V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det någr..


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det några veckors rehab innan jag är tillbaka på banan!”
Det twittrade Per Lennartsson på lördagen.
53-årige Lennartsson har varit en del av den svenska kusk- och tränareliten i tre decennier och tog plats i den ärorika Tusenklubben för kuskar redan 1999.
Han har för närvarande 28 hästar i träning och körde sitt senaste lopp 12 januari.

Kanal 75


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.Den största gick till en spelare från hemmalaget.I on..


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.
Den största gick till en spelare från hemmalaget.
I onlinespelens tid är det numera ovanligt att människor lämnar in fysiska kuponger, men det var precis en sådan som genererade den största vinsten denna lördag.
På en av Kalmartravets restauranger firades det nämligen extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor.
- Jag vet inte vem det var som vann, men jag vet på vilken restaurang vinnaren satt. Och det var ett jäkla tryck där. Men det har varit tryck här hela dagen, vi har tagit in alla vinnande kuskar i restaurangerna så feststämningen startade långt innan sista V75, berättar Kalmarstravets vd Magnus Johansson.
Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp.

Mindre system gav miljoner
De övriga fem sjurättsvinnarna hade alla spelat via atg.se.
Ett var inlämnat i Norrbotten till en kostnad av 1 080 kronor.
Två var spelade från Stockholm där vinnarna satsat över 2 000 respektive 960 kronor.
De övriga två vinnarna återfanns i Skåne där en kupong på 24 kronor, som var del av ett filsystem, samt ett ”vanligt” system för 144 kronor fann alla rätt.
De fem lyckliga belönades med mellan 3,4 och 3,8 miljoner kronor.

Miljonvinst även på Top 7
Men V75 var inte det enda spelet som genererade storvinster denna dag.
Top 7 lanserades som spelet där man med en liten insats kunde bli miljonär på två minuter.
På lördagen slog det in.
Ett system för 96 kronor gav över 2 178 002 tillbaka till en spelare i Stockholm som lämnat in via atg.se.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatsern..


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatserna under 2019.  
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod. Kungen själv - den niofaldige miljonären Månprinsen A.M. - är inte en av dem.
Hästen skadade sig i ett jobb inför Elitkampen på Solvalla i maj och har inte startat sedan dess. Träningsrundorna har dock varit många.
- Det var en lindrig sak han fick där i maj och han repade sig snabbt. Han är helt återställd och det finns inte tillstymmelse till något fel. Det känns ingen skillnad mot förut när man sitter bakom honom och vi jobbar för att komma igen, säger Gunnar Melander.
Månprinsen A.M. hade nio raka segrar bakom sig när han ströks från Elitkampen. Den nu trettonårige hingsten hade dragit på sig en lindrigare gaffelbandsskada.
- Han hade en liten känning vänster bak som vi förstås tagit på stort allvar. Ett gaffelband är en sena och det blev en lite sträckning på den strax ovanför kotan. Det gav med sig ganska snabbt och han har tränas i stort sett hela tiden med lugnare konvalescensträning i början då. Vi har kört tre dagar i veckan hela tiden, säger Gunnar Melander.
Han är särskilt nöjd med det senaste jobbet, fredagens.
- Månprinsen gick ett tuffare jobb i dag och kändes jättefin och hämtade sig jättefort.

Comeback i slutet av mars?
13-åringen har kunnat betraktas som återställd sedan flera månader och förberetts för säsongen 2020. En säsong som inte kommer att innehålla någon start i kallblodens elitlopp, Elitkampen.
- Vi satsar på ett lite lugnare år och det blir ingen start på Solvalla i maj. Annars var han ju fantastisk innan skadan och lekte ju i princip med de andra. Vi hoppas på ännu en fin säsong och det kan hända att han startar igen i slutet av mars eller början av april. Jag har inte sett några propositioner än för mars men runt den tiden, runt vårdagjämningen, brukar vi ju säga att vi kör igång, säger Gunnar Melander.

Kvartett i kalla
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod i Sverige 2019. De nominerade är Björs Frej (tränare Annelie Lagergren), B.W.Rune (tränare Jan-Olov Persson), Bäcklös Uriel (tränare Nicklas Blom) och Guli Anna (tränare Stefan Johansson).
Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som nominerar och utser vinnarna i elva kategorier. När det kommer till Årets Häst får svenska folket vara med och rösta.
Kandidaterna till titeln Årets Häst: Activated (tränare Fredrik Wallin), Attraversiamo (tränare Svante Båth), Propulsion (tränare Daniel Redén) och Readly Express (tränare Timo Nurmos).

Mikael Wikner, Kanal 75


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda lo..


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda loppen.
Rommetränaren kommer med tre hästar – samtliga ston - till Kalmars omgång och låter uppåt när han berättar om en mycket formstark trio.
Efter ett 2019 med sjukdomar och skador i stallet har Elfving sprungit in i det nya året med armarna i luften. 24 starter och åtta segrar är ett starkt facit på årets första dagar.
- Djuren går fantastiskt bra och att vi hade is i magen och tog det lugnt i fjol får vi tillbaka nu. Betalningen kommer nu i stället, säger Joakim Elfving.
Han håller till på en gård i Rommeholen som ligger knappa kilometern från travbanan. 43 hästar finns på träningslistan.
I juli i fjol kunde stallet ha fått den där reklamsegern alla nyetablerade drömmer om.
Lyx Håleryd slutade oplacerad i finalen av Stochampionatet på Axevalla där hon gick i mål med krafter sparade. Kenneth Haugstad var tvungen att köra på chans med 35-oddsaren och satt kvar i tredjeparet utvändigt när det fylldes på på den sista bortre långsidan.
Om inte om hade varit, menade Joakim Elfving efter loppet…
Lyx Håleryd startar i V75-1 på lördagen med Rikard N Skoglund i sulkyn.
- Jag är nöjd med spåret och med bara tre hästar på start tycker jag att det ser bra ut. Voltstart tycker jag är ett plus, då hon brukar kunna skruva upp sig då det är bilstart. Jag är nöjd med spåret och med en lugnare avgång brukar hon ha bättre spurter till slut, säger Joakim Elfving.
Lyx Håleryds förutsättningar på lördagen är bra enligt tränaren.
-  Jag tycker att det ser bra ut och det ska bli spännande. Jag kommer med en häst i bra form som duger i sammanhanget.

Sämsta och bästa
I V75-4 har stallet två hästar med. Förutsättningarna är 15 ston bakom bilen i en så kallad spårtrappa. Under The Counter fick det sämsta spåret med sina 1,1 miljoner intjänade.
- Hon hade ett fantastiskt 2018 och sedan blev det ett litet mellanår i fjol med sjukdom mot slutet också. Nu senast visade hon verkligen att hon är på väg upp i form. Hon behöver tempo och de rätta ryggarna under det sista varvet. Blir det så kommer hon att tugga ned många över Kalmars långa upplopp, säger han, och tillägger:
- Men allting måste stämma från ett sånt här läge.
Nouvelle Avenue har tvärtom ett passande läge med ett tredjespår bakom bilen. Rikard N Skoglund kör.
Skoglund körde Nouvelle Avenue till seger i ett stolopp i V75 i Boden sommaren 2017 då hästen var i träning hos Thomas L Larsson.
Efter en sejour hos Jörgen Westholm gör stoet nu start nummer 13 för Joakim Elfving och är fortfarande utan seger i den nya regin.
- Nouvelle Avenue är en jättefin häst som jag tycker har alldeles för lite pengar på kontot. Jag tycker att vi har hästen med oss nu. Hon har lopp i kroppen och ett bra läge och jag måste tro på henne.
Senast blev upplägget tufft i Nouvelle Avenues första start sedan i juli.
- Hon har under större delen av sin karriär haft problem med framknäna och vi hade svårt att få henne riktigt hundra fräsch i fjol. Hon var tvåa ett par gånger men vi fick henne aldrig dit vi ville i starterna mellan de insatserna och sedan blev hon sjuk och stod i hage i två månader, säger Rommetränaren.

Biter bra i spets
Taktiken är given med hästen som är startsnabb.
- Jag tycker att det är ett öppet stolopp. Hon har ett bra läge och kan öppna bra. Vad jag läst mig till så tror jag att hon är snabbast ut och kommer hon till spets ska Rikard att köra där. Hon biter ifrån sig bra i spets. Hon kommer att gå med norskt huvudlag och det har hon tydligen gått med i tidigare regi och svarat bra på det, säger Joakim Elfving.
Bästa chansen av dina tre?
- Jag måste väl ändå säga Lyx Håleryd - men det ska bli spännande att se Nouvelle Avenue också.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2140/7 2 28.4 110
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2160/10 0 g 3354
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 1640/9 1 27.1 214
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Jolinn Jolinn   [s 4] 2160/3 0 34.6 2213
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2160/12 1 29.8 289
2015-11-06 2015-11-06 Romme-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2140/3 4 27.5 956
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Klack Vilja Klack Vilja   [s 3] 2160/2 3 31.3 774
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 4] 2140/3 5 34.2g 246
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Jolinn Jolinn   [s 4] 1660/12 5 31.1g 478
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 1660/9 3 33.9 154
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 4] 2140/9 5 35.9g 212
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-3 Jolinn Jolinn   [s 4] 2140/5 0
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Lill Rikard Lill Rikard   [v 7] 2140/1 0 39.2g 1887
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 1640/8 0 28.5g 725
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 3] 2160/8 0 32.5g 554
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 5] 2140/10 0 19.5g 536
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 1660/7 3 34.3g 168
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-6 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/3 D 0 g 442
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 2140/1 D 0 35.6 326
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 1640/4 D 0 31.8g 789
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/1 D 7 33.9g 477
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 3] 2160/10 C 0 g 697
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/9 C 0 g 422
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2160/6 D 5 33.7 86
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/5 D 0 31.7 525
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/1 D 0 32.2g 207
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/11 C 2 29.0 48
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 1640/2 D 5 32.6 185
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/5 B 4 31.6 96
2016-11-01 2016-11-01 Romme-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/10 B 2 32.5 178
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 3] 2160/13 D 0 39.4g 1069
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 2140/1 D 4 31.4 248
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2180/15 C 0 29.7 514
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/3 D 3 30.2 339
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/14 A 2 31.6g 153
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/9 D 0 28.4 630
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 1640/5 D 5 32.4 175
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/13 B 0 34.0g 126
2016-09-16 2016-09-16 Romme-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/5 C 6 30.8 139
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/9 D 8 28.6 454
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Jocke Dove Jocke Dove   [v 14] 2160/12 D 0 30.5g 411
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Myrs Maja Myrs Maja   [s 4] 2140/3 C 0 g 84
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-1 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/3 D 4 28.7 64
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/11 A 3 33.0 44
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/6 C 1 33.1g 100
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/12 D 0 28.4 420
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 1640/4 D 0 30.0g 234
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/14 A 2 32.6 40
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-5 Jolinn Jolinn   [s 5] 2140/1 D 8 34.8 452
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/5 C 2 30.3 279
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/8 C 6 29.2 346
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/1 D 0 31.2g 705
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Jolinn Jolinn   [s 5] 2140/4 D 0 43.1g 518
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-7 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2160/8 C 7 33.2g 379
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/3 D 8 39.0g 654
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Jolinn Jolinn   [s 5] 1640/4 D 0 g 339
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2100/2 D 8 31.2 567
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2180/5 D 0 29.0 626
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2180/8 D 2 31.8 669
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/2 D 5 32.1g 979
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/7 D 0 37.8g 526
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-11 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2140/9 C 4 33.9g 777
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2140/3 D 6 36.6g 1435
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Jolinn Jolinn   [s 5] 1640/1 C 2 29.3 438
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/11 B 5 34.7g 104
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2160/7 D 0 g 553
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/5 C 4 30.5 166
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/1 D 8 42.5g 200
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 1660/11 B 0 34.6g 70
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2160/5 B 8 30.4 210
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/3 D 0 28.4 686
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2140/6 A 2 34.5g 50
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Rus Can Rus Can   [s 3] 2140/2 D 3 35.0g 139
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/6 C 4 33.5g 281
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/5 D 0 g 611
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2160/3 D 2 31.9 133
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 1640/9 D 0 g 67
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/12 D 6 30.4 192
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2640/2 D 0 29.7 641
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/6 C 7 29.5 58
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/1 B 2 28.0 54
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/7 D 5 30.7 306
2017-12-08 2017-12-08 Romme-2 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/14 D 0 35.0g 703
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2640/9 D 8 33.6g 978
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/8 B 7 33.8g 370
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/9 D 4 33.7g 1267
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-8 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2180/13 D 0 31.3g 1874
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-5 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/12 A 3 29.2 65
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-7 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/6 D 0 42.0g 1599
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/13 A 8 33.2g 562
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-5 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/8 D 5 30.3 1081
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/5 A 0 36.6g 175
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1660/8 A 0 37.9g 310
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 2180/14 A 5 35.0g 285
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/3 D 0 33.5 904
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/3 D 6 28.8 154
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1640/4 B 7 37.3g 90
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/5 D 8 36.2g 512
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1640/8 B 3 34.2 281
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-10 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 1660/8 C 6 31.7 449
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/2 C 0 33.2g 322
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/8 B 0 g 321
2017-08-01 2017-08-01 Romme-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 2140/1 D 6 33.8 586
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2180/10 B 0 g 154
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 1640/5 C 5 28.7 440
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/6 C 3 29.8 160
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/5 C 8 36.4g 774
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/6 D 0 33.1g 728
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-2 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2140/6 C 7 40.0g 222
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 My Gifted My My Gifted My   [v 5] 2140/8 B 3 17.2 104
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/7 C 7 32.1g 695
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 2160/10 C 7 36.8g 648
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 1640/3 C 0 33.0g 232
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-1 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/7 B 1 34.4 161
2017-06-16 2017-06-16 Romme-10 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2140/8 D 0 29.4g 592
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-7 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/5 C 8 32.9g 839
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 1640/1 D 8 44.8g 957
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 1640/2 D 7 35.9g 630
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/3 D 0 g 768
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2180/11 C 0 29.1 837
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 2140/4 D 6 38.1g 710
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/3 C 4 32.8g 57
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-5 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/5 C 0 30.3 393
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 1640/8 D 4 29.5 587
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-1 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/2 D 7 40.5g 795
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/3 B 0 36.1g 160
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2140/5 D 0 35.0g 964
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2140/4 D 0 28.0 185
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-2 Klack Maxi Klack Maxi   [h 3] 2140/8 C 5 42.6 569
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 1660/7 C 0 31.3g 128
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-6 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2140/11 D 0 42.3g 735
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-1 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2140/1 D 0 33.0g 620
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-1 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/8 D 0 g 614
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/1 D 0 32.2 702
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2160/15 D 0 31.6 812
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/4 B 1 31.3 105
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-2 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2160/5 C 3 34.3 424
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2140/4 B 0 g 262
2017-03-10 2017-03-10 Romme-3 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2140/1 D 5 35.3g 349
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/9 A 0 37.7g 134
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Klack Loke Klack Loke   [v 3] 2140/3 D 0 41.6g 525
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-7 Klack Loke Klack Loke   [v 3] 1640/1 D 5 39.6g 352
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Klack Stella Klack Stella   [s 5] 2160/3 D 4 35.8g 310
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/12 C 0 31.9 286
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2160/9 C 0 g 222
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2140/3 C 0 37.3g 202
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-6 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2160/10 D 2 30.6 371
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/15 A 4 31.5 90
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Klack Stella Klack Stella   [s 5] 2160/4 D 6 37.2g 383
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2180/9 B 6 32.9 448
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2140/3 D 4 31.6 448
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/9 D 6 29.2 347
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/12 C 5 28.6 589
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/10 C 0 16.0 265
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2160/6 D 7 36.9g 615
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-8 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2180/13 C 7 29.3 329
2018-08-20 2018-08-20 Romme-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2180/8 B 4 35.0g 40
2018-08-20 2018-08-20 Romme-9 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 2160/4 C 0 33.4g 103
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 1660/10 D 7 29.8g 144
2018-08-11 2018-08-11 Romme-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 2140/3 B 1 29.7 40
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 I'll Fixit I'll Fixit   [v 5] 1640/6 A 0 18.5g 43
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-9 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/1 C 0 g 107
2018-06-08 2018-06-08 Romme-3 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/14 C 4 28.8 233
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2160/12 B 7 33.8g 76
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2180/15 A 5 33.1 676
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 5] 2140/6 D 0 g 323
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/2 D 0 30.4g 557
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-6 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2140/3 C 8 36.6g 1334
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/15 A 0 g 217
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/8 B 2 29.7 407
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/11 C 6 29.5g 820
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 1640/2 D 0 g 123
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2160/6 D 6 34.8g 726
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/11 D 6 28.4 433
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 1640/8 C 1 31.2 192
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/5 D 5 28.2 663
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2140/2 D 0 34.4g 225
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2140/6 C 3 32.9 126
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-9 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/6 C 5 34.0g 201
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/10 B 5 30.8 406
2018-03-20 2018-03-20 Romme-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2160/8 D 0 34.4 215
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2180/10 B 7 32.5g 129
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/13 A 1 34.3 211
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-7 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2160/6 D 0 g 851
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2160/9 D 0 40.6g 300
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2680/13 C 2 33.5g 195
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-3 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2660/12 B 0 g 239
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-8 Klack Maxi Klack Maxi   [v 5] 2140/1 C 7 31.5 112
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/4 D 3 16.5 30
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2180/8 C 0 31.5 514
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2140/1 D 5 44.0g 220
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/4 B 0 g 137
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 1640/12 B 5 29.9g 124
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1660/10 A 4 26.9 142
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2160/8 B 0 g 303
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 2140/2 C 3 30.3 375
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/14 C 0 g 658
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 2140/1 D str
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2660/8 D 0 33.9 609
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 6] 2140/10 B 8 17.1g 60
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 2160/6 D 6 31.1g 496
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-10 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/13 C 5 29.9 574
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-6 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1660/3 D 0 35.3g 312
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2180/14 D 0 34.5g 1045
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 1660/7 C 0 g 251
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Klack Saga Klack Saga   [s 3] 2140/5 C 7 37.9g 526
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-9 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1660/12 C 4 26.9 225
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-1 Klack My Klack My   [s 3] 2140/5 D 0 g 723
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-8 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2180/15 A 0 g 505
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-1 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1660/12 D 6 33.6 213
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2660/13 C 5 31.2g 135
2019-05-02 2019-05-02 Romme-7 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1640/7 D 0 35.4 402
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-5 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1640/3 C 1 34.6 1566
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/14 C 0 31.6g 738
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-1 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 2160/6 D 0 36.4g 347
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-4 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 2160/13 A 0 g 702
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1680/11 B 1 30.5 79
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-1 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 1640/4 C 7 32.3g 257
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-6 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 1640/6 B 0 g 529ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se