V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-5 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 1660/7 C

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Edson Boko* Edson Boko*   [v 4] 2140/8 0 16.4 38
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Kenedisa Rollax Kenedisa Rollax   [s 6] 2160/10 0 17.9 312
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 4] 2140/4 0 g 773
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Porto Porto   [v 10] 2140/2 0 18.8 258
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 Porto Porto   [v 10] 2140/3 4 18.0 364
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 4] 1640/9 0 g 429
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 4] 2140/7 0 32.6g 663
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Poseidon Ås Poseidon Ås   [v 7] 2180/11 0
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Poseidon Ås Poseidon Ås   [v 7] 2160/14 0 g 208
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Benton Benton   [v 4] 2140/8 0 g 512
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Ulvsåskar Ulvsåskar   [v 3] 1660/9 B 0 42.2g 249
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 2140/6 C 0 19.2 375
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-3 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2640/5 D 8 17.9 558
2016-11-26 2016-11-26 Norge-5 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 5] 2160/9 D str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 3140/6 D 0 20.4 1886
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 1660/13 A 5 16.1 68
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/13 B 3 16.7 157
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-5 Scarlet Susie Scarlet Susie   [s 4] 2140/4 A 0 17.3 159
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 3140/3 C 0 g 960
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-3 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2160/4 B 0 19.9g 236
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Anders Goodland Anders Goodland   [v 5] 1640/4 D 4 17.0 902
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/10 A 0 15.3 109
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2660/8 B 4 16.2 257
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 3] 2140/1 D 0 23.6g 376
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 O.M.Amarone Love O.M.Amarone Love   [s 6] 2140/2 D 0 g 877
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-8 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2120/8 B 5 23.2g 122
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-9 Tåga Faksen Tåga Faksen   [v 5] 2660/7 B 3 32.1 26
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 Laddy Laday Laddy Laday   [v 4] 2140/3 D 5 15.7 149
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 5] 2160/6 D 0 34.2g 460
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-5 Thriller Ted Thriller Ted   [v 8] 1640/8 B 0 15.6g 76
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Tyfon Tyfon   [v 6] 2660/8 B 0 g 37
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-7 Tyfon Tyfon   [v 6] 2640/2 B 0 17.8 348
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 2140/2 D 0 17.3 332
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 May Lear May Lear   [s 6] 2160/10 D 0 19.4 320
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-4 Crazy Bourbon Crazy Bourbon   [s 5] 2140/4 B 0 18.6 100
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/3 D 0 36.1g 529
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2140/12 D 0 16.6 743
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 2140/3 D 0 18.3 121
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-3 Digger's Veni Digger's Veni   [s 7] 2140/11 C 0 g 288
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 2160/6 D 0 21.1g 1204
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-4 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 2140/3 C 1 16.7 174
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 2140/8 D 0 20.8 269
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 Åman Hornline Åman Hornline   [v 9] 2140/6 D str
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-2 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/2 D 0 31.2 208
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-4 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2160/10 C 3 31.1 383
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/2 D 0 g 561
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 First Enjoyment First Enjoyment   [v 9] 2140/8 D 0 18.3 439
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 4] 2140/5 D 0 g 902
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/4 D 7 17.9g 691
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-3 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/1 D 8 31.5g 198
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 1680/9 D 0
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-10 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2140/12 D 0 17.8g 352
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-10 Anders Goodland Anders Goodland   [v 6] 2140/6 D 0 19.6 753
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 2640/2 D 0 23.8g 814
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2140/4 A 2 17.9 118
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2140/5 D 0 18.4 464
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 6] 1660/14 C 0 19.3g 181
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2160/7 C 0 g 121
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 6] 1640/2 D 6 16.7 214
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-4 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 4] 2140/4 C 0 21.6g 114
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-1 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2160/11 D 0 17.9 713
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 6] 2660/6 A 0 19.1 75
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-4 Tallyho Tallyho   [s 6] 1640/7 B 0 18.2 282
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-8 Avataria Avataria   [s 8] 2140/3 C 0 22.8g 130
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-1 Kolmi Kolmi   [s 3] 2140/4 D 0 g 292
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 Contest Trot Contest Trot   [s 5] 2140/9 D 0 19.0 567
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-7 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 7] 2180/8 C 0 35.1 479
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 2140/12 B 0 g 393
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-4 Quickfire Quickfire   [v 9] 2140/4 D 0 20.4 435
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Alviano Alviano   [v 7] 2160/13 B 0 19.1g 379
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 1640/6 D 8 19.5 210
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 Avataria Avataria   [s 8] 1640/12 D 6 15.1 1000
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Avataria Avataria   [s 8] 2140/2 B 6 16.5 204
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-4 Avataria Avataria   [s 8] 1640/11 D 5 14.6 1284
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-6 Laddy Laday Laddy Laday   [v 6] 2140/12 B 3 15.1 165
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Kajsa Karma Kajsa Karma   [s 5] 2180/12 A 0 34.2g 35
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-2 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 1640/1 B 0 19.1g 198
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 1680/10 A 0 g 66
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Assault Assault   [v 4] 2140/9 C 5 15.6 172
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 7] 2140/11 B 0 17.0g 532
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Red Sunshine Red Sunshine   [s 7] 2160/12 D 0 17.3 1009
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-8 Red Sunshine Red Sunshine   [s 7] 2140/8 B 8 18.9g 398
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-5 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 7] 2140/5 A 5 18.0 48
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Honung Tooma Honung Tooma   [s 7] 2140/1 C 0 588
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-6 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/7 B 3 19.3 483
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2160/7 A 8 21.2g 97
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2140/7 B 0 22.1 226
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/5 C 8 18.2 292
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-7 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/1 D 0 16.1 918
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-1 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2140/4 C 7 16.6 1002
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Kolmi Kolmi   [s 4] 1660/7 B 7 37.3 141
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Rainy Laday Rainy Laday   [s 7] 2140/1 D 0 22.9 843
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/7 B 6 18.6 411
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1640/1 D 8 17.9 470
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/5 A 0 16.5 43
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-2 Kolmi Kolmi   [s 4] 2160/10 D 0 37.5 1287
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 1640/8 A 3 14.7 99
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2140/15 C 6 17.1 587
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 1640/7 D 6 15.1 694
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Kolmi Kolmi   [s 4] 1640/1 D 0 33.2g 87
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/1 C 5 14.9g 345
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 3] 2140/2 A 4 20.4g 34
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Kolmi Kolmi   [s 4] 1640/1 C 1 32.1 56
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 4] 2140/10 D 0 g 512
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-1 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2140/2 C 0 g 132
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-2 Kolmi Kolmi   [s 4] 2160/4 C 4 35.0 436
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2160/7 C 5 16.4 596
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-7 Avataria Avataria   [s 9] 2140/2 C 0 18.7 206
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 1640/5 D 0 20.2g 1000
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-3 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2140/7 D 0 g 1227
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-7 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2660/5 D 0 18.0 1687
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 1680/7 C 2 15.5 82
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2100/1 D 5 18.3 515
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-6 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2100/7 C 6 22.0g 149
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-8 Contest Trot Contest Trot   [s 6] 2140/1 D 0 1239
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 9] 1660/10 D 7 14.4 468
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Kolmi Kolmi   [s 4] 2060/12 C 8 37.1g 210
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2040/11 D 6 17.2g 210
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2040/2 D 3 20.1 343
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2060/10 D 7 17.6 699
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Kolmi Kolmi   [s 4] 2100/5 C 2 37.2g 313
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-5 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 9] 2100/6 D 3 16.3 216
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-6 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2100/1 D 6 19.5 389
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-9 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2100/2 D 3 19.0 350
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2140/8 D 0 17.8 714
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 1640/6 C 4 16.6 436
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-6 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2140/4 D 0 g 556
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Jeunesse Boko Jeunesse Boko   [s 3] 2140/4 C 3 17.9 144
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-2 Jacqueline Boko Jacqueline Boko   [s 3] 1640/6 D 5 17.1 229
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-2 Timetobecool Timetobecool   [v 4] 2140/11 B 0 16.6g 91
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 8] 1640/10 D 4 13.5 294
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 1640/6 D 0 18.5 916
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-5 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 7] 1640/7 B 0 g 603
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 2140/15 B 4 17.2 650
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-1 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 4] 2140/7 B 5 20.7 213
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2160/11 B 0 g 148
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-7 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 1660/7 D 0 17.0 1925
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2140/10 D 0 17.1 457
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 1640/2 A 6 15.9 178
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Merkulov Merkulov   [v 6] 2140/12 D 0 1078
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 6] 1640/3 D 0 g 152
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Unreal Unreal   [v 7] 2640/1 D 0 g 1088
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-2 Gullviva Gullviva   [s 8] 2140/5 D 4 35.3 48
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 1640/3 D 0 17.3g 339
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-4 Kolmi Kolmi   [s 5] 2140/11 D 0 g 394
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/3 C 8 17.9 152
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-8 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/4 C 0 21.5g 237
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-3 Precious Diamond Precious Diamond   [s 3] 2140/7 D 0 26.0 1478
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-7 Tunney Gene Tunney Gene   [v 12] 1660/6 D 0 17.0 2281
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-11 Dahlia Dahlia   [s 9] 2160/10 D 0 34.0g 508
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-1 Precious Diamond Precious Diamond   [s 3] 2140/3 D 0 22.2 1204
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-5 Tunney Gene Tunney Gene   [v 12] 2140/1 D 0 17.3g 1136
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Jacqueline Boko Jacqueline Boko   [s 4] 1640/2 B 0 17.4g 170
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-4 Dahlia Dahlia   [s 9] 2140/4 D 6 33.7g 412
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Guldtopp Guldtopp   [v 8] 2140/1 D 0 g 153
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2160/4 C 6 17.5 204
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 2160/10 C 8 16.5 706
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 2160/11 D 0 g 936
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Borups Rally Borups Rally   [v 6] 1660/5 B 4 16.1 138
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Kalaxy Boko Kalaxy Boko   [v 3] 2140/7 D 6 22.1 52
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2640/6 C 0 16.5g 478
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Borups Rally Borups Rally   [v 6] 2140/2 D 0 16.4 593
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 4] 2140/9 B 5 19.3 62
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 2160/9 A 0 16.9 99
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 Code Code   [v 7] 2140/10 D 0 20.4g 313
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2640/11 B str
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2660/11 C 5 18.0g 830
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2180/13 C 0 17.3 374
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-4 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 2140/6 D 0 18.6 498
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2140/13 D 5 17.6 488
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 1640/2 D 0 16.6 515
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 2100/12 C 0 19.2g 1087
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 2120/10 C 0 21.2g 725
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-4 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2100/4 D 7 19.8 1090
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-6 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2660/12 D 8 19.7 1390
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/2 C 7 16.5 538
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-8 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2160/10 A 3 17.9 177
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-11 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/10 C 7 17.7 766
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/11 C 0 15.8 722
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 6] 1640/2 C 0 15.3 62
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 1640/7 D str
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Kolmi Kolmi   [s 5] 1640/1 D 0 33.5 122
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2160/10 C 0 18.2 707
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-3 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 1640/12 D 0 17.0 1364
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-7 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/4 D 3 16.2 760
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2660/7 D 0 18.9 1113
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-8 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/1 D 4 18.6 378
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 1640/8 D 0 g 592
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-3 O.M.Flame O.M.Flame   [s 5] 1640/1 C 6 17.0 196
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-5 O.M.Flame O.M.Flame   [s 5] 2140/2 C 0 g 1117
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 1640/2 C 1 16.0 69
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-3 Kolmi Kolmi   [s 5] 2140/8 C 0 39.9 664
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-10 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2140/1 D 6 22.0 67
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/2 D 6 19.6g 606
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2640/6 A 2 18.1 51
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-2 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/1 C 6 22.9g 904
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-5 Wika Lendalund* Wika Lendalund*   [v 9] 2140/12 C 6 20.8g 65
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 8] 2640/10 C str
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 2160/11 C 4 18.6 652
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-4 Wika Lendalund* Wika Lendalund*   [v 9] 2140/12 C 7 17.9 43
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/3 B 0 20.6 906
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1052
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-6 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2040/2 C 0 16.2 779
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-6 Kolmi Kolmi   [s 6] 1640/7 D 8 33.7g 1045
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-4 O.M.Flame O.M.Flame   [s 6] 2060/7 B 4 19.8g 216
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-7 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2120/9 D 6 19.1 402
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2100/6 D 0 18.1g 398
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-6 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2100/8 D 3 17.7 825
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-8 Kolmi Kolmi   [s 6] 2140/10 B 5 34.2 357
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 5] 2160/3 C 4 16.8 87
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-3 Elton Brick Elton Brick   [v 5] 2640/6 D 6 18.7 236
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 1640/3 D 8 14.7 643
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Kolmi Kolmi   [s 6] 1640/8 D 3 31.0 282
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-2 Kung Triton Kung Triton   [v 9] 2160/7 B 0 18.0 185
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-10 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 5] 1640/11 C 5 14.8 417
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-5 Kruson Kruson   [v 4] 2140/1 D 0 37.7 717
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-9 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 5] 2640/2 C 6 35.9g 66
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Bird Parker Bird Parker   [v 7] 2140/11 D 0 15.9 986
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-7 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 5] 2140/9 C 4 14.8 934
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-1 Borups Rally Borups Rally   [v 7] 1660/9 C 7 16.6 480
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-3 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2140/5 D 0 19.3 618
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-5 O.M.Flame O.M.Flame   [s 6] 1640/10 D 0 15.0 1246
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2160/12 D str
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-8 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2160/10 C 5 18.2 666
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-2 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/9 C 4 15.5 884
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-2 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 5] 2140/7 B 6 21.4 220
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/14 B 7 17.6 416
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-6 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 5] 2160/9 B 0 20.3 909
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-3 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/1 B 0 15.6 1626
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-2 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 5] 2160/8 D 7 19.5g 929
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-10 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 1660/8 C 0 17.7 318ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se