V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.Fem travlopp kommer köras p&ari..


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.
Fem travlopp kommer köras på drygt en timme med första start klockan 10.00 och sista start 11.00 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Endast B-tränade hästar får starta enligt propositionerna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro. De si..


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?
Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro.
De sista insatserna gjorde den förre till knapp favorit på V86® och det såg ut att vara rätt sedan Johan Untersteiner skickat till front från spår 7 och sett sin antagonist backas sist från spår 8.
Men Stefan Persson tog ett vaket initiativ när tempot sänktes och skickade fram Wild Love utanpå ledaren halvvägs in i loppet.
Resten blev kross.
Redan i slutsvängen var duellen avgjord och det amatörtränade stoet formligen länsade ifrån sin utmanare och övriga konkurrenter.
- Stefan gjorde en härlig bedömning och lät hästen visa vad hon kunde, sade Bengt Simberg som fört sin gunstling till den absoluta toppen bland landets ston, och kanske ännu längre.
- Hon älskar att tävla, det tror jag är nyckeln. Jag tränar inte så hårt hemma, det är loppen som utvecklar hästen, fortsatte Simberg som nu drömmer om Paris i vinter.
- Hävdar hon sig bland de här hingstar- och valackerna, då tror jag att hon kan vara med och tjänat en krona där nere också. Det skulle vara roligt att prova.

Urstark Esprit Sisu
En annan sexåring som ser ut att kunna etablera sig i allra högsta klassen är Esprit Sisu.
Hästen gjorde andra starten för Daniel Wäjersten som tog gruvlig revansch för den snöpliga galoppen senast.
Från ledningen drog han konkurrenterna möra och svarade skuggande Usain Henna i en härlig styrkedemonstration efter att ha varvat på 1.11,5 över lång distans.
Betydligt lugnare tempo kunde Steen Juul anföra i bakom Elephant, som höll undan över tre varv till omgångens enda favoritseger.
Till ledningen körde även Marc Elias bakom Ornello som aldrig blev utmanad i ett lopp där favoriten Armour As galopperade från start.

Riviga lopp
I övriga avdelningar bjöd det full fart och kvällens skönaste upplopp fick sannolikt Richard L Jansson åka då han vred ut Tullibardine Boe i femtespår ut ur slutsvängen och växlade hela fältet.
Björn Eriksson tränar den storklivande fyraåringen som segrat i 9 av 20 starter och aldrig startat i ett lopp med högre förstapris än onsdagens 60 000 kronor, men nu äntligen ser ut att få den chansen.
- Tanken är att gå ut i Eskilstuna på V75-dagen, berättade en glad Eriksson.
Omgångens svepning bjöd Robert Bergh på bakom Mellby Granat. Hästen hade fullt upp att hänga med i tredje ytter medan tätparet eldade undan i 1.13-fart första rundan, men när anfallsordern kom på sista bortre långsidan så stod den omgående klart vem som skulle vinna.
- Hästen framför kastade enormt med grus så jag fick ta ut honom ett halvt spår tre gånger för att han skulle slippa få det på frambenen. När han kände att han var helt utan rygg så sprang han själv och då gick det väldigt fort, förklarade Bergh.
Ulf Ohlsson försökte kopiera upplägget bakom Reijo Liljendahls Kryptonite Hanover som också sköljde fram till grepp på ”baksidan” och sedan aldrig släppte smygkörde favoriten Hunt Am i närheten.
Full fart blev det även i Wången Cup där stafettkörning i ledningen bäddade för Joakim Lövgren-tränade Oliveria, snyggt framlotsad av Tyler Mifsud.
Utdelningen för åtta rätt på V86 stannade vid 37 266 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


”Föreställningen är slut.Scenen står tom.På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel ..


Föreställningen är slut.
Scenen står tom.
På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel på de svenska travbanorna.
I en högst värdig avskedsshow på Rommetravet tackade Järvsöfaks för sig.

Belysningen runt banan var släckt. På storbildsskärmen vevades bilder från hans största segrar. I högtalarna ljöd Europes slagdänga "The Final Countdown". Publiken stod tryckta vid staketet längs hela upploppet, runt vinnarcirkeln i sju- åtta led.
Då tändes en spotlight upp pekandes mot stallinfarten och fångade upp hästen som skulle tävla med vojlocknummer 200. Sedan följde stående ovationer då Järvsöfaks defilerade mot publikhavet i ensamt majestät.
En stund såg till och med huvudrollsinnehavaren själv förbluffad ut över uppståndelsen och gjorde en liten ansats att omedelbart kliva in i den julutsmyckade vinnarcirkeln.
Men det skulle förstås tävlas först och där levererade Järvsöfaks som vanligt en felfri föreställning.

Travsportens Stenmark
Istället för ett traditionellt referat av loppet så bjöd Bo Rydgren i högtalarna in publiken att delta i ett fyrfaldigt leve då kallblodskungen äntrade upploppet i överlägsen ledning.
När sedan hyllningarna startade på allvar i vinnarcirkeln med tv-kameror och fotoblixtar blev till och med normalt genomcoole Järvsöfaks lite uppspelt. Kanske förstod att det var sista gången han fick en lagerkrans runt sin hals. Bland dem som uppvaktade Sveriges förmodligen mest folkkäre travhäst genom tiderna fanns ATG:s vd Remy Nilson.
- Det är det största vi har varit om på väldigt länge. Jag vill kalla Järvsöfaks för travsportens Ingemar Stenmark. Han har vunnit 48 V75-lopp, det kommer ingen annan någonsin att göra. Men det är inte det stora, det stora är att han gått hem genom folklagren och breddat sporten uti hela landet, sade Nilson som också berättade att Järvsöfaks nu blir travsportens officielle ambassadör.
En annan sak som bevisar vilken ikon Järvsöfaks blivit är att förslag inkommit om att han ska få en väg eller torg uppkallat efter sig i sin hemstad Hudiksvall.
Om så blir fallet kanske tränaren, ägaren och uppfödaren Jan-Olov Persson flyttar dit en vacker dag. Denne, som var tårögd då Järvsöfaks nådde drömgränsen 200 segrar, tog detta avslut med lite mer fattning och förklarade också vad hästen sysslade med då han var på väg in i vinnarcirkeln innan loppet.
- Han skyggade lite när han fick se sin egen skugga strålkastarljuset. Han funderade väl på om det dykt upp en ny matadorhäst, skrockade Persson.

Populär hos stora och små
Men en häst som Järvsöfaks lär vi inte få se på länge, kanske aldrig mer.
15-åringen avslutade på måndagskvällen en karriär utan motstycke inom svensk travsport.
När han klockan 21.17, en dryg halvtimme efter målgång, lämnade banan för allra sista gången visade termometern minus 15 grader.
I publikleden var det rörelse för att hålla värmen. Men kvar stod de, huvuddelen av de drygt 3 000 människor som vallfärdat till Rommetravet denna historiska decemberkväll. Allt från mannen som andäktigt sade till sin fru "tänk att vi står här och får se på världens bästa häst" till den treåriga flickan i rosa mössa och en Järvsöfaks t-shirt som räckte nästan ända ner till marken.
Kvar för att en allra sista gång få hylla sin hjälte."

Robin Johansson, Kanal 75


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.- Vi köpte hästen via en kontakt frå..


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.
- Vi köpte hästen via en kontakt från Ken Ecce och kort därefter såldes hon till nya ägare hos mig och blev därmed kvar i stallet. Sedan dess har det gått riktigt bra, berättar Lönn.
Mission Beach har verkligen funnit sig tillrätta i sin nya miljö i Rengsjö och tränaren ser positivt på lördagens start.
- Vi hade tur och fick ett bra läge igen samtidigt som den korta distansen inte ska vara något minus.
- Hon är visserligen så pass långstegad att hon haft svårt att öppna snabbt från spår en bit in på vingen, men 1 609 meter istället för 1 640 är ett klart plus ur den aspekten och jag tror att hon kommer kliva iväg ordentligt.
- Jag har hört att det står några snabba utvändigt, men har inte hunnit titta närmare på detta. Allt jag vet är att jag gärna ser henne i ledningen där hon trivs väldigt bra, funderar Thomas.

"Ska inte tävla i enklare gäng"
Mission Beach kommer närmast från en spetsseger i Östersund där hon utmanades av Check Me den sista biten, men enligt Lönn var det gott om kräm kvar i linorna vilket också var synintrycket.
- Hon är en häst som aldrig gör mer än det som krävs och när den smygkörda hästen utmanade till slut senast sträckte hon på sig. Det fanns alltså kräm kvar över linjen och segern blev behaglig, konstaterar Thomas.
Att växla upp och tävla på V75® brukar göra att de flesta drar öronen åt sig en aning, men för Mission Beach, Magnus A Djuse och Thomas Lönn är inställningen i princip den motsatta.
- Magnus sa efter loppet senast att hon inte ska tävla i enklare gäng – då skärper hon liksom inte till sig. Vid två tillfällen i Östersund bröt hon ut nästan ett spår i ledningen och hon har svårt att fokusera när hon inte har häst i närheten utvändigt.
- Att det är tuffare emot på V75 behöver därmed inte vara något minus. Då lär hon få sparring på utsidan hela vägen förutsatt att hon kommer till ledningen och det är gynnsamt för henne, berättar Bollnästränaren.

"Fördel kontra övriga"
Det är ett ungdomslopp som bjuds i V75-2 på lördag det finns en väldigt intressant aspekt i detta. Mission Beach är den enda häst i fältet som körts av lördagens kusk Magnus A Djuse i någon av sina fem senaste starter.
- Det är ju ruggigt tacksamt att vi kan få Magnus som kusk i ett lopp som detta. Han är samspelt med hästen och här har vi en fördel kontra övriga.
- Mission Beach är färsk i Klass I varför denna proposition var något mer gynnsam – både ur ett kusk- och penningperspektiv, konstaterar Lönn.
Oavsett resultat på lördag är tränaren själv inne på att det finns mycket kvar i Mission Beach för framtiden.
- Detta är en märr som håller bra kaliber och fortfarande har mycket utveckling kvar i kroppen.
- Hon har varit lite av en halvförbrytare med lite egna idéer, men jag tycker definitivt att hon har stabiliserats. Dock har hon en del som kan vässas till fortfarande – inte minst vad gäller utrustningen.
Mission Beach har visserligen fått en hybridvagn istället för en vanlig dito på sig i de två senaste starterna, men i övrigt går hon väldigt basic utrustad.
- Hon tävlar med skor runt om, öppet huvudlag samt fast huva, men vi har förhoppningar kring att kunna vässa till vissa bitar framöver – inte minst vad gäller huvudlaget.
- Jag tror att ett norskt huvudlag kan ge bra effekt på henne och var faktiskt nära att prova det här hemma för några månader sedan i ett jobb. Jag kände dock redan i stallgången att vi biter oss där bak om vi testar så det får vänta.
- Hon har en tendens att bara springa förbi hästarna närmast runt omkring henne när hon tävlar bakifrån, sedan nöjer hon sig med det. Mot bakgrund av detta hade ett såväl ett nytt huvudlag som ryckhuva varit spännande att testa, men vi sparar det tills vi känner att det är nödvändigt, avslutar Thomas Lönn innan han beger sig in i stallet igen för att sko om sitt vapen på V75 inför lördagen.

Robin Malmgren, Kanal 75


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittad..


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittade även små problem men ryggkotor som man fixat.
Enligt den norska facktidningen siktar tränaren Frode Hamre på Axel Jensens Minneslöp hemma på Bjerke 14 november och sedan förhoppningsvis Criterium Continental i Paris 27 december.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning..


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.
Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning på bland annat Hemnet – prislappen 70 miljoner kronor.
Julmyra Horse Center ligger i Heby kommun, nordost om Morgongåva.
På anläggningen tränas i dag hundratals hästar och bland andra travtränarna Reijo Liljendahl, Katja Melkko, Jasmine Ising, Dennis Palmqvist, Daniel Parling, Björn Röcklinger och Petter Lundberg har versamhet på Julmyra.
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2140/7 2 28.4 110
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 2160/10 0 g 3354
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 1640/9 1 27.1 214
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Jolinn Jolinn   [s 4] 2160/3 0 34.6 2213
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2160/12 1 29.8 289
2015-11-06 2015-11-06 Romme-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 2140/3 4 27.5 956
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Klack Vilja Klack Vilja   [s 3] 2160/2 3 31.3 774
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 4] 2140/3 5 34.2g 246
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Jolinn Jolinn   [s 4] 1660/12 5 31.1g 478
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 1660/9 3 33.9 154
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 4] 2140/9 5 35.9g 212
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-3 Jolinn Jolinn   [s 4] 2140/5 0
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Lill Rikard Lill Rikard   [v 7] 2140/1 0 39.2g 1887
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 5] 1640/8 0 28.5g 725
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 3] 2160/8 0 32.5g 554
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 5] 2140/10 0 19.5g 536
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Klack Soja Klack Soja   [s 3] 1660/7 3 34.3g 168
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-6 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/3 D 0 g 442
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 2140/1 D 0 35.6 326
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 1640/4 D 0 31.8g 789
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/1 D 7 33.9g 477
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 3] 2160/10 C 0 g 697
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/9 C 0 g 422
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2160/6 D 5 33.7 86
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/5 D 0 31.7 525
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/1 D 0 32.2g 207
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/11 C 2 29.0 48
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 1640/2 D 5 32.6 185
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/5 B 4 31.6 96
2016-11-01 2016-11-01 Romme-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/10 B 2 32.5 178
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 3] 2160/13 D 0 39.4g 1069
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 6] 2140/1 D 4 31.4 248
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2180/15 C 0 29.7 514
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/3 D 3 30.2 339
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/14 A 2 31.6g 153
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/9 D 0 28.4 630
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 1640/5 D 5 32.4 175
2016-09-16 2016-09-16 Romme-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/5 C 6 30.8 139
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/13 B 0 34.0g 126
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/9 D 8 28.6 454
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Jocke Dove Jocke Dove   [v 14] 2160/12 D 0 30.5g 411
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Myrs Maja Myrs Maja   [s 4] 2140/3 C 0 g 84
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-1 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/3 D 4 28.7 64
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/11 A 3 33.0 44
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/6 C 1 33.1g 100
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/12 D 0 28.4 420
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 1640/4 D 0 30.0g 234
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/14 A 2 32.6 40
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-5 Jolinn Jolinn   [s 5] 2140/1 D 8 34.8 452
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/5 C 2 30.3 279
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/8 C 6 29.2 346
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/1 D 0 31.2g 705
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Jolinn Jolinn   [s 5] 2140/4 D 0 43.1g 518
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-7 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2160/8 C 7 33.2g 379
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/3 D 8 39.0g 654
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Jolinn Jolinn   [s 5] 1640/4 D 0 g 339
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2100/2 D 8 31.2 567
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2180/5 D 0 29.0 626
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2180/8 D 2 31.8 669
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2140/2 D 5 32.1g 979
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/7 D 0 37.8g 526
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-11 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2140/9 C 4 33.9g 777
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2140/3 D 6 36.6g 1435
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Jolinn Jolinn   [s 5] 1640/1 C 2 29.3 438
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2160/11 B 5 34.7g 104
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 3] 2160/7 D 0 g 553
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2140/5 C 4 30.5 166
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-1 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 3] 2140/1 D 8 42.5g 200
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 1660/11 B 0 34.6g 70
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2160/5 B 8 30.4 210
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/3 D 0 28.4 686
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Klack Viktor Klack Viktor   [v 5] 2140/6 A 2 34.5g 50
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Rus Can Rus Can   [s 3] 2140/2 D 3 35.0g 139
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-1 Klack Soja Klack Soja   [s 4] 2160/6 C 4 33.5g 281
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/5 D 0 g 611
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Klack Vilja Klack Vilja   [s 4] 2160/3 D 2 31.9 133
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 1640/9 D 0 g 67
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2160/12 D 6 30.4 192
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-6 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2640/2 D 0 29.7 641
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/6 C 7 29.5 58
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 6] 2140/1 B 2 28.0 54
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/7 D 5 30.7 306
2017-12-08 2017-12-08 Romme-2 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/14 D 0 35.0g 703
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2640/9 D 8 33.6g 978
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/8 B 7 33.8g 370
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/9 D 4 33.7g 1267
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-8 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2180/13 D 0 31.3g 1874
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-7 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/6 D 0 42.0g 1599
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-5 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/12 A 3 29.2 65
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/13 A 8 33.2g 562
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-5 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/8 D 5 30.3 1081
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/5 A 0 36.6g 175
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1660/8 A 0 37.9g 310
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 2180/14 A 5 35.0g 285
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/3 D 0 33.5 904
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/3 D 6 28.8 154
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1640/4 B 7 37.3g 90
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/5 D 8 36.2g 512
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 1640/8 B 3 34.2 281
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-10 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 1660/8 C 6 31.7 449
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-2 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2140/2 C 0 33.2g 322
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/8 B 0 g 321
2017-08-01 2017-08-01 Romme-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 4] 2140/1 D 6 33.8 586
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2180/10 B 0 g 154
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 1640/5 C 5 28.7 440
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/6 C 3 29.8 160
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/5 C 8 36.4g 774
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2160/6 D 0 33.1g 728
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-2 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2140/6 C 7 40.0g 222
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 My Gifted My My Gifted My   [v 5] 2140/8 B 3 17.2 104
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/7 C 7 32.1g 695
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 2160/10 C 7 36.8g 648
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-1 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2160/7 B 1 34.4 161
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 1640/3 C 0 33.0g 232
2017-06-16 2017-06-16 Romme-10 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2140/8 D 0 29.4g 592
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-7 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/5 C 8 32.9g 839
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 1640/1 D 8 44.8g 957
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 1640/2 D 7 35.9g 630
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/3 D 0 g 768
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 3] 2140/4 D 6 38.1g 710
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2180/11 C 0 29.1 837
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/3 C 4 32.8g 57
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-5 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2160/5 C 0 30.3 393
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 1640/8 D 4 29.5 587
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-1 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/2 D 7 40.5g 795
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-1 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/3 B 0 36.1g 160
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2140/5 D 0 35.0g 964
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Klack Vilja Klack Vilja   [s 5] 2140/4 D 0 28.0 185
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-2 Klack Maxi Klack Maxi   [h 3] 2140/8 C 5 42.6 569
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 1660/7 C 0 31.3g 128
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-6 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [h 3] 2140/11 D 0 42.3g 735
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-1 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2140/1 D 0 33.0g 620
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-1 Klack Nova Klack Nova   [s 3] 2140/8 D 0 g 614
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2140/1 D 0 32.2 702
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2160/15 D 0 31.6 812
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2160/4 B 1 31.3 105
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-2 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 4] 2160/5 C 3 34.3 424
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Klack Soja Klack Soja   [s 5] 2140/4 B 0 g 262
2017-03-10 2017-03-10 Romme-3 Klack Gidde Klack Gidde   [h 4] 2140/1 D 5 35.3g 349
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 6] 2160/9 A 0 37.7g 134
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Klack Loke Klack Loke   [v 3] 2140/3 D 0 41.6g 525
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-7 Klack Loke Klack Loke   [v 3] 1640/1 D 5 39.6g 352
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Klack Stella Klack Stella   [s 5] 2160/3 D 4 35.8g 310
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/12 C 0 31.9 286
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2160/9 C 0 g 222
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2140/3 C 0 37.3g 202
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-6 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2160/10 D 2 30.6 371
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/15 A 4 31.5 90
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Klack Stella Klack Stella   [s 5] 2160/4 D 6 37.2g 383
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2180/9 B 6 32.9 448
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2140/3 D 4 31.6 448
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/9 D 6 29.2 347
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-2 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/12 C 5 28.6 589
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/10 C 0 16.0 265
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Klack Silver Klack Silver   [v 3] 2160/6 D 7 36.9g 615
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-8 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2180/13 C 7 29.3 329
2018-08-20 2018-08-20 Romme-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2180/8 B 4 35.0g 40
2018-08-20 2018-08-20 Romme-9 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 2160/4 C 0 33.4g 103
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 1660/10 D 7 29.8g 144
2018-08-11 2018-08-11 Romme-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 2140/3 B 1 29.7 40
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 I'll Fixit I'll Fixit   [v 5] 1640/6 A 0 18.5g 43
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-9 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/1 C 0 g 107
2018-06-08 2018-06-08 Romme-3 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/14 C 4 28.8 233
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2160/12 B 7 33.8g 76
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-1 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2180/15 A 5 33.1 676
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 5] 2140/6 D 0 g 323
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/2 D 0 30.4g 557
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-6 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2140/3 C 8 36.6g 1334
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/15 A 0 g 217
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/8 B 2 29.7 407
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Klack Soja Klack Soja   [s 6] 2140/11 C 6 29.5g 820
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 1640/2 D 0 g 123
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-4 Klack Pansar Klack Pansar   [v 3] 2160/6 D 6 34.8g 726
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 1640/11 D 6 28.4 433
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 4] 1640/8 C 1 31.2 192
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/5 D 5 28.2 663
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2140/2 D 0 34.4g 225
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-6 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2140/6 C 3 32.9 126
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-9 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/6 C 5 34.0g 201
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/10 B 5 30.8 406
2018-03-20 2018-03-20 Romme-4 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2160/8 D 0 34.4 215
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Klack Viktor Klack Viktor   [v 7] 2180/10 B 7 32.5g 129
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 5] 2160/13 A 1 34.3 211
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-7 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2160/6 D 0 g 851
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2160/9 D 0 40.6g 300
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2680/13 C 2 33.5g 195
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-3 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2660/12 B 0 g 239
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-8 Klack Maxi Klack Maxi   [v 5] 2140/1 C 7 31.5 112
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Captain Knas Captain Knas   [v 5] 2140/4 D 3 16.5 30
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2180/8 C 0 31.5 514
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Klack Sol Klack Sol   [s 3] 2140/1 D 5 44.0g 220
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/4 B 0 g 137
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 1640/12 B 5 29.9g 124
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1660/10 A 4 26.9 142
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2160/8 B 0 g 303
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 2140/2 C 3 30.3 375
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/14 C 0 g 658
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 2140/1 D str
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2660/8 D 0 33.9 609
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 6] 2140/10 B 8 17.1g 60
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 2160/6 D 6 31.1g 496
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-10 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/13 C 5 29.9 574
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-6 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1660/3 D 0 35.3g 312
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2180/14 D 0 34.5g 1045
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 1660/7 C 0 g 251
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Klack Saga Klack Saga   [s 3] 2140/5 C 7 37.9g 526
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-9 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1660/12 C 4 26.9 225
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-1 Klack My Klack My   [s 3] 2140/5 D 0 g 723
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-8 Klack Tekla Klack Tekla   [s 5] 2180/15 A 0 g 505
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-1 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1660/12 D 6 33.6 213
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Klack Viktor Klack Viktor   [v 8] 2660/13 C 5 31.2g 135
2019-05-02 2019-05-02 Romme-7 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1640/7 D 0 35.4 402
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-5 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 1640/3 C 1 34.6 1566
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Klack Pansar Klack Pansar   [v 4] 2160/14 C 0 31.6g 738
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-1 Klack Loke Klack Loke   [v 4] 2160/6 D 0 36.4g 347
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-4 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 2160/13 A 0 g 702
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 Klack Blixten Klack Blixten   [v 6] 1680/11 B 1 30.5 79
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-1 Klack Silver Klack Silver   [v 4] 1640/4 C 7 32.3g 257
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-6 Klack Soja Klack Soja   [s 7] 1640/6 B 0 g 529
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Klack Tekla Klack Tekla   [s 6] 2660/11 A 6 29.8g 126
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-2 Klack Ante Klack Ante   [v 3] 2180/9 D 4 32.7 777
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-6 Klack Saga Klack Saga   [s 4] 2160/7 B 0 33.4g 398
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Klack Silver Klack Silver   [v 5] 2160/7 A 5 30.8 63
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-1 Klack Saga Klack Saga   [s 4] 1660/12 B 0 g 434
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-7 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 4] 2140/6 D 0 g 104
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-5 Klack Pansar Klack Pansar   [v 5] 2140/4 D 3 27.4 682
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-1 Klack Tekla Klack Tekla   [s 6] 2160/10 D 0 32.5g 1141
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-1 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2140/9 A 6 34.3g 40
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-8 Klack Saga Klack Saga   [s 4] 1660/12 D 0 28.6 1237
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-3 Klack Ante Klack Ante   [v 3] 2140/10 D 0 35.9g 4532
2020-07-17 2020-07-17 Romme-5 Klack Nova Klack Nova   [s 6] 2160/11 A 2 27.9 176
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-2 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2160/3 D 3 33.5 721
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-7 Skarpe Skarpe   [v 5] 1640/2 A 6 36.0g 119
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-1 Skarpe Skarpe   [v 5] 2140/6 D 8 35.5g 639
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-7 Klack Ante Klack Ante   [v 3] 1640/4 D 0 g 1586
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 2160/12 C 0 30.2 967
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 2140/6 C 6 31.6g 144ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se