V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-7 Klack Vidar Klack Vidar   [v 7] 2140/3 C
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-8 Klack Artur Klack Artur   [v 3] 2140/7 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2140/7 2 28.4 110
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2160/10 0 g 3354
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 1640/9 1 27.1 214
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Jolinn Jolinn   [s 4] 2160/3 0 34.6 2213
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2160/12 1 29.8 289
2015-11-06 2015-11-06 Romme-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2140/3 4 27.5 956
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Klack Vilja Klack Vilja   [s 3] 2160/2 3 31.3 774
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 4] 2140/3 5 34.2g 246
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Jolinn Jolinn   [s 4] 1660/12 5 31.1g 478
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 1660/9 3 33.9 154
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 4] 2140/9 5 35.9g 212
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-3 Jolinn Jolinn   [s 4] 2140/5 0
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Lill Rikard Lill Rikard   [v 7] 2140/1 0 39.2g 1887
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 1640/8 0 28.5g 725
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 3] 2160/8 0 32.5g 554
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 5] 2140/10 0 19.5g 536
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 1660/7 3 34.3g 168
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-6 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/3 D 0 g 442
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 2140/1 D 0 35.6 326
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 1640/4 D 0 31.8g 789
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/1 D 7 33.9g 477
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 3] 2160/10 C 0 g 697
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/9 C 0 g 422
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2160/6 D 5 33.7 86
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/5 D 0 31.7 525
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/1 D 0 32.2g 207
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/11 C 2 29.0 48
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 1640/2 D 5 32.6 185
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/5 B 4 31.6 96
2016-11-01 2016-11-01 Romme-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/10 B 2 32.5 178
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 3] 2160/13 D 0 39.4g 1069
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 2140/1 D 4 31.4 248
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2180/15 C 0 29.7 514
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/3 D 3 30.2 339
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/14 A 2 31.6g 153
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/9 D 0 28.4 630
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 1640/5 D 5 32.4 175
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/13 B 0 34.0g 126
2016-09-16 2016-09-16 Romme-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/5 C 6 30.8 139
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/9 D 8 28.6 454
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Jocke Dove Jocke Dove   [v 14] 2160/12 D 0 30.5g 411
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Myrs Maja Myrs Maja   [s 4] 2140/3 C 0 g 84
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-1 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/3 D 4 28.7 64
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/11 A 3 33.0 44
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/6 C 1 33.1g 100
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/12 D 0 28.4 420
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 1640/4 D 0 30.0g 234
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/14 A 2 32.6 40
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-5 Jolinn Jolinn   [s 5] 2140/1 D 8 34.8 452
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/5 C 2 30.3 279
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/8 C 6 29.2 346
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/1 D 0 31.2g 705
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Jolinn Jolinn   [s 5] 2140/4 D 0 43.1g 518
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-7 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2160/8 C 7 33.2g 379
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/3 D 8 39.0g 654
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Jolinn Jolinn   [s 5] 1640/4 D 0 g 339
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2100/2 D 8 31.2 567
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2180/5 D 0 29.0 626
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2180/8 D 2 31.8 669
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/2 D 5 32.1g 979
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/7 D 0 37.8g 526
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-11 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2140/9 C 4 33.9g 777
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2140/3 D 6 36.6g 1435
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Jolinn Jolinn   [s 5] 1640/1 C 2 29.3 438
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/11 B 5 34.7g 104
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2160/7 D 0 g 553
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/5 C 4 30.5 166
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/1 D 8 42.5g 200
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 1660/11 B 0 34.6g 70
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2160/5 B 8 30.4 210
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/3 D 0 28.4 686
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2140/6 A 2 34.5g 50
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Rus Can Rus Can   [s 3] 2140/2 D 3 35.0g 139
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/6 C 4 33.5g 281
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/5 D 0 g 611
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2160/3 D 2 31.9 133
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 1640/9 D 0 g 67
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/12 D 6 30.4 192
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2640/2 D 0 29.7 641
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/6 C 7 29.5 58
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/1 B 2 28.0 54
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/7 D 5 30.7 306
2017-12-08 2017-12-08 Romme-2 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/14 D 0 35.0g 703
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2640/9 D 8 33.6g 978
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/8 B 7 33.8g 370
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/9 D 4 33.7g 1267
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-8 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2180/13 D 0 31.3g 1874
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-7 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/6 D 0 42.0g 1599
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-5 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/12 A 3 29.2 65
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/13 A 8 33.2g 562
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-5 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/8 D 5 30.3 1081
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/5 A 0 36.6g 175
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1660/8 A 0 37.9g 310
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 2180/14 A 5 35.0g 285
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/3 D 0 33.5 904
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/3 D 6 28.8 154
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1640/4 B 7 37.3g 90
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/5 D 8 36.2g 512
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1640/8 B 3 34.2 281
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-10 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 1660/8 C 6 31.7 449
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/2 C 0 33.2g 322
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/8 B 0 g 321
2017-08-01 2017-08-01 Romme-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 2140/1 D 6 33.8 586
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2180/10 B 0 g 154
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 1640/5 C 5 28.7 440
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/6 C 3 29.8 160
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/5 C 8 36.4g 774
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/6 D 0 33.1g 728
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-2 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2140/6 C 7 40.0g 222
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 My Gifted My My Gifted My   [v 5] 2140/8 B 3 17.2 104
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 2160/10 C 7 36.8g 648
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/7 C 7 32.1g 695
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 1640/3 C 0 33.0g 232
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-1 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/7 B 1 34.4 161
2017-06-16 2017-06-16 Romme-10 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2140/8 D 0 29.4g 592
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-7 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/5 C 8 32.9g 839
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 1640/1 D 8 44.8g 957
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 1640/2 D 7 35.9g 630
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/3 D 0 g 768
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 2140/4 D 6 38.1g 710
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2180/11 C 0 29.1 837
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/3 C 4 32.8g 57
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-5 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/5 C 0 30.3 393
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 1640/8 D 4 29.5 587
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-1 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/2 D 7 40.5g 795
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/3 B 0 36.1g 160
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2140/4 D 0 28.0 185
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-2 Klack Maxi Klack Maxi   [h 3] 2140/8 C 5 42.6 569
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2140/5 D 0 35.0g 964
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 1660/7 C 0 31.3g 128
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-6 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2140/11 D 0 42.3g 735
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-1 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2140/1 D 0 33.0g 620
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-1 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/8 D 0 g 614
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/1 D 0 32.2 702
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2160/15 D 0 31.6 812
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/4 B 1 31.3 105
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-2 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2160/5 C 3 34.3 424
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2140/4 B 0 g 262
2017-03-10 2017-03-10 Romme-3 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2140/1 D 5 35.3g 349
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/9 A 0 37.7g 134
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Klack Loke Klack Loke   [v 3] 2140/3 D 0 41.6g 525
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-7 Klack Loke Klack Loke   [v 3] 1640/1 D 5 39.6g 352
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Klack Stella Klack Stella   [s 5] 2160/3 D 4 35.8g 310
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/12 C 0 31.9 286
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2160/9 C 0 g 222
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2140/3 C 0 37.3g 202
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-6 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2160/10 D 2 30.6 371
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/15 A 4 31.5 90
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Klack Stella Klack Stella   [s 5] 2160/4 D 6 37.2g 383
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2180/9 B 6 32.9 448
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2140/3 D 4 31.6 448
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/9 D 6 29.2 347
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/12 C 5 28.6 589
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2160/6 D 7 36.9g 615
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/10 C 0 16.0 265
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-8 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2180/13 C 7 29.3 329
2018-08-20 2018-08-20 Romme-9 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 2160/4 C 0 33.4g 103
2018-08-20 2018-08-20 Romme-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2180/8 B 4 35.0g 40
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 1660/10 D 7 29.8g 144
2018-08-11 2018-08-11 Romme-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 2140/3 B 1 29.7 40
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 I'll Fixit I'll Fixit   [v 5] 1640/6 A 0 18.5g 43
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-9 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/1 C 0 g 107
2018-06-08 2018-06-08 Romme-3 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/14 C 4 28.8 233
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2160/12 B 7 33.8g 76
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 5] 2140/6 D 0 g 323
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2180/15 A 5 33.1 676
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/15 A 0 g 217
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-6 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2140/3 C 8 36.6g 1334
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/2 D 0 30.4g 557
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/8 B 2 29.7 407
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/11 C 6 29.5g 820
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 1640/2 D 0 g 123
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2160/6 D 6 34.8g 726
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/11 D 6 28.4 433
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/5 D 5 28.2 663
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 1640/8 C 1 31.2 192
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2140/6 C 3 32.9 126
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2140/2 D 0 34.4g 225
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-9 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/6 C 5 34.0g 201
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/10 B 5 30.8 406
2018-03-20 2018-03-20 Romme-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2160/8 D 0 34.4 215
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2180/10 B 7 32.5g 129
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/13 A 1 34.3 211
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-7 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2160/6 D 0 g 851
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2160/9 D 0 40.6g 300
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2680/13 C 2 33.5g 195
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-3 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2660/12 B 0 g 239
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-8 Klack Maxi Klack Maxi   [v 5] 2140/1 C 7 31.5 112
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/4 D 3 16.5 30
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2180/8 C 0 31.5 514
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2140/1 D 5 44.0g 220
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/4 B 0 g 137
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 1640/12 B 5 29.9g 124
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1660/10 A 4 26.9 142
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 2140/2 C 3 30.3 375
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2160/8 B 0 g 303
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/14 C 0 g 658
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 2140/1 D str
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2660/8 D 0 33.9 609
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 2160/6 D 6 31.1g 496
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 6] 2140/10 B 8 17.1g 60
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-10 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/13 C 5 29.9 574
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-6 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1660/3 D 0 35.3g 312
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2180/14 D 0 34.5g 1045
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 1660/7 C 0 g 251
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Klack Saga Klack Saga   [s 3] 2140/5 C 7 37.9g 526
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-9 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1660/12 C 4 26.9 225
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-1 Klack My Klack My   [s 3] 2140/5 D 0 g 723
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-8 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2180/15 A 0 g 505
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2660/13 C 5 31.2g 135
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-1 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1660/12 D 6 33.6 213
2019-05-02 2019-05-02 Romme-7 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1640/7 D 0 35.4 402
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-5 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1640/3 C 1 34.6 1566
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/14 C 0 31.6g 738
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-1 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 2160/6 D 0 36.4g 347
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-4 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 2160/13 A 0 g 702
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1680/11 B 1 30.5 79
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-1 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 1640/4 C 7 32.3g 257
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-6 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 1640/6 B 0 g 529
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-2 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2160/11 A 0 34.7g 124
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-2 Klack Pansar Klack Pansar   [v 5] 2140/5 C 0 29.4 84
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Klack Silver Klack Silver   [v 5] 2660/13 D 0 33.1g 847
2020-12-08 2020-12-08 Romme-1 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 1660/10 B 1 27.5 589
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-6 Klack Vilja Klack Vilja   [s 8] 2180/9 C str
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-7 Klack Saga Klack Saga   [s 4] 1660/8 A 0 37.7g 313
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 5] 3140/1 D 7 31.1g 509
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Klack Tekla Klack Tekla   [s 6] 2660/11 A 6 29.8g 126
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-6 Klack Saga Klack Saga   [s 4] 2160/7 B 0 33.4g 398
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-2 Klack Ante Klack Ante   [v 3] 2180/9 D 4 32.7 777
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 5] 2160/7 A 5 30.8 63
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-7 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 4] 2140/6 D 0 g 104
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-1 Klack Saga Klack Saga   [s 4] 1660/12 B 0 g 434
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 5] 2140/4 D 3 27.4 682
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 6] 2160/10 D 0 32.5g 1141
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-1 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2140/9 A 6 34.3g 40
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-8 Klack Saga Klack Saga   [s 4] 1660/12 D 0 28.6 1237
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-3 Klack Ante Klack Ante   [v 3] 2140/10 D 0 35.9g 4532
2020-07-17 2020-07-17 Romme-5 Klack Nova Klack Nova   [s 6] 2160/11 A 2 27.9 176
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-2 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2160/3 D 3 33.5 721
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-7 Skarpe Skarpe   [v 5] 1640/2 A 6 36.0g 119
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-7 Klack Ante Klack Ante   [v 3] 1640/4 D 0 g 1586
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-1 Skarpe Skarpe   [v 5] 2140/6 D 8 35.5g 639
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 2160/12 C 0 30.2 967
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 2140/6 C 6 31.6g 144
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-5 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 2160/12 D 0 31.3 1358
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-3 Klack Tea Klack Tea   [s 3] 2180/9 B 7 36.4g 432
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-6 Klack Astrid Klack Astrid   [s 4] 1640/3 C 3 28.7 84
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-5 Klack Ante Klack Ante   [v 4] 2140/6 B 8 31.9g 698
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2140/9 D 5 27.5 595
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2140/5 C 4 28.2 439
2021-10-07 2021-10-07 Bollnäs-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 8] 1660/6 B 5 27.0 539
2021-10-02 2021-10-02 Romme-7 Klack Tore Klack Tore   [v 5] 2160/6 B 2 28.1 52
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-6 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 2160/9 C 5 31.0 701
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-4 Klack Silver Klack Silver   [v 6] 1660/7 C 0 27.1g 1611
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-5 Klack Ante Klack Ante   [v 4] 2160/7 C 0 33.2g 716
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 8] 1660/10 A 0 26.0 265
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-3 Klack Astrid Klack Astrid   [s 4] 2160/10 D 7 32.5g 221
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-8 Klack Tore Klack Tore   [v 5] 1640/6 D 0 g 85
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-3 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1640/1 C 6 29.5 296
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 8] 2140/12 B 0 954
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-10 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2180/6 B 3 28.3 214
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-3 Klack Ante Klack Ante   [v 4] 2640/1 B 0 36.7g 100
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-1 Lillbritta Lillbritta   [s 3] 2140/1 D 8 41.4g 376
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-6 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1660/6 C 0 30.2g 258
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-8 Klack Pansar Klack Pansar   [v 6] 2680/11 C 0 30.6g 591
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-5 Klack Tea Klack Tea   [s 3] 2140/3 B 5 34.1g 554
2021-08-20 2021-08-20 Gävle-7 Klack Tore Klack Tore   [v 5] 1640/4 C 3 26.0g 103
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-6 Klack Ante Klack Ante   [v 4] 2160/9 D 0 33.7g 2248
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-7 Klack Blixten Klack Blixten   [v 8] 1660/12 B 0 g 1275
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-2 Klack Tore Klack Tore   [v 5] 2140/7 C 2 26.8 189
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2160/6 D 6 26.5 1714
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-8 Klack Silver Klack Silver   [v 6] 2140/1 D 4 29.3 168
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-8 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1660/10 C 0 g 746
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-12 Klack Ante Klack Ante   [v 4] 2140/10 B 0 32.7g 881
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-6 Klack Tore Klack Tore   [v 5] 2160/12 B 2 30.0g 42
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-2 Klack Ante Klack Ante   [v 4] 2160/8 D 8 30.8g 719
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-4 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2160/8 D 6 28.1g 765
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-5 Klack Astrid Klack Astrid   [s 4] 2160/9 D 5 33.1g 700
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-1 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 2140/6 C 0 31.8 396
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-8 Lillbritta Lillbritta   [s 3] 2140/4 D 0 g 713
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-5 Klack Tore Klack Tore   [v 5] 2160/7 D 0 30.5g 295
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-3 Klack Ante Klack Ante   [v 4] 1660/15 C 5 31.0 668
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-4 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1640/2 D 5 28.1 557
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-6 Klack Vidar Klack Vidar   [v 4] 2160/15 C 0 33.7g 1020
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-3 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2640/1 C 5 28.1 249
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1640/9 C 2 31.0 85
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-5 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 8] 2140/2 C 6 25.9 446
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-2 Klack Tore Klack Tore   [v 5] 2180/14 B 4 27.3 227
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-5 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1660/13 D 6 30.5 795
2021-05-21 2021-05-21 Romme-4 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 4] 2160/15 C 7 30.4 111
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-1 Månremus Månremus   [v 7] 2160/3 B 3 26.3 203
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-6 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1640/8 D 0 31.7 229
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 8] 1660/8 A 4 26.1 116
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-3 Klack Nova Klack Nova   [s 7] 1660/11 B 0 26.5 520
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-2 Klack Tilla Klack Tilla   [s 3] 2140/3 D 0 g 450
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-5 Klack Astrid Klack Astrid   [s 4] 1660/5 D 7 38.5g 559
2021-03-12 2021-03-12 Romme-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2140/5 C 0 27.2g 611
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2160/14 A 0 33.7g 158
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 7] 2160/8 B 3 28.9 255
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 7] 2660/5 C 5 29.5 143
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-3 Klack Iris Klack Iris   [s 3] 1640/3 D 7 36.8 500
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-8 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 1640/9 D 0 g 508
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-7 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2160/5 C 0 g 174
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-6 Klack Pansar Klack Pansar   [v 7] 2180/8 D 2 26.8 180
2022-12-02 2022-12-02 Romme-7 Klack Pansar Klack Pansar   [v 7] 2140/1 D 3 26.6 1161
2022-11-24 2022-11-24 Rättvik-5 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 1640/3 B 5 27.8 113
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-5 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 2160/10 B 0 30.9 119
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2160/5 B 0 29.0 56
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-7 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 2200/10 C 0 g 134
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-6 Klack Iris Klack Iris   [s 3] 2140/4 C 0 g 299
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-3 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 5] 2160/9 D 0 31.1 250
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 7] 2660/8 D 4 28.5 381
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-7 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2140/7 A 2 29.8 105
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-7 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2140/15 A 5 32.5 46
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-3 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 1660/5 C 0 30.3g 135
2022-10-09 2022-10-09 Hagmyren-4 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2160/4 D 0 35.1 333
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-1 Klack Minnah Klack Minnah   [s 3] 2140/2 C 0 g 245
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-7 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 2160/11 B 1 28.5 227
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-3 Klack Siri Klack Siri   [s 3] 2140/2 D 0 35.9g 789
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-10 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2160/10 B 0 28.4g 196
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-4 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 1640/10 B 0 27.1g 164
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-1 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2140/1 C 4 34.8 112
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-8 Klack Siri Klack Siri   [s 3] 2160/9 C 0 g 420
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-4 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2140/5 D 0 g 826
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-5 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 2140/4 A 3 27.8 73
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-1 Klack Tilla Klack Tilla   [s 4] 2140/3 D 1 27.8 171
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-8 Klack Iris Klack Iris   [s 3] 1640/1 D 7 35.0 82
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-4 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 1660/14 A 8 30.1 138
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-7 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2160/10 C 7 25.5 493
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-10 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2140/6 C 8 30.7g 246
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-3 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 2140/5 B 4 29.8g 121
2022-08-16 2022-08-16 Bergsåker-8 Klack Silje Klack Silje   [s 3] 2140/3 D 7 41.0g 630
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-8 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2160/8 D 4 25.8 654
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-1 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2140/7 C 0 31.2g 268
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-5 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2160/7 C 3 28.0 55
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-7 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 2660/10 B 2 30.0 41
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-5 Klack Iris Klack Iris   [s 3] 1640/1 D 5 34.6 693
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-3 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 5] 1640/4 A 0 g 96
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 1640/4 D 0 g 528
2022-07-29 2022-07-29 Romme-2 Klack Silje Klack Silje   [s 3] 2140/3 C 6 38.9g 305
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-3 Klack Tea Klack Tea   [s 4] 2160/7 C 1 28.2 195
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-8 Klack Siri Klack Siri   [s 3] 2140/8 D 0 36.0g 980
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-5 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2140/3 C 0 32.8 732
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-9 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2140/5 B 2 32.4 24
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2160/7 C 3 27.8 78
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-1 Klack Silje Klack Silje   [s 3] 2140/3 D 8 41.4g 588
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-3 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2180/10 B 4 26.6 651
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-1 Klack Astrid Klack Astrid   [s 5] 2160/6 C 0 31.3g 150
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-10 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 1660/14 C 8 30.8 476
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-8 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2160/11 B 6 35.6 75
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 7] 2140/1 B 6 27.9g 175
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-4 Klack Tilla Klack Tilla   [s 4] 2140/3 D 0 32.0g 474
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-1 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2140/1 D 5 31.8 502
2022-06-08 2022-06-08 Romme-4 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 1640/6 C 3 29.4 117
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-5 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 2640/13 D 0 32.9 432
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-2 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2140/3 D 4 209
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-7 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2160/11 B 7 30.8g 126
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-5 Klack Iris Klack Iris   [s 3] 1640/2 D 0 40.9 554
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-3 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2180/13 B 6 30.8 56
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-5 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2160/5 C 1 31.6 255
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-3 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2140/7 C 1 28.1 137
2022-04-29 2022-04-29 Romme-8 Klack Pansar Klack Pansar   [v 7] 2660/11 D 0 28.2 1305
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-10 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 1640/11 C 6 25.5 157
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-1 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2140/11 D 6 38.0 909
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-10 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2140/4 C 5 32.8g 434
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-7 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 5] 2140/9 C 5 28.0 450
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-9 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2160/7 C 3 27.7 560
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-7 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 1640/5 D 2 28.6 245
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-8 Klack Saga Klack Saga   [s 6] 2160/2 D 0 g 761
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-6 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2640/4 D 4 33.0 244
2022-04-08 2022-04-08 Romme-8 Klack Älva Klack Älva   [s 3] 2140/5 D str
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-5 Klack Tilla Klack Tilla   [s 4] 1660/10 C 5 30.8 500
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-8 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 1660/10 C 3 30.7 748
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-8 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2160/10 C 5 27.2 1328
2022-03-20 2022-03-20 Romme-11 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 1640/2 D 5 30.5 195
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-5 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 5] 2180/13 A 0 31.1g 118
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-8 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2160/6 B 3 34.2 125
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-2 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2160/7 C 6 32.5 381
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-4 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2160/12 B str
2022-02-22 2022-02-22 Gävle-10 Klack Saga Klack Saga   [s 6] 1640/1 D 0 32.6g 106
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-4 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 9] 2160/11 C 0 28.4 1160
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-6 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2180/11 B 8 33.2 88
2022-02-10 2022-02-10 Romme-5 Klack Vidar Klack Vidar   [v 5] 2160/9 B 6 34.5g 134
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 7] 2660/10 D 0 31.2 263
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-2 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2140/2 C 3 32.0 100
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 9] 1660/6 B 0 28.1g 523
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-2 Klack Ante Klack Ante   [v 5] 2160/10 C 5 32.5g 325
2022-01-28 2022-01-28 Romme-6 Klack Saga Klack Saga   [s 6] 1640/8 C 2 29.4 201
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-1 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 2660/9 B 0 32.4 329
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-12 Klack Saga Klack Saga   [s 6] 1640/8 C 6 28.2 782
2022-01-06 2022-01-06 Gävle-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 9] 1660/6 B 7 29.2 153
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-8 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 6] 2160/6 D 8 30.2 1045
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-7 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2140/1 D 7 33.9g 497
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-5 Klack Silje Klack Silje   [s 4] 1660/4 D 1 34.7 290
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-3 Klack Astrid Klack Astrid   [s 6] 2160/8 D 0 31.5g 599
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-7 Klack Vidar Klack Vidar   [v 6] 2180/9 B 4 28.2 107
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-4 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2140/8 D str
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-9 Klack Nova Klack Nova   [s 9] 2180/8 D 4 28.2 655
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-7 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2180/7 C 0 35.8g 323
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-8 Klack Astrid Klack Astrid   [s 6] 2140/9 D 5 30.4g 204
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-6 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2180/9 D 7 35.3g 302
2023-11-07 2023-11-07 Gävle-2 Klack Imre Klack Imre   [v 3] 2140/4 D 0 34.6 235
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-9 Klack Vidar Klack Vidar   [v 6] 2140/4 C 0 28.6 370
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-1 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2180/7 D 0 g 820
2023-10-20 2023-10-20 Bollnäs-3 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 1640/7 C 0 27.4 295
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-6 Klack Imre Klack Imre   [v 3] 2160/11 B 4 34.1 495
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-6 Klack Astrid Klack Astrid   [s 6] 2160/5 D 0 34.7 490
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-4 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2160/4 C 3 32.4 135
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-2 Klack Emma Klack Emma   [s 3] 2140/2 D 6 32.7 191
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-7 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 6] 2160/10 D 0 34.4g 989
2023-10-09 2023-10-09 Romme-3 Klack Ante Klack Ante   [v 6] 1640/10 D str
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-8 Klack Imre Klack Imre   [v 3] 2160/9 C 0 34.6 252
2023-10-02 2023-10-02 Bollnäs-2 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 1640/2 D 6 39.5g 653
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-6 Klack Nova Klack Nova   [s 9] 2140/7 D 7 26.7 940
2023-09-22 2023-09-22 Romme-3 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2140/2 D 7 33.1 1002
2023-09-21 2023-09-21 Bollnäs-4 Klack Imre Klack Imre   [v 3] 2180/15 D 0 35.2 633
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-7 Klack Nova Klack Nova   [s 9] 2160/9 D 0 g 809
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-4 Klack Ante Klack Ante   [v 6] 2160/13 C 4 30.1 515
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-2 Klack Minnah Klack Minnah   [s 4] 2140/1 D 0 g 368
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-10 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2160/5 D 3 29.5 82
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-9 Klack Vidar Klack Vidar   [v 6] 1640/4 A 0 g 50
2023-09-08 2023-09-08 Romme-4 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2140/9 D 0 35.2g 867
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-6 Klack Nova Klack Nova   [s 9] 2140/4 D 0 29.7g 662
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-5 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2140/3 D 3 29.2 354
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-3 Klack Ante Klack Ante   [v 6] 2140/8 D 0 30.0 708
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-5 Sillre Meja Sillre Meja   [s 3] 2140/5 C 7 34.8 38
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-1 Klack Emma Klack Emma   [s 3] 2140/1 D 0 g 139
2023-08-21 2023-08-21 Gävle-7 Klack Ante Klack Ante   [v 6] 1640/7 D 5 28.6 395
2023-08-21 2023-08-21 Gävle-1 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2140/8 D 3 29.7 792
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-4 Hygihak Hygihak   [s 4] 2140/9 C 0 g 429
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-9 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 6] 2160/6 D 0 g 1116
2023-08-15 2023-08-15 Hagmyren-7 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2640/6 D 0 g 293
2023-08-12 2023-08-12 Romme-1 Klack Vilmer Klack Vilmer   [h 3] 2180/6 C 7 35.5 133
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-2 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 2160/9 D 6 27.9g 782
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-9 Klack Vidar Klack Vidar   [v 6] 2160/7 C 2 25.0 866
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-7 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2140/11 D 2 767
2023-07-27 2023-07-27 Bergsåker-7 Klack Vidar Klack Vidar   [v 6] 2140/3 B 4 27.4 223
2023-07-27 2023-07-27 Bergsåker-1 Klack Vilmer Klack Vilmer   [h 3] 1660/11 B 4 34.7 113
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-5 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 2140/2 B 4 28.5 218
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-9 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 6] 2180/9 D 0 28.9 837
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-4 Klack Vilmer Klack Vilmer   [h 3] 2160/10 D 0 34.9 1222
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-6 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 1640/7 C 0 27.3 437
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-1 Klack Imre Klack Imre   [h 3] 2140/4 D 8 39.9 722
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-1 Klack Emma Klack Emma   [s 3] 2160/10 B 6 34.3 564
2023-06-08 2023-06-08 Bergsåker-2 Klack Emma Klack Emma   [s 3] 2140/6 C 6 34.3 435
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-8 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 2140/10 D 0 29.2 141
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-3 Klack Vilmer Klack Vilmer   [h 3] 2140/5 B 4 37.1 506
2023-05-25 2023-05-25 Rättvik-6 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 6] 2140/8 D 0 31.7 444
2023-05-23 2023-05-23 Dannero-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 8] 2640/3 B 0 29.3 106
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-8 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 10] 1660/13 C 0 26.3 865
2023-05-19 2023-05-19 Romme-5 Klack Vidar Klack Vidar   [v 6] 1640/8 A 1 26.4 88
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-2 Klack Vilmer Klack Vilmer   [h 3] 2160/2 D 6 40.2g 131
2023-05-12 2023-05-12 Romme-2 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 6] 1640/6 D 0 31.6g 77
2023-05-06 2023-05-06 Gävle-2 Klack Vidar Klack Vidar   [v 6] 2140/6 C 3 27.4 80
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-2 Klack Emma Klack Emma   [s 3] 2140/6 D 6 34.9 611
2023-05-03 2023-05-03 Bergsåker-7 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 10] 2160/13 D 7 26.5 1007
2023-05-02 2023-05-02 Romme-7 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 2160/10 C 5 30.7 473
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-7 Klack Astrid Klack Astrid   [s 6] 2660/7 C 0 35.2g 387
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-1 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2160/5 D 6 40.6 134
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-7 Klack Silje Klack Silje   [s 4] 1640/8 C 8 39.9g 99
2023-04-10 2023-04-10 Hagmyren-4 Klack Siri Klack Siri   [s 4] 2140/3 D 0 39.8g 591
2023-04-04 2023-04-04 Bollnäs-5 Klack Minnah Klack Minnah   [s 4] 2160/10 C 0 g 976
2023-03-30 2023-03-30 Romme-2 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 2160/9 C 0 34.3 58
2023-03-29 2023-03-29 Bergsåker-7 Månremus Månremus   [v 9] 2160/12 B 0 26.6 466
2023-03-29 2023-03-29 Bergsåker-1 Klack Emma Klack Emma   [s 3] 2140/1 D 8 42.7g 574
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-9 Klack Tilla Klack Tilla   [s 5] 2140/8 C 0 32.2g 244
2023-03-10 2023-03-10 Romme-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 8] 2140/6 D 4 27.1 124
2023-03-03 2023-03-03 Bollnäs-7 Klack Pansar Klack Pansar   [v 8] 2140/5 C 4 27.4 134
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-3 Klack Älva Klack Älva   [s 4] 2140/5 D 8 41.6g 492
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-1 Klack Iris Klack Iris   [s 4] 1640/8 D 8 36.6 410
2023-02-18 2023-02-18 Bergsåker-12 Klack Pansar Klack Pansar   [v 8] 2160/8 B 1 27.8 276
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-5 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 6] 2160/8 D 0 75
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-3 Klara Tabac Klara Tabac   [s 8] 2140/2 D 2 39.2 94
2023-02-10 2023-02-10 Romme-7 Klack Tea Klack Tea   [s 5] 1640/2 B 3 27.4 88
2023-02-10 2023-02-10 Romme-2 Klack Minnah Klack Minnah   [s 4] 1660/11 C 0 42.2g 1034
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-9 Klack Pansar Klack Pansar   [v 8] 2160/13 B 0 28.9 422
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-5 Klara Tabac Klara Tabac   [s 8] 2140/5 D 8 37.0g 584
2023-01-26 2023-01-26 Gävle-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 8] 2140/2 C 1 29.2 94
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-7 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 10] 2180/14 A 0 29.2 741
2024-06-12 2024-06-12 Bollnäs-1 Klack Gnistra Klack Gnistra   [s 3] 2140/8 C 6 35.1g 651
2024-06-07 2024-06-07 Gävle-4 Klack Vidar Klack Vidar   [v 7] 3160/6 B 0 27.6 387
2024-05-27 2024-05-27 Rättvik-5 Klack Imre Klack Imre   [v 4] 2140/6 D 0 1095
2024-05-07 2024-05-07 Romme-7 Klack Imre Klack Imre   [v 4] 1640/8 D 0 32.9 682
2024-05-07 2024-05-07 Romme-1 Klack Vidar Klack Vidar   [v 7] 2140/5 A 5 25.0 324
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-8 Klack Tea Klack Tea   [s 6] 2160/8 C 5 30.3 48
2024-04-30 2024-04-30 Hagmyren-9 Klack Ante Klack Ante   [v 7] 2140/1 D 2 31.4 191
2024-04-30 2024-04-30 Hagmyren-1 Klack Siri Klack Siri   [s 5] 1660/10 D 0 g 835
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-1 Klack Minnah Klack Minnah   [s 5] 2180/11 D 0 g 141
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-7 Klack Pansar Klack Pansar   [v 9] 2140/1 B 5 29.0 47
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-5 Klack Astrid Klack Astrid   [s 7] 2140/6 C 3 32.7 56
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-3 Klack Siri Klack Siri   [s 5] 1640/2 D 0 39.0g 123
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-7 Klack Silje Klack Silje   [s 5] 2160/12 D 0 g 954
2024-04-09 2024-04-09 Romme-6 Klack Ante Klack Ante   [v 7] 1640/10 D 0 29.3 486
2024-04-05 2024-04-05 Bollnäs-8 Klack Astrid Klack Astrid   [s 7] 1640/5 D 0 33.7g 855
2024-03-31 2024-03-31 Romme-6 Klack Vidar Klack Vidar   [v 7] 2660/10 C 0 27.6 351
2024-03-19 2024-03-19 Bollnäs-2 Klack Vilmer Klack Vilmer   [v 4] 2140/1 C 4 33.7 121
2024-03-13 2024-03-13 Bergsåker-5 Klack Emma Klack Emma   [s 4] 2140/3 D 0 35.7g 768
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-4 Klack Astrid Klack Astrid   [s 7] 2160/10 D 3 30.1 191
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-2 Klack Imre Klack Imre   [v 4] 2180/11 C 4 35.1 243
2024-03-06 2024-03-06 Bergsåker-5 Klack Imre Klack Imre   [v 4] 2140/6 D 6 37.0 356
2024-02-29 2024-02-29 Gävle-6 Klack Imre Klack Imre   [v 4] 2160/13 C 6 35.0 281
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-2 Klack Ante Klack Ante   [v 7] 1640/10 D 7 31.2 1048
2024-02-15 2024-02-15 Bollnäs-6 Klack Imre Klack Imre   [v 4] 2160/10 D 7 35.0 897
2024-02-09 2024-02-09 Romme-5 Klack Ante Klack Ante   [v 7] 2140/12 D 0 31.9 721
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-7 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 7] 1640/2 D 0 g 693
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-5 Klack Silje Klack Silje   [s 5] 2140/1 D 0 38.3g 549
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-4 Klack Sigrid Klack Sigrid   [s 7] 2640/8 C 0 g 809
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-1 Klack Ante Klack Ante   [v 7] 1640/1 D 0 32.7 356
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-5 Klack Ante Klack Ante   [v 7] 2140/9 D 0 33.4 427ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se