V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Global Racecourse Global Racecourse   [v 4] 2140/1 1 16.6 24
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Chucky Mearas Chucky Mearas   [h 3] 2140/2 3 16.4 39
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Superinga Superinga   [s 4] 2140/2 4 17.0 144
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-4 Utility Bus Utility Bus   [v 8] 1640/3 6 14.5 73
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-7 Hedwig Hedwig   [s 4] 2140/5 0 15.5 183
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-4 Candy R.S. Candy R.S.   [s 5] 1640/1 1 13.0 150
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Denver Brodde Denver Brodde   [v 3] 2160/5 7 16.1 81
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Vera R.G. Vera R.G.   [s 6] 2640/7 5 16.9 648
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-5 Global Racecourse Global Racecourse   [v 4] 2140/10 1 15.5 57
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 3] 2180/10 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-10 Denver Brodde Denver Brodde   [v 3] 2160/11 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-9 Damu Cherry Damu Cherry   [s 5] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Poochai Poochai   [h 5] 3200/15 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-2 Louie Brodde Louie Brodde   [h 2] 2140/1 str
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-6 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 5] 2640/9 3 15.3 43
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Candy R.S. Candy R.S.   [s 5] 1640/8 2 13.7 313
2015-10-04 2015-10-04 Romme-11 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 4] 2160/14 3 15.4 35
2015-10-04 2015-10-04 Romme-9 Kalypso Face Kalypso Face   [h 8] 1640/4 2 12.1 20
2015-10-04 2015-10-04 Romme-6 Charlie Mearas Charlie Mearas   [h 3] 2140/2 1 14.6 26
2015-10-04 2015-10-04 Romme-4 Bonbon Mearas Bonbon Mearas   [s 4] 2140/1 6 14.4g 18
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-10 Spik Spik   [h 7] 2180/10 5 30.2 240
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-9 Poochai Poochai   [h 6] 2140/9 A 2 15.1 53
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-3 Nacron Walker Nacron Walker   [v 4] 2640/9 C 1 19.0 856
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-2 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 2640/3 D 3 17.7 93
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Julia Sånna Julia Sånna   [s 5] 2660/15 B 2 17.4 108
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Alvena Vanja Alvena Vanja   [s 4] 2140/9 D 0 g 25
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-7 Feet of Flames Feet of Flames   [s 5] 1640/7 B 0 17.0 137
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-3 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 1640/6 A 2 14.1 55
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 2140/5 C 2 17.0 93
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2140/11 C 3 18.4 112
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Ready Lane Ready Lane   [v 5] 2140/2 B 1 17.0g 15
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-2 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 1640/4 D 0 14.9 325
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-1 Julia Sånna Julia Sånna   [s 5] 2160/2 A 1 18.8 18
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Labero Broline Labero Broline   [h 8] 1640/5 A 4 16.2g 30
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 1640/9 B 6 17.4 251
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2180/9 A 0 19.0 35
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-9 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2160/6 A 0 293
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-6 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 2140/1 D 0 g 538
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-1 Mellby Fake Mellby Fake   [s 2] 1640/1 D 2 17.1 97
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-8 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2140/1 C 0 21.3 81
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-3 Poochai Poochai   [h 6] 2140/10 A str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-12 Menominee Menominee   [s 4] 2140/8 D 2 18.7 159
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-8 Laddy Laday Laddy Laday   [v 4] 1640/3 A 6 15.5 62
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/7 C 6 16.2 755
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-3 Mellby Fake Mellby Fake   [s 2] 2140/6 C 0 g 88
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Labero Broline Labero Broline   [h 8] 2140/4 A 1 15.8 27
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-6 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2140/10 C 0 16.2 863
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-9 Nacron Walker Nacron Walker   [v 4] 2140/3 B 5 17.9 39
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 4] 1660/12 A str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Sorm Järven Sorm Järven   [v 7] 1660/13 A 0 g 39
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 2140/15 A 1 16.1 23
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 2140/6 D 1 16.7 229
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-3 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 2140/3 B 4 14.3 145
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Petra Petra   [s 3] 1640/5 D 0 g 75
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-8 Kalypso Face Kalypso Face   [h 9] 2680/12 A 5 16.8 39
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 2140/12 B 0 g 70
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-8 Alva Garbo Alva Garbo   [s 6] 2640/12 B 3 15.1 422
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2160/6 A 3 14.2 36
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 4] 2140/5 D 3 15.0 1281
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 6] 2660/12 C 0 g 160
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-7 Cao Dai Cao Dai   [h 8] 2140/3 B 0 15.5 193
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-6 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2140/11 B 1 13.4 212
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-2 Empire Garbo Empire Garbo   [h 2] 2140/1 C 1 18.1 34
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 1640/4 B 3 14.3 386
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-10 Chocolate Gold Chocolate Gold   [h 3] 2140/2 D 0 14.7 316
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 2640/8 D 0 15.5 1604
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 2640/2 D 0 17.1 548
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-4 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 4] 2140/11 A 4 16.6 37
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 Queen Frecel Queen Frecel   [s 3] 2140/8 B 3 18.0 24
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Sorm Järven Sorm Järven   [v 7] 2160/10 B 0 35.8g 55
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-6 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 2140/4 B 0 15.6g 73
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-7 Julia Sånna Julia Sånna   [s 5] 2140/5 A 0 15.8g 42
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-1 Eldtoring Eldtoring   [v 4] 1640/6 B 5 34.8g 107
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-7 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2140/2 A 1 15.4 22
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2160/10 A 2 15.6 37
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-7 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 1640/4 D 6 13.2 266
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-5 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 2660/7 A 0 17.6 33
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-1 Meydan Meydan   [s 2] 2140/4 D str
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2148/4 A 0 16.6g 24
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 2168/7 C 3 17.9 77
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Sorm Järven Sorm Järven   [v 7] 2140/3 D 1 32.2 285
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-2 Global Teardrop Global Teardrop   [s 3] 2148/7 B 1 16.4 51
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Julio Gold Julio Gold   [v 6] 1640/5 D 0 g 375
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 1640/1 C 8 19.1 23
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Mankemang Mankemang   [v 7] 2140/5 D 0 18.3 576
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Tellmeabout Larry Tellmeabout Larry   [v 6] 2160/11 B 0 15.6 327
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Daisy One Mearas Daisy One Mearas   [s 3] 2140/2 D 2 20.1 43
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2140/14 C 0 14.6 740
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-1 Virunga Virunga   [s 2] 2140/3 C 1 17.3 14
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/15 A 7 14.7 188
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-6 Julia Sånna Julia Sånna   [s 5] 2140/1 A 4 15.0 48
2016-09-08 2016-09-08 Boden-1 Mellby Fake Mellby Fake   [s 2] 1640/5 D 0 g 147
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-5 Global Touchdown Global Touchdown   [h 3] 2160/12 C 0 17.5 108
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Daisy One Mearas Daisy One Mearas   [s 3] 2140/9 C 5 19.4 292
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 2140/12 C 0 14.4 597
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-4 Louie Brodde Louie Brodde   [h 3] 2140/7 C 6 14.7 110
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-8 Catwalk In Catwalk In   [s 5] 2140/7 C str
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-9 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 1640/8 D 0 12.6 389
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-3 Global Unspoked Global Unspoked   [h 2] 2140/6 B 7 18.3g 49
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 2640/5 D 6 13.5 768
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Daisy One Mearas Daisy One Mearas   [s 3] 2140/2 D 0 20.0 50
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 Julia Sånna Julia Sånna   [s 5] 2140/14 A 4 16.4 37
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 1640/2 D 8 18.0 208
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-11 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2160/12 A 1 15.7 68
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/6 C 0 17.4 29
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2148/6 C 1 15.2 117
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-7 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 6] 2148/1 B 2 13.6 28
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-7 Poochai Poochai   [h 6] 1640/2 C 3 12.7 234
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-7 Charlie Mearas Charlie Mearas   [h 4] 2640/4 B 1 16.3 14
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Eldtoring Eldtoring   [v 4] 2160/12 B 0 g 608
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-1 Global Unspoked Global Unspoked   [h 2] 1640/4 C 1 16.8 39
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 1640/10 D 0 g 1789
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-12 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 3160/8 D 7 16.4 401
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 2140/7 A 1 14.8 71
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Lolita R.S. Lolita R.S.   [s 5] 2140/3 D 0 714
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-5 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 1640/8 D 0 16.5 746
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1646/8 C 4 185
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-7 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1646/4 C 0 16.2g 306
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2670/14 C 0 g 382
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2168/14 B 7 16.2 738
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-7 Upstream Upstream   [h 3] 2140/3 D 0 16.1 147
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-11 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 4] 2160/5 C str
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Facile Boko Facile Boko   [s 4] 2140/9 C 4 11.9 459
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-7 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2180/10 A 3 15.0 42
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2160/11 C 4 17.6 578
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 1640/9 C 8 16.3 213
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2160/10 A 3 15.5 61
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 1640/10 C 5 13.7 435
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-2 In Disguise In Disguise   [v 3] 2140/10 D 6 19.0 63
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-12 Vernin Starlight Vernin Starlight   [v 6] 3160/4 A 4 15.4 49
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-11 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 4] 2140/10 C 0 15.4g 118
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 4] 1640/7 C 0 14.3 80
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 4] 2160/12 B str
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 1640/6 A 4 13.8 69
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2140/9 A 2 14.7 124
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-4 Rado K. Rado K.   [v 9] 1686/10 B 6 31.0 338
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-9 Masse Palema Masse Palema   [v 8] 2148/10 D 0 18.1g 930
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Julia Sånna Julia Sånna   [s 5] 2168/8 A 0 g 29
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-7 Notre Crown Notre Crown   [v 11] 1609/1 D 0 12.0 1791
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 5] 2140/4 D 5 14.0 622
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2140/11 C 0 16.7g 45
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-9 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 6] 3140/1 D 0 16.5 243
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Roxy L.B. Roxy L.B.   [h 4] 2140/7 D 0 16.4 833
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-6 Louie Brodde Louie Brodde   [h 3] 1640/3 A 1 14.8 29
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 6] 2140/12 D 5 12.1 427
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Ville Blanche Ville Blanche   [v 6] 2160/10 B 0 16.2 120
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-6 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2140/5 B 0 15.4 229
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-5 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2640/4 B 0 15.8 47
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-8 Poochai Poochai   [h 6] 2168/6 B 1 16.2 11
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 2168/13 C 8 18.4g 432
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Rado K. Rado K.   [v 9] 1666/4 B 2 31.4 121
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Birmingham Birmingham   [v 8] 2168/9 B 0 45
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Julia Sånna Julia Sånna   [s 5] 2168/11 A 1 16.8 20
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Lolita R.S. Lolita R.S.   [s 5] 2140/12 B 0 19.8 142
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-7 Damu Cherry Damu Cherry   [s 6] 1640/1 B 2 13.5 63
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 6] 2160/13 C 0 g 330
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Ville Blanche Ville Blanche   [v 6] 2160/13 B str
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-10 Ajja Dara Ajja Dara   [s 6] 2160/11 A 2 15.1 49
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2160/5 D 1 15.5 432
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2660/13 B 0 16.8 147
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-3 Trito de Royal Trito de Royal   [v 4] 1640/2 C 3 16.8 32
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-2 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 3] 2140/12 D 0 22.3g 849
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-1 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1640/2 D 3 33.5g 592
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-9 Hankypanky Pagan Hankypanky Pagan   [s 7] 2140/3 D 6 14.1 55
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-5 Vegas Vegas   [v 5] 3140/1 D 0 g 148
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-4 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2140/1 D 0 16.5 372
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-2 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1660/7 D 0 14.6 311
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Golden League Golden League   [s 6] 2660/11 B 1 17.4g 48
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Bombay Bombay   [v 6] 1640/5 C 7 17.3 135
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Alviano Alviano   [v 5] 2160/8 A 6 18.3 48
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Global Millionaire Global Millionaire   [v 9] 2160/11 C 2 15.9 119
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Poochai Poochai   [h 6] 2160/8 A str
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-6 Ajja Dara Ajja Dara   [s 6] 2160/3 B 4 16.6 39
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-2 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 1640/8 B 3 12.7 130
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Alviano Alviano   [v 5] 1640/12 B 7 17.0g 400
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-4 Elit Sund Elit Sund   [v 8] 2140/10 C 0 15.3 387
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-3 Candy R.S. Candy R.S.   [s 6] 2140/4 D 4 16.4 1019
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-5 Louie Brodde Louie Brodde   [h 3] 2140/2 C 1 17.4 14
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-9 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 6] 2660/11 B 1 15.3 374
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-6 Denver Brodde Denver Brodde   [v 4] 2160/8 A 6 16.7 107
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-3 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 2140/13 C 0 17.0 399
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-8 Much More Much More   [v 6] 2640/12 B 0 19.2 830
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-6 Poirot Rick Poirot Rick   [v 10] 2140/5 D 8 16.7 953
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-4 Ready Lane Ready Lane   [v 6] 2140/7 A 1 17.1 94
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 4] 1640/6 B 0 g 28
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-9 Eldodin Eldodin   [v 6] 2660/10 B 0 29.4g 141
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-8 Janne Sisu Janne Sisu   [v 7] 2680/9 C 0 16.4 209
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Power Parks Power Parks   [s 4] 2140/10 C 2 15.7 56
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-4 Poochai Poochai   [h 7] 1640/2 A 0 14.6 11
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Jeppas Qurt Jeppas Qurt   [v 4] 2160/7 A 6 16.5 72
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-2 Hot Tonai Hot Tonai   [s 3] 2160/8 D 2 18.9 167
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-5 Global Wilderness Global Wilderness   [s 2] 2140/4 C 5 17.1 381
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Urchin Urchin   [v 4] 2180/13 B 3 14.5 87
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-2 Global Wilderness Global Wilderness   [s 2] 2140/4 C str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Jeppas Qurt Jeppas Qurt   [v 4] 2160/3 A str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-6 Diones BlackBeauty Diones BlackBeauty   [v 3] 2160/6 D str
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Slettvoll Bjarne Slettvoll Bjarne   [v 10] 2160/11 C 6 33.5 805
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Global Revolver Global Revolver   [v 6] 2640/1 D 0 17.8 836
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-7 Empire Garbo Empire Garbo   [v 3] 2140/1 C 3 15.2 360
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Louie Brodde Louie Brodde   [h 4] 2140/14 A 0 18.2g 97
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 5] 2160/7 B 8 17.9 383
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-2 Hot Tonai Hot Tonai   [s 3] 2140/7 D 3 19.6g 349
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-2 Poirot Rick Poirot Rick   [v 10] 1640/2 D 0 13.2 523
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-4 Global Revolver Global Revolver   [v 6] 2140/4 D 4 15.2 593
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2160/9 B 1 16.5 41
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-9 Much More Much More   [v 6] 2660/11 D 7 17.6 272
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Urchin Urchin   [v 4] 2640/5 C 1 15.2 28
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-6 Diones BlackBeauty Diones BlackBeauty   [v 3] 2140/7 D 1 18.7 147
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-5 Global Wilderness Global Wilderness   [s 2] 2140/4 B 2 18.6 42
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 5] 1640/7 B 5 15.9 102
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2640/5 D 5 16.3 626
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-3 Stella Gold Stella Gold   [s 5] 2140/11 C 5 16.8 206
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-9 Much More Much More   [v 6] 2140/6 C 0 17.2g 700
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-6 White Coffee White Coffee   [s 4] 2140/6 D 0 g 274
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-5 Eldodin Eldodin   [v 6] 2140/1 D 0 g 173
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Diones BlackBeauty Diones BlackBeauty   [v 3] 2140/2 D 0 g 252
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Urchin Urchin   [v 4] 2640/10 D 4 17.4 113
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-6 Empire Garbo Empire Garbo   [v 3] 2180/9 C 3 15.5 643
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Disobey Am Disobey Am   [s 4] 2140/9 C 4 16.4 75
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-2 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 2] 1640/5 C 0 g 117
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-4 Disobey Am Disobey Am   [s 4] 2140/1 B 2 16.8 44
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-3 Mellby Gladiolus Mellby Gladiolus   [v 2] 2140/2 C 3 19.3g 257
2017-10-07 2017-10-07 Norge-2 Eldodin Eldodin   [v 6] 1640/7 C 0 29
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-8 Indiana Sund Indiana Sund   [s 5] 2140/5 D 4 14.9 514
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-4 Global Revolver Global Revolver   [v 6] 2640/9 D 0 18.5g 307
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-11 Nefertiti Face Nefertiti Face   [s 7] 2160/8 C 6 17.5 706
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 3] 1660/7 D 0 g 154
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-7 Eldodin Eldodin   [v 6] 2140/3 D 7 26.6g 122
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-6 All Around Ås All Around Ås   [v 8] 1640/9 B 5 13.4 353
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Coriano Ås Coriano Ås   [v 8] 1640/11 D 0 13.6 415
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-2 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 5] 2140/8 C 0 g 164
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-1 Fiddlesticks Fiddlesticks   [v 2] 2140/4 B 3 19.4 37
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 5] 2640/6 D 0 g 437
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-2 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 4] 2140/7 C 6 15.8 95
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-9 Eldodin Eldodin   [v 6] 2140/6 D 2 27.1 350
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Googi Googi   [v 6] 2640/2 B 3 15.8 97
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-9 Poirot Rick Poirot Rick   [v 10] 2140/14 D 7 15.7 1695
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-2 Chookdi Chookdi   [s 3] 1640/6 C 1 15.4 43
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-1 Harpos Tinpanalley Harpos Tinpanalley   [s 3] 2140/3 D 0 20.9g 31
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-8 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 8] 2140/2 D 5 13.3 1351
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 3] 2640/6 B 7 15.6 348
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-2 Menominee Menominee   [s 5] 2140/6 D 6 633
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-11 Virunga Virunga   [s 3] 2160/9 C 2 15.4 78
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-5 Menominee Menominee   [s 5] 2660/7 B 0 g 253
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-1 Global Wilderness Global Wilderness   [s 2] 1640/5 C 4 17.4 97
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-3 Eldodin Eldodin   [v 6] 3180/6 C 5 30.5g 85
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-7 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 4] 2680/13 D 8 14.8 442
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-9 Urchin Urchin   [h 4] 3160/10 D 0 g 47
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Super Aristo* Super Aristo*   [v 9] 2160/12 B 0 g 2812
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-10 Global Teardrop Global Teardrop   [s 4] 2140/3 B 2 15.2 29
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-8 Eldodin Eldodin   [v 6] 2640/1 D 0 29.8g 136
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-6 Amazing la Marc Amazing la Marc   [s 5] 2140/4 B 1 17.5 21
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-2 Chookdi Chookdi   [s 3] 2140/4 C 3 15.2 106
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-1 Menominee Menominee   [s 5] 2160/7 B 5 17.6 54
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Urchin Urchin   [h 4] 2660/7 C 2 18.3 33
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Quid Pro Quo Quid Pro Quo   [h 8] 2140/7 B 6 16.4 71
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-6 Omaha Broline Omaha Broline   [s 6] 2140/9 D 0 17.8 251
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 Labero Broline Labero Broline   [h 9] 3200/14 A 5 14.1 212
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-11 Alva Garbo Alva Garbo   [s 7] 2160/11 C 4 14.8 37
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-1 Global Unlimited Global Unlimited   [v 3] 2140/6 B 1 15.1 111
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-9 Googla Googla   [s 7] 1640/2 D 0 g 791
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-8 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2140/10 B 0 15.6 582
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-2 Menominee Menominee   [s 5] 2640/7 A 2 16.9 69
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-6 Alva Garbo Alva Garbo   [s 7] 2140/15 D 5 13.9 269
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-7 Global Unlimited Global Unlimited   [v 3] 2140/4 D 3 17.7g 215
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-5 Louie Brodde Louie Brodde   [h 4] 1640/7 B 1 12.5 27
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-3 Charlie Mearas Charlie Mearas   [h 5] 2640/9 C 1 15.0g 14
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-2 Unaffected Laugh Unaffected Laugh   [s 4] 2160/6 A 7 16.8 91
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Julio Gold Julio Gold   [v 7] 2640/6 C 0 326
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-5 Labero Broline Labero Broline   [h 9] 1640/4 C 1 14.8 41
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Bernardo Bernardo   [v 8] 2140/4 A 3 16.1 81
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-1 Global Unlimited Global Unlimited   [v 3] 2140/1 C 4 20.4 124
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 So Nobel Gede So Nobel Gede   [s 5] 2660/8 B 3 16.8 103
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-6 Menominee Menominee   [s 5] 2160/10 B 0 18.1 804
2017-05-31 2017-05-31 Boden-10 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 7] 2140/3 C 0 13.3 86
2017-05-31 2017-05-31 Boden-9 Urchin Urchin   [h 4] 2140/12 C 7 15.5 103
2017-05-31 2017-05-31 Boden-5 Julia Sånna Julia Sånna   [s 6] 2140/9 B 0 15.8g 76
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 4] 2160/11 A 1 16.5 38
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-3 Charlie Mearas Charlie Mearas   [h 5] 2640/10 B 1 15.1 32
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-9 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 7] 1640/6 B 2 11.8 45
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-7 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 7] 2160/11 B 6 17.0 285
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 4] 1640/9 C 2 15.7 46
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-4 Urchin Urchin   [h 4] 2140/6 B 1 15.8 23
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Rite on Win* Rite on Win*   [v 9] 2140/7 D 2 13.4 123
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-9 Urchin Urchin   [h 4] 2140/2 C 0 g 313
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-8 Kalypso Face Kalypso Face   [v 10] 2640/7 D 0 16.1 1236
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-4 Laddy Laday Laddy Laday   [v 5] 2160/6 C 0 15.9 165
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-2 Menominee Menominee   [s 5] 2660/3 C 4 17.6g 631
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-8 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 7] 1640/1 B 3 12.7 24
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-6 Julia Sånna Julia Sånna   [s 6] 2140/5 C 7 15.0 97
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Candy R.S. Candy R.S.   [s 7] 2140/12 C 4 15.7 212
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-9 Turlupin Turlupin   [v 5] 1660/14 A 0 g 120
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 5] 2660/6 D 0 541
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-3 Thess Prinsen Thess Prinsen   [v 7] 2180/10 A 0 33.9g 107
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-2 Offshore Star Offshore Star   [v 9] 2140/2 D 6 15.2 874
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-8 Viola Viola   [s 5] 2140/3 D str
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-6 Thess Prinsen Thess Prinsen   [v 7] 2140/3 C 0 g 95
2017-03-25 2017-03-25 Boden-3 Don Draper Don Draper   [v 4] 2140/1 C 0 19.8g 99
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Global Unlimited Global Unlimited   [h 3] 1640/5 B 0 22.1 96
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-9 Labero Broline Labero Broline   [h 9] 2680/15 D 7 15.4 249
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-8 Viola Viola   [s 5] 1640/9 D 0 g 332
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Amazing la Marc Amazing la Marc   [s 5] 2140/1 D 4 15.6 46
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-6 Urchin Urchin   [h 4] 2140/8 B 4 14.4 69
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-2 Global Unspoked Global Unspoked   [h 3] 2140/7 C 0 17.8 144
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Menominee Menominee   [s 5] 1660/4 C 5 17.2 298
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-1 Wanted Wanted   [s 3] 2160/8 B 0 18.0g 49
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-11 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2140/5 D 0 g 1088
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-11 Julia Sånna Julia Sånna   [s 6] 2140/4 C 0 16.0 304
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-8 Big Tuna Big Tuna   [v 6] 2640/4 D 0 17.1 158
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-10 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2660/4 C 4 17.9 38
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Poochai Poochai   [h 7] 1640/5 B 3 13.5 52
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-2 Wanted Wanted   [s 3] 2160/10 A 4 18.3 40
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-9 King of Mine King of Mine   [h 6] 2140/6 B str
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-6 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 1640/8 D 0 14.6 1633
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-4 Lolita R.S. Lolita R.S.   [s 6] 1640/10 D 0 g 716
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Trito de Royal Trito de Royal   [v 5] 2660/8 A 5 17.5 25
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Noel Face Noel Face   [v 7] 1640/6 C 6 14.0g 135
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-3 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2640/7 A 6 17.7 49
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-2 Big Tuna Big Tuna   [v 6] 2140/6 D 1 16.4 79
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-7 Poochai Poochai   [h 7] 2140/8 A 0 14.2 279
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-12 Wanted Wanted   [s 3] 2140/2 C 1 18.5 67
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Big Tuna Big Tuna   [v 6] 2640/1 C 1 18.6 66
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-8 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 7] 1640/10 A 0 13.9 33
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-9 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 7] 2140/7 B 6 15.5 203
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-8 Poochai Poochai   [h 7] 2640/6 B 3 16.1 149
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 Nacron Walker Nacron Walker   [v 5] 2140/1 D 6 18.1 122
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-4 Ocean Drive Ocean Drive   [h 4] 2160/14 C 0 21.2 747
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/9 B 3 17.1 60
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Julio Gold Julio Gold   [v 7] 2140/10 C 5 16.8 95
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Alviano Alviano   [v 6] 2680/9 A 2 19.3 100
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-6 Candy R.S. Candy R.S.   [s 7] 1640/4 D 0 16.9 73
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-4 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 1640/9 D 0 16.9 524
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Julia Sånna Julia Sånna   [s 6] 2640/3 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-9 Duffman Duffman   [v 9] 2160/13 D 0 16.0 579
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 6] 2160/4 D 0 g 280
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 1640/1 D 4 15.4 335
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 Texan Rose Texan Rose   [s 4] 2640/9 C 0 16.6 109
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-3 Zaize Boko Zaize Boko   [v 12] 2140/3 C 0 19.4 267
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-10 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/3 D 3 17.7 93
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Onkel Rune Onkel Rune   [v 7] 2160/7 B 0 g 133
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/8 C 0 18.2 221
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-7 Duffman Duffman   [v 9] 2140/11 D 3 16.2 618
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Vic Jo Vic Jo   [v 7] 2160/14 D 7 29.4g 437
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-5 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 8] 2140/10 A 1 16.0 38
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-12 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 1640/2 C 7 18.4 248
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-9 Scarpetta Scarpetta   [h 4] 2140/4 A 2 17.4 130
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-4 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 4] 2140/7 B 0 20.8 303
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Artful Dodger Artful Dodger   [v 3] 2140/7 D 0 21.0 65
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-4 Urchin Urchin   [v 5] 2140/8 B 2 14.3 100
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2160/12 C 7 17.3 83
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Onkel Rune Onkel Rune   [v 7] 2660/8 C 6 30.8 341
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-5 Overpaid Overpaid   [h 3] 2140/3 D 0 19.3g 987
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-4 Scarpetta Scarpetta   [h 4] 2140/12 A 4 15.0 102
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/1 D 3 17.5 172
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 4] 2140/7 A 5 17.2 25
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2140/5 C 1 18.3 52
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2140/8 A 0 g 59
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-8 Empire Garbo Empire Garbo   [v 4] 1660/12 A 0 g 69
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-2 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2660/6 D 8 16.5 1502
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-10 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 1640/5 D 6 20.9g 696
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Rado K. Rado K.   [v 11] 1640/2 C 6 28.2 719
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-4 Nacron Walker Nacron Walker   [v 6] 2640/12 B 7 17.6 388
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2160/6 C 3 19.6 181
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 4] 2640/4 C 0 19.5g 93
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Onkel Rune Onkel Rune   [v 7] 2160/11 C 4 30.9 535
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Lukas Bris Lukas Bris   [v 8] 2140/1 D 5 16.2 127
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Quite Gold Quite Gold   [v 3] 2140/3 D 0 g 77
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-9 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 5] 2160/10 C 0 17.3g 404
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Guvernör Sund Guvernör Sund   [v 8] 2160/12 C 0 16.2 430
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-5 Scarpetta Scarpetta   [h 4] 2660/7 B 3 14.6g 515
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 4] 1640/11 B 1 17.0 57
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-8 Rado K. Rado K.   [v 11] 2140/8 B 5 29.4 286
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-7 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/5 D 2 19.8 151
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/11 C 4 17.8 669
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/1 D 3 15.2 455
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-7 Phosphorus Phosphorus   [s 5] 2160/5 B 3 17.8 183
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-4 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 8] 1640/1 D 0 g 168
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-3 Nacron Walker Nacron Walker   [v 6] 1660/13 B 4 14.6g 1039
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-3 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 5] 2140/9 C 8 20.0g 55
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-1 Candy R.S. Candy R.S.   [s 8] 2140/4 B 4 16.1 42
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-9 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2140/1 C 0 g 114
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-7 Amiral Weah Amiral Weah   [s 3] 2140/1 D 0 g 577
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 3] 2140/4 B 1 16.2 22
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Rado K. Rado K.   [v 11] 1640/7 C 6 28.0 1189
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-7 Super Aristo* Super Aristo*   [v 10] 2140/12 D 7 16.4 138
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Candy R.S. Candy R.S.   [s 8] 2660/7 B 6 16.7 132
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Mister Alex Mister Alex   [v 4] 2140/1 D 0 g 92
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-6 Spik N.O. Spik N.O.   [v 7] 2140/7 D 0 g 582
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-3 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 8] 2160/12 B 2 15.1 33
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 Mionetto T.P. Mionetto T.P.   [s 3] 2140/12 C 4 18.9 400
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Volusia Bell Volusia Bell   [s 3] 2140/2 C 4 18.0 575
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-4 New Flame New Flame   [s 5] 2160/8 C 4 15.5 548
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-9 Urchin Urchin   [v 5] 2160/10 B 0 14.1 67
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Candy R.S. Candy R.S.   [s 8] 2160/13 B 0 16.5 211
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Sign Your Name Sign Your Name   [v 4] 2640/11 C 6 17.7 61
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-3 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 1640/11 D 0 14.8 1697
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-1 Global Adventure Global Adventure   [h 2] 2140/5 B 1 17.4 16
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Uncontested Match Uncontested Match   [v 5] 2140/3 B 5 15.8 228
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-2 Oh Mad Molly Oh Mad Molly   [s 7] 2140/5 C 0 18.7g 93
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Volusia Bell Volusia Bell   [s 3] 2140/8 B 8 18.3 671
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 4] 2140/1 C 0 g 573
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Optimum Dragonfly Optimum Dragonfly   [s 5] 2140/8 A str
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-4 Urchin Urchin   [v 5] 2140/3 C 5 13.7 71
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 4] 2160/14 A 7 17.1 36
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Zakarov Zakarov   [v 7] 2660/6 D 7 17.0 181
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-5 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 9] 2160/8 D 6 33.8 273
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Rado K. Rado K.   [v 11] 2160/9 C 6 29.4 216
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-2 Candy R.S. Candy R.S.   [s 8] 2140/8 B 2 15.6 73
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-8 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2140/7 D 6 16.8 1439
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-7 Spik N.O. Spik N.O.   [v 7] 2160/7 C 5 26.7 187
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-6 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/5 A 6 15.2 145
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Lundås Emil Lundås Emil   [v 7] 2160/9 C 0 30.0 80
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-12 Rado K. Rado K.   [v 11] 1640/4 D 6 27.6g 1988
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Global Teardrop Global Teardrop   [s 5] 2140/6 C 4 13.6 497
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Elysee Boko Elysee Boko   [s 7] 1640/5 D 0 17.4g 484
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2140/4 C 8 18.7 150
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-8 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 9] 1660/9 D 0 34.6 340
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-7 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 8] 1660/11 A 1 13.7 31
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-6 Urchin Urchin   [v 5] 2140/9 C 2 15.2 87
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-6 Guvernör Sund Guvernör Sund   [v 8] 1640/3 C 3 13.1 254
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 4] 2160/5 C 5 16.5 23
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-1 Global Wizard Global Wizard   [v 3] 2140/2 D 1 18.6 31
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-6 Urchin Urchin   [v 5] 1640/6 D 4 13.0 59
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Eldodin Eldodin   [v 7] 2640/3 D 0 g 1823
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-4 Rado K. Rado K.   [v 11] 1640/7 D 3 28.0 337
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/7 B 5 16.8 60
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/9 B 5 19.7 125
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-6 Villagelecoursdeau Villagelecoursdeau   [v 11] 2160/12 B 5 16.5 524
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Villagelecoursdeau Villagelecoursdeau   [v 11] 2160/12 B 1 16.1 390
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-5 Zorro Kronos Zorro Kronos   [v 3] 2140/2 D 1 16.5 74
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-3 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2140/6 D 6 18.0 695
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Zakarov Zakarov   [v 7] 2160/2 D 0 17.1 319
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-3 Eldodin Eldodin   [v 7] 2100/6 D 6 29.5 206
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Tzarina Tzarina   [s 6] 2140/9 B 0 g 45
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-2 Urchin Urchin   [v 5] 1140/1 D 3 g 67
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-1 Volusia Bell Volusia Bell   [s 3] 2140/5 D 7 18.4 996
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Zakarov Zakarov   [v 7] 2140/15 D 0 17.6 844
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 New Flame New Flame   [s 5] 2160/8 B 3 15.1 195
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2160/15 D 0 19.3 944
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-1 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 3] 2140/5 D 0 23.1g 300
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Volusia Bell Volusia Bell   [s 3] 2140/5 D str
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-7 Sweet Viktoria Sweet Viktoria   [s 8] 2140/2 D 0 16.2 2008
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/12 B 0 15.8 553
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-8 Lome Prins Lome Prins   [v 9] 2140/3 D 4 30.4 187
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-7 Lady Rigas Lady Rigas   [s 6] 2140/5 C 0 190
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-6 Costasera Costasera   [s 4] 2140/10 B 0 g 78
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 2140/10 B 2 16.3 153
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Cosmos Limburgia* Cosmos Limburgia*   [v 9] 2140/5 B 4 15.1 26
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-1 Tyrillon* Tyrillon*   [h 5] 2140/2 D 4 18.5 139
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-1 Ryjet Ryjet   [v 5] 2160/8 C 0 18.1 162
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-1 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/2 B 4 16.0 106
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-6 Labero Broline Labero Broline   [h 10] 2140/5 B 6 14.4 316
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-2 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 3] 2140/11 D str
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-6 Torride Torride   [s 6] 2140/3 C 6 15.6g 547
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-2 Flair Delice Flair Delice   [s 3] 2140/7 B 5 17.4 109
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-3 Klose Klose   [v 4] 2140/3 B 0 24.9 74
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-11 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2140/2 C 3 18.7 240
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-9 Noel Face Noel Face   [v 8] 1640/7 C 6 13.6 135
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-2 Stella Gold Stella Gold   [s 6] 2140/3 D 0 17.0g 596
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Serious Try Serious Try   [v 7] 2140/2 C 2 12.7 62
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Eldodin Eldodin   [v 7] 2640/2 D 6 29.7g 80
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-3 Thwima Thwima   [s 5] 2140/10 A 0 19.6g 73
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 6] 2140/4 B 4 17.4 75
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-4 Abeba Aregawi Abeba Aregawi   [s 5] 2140/1 D 6 17.1 540
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-7 Ready Lane Ready Lane   [v 7] 3180/6 D 0 g 77
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Eldodin Eldodin   [v 7] 2140/2 D 0 g 351
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-3 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2140/6 D 4 16.5 586
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-9 Hankypanky Pagan Hankypanky Pagan   [s 9] 2140/3 D 4 16.8 29
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 6] 2160/6 D 4 29.4 79
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-2 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 4] 2640/4 B 8 18.9g 29
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-8 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 7] 2640/2 D str
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-4 Eldodin Eldodin   [v 7] 2160/11 C 0 28.0g 773
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-3 Thwima Thwima   [s 5] 2140/1 A 4 17.1g 88
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-3 Our Soleado Our Soleado   [v 4] 2640/4 B 1 17.6 15
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-2 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 5] 2640/6 D 5 15.3 122
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-5 Ready Lane Ready Lane   [v 7] 2140/11 D 0 g 95
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Above All Ås Above All Ås   [v 8] 2660/15 C 0 g 201
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-5 Global Wilderness Global Wilderness   [s 3] 2140/1 B 2 17.7 44
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Unique Findings Unique Findings   [v 5] 2160/14 A 3 16.2 25
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-2 Diones BlackBeauty Diones BlackBeauty   [v 4] 2140/6 D 0 18.1 338
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-9 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 5] 2140/10 B 1 16.0 53
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-8 Rubinola Rubinola   [s 10] 2140/2 C 0 17.5 268
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-7 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2140/8 C 6 16.3 194
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-5 Manstone's Classic Manstone's Classic   [v 10] 2140/11 B str
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-3 Villagelecoursdeau Villagelecoursdeau   [v 11] 2140/8 D 0 18.1 94
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/8 D 8 18.6 87
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-8 Empire Garbo Empire Garbo   [v 4] 2660/8 C 1 15.7 30
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-1 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2140/5 B 7 20.3g 123
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 5] 2140/5 C 1 16.1 25
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-9 Ready Lane Ready Lane   [v 7] 2640/8 D 0 g 287
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 Digital Import Digital Import   [v 6] 2140/10 B 6 17.2 182
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2660/14 B 0 17.9 1297
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-2 Empire Garbo Empire Garbo   [v 4] 2140/2 C 3 15.6 164
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-1 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2140/8 D 4 19.0 1000
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-1 Villagelecoursdeau Villagelecoursdeau   [v 11] 2160/3 D 6 18.9 613
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-2 Much More Much More   [v 7] 2140/3 C 0 18.2 672
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-2 Empire Garbo Empire Garbo   [v 4] 2160/9 B 4 15.4 91
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-11 Usch Usch   [v 5] 1640/5 D 6 17.4g 459
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-7 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 5] 2640/2 A 0 21.2 189
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Global Timeless Global Timeless   [s 5] 2160/12 C 8 20.0 746
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-5 Ready Lane Ready Lane   [v 7] 2140/15 C 2 16.0 35
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-4 Poirot Rick Poirot Rick   [v 11] 2640/11 C 0 18.6 860
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-1 Much More Much More   [v 7] 2140/1 D 5 18.6 395
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-8 Urchin Urchin   [v 5] 2140/1 C str
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 5] 1640/11 B 0 16.3g 68
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 3140/8 D 6 18.9 128
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 6] 2160/9 A 7 17.7 66
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-1 Fionas Shrek Fionas Shrek   [v 5] 2140/5 C 0 20.2g 382
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-11 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2140/12 D str
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-7 Global Well Off Global Well Off   [s 4] 2140/5 A 2 15.0 35
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-6 Fionas Shrek Fionas Shrek   [v 5] 2140/10 C 4 20.9 188
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-5 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2660/4 C 5 20.5 193
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2140/11 C 2 14.8 42
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 6] 2640/4 B 1 16.0 27
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 1640/9 A 5 12.8 32
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-9 Martini Akema Martini Akema   [v 10] 2140/14 A str
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 6] 2140/3 C 1 15.4 34
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-1 Global Blind Date Global Blind Date   [s 2] 2140/6 C 5 22.7g 117
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-1 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/7 A 8 18.8 95
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-7 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 5] 1640/9 D 0 g 294
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 1640/5 C 4 15.6 257
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2680/15 B 0 19.6g 217
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-9 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 10] 2180/15 C str
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-5 Bondissiment W.F. Bondissiment W.F.   [s 3] 2140/4 D 0 20.0g 1088
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-2 Dream Quo Vadis Dream Quo Vadis   [s 3] 1640/7 D str
2019-10-12 2019-10-12 Åby-6 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2140/2 A 1 13.8 37
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 No Lane No Lane   [v 6] 2640/1 C 5 16.2 485
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-3 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2140/9 C 5 17.8 521
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-1 Bondissiment W.F. Bondissiment W.F.   [s 3] 2140/9 C 0 20.4g 1067
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Global Trademark Global Trademark   [v 6] 1640/4 D 0 g 173
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-5 Hönn Bles Hönn Bles   [v 8] 2160/12 B 0 g 331
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-3 Empir Brick Empir Brick   [v 3] 2640/6 D 6 16.3 809
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-1 Global Badman Global Badman   [h 2] 2140/5 B 1 18.4 15
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-8 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2140/10 C 0 18.6 342
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2640/5 A 0 17.7g 142
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2140/5 B 1 15.3 14
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-11 Texan Rose Texan Rose   [s 5] 2140/10 C str
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 2160/14 D 0 31.5 687
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-2 Gims Cardinal Gims Cardinal   [v 5] 1660/12 A 6 16.0 156
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-1 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 3180/7 B 1 15.7 24
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-2 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2140/4 B 1 14.6 36
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-1 Torride Torride   [s 7] 1640/2 B 0 g 106
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-3 Texan Rose Texan Rose   [s 5] 2160/8 D 0 15.0 702
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 Golden News Golden News   [h 4] 2140/5 A 2 13.1 65
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-1 Gims Cardinal Gims Cardinal   [v 5] 2160/13 B 2 16.1 610
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-3 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 435
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-3 Texan Rose Texan Rose   [s 5] 2140/6 C 0 14.6 734
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2140/1 D 0 16.5 597
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-4 Mellby Collector Mellby Collector   [v 8] 1660/7 B 5 13.2 238
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 3] 2140/5 D 0 g 702
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-3 Rado K. Rado K.   [v 12] 2660/10 D 8 32.1 816
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-6 Bear Gift Bear Gift   [s 4] 3140/6 D 0 461
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Thed Ty Tass Zet Thed Ty Tass Zet   [v 8] 2140/5 D 4 14.7 843
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-1 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1640/11 D 0 14.8 2047
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2140/9 B 7 16.1 62
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Torride Torride   [s 7] 2140/4 D 3 16.4 864
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 1640/2 C 0 19.8g 21
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-1 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 1640/2 A 2 12.0 19
2019-06-22 2019-06-22 Polen-7 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 7] 2640/3 B 0 202
2019-06-22 2019-06-22 Polen-6 Hard Times Hard Times   [h 5] 1640/3 C 0 167
2019-06-22 2019-06-22 Polen-5 Sjø Vinn* Sjø Vinn*   [h 6] 2140/8 B 0 472
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-8 Texan Rose Texan Rose   [s 5] 2140/10 D 0 15.5 1149
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-10 Labero Broline Labero Broline   [h 11] 2660/7 D 5 14.4 541
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-9 Thed Ty Tass Zet Thed Ty Tass Zet   [v 8] 2140/1 D 0 15.1 902
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Nacron Walker Nacron Walker   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 218
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-7 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2140/11 A 3 13.0 28
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-6 Mr Matjes Mr Matjes   [v 5] 1640/6 C 0 15.5g 427
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-5 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 1660/8 A 1 16.3 128
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-1 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 3] 2140/8 D 3 19.1 525
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2160/10 D 0 18.9 701
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-4 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2660/14 A 1 14.7 26
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-3 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 9] 1640/1 D 2 14.9 1099
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Bear Gift Bear Gift   [s 4] 2160/8 B 2 15.4 412
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2160/10 D 7 17.0 701
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/5 D 0 16.1 522
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Rado K. Rado K.   [v 12] 2140/5 D 7 31.8 1025
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-5 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 9] 2140/11 D 0 17.1 596
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-3 Texan Rose Texan Rose   [s 5] 2140/6 D 5 16.1 266
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-2 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2140/1 B 1 13.7 26
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 Hunkydory Degato Hunkydory Degato   [s 6] 2180/10 B 4 15.6 54
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-6 Mr Matjes Mr Matjes   [v 5] 2140/11 B 8 15.8g 143
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-2 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 1640/10 C 0 g 379
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-1 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 3] 2140/9 D 0 23.4g 712
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-9 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2160/3 D 3 15.5 340
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2140/8 A 1 12.9 198
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-6 Nacron Walker Nacron Walker   [v 7] 1640/5 D 0 14.0 778
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-2 Candy R.S. Candy R.S.   [s 9] 2180/10 B 6 16.5 582
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-9 Mr Matjes Mr Matjes   [v 5] 1640/10 C 3 12.7 170
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-3 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2140/2 B 4 16.5 244
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-6 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/6 D 5 17.4 315
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-8 Backhammer Backhammer   [h 5] 2160/13 C 5 31.7g 286
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-7 Lauren Bacall Lauren Bacall   [s 5] 2640/11 D 0 18.1g 525
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-6 Duffman Duffman   [v 10] 2140/8 D 0 14.8 1184
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-4 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/8 D 4 15.9 890
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-1 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 5] 2140/10 B 4 20.2 79
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-9 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2140/11 A 3 14.1 103
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-6 Torride Torride   [s 7] 1640/10 B 4 15.1 531
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-4 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 3160/5 B 3 16.1 60
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-3 Lauren Bacall Lauren Bacall   [s 5] 2140/6 D 0 17.9g 431
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-1 Duffman Duffman   [v 10] 2140/2 D 0 g 1285
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-1 Empir Brick Empir Brick   [v 3] 2140/4 D 6 17.2 2118
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Urchin Urchin   [v 6] 2180/15 A 0 g 277
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-5 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2640/5 B 6 16.2 146
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-4 Texan Rose Texan Rose   [s 5] 2160/12 C 0 16.7 774
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Okalani Grazia Okalani Grazia   [s 6] 2160/13 A 0 g 55
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-8 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 6] 2140/4 C 0 25.8 257
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-6 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 3160/9 D 0 17.2 807
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 6] 2160/4 D 3 24.4 116
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-8 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2160/9 A 0 16.8 74
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-7 Duffman Duffman   [v 10] 2140/10 D 0 15.4 475
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-1 Empir Brick Empir Brick   [v 3] 2140/1 C 0 g 408
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-4 Texan Rose Texan Rose   [s 5] 1640/12 D 0 14.5 586
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-2 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/11 C 6 17.6 453
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-1 Lauren Bacall Lauren Bacall   [s 5] 2160/9 A 2 18.7 89
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-8 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/4 D 6 21.0 53
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-5 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 6] 2660/3 C 3 28.8 130
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-4 Duffman Duffman   [v 10] 2660/11 D 4 16.7 470
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-4 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 2140/6 D 0 15.6 142
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-1 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 5] 2160/10 B str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 3180/11 B 1 16.7 25
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Nacron Walker Nacron Walker   [v 7] 2160/5 C 1 17.3 52
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-8 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 2160/10 C 0 30.9g 381
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-7 Phosphorus Phosphorus   [s 6] 2140/3 C 3 18.4 41
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 2160/14 C 1 16.9 208
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-8 Ready Lane Ready Lane   [v 8] 2140/2 D 1 15.1 76
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Duffman Duffman   [v 10] 2640/3 D 5 16.1 516
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Eldodin Eldodin   [v 8] 2160/9 D 0 36.0g 399
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-3 Mycrazydream Mycrazydream   [v 5] 1640/4 A 4 15.2 27
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-1 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/6 C 3 19.6 396
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-5 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 7] 2140/6 C 0 17.6 250
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-3 American Cowboy American Cowboy   [h 8] 2140/9 B 0 17.4 911
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-2 Phosphorus Phosphorus   [s 6] 2140/10 C 2 17.5 251
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-1 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 2160/13 B 5 31.3 632
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-11 Scarpetta Scarpetta   [h 5] 2140/6 A 0 g 116
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2160/7 D str
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1640/4 D str
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-8 A Peptalk A Peptalk   [s 4] 2140/5 D 6 17.1 911
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-9 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 5] 2140/11 C 3 14.5 79
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-5 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2660/10 A 0 173
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-11 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 1640/10 C 0 13.4 503
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-5 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 7] 2160/10 A 0 18.5 362
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-4 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 5] 2140/3 D 5 16.7 105
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-2 Skibberina Skibberina   [s 6] 2160/11 C 0 33.2 444
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2660/10 B 3 16.4 92
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-3 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 3] 2160/7 C 4 17.2 68
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-1 Klack Nova Klack Nova   [s 6] 1640/4 A 6 27.4 140
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-6 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 8] 1640/10 A 6 18.4 753
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 2140/3 B 3 15.1 143
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-2 Selfie Selfie   [s 6] 2640/1 D 0 20.4 243
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2640/13 C 5 16.8 1326
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-7 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2140/7 B 0 g 141
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-9 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1640/4 C 7 18.1 105
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 Digital Bits Digital Bits   [s 6] 2140/1 B 7 17.6 57
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Selfie Selfie   [s 6] 2640/1 D 1 17.3 410
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Candy Lane Candy Lane   [s 6] 1640/12 B 5 14.6 181
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-2 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 7] 1660/8 B 6 33.0 50
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-1 Sweet Chocolate Sweet Chocolate   [s 7] 2140/7 C 5 19.3 142
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-2 Hard Times Hard Times   [h 6] 2180/9 B 0 13.5 238
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 7] 2640/7 C 0 249
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Katinka Katinka   [s 6] 2140/4 D 0 16.7 1389
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-4 Play That Song Play That Song   [s 3] 2160/7 D 8 17.8 570
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 7] 1660/6 D 0 g 790
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-4 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2660/10 B 3 28.1 127
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-3 Splendid Choice Splendid Choice   [v 6] 2160/11 C 7 17.5 412
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-9 Digital Bits Digital Bits   [s 6] 2160/10 C 1 233
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 1660/8 C 0 g 239
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2140/6 A 4 14.9 40
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-5 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 5] 2160/9 D 0 33.8 63
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-2 Splendid Choice Splendid Choice   [v 6] 2640/12 D 0 580
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-1 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 8] 2140/4 C 0 18.6 513
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-9 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/2 D 4 14.3 150
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-4 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 3] 1640/9 D str
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Easy Pace Easy Pace   [s 6] 1640/3 B 2 13.3 92
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-7 No Lane No Lane   [v 7] 2140/3 D 0 g 501
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1660/8 A 0 19.5g 602
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 My Red Love My Red Love   [s 4] 2140/7 C 5 18.6 38
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 1640/7 C 0 16.2 68
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-8 Ridgehead Masato Ridgehead Masato   [v 6] 2140/11 A 8 19.3 40
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-7 Pippi Roc Pippi Roc   [s 5] 2140/1 B 8 15.0 41
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Don't Worry Don't Worry   [v 6] 2160/13 B 0 18.7g 96
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Gims Cardinal Gims Cardinal   [v 6] 1640/2 C 3 14.9 85
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-2 Orrpricken Orrpricken   [v 3] 2160/13 C 0 g 504
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-3 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/11 C 0 17.4g 451
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-6 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2140/6 C 3 19.7 76
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-5 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 2660/8 B 1 31.7 43
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/1 B 1 15.7 26
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2640/2 C 3 18.0 52
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Ålia Rännil Ålia Rännil   [v 12] 2160/15 A 3 28.5g 33
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Peak Me B. Peak Me B.   [s 6] 2160/13 C 5 17.8 605
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Splendid Choice Splendid Choice   [v 6] 1660/7 B 1 17.2 52
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-4 Easy Pace Easy Pace   [s 6] 1640/9 D 0 13.7 822
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Joy Lane Joy Lane   [s 5] 2160/6 C 5 17.5g 289
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-7 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 7] 1640/4 D 0 g 1717
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-8 Real de Zeun Real de Zeun   [v 3] 2140/9 B 3 17.1 124
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-7 Atlas Kronos Atlas Kronos   [v 4] 2140/11 B 3 14.7 37
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Overpaid Overpaid   [h 5] 1660/5 D 5 15.9 313
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-3 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/10 B 0 17.3 316
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-6 Joy Lane Joy Lane   [s 5] 2140/10 D 0 16.5 494
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-5 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2640/2 D 0 28.6 885
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 T.Wall's Inferno T.Wall's Inferno   [v 5] 2140/9 B 0 g 137
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 6] 2140/10 C 0 18.4 139
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Holms Lavin Holms Lavin   [v 7] 2160/4 D 7 31.6 468
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Selfie Selfie   [s 6] 2140/11 D 3 17.1 140
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Ridgehead Masato Ridgehead Masato   [v 6] 2140/13 A 8 18.7 35
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-5 Sinou's Diamant Sinou's Diamant   [v 3] 2140/4 C 5 20.1g 19
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-8 No Lane No Lane   [v 7] 2160/14 A 3 15.9 71
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-6 Real de Zeun Real de Zeun   [v 3] 1640/3 C 0 17.0g 46
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-1 Take Me Laday Take Me Laday   [v 5] 2140/6 B 0 21.4 129
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Persos Lime Persos Lime   [s 5] 1640/3 A 0 g 22
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 8] 2140/4 C 1 19.3 61
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-7 Lindens Prio Ett Lindens Prio Ett   [v 5] 2160/6 A 2 33.1 26
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Global Worthy Global Worthy   [s 5] 2140/8 A 0 g 86
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-10 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 1640/1 D 7 11.4 183
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-4 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 5] 1640/10 D 0 13.4 574
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-8 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 1640/1 D str
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2140/1 D 3 17.5 47
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Selfie Selfie   [s 6] 2140/7 D 8 17.6 135
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-3 Orlando Triss Orlando Triss   [v 9] 2140/7 B 1 14.0 56
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-2 Målbo Urbin Målbo Urbin   [v 3] 2140/5 D 1 35.8 36
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-1 Ridgehead Masato Ridgehead Masato   [v 6] 2160/8 A 7 20.2g 40
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-4 Woodland Avenue Woodland Avenue   [v 6] 2140/7 D 5 16.5 175
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2660/12 D 0 16.7 398
2020-08-22 2020-08-22 Romme-1 Take Me Laday Take Me Laday   [v 5] 2160/8 C 4 15.5 204
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-7 No Lane No Lane   [v 7] 2140/7 A 5 15.4 24
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Easy Pace Easy Pace   [s 6] 1640/11 D 3 13.4 384
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-8 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 6] 2160/7 B 4 18.2 68
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-4 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 7] 1640/1 C 4 13.1 200
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-2 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2140/4 C 3 27.3 161
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-1 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 1660/11 A 7 33.1 32
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-9 Diesel Adrian Diesel Adrian   [v 5] 2160/6 C 8 33.3g 51
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 2140/6 C 5 20.9g 82
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-5 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2640/5 C 4 18.6 67
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Klose Klose   [v 6] 1660/8 A 6 16.0 31
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 7] 1660/11 D 5 16.7 441
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-1 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 7] 1640/5 A 0 31.3g 44
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-9 Fia Never Fail Fia Never Fail   [s 3] 2140/4 C 0 g 282
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-7 Laurenti Laurenti   [s 5] 1640/6 C 0 13.5 209
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-4 No Lane No Lane   [v 7] 2140/4 D 5 15.2 664
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-2 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2140/6 D 0 16.5 182
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-10 Down and Dirty* Down and Dirty*   [h 6] 2640/11 D 5 15.3 1649
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-2 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 1640/11 C 2 14.6 604
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-9 Take Me Laday Take Me Laday   [v 5] 2140/8 B 2 21.0 46
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-5 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 2160/4 B 2 18.7 57
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-3 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 2140/8 A 1 17.4 18
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 No Lane No Lane   [v 7] 2140/2 D 2 18.5 213
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 1640/7 D 6 13.7 253
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-5 Malibu Malibu   [v 5] 2640/3 B 3 16.3 50
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-10 Laurenti Laurenti   [s 5] 2140/2 D 0 g 896
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 1640/5 B 7 17.0 104
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-8 Selfie Selfie   [s 6] 2160/8 D 6 18.8 92
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2160/12 C 7 17.9 301
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2140/5 D 8 16.3 120
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-1 Lindens Prio Ett Lindens Prio Ett   [v 5] 1640/8 D 3 34.3 85
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-8 Klose Klose   [v 6] 2140/10 B str
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-4 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2660/6 D 0 29.9 376
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-1 Thed Ty Tass Zet Thed Ty Tass Zet   [v 9] 2140/3 D 0 16.5 1110
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-8 Grude Tilla Grude Tilla   [s 5] 2160/5 A 2 28.9 180
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 11] 2140/5 B 5 15.0 299
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-6 Global Blind Date Global Blind Date   [s 3] 2140/1 D 0 g 150
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-3 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 7] 1640/6 A 0 g 27
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-1 Take Me Laday Take Me Laday   [v 5] 2140/11 C 3 17.6 316
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-7 Laurenti Laurenti   [s 5] 2140/11 A 2 14.9 150
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-2 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 7] 2140/2 D 0 g 1270
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-1 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/10 C 3 20.0 74
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2140/1 D 0 g 71
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-6 Västerbo Cobber Västerbo Cobber   [h 3] 2140/2 B 0 22.6g 72
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-5 Hot Tonai Hot Tonai   [s 6] 2160/11 C 7 16.2 446
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-3 Mister Hill Mister Hill   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 1093
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-7 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 1140/4 B 1 34
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 4140/2 D str
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-8 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/6 C 0 g 495
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-6 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/10 A 0 g 161
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-5 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 1640/7 D 0 15.5g 804
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-4 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 11] 1640/3 D 4 13.0 379
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 7] 2180/8 C 2 15.1 281
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-2 No Lane No Lane   [v 7] 2140/7 D 5 17.2 50
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-8 Sparkle Sober Sparkle Sober   [s 4] 2140/2 C 4 19.2 42
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-7 Miss Duffy Miss Duffy   [s 5] 2140/8 A 0 g 69
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-4 Hagentoy Hagentoy   [v 9] 1640/9 C 0 180
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-6 Gala Shadow Gala Shadow   [s 4] 2140/12 C 4 17.9 79
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-2 Sparkle Sober Sparkle Sober   [s 4] 2640/1 C 3 19.9 32
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-2 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2140/3 D 5 31.6g 112
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-1 Lindens Prio Ett Lindens Prio Ett   [v 5] 2140/8 D 0 951
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-3 Laurenti Laurenti   [s 5] 2640/12 D 4 14.7 1521
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-2 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2160/15 C 5 29.0 280
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-12 Take Me Laday Take Me Laday   [v 5] 2140/5 C 5 18.3 1486
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-4 Hot Tonai Hot Tonai   [s 6] 1660/15 C str
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-11 Klack Nova Klack Nova   [s 6] 2140/8 C 4 27.5 907
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-8 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2160/11 B 4 16.6 248
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-4 No Lane No Lane   [v 7] 2640/3 D 0 17.5 357
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-3 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/5 D 3 15.1 476
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-2 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 1660/10 D 0 17.5 598
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-7 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 11] 2100/11 B 7 18.0 178
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 2100/5 C 4 19.0 31
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-4 Hot Tonai Hot Tonai   [s 6] 2100/8 D 3 18.8 240
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-2 Aurora Sund Aurora Sund   [s 3] 2100/6 C 1 20.3 24
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-1 Sundbo Kvasar Sundbo Kvasar   [v 3] 2100/9 C 0 43.8g 179
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-5 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 1640/7 C 7 27.7 61
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-2 Archipelago Box Archipelago Box   [v 3] 2140/3 B 2 17.4 49
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-5 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2140/7 B 0 15.0 346
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-4 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2160/14 C 0 15.0 427
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-1 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2140/2 C 0 g 119
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-10 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 8] 2140/3 D 0 16.8 543
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 1640/1 A 2 11.7 34
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-7 Volusia Bell Volusia Bell   [s 5] 2640/2 B 0 16.0 663
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-6 Klack Nova Klack Nova   [s 6] 2160/7 B 0 30.3 343
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/4 B 3 16.6 72
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-1 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2640/7 D 0 17.7 638
2020-06-13 2020-06-13 Boden-12 Hard Times Hard Times   [h 6] 2140/1 B 0 g 1002
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2160/10 B 3 17.4 127
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2160/10 C 0 g 483
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Rado K. Rado K.   [v 13] 2160/7 D 0 32.1 3857
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-6 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/7 C 0 18.9 193
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-5 David David   [v 3] 2140/12 C 5 18.0 1073
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-3 Klose Klose   [v 6] 2140/9 C 0 16.4 802
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-1 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 8] 1640/8 C 0 16.5 852
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 2140/2 C 1 14.0 39
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-3 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 2160/8 B 3 16.7 477
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-3 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2140/2 C 0 g 342
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-9 Ready Lane Ready Lane   [v 9] 2140/12 D 0 g 946
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-9 Down and Dirty* Down and Dirty*   [h 6] 1640/2 B 5 12.6 303
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-3 Vejmo Maj Vejmo Maj   [s 3] 2160/12 D 0 g 835
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Lady Loony Lady Loony   [s 5] 1640/12 D 0 g 271
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-7 Sundbo Kvasar Sundbo Kvasar   [h 3] 2160/11 D 0 g 160
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-6 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 11] 2660/9 A 1 15.9 50
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 1680/12 A 4 14.1 24
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 13] 2160/5 D 0 g 280
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 7] 2640/8 D 5 31.7 28
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Winstone Tabac Winstone Tabac   [v 5] 2140/8 C 1 20.0 17
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-8 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2140/2 C 2 27.9 271
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-7 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 6] 2140/10 B 7 15.3 693
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-6 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 1640/4 C 7 14.5 448
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-5 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2640/1 D 0 20.3g 512
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-2 Magic Request Magic Request   [s 3] 2140/7 D 0 g 156
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 2140/12 C 1 14.1 41
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-8 Miss Duffy Miss Duffy   [s 5] 1640/12 A 0 15.8 52
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-7 Hauan Odin* Hauan Odin*   [h 5] 2180/9 C 0 29.3g 452
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-6 Västerbo Cobber Västerbo Cobber   [h 3] 2180/9 B 3 14.6 82
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-1 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2160/5 B 1 31.5 14
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-6 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 13] 2140/12 D 0 g 1025
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-1 David David   [v 3] 2140/8 D 7 19.4 195
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-9 Hard Times Hard Times   [h 6] 2140/4 B 4 14.3 245
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 Holms Lavin Holms Lavin   [v 7] 1660/8 A 0 g 213
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 Archipelago Box Archipelago Box   [v 3] 2140/2 D 1 19.3 16
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-5 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2640/9 B 1 30.5 20
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-4 Caraway Caraway   [v 6] 2140/1 C 8 15.1 208
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 5] 2640/8 C 1 16.5 75
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 Hot Tonai Hot Tonai   [s 6] 1640/2 D 1 14.3 43
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-9 Sundbo Söjt Sundbo Söjt   [s 4] 1660/9 B 2 35.2 41
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-8 No Lane No Lane   [v 7] 2140/1 D 0 19.3 177
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-6 Global Wizard Global Wizard   [v 5] 2140/12 C 3 14.6 241
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-4 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2660/5 B 4 18.2 22
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-3 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 11] 2640/5 D 6 30.0 159
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-2 Hot Tonai Hot Tonai   [s 6] 2140/7 D 3 16.7 121
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2140/3 C 3 29.1g 32
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-9 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2660/4 C 1 17.3 33
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Anna i Kärret Anna i Kärret   [s 13] 1640/4 D 0 g 999
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-5 Global Blind Date Global Blind Date   [s 3] 2140/7 D 1 19.3 37
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2140/3 D 0 g 303
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Junior Band Junior Band   [v 5] 2640/1 D 0 g 91
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-8 Malin Rigas Malin Rigas   [s 7] 1640/6 D 6 21.3 105
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 1660/14 B 8 38.9 620
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2160/10 B 6 18.8g 29
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 1640/5 C 8 19.3g 39
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-8 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/8 C 3 17.5 235
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-7 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2140/6 C 0 17.5 189
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-5 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 5] 2640/10 B 0 g 47
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-4 Texan Rose Texan Rose   [s 6] 2160/7 C 6 18.0 88
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-3 Gladiator of Gold Gladiator of Gold   [h 4] 1640/8 C str
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-6 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2140/1 D 1 31.5 19
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Hard Times Hard Times   [h 6] 2640/3 B 0 13.9 161
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-4 Västerbo Cobber Västerbo Cobber   [h 3] 2140/3 D 5 17.0 30
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-2 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2140/3 D 0 g 313
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-1 Vejmo Maj Vejmo Maj   [s 3] 2140/1 D 6 40.5g 233
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-9 Ready Lane Ready Lane   [v 9] 1640/11 C 6 13.8 292
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-8 Base Line Base Line   [s 4] 2140/7 C 0 14.4 1207
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-7 Västerbo Burberry Västerbo Burberry   [s 5] 2140/12 D 0 15.8 956
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-6 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 7] 2640/8 C 0 g 736
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-5 Sparkle Sober Sparkle Sober   [s 4] 2140/3 C 3 18.6g 39
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-7 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/1 C 4 19.5 79
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Gillsin Gillsin   [v 11] 2660/14 C 0 19.0 135
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 5] 2160/6 B 1 17.6 15
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 1660/15 A 1 16.2 346
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-10 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 2140/5 C 6 14.7 135
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-3 Västerbo Cobber Västerbo Cobber   [h 3] 2140/6 C 1 15.6 35
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-4 Dream Quo Vadis Dream Quo Vadis   [s 4] 2160/6 C 7 18.0 536
2020-04-12 2020-04-12 Romme-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 8] 2140/4 D str
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-8 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/1 D 0 17.9 494
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-6 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/8 D 0 18.9 822
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 5] 1640/9 C 5 12.9 101
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2640/7 D 0 g 97
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-7 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 6] 2140/1 D 0 15.4 1703
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-4 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/4 D 0 24.0g 1017
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-3 Solstjärna A.C. Solstjärna A.C.   [s 4] 2160/6 A 0 33.7 656
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-11 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 6] 1640/3 D 0 21.1g 1309
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-7 Diamond's Sweety Diamond's Sweety   [s 5] 2640/8 D 0 15.8 599
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2140/3 D 0 g 157
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Vanessa F.B. Vanessa F.B.   [s 6] 2640/2 B str
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2140/2 D 1 17.6 48
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-9 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 8] 2140/12 B 3 26.4 209
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-5 The Perfect Lindy The Perfect Lindy   [v 7] 1640/4 D 6 16.1 184
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-3 Phosphorus Phosphorus   [s 7] 2640/8 C 8 19.4 284
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-1 Solstjärna A.C. Solstjärna A.C.   [s 4] 2160/7 B 4 35.2 45
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-9 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/4 D 4 19.7g 254
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 5] 2140/15 D 4 16.8 96
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-6 Volusia Bell Volusia Bell   [s 5] 2140/8 A 5 17.1 36
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 5] 2640/2 D 3 17.4 278
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-4 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 8] 2140/11 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-1 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 7] 2140/7 D str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-9 Ready Lane Ready Lane   [v 9] 2140/4 B 1 14.7 76
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2140/3 D 0 g 1609
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 8] 2140/8 B 0 25.9 164
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-1 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2140/7 A 6 20.1 505
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-1 Fionas Shrek Fionas Shrek   [v 6] 2140/10 B 0 19.3 649
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-8 No Lane No Lane   [v 8] 2160/12 C str
2021-12-28 2021-12-28 Romme-3 Guli Atom Guli Atom   [h 5] 2140/7 D 0 29.3 1173
2021-12-23 2021-12-23 Romme-5 Guli Aron Guli Aron   [v 4] 2660/6 B 5 33.8g 123
2021-12-23 2021-12-23 Romme-3 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/12 B 7 15.8 152
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-5 Tjinona Indika Tjinona Indika   [s 4] 1640/11 D 6 15.2 601
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-10 Lapp Love Lapp Love   [v 11] 2180/15 D 0 28.3 1805
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-9 Il Duce Boko Il Duce Boko   [h 6] 2640/1 D 0 16.0 337
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-6 Zagarolo Jet Zagarolo Jet   [v 6] 2140/7 D 0 16.1 1465
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-5 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 6] 2680/12 A 3 15.6 35
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2660/5 D 0 16.1 319
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-10 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 3] 2660/13 B 2 17.1 180
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-8 You to Special You to Special   [s 4] 2140/2 C 0 16.9 133
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2660/6 C 0 15.1 543
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-4 Distant Thunder Distant Thunder   [s 3] 1640/10 D 5 16.2 768
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-1 Gorgeous Am Gorgeous Am   [s 5] 2140/10 C 0 18.5 1010
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-10 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/4 D 0 15.5 119
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-7 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2140/5 D str
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-2 You to Special You to Special   [s 4] 1640/11 A 2 15.2 56
2021-11-19 2021-11-19 Romme-7 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 3] 2140/1 D 0 14.6 1016
2021-11-19 2021-11-19 Romme-6 Kias Mando Kias Mando   [v 8] 2160/7 D 0 18.6 1102
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/1 D 4 16.6 137
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-8 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2640/7 C 1 15.2 83
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-7 Palabra Palabra   [s 6] 2140/4 C 0 16.6 127
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-5 Faks Olle Faks Olle   [v 4] 1660/5 D 5 28.2 323
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-3 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 8] 2160/12 D 8 18.5 723
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-1 Orlando Vox Orlando Vox   [v 3] 2140/4 C 0 g 227
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2160/5 C 0 g 72
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-3 Guli Atom Guli Atom   [h 5] 2140/8 D 7 30.6 147
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-5 Bowling el Mar Bowling el Mar   [s 6] 2140/1 C 2 14.3 40
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-3 Knutte Sting Knutte Sting   [v 3] 2140/8 B 1 15.3 126
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-8 No Lane No Lane   [v 8] 2140/12 D 0 15.8 2019
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-2 Lust for Life Lust for Life   [v 3] 2140/9 D str
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-6 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/9 D 4 14.3 226
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2140/9 D 6 15.9 103
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-8 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 4] 2140/8 D 1 13.6 486
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-3 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/2 B 1 14.8 31
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-7 No Lane No Lane   [v 8] 2160/5 C 5 17.0g 732
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-4 Honey Ryder Honey Ryder   [s 3] 2140/7 D 0 19.5g 947
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-4 Grit Brodda Grit Brodda   [s 3] 1640/8 C 4 15.3 306
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2660/5 D str
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-4 Vacuum Broline Vacuum Broline   [s 4] 2140/1 D str
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-1 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 1640/3 C 0 g 141
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-8 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 9] 2160/12 B 6 14.3 865
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-1 Honey Ryder Honey Ryder   [s 3] 2140/11 B 5 17.2 277
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-9 Kalashnikov Kalashnikov   [v 9] 2640/12 A 2 13.8 85
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-10 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 1640/10 D 0 13.5 733
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/3 D 2 16.2 91
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-1 Honey Ryder Honey Ryder   [s 3] 2140/10 B 2 18.4 30
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2140/7 B 0 14.2 441
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-8 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 1640/9 B 2 12.7 79
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2140/13 A 1 14.3 21
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-1 Guli Atom Guli Atom   [h 5] 2160/10 B 0 31.7 439
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/1 C 0 g 106
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-7 No Lane No Lane   [v 8] 2660/11 B str
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-2 Honey Ryder Honey Ryder   [s 3] 2140/4 B 6 18.6g 309
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-7 Flix Dara Flix Dara   [v 4] 2640/3 B 3 16.0 32
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-1 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2160/4 B 3 14.4 220
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-8 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2660/6 C 3 15.9 83
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-2 Hey Sally Hey Sally   [s 4] 2160/9 A 2 17.0 102
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2160/12 C 2 15.0 49
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-3 Guli Atom Guli Atom   [h 5] 2160/9 B 6 31.4g 119
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-2 Hey Sally Hey Sally   [s 4] 2160/9 B 2 18.1 229
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-1 Honey Ryder Honey Ryder   [s 3] 2140/11 C 5 17.5 458
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-7 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/2 C 0 16.9 35
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/8 D 0 g 289
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-4 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 1640/3 B 4 13.7 122
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-2 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 2660/13 C 6 33.7g 1509
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-6 Olivia C.H. Olivia C.H.   [s 3] 2140/6 C 0 g 88
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-4 Elton Brick Elton Brick   [v 5] 2140/4 D 0 15.4 150
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2140/11 D 7 14.6 154
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-2 Hey Sally Hey Sally   [s 4] 2160/13 A 2 17.7 209
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-7 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 2680/11 D 8 34.9 283
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-5 Brat Rod Brat Rod   [h 3] 2140/12 D str
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2140/6 D 6 14.8 117
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-1 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/6 C 2 14.5 35
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-9 Flame of Fortune Flame of Fortune   [s 8] 2640/3 D str
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-8 Claude P.Hill Claude P.Hill   [v 4] 1640/1 B 0 13.5g 82
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-2 Hey Sally Hey Sally   [s 4] 2140/3 D 0 17.1 1154
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-1 Sabrera Sabrera   [s 3] 2140/1 D 0 g 899
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-5 Hey Sally Hey Sally   [s 4] 2140/1 C 6 21.1g 134
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-3 Next to Wurst* Next to Wurst*   [h 4] 2640/3 B 0 g 79
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-6 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 5] 2140/4 D 0 21.1g 1092
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-5 Global Catwalk Global Catwalk   [s 3] 2140/7 D 6 15.2 583
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-3 Livi Majesty Livi Majesty   [v 7] 2160/7 B 5 14.6 125
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-4 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/1 C 4 14.9 343
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-4 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 1660/12 A 0 15.1 23
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-3 Gräns Prinsessan Gräns Prinsessan   [s 4] 2140/4 D 0 g 479
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-8 No Lane No Lane   [v 8] 2160/10 A 0 g 138
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-7 Mind Reader Mind Reader   [v 5] 2640/5 C 4 18.8 558
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-6 Hey Sally Hey Sally   [s 4] 2140/3 D 7 19.8g 80
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-10 Odinprinsen Odinprinsen   [v 7] 2140/1 C 0 g 58
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2160/9 B 0 g 26
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-7 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 1640/5 C 2 13.2 33
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-3 Claude P.Hill Claude P.Hill   [v 4] 2640/5 C 2 15.6 77
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-2 Sabrera Sabrera   [s 3] 2140/1 C 0 g 897
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-10 Super Bee Super Bee   [s 7] 2140/5 C 5 16.4 306
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-9 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/7 D 3 15.4 81
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/11 D 3 15.9 231
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-8 No Lane No Lane   [v 8] 2160/10 B 3 16.0g 129
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-6 Father of Sun Father of Sun   [v 6] 2160/10 D 0 16.3 1822
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-5 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 8] 2160/15 D 0 g 476
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-4 Oh Mad Molly Oh Mad Molly   [s 10] 2160/10 D str
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-2 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 4] 2160/7 B 5 28.1 64
2021-05-03 2021-05-03 Skellefteå-4 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 1640/6 B 2 13.2 32
2021-05-03 2021-05-03 Skellefteå-3 La Cerise La Cerise   [s 6] 2140/4 D 2 15.9 144
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-7 David David   [v 4] 1660/4 B 6 17.4g 23
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-3 Tobeanunorasinner Tobeanunorasinner   [s 5] 2160/8 B 0 17.8 111
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-2 Quarry Crusher Quarry Crusher   [v 3] 2140/6 C 0 g 58
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-9 No Lane No Lane   [v 8] 2640/4 D 0 17.2 436
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-8 Hagentoy Hagentoy   [v 10] 1640/9 C str
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2140/6 B 6 13.9 75
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-8 Eder Bob Eder Bob   [h 10] 2140/1 C 5 13.5 473
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-5 Next to Wurst* Next to Wurst*   [h 4] 2140/3 D 3 15.7 240
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-8 Mind Reader Mind Reader   [v 5] 2140/3 D 3 17.4 283
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-5 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 6] 1640/3 B 2 13.3 27
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-1 Brat Rod Brat Rod   [h 3] 2140/4 D 7 19.3 762
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-7 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/8 D 4 14.7 127
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-8 No Lane No Lane   [v 8] 2160/11 B 0 16.3 89
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-7 Karlängs Faksa Karlängs Faksa   [s 9] 2140/5 D 0 34.5g 326
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-6 Next to Wurst* Next to Wurst*   [h 4] 2160/11 A 2 17.9 71
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-4 Caraway Caraway   [v 7] 2180/14 D 7 16.9 463
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-2 Magic Request Magic Request   [s 4] 1640/1 B 3 17.3 125
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-10 Merritt Merritt   [v 7] 1640/7 D 4 10.9 311
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-7 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 8] 2140/2 C 0 31.2g 109
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-4 Wik Viking Wik Viking   [v 9] 2640/7 D 0 g 416
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2140/12 B 2 15.1 103
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-3 Easy Pace Easy Pace   [s 7] 1640/7 C 7 13.7 669
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-2 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 1680/7 C 0 33.9g 457
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-10 Alert Height Alert Height   [s 7] 1640/2 C 0 17.9g 560
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2160/10 A 4 14.9 118
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-7 Brionia Brionia   [s 6] 2640/7 D 0 17.0 863
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-11 Karlängs Faksa Karlängs Faksa   [s 9] 2140/1 D 0 33.1 116
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-9 Empir Brick Empir Brick   [v 5] 2140/4 D 0 16.2 194
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-2 Mae Luiza F. Mae Luiza F.   [s 3] 2140/8 B str
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-5 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 5] 2140/3 B 1 15.9 44
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-6 Bergakungen F. Bergakungen F.   [v 8] 2640/7 C 0 16.9 138
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-4 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2140/3 D 2 13.8 565
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-3 Secret Celebration Secret Celebration   [h 3] 2140/4 C 3 16.2g 43
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-8 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 8] 2640/11 A 4 28.7 103
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-7 Flix Dara Flix Dara   [v 4] 2660/5 C 2 16.9 20
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-1 Mae Luiza F. Mae Luiza F.   [s 3] 2140/6 B 0 25.4g 227
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-9 Empir Brick Empir Brick   [v 5] 2140/10 D 3 15.0 979
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2140/12 D 4 15.0 586
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-3 Brionia Brionia   [s 6] 2140/8 C 3 16.9 1076
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2660/7 A 5 15.2 26
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-9 Klack Nova Klack Nova   [s 7] 2140/4 B 0 31.6g 264
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-8 Empir Brick Empir Brick   [v 5] 2640/5 C 3 16.5 110
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-7 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 8] 2160/13 A 0 g 119
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-6 Caritza Caritza   [s 4] 2140/6 D 0 23.9g 1191
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-1 Livin on the Edge Livin on the Edge   [s 4] 2140/2 C 0 20.6 792
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-7 Brat Rod Brat Rod   [h 3] 2140/5 D 6 18.7 1044
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-5 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 2160/13 C 0 33.1g 598
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-1 Flix Dara Flix Dara   [v 4] 2140/6 B 2 16.2 53
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-5 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 8] 2140/6 B str
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-8 Lass Caviar Lass Caviar   [v 7] 2140/1 D 0 g 271
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-5 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 1640/8 A 1 14.1 34
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-8 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 5] 2140/3 C 0 g 106
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-7 Brionia Brionia   [s 6] 2640/1 D 5 18.2 678
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-5 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2160/10 B 0 g 47
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-4 Ready Lane Ready Lane   [v 10] 2140/5 C 0 g 146
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-1 Brat Rod Brat Rod   [h 3] 2140/3 D 6 20.4 511
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-7 Klack Vickan Klack Vickan   [s 11] 2140/1 D 0 1209
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/3 C 4 16.0 409
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-5 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/3 C 1 16.1 28
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-3 Flix Dara Flix Dara   [v 4] 1640/5 A 2 15.1 24
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2160/7 B 3 34.2 35
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-8 Andre Agassi Andre Agassi   [v 6] 2160/7 B 0 16.3 116
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-7 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 8] 2640/8 A 2 28.9 94
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-4 Empir Brick Empir Brick   [v 5] 1640/10 C 4 14.5 379
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-3 Staro Jackson Staro Jackson   [v 9] 2140/3 D 0 g 1213
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-2 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 2140/8 A 0 g 117
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-9 Ready Lane Ready Lane   [v 10] 2140/5 C str
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-5 Bottnas Hunter Bottnas Hunter   [v 4] 1640/2 B 5 15.9 25
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-1 Flix Dara Flix Dara   [v 4] 2160/8 B 1 16.9 41
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-1 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 2660/9 C 3 32.6 150
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-1 Flix Dara Flix Dara   [v 4] 2140/10 C 1 17.4 200
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-6 Mae Luiza F. Mae Luiza F.   [s 3] 2140/7 C str
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-4 Ready Lane Ready Lane   [v 10] 2140/12 C 0 g 93
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-2 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 9] 2140/7 B 0 19.3 281
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-3 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 5] 1640/8 D str
2022-12-30 2022-12-30 Romme-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2160/4 C 0 g 24
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2160/7 B 6 15.6 672
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-6 Polly Laday Polly Laday   [s 3] 2140/3 C 5 17.0 293
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-10 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2140/10 C 0 15.5 280
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-11 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 1640/5 B 2 11.0 64
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-7 In Love Mearas In Love Mearas   [v 4] 2640/8 D 0 16.9 166
2022-11-25 2022-11-25 Romme-8 Baltic Dawn Baltic Dawn   [s 6] 1640/11 D 0 14.6 832
2022-11-25 2022-11-25 Romme-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2160/15 C 0 15.4 195
2022-11-25 2022-11-25 Romme-4 Iglesias D. Iglesias D.   [v 4] 2160/7 B 4 17.5 70
2022-11-25 2022-11-25 Romme-2 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/4 B 6 13.6 266
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-8 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 1640/5 D 3 13.0 410
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-8 I'll Fixit I'll Fixit   [v 9] 2160/15 D 6 15.6 1648
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-6 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2140/4 B 1 13.2 173
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-3 Polly Laday Polly Laday   [s 3] 2140/11 D 8 18.2 236
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-4 Capone Vox Capone Vox   [v 5] 2640/1 C 5 15.3 127
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-3 In Love Mearas In Love Mearas   [v 4] 2140/10 B 1 15.5 45
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-9 Honey Ryder Honey Ryder   [s 4] 2140/2 D 0 g 893
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-7 A Piece of Me A Piece of Me   [s 4] 2160/3 B 0 g 78
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-4 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2140/1 B 3 16.2 161
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2140/6 C 5 15.0 46
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-2 Klack Siri Klack Siri   [s 3] 2140/1 D 0 42.2g 377
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-8 Empir Brick Empir Brick   [v 6] 1640/8 D 4 13.1 690
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-7 Elmer Wibb Elmer Wibb   [v 3] 2140/8 B 5 15.5 610
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-3 Polly Laday Polly Laday   [s 3] 1640/5 C 7 17.7g 48
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-1 G.K.Fly Zolo G.K.Fly Zolo   [s 3] 2140/7 A 3 18.7g 49
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2160/11 B 0 g 87
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-3 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/6 C 0 14.7 156
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-5 Global Daretodream Global Daretodream   [s 3] 2140/5 C str
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-3 Brionia Brionia   [s 7] 1640/3 D 0 15.9 510
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-1 Iglesias D. Iglesias D.   [v 4] 2140/3 B 3 17.9 393
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-7 Watson Watson   [v 4] 2140/7 D 5 17.2 426
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-5 Because the Night Because the Night   [v 3] 2140/2 C 0 g 206
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-4 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2160/3 C 1 16.7 51
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-7 Polly Laday Polly Laday   [s 3] 2140/4 C 1 17.9 242
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-3 Watson Watson   [v 4] 2140/8 C 0 17.8 299
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-1 Sherlock Sherlock   [v 6] 2140/4 B 5 13.9 402
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-8 Honey Ryder Honey Ryder   [s 4] 2140/4 C 0 19.7 273
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-5 Idole des Charrons Idole des Charrons   [s 4] 1640/3 C 4 16.2 148
2022-10-21 2022-10-21 Romme-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2140/4 B 2 13.8 141
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-6 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 1640/5 C 5 12.0 687
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-7 In Love Mearas In Love Mearas   [v 4] 2160/11 B 1 16.0 25
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/2 C 2 14.6 171
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 1640/5 B 4 12.6 70
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-3 Maximize'em Maximize'em   [v 4] 1640/6 A 0 g 39
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 1660/6 C 0 13.1 579
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-6 Global Daretodream Global Daretodream   [s 3] 2160/2 B 1 16.2 27
2022-10-03 2022-10-03 Solänget-3 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2140/10 B 0 g 327
2022-10-03 2022-10-03 Solänget-8 In Love Mearas In Love Mearas   [v 4] 2140/11 B 1 16.7 13
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-6 Idole des Charrons Idole des Charrons   [s 4] 1640/1 D 0 16.7 252
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-5 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 1640/7 B 3 12.1 411
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-3 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/9 D str
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-9 A Piece of Me A Piece of Me   [s 4] 2160/10 C 3 18.5 175
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-7 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 1660/9 A 4 12.7 123
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-5 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2140/1 B str
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-10 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 1640/12 A 6 13.4 109
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-6 In Love Mearas In Love Mearas   [v 4] 2140/10 A 4 15.5 36
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-8 Cassiopeja af Teda Cassiopeja af Teda   [s 3] 2140/9 D 5 15.4 124
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-5 Trumpie Trumpie   [v 5] 2640/9 D 6 15.0 127
2022-09-12 2022-09-12 Romme-6 Charlie Mearas Charlie Mearas   [v 10] 2160/7 D 0 g 389
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-3 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2140/7 C 6 16.0 981
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-8 Idole des Charrons Idole des Charrons   [s 4] 2140/6 B 3 17.4 77
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-7 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 2140/10 C 6 15.5 320
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-4 Global Daretodream Global Daretodream   [s 3] 2160/3 C 5 15.9 186
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-7 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/3 B 3 13.9 156
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-9 Cassiopeja af Teda Cassiopeja af Teda   [s 3] 2140/7 C 5 15.4 391
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-5 Baltic Dawn Baltic Dawn   [s 6] 1640/11 C 0 15.2 493
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-7 Trumpie Trumpie   [v 5] 2140/11 A 2 14.2 52
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-5 Samuraj Avenue Samuraj Avenue   [v 3] 2140/4 C str
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-3 Epicure Epicure   [v 3] 1640/11 D 2 13.5 127
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-6 Domino Brick Domino Brick   [v 7] 2140/5 B 0 g 865
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-2 Idole des Charrons Idole des Charrons   [s 4] 2160/11 B 2 18.6 277
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2640/3 D 0 15.1 687
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-5 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2160/10 C 6 15.6 757
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-1 Polly Laday Polly Laday   [s 3] 2140/5 C 0 18.5 475
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-9 Bear Abiba Bear Abiba   [s 9] 1640/9 D 0 13.4 939
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2660/10 B 0 g 346
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-4 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2140/8 B 4 15.5g 189
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-2 Cassiopeja af Teda Cassiopeja af Teda   [s 3] 2140/8 C 1 16.3 264
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-1 A Piece of Me A Piece of Me   [s 4] 2140/1 B 2 17.6 157
2022-08-15 2022-08-15 Romme-9 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 1640/1 C 3 11.7 104
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-10 Eagle in Disguise Eagle in Disguise   [v 5] 2140/1 C 1 13.1 78
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-7 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2180/5 A 0 14.4 457
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-6 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2680/13 B 7 13.8 360
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-3 Global Dame Global Dame   [s 3] 2140/7 C 6 16.6 471
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-2 Watson Watson   [v 4] 1640/3 D 5 14.6 986
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-6 A Piece of Me A Piece of Me   [s 4] 1640/5 C 6 19.3g 117
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-2 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2160/10 A 3 17.0 286
2022-08-01 2022-08-01 Rättvik-7 Polly Laday Polly Laday   [s 3] 2140/3 D 0 19.1 416
2022-08-01 2022-08-01 Rättvik-6 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/7 C 7 15.6 351
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-2 In Love Mearas In Love Mearas   [v 4] 2140/4 C 1 16.4 15
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-8 A Piece of Me A Piece of Me   [s 4] 2140/4 C 3 19.6 86
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-7 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2160/9 C 3 15.1 224
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-5 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2640/5 D 6 18.1 837
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-2 In Love Mearas In Love Mearas   [v 4] 2140/2 D 1 17.8 26
2022-06-30 2022-06-30 Solänget-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 1640/5 B 5 13.2 89
2022-06-30 2022-06-30 Solänget-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2660/8 A 7 15.9 69
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-5 A Piece of Me A Piece of Me   [s 4] 2140/5 B 0 19.5g 21
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-6 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2140/6 D 0 22.4g 255
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-1 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 1640/8 B 3 13.4 193
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2680/14 A 5 14.9 227
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-7 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 2640/7 C 0 14.8 489
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-9 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 2140/3 D 0 g 423
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 1640/6 B 6 12.9 212
2022-05-13 2022-05-13 Romme-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2660/11 C 3 15.8 646
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-8 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/2 C 4 13.9 273
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-9 Hypnotize Hypnotize   [v 4] 2140/3 B 0 15.6 492
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-8 Mionetto T.P. Mionetto T.P.   [s 7] 1640/4 C 0 16.3g 328
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-4 Odinprinsen Odinprinsen   [v 8] 2660/3 C 0 31.3 1041
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-7 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2140/6 D str
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-4 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2160/5 C 3 16.1 253
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-8 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 2180/9 B 3 15.5 28
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-8 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2180/9 A 4 15.2 96
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 2140/8 C 0 15.5 360
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-9 Make it Matter Make it Matter   [s 5] 2140/1 D 0 g 507
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-4 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 2140/11 C 0 15.9 345
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 6] 1640/11 B 0 15.2 398
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-1 Guli Aron Guli Aron   [v 5] 2160/6 B 0 34.2g 256
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-8 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 1640/11 D 4 12.9 934
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-5 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2140/12 B 4 14.4 449
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-7 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2160/14 C str
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2140/1 C 0 g 614
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-7 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2140/2 D 6 28.5 213
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-5 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2140/9 B 0 17.0 112
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-10 Guli Aron Guli Aron   [v 5] 2660/11 B 6 31.1 144
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-8 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2180/9 B 4 13.8 60
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-4 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2160/11 C 0 30.7g 78
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-8 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 4] 2160/7 B 2 17.1 434
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-5 Guli Aron Guli Aron   [v 5] 2140/1 B 6 30.9g 967
2022-02-25 2022-02-25 Romme-8 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 1640/11 D 0 12.6 359
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-6 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2640/9 C 2 30.0 37
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-7 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 1640/1 D 7 12.2 252
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-6 Guli Aron Guli Aron   [v 5] 2180/13 A 0 33.4 143
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-1 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 1660/6 B 3 14.7 104
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-5 Blue Star T.A. Blue Star T.A.   [s 4] 1640/12 D str
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-9 Andre Agassi Andre Agassi   [v 7] 2140/7 C 0 16.1 635
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-7 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2140/8 D 0 29.0 314
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-3 Vacuum Broline Vacuum Broline   [s 5] 2160/5 B 4 17.9 261
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-5 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2140/10 D 6 14.1 597
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-10 Ready Lane Ready Lane   [v 11] 2140/5 D 0 g 161
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-4 Hypnotize Hypnotize   [v 4] 2140/2 A 6 17.3 355
2022-01-18 2022-01-18 Bollnäs-5 Guli Aron Guli Aron   [v 5] 2140/4 A 0 33.2 66
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-10 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 2140/5 C 0 16.9 56
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-7 No Lane No Lane   [v 9] 2160/8 C 5 16.5g 953
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-1 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2660/10 C 1 31.9 47
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-11 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 2140/4 D 2 14.3 167
2022-01-10 2022-01-10 Bergsåker-8 No Lane No Lane   [v 9] 2160/7 C 6 16.3 486
2022-01-10 2022-01-10 Bergsåker-2 Guli Atom Guli Atom   [h 6] 2140/2 C 3 29.8 384
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 7] 1640/2 C 2 12.6 136
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-4 Eightdaysaweek Eightdaysaweek   [h 6] 2160/6 B 6 16.0 186
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-11 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2640/9 D 0 854
2023-12-29 2023-12-29 Romme-7 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2140/12 A 3 15.5 78
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-7 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 3] 2140/3 D 0 g 394
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-1 Gazella Gazella   [s 4] 2140/4 C 0 17.5 110
2023-12-25 2023-12-25 Umeå-6 Jeger* Jeger*   [v 5] 1640/6 A 4 28.5 83
2023-12-25 2023-12-25 Umeå-10 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/5 D 0 23.0 335
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-8 Make it Osåfin Make it Osåfin   [v 3] 2140/7 C 6 19.1 134
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-5 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 1660/5 B 3 35.1g 17
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2160/12 A 1 16.5 77
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 2140/6 C 6 13.1 1157
2023-12-15 2023-12-15 Romme-5 Ytowns Dragon Ytowns Dragon   [v 3] 2140/5 D 1 17.2 323
2023-12-13 2023-12-13 Gävle-6 Jeger* Jeger*   [v 5] 2140/6 B 3 30.0 24
2023-12-13 2023-12-13 Gävle-1 Gin Gerale Gin Gerale   [v 4] 2140/2 C 5 18.2 241
2023-12-11 2023-12-11 Romme-7 Always Proud Always Proud   [v 5] 1660/6 B 5 16.7 29
2023-12-11 2023-12-11 Romme-5 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 3] 2140/2 D 0 18.6g 125
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-8 Bounty Laday Bounty Laday   [v 6] 2160/5 D 5 16.6 355
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-7 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 9] 2140/10 D 0 14.9 886
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-6 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/8 C 4 15.5 326
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-2 Junie Miracle Junie Miracle   [s 3] 1640/6 D str
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-3 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2140/1 C 0 g 183
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-9 Always Proud Always Proud   [v 5] 2140/6 C 0 g 371
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-7 Gin Gerale Gin Gerale   [v 4] 2140/5 D 3 16.6 176
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-1 Make it Osåfin Make it Osåfin   [v 3] 2140/12 D 7 19.3 226
2023-12-01 2023-12-01 Romme-4 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/3 C 3 16.7 111
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-5 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 3] 2140/5 D 3 19.0 94
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-4 Gazella Gazella   [s 4] 1640/9 B 1 17.1 66
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-7 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 1640/7 D 3 11.3 376
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-3 Mary Goodnight Mary Goodnight   [s 3] 2140/8 A 0 20.4 116
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-2 Gin Gerale Gin Gerale   [v 4] 2140/1 D 5 408
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-8 Buy This Face Buy This Face   [v 4] 2140/5 B 2 16.3 178
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-1 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2160/10 C 5 32.2g 102
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-9 Always Proud Always Proud   [v 5] 2160/9 C 0 g 42
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-8 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2160/6 C 0 17.5g 129
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-7 Jeger* Jeger*   [v 5] 2180/8 C 2 27.5 251
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-9 Gin Krupa Gin Krupa   [v 10] 2140/9 D 0 21.4 201
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-6 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2140/1 C 1 33.3 56
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-5 Gin Gerale Gin Gerale   [v 4] 2140/3 D 2 18.2 56
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-4 A Girl Has No Name A Girl Has No Name   [s 5] 2140/2 B 0 18.0g 79
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-2 Always Proud Always Proud   [v 5] 2140/7 A 2 16.2 40
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-1 Holms Herkules Holms Herkules   [v 5] 1640/1 C 1 26.7 49
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-5 Jeger* Jeger*   [v 5] 2140/6 A 4 29.1 86
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-9 Galeras Galeras   [s 6] 2180/12 D 7 19.2 409
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-7 Photo Fighter Photo Fighter   [v 4] 2140/4 C 5 21.3 231
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-8 Mellby Lion Mellby Lion   [s 3] 2140/7 C 4 17.5 156
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-1 Gin Gerale Gin Gerale   [v 4] 2140/4 B 3 19.9 122
2023-10-22 2023-10-22 Romme-5 Jeger* Jeger*   [v 5] 2140/9 A 5 30.0g 124
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-4 Alfred Zonett Alfred Zonett   [v 8] 2140/11 B 5 14.5 196
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-1 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 2160/5 B 5 14.0 46
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-10 Always Proud Always Proud   [v 5] 2160/4 A 3 15.6 53
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-9 Honfleur Mearas Honfleur Mearas   [s 6] 2140/12 A 3 13.7g 81
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-8 Andre Agassi Andre Agassi   [v 8] 1640/10 C 6 13.4 923
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-4 Jeger* Jeger*   [v 5] 1640/1 A 2 27.1 18
2023-10-06 2023-10-06 Rättvik-6 Lokomotiv Lokomotiv   [v 5] 2140/1 D 7 16.1 84
2023-10-06 2023-10-06 Rättvik-5 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2140/4 C 0 g 206
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-6 Leland P.Hill Leland P.Hill   [v 3] 2140/8 A 7 18.4g 89
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-4 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 1640/10 D 0 16.0 511
2023-10-01 2023-10-01 Dannero-2 Photo Fighter Photo Fighter   [v 4] 2140/8 C 0 g 240
2023-09-29 2023-09-29 Romme-1 Mary Goodnight Mary Goodnight   [s 3] 2140/12 C 7 18.1 734
2023-09-21 2023-09-21 Bollnäs-2 Mary Goodnight Mary Goodnight   [s 3] 2140/12 A 8 18.6g 693
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 8] 2140/11 D 4 15.4 590
2023-09-15 2023-09-15 Romme-10 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 1640/4 C 6 15.2 251
2023-09-15 2023-09-15 Romme-8 Jeger* Jeger*   [v 5] 2140/1 C 4 26.7 79
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-2 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2140/5 C 6 33.7g 325
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-1 Photo Fighter Photo Fighter   [v 4] 2140/2 D 0 18.6 649
2023-09-08 2023-09-08 Romme-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 3160/13 B 0 15.3 368
2023-09-08 2023-09-08 Romme-1 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 3] 2140/2 D 0 g 471
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-1 Mary Goodnight Mary Goodnight   [s 3] 2140/5 D 5 17.9 521
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-7 Andre Agassi Andre Agassi   [v 8] 2140/7 C 3 14.3 102
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-3 Lokomotiv Lokomotiv   [v 5] 2140/1 B 1 15.2 23
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-2 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2160/13 A 8 37.0g 44
2023-09-02 2023-09-02 Romme-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2160/7 B 3 14.3 45
2023-09-01 2023-09-01 Östersund-10 Honey Ryder Honey Ryder   [s 5] 2160/8 D 0 g 960
2023-09-01 2023-09-01 Östersund-9 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/6 C 7 16.0 147
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-5 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2140/1 B 4 34.2 37
2023-08-21 2023-08-21 Gävle-3 Always Proud Always Proud   [v 5] 2140/8 B str
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-7 Andre Agassi Andre Agassi   [v 8] 2140/8 C 4 15.4 54
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-2 Eskils Titan Eskils Titan   [h 4] 2160/14 B 0 g 29
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-2 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 3] 2140/1 D 0 g 53
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2640/10 C 4 14.8 142
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-3 Always Proud Always Proud   [v 5] 2140/3 C 5 14.5 360
2023-07-28 2023-07-28 Romme-1 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2140/6 D 3 32.7 243
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-9 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/12 C 7 15.3 417
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-2 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 3] 2140/5 D 0 g 274
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-8 Always Proud Always Proud   [v 5] 2140/11 B 0 14.5 360
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-2 Konstantia Sisu Konstantia Sisu   [s 3] 1640/8 B 4 13.7 86
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2680/10 B 1 14.6 31
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-2 Perle Trollan Perle Trollan   [s 3] 2140/7 D 0 g 334
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-9 Hara Modig Hara Modig   [v 6] 2140/7 B 4 32.9 658
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-7 No Lane No Lane   [v 10] 2100/3 D 0 19.3g 272
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-5 Always Proud Always Proud   [v 5] 2120/10 A 4 18.1 35
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-4 Hara Baktus Hara Baktus   [v 13] 2120/10 D 4 32.1g 1144
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2100/7 B 1 17.8 14
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-2 Rohan Express Rohan Express   [v 3] 2100/4 D 0 44.1 311
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-1 Honey Ryder Honey Ryder   [s 5] 2100/4 D 0 g 79
2023-06-22 2023-06-22 Dannero-6 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 1640/4 C 2 13.5 171
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-7 Drooping Drooping   [v 8] 2140/3 C 8 16.3 546
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-5 Last Gift C.G. Last Gift C.G.   [s 4] 2140/6 C 0 g 133
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-4 Believeinmiracles Believeinmiracles   [s 8] 2140/4 D 0 17.8 381
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-7 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2140/2 B 1 14.0 36
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-3 Yourshowartist Yourshowartist   [s 6] 1640/2 D 6 15.7 415
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-9 Elmer Wibb Elmer Wibb   [v 4] 2640/9 D 5 14.7 962
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-3 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 5] 3140/2 D 5 15.5 218
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-7 Princess d'Amour Princess d'Amour   [s 6] 1640/9 D 0 16.7 370
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-3 Always Proud Always Proud   [v 5] 1640/2 B 1 12.8 36
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-1 Juni Jo Juni Jo   [v 7] 2160/8 D 5 28.8 535
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-5 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/4 D 5 16.3 207
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-9 Always Proud Always Proud   [v 5] 2160/7 C 2 15.5g 71
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-8 Galeras Galeras   [s 6] 1640/7 A 7 17.2 104
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-6 Eskils Titan Eskils Titan   [h 4] 2160/6 C 0 35.7g 133
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-5 Mellby Litchi Mellby Litchi   [s 3] 2140/7 C 4 16.6 20
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2160/3 C 1 14.4 46
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-1 Juve Avanti Juve Avanti   [v 5] 1640/3 C 4 16.4 133
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-6 Eskils Titan Eskils Titan   [h 4] 2160/10 B 7 36.0 387
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-6 In Love Mearas In Love Mearas   [v 5] 1640/8 C 3 12.1 103
2023-05-07 2023-05-07 Romme-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2660/7 C 1 16.5 27
2023-05-07 2023-05-07 Romme-5 Solkattens Chiron Solkattens Chiron   [v 8] 1640/6 D 3 13.4 62
2023-05-07 2023-05-07 Romme-4 Baltic Dawn Baltic Dawn   [s 7] 1640/11 B str
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-5 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 9] 2140/9 D 6 14.1 492
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-3 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 8] 2160/10 B str
2023-05-02 2023-05-02 Romme-5 Jasmine d'Ecajeul Jasmine d'Ecajeul   [s 4] 2140/12 C 0 18.6 989
2023-05-02 2023-05-02 Romme-2 In Love Mearas In Love Mearas   [v 5] 2160/12 A 3 15.7 50
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-9 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/4 C 3 16.3 375
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-7 Juve Avanti Juve Avanti   [v 5] 2140/1 D 0 16.2 526
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2160/13 C 0 g 27
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2160/4 C 0 15.3 389
2023-04-13 2023-04-13 Bollnäs-4 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 5] 2140/4 B 6 15.1 59
2023-04-13 2023-04-13 Bollnäs-2 Gin Gerale Gin Gerale   [v 4] 2140/1 B 0 g 552
2023-04-10 2023-04-10 Hagmyren-3 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 5] 1660/14 A 4 15.4 55
2023-04-10 2023-04-10 Hagmyren-1 Eskils Titan Eskils Titan   [h 4] 2140/1 D 4 35.5g 381
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-6 Challenge Accepted* Challenge Accepted*   [h 3] 2140/6 C 0 g 120
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-5 Elmer Wibb Elmer Wibb   [v 4] 2160/5 C 1 16.5 72
2023-04-06 2023-04-06 Gävle-5 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 1640/2 C 3 12.0 55
2023-04-06 2023-04-06 Gävle-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 3180/8 B 0 g 371
2023-03-31 2023-03-31 Gävle-8 Always Proud Always Proud   [v 5] 1640/3 A 7 16.8g 29
2023-03-31 2023-03-31 Gävle-2 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2640/1 C 2 17.8 123
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-7 In Love Mearas In Love Mearas   [v 5] 2140/4 C 3 14.8 130
2023-03-26 2023-03-26 Bollnäs-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2660/5 D 6 17.1 531
2023-03-17 2023-03-17 Romme-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 2140/4 B 1 13.2 35
2023-03-17 2023-03-17 Romme-7 Andre Agassi Andre Agassi   [v 8] 2140/8 C 0 g 273
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-10 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2160/9 C 5 18.1 95
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2140/8 D 3 15.7 556
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-7 In Love Mearas In Love Mearas   [v 5] 1640/3 B 3 13.5 30
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-7 Always Proud Always Proud   [v 5] 2140/8 B 0 16.3 277
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-5 Andre Agassi Andre Agassi   [v 8] 1660/10 A 5 13.7 193
2023-03-03 2023-03-03 Bollnäs-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2660/13 D 5 16.5 728
2023-03-03 2023-03-03 Bollnäs-3 A Piece of Me A Piece of Me   [s 5] 2140/12 C 0 20.7g 635
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-8 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 5] 1640/8 B 0 14.9 134
2023-02-25 2023-02-25 Romme-7 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 1640/8 C 7 13.5 642
2023-02-25 2023-02-25 Romme-2 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 1640/11 C 0 15.4 100
2023-02-23 2023-02-23 Bollnäs-2 Always Proud Always Proud   [v 5] 2140/4 B 0 16.0 35
2023-02-22 2023-02-22 Solvalla-9 In Love Mearas In Love Mearas   [v 5] 2140/8 B 4 15.1 31
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-4 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 5] 1640/4 B 4 15.1 74
2023-02-18 2023-02-18 Bergsåker-9 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2140/12 C 6 15.1 456
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-7 Many Behind Many Behind   [s 6] 2140/5 C 0
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 1640/3 D 0
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-7 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/1 C 1 17.5 159
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-8 Andre Agassi Andre Agassi   [v 8] 2140/4 D 0 17.3 382
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-6 In Love Mearas In Love Mearas   [v 5] 2660/8 A 2 18.6 16
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-9 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2140/7 C 5 16.1 176
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-5 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 2140/6 B 2 13.8 17
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-4 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/12 C 5 17.3 235
2023-01-19 2023-01-19 Bollnäs-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2140/12 D 2 15.7 189
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-2 Polly Laday Polly Laday   [s 4] 2140/7 B 5 18.9 108
2023-01-11 2023-01-11 Bergsåker-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 8] 1640/9 B 3 12.6 123
2023-01-06 2023-01-06 Romme-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 7] 2140/2 D 5 15.8 117
2024-04-16 2024-04-16 Bollnäs-8 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 8] 2160/6 C 2 15.7 38
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-5 Polly Laday Polly Laday   [s 5] 2140/5 D 0 15.7 366
2024-03-31 2024-03-31 Romme-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 8] 2160/14 A 0 g 119
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-6 Always Proud Always Proud   [v 6] 1640/8 B 6 16.3 114
2024-03-19 2024-03-19 Bollnäs-6 Andre Agassi Andre Agassi   [v 9] 1640/10 B 8 17.6g 147
2024-03-19 2024-03-19 Bollnäs-4 Global Born to Run Global Born to Run   [v 7] 2140/10 A 0 16.5 334
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 8] 2140/6 C 3 14.5 148
2024-03-13 2024-03-13 Bergsåker-6 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 9] 1640/6 C 2 12.0 56
2024-03-06 2024-03-06 Bergsåker-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 8] 2640/12 A 7 15.6 156
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 9] 2160/8 B 3 14.4 165
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-6 Höstbo Sune Höstbo Sune   [v 11] 2160/9 D 0 27.9 1419
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-2 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 4] 2140/9 C 8 18.8 326
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-6 Mary Goodnight Mary Goodnight   [s 4] 2160/10 B 6 21.3g 120
2024-02-25 2024-02-25 Romme-7 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 8] 2660/7 B 5 16.9 144
2024-02-16 2024-02-16 Romme-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 9] 1660/9 B str
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-6 Andre Agassi Andre Agassi   [v 9] 1640/2 C 0 13.9 353
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-2 Make it Osåfin Make it Osåfin   [v 4] 2140/7 C 3 20.0 99
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-7 Ytowns Dragon Ytowns Dragon   [v 4] 2140/3 B 2 16.1 46
2024-01-21 2024-01-21 Romme-6 Jeger* Jeger*   [v 6] 2140/2 B 3 29.8 112
2024-01-21 2024-01-21 Romme-10 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 8] 2140/8 A 5 15.7 60
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-9 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 9] 2140/11 C 0 1687
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-6 Andre Agassi Andre Agassi   [v 9] 2140/2 D 5 15.6 576
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-2 La Vecchia Signora La Vecchia Signora   [s 4] 2140/10 D 0 18.6 243
2024-01-12 2024-01-12 Romme-2 Fortune Mearas Fortune Mearas   [v 9] 1640/7 C 4 14.3 156
2024-01-12 2024-01-12 Romme-1 Mary Goodnight Mary Goodnight   [s 4] 2140/8 B 5 19.0 742
2024-01-11 2024-01-11 Bollnäs-5 Make it Osåfin Make it Osåfin   [v 4] 2140/4 C 5 19.6 150
2024-01-11 2024-01-11 Bollnäs-4 Jeger* Jeger*   [v 6] 1640/9 B 6 27.6g 103
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 8] 3160/4 B 2 16.1 42
2024-01-04 2024-01-04 Bollnäs-4 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 10] 2140/3 D 2 14.5 553
2024-01-04 2024-01-04 Bollnäs-3 Gin Gerale Gin Gerale   [v 5] 1640/1 D 3 16.3 237
2024-01-04 2024-01-04 Bollnäs-1 Bounty Laday Bounty Laday   [v 7] 2140/9 C 8 16.4 714



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se