V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-3 Windy Spring Windy Spring   [s 4] 2140/8 B

Nyheter för travkusk


Få hästar är startsnabbare än Disco Volante och han tog enkelt ledningen även om On Track Piraten utmanade första 200 meterna. Fa..


Få hästar är startsnabbare än Disco Volante och han tog enkelt ledningen även om On Track Piraten utmanade första 200 meterna. Favoriten Missle Hill hamnade som fyra i andraspår bakom On Track Piraten. Disco Volante höll ett bra tempo och 700 meter före mål attackerade On Track Piraten i tredjespår och i rygg följde Missle Hill. Ledaren ryckte in på upploppet och även om Missle Hill avslutade fort var Disco Volantes seger aldrig i fara.
Trea slutade 13-årige On Track Piraten som föll med flaggan i topp.
- Han är grym. Det var ju han som gjorde loppet, sade kusken Emilia Leo.
Disco Volante segrade på 1.10,3a/1640 meter.
V64-omgången bjöd inte på några större överraskningar och sex rätt betalade 6 664 kronor, fem rätt 118 kronor och fyra rätt kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Tävlingsdagen som dukas upp på Åby strax utanför Göteborg får det att vattnas i munnen på alla traventusiaster. Redan inn..


Tävlingsdagen som dukas upp på Åby strax utanför Göteborg får det att vattnas i munnen på alla traventusiaster. Redan innan V75® tar sin början ska derbyvinnaren Hail Mary och kallblodskungen Månlykke A.M. äntra banan. Och inom det stora streckspelat ska Paralympiatravet, Drottning Silvias Pokal, Konung Gustaf V:s Pokal och Lovely Godivas Minne avgöras. I pokalloppen hägrar ett förstapris på en miljon kronor och redan i V75-1 ska Nikita Sunrise spänna musklerna. I försöket spurtade hon in som tvåa bakom storfavoriten Eagle Eye Sherry från tredje par invändigt.
- Det var jätteroligt och jag är väldigt nöjd med att vara med i finalen. Det är väl ingen annan Bodenhäst som har kvalat in förut så det får väl ses som ganska stort, säger Roger Nilsson.

Identiska förutsättningar
Förutsättningarna i finalen är närmast identiska med de Nikita Sunrise hade i försöket. Hon startar på nytt från spår nio, i rygg på förhandsfavoriten Eagle Eye Sherry och med Ulf Ohlsson i sulkyn. Som senast ska hon även gå barfota runt om och med amerikansk vagn.
- Jag har inte pluggat på loppet någonting utan det är Ohlsson som sköter den biten. Jag ska bara ta mig ner och se till att hästen är så bra som möjligt. Hon har känts bra efter försöket. Jag har bara låtit henne vara glad och ha det bra.
Roger Nilsson och Nikita Sunrise påbörjade resan söderut tidigt på fredagsmorgonen. Efter övernattning hos Solvallatränaren Stefan Melander i Enköping avverkas de resterande 40 milen till Åby under lördagen.
- Hon är jättebra att resa med och för mig blir det lite semester när jag får sitt och hålla i ratten i några timmar, säger Roger Nilsson och skrattar.

Ola Johansson, Kanal 75


Åttaårige Maktehmark har tillhört den yppersta eliten under hela sin karriär. Som unghäst tampades han i de stora årgångs..


Åttaårige Maktehmark har tillhört den yppersta eliten under hela sin karriär. Som unghäst tampades han i de stora årgångsloppen och som femåring vann han bland annat Jubileumspokalen. 2019 tog han hem det finska storloppet St Michel och samma år fyllde han på med två tunga titlar i Sverige - Åby Stora Pris och Norrbottens Stora Pris (sedan Propulsion tagits bort ur resultatlistorna). Totalt under den säsongen tjänade Makethemark drygt 5,3 miljoner kronor.
Men fjolåret blev inte alls lika bra och han vann bara ett lopp och tjänade 600 000 kronor.
- Det var något som störde honom och han hittade aldrig riktigt formen, säger Petri Salmela.
I år har Makethemark startat en gång och slutade oplacerad.
- Han var inte alls bra och tappade all luft. Efter det har han ägnat sig åt avel och nu får han syssla med det maj månad ut, säger Salmela.
Efter avslutat avelsarbete är det tänkt att Makethemark ska tävla igen.
- Vi gör ett försök till. Hästen känns jättefin och har mer att ge.
Någon planerad start ligger inte i Salmelas kristallkula.
- Ne, vi tränar på och sedan får vi se hur han känns, vi tar en dag i taget.

Joakim Brundin, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Hail Mary startar i ett femåringslopp med 250 000 kronor i förstapris i, tillika V4-3. Robert Berghs derbyvinnare har innerspår bakom startbile..


Hail Mary startar i ett femåringslopp med 250 000 kronor i förstapris i, tillika V4-3. Robert Berghs derbyvinnare har innerspår bakom startbilen och Bergh berättar att hästen har tagit årsdebuten på bästa sätt. Han har heller inte stängt dörren helt för Elitloppet.
– Hail Mary (V4-3) ser bra ut och har gått framåt med loppet som han fick i Boden. Det var verkligen speciella förutsättningar med snöstorm och en lång resa med trafikstopp på vägen. Men han gjorde det han skulle och det känns att han har gått framåt med loppet, säger Robert Bergh om stjärnan som har tagit 18 segrar på 21 starter och sprungit in drygt 7,3 miljoner kronor.
– Jag förväntar mig att han ska vara lite spänstigare nu och lite rappare. Sedan har han fortfarande en bit kvar till den absoluta toppformen. Men man får nypa av lopp för lopp nu och av träningen att döma känns det som att han har lyft sig och sedan får vi se i loppet på lördag om han har gjort det.
Snacket om Elitloppet finns där ständigt, vad känner du för det?
– Jag har en liten öppning kvar och så får vi se. Vi måste följa hans formkurva och se hur han fortsätter att utvecklas. Innerspår bakom bilen nu och han lär väl inte vara lika explosiv från början som i höstas när han vann Derbyt. Men jag är nöjd med hästen och det ska bli kul att starta igen, säger Bergh.

”När vi åker så här långt vill jag vinna”
Även det fantastiska kallblodet Månlykke A.M. visar upp sig innan V75 och kommer att starta i V4-2 från 20 meters tillägg för Gunnar Melander. Hästen har varit rent lysande vid årets tre raka segrar och det hörs på Gunnar Melander hur nöjd han är med sin stjärna.
– Månlykke A.M. (V4-2) känns bara bra och är pigg och glad. Jag tycker faktiskt att han känns ännu bättre nu efter de här loppen som han har gjort. Framförallt så har hästen känts smidigare på något vis och nu har vi ju sommarträning så att man kan tränar lite mer smidighetsträning. Han känns jättefin, säger Gunnar Melander.
– Hästen har ju gjort kanonlopp hela tiden och har faktiskt överraskat mig lite att han har varit så bra. Men jag vet ju att han har en hög grundkapacitet och det är fantastiskt att han har kunnat utvecklats så här. Nu är det 20 meters tillägg på några bra hästar och lång resa men det är klart att jag måste tro på en bra chans ändå. Han är lugn och har klarat av en resa bra till Norge som unghäst. När vi åker så här långt så vill jag ju vinna, säger Gunnar som räknar med mellan sju till åtta timmars resväg från Bollnäs.
– Vi startar resan på fredag och så åker vi hem på söndag. Det får bli som en liten utflykt. Jag håller ju på med det är på övertid och har haft förmånen att få ha tränat många bra hästar genom åren. Men jag tycker att det är så roligt och det är väldigt kul att ha fått fram ännu en så här pass fin häst igen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Double Exposure har varit ett stående inslag under elitloppshelgen på Solvalla sedan hon kom till Sverige från USA och gick i träning hos..


Double Exposure har varit ett stående inslag under elitloppshelgen på Solvalla sedan hon kom till Sverige från USA och gick i träning hos Daniel Redén. Som femåring vann hon 2018 stoeliten och det gjorde hon även i fjol. Året däremellan var hon med i Elitloppet men slogs ut i försöket. I år kan hon få en ny chans. När hon på onsdagen gör sin första start på 7,5 månader ligger, utöver segerchecken på 100 000 kronor, en elitloppsbiljett i potten och när startlistan spikades på torsdagen drog hon spår tre bakom startbilen.

Startlista
Vägen till Elitloppet – Meadow Roads lopp
1 640 meter autostart

1. Heavy Sound – Kenneth Haugstad
2. Bill’s Man – Erik Adielsson
3. Double Exposure – Örjan Kihlström
4. Golden Tricks – Ulf Ohlsson
5. Classichap – Åsbjörn Tengsareid
6. Hazard Boko – Per Lennartsson
7. Forfantone Am – Torbjörn Jansson
8. Seismic Wave – Claes Sjöström
9. Chestnut Hill – Stefan Melander
10. Racing Brodda – Rikard N Skoglund
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


 Det är V75 även på söndag den är veckan och den omgången avgörs på Vermo-banan i Helsingfors. Det finska storlo..


 Det är V75 även på söndag den är veckan och den omgången avgörs på Vermo-banan i Helsingfors. Det finska storloppet Finlandia-Ajo är den stora höjdpunkten där vinnaren erhåller 1,1 miljoner kronor samt en plats i Elitloppet. Sprinterloppet körs över distansen 1620 meter med autostart och avslutar V75. En av förhandsfavoriterna är Milliondollarryme som efter andraplatsen i årsdebuten följde upp med en övertygande seger i starten efter. Den svarta och snart femfaldige miljonären visade upp en startsnabbhet som han inte visat många gånger tidigare. Stjärnhästen blixtrade till ledningen och vann enkelt på tiden 1.10,7.
– Milliondollarrhyme (V75-7) var riktigt fin senast och det fanns en hel del sparat i honom över mål. Han har verkligen utvecklat startsnabbheten och varit riktigt rapp från början i båda loppen i år. Den fanns inte där i fjol och då hade han sina problem, säger Fredrik B Larsson.
– Hästen känns bättre på alla vis i år gentemot förra året. Då var det faktiskt inte många lopp som jag nöjd med honom. Det var först i slutet av säsongen som det verkligen var den rätta Milliondollarrhyme. Det var i SM samt i loppen han gjorde i Frankrike.
– Under vinterträningen har han också känts starkare och starkare och även efter de här två loppen som han har gjort i år. Han känns bara finare och ännu bättre så det är en positiv trend över honom just nu.

”Känns given i Elitloppet om han fortsätter vara bra”
Milliondollarrhyme blev Svensk Mästare för två år sedan och och tvåa i fjol bakom Very Kronos. Han gjorde även tre starter på Vincennes där det blev seger direkt i debuten på fransk mark.
– Han var i ordning i alla tre loppen som han gjorde i Frankrike. Men i ett av dem satt han fast med allt sparat och i det tredje så blev det för tufft med tredjespår nästan hela vägen.
Din häst har varit med i Elitloppet två gånger och slutat fyra båda gångerna. Är du förvånad att du inte har fått någon inbjudan i år efter segern på 1.10,7 senast?
– Nej, det har jag inte tänkt på. Jag tror så här att om han fortsätter att vara bra så kommer han att få en plats. Då tycker jag att hästen känns given, menar Fredrik.

”Tror att han segerstrider”
I söndagens Finlandia-Ajo kan Milliondollarrhyme fixa den platsen själv genom att vara först i mål i det finska storloppet. Han har spår fem bakom startbilen och körs av tränare Larsson själv.
– Spåret är bra och motståndet är tufft, precis som det ska vara i sådana här stora lopp. Han måste löpa på topp men om han gör det så tror jag att han segerstrider. Han känns formstark i träningen och känslan är att hästen kommer att göra ett bra lopp.
– Han reser med båten över på fredag kväll och vi gör inga ändringar i balans och utrustning. Han kommer att gå precis som senast, säger Fredrik B Larsson.

Finlandia-Ajo 2021
1620 meter autostart

Häst – Kusk
1) Zarenne Fas – Santtu Raitala
2) Ubertino Grif – Hannu Torvinen
3) Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro
4) Le Gros Bill – Antti Teivainen
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Hickothepooh – Vidar Hop
7) Dear Friend – Johan Untersteiner
8) Click Bait – STRUKEN
9) Grainfield Aiden – Hannu Korpi
10) Next Direction – Iikka Nurmonen

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Romme-8 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 4] 2140/10 0 31.9g 595
2015-12-05 2015-12-05 Romme-12 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 4] 2140/1 7 31.9g 386
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-2 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 7] 2140/2 0 19.2 2188
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 7] 2140/3 0 17.7 340
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-8 Nils Hector Nils Hector   [v 9] 2160/5 6 32.9 284
2015-10-04 2015-10-04 Romme-10 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 4] 2140/1 4 29.0 157
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-7 Mattis Mattis   [h 4] 2160/11 A 0 g 169
2016-12-22 2016-12-22 Romme-7 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/8 D 0 19.1 1177
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Mattis Mattis   [h 4] 1640/2 D 3 33.4 777
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-4 Mattis Mattis   [h 4] 2160/4 D 8 39.2g 1009
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 1640/2 C 5 16.7 570
2016-11-24 2016-11-24 Romme-10 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2160/13 D 0 19.9 382
2016-11-24 2016-11-24 Romme-5 Mattis Mattis   [h 4] 2140/5 D 7 36.4g 435
2016-11-12 2016-11-12 Romme-11 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/2 C 4 19.3 122
2016-11-12 2016-11-12 Romme-3 Poppins Poppins   [s 9] 2140/5 D 0 17.3 456
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Mattis Mattis   [h 4] 2140/3 D 5 36.3g 183
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/1 C 5 18.6 334
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/2 C 0 g 160
2016-09-02 2016-09-02 Romme-1 Mattis Mattis   [h 4] 2140/2 D 0 38.3 233
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-7 Leonas Kilroy Leonas Kilroy   [v 8] 2140/6 D 0 18.2 742
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-9 Aviator Aviator   [v 6] 2140/5 D 3 18.4 459
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-8 Mattis Mattis   [h 4] 2140/3 D 0 g 357
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/4 D 0 18.1 490
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-10 Aviator Aviator   [v 6] 2140/1 D 8 19.6g 289
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-1 Mattis Mattis   [h 4] 2140/2 D str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Leonas Kilroy Leonas Kilroy   [v 8] 1640/6 D 4 17.0 506
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Mattis Mattis   [h 4] 2140/7 D 0 37.8g 481
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 5] 1609/4 C 0 27.8 74
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/4 D 6 17.7g 371
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2160/5 D 0 g 230
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 5] 1640/4 A 1 29.3 38
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-1 Mattis Mattis   [h 4] 1640/4 D 6 36.2 1189
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-1 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/3 B 5 16.5 56
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-7 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 5] 2140/5 D 4 28.2 469
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Aviator Aviator   [v 6] 1640/12 D 7 18.5 316
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-5 Aviator Aviator   [v 6] 2140/3 D 5 18.6 201
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/1 D 2 18.0 201
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 5] 2640/4 D 3 29.9 710
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 5] 2140/5 C 0 31.7g 776
2016-03-18 2016-03-18 Romme-6 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/9 D 0 17.3 1019
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2160/11 C 0 g 1152
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 4] 2140/3 C 0 19.5g 745
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-2 Delta Light Delta Light   [s 4] 2160/11 C 0 20.8 959
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-3 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 1640/6 D 0 18.2g 474
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Delta Light Delta Light   [s 4] 2140/2 D 0 19.0 376
2017-11-18 2017-11-18 Forus-7 Summerside* Summerside*   [v 6] 2040/7 D 0 339
2017-10-20 2017-10-20 Romme-3 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/5 D 5 17.3 346
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 9] 1640/8 D 0 32.9 73
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/3 D 5 17.1 772
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/4 C 0 20.7 136
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Mattis Mattis   [v 5] 2140/3 D 0 36.6g 639
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/5 C 3 16.5 124
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2160/10 D 0 18.4 435
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 1640/4 C 2 17.3 375
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-1 Mattis Mattis   [v 5] 1660/6 D 0 g 230
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-2 Mattis Mattis   [v 5] 2080/8 D 5 35.8 261
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2100/3 D 0 18.1 220
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 6] 2100/5 B 6 30.7 61
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-2 Mattis Mattis   [v 5] 2140/4 C 0 37.1 488
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Mattis Mattis   [v 5] 1640/4 D 3 34.9 194
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2640/5 D 0 19.5 159
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/1 C 0 g 66
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-5 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 6] 2140/3 C 8 29.4 871
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 6] 1640/10 D 0 29.6g 558
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/10 C 2 18.9 130
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 6] 2160/6 C 5 29.7 161
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/4 D 3 17.4 422
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-7 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/9 D 7 21.8g 226
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-7 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 6] 2160/2 C 5 32.5 67
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 2140/12 D str
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-4 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 1640/3 D 6 18.0 197
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Mattis Mattis   [h 5] 2140/4 C 7 36.8 232
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 6] 2160/8 C str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Mattis Mattis   [h 5] 1640/4 C 0 g 563
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 5] 1640/4 D 0 g 714
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 2140/1 D 3 20.3 689
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 7] 1640/2 B 1 29.9 49
2018-12-07 2018-12-07 Romme-8 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 7] 1640/11 A 0 30.1g 109
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-10 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 1640/9 D 5 17.7 568
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 2140/12 C 8 18.3 152
2018-11-09 2018-11-09 Romme-5 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 7] 1640/3 A 1 28.2 20
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Herr Jäger Herr Jäger   [v 9] 2140/10 D 0 19.9 961
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-9 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 1640/11 D str
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 2140/7 C 0 g 179
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Herr Jäger Herr Jäger   [v 9] 2140/5 D 0 g 1409
2018-10-19 2018-10-19 Romme-1 Duke Nukem Duke Nukem   [v 5] 2140/8 C 5 16.6 50
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 7] 1640/1 C 2 26.5 376
2018-10-07 2018-10-07 Forus-7 Cecilia I. Velur* Cecilia I. Velur*   [s 4] 2040/1 D 0 626
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-2 Rutbo Berra Rutbo Berra   [h 3] 2140/4 C 5 34.4 265
2018-10-04 2018-10-04 Romme-8 Herr Jäger Herr Jäger   [v 9] 1640/4 D 0 g 343
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 2160/10 A 4 18.8 320
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-4 Leofaks Leofaks   [v 10] 2160/9 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 2140/3 B 0 18.4 375
2018-08-02 2018-08-02 Visby-3 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 7] 2140/7 C 5 30.1g 167
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 2140/7 B 7 18.2 286
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-8 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 7] 2140/4 C 0 33.2g 258
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 1640/8 C 0 g 285
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-10 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 1640/2 C 5 16.2 1089
2018-01-26 2018-01-26 Romme-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 6] 2140/3 B str
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Happy Light Happy Light   [v 7] 2140/2 D 0 19.6 1876
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Delta Light Delta Light   [s 6] 2140/7 D 0 721
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-1 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 1640/3 C 2 26.9 26
2019-11-08 2019-11-08 Romme-7 Delta Light Delta Light   [s 6] 2140/8 D 0 20.7 945
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 1640/3 C 0 26.6g 38
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-1 Delta Light Delta Light   [s 6] 2140/4 D 0 20.3 256
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-9 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 10] 2140/3 D 0 18.7 278
2019-09-30 2019-09-30 Romme-1 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 1640/11 B 3 26.4g 62
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 1640/6 D 4 18.0 235
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 H.C.Madness H.C.Madness   [v 10] 2140/12 D 6 16.5 446
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-3 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 2140/11 A 2 27.3 58
2019-09-02 2019-09-02 Romme-2 H.C.Madness H.C.Madness   [v 10] 2140/6 C 0 19.2g 516
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 2140/3 A 4 27.3g 24
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 1640/10 A 1 24.5 157
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 H.C.Madness H.C.Madness   [v 10] 2140/1 D 3 18.3 797
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 10] 2140/10 D 7 17.4 1011
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 2140/5 A 4 28.0g 38
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-9 King Creole King Creole   [v 9] 2140/7 B 0 g 151
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-10 H.C.Madness H.C.Madness   [v 10] 2140/5 B 0 18.8 73
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-3 Ella Pace Ella Pace   [s 5] 2140/12 A 2 16.7 130
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-9 H.C.Madness H.C.Madness   [v 10] 2140/6 C 0 g 702
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/10 D 6 18.3 613
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 1609/2 D 8 22.8g 726
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-8 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 2140/3 D 8 16.8 296
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 2140/5 D 2 27.0g 91
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 1640/7 D 1 28.3 175
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-7 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 2140/2 D 3 18.6 242
2019-02-10 2019-02-10 Romme-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 2140/1 D 0 20.2 271
2019-02-10 2019-02-10 Romme-6 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 1640/2 A 0 g 60
2019-01-06 2019-01-06 Romme-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 8] 1640/3 C 0 30.1g 66
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 2140/3 D 0 22.3 808
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 9] 1640/3 C 1 26.8 40
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Windy Spring Windy Spring   [s 3] 2140/4 C 0 20.1 273
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-3 Windy Spring Windy Spring   [s 3] 2140/2 C 0 17.5 422
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-5 Windy Spring Windy Spring   [s 3] 2140/1 C 2 17.5 47
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-4 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 9] 2140/2 B 0 25.9 112
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-5 Windy Spring Windy Spring   [s 3] 1640/1 C 1 18.5 117
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 King Creole King Creole   [v 10] 2140/11 A 0 16.9 197
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Topover Topover   [v 9] 2140/11 B 7 16.7 116
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/4 D 6 18.2 678
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-3 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/2 C 3 16.9 119
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Triton Pride Triton Pride   [h 6] 2160/10 D 0 18.4 675
2020-05-19 2020-05-19 Romme-4 King Creole King Creole   [v 10] 2140/8 D 0 16.7 556
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-8 King Creole King Creole   [v 10] 2140/5 C 2 15.9 76
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 King Creole King Creole   [v 10] 2140/7 D 2 16.4 102
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-10 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 9] 1640/1 A 5 26.8 44
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 King Creole King Creole   [v 10] 2140/6 C 0 17.9 237
2020-03-03 2020-03-03 Romme-5 King Creole King Creole   [v 10] 2140/11 D 8 17.0 309
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-3 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 9] 1640/5 D 1 25.0 239
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-6 King Creole King Creole   [v 10] 2140/7 D str
2020-02-08 2020-02-08 Romme-8 King Creole King Creole   [v 10] 2140/8 B 3 18.9g 129
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Moons Gold River Moons Gold River   [s 9] 2160/6 D 0 23.4 568
2021-05-06 2021-05-06 Romme-5 Pride Knight Pride Knight   [v 8] 2140/1 D 0 18.6 1191
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-6 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 10] 1660/12 D 0 29.6g 325
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-5 Windy Spring Windy Spring   [s 4] 2140/7 B 0 g 651
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-7 Windy Spring Windy Spring   [s 4] 2160/15 A 4 18.0 235
2021-03-12 2021-03-12 Romme-1 Windy Spring Windy Spring   [s 4] 2160/13 B 0 g 619ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se