V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 Frodo Vip Frodo Vip   [h 5] 2680/14 5 17.0 595
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 7] 2100/7 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Frodo Vip Frodo Vip   [h 5] 2140/12 0 g 237
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-9 Toujours Vif Toujours Vif   [v 5] 1640/11 0 16.5 310
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-8 Magnificent Action Magnificent Action   [s 6] 2140/5 6 17.4 156
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Frodo Vip Frodo Vip   [h 5] 2140/7 4 17.1 33
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-3 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2140/7 0 15.9 133
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 7] 2140/6 3 15.1 734
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-10 King of Pop King of Pop   [v 6] 2640/6 0 18.8 688
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Narnia Vip Narnia Vip   [s 7] 2140/3 0 19.1 120
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2160/9 0
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Narnia Vip Narnia Vip   [s 7] 2660/12 0 16.3 1805
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-2 Toujours Vif Toujours Vif   [v 5] 2140/1 5 15.0 103
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 Star Cross Star Cross   [v 8] 2640/4 B str
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/12 B str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 6] 2140/10 C 1 17.2 239
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/4 D 0 15.9 41
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2160/10 B 6 17.1 345
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-7 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 1640/12 D 8 16.3 627
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 2140/8 C 1 16.3 49
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-5 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/1 D 6 18.3 232
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-2 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/7 C 2 16.4 351
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/4 D 0 17.2 336
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-9 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 1640/2 D 8 14.0 629
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/9 D 3 14.5 50
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/1 D 0 17.6 239
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-1 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/8 B 3 19.3 63
2016-09-30 2016-09-30 Romme-9 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 4] 2140/7 C 7 17.0 49
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 2140/12 D 0 16.0 155
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-10 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/4 D 2 14.9 162
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-3 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/3 D 2 18.8 95
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-8 National Day National Day   [v 7] 2140/9 C 8 17.3 374
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/2 D 8 17.4g 262
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 2100/11 D 2 15.2 321
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 2140/13 B 0 16.4 112
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/7 C 0 g 176
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Easy Cross Easy Cross   [v 6] 2140/9 C 0 g 136
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2180/15 B 8 16.4 260
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2160/12 D 7 16.1 1194
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/1 D 7 18.6 197
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/7 C 3 18.8 223
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 6] 2140/15 A str
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/2 D 0 16.5 1553
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/7 D 6 16.5 257
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-1 The Pac Man The Pac Man   [v 6] 2140/5 B 5 20.6 620
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Easy Cross Easy Cross   [v 6] 2640/1 D 3 16.3 1257
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 1640/8 D 6 13.8 2539
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Vendero Tutto Vendero Tutto   [s 5] 2140/3 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/9 C 0 384
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/11 D str
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-10 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/2 D 8 15.8 484
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Cathedral Cathedral   [s 3] 2160/3 C 5 17.5 64
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 1640/11 C 0 17.6g 83
2016-05-13 2016-05-13 Romme-4 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/12 D 7 17.7 1477
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/5 C 0 g 347
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-7 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 2140/3 C 1 14.5 140
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/14 B 7 17.1 357
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-5 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 8] 2140/2 B 0 g 343
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-4 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/7 D 0 16.7 782
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-8 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 2140/13 D 0 g 692
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 2140/8 A 1 18.2 262
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-10 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/5 D 0 17.7g 1050
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/4 D 8 18.0 351
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 2140/7 D 0 16.2 1380
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-9 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/5 B 7 16.3 1871
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 2640/4 D str
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-8 Frodo Vip Frodo Vip   [h 6] 3160/10 D 0 975
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-5 Narnia Vip Narnia Vip   [s 8] 2140/11 D 0 15.5 996
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-4 Issiah Issiah   [h 3] 2140/7 C 0 18.2 270
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Frodo Vip Frodo Vip   [h 7] 2140/13 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-8 Issiah Issiah   [h 3] 1640/5 D 1 14.1 235
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2100/3 C 5 20.0 142
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-7 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2640/5 C 8 16.7 127
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-5 Issiah Issiah   [h 3] 2140/11 D 0 16.9 891
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 2160/10 D 5 17.5 649
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-8 M.T.I'measygoing M.T.I'measygoing   [s 7] 2640/12 C 5 16.9 330
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-4 Frodo Vip Frodo Vip   [h 7] 2140/13 C 0 17.8g 220
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-4 M.T.I'measygoing M.T.I'measygoing   [s 7] 2140/7 D 0 18.6 1736
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-3 Issiah Issiah   [h 3] 2140/2 D 4 15.9 420
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-8 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 2100/3 D 8 17.2g 467
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 M.T.I'measygoing M.T.I'measygoing   [s 7] 1640/5 C 0 14.3 283
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Issiah Issiah   [h 3] 2160/14 A 2 17.8 184
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 2160/15 C 8 18.4g 604
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Frodo Vip Frodo Vip   [h 7] 2140/13 A 6 17.2 113
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 2140/5 D 0 g 197
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-3 Issiah Issiah   [h 3] 2140/3 C 2 17.3 45
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-6 John K. John K.   [v 4] 2140/9 C 2 17.0 112
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-6 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 2100/2 D 0 16.9 997
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-3 Issiah Issiah   [h 3] 2140/9 D 4 17.3 284
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2140/10 B 0 19.6 119
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 2160/15 D 0 g 430
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2140/6 C 0 17.9 445
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 1640/7 D 0 g 56
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Frodo Vip Frodo Vip   [h 7] 2140/9 B str
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 5] 2140/4 C 2 16.2 72
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-8 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2140/7 D 7 16.5g 905
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 1640/6 C 0 15.6g 390
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2140/9 B 3 17.5 71
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-5 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2640/12 A 4 17.5g 108
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2140/3 B 0 18.6 42
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-5 Frodo Vip Frodo Vip   [h 7] 1640/1 A str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2140/6 B 0 201
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Simb Crackapark Simb Crackapark   [v 10] 1640/11 C 5 16.2 176
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2640/3 B 2 19.4 44
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Frodo Vip Frodo Vip   [h 7] 2140/4 C 5 15.2 261
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-5 Magnificent Action Magnificent Action   [s 8] 2140/5 D 8 19.1g 297
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-11 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2140/5 C 3 204
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Frodo Vip Frodo Vip   [h 7] 1640/5 B 0 16.8g 191
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-1 Narnia Vip Narnia Vip   [s 9] 2140/4 D 0 16.8 833
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Narnia Vip Narnia Vip   [s 9] 1640/2 D 3 15.7 542
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-4 Zilence Zilence   [s 5] 2140/11 C 0 21.4g 111
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-5 Narnia Vip Narnia Vip   [s 9] 2100/8 C 0 16.5 1637
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2100/7 D 7 18.9g 137
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-9 Narnia Vip Narnia Vip   [s 9] 2160/5 D 0 17.9 547
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-5 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2640/1 B 0 18.0g 131
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-8 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 9] 2140/7 D 0 20.0 315
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-11 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 9] 1640/3 D 0 15.3 602
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-8 Issiah Issiah   [h 4] 2140/5 C 0 g 265
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-3 Issiah Issiah   [h 4] 2140/8 B 4 13.9 149
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-5 Issiah Issiah   [h 4] 2140/4 A 2 16.6 17
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Issiah Issiah   [h 4] 2160/9 B 5 15.0 99
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-2 Frodo Vip Frodo Vip   [h 8] 2140/8 D str
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-4 Issiah Issiah   [h 4] 2140/6 C 3 13.7 155
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-3 Quick Crown Quick Crown   [v 6] 2140/1 C 0 15.1 93
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-8 Issiah Issiah   [h 4] 2140/11 C 0 16.1 232
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Issiah Issiah   [h 4] 2140/4 B 1 13.8 18
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-7 Issiah Issiah   [h 4] 2140/6 C 0 14.6 695
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-6 Issiah Issiah   [h 4] 1640/7 C 6 12.6 232
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-8 Issiah Issiah   [h 4] 1640/7 B 2 13.1 63
2018-06-08 2018-06-08 Romme-5 Issiah Issiah   [h 4] 1640/8 C 1 12.8 589
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 The Pac Man The Pac Man   [v 8] 2140/2 D 0 21.0 1072
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-4 Issiah Issiah   [h 4] 2140/7 B 2 15.7 31
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-4 Issiah Issiah   [h 4] 1640/6 C 3 12.4 169
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-4 Issiah Issiah   [h 4] 2140/3 C 4 14.6 1093
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-10 Issiah Issiah   [h 4] 2140/7 C 0 16.5 384
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-10 Issiah Issiah   [h 4] 2640/2 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/2 D str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Frodo Vip Frodo Vip   [h 8] 2140/3 C str
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-5 Issiah Issiah   [h 4] 2140/3 B 3 16.6 80
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-9 Issiah Issiah   [h 4] 2140/6 C 6 15.5 959
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-6 Rag Sock Rag Sock   [s 5] 2100/5 D 0 g 1252
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-7 Rag Sock Rag Sock   [s 5] 2140/3 D 0 20.9g 288
2019-11-26 2019-11-26 Romme-1 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/6 B 3 16.3 24
2019-11-26 2019-11-26 Romme-5 Frodo Vip Frodo Vip   [h 9] 2140/5 D 2 15.5 235
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-6 Frodo Vip Frodo Vip   [h 9] 2140/12 D 7 17.2 911
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-8 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/4 A 0 g 141
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-1 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/11 B 5 17.9 169
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Frodo Vip Frodo Vip   [h 9] 2140/7 D 4 15.6 891
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-6 Issiah Issiah   [v 5] 2640/8 D 0 g 510
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-1 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/10 B 3 18.2 181
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Frodo Vip Frodo Vip   [h 9] 2140/3 D 5 16.1 293
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-9 Issiah Issiah   [v 5] 2640/8 B 0 g 34
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-3 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/4 B 4 16.4 66
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-5 Frodo Vip Frodo Vip   [h 9] 2140/8 D 8 15.7 460
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Issiah Issiah   [v 5] 1640/5 B 2 14.0 18
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 Frodo Vip Frodo Vip   [h 9] 2140/2 D 7 17.0 99
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-6 Issiah Issiah   [v 5] 2640/7 C 0 16.4 84
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/11 A 0 17.3 446
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Issiah Issiah   [v 5] 2140/2 D 0 14.8 526
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Ugli Ugli   [v 6] 2140/1 D 7 17.9 249
2019-08-12 2019-08-12 Romme-9 Frodo Vip Frodo Vip   [h 9] 2140/5 C 4 16.1 487
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/3 C 5 17.9 128
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-6 Issiah Issiah   [v 5] 2140/9 C 0 15.2 368
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-1 Take Me to Church Take Me to Church   [v 4] 2140/7 C 3 19.1 502
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-5 Issiah Issiah   [h 5] 2140/11 B str
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-7 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/8 C 7 17.7g 333
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Ugli Ugli   [v 6] 2140/2 B 5 17.3 35
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-3 Issiah Issiah   [v 6] 2140/1 C 3 14.4 186
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-4 Global Trader Global Trader   [v 7] 2640/5 D 0 16.7g 2285
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-6 Happy Vip Happy Vip   [s 2] 1640/4 C str
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-10 Issiah Issiah   [v 6] 2140/11 C 6 14.8 425
2020-12-05 2020-12-05 Åby-3 Global Trader Global Trader   [v 7] 3160/5 D 6 17.0g 1284
2020-12-05 2020-12-05 Åby-8 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2640/8 D 0 1536
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-1 Happy Vip Happy Vip   [s 2] 1640/10 C 5 17.4 846
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-8 Issiah Issiah   [v 6] 2640/4 D 0 g 128
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Global Trader Global Trader   [v 7] 2160/12 C 8 16.7 1131
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Issiah Issiah   [v 6] 2640/4 D 6 15.0 243
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 Global Trader Global Trader   [v 7] 2140/12 D 7 15.5 758
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-3 Issiah Issiah   [v 6] 1640/12 C 0 12.7 527
2020-11-06 2020-11-06 Romme-1 Happy Vip Happy Vip   [s 2] 1640/4 C 7 18.4 710
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2140/10 B 0 16.0 93
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-2 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2640/5 C 0 16.5 291
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2140/8 A 1 17.0 28
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-3 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 5] 2140/4 C 6 15.0 134
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-6 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 1640/1 C 5 13.8 165
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-5 Global Trader Global Trader   [v 7] 2140/5 C str
2020-08-23 2020-08-23 Solvalla-6 Issiah Issiah   [v 6] 2640/1 D 2 16.1 462
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 Global Trader Global Trader   [v 7] 2140/1 C 0 17.0 316
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-10 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2140/11 C 5 15.8 149
2020-08-05 2020-08-05 Romme-11 Issiah Issiah   [v 6] 2140/7 B 2 14.0 43
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2140/7 A 0 17.0 116
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Global Trader Global Trader   [v 7] 2140/12 A 0 19.3g 367
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-7 Issiah Issiah   [v 6] 1640/8 B 0 17.4g 23
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-4 Global Trader Global Trader   [v 7] 2640/2 D 0 g 802
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-5 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2140/9 D 3 15.8 448
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-4 Issiah Issiah   [v 6] 1640/5 D 0 13.9 307
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-9 Issiah Issiah   [v 6] 1640/4 D 0 13.0 230
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2140/6 C 6 17.1 62
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-6 Issiah Issiah   [v 6] 1640/1 D str
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-4 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 1640/7 C 0 15.6g 651
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-9 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2160/2 D 2 17.3 128
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Issiah Issiah   [v 6] 1640/2 C 2 12.9 105
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2140/8 B 1 15.3 51
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-1 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2640/9 D 7 18.1 784
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-2 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 1609/10 D 6 15.5 736
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Issiah Issiah   [v 6] 2140/11 B 4 13.8 109
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-8 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2160/12 B 0 16.1g 451
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-7 Issiah Issiah   [v 6] 2660/4 D 6 16.2 515
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-6 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 3160/2 D 7 17.2 870
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 Issiah Issiah   [v 6] 2160/10 D 2 16.9 461
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-8 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2140/5 D 0 14.2 690
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-10 Helios K. Helios K.   [v 9] 2160/6 C 0 17.5 966
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-9 Issiah Issiah   [v 6] 2640/14 C 6 17.2 1301
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-5 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2160/12 C 2 17.9 34
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-6 Issiah Issiah   [v 6] 2640/9 D str
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-3 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2140/5 D 2 15.7 355
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-3 Take Me to Church Take Me to Church   [v 5] 2140/5 C 6 16.9 399
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-6 Global Trader Global Trader   [v 8] 2640/11 C 7 15.1g 358
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-4 Issiah Issiah   [v 7] 2140/9 C 0 13.3 419
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-9 Issiah Issiah   [v 7] 1640/9 C 3 11.8 158
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-4 Global Trader Global Trader   [v 8] 2140/4 B 2 15.8 103
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-5 Frodo Vip Frodo Vip   [h 11] 2140/5 D 0 g 272
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-10 Global Trader Global Trader   [v 8] 3160/10 C 0 15.8 2723
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-8 Global Trader Global Trader   [v 8] 2660/11 D 0 15.0 870
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-3 Issiah Issiah   [v 7] 2140/5 A 1 12.9 52
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 7] 2140/3 D 0 19.8 652
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-9 Frodo Vip Frodo Vip   [h 11] 2160/11 D 5 16.4 983
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-5 Global Trader Global Trader   [v 8] 2640/2 D 0 16.4g 3201
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-9 Issiah Issiah   [v 7] 1640/10 C 0 12.3 2188
2021-04-24 2021-04-24 Romme-9 Take Me to Church Take Me to Church   [v 6] 2140/5 D 0 16.6 542
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-6 Global Trader Global Trader   [v 8] 2660/6 C 0 g 555
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-9 Issiah Issiah   [v 7] 1640/6 D 4 11.6 717
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-3 Take Me to Church Take Me to Church   [v 6] 2160/10 C str
2021-03-26 2021-03-26 Romme-3 Frodo Vip Frodo Vip   [h 11] 2140/5 B 8 15.8 147
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-3 Take Me to Church Take Me to Church   [v 6] 2160/10 B 5 16.7 385
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-9 Issiah Issiah   [v 7] 2140/10 D 3 14.6 778
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-1 Happy Vip Happy Vip   [s 3] 2140/7 C 5 19.6 419
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-5 Global Trader Global Trader   [v 8] 2140/3 C 0 15.1g 766
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-7 Global Trader Global Trader   [v 8] 2640/10 A 8 18.1g 111
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-2 Happy Vip Happy Vip   [s 3] 2140/7 C 8 19.5 1161
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-2 Happy Vip Happy Vip   [s 3] 2140/3 B 6 18.1 973
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-4 Issiah Issiah   [v 7] 1640/8 C 5 13.7 456
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-1 Happy Vip Happy Vip   [s 3] 2140/11 B str
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-4 Global Trader Global Trader   [v 8] 2660/13 C 6 16.1 3044
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-10 Issiah Issiah   [v 7] 2140/11 D 0 17.1 724
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-3 Global Trader Global Trader   [v 8] 2140/5 C 0 g 1285
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-1 Happy Vip Happy Vip   [s 3] 2140/10 B 7 19.9 583
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-4 Issiah Issiah   [v 7] 2140/4 D 4 15.4 378
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-4 Global Trader Global Trader   [v 8] 2140/5 C 4 15.5 951ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se