V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-3 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2640/1 B

Nyheter för travkusk


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-1 Scary Montreal Scary Montreal   [v 2] 2140/5 6 22.4 315
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Pied Dore Pied Dore   [s 6] 2140/6 4 17.2 378
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-2 Citygirl In Citygirl In   [s 4] 2100/7 0 20.7g 309
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-3 Fideli Star Fideli Star   [s 4] 2160/10 str
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Citygirl In Citygirl In   [s 4] 2140/5 str
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-9 San Montreal San Montreal   [v 4] 2100/9 D 3 15.1 490
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-8 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/8 D 0 21.3 348
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-1 San Montreal San Montreal   [v 4] 2160/15 A 2 18.5 91
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 San Montreal San Montreal   [v 4] 1640/5 B 3 16.5 53
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 San Montreal San Montreal   [v 4] 2140/2 D 4 16.7 294
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-3 Pied Dore Pied Dore   [s 7] 2100/9 C 0 17.5 383
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-7 San Montreal San Montreal   [v 4] 2140/4 B 3 16.0 24
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Fideli Star Fideli Star   [s 5] 2160/9 A 0 g 189
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 San Montreal San Montreal   [v 4] 2140/2 D 1 16.8 48
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 San Montreal San Montreal   [v 4] 2140/5 B 3 16.1 20
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 San Montreal San Montreal   [v 4] 2140/5 C 1 17.4 82
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Kung Keno Kung Keno   [v 9] 2140/1 D 0 17.6 424
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Fröken Edel Fröken Edel   [s 7] 2140/2 C str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Italian Job Italian Job   [v 7] 2140/6 B 3 16.3 120
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Jasmine Coger Jasmine Coger   [s 5] 2140/11 C 1 15.8 384
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-6 Senorita Edel Senorita Edel   [s 5] 2140/6 C 1 17.5 81
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-3 Poco Loco Eagle Poco Loco Eagle   [s 10] 1640/5 D 3 14.7 315
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Jasmine Coger Jasmine Coger   [s 5] 2140/7 C str
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Jasmine Coger Jasmine Coger   [s 5] 1640/11 D 0 14.7 421
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-7 Ester Joy Ester Joy   [s 5] 2140/2 D 4 50
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-2 Belle in Bloom Belle in Bloom   [s 9] 1640/9 D 0 14.8 1602
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Pied Dore Pied Dore   [s 7] 2140/4 C 8 16.5 620
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Spin Star Spin Star   [s 5] 2140/3 D 0 20.5g 486
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-6 Pied Dore Pied Dore   [s 7] 2660/9 D 0 16.9 764
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-4 Wollafur Wollafur   [v 5] 2140/2 A 1 16.1 50
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 National Day National Day   [v 7] 2160/8 D 0 19.9 359
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-7 Pied Dore Pied Dore   [s 7] 2160/10 A 6 17.5 531
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-4 Pied Dore Pied Dore   [s 7] 2660/12 C 0 g 533
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-3 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2140/9 C 0 17.9 143
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/2 C 1 14.5 108
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-8 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 4] 2140/8 D 7 17.4 756
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/4 C 1 13.6 20
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-9 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/4 B 1 13.9 45
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/6 C 0 13.5 94
2017-09-06 2017-09-06 Åby-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/4 B 1 13.8 22
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-4 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 5] 2640/12 C str
2017-08-19 2017-08-19 Romme-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 1640/2 C 0 12.5 62
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 San Montreal San Montreal   [v 5] 2100/2 C 0 15.2 94
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-6 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 1609/8 B 1 12.8 35
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-2 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 1640/3 C 0 15.5 233
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-12 San Montreal San Montreal   [v 5] 2160/11 A 0
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-6 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2609/9 A 2 15.0 19
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-1 Gidde Gidde   [v 12] 2680/12 D 4 17.9 190
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/8 B 5 13.6 114
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 San Montreal San Montreal   [v 5] 2100/3 D 2 14.5 89
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 In Other Words In Other Words   [v 6] 2140/3 A 8 18.6 58
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-5 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 9] 2640/7 D 8 18.9g 248
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/4 A 3 13.2 34
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/7 A 1 13.9 109
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-9 First Diamond First Diamond   [s 4] 2160/13 A 6 15.2 376
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 1609/7 A 7 12.8 70
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2160/6 B 1 14.2 35
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-6 Max Pro Max Pro   [v 7] 2140/5 D 0 15.7 289
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 White Bobbysock White Bobbysock   [v 6] 2140/1 C 0 15.9 140
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/5 C 3 14.7 35
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-6 Kalle Kula Kalle Kula   [v 8] 2140/2 C 7 18.0 106
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/7 C 1 16.4 61
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 3] 2140/8 D 1 18.7 23
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-8 San Montreal San Montreal   [v 5] 2160/7 B 0 16.5 102
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Nimbus Tilly Nimbus Tilly   [v 7] 2640/7 D 8 18.3 256
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 San Montreal San Montreal   [v 5] 2140/9 C 4 17.1 115
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/2 A 0 14.5 22
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-7 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2100/3 B 1 13.4 27
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Tokio Hotel Hall Tokio Hotel Hall   [h 8] 2160/8 C 0 21.6 318
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/4 B 0 12.3 140
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-9 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/11 B 5 12.8 102
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-8 Chickaizie Ize Chickaizie Ize   [v 10] 2180/13 C 0 g 407
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Patriot Face Patriot Face   [v 6] 2140/3 D 0 16.5 92
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Zack de Castella Zack de Castella   [v 9] 2140/5 D 8 149
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Tee Off Tee Off   [s 6] 2140/12 D 0 20.1g 444
2018-09-26 2018-09-26 Åby-4 Sultan C.N. Sultan C.N.   [v 9] 2140/9 D 0 14.5 212
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-7 Jula Massive Jula Massive   [v 4] 2140/1 D 0 g 128
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-9 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2640/12 A 0 13.9 35
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Super Grabben Super Grabben   [v 5] 2140/8 C 0 16.0 112
2018-08-11 2018-08-11 Åby-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/2 B 7 12.8 71
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 1609/2 B 2 12.7 32
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/6 A 4 11.7 46
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Prince on Fire Prince on Fire   [v 6] 2140/9 C 0 17.2 100
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/4 A 4 12.7 30
2018-05-12 2018-05-12 Åby-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/2 B 5 11.5 61
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2640/3 C 0 17.9g 194
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-7 Caddie Jo Caddie Jo   [v 7] 2640/2 C 5 15.9 143
2018-04-27 2018-04-27 Åby-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2140/3 D 1 12.7 42
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-10 In Other Words In Other Words   [v 7] 2140/3 B 4 20.1 64
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-2 In Other Words In Other Words   [v 7] 2160/8 B 6 17.7 674
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-9 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 4] 2100/2 B 1 14.7 26
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 2640/3 D 5 18.3 434
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-1 Honey Chipotle Honey Chipotle   [s 7] 2160/6 B 8 20.6 141
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-8 Gloria B.J. Gloria B.J.   [s 5] 2140/2 C 6 18.5g 156
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-9 Hot Carrot Hot Carrot   [s 8] 2140/1 D 7 18.4 229
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Tire Bouchon Tire Bouchon   [v 8] 2140/10 C 7 21.4 263
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-1 Scary Montreal Scary Montreal   [v 6] 2100/12 B 1 17.5 22
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-1 Scary Montreal Scary Montreal   [v 6] 2140/1 B 1 17.8 27
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-7 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 1640/3 D 0 12.4 89
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-4 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 2640/5 C 3 14.3 66
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-7 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 1640/7 D 6 11.3 117
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-5 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 6] 2160/8 A 1 15.7 34
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-6 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 1640/9 C 1 11.5 26
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-4 To the Moon Face To the Moon Face   [s 4] 2140/1 C 4 16.0 26
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 2140/5 A 3 14.4 15
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-6 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 2100/8 C 1 13.1 49
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/2 C 0 g 111
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 1640/9 D 4 10.9 469
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-4 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 2180/11 B 3 13.1 13
2019-08-15 2019-08-15 Åby-7 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/7 C 1 13.9 32
2019-07-10 2019-07-10 Visby-6 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 2120/1 D 5 12.0 94
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-9 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 2080/3 C 3 12.7 23
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-6 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 2140/6 C 5 12.6 149
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 2640/2 C 4 13.4 160
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-5 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 1640/10 B 0 g 304
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 1609/3 D 6 10.5 392
2019-05-16 2019-05-16 Åby-5 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/1 D 5 16.4 508
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-7 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 1609/10 B 4 11.1 83
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 5] 1640/2 C 5 10.5 194
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-8 Jula Hamron Jula Hamron   [v 8] 2160/12 D 5 16.8 1329
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-7 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 4] 2640/3 D 0 g 328
2019-03-14 2019-03-14 Åby-10 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 5] 2140/9 D 8 17.2 151
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-5 Andy Pandy Andy Pandy   [v 8] 2160/11 C 7 17.5 158
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Fancy Nancy Fancy Nancy   [s 6] 2100/5 A str
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2140/8 C str
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 O.M.Gemma O.M.Gemma   [s 4] 2140/10 C str
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2140/6 D 0 11.8 434
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-10 One to Win One to Win   [v 5] 2160/6 D 2 17.4 61
2020-11-14 2020-11-14 Romme-7 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2640/11 C 5 14.2 211
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-3 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 6] 2140/7 D 5 17.1 601
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2140/7 D 3 11.8 583
2020-11-05 2020-11-05 Åby-10 Eli Manning Eli Manning   [v 7] 2160/9 D 5 16.6 331
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-3 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 4] 2140/2 C 1 18.2 42
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2100/6 D 0 15.0g 251
2020-10-22 2020-10-22 Åby-10 Glimma Blixten Glimma Blixten   [v 5] 2140/10 C 5 15.4 320
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-7 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 1609/2 D 3 11.5 77
2020-10-03 2020-10-03 Åby-5 Arcipelago Jet Arcipelago Jet   [v 4] 2140/1 C 5 18.0 57
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-3 Gino Gino   [s 5] 1640/12 B 4 15.2 76
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-6 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2160/5 B 0 17.9 151
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-7 Kom Leia Kom Leia   [s 7] 2140/9 C 3 14.9 392
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 1640/10 D 0 13.5 315
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-2 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2140/5 C 0 19.9g 57
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-9 North Star Navi North Star Navi   [v 5] 2140/1 C 2 31
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-11 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 3180/11 C str
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2640/1 C 1 13.1 29
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-10 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2140/1 D 6 11.7 202
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-4 Lucifer Lane Lucifer Lane   [h 6] 2140/3 C 1 14.6 14
2020-03-05 2020-03-05 Åby-10 Åskar Hebre Åskar Hebre   [v 6] 2160/7 C str
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Gino Gino   [s 5] 2140/1 D 3 19.5 137
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-7 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2140/10 A 0 g 65
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-4 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 7] 2100/1 B 4 14.2 337
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-6 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2160/12 B 6 16.2 62
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-11 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/2 D 4 17.9 63
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-5 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2140/13 A 0 g 176
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Glimma Blixten Glimma Blixten   [v 5] 2160/11 A 0 g 97
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-4 Dancing Vilma Dancing Vilma   [s 8] 1609/8 D 0 15.5 675
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-6 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 7] 2640/3 C 6 17.2 86
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-7 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2100/6 C 1 16.3 41
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-10 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/1 D 5 18.6 64
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-3 Glimma Prinsen Glimma Prinsen   [v 7] 2140/2 B 3 18.7 72
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/1 D 1 20.3 38
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-3 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2100/12 D 2 16.8 27
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 7] 2100/1 B 3 15.7g 176
2021-01-20 2021-01-20 Åby-6 Supermede Supermede   [v 13] 2140/2 D 0 19.8 3457ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se