V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2140/1 B
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Levitation Levitation   [s 5] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


På söndagen blir det åter fritt fram för hästarna att springa barfota på svenska travbanor.Men det är långt ifr&arin..


På söndagen blir det åter fritt fram för hästarna att springa barfota på svenska travbanor.
Men det är långt ifrån den enda förändringen som sjösätts 1 mars.
Spelformen GS75 modifieras med nya jackpotregler och möjlighet att spela rakt in i sjurättspotten.
Men det mest iögonfallande är startskottet för en ny era av information där spelarna redan då startlistorna släpps kan ta del av tilltänkt balans och vagn för varje häst.
Den som surfar in på atg.se och klickar på startlistor kan alltså omedelbart se hur alla hästar, från och med 1 mars är tänkta att tävla utrustningsmässigt.
- Det här har varit efterfrågat från våra kunder och vi är väldigt glada att kunna erbjuda det nu, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.

Historiken visas separat
ATG har tidigare haft vagninformation för gjorda starter som levererats av en samarbetspartner.
- Det har varit bra och uppskattat, men det är såklart ännu bättre att även kunna presentera vilken vagn hästen ska gå med i den aktuella starten, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:
- En bieffekt när vi hämtar den nya officiella informationen från Svensk Travsport är att vagninformation från lopp före 1 mars tyvärr försvinner från startlistorna på atg.se. Under en övergångsperiod på en månad kommer vi därför, till dagens huvudbana, separat tillhandahålla vilken typ av vagn som hästarna haft tidigare.
Under tävlingsdagens största spel (V64, V86, V75 och GS75 beroende på dag) på atg.se under fliken ”Tips” kommer ett dokument med den historiska vagninformationen att publiceras dagen före start.

Premiär för digitala butiksandelar
Vad gäller GS75 så innebär söndagens omgång också en revidering av spelformen.
Först och främst öppnas möjligheten att spela GS7, det vill säga enbart i sjurättspotten och vid vinst få 2,5 gånger utdelningen, mot att man väljer bort utdelning för fem och sex rätt.
En annan förändring är att pengarna kommer att fördelas annorlunda vid jackpot. Praxis för ATG har alltid varit att föra över hela jackpoten till den högsta vinstpoolen.
Detta förändras nu på GS75 där en jackpot kommer att fördelas på samma sätt som vinstpoolerna, det vill säga enligt procentsatserna 40-20-40.
- I och med att vi inför GS7, spel endast för sju rätt, blir det här en rimlig jackpotfördelning. Även den här förändringen gör att Grand Slam 75 skiljer ut sig lite från våra andra varumärken, säger Nicklas Jonsson.
Garantivinsten till en ensam vinnare justeras till 10 miljoner för omgångar med svenskt trav och 5 miljoner för galopp och utländska omgångar.
Sist men inte minst så blir det möjligt att – precis som på V75 och V86 – köpa digitala butiksandelar på atg.se.
- Våra butiker är väldigt duktiga på att marknadsföra sina digitala andelsspel och vi tror att det här kommer bidra till ett ökat intresse, säger Nicklas Jonsson.

Tillåtet att ändra sig
Viktigt att påpeka gällande vagn- och skoinformationen är att den inte är bindande, utan att Svensk Travsport kommer att anamma samma princip som då man införde skoinformation.
Det innebär att det är tillåtet för tränarna att ”växla ner” om förutsättningarna skulle kräva det.
- Det går liksom tidigare att ändra till "långsammare" val, det vill säga från barfota till skor och från amerikansk sulky till hybrid eller sulky samt från hybrid till sulky, säger Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.
Svensk Travsports egen definiering är alltså att barfota runt och amerikansk sulky det ”snabbaste” sättet att tävla.
Här är hästarna som är anmälda att tävla ”optimalt” under söndagens GS75-omgång.

GS75-1
1 Misirlou
7 Feather Sisu
11 Veiled

GS75-4
9 Countrfeightr (bilden)

GS75-5
10 Uto Broline

GS75-6
6 Au Gratin

GS75-7
4 Veritas Grif

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


På förhand tilldelade inte experttipparna Silent Night några större möjligheter från den yttersta startboxen. Han hamnade ocks&..


På förhand tilldelade inte experttipparna Silent Night några större möjligheter från den yttersta startboxen. Han hamnade också dåligt till och låg bland de sista i det 14 ekipage stora fältet när ledaren nådde upploppsrakan. Men mycket kan hända över Meydans långa upplopp. Via en brutal långspurt, väl understödd av Carlos Lopez, plockade Silent Night placering för placering och när mållinjen skars var endast  loppets favorit Well Of Wisdom före honom. Segerchecken uppgick till närmare en miljon kronor och Silent Night fick cirka 330 000 kronor för andraplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


Unique Juni vinner inte ofta men när hon gör det får hennes spelande anhängare rikligt betalt. Senast hon vann lopp, på Vincennes i n..


Unique Juni vinner inte ofta men när hon gör det får hennes spelande anhängare rikligt betalt. Senast hon vann lopp, på Vincennes i november 2018, delade hon ut 34 gånger insatsen på vinnarspelet. När hon 19 segerlösa starter senare slog till igen uppgick vinnaroddset till 25 gånger pengarna. Det Jörgen Westholm-tränade stoet gjorde dessutom en mycket fin insats. Hon inledde i tredjespår och först när upploppsrakan passerats för första gången kom hon ner utvändigt om ledaren. Där fick hon sedan trava fram till slutkurvan där hon blev passerad och till synes var en slagen häst. Men när körande Matthieu Abrivard vek ner henne på innerspår repade hon nytt mod och över upploppet krigade hon sig fram till knapp seger. Den var värd 315 000 kronor och segertiden över de 2 700 meterna skrevs till 1.13,3.

Ola Johansson, Kanal 75


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället c..


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället chansen på travbanan.
Det gick över förväntan då stoet visade exceptionell talang och inledde karriären med 17 segrar på 19 starter.
Sedan har det inte gått lika spikrakt och nu har tränaren Pär Hedberg bestämt sig för att stoet ska sluta tävla.
– Som det ser ut nu är det avelsboxen som väntar för henne. Hon är sju år och tävlar i en tuff klass och hon har något i kroppen som gör att det inte fungerar nu, säger Hedberg till travronden.se.
Southwind Feji ståtar med 21 segrar och 1,5 miljoner kronor intjänat på 35 starter.

Kanal 75


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppfor..


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppform. Med andra ord bör konkurrenterna bäva för den dag hästen börjar vässas på allvar.
- Hon är fantastiskt! Jag hoppas att hon ska utvecklas så pass att hon ska kunna duga i något årgångslopp. Men hon är bara anmäld till Breeders’ Crown så det får bli det vi siktar på, sa Björn Röcklinger efter onsdagens seger.
De fyraåriga kullsystrarna slipper alltså den flyfotade damen i de största sammanhangen fram till hösten. Men det finns många andra lopp och fortsätter La Plus Belle på den inslagna vägen blir hon inte lätt att tas med.
- Hon är fantastisk i loppen. Innan är hon okoncentrerad och springer och vevar med benen åt alla håll men när det blir lopp är hon väldigt fin. Då gäller det bara att komma ner i position för man vet att sista varvet springer hon in i mål, sa Ulf Eriksson.
Han har kört hästen vid samtliga segrar och den här gången serverade han stoet ett lopp i tredje par utvändigt. Halvvarvet från mål styrde han på i tredjespår och då levererade La Plus Belle en ruggig avslutning och fångade in undflyende Digital Download.
- Jag har kört den som ledde mycket och vet att det är en bra häst. Han gjorde helt rätt som ryckte undan men den här var lite snabbare.
I sulkyn bakom måltvåan satt Ulf Erikssons son Anders Eriksson.
- Ja... Nu får jag inga julklappar i år heller, sa segerkusken.

Kung på Åby
Solvalla delade på V86-omgången med Åby och där visade ett annat stjärnämne upp sig. King of Everything tvingades till en brutal öppning i tredjespår för att komma till ledningen men hade ändå mod och styrka att hålla konkurrenterna bakom sig hela vägen.
- Det är en fantastisk häst. Sedan mår man dåligt när första fem går på 1.08,9. Det är inte sommarförhållanden direkt. Men jag hade inte så mycket till val. De innanför körde mot varandra för att släppa till mig och det var bara att fortsätta framåt. Sedan var det starkt att hålla undan naturligtvis, men han är tränad, sa tränare och kusk Claes Svensson.
Det var King of Everythings fjärde seger i sjunde starten och framöver väntar större uppgifter.
- Jag hoppas att han kan hålla sig fräsch och vara med på lördagarna till att börja med. Sedan kanske det kan bli något av de större fyraåringsloppen.

Tredje raka från spets
Thomas Uhrberg har en spännande häst i fyraårige Jumeirah Boko. Han kom med två raka segrar från ledningen och sedan han svarat upp innerspåret bakom startbilen förlängdes sviten.
- Han har varit fin hela tiden och kvalade redan som tvååring. Sedan strulade det lite med halsinfektioner och så under treåringssäsongen. Men det började släppa för honom i höstas.
- Det är en häst med mycket muskler. Han har bra styrka och det är fint psyke i honom också, sa Thomas Uhrberg.
Dessförinnan hade Vikings Preacher infriat favoritspelarnas förväntningar på Åby. Han fick överta ledningen utan strid och körande Anders Christiansson kunde därefter dra ner på tempot rejält och spara på hästen krafter. Det hårdnade ändå till när Felix V.M. utmanade över upploppet men Vikings Preacher kämpade berömvärt och skar mållinjen som etta.
- Nu är vi tillbaka! Men vi får be om ursäkt för det blev ju inte ens ett lopp. Men så blir man ändå nervös när femman var så jäkla bra i dag. Fan vad gött! sa hästen färgstarke tränare Tony Löfgren.
Laura Myllymaa-tränade Bellmondo fick också vända upp för segerdefilering på Åby sedan han lotsats först över mållinjen av Christian Fiore.

”Man får nypa sig i armen”
Finske Ronaldo Malibu kom från en rejäl flopp i V75 då han inte kunde någonting från andra par utvändigt. Den här gången var han tillbaka i gammalt gott slag och spurtade till säker seger från rygg på ledaren.
- Det var skönt! Man behöver lite tur och jag var jättenöjd när Björn Goop attackerade 1 000 kvar för det hade gått ganska långsamt. Det är en jättefin häst det här som har haft lite problem med benen, men han har fin kapacitet, sa tränare och kusk Mika Forss i Solvallas vinnarcirkel.
Övriga V86-lopp på huvudstadsbanan vanns av Rikard N Skoglund. Först satte han dit Marcus Mathisen-tränade Cobbys Nana och sedan hoppade han upp bakom Sir Ratzeputs, som slog till med mycket snabba 1.12,2 över 2 140 meter med voltstart i sin första start på närmare ett år.
- Sista varvet, det är så att man får nypa sig i armen. Jag vet inte hur Timo Nurmos gör men att presentera en häst som kommer ut efter så lång tid och gör ett sådant här lopp, det är nog bara han som kan göra det, sa Skoglund.
På V86 betalade åtta rätt 65 597 kronor. För sju rätt fick man 619 kronor och för fem rätt 60 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledare..


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledaren för en månad sedan, och det visade hingsten när han i onsdagens fjärde lopp på huvudstadsbanan spurtade förbi konkurrenterna till retfullt enkel seger från tredje par utvändigt.
- Senast gick han utvändigt om ledaren och vann på 1.15,4 och gick 1.12,5 sista varvet. Det var kolossalt imponerande. I dag fick vi ett vettigt lopp och han var bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson.
Selected News noterades för kilometertiden 1.15,5 över 2 140 meter och inkasserade för det 60 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-1 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 4] 2140/2 0 g 53
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-10 Chippa Hudson Chippa Hudson   [s 4] 2140/12 1 15.9 248
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Zoko Lane Zoko Lane   [v 3] 2160/10 4 16.2g 22
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-10 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 2640/11 6 18.7 560
2015-11-26 2015-11-26 Åby-5 Gert Oleg Gert Oleg   [v 4] 2140/2 0 g 226
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 1640/10 3 16.0 125
2015-10-28 2015-10-28 Åby-2 Zoko Lane Zoko Lane   [v 3] 2140/3 6 14.3g 196
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-2 O.M.Bellis O.M.Bellis   [s 4] 2140/8 2 18.4 380
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Mini Mini   [v 5] 2140/4 0 g 379
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 2140/1 5 17.3 150
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-6 Sven Algot Boy Sven Algot Boy   [v 6] 2140/10 0 17.4 67
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Älvsnabben Älvsnabben   [v 8] 1640/4 0 16.2 430
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 4] 2160/13 4 16.2 174
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-9 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 7] 2160/10 0 15.5 2373
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-7 Lady Luck Lady Luck   [s 3] 2140/4 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 3] 2140/12 5 15.6 473
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-6 Julle Flash Julle Flash   [v 6] 2160/12 0 g 1615
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Mini Mini   [v 5] 2140/4 0 g 60
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-6 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 2140/3 5 16.7 80
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-5 Älvsnabben Älvsnabben   [v 8] 2140/2 5 16.7 126
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 5] 1640/1 7 15.1 159
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 4] 2140/1 7 199
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/5 D 8 15.8 305
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-2 Sparkling Razz Sparkling Razz   [s 4] 2140/10 D 0 g 329
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Caprese Caprese   [s 4] 2140/9 A 5 16.7 181
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Encipher F. Encipher F.   [s 5] 2140/3 D 0 20.3g 323
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Sparkling Razz Sparkling Razz   [s 4] 2140/1 B 1 17.9 26
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-9 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/8 D str
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Trombone Trombone   [s 4] 2140/4 D 8 17.5 606
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2640/10 D 5 18.8 1842
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-1 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2140/4 B 0 18.7 66
2016-11-09 2016-11-09 Åby-5 Walkabout Walkabout   [v 5] 2140/3 D 0 16.9 26
2016-11-03 2016-11-03 Åby-2 Looking Lovely Looking Lovely   [s 7] 2140/10 C 7 17.5 132
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Bergshults Leffe Bergshults Leffe   [v 10] 2160/6 B 0 g 26
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 French Flair French Flair   [s 6] 2140/11 D 5 16.1 444
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 2140/2 D 6 15.6 110
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 2140/7 D 6 16.1 414
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-9 High Colours High Colours   [v 5] 1640/5 D 0 23.8g 67
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/2 D 0 21.3 277
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Radiation Radiation   [v 5] 2640/8 A 1 18.5 60
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Ursus Brodde Ursus Brodde   [v 4] 2640/11 A 8 21.6 31
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 Julle Flash Julle Flash   [v 7] 1640/12 B 0 18.2 125
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-8 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/5 C 0 g 123
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-1 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2160/14 B 0 19.8g 54
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 4] 2140/6 D 7 19.4 298
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 5] 1640/2 B 1 14.6 56
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/2 D str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Ursus Brodde Ursus Brodde   [v 4] 2160/10 A 4 18.3 27
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 5] 2640/12 A 7 18.0 187
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-1 Qualis Talis Qualis Talis   [v 7] 2660/12 A 4 15.2 37
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2140/5 C 1 17.1 60
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/2 B 7 16.7 69
2016-09-17 2016-09-17 Åby-7 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2180/6 B 2 14.5 27
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2140/8 B 0 g 85
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-6 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2140/6 C 1 14.3 129
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-8 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 2140/2 A 5 12.9 36
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2140/11 B 0 g 33
2016-08-25 2016-08-25 Åby-4 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 2140/1 B 1 14.3 24
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-6 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/10 A 1 13.8 24
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2140/6 C 1 17.8 79
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 5] 2140/7 B 3 18.6 160
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 G.K.Top Notch G.K.Top Notch   [v 6] 2140/2 D 8 17.5 147
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2640/9 B 1 14.5 24
2016-07-30 2016-07-30 Åby-6 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 239
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 2140/5 D 7 15.4 1005
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2140/8 B 1 14.5 36
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Walkabout Walkabout   [v 5] 2160/15 A 0 17.3 73
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2160/11 A 7 16.2g 129
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 7] 1609/10 B 4 12.1 90
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-12 Walkabout Walkabout   [v 5] 2160/4 C 3 17.5 116
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2660/6 C 3 17.2 184
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-10 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 1640/2 D 0 15.1 311
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2160/9 A 8 16.6g 80
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Walkabout Walkabout   [v 5] 2140/10 B 0 17.1 57
2016-04-14 2016-04-14 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2160/10 C 6 16.1 313
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-2 Walkabout Walkabout   [v 5] 2140/3 C 4 16.8 19
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/7 C 2 14.1 47
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2140/7 C 2 17.2 143
2016-04-02 2016-04-02 Åby-7 Nicke Hall Nicke Hall   [v 6] 2140/6 C 4 18.2 57
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 2140/7 C 3 16.1 178
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Oktav Broline Oktav Broline   [s 5] 2140/2 D 6 18.6 257
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/3 D 1 14.3 179
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Oktav Broline Oktav Broline   [s 5] 2140/4 C 6 19.0 114
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2140/1 B 5 16.1 31
2016-02-25 2016-02-25 Åby-5 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2160/12 A 7 18.0g 174
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-10 O.M.Bellis O.M.Bellis   [s 5] 2160/12 C 0 19.7 319
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/12 C 0 20.2 1310
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Lady Luck Lady Luck   [s 5] 2140/3 B 0 g 118
2017-11-23 2017-11-23 Åby-3 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/5 B 6 21.0g 100
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-4 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 7] 2180/6 C 6 17.2 265
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 French Flair French Flair   [s 7] 1640/5 B 5 15.4 136
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Mucho Flax Mucho Flax   [v 5] 2640/8 B 4 18.3 142
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-11 Untouchable Untouchable   [v 12] 2160/7 D 0 18.9 491
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-2 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/11 C 6 17.7g 536
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-9 Nemo Rols Nemo Rols   [v 5] 2640/2 C 6 17.1 377
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-5 French Flair French Flair   [s 7] 2160/8 D 6 15.0 594
2017-10-12 2017-10-12 Åby-1 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/3 C 6 18.9 146
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 2140/3 B 4 13.6 47
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-4 French Flair French Flair   [s 7] 2140/12 D 6 15.8 501
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Legend Brodde Legend Brodde   [v 6] 2140/7 D 0 14.3 194
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 11] 2180/15 C 6 17.3 582
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Legend Brodde Legend Brodde   [v 6] 2140/5 C 2 13.3 52
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Skymaster Skymaster   [v 8] 2660/6 D 3 16.5 103
2017-08-03 2017-08-03 Åby-9 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 11] 1640/1 D 0 14.9 1162
2017-08-03 2017-08-03 Åby-1 French Flair French Flair   [s 7] 2140/2 D 7 15.7 158
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 5] 2640/1 C 5 17.1 106
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Zoko Lane Zoko Lane   [v 5] 2640/9 A 2 14.5 21
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-2 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 4] 2140/9 C 5 18.2 843
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Pearl Face Pearl Face   [s 5] 2140/1 D 0 14.5 78
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 7] 2700/15 C 0 15.9 588
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-11 French Flair French Flair   [s 7] 2160/13 C 2 16.4 212
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-10 I'm Just a Jade I'm Just a Jade   [v 6] 2160/12 C 0 g 67
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-1 Zoko Lane Zoko Lane   [v 5] 2640/2 B 0 18.1g 54
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 6] 2160/11 A 1 15.3 98
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 1640/8 C 0 12.7g 583
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-4 Hardstone Hardstone   [v 4] 2140/3 B 2 16.0 44
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 5] 2140/2 D 6 20.4 537
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/7 C 4 15.1 273
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-2 Oktav Broline Oktav Broline   [s 6] 2140/11 D 8 17.7 722
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Gladys Boko Gladys Boko   [s 4] 2140/6 B str
2017-06-15 2017-06-15 Åby-7 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 11] 2140/8 C 5 16.0 524
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 9] 2680/10 A 0 17.1 250
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-10 French Flair French Flair   [s 7] 2140/12 D 6 15.9 1306
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 4] 2140/2 B 0 19.1 205
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 12] 2140/2 D 0 18.4 640
2017-06-08 2017-06-08 Åby-2 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/1 D 0 18.9g 331
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-10 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 6] 1640/6 D 0 15.9 263
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-3 Gladys Boko Gladys Boko   [s 4] 2140/7 C 0 16.1 162
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Nemo Rols Nemo Rols   [v 5] 1640/8 B 7 16.4 127
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 1640/12 D str
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 6] 2640/5 C 3 17.4 93
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Axel Fame Axel Fame   [v 8] 2140/5 D 6 15.9 404
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-6 Polycrates Face Polycrates Face   [v 5] 2140/2 D 0 g 178
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Trombone Trombone   [s 5] 2160/7 B 0 19.3g 412
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/7 D 6 13.7 929
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-7 Coming Up Coming Up   [s 4] 2140/8 B 2 18.5 160
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Dekanen K.* Dekanen K.*   [v 3] 2640/5 D 2 15.5 71
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-5 Coming Up Coming Up   [s 4] 2140/2 C 3 17.8 44
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Ferrari Silas Ferrari Silas   [v 5] 1640/4 B 1 14.7 29
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2140/8 C 3 16.7 267
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2140/7 C 7 17.4 229
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/10 A 3 16.8 83
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-10 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/11 B 0 g 24
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Edio Edio   [v 5] 2140/5 B 6 14.3 32
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 4] 2140/12 C str
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-7 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 7] 2140/1 C 0
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Rex Lane Rex Lane   [v 6] 2140/7 C 0 16.5g 180
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/9 D 5 16.9 464
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/4 D 4 14.0 325
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 6] 1640/2 D 0 12.8 165
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-5 Coming Up Coming Up   [s 4] 2140/10 B 5 19.5 87
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-11 Electra S.T. Electra S.T.   [s 5] 1640/6 B 1 15.9 19
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Coming Up Coming Up   [s 4] 1609/4 C 0 16.2g 34
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-11 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 5] 2140/1 C 0 g 104
2019-11-27 2019-11-27 Åby-9 Zoko Lane Zoko Lane   [v 7] 2180/12 B 5 13.9 42
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Zoko Lane Zoko Lane   [v 7] 2200/7 C 2 13.6 22
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-4 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 8] 2140/8 A 1 14.5 27
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1640/1 A 6 13.4 489
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-7 Danilo H.B. Danilo H.B.   [v 3] 2140/2 B 0 21.2g 207
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/7 D 0 13.3 665
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-3 Beachglade Beachglade   [s 3] 2140/9 D 0 20.2g 868
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/7 C 7 15.7 193
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-6 Beachglade Beachglade   [s 3] 2140/3 D 4 18.8 263
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 A Gogo Girl A Gogo Girl   [s 4] 2140/8 D 0 16.9 373
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-8 Levitation Levitation   [s 4] 2140/8 B 0 30
2019-08-15 2019-08-15 Åby-7 Skymaster Skymaster   [v 10] 2140/5 C 6 14.1 530
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1640/1 C 0 13.7 68
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 2140/2 C 6 16.2 178
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Zoko Lane Zoko Lane   [v 7] 2200/14 B 1 14.0 24
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Global Raceway Global Raceway   [v 8] 2140/6 D str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-2 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 1680/9 B 3 64
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-3 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 1680/10 D 5 14.9 80
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1680/7 C 1 15.7 206
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-1 Levitation Levitation   [s 4] 2140/7 D 4 16.9 134
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-4 Carozzo Carozzo   [v 4] 1640/8 C 1 12.9 122
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2640/3 D 6 15.6 1375
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Wine Lane Wine Lane   [s 4] 2140/2 D 1 15.8 276
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-6 Kashmir Zon Kashmir Zon   [v 4] 2140/9 D 0 19.9 303
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Gert Oleg Gert Oleg   [v 8] 2160/10 C 6 16.5 909
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 1640/3 A 6 13.7 147
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-2 Levitation Levitation   [s 4] 2140/4 B 2 17.8 92
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-1 Kashmir Zon Kashmir Zon   [v 4] 2140/9 D 0 22.0g 155
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/14 D 6 16.8 793
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 7] 2140/3 C 0 23.3 667
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 6] 2140/2 B 2 17.2 78
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/9 C 5 17.1 83
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Överste Scoop Överste Scoop   [v 10] 2140/10 D 5 18.2 531
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 Levitation Levitation   [s 4] 2140/12 D 6 18.0 62
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 2140/3 D str
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/7 B 5 14.8 180
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Dekanen K.* Dekanen K.*   [v 4] 2140/10 B 3 16.1 110
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/9 D 4 15.8g 597
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Överste Scoop Överste Scoop   [v 10] 2140/10 D 5 17.9 434
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/4 C 8 16.7 775
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/8 D 0 15.6 333
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1640/11 D 3 14.0 178
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-4 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 2160/6 C 3 17.2 82
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-4 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2640/1 B 1 16.6 164
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-7 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 2640/5 B 2 17.7 94
2020-02-20 2020-02-20 Åby-7 Harri K. Harri K.   [v 8] 2660/13 A 5 17.9 72
2020-02-20 2020-02-20 Åby-10 Levitation Levitation   [s 5] 2140/8 C str
2020-02-12 2020-02-12 Åby-8 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2140/8 C 0 14.6 88
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Panzarotti Panzarotti   [v 7] 1640/9 A 0 15.5 524
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/12 C 6 17.8 604
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 1640/4 B 6 12.9 55
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-3 Nikitita Nikitita   [s 7] 2660/9 B 4 17.6 409
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-10 Harri K. Harri K.   [v 8] 1640/11 A 4 13.7 181
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-9 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 1640/8 B 6 13.2 384ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se