V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Edson Boko* Edson Boko*   [v 4] 2140/8 0 16.4 38
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Kenedisa Rollax Kenedisa Rollax   [s 6] 2160/10 0 17.9 312
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 4] 2140/4 0 g 773
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Porto Porto   [v 10] 2140/2 0 18.8 258
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 Porto Porto   [v 10] 2140/3 4 18.0 364
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 4] 1640/9 0 g 429
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 4] 2140/7 0 32.6g 663
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Poseidon Ås Poseidon Ås   [v 7] 2180/11 0
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Poseidon Ås Poseidon Ås   [v 7] 2160/14 0 g 208
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Benton Benton   [v 4] 2140/8 0 g 512
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Ulvsåskar Ulvsåskar   [v 3] 1660/9 B 0 42.2g 249
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 2140/6 C 0 19.2 375
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-3 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2640/5 D 8 17.9 558
2016-11-26 2016-11-26 Norge-5 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 5] 2160/9 D str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 3140/6 D 0 20.4 1886
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 1660/13 A 5 16.1 68
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/13 B 3 16.7 157
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-5 Scarlet Susie Scarlet Susie   [s 4] 2140/4 A 0 17.3 159
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-6 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 3140/3 C 0 g 960
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-3 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2160/4 B 0 19.9g 236
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Anders Goodland Anders Goodland   [v 5] 1640/4 D 4 17.0 902
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/10 A 0 15.3 109
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2660/8 B 4 16.2 257
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 3] 2140/1 D 0 23.6g 376
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 O.M.Amarone Love O.M.Amarone Love   [s 6] 2140/2 D 0 g 877
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-8 Digger's Veni Digger's Veni   [s 6] 2120/8 B 5 23.2g 122
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-9 Tåga Faksen Tåga Faksen   [v 5] 2660/7 B 3 32.1 26
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 Laddy Laday Laddy Laday   [v 4] 2140/3 D 5 15.7 149
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 5] 2160/6 D 0 34.2g 460
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-5 Thriller Ted Thriller Ted   [v 8] 1640/8 B 0 15.6g 76
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Tyfon Tyfon   [v 6] 2660/8 B 0 g 37
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-7 Tyfon Tyfon   [v 6] 2640/2 B 0 17.8 348
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 2140/2 D 0 17.3 332
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 May Lear May Lear   [s 6] 2160/10 D 0 19.4 320
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-4 Crazy Bourbon Crazy Bourbon   [s 5] 2140/4 B 0 18.6 100
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/3 D 0 36.1g 529
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2140/12 D 0 16.6 743
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 2140/3 D 0 18.3 121
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-3 Digger's Veni Digger's Veni   [s 7] 2140/11 C 0 g 288
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 2160/6 D 0 21.1g 1204
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-4 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 4] 2140/3 C 1 16.7 174
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 2140/8 D 0 20.8 269
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 Åman Hornline Åman Hornline   [v 9] 2140/6 D str
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-2 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/2 D 0 31.2 208
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-4 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2160/10 C 3 31.1 383
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/2 D 0 g 561
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 First Enjoyment First Enjoyment   [v 9] 2140/8 D 0 18.3 439
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 4] 2140/5 D 0 g 902
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-3 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 6] 2140/1 D 8 31.5g 198
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/4 D 7 17.9g 691
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 1680/9 D 0
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-10 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2140/12 D 0 17.8g 352
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-10 Anders Goodland Anders Goodland   [v 6] 2140/6 D 0 19.6 753
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Dolce Doc Dolce Doc   [s 5] 2640/2 D 0 23.8g 814
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2140/4 A 2 17.9 118
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2140/5 D 0 18.4 464
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 6] 1660/14 C 0 19.3g 181
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2160/7 C 0 g 121
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 6] 1640/2 D 6 16.7 214
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-4 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 4] 2140/4 C 0 21.6g 114
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-1 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 8] 2160/11 D 0 17.9 713
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 6] 2660/6 A 0 19.1 75
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-4 Tallyho Tallyho   [s 6] 1640/7 B 0 18.2 282
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-8 Avataria Avataria   [s 8] 2140/3 C 0 22.8g 130
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 Contest Trot Contest Trot   [s 5] 2140/9 D 0 19.0 567
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-1 Kolmi Kolmi   [s 3] 2140/4 D 0 g 292
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-7 Ennos Zoya Ennos Zoya   [s 7] 2180/8 C 0 35.1 479
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 2140/12 B 0 g 393
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Alviano Alviano   [v 7] 2160/13 B 0 19.1g 379
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-4 Quickfire Quickfire   [v 9] 2140/4 D 0 20.4 435
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 1640/6 D 8 19.5 210
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 Avataria Avataria   [s 8] 1640/12 D 6 15.1 1000
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Avataria Avataria   [s 8] 2140/2 B 6 16.5 204
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-4 Avataria Avataria   [s 8] 1640/11 D 5 14.6 1284
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Kajsa Karma Kajsa Karma   [s 5] 2180/12 A 0 34.2g 35
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-6 Laddy Laday Laddy Laday   [v 6] 2140/12 B 3 15.1 165
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-2 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 1640/1 B 0 19.1g 198
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 1680/10 A 0 g 66
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Assault Assault   [v 4] 2140/9 C 5 15.6 172
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 7] 2140/11 B 0 17.0g 532
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Red Sunshine Red Sunshine   [s 7] 2160/12 D 0 17.3 1009
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-8 Red Sunshine Red Sunshine   [s 7] 2140/8 B 8 18.9g 398
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-5 Seneca T.P. Seneca T.P.   [s 7] 2140/5 A 5 18.0 48
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Honung Tooma Honung Tooma   [s 7] 2140/1 C 0 588
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-6 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2140/7 B 3 19.3 483
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/5 C 8 18.2 292
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2140/7 B 0 22.1 226
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Lill Raketen Lill Raketen   [v 4] 2160/7 A 8 21.2g 97
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-7 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/1 D 0 16.1 918
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-1 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2140/4 C 7 16.6 1002
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Kolmi Kolmi   [s 4] 1660/7 B 7 37.3 141
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1640/1 D 8 17.9 470
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/7 B 6 18.6 411
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Rainy Laday Rainy Laday   [s 7] 2140/1 D 0 22.9 843
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/5 A 0 16.5 43
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-2 Kolmi Kolmi   [s 4] 2160/10 D 0 37.5 1287
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2140/15 C 6 17.1 587
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 1640/8 A 3 14.7 99
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 1640/7 D 6 15.1 694
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Rekord Amok Rekord Amok   [v 8] 2140/1 C 5 14.9g 345
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Kolmi Kolmi   [s 4] 1640/1 D 0 33.2g 87
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Kolmi Kolmi   [s 4] 1640/1 C 1 32.1 56
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 3] 2140/2 A 4 20.4g 34
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 4] 2140/10 D 0 g 512
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 1640/5 D 0 20.2g 1000
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-7 Avataria Avataria   [s 9] 2140/2 C 0 18.7 206
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2160/7 C 5 16.4 596
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-2 Kolmi Kolmi   [s 4] 2160/4 C 4 35.0 436
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-1 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2140/2 C 0 g 132
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-3 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2140/7 D 0 g 1227
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-7 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2660/5 D 0 18.0 1687
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 1680/7 C 2 15.5 82
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-6 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2100/7 C 6 22.0g 149
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2100/1 D 5 18.3 515
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-8 Contest Trot Contest Trot   [s 6] 2140/1 D 0 1239
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Kolmi Kolmi   [s 4] 2060/12 C 8 37.1g 210
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 9] 1660/10 D 7 14.4 468
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2040/11 D 6 17.2g 210
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2060/10 D 7 17.6 699
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2040/2 D 3 20.1 343
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-5 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 9] 2100/6 D 3 16.3 216
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Kolmi Kolmi   [s 4] 2100/5 C 2 37.2g 313
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-9 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 7] 2100/2 D 3 19.0 350
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-6 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2100/1 D 6 19.5 389
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2140/8 D 0 17.8 714
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 1640/6 C 4 16.6 436
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-6 O.M.Flame O.M.Flame   [s 4] 2140/4 D 0 g 556
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Jeunesse Boko Jeunesse Boko   [s 3] 2140/4 C 3 17.9 144
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-2 Jacqueline Boko Jacqueline Boko   [s 3] 1640/6 D 5 17.1 229
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-2 Timetobecool Timetobecool   [v 4] 2140/11 B 0 16.6g 91
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 8] 1640/10 D 4 13.5 294
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 1640/6 D 0 18.5 916
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-5 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 7] 1640/7 B 0 g 603
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 2140/15 B 4 17.2 650
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-1 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 4] 2140/7 B 5 20.7 213
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2160/11 B 0 g 148
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-7 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 1660/7 D 0 17.0 1925
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 1640/2 A 6 15.9 178
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2140/10 D 0 17.1 457
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Merkulov Merkulov   [v 6] 2140/12 D 0 1078
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 6] 1640/3 D 0 g 152
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Unreal Unreal   [v 7] 2640/1 D 0 g 1088
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-8 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/4 C 0 21.5g 237
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/3 C 8 17.9 152
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-4 Kolmi Kolmi   [s 5] 2140/11 D 0 g 394
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 1640/3 D 0 17.3g 339
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-2 Gullviva Gullviva   [s 8] 2140/5 D 4 35.3 48
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-11 Dahlia Dahlia   [s 9] 2160/10 D 0 34.0g 508
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-7 Tunney Gene Tunney Gene   [v 12] 1660/6 D 0 17.0 2281
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-3 Precious Diamond Precious Diamond   [s 3] 2140/7 D 0 26.0 1478
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-5 Tunney Gene Tunney Gene   [v 12] 2140/1 D 0 17.3g 1136
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-1 Precious Diamond Precious Diamond   [s 3] 2140/3 D 0 22.2 1204
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Jacqueline Boko Jacqueline Boko   [s 4] 1640/2 B 0 17.4g 170
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-4 Dahlia Dahlia   [s 9] 2140/4 D 6 33.7g 412
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 2160/10 C 8 16.5 706
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2160/4 C 6 17.5 204
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Guldtopp Guldtopp   [v 8] 2140/1 D 0 g 153
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 2160/11 D 0 g 936
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Kalaxy Boko Kalaxy Boko   [v 3] 2140/7 D 6 22.1 52
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Borups Rally Borups Rally   [v 6] 1660/5 B 4 16.1 138
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2640/6 C 0 16.5g 478
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Borups Rally Borups Rally   [v 6] 2140/2 D 0 16.4 593
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 2160/9 A 0 16.9 99
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 4] 2140/9 B 5 19.3 62
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 Code Code   [v 7] 2140/10 D 0 20.4g 313
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2640/11 B str
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2660/11 C 5 18.0g 830
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2180/13 C 0 17.3 374
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-4 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 2140/6 D 0 18.6 498
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2140/13 D 5 17.6 488
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 6] 1640/2 D 0 16.6 515
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 2120/10 C 0 21.2g 725
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 2100/12 C 0 19.2g 1087
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-4 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2100/4 D 7 19.8 1090
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/2 C 7 16.5 538
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-6 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2660/12 D 8 19.7 1390
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-8 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2160/10 A 3 17.9 177
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-11 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/10 C 7 17.7 766
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 6] 1640/2 C 0 15.3 62
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/11 C 0 15.8 722
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 1640/7 D str
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Kolmi Kolmi   [s 5] 1640/1 D 0 33.5 122
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2160/10 C 0 18.2 707
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-7 Clipper Chip Clipper Chip   [v 8] 2140/4 D 3 16.2 760
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-3 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 1640/12 D 0 17.0 1364
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-8 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/1 D 4 18.6 378
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-7 Hallelujah Zon Hallelujah Zon   [s 8] 2660/7 D 0 18.9 1113
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 1640/8 D 0 g 592
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-3 O.M.Flame O.M.Flame   [s 5] 1640/1 C 6 17.0 196
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-5 O.M.Flame O.M.Flame   [s 5] 2140/2 C 0 g 1117
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 1640/2 C 1 16.0 69
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-10 Bird Parker Bird Parker   [v 6] 2140/1 D 6 22.0 67
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-3 Kolmi Kolmi   [s 5] 2140/8 C 0 39.9 664
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/2 D 6 19.6g 606
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2640/6 A 2 18.1 51
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-5 Wika Lendalund* Wika Lendalund*   [v 9] 2140/12 C 6 20.8g 65
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-2 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/1 C 6 22.9g 904
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 8] 2640/10 C str
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 9] 2160/11 C 4 18.6 652
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-4 Wika Lendalund* Wika Lendalund*   [v 9] 2140/12 C 7 17.9 43
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1052
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-5 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/3 B 0 20.6 906
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-1 Daisy Up Daisy Up   [s 7] 2160/10 C 2 18.4 407
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-1 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/7 D 0 21.4 754
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-7 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2140/8 D str
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-6 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 1640/8 D 5 15.2 867
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2140/9 D 4 15.5 2013
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-9 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 1660/12 D 6 16.0 1019
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-9 Orr Eld Orr Eld   [v 9] 2160/15 D 0 g 928
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-10 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 1640/5 B 6 15.0 102
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-5 Alfas Leonore Alfas Leonore   [s 5] 2140/12 C 0 g 468
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-4 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/5 D 0 17.2 706
2021-09-02 2021-09-02 Östersund-9 Orr Eld Orr Eld   [v 9] 1660/7 C 0 g 69
2021-09-02 2021-09-02 Östersund-6 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/3 C 4 17.3 94
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-4 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2140/5 D 0 16.7g 386
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-7 Alfas Leonore Alfas Leonore   [s 5] 1660/15 C str
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-3 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2140/6 C 2 16.4 124
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-6 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2160/13 D 0 15.5 1870
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-5 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 1660/7 C 5 g 43
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-6 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2040/2 C 0 16.2 779
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-6 Kolmi Kolmi   [s 6] 1640/7 D 8 33.7g 1045
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-4 O.M.Flame O.M.Flame   [s 6] 2060/7 B 4 19.8g 216
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-7 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2120/9 D 6 19.1 402
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-8 Kolmi Kolmi   [s 6] 2140/10 B 5 34.2 357
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-6 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2100/8 D 3 17.7 825
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2100/6 D 0 18.1g 398
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 5] 2160/3 C 4 16.8 87
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Kolmi Kolmi   [s 6] 1640/8 D 3 31.0 282
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 1640/3 D 8 14.7 643
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-3 Elton Brick Elton Brick   [v 5] 2640/6 D 6 18.7 236
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-10 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 5] 1640/11 C 5 14.8 417
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-2 Kung Triton Kung Triton   [v 9] 2160/7 B 0 18.0 185
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-9 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 5] 2640/2 C 6 35.9g 66
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-5 Kruson Kruson   [v 4] 2140/1 D 0 37.7 717
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Bird Parker Bird Parker   [v 7] 2140/11 D 0 15.9 986
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-7 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 5] 2140/9 C 4 14.8 934
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-1 Borups Rally Borups Rally   [v 7] 1660/9 C 7 16.6 480
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-5 O.M.Flame O.M.Flame   [s 6] 1640/10 D 0 15.0 1246
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-3 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2140/5 D 0 19.3 618
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-8 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 2160/10 C 5 18.2 666
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2160/12 D str
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-2 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/9 C 4 15.5 884
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-2 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 5] 2140/7 B 6 21.4 220
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/14 B 7 17.6 416
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-6 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 5] 2160/9 B 0 20.3 909
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-3 Rekord Amok Rekord Amok   [v 10] 2140/1 B 0 15.6 1626
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-10 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 7] 1660/8 C 0 17.7 318
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-2 Estrella Suyal Estrella Suyal   [s 5] 2160/8 D 7 19.5g 929
2022-12-21 2022-12-21 Östersund-8 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2160/8 C 3 18.9 215
2022-12-21 2022-12-21 Östersund-4 Nordstorm Nordstorm   [v 5] 2180/15 C 7 34.1g 1535
2022-11-24 2022-11-24 Östersund-6 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 1640/12 D 6 16.5 487
2022-11-24 2022-11-24 Östersund-7 Nordstorm Nordstorm   [v 5] 2140/9 C 0 34.4 196
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-9 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2140/14 D 0 18.7 304
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-5 Nordstorm Nordstorm   [v 5] 1640/7 C 0 34.3g 286
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-3 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2140/7 D 0 989
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-2 Bosse Slogum Bosse Slogum   [v 11] 2160/14 D 6 30.2 1643
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-8 Lover Brodde Lover Brodde   [v 4] 2140/1 B 0 15.7g 221
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-4 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2160/13 D 0 18.7 1834
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-6 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2160/7 D 0 19.3g 94
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-4 Ollesfighter Ollesfighter   [v 6] 2160/7 B 5 20.9 174
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-7 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2140/8 D 0 20.8 1255
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-3 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2140/4 D 0 16.6 874
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-8 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2160/10 D 0 19.8 751
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-7 Diamond Ice Diamond Ice   [s 5] 2140/10 C 8 21.4 575
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-5 Kalaxy Boko Kalaxy Boko   [v 5] 2140/8 B 0 16.9g 189
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-6 Nordstorm Nordstorm   [v 5] 2140/4 C 0 g 315
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-5 Diamond Ice Diamond Ice   [s 5] 2140/12 D 0 21.0 1765
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-11 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 1660/9 D 0 17.3 330
2022-07-28 2022-07-28 Oviken-2 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2120/8 C 0 19.9 513
2022-07-12 2022-07-12 Hoting-5 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2040/1 B 2 18.2 269
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-8 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2120/11 D 6 18.4 1156
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-7 Elton Brick Elton Brick   [v 6] 2120/6 C 0 21.5 146
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-8 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2100/2 C 3 20.6 319
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2120/5 C 6 20.2 555
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-12 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2160/7 D 6 19.2 966
2022-06-03 2022-06-03 Dannero-4 Gullviva Gullviva   [s 10] 1660/11 A 0 28.6 341
2022-06-02 2022-06-02 Östersund-7 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 1640/2 D 4 16.7 724
2022-05-31 2022-05-31 Bergsåker-2 Trö Ole Trö Ole   [v 5] 2160/6 D 8 39.9g 352
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-2 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 4] 2160/6 C 5 19.1 424
2022-05-05 2022-05-05 Östersund-10 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 189
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-3 Mr Swe Mr Swe   [v 4] 2140/2 C 4 20.9 365
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2140/8 D 0 17.3 1308
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-11 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 8] 2140/4 C 2 17.8 100
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-2 Mr Swe Mr Swe   [v 4] 2140/5 D 0 21.3g 859
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-5 Bird Parker Bird Parker   [v 8] 2160/10 D 0 g 2113
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-5 Mr Swe Mr Swe   [v 4] 2140/5 C str
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-5 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 5] 2140/5 D 6 17.1 340
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-4 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2160/11 C 0 g 534
2023-09-01 2023-09-01 Östersund-6 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 2640/9 D 0 17.2 767
2023-08-27 2023-08-27 Dannero-5 May Lady Lear May Lady Lear   [s 8] 2160/4 D 8 20.0 555
2023-08-27 2023-08-27 Dannero-4 Vally Doc Vally Doc   [s 7] 2140/1 D 7 19.6 516
2023-08-27 2023-08-27 Dannero-3 Bird Parker Bird Parker   [v 9] 1640/4 C 0 21.2g 176
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-3 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 2140/3 D 2 17.2 87
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-8 Wallbase Wallbase   [s 10] 2100/8 D 8 18.8 874
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-6 Diamond Ice Diamond Ice   [s 6] 2100/1 B 0 65
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-5 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 5] 2100/11 D 7 19.8g 807
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-12 Diamond Ice Diamond Ice   [s 6] 2160/10 D 7 16.4 842
2023-07-25 2023-07-25 Oviken-7 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2120/6 C 3 33.7g 99
2023-07-25 2023-07-25 Oviken-3 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 2120/8 D 8 19.9 648
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-8 Diamond Ice Diamond Ice   [s 6] 2140/6 D 1 17.5 629
2023-07-14 2023-07-14 Hoting-8 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2500/11 A 2 31.5 261
2023-07-11 2023-07-11 Hoting-6 Bosse Slogum Bosse Slogum   [v 12] 2060/14 A str
2023-07-11 2023-07-11 Hoting-5 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 1680/14 C 5 16.1 916
2023-07-08 2023-07-08 Hoting-6 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 1680/10 C 5 30.5 400
2023-07-08 2023-07-08 Hoting-3 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 5] 2040/4 D 0 g 545
2023-07-08 2023-07-08 Hoting-7 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 5] 2040/7 D str
2023-07-07 2023-07-07 Lycksele-6 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 2140/7 D 4 17.4 769
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-2 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 1513
2023-06-16 2023-06-16 Östersund-7 Bosse Slogum Bosse Slogum   [v 12] 2140/6 C 0 g 155
2023-06-16 2023-06-16 Östersund-6 N.Y.Symphony* N.Y.Symphony*   [s 6] 1640/7 D 8 15.8 304
2023-06-16 2023-06-16 Östersund-3 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 8] 2160/6 C 4 15.4 130
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-2 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2140/4 D 7 29.5g 1490
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-4 Bodybuilder Bodybuilder   [h 7] 1640/5 B 0 16.0 52
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-8 Honey Ryder Honey Ryder   [s 5] 2140/4 D 7 20.1g 195
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-6 No Lane No Lane   [v 10] 2140/1 D 6 18.5g 139
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-2 Ollesfighter Ollesfighter   [v 7] 2140/6 C 3 21.2 388
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-3 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 8] 2160/7 C 7 18.0g 570
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-2 Nylander Nylander   [v 6] 2180/10 B 4 30.2 77
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-9 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 2140/5 D 3 16.6 439
2023-05-23 2023-05-23 Dannero-7 Ollesfighter Ollesfighter   [v 7] 2140/1 D 0 19.8 1392
2023-05-06 2023-05-06 Solänget-7 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 2140/6 D 7 18.7 306
2023-05-06 2023-05-06 Solänget-2 Ollesfighter Ollesfighter   [v 7] 2140/4 C 5 21.7 337
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-9 O.M.Flame O.M.Flame   [s 8] 1660/5 B 8 16.7 153
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-6 Moeses Moeses   [v 13] 2140/9 D 0 29.2 789
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-4 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2140/2 D 6 31.6g 1002
2023-04-24 2023-04-24 Östersund-7 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 5] 2160/6 B 2 16.9 43
2023-04-17 2023-04-17 Bergsåker-8 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 5] 2140/7 B 3 16.2 39
2023-04-16 2023-04-16 Dannero-7 Ollesfighter Ollesfighter   [v 7] 2160/6 C 6 23.4 461
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-8 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 1640/2 D 5 16.9g 285
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-2 Trö Ole Trö Ole   [v 6] 2180/10 D 0 g 2003
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-2 Diamond Ice Diamond Ice   [s 6] 2160/7 D 4 19.9 281
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-4 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 8] 1640/2 D 0 16.3g 1132
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-8 Wilma Rudolph Wilma Rudolph   [s 5] 1640/5 D 4 16.8 170
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-6 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2140/2 D 0 g 704
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-5 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 8] 1660/11 D 0 14.2 892
2023-02-09 2023-02-09 Östersund-3 Bird Parker Bird Parker   [v 9] 2160/11 C 0 19.7 1286
2023-02-09 2023-02-09 Östersund-2 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2140/3 D 4 33.3 123
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-6 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 8] 1660/14 A 3 16.0 392
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-12 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 1640/4 D 5 32.0 81
2023-01-01 2023-01-01 Östersund-6 Nordstorm Nordstorm   [v 6] 2140/4 D 1 33.4 855
2023-01-01 2023-01-01 Östersund-3 Giggs B.R. Giggs B.R.   [v 9] 2160/7 D 4 17.8 249ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se