V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-10 Askö Q. Askö Q.   [v 6] 2640/3 0 16.3g 544
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Igor Sånna Igor Sånna   [v 5] 2140/1 6 18.0 632
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-5 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 2100/3 str
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Bet on Me Bet on Me   [h 4] 2140/8 0 18.8 425
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-3 Knut Sånna Knut Sånna   [h 3] 2640/10 0 g 1600
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-1 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [h 4] 2140/1 0 g 768
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-5 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 2140/1 0 16.5 921
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-12 Igor Sånna Igor Sånna   [v 5] 2140/1 4 18.0 529
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-3 Knut Sånna Knut Sånna   [h 3] 2100/6 0 17.7 205
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Bet on Me Bet on Me   [h 4] 2140/3 6 18.4 328
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-2 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [h 4] 2640/11 0 18.5 611
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-5 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 2140/10 0 20.2 909
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 Knut Sånna Knut Sånna   [h 3] 2140/2 3 17.9 215
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-5 O.M.Breakindishes O.M.Breakindishes   [s 4] 2140/3 0 905
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-5 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [h 4] 2140/8 7 18.5g 31
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-2 Igor Sånna Igor Sånna   [v 5] 2160/12 7 18.7 28
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 4] 1640/1 4 15.9 28
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-1 Bet on Me Bet on Me   [h 4] 2140/9 4 17.7 93
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 1609/2 7 15.9 112
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Josefin Sånna Josefin Sånna   [s 4] 2100/10 0 g 30
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-5 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 4] 2140/7 0 15.4 1101
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-1 Knut Sånna Knut Sånna   [h 3] 2140/2 0 g 721
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-3 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [h 4] 2640/4 0 18.8g 817
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 4] 2140/5 1 16.7 105
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-6 Bet on Me Bet on Me   [h 4] 2140/12 5 16.8 384
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-11 Knut Sånna Knut Sånna   [h 3] 2140/8 7 17.0 1514
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-8 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [h 4] 2140/11 0 17.1 600
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-4 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 3] 2140/7 0 18.7 1223
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 4] 2140/4 3 17.3 20
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Josefin Sånna Josefin Sånna   [s 4] 2100/5 3 17.6 174
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-3 Knut Sånna Knut Sånna   [h 3] 2140/6 4 18.0 711
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 2140/6 C 3 16.6 176
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-4 Karl Chanel Tooma Karl Chanel Tooma   [h 2] 1640/2 D 6 18.8 409
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 2] 2140/7 C 0 20.1 223
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-2 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 1640/4 C 0 g 241
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 4] 2140/3 D 0 18.5 505
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-3 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 3] 2140/2 C str
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-5 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 2] 1640/3 D 0 17.2 631
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 4] 2140/7 D 6 16.8 497
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 1640/3 A 8 20.0 31
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-3 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 3] 1640/5 B 2 16.2 31
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 3] 2140/9 C str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 4] 2140/2 D 0 16.9 625
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2140/2 A str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-3 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 2140/7 B 1 16.8 43
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 3] 2140/3 B 0 g 27
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 3] 2140/3 B 0 g 149
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 2140/9 C 3 17.5 1285
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 1640/1 D 6 16.6 445
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-4 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 4] 2140/5 D 8 16.4 837
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 3] 1640/10 D 0 18.2g 420
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-1 Karl Chanel Tooma Karl Chanel Tooma   [h 2] 1640/1 C 7 22.1 174
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 1640/4 D 0 g 717
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 3] 2140/2 D 4 17.4 195
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 3] 2140/8 C 6 17.0g 560
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-1 Karl Chanel Tooma Karl Chanel Tooma   [h 2] 1609/6 C 3 17.8 570
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 3] 1640/6 C 2 14.9 26
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 1640/8 A 5 14.9 47
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Karl Chanel Tooma Karl Chanel Tooma   [h 2] 2140/7 C 0 21.2 1139
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 2140/5 D 0 15.6 950
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-5 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2140/6 D 0 g 677
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2140/7 D 6 14.4 839
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2100/6 C 6 16.2 1457
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-1 Karolina Tooma Karolina Tooma   [s 2] 1640/1 C 4 21.8 131
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-10 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 2140/4 C str
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-2 Karl Chanel Tooma Karl Chanel Tooma   [h 2] 1640/4 C 5 20.5 292
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-3 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 1640/7 D 5 16.9g 276
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 4] 2100/2 B 8 17.2 127
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-9 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2100/5 D 7 16.2 528
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-1 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 3] 2140/6 C 7 20.0 861
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-7 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2140/12 C 7 15.8 632
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-4 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2140/2 A 8 15.1 388
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [h 5] 2640/3 D 0 g 93
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 3] 2140/4 D 0 21.5g 225
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-8 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2140/8 B 5 17.7 152
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-1 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2140/10 B 2 17.0 162
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Jasmine Tooma Jasmine Tooma   [s 3] 2140/6 B 3 17.8 549
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2160/5 B str
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-9 Juss Tooma Juss Tooma   [h 3] 2140/2 D 0 g 1564
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-8 Juss Tooma Juss Tooma   [h 3] 2140/5 D 6 16.4 1597
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2140/7 D 4 15.5 403
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 4] 1640/12 D 4 15.4 616
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [h 5] 1640/2 B str
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-2 Hypnotist* Hypnotist*   [h 5] 1640/2 B 2 12.7 172
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 1640/12 A 5 16.8 39
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-1 Bet on Me Bet on Me   [h 5] 1640/12 C 5 17.4 121
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-1 Zorro Idzarda Zorro Idzarda   [h 10] 2140/4 C 0 16.4 696
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-3 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2140/4 B 0 16.9 293
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-7 Bet on Me Bet on Me   [h 5] 2140/4 B 3 20.0 120
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-3 Knut Sånna Knut Sånna   [h 4] 2140/5 D str
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-2 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 4] 2140/7 D 0 17.3 701
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Bet on Me Bet on Me   [h 5] 2140/6 A 4 18.4 137
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-7 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 4] 2140/7 B 0 18.5 419
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Joker Tooma Joker Tooma   [v 4] 2140/6 B 0 17.9g 30
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-7 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 2] 2140/4 C 0 24.0g 104
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Holland Boko Holland Boko   [h 3] 2140/5 D 5 17.1 585
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-8 Father Foura Father Foura   [h 4] 2100/3 D 5 18.6g 38
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 1609/4 D 7 15.7 260
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-2 J.J.Allin J.J.Allin   [s 2] 1640/2 D 3 17.1 267
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-3 Gabriel Heel* Gabriel Heel*   [h 9] 2140/4 D 0 16.5 284
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 2140/7 C str
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-5 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 5] 2140/11 D 0 17.0 714
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-4 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [h 2] 2140/2 C 8 27.3g 284
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-1 Holland Boko Holland Boko   [h 3] 2140/1 D 6 18.1g 816
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-1 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [h 2] 1640/1 D 4 17.3 348
2017-11-17 2017-11-17 Romme-1 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [h 2] 1640/7 D 5 27.9g 296
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Gabriel Heel* Gabriel Heel*   [h 9] 2140/6 B 1 19.4 91
2017-11-03 2017-11-03 Romme-1 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [h 2] 1640/2 D 6 31.0g 360
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-10 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 2609/8 A 7 16.7 28
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-9 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2160/6 C 0 18.0g 157
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-2 Fame Greenwood* Fame Greenwood*   [s 5] 2140/5 D 0 18.9g 340
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-1 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [h 2] 1640/3 D 4 20.0 285
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 2160/13 B 6 17.0 76
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 4] 2140/8 A 1 15.0 42
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-10 Fame Greenwood* Fame Greenwood*   [s 5] 1640/3 D 7 16.7 180
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-8 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 4] 2140/8 B 3 17.6 53
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-10 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2100/9 A 6 18.3 26
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-1 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 2] 1609/4 D 0 g 196
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-2 Kenneth Tooma Kenneth Tooma   [v 3] 2140/5 C 6 19.2 100
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 4] 2100/7 A 3 17.8 72
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-2 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 2140/2 C 0 14.9 1073
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-5 Askö Q. Askö Q.   [v 8] 3180/10 C 0 810
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-2 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 4] 1640/12 B 0 g 232
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 2140/14 A 0 18.7g 105
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2140/8 A 0 16.3g 277
2017-09-26 2017-09-26 Romme-5 Fame Greenwood* Fame Greenwood*   [s 5] 2140/3 C 3 19.3 98
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-2 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 2140/12 B 5 14.2 777
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-7 Fame Greenwood* Fame Greenwood*   [s 5] 2140/8 D 6 19.2 304
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2140/7 B 0 15.2 661
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-3 Kenneth Tooma Kenneth Tooma   [v 3] 2140/10 B str
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-2 Holland Boko Holland Boko   [h 3] 2140/2 C str
2017-09-06 2017-09-06 Åby-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 2140/2 C 4 15.0 421
2017-09-06 2017-09-06 Åby-2 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 2160/8 B 0 17.0 484
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Kicki Tooma Kicki Tooma   [s 3] 2140/2 D 6 21.4 724
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-1 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 2] 1640/3 C 7 22.0g 426
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Ajsha America Ajsha America   [s 5] 2140/3 C 5 16.5 35
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-5 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 1640/4 B 0 14.3 375
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-9 Joker Tooma Joker Tooma   [v 4] 1660/8 D 7 14.3 554
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-7 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 1640/5 C 6 11.8 442
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-5 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 3] 2640/3 D 0 16.2 864
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 1609/2 C 6 13.5 251
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-2 Kenneth Tooma Kenneth Tooma   [v 3] 2140/6 C 6 18.4 165
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-5 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 3] 2140/4 D 6 15.8 235
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-2 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 2140/9 A 1 14.3 39
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 3] 1640/6 D 0 15.1 607
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-1 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 3] 2100/11 D 0 g 554
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 1640/10 A 0 g 111
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-11 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 4] 1640/5 B 0 g 64
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-2 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 1640/3 B 0 15.1 44
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-4 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 2140/12 D 0 13.6 837
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-3 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 3] 2140/6 D 0 g 586
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-8 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 4] 1640/3 C 0 14.0 208
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-4 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 3] 2140/1 C 0 g 375
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-2 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 3] 2140/5 D 6 20.0g 369
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 4] 2140/10 B 1 14.9 63
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-1 Jeanne d'Arc Tooma Jeanne d'Arc Tooma   [s 4] 2140/2 D 6 19.0 433
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 4] 2140/1 C str
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-3 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 3] 2140/5 C str
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 4] 2140/8 C 0 17.6 538
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-3 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 3] 2140/6 D 5 18.3 576
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-8 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 3] 2140/7 C 0 15.4 675
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Joker Tooma Joker Tooma   [v 4] 1640/11 C 0 14.6 179
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-5 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 3] 1640/2 D 5 16.2 569
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-9 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 5] 2160/10 C 8 18.0 410
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-10 Jammer Tooma Jammer Tooma   [s 4] 1640/8 D 0 17.0g 186
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 3] 2140/8 B 7 17.4g 340
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2140/5 A str
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-6 Joker Tooma Joker Tooma   [v 4] 2140/3 B 5 15.6 282
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-4 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 3] 2160/4 C 5 20.6g 403
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-9 Jammer Tooma Jammer Tooma   [s 4] 2140/4 D 0 19.2g 556
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 3] 2140/5 D 5 19.2 645
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-2 High Sånna High Sånna   [v 8] 2140/12 C 0 g 173
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2140/7 B 2 16.8 76
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-2 Karl Chanel Tooma Karl Chanel Tooma   [h 3] 2140/6 D 0 20.1 1421
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2140/11 C 4 16.8 209
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-4 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 3] 2140/4 C 4 19.3 290
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Karl Chanel Tooma Karl Chanel Tooma   [h 3] 2140/4 D 7 20.0g 541
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 6] 2140/9 C 0 17.6 842
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 6] 2140/4 C str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 1640/10 B str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 High Sånna High Sånna   [v 8] 2140/7 D 0 17.9 36
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-6 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 5] 2140/8 C 0 18.6 343
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 5] 2140/12 D 4 17.9 1147
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 5] 2140/3 D 0 18.3g 205
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 2140/6 A 2 18.6 270
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 6] 1640/5 B 0 17.9 375
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-4 Uptown Girl Uptown Girl   [s 5] 2640/2 B 0 18.8 129
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 4] 2140/8 C 4 17.2 48
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-11 Grammofon* Grammofon*   [h 5] 2640/5 A 1 16.3 82
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/6 C 0 17.3 931
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-1 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 3] 2140/8 D 8 19.5 997
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/7 C 4 17.4 157
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-7 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 5] 1640/11 D 3 14.3 142
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-5 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 4] 2140/15 C 5 17.1 207
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-7 Kenneth Tooma Kenneth Tooma   [v 4] 2140/5 D 0 18.6 504
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-3 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 2] 1640/3 D 5 17.4 610
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/2 C 5 17.2 503
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-1 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 2] 2140/1 C 0 19.0 659
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 Father Foura Father Foura   [h 5] 2160/5 B 0 18.5 529
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-9 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/6 C 8 17.8 468
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 3] 2100/3 C 0 16.9 437
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Uptown Girl Uptown Girl   [s 6] 2100/10 C str
2018-11-07 2018-11-07 Åby-3 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 3] 2140/8 D str
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-3 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 2] 2140/6 D 7 22.4g 541
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-5 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 4] 2640/10 C str
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-9 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/4 D 0 15.6 1028
2018-10-26 2018-10-26 Romme-3 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/5 C 8 16.5 756
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Father Foura Father Foura   [h 5] 2100/13 B str
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-9 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 5] 2140/11 D 0 17.6 547
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 3140/5 C 3 16.8 242
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-2 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/2 D 0 15.7 443
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-9 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/8 B 8 16.3 916
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-1 Martin Tooma Martin Tooma   [h 2] 2140/7 C 5 19.6 550
2018-10-12 2018-10-12 Romme-9 Grammofon* Grammofon*   [h 5] 3160/7 A 0 17.2 28
2018-10-12 2018-10-12 Romme-1 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 2] 1640/6 C 5 19.8g 94
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-9 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/3 C 0 13.8 141
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-11 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2640/4 B 4 17.1 275
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-7 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/1 C 0 g 977
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-5 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2140/8 C 2 14.7 101
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-1 Martin Tooma Martin Tooma   [h 2] 1640/2 C 6 17.9 183
2018-10-03 2018-10-03 Åby-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 3140/8 D 0 15.0 1075
2018-10-03 2018-10-03 Åby-5 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 2] 1640/4 D 7 18.4g 1019
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-10 Father Foura Father Foura   [h 5] 2180/10 C 6 17.5g 99
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-8 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2140/2 D 7 17.2 156
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-5 Lucky Bet Tooma Lucky Bet Tooma   [s 3] 2140/8 D 7 18.3 208
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-3 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 5] 2140/8 D 0 g 126
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-5 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2140/7 C 3 15.8 821
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-8 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/5 C 0 g 422
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 2140/6 C 0 g 221
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2140/11 A 4 16.2 175
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2140/1 C 2 15.3 32
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-1 Martin Tooma Martin Tooma   [h 2] 2140/3 C 5 22.7g 321
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2140/3 B 3 295
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-9 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/10 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 2140/6 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-8 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/2 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2140/8 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-4 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2140/1 A 0 16.4 102
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2640/2 B 0 16.9 282
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-8 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 2140/5 D 0 19.6 1000
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-1 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 2] 1640/3 C 4 21.2g 338
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-3 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2140/3 A 2 17.2 69
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-10 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/5 B 3 15.5 365
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2140/4 D 0 g 1735
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-6 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/8 B 6 14.8 595
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/2 D 0 18.7g 560
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-2 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 1640/6 D 7 21.0g 466
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 2140/8 D 8 19.1 211
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-9 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 1640/8 A 3 13.5 205
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/12 C 0 17.3g 761
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-8 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/1 D 4 15.7 945
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-12 Perfume E.E.* Perfume E.E.*   [v 5] 2140/3 D str
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2140/2 A str
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-1 Father Foura Father Foura   [h 5] 3140/2 D 0 g 365
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-1 Casanova Brick Casanova Brick   [v 4] 2140/3 C 3 15.7 261
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Perfume E.E.* Perfume E.E.*   [v 5] 2160/5 C 3 17.7 94
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Lord Herring Lord Herring   [h 3] 2100/10 B 6 16.5 643
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-8 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/12 D 3 13.6 3171
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 2140/2 D 6 17.8 648
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 4] 2640/9 D str
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Casanova Brick Casanova Brick   [v 4] 2140/3 C 2 16.7 125
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Perfume E.E.* Perfume E.E.*   [v 5] 3160/7 D 3 19.6 1213
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-9 Oblation* Oblation*   [h 3] 2140/3 B 0 g 848
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-4 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/9 D 0 g 836
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 2140/9 B 3 15.5 31
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-8 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/3 D str
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-2 Lord Herring Lord Herring   [h 3] 2140/10 C 5 17.1g 213
2018-07-11 2018-07-11 Visby-8 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 5] 2120/6 C str
2018-07-11 2018-07-11 Visby-1 Casanova Brick Casanova Brick   [v 4] 2120/1 C 2 17.4 427
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-5 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/4 C 7 23.5g 473
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-6 Oblation* Oblation*   [h 3] 2140/1 D 6 17.1 700
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [h 4] 1640/10 D 5 16.2 100
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-1 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/4 B 4 18.5 234
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-5 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/9 D 3 15.7 717
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-1 Casanova Brick Casanova Brick   [v 4] 2140/4 D 0 17.9g 700
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-8 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2100/1 B 4 16.0 202
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-2 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 2100/6 D 4 15.1 846
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 Grammofon* Grammofon*   [h 5] 2140/8 A 1 13.7 37
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-1 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/8 C 7 18.0 865
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-1 Lord Herring Lord Herring   [h 3] 2140/2 C 3 16.9 269
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Oblation* Oblation*   [h 3] 2140/1 D 7 645
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-2 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 1640/11 D 6 15.2 232
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-8 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/9 D 5 17.7 1017
2018-06-14 2018-06-14 Romme-5 Oblation* Oblation*   [h 3] 2140/2 D 0 g 316
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-5 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 3] 2140/7 B 0 16.1 329
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 2140/15 A 3 16.8 34
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-7 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/5 D 6 20.2 468
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-2 Oblation* Oblation*   [h 3] 1609/7 D 3 17.0 192
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-1 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 2100/12 D 0 20.9g 83
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-5 Askö Q. Askö Q.   [v 9] 3180/8 B str
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-2 Oblation* Oblation*   [h 3] 1640/4 D 0 g 220
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2640/4 C 2 15.5 447
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-2 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 3] 2140/6 C 0 18.3 799
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-1 PolunochnyEkspress* PolunochnyEkspress*   [h 3] 2140/6 D 0 21.8g 173
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-5 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/2 C 3 17.5 268
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-4 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2140/3 D 0 14.5 429
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-1 Oblation* Oblation*   [h 3] 2140/5 D 7 21.3g 684
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-9 Askö Q. Askö Q.   [v 9] 2680/11 D 0 15.2 983
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Grammofon* Grammofon*   [h 5] 2640/11 A 2 15.9 170
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2140/8 B 0 g 45
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-1 Vincit Amor Vincit Amor   [v 3] 2140/1 D 5 19.2 114
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-10 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 2140/3 C 0 14.3 549
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-5 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/5 C 8 17.4g 716
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-8 Kicki Tooma Kicki Tooma   [s 4] 2140/2 C 2 65
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 2640/2 C 0 189
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-4 Askö Q. Askö Q.   [v 9] 1640/6 C str
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Joker Tooma Joker Tooma   [v 5] 2140/2 C 2 40
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-2 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 1640/6 B 0 30
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-5 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/4 D 6 17.7 1564
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-6 Grammofon* Grammofon*   [h 5] 2140/12 D 3 15.1 721
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-3 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 3] 2140/7 C 1 16.0 307
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-3 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2100/6 D 4 18.3 779
2018-03-25 2018-03-25 Åby-6 Vincit Amor Vincit Amor   [h 3] 2140/5 D str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-7 Joker Tooma Joker Tooma   [v 5] 2140/3 D 2 16.2 462
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-8 Askö Q. Askö Q.   [v 9] 2660/13 D 0 16.6g 631
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-5 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/2 C 4 17.9 242
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-4 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/3 D 5 17.3 762
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-4 Joker Tooma Joker Tooma   [v 5] 2140/8 C str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-3 Askö Q. Askö Q.   [v 9] 2140/1 C 0 61
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-3 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/5 C 5 20.4 321
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-10 Barmaid Barmaid   [s 4] 2140/9 C 4 16.3 49
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Joker Tooma Joker Tooma   [v 5] 2140/10 A 8 16.1 32
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-3 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 5] 2140/7 C 2 15.6 127
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-1 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/1 C 5 19.0g 588
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-3 Kalle Kanin Tooma Kalle Kanin Tooma   [v 4] 2140/8 C 5 17.9 361
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-3 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 4] 2140/3 D 4 15.3 210
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-2 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/6 C 5 21.4g 562
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-4 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/9 B 6 16.2 576
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-2 Kalle Kanin Tooma Kalle Kanin Tooma   [v 4] 2140/1 C 5 19.0 254
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-1 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 4] 2140/3 D str
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-3 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/1 D 5 17.1 203
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-1 J.J.Allin J.J.Allin   [s 3] 2140/8 B 6 20.6g 497
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Askö Q. Askö Q.   [v 9] 2140/11 C 2 16.5 52
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Kalle Kanin Tooma Kalle Kanin Tooma   [v 4] 2140/12 B 8 24.7g 42
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-3 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/7 D 2 17.8 674
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-5 Uptown Girl Uptown Girl   [s 6] 2140/6 D 0 18.0 857
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-3 Holland Boko Holland Boko   [h 4] 2140/5 C 0 21.2g 349
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-1 Kenneth Tooma Kenneth Tooma   [v 4] 2140/8 B 5 17.6 536
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Askö Q. Askö Q.   [v 9] 2140/11 C 4 15.2 514
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-4 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 3] 2140/5 D 5 19.3g 582
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 6] 1640/12 D 0 16.3 698
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-2 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/11 D 4 18.2 288
2019-12-28 2019-12-28 Romme-10 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 4] 2140/5 D 7 15.9g 821
2019-12-28 2019-12-28 Romme-4 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [v 5] 2160/7 D 5 16.9g 295
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-3 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/7 D 0 324
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-4 Miss Prelong Miss Prelong   [s 7] 2660/15 D 7 20.3 1482
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-8 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2100/14 A 6 17.0 122
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-7 Monique Tooma Monique Tooma   [s 3] 2100/6 C 8 17.8 342
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/15 A 1 16.2 74
2019-12-20 2019-12-20 Romme-1 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 2] 1640/3 D 4 16.2 1440
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-8 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/9 D 6 16.0 572
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-7 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 4] 2140/6 C 6 15.7 172
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-5 Miss Prelong Miss Prelong   [s 7] 2180/13 C 0 g 388
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-2 Monique Tooma Monique Tooma   [s 3] 2100/5 C 2 16.5 171
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-1 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 2] 2140/3 D 0 20.4 625
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-8 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2140/4 B 2 16.7 144
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-2 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 4] 2660/5 C 2 17.7 108
2019-11-29 2019-11-29 Romme-9 Lets Go Again* Lets Go Again*   [h 4] 1640/1 C str
2019-11-29 2019-11-29 Romme-1 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 2] 2140/2 C 3 20.4 212
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-7 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2640/9 C 5 15.6 234
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-4 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/8 D 6 15.7 1256
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/2 D 0 15.5 1472
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-3 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 4] 2140/10 D 0 16.2 1192
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 Joker Tooma Joker Tooma   [v 6] 2140/9 D 7 16.3 266
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2640/2 D 6 16.0 618
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-2 Nordic Star Tooma Nordic Star Tooma   [h 2] 2140/2 D str
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-2 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 4] 1640/11 C 3 14.3 1285
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Gardens Fairytale* Gardens Fairytale*   [v 10] 2140/8 B 6 15.4 274
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-8 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2140/7 D 7 17.3 1100
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-5 Safaris* Safaris*   [h 3] 2100/6 C 7 17.3 247
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-3 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 2] 2140/6 D 6 23.0 840
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-6 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2140/7 D 7 17.9 2606
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-5 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 4] 2140/11 B 3 16.8 172
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-2 Plumeria Plumeria   [s 3] 2140/8 D 2 18.8 1669
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-1 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 2] 1640/1 C 5 19.5 267
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-4 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2640/11 B str
2019-10-23 2019-10-23 Åby-9 Lipstick Tooma Lipstick Tooma   [s 4] 1640/12 C 0 13.2 505
2019-10-23 2019-10-23 Åby-1 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 2] 2140/2 C 6 28.9g 807
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-7 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 3140/1 C 4 17.1 67
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-7 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/6 D 5 14.9 448
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-2 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 2] 1640/2 C 4 20.1 1104
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-3 Lets Go Again* Lets Go Again*   [h 4] 1640/3 B 5 15.2 293
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-1 Nordic Star Tooma Nordic Star Tooma   [h 2] 1640/1 D 4 20.0 215
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-4 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2100/12 D 5 14.2 287
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-2 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 6] 1640/2 D 0 16.2g 317
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-1 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 2] 2140/1 C 3 26.5g 98
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-7 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2640/7 C 0 g 770
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-2 Mats Tooma Mats Tooma   [h 3] 2140/3 C 7 18.7 636
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-9 Lolita Tooma Lolita Tooma   [s 4] 2100/7 D 0 17.5 568
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-7 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2100/10 C 4 16.5 177
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/15 B 3 14.3 205
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Lets Go Again* Lets Go Again*   [h 4] 2140/1 B 5 17.1 97
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-9 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/4 D 0 20.7g 2436
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-6 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2160/14 D str
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-4 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/6 D 5 15.3 444
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-3 Grammofon* Grammofon*   [h 6] 1640/5 A 0 14.3 174
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-3 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 6] 2140/10 D 6 15.7g 448
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-5 Lets Go Again* Lets Go Again*   [h 4] 2140/4 D 5 15.7 347
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Father Foura Father Foura   [v 6] 2140/9 A 0 18.3g 368
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Seven Deadly Sins* Seven Deadly Sins*   [h 5] 1640/10 A 0 13.7 67
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-5 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2640/3 D 4 15.8 389
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [v 5] 1640/12 D 6 14.0 321
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-5 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2640/2 B 5 18.0 63
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-3 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2140/5 D 6 18.7g 737
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-10 Grammofon* Grammofon*   [h 6] 2640/6 B 0 15.0 392
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-4 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2640/7 B 6 16.3 544
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-3 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 3] 2140/3 D 6 18.6 850
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Father Foura Father Foura   [v 6] 2640/1 D 0 16.8 1809
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-2 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2100/1 C 7 18.3 2028
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Lets Go Again* Lets Go Again*   [h 4] 2140/9 B 0 g 32
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-9 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/12 C str
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 1640/1 C 0 g 136
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-1 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 4] 2640/5 C 2 19.8g 86
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-7 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 7] 1640/8 C 0 14.6 1873
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-3 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2140/1 D 6 17.0 556
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-7 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 4] 2640/7 C 2 22
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-5 Father Foura Father Foura   [h 6] 2140/2 C str
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-4 Casanova Brick Casanova Brick   [v 5] 1640/7 B 0 33
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-1 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 4] 2140/2 B 1 15
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Lets Go Again* Lets Go Again*   [h 4] 2140/5 A 1 39
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-5 Grammofon* Grammofon*   [h 6] 3160/5 C 1 15.8g 150
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-8 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 3] 2140/10 D 0 20.1g 1705
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-6 Father Foura Father Foura   [v 6] 2160/11 B 7 16.9 409
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-2 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2160/6 C 7 19.4g 405
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Askö Q. Askö Q.   [v 10] 3180/13 B str
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Askö Q. Askö Q.   [v 10] 3200/14 B 0 14.9 2231
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-9 J.J.Allin J.J.Allin   [s 4] 2140/6 D 6 14.8 2558
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-11 Father Foura Father Foura   [v 6] 2640/2 C 5 16.4 681
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-4 Askö Q. Askö Q.   [v 10] 2140/8 A str
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-5 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 3] 2140/3 C 4 17.5 504
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-2 J.J.Bright Diamond J.J.Bright Diamond   [s 3] 2140/6 C 5 20.4g 444
2019-03-27 2019-03-27 Åby-2 J.J.Bright Diamond J.J.Bright Diamond   [s 3] 2140/5 D 4 20.9g 761
2019-03-27 2019-03-27 Åby-6 Father Foura Father Foura   [v 6] 2640/6 D 6 15.5 833
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-2 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 3] 2140/1 D 5 20.3 497
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-8 I Scream Ice Cream I Scream Ice Cream   [s 7] 2640/3 D 0 20.0 853
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-3 J.J.Bright Diamond J.J.Bright Diamond   [s 3] 2140/2 D 8 24.3g 1000
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-4 Askö Q. Askö Q.   [v 10] 2660/7 D 0 16.8 190
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-7 J.J.Allin J.J.Allin   [s 4] 2140/4 D 0 17.1 966
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-4 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/3 C 0 15.5 111
2019-02-22 2019-02-22 Romme-10 J.J.Allin J.J.Allin   [s 4] 2140/4 C 0 18.7g 123
2019-02-22 2019-02-22 Romme-1 Goodwin Cass* Goodwin Cass*   [s 3] 2140/6 D 8 20.8 561
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-9 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [v 5] 2640/7 D 0 16.8 387
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-1 J.J.Bright Diamond J.J.Bright Diamond   [s 3] 2140/5 C 6 26.6g 436
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Ekvator Lok* Ekvator Lok*   [h 8] 2140/11 C 0 16.4g 559
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [v 5] 2640/13 C 3 18.0 213
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-2 J.J.Bright Diamond J.J.Bright Diamond   [s 3] 2140/1 C 6 27.6g 337
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-6 Seven Deadly Sins* Seven Deadly Sins*   [h 5] 3160/10 C 6 18.9 1336
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-3 Pryatel Lok* Pryatel Lok*   [h 4] 2140/7 C 0 18.1 700
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 J.J.Allin J.J.Allin   [s 4] 2140/11 B 5 17.5 342
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-4 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2640/1 D 0 19.2 372
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-3 Chinovnik* Chinovnik*   [h 3] 2140/6 D 0 24.7g 795
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-2 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 4] 1640/5 C 5 19.6 292
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-6 Kamikaze Tooma Kamikaze Tooma   [v 5] 2640/7 D 4 17.6 335
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-2 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 4] 1640/5 B 0 16.9 470
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-10 Father Foura Father Foura   [h 6] 2160/6 D 4 18.9 182
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-3 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 3] 2140/4 C 5 23.1 174
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-5 Father Foura Father Foura   [h 6] 2660/5 C 5 18.7 792
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-4 Pippa Hanover* Pippa Hanover*   [s 4] 1640/4 C 5 17.2 91
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-4 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 4] 2640/2 D 0 g 615
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-2 Explosive News Explosive News   [s 4] 2140/8 D 0 g 100
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-1 Maibah Maibah   [h 3] 2140/5 B 2 18.1 57
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-6 Explosive News Explosive News   [s 4] 1640/8 D 6 15.5 88
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-5 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/1 C str
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-2 Hero Am Hero Am   [s 3] 1640/8 D 4 15.5 1060
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-7 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 4] 2160/8 C 7 15.8 231
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-1 Only One Tooma Only One Tooma   [h 2] 1640/5 D 5 18.1 485
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-2 Maibah Maibah   [h 3] 1640/4 C 0 16.6 672
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-6 Explosive News Explosive News   [s 4] 1640/6 D 0 166
2020-12-08 2020-12-08 Romme-3 Forum Cass* Forum Cass*   [v 5] 2640/12 C 0 19.1 174
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-3 Hero Am Hero Am   [s 3] 2140/1 D 8 20.0 361
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-2 National Day Tooma National Day Tooma   [s 3] 2140/1 D 0 g 865
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-4 Oxalis Tooma Oxalis Tooma   [s 2] 1640/10 D str
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-2 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/10 C 0 16.3 1699
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-8 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/11 B 8 16.5 132
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-2 Only One Tooma Only One Tooma   [h 2] 2140/5 D 5 25.0g 421
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-6 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2140/8 C 7 18.3 973
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-1 Oligark Tooma Oligark Tooma   [h 2] 1640/1 D 4 20.4 323
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Maibah Maibah   [h 3] 2140/4 B 6 18.5 36
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-4 National Day Tooma National Day Tooma   [s 3] 2140/1 D 5 17.2 657
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-2 Oxalis Tooma Oxalis Tooma   [s 2] 2140/6 C 5 19.8g 262
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-9 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 4] 2100/12 A 8 16.1g 371
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-3 National Day Tooma National Day Tooma   [s 3] 2100/10 D 7 18.2 1011
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-10 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2660/2 D 6 16.7 539
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-11 Forum Cass* Forum Cass*   [v 5] 2140/1 B 1 16.4 82
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-4 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2140/1 C 0 g 2359
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-5 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 4] 2140/10 A 2 16.6 20
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-1 Maibah Maibah   [h 3] 2140/3 B 3 18.6 26
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-9 Prospect Hill Prospect Hill   [h 4] 2140/7 D str
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-4 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/5 D 3 14.8 204
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-1 National Day Tooma National Day Tooma   [s 3] 2140/1 D 6 18.7 115
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-7 Maibah Maibah   [h 3] 2140/2 B 2 18.3 57
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-1 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 4] 2140/4 A 3 15.9 18
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-1 Only One Tooma Only One Tooma   [h 2] 1640/3 C str
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-3 National Day Tooma National Day Tooma   [s 3] 2140/6 D 4 18.5 572
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-8 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 2100/3 A 3 15.2 20
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-4 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2100/7 B 7 15.8 22
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-3 Maibah Maibah   [h 3] 2140/6 D 8 17.6 778
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-1 Oxalis Tooma Oxalis Tooma   [s 2] 1640/3 D 5 18.0 234
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-11 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2160/5 D str
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-4 Prospect Hill Prospect Hill   [h 4] 2100/5 D 0 g 328
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 2140/7 B 0 14.6 963
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-1 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2140/12 C 0 17.5 2309
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-8 Prospect Hill Prospect Hill   [h 4] 1640/3 D 0 13.6 1024
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-4 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/3 D 0 15.6 225
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-8 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2640/1 D 3 15.8 544
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-4 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2609/10 B 8 16.9 227
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-9 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/1 B 2 15.9 52
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-1 Zauberflöte Zauberflöte   [s 3] 2140/8 D 0 g 2545
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2140/4 A 6 16.0 60
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 2140/4 A 3 15.8 43
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Astas Illbatting Astas Illbatting   [v 7] 2140/12 D 0 g 220
2020-08-22 2020-08-22 Romme-1 Maibah Maibah   [h 3] 2140/3 D 0 21.3g 196
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/8 D 0 15.9 675
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-1 Zauberflöte Zauberflöte   [s 3] 2140/4 D 0 g 1942
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 Zauberflöte Zauberflöte   [s 3] 2140/4 D 0 20.2 1720
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-1 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2140/9 D 0 15.0 1106
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-5 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 1640/6 C 0 g 360
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-6 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 1640/1 C 0 13.0 268
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-2 National Day Tooma National Day Tooma   [s 3] 2140/8 D 0 19.4 577
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-1 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/12 C 8 21.6g 1811
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-6 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2140/5 B 0 14.1 148
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-8 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 4] 2140/5 C 2 14.7 51
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-3 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/9 C 2 15.3 505
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-2 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/10 B 1 13.7 21
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-3 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2140/5 D 4 12.9 844
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-6 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2609/1 D 5 16.4g 865
2020-07-08 2020-07-08 Visby-9 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 3120/4 D 0 1285
2020-07-08 2020-07-08 Visby-8 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 4] 2620/1 C 0 g 96
2020-07-08 2020-07-08 Visby-7 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2120/1 C 3 13.0 211
2020-07-08 2020-07-08 Visby-3 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2120/2 D 0 860
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-4 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 2140/6 C 0 15.2 700
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-12 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/9 D 0 22.6g 335
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-7 Tamerlan Tamerlan   [h 6] 1640/6 D 6 13.7 911
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-10 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 4] 2140/8 D 0 14.3 1291
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-8 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2140/6 C 4 15.3 603
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-6 Mats Tooma Mats Tooma   [h 4] 3160/3 B 1 15.3 69
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-2 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/6 D 0 g 557
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-5 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2100/5 D 3 14.7 592
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-2 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 2100/11 C 0 16.6 820
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-5 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/12 A 1 14.1 40
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-7 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 1640/3 C 3 12.5 186
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-6 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 1640/11 C 4 14.4 501
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-5 Mats Tooma Mats Tooma   [h 4] 2640/2 C 4 15.6 317
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-2 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 4] 2640/4 D 5 15.6 110
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-11 Monique Tooma Monique Tooma   [s 4] 2160/9 A str
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-10 Lets Go Again* Lets Go Again*   [h 5] 2640/1 C str
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-3 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2160/5 C 5 16.9 241
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-5 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/2 A 2 15.0 57
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-4 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 2140/6 C 4 14.2 1148
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-7 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 4] 2100/4 D 0 15.8 2021
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-4 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2100/1 D 7 17.4 1702
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-9 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 5] 2140/6 C str
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-4 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/3 D 7 15.2 259
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-3 Kindzadza* Kindzadza*   [s 3] 2140/4 D 8 17.4 1582
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-7 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 4] 2640/6 C 6 16.6 431
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-6 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2640/10 D 4 14.4 569
2020-05-19 2020-05-19 Romme-3 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 2140/9 B 0 14.8 355
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-6 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2140/7 D 0 19.0 1044
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-2 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/9 C 1 16.2 96
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-2 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2140/1 D 7 21.1 1575
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-3 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/8 A 3 14.5 38
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-5 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 5] 2100/8 A 2 15.6 45
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-11 Mats Tooma Mats Tooma   [h 4] 2140/1 D 3 14.8 90
2020-05-11 2020-05-11 Romme-9 Pointillist Pointillist   [h 8] 3160/9 D 0 15.4 1574
2020-05-11 2020-05-11 Romme-1 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/4 B 4 20.0 799
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 4] 2140/9 A 4 16.0 51
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-4 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 4] 2140/9 D 0 17.6g 252
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-3 Mats Tooma Mats Tooma   [h 4] 2140/5 C 2 16.5 96
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-2 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2140/8 C 6 15.4 85
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-1 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2140/6 C 8 19.7 1587
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-4 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2140/12 C str
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 Bybysh Bybysh   [h 3] 2140/1 B 8 20.1 25
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-3 Monique Tooma Monique Tooma   [s 4] 2140/8 A 8 18.0g 20
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-9 Önas Nancy* Önas Nancy*   [s 5] 2140/10 A 1 16.1 76
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-4 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/3 C 4 14.4 117
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-2 Kindzadza* Kindzadza*   [s 3] 2100/2 D 7 18.9 929
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-2 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 4] 2640/4 B 0 17.8g 644
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-1 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/6 B 4 17.5 288
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-7 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2140/13 B 3 15.9 74
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-5 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 2140/5 C 7 18.1 243
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-9 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 7] 2140/4 C 0 14.7 509
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-6 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2140/12 B 0 g 190
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-1 Kindzadza* Kindzadza*   [s 3] 2140/4 D 7 19.1 976
2020-04-25 2020-04-25 Romme-3 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2140/6 D str
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-6 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/3 A 1 15.6 25
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-2 Donna Anna Donna Anna   [s 3] 2140/5 D str
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-7 Final Call Final Call   [s 8] 2140/3 C 0 17.9g 777
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-4 Naughty Girl Tooma Naughty Girl Tooma   [s 3] 2140/5 C 2 16.5 324
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-2 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2640/7 C 7 19.7 428
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-8 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2140/3 D 8 18.2 657
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 2140/9 D 0 14.4 643
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-5 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2140/8 C 1 15.2 134
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-6 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2640/5 B 6 15.2 37
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-3 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/10 C 0 g 723
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-4 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2140/7 D 7 18.0 500
2020-04-12 2020-04-12 Romme-6 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 7] 3140/8 D 0 g 523
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-8 Monique Tooma Monique Tooma   [s 4] 1640/11 B 4 13.2 523
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-2 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2140/4 D 7 17.1 700
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-3 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2140/7 C 3 16.1 90
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-1 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/2 D 7 21.4 570
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-6 Jackpot Tooma Jackpot Tooma   [v 7] 2140/8 D 0 g 68
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-6 J.J.Comme Il Faut J.J.Comme Il Faut   [s 3] 2140/7 D 6 18.1 337
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-4 Kindzadza* Kindzadza*   [s 3] 2140/1 D str
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-2 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/10 B 5 18.2 102
2020-03-31 2020-03-31 Romme-6 Nire Tooma Nire Tooma   [s 3] 2140/4 C str
2020-03-31 2020-03-31 Romme-4 J.J.Another Vinn J.J.Another Vinn   [s 5] 2140/8 B 1 14.0 56
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-6 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2140/6 D 0 15.9 132
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-1 Noble Tooma Noble Tooma   [h 3] 2140/1 C str
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-2 Kindzadza* Kindzadza*   [s 3] 2140/6 D 6 19.9 371
2020-03-25 2020-03-25 Romme-8 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 2160/8