V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävl..


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävle på söndag. Nu verkar dock inte så bli fallet.
- Jag fick mitt vanliga spår tolv med henne och då är det nog ingen mening att köra med den amerikanska sulkyn, konstaterar Bollnästränaren.
 Det finns ändå en del likheter med Some Summit som också stod med spår tolv den där junidagen 2015 och ”Micke” hade ju Stochampionatsvinnaren i träning innan hon gick till Sten O Jansson och sedan Veijo Heiskanen.
- Det är många som säger att det finns en del likheter dem emellan och jag håller med, men främst då i humöret. Some Summit var en talang utöver det vanliga och det är inte ens samma färg på dem – Signe är brun och Some är svart.

"Framåt i jobben"
Oavsett vagn ska dottern till Graceland Summit ut på söndag, men uppgiften ser av naturliga skäl jobbig ut.
- Det blev som nämnt ett riktigt skitläge och därifrån får vi lifta med och sedan hoppas på att hon ska kunna avsluta bra.
- Hästen känns i alla fall framåt i jobben och gjorde ett bra lopp innan galoppen kom senast. Hon är åtgärdad efter den starten och vi får hoppas på att hon kan avsluta starkt. Däremot tror jag inte att det räcker längre än till en slant, funderar Cedergren.

Ligger lågt
Mikael har även i GS75-7 tioåriga Alvena Uni och där slapp med det förhatliga tolftespåret – stället drog man spår fyra bakom bilen.
- Det är dock inte riktigt samma spänst i henne längre som det en gång var och kämparviljan är väl inte på topp den heller längre.
- Hon är också anmäld i en amerikansk vagn, men det blir nog en vanlig sulky även på henne. Dock gick hon sitt rekord över medeldistans i den och det ska inte vara något större minus.
- Summa summarum behöver man nog inte strecka någon av mina hästar på söndag förutsatt att man inte betalar för samtliga, konstaterar Cedergren.

Spännande kvalhäst
Vi glider under samtalet in på såväl de senaste säsongerna som den kommande och det finns intressanta hästar i stallet.
- Jag har en bra häst som ska starta på Solvalla på onsdag i form av Herecomestheboom. Med till ”Valla” följer dessutom Felicia Godiva för att kvala och hon slog faktiskt av sin resekompis väldigt enkelt i sista jobbet.
- Sedan är det alltid skillnad på tävling och träning, men Felicia Godiva är en storväxt fux och de brukar kunna bli riktigt bra så det finns förhoppningar.
- I övrigt tycker jag att alla tränar väldigt bra för dagen och vi har fått bukt med det vi fick in i stallet under sluttampen av 2020 vilket satte ner hästarna ganska ordentligt, berättar Cedergren.

Intressant inför 2021
Bollnästränaren var annars Visbytränare fram till mitten av 2018 då han flyttade norröver och tittar man på siffrorna har det varit ett lyft.
- Det är inget snack om att flytten har varit ett lyft, men jag förväntade mig ännu mer av fjolåret. Det var bara krångel mest hela året och det är inget snack om att målsättningen med 2021 är att slå fjolårets dryga 1,1 miljoner inkört med råge.
- Lyckas jag inte med det kan jag lika gärna syssla med något annat, men så här tidigt på året finns det i alla fall förhoppningar och vi kämpar på – speciellt då känslan hemma i träning är att några av de hästarna som var bra redan i fjol lyft sig ytterligare ett snäpp, avslutar Mikael Cedergren.

Robin Malmgren, Kanal 75


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp unde..


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp under sadel.
Flera svenska hästar har provat lyckat genom åren, men nu får för första gången en svensk ryttare chansen när Anna Erixon sitter upp på Malin Bergström-tränade Galactica.
Ekipaget segrade i Monté-SM på Åby i höstas, men har en helt annan uppgift framför sig i kamp med världens främsta på utslagsgivande Vincennes.

Startlistan Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1 Freeman de Houelle – Yoann Lebourgeois
2 Galactica – Anna Erixon (Malin Bergström)
3 Flicka de Blary – Camille Levesque
4 Dynamite Marceaux - Christopher Corbineau
5 Flamme du Goutier – Antoine Wiels
6 Crepe de Satin – Charlene Callico
7 Dayana Berry – Jean Yann Ricart
8 Gladys des Plaines – Mathieu Mottier
9 Jerry Mom – David Thomain
10 Unique Juni – Guillaume Martin
11 Daida de Vandel – Alexandre Abrivard
12 Carla du Chatelet – François Lagadeuc
13 Etonnant – Anthony Barrier
14 Bilooka du Boscail – Damien Bonne
15 Etoile de Bruyere – Adrien Lamy
16 Fado du Chene – Philippe Ploquin
17 Feeling Cash – Eric Raffin
18 Bahia Quesnot – Matthieu Abrivard
Förstapris: drygt tre miljoner kronor

Kanal 75


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-4 Aron N.L. Aron N.L.   [v 8] 2140/9 0 17.1 1074
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Estelle Hammering Estelle Hammering   [s 3] 2160/15 str
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-8 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2140/7 0 g 1177
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 2140/10 1 17.2 179
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Che Boko Che Boko   [v 6] 2660/7 4 16.5 110
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2160/11 0 21.3g 1534
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-7 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2140/7 5 20.0g 372
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 4] 2660/5 3 18.8 39
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2140/7 5 19.2 169
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 5] 2140/12 6 15.3 341
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-4 Fantom Håleryd Fantom Håleryd   [v 6] 2140/5 0 15.7 287
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Elite des Molles Elite des Molles   [s 2] 1640/1 D 2 18.3 29
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-4 Goal Tooma Goal Tooma   [v 6] 2140/14 B 4 16.6 969
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 6] 2140/12 D 5 16.0 851
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/6 D 7 18.2 89
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Orlando Triss Orlando Triss   [v 5] 2140/4 C 0 g 84
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-7 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 1640/11 D 0 g 499
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 2140/1 C 5 15.3 619
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 2160/12 D 0 19.6g 9990
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 Aron N.L. Aron N.L.   [v 9] 2140/2 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2160/8 D str
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Why Not Sensation Why Not Sensation   [v 5] 2160/9 C 0 g 120
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 C 6 15.3 268
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Dreams Burn Down Dreams Burn Down   [v 6] 1640/11 A 0 15.9 60
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 New Steel New Steel   [v 6] 2140/11 C 8 16.3 120
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2100/4 B 2 17.1 110
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-6 New Steel New Steel   [v 6] 2140/11 D 0 14.9 618
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/15 A 1 16.2 37
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 2140/2 D 0 g 569
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2160/11 C 0 20.0 459
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Capitano Boko Capitano Boko   [v 7] 2180/12 A 1 15.3 86
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 A Look Into Future A Look Into Future   [s 4] 1640/9 C 0 g 125
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-3 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/7 C 2 20.2 35
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-4 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/9 C 0 17.6 363
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-4 Presume Presume   [s 6] 1640/12 D 0 15.3 553
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-9 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/4 C 3 18.6g 96
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 6] 2140/9 B 0 g 88
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-3 Kallsup Kallsup   [v 5] 2180/10 B 0 18.8g 233
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Cosmorita Cosmorita   [s 3] 2140/4 A 2 16.1 187
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 5] 2140/11 D 6 16.5 96
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 8] 2140/1 D 4 16.0 228
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Stones Stones   [v 5] 2140/11 D 0 g 342
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-4 Visone Jet* Visone Jet*   [h 3] 2140/2 C 0 g 99
2017-12-07 2017-12-07 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2160/4 C 2 18.2 105
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/3 C 0 16.7 207
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 1640/11 D 4 14.9 574
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 1640/6 D 0 17.8 587
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Julius Cord Julius Cord   [v 9] 2640/5 D 3 17.8 258
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Stones Stones   [v 5] 2140/7 B 0 g 132
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 6] 2140/10 B str
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-4 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2160/5 C 3 16.8 119
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Showcase* Showcase*   [s 5] 2140/11 D 8 17.5 260
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/5 B 1 16.4 86
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Juliana Juliana   [s 5] 2140/10 D 0 15.3 662
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Rani Face Rani Face   [s 4] 2140/12 C 5 15.0 353
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 2140/9 B 6 14.6 239
2017-10-04 2017-10-04 Åby-3 Hives Hives   [v 5] 1640/8 C str
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/2 D 5 16.0 120
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-8 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/4 B 0 g 63
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Tenerezza Bigi Tenerezza Bigi   [s 5] 2140/10 D 6 14.7 451
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 8] 2140/2 D 5 14.8 205
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-11 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 1640/7 A 2 12.6 38
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Hey Joe Hey Joe   [v 6] 2160/10 C 0 16.9g 740
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2660/3 C 0 16.6 700
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-9 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2160/5 C 4 15.8 302
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 1640/7 C 5 13.0 258
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 2640/12 D 0 g 763
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-10 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 8] 2140/4 B 2 16.0 50
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-1 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2140/3 B 5 16.3 85
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2640/5 C 0 g 263
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/1 D 0 15.0 361
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Guy Fanatic* Guy Fanatic*   [v 4] 1640/10 C 5 13.1 81
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/6 C 3 15.2 46
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/4 D 3 14.6g 157
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Zakarov Zakarov   [v 6] 1640/12 B 0 g 149
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 1640/1 D 0 21.3g 605
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-3 Venice Kronos Venice Kronos   [s 3] 2140/7 A 7 17.3 92
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Aha Aha   [v 5] 2140/4 B 2 14.6 35
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Fine Lane Fine Lane   [s 3] 2140/8 D 0 17.1 179
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-8 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 3] 1640/1 C 1 13.7 23
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 3] 2140/11 B 3 14.0 47
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Hey Joe Hey Joe   [v 6] 2160/13 D 3 16.1 374
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/11 B 3 16.0 230
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Piney Trotter Piney Trotter   [s 6] 2140/12 C 5 15.9 128
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-13 Venice Kronos Venice Kronos   [s 3] 2140/6 D 2 15.7 48
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 3160/12 C 5 15.9 289
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 6] 2140/7 D 0 493
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/12 C 1 16.4 200
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 1620/2 D 6 13.7 531
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2120/5 D 5 16.3 316
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/8 B 6 19.9 504
2017-06-08 2017-06-08 Åby-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2140/3 C 0 19.3g 961
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 Pochacco Pochacco   [v 6] 2640/6 D 7 17.7 132
2017-06-01 2017-06-01 Åby-11 Just Above Just Above   [v 6] 2140/4 A str
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/11 D 0 g 743
2017-05-18 2017-05-18 Åby-10 Just Above Just Above   [v 6] 2160/11 B 8 15.6g 287
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 5] 2140/6 D 1 15.7 112
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 1640/8 B 0 15.1 105
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 The Yankee The Yankee   [v 5] 2680/14 C 0 g 184
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2160/13 A 1 13.8 21
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/4 C 3 15.2 556
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/5 D 1 15.1 1161
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-9 Victoria Ek* Victoria Ek*   [s 3] 2160/9 A str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 2640/10 D 7 18.0g 797
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-6 Edindy Edindy   [s 5] 2140/2 C 5 15.0 305
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/1 D 1 15.1 128
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/14 C 0 13.2 423
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/1 C str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2140/1 D str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [v 5] 2140/9 B 5 15.6 43
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/8 B 6 17.3 26
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2640/3 D 4 17.0g 136
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/3 A 1 14.5 99
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 The Yankee The Yankee   [v 5] 1640/6 C 1 16.0 64
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 2140/10 C 0 g 53
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/5 D 0 17.3 316
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/8 C 0 g 44
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Victoria Ek* Victoria Ek*   [s 3] 2160/7 C 0 18.6 582
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/6 D 7 16.6g 759
2017-03-08 2017-03-08 Åby-1 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/1 D 2 18.2 116
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-3 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 2140/4 C 0 g 350
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/5 D 0 16.5 871
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-9 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 1640/1 C 0 g 532
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Podium Podium   [s 4] 1640/11 B 0 15.7g 88
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/1 C 1 15.2 44
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 The Yankee The Yankee   [v 5] 2640/5 C 0 g 640
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 7] 2140/8 D 7 15.0 974
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 5] 2140/11 B 6 15.5 89
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 7] 2140/6 D 6 16.6 325
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 4] 2140/6 D 0 17.6 802
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/1 A 0 15.4 163
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Gumball In Gumball In   [h 3] 2140/9 B 6 17.8 154
2018-11-28 2018-11-28 Åby-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/11 B 4 14.5 795
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 2140/10 A 2 15.7 170
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Just Above Just Above   [v 7] 2140/12 C 4 17.3 241
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Man o'War Man o'War   [v 6] 2140/8 A 0 g 33
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-6 Gumball In Gumball In   [h 3] 2140/5 C 0 15.7 367
2018-11-07 2018-11-07 Åby-2 Cash Cash   [h 8] 2140/3 C 0 16.8g 758
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Cocktail Atout Cocktail Atout   [v 6] 2140/1 C 2 15.0 28
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/6 D 0 14.7 566
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Kadway Tanks Kadway Tanks   [v 4] 2640/3 C 0 g 30
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-1 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 3] 2140/2 C str
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2640/4 D 0 19.6 963
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Stones Stones   [v 6] 2140/10 B 0 g 60
2018-08-02 2018-08-02 Åby-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2160/7 D 0 17.5 1017
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Cool Cool   [v 5] 2140/6 B 7 15.5 271
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Gute Band Gute Band   [v 6] 2140/3 A 0 14.8 41
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-7 Dejaraze* Dejaraze*   [s 4] 2140/2 C 4 15.8 108
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/6 A 3 13.3 284
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-8 Stones Stones   [v 6] 2640/1 D 0 16.6 1271
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Going Popp Going Popp   [s 7] 1640/5 C 0 12.7 136
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1640/6 C 0 13.8g 219
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 French Flair French Flair   [s 8] 2140/2 D 0 17.7 662
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2640/2 B 0 18.9g 123
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2140/12 B 5 18.6 225
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1640/2 C 4 13.9g 268
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/4 C 0 g 88
2018-06-07 2018-06-07 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/6 D 5 14.8 1083
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/12 D 0 13.8 451
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2140/8 D 0 15.4 640
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 9] 2140/1 D 5 14.1 877
2018-05-31 2018-05-31 Åby-4 French Flair French Flair   [s 8] 2140/1 D 0 17.1 1910
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 2640/5 D 0 17.0g 210
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Fine Lane Fine Lane   [s 4] 2160/10 D 8 14.8 1760
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/5 D 0 15.4 319
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-5 Global Upside Down Global Upside Down   [s 4] 1640/7 D 0 17.2 595
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/10 A 1 15.3 25
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Stones Stones   [v 6] 2140/4 D 6 18.0g 121
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-3 Fashionable Caviar Fashionable Caviar   [s 5] 1609/2 C 3 12.2 950
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1609/12 A 2 13.0 59
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/2 D 0 16.8 404
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/4 D 2 13.6 152
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Razzle Ås Razzle Ås   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 408
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-1 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 5] 2140/5 C 5 23.2g 217
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/1 D 3 15.2 358
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-7 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2640/8 B 6 16.9 134
2018-04-12 2018-04-12 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 2640/2 C 0 21.8 1103
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Rianna Trot Rianna Trot   [s 6] 2140/8 C 4 18.0 139
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2660/7 C 4 15.8 333
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 6] 2140/1 C 7 18.3 132
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2640/1 C 6 15.3 136
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 2140/9 D 0 g 550
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/12 D 0 g 369
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-3 Cosmorita Cosmorita   [s 4] 2140/1 D 3 16.7 77
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 High Above High Above   [v 7] 2140/7 D str
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 1640/5 C 3 15.1 57
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Marcel P. Marcel P.   [v 4] 2140/7 D 1 17.0 107
2019-12-12 2019-12-12 Åby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/7 D 0 g 835
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 5] 1640/3 C 3 14.2 507
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 He is In He is In   [v 3] 2140/9 B 1 15.2 58
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-9 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 1640/7 D 0 g 704
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2140/9 D 3 15.0 1303
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 4] 2140/3 B 0 g 136
2019-10-17 2019-10-17 Åby-3 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/8 C 4 17.9 359
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Cash Cash   [h 9] 2140/2 D 5 15.0 413
2019-10-17 2019-10-17 Åby-10 Undique Face Undique Face   [s 3] 2140/1 D 2 18.2 220
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Just Above Just Above   [v 8] 2640/7 B 7 17.0 247
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 5] 2140/5 C 1 13.7 257
2019-08-15 2019-08-15 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2140/8 D 0 1366
2019-08-15 2019-08-15 Åby-8 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/1 D 5 17.1 2217
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 Iwan Boko Iwan Boko   [h 4] 2140/5 A 0 g 44
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 5] 2140/1 D 3 14.3 359
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2180/11 A 2 16.0 108
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Iwan Boko Iwan Boko   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 40
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Cash Cash   [h 9] 1640/6 B 7 15.1 325
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/8 B 5 18.4 64
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Samurai Be* Samurai Be*   [h 8] 2160/8 C str
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/7 B 3 18.2 111
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/10 B 6 16.3 181
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Sputnik Sputnik   [v 10] 2140/4 C 8 16.3 382
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/2 D 6 15.2 330
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 1640/1 D 0 16.6g 359
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-4 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/1 C 0 18.9 2299
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 Revelino Jet* Revelino Jet*   [h 9] 2160/7 B 8 17.0g 83
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Brio Launcher Brio Launcher   [v 5] 2140/5 C 6 16.7 98
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/7 C str
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-8 Affogato* Affogato*   [h 4] 2640/1 D 0 20.5g 44
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-4 Samurai Be* Samurai Be*   [h 8] 2140/5 D 0 16.1 442
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/1 C 5 14.7 268
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 9] 2160/2 D 2 16.8 959
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 1640/2 D 0 15.4 682
2019-01-03 2019-01-03 Åby-1 Möller Möller   [v 6] 2140/7 B 4 18.5 298
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2160/8 C 7 17.0 619
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-7 Ottens Flamma Ottens Flamma   [s 5] 2140/10 D 0 15.1 1457
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Victory Highness Victory Highness   [v 4] 2140/9 D 2 15.0 138
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 1640/4 C 0 g 105
2020-11-15 2020-11-15 Åby-1 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/9 B 0 18.9 203
2020-11-15 2020-11-15 Åby-12 Sergie Phefirst Sergie Phefirst   [v 6] 2140/3 B 1 16.7 100
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-1 Norrby Killen Norrby Killen   [h 3] 2140/1 C 1 19.3 32
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-2 Prototype Hanover Prototype Hanover   [v 6] 2140/3 C 3 16.1 153
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-6 Isi Band Isi Band   [s 6] 2140/1 B 6 15.7 641
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-7 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 5] 2140/7 B 7 18.3g 69
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-8 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/2 D 0 19.1g 22
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-10 Acacia Acacia   [s 4] 2140/11 C 5 18.6 165
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-2 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/9 A 0 g 23
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-10 Acacia Acacia   [s 4] 2140/4 D 5 18.1 573
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/12 B 3 16.0 60
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/12 A 1 16.2 51
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-10 Chansey Jons Chansey Jons   [v 4] 2140/9 D 0 17.9 677
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-6 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 6] 2140/9 C 0 20.4 591
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/9 C 5 16.4 63
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-4 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 7] 2140/9 B 4 17.1 131
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-5 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 7] 2140/7 B 0 19.7g 52
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-8 Acacia Acacia   [s 4] 2140/6 D 4 18.7 203
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-9 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/6 B 1 16.8 28
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-4 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/12 A 5 17.1g 40
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 1640/7 A 0 g 42
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 Prototype Hanover Prototype Hanover   [v 6] 2140/2 C 7 16.4g 228
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 7] 2140/3 B 2 16.9 62
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/4 C str
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-5 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/3 D str
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2160/7 D str
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-3 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 1609/2 D 2 12.4 76
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-4 Mr Perfect Mr Perfect   [v 8] 1609/12 B 4 13.0 74
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-5 Gruosi Gruosi   [s 5] 1609/12 C 0 17.9 215
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-8 Mannen Mannen   [v 4] 1609/4 B 3 14.5 69
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-10 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2640/6 B 6 13.6 59
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 1640/9 D 0 g 139
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-8 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/1 D 6 15.4 666
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Stig Brodde Stig Brodde   [v 8] 1640/7 D 0 g 97
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 1640/7 B 0 17.0 279
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/4 D 0 20.9g 338
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 6] 2140/10 D 7 17.7 368
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-8 Skyliner Skyliner   [v 7] 2140/8 D 0 17.1 418
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-7 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/1 D 0 16.8 232
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-3 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/10 C 0 20.6g 111
2020-08-08 2020-08-08 Åby-7 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/9 C 5 11.3 114
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Pelas Effendi Pelas Effendi   [v 6] 2140/12 B 0 19.3 724
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-3 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 7] 1640/2 C 6 14.8 263
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-8 Milord Milord   [v 7] 2640/9 A 0 14.8 100
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-2 Pelas Effendi Pelas Effendi   [v 6] 2140/1 A 0 g 225
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-5 Finogo Pointer Finogo Pointer   [v 7] 2140/9 D 7 15.9g 541
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2140/7 D str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-10 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2640/10 C 0 13.6 608
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Finogo Pointer Finogo Pointer   [v 7] 2140/9 C 0 g 413
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-5 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/4 D 0 g 652
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-8 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/3 C 0 16.7 47
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 7] 2160/14 D 0 17.2 1436
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-6 Benellie Benellie   [s 5] 3140/9 D 0 18.0g 704
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-3 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/15 B 3 15.7 219
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-7 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 2140/12 D 0 15.9 1934
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2140/10 C 5 14.6 481
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-10 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/12 B 4 16.4 64
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-2 Star Commander Star Commander   [v 9] 1609/8 C 0 16.3 307
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-5 Slade H.H. Slade H.H.   [v 8] 1609/6 D 0 14.6g 261
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 1640/9 B 2 10.4 34
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/6 B 0 16.4 350
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-8 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/10 D 6 16.2 343
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/9 B 1 16.7 41
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/4 D 7 16.4 562
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-7 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/5 C 6 15.1 236
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Skyliner Skyliner   [v 7] 1640/4 C 0 16.2 477
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Raja Piraya Raja Piraya   [v 5] 1609/10 D 0 g 198
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 1609/12 A 0 g 23
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-8 Home Run Sox Home Run Sox   [s 7] 1609/10 B 0 g 218
2020-05-09 2020-05-09 Åby-11 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/12 D 0 11.9 745
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/12 D 5 16.9 485
2020-04-29 2020-04-29 Åby-3 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/9 B str
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-5 Cash Bore Cash Bore   [v 5] 1640/3 A str
2020-04-24 2020-04-24 Åby-8 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/3 C 4 12.4 39
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/10 D 3 16.6 160
2020-04-20 2020-04-20 Åby-2 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2140/7 D 0 g 1439
2020-04-20 2020-04-20 Åby-5 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/12 B 1 17.4 214
2020-04-20 2020-04-20 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/8 D 0 g 914
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 8] 2660/7 A 3 17.5 96
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-10 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/10 C 1 12.9 655
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/8 D 4 13.6 579
2020-03-25 2020-03-25 Åby-8 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 1640/8 B str
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/6 B 0 19.9g 164
2020-03-05 2020-03-05 Åby-6 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/4 D 5 14.4 174
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-7 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/8 D 0 g 305
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-10 Raja Piraya Raja Piraya   [v 5] 2160/8 D 0 19.0 100
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2160/10 C 3 18.4 788
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/4 D 2 16.4 72
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/4 D 6 18.6 417
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-3 Gutsy Rhyme Gutsy Rhyme   [v 4] 2140/7 C 0 24.7g 137
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/1 D str
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-3 Zeeland Kronos Zeeland Kronos   [s 5] 2140/8 A str
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Bacchus L.I. Bacchus L.I.   [v 5] 1640/5 D 2 14.5 189
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-1 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 6] 2140/4 B 4 15.4 170ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se