V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen ..


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen sände Björn Goop henne till ledningen efter ett drygt halvvarv. Mellby Free fick sedan styra och ställa i ett lugnt och behagligt tempo i täten. Första varvet travades efter 1.16 och när det var halvvarvet kvar skruvade Goop upp farten rejält. Det gick undan värre över upploppet när Mellby Free sprintade ifrån de övriga. Segertiden blev 1.13,0/2140a och förstapriset var 200 000 kronor. Det här var det fyraåriga stoets 14:e seger i 20:e starten. Tvåa blev Wild Love och trea Commit Bom Bay. Däremot blev det galopp för Dibaba trehundra meter kvar i andra par utvändigt.
– Jag är jättenöjd med henne. Hon kändes fin och gick i mål på ett bra sätt. Det var lugnt. Hon är flegmatisk men hade bomullen kvar och gick i mål med krafter kvar. Vi siktar på Sto-SM, det ligger bäst i tiden om tre veckor, sa Björn Goop.

Rajesh Face överlägsen
I V64-inledningen var det ett ruggigt vasst intryck på Rajesh Face som var helt överlägsen för Adrian Kolgjini. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och blev sedan pigg i täten och drog undan i ett friskt tempo. Första varvet travades efter 1.12 men det bekom inte Rajesh Face som stack ifrån till en överlägsen seger. Vinnartiden blev 1.11,4/2140a och det var hästens första seger i år i sjätte starten.
– Det är otroligt skönt att ha hästen tillbaka i gammalt gott skick som han var som fyraåring. Jag är otroligt nöjd med hästen och har känt på honom att han är på väg tillbaka och man vill ju se det i lopp också. Han gjorde det klassiska, brakade iväg i 1.12-fart och det är hans grej när han är i form, sa Adrian Kolgjini.
Och tillade.
– Jag tror att vintermeetinget i Paris kommer att vara succé för hans del.

Michael Carlsson, Kanal 75


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig..


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig vidare till finalen söndagen 6 oktober. Favorit blir Tomas Malmqvists Empire som imponerade stort vid sin försöksseger. Birger Jörgensen körde till ledningen 1400 meter kvar och varvet kvar lämnade Johan Untersteiner andra par utvändigt med Eric The Eel och kom fram utvändigt om ledaren. Han var dock chanslös att haka på när Empire ryckte undan i sista sväng. Empire var överlägsen på tiden 1.12,7/2000 meter. Förstapriset var 20 000 danska kronor.
Det är var Empires femte seger i sjunde starten. Han har hittills inte varit sämre än tvåa.
Eric The Eel höll till andraplatsen och noterade tiden 1.13,5. Därmed är även han klar för final.

Kanal 75


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man ..


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man om hästen till Timo Nurmos.
Tävlingsdebuten kunde inte ha börjat bättre för det talangfulla löftet. Under fredagens tävlingar på Bro Park slog Timo Nurmos till direkt. Via en mycket stark avslutning avgjorde han i sista steget för Fredrik Janetzky.
– Han vinner på ett fint sätt även om det var en liten marginal. Han är lite grön och vinglar lite, sa Fredrik Janetzky.
– Jag var otroligt nervös för vi har stora förväntningar på honom. Han är otroligt klassig men väldigt grön, han är ju bara två år. Det här var jättekul. Han kostade en del pengar och det tror jag att han är värd för det här är någonting extra, sa Caroline Malmborg.
Nämnas kan också att hästens namne, Timo Nurmos själv, såg loppet på ATG-Live och hälsar att det var en mycket kul start.
Förstapriset i loppet var 50 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini b..


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini berättade i programmet V65 Direkt under fredagen att han är nöjd med sin häst och kommer att köra för seger. Dock ska Partizan Face tävla med skor runt om den här gången för att spara hovarna till V75-finalerna nästa vecka.
En het utmanare är Martin de Bos, som tränas av Petri Puro. Halmstad-tränaren ligger år efter år på en segerprocent runt 30 procent på sina hästar. När han startar dem är de således alltid aktuella. Martin de Bos har tidigare vunnit två V75-lopp och varit placerad på prispallen flera gånger. Efter andraplatsen i finalen i slutet av juni, då han höll starkt som tvåa bakom Eelis, återkom han efter ett uppehåll den 5 september. Efter en långsam inledningen från ett dåligt läge avslutade hästen starkt ute i spåren på slutrundan.
– Martin de Bos (V75-3) fick gå runt en massa hästar i spåren och fick mjölksyra. Det har gjort nytta och jag vet att han är 25, 30 meter bättre nu än förra gången. Han var tungt tränad inför senast och jag hade en känsla av att han skulle behöva det loppet.säger Petri Puro.
– Det känns som att formen är bra och borde vara på den nivån som när han var med i V75 senast. Han har fått många tuffa lopp och kommit bakifrån och fram i dödens. Nu är han i alla fall i andraspår, menar Puro inför lördagens start.

Testade helstängt i fredagsjobbet – mer vaken nu”
Martin de Bos har spår två bakom bilen i försöket i Silverdivisionen, V75-3. Han körs av Kim Eriksson och tränare Puro berättar om en intressant balansändring som han testade i fredagsjobbet.
– Jag körde honom lite i dag och gjorde en liten ändring. Han har blivit lite lat och hade helstängt på sig i dag. Det är för att få lite mer fart på honom och jag tycker att det kändes bättre. Han är bra mycket mer vaken nu och det blir helstängt för första gången i lopp, säger Puro.
– Han skenade som treåring och jag har inte velat testa det innan. Han har gått med halvstängt någon gång men nu provar vi det här och hoppas att han kommer ur sin egen lilla värld. Jag tror att han kommer att bli snabbare och få en kvickare häst från start. Jag hoppas att han hamnar längre fram direkt och på Färjestad är det svårt att komma bakifrån.
– Jag vill inte öppna öronen på honom för det har hänt någon olycka som unghäst. Jag har en jänkarvagn men jag vet inte om jag använder den. Jag har aldrig sett skillnad på mina hästar i jänkarvagn, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två &ari..


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två år i rad innan hon 2016 även slog till med att bli champion hemma på Bodentravet.
Även de senaste åren har varit framgångsrika då banorna i södra Sverige varit nya jaktmarker för 29-åringen som nu flyttat hem till Boden igen - och blivit mamma.
I augusti blev hon mamma för första gången och hade då tagit beslutet att plocka ut proffslicensen på Bodentravet i framtiden.
Sandras comeback i sulkyn har varit aktuell i några veckor och kanske var den just planerad till torsdagskvällens V64-tävlingar på hemmabanan.
Sandra Eriksson körde fyra lopp under kvällen och slog i det tredje försöket till med seger i treåringsloppet Boden 100 år med 100 000 kronor till vinnaren.
Segervapnet var familjehästen Swagger som pappan Lars-Åke Eriksson  í Boden både fött upp och äger.
Swagger, andrahandsfavorit på spelet, fick ett lopp i tredjeparet invändigt och luckan kom till slut. Mållinjen skar Sandra Eriksson med högerarmen i skyn.
- Det är skönt att vara tillbaka - speciellt när det går så här bra. Jag har alltid tyckt att Swagger varit talangfull men haft lite problem med nerverna, och jag har varit rädd för att det ska spela in. Men han har ju visat sig vara tvärtom. Det är hans tredje start och han vinner ett sånt här fantastiskt fint lopp! sa Sandra.
Bodentravets andra storlopp Mäster Gustafs pokal - med försök och final under kvällen – vanns av finske förhandsfavoriten Backward's Boy med Mauri Jaara i sulkyn.

Mikael Wikner, Kanal 75


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige..


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige och Norge 1905. Förra året var det stor svensk dominans, men en norsk gäst slog sig in på den rätta V75-raden. Myhreng Jerker höll undan med liten marginal från ledningen och därmed rök de allra flesta V75-system all världens väg. I år lär de svenska ekipagen dominera V75 på nytt. Men det saknas inte skrällbud från vårt västra grannland. Bland dem finns team Anderssen-Malmins trio och först ut ur den är Luxury Tile (V75-1).
- Han galopperade bort en topplacering senast. Formen är mycket bra och jag provar mot ledningen. Jag har respekt för Marcello Wib men tycker att min häst ska med vid gardering. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger stallets andretränare och kusk Kristian Malmin.

”Han ska räknas”
Häst nummer två som Kristian Malmin ska svinga sig upp bakom är Floris Baldwin (V75-3). Han var näst senast knappt slagen tvåa bakom världstravaren Lionel och senast satt han fast med gott om sparade krafter bakom den norska eliten. Den här gången går han ner i sin ordinarie klass.
- Floris Baldwin har travat jämna och fina lopp i tuff konkurrens. Från spår tio måste mycket klaffa men han kan nå fram till en plats. Barfota, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger Malmin.
Sist men inte minst att äntra banan från stall Andersen-Malmin är Mellby Frodo (V75-5).
- Han har gått fina lopp hela sommaren. Nu har han fått en liten viloperiod efter att ha startat tätt och dessutom rest långt flera gånger. Formen är bra och han ska räknas. Barfota, öppet huvudlag och jänkarvagn.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-4 Aron N.L. Aron N.L.   [v 8] 2140/9 0 17.1 1074
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Estelle Hammering Estelle Hammering   [s 3] 2160/15 str
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-8 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2140/7 0 g 1177
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 2140/10 1 17.2 179
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Che Boko Che Boko   [v 6] 2660/7 4 16.5 110
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2160/11 0 21.3g 1534
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-7 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2140/7 5 20.0g 372
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 4] 2660/5 3 18.8 39
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2140/7 5 19.2 169
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 5] 2140/12 6 15.3 341
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-4 Fantom Håleryd Fantom Håleryd   [v 6] 2140/5 0 15.7 287
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Elite des Molles Elite des Molles   [s 2] 1640/1 D 2 18.3 29
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-4 Goal Tooma Goal Tooma   [v 6] 2140/14 B 4 16.6 969
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 6] 2140/12 D 5 16.0 851
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/6 D 7 18.2 89
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Orlando Triss Orlando Triss   [v 5] 2140/4 C 0 g 84
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-7 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 1640/11 D 0 g 499
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 2140/1 C 5 15.3 619
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 2160/12 D 0 19.6g 9990
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 Aron N.L. Aron N.L.   [v 9] 2140/2 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2160/8 D str
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Why Not Sensation Why Not Sensation   [v 5] 2160/9 C 0 g 120
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 C 6 15.3 268
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Dreams Burn Down Dreams Burn Down   [v 6] 1640/11 A 0 15.9 60
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 New Steel New Steel   [v 6] 2140/11 C 8 16.3 120
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2100/4 B 2 17.1 110
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-6 New Steel New Steel   [v 6] 2140/11 D 0 14.9 618
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/15 A 1 16.2 37
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2160/11 C 0 20.0 459
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 2140/2 D 0 g 569
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Capitano Boko Capitano Boko   [v 7] 2180/12 A 1 15.3 86
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 A Look Into Future A Look Into Future   [s 4] 1640/9 C 0 g 125
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-3 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/7 C 2 20.2 35
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-4 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/9 C 0 17.6 363
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-4 Presume Presume   [s 6] 1640/12 D 0 15.3 553
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-9 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/4 C 3 18.6g 96
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 6] 2140/9 B 0 g 88
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-3 Kallsup Kallsup   [v 5] 2180/10 B 0 18.8g 233
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Cosmorita Cosmorita   [s 3] 2140/4 A 2 16.1 187
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 5] 2140/11 D 6 16.5 96
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 8] 2140/1 D 4 16.0 228
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Stones Stones   [v 5] 2140/11 D 0 g 342
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-4 Visone Jet* Visone Jet*   [h 3] 2140/2 C 0 g 99
2017-12-07 2017-12-07 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2160/4 C 2 18.2 105
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/3 C 0 16.7 207
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 1640/11 D 4 14.9 574
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Julius Cord Julius Cord   [v 9] 2640/5 D 3 17.8 258
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Stones Stones   [v 5] 2140/7 B 0 g 132
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 6] 2140/10 B str
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-4 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2160/5 C 3 16.8 119
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Showcase* Showcase*   [s 5] 2140/11 D 8 17.5 260
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 1640/6 D 0 17.8 587
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/5 B 1 16.4 86
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Juliana Juliana   [s 5] 2140/10 D 0 15.3 662
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Rani Face Rani Face   [s 4] 2140/12 C 5 15.0 353
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 2140/9 B 6 14.6 239
2017-10-04 2017-10-04 Åby-3 Hives Hives   [v 5] 1640/8 C str
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/2 D 5 16.0 120
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-8 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/4 B 0 g 63
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Tenerezza Bigi Tenerezza Bigi   [s 5] 2140/10 D 6 14.7 451
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 8] 2140/2 D 5 14.8 205
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-11 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 1640/7 A 2 12.6 38
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Hey Joe Hey Joe   [v 6] 2160/10 C 0 16.9g 740
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2660/3 C 0 16.6 700
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-9 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2160/5 C 4 15.8 302
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 1640/7 C 5 13.0 258
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-10 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 8] 2140/4 B 2 16.0 50
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 2640/12 D 0 g 763
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-1 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2140/3 B 5 16.3 85
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2640/5 C 0 g 263
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/1 D 0 15.0 361
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Guy Fanatic* Guy Fanatic*   [v 4] 1640/10 C 5 13.1 81
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/6 C 3 15.2 46
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/4 D 3 14.6g 157
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Zakarov Zakarov   [v 6] 1640/12 B 0 g 149
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 1640/1 D 0 21.3g 605
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-3 Venice Kronos Venice Kronos   [s 3] 2140/7 A 7 17.3 92
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Aha Aha   [v 5] 2140/4 B 2 14.6 35
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Fine Lane Fine Lane   [s 3] 2140/8 D 0 17.1 179
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-8 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 3] 1640/1 C 1 13.7 23
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 3] 2140/11 B 3 14.0 47
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Hey Joe Hey Joe   [v 6] 2160/13 D 3 16.1 374
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Piney Trotter Piney Trotter   [s 6] 2140/12 C 5 15.9 128
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/11 B 3 16.0 230
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-13 Venice Kronos Venice Kronos   [s 3] 2140/6 D 2 15.7 48
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 3160/12 C 5 15.9 289
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 6] 2140/7 D 0 493
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/12 C 1 16.4 200
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 1620/2 D 6 13.7 531
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2120/5 D 5 16.3 316
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/8 B 6 19.9 504
2017-06-08 2017-06-08 Åby-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2140/3 C 0 19.3g 961
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 Pochacco Pochacco   [v 6] 2640/6 D 7 17.7 132
2017-06-01 2017-06-01 Åby-11 Just Above Just Above   [v 6] 2140/4 A str
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/11 D 0 g 743
2017-05-18 2017-05-18 Åby-10 Just Above Just Above   [v 6] 2160/11 B 8 15.6g 287
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 5] 2140/6 D 1 15.7 112
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 1640/8 B 0 15.1 105
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 The Yankee The Yankee   [v 5] 2680/14 C 0 g 184
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2160/13 A 1 13.8 21
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/4 C 3 15.2 556
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/5 D 1 15.1 1161
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-9 Victoria Ek* Victoria Ek*   [s 3] 2160/9 A str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 2640/10 D 7 18.0g 797
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-6 Edindy Edindy   [s 5] 2140/2 C 5 15.0 305
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/1 D 1 15.1 128
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/14 C 0 13.2 423
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/1 C str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2140/1 D str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [v 5] 2140/9 B 5 15.6 43
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/8 B 6 17.3 26
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2640/3 D 4 17.0g 136
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/3 A 1 14.5 99
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 The Yankee The Yankee   [v 5] 1640/6 C 1 16.0 64
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 2140/10 C 0 g 53
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/5 D 0 17.3 316
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/8 C 0 g 44
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Victoria Ek* Victoria Ek*   [s 3] 2160/7 C 0 18.6 582
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/6 D 7 16.6g 759
2017-03-08 2017-03-08 Åby-1 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/1 D 2 18.2 116
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-3 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 2140/4 C 0 g 350
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/5 D 0 16.5 871
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-9 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 1640/1 C 0 g 532
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Podium Podium   [s 4] 1640/11 B 0 15.7g 88
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/1 C 1 15.2 44
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 The Yankee The Yankee   [v 5] 2640/5 C 0 g 640
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 7] 2140/8 D 7 15.0 974
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 5] 2140/11 B 6 15.5 89
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 7] 2140/6 D 6 16.6 325
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 4] 2140/6 D 0 17.6 802
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/1 A 0 15.4 163
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Gumball In Gumball In   [h 3] 2140/9 B 6 17.8 154
2018-11-28 2018-11-28 Åby-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/11 B 4 14.5 795
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 2140/10 A 2 15.7 170
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Just Above Just Above   [v 7] 2140/12 C 4 17.3 241
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Man o'War Man o'War   [v 6] 2140/8 A 0 g 33
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-6 Gumball In Gumball In   [h 3] 2140/5 C 0 15.7 367
2018-11-07 2018-11-07 Åby-2 Cash Cash   [h 8] 2140/3 C 0 16.8g 758
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Cocktail Atout Cocktail Atout   [v 6] 2140/1 C 2 15.0 28
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/6 D 0 14.7 566
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Kadway Tanks Kadway Tanks   [v 4] 2640/3 C 0 g 30
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-1 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 3] 2140/2 C str
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2640/4 D 0 19.6 963
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Stones Stones   [v 6] 2140/10 B 0 g 60
2018-08-02 2018-08-02 Åby-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2160/7 D 0 17.5 1017
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Cool Cool   [v 5] 2140/6 B 7 15.5 271
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Gute Band Gute Band   [v 6] 2140/3 A 0 14.8 41
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-7 Dejaraze* Dejaraze*   [s 4] 2140/2 C 4 15.8 108
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/6 A 3 13.3 284
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-8 Stones Stones   [v 6] 2640/1 D 0 16.6 1271
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Going Popp Going Popp   [s 7] 1640/5 C 0 12.7 136
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1640/6 C 0 13.8g 219
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 French Flair French Flair   [s 8] 2140/2 D 0 17.7 662
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2640/2 B 0 18.9g 123
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2140/12 B 5 18.6 225
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1640/2 C 4 13.9g 268
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/4 C 0 g 88
2018-06-07 2018-06-07 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/6 D 5 14.8 1083
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/12 D 0 13.8 451
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2140/8 D 0 15.4 640
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 9] 2140/1 D 5 14.1 877
2018-05-31 2018-05-31 Åby-4 French Flair French Flair   [s 8] 2140/1 D 0 17.1 1910
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 2640/5 D 0 17.0g 210
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Fine Lane Fine Lane   [s 4] 2160/10 D 8 14.8 1760
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/5 D 0 15.4 319
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-5 Global Upside Down Global Upside Down   [s 4] 1640/7 D 0 17.2 595
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/10 A 1 15.3 25
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Stones Stones   [v 6] 2140/4 D 6 18.0g 121
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-3 Fashionable Caviar Fashionable Caviar   [s 5] 1609/2 C 3 12.2 950
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1609/12 A 2 13.0 59
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/2 D 0 16.8 404
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/4 D 2 13.6 152
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Razzle Ås Razzle Ås   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 408
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-1 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 5] 2140/5 C 5 23.2g 217
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/1 D 3 15.2 358
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-7 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2640/8 B 6 16.9 134
2018-04-12 2018-04-12 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 2640/2 C 0 21.8 1103
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Rianna Trot Rianna Trot   [s 6] 2140/8 C 4 18.0 139
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2660/7 C 4 15.8 333
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 6] 2140/1 C 7 18.3 132
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2640/1 C 6 15.3 136
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 2140/9 D 0 g 550
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/12 D 0 g 369
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-3 Cosmorita Cosmorita   [s 4] 2140/1 D 3 16.7 77
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 High Above High Above   [v 7] 2140/7 D str
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Just Above Just Above   [v 8] 2640/7 B 7 17.0 247
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 5] 2140/5 C 1 13.7 257
2019-08-15 2019-08-15 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2140/8 D 0 1366
2019-08-15 2019-08-15 Åby-8 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/1 D 5 17.1 2217
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 Iwan Boko Iwan Boko   [h 4] 2140/5 A 0 g 44
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 5] 2140/1 D 3 14.3 359
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2180/11 A 2 16.0 108
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Iwan Boko Iwan Boko   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 40
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Cash Cash   [h 9] 1640/6 B 7 15.1 325
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/8 B 5 18.4 64
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Samurai Be* Samurai Be*   [h 8] 2160/8 C str
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/7 B 3 18.2 111
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/10 B 6 16.3 181
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Sputnik Sputnik   [v 10] 2140/4 C 8 16.3 382
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/2 D 6 15.2 330
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 1640/1 D 0 16.6g 359
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-4 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/1 C 0 18.9 2299
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 Revelino Jet* Revelino Jet*   [h 9] 2160/7 B 8 17.0g 83
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Brio Launcher Brio Launcher   [v 5] 2140/5 C 6 16.7 98
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/7 C str
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-8 Affogato* Affogato*   [h 4] 2640/1 D 0 20.5g 44
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-4 Samurai Be* Samurai Be*   [h 8] 2140/5 D 0 16.1 442
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/1 C 5 14.7 268
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 9] 2160/2 D 2 16.8 959
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 1640/2 D 0 15.4 682
2019-01-03 2019-01-03 Åby-1 Möller Möller   [v 6] 2140/7 B 4 18.5 298
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2160/8 C 7 17.0 619ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se