V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-6 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 5] 2140/7 B
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-7 Vincentius Vincentius   [v 6] 2140/9 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-6 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/2 1 17.2 38
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/2 0 g 115
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2140/8 0 15.7 909
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 4] 2140/5 3 16.3g 246
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-8 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/2 7 18.6 584
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2100/12 2 18.2 54
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 1640/4 0 17.9 80
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/10 7 18.6 256
2015-11-19 2015-11-19 Romme-5 Skall Ha Skall Ha   [h 3] 2140/5 0 g 450
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/5 4 19.2g 266
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2640/6 0 18.4 165
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/3 0 g 44
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2100/5 1 17.0 48
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Quicknäs Quicknäs   [v 6] 2140/2 3 15.9 665
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2140/8 1 16.6 38
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/4 3 18.4 53
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 4] 2140/5 0 15.1g 634
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2160/7 2 16.4 65
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-6 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/3 0 17.3 338
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2660/12 8 16.7 1919
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-2 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2100/8 6 17.0 1070
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2160/8 0 16.2 571
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Clapton Clapton   [v 7] 2140/8 C 1 21.3 223
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/5 C 5 19.3 72
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 4] 2140/2 D 0 g 130
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/4 D 7 17.9 214
2016-12-22 2016-12-22 Romme-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/2 A 2 18.1 115
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D 2 18.6 106
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/2 B 8 16.6 333
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/4 B 0 21.0 220
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2140/9 C str 216
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D str 31
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/10 C 6 17.7 57
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2609/5 B 3 15.9 36
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/9 C 8 19.7 310
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-1 Clapton Clapton   [v 7] 2140/8 D 0 17.5 628
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/3 D 5 18.5 265
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2100/3 D 6 21.2 279
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/3 D 5 16.9 176
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-5 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/1 D 7 19.1g 311
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/2 C 3 16.4 110
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/10 D 5 18.1 272
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Clapton Clapton   [v 7] 2160/11 D 6 19.4 57
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/6 C 2 19.3g 300
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/4 A 2 16.8 28
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/9 C 2 19.0 54
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Clapton Clapton   [v 7] 2140/5 D str
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2100/6 A 3 16.3 33
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-2 Edemma Edemma   [s 3] 2140/8 D 5 19.6 583
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/4 D 0 18.2 302
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-1 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/6 C 0 20.3g 245
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Agnäs Agnäs   [s 3] 2160/12 A 0 19.5 609
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-5 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 1640/10 C 4 14.9 275
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/3 A 6 18.0g 19
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2140/2 C 0 17.4 160
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/11 D 0 17.2 230
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-2 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/9 C 5 18.6 1064
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/10 C 1 15.7 55
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-7 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2140/7 C 5 15.6 276
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/2 D 6 16.5 827
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/6 D 2 16.8 598
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/8 D 8 16.6 689
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2100/11 D 8 16.3 1150
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Davai Westwood Davai Westwood   [s 2] 1640/6 C 3 20.4 112
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Windstone Race Windstone Race   [v 6] 2640/3 D 0 16.3 1366
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/5 D 2 17.6 654
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2100/1 C 4 18.0 681
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/10 D 0 17.0 621
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 1609/11 D 6 13.8 1023
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/11 D 4 19.0 416
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/8 D 8 16.6 1148
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D 0 20.3 308
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 2] 1640/10 B 7 23.8g 150
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/8 D str
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 4] 2140/2 D 0 19.2 930
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-5 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2080/11 D 0 16.4 399
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 4] 2140/8 C 0 17.7 324
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2140/6 D 6 19.4g 219
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2140/6 C 3 17.8 112
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/2 D 6 16.3 477
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2640/6 A str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/8 C 3 16.3 301
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/13 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2140/4 D 3 183
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/10 B 0 16.8 157
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/15 A 4 15.6 653
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/13 D 6 16.1 322
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/2 D 7 16.5 685
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-6 Glide Mistress Glide Mistress   [s 5] 2140/6 C 4 17.1 118
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-2 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/10 D 0 18.7g 110
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/6 D 3 16.0 233
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/4 D str
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-10 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 1640/7 C 1 16.4 63
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [h 3] 2140/10 C 7 20.0g 142
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/6 D 1 18.2 168
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 1640/3 C 3 17.1 242
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Glide Mistress Glide Mistress   [s 5] 2100/9 B 7 19.4 220
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2160/8 B 0 18.6g 58
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-9 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2160/8 C 0 g 375
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-4 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2660/6 B 0 20.8 65
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-2 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 2140/11 B 6 17.9 97
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2100/4 C 0 17.7 75
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2100/12 A 1 17.2 42
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/2 D 0 18.1 313
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-10 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 4] 2140/12 D 0 19.3g 82
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 1640/4 C 2 14.8 48
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/3 C 0 g 305
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/4 C 0 16.7 95
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/9 C 5 18.2 261
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Announcement Announcement   [h 2] 2140/2 D 0 18.7g 356
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/3 D 0 18.0 147
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/12 B 2 16.3 45
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/9 B 3 18.3 37
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/6 C str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-9 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/10 D 0 g 525
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-8 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2100/2 C 3 16.6 51
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2100/9 B 0 16.9 79
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 Edemma Edemma   [s 4] 2100/15 A 2 17.4 335
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/5 C 2 18.7 106
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/7 B 7 19.9 163
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2640/9 C 1 16.8 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/6 C 3 18.8 120
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/2 B str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/8 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/5 B 2 16.6 20
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/11 B 2 15.2 57
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/2 B 2 17.1 83
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 1640/9 C 1 14.0 120
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-2 Announcement Announcement   [h 2] 2140/6 D 0 19.5g 244
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/4 D 5 15.7 991
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-2 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/5 C 6 18.6 406
2017-10-20 2017-10-20 Romme-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/4 C 5 23.1g 120
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/12 C 2 17.7 66
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-7 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/5 C 6 18.0 134
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/8 C 3 15.4 86
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Tancredi Oro* Tancredi Oro*   [h 5] 1640/3 C 0 14.8 115
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/3 D 8 18.3 83
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/2 C 5 16.0 54
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2140/13 A 0 64
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/3 D 0 16.5 615
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/12 A 0 19.9g 205
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2640/9 B 7 15.8 176
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/6 D 0 60
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/7 C 6 16.9 163
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-2 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/1 B 3 18.1 23
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/2 B 2 17.0g 26
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2100/8 D 0 16.9 518
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/3 C 5 14.7 100
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-6 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2080/4 C 6 17.0 45
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2100/8 C 2 16.9 84
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/12 C 0 14.9 247
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/8 D 0 g 382
2017-08-18 2017-08-18 Romme-4 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1640/2 C 0 g 282
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1609/11 B 0 13.2 974
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-8 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/8 B 3 17.9 47
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-9 Leo Sånna Leo Sånna   [v 4] 2140/9 C 0 20.8 169
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-6 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/10 B 0 19.4g 354
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-1 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/6 D 2 17.7 97
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/6 C 0 17.8g 98
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-2 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1640/7 B 4 12.9 407
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 1640/6 B 1 15.0 23
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/4 D 0 g 141
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-5 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 1640/4 B 1 13.5 33
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/7 C 0 16.1 548
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2100/2 C 1 14.5 68
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2080/3 D 0 g 231
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-6 Meili Vici Meili Vici   [s 4] 1640/1 C 3 14.5 61
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-9 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/5 D 5 14.5 1163
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Tancredi Oro* Tancredi Oro*   [h 5] 2660/10 B 0 g 91
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/8 A 1 15.7 62
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 1640/4 B 0 21.1g 29
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 8] 1640/1 C 4 32.4 167
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/10 C 6 14.9 304
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/11 B 6 16.9 616
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/2 D 0 18.7g 459
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-6 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2100/4 B 2 14.6 43
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-3 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/4 C 7 15.7 320
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Summer Flirt Summer Flirt   [s 8] 2140/6 C 8 16.6 127
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/4 C 0 g 193
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-3 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/1 B 8 16.2 260
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/10 C 2 15.4 53
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Summer Flirt Summer Flirt   [s 8] 1640/1 C 5 14.7 304
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/3 C 7 20.7 135
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-6 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/12 D 4 16.6 42
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/5 D 1 15.0 303
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-6 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2160/7 B 5 17.4g 178
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-7 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/5 C 2 17.1 511
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2160/6 B 0 22.3g 251
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-2 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/4 D 3 16.2 261
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2160/12 C 0 18.3g 451
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/7 C 2 18.9 482
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Clapton Clapton   [v 8] 1640/10 D 0 17.6 537
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/10 C 0 18.5 639
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-1 Clapton Clapton   [v 8] 2140/7 D str
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-3 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/3 D 3 16.4 445
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-1 Clapton Clapton   [v 8] 1640/8 D 0 16.0 277
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Meili Vici Meili Vici   [s 4] 2140/1 D 6 17.1 327
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-5 Agnäs Agnäs   [s 4] 1640/9 D 0 16.2 138
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/1 D 5 18.5 160
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/9 C 2 16.0 48
2017-01-27 2017-01-27 Romme-7 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/11 B 0 g 443
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/11 B 2 16.4 38
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/5 D 2 17.5 86
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 1640/10 D 4 14.7 52
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/11 C 0 19.4 1058
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/9 D str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 Clapton Clapton   [v 8] 2160/10 B 6 18.3 137
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-6 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2100/4 C 0 16.6 113
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-4 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2640/6 B 0 g 60
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2100/9 C 0 16.3 629
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/2 B 6 16.4 210
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 1609/3 B 0 17.6 196
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 1609/11 D 5 13.5 623
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/3 B 5 15.4 202
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2100/2 D 1 14.4 75
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 1680/2 B 0 25.2g 94
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2640/4 D 0 g 674
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 A 4 18.1 21
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/2 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/4 D 0 17.4g 115
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2140/5 B 2 14.9 69
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-4 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/7 D 6 18.0 59
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2640/2 D 0 21.3 448
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/11 D 0 15.7 1158
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 D 6 289
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/10 C 2 19.4 258
2018-08-05 2018-08-05 Romme-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/7 C 1 16.8 89
2018-07-27 2018-07-27 Romme-12 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/7 D 0 17.2 673
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 C 4 17.3 53
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 1640/8 C 0 14.5 167
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/10 C 0 19.3 236
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-2 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/11 D 0 19.5g 1046
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Ullis Ullis   [s 7] 1660/10 B 0 37.0g 95
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/4 D 1 15.7 128
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-1 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/12 C 5 18.9 1751
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 2100/4 C 0 21.0 778
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2100/7 C 2 16.3 320
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 B 3 18.7 86
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 John K. John K.   [v 5] 1660/7 C 4 15.1 119
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-6 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2640/11 B 0 18.7 205
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/3 C 0 19.5 503
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 2140/6 B 0 158
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/5 B 6 20.8 206
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/3 C 3 15.5 196
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 D 0 17.1 1097
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-5 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/2 D 1 14.7 852
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-6 Cavani* Cavani*   [v 4] 1640/11 C 0 18.5 438
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/10 C 6 17.9 185
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/1 D 6 15.5 123
2018-05-14 2018-05-14 Romme-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/2 B 0 g 22
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Cavani* Cavani*   [v 4] 2080/1 D 2 17.4 328
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 D 4 16.0 131
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2640/4 C 2 17.8 64
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 g 53
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 1640/6 C 2 16.4 117
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/12 C 4 19.1 198
2018-04-20 2018-04-20 Romme-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/1 C 0 16.2 115
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2660/4 B 3 17.2 151
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/4 C 0 17.8g 381
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/7 C str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/2 C 8 21.0 101
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/3 D 7 16.6 299
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2640/3 D 4 17.8 592
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/12 B 6 19.3 214
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/4 B str
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/9 B 0 19.3 103
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/5 C 0 19.8 314
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/1 D 0 16.2 181
2018-02-02 2018-02-02 Romme-2 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/8 C 0 19.3g 240
2018-01-26 2018-01-26 Romme-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/2 C 1 17.6 31
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-6 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/11 C 0 20.1 174
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-1 Certainly Certainly   [v 2] 1640/1 C 3 18.7 54
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-3 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 1640/5 D str
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2140/3 C 6 16.8 31
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 D 4 17.4 226
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 198
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2100/1 B 2 15.1 200
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-5 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2100/7 C 6 15.0 118
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/5 C 0 18.7 495
2019-09-10 2019-09-10 Romme-3 Skall Ha Skall Ha   [v 7] 1640/1 B 0 16.5g 249
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-2 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2140/4 D 1 15.0 106
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-5 Skall Ha Skall Ha   [v 7] 1640/10 D 0 21.2g 347
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2100/10 D 4 16.7 835
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 C 6 15.5 196
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 C 1 17.6 48
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2160/12 C 0 g 495
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-10 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/4 D 6 18.1 117
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-5 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2160/6 C 8 18.3 176
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 11] 2140/1 C 7 16.7 432
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Share Market Share Market   [v 6] 2140/11 B 2 16.7 57
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 2140/6 B 4 16.9 74
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/6 B 5 17.6 72
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 C 7 18.4 638
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 7] 1640/11 D 0 13.9 705
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 B 0 15.8 183
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2640/11 A 0 18.3 90
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-5 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 5] 2140/3 B str
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-7 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 1640/3 C 3 14.4 73
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 1640/9 D 5 14.5 310
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/7 C 0 17.2 227
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/4 C 2 16.4 61
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/2 D 0 g 796
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/1 C 5 14.7 452
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-9 Lotusamarone Lotusamarone   [s 6] 2140/2 B 0 18.4 194
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Chris Carambole Chris Carambole   [h 6] 2140/10 C 1 17.5 52
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Gateruds Galon Gateruds Galon   [v 9] 2180/12 A 7 18.1 233
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/4 B 2 17.4 23
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 2140/10 C 5 16.2 406
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-5 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/10 C 4 17.4 65
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/7 C 0 g 230
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/2 D 4 16.0 184
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/5 D 0 16.9g 71
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 1609/2 B 0 g 411
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2160/9 B 0 22.7g 38
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 D 1 18.2 91
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/1 C 6 18.5g 31
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/6 D 3 17.3 30
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-7 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2160/6 C 1 18.6 36
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/3 D 3 17.9 49
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2100/1 D 6 17.8 842
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-1 Danois Simoni Danois Simoni   [h 4] 2140/3 C 2 19.2 147
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2140/8 C 5 17.9 432
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-1 Danois Simoni Danois Simoni   [h 4] 2140/8 D 6 20.3 270
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/10 C str
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/8 D 7 16.9 94
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2609/9 C 0 19.2 67
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-6 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 1640/7 C 5 15.4g 216
2020-12-14 2020-12-14 Mantorp-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 D 0 17.8 512
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-7 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 104
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-3 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/4 D 3 16.0 705
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2160/13 D 0 20.5 522
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-6 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 1640/1 B 3 16.9 88
2020-11-27 2020-11-27 Romme-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/6 D 1 16.3 200
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 C 0 19.5 30
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-7 Certainly Certainly   [v 3] 1640/4 C 1 13.1 165
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/6 C 0 18.0 160
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2100/13 B 3 17.4 135
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2100/13 C 5 17.9 43
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/4 D 4 15.5 203
2020-11-06 2020-11-06 Romme-7 Certainly Certainly   [v 3] 2140/9 C 5 14.7 927
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-4 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/5 D 0 17.5 97
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2160/4 D 5 16.6 571
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-9 Announcement Announcement   [v 5] 2660/7 D 3 15.0 342
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2640/10 C 1 16.9 119
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-10 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 B 2 16.4 25
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2160/10 C 7 17.4 832
2020-10-16 2020-10-16 Romme-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/7 C 2 15.3 84
2020-10-09 2020-10-09 Romme-4 Certainly Certainly   [v 3] 2140/4 D 0 14.8 877
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2640/2 C 3 15.4 64
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 6 17.5 55
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-8 Certainly Certainly   [v 3] 2140/10 D 5 14.1 874
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-10 Komnes Gigant Komnes Gigant   [v 5] 2160/4 C 5 33.9 37
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/3 D 5 15.7 88
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-4 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/1 B 4 14.7 243
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Announcement Announcement   [v 5] 2140/10 A 1 15.0 19
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 B 5 16.1g 42
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 D 5 14.3 427
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Gripen S.S. Gripen S.S.   [v 8] 1609/8 D 6 16.4 691
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/3 C 0 g 38
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/11 A 0 211
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-10 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 6] 2140/3 D 0 17.8 170
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 3 16.5 71
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 39
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/5 A 5 16.1 72
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/6 C 3 15.0 56
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/8 A 5 16.7 42
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2100/15 D 7 14.9 1263
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/8 B 1 14.7 83
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/5 C 3 13.7 67
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/11 D str
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/6 A 1 16.3 26
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-9 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 6] 1640/6 C 5 15.8 88
2020-07-24 2020-07-24 Romme-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2640/3 B 6 16.4 409
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/13 C 3 16.3 329
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-3 Certainly Certainly   [v 3] 2140/5 D 8 15.0 345
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-7 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/7 B 6 17.4 574
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-6 Oriolo Oriolo   [v 4] 2140/6 D 0 21.6 714
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/9 B 6 17.0 299
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 C 2 15.6 91
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-7 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2160/13 B 8 17.1 286
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-1 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 1640/1 D 0 79
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/3 D 4 16.7 1323
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 1640/11 D 0 14.3 1616
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/12 A 5 17.7g 70
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 B 0 16.0 168
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-1 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/8 B 4 18.6 181
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/9 D 0 16.8 458
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2640/10 B 0 19.7 221
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-9 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2100/9 D 8 16.3 163
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/4 C 0 16.5g 265
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-2 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/1 C 5 16.6 161
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-11 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/6 C 0 g 168
2020-04-04 2020-04-04 Romme-2 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2160/8 C 3 17.1 46
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-3 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/6 D 1 15.9g 152
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/12 C 3 18.2 195
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/9 C 2 16.4 1086
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Garri Westwood Garri Westwood   [h 4] 2640/10 A str
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 1640/8 C 0 15.4 298
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-2 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 1640/10 C 0 15.4 1106
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-2 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2100/14 B 1 18.3 72
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-3 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2640/3 C 7 18.3 244
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/6 C 6 19.3 216
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/5 C 7 19.2g 166
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-1 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 4 17.3 156
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 B 0 g 38
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-3 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 C 6 19.4 311
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/11 C 5 17.5 189
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Garri Westwood Garri Westwood   [h 4] 2160/9 A 0 22.0g 26
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/5 C 6 19.9g 106
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-1 Oriolo Oriolo   [v 4] 2140/7 C 0 21.6 272
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-6 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 1640/9 B 5 16.1g 66
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 D 4 17.1 684
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-11 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 1609/5 D 0 13.5 506
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-9 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2100/7 D 0 17.3 474
2021-12-28 2021-12-28 Romme-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 6] 1640/5 B 5 15.4 82
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-9 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 1640/2 B 1 15.2 26
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/2 D 6 14.3 2180
2021-12-23 2021-12-23 Romme-1 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2640/3 D 0 18.3 1403
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-5 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/1 B 2 15.7 291
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-7 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 1640/2 D 6 17.9 595
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-4 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 1640/10 B 3 17.6 43
2021-12-03 2021-12-03 Solvalla-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 2140/9 B 3 15.0 88
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-10 Empire Grim Empire Grim   [v 8] 1640/6 C 6 15.7 119
2021-11-26 2021-11-26 Romme-4 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/1 D 0 16.1 721
2021-11-24 2021-11-24 Solvalla-8 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/9 C 0 16.7 302
2021-11-24 2021-11-24 Solvalla-10 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2160/7 C 3 15.6 1316
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 1640/4 C 4 13.4 73
2021-11-16 2021-11-16 Romme-9 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 7] 2140/9 C 2 16.3 133
2021-11-16 2021-11-16 Romme-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/6 C 0 15.2 301
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-4 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 4] 2140/12 B 7 18.2 85
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-4 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 2140/5 C 1 15.4 29
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-3 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/11 D 0 16.5 1291
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2140/9 D 0 16.2 561
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-10 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/9 B 5 16.1 57
2021-11-04 2021-11-04 Romme-4 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 4] 2140/8 C 0 16.3 575
2021-11-01 2021-11-01 Rättvik-1 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 1640/10 D 7 14.8 1954
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-3 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/12 D 0 15.7 182
2021-10-27 2021-10-27 Solvalla-9 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 2140/11 C 7 15.3 1132
2021-10-22 2021-10-22 Romme-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/8 C 0 15.7 949
2021-10-15 2021-10-15 Romme-1 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/4 C 2 16.7 65
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-10 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2160/9 D 4 14.5 1877
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-6 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2080/4 D 0 20.8g 57
2021-10-02 2021-10-02 Romme-8 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 1640/11 D 5 14.6 411
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/3 D 2 15.0 965
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-2 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/6 D 5 16.0 209
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-6 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2080/10 B 1 18.1 98
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2100/11 D 0 14.8 2154
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-10 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 4] 2160/3 B 0 18.4g 24
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-5 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/4 C 1 17.0 44
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-1 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/3 C 2 16.9 71
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-1 Empire Grim Empire Grim   [v 8] 2640/7 C 0 19.8 445
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-7 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 4] 1640/7 C 5 14.5 294
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/5 D 6 15.1 697
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-2 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/7 C 7 18.4 334
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2080/4 C 0 16.5 65
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2160/15 C 8 16.1 621
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-2 Oriolo Oriolo   [v 5] 2140/3 C 0 21.4 456
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-1 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/11 C 7 19.3 735
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-4 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 4] 2140/12 C 4 15.1 237
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-8 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 1609/11 D 0 18.1 1309
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-9 Empire Grim Empire Grim   [v 8] 2140/5 C 2 15.0 73
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-7 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 4] 2140/5 D 3 14.9 96
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-1 Oriolo Oriolo   [v 5] 2140/1 D 0 19.6 426
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-9 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2140/3 D 0 g 853
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-3 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 1640/12 C 5 14.5 652
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-5 Ceboruco Ceboruco   [v 4] 2140/1 D 0 g 108
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/10 D 3 15.0 808
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 9] 2640/3 C 0 18.2 342
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-9 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 4] 2140/3 C 1 15.4 34
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-3 Empire Grim Empire Grim   [v 8] 2140/4 D 1 16.0 216
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-9 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2080/9 D 3 15.8 320
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2080/3 C 8 16.3 512
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-12 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 1640/3 C 6 15.2 145
2021-05-25 2021-05-25 Romme-3 Diego Simoni Diego Simoni   [v 6] 2140/4 B 1 15.3 32
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-5 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 1640/1 D 7 15.4 329
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-10 Certainly Certainly   [v 4] 1640/9 C 7 12.7 52
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-10 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 1640/12 B 2 16.2 105
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-7 Mokakse Mokakse   [v 9] 2180/4 D 8 37.0 263
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 1640/6 D 3 14.5 155
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-4 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2140/4 C 1 16.1 18
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-8 Empire Grim Empire Grim   [v 8] 2140/9 D 0 19.5 155
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-9 Certainly Certainly   [v 4] 2100/5 D 8 13.7g 117
2021-04-24 2021-04-24 Romme-3 Skall Ha Skall Ha   [v 9] 2140/8 D 3 16.4 88
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-11 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/9 C 0 19.4g 159
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-7 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2140/8 B 6 18.0 615
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-2 Certainly Certainly   [v 4] 2640/1 C 3 14.7 144
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 1640/2 B 0 16.0 30
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-10 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/8 C 0 16.3g 695
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-5 Certainly Certainly   [v 4] 2140/9 A 1 13.7 37
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 6] 2140/8 B 2 14.8 232
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-7 Certainly Certainly   [v 4] 3140/11 D 0 16.1 322
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-5 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2640/11 C 0 17.2 512
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-6 Certainly Certainly   [v 4] 2640/7 B 1 15.4 50
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2140/3 C 3 16.1 83
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-5 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2640/2 D 0 17.5 139
2021-02-13 2021-02-13 Romme-8 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/12 A 3 17.8 51
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2100/7 D 4 15.6 417
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 1609/2 C 1 14.0 49
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 1640/10 D 5 17.4 62
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-5 Campagne de Press Campagne de Press   [v 4] 2140/9 B 0 g 238
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/9 B 6 17.0 20
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-5 Skall Ha Skall Ha   [v 9] 2140/9 A 3 17.2 34
2021-01-15 2021-01-15 Romme-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2140/1 C 5 16.4 65
2021-01-15 2021-01-15 Romme-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 4] 2140/9 C 5 17.1 103
2021-01-11 2021-01-11 Färjestad-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 6] 2140/11 D 0 g 207
2021-01-08 2021-01-08 Romme-9 Certainly Certainly   [v 4] 1640/3 B 2 13.0 70
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-6 Garri Westwood Garri Westwood   [v 5] 2140/12 B 5 17.1 87
2022-12-23 2022-12-23 Romme-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/8 D 2 16.3 286
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2100/10 C 3 15.9 592
2022-12-02 2022-12-02 Romme-8 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/8 C 0 15.8 774
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-9 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 2140/7 A 2 15.6g 17
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-4 Halle Westwood Halle Westwood   [s 5] 2100/7 D 0 16.4g 264
2022-11-18 2022-11-18 Romme-4 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/13 D 0 16.2 1312
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-8 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 1609/4 C 0 16.1g 231
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-1 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 3] 2140/3 D 7 20.7g 500
2022-11-07 2022-11-07 Romme-8 Halle Westwood Halle Westwood   [s 5] 2140/7 C 1 16.8 121
2022-11-03 2022-11-03 Örebro-2 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 3] 2140/4 D 0 g 357
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-9 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2100/5 B str
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 5] 2100/1 C 0 17.7 75
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-9 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2640/6 B 0 18.6 218
2022-10-21 2022-10-21 Solvalla-2 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 1640/6 A 0 13.5 84
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-8 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2140/1 D 5 17.9 61
2022-10-04 2022-10-04 Eskilstuna-4 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 2140/4 A 3 13.7 21
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-8 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2140/6 D 0 16.4 737
2022-09-15 2022-09-15 Örebro-3 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2100/4 D 7 17.0 646
2022-09-12 2022-09-12 Romme-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2160/12 B 0 17.8g 284
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-7 Danois Simoni Danois Simoni   [v 7] 2100/3 D 0 18.3g 50
2022-09-01 2022-09-01 Örebro-9 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2100/7 C 5 13.8 163
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-4 Deeply Express Deeply Express   [v 3] 2140/8 A 7 16.0 22
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-3 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/10 B 4 14.7 57
2022-08-02 2022-08-02 Mantorp-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 7] 1640/8 D 0 16.2 180
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-7 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/8 A 1 16.0 91
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-11 Deeply Express Deeply Express   [v 3] 2140/10 B 0 15.5 29
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-3 Empire Grim Empire Grim   [v 9] 1680/5 D 7 14.8 426
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-3 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/12 C 2 16.8 97
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-7 Deeply Express Deeply Express   [v 3] 1640/2 B 1 13.0 20
2022-06-17 2022-06-17 Solvalla-1 Deeply Express Deeply Express   [v 3] 2140/6 C 1 15.9 25
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-4 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/5 B 3 15.9 24
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-3 Halle Westwood Halle Westwood   [s 5] 2140/9 C 0 17.5 71
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-6 Deeply Express Deeply Express   [v 3] 2640/6 D 1 18.3 62
2022-05-25 2022-05-25 Romme-6 Garri Westwood Garri Westwood   [v 6] 2140/10 D 0 15.8 1748
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-3 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/4 D 3 14.9 46
2022-05-03 2022-05-03 Romme-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/7 B 3 15.5 105
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-10 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 1640/6 B 0 14.1 38
2022-04-22 2022-04-22 Rättvik-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 7] 1640/12 D 0 15.9g 1022
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-7 Danois Simoni Danois Simoni   [v 7] 2140/2 C 3 15.9 68
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-5 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 5] 2140/6 C 7 17.8 127
2022-04-01 2022-04-01 Solvalla-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/1 B 0 15.9 308
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-5 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/11 C 0 17.6g 57
2022-03-21 2022-03-21 Mantorp-5 Danois Simoni Danois Simoni   [v 7] 2140/3 D 5 15.8 36
2022-03-21 2022-03-21 Mantorp-4 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 5] 2140/8 C 6 18.3 36
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-9 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2100/6 D 0 18.6g 60
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/10 D 7 16.2 447
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-1 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 1609/5 A 3 15.2 22
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-8 Garri Westwood Garri Westwood   [v 6] 1640/10 D 5 14.5 578
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-7 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/7 B 4 14.1 180
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-6 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 5] 2100/3 D 4 16.4 47
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/1 C 0 g 83
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-2 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2160/5 C 3 18.7 84
2022-03-04 2022-03-04 Romme-4 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 1640/7 D 1 13.5 58
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-9 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 8] 2160/15 D 0 17.6 1241
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-12 Garri Westwood Garri Westwood   [v 6] 2140/8 C 1 17.8 49
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 7] 2140/3 D 2 16.4 68
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-1 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2140/2 D 2 17.8 110
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-9 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 5] 2140/2 C 4 17.8 80
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-4 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2140/10 D 3 18.1 64
2022-02-10 2022-02-10 Romme-3 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 2140/9 C 3 16.2 126
2022-02-10 2022-02-10 Romme-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 7] 2140/12 D 0 16.6 388
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 67
2022-01-28 2022-01-28 Romme-1 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2160/9 C 0 20.6g 111
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-8 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 5] 2140/2 D 0 16.6 233
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-7 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 2140/2 C 2 18.2 28
2022-01-17 2022-01-17 Romme-10 Garri Westwood Garri Westwood   [v 6] 1640/1 C 2 14.8 211
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-7 Halle Westwood Halle Westwood   [s 5] 2140/6 D 0 18.6g 93
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-2 Diego Simoni Diego Simoni   [v 7] 2160/9 B 0 g 517
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-1 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2140/10 D 5 19.2g 425
2022-01-09 2022-01-09 Romme-1 L'amour Printemps L'amour Printemps   [s 5] 2140/4 B 3 17.9 94
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-2 Ceboruco Ceboruco   [v 5] 1640/1 C 1 15.0 36
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-5 Lookheishere Lookheishere   [v 4] 2140/8 C 5 20.1 129
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-7 Campagne de Press Campagne de Press   [v 6] 2140/1 B 6 16.9 20
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-9 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2160/8 C 0 g 48
2023-11-29 2023-11-29 Åby-1 Kozmo Simoni Kozmo Simoni   [h 2] 2140/2 B 3 18.2 60
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-4 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2140/1 B 3 16.4 52
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-1 Campagne de Press Campagne de Press   [v 6] 2140/3 C 4 15.4 164
2023-11-06 2023-11-06 Rättvik-4 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2140/8 B 1 16.1 33
2023-11-05 2023-11-05 Charlottenlund-7 Kozmo Simoni Kozmo Simoni   [h 2] 2000/3 B 0 47
2023-11-02 2023-11-02 Romme-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 6] 2140/2 C str
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-6 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2140/2 B str
2023-10-22 2023-10-22 Romme-11 Campagne de Press Campagne de Press   [v 6] 1640/3 B 3 13.5 38
2023-10-17 2023-10-17 Charlottenlund-7 Kozmo Simoni Kozmo Simoni   [h 2] 2000/5 B 1 27
2023-10-13 2023-10-13 Romme-3 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2160/10 B 1 16.8 216
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-8 Deeply Express Deeply Express   [v 4] 2140/1 A 0 16.4 31
2023-09-29 2023-09-29 Romme-9 Lookheishere Lookheishere   [v 5] 1640/1 C 7 13.6 413
2023-09-29 2023-09-29 Romme-4 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2140/3 C 3 17.6g 206
2023-09-29 2023-09-29 Romme-10 Campagne de Press Campagne de Press   [v 6] 1640/12 D 0 12.8 1437
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-1 Kozmo Simoni Kozmo Simoni   [h 2] 1609/4 C 3 14.9 77
2023-09-13 2023-09-13 Solvalla-1 Kozmo Simoni Kozmo Simoni   [h 2] 1640/11 B 4 17.4 189
2023-09-05 2023-09-05 Eskilstuna-1 Caddy Shack Caddy Shack   [s 2] 1640/2 D 4 22.4 215
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-2 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 2140/5 A str
2023-08-21 2023-08-21 Gävle-6 Nevayah Boko Nevayah Boko   [s 3] 2140/2 C 0 19.1 236
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-2 Kozmo Simoni Kozmo Simoni   [h 2] 1640/7 D 4 19.1g 39
2023-08-14 2023-08-14 Färjestad-3 Halle Westwood Halle Westwood   [s 6] 1640/11 D 0 12.7 884
2023-08-12 2023-08-12 Åby-8 Deeply Express Deeply Express   [v 4] 2140/7 A 8 14.3 114
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-7 Deeply Express Deeply Express   [v 4] 1640/5 B 1 11.0 31
2023-07-20 2023-07-20 Arvika-6 Saint Louis Blues Saint Louis Blues   [v 4] 1700/9 B 3 18.8 243
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-5 Deeply Express Deeply Express   [v 4] 1640/8 D 3 12.1 159
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-8 Ceboruco Ceboruco   [v 6] 1640/9 B 0 15.7g 140
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-1 Nevayah Boko