V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-10 Chansey Jons Chansey Jons   [v 4] 2140/9 D
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/12 A
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/12 A
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-10 Acacia Acacia   [s 4] 2140/4 D
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-2 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/9 A

Nyheter för travkusk


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.Fem travlopp kommer köras p&ari..


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.
Fem travlopp kommer köras på drygt en timme med första start klockan 10.00 och sista start 11.00 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Endast B-tränade hästar får starta enligt propositionerna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro. De si..


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?
Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro.
De sista insatserna gjorde den förre till knapp favorit på V86® och det såg ut att vara rätt sedan Johan Untersteiner skickat till front från spår 7 och sett sin antagonist backas sist från spår 8.
Men Stefan Persson tog ett vaket initiativ när tempot sänktes och skickade fram Wild Love utanpå ledaren halvvägs in i loppet.
Resten blev kross.
Redan i slutsvängen var duellen avgjord och det amatörtränade stoet formligen länsade ifrån sin utmanare och övriga konkurrenter.
- Stefan gjorde en härlig bedömning och lät hästen visa vad hon kunde, sade Bengt Simberg som fört sin gunstling till den absoluta toppen bland landets ston, och kanske ännu längre.
- Hon älskar att tävla, det tror jag är nyckeln. Jag tränar inte så hårt hemma, det är loppen som utvecklar hästen, fortsatte Simberg som nu drömmer om Paris i vinter.
- Hävdar hon sig bland de här hingstar- och valackerna, då tror jag att hon kan vara med och tjänat en krona där nere också. Det skulle vara roligt att prova.

Urstark Esprit Sisu
En annan sexåring som ser ut att kunna etablera sig i allra högsta klassen är Esprit Sisu.
Hästen gjorde andra starten för Daniel Wäjersten som tog gruvlig revansch för den snöpliga galoppen senast.
Från ledningen drog han konkurrenterna möra och svarade skuggande Usain Henna i en härlig styrkedemonstration efter att ha varvat på 1.11,5 över lång distans.
Betydligt lugnare tempo kunde Steen Juul anföra i bakom Elephant, som höll undan över tre varv till omgångens enda favoritseger.
Till ledningen körde även Marc Elias bakom Ornello som aldrig blev utmanad i ett lopp där favoriten Armour As galopperade från start.

Riviga lopp
I övriga avdelningar bjöd det full fart och kvällens skönaste upplopp fick sannolikt Richard L Jansson åka då han vred ut Tullibardine Boe i femtespår ut ur slutsvängen och växlade hela fältet.
Björn Eriksson tränar den storklivande fyraåringen som segrat i 9 av 20 starter och aldrig startat i ett lopp med högre förstapris än onsdagens 60 000 kronor, men nu äntligen ser ut att få den chansen.
- Tanken är att gå ut i Eskilstuna på V75-dagen, berättade en glad Eriksson.
Omgångens svepning bjöd Robert Bergh på bakom Mellby Granat. Hästen hade fullt upp att hänga med i tredje ytter medan tätparet eldade undan i 1.13-fart första rundan, men när anfallsordern kom på sista bortre långsidan så stod den omgående klart vem som skulle vinna.
- Hästen framför kastade enormt med grus så jag fick ta ut honom ett halvt spår tre gånger för att han skulle slippa få det på frambenen. När han kände att han var helt utan rygg så sprang han själv och då gick det väldigt fort, förklarade Bergh.
Ulf Ohlsson försökte kopiera upplägget bakom Reijo Liljendahls Kryptonite Hanover som också sköljde fram till grepp på ”baksidan” och sedan aldrig släppte smygkörde favoriten Hunt Am i närheten.
Full fart blev det även i Wången Cup där stafettkörning i ledningen bäddade för Joakim Lövgren-tränade Oliveria, snyggt framlotsad av Tyler Mifsud.
Utdelningen för åtta rätt på V86 stannade vid 37 266 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


”Föreställningen är slut.Scenen står tom.På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel ..


Föreställningen är slut.
Scenen står tom.
På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel på de svenska travbanorna.
I en högst värdig avskedsshow på Rommetravet tackade Järvsöfaks för sig.

Belysningen runt banan var släckt. På storbildsskärmen vevades bilder från hans största segrar. I högtalarna ljöd Europes slagdänga "The Final Countdown". Publiken stod tryckta vid staketet längs hela upploppet, runt vinnarcirkeln i sju- åtta led.
Då tändes en spotlight upp pekandes mot stallinfarten och fångade upp hästen som skulle tävla med vojlocknummer 200. Sedan följde stående ovationer då Järvsöfaks defilerade mot publikhavet i ensamt majestät.
En stund såg till och med huvudrollsinnehavaren själv förbluffad ut över uppståndelsen och gjorde en liten ansats att omedelbart kliva in i den julutsmyckade vinnarcirkeln.
Men det skulle förstås tävlas först och där levererade Järvsöfaks som vanligt en felfri föreställning.

Travsportens Stenmark
Istället för ett traditionellt referat av loppet så bjöd Bo Rydgren i högtalarna in publiken att delta i ett fyrfaldigt leve då kallblodskungen äntrade upploppet i överlägsen ledning.
När sedan hyllningarna startade på allvar i vinnarcirkeln med tv-kameror och fotoblixtar blev till och med normalt genomcoole Järvsöfaks lite uppspelt. Kanske förstod att det var sista gången han fick en lagerkrans runt sin hals. Bland dem som uppvaktade Sveriges förmodligen mest folkkäre travhäst genom tiderna fanns ATG:s vd Remy Nilson.
- Det är det största vi har varit om på väldigt länge. Jag vill kalla Järvsöfaks för travsportens Ingemar Stenmark. Han har vunnit 48 V75-lopp, det kommer ingen annan någonsin att göra. Men det är inte det stora, det stora är att han gått hem genom folklagren och breddat sporten uti hela landet, sade Nilson som också berättade att Järvsöfaks nu blir travsportens officielle ambassadör.
En annan sak som bevisar vilken ikon Järvsöfaks blivit är att förslag inkommit om att han ska få en väg eller torg uppkallat efter sig i sin hemstad Hudiksvall.
Om så blir fallet kanske tränaren, ägaren och uppfödaren Jan-Olov Persson flyttar dit en vacker dag. Denne, som var tårögd då Järvsöfaks nådde drömgränsen 200 segrar, tog detta avslut med lite mer fattning och förklarade också vad hästen sysslade med då han var på väg in i vinnarcirkeln innan loppet.
- Han skyggade lite när han fick se sin egen skugga strålkastarljuset. Han funderade väl på om det dykt upp en ny matadorhäst, skrockade Persson.

Populär hos stora och små
Men en häst som Järvsöfaks lär vi inte få se på länge, kanske aldrig mer.
15-åringen avslutade på måndagskvällen en karriär utan motstycke inom svensk travsport.
När han klockan 21.17, en dryg halvtimme efter målgång, lämnade banan för allra sista gången visade termometern minus 15 grader.
I publikleden var det rörelse för att hålla värmen. Men kvar stod de, huvuddelen av de drygt 3 000 människor som vallfärdat till Rommetravet denna historiska decemberkväll. Allt från mannen som andäktigt sade till sin fru "tänk att vi står här och får se på världens bästa häst" till den treåriga flickan i rosa mössa och en Järvsöfaks t-shirt som räckte nästan ända ner till marken.
Kvar för att en allra sista gång få hylla sin hjälte."

Robin Johansson, Kanal 75


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.- Vi köpte hästen via en kontakt frå..


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.
- Vi köpte hästen via en kontakt från Ken Ecce och kort därefter såldes hon till nya ägare hos mig och blev därmed kvar i stallet. Sedan dess har det gått riktigt bra, berättar Lönn.
Mission Beach har verkligen funnit sig tillrätta i sin nya miljö i Rengsjö och tränaren ser positivt på lördagens start.
- Vi hade tur och fick ett bra läge igen samtidigt som den korta distansen inte ska vara något minus.
- Hon är visserligen så pass långstegad att hon haft svårt att öppna snabbt från spår en bit in på vingen, men 1 609 meter istället för 1 640 är ett klart plus ur den aspekten och jag tror att hon kommer kliva iväg ordentligt.
- Jag har hört att det står några snabba utvändigt, men har inte hunnit titta närmare på detta. Allt jag vet är att jag gärna ser henne i ledningen där hon trivs väldigt bra, funderar Thomas.

"Ska inte tävla i enklare gäng"
Mission Beach kommer närmast från en spetsseger i Östersund där hon utmanades av Check Me den sista biten, men enligt Lönn var det gott om kräm kvar i linorna vilket också var synintrycket.
- Hon är en häst som aldrig gör mer än det som krävs och när den smygkörda hästen utmanade till slut senast sträckte hon på sig. Det fanns alltså kräm kvar över linjen och segern blev behaglig, konstaterar Thomas.
Att växla upp och tävla på V75® brukar göra att de flesta drar öronen åt sig en aning, men för Mission Beach, Magnus A Djuse och Thomas Lönn är inställningen i princip den motsatta.
- Magnus sa efter loppet senast att hon inte ska tävla i enklare gäng – då skärper hon liksom inte till sig. Vid två tillfällen i Östersund bröt hon ut nästan ett spår i ledningen och hon har svårt att fokusera när hon inte har häst i närheten utvändigt.
- Att det är tuffare emot på V75 behöver därmed inte vara något minus. Då lär hon få sparring på utsidan hela vägen förutsatt att hon kommer till ledningen och det är gynnsamt för henne, berättar Bollnästränaren.

"Fördel kontra övriga"
Det är ett ungdomslopp som bjuds i V75-2 på lördag det finns en väldigt intressant aspekt i detta. Mission Beach är den enda häst i fältet som körts av lördagens kusk Magnus A Djuse i någon av sina fem senaste starter.
- Det är ju ruggigt tacksamt att vi kan få Magnus som kusk i ett lopp som detta. Han är samspelt med hästen och här har vi en fördel kontra övriga.
- Mission Beach är färsk i Klass I varför denna proposition var något mer gynnsam – både ur ett kusk- och penningperspektiv, konstaterar Lönn.
Oavsett resultat på lördag är tränaren själv inne på att det finns mycket kvar i Mission Beach för framtiden.
- Detta är en märr som håller bra kaliber och fortfarande har mycket utveckling kvar i kroppen.
- Hon har varit lite av en halvförbrytare med lite egna idéer, men jag tycker definitivt att hon har stabiliserats. Dock har hon en del som kan vässas till fortfarande – inte minst vad gäller utrustningen.
Mission Beach har visserligen fått en hybridvagn istället för en vanlig dito på sig i de två senaste starterna, men i övrigt går hon väldigt basic utrustad.
- Hon tävlar med skor runt om, öppet huvudlag samt fast huva, men vi har förhoppningar kring att kunna vässa till vissa bitar framöver – inte minst vad gäller huvudlaget.
- Jag tror att ett norskt huvudlag kan ge bra effekt på henne och var faktiskt nära att prova det här hemma för några månader sedan i ett jobb. Jag kände dock redan i stallgången att vi biter oss där bak om vi testar så det får vänta.
- Hon har en tendens att bara springa förbi hästarna närmast runt omkring henne när hon tävlar bakifrån, sedan nöjer hon sig med det. Mot bakgrund av detta hade ett såväl ett nytt huvudlag som ryckhuva varit spännande att testa, men vi sparar det tills vi känner att det är nödvändigt, avslutar Thomas Lönn innan han beger sig in i stallet igen för att sko om sitt vapen på V75 inför lördagen.

Robin Malmgren, Kanal 75


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittad..


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittade även små problem men ryggkotor som man fixat.
Enligt den norska facktidningen siktar tränaren Frode Hamre på Axel Jensens Minneslöp hemma på Bjerke 14 november och sedan förhoppningsvis Criterium Continental i Paris 27 december.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning..


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.
Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning på bland annat Hemnet – prislappen 70 miljoner kronor.
Julmyra Horse Center ligger i Heby kommun, nordost om Morgongåva.
På anläggningen tränas i dag hundratals hästar och bland andra travtränarna Reijo Liljendahl, Katja Melkko, Jasmine Ising, Dennis Palmqvist, Daniel Parling, Björn Röcklinger och Petter Lundberg har versamhet på Julmyra.
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-4 Aron N.L. Aron N.L.   [v 8] 2140/9 0 17.1 1074
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Estelle Hammering Estelle Hammering   [s 3] 2160/15 str
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-8 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2140/7 0 g 1177
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 2140/10 1 17.2 179
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Che Boko Che Boko   [v 6] 2660/7 4 16.5 110
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2160/11 0 21.3g 1534
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-7 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2140/7 5 20.0g 372
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 4] 2660/5 3 18.8 39
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Bottnas Countess Bottnas Countess   [s 3] 2140/7 5 19.2 169
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 5] 2140/12 6 15.3 341
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-4 Fantom Håleryd Fantom Håleryd   [v 6] 2140/5 0 15.7 287
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Elite des Molles Elite des Molles   [s 2] 1640/1 D 2 18.3 29
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-4 Goal Tooma Goal Tooma   [v 6] 2140/14 B 4 16.6 969
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 6] 2140/12 D 5 16.0 851
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/6 D 7 18.2 89
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Orlando Triss Orlando Triss   [v 5] 2140/4 C 0 g 84
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-7 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 1640/11 D 0 g 499
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 2140/1 C 5 15.3 619
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 2160/12 D 0 19.6g 9990
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 Aron N.L. Aron N.L.   [v 9] 2140/2 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åby-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2160/8 D str
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Why Not Sensation Why Not Sensation   [v 5] 2160/9 C 0 g 120
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 2140/5 C 6 15.3 268
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Dreams Burn Down Dreams Burn Down   [v 6] 1640/11 A 0 15.9 60
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 New Steel New Steel   [v 6] 2140/11 C 8 16.3 120
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 4] 2100/4 B 2 17.1 110
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-6 New Steel New Steel   [v 6] 2140/11 D 0 14.9 618
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/15 A 1 16.2 37
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Captain Qbin Captain Qbin   [v 7] 2140/2 D 0 g 569
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2160/11 C 0 20.0 459
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Capitano Boko Capitano Boko   [v 7] 2180/12 A 1 15.3 86
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 A Look Into Future A Look Into Future   [s 4] 1640/9 C 0 g 125
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-3 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/7 C 2 20.2 35
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-4 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/9 C 0 17.6 363
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-4 Presume Presume   [s 6] 1640/12 D 0 15.3 553
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-9 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 6] 2140/4 C 3 18.6g 96
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 6] 2140/9 B 0 g 88
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-3 Kallsup Kallsup   [v 5] 2180/10 B 0 18.8g 233
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-2 Cosmorita Cosmorita   [s 3] 2140/4 A 2 16.1 187
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 5] 2140/11 D 6 16.5 96
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 8] 2140/1 D 4 16.0 228
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Stones Stones   [v 5] 2140/11 D 0 g 342
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-4 Visone Jet* Visone Jet*   [h 3] 2140/2 C 0 g 99
2017-12-07 2017-12-07 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2160/4 C 2 18.2 105
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/3 C 0 16.7 207
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 1640/11 D 4 14.9 574
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 6] 2140/10 B str
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-4 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2160/5 C 3 16.8 119
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-3 Showcase* Showcase*   [s 5] 2140/11 D 8 17.5 260
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 9] 1640/6 D 0 17.8 587
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Julius Cord Julius Cord   [v 9] 2640/5 D 3 17.8 258
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Stones Stones   [v 5] 2140/7 B 0 g 132
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/5 B 1 16.4 86
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Juliana Juliana   [s 5] 2140/10 D 0 15.3 662
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Rani Face Rani Face   [s 4] 2140/12 C 5 15.0 353
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 2140/9 B 6 14.6 239
2017-10-04 2017-10-04 Åby-3 Hives Hives   [v 5] 1640/8 C str
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-10 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/2 D 5 16.0 120
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-8 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/4 B 0 g 63
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Tenerezza Bigi Tenerezza Bigi   [s 5] 2140/10 D 6 14.7 451
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 8] 2140/2 D 5 14.8 205
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-11 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 1640/7 A 2 12.6 38
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Hey Joe Hey Joe   [v 6] 2160/10 C 0 16.9g 740
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2660/3 C 0 16.6 700
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-9 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2160/5 C 4 15.8 302
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 1640/7 C 5 13.0 258
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-10 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 8] 2140/4 B 2 16.0 50
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 2640/12 D 0 g 763
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-1 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2140/3 B 5 16.3 85
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2640/5 C 0 g 263
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/1 D 0 15.0 361
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Guy Fanatic* Guy Fanatic*   [v 4] 1640/10 C 5 13.1 81
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/6 C 3 15.2 46
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/4 D 3 14.6g 157
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Zakarov Zakarov   [v 6] 1640/12 B 0 g 149
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 1640/1 D 0 21.3g 605
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-3 Venice Kronos Venice Kronos   [s 3] 2140/7 A 7 17.3 92
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Aha Aha   [v 5] 2140/4 B 2 14.6 35
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Fine Lane Fine Lane   [s 3] 2140/8 D 0 17.1 179
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-8 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 3] 1640/1 C 1 13.7 23
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 3] 2140/11 B 3 14.0 47
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Hey Joe Hey Joe   [v 6] 2160/13 D 3 16.1 374
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Piney Trotter Piney Trotter   [s 6] 2140/12 C 5 15.9 128
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/11 B 3 16.0 230
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-13 Venice Kronos Venice Kronos   [s 3] 2140/6 D 2 15.7 48
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 3160/12 C 5 15.9 289
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 San Quentin San Quentin   [v 6] 2140/7 D 0 493
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/12 C 1 16.4 200
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 1620/2 D 6 13.7 531
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2120/5 D 5 16.3 316
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/8 B 6 19.9 504
2017-06-08 2017-06-08 Åby-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2140/3 C 0 19.3g 961
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 Pochacco Pochacco   [v 6] 2640/6 D 7 17.7 132
2017-06-01 2017-06-01 Åby-11 Just Above Just Above   [v 6] 2140/4 A str
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/11 D 0 g 743
2017-05-18 2017-05-18 Åby-10 Just Above Just Above   [v 6] 2160/11 B 8 15.6g 287
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 5] 2140/6 D 1 15.7 112
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 1640/8 B 0 15.1 105
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 The Yankee The Yankee   [v 5] 2680/14 C 0 g 184
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2160/13 A 1 13.8 21
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Flight Lane Flight Lane   [s 3] 2140/4 C 3 15.2 556
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/5 D 1 15.1 1161
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-9 Victoria Ek* Victoria Ek*   [s 3] 2160/9 A str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 2640/10 D 7 18.0g 797
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-6 Edindy Edindy   [s 5] 2140/2 C 5 15.0 305
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/1 D 1 15.1 128
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/14 C 0 13.2 423
2017-04-06 2017-04-06 Åby-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/1 C str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2140/1 D str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [v 5] 2140/9 B 5 15.6 43
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/8 B 6 17.3 26
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2640/3 D 4 17.0g 136
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/3 A 1 14.5 99
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 The Yankee The Yankee   [v 5] 1640/6 C 1 16.0 64
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 2140/10 C 0 g 53
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/5 D 0 17.3 316
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/8 C 0 g 44
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-1 Victoria Ek* Victoria Ek*   [s 3] 2160/7 C 0 18.6 582
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/6 D 7 16.6g 759
2017-03-08 2017-03-08 Åby-1 Venere Lux* Venere Lux*   [s 3] 2140/1 D 2 18.2 116
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-3 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 2140/4 C 0 g 350
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-7 The Yankee The Yankee   [v 5] 2140/5 D 0 16.5 871
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-9 Raise Wise As Raise Wise As   [h 7] 1640/1 C 0 g 532
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Podium Podium   [s 4] 1640/11 B 0 15.7g 88
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2640/1 C 1 15.2 44
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 The Yankee The Yankee   [v 5] 2640/5 C 0 g 640
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 7] 2140/8 D 7 15.0 974
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 5] 2140/11 B 6 15.5 89
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 7] 2140/6 D 6 16.6 325
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 4] 2140/6 D 0 17.6 802
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/1 A 0 15.4 163
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Gumball In Gumball In   [h 3] 2140/9 B 6 17.8 154
2018-11-28 2018-11-28 Åby-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/11 B 4 14.5 795
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 2140/10 A 2 15.7 170
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Just Above Just Above   [v 7] 2140/12 C 4 17.3 241
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Man o'War Man o'War   [v 6] 2140/8 A 0 g 33
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-6 Gumball In Gumball In   [h 3] 2140/5 C 0 15.7 367
2018-11-07 2018-11-07 Åby-2 Cash Cash   [h 8] 2140/3 C 0 16.8g 758
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Cocktail Atout Cocktail Atout   [v 6] 2140/1 C 2 15.0 28
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/6 D 0 14.7 566
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Kadway Tanks Kadway Tanks   [v 4] 2640/3 C 0 g 30
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-1 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 3] 2140/2 C str
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2640/4 D 0 19.6 963
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Stones Stones   [v 6] 2140/10 B 0 g 60
2018-08-02 2018-08-02 Åby-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2160/7 D 0 17.5 1017
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Cool Cool   [v 5] 2140/6 B 7 15.5 271
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Gute Band Gute Band   [v 6] 2140/3 A 0 14.8 41
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-7 Dejaraze* Dejaraze*   [s 4] 2140/2 C 4 15.8 108
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/6 A 3 13.3 284
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-8 Stones Stones   [v 6] 2640/1 D 0 16.6 1271
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Going Popp Going Popp   [s 7] 1640/5 C 0 12.7 136
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1640/6 C 0 13.8g 219
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 French Flair French Flair   [s 8] 2140/2 D 0 17.7 662
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2640/2 B 0 18.9g 123
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Aron N.L. Aron N.L.   [v 11] 2140/12 B 5 18.6 225
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1640/2 C 4 13.9g 268
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/4 C 0 g 88
2018-06-07 2018-06-07 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/6 D 5 14.8 1083
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/12 D 0 13.8 451
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2140/8 D 0 15.4 640
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Speedy Tiger Speedy Tiger   [v 9] 2140/1 D 5 14.1 877
2018-05-31 2018-05-31 Åby-4 French Flair French Flair   [s 8] 2140/1 D 0 17.1 1910
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 2640/5 D 0 17.0g 210
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 Fine Lane Fine Lane   [s 4] 2160/10 D 8 14.8 1760
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/5 D 0 15.4 319
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-5 Global Upside Down Global Upside Down   [s 4] 1640/7 D 0 17.2 595
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/10 A 1 15.3 25
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Stones Stones   [v 6] 2140/4 D 6 18.0g 121
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-3 Fashionable Caviar Fashionable Caviar   [s 5] 1609/2 C 3 12.2 950
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 1609/12 A 2 13.0 59
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/2 D 0 16.8 404
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/4 D 2 13.6 152
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Razzle Ås Razzle Ås   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 408
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-1 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 5] 2140/5 C 5 23.2g 217
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/1 D 3 15.2 358
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-7 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2640/8 B 6 16.9 134
2018-04-12 2018-04-12 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 2640/2 C 0 21.8 1103
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Rianna Trot Rianna Trot   [s 6] 2140/8 C 4 18.0 139
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2660/7 C 4 15.8 333
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 6] 2140/1 C 7 18.3 132
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2640/1 C 6 15.3 136
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 2140/9 D 0 g 550
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/12 D 0 g 369
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-3 Cosmorita Cosmorita   [s 4] 2140/1 D 3 16.7 77
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 High Above High Above   [v 7] 2140/7 D str
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Very Many Legs Very Many Legs   [s 5] 1640/5 C 3 15.1 57
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Marcel P. Marcel P.   [v 4] 2140/7 D 1 17.0 107
2019-12-12 2019-12-12 Åby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/7 D 0 g 835
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 5] 1640/3 C 3 14.2 507
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 He is In He is In   [v 3] 2140/9 B 1 15.2 58
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-9 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 1640/7 D 0 g 704
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2140/9 D 3 15.0 1303
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 4] 2140/3 B 0 g 136
2019-10-17 2019-10-17 Åby-3 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/8 C 4 17.9 359
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Cash Cash   [h 9] 2140/2 D 5 15.0 413
2019-10-17 2019-10-17 Åby-10 Undique Face Undique Face   [s 3] 2140/1 D 2 18.2 220
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Just Above Just Above   [v 8] 2640/7 B 7 17.0 247
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 5] 2140/5 C 1 13.7 257
2019-08-15 2019-08-15 Åby-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2140/8 D 0 1366
2019-08-15 2019-08-15 Åby-8 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/1 D 5 17.1 2217
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 Iwan Boko Iwan Boko   [h 4] 2140/5 A 0 g 44
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 5] 2140/1 D 3 14.3 359
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2180/11 A 2 16.0 108
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Iwan Boko Iwan Boko   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 40
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Cash Cash   [h 9] 1640/6 B 7 15.1 325
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/8 B 5 18.4 64
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Samurai Be* Samurai Be*   [h 8] 2160/8 C str
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/7 B 3 18.2 111
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/10 B 6 16.3 181
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Sputnik Sputnik   [v 10] 2140/4 C 8 16.3 382
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/2 D 6 15.2 330
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 1640/1 D 0 16.6g 359
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-4 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/1 C 0 18.9 2299
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 Revelino Jet* Revelino Jet*   [h 9] 2160/7 B 8 17.0g 83
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Brio Launcher Brio Launcher   [v 5] 2140/5 C 6 16.7 98
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/7 C str
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-8 Affogato* Affogato*   [h 4] 2640/1 D 0 20.5g 44
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-4 Samurai Be* Samurai Be*   [h 8] 2140/5 D 0 16.1 442
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 6] 2140/1 C 5 14.7 268
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Wild Pooh Bear Wild Pooh Bear   [v 9] 2160/2 D 2 16.8 959
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 1640/2 D 0 15.4 682
2019-01-03 2019-01-03 Åby-1 Möller Möller   [v 6] 2140/7 B 4 18.5 298
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2160/8 C 7 17.0 619
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-6 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 6] 2140/9 C 0 20.4 591
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/9 C 5 16.4 63
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-4 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 7] 2140/9 B 4 17.1 131
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-5 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 7] 2140/7 B 0 19.7g 52
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-8 Acacia Acacia   [s 4] 2140/6 D 4 18.7 203
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-9 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/6 B 1 16.8 28
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-4 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/12 A 5 17.1g 40
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 1640/7 A 0 g 42
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 Prototype Hanover Prototype Hanover   [v 6] 2140/2 C 7 16.4g 228
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 7] 2140/3 B 2 16.9 62
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/4 C str
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-5 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/3 D str
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2160/7 D str
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-3 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 1609/2 D 2 12.4 76
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-4 Mr Perfect Mr Perfect   [v 8] 1609/12 B 4 13.0 74
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-5 Gruosi Gruosi   [s 5] 1609/12 C 0 17.9 215
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-8 Mannen Mannen   [v 4] 1609/4 B 3 14.5 69
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-10 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2640/6 B 6 13.6 59
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 1640/9 D 0 g 139
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-8 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/1 D 6 15.4 666
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Stig Brodde Stig Brodde   [v 8] 1640/7 D 0 g 97
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 1640/7 B 0 17.0 279
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/4 D 0 20.9g 338
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 6] 2140/10 D 7 17.7 368
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-8 Skyliner Skyliner   [v 7] 2140/8 D 0 17.1 418
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-7 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/1 D 0 16.8 232
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-3 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/10 C 0 20.6g 111
2020-08-08 2020-08-08 Åby-7 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/9 C 5 11.3 114
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Pelas Effendi Pelas Effendi   [v 6] 2140/12 B 0 19.3 724
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-3 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 7] 1640/2 C 6 14.8 263
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-8 Milord Milord   [v 7] 2640/9 A 0 14.8 100
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-2 Pelas Effendi Pelas Effendi   [v 6] 2140/1 A 0 g 225
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-5 Finogo Pointer Finogo Pointer   [v 7] 2140/9 D 7 15.9g 541
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2140/7 D str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-10 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2640/10 C 0 13.6 608
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Finogo Pointer Finogo Pointer   [v 7] 2140/9 C 0 g 413
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-5 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/4 D 0 g 652
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-8 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/3 C 0 16.7 47
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 7] 2160/14 D 0 17.2 1436
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-6 Benellie Benellie   [s 5] 3140/9 D 0 18.0g 704
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-3 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/15 B 3 15.7 219
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-7 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 2140/12 D 0 15.9 1934
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2140/10 C 5 14.6 481
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-10 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/12 B 4 16.4 64
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-2 Star Commander Star Commander   [v 9] 1609/8 C 0 16.3 307
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-5 Slade H.H. Slade H.H.   [v 8] 1609/6 D 0 14.6g 261
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 1640/9 B 2 10.4 34
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/6 B 0 16.4 350
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-8 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/10 D 6 16.2 343
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/9 B 1 16.7 41
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/4 D 7 16.4 562
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-7 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/5 C 6 15.1 236
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Skyliner Skyliner   [v 7] 1640/4 C 0 16.2 477
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Raja Piraya Raja Piraya   [v 5] 1609/10 D 0 g 198
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 1609/12 A 0 g 23
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-8 Home Run Sox Home Run Sox   [s 7] 1609/10 B 0 g 218
2020-05-09 2020-05-09 Åby-11 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/12 D 0 11.9 745
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2640/12 D 5 16.9 485
2020-04-29 2020-04-29 Åby-3 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/9 B str
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-5 Cash Bore Cash Bore   [v 5] 1640/3 A str
2020-04-24 2020-04-24 Åby-8 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/3 C 4 12.4 39
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/10 D 3 16.6 160
2020-04-20 2020-04-20 Åby-2 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2140/7 D 0 g 1439
2020-04-20 2020-04-20 Åby-5 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 4] 2140/12 B 1 17.4 214
2020-04-20 2020-04-20 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/8 D 0 g 914
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 8] 2660/7 A 3 17.5 96
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-10 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 2140/10 C 1 12.9 655
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/8 D 4 13.6 579
2020-03-25 2020-03-25 Åby-8 Tabasco C.D. Tabasco C.D.   [h 4] 1640/8 B str
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/6 B 0 19.9g 164
2020-03-05 2020-03-05 Åby-6 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 1640/4 D 5 14.4 174
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-7 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/8 D 0 g 305
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-10 Raja Piraya Raja Piraya   [v 5] 2160/8 D 0 19.0 100
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2160/10 C 3 18.4 788
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/4 D 2 16.4 72
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-2 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/4 D 6 18.6 417
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-3 Gutsy Rhyme Gutsy Rhyme   [v 4] 2140/7 C 0 24.7g 137
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/1 D str
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-3 Zeeland Kronos Zeeland Kronos   [s 5] 2140/8 A str
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Bacchus L.I. Bacchus L.I.   [v 5] 1640/5 D 2 14.5 189
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-1 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 6] 2140/4 B 4 15.4 170ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se