V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-20 2024-05-20 Mantorp-4 Kit de Luca Kit de Luca   [s 5] 2140/6 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 5] 2160/12 0 19.0g 1710
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 5] 3160/8 0 g 696
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-4 Topplager Topplager   [s 3] 2140/8 5 18.8 415
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Espoir Espoir   [s 6] 2160/9 0 g 653
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Notorius Bi Notorius Bi   [v 8] 1640/11 0 13.4 480
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Espoir Espoir   [s 6] 2140/1 7 16.7 2322
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Espoir Espoir   [s 6] 2160/9 0 21.8g 178
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Greve E. Greve E.   [v 7] 2180/14 7 101
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-1 Salsas Abegail Salsas Abegail   [s 4] 2160/12 5 18.3g 255
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-3 Notorius Bi Notorius Bi   [v 8] 2140/9 2 15.3 162
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-7 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 2160/7 5 14.5 75
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Mellby Capital Mellby Capital   [v 4] 2140/2 0 17.1 117
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-3 Tornado Gar Tornado Gar   [v 3] 2140/2 0 18.9 239
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-5 Ingo Rols Ingo Rols   [v 8] 2140/5 0 16.1 681
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-11 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 5] 2640/9 0 g 59
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Mellby Capital Mellby Capital   [v 4] 2140/5 4 17.8 46
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Ufo Jet Ufo Jet   [v 3] 2140/10 C 5 17.6 561
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2140/6 A 7 16.0 49
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 1640/10 C 6 16.6 146
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-9 Scarpia Scarpia   [v 5] 2640/6 D 6 16.8 154
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2160/11 B 4 18.0 158
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-9 Google Google   [s 8] 2160/6 B 5 17.8 132
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-8 Tornado Gar Tornado Gar   [v 4] 1640/6 D 4 15.6 394
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2140/5 C 6 20.6g 91
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2160/8 C 8 19.7g 81
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Najs Walk of Fame Najs Walk of Fame   [v 6] 2160/7 D 3 16.8 171
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Google Google   [s 8] 1640/6 D 2 15.7 116
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 5] 2140/1 D 0 16.9g 1259
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Connectra Connectra   [s 5] 2140/2 C 4 18.0 455
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Papidoux Papidoux   [v 5] 2640/3 C 0 16.6 205
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-5 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2140/8 C 0 16.5g 254
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-6 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2160/13 C 7 15.7g 774
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-7 Headlines Headlines   [s 5] 2140/3 D 7 19.6g 348
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/12 C 5 16.2 359
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 3] 2140/13 A 2 17.6 81
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 1640/8 C 0 18.8 30
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-4 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2100/10 C 0 17.0 304
2016-08-31 2016-08-31 Åby-8 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 2140/4 D 0 20.2g 808
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/3 B 0 14.2 256
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Vasquez Bob Vasquez Bob   [v 9] 2140/8 D 0 15.2 889
2016-08-25 2016-08-25 Åby-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 3] 2140/2 D 0 15.3 1526
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 1640/5 C 0 16.5 412
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-12 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 2140/11 C 4 17.8 137
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-10 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 1609/2 C 4 13.7 216
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/7 C 0 17.1 121
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Ufo Jet Ufo Jet   [v 3] 2140/14 D 4 16.9 2199
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/2 C 6 15.2 103
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Papidoux Papidoux   [v 5] 2140/8 A 0 16.5g 57
2016-07-30 2016-07-30 Åby-9 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 2140/11 C 2 15.5 110
2016-07-30 2016-07-30 Åby-6 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2140/8 C 5 16.4 93
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Superman Tour Superman Tour   [v 7] 2100/11 C 7 16.4 248
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/11 C 0 18.0 110
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Capote Capote   [v 4] 1640/2 B str
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-7 Ufo Jet Ufo Jet   [h 3] 2140/1 C str
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-6 Papidoux Papidoux   [v 5] 2140/6 A 0 16.7 52
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Bror Raider Bror Raider   [v 8] 2140/3 C 0 18.0 138
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Espoir Espoir   [s 7] 2140/10 D 7 18.3 559
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Tornado Gar Tornado Gar   [v 4] 2140/4 D 0 18.8 96
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-2 Claire Claire   [s 4] 2140/3 B 5 17.4 22
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Espoir Espoir   [s 7] 1609/3 B 7 15.7 415
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-3 Kung Keno Kung Keno   [v 9] 2680/10 C 8 19.6 376
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Papidoux Papidoux   [v 5] 2160/7 A 1 41
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2160/10 B 0 20.8 170
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Taran Westwood Taran Westwood   [v 6] 2160/10 A 0 18.3 109
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-1 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 4] 2160/11 A 7 18.4 361
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 1640/6 D 0 g 99
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 4] 2140/5 B 5 19.7 187
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-3 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 1640/2 B 3 15.8 55
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Papidoux Papidoux   [v 5] 2640/3 C 0 16.8 290
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/10 C 2 15.3 376
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-12 Baharat Baharat   [s 5] 2140/5 B 0 g 186
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Espoir Espoir   [s 7] 2100/11 C 7 16.9 714
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2100/3 B 1 17.6 48
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2100/1 D 4 17.2 84
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-7 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 2140/6 B 0 19.5 83
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Jamaica Jamaica   [s 7] 2140/3 B 0 17.2 183
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Victoire d'Inverne Victoire d'Inverne   [s 4] 2140/6 C 0 18.2 428
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-7 Jamaica Jamaica   [s 7] 2140/11 C 0 19.0 76
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Moon Night Moon Night   [v 11] 2680/12 D 0 17.4 648
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 Malabar Malena Malabar Malena   [s 7] 2140/11 D 0 g 851
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-1 Claire Claire   [s 4] 1640/9 B 1 16.2 25
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Papidoux Papidoux   [v 5] 2140/1 A 0 g 47
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 2160/7 B 0 15.9 167
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 2140/1 C 2 17.6 127
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Topplager Topplager   [s 4] 2140/9 D 0 21.2g 702
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Espoir Espoir   [s 7] 2160/12 D str
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-8 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 1640/6 B 3 13.6 82
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-3 Baby Boo Baby Boo   [s 4] 2140/2 D 2 18.3 147
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Biran Akema Biran Akema   [s 5] 1640/4 D 5 14.9 67
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Biran Akema Biran Akema   [s 5] 1640/11 D 6 14.3 463
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Special Edition Special Edition   [v 4] 1640/8 D str
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-2 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 3] 2140/1 D 5 18.7 20
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Biran Akema Biran Akema   [s 5] 2140/4 D 0 15.9 111
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 2140/4 D 7 16.6 696
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Special Edition Special Edition   [v 4] 2140/8 C 2 14.8 81
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 2140/6 C 0 18.1 283
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Staro Glory Days Staro Glory Days   [v 8] 1640/3 A 0 17.7g 32
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/12 C str
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Diablo Sisu Diablo Sisu   [v 4] 2140/1 B 1 14.7 155
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Diablo Sisu Diablo Sisu   [v 4] 2100/6 A 0 23.3 78
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-11 Espoir Espoir   [s 8] 2140/11 D 0 17.0 831
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Lubba Later Lubba Later   [s 6] 1640/2 D 8 15.4 407
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-12 Strawberrydaiquiri Strawberrydaiquiri   [s 4] 1640/10 C 0 16.8g 68
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 2140/11 B 1 17.9 88
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Fleeton Fleeton   [v 5] 2140/4 D 0 17.5 509
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Fleeton Fleeton   [v 5] 2140/9 D 0 16.7g 109
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2140/2 C 0 19.6 379
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Espoir Espoir   [s 8] 2160/10 D 8 17.2 1277
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-4 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 7] 1640/8 D 0 16.2 1373
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Mellby Capital Mellby Capital   [v 6] 2140/12 C 0 17.7g 433
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Baby Boo Baby Boo   [s 5] 2160/10 C 4 18.2 216
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-6 Papidoux Papidoux   [v 6] 2140/6 C str
2017-01-12 2017-01-12 Åby-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2140/4 D 0 17.8 1369
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 6] 1640/12 D 0 14.6 842
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 What a Moment What a Moment   [s 6] 2140/6 C 0 g 814
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 6] 2100/10 B 0 19.2 359
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-5 Special Edition Special Edition   [v 5] 2140/3 D 0 15.4 294
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-2 Haddock Boko Haddock Boko   [v 4] 2140/7 D 0 g 291
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-9 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 9] 2660/6 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 New Flame New Flame   [s 5] 2140/6 C 6 13.9 922
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 7] 2640/5 C 8 18.0g 363
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-2 Alvena Utah Alvena Utah   [v 7] 2140/13 D 0 g 1075
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Fiddelina Fighter Fiddelina Fighter   [s 9] 2160/9 C 0 g 347
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Dame Dream Dame Dream   [s 5] 2140/9 C 7 15.9 300
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Buckle Up Pellini Buckle Up Pellini   [v 6] 2140/4 A 0 15.6g 44
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2180/10 C 0 21.6g 1093
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 You to Optimal You to Optimal   [s 5] 2140/3 D str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 9] 2140/8 D 4 16.7 543
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2160/8 D 0 15.9 295
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 6] 2140/12 A 5 16.8 640
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Biran Akema Biran Akema   [s 6] 2140/10 C 6 17.0 727
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 9] 2140/7 D 3 14.8 1191
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Espoir Espoir   [s 9] 2140/6 D 0 18.1 928
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Dame Dream Dame Dream   [s 5] 2140/9 C str
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-9 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 9] 1640/9 C 0 12.0 253
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Exit Light Exit Light   [s 4] 2140/5 B 0 17.9 44
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 Buckle Up Pellini Buckle Up Pellini   [v 6] 1640/1 A 0 g 35
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 Amazing Design* Amazing Design*   [s 6] 1640/9 C str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2100/8 D 0 g 315
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Winner Bac Winner Bac   [v 4] 2140/6 C 0 17.5g 25
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 You to Neat You to Neat   [v 6] 2140/12 C 0 17.1 98
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-5 Exit Light Exit Light   [s 4] 1640/12 B 1 13.7 75
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-7 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/6 B 0 15.0 47
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 6] 2140/12 C 0 19.5 1100
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Cson Marje Cson Marje   [s 5] 1640/10 D 0 15.7 845
2019-11-22 2019-11-22 Romme-9 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/3 B 3 14.7 20
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Valentine Heart Valentine Heart   [s 5] 1640/10 D 6 14.8 607
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-9 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2100/7 C 4 14.7g 253
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-5 Cson Marje Cson Marje   [s 5] 2140/7 D 3 18.4 247
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 3180/14 B 3 15.8 548
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Super Photo Copy Super Photo Copy   [s 5] 2160/4 C 2 15.9 251
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-9 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2140/6 B 0 14.2 46
2019-09-30 2019-09-30 Romme-2 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2660/7 A 1 15.1 39
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Dame Dream Dame Dream   [s 6] 2140/12 B 0 13.5 491
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 3180/13 A 0 14.1 329
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 1640/6 D str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Haddock Boko Haddock Boko   [v 5] 2140/7 B 6 19.4 113
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-9 Eagle Hall Eagle Hall   [h 3] 2140/8 C str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2140/11 C 0 15.2 284
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Primus Altero Primus Altero   [h 8] 2140/6 D 0 15.1 650
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Baron T.C. Baron T.C.   [v 8] 1609/9 D 8 16.3 444
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-8 Nora Marke Nora Marke   [s 6] 2640/3 A 6 18.3 50
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Dessert Dessert   [s 4] 2140/7 B str
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-5 Twist Lane Twist Lane   [v 5] 2140/10 B 0 17.3 43
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-2 Franseska Franseska   [s 5] 2140/3 D 2 15.7 74
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2100/10 C 0 17.0 1287
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-10 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/15 A 0 13.6 72
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 She Follow Me She Follow Me   [s 3] 2140/1 D 0 g 89
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Västerbo Dazzel Västerbo Dazzel   [s 3] 2120/5 B 0 g 229
2019-08-01 2019-08-01 Visby-4 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2120/7 A 2 13.6 37
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 5] 2140/9 B 3 14.5 117
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2180/11 A 3 12.8 152
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Zenzero Jet* Zenzero Jet*   [h 4] 2140/1 A 0 15.4 37
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/13 A 2 13.0 108
2019-06-14 2019-06-14 Romme-9 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2680/11 B 1 14.3 54
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Frequency Am Frequency Am   [s 4] 2140/3 B 0 16.7 104
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-4 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/15 A 1 15.9 67
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-4 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2160/14 C 2 14.5 483
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/12 B 0 17.5 727
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/3 C 0 g 205
2019-05-10 2019-05-10 Romme-7 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2660/7 C str
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/1 B 2 15.5 31
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-6 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/7 C 3 15.0g 28
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-7 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 7] 2140/6 B 6 16.6 303
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Frequency Am Frequency Am   [s 4] 2140/5 B 6 16.3 66
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-8 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/11 C 6 15.1 54
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-4 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2140/5 C 2 16.5 58
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-9 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/9 C 1 15.3 66
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/6 B 0 19.2 409
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-7 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2140/9 B 2 14.4 230
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/6 C 2 16.4g 25
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-4 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/5 B 7 18.4 123
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-9 Beauty Leg Beauty Leg   [s 6] 2140/9 C 5 15.5g 343
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-6 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2160/6 B 3 17.4 124
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-10 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/7 B 3 17.9 327
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-5 Looklikeasymphony Looklikeasymphony   [s 4] 2140/6 C 4 16.4 1059
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-1 Mustang Hackstable Mustang Hackstable   [v 3] 2140/12 A 7 18.9 732
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Bearday Bearday   [v 5] 2640/7 D 0 24.9g 479
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-3 Jawis* Jawis*   [v 4] 2140/9 C 0 17.3 66
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-7 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 6] 2140/4 B 4 14.7 40
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-1 Mustang Hackstable Mustang Hackstable   [v 3] 2140/3 D 0 22.6g 37
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-4 Shutupandscratchme Shutupandscratchme   [v 5] 2100/8 C 5 15.7 52
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Sten Åke Sten Åke   [v 7] 1609/3 C 0 g 88
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-4 Esprit d'Inverne Esprit d'Inverne   [v 4] 2100/11 B 6 17.8 322
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-7 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 6] 2140/12 C 4 14.0 315
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-2 Warpaint Warpaint   [s 6] 2100/2 D 0 15.6 690
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-8 Onefourthree Onefourthree   [v 6] 1640/2 C 5 17.0 414
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-3 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 6] 2140/9 C 0 16.1 127
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2140/2 D 0 g 567
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-7 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 5] 2640/14 A 3 15.9 48
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Leon Zon Leon Zon   [v 4] 2140/8 C 6 14.4 237
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 6] 2140/6 C 6 14.3 116
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-1 Emma Rae Emma Rae   [s 4] 2160/10 B 1 16.7 40
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-1 Mustang Hackstable Mustang Hackstable   [v 3] 2140/1 C str
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-5 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/13 A str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Racke V.O.P. Racke V.O.P.   [v 9] 2180/9 C 0 g 652
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [v 4] 2640/6 C 0 17.1 662
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 6] 2140/1 C 4 14.3 283
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 Leon Zon Leon Zon   [v 4] 2120/12 C 3 15.7 269
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-6 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 6] 1640/5 D 0 16.6 205
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 Croquembouche Croquembouche   [s 6] 2140/4 D 0 17.6 295
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-3 Super Photo Copy Super Photo Copy   [s 6] 2140/2 D 2 15.5 392
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-11 Upontop Upontop   [s 4] 2100/5 C 2 15.8 255
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [v 4] 2140/12 B 0 g 223
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-2 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 11] 2140/4 D 0 16.7 2773
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Ortega Bob Ortega Bob   [s 4] 1640/10 B 7 15.7g 83
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 11] 2160/7 A 6 17.5 358
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Mayha Mayha   [s 4] 2140/2 D 5 18.0 172
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 8] 2120/10 C 6 16.9 407
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-7 Janai Janai   [s 5] 1640/5 B 4 12.9 149
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 B.B.S.Lezzy B.B.S.Lezzy   [s 4] 1640/12 C 0 16.0 245
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 8] 2140/11 C str
2020-03-29 2020-03-29 Åby-6 Upontop Upontop   [s 4] 2140/11 B 7 17.2 88
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-8 Mayha Mayha   [s 4] 2140/10 B 0 20.4g 127
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 Ortega Bob Ortega Bob   [s 4] 1640/3 C 4 15.4 93
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-5 Ortega Bob Ortega Bob   [s 4] 2140/5 C 4 17.5 115
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Nesta Bob Nesta Bob   [v 5] 2180/6 B 6 18.1 49
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 Spotlight Brodde Spotlight Brodde   [v 5] 2160/8 B 0 g 89
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-10 Elektra U.R. Elektra U.R.   [s 4] 2140/11 B 0 g 31
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-6 Phantasy Tile Phantasy Tile   [s 4] 2140/3 B 0 g 64
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-5 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 1640/6 A 0 g 368
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Bravo Sabotage Bravo Sabotage   [v 5] 2140/12 B 5 13.6 157
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-6 Phantasy Tile Phantasy Tile   [s 4] 1640/3 C 0 18.5g 383
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-10 Jeans Pride Jeans Pride   [v 4] 2140/2 D 0 g 94
2021-10-17 2021-10-17 Charlottenlund-6 Phantasy Tile Phantasy Tile   [s 4] 2000/5 C 0 180
2021-10-09 2021-10-09 Åby-4 Leon Zon Leon Zon   [v 5] 2140/1 D 5 14.3 311
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-7 Legend le Soleil Legend le Soleil   [v 4] 1640/2 D 1 15.2 119
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-5 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 4] 2140/7 C 5 16.4 672
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-8 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 7] 1640/8 D 4 12.0 776
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-9 Teton Nikkis Man Teton Nikkis Man   [v 5] 2140/4 A 2 14.4 40
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-6 Leon Zon Leon Zon   [v 5] 2140/2 D 2 13.7 56
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-3 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 7] 1640/3 D 2 13.1 189
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-1 Coutinho Coutinho   [v 5] 2140/10 D 6 15.7 824
2021-07-01 2021-07-01 Åby-7 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [v 5] 2640/6 D 0 16.6 343
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-6 Coutinho Coutinho   [v 5] 2640/10 D 7 15.5 265
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-8 Yankee Boy Yankee Boy   [v 7] 2140/5 D 0 14.1 1099
2021-06-04 2021-06-04 Jägersro Trav-3 Jawis* Jawis*   [v 5] 1640/6 B 2 13.4 49
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-1 Coutinho Coutinho   [v 5] 2140/2 C 4 15.1 64
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-5 Emma Rae Emma Rae   [s 5] 2140/8 B 0 g 466
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 Jawis* Jawis*   [v 5] 2160/8 B 3 16.3 152
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-6 Zarch Wise As* Zarch Wise As*   [v 6] 2160/9 C str
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 7] 1640/3 C 0 14.6 469
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-1 Global Barrister Global Barrister   [v 4] 2140/4 B 4 18.0 50
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-9 Zarch Wise As* Zarch Wise As*   [v 6] 2140/8 C 3 15.1 595
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-5 Coutinho Coutinho   [v 5] 1640/7 D 4 14.6 280
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Zarch Wise As* Zarch Wise As*   [v 6] 2140/10 B 4 16.4 78
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-2 Watford Broline Watford Broline   [v 4] 2140/3 B str
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-12 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 5] 2140/3 D 6 15.0 377
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-7 And Away We Go And Away We Go   [s 4] 2140/12 D 0 17.7 498
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-8 Emelie E. Emelie E.   [s 5] 2140/1 C 3 14.3 481
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-7 Go for Fun Go for Fun   [v 6] 2640/7 D 0 19.5 803
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-7 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 1640/3 D 0 15.4 1447
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-4 All Star All Star   [v 10] 2140/1 B 0 15.7 193
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-3 Only Angelica O.C. Only Angelica O.C.   [s 5] 2140/7 B 0 22.3g 31
2022-10-28 2022-10-28 Kalmar-8 All Star All Star   [v 10] 2660/11 B 5 14.5 374
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-5 Across the World Across the World   [v 4] 2640/1 D 0 16.9 60
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-1 Only Angelica O.C. Only Angelica O.C.   [s 5] 1640/12 B 1 13.9 91
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-3 Go for Fun Go for Fun   [v 6] 2140/3 D 0 g 1196
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-6 Far from Over Far from Over   [v 7] 1640/8 C 0 g 961
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-7 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 5] 2140/2 B 2 14.0 19
2022-08-27 2022-08-27 Charlottenlund-9 Only Angelica O.C. Only Angelica O.C.   [s 5] 2000/8 D 0 231
2022-08-20 2022-08-20 Örebro-3 Flora Petes Flora Petes   [s 4] 2100/1 D 0 16.6 447
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-8 Only Angelica O.C. Only Angelica O.C.   [s 5] 2140/1 C 3 14.3 382
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-2 More Than Strong More Than Strong   [v 4] 2640/4 D 0 18.3 443
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-5 Go for Fun Go for Fun   [v 6] 2140/7 D 3 15.7 348
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-3 Digital Roof Digital Roof   [v 5] 2660/7 B 2 16.6 48
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-6 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 5] 1646/3 D 0 12.9 471
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-1 Kit de Luca Kit de Luca   [s 3] 2148/6 D 5 17.6 98
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-8 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 5] 2160/14 B 7 15.3 142
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-3 Caton Caton   [v 3] 2140/8 C 0 18.8g 586
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-2 Kent's Goodwill Kent's Goodwill   [s 3] 2140/11 D 0 19.3 220
2022-06-21 2022-06-21 Jägersro Trav-4 Olga Tooma Olga Tooma   [s 4] 1640/3 C 4 13.8 73
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-5 Ready Häggenäs Ready Häggenäs   [v 5] 2140/10 B 4 14.9 27
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-7 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/11 D 0 14.4 410
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-1 Kent's Catch Mee Kent's Catch Mee   [s 3] 2140/9 A 0 22.4g 225
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-2 Kit de Luca Kit de Luca   [s 3] 2148/8 D 2 18.8 201
2022-06-09 2022-06-09 Visby-9 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 6] 2120/1 C 6 14.1 145
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-12 Amiral Lima Amiral Lima   [v 5] 1640/7 B 0 14.3 117
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-4 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 5] 2140/3 D 0 14.1 735
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-3 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/8 C 1 13.6 465
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-6 Paragon Hanover Paragon Hanover   [v 5] 2140/4 C 7 16.4 203
2022-05-20 2022-05-20 Kalmar-3 Heroine Darling Heroine Darling   [s 5] 2140/3 C 1 13.6 74
2022-05-18 2022-05-18 Åby-8 Inspector Gadget Inspector Gadget   [v 7] 2140/12 D 8 14.2 1692
2022-05-18 2022-05-18 Åby-5 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 1640/2 D 0 13.5 431
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-9 Gina Lollobrigida Gina Lollobrigida   [s 5] 2140/12 D 0 15.3 729
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-3 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 5] 1640/7 B 0 14.5 252
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-1 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 5] 1640/10 D str
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-6 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 1640/4 D 0 12.8 1263
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-8 Elektra U.R. Elektra U.R.   [s 5] 2640/12 C 0 g 232
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-4 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/9 C 4 14.8 108
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-6 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2640/6 D 7 14.4 1464
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-2 Only Angelica O.C. Only Angelica O.C.   [s 5] 1640/8 C str
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-2 Elektra U.R. Elektra U.R.   [s 5] 2140/8 D 6 16.3 308
2022-04-21 2022-04-21 Jägersro Trav-7 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 5] 2140/9 C 0 16.4 380
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-9 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/4 C 6 13.7 236
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-5 Only Angelica O.C. Only Angelica O.C.   [s 5] 1640/12 B 5 13.7 193
2022-04-13 2022-04-13 Åby-10 Coco C.G. Coco C.G.   [s 4] 2140/1 D str
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-5 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 1640/12 D 7 14.1 1149
2022-04-08 2022-04-08 Charlottenlund-6 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2000/2 C 0 338
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-7 Rooney Face Rooney Face   [v 9] 2660/4 C 0 19.1 1484
2022-03-23 2022-03-23 Solvalla-8 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 1640/7 C 0 12.4 133
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-5 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 5] 2140/9 C 3 17.7 840
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-9 Just Make It Just Make It   [s 6] 2140/6 D 0 16.3 112
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-5 Zinfandel Zinfandel   [h 4] 1640/7 A 1 13.4 28
2022-03-06 2022-03-06 Halmstad-10 Hoka Hey Geronimo Hoka Hey Geronimo   [v 6] 2140/8 D 0 19.8 75
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-1 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/4 C 1 16.1 17
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-9 Emelie E. Emelie E.   [s 5] 1640/2 C 6 14.3 78
2022-02-02 2022-02-02 Jägersro Trav-3 Olga Tooma Olga Tooma   [s 4] 1640/1 A 1 14.7 21
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-4 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/9 B 1 15.1 65
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-7 Hurricane River Hurricane River   [v 7] 1640/5 B str
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-4 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/5 D 7 14.4 548
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-4 Olga Tooma Olga Tooma   [s 4] 1640/1 B 6 15.9 45
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-2 Nydalens Finity Nydalens Finity   [v 7] 2140/10 C 0 g 135
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-2 All About You All About You   [v 3] 2160/11 A 5 15.9 200
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-5 Mamsell Wood Mamsell Wood   [s 7] 2140/11 D 0 17.8 618
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-4 Akbar Akbar   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 534
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-6 Mamsell Wood Mamsell Wood   [s 7] 1640/8 D 0 19.8g 344
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-6 Simb Lone Star Simb Lone Star   [v 4] 2140/3 B 1 15.0 263
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-5 Nydalens Finity Nydalens Finity   [v 7] 2100/7 D 7 14.6 455
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-2 Bake a Cake Bake a Cake   [s 6] 2100/11 B 0 20.1 329
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-1 Veams Mynta Veams Mynta   [s 5] 1609/3 D 0 g 57
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-5 Veams Mynta Veams Mynta   [s 5] 2080/4 D 3 16.6 208
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-9 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 9] 2140/4 A 0 15.5 290
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-4 Top Lloyd Top Lloyd   [v 6] 2140/4 D 0 16.6 948
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-7 Dancing Days Dancing Days   [s 4] 1640/4 D 2 16.8 33
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-6 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 6] 2160/9 C 0 19.3g 402
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-10 Irma's Cash Irma's Cash   [s 6] 2640/7 D 5 19.0 328
2024-05-19 2024-05-19 Åmål-7 Get Gas Get Gas   [s 3] 2080/9 C 0 16.7 148
2024-05-18 2024-05-18 Gävle-3 Marseille Marseille   [v 4] 2140/6 A 1 13.5 30
2024-05-17 2024-05-17 Färjestad-4 Maxihill Trot Maxihill Trot   [v 4] 1640/3 C 4 12.0 110
2024-05-17 2024-05-17 Färjestad-2 Handsome Man Handsome Man   [v 4] 2140/4 C 2 15.4 109
2024-05-08 2024-05-08 Solvalla-3 Get Gas Get Gas   [s 3] 2140/3 B 1 17.2 79
2024-05-06 2024-05-06 Mantorp-7 Capital T.Franklin Capital T.Franklin   [s 6] 1640/7 C 3 13.7 833
2024-05-06 2024-05-06 Mantorp-3 Kit de Luca Kit de Luca   [s 5] 2140/3 B 2 16.4 30
2024-05-02 2024-05-02 Lindesberg-2 Handsome Man Handsome Man   [v 4] 1640/11 B str
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-6 Maxihill Trot Maxihill Trot   [v 4] 2140/2 A 2 14.3 47
2024-04-24 2024-04-24 Solvalla-1 Get Gas Get Gas   [s 3] 2140/10 B 3 16.7 125
2024-04-20 2024-04-20 Vaggeryd-5 Kit de Luca Kit de Luca   [s 5] 2148/5 A 5 15.7g 49
2024-04-15 2024-04-15 Mantorp-5 Maxihill Trot Maxihill Trot   [v 4] 2160/12 C 7 14.9 177
2024-04-15 2024-04-15 Mantorp-3 Don't Thell Me Don't Thell Me   [v 4] 2640/1 C 0 17.3g 82
2024-04-10 2024-04-10 Solvalla-3 Handsome Man Handsome Man   [v 4] 2140/2 C 4 16.5 157
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-9 Marseille Marseille   [v 4] 2140/9 B 0 15.0g 48
2024-03-25 2024-03-25 Mantorp-5 Get Gas Get Gas   [s 3] 2140/6 D 1 17.6 133
2024-03-25 2024-03-25 Mantorp-1 Kit de Luca Kit de Luca   [s 5] 2140/11 B 3 16.1 129
2024-03-15 2024-03-15 Åby-8 Joe Dalton Joe Dalton   [v 5] 2140/3 C 3 13.0 52
2024-03-15 2024-03-15 Åby-5 Maxihill Trot Maxihill Trot   [v 4] 2140/7 D 2 15.3 209
2024-03-15 2024-03-15 Åby-4 Handsome Man Handsome Man   [v 4] 2140/6 B 3 15.6 35
2024-02-29 2024-02-29 Åby-6 Joe Dalton Joe Dalton   [v 5] 2140/8 D 4 13.8g 124
2024-02-19 2024-02-19 Mantorp-2 Little Miss Daisy Little Miss Daisy   [s 6] 2140/3 C 4 20.4 249
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-7 Woodbank Woodbank   [v 7] 2140/5 A 1 16.3 20
2024-01-11 2024-01-11 Åby-3 El Toro Pellini El Toro Pellini   [v 7] 2140/9 C 5 16.0 264ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se