V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-10 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 1640/12 B
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-7 Mokakse Mokakse   [v 9] 2180/4 D
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 1640/6 D
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-4 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2140/4 C

Nyheter för travkusk


Få hästar är startsnabbare än Disco Volante och han tog enkelt ledningen även om On Track Piraten utmanade första 200 meterna. Fa..


Få hästar är startsnabbare än Disco Volante och han tog enkelt ledningen även om On Track Piraten utmanade första 200 meterna. Favoriten Missle Hill hamnade som fyra i andraspår bakom On Track Piraten. Disco Volante höll ett bra tempo och 700 meter före mål attackerade On Track Piraten i tredjespår och i rygg följde Missle Hill. Ledaren ryckte in på upploppet och även om Missle Hill avslutade fort var Disco Volantes seger aldrig i fara.
Trea slutade 13-årige On Track Piraten som föll med flaggan i topp.
- Han är grym. Det var ju han som gjorde loppet, sade kusken Emilia Leo.
Disco Volante segrade på 1.10,3a/1640 meter.
V64-omgången bjöd inte på några större överraskningar och sex rätt betalade 6 664 kronor, fem rätt 118 kronor och fyra rätt kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Tävlingsdagen som dukas upp på Åby strax utanför Göteborg får det att vattnas i munnen på alla traventusiaster. Redan inn..


Tävlingsdagen som dukas upp på Åby strax utanför Göteborg får det att vattnas i munnen på alla traventusiaster. Redan innan V75® tar sin början ska derbyvinnaren Hail Mary och kallblodskungen Månlykke A.M. äntra banan. Och inom det stora streckspelat ska Paralympiatravet, Drottning Silvias Pokal, Konung Gustaf V:s Pokal och Lovely Godivas Minne avgöras. I pokalloppen hägrar ett förstapris på en miljon kronor och redan i V75-1 ska Nikita Sunrise spänna musklerna. I försöket spurtade hon in som tvåa bakom storfavoriten Eagle Eye Sherry från tredje par invändigt.
- Det var jätteroligt och jag är väldigt nöjd med att vara med i finalen. Det är väl ingen annan Bodenhäst som har kvalat in förut så det får väl ses som ganska stort, säger Roger Nilsson.

Identiska förutsättningar
Förutsättningarna i finalen är närmast identiska med de Nikita Sunrise hade i försöket. Hon startar på nytt från spår nio, i rygg på förhandsfavoriten Eagle Eye Sherry och med Ulf Ohlsson i sulkyn. Som senast ska hon även gå barfota runt om och med amerikansk vagn.
- Jag har inte pluggat på loppet någonting utan det är Ohlsson som sköter den biten. Jag ska bara ta mig ner och se till att hästen är så bra som möjligt. Hon har känts bra efter försöket. Jag har bara låtit henne vara glad och ha det bra.
Roger Nilsson och Nikita Sunrise påbörjade resan söderut tidigt på fredagsmorgonen. Efter övernattning hos Solvallatränaren Stefan Melander i Enköping avverkas de resterande 40 milen till Åby under lördagen.
- Hon är jättebra att resa med och för mig blir det lite semester när jag får sitt och hålla i ratten i några timmar, säger Roger Nilsson och skrattar.

Ola Johansson, Kanal 75


Åttaårige Maktehmark har tillhört den yppersta eliten under hela sin karriär. Som unghäst tampades han i de stora årgångs..


Åttaårige Maktehmark har tillhört den yppersta eliten under hela sin karriär. Som unghäst tampades han i de stora årgångsloppen och som femåring vann han bland annat Jubileumspokalen. 2019 tog han hem det finska storloppet St Michel och samma år fyllde han på med två tunga titlar i Sverige - Åby Stora Pris och Norrbottens Stora Pris (sedan Propulsion tagits bort ur resultatlistorna). Totalt under den säsongen tjänade Makethemark drygt 5,3 miljoner kronor.
Men fjolåret blev inte alls lika bra och han vann bara ett lopp och tjänade 600 000 kronor.
- Det var något som störde honom och han hittade aldrig riktigt formen, säger Petri Salmela.
I år har Makethemark startat en gång och slutade oplacerad.
- Han var inte alls bra och tappade all luft. Efter det har han ägnat sig åt avel och nu får han syssla med det maj månad ut, säger Salmela.
Efter avslutat avelsarbete är det tänkt att Makethemark ska tävla igen.
- Vi gör ett försök till. Hästen känns jättefin och har mer att ge.
Någon planerad start ligger inte i Salmelas kristallkula.
- Ne, vi tränar på och sedan får vi se hur han känns, vi tar en dag i taget.

Joakim Brundin, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Hail Mary startar i ett femåringslopp med 250 000 kronor i förstapris i, tillika V4-3. Robert Berghs derbyvinnare har innerspår bakom startbile..


Hail Mary startar i ett femåringslopp med 250 000 kronor i förstapris i, tillika V4-3. Robert Berghs derbyvinnare har innerspår bakom startbilen och Bergh berättar att hästen har tagit årsdebuten på bästa sätt. Han har heller inte stängt dörren helt för Elitloppet.
– Hail Mary (V4-3) ser bra ut och har gått framåt med loppet som han fick i Boden. Det var verkligen speciella förutsättningar med snöstorm och en lång resa med trafikstopp på vägen. Men han gjorde det han skulle och det känns att han har gått framåt med loppet, säger Robert Bergh om stjärnan som har tagit 18 segrar på 21 starter och sprungit in drygt 7,3 miljoner kronor.
– Jag förväntar mig att han ska vara lite spänstigare nu och lite rappare. Sedan har han fortfarande en bit kvar till den absoluta toppformen. Men man får nypa av lopp för lopp nu och av träningen att döma känns det som att han har lyft sig och sedan får vi se i loppet på lördag om han har gjort det.
Snacket om Elitloppet finns där ständigt, vad känner du för det?
– Jag har en liten öppning kvar och så får vi se. Vi måste följa hans formkurva och se hur han fortsätter att utvecklas. Innerspår bakom bilen nu och han lär väl inte vara lika explosiv från början som i höstas när han vann Derbyt. Men jag är nöjd med hästen och det ska bli kul att starta igen, säger Bergh.

”När vi åker så här långt vill jag vinna”
Även det fantastiska kallblodet Månlykke A.M. visar upp sig innan V75 och kommer att starta i V4-2 från 20 meters tillägg för Gunnar Melander. Hästen har varit rent lysande vid årets tre raka segrar och det hörs på Gunnar Melander hur nöjd han är med sin stjärna.
– Månlykke A.M. (V4-2) känns bara bra och är pigg och glad. Jag tycker faktiskt att han känns ännu bättre nu efter de här loppen som han har gjort. Framförallt så har hästen känts smidigare på något vis och nu har vi ju sommarträning så att man kan tränar lite mer smidighetsträning. Han känns jättefin, säger Gunnar Melander.
– Hästen har ju gjort kanonlopp hela tiden och har faktiskt överraskat mig lite att han har varit så bra. Men jag vet ju att han har en hög grundkapacitet och det är fantastiskt att han har kunnat utvecklats så här. Nu är det 20 meters tillägg på några bra hästar och lång resa men det är klart att jag måste tro på en bra chans ändå. Han är lugn och har klarat av en resa bra till Norge som unghäst. När vi åker så här långt så vill jag ju vinna, säger Gunnar som räknar med mellan sju till åtta timmars resväg från Bollnäs.
– Vi startar resan på fredag och så åker vi hem på söndag. Det får bli som en liten utflykt. Jag håller ju på med det är på övertid och har haft förmånen att få ha tränat många bra hästar genom åren. Men jag tycker att det är så roligt och det är väldigt kul att ha fått fram ännu en så här pass fin häst igen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Double Exposure har varit ett stående inslag under elitloppshelgen på Solvalla sedan hon kom till Sverige från USA och gick i träning hos..


Double Exposure har varit ett stående inslag under elitloppshelgen på Solvalla sedan hon kom till Sverige från USA och gick i träning hos Daniel Redén. Som femåring vann hon 2018 stoeliten och det gjorde hon även i fjol. Året däremellan var hon med i Elitloppet men slogs ut i försöket. I år kan hon få en ny chans. När hon på onsdagen gör sin första start på 7,5 månader ligger, utöver segerchecken på 100 000 kronor, en elitloppsbiljett i potten och när startlistan spikades på torsdagen drog hon spår tre bakom startbilen.

Startlista
Vägen till Elitloppet – Meadow Roads lopp
1 640 meter autostart

1. Heavy Sound – Kenneth Haugstad
2. Bill’s Man – Erik Adielsson
3. Double Exposure – Örjan Kihlström
4. Golden Tricks – Ulf Ohlsson
5. Classichap – Åsbjörn Tengsareid
6. Hazard Boko – Per Lennartsson
7. Forfantone Am – Torbjörn Jansson
8. Seismic Wave – Claes Sjöström
9. Chestnut Hill – Stefan Melander
10. Racing Brodda – Rikard N Skoglund
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


 Det är V75 även på söndag den är veckan och den omgången avgörs på Vermo-banan i Helsingfors. Det finska storlo..


 Det är V75 även på söndag den är veckan och den omgången avgörs på Vermo-banan i Helsingfors. Det finska storloppet Finlandia-Ajo är den stora höjdpunkten där vinnaren erhåller 1,1 miljoner kronor samt en plats i Elitloppet. Sprinterloppet körs över distansen 1620 meter med autostart och avslutar V75. En av förhandsfavoriterna är Milliondollarryme som efter andraplatsen i årsdebuten följde upp med en övertygande seger i starten efter. Den svarta och snart femfaldige miljonären visade upp en startsnabbhet som han inte visat många gånger tidigare. Stjärnhästen blixtrade till ledningen och vann enkelt på tiden 1.10,7.
– Milliondollarrhyme (V75-7) var riktigt fin senast och det fanns en hel del sparat i honom över mål. Han har verkligen utvecklat startsnabbheten och varit riktigt rapp från början i båda loppen i år. Den fanns inte där i fjol och då hade han sina problem, säger Fredrik B Larsson.
– Hästen känns bättre på alla vis i år gentemot förra året. Då var det faktiskt inte många lopp som jag nöjd med honom. Det var först i slutet av säsongen som det verkligen var den rätta Milliondollarrhyme. Det var i SM samt i loppen han gjorde i Frankrike.
– Under vinterträningen har han också känts starkare och starkare och även efter de här två loppen som han har gjort i år. Han känns bara finare och ännu bättre så det är en positiv trend över honom just nu.

”Känns given i Elitloppet om han fortsätter vara bra”
Milliondollarrhyme blev Svensk Mästare för två år sedan och och tvåa i fjol bakom Very Kronos. Han gjorde även tre starter på Vincennes där det blev seger direkt i debuten på fransk mark.
– Han var i ordning i alla tre loppen som han gjorde i Frankrike. Men i ett av dem satt han fast med allt sparat och i det tredje så blev det för tufft med tredjespår nästan hela vägen.
Din häst har varit med i Elitloppet två gånger och slutat fyra båda gångerna. Är du förvånad att du inte har fått någon inbjudan i år efter segern på 1.10,7 senast?
– Nej, det har jag inte tänkt på. Jag tror så här att om han fortsätter att vara bra så kommer han att få en plats. Då tycker jag att hästen känns given, menar Fredrik.

”Tror att han segerstrider”
I söndagens Finlandia-Ajo kan Milliondollarrhyme fixa den platsen själv genom att vara först i mål i det finska storloppet. Han har spår fem bakom startbilen och körs av tränare Larsson själv.
– Spåret är bra och motståndet är tufft, precis som det ska vara i sådana här stora lopp. Han måste löpa på topp men om han gör det så tror jag att han segerstrider. Han känns formstark i träningen och känslan är att hästen kommer att göra ett bra lopp.
– Han reser med båten över på fredag kväll och vi gör inga ändringar i balans och utrustning. Han kommer att gå precis som senast, säger Fredrik B Larsson.

Finlandia-Ajo 2021
1620 meter autostart

Häst – Kusk
1) Zarenne Fas – Santtu Raitala
2) Ubertino Grif – Hannu Torvinen
3) Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro
4) Le Gros Bill – Antti Teivainen
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Hickothepooh – Vidar Hop
7) Dear Friend – Johan Untersteiner
8) Click Bait – STRUKEN
9) Grainfield Aiden – Hannu Korpi
10) Next Direction – Iikka Nurmonen

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-6 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/2 1 17.2 38
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2140/8 0 15.7 909
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/2 0 g 115
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 4] 2140/5 3 16.3g 246
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-8 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/2 7 18.6 584
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2100/12 2 18.2 54
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 1640/4 0 17.9 80
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/10 7 18.6 256
2015-11-19 2015-11-19 Romme-5 Skall Ha Skall Ha   [h 3] 2140/5 0 g 450
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/5 4 19.2g 266
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2640/6 0 18.4 165
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/3 0 g 44
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2100/5 1 17.0 48
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Quicknäs Quicknäs   [v 6] 2140/2 3 15.9 665
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2140/8 1 16.6 38
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/4 3 18.4 53
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 4] 2140/5 0 15.1g 634
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2160/7 2 16.4 65
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-6 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/3 0 17.3 338
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2660/12 8 16.7 1919
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-2 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2100/8 6 17.0 1070
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2160/8 0 16.2 571
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Clapton Clapton   [v 7] 2140/8 C 1 21.3 223
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 4] 2140/2 D 0 g 130
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/4 D 7 17.9 214
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/5 C 5 19.3 72
2016-12-22 2016-12-22 Romme-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/2 A 2 18.1 115
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D 2 18.6 106
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/2 B 8 16.6 333
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/4 B 0 21.0 220
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2140/9 C str 216
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D str 31
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/10 C 6 17.7 57
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2609/5 B 3 15.9 36
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/9 C 8 19.7 310
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-1 Clapton Clapton   [v 7] 2140/8 D 0 17.5 628
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/3 D 5 18.5 265
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2100/3 D 6 21.2 279
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/3 D 5 16.9 176
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-5 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/1 D 7 19.1g 311
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/2 C 3 16.4 110
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/10 D 5 18.1 272
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Clapton Clapton   [v 7] 2160/11 D 6 19.4 57
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/6 C 2 19.3g 300
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/4 A 2 16.8 28
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/9 C 2 19.0 54
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Clapton Clapton   [v 7] 2140/5 D str
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2100/6 A 3 16.3 33
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-2 Edemma Edemma   [s 3] 2140/8 D 5 19.6 583
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/4 D 0 18.2 302
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-1 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/6 C 0 20.3g 245
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Agnäs Agnäs   [s 3] 2160/12 A 0 19.5 609
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-5 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 1640/10 C 4 14.9 275
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/3 A 6 18.0g 19
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2140/2 C 0 17.4 160
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/11 D 0 17.2 230
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-2 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/9 C 5 18.6 1064
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/10 C 1 15.7 55
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-7 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2140/7 C 5 15.6 276
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/2 D 6 16.5 827
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/6 D 2 16.8 598
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/8 D 8 16.6 689
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2100/11 D 8 16.3 1150
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Davai Westwood Davai Westwood   [s 2] 1640/6 C 3 20.4 112
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Windstone Race Windstone Race   [v 6] 2640/3 D 0 16.3 1366
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2100/1 C 4 18.0 681
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/5 D 2 17.6 654
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/10 D 0 17.0 621
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 1609/11 D 6 13.8 1023
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/11 D 4 19.0 416
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/8 D 8 16.6 1148
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 2] 1640/10 B 7 23.8g 150
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/8 D str
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D 0 20.3 308
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 4] 2140/2 D 0 19.2 930
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-5 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2080/11 D 0 16.4 399
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 4] 2140/8 C 0 17.7 324
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2140/6 D 6 19.4g 219
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2140/6 C 3 17.8 112
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/2 D 6 16.3 477
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2640/6 A str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/8 C 3 16.3 301
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/13 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2140/4 D 3 183
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/10 B 0 16.8 157
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/15 A 4 15.6 653
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/13 D 6 16.1 322
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/2 D 7 16.5 685
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-6 Glide Mistress Glide Mistress   [s 5] 2140/6 C 4 17.1 118
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-2 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/10 D 0 18.7g 110
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/6 D 3 16.0 233
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/4 D str
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-10 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 1640/7 C 1 16.4 63
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [h 3] 2140/10 C 7 20.0g 142
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/6 D 1 18.2 168
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 1640/3 C 3 17.1 242
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Glide Mistress Glide Mistress   [s 5] 2100/9 B 7 19.4 220
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2160/8 B 0 18.6g 58
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-9 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2160/8 C 0 g 375
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-4 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2660/6 B 0 20.8 65
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-2 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 2140/11 B 6 17.9 97
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2100/4 C 0 17.7 75
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2100/12 A 1 17.2 42
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/2 D 0 18.1 313
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-10 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 4] 2140/12 D 0 19.3g 82
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 1640/4 C 2 14.8 48
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/3 C 0 g 305
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/4 C 0 16.7 95
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/9 C 5 18.2 261
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Announcement Announcement   [h 2] 2140/2 D 0 18.7g 356
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/3 D 0 18.0 147
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/12 B 2 16.3 45
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/9 B 3 18.3 37
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/6 C str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-9 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/10 D 0 g 525
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 Edemma Edemma   [s 4] 2100/15 A 2 17.4 335
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-8 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2100/2 C 3 16.6 51
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2100/9 B 0 16.9 79
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/5 C 2 18.7 106
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/7 B 7 19.9 163
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2640/9 C 1 16.8 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/6 C 3 18.8 120
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/8 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/2 B str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/5 B 2 16.6 20
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/11 B 2 15.2 57
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/2 B 2 17.1 83
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 1640/9 C 1 14.0 120
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-2 Announcement Announcement   [h 2] 2140/6 D 0 19.5g 244
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/4 D 5 15.7 991
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-2 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/5 C 6 18.6 406
2017-10-20 2017-10-20 Romme-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/4 C 5 23.1g 120
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/12 C 2 17.7 66
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-7 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/5 C 6 18.0 134
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/8 C 3 15.4 86
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Tancredi Oro* Tancredi Oro*   [h 5] 1640/3 C 0 14.8 115
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/3 D 8 18.3 83
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/2 C 5 16.0 54
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2140/13 A 0 64
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/3 D 0 16.5 615
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/12 A 0 19.9g 205
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2640/9 B 7 15.8 176
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/6 D 0 60
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/7 C 6 16.9 163
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-2 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/1 B 3 18.1 23
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/2 B 2 17.0g 26
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2100/8 D 0 16.9 518
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/3 C 5 14.7 100
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-6 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2080/4 C 6 17.0 45
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2100/8 C 2 16.9 84
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/12 C 0 14.9 247
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/8 D 0 g 382
2017-08-18 2017-08-18 Romme-4 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1640/2 C 0 g 282
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1609/11 B 0 13.2 974
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-8 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/8 B 3 17.9 47
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-9 Leo Sånna Leo Sånna   [v 4] 2140/9 C 0 20.8 169
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-6 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/10 B 0 19.4g 354
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-1 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/6 D 2 17.7 97
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/6 C 0 17.8g 98
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-2 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1640/7 B 4 12.9 407
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 1640/6 B 1 15.0 23
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/4 D 0 g 141
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-5 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 1640/4 B 1 13.5 33
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/7 C 0 16.1 548
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2100/2 C 1 14.5 68
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2080/3 D 0 g 231
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-6 Meili Vici Meili Vici   [s 4] 1640/1 C 3 14.5 61
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-9 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/5 D 5 14.5 1163
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Tancredi Oro* Tancredi Oro*   [h 5] 2660/10 B 0 g 91
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/8 A 1 15.7 62
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 1640/4 B 0 21.1g 29
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 8] 1640/1 C 4 32.4 167
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/10 C 6 14.9 304
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/11 B 6 16.9 616
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/2 D 0 18.7g 459
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-6 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2100/4 B 2 14.6 43
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-3 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/4 C 7 15.7 320
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Summer Flirt Summer Flirt   [s 8] 2140/6 C 8 16.6 127
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/4 C 0 g 193
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-3 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/1 B 8 16.2 260
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/10 C 2 15.4 53
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Summer Flirt Summer Flirt   [s 8] 1640/1 C 5 14.7 304
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/3 C 7 20.7 135
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-6 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/12 D 4 16.6 42
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/5 D 1 15.0 303
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-6 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2160/7 B 5 17.4g 178
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-7 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/5 C 2 17.1 511
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2160/6 B 0 22.3g 251
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-2 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/4 D 3 16.2 261
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2160/12 C 0 18.3g 451
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/7 C 2 18.9 482
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Clapton Clapton   [v 8] 1640/10 D 0 17.6 537
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/10 C 0 18.5 639
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-1 Clapton Clapton   [v 8] 2140/7 D str
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-3 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/3 D 3 16.4 445
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Meili Vici Meili Vici   [s 4] 2140/1 D 6 17.1 327
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-1 Clapton Clapton   [v 8] 1640/8 D 0 16.0 277
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-5 Agnäs Agnäs   [s 4] 1640/9 D 0 16.2 138
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/1 D 5 18.5 160
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/9 C 2 16.0 48
2017-01-27 2017-01-27 Romme-7 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/11 B 0 g 443
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/11 B 2 16.4 38
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/5 D 2 17.5 86
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 1640/10 D 4 14.7 52
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/11 C 0 19.4 1058
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/9 D str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 Clapton Clapton   [v 8] 2160/10 B 6 18.3 137
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-6 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2100/4 C 0 16.6 113
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-4 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2640/6 B 0 g 60
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2100/9 C 0 16.3 629
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/2 B 6 16.4 210
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 1609/3 B 0 17.6 196
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 1609/11 D 5 13.5 623
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/3 B 5 15.4 202
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2100/2 D 1 14.4 75
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 1680/2 B 0 25.2g 94
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2640/4 D 0 g 674
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 A 4 18.1 21
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/2 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2140/5 B 2 14.9 69
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/4 D 0 17.4g 115
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-4 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/7 D 6 18.0 59
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2640/2 D 0 21.3 448
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/11 D 0 15.7 1158
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 D 6 289
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/10 C 2 19.4 258
2018-08-05 2018-08-05 Romme-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/7 C 1 16.8 89
2018-07-27 2018-07-27 Romme-12 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/7 D 0 17.2 673
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 C 4 17.3 53
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/10 C 0 19.3 236
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 1640/8 C 0 14.5 167
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-2 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/11 D 0 19.5g 1046
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/4 D 1 15.7 128
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Ullis Ullis   [s 7] 1660/10 B 0 37.0g 95
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-1 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/12 C 5 18.9 1751
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2100/7 C 2 16.3 320
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 2100/4 C 0 21.0 778
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 B 3 18.7 86
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/3 C 0 19.5 503
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-6 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2640/11 B 0 18.7 205
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 John K. John K.   [v 5] 1660/7 C 4 15.1 119
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/5 B 6 20.8 206
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 2140/6 B 0 158
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/3 C 3 15.5 196
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 D 0 17.1 1097
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-5 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/2 D 1 14.7 852
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/10 C 6 17.9 185
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-6 Cavani* Cavani*   [v 4] 1640/11 C 0 18.5 438
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/1 D 6 15.5 123
2018-05-14 2018-05-14 Romme-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/2 B 0 g 22
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Cavani* Cavani*   [v 4] 2080/1 D 2 17.4 328
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 D 4 16.0 131
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/12 C 4 19.1 198
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 1640/6 C 2 16.4 117
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 g 53
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2640/4 C 2 17.8 64
2018-04-20 2018-04-20 Romme-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/1 C 0 16.2 115
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/4 C 0 17.8g 381
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2660/4 B 3 17.2 151
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/2 C 8 21.0 101
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/7 C str
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2640/3 D 4 17.8 592
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/3 D 7 16.6 299
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/12 B 6 19.3 214
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/4 B str
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/9 B 0 19.3 103
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/5 C 0 19.8 314
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/1 D 0 16.2 181
2018-02-02 2018-02-02 Romme-2 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/8 C 0 19.3g 240
2018-01-26 2018-01-26 Romme-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/2 C 1 17.6 31
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-6 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/11 C 0 20.1 174
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-1 Certainly Certainly   [v 2] 1640/1 C 3 18.7 54
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-3 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 1640/5 D str
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 D 4 17.4 226
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2140/3 C 6 16.8 31
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 198
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-5 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2100/7 C 6 15.0 118
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2100/1 B 2 15.1 200
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/5 C 0 18.7 495
2019-09-10 2019-09-10 Romme-3 Skall Ha Skall Ha   [v 7] 1640/1 B 0 16.5g 249
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-2 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2140/4 D 1 15.0 106
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-5 Skall Ha Skall Ha   [v 7] 1640/10 D 0 21.2g 347
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2100/10 D 4 16.7 835
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 C 6 15.5 196
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 C 1 17.6 48
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2160/12 C 0 g 495
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 2140/6 B 4 16.9 74
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Share Market Share Market   [v 6] 2140/11 B 2 16.7 57
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 11] 2140/1 C 7 16.7 432
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-5 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2160/6 C 8 18.3 176
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-10 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/4 D 6 18.1 117
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/6 B 5 17.6 72
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 C 7 18.4 638
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 7] 1640/11 D 0 13.9 705
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2640/11 A 0 18.3 90
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 B 0 15.8 183
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-5 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 5] 2140/3 B str
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-7 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 1640/3 C 3 14.4 73
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 1640/9 D 5 14.5 310
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/7 C 0 17.2 227
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/2 D 0 g 796
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/4 C 2 16.4 61
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/1 C 5 14.7 452
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Gateruds Galon Gateruds Galon   [v 9] 2180/12 A 7 18.1 233
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Chris Carambole Chris Carambole   [h 6] 2140/10 C 1 17.5 52
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-9 Lotusamarone Lotusamarone   [s 6] 2140/2 B 0 18.4 194
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/4 B 2 17.4 23
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 2140/10 C 5 16.2 406
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-5 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/10 C 4 17.4 65
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/7 C 0 g 230
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/2 D 4 16.0 184
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/5 D 0 16.9g 71
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 1609/2 B 0 g 411
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2160/9 B 0 22.7g 38
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 D 1 18.2 91
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/1 C 6 18.5g 31
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/6 D 3 17.3 30
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/3 D 3 17.9 49
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-7 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2160/6 C 1 18.6 36
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2100/1 D 6 17.8 842
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-1 Danois Simoni Danois Simoni   [h 4] 2140/3 C 2 19.2 147
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2140/8 C 5 17.9 432
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-1 Danois Simoni Danois Simoni   [h 4] 2140/8 D 6 20.3 270
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/10 C str
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/8 D 7 16.9 94
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2609/9 C 0 19.2 67
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-6 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 1640/7 C 5 15.4g 216
2020-12-14 2020-12-14 Mantorp-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 D 0 17.8 512
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-7 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 104
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-3 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/4 D 3 16.0 705
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2160/13 D 0 20.5 522
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-6 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 1640/1 B 3 16.9 88
2020-11-27 2020-11-27 Romme-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/6 D 1 16.3 200
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 C 0 19.5 30
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-7 Certainly Certainly   [v 3] 1640/4 C 1 13.1 165
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/6 C 0 18.0 160
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2100/13 C 5 17.9 43
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2100/13 B 3 17.4 135
2020-11-06 2020-11-06 Romme-7 Certainly Certainly   [v 3] 2140/9 C 5 14.7 927
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/4 D 4 15.5 203
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-4 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/5 D 0 17.5 97
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2160/4 D 5 16.6 571
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-9 Announcement Announcement   [v 5] 2660/7 D 3 15.0 342
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2640/10 C 1 16.9 119
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-10 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 B 2 16.4 25
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2160/10 C 7 17.4 832
2020-10-16 2020-10-16 Romme-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/7 C 2 15.3 84
2020-10-09 2020-10-09 Romme-4 Certainly Certainly   [v 3] 2140/4 D 0 14.8 877
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2640/2 C 3 15.4 64
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 6 17.5 55
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-8 Certainly Certainly   [v 3] 2140/10 D 5 14.1 874
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-10 Komnes Gigant Komnes Gigant   [v 5] 2160/4 C 5 33.9 37
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-4 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/1 B 4 14.7 243
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/3 D 5 15.7 88
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 B 5 16.1g 42
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Announcement Announcement   [v 5] 2140/10 A 1 15.0 19
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 D 5 14.3 427
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Gripen S.S. Gripen S.S.   [v 8] 1609/8 D 6 16.4 691
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/3 C 0 g 38
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/11 A 0 211
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 39
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 3 16.5 71
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-10 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 6] 2140/3 D 0 17.8 170
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/5 A 5 16.1 72
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/8 A 5 16.7 42
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/6 C 3 15.0 56
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2100/15 D 7 14.9 1263
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/8 B 1 14.7 83
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/5 C 3 13.7 67
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/11 D str
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/6 A 1 16.3 26
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-9 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 6] 1640/6 C 5 15.8 88
2020-07-24 2020-07-24 Romme-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2640/3 B 6 16.4 409
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/13 C 3 16.3 329
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-3 Certainly Certainly   [v 3] 2140/5 D 8 15.0 345
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-6 Oriolo Oriolo   [v 4] 2140/6 D 0 21.6 714
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-7 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/7 B 6 17.4 574
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/9 B 6 17.0 299
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 C 2 15.6 91
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-1 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 1640/1 D 0 79
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-7 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2160/13 B 8 17.1 286
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/3 D 4 16.7 1323
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 1640/11 D 0 14.3 1616
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/12 A 5 17.7g 70
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 B 0 16.0 168
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-1 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/8 B 4 18.6 181
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/9 D 0 16.8 458
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2640/10 B 0 19.7 221
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-9 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2100/9 D 8 16.3 163
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-2 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/1 C 5 16.6 161
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/4 C 0 16.5g 265
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-11 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/6 C 0 g 168
2020-04-04 2020-04-04 Romme-2 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2160/8 C 3 17.1 46
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-3 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/6 D 1 15.9g 152
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/9 C 2 16.4 1086
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/12 C 3 18.2 195
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Garri Westwood Garri Westwood   [h 4] 2640/10 A str
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 1640/8 C 0 15.4 298
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-2 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 1640/10 C 0 15.4 1106
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-2 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2100/14 B 1 18.3 72
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-3 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2640/3 C 7 18.3 244
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/6 C 6 19.3 216
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-1 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 4 17.3 156
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/5 C 7 19.2g 166
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 B 0 g 38
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-3 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 C 6 19.4 311
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/11 C 5 17.5 189
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Garri Westwood Garri Westwood   [h 4] 2160/9 A 0 22.0g 26
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/5 C 6 19.9g 106
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-1 Oriolo Oriolo   [v 4] 2140/7 C 0 21.6 272
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-6 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 1640/9 B 5 16.1g 66
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 D 4 17.1 684
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-8 Empire Grim Empire Grim   [v 8] 2140/9 D 0 19.5 155
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-9 Certainly Certainly   [v 4] 2100/5 D 8 13.7g 117
2021-04-24 2021-04-24 Romme-3 Skall Ha Skall Ha   [v 9] 2140/8 D 3 16.4 88
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-11 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/9 C 0 19.4g 159
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-7 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2140/8 B 6 18.0 615
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-2 Certainly Certainly   [v 4] 2640/1 C 3 14.7 144
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 1640/2 B 0 16.0 30
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-5 Certainly Certainly   [v 4] 2140/9 A 1 13.7 37
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-10 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/8 C 0 16.3g 695
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 6] 2140/8 B 2 14.8 232
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-7 Certainly Certainly   [v 4] 3140/11 D 0 16.1 322
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-5 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2640/11 C 0 17.2 512
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2140/3 C 3 16.1 83
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-6 Certainly Certainly   [v 4] 2640/7 B 1 15.4 50
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-5 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2640/2 D 0 17.5 139
2021-02-13 2021-02-13 Romme-8 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/12 A 3 17.8 51
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 1609/2 C 1 14.0 49
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2100/7 D 4 15.6 417
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-5 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 2140/9 B 0 g 238
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 1640/10 D 5 17.4 62
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-5 Skall Ha Skall Ha   [v 9] 2140/9 A 3 17.2 34
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/9 B 6 17.0 20
2021-01-15 2021-01-15 Romme-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2140/9 C 5 17.1 103
2021-01-15 2021-01-15 Romme-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/1 C 5 16.4 65
2021-01-11 2021-01-11 Färjestad-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2140/11 D 0 g 207
2021-01-08 2021-01-08 Romme-9 Certainly Certainly   [v 4] 1640/3 B 2 13.0 70
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-6 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/12 B 5 17.1 87ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se