V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-27 2020-11-27 Romme-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/6 D
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-6 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 1640/1 B
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2160/13 D

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-6 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/2 1 17.2 38
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/2 0 g 115
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2140/8 0 15.7 909
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 4] 2140/5 3 16.3g 246
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-8 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/2 7 18.6 584
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2100/12 2 18.2 54
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 1640/4 0 17.9 80
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/10 7 18.6 256
2015-11-19 2015-11-19 Romme-5 Skall Ha Skall Ha   [h 3] 2140/5 0 g 450
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/5 4 19.2g 266
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2640/6 0 18.4 165
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 3] 2140/3 0 g 44
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2100/5 1 17.0 48
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Quicknäs Quicknäs   [v 6] 2140/2 3 15.9 665
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2140/8 1 16.6 38
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/4 3 18.4 53
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 4] 2140/5 0 15.1g 634
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2160/7 2 16.4 65
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-6 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2140/3 0 17.3 338
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 7] 2660/12 8 16.7 1919
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-2 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 3] 2100/8 6 17.0 1070
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2160/8 0 16.2 571
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Clapton Clapton   [v 7] 2140/8 C 1 21.3 223
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/5 C 5 19.3 72
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 4] 2140/2 D 0 g 130
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/4 D 7 17.9 214
2016-12-22 2016-12-22 Romme-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/2 A 2 18.1 115
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D 2 18.6 106
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/2 B 8 16.6 333
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/4 B 0 21.0 220
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2140/9 C str 216
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D str 31
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/10 C 6 17.7 57
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2609/5 B 3 15.9 36
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/9 C 8 19.7 310
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-1 Clapton Clapton   [v 7] 2140/8 D 0 17.5 628
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/3 D 5 18.5 265
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2100/3 D 6 21.2 279
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/3 D 5 16.9 176
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-5 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/1 D 7 19.1g 311
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/2 C 3 16.4 110
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/10 D 5 18.1 272
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Clapton Clapton   [v 7] 2160/11 D 6 19.4 57
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-7 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/6 C 2 19.3g 300
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/4 A 2 16.8 28
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/9 C 2 19.0 54
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Clapton Clapton   [v 7] 2140/5 D str
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2100/6 A 3 16.3 33
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-2 Edemma Edemma   [s 3] 2140/8 D 5 19.6 583
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/4 D 0 18.2 302
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-1 Empire Grim Empire Grim   [v 3] 2140/6 C 0 20.3g 245
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Agnäs Agnäs   [s 3] 2160/12 A 0 19.5 609
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-5 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 1640/10 C 4 14.9 275
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/3 A 6 18.0g 19
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2140/2 C 0 17.4 160
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/11 D 0 17.2 230
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-2 Agnäs Agnäs   [s 3] 2140/9 C 5 18.6 1064
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/10 C 1 15.7 55
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-7 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2140/7 C 5 15.6 276
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/2 D 6 16.5 827
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 3] 2140/6 D 2 16.8 598
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/8 D 8 16.6 689
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2100/11 D 8 16.3 1150
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Davai Westwood Davai Westwood   [s 2] 1640/6 C 3 20.4 112
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Windstone Race Windstone Race   [v 6] 2640/3 D 0 16.3 1366
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2100/5 D 2 17.6 654
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2100/1 C 4 18.0 681
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/10 D 0 17.0 621
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 1609/11 D 6 13.8 1023
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 3] 2140/11 D 4 19.0 416
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-2 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/8 D 8 16.6 1148
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Clapton Clapton   [v 7] 2140/2 D 0 20.3 308
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 2] 1640/10 B 7 23.8g 150
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/8 D str
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-5 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 4] 2140/2 D 0 19.2 930
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-5 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2080/11 D 0 16.4 399
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Västerbo Niagara Västerbo Niagara   [s 4] 2140/8 C 0 17.7 324
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Meili Vici Meili Vici   [s 3] 2140/6 D 6 19.4g 219
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Quantum Ava Quantum Ava   [s 4] 2140/6 C 3 17.8 112
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/2 D 6 16.3 477
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2640/6 A str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/8 C 3 16.3 301
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/13 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Summer Flirt Summer Flirt   [s 7] 2140/4 D 3 183
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/10 B 0 16.8 157
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/15 A 4 15.6 653
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/13 D 6 16.1 322
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/2 D 7 16.5 685
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-6 Glide Mistress Glide Mistress   [s 5] 2140/6 C 4 17.1 118
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-2 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/10 D 0 18.7g 110
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/6 D 3 16.0 233
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2140/4 D str
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-10 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 1640/7 C 1 16.4 63
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [h 3] 2140/10 C 7 20.0g 142
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/6 D 1 18.2 168
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 1640/3 C 3 17.1 242
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Glide Mistress Glide Mistress   [s 5] 2100/9 B 7 19.4 220
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2160/8 B 0 18.6g 58
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-9 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2160/8 C 0 g 375
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-4 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2660/6 B 0 20.8 65
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-2 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 2140/11 B 6 17.9 97
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2100/4 C 0 17.7 75
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Vicky Lu Simoni Vicky Lu Simoni   [s 5] 2100/12 A 1 17.2 42
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/2 D 0 18.1 313
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-10 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 4] 2140/12 D 0 19.3g 82
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Valcyrie Simoni Valcyrie Simoni   [s 5] 1640/4 C 2 14.8 48
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Skall Ha Skall Ha   [v 4] 2140/3 C 0 g 305
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/4 C 0 16.7 95
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/9 C 5 18.2 261
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Announcement Announcement   [h 2] 2140/2 D 0 18.7g 356
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/3 D 0 18.0 147
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/12 B 2 16.3 45
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/9 B 3 18.3 37
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/6 C str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-9 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/10 D 0 g 525
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-8 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2100/2 C 3 16.6 51
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2100/9 B 0 16.9 79
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-10 Edemma Edemma   [s 4] 2100/15 A 2 17.4 335
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/5 C 2 18.7 106
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/7 B 7 19.9 163
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2640/9 C 1 16.8 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/6 C 3 18.8 120
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/2 B str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/8 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/5 B 2 16.6 20
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/11 B 2 15.2 57
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/2 B 2 17.1 83
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 1640/9 C 1 14.0 120
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-2 Announcement Announcement   [h 2] 2140/6 D 0 19.5g 244
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/4 D 5 15.7 991
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-2 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/5 C 6 18.6 406
2017-10-20 2017-10-20 Romme-1 Announcement Announcement   [h 2] 2140/4 C 5 23.1g 120
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/12 C 2 17.7 66
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-7 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/5 C 6 18.0 134
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/8 C 3 15.4 86
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Tancredi Oro* Tancredi Oro*   [h 5] 1640/3 C 0 14.8 115
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/3 D 8 18.3 83
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/2 C 5 16.0 54
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2140/13 A 0 64
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/3 D 0 16.5 615
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/12 A 0 19.9g 205
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2640/9 B 7 15.8 176
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-1 Cavani* Cavani*   [v 3] 2140/6 D 0 60
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/7 C 6 16.9 163
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-2 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/1 B 3 18.1 23
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/2 B 2 17.0g 26
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2100/8 D 0 16.9 518
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/3 C 5 14.7 100
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-6 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2080/4 C 6 17.0 45
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2100/8 C 2 16.9 84
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/12 C 0 14.9 247
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/8 D 0 g 382
2017-08-18 2017-08-18 Romme-4 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1640/2 C 0 g 282
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1609/11 B 0 13.2 974
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-8 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/8 B 3 17.9 47
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-9 Leo Sånna Leo Sånna   [v 4] 2140/9 C 0 20.8 169
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-6 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/10 B 0 19.4g 354
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-1 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 3] 2140/6 D 2 17.7 97
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/6 C 0 17.8g 98
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-2 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 1640/7 B 4 12.9 407
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 1640/6 B 1 15.0 23
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/4 D 0 g 141
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-5 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 1640/4 B 1 13.5 33
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/7 C 0 16.1 548
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2100/2 C 1 14.5 68
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2080/3 D 0 g 231
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-6 Meili Vici Meili Vici   [s 4] 1640/1 C 3 14.5 61
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-9 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/5 D 5 14.5 1163
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Tancredi Oro* Tancredi Oro*   [h 5] 2660/10 B 0 g 91
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/8 A 1 15.7 62
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 1640/4 B 0 21.1g 29
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 8] 1640/1 C 4 32.4 167
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/10 C 6 14.9 304
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/11 B 6 16.9 616
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/2 D 0 18.7g 459
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-6 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2100/4 B 2 14.6 43
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-3 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/4 C 7 15.7 320
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Summer Flirt Summer Flirt   [s 8] 2140/6 C 8 16.6 127
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/4 C 0 g 193
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-3 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/1 B 8 16.2 260
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/10 C 2 15.4 53
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Summer Flirt Summer Flirt   [s 8] 1640/1 C 5 14.7 304
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/3 C 7 20.7 135
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-6 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/12 D 4 16.6 42
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/5 D 1 15.0 303
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-6 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2160/7 B 5 17.4g 178
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-7 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/5 C 2 17.1 511
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2160/6 B 0 22.3g 251
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-2 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/4 D 3 16.2 261
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2160/12 C 0 18.3g 451
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/7 C 2 18.9 482
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Clapton Clapton   [v 8] 1640/10 D 0 17.6 537
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/10 C 0 18.5 639
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-1 Clapton Clapton   [v 8] 2140/7 D str
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-3 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/3 D 3 16.4 445
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-1 Clapton Clapton   [v 8] 1640/8 D 0 16.0 277
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Meili Vici Meili Vici   [s 4] 2140/1 D 6 17.1 327
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-5 Agnäs Agnäs   [s 4] 1640/9 D 0 16.2 138
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Davai Westwood Davai Westwood   [s 3] 2140/1 D 5 18.5 160
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/9 C 2 16.0 48
2017-01-27 2017-01-27 Romme-7 Empire Grim Empire Grim   [v 4] 2140/11 B 0 g 443
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 2140/11 B 2 16.4 38
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/5 D 2 17.5 86
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 5] 1640/10 D 4 14.7 52
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/11 C 0 19.4 1058
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2140/9 D str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 Clapton Clapton   [v 8] 2160/10 B 6 18.3 137
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-6 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2100/4 C 0 16.6 113
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-4 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2640/6 B 0 g 60
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2100/9 C 0 16.3 629
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/2 B 6 16.4 210
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-2 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 1609/3 B 0 17.6 196
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 1609/11 D 5 13.5 623
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/3 B 5 15.4 202
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2100/2 D 1 14.4 75
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 1680/2 B 0 25.2g 94
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2640/4 D 0 g 674
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 A 4 18.1 21
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/2 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 6] 2140/5 B 2 14.9 69
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/4 D 0 17.4g 115
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-4 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/7 D 6 18.0 59
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2640/2 D 0 21.3 448
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-6 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/11 D 0 15.7 1158
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 D 6 289
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/10 C 2 19.4 258
2018-08-05 2018-08-05 Romme-1 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/7 C 1 16.8 89
2018-07-27 2018-07-27 Romme-12 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/7 D 0 17.2 673
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-8 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 C 4 17.3 53
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/10 C 0 19.3 236
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 1640/8 C 0 14.5 167
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-2 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/11 D 0 19.5g 1046
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/4 D 1 15.7 128
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Ullis Ullis   [s 7] 1660/10 B 0 37.0g 95
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-1 Diego Simoni Diego Simoni   [v 3] 2140/12 C 5 18.9 1751
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2100/7 C 2 16.3 320
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 2100/4 C 0 21.0 778
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/1 B 3 18.7 86
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/3 C 0 19.5 503
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-6 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2640/11 B 0 18.7 205
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 John K. John K.   [v 5] 1660/7 C 4 15.1 119
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/5 B 6 20.8 206
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 2140/6 B 0 158
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/3 C 3 15.5 196
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 D 0 17.1 1097
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-5 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/2 D 1 14.7 852
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 4] 2140/10 C 6 17.9 185
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-6 Cavani* Cavani*   [v 4] 1640/11 C 0 18.5 438
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/1 D 6 15.5 123
2018-05-14 2018-05-14 Romme-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/2 B 0 g 22
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Cavani* Cavani*   [v 4] 2080/1 D 2 17.4 328
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/5 D 4 16.0 131
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/12 C 4 19.1 198
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Mill Xabi Mill Xabi   [v 6] 1640/6 C 2 16.4 117
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 g 53
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2640/4 C 2 17.8 64
2018-04-20 2018-04-20 Romme-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/1 C 0 16.2 115
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/4 C 0 17.8g 381
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2660/4 B 3 17.2 151
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/2 C 8 21.0 101
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2140/7 C str
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2640/3 D 4 17.8 592
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/3 D 7 16.6 299
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/12 B 6 19.3 214
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/4 B str
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/9 B 0 19.3 103
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Cavani* Cavani*   [v 4] 2140/5 C 0 19.8 314
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/1 D 0 16.2 181
2018-02-02 2018-02-02 Romme-2 Sweet Näs Sweet Näs   [s 5] 2140/8 C 0 19.3g 240
2018-01-26 2018-01-26 Romme-3 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/2 C 1 17.6 31
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-6 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/11 C 0 20.1 174
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-1 Certainly Certainly   [v 2] 1640/1 C 3 18.7 54
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-3 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 1640/5 D str
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 D 4 17.4 226
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2140/3 C 6 16.8 31
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 198
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-5 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2100/7 C 6 15.0 118
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2100/1 B 2 15.1 200
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/5 C 0 18.7 495
2019-09-10 2019-09-10 Romme-3 Skall Ha Skall Ha   [v 7] 1640/1 B 0 16.5g 249
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-2 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2140/4 D 1 15.0 106
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-5 Skall Ha Skall Ha   [v 7] 1640/10 D 0 21.2g 347
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2100/10 D 4 16.7 835
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 C 6 15.5 196
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 C 1 17.6 48
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 4] 2160/12 C 0 g 495
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 2140/6 B 4 16.9 74
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Share Market Share Market   [v 6] 2140/11 B 2 16.7 57
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 11] 2140/1 C 7 16.7 432
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-5 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2160/6 C 8 18.3 176
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-10 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/4 D 6 18.1 117
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/6 B 5 17.6 72
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/9 C 7 18.4 638
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 7] 1640/11 D 0 13.9 705
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2640/11 A 0 18.3 90
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 B 0 15.8 183
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-5 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 5] 2140/3 B str
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-7 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 1640/3 C 3 14.4 73
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 1640/9 D 5 14.5 310
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 6] 2140/7 C 0 17.2 227
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/2 D 0 g 796
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 5] 2140/4 C 2 16.4 61
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/1 C 5 14.7 452
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Gateruds Galon Gateruds Galon   [v 9] 2180/12 A 7 18.1 233
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Chris Carambole Chris Carambole   [h 6] 2140/10 C 1 17.5 52
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-9 Lotusamarone Lotusamarone   [s 6] 2140/2 B 0 18.4 194
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/4 B 2 17.4 23
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 8] 2140/10 C 5 16.2 406
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-5 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/10 C 4 17.4 65
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/7 C 0 g 230
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/2 D 4 16.0 184
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/5 D 0 16.9g 71
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 1609/2 B 0 g 411
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2160/9 B 0 22.7g 38
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/4 D 1 18.2 91
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2140/1 C 6 18.5g 31
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-7 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/6 D 3 17.3 30
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Thirsty For More Thirsty For More   [v 4] 2140/3 D 3 17.9 49
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-7 Danois Simoni Danois Simoni   [v 4] 2160/6 C 1 18.6 36
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2100/1 D 6 17.8 842
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-1 Danois Simoni Danois Simoni   [h 4] 2140/3 C 2 19.2 147
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2140/8 C 5 17.9 432
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-1 Danois Simoni Danois Simoni   [h 4] 2140/8 D 6 20.3 270
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 C 0 19.5 30
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-7 Certainly Certainly   [v 3] 1640/4 C 1 13.1 165
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/6 C 0 18.0 160
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2100/13 C 5 17.9 43
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2100/13 B 3 17.4 135
2020-11-06 2020-11-06 Romme-7 Certainly Certainly   [v 3] 2140/9 C 5 14.7 927
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/4 D 4 15.5 203
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-4 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/5 D 0 17.5 97
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2160/4 D 5 16.6 571
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-9 Announcement Announcement   [v 5] 2660/7 D 3 15.0 342
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2640/10 C 1 16.9 119
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-10 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 B 2 16.4 25
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2160/10 C 7 17.4 832
2020-10-16 2020-10-16 Romme-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/7 C 2 15.3 84
2020-10-09 2020-10-09 Romme-4 Certainly Certainly   [v 3] 2140/4 D 0 14.8 877
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2640/2 C 3 15.4 64
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 6 17.5 55
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-8 Certainly Certainly   [v 3] 2140/10 D 5 14.1 874
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-10 Komnes Gigant Komnes Gigant   [v 5] 2160/4 C 5 33.9 37
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-4 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/1 B 4 14.7 243
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-8 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/3 D 5 15.7 88
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 B 5 16.1g 42
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Announcement Announcement   [v 5] 2140/10 A 1 15.0 19
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 D 5 14.3 427
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Gripen S.S. Gripen S.S.   [v 8] 1609/8 D 6 16.4 691
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/3 C 0 g 38
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/11 A 0 211
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 39
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 3 16.5 71
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-10 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 6] 2140/3 D 0 17.8 170
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/5 A 5 16.1 72
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/8 A 5 16.7 42
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/6 C 3 15.0 56
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-2 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 9] 2100/15 D 7 14.9 1263
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/8 B 1 14.7 83
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/5 C 3 13.7 67
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-6 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/11 D str
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-2 Danois Simoni Danois Simoni   [v 5] 2140/6 A 1 16.3 26
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-9 Forza del Hornline Forza del Hornline   [v 6] 1640/6 C 5 15.8 88
2020-07-24 2020-07-24 Romme-10 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2640/3 B 6 16.4 409
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-2 Nyby Black Money Nyby Black Money   [v 8] 2140/13 C 3 16.3 329
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-3 Certainly Certainly   [v 3] 2140/5 D 8 15.0 345
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-6 Oriolo Oriolo   [v 4] 2140/6 D 0 21.6 714
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-7 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/7 B 6 17.4 574
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/9 B 6 17.0 299
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-8 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 C 2 15.6 91
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-1 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 1640/1 D 0 79
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-7 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2160/13 B 8 17.1 286
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-2 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/3 D 4 16.7 1323
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 1640/11 D 0 14.3 1616
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/12 A 5 17.7g 70
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-9 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 B 0 16.0 168
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-1 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/8 B 4 18.6 181
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/9 D 0 16.8 458
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2640/10 B 0 19.7 221
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-9 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2100/9 D 8 16.3 163
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-2 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/1 C 5 16.6 161
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-3 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2140/4 C 0 16.5g 265
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-11 Campagne de Press Campagne de Press   [v 3] 2140/6 C 0 g 168
2020-04-04 2020-04-04 Romme-2 Django Cross* Django Cross*   [v 5] 2160/8 C 3 17.1 46
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-3 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/6 D 1 15.9g 152
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/9 C 2 16.4 1086
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/12 C 3 18.2 195
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-3 Garri Westwood Garri Westwood   [h 4] 2640/10 A str
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-6 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 1640/8 C 0 15.4 298
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-2 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 1640/10 C 0 15.4 1106
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-2 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2100/14 B 1 18.3 72
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-3 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2640/3 C 7 18.3 244
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/6 C 6 19.3 216
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-1 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 C 4 17.3 156
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-5 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/5 C 7 19.2g 166
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 2140/6 B 0 g 38
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-3 Certainly Certainly   [v 3] 2140/2 C 6 19.4 311
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-1 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/11 C 5 17.5 189
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Garri Westwood Garri Westwood   [h 4] 2160/9 A 0 22.0g 26
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-2 Halle Westwood Halle Westwood   [s 3] 2140/5 C 6 19.9g 106
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-1 Oriolo Oriolo   [v 4] 2140/7 C 0 21.6 272
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-6 Diego Simoni Diego Simoni   [v 5] 1640/9 B 5 16.1g 66
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-4 Empire Grim Empire Grim   [v 7] 2140/4 D 4 17.1 684ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se