V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-3 Merge'em Merge'em   [v 3] 2140/9 A

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-1 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 4] 2140/2 0 g 53
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-10 Chippa Hudson Chippa Hudson   [s 4] 2140/12 1 15.9 248
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Zoko Lane Zoko Lane   [v 3] 2160/10 4 16.2g 22
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-10 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 2640/11 6 18.7 560
2015-11-26 2015-11-26 Åby-5 Gert Oleg Gert Oleg   [v 4] 2140/2 0 g 226
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 1640/10 3 16.0 125
2015-10-28 2015-10-28 Åby-2 Zoko Lane Zoko Lane   [v 3] 2140/3 6 14.3g 196
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 2140/1 5 17.3 150
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-6 Sven Algot Boy Sven Algot Boy   [v 6] 2140/10 0 17.4 67
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Älvsnabben Älvsnabben   [v 8] 1640/4 0 16.2 430
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-2 O.M.Bellis O.M.Bellis   [s 4] 2140/8 2 18.4 380
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Mini Mini   [v 5] 2140/4 0 g 379
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 4] 2160/13 4 16.2 174
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-9 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 7] 2160/10 0 15.5 2373
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-7 Lady Luck Lady Luck   [s 3] 2140/4 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 3] 2140/12 5 15.6 473
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-6 Julle Flash Julle Flash   [v 6] 2160/12 0 g 1615
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Mini Mini   [v 5] 2140/4 0 g 60
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-6 Överste Scoop Överste Scoop   [v 6] 2140/3 5 16.7 80
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-5 Älvsnabben Älvsnabben   [v 8] 2140/2 5 16.7 126
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 5] 1640/1 7 15.1 159
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 4] 2140/1 7 199
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/5 D 8 15.8 305
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-2 Sparkling Razz Sparkling Razz   [s 4] 2140/10 D 0 g 329
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Caprese Caprese   [s 4] 2140/9 A 5 16.7 181
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Encipher F. Encipher F.   [s 5] 2140/3 D 0 20.3g 323
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Sparkling Razz Sparkling Razz   [s 4] 2140/1 B 1 17.9 26
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-9 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/8 D str
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Trombone Trombone   [s 4] 2140/4 D 8 17.5 606
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2640/10 D 5 18.8 1842
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-1 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2140/4 B 0 18.7 66
2016-11-09 2016-11-09 Åby-5 Walkabout Walkabout   [v 5] 2140/3 D 0 16.9 26
2016-11-03 2016-11-03 Åby-2 Looking Lovely Looking Lovely   [s 7] 2140/10 C 7 17.5 132
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Bergshults Leffe Bergshults Leffe   [v 10] 2160/6 B 0 g 26
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 French Flair French Flair   [s 6] 2140/11 D 5 16.1 444
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 2140/2 D 6 15.6 110
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 2140/7 D 6 16.1 414
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-9 High Colours High Colours   [v 5] 1640/5 D 0 23.8g 67
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/2 D 0 21.3 277
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Radiation Radiation   [v 5] 2640/8 A 1 18.5 60
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Ursus Brodde Ursus Brodde   [v 4] 2640/11 A 8 21.6 31
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 Julle Flash Julle Flash   [v 7] 1640/12 B 0 18.2 125
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-8 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/5 C 0 g 123
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-1 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2160/14 B 0 19.8g 54
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 5] 2640/12 A 7 18.0 187
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-1 Qualis Talis Qualis Talis   [v 7] 2660/12 A 4 15.2 37
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 4] 2140/6 D 7 19.4 298
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 5] 1640/2 B 1 14.6 56
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/2 D str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Ursus Brodde Ursus Brodde   [v 4] 2160/10 A 4 18.3 27
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2140/5 C 1 17.1 60
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/2 B 7 16.7 69
2016-09-17 2016-09-17 Åby-7 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2180/6 B 2 14.5 27
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2140/8 B 0 g 85
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-6 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2140/6 C 1 14.3 129
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-8 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 2140/2 A 5 12.9 36
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2140/11 B 0 g 33
2016-08-25 2016-08-25 Åby-4 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 5] 2140/1 B 1 14.3 24
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 G.K.Top Notch G.K.Top Notch   [v 6] 2140/2 D 8 17.5 147
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-6 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/10 A 1 13.8 24
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Cinnamon Shell Cinnamon Shell   [s 5] 2140/6 C 1 17.8 79
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 5] 2140/7 B 3 18.6 160
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2640/9 B 1 14.5 24
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 2140/5 D 7 15.4 1005
2016-07-30 2016-07-30 Åby-6 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 239
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2140/8 B 1 14.5 36
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Walkabout Walkabout   [v 5] 2160/15 A 0 17.3 73
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2160/11 A 7 16.2g 129
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 7] 1609/10 B 4 12.1 90
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-12 Walkabout Walkabout   [v 5] 2160/4 C 3 17.5 116
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Överste Scoop Överste Scoop   [v 7] 2660/6 C 3 17.2 184
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-10 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 1640/2 D 0 15.1 311
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2160/9 A 8 16.6g 80
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Walkabout Walkabout   [v 5] 2140/10 B 0 17.1 57
2016-04-14 2016-04-14 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2160/10 C 6 16.1 313
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-2 Walkabout Walkabout   [v 5] 2140/3 C 4 16.8 19
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/7 C 2 14.1 47
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Oktav Broline Oktav Broline   [s 5] 2140/2 D 6 18.6 257
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2140/7 C 2 17.2 143
2016-04-02 2016-04-02 Åby-7 Nicke Hall Nicke Hall   [v 6] 2140/6 C 4 18.2 57
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 11] 2140/7 C 3 16.1 178
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 1640/3 D 1 14.3 179
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Oktav Broline Oktav Broline   [s 5] 2140/4 C 6 19.0 114
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 Zoko Lane Zoko Lane   [v 4] 2140/1 B 5 16.1 31
2016-02-25 2016-02-25 Åby-5 Lady Luck Lady Luck   [s 4] 2160/12 A 7 18.0g 174
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-10 O.M.Bellis O.M.Bellis   [s 5] 2160/12 C 0 19.7 319
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/12 C 0 20.2 1310
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Lady Luck Lady Luck   [s 5] 2140/3 B 0 g 118
2017-11-23 2017-11-23 Åby-3 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/5 B 6 21.0g 100
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Mucho Flax Mucho Flax   [v 5] 2640/8 B 4 18.3 142
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-4 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 7] 2180/6 C 6 17.2 265
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 French Flair French Flair   [s 7] 1640/5 B 5 15.4 136
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-11 Untouchable Untouchable   [v 12] 2160/7 D 0 18.9 491
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-2 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/11 C 6 17.7g 536
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-5 French Flair French Flair   [s 7] 2160/8 D 6 15.0 594
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-9 Nemo Rols Nemo Rols   [v 5] 2640/2 C 6 17.1 377
2017-10-12 2017-10-12 Åby-1 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/3 C 6 18.9 146
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Secret Mission Secret Mission   [v 6] 2140/3 B 4 13.6 47
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-4 French Flair French Flair   [s 7] 2140/12 D 6 15.8 501
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Legend Brodde Legend Brodde   [v 6] 2140/7 D 0 14.3 194
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 11] 2180/15 C 6 17.3 582
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Legend Brodde Legend Brodde   [v 6] 2140/5 C 2 13.3 52
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Skymaster Skymaster   [v 8] 2660/6 D 3 16.5 103
2017-08-03 2017-08-03 Åby-9 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 11] 1640/1 D 0 14.9 1162
2017-08-03 2017-08-03 Åby-1 French Flair French Flair   [s 7] 2140/2 D 7 15.7 158
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 5] 2640/1 C 5 17.1 106
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Zoko Lane Zoko Lane   [v 5] 2640/9 A 2 14.5 21
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-2 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 4] 2140/9 C 5 18.2 843
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Pearl Face Pearl Face   [s 5] 2140/1 D 0 14.5 78
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 7] 2700/15 C 0 15.9 588
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-10 I'm Just a Jade I'm Just a Jade   [v 6] 2160/12 C 0 g 67
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-11 French Flair French Flair   [s 7] 2160/13 C 2 16.4 212
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-1 Zoko Lane Zoko Lane   [v 5] 2640/2 B 0 18.1g 54
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 6] 2160/11 A 1 15.3 98
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 1640/8 C 0 12.7g 583
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-4 Hardstone Hardstone   [v 4] 2140/3 B 2 16.0 44
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 5] 2140/2 D 6 20.4 537
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/7 C 4 15.1 273
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-2 Oktav Broline Oktav Broline   [s 6] 2140/11 D 8 17.7 722
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Gladys Boko Gladys Boko   [s 4] 2140/6 B str
2017-06-15 2017-06-15 Åby-7 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 11] 2140/8 C 5 16.0 524
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-10 French Flair French Flair   [s 7] 2140/12 D 6 15.9 1306
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 9] 2680/10 A 0 17.1 250
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 4] 2140/2 B 0 19.1 205
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 12] 2140/2 D 0 18.4 640
2017-06-08 2017-06-08 Åby-2 Coming Up Coming Up   [s 3] 2140/1 D 0 18.9g 331
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-3 Gladys Boko Gladys Boko   [s 4] 2140/7 C 0 16.1 162
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-10 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 6] 1640/6 D 0 15.9 263
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Nemo Rols Nemo Rols   [v 5] 1640/8 B 7 16.4 127
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 1640/12 D str
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 6] 2640/5 C 3 17.4 93
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Axel Fame Axel Fame   [v 8] 2140/5 D 6 15.9 404
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-6 Polycrates Face Polycrates Face   [v 5] 2140/2 D 0 g 178
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Trombone Trombone   [s 5] 2160/7 B 0 19.3g 412
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 1640/7 D 6 13.7 929
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-7 Coming Up Coming Up   [s 4] 2140/8 B 2 18.5 160
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Dekanen K.* Dekanen K.*   [v 3] 2640/5 D 2 15.5 71
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-5 Coming Up Coming Up   [s 4] 2140/2 C 3 17.8 44
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Ferrari Silas Ferrari Silas   [v 5] 1640/4 B 1 14.7 29
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2140/8 C 3 16.7 267
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 7] 2140/7 C 7 17.4 229
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/10 A 3 16.8 83
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-10 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/11 B 0 g 24
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Edio Edio   [v 5] 2140/5 B 6 14.3 32
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 4] 2140/12 C str
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-7 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 7] 2140/1 C 0
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Rex Lane Rex Lane   [v 6] 2140/7 C 0 16.5g 180
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/9 D 5 16.9 464
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/4 D 4 14.0 325
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 6] 1640/2 D 0 12.8 165
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-5 Coming Up Coming Up   [s 4] 2140/10 B 5 19.5 87
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-11 Electra S.T. Electra S.T.   [s 5] 1640/6 B 1 15.9 19
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Coming Up Coming Up   [s 4] 1609/4 C 0 16.2g 34
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-11 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [h 5] 2140/1 C 0 g 104
2019-11-27 2019-11-27 Åby-9 Zoko Lane Zoko Lane   [v 7] 2180/12 B 5 13.9 42
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Zoko Lane Zoko Lane   [v 7] 2200/7 C 2 13.6 22
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-4 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 8] 2140/8 A 1 14.5 27
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1640/1 A 6 13.4 489
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-7 Danilo H.B. Danilo H.B.   [v 3] 2140/2 B 0 21.2g 207
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/7 D 0 13.3 665
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-3 Beachglade Beachglade   [s 3] 2140/9 D 0 20.2g 868
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/7 C 7 15.7 193
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-6 Beachglade Beachglade   [s 3] 2140/3 D 4 18.8 263
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 A Gogo Girl A Gogo Girl   [s 4] 2140/8 D 0 16.9 373
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-8 Levitation Levitation   [s 4] 2140/8 B 0 30
2019-08-15 2019-08-15 Åby-7 Skymaster Skymaster   [v 10] 2140/5 C 6 14.1 530
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1640/1 C 0 13.7 68
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 2140/2 C 6 16.2 178
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Zoko Lane Zoko Lane   [v 7] 2200/14 B 1 14.0 24
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Global Raceway Global Raceway   [v 8] 2140/6 D str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-2 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 1680/9 B 3 64
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-3 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 1680/10 D 5 14.9 80
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1680/7 C 1 15.7 206
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-1 Levitation Levitation   [s 4] 2140/7 D 4 16.9 134
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-4 Carozzo Carozzo   [v 4] 1640/8 C 1 12.9 122
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2640/3 D 6 15.6 1375
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Wine Lane Wine Lane   [s 4] 2140/2 D 1 15.8 276
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-6 Kashmir Zon Kashmir Zon   [v 4] 2140/9 D 0 19.9 303
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Gert Oleg Gert Oleg   [v 8] 2160/10 C 6 16.5 909
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 1640/3 A 6 13.7 147
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-2 Levitation Levitation   [s 4] 2140/4 B 2 17.8 92
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-1 Kashmir Zon Kashmir Zon   [v 4] 2140/9 D 0 22.0g 155
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/14 D 6 16.8 793
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 7] 2140/3 C 0 23.3 667
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 6] 2140/2 B 2 17.2 78
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/9 C 5 17.1 83
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Överste Scoop Överste Scoop   [v 10] 2140/10 D 5 18.2 531
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 Levitation Levitation   [s 4] 2140/12 D 6 18.0 62
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 2140/3 D str
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/7 B 5 14.8 180
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Dekanen K.* Dekanen K.*   [v 4] 2140/10 B 3 16.1 110
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/9 D 4 15.8g 597
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Överste Scoop Överste Scoop   [v 10] 2140/10 D 5 17.9 434
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/4 C 8 16.7 775
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/8 D 0 15.6 333
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 1640/11 D 3 14.0 178
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-4 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 2160/6 C 3 17.2 82
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-4 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2640/1 B 1 16.6 164
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-7 King Moneyfee King Moneyfee   [v 5] 2640/5 B 2 17.7 94
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-5 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2160/15 B 4 16.5 68
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-3 Grace River Grace River   [s 6] 2140/1 C 6 16.4 41
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-7 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 1640/9 D 0 19.4g 266
2020-11-15 2020-11-15 Åby-3 Cavidendron Cavidendron   [s 6] 2140/6 C 0 g 25
2020-11-15 2020-11-15 Åby-6 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/4 D 0 g 283
2020-10-15 2020-10-15 Åby-3 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/2 D 0 18.9 1343
2020-10-15 2020-10-15 Åby-8 Cavidendron Cavidendron   [s 6] 2160/6 D 0 17.4g 28
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-8 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 1640/6 A 2 11.1 18
2020-10-03 2020-10-03 Åby-2 Stoneface Stoneface   [v 10] 2140/12 D 0 18.4 106
2020-10-03 2020-10-03 Åby-3 Cavidendron Cavidendron   [s 6] 2140/8 D 0 84
2020-10-03 2020-10-03 Åby-4 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 9] 2140/12 A 3 14.1 32
2020-10-03 2020-10-03 Åby-9 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/11 D 5 18.1 151
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-5 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2140/5 C 4 15.4 124
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-11 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 2640/2 A 1 13.9 22
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-5 Erik K. Erik K.   [v 6] 2140/3 C 0 18.4 201
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-10 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 2140/12 A 1 12.6 97
2020-08-23 2020-08-23 Solvalla-6 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 2640/5 A 3 16.1g 15
2020-08-15 2020-08-15 Romme-2 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2140/1 C 0 g 76
2020-08-08 2020-08-08 Åby-5 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 2140/6 D 2 11.3 694
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-4 Gin T.at Last Gin T.at Last   [s 4] 2660/6 D 0 17.5g 1122
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-5 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 6] 2140/12 C 6 15.3 180
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-1 Danilo H.B. Danilo H.B.   [v 4] 2140/2 B 0 g 100
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-3 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2200/14 A 1 13.0 23
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2140/2 C 1 15.1 31
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-11 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 1640/2 B 0 11.5 122
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2160/5 D 4 17.4 242
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-7 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 6] 2660/9 B str
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-2 Måni Måni   [s 8] 2140/6 D 0 16.4 554
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-4 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2140/11 D 2 13.2 167
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-5 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 2140/1 C 2 12.4 145
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 It's Time It's Time   [v 6] 1640/8 D str
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2140/9 C 6 15.4 565
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-11 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 6] 2140/4 D 1 16.4 39
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Harri K. Harri K.   [v 8] 2160/5 C str
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-9 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 9] 1640/2 D 0 g 586
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-7 Levitation Levitation   [s 5] 2160/11 B 0 19.1g 627
2020-06-16 2020-06-16 Visby-5 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2120/3 C 6 18.4g 93
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Farlander Am Farlander Am   [v 5] 2140/8 A 1 15.4 33
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-1 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 6] 2140/9 D 3 16.7 244
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-5 Danilo H.B. Danilo H.B.   [v 4] 2140/2 B 0 19.5g 201
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-7 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/1 B 4 16.5 186
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-9 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 9] 1640/5 D 1 11.3 65
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-6 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2140/7 D 2 15.7 74
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-10 Harri K. Harri K.   [v 8] 2660/12 B 4 15.6 156
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-5 Harri K. Harri K.   [v 8] 2180/12 A 1 15.5 113
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-12 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 1640/12 D str
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Cavidendron Cavidendron   [s 6] 1609/1 C 0 g 174
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Harri K. Harri K.   [v 8] 2140/6 A 5 14.7 64
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/1 D 8 18.0 411
2020-04-29 2020-04-29 Åby-2 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2140/1 D 0 15.8 585
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-4 Harri K. Harri K.   [v 8] 2140/7 C 0 15.3 224
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2200/15 A 4 14.5 24
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 1640/11 C 5 15.4 130
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-2 Levitation Levitation   [s 5] 2140/1 B 0 18.9g 688
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-10 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2140/6 D 0 15.0 394
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-1 Harri K. Harri K.   [v 8] 2160/3 C 3 14.8 170
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Levitation Levitation   [s 5] 2140/2 D 0 g 395
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2140/1 B 1 13.7 68
2020-02-20 2020-02-20 Åby-7 Harri K. Harri K.   [v 8] 2660/13 A 5 17.9 72
2020-02-20 2020-02-20 Åby-10 Levitation Levitation   [s 5] 2140/8 C str
2020-02-12 2020-02-12 Åby-8 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 2140/8 C 0 14.6 88
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Panzarotti Panzarotti   [v 7] 1640/9 A 0 15.5 524
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2140/12 C 6 17.8 604
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 1640/4 B 6 12.9 55
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-3 Nikitita Nikitita   [s 7] 2660/9 B 4 17.6 409
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-10 Harri K. Harri K.   [v 8] 1640/11 A 4 13.7 181
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-9 Zoko Lane Zoko Lane   [v 8] 1640/8 B 6 13.2 384
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-7 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 5] 2640/3 B 0 15.2 223
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-8 Harri K. Harri K.   [v 9] 2160/6 B 3 15.0 62
2021-08-26 2021-08-26 Kalmar-9 Harri K. Harri K.   [v 9] 2140/12 D 5 13.7 601
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-4 Wild Jupp Wild Jupp   [v 7] 2140/1 C 6 16.4 289
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-4 Oliver Hall Oliver Hall   [v 6] 1609/1 D 4 11.6 1033
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-9 Don't be Shy Don't be Shy   [s 6] 1609/2 C 0 11.6 199
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-9 Rapide Frecel Rapide Frecel   [v 8] 2180/12 D 0 19.8g 428
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-3 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 5] 2160/14 A 4 15.8 28
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 7] 1609/7 D 0 14.9 761
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-9 Grace River Grace River   [s 7] 1609/2 C 1 14.3 49
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-8 Harri K. Harri K.   [v 9] 2160/12 C 0 14.9 594
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-4 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 5] 2660/8 B 1 15.6 57
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-1 Michelot Michelot   [v 3] 2140/4 C 0 15.8g 35
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-2 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 5] 2140/8 B 6 14.7 156
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-3 Harri K. Harri K.   [v 9] 2140/2 D 5 14.2 440
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-1 Eight Avenue Eight Avenue   [s 5] 2140/4 C 0 g 82
2021-07-01 2021-07-01 Åby-7 Oliver Hall Oliver Hall   [v 6] 2640/8 A 0 g 83
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-2 Michelot Michelot   [v 3] 2140/8 C 1 14.9 527
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-2 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 5] 2180/9 D 6 14.4 296
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-9 Grace River Grace River   [s 7] 2180/11 D 7 16.2 1243
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-5 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 6] 2160/11 D 0 18.6 1611
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-8 Don't be Shy Don't be Shy   [s 6] 2140/6 C 0 13.5 325
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-2 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/9 C 0 g 231
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/3 D 2 14.9 803
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-3 Grace River Grace River   [s 7] 2140/12 C 5 16.0 54
2021-05-13 2021-05-13 Åby-6 Grace River Grace River   [s 7] 2140/6 D 5 15.3 51
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-2 Cavidendron Cavidendron   [s 7] 2180/11 D 6 16.7 591
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-3 Prime Lane Prime Lane   [s 4] 2140/4 D str
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-6 Zoko Lane Zoko Lane   [v 9] 2140/8 A 1 14.2 20
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-5 Wild Jupp Wild Jupp   [v 7] 1640/1 D 4 15.3 61
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-8 Grace River Grace River   [s 7] 2140/11 D 0 15.8 695
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-2 Wild Jupp Wild Jupp   [v 7] 2140/5 B 2 16.1 162
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-3 Grace River Grace River   [s 7] 2140/7 D 0 370
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-6 Cavidendron Cavidendron   [s 7] 2140/1 D 0 g 1095
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-4 Sete Sete   [v 8] 1660/10 B str
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-5 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 6] 2640/10 D 0 18.8g 170
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-2 Filur Då Filur Då   [v 5] 2140/1 C 2 18.1 860
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-4 Grace River Grace River   [s 7] 2140/12 D 8 16.7 51
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Cavidendron Cavidendron   [s 7] 2160/9 C 0 18.8g 91ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se