Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Joakim Lövgren V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Joakim Lövgren. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Joakim Lövgren har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-1 Staro Leonardo Staro Leonardo   [h 3] 2140/1 D
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-5 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 7] 2640/6 C
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Gent Quattro Gent Quattro   [v 5] 1640/4 B
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-4 Croquet Rose Croquet Rose   [s 4] 2160/13 D
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 9] 2640/12 A

Nyheter för travkusk Joakim Lövgren


Köpenhamnsbanan Charlottenlund anordnar sin största dag för året på söndagen med storloppet Copenhagen Cup som avrundning p&arin..


Köpenhamnsbanan Charlottenlund anordnar sin största dag för året på söndagen med storloppet Copenhagen Cup som avrundning på V75.
V75-6 är ett lopp över 2950 meter med ett ekipage från Mantorp i en av huvudrollerna. Usain Henna inleder från fållan längst bak och har 40 meter att hämta in på täthästarna.
Motståndet är lättare den här gången jämfört med senast då Balfour och Sauveur var före i mål.
- Det var en kanonprestation av honom då - min GPS-klocka visade 1.10,9 sista 2000. Jag var nöjd förstås och han gick bra hela vägen in i mål. Trots det måste jag säga att det inte var det där riktiga dundertrycket i honom, säger Svanberg.
Björn Goops Sauveur stod lika start med Usain Henna och gick inte att nå. Sauveurs form fick Oskar Svanberg att börja fundera i banor om att skrotar tanken på att anmäla till Harper Hanovers lopp.
- Vi funderade ju så klart på att vara med i Harpers för tredje året i rad. När vi blev frånåkta så där med 20 meter trots att han gjorde ett så bra lopp kanske vi avstår ändå. Vi får se hur söndagens lopp blir, kanske blir det för tufft med tre lopp över tre kilometer i maj?

Ett test i Copenhagen Cup?
Dansktränade och holländska hästar är med i loppet och Oskar Svanberg har svår att sätta in sin häst i motståndet. Joakim Lövgrens Alfas da Vinci (nolla i Örebro senast) står lika start.
- Lövgrens häst har vi i alla fall plusstatistik på efter några möten. Men jag har ingen direkt koll på de utländska hästarna i loppet. Det blir antagligen till att vandra lika mycket i spåren den här gången. Usain Henna gör det bra och det skulle vara rätt kul att vara med i typ Copenhagen Cup där de kör i det tempot hela vägen. Ett lopp utan en massa spår. Inte för att jag tror att han vinner men det skulle vara kul att se vad han skulle kunna uträtta.
Hästen har blivit sju år. Hur står han sig tycker du?
- Det är nog ungefär samma. Jag tycker snarare att han höjt sin lägstanivå lite och blivit lite rappare. Det loppet han gjorde i Örebro var nytt rekord utan att han kändes så där…..ja, supertankad. Så det känns som att vi kanske kan få ut ytterligare några meter ur hästen.
Ni reser långt på söndag. Något som inverkar?
- Nä, det är inga bekymmer. Köpenhamn är bara lite längre än till Jägersro liksom. Vi kommer att åka samma dag och har bara fem timmar dit.
Vad säger du till spelarna?
- Trots att jag inte har så stor koll på motståndet tycker jag att han ska räknas. Lövgrens Alfas da Vinci hamnade i alla fall lite ”i maskin” senast och det blev ingen riktig värdemätare vem av oss som har bästa hästen för dagen. Formen är bra i alla fall och jag får se om det blir barfota fram som senast eller kanske runt om. Banan måste vara riktigt bra för att det ska bli tal om att slita alla skorna.

Mikael Wikner, Kanal 75


Joakim Lövgren har bra snurr på verksamheten. Sedan årsskiftet har 25 segercheckar skrivits ut till stallet och det lär bli fler den h&aum..


Joakim Lövgren har bra snurr på verksamheten. Sedan årsskiftet har 25 segercheckar skrivits ut till stallet och det lär bli fler den här veckan. Han spelar i alla fall en nyckelroll när jackpotmiljonerna på V86 ska fördelas. Åttarättspotten beräknas uppgå till tolv miljoner kronor och Solvalla och Jägersro delar på omgången. Det är hemma i Malmö som Joakim Lövgren spelar ut sin starka triss och treåringarna är först ut i V86-3. Bästa utgångsläget har obesegrade Devs Daffodil (V86-3) som jagar tredje raka från spår två.
- Hennes karriär har inletts lovande. Hon skötte uppträning och kvallopp bra och de här två starterna har hon klarat av på fint sätt, så vi är nöjda så här långt, säger Lövgren och fortsätter:
- Men hon har inte mött så här bra motstånd förut utan fått en behaglig start på karriären. Samtidigt har hon gjort det på ett sådant sätt att vi tror att hon ska ha nytta av att gå ut i lite tuffare lopp.
Nu startar hon med bil för första gången. Vad tänker du om det?
- Bilstart tror jag kommer gå bra men det är jättesvårt att säga var hon hamnar. Både hon och de andra är rätt så gröna bakom bilen. Men jag tror inte att loppet avgörs i starten med så unga och oerfarna hästar.

”Båda startar med vinstchans”
Bakom Devs Daffodil startar stallkompisen Saliga med nummer nio. Även hon har inlett tävlingskarriären lovande och ståtar efter fem framträdanden med tre segrar, en andra- och en tredjeplats.
- Hon har också skött allting på väldigt bra sätt och jag har ungefär samma förväntningar och förhoppningar på henne som på Daffodil. Fortsätter hon att prestera på ett lika fint sätt kan hon få fortsätta i något större årgångslopp framöver.
Hur rankar du hästarna sinsemellan med onsdagens förutsättningar?
- Det är jättesvårt att säga och mycket beror på hur loppet blir kört. Saliga kan startbilen och ligger längre fram i rutinerna, men Daffodil har ett bättre startspår. Jag hoppas att båda startar med vinstchans.

Läge för ny spetsvinst
På pappret har Joakim Lövgren sitt hetaste segerbud i Iago Zon (V86-5). Hästen har dokumenterat hög kapacitet och utklassade senast motståndet från ledningen i V75, men han har också gjort plattmatcher. Till exempel trivdes han inte alls på Solvalla näst senast.
- Han är bra när han får det som han vill ha det. Han är lite känslig av sig men talangen finns där och det vi behöver göra är att slipa på de grejer som gör att han har så lätt för att komma bort i loppen. Han behöver bli mer komplett både vad gäller distanser och positioner, men blåsa till ledningen som senast, det kan han.
Från spår ett har Iago Zon läge för att ta ledningen på nytt och väl där lär han bli svårfångad.
- Jag kan inte hur startsnabba motståndarna är så det måste jag läsa på, men hästen känns i alla fall bra efter senast och jag förstår om de som såg honom då har svårt att lämna honom utanför lappen...

Ola Johansson, Kanal 75


Färjestadstravet i Karlstad stack emellan med en V75-omgång under långfredagen.Normalt är dagen med det stora femåringsloppet Prins ..


Färjestadstravet i Karlstad stack emellan med en V75-omgång under långfredagen.
Normalt är dagen med det stora femåringsloppet Prins Carl Philips Jubileumspokal en av banans festligare under året då våren hyllas.
Nu blev det blött, kallt och smutsigt. En decimeter snö föll under morgonen och några av de tävlande hade till och med problem med att ta sig till banan.
Peter Untersteiner rullade från Halmstad med hedershästen Poet Broline som årsdebuterade i Prins Carl Philips Jubileumspokal.
En kvarts miljon väntade vinnaren och loppet kom att avgöras i starten.
Femåringstoppar som Twister Bi och Target Kronos utmanade men kunde inte sticka upp mot andrahandsfavoriten.
Poet Broline satt i ledningen direkt och när Peter Untersteiner dessutom fick bestämma en del där framme gjorde det inget att hästen från Halmstad led av ringrost.
Första starten sedan i december slutade med seger med marginalen huvud och hals mot favoritspelade Twister Bi som var tapper utvändigt ledaren.
- Det är något grymt vad han flyger när startbilen släpper. Han accelerarar något onormalt mycket första 50 meterna och startsnabbheten gör att han ofta får bra löpningar, sa segerkusken Peter Untersteiner.

”Hoppfull under vägen”
Poet Broline travade de 1640 meterna på 1.11,4 på den av regn hårda banan i årsdebuten.
- Jag fick köra mitt eget tempo och jag blev hoppfull under vägen då han sprang och klippte med öronen. Det blev segt sista 100 men vi hann ju undan och årsdebuten kunde inte ha slutat bättre, sa Untersteiner.
Startblixten vann Kungapokalen under fjolåret och rundade av med seger i italienska fyraåringsloppet Gran Premio Continentale. Två spetsviktorior.
- Han är inne på sin tredje kanonsäsong. Det finns en hel del lopp numera för femåringarna och vi siktar på dem i första hand i år, sa Peter Untersteiner.

Starkt av Pasithea
Ett rumphugget rubriklopp för femåriga ston inledde omgången på Färjestadstravet.
Hästar ströks nämligen en efter en under veckan och med fina djur som stochampionatvinnaren Galactica, Treasure Kronos och In Toto Sund borta ur bilden seglade Pasithea Face upp som dagens största V75-favorit.
Allt ändade med en styrkedemonstration av det Lutfi Kolgjini-tränade stoet.
Adrian Kolgjini lyfte ut direkt kort efter start och satte av mot ledningen. Efter lite kubbning som kostade 1.11,0 första 500 kom så Pasithea Face till den åtråvärda piken efter 600 körda.

”Slå upp de djä…”
Det starka stoet ska köras ”på knock” och genom den sista kurvan drog Adrian Kolgjini undan och ruskade av sig allt vad motstånd hette.
Segertiden i Folke Hjalmarssons Minneslopp skrevs till fina 1.13,5 över 2140 meter, bilstart.
- Det var tråkigt att tre ströks - för jag hade sett fram emot att slå upp de djävlarna, sa Kolgjini illmarigt leende. Hon har inte riktigt fått sätta pricken över i ännu. Men hon kommer att göra det, för det här är något alldeles extra, sa Adrian Kolgjini.
Ägaren Anders Ström berättade att Pasithea Face eventuellt ska anmälas till Lovely Godivas Minne på Åby 29 april och att det därefter blir tävlande i USA i sommar.
Stoet övergår i Jimmy Takters regi och är anmäld till flera stora lopp over there.

I övrigt noterade vi att…
…Adrian Kolgjini blev dubbelsegrare på V75. En offensiv igen, nu med Like A Star som forcerades till täten 1500 meter från mål och sedan grillade utvändige favoriten Schatzi Fayline och stack undan. Överbetyg till Like A Star i Diamantstoet (tillika Top 7-loppet).
…trekilometersloppet (V75-6) blev en uppgörelse mellan de tre mest betrodda. Joakim Lövgren satt stilla med Alfas da Vinci ända till den sista bortre långsidan vilket blev avgörande. Fuxen avslutade fint och segrade närmast före Candor Hall. Favoriten Djali Boko galopperade i spets som slagen i början av upploppet.
...det var stenhårt i mål i lärlingsloppet. Målfotot visade att storskrällen (spelad på två procent) Rekord Rune och 24-årige Cracchiolo Christian var först i mål. Rekord Rune serverades en smygare och fritt blev det inte förrän kort före mål.
- Det här är otroligt stort, speciellt med den här hästen som jag följt från han var föl och fått börja köra på slutet, sa segerkusken som jobbar hos amatören Fredrik Steffensen på Åby.
…nioårige kallblodsvalacken Gärdsjö Aragon tog karriärens och även årets andra V75-seger i Th Egnells Memorial. Förra gången det begav sig var i januari. Då som nu satt lärlingen Billy Svedlund i sulkyn. Segerreceptet den här gången var ledningen från start till mål. Krister Palm från Gävle tränar.
…Åbytränaren Admir Zukanovic tog hem Copiads Segerpokal med Great King Wine. Stefan Söderkvist satt bakom fyraåringen.
…det vankas V75 igen redan på söndag (Påskdagen) då dalabanan Rommetravet tar emot. Utdelningen för sju rätt på långfredagen blev 250 411 kronor, sex rätt gav 1 701 kronor och fem rätt 119 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Dubbla V75:or och högklassig travsport från början till slut. Årets påskhelg blir något extra för alla traventusiaster. O..


Dubbla V75:or och högklassig travsport från början till slut. Årets påskhelg blir något extra för alla traventusiaster. Och som brukligt är i showbusiness väntar den största stjärnan till sist. På annandagen rundar Delicious U.S. av den kristna högtidshelgen med ett framträdande i Halmstad. Från spår sju bakom startbilen och med Örjan Kihlström i sulkyn jagar världsrekordstoet sin tolfte raka seger.

Startlista
Yngve Larsson’s Memorial
1 640 meter autostart

1. Ravenna – Thomas Fischer
2. Edward Ale – Peter Ingves
3. Uzo Josselyn – Robert Bergh
4. Kash’s Cantab – Joakim Lövgren
5. Nok’en Fräkkert – Jörgen Sjunnesson
6. Takethem – Steen Juul
7. Delicious U.S. – Örjan Kihlström
8. Allaballakaitoz – Veijo Heiskanen
9. Achangel Am – Lutfi Kolgjini
10. B.B.S.Sugarlight – Vidar Hop.
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Årets Olympiatrav har så här långt gått i överraskningarnas tecken. I lördags föll megafavoriten Nuncio mot Kadett C..


Årets Olympiatrav har så här långt gått i överraskningarnas tecken. I lördags föll megafavoriten Nuncio mot Kadett C.D. och nu var det Mosaique Face som tvingades svika spelarkollektivets tunga förtroende. Efter att ha tassat med i rygg på favoriten genom slutkurvan flög Spring Erom fram över upploppet och loppet var avgjort i god tid före mållinjen.
- Jag provade lite från början men valde att ta upp istället och det var nog räddningen. Sedan kändes han stark hela vägen så det kändes som bra chans när vi fick det lopp vi fick. Danne har tagit hand om hästen mycket bra sedan han tog över honom, sa kusken Christoffer Eriksson.
Spring Erom har tävlat i de större sammanhangen ända sedan fyraåringssäsongen, då i Håkan Olofssons regi, och sedan han kom till Dan Widegren 2015 har han tänt till på nytt. Under sin sista säsong på tävlingsbanan är den evigt unge hästen nu klar för final i Olympiatravet.
- Jag vet inte vad jag ska säga, herregud! sa Dan Widegren och samlade sig ett ögonblick innan han fortsatte.
- Han är ju hur jädra fin som helst. Han springer och skiftar till någon gång, är lite lat men sedan när det gäller är han bara hur bra som helst.

Räcker mot de bästa
I silverdivisionen hade Petri Puros nya stjärna D.D.’s Hitman uppvisning. När hästarna hade ett varv kvar till mål hade Johnny Takter lämnat tredje par utvändigt och kört fram utvändigt om ledande Re Doc. Därifrån avgjorde D.D.’s Hitman retfullt enkelt.
- Han är väldigt stark och går alltid hela vägen. Min känsla är att han i alla fall kan springa mot de bästa över full väg, sa Petri Puro.

Småslapp och överlägsen
Trots att Mosaique Face inte levererade på topp blev det två fullträffar för hemmaidolen Lutfi Kolgjini. I lördagsloppet handlade mycket av förhandsnacket om att barfotaspringande Cantona America skulle utmana Ulisse Kronos, men när den förstnämnde galopperade kort efter start blev det spel mot ett mål för Lutfi Kolgjinis jättetalang. Och det hade det nog blivit ändå. Ulisse Kronos drog på i högt tempo i några längders ledning och trampade undan på mycket snabba 1.13,8 över 2 640 meter.
- Segertiden var fantastisk och det här är en underbar häst. Han springer och ”småslappar” lite trots tufft tempo hela vägen men det är inte så konstigt, han har inte startat så mycket och fick springa ensam där framme, sa Kolgjini innan han svingade sig upp i sulkyn på nytt och ledde klass II från start till mål med överraskningen Friend Of Nature.
- Han fick öppna tufft men avslutade ändå 1.11,5 sista varvet och det var väldigt bra.

Miljonregn över V75-spelarna
I omgångens lärlingslopp gynnades Robert Bergh-tränade skrällen Dear Friend av tufft tempo i täten och vägledd av framtidsmannen Preben Sövik grejade han segern via en kraftfull spurt.
- Det var lite körning och action och det gynnade oss, konstaterade Sövik glatt.
Robert Bergh fick även se sin Västerbo Arthur vinna bronsdivisionen tillsammans med Kim Eriksson och i klass I blev det enkel seger från ledningen för Iago Zon.
- Kan man något annat än älska honom? frågade sig tränaren Joakim Lövgren.
På V75 lyckades 13 system pricka in samtliga vinnare och för sju rätt belönades dessa med 1 525 961 kronor. Sex rätt gav 4 759 kronor och fem rätt belönades med 263 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Winners’ Wine visade tidigt talang men under debutsäsongen i fjol, när hästen var tre år, blev det bara fem startar varav han vann en..


Winners’ Wine visade tidigt talang men under debutsäsongen i fjol, när hästen var tre år, blev det bara fem startar varav han vann en.
- Han var jättelovande men hans kropp var lite sen så vi ställde in honom igen och väntade på fyraårssäsongen, förklarar Joakim Lövgren.
Det verkar ha varit ett klokt beslut. När hästen för två veckor sedan var tillbaka på tävlingsbanan efter tio månaders uppehåll slog han till med en topprestation direkt. Med den insatsen på näthinnan gör V75-spelarna honom till favorit den här gången.
- Han borde gå framåt så det är en spännande start. Det är min bästa chans i omgången. Han har ett fjärdespår som vi ska försöka lirka iväg honom ifrån. Jag tror att det går bra och sedan borde han göra ett lika fint lopp igen som han gjorde sist. Han var ju riktigt bra då så är han ännu bättre nu är han svårslagen i ett sånt här lopp.

Bra spår och passande distans
En annan intressant fyraåring från stall Lövgren är Iago Zon (V75-1). Hästen imponerade vid V75-segern näst senast men i finalen i lördags stumnade han efter anfall från tredje par utvändigt på den sista bortre långsidan.
- Han är lite svårbedömd. Han var ruggigt fin i Kalmar när han vann där men i lördags var han alldeles för stressad och kunde inte göra sig själv rättvisa. Jag gillar att det är 1 600 meter nu. Det är bättre startspår och det är hemmaplan. Vi glömmer starten på Solvalla och tar sikte på det här.
- Både Winners’ Wine och Iago Zon ska med på kupongerna.

Joakim Lövgren om sina övriga V75-hästar:
- Don Crowe (V75-1) kanske inte är något för V75-spelarna.
- Likasi (V75-2) är startsnabb, travsäker och okomplicerad. Tanken är att hon ska sno åt sig en bra position och sedan ligga på rulle. Kanske platschans. Kusken är rutinerad. Han har vunnit ett par lopp på V75 förut och tar hand om de chanser han får.
- Uptothe Chapel (V75-4) har fortsatt bra form. Han gör jämna fina lopp hela tiden och gillar när det är lite ”överpace”, så från det här läget kanske han kan vara med och slåss om ett tredje-fjärdepris ifall det inte ”häxar”. En jätteoutsider.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-7 Batman Godiva Batman Godiva   [h 3] 1640/4 D 3 11.7 431
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-13 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 6] 1640/3 C 4 11.0 82
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-8 Iago Zon Iago Zon   [h 4] 2140/3 C 3 12.5 47
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-9 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 3] 2140/1 C 3 14.3 47
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/12 D 5 14.8 731
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-7 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 5] 2140/2 B 0 g 225
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-3 Lorenco* Lorenco*   [v 4] 2140/8 D 0 g 48
2017-05-25 2017-05-25 Åby-9 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 1640/4 B 0 11.6 96
2017-05-25 2017-05-25 Åby-8 Marduk* Marduk*   [h 3] 2140/10 D 2 15.7 173
2017-05-25 2017-05-25 Åby-7 Likasi* Likasi*   [s 4] 1640/10 B str
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-10 Bubba Degato Bubba Degato   [v 6] 1640/8 C 0 13.4 272
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-4 Eclipse Sisu Eclipse Sisu   [s 3] 2140/2 D 5 16.9 33
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-1 Lipari* Lipari*   [h 4] 2140/4 B 2 16.3 25
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-9 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 9] 2140/1 C 5 11.9 722
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-8 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 9] 3180/11 C 0 15.0 67
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-7 Croquet Rose Croquet Rose   [s 4] 1640/3 B 6 12.3 105
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-6 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 1640/2 C 4 12.1 93
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Cult Egedal* Cult Egedal*   [v 3] 2140/8 D 0 g 270
2017-05-11 2017-05-11 Åby-8 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 5] 1640/3 B 3 12.6 55
2017-05-11 2017-05-11 Åby-6 Mellby Espri Mellby Espri   [v 4] 1640/1 C str
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-9 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 6] 2140/6 B 0 14.9g 198
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 El Faro El Faro   [v 4] 1640/5 B 1 14.8 15
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-3 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 4] 2140/5 C 0 g 256
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-2 Marduk* Marduk*   [h 3] 2140/7 C 2 16.8 36
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-1 Miss Marbel Miss Marbel   [s 3] 2140/2 B 1 16.7 60
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-11 Cantab's Alfa Cantab's Alfa   [s 5] 2640/11 D 0 15.8 477
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-9 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 4] 2140/2 B 6 13.1g 255
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-6 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 3] 2140/5 C 0 g 33
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 5] 2140/3 C 0 16.3 100
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-2 Lipari* Lipari*   [h 4] 2140/3 C 3 16.8 104
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 Porsche Commercial* Porsche Commercial*   [v 4] 2680/13 A 5 16.2 77
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 9] 3180/10 A 0 13.7 50
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-6 Winner's Wine Winner's Wine   [h 4] 2660/8 A 0 16.2g 32
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-5 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 6] 2100/10 C 0 13.0 119
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-5 Bubba Degato Bubba Degato   [v 6] 2640/6 D 2 16.1 131
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 5] 1640/10 D 0 15.4 49
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-7 Porsche Commercial* Porsche Commercial*   [v 4] 2140/4 C 5 16.4 39
2017-04-29 2017-04-29 Åby-12 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 5] 2660/10 C 0 15.5 235
2017-04-29 2017-04-29 Åby-1 Executive Caviar Executive Caviar   [h 3] 2140/7 C 1 13.6 35
2017-04-28 2017-04-28 Åby-10 Racing Mange Racing Mange   [h 4] 2140/5 C 6 13.3 112
2017-04-28 2017-04-28 Åby-6 Unter Uns Unter Uns   [s 4] 2140/3 C str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-2 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 6] 2140/8 B 0 15.3 191
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-8 Iago Zon Iago Zon   [h 4] 2140/1 B 2 12.2 17
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 3] 2140/2 C 2 15.2 23
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 El Faro El Faro   [v 4] 1640/10 C 2 13.9 79
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-2 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 4] 2160/10 B 3 14.7 25
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Miss Marbel Miss Marbel   [s 3] 2140/6 D 4 16.6 96
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Croquet Rose Croquet Rose   [s 4] 1640/10 B 0 13.2 358
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Porsche Commercial* Porsche Commercial*   [v 4] 2140/10 B 0 g 29
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Lorenco* Lorenco*   [v 4] 2140/4 D 0 g 32
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-1 Esprit Sisu Esprit Sisu   [h 3] 2160/7 B 6 17.8g 37
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 2140/3 D 5 16.7g 194
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-10 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 6] 2140/4 B 1 13.2 17
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-9 Xanthis B.Good Xanthis B.Good   [v 4] 2640/1 C 2 15.1 37
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-9 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 9] 1640/4 D 0 13.5 422
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-8 Winner's Wine Winner's Wine   [h 4] 2140/5 C 1 13.9 26
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-5 Bubba Degato Bubba Degato   [v 6] 2140/4 C 3 13.8 311
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-4 Executive Caviar Executive Caviar   [h 3] 2140/4 C 2 14.2 29
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-10 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 9] 3200/11 A 1 15.0 37
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-8 Mellby Espri Mellby Espri   [v 4] 2140/2 D 0 15.9 88
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Mac Smily* Mac Smily*   [h 3] 2140/6 D 0 19.9g 28
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-11 Iago Zon Iago Zon   [h 4] 1640/4 C 1 11.2 34
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-10 Let it Happen Let it Happen   [v 8] 2140/8 D 0 14.5g 266
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Winner's Wine Winner's Wine   [h 4] 2140/4 B 0 21.4g 33
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-5 Don Crowe Don Crowe   [v 6] 2660/12 D 0 15.7 477
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-3 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 1640/5 B 1 12.5 36
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-2 Racing Mange Racing Mange   [h 4] 2640/3 C 5 13.0 134
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Batman Godiva Batman Godiva   [h 3] 2140/11 A 0 15.6 33
2017-04-06 2017-04-06 Åby-1 Rejah Rejah   [s 4] 2140/6 D str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-7 Pine Valley Pine Valley   [s 5] 1640/2 B 3 13.8 36
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-9 Right Broline Right Broline   [h 4] 1640/3 B 0 14.6g 23
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-5 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 6] 2140/3 B 1 13.3 27
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-2 Motion Pure* Motion Pure*   [s 3] 2140/4 C 0 g 51
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-1 Marduk* Marduk*   [h 3] 2140/3 C 0 g 63
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 Melissa Montoya Melissa Montoya   [s 3] 2140/5 B 7 18.6g 85
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-10 Iago Zon Iago Zon   [h 4] 2140/8 C 0 14.5 71
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 5] 2140/13 A 2 13.7 67
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Croquet Rose Croquet Rose   [s 4] 2160/12 A 6 14.9 45
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-6 Unter Uns Unter Uns   [s 4] 2140/9 B 5 15.1 31
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-5 Porsche Commercial* Porsche Commercial*   [v 4] 2140/7 B 5 15.8g 23
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-4 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 9] 3200/7 B 2 14.5 13
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Undine Kronos Undine Kronos   [s 4] 2140/7 C 0 g 37
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Esprit Sisu Esprit Sisu   [h 3] 2140/7 C 1 17.4 24
2017-03-29 2017-03-29 Åby-3 Xanthis B.Good Xanthis B.Good   [v 4] 2140/7 D 2 15.3 51
2017-03-29 2017-03-29 Åby-5 Likasi* Likasi*   [s 4] 1640/6 C 4 12.7 28
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-9 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 9] 2140/7 C 0 13.7 160
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-5 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 4] 2160/6 B 2 14.6 33
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-4 Racing Mange Racing Mange   [h 4] 2140/4 D 3 14.7 135
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Betting Superstar Betting Superstar   [h 3] 2140/6 D 4 17.1 37
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-7 Winner's Wine Winner's Wine   [h 4] 2140/6 B 1 14.3 33
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-3 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 5] 1640/2 D 0 g 148
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-2 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/5 C 4 13.8 46
2017-03-23 2017-03-23 Åby-9 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 7] 2140/1 B 4 13.6 89
2017-03-23 2017-03-23 Åby-8 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 6] 1640/1 A 5 13.7g 25
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Sharifah Sharifah   [s 4] 2140/12 D 6 18.6g 291
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-4 Gent Quattro Gent Quattro   [v 5] 2140/11 C 0 g 230
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-3 Right Broline Right Broline   [h 4] 1640/10 B 8 12.8 56
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-1 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 5] 2160/8 B 3 15.0 89
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Sambuco Sambuco   [v 5] 2640/11 D 6 16.0 138
2017-03-16 2017-03-16 Åby-8 Science Brodda Science Brodda   [s 6] 2140/4 D 0 15.5 460
2017-03-16 2017-03-16 Åby-7 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/1 B 2 15.7 57
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Sharifah Sharifah   [s 4] 2140/2 D 0 g 250
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-2 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 5] 2140/7 B 3 13.4 107
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Marduk* Marduk*   [h 3] 2140/6 D 3 18.1 30
2017-03-08 2017-03-08 Åby-2 Likasi* Likasi*   [s 4] 1640/4 C 2 14.1 61
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-9 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 4] 2140/1 C 0 158
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-8 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 7] 2140/5 A 0 14.3 109
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-7 Gent Quattro Gent Quattro   [v 5] 1640/6 D 3 13.7 381
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Devs Dragon Devs Dragon   [v 5] 2140/10 D 2 14.2 135
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-4 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 2160/7 B 0 15.6g 42
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-1 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 3] 2140/4 B 1 16.8 15
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-10 Iago Zon Iago Zon   [h 4] 1640/10 B 1 12.2 34
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Right Broline Right Broline   [h 4] 2640/1 B 4 15.6 136
2017-03-02 2017-03-02 Åby-3 Saliga Saliga   [s 3] 2140/2 B 3 18.0 13
2017-03-02 2017-03-02 Åby-1 Melissa Montoya Melissa Montoya   [s 3] 2140/6 C 3 18.1 58
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Science Brodda Science Brodda   [s 6] 2160/12 C 0 17.5 48
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Sambuco Sambuco   [v 5] 2140/2 D 5 14.9g 70
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-4 Gent Quattro Gent Quattro   [v 5] 1640/12 D 0 17.1 560
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 6] 2140/4 B 0 14.2 39
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Very Esterel Very Esterel   [h 6] 2140/1 A str
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 1640/4 D 3 13.2 319
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Sharifah Sharifah   [s 4] 2140/3 D 0 g 170
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-1 Batman Godiva Batman Godiva   [h 3] 2160/5 B 1 16.3 30
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 5] 2640/4 B 2 15.7 42
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-8 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 6] 2140/10 A 5 15.1 44
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Wodeyar Wodeyar   [h 3] 2140/2 D 0 g 15
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-9 Don Crowe Don Crowe   [v 6] 2140/6 A 0 15.5 68
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-8 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2160/11 B 4 16.4 39
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-5 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 8] 2160/7 B 3 15.9 54
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Sharifah Sharifah   [s 4] 2140/6 D 3 18.9 27
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Gent Quattro Gent Quattro   [v 5] 1640/3 D 0 16.1 349
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Saliga Saliga   [s 3] 2140/1 B 1 17.1 18
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-2 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 1640/3 C 3 13.0 31
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Very Esterel Very Esterel   [h 6] 3140/5 C 0 16.5 87
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-5 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 6] 2140/4 B 3 14.8 76
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-5 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 6] 2140/4 C 0 g 43
2017-02-09 2017-02-09 Åby-7 Batman Godiva Batman Godiva   [h 3] 2140/6 B 0 g 15
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-5 Miss Ladyburn Miss Ladyburn   [s 5] 2140/9 C 5 18.3 429
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Xanthis B.Good Xanthis B.Good   [v 4] 2140/7 C 1 19.1 26
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 10] 2640/12 D str
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Sambuco Sambuco   [v 5] 2140/2 C 0 19.0g 17
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Science Brodda Science Brodda   [s 6] 2160/7 C 2 16.9 38
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-10 Mellby Espri Mellby Espri   [v 4] 2640/4 A 1 17.4 21
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 5] 2140/2 B 0 g 16
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 6] 2140/5 C 5 18.4 52
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 Glue Boko Glue Boko   [v 4] 2160/11 C 0 21.2g 60
2017-02-04 2017-02-04 Åby-6 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 5] 2140/4 C 6 15.0 90
2017-02-04 2017-02-04 Åby-4 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 1640/11 A 1 14.1 54
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-9 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 1640/3 C 0 g 70
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-7 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 6] 1640/3 A 6 14.0 113
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-6 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 8] 2640/1 C 5 16.9 301
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-5 Right Broline Right Broline   [h 4] 2140/3 C 4 15.3 124
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Gent Quattro Gent Quattro   [v 5] 1640/11 D 5 15.5 269
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Xanthis B.Good Xanthis B.Good   [v 4] 2160/10 D 1 18.1 20
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 6] 1640/9 B 2 12.5 23
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Mellby Espri Mellby Espri   [v 4] 2140/2 C 0 g 29
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 5] 2140/5 B 2 13.2 54
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-7 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 1640/2 B 2 13.6 20
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 6] 3160/2 C 0 16.4 99
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-5 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 5] 1640/6 A 0 13.9 33
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-3 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 4] 2640/5 B str
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-2 Saliga Saliga   [s 3] 2140/2 D 1 16.6 19
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Batman Godiva Batman Godiva   [h 3] 2140/1 D 1 16.9 17
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-8 Iago Zon Iago Zon   [h 4] 2660/13 A 4 15.5 16
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-10 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 1640/7 B 3 13.7 16
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-11 Troja Caesar* Troja Caesar*   [s 7] 2140/2 B 7 15.6 96
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-9 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 5] 1640/10 B 0 g 72
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-3 Iago Zon Iago Zon   [h 4] 2660/11 A 0 20.3g 23
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 Devs Dragon Devs Dragon   [v 5] 2160/7 C 1 16.2 22
2017-01-12 2017-01-12 Åby-9 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 5] 2140/6 B 4 15.5 33
2017-01-12 2017-01-12 Åby-8 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 4] 2640/9 B 4 17.2 39
2017-01-12 2017-01-12 Åby-6 Don Crowe Don Crowe   [v 6] 2640/2 A 4 17.0 43
2017-01-12 2017-01-12 Åby-4 Ryggornas Missy Ryggornas Missy   [s 6] 2160/7 C 6 17.8 461
2017-01-12 2017-01-12 Åby-3 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2140/1 D 0 g 398
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-7 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 6] 1640/12 A 0 g 18
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-6 Sambuco Sambuco   [v 5] 2660/7 B 2 18.1g 18
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Saliga Saliga   [s 3] 2140/1 D 1 18.5 13
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-7 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 1640/9 C 1 14.4 34
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-6 Right Broline Right Broline   [h 4] 2140/8 B 4 16.6 84
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 5] 2140/8 B 1 15.8 36
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-2 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/10 B 3 16.6 24
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 1640/2 C 1 13.4 43
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 4] 2660/15 A 3 16.7 60
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2200/11 A 2 14.1 64
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2160/9 C 4 14.7 128
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Sambuco Sambuco   [v 4] 2640/12 C 0 g 213
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-6 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 5] 2140/3 D 5 14.3 130
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 1640/4 A 1 13.4 54
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-3 Kokette* Kokette*   [s 4] 2640/2 D 3 16.9 35
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2140/3 B 3 14.6 84
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-8 Iago Zon Iago Zon   [h 3] 2140/1 A 1 13.5 16
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/9 A 5 12.9 70
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-2 Devs Dragon Devs Dragon   [v 4] 2160/7 C 0 g 43
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 El Faro El Faro   [v 3] 2160/14 B 0 21.0g 408
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Springsteena Springsteena   [s 3] 2140/6 D 0 g 26
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 4] 2660/11 B 7 16.6 217
2016-12-17 2016-12-17 Åby-8 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2140/2 D 0 g 257
2016-12-17 2016-12-17 Åby-5 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2640/5 B 5 15.7 72
2016-12-17 2016-12-17 Åby-12 El Faro El Faro   [v 3] 2140/1 C 3 17.8 33
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/12 C 6 15.0 201
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Executive Caviar Executive Caviar   [h 2] 1640/5 A 1 13.7 14
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-4 Right Broline Right Broline   [h 3] 1640/5 B 3 14.5 37
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 3] 2160/8 A 4 17.3g 21
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2680/8 C 3 14.7 66
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 4] 1640/9 B 1 13.5 22
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-9 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2140/11 B 2 13.9 134
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-8 Ryggornas Missy Ryggornas Missy   [s 5] 1640/1 C 3 15.3 207
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-5 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 1640/1 B 0 g 48
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-4 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 3200/5 A 1 13.8 11
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-5 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/9 B 2 14.2 105
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-4 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 3] 2140/12 C 2 15.1 42
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-3 Very Esterel Very Esterel   [h 5] 2660/11 A 2 15.1 42
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-2 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/1 C 6 14.4 511
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-12 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 5] 1640/7 C str
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-8 Executive Caviar Executive Caviar   [h 2] 1640/6 B 2 12.9 114
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Iago Zon Iago Zon   [h 3] 1640/7 A 4 13.0 30
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [h 4] 2140/4 A 1 14.7 40
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-10 Ferdinand Opal Ferdinand Opal   [v 7] 2140/3 C 4 17.2 97
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-7 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2140/4 C 2 14.3 40
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 El Faro El Faro   [v 3] 2140/4 C 5 15.8 36
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 5] 2140/4 A 1 14.5 22
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-2 Right Broline Right Broline   [h 3] 2160/8 A 1 16.2 21
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 El Faro El Faro   [v 3] 2140/5 C 3 17.1 24
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Miss Prelong Miss Prelong   [s 4] 2140/8 D 6 15.0g 94
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/10 A 1 13.6 72
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-4 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2140/8 B 0 g 40
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-9 Iago Zon Iago Zon   [h 3] 1640/12 B 1 12.4 22
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-8 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2160/8 B 1 15.4 53
2016-11-17 2016-11-17 Åby-4 Very Esterel Very Esterel   [h 5] 2640/4 A 1 16.8 14
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-10 Miss Prelong Miss Prelong   [s 4] 2160/8 D 6 17.4 73
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 2140/9 A 6 15.8 96
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-8 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2140/4 D 5 14.6 359
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-7 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2140/5 D 5 15.1 502
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-6 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 3160/15 B 7 17.3 131
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-5 Executive Caviar Executive Caviar   [h 2] 1640/3 B 2 15.4 20
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-3 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/10 B 7 17.4 182
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-1 Right Broline Right Broline   [h 3] 2160/8 A 2 16.5 34
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Guideline Guideline   [h 3] 2160/9 B 5 15.8 104
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-5 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 5] 2160/6 B 1 15.7 22
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-4 Västerbo Eclair Västerbo Eclair   [h 5] 2680/7 B str
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-9 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1640/9 D 5 14.1 140
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Iago Zon Iago Zon   [h 3] 2160/13 A 1 14.7 34
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-6 Jairo* Jairo*   [v 5] 1640/7 B 1 11.9 37
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-4 Poplar Broline Poplar Broline   [v 4] 2140/4 C 0 14.5 142
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Viking Holmsminde Viking Holmsminde   [h 5] 2680/12 A 0 g 38
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-6 Miss Prelong Miss Prelong   [s 4] 1640/11 D 5 13.5 150
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-4 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/9 C 7 15.8g 48
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-1 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 4] 2140/2 D 3 15.9 215
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 1660/7 B 2 12.9 136
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-8 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2160/6 C 4 14.5 331
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 2640/4 A 0 13.7 36
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-10 Jairo* Jairo*   [v 5] 1640/10 B 4 11.5 99
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Very Esterel Very Esterel   [h 5] 2640/1 A 1 15.4 29
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-2 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/3 C 3 14.7 35
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 3] 2140/6 C 2 16.7 17
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-8 Borups Othello Borups Othello   [s 4] 2140/1 D 7 17.1 573
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1640/1 D 3 12.9 58
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-6 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 1640/7 B 2 13.4 37
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 El Faro El Faro   [v 3] 2140/8 B 1 17.7 20
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Guideline Guideline   [h 3] 2140/4 D 0 14.7 938
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 Lambalamba* Lambalamba*   [s 3] 1640/8 C 2 14.9 25
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1660/11 C 0 14.6g 73
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Juan* Juan*   [v 5] 2140/5 D 1 14.5 25
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-7 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 1640/7 D 5 13.7 292
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2660/11 B 4 14.6 35
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-5 Västerbo Eclair Västerbo Eclair   [h 5] 2140/1 B 4 13.4 38
2016-10-15 2016-10-15 Åby-12 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2160/6 D 0 18.6 203
2016-10-15 2016-10-15 Åby-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 2640/4 A 0 63
2016-10-15 2016-10-15 Åby-7 Springover Springover   [h 5] 2640/10 B 0 14.1 165
2016-10-15 2016-10-15 Åby-3 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/4 C 1 14.4 60
2016-10-13 2016-10-13 Åby-5 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/5 B 1 11.5 56
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-9 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2160/15 A 7 14.1 130
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-8 Jairo* Jairo*   [v 5] 1640/5 C 2 11.5 39
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 3] 2140/5 D 0 18.2g 170
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-6 Guideline Guideline   [h 3] 2140/6 D 6 14.2 578
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-3 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 3160/8 C 2 16.0 33
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-6 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 1640/5 B 2 16.3 25
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-5 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 3] 2140/4 D 1 17.0 18
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Executive Caviar Executive Caviar   [h 2] 1640/4 C 2 15.4 109
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-8 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/1 B 2 14.5 60
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2160/5 C 3 15.2 57
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-4 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1140/4 B 2 41
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-3 Västerbo Rainbow Västerbo Rainbow   [s 2] 1640/2 C 3 14.6 40
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Springover Springover   [h 5] 2140/11 C 5 12.6 170
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Very Esterel Very Esterel   [h 5] 2640/3 B 3 14.7 56
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-9 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2640/12 D 2 14.7 148
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-6 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2160/9 A 6 15.0 134
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-1 Executive Caviar Executive Caviar   [h 2] 1640/4 C 2 17.1 43
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/5 A 7 14.3 16
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/1 D 2 15.3 183
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Right Broline Right Broline   [h 3] 2140/2 B 0 16.9 25
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2160/9 A 3 15.5 23
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-2 Borups Othello Borups Othello   [s 4] 2140/4 C 4 18.4 108
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Västerbo Eclair Västerbo Eclair   [h 5] 3200/15 B 0 14.1g 165
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2160/15 B 5 13.5 143
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-3 Västerbo Rainbow Västerbo Rainbow   [s 2] 1640/7 B 2 16.4 24
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-9 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/6 C 0 g 185
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-8 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2160/11 B 2 15.0 28
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/3 B 3 15.1 71
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-1 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 3] 2140/3 D 1 17.8 15
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-9 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1640/3 D 4 11.5 219
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2160/11 B 5 14.3 87
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-8 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 2140/8 B 0 g 150
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-6 Dens Bea Dens Bea   [s 7] 2640/1 D 1 13.6 47
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Very Esterel Very Esterel   [h 5] 2160/15 B 2 14.6 26
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-2 Glue Boko Glue Boko   [h 3] 2140/12 C 0 19.3g 608
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-1 Right Broline Right Broline   [h 3] 2140/3 D 2 15.5 63
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-7 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/5 C 4 14.0 112
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-4 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 2140/9 C 0 14.4 501
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-8 Guideline Guideline   [h 3] 2640/8 B 6 15.5 387
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-9 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2160/5 C 5 18.1g 92
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-2 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/4 B 0 g 41
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-11 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2140/12 C 7 14.4 706
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-5 Västerbo Eclair Västerbo Eclair   [h 5] 2140/3 C 5 13.0 44
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-4 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 9] 1640/8 D 4 11.8 441
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-1 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/5 C 5 17.0 274
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Glue Boko Glue Boko   [h 3] 2140/7 D 0 18.1 146
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 1640/11 C 0 13.4 272
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-2 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 1640/2 B 5 12.7g 13
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-9 Jairo* Jairo*   [v 5] 1640/7 B 1 12.8 21
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-6 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1640/8 B 1 13.0 181
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Right Broline Right Broline   [h 3] 2140/9 A 2 17.0 74
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-4 Guideline Guideline   [h 3] 2000/7 B 0 85
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-2 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2000/1 C 0 89
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-9 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 8] 3010/11 A 0 214
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-8 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1600/1 D 3 67
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/5 B 3 15.8 18
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-2 Very Esterel Very Esterel   [h 5] 2160/14 A 1 15.3 18
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-11 Springover Springover   [h 5] 2640/7 C 1 14.2 34
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-9 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1609/10 A 0 g 53
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2100/2 D 0 12.5 389
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-6 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 1609/10 D 0 g 153
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-6 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 1609/8 C 4 13.6 167
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Västerbo Eclair Västerbo Eclair   [h 5] 3180/8 C 1 14.7 37
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2160/10 C 0 14.1g 486
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/2 B 4 14.5 43
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-7 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1640/3 B 6 13.5 227
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-5 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 1640/2 D 5 14.0 863
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-3 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 1640/9 C 3 13.1 183
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-1 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/7 B 2 16.1 45
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-5 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/5 B 3 14.4 155
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-9 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 1640/12 A str
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-8 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2160/11 C 6 15.1 152
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-3 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2140/6 B 3 13.0 68
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 3180/14 A 3 13.3 28
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-8 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 2140/5 A 0 13.6 64
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-7 Guideline Guideline   [h 3] 1609/5 D 4 12.9 171
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-5 Jairo* Jairo*   [v 5] 1609/7 B 0 g 45
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Springover Springover   [h 5] 1609/6 B 4 11.4 32
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-2 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 1640/8 A str
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-9 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2140/2 D 1 13.4 27
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-4 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2140/7 D 1 13.1 82
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-3 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 1640/8 B 0 13.8 292
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-4 Right Broline Right Broline   [h 3] 2140/4 D 2 16.4 31
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-9 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2140/7 B 3 14.1 173
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-8 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1640/10 C 5 12.8 101
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-5 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/5 D 0 16.4 191
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-8 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/4 C 5 17.6 71
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 1640/5 B 2 12.6 25
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-3 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2680/12 C 5 15.9 76
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-1 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/1 B 0 15.5g 26
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-6 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 2640/3 A 5 15.0 273
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 U.S.Dollars U.S.Dollars   [s 5] 2140/4 C 0 g 60
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-5 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1609/2 C 4 10.8 73
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-3 Racing Mange Racing Mange   [h 3] 1609/7 B str
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-1 Staro Kahlua Staro Kahlua   [s 3] 2140/8 D 4 18.3 113
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/2 A 0 g 17
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Springover Springover   [h 5] 2140/5 B 1 12.8 22
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 1640/7 B 0 15.5 207
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-6 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2660/12 A 6 17.2 27
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-5 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 1640/10 B 4 13.7 130
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Going Norse Going Norse   [v 3] 2140/12 D 0 g 144
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-5 Podium Podium   [s 3] 2140/4 C 4 15.9 179
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-1 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1609/7 C 0 15.0 144
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 3200/14 A 2 13.6 24
2016-06-30 2016-06-30 Åby-7 Västerbo Eclair Västerbo Eclair   [h 5] 2640/5 C 0 g 54
2016-06-30 2016-06-30 Åby-5 Guideline Guideline   [h 3] 2140/10 B 3 15.0 43
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-9 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 1640/11 C 6 12.8 173
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-8 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/7 A 1 12.1 17
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 1640/4 C 4 11.9g 71
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-3 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 8] 3160/7 C 2 15.3 26
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-2 El Faro El Faro   [h 3] 2140/2 B str
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-1 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/2 D 5 19.8g 137
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-9 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1609/4 D 0 13.0 221
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-8 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2140/9 C 4 12.6 351
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-4 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 1609/6 C 5 11.8 280
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-2 Podium Podium   [s 3] 2140/7 B 0 15.6 206
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 3140/7 D 0 16.0 362
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-3 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 2140/1 D 6 15.2 358
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 1640/2 B 1 11.5 54
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-8 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/1 C str
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-6 Going Norse Going Norse   [v 3] 2140/9 D 0 g 60
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 1640/4 C 8 17.9 30
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 1640/2 A 0 g 25
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 Lesperanza* Lesperanza*   [s 3] 2140/9 A 0 g 46
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-1 Springover Springover   [h 5] 2140/5 C 1 13.3 28
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-7 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/4 C 0 67
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-3 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 2140/9 B 5 14.9 211
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-2 Racing Mange Racing Mange   [h 3] 2140/6 B 0 g 23
2016-06-16 2016-06-16 Åby-11 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 2180/9 A 4 15.8 77
2016-06-16 2016-06-16 Åby-9 Jairo* Jairo*   [v 5] 2140/2 A 2 12.9 15
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2140/9 D 5 14.2 134
2016-06-16 2016-06-16 Åby-7 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/1 C 3 15.4 242
2016-06-16 2016-06-16 Åby-1 Likasi* Likasi*   [s 3] 2140/8 C 2 17.3 68
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-8 Västerbo Eclair Västerbo Eclair   [h 5] 2140/7 B 5 12.9 72
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-5 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 2140/10 A 6 14.3g 53
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-10 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 1640/5 C 5 12.5 159
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2140/1 C 3 13.0 50
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 8] 2140/5 B 2 13.7 33
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2160/14 A 6 15.4 61
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2140/11 B 0 g 119
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-5 Guideline Guideline   [h 3] 2140/3 C 2 14.4 40
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-12 Gordonston* Gordonston*   [v 8] 1640/3 C 5 12.7 37
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 2660/8 A 1 13.3 21
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-1 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/2 C 4 18.9g 27
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-11 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 2640/12 C 6 17.3 69
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-10 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 1640/8 C 2 12.3 111
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-9 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2140/11 B 2 14.6 101
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Guideline Guideline   [h 3] 2140/11 C 3 15.4 79
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-5 Podium Podium   [s 3] 2140/11 D 2 15.7 387
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2140/9 C 6 18.2 264
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-11 Jairo* Jairo*   [v 5] 2140/10 A str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-4 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2640/4 D 6 15.9g 279
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-9 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1640/4 C 5 12.5 65
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-6 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/1 A 1 12.2 33
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-5 Springover Springover   [h 5] 2640/8 C str
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 1660/10 B 2 14.9 98
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-9 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2140/1 B 2 14.0 34
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-4 Anne Bork* Anne Bork*   [s 4] 2640/7 D 0 16.5 309
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-1 Lesperanza* Lesperanza*   [s 3] 2140/1 D 2 16.2 79
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-8 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 8] 2660/11 B 0 g 156
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-7 Racing Mange Racing Mange   [h 3] 1609/7 B str
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-5 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1609/6 C 4 12.0 138
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 3180/12 B 0 12.8 218
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-13 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 2140/2 C 2 11.9 167
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-6 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 2140/11 D 0 16.4g 399
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-9 Staro Interstate Staro Interstate   [v 5] 2160/12 A str
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-4 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 2140/7 C 2 16.8 37
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-1 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 1640/5 C 3 12.4 90
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-12 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2140/12 C 2 15.1 118
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-11 Gordonston* Gordonston*   [v 8] 2140/7 C 6 13.6 252
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/6 B 4 14.0 79
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-7 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/1 D 2 13.9 122
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-4 Winner's Wine Winner's Wine   [h 3] 2140/2 C 0 g 91
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-8 Guideline Guideline   [h 3] 2140/5 B 2 16.0 34
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2140/1 B 5 15.0 25
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2160/12 C 3 15.6 380
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-4 Hallas Judex Hallas Judex   [v 7] 3160/2 D str
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/8 A 1 14.9 29
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 Global Strategy Global Strategy   [h 4] 2140/8 C str
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1640/3 B 5 11.6 72
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-8 Miss Prelong Miss Prelong   [s 4] 1640/3 B 0 g 27
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-7 O'Sunday* O'Sunday*   [h 5] 3140/3 C 0 16.7 129
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-6 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2640/11 C 1 15.0 109
2016-05-15 2016-05-15 Charlottenlund-10 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2970/8 B 0 15.4 171
2016-05-15 2016-05-15 Charlottenlund-9 Jairo* Jairo*   [v 5] 2000/9 A str
2016-05-15 2016-05-15 Charlottenlund-7 Racing Mange Racing Mange   [h 3] 2000/4 C 1 13.8 99
2016-05-15 2016-05-15 Charlottenlund-3 Springover Springover   [h 5] 2000/1 C 3 13.5 52
2016-05-14 2016-05-14 Åby-12 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/6 B 1 12.4 35
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 1640/4 C 1 11.3 40
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2180/7 B 2 14.7 21
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-8 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2160/12 C 3 14.5 51
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-4 Staro Interstate Staro Interstate   [v 5] 2140/11 B 5 15.8 162
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-5 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 2100/4 D 3 12.4 177
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 3180/12 A 5 13.9 33
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-7 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1609/2 C 2 11.1 341
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 2140/11 C 0 15.1 77
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-8 Mr Picolit Mr Picolit   [h 9] 1640/5 C 4 11.7 239
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-1 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 2140/3 D 5 17.9 143
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-10 Winner's Wine Winner's Wine   [h 3] 2140/1 A 0 g 38
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-9 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2140/10 C 5 13.6 130
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-8 Springover Springover   [h 5] 1640/1 B 2 11.8 43
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-6 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2160/9 A 0 15.0 40
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Global Strategy Global Strategy   [h 4] 2640/6 B 7 16.4g 94
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-7 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 2140/2 B 0 15.7 88
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2140/7 A 2 14.3 39
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2140/7 C 0 g 75
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-7 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 1660/11 B 5 14.0 38
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/7 B 3 14.3 17
2016-04-30 2016-04-30 Åby-2 Racing Mange Racing Mange   [h 3] 2140/1 D 0 14.5 34
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-9 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 8] 2640/5 B 2 14.1 58
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-7 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/7 B 0 14.8 250
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-6 Jairo* Jairo*   [v 5] 1640/7 A 1 12.1 27
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2160/10 B 2 16.5 59
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 2140/2 C 1 13.6 32
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-4 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1640/3 C 3 12.7 96
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2140/9 C 4 15.0 51
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Maja Lisa Maja Lisa   [s 5] 2140/6 D 0 16.0 322
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Winner's Wine Winner's Wine   [h 3] 2160/8 A 2 15.1 31
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Guideline Guideline   [h 3] 2140/1 B 1 16.0 46
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-6 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 2160/11 A 1 16.0 63
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-2 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 2160/6 B 0 17.1 174
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-12 Racing Mange Racing Mange   [h 3] 2140/1 C 3 14.8 39
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-10 Springover Springover   [h 5] 1640/3 D 6 12.3 111
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-8 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2140/10 B 0 g 782
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-6 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2140/8 D 0 14.4g 196
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2640/1 D 0 17.5 442
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Gonzales Greenwood Gonzales Greenwood   [h 3] 2160/8 C 4 16.0 27
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2160/8 B 3 14.3 88
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2140/2 B 3 14.3g 48
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2180/9 A 1 14.3 28
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2140/1 C 4 13.9 82
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-8 Panic Launcher Panic Launcher   [s 6] 1640/1 C 5 13.5 40
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-4 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2140/10 C 7 18.4 333
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2160/10 C 6 16.9 109
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-1 Staro Interstate Staro Interstate   [v 5] 1640/4 C str
2016-04-07 2016-04-07 Åby-9 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 2140/7 A 3 14.9 36
2016-04-07 2016-04-07 Åby-1 Guideline Guideline   [h 3] 2640/8 A 3 19.0 95
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Viking Holmsminde Viking Holmsminde   [h 5] 2140/4 B 0 g 96
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-7 U.S.Dollars U.S.Dollars   [s 5] 1640/5 A 2 12.1 20
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-6 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 2160/5 C 0 19.4 53
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-2 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2140/7 B 2 13.3 44
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-1 El Faro El Faro   [h 3] 2140/5 D 4 18.1 61
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-7 Winner's Wine Winner's Wine   [h 3] 2140/7 C 1 15.4 25
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Devs Delilah Devs Delilah   [s 6] 2160/12 C 0 g 66
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 2140/7 A 0 13.4 49
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-10 Springover Springover   [h 5] 2140/4 C 0 13.5 73
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Gordonston* Gordonston*   [v 8] 1640/5 B 5 13.0 18
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2680/14 A 5 15.6 26
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/1 B 2 13.4 146
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-1 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/10 D 1 17.4 20
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-9 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2140/1 C 5 14.1 173
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2140/9 B str
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-6 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 8] 3160/4 B 3 15.7 27
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2160/13 A 2 16.1 45
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-9 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1640/9 D 5 10.8 578
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-8 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2140/1 C 1 14.0 41
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-7 Panic Launcher Panic Launcher   [s 6] 1660/6 C str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-3 Jairo* Jairo*   [v 5] 1640/4 C 1 11.5 20
2016-03-23 2016-03-23 Åby-7 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/10 C str
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-5 Gordonston* Gordonston*   [v 8] 1640/8 C 2 12.8 59
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-3 Guideline Guideline   [h 3] 2140/5 C 3 17.0 135
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Maja Lisa Maja Lisa   [s 5] 2140/2 D 0 17.7g 154
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-9 Zorn Brick* Zorn Brick*   [v 5] 2140/2 C 7 15.1g 80
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-7 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2140/6 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-3 Winner's Wine Winner's Wine   [h 3] 2140/1 C 0
2016-03-17 2016-03-17 Åby-4 U.S.Dollars U.S.Dollars   [s 5] 2160/5 B 1 14.2 11
2016-03-17 2016-03-17 Åby-1 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/3 C 3 16.3 39
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-9 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 1640/3 C 3 12.6 63
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-8 Springover Springover   [h 5] 2140/7 C 4 14.4 35
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-1 Podium Podium   [s 3] 2140/4 D 0 g 150
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2140/7 D 1 16.0 86
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Devs Dragon Devs Dragon   [v 4] 2160/12 A 0 18.1g 55
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Panic Launcher Panic Launcher   [s 6] 1640/8 A 1 14.1 107
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-1 Guideline Guideline   [h 3] 2140/4 B 0 20.1g 25
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-4 Devs Delilah Devs Delilah   [s 6] 2140/4 C 0 g 90
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-7 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 2140/7 A 1 12.9g 25
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2140/10 C 0 13.7 235
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-5 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2640/8 C 0 15.7g 157
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2180/9 B 1 15.0 18
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-9 Rocky Egedal* Rocky Egedal*   [v 8] 2140/3 C 2 13.6 43
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-8 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 2140/6 D 5 16.2 323
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-3 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1640/2 B 3 14.0 16
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-1 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2160/9 D 4 18.1 359
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-4 Hobard* Hobard*   [v 7] 2660/5 C 4 17.1 45
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-2 Staro Interstate Staro Interstate   [v 5] 2140/2 C 6 16.8 23
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-1 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 2160/7 B 1 16.0 24
2016-03-03 2016-03-03 Åby-4 U.S.Dollars U.S.Dollars   [s 5] 2660/3 A 1 16.1 55
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2140/7 C 2 15.4 97
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-7 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2640/7 C 0 18.5 169
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-4 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 1640/7 B 0 23.8 73
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-2 Devs Dragon Devs Dragon   [v 4] 2140/9 A 0 g 87
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-1 Guideline Guideline   [h 3] 2140/4 C 0 g 81
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-8 Devs Delilah Devs Delilah   [s 6] 2140/4 D 5 16.6 483
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2140/5 D 0 g 295
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-9 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 3700/13 A 1 16.8 30
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-12 Viking Holmsminde Viking Holmsminde   [h 5] 2680/15 A 7 19.3g 21
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-10 Springover Springover   [h 5] 2640/7 D 1 15.6 30
2016-02-25 2016-02-25 Åby-6 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2640/12 C 6 16.4 52
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Small Talk Small Talk   [s 5] 1640/4 B 0 g 99
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2160/9 C 2 15.3 37
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2160/6 A 5 15.0 15
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-3 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 1640/7 C 1 15.9 14
2016-02-17 2016-02-17 Åby-7 Devs Delilah Devs Delilah   [s 6] 1640/2 B 2 14.0 49
2016-02-17 2016-02-17 Åby-4 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2140/4 B 1 17.1 54
2016-02-17 2016-02-17 Åby-3 Leonas Kasper Leonas Kasper   [v 5] 2140/6 D 3 18.0 443
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 Banzai Merci Banzai Merci   [h 3] 2140/2 B 1 18.9 31
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-1 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 3160/3 C 3 16.0 23
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-10 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/1 C 2 16.3 21
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-9 Panic Launcher Panic Launcher   [s 6] 1640/8 B 0 14.8 202
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-8 Springover Springover   [h 5] 2140/2 B 0 15.0g 25
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-6 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 2140/7 B 6 15.1 73
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-9 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/8 D 2 15.4 56
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-8 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2640/5 B 4 16.7 33
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-12 Viking Holmsminde Viking Holmsminde   [h 5] 2140/5 D str
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-9 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2140/7 D 0 g 90
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-8 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2160/13 A 4 14.8 106
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-6 Let it Happen Let it Happen   [v 7] 2140/7 B 6 14.4 101
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-4 Imakethecashflow Imakethecashflow   [s 4] 1640/4 C 1 14.1 56
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-3 Devs Delilah Devs Delilah   [s 6] 2140/4 D 0 g 71
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-2 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2660/13 C 0 16.5 167
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-5 The Hooligan The Hooligan   [v 6] 2180/9 C 0 21.3 242
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-4 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 2160/10 B 2 17.6 94
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-3 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/4 C 0 g 73
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-2 Rekatochklart Rekatochklart   [v 6] 1640/7 B 3 15.2 43
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-1 Hobard* Hobard*   [v 7] 1640/4 C 4 15.1 69
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2200/13 A 1 16.1 13
2016-01-28 2016-01-28 Åby-10 Devs Delilah Devs Delilah   [s 6] 2160/6 B 1 17.1 45
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/2 B 0 18.5 15
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-9