 230
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 8] 2140/5 D 5 17.3 235
2016-01-02 2016-01-02 Romme-12 Carmen Sting Carmen Sting   [s 6] 2160/8 B 2 17.3 328
2016-01-02 2016-01-02 Romme-8 Kulani Kulani   [s 6] 2140/6 C 6 15.9 149
2016-01-02 2016-01-02 Romme-4 Nobel Launcher Nobel Launcher   [v 9] 2160/10 C 0 17.3g 191
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 C 1 17.1 361
2017-11-03 2017-11-03 Romme-10 Snazzy Snazzy   [s 9] 2140/4 D 0 g 646
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/8 C 0 14.3 554
2017-10-27 2017-10-27 Romme-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/10 D 0 18.5 845
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/2 B 5 14.4 209
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/5 D 0 18.7g 573
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2660/11 A 4 15.7 189
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-4 Photo Photo   [v 6] 2160/3 A 6 17.4 45
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 C 4 17.7 1150
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 A 8 16.7 422
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Photo Photo   [v 6] 2140/3 A 8 14.8 95
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 B 0 15.0 104
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 B 0 17.3 279
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/9 B 7 19.3 196
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Photo Photo   [v 6] 2140/1 B 6 15.8 442
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/12 C 5 11.3 525
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Photo Photo   [v 6] 2160/5 B 3 15.9 241
2017-08-08 2017-08-08 Romme-9 Kulani Kulani   [s 7] 2140/4 D 0 15.3 216
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/3 C 7 18.6 404
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-1 Dream on Launcher Dream on Launcher   [s 4] 2140/1 D 6 18.1 168
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Barkborren Barkborren   [v 7] 2160/8 A 2 29.0 28
2017-07-21 2017-07-21 Romme-2 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/7 D 0 19.5 208
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Photo Photo   [v 6] 2140/3 D 0 16.6 498
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/2 D 0 13.5 1418
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/9 C 0 15.1 440
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C 3 16.7 499
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 2140/11 D 0 277
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/5 D 3 13.0 206
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/6 B 0 17.8 273
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 H.E.C.Balderina H.E.C.Balderina   [s 8] 2160/7 B 0 45
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-1 Kulani Kulani   [s 7] 3180/8 D 0 17.6 261
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2640/1 D 0 15.5 239
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2160/9 A 8 17.4 234
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Kulani Kulani   [s 7] 2140/6 C 3 16.1 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-4 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/13 A 0 18.8 72
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/4 A 1 18.3g 13
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/14 D 2 14.9 784
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/2 D 5 16.4 201
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/14 B 4 16.7 164
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-1 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/1 D 6 15.5 133
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/1 A 1 18.3 22
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/7 D 5 14.9 344
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/2 D 3 17.4 348
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/12 C 2 13.7 757
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Photo Photo   [v 6] 2140/10 B 2 18.9 89
2017-04-21 2017-04-21 Romme-7 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/9 B str
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 D 0 g 434
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/8 B 6 15.5 829
2017-04-09 2017-04-09 Romme-4 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2140/1 D 3 32.6 157
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/13 B str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Photo Photo   [v 6] 2140/4 C 6 19.7 63
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/10 C 2 17.6 357
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/4 C 3 16.0 62
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/8 C 0 17.9 346
2017-03-24 2017-03-24 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2160/10 D 6 16.9 1158
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-6 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2640/6 D 0 17.7 718
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 6] 2140/7 D 4 18.6g 568
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 5] 2140/8 D 0 18.4 326
2017-03-10 2017-03-10 Romme-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/13 C 3 16.5 208
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Kulani Kulani   [s 7] 2140/2 B 0 14.9 324
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Kulani Kulani   [s 7] 2140/5 C 0 16.5 98
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Kulani Kulani   [s 7] 2140/6 B 0 17.1g 99
2017-01-27 2017-01-27 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/5 C 0 16.9 179
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Kulani Kulani   [s 7] 2160/13 C 0 14.7 177
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 1640/5 D 4 14.7 882
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-9 Kulani Kulani   [s 7] 2140/4 D 4 15.4 113
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 9] 2140/10 D 0 16.2 1062
2018-12-29 2018-12-29 Romme-12 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/14 B 3 17.1 388
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 3] 2140/3 C 4 20.8 133
2018-12-14 2018-12-14 Romme-10 Photo Photo   [v 7] 2160/14 B 6 17.7 85
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/4 C 6 18.5g 141
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Stene Launcher Stene Launcher   [h 3] 2140/9 D 0 21.2 852
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/2 C 4 17.2 451
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Photo Photo   [v 7] 2140/3 A 5 15.6 114
2018-11-16 2018-11-16 Romme-1 Stene Launcher Stene Launcher   [h 3] 2140/2 D 0 23.8g 447
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/12 A 3 17.1 27
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Photo Photo   [v 7] 2140/9 A 4 16.0 96
2018-10-26 2018-10-26 Romme-8 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2660/11 A 5 17.9g 83
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Photo Photo   [v 7] 3140/4 D 0 g 895
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/1 D 0
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2160/6 D 0 17.3 307
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/11 D 4 16.7 61
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2640/11 D 4 15.9 1031
2018-07-27 2018-07-27 Romme-12 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/14 B 6 17.2 206
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/6 B 2 16.2 16
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/9 D 7 15.0 252
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-3 Kulani Kulani   [s 8] 2140/3 D 7 16.2 301
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-6 Photo Photo   [v 7] 2160/9 C 0 15.3 1003
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Kulani Kulani   [s 8] 2180/12 A 2 16.2 45
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 10] 2140/2 D 0 16.8 639
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 Kulani Kulani   [s 8] 1660/14 B 1 15.0 187
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-2 Photo Photo   [v 7] 3160/5 D 7 17.4 135
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Photo Photo   [v 7] 2140/6 C 2 15.2 58
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/11 C 0 15.8 331
2018-06-01 2018-06-01 Romme-8 Kulani Kulani   [s 8] 2140/8 D 0 15.9 1191
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 8] 2140/4 D 0 16.1 202
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2140/7 A 2 14.9 37
2018-05-14 2018-05-14 Romme-6 Kulani Kulani   [s 8] 2140/2 D 6 14.1 85
2018-04-20 2018-04-20 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 6] 2160/8 B 5 17.3 211
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/12 C 2 16.2 405
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 8] 1640/4 C 0 13.2 388
2018-04-16 2018-04-16 Romme-4 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2640/3 D 0 17.1g 455
2018-03-23 2018-03-23 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/2 D 0 14.8 539
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/11 C 0 270
2018-02-23 2018-02-23 Romme-4 Photo Photo   [v 7] 2160/12 C 7 16.8 514
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/1 D 0 37.4 297
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-6 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/2 D 0 17.5g 500
2018-02-13 2018-02-13 Romme-1 Kulani Kulani   [s 8] 2160/13 B str
2018-02-13 2018-02-13 Romme-5 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/7 C 0 16.8 212
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Photo Photo   [v 7] 2140/8 C 5 15.3 585
2018-02-02 2018-02-02 Romme-8 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/3 C 7 40.8g 65
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2640/3 D 0 19.2g 93
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-8 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 1640/3 C 0 14.7 281
2018-01-20 2018-01-20 Romme-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/6 A 1 17.1 122
2018-01-20 2018-01-20 Romme-9 Fertilize Launcher Fertilize Launcher   [s 10] 2140/13 D 0 15.0 868
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2140/4 C 0 17.9g 69
2018-01-12 2018-01-12 Romme-7 Alm Lyana Alm Lyana   [s 4] 2140/3 D 5 37.5 173
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 7] 2160/12 B 2 17.9 137
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 1640/12 C 7 15.0 493
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/6 D 0 18.1 545
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/7 B 4 18.7 102
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/1 D 5 16.7 1011
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-1 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/9 D 0 17.4 1149
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/7 B 4 17.9g 94
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/8 A 6 17.8 42
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 1640/11 D 0 212
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/14 A 6 16.8 204
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-7 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/7 D 0 17.5 625
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/11 C 7 16.9 162
2019-05-10 2019-05-10 Romme-1 Alm Lyana Alm Lyana   [s 5] 2140/4 C 0 43.6g 979
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-5 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/1 D 5 15.3 129
2019-05-02 2019-05-02 Romme-5 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/3 C 0 23.3 593
2019-05-02 2019-05-02 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/8 C 5 17.3 372
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-6 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/2 D 2 17.3 126
2019-04-21 2019-04-21 Romme-2 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2160/8 D 0 16.9g 1139
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2140/7 C 5 16.6 223
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/10 D 8 17.1 907
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/7 C 7 17.4 474
2019-03-17 2019-03-17 Romme-1 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2160/8 C 5 17.9 399
2019-03-17 2019-03-17 Romme-9 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 1660/15 B 6 17.7 193
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2140/4 D 0 18.0 224
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2640/7 B 0 18.7g 227
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2640/6 D 0 18.1g 1299
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Cobra Launcher Cobra Launcher   [v 8] 2640/13 B 7 17.7 350
2019-01-18 2019-01-18 Romme-5 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 7] 2160/11 D 0 18.4 735
2019-01-06 2019-01-06 Romme-5 Wakeup Windy Wakeup Windy   [s 4] 2140/9 C 4 21.3 59ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se