V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.&rdq..


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.
”Världens bäste valack” kördes av sin tränare Jean-Michel Bazire som gled till ledningen efter 900 meter och sedan blev det en enkel resa före Feliciano (rygg ledaren) och Tony Gio (riktigt vass slutspurt). Det var andra raka vinsten för Cleangame som vann på 1.14,5 över distansen 2875 meter. Segern var värd ungefär en halv miljon kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.Oliver Wilson vann fyra av dagens..


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.
Oliver Wilson vann fyra av dagens lopp och ståtar med imponerande 23 i segerprocent den här säsongen. Totalt har det blivit 22 segrar på 97 ritter. 18 av segrarna är tagna på svensk mark och Oliver Wilson är sexa på den listan som toppas av Elione Chaves med 31 årssegrar.

Segerrikaste ryttare 2020 på svenska galoppbanor
1) Elione Chaves – 31-41-18
2) Per-Anders Gråberg – 25-18-28
3) Martin Rodriguez – 20-13-14
4) Jacob Johansen – 19-24-17
5) Shane Karlsson – 18-18-9
6) Oliver Wilson – 18-12-15
7) Ulrika Holmquist – 14-9-15
8) Carlos Lopez – 12-7-10
9) Chrisophe Lamy – 10-9-10
10) Emma Nordin – 10-8-5
 

Siffror till och med 12 augusti 2020

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive fin..


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive final är 950 000 kronor och i storavdelningen är Chablis Ribb en av de hetaste kandidaterna. Detta efter att hon vunnit sitt försök lekande lätt från ledningen. Det startsnabba damen har vunnit fyra lopp på tio starter och varit bland de tre främsta i sju av dem. Hon närmar sig miljonen i insprungna pengar och treårsstoet är en av de mest talangfulla unghästar som Leif Witasp har tränat.
– Jag har tränat många bra hästar i min karriär. Men Chablis Ribb tillhör helt klart toppskiktet, säger Leif Witasp som har varit proffstränare sedan 1980.
– Hon har en jättetalang och alla egenskaper för det här. Hon har vunnit mycket på att hon är startsnabb och travsäker. Laddar man lite med henne kan hon öppna rejält. Hästen har aldrig galopperat i lopp någon gång och jag kan inte minnas att hon ens har galopperat i jobb någon gång.
Om du beskriver hästen ytterligare, hur låter det då?
– Hon är ganska enkelt att ha och göra med. Som travare är det aldrig något krångel. Hon är lättlärd och det finns mycket positivt över hästen. Det enda är hon är lite speciell med att hon vill inte gå med vem som helst i hagen. Men det har ju tjejerna lärt sig vilka hästar som hon passar bäst ihop med.

"Inte riktigt frisk – trea ändå i E3-finalen"
Chablis Ribb var näst senast trea i E3-finalen över medeldistans på Bergsåker i slutet av juni. Men trots tredjeplats bakom vinnande Barbro Kronos var hon inte som bäst den dagen.
– Hon var inte riktigt frisk och hade lite feber. Hon hostade och snorade efter loppet. Det kändes i loppet att hästen gav upp lite väl tidigt. Så med tanke på att hon inte var kurant var det väldigt bra gjort att bli trea, säger Witasp.
– Hon fick stå över en vecka efter det och sedan har vi tränat på hela tiden.
Vad säger du om segern i försöket till korta E3 senast när hon ledde runt om?
– Jag körde ingenting från början och sedan förvånade mig med att vara bättre än jag trodde. Hon hade varit borta i en månad och bara fått ett rejält jobb mellan starterna. Som hon har varit tidigare så blir hästen ytterligare lite vassare till den här starten. Hon kändes också fin i måndagsjobbet.

"Kan inte fega ur nu – tror på bra chans"
Leif Witasp hade turen att få välja spår först när lottningen ägde rum till finalen. Han var snabb nog att ta innerspåret och det är således ett drömläge för startsnabba Chablis Ribb.
– Jag siktar på att försvara innerspåret och om jag kan sitta i ledningen bör det räcka för att slåss om segern. Innerspåret bakom bilen på Romme är bra tycker jag. Den här hästen är också så att jag bara kan släppa in henne bakom vingen och så följer hon bilen.
– Det är klart att jag måste tro på bra chans. Speciellt när vi fick det här läget. Jag kan inte fega ur nu, säger Leif Witasp med ett skratt.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det ett halvstängt norskt huvudlag istället för öppet som hon har haft på slutet. Hon gick med helstängt i början av karriären men blev lite för vass då. Vi ska prova det i ett jobb på torsdag så får vi se hur det blir. Inga ändringar i övrigt, barfota fram och urryckare. Jag har bara dragit tussarna en gång och det var i förra E3-finalen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Briodin Briodin   [v 3] 2180/9 8 45.4g 420
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 3] 2160/9 0 39.3 504
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-3 Briodin Briodin   [v 3] 2140/1 8 41.5g 1054
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-1 Briodin Briodin   [v 3] 1640/4 8 37.1g 198
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-10 Briodin Briodin   [v 3] 2160/7 4 36.0 1090
2016-12-22 2016-12-22 Romme-6 Tigern Tigern   [v 8] 2140/7 C str
2016-12-16 2016-12-16 Romme-2 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2140/1 D 0 g 457
2016-11-24 2016-11-24 Romme-7 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 1640/1 D 8 34.2g 222
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2140/1 D 0 36.7g 61
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-2 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2140/1 C 1 34.5 156
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Tigern Tigern   [v 8] 2180/9 B 0 g 148
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2140/3 C 3 31.1 281
2016-10-04 2016-10-04 Romme-5 Signe D. Signe D.   [s 3] 2140/4 B 0 47.7g 817
2016-09-30 2016-09-30 Romme-10 Rappen Rappen   [v 5] 2160/6 D str
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-1 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 4] 2160/7 D 0 32.7g 301
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Tigern Tigern   [v 8] 2100/14 D 3 33.5 339
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-8 Tigern Tigern   [v 8] 1640/4 D 0 g 980
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Tigern Tigern   [v 8] 2160/11 D 0 33.6 588
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-4 Tigern Tigern   [v 8] 2180/7 C 2 33.3 76
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Tigern Tigern   [v 8] 2140/6 C 5 34.0 326
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Briodin Briodin   [v 4] 2480/5 D 0 43.3g 449
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-9 Briodin Briodin   [v 4] 1640/12 D 5 32.4 751
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-8 Tigern Tigern   [v 8] 2160/6 C 0 g 228
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-6 Tigern Tigern   [v 8] 2160/11 B 4 33.6 178
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Tigern Tigern   [v 8] 1640/1 D 0 g 204
2016-06-10 2016-06-10 Romme-2 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2140/3 D 0 37.0 692
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2160/9 A 6 35.7g 252
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2160/6 B 5 36.2 54
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-5 Briodin Briodin   [v 4] 2140/2 D 4 36.4 342
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 4] 2160/10 B 3 34.2 126
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-9 Briodin Briodin   [v 4] 2160/5 D 0 g 348
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Briodin Briodin   [v 4] 2160/14 C 6 36.7g 1020
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 1680/13 B 3 28.2 64
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 2160/12 C 0 36.0g 992
2017-12-15 2017-12-15 Romme-6 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 1640/5 C 6 26.2 168
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 2140/10 C str
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-4 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 1640/3 D 0 30.0 197
2017-11-09 2017-11-09 Romme-8 Kajsas Ture Kajsas Ture   [v 5] 2140/2 C 6 30.9g 111
2017-11-03 2017-11-03 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 1640/2 D 5 27.6 265
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-10 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 1660/10 D 2 26.7 1502
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 2160/10 C 6 32.8 1299
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 2160/5 D 4 32.0 1263
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 2160/8 D 7 36.0 1238
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 2140/4 D 0 1094
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 1640/3 D 0 36.6g 211
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-4 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 2140/3 D 7 34.7g 566
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-3 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 2160/6 D 0 33.7 855
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 8] 2160/15 D 0 32.9 1232
2017-02-03 2017-02-03 Romme-3 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 5] 1640/1 D 0 g 825
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2160/11 A 8 30.7 82
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 1640/6 D 8 34.0 90
2018-11-23 2018-11-23 Romme-3 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 1660/7 C 4 25.6 444
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2180/8 C 4 28.3 71
2018-11-16 2018-11-16 Romme-12 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 2140/4 C 0 35.5 281
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-4 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 1640/1 C 6 31.8g 68
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 6] 2160/6 D 3 35.0g 277
2018-10-12 2018-10-12 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 1660/12 B 5 25.7 186
2018-10-04 2018-10-04 Romme-6 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 1660/4 C 2 30.8 135
2018-09-22 2018-09-22 Romme-1 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 1660/9 C 1 32.7 396
2018-09-22 2018-09-22 Romme-4 Call My Name Call My Name   [v 6] 2140/12 D 0 g 791
2018-09-22 2018-09-22 Romme-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 1640/9 C 4 25.0 120
2018-09-18 2018-09-18 Romme-6 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 6] 2140/10 D 8 32.3 1063
2018-09-14 2018-09-14 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2180/11 A 4 26.9 239
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Call My Name Call My Name   [v 6] 2140/6 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2140/3 C 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-1 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 1640/6 C 4 35.6 273
2018-08-31 2018-08-31 Romme-8 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 6] 2140/4 D 8 34.6 338
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2160/12 A 1 29.7 15
2018-08-05 2018-08-05 Romme-2 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 1660/7 C 0 25.6g 141
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2180/11 A 1 27.5 136
2018-07-27 2018-07-27 Romme-8 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 2140/3 D 0 37.2 704
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-8 Li Nanoq Li Nanoq   [s 7] 1640/10 C 4 34.8 293
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 1640/10 C 5 25.2 192
2018-06-14 2018-06-14 Romme-1 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 1640/5 C 3 25.5 225
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2140/6 C 4 27.8 664
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2160/14 B 4 27.1 86
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-7 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2140/3 C 0 27.5 383
2018-04-01 2018-04-01 Romme-2 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2160/13 B 7 29.4 296
2018-02-23 2018-02-23 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2160/11 B 2 27.8 216
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-2 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2180/10 B 4 28.0 176
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 6] 2140/3 D str
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 9] 2180/13 A 2 28.9 548
2019-12-20 2019-12-20 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2160/15 C str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Triton Pride Triton Pride   [h 5] 2140/11 B 0 17.1 273
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1680/11 C 3 28.6 474
2019-11-29 2019-11-29 Romme-4 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1640/2 A 4 25.4 377
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Lajos Euro Lajos Euro   [v 7] 2140/10 C 0 g 940
2019-11-22 2019-11-22 Romme-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2160/14 C 7 28.4 319
2019-11-08 2019-11-08 Romme-1 Li Nanoq Li Nanoq   [s 8] 1660/11 C 0 34.2g 1363
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1660/10 A 2 26.6 26
2019-10-07 2019-10-07 Romme-7 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 7] 2140/11 D 0 36.2g 1040
2019-09-30 2019-09-30 Romme-1 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1640/10 A 4 26.7 319
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-8 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 7] 2160/6 D 0 416
2019-09-23 2019-09-23 Romme-7 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 8] 2140/11 D 0 15.8 862
2019-09-19 2019-09-19 Romme-6 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 7] 2140/7 D 4 32.3 1000
2019-09-15 2019-09-15 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2180/12 B 7 28.4 340
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 5] 2140/5 D 5 30.3 288
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1660/10 A 2 24.8 95
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 7] 2140/2 D 0 33.2 1026
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2160/5 C 3 27.6 39
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-1 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1140/4 C 2 179
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-3 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 7] 2140/7 D 0 35.1g 886
2019-07-26 2019-07-26 Romme-4 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2140/5 D 4 26.6 392
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 7] 2140/8 C str
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2140/10 D 5 26.8 559
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-11 Ullis Ullis   [s 8] 2160/5 C 7 35.8 323
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-3 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 4] 2140/2 C 0 17.7 238
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2140/2 D 0 34.5g 813
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 7] 2140/2 D 8 32.9 449
2019-06-05 2019-06-05 Romme-1 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2160/13 C 5 26.9 372
2019-05-17 2019-05-17 Romme-6 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2160/8 C 7 27.4 1000
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-8 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 1660/12 D 0 30.8g 368
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2180/14 B 0 28.2 297
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-2 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 7] 2160/12 D 0 35.9 1266
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-3 Triton Pride Triton Pride   [h 5] 2140/8 B 0 16.1 210
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-3 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1660/14 B 5 26.0 988
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/12 B 0 35.0 811
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 1640/10 C 0 26.2 520
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Triton Pride Triton Pride   [h 5] 2140/6 A 1 16.8 49
2019-03-29 2019-03-29 Romme-2 Li Nanoq Li Nanoq   [s 8] 1640/6 C 0 869
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 10] 2140/1 B 5 27.8 45
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-2 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/5 C 3 17.3 408
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 11] 1660/14 B 0 27.1 873
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-3 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 11] 2140/5 D 0 28.4 151
2020-02-08 2020-02-08 Romme-2 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 11] 2140/10 B 0 37
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-5 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 11] 1680/15 C 2 26.7 200
2020-01-18 2020-01-18 Romme-6 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 8] 2140/9 D 0 804
2020-01-05 2020-01-05 Romme-5 Hedda Nanoq Hedda Nanoq   [s 8] 2160/7 D 0 34.2 1081
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 11] 1640/4 C 0 27.2 164ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se