V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Favoriterna och flera av de mer betrodda hästarna motsvarade förväntningarna när V75 på lördagen kördes på Romme travb..


Favoriterna och flera av de mer betrodda hästarna motsvarade förväntningarna när V75 på lördagen kördes på Romme travbana i Dalarna.
Det blev därför ingen utdelning för 5 rätt. Pengarna från den potten flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Jägersro i Malmö
Då kan en ensam vinnare bli 50 miljoner kronor rikare.
På 7 rätt blev dagens utdelning 2 692 kronor och för 6 rätt blev det 36 kronor.

Lista
De fem största V75-vinsterna genom tiderna:
1. 67 312 633 kronor, 27 februari 2010, Axevalla
2. 56 347 408 kronor, 14 januari 2012, Åby
3. 47 360 999 kronor, 7 juli 2007, Halmstad
4. 45 285 093 kronor, 24 juni 2007, Kalmar
5. 43.058.556 kronor, 10 december 2016, Färjestad

Kanal 75


Det var jackpot på V75-spelet och de flesta spelares miljondrömmar hängde på topptravaren Milligan’s School, som hade en på pa..


Det var jackpot på V75-spelet och de flesta spelares miljondrömmar hängde på topptravaren Milligan’s School, som hade en på pappret perfekt uppgift. Men när starten gick blev ingenting som planerat för dunderfavoriten.
- Det blev inte alls kört som jag hade tänkt på förhand men det är sällan det blir det. Han öppnade sämre än vanlig och jag tyckte att alla konkurrenter som var bra kom före oss. Men som tur var galopperade ett par stycken, kanske på grund av farten, och då såg det ju bra ut, sa Ulf Eriksson.
Bollnäskusken valde att lämna andra par utvändigt redan efter 500 meter och sedan han fått överta ledningen utan strid såg det ut att bli en promenad i parken. Men när finske elitloppshästen Elian Web och Jorma Kontio kom farande på den sista bortre långsidan blev det åka av och i slutkurvan såg Milligan’s School ut som en slagen häst. Han kunde emellertid kontra till seger den sista biten sedan Jorma Kontio inte fått ner det norska huvudlaget på Elian Web.
- Han kom väldigt fort så jag fick köra på max för att försvara ledningen och då blev jag lite orolig. Sedan fick Jorma grepp i sista sväng och jag fick rycka tussarna redan där. Fram till 100 kvar kände jag mig slagen men sedan kände jag att det höll på att jämna ut sig och sista 50 var det som vanligt. Han har fantastisk inställning hästen, sa Ulf Eriksson.
Det var Milligan’s School första seger över kort distans, i åttonde försöket, sedan han lämnade Nordamerika och segertiden skrevs till 1.10,9.
Stefan Melander tränar gulddivisionsvinnaren och han fick även se sin treårige talang Digital Summit imponera stort när han vann klass II i Örjan Kihlströms händer.
- Det är en jättemysig häst som blir bättre och bättre hela tiden, sa Kihlström.

Femte segern i åttonde starten
Macelleria har gått från klarhet till klarhet sedan han kom till Robert Bergh och när han nu debuterade i bronsdivisionen tog han femte segern i åttonde starten för Åbytränaren.
- Det kändes inte lika spänstigt som han har varit i några lopp tidigare men det är kul att få vända upp då också. Han har haft en fantastisk sommar och att nu komma upp i brons och vinna fast han inte hade någon av sina bättre dagar visar att det finns lite kvalitéer i honom, sa Robert Bergh sedan hästen hållit undan från ledningen.
Dom Perignon gjorde en stark insats som tvåa men utropstecknet i loppet var Win B.Hill. Amerikaimporten gjorde sin blott fjärde start och galopperade från start, men levererade därefter en svettig upphämtning till tredjeplatsen.

Brutal Ural grejade hemmaseger i silver
Hemmatränaren Susanne Richters Ural överraskade många experttippare när han väl understödd av Jorma Kontio lyckades svara upp innerspåret i silverdivisionen. Väl i ledningen var saken klar. Favoriten Global Undecideds försök att gå i klinch avfärdades utan problem och över upploppet stegade Ural undan till säker triumf.
- Jag laddade från start i dag och han öppnade snabbt. Sedan var det lugnt och hästen var jättefint och sprang bara och klippte med öronen, sa Kontio.
- Han har varit riktigt pigg hemma i jobben men att han skulle vara så här bra i dag med skor runt om trodde jag inte. Han klädde ju faktiskt av dem, sa Susanne Richter.

Magic Cash bäst i Charlie Mills
Jorma Kontio tog även hem Charlie Mills Race över mastiga tre varv sedan Timo Nurmos-tränade Magic Cash mosat favoritspelade Guillaume Boko och hållit undan med liten marginal före comebackande Sloppy Joe.
- Nu har han hittat formen och är i jättefin ordning. Han gjorde ett jättebra lopp och kontrade de sista 50 meterna, sa Jorma Kontio.
Inför kallblodsloppet spådde Jan-Olov Persson seger för favoriten Bokli Rapp N.O. Han hade fel. Hans egen Järvsöodin rundade nämligen konkurrenterna i tredjespår under slutrundan och vann överlägset.
- Han var jättefin i dag, väldigt spänstig och fin, så formen sitter där, kommenterade kusken Ulf Ohlsson.
Ett klass I-försök avslutade V75-omgången och när Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly och Rikard N Skoglund drog det längsta strået där stannade utdelningen för sju rätt på 2 692 kronor. Sex rätt betalade 36 kronor och då femrättsutdelningen understeg 15 kronor går den potten vidare till nästa lördags V75-tävlingar på Jägersro. Då kan en ensam jackpotvinnare håva in 50 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Momarken bjöd på bland annat norska Oaks för kallblod på lördagseftermiddagen och Bollnäs-amatören Lars-Erik Karlsson blev ..


Momarken bjöd på bland annat norska Oaks för kallblod på lördagseftermiddagen och Bollnäs-amatören Lars-Erik Karlsson blev tvåa med favoriten Alfa Lina.
Andraplatsen var värd 170 000 norska kronor och totalt har det treåriga stoet tjänat 760 000 kronor på tolv starter i karriären.
Lars-Erik Karlsson är uppfödare, tränare och kör även sin talang själv.
Vann norksa Oaks för kallblod gjorde Stas Eldi och Per M. Hvattum.
Även Oaks för varmblod avgjorde på Momarken och vann gjorde favoriten Sabrina Frecel tillsammans med Magnus Teien Gundersen. Sabrina Frecel är därmed obesegrad efter fyra starter i livet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yann..


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yannick Gingras. Åke Svanstedts Third Shift blev tvåa och bland de sju topplacerade som gick vidare till finalen nästa fredag slutade också Åke Svanstedts Moon Bridge och Marcus Melanders Rome Pays Off. Yannick Gingras satt också i sulkyn bakom Per Engbloms andra försöksvinnare Ms Savannah Belle när hon tog hem det ena försöket för tvååriga ston. I de tvååriga stonas andra försök åkte Marcus Melander-tränade Hypnotic Am på karriärens första förlust när Ron Burkes Sister Sledge, även hon körd av Yannick Gingras, visade sig starkast över upploppet. Bakom tätduon knep Per Engbloms Shishito en finalbiljett som trea.

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga hingstar och valacker
1 609 meter, autostart

1. Beads (John Bax)
2. Synergy (Per Engblom)
3. Moon Bridge (Åke Svanstedt)
4. Amigo Volo (Richard Norman)
5. Chestnut Hill (Richard Norman)
6. Rome Pays Off (Marcus Melander)
7. Third Shift (Åke Svanstedt)
8. Capricornus (Marcus Melander)
9. Real Cool Sam (Jim Campbell)
10. Port Perry (Luc Blais)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga ston
1 609 meter, autostart

1. Hypnotic AM (Marcus Melander)
2. Sister Sledge (Ron Burke)
3. May Baby (James Yoder)
4. Dip Me Hanover (Linda Toscano)
5. Ms Savannah Belle (Per Engblom)
6. Wine Rack Hanover (Richard Norman)
7. Madame Sherry (Jim Campbell)
8. Shishito (Per Engblom)
9. Violet Stride (Mark Harder)
10. Ramona Hill (Tony Alagna)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det beh&ou..


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det behöver varken vara jackpot eller V75 för att man ska vinna stort på trav. Det visade en spelare i Nederländerna när denne på fredagskvällen blev ensam om sex rätt på V64 i Umeå. När Höwings Star höll undan för favoritspelade stallkamraten Selmer I.H. med minsta möjliga marginal i den sista avdelningen sållades alla andra kuponger bort och kvar med sex rätt fanns endast den nederländska kupongen. Den kostade 1 752 kronor att lämna in och med utdelningen för sexor och femmor inräknad drog den in 1 811 599 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-om..


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-omgången på Romme. Men med nummer tolv respektive elva bakom startbilen får de stå tillbaka i experttipsen. Att de med lite tur på vägen har potential att dyka upp i segerstriden är det emellertid få som hyser något tvivel om. Reverend Wine har redan visat sin kapacitet i V75 flera gånger och kommer närmast från enkel seger. Björn Goop, som då tog sin 7 000:e kuskseger, har vunnit fyra av fem starter med hästen och sitter i sulkyn på nytt.
- Reverend Wine har fantastisk fin form för dagen. Han gör aldrig ett dåligt lopp och går aldrig ur form heller. Läget är chansartat men vi hoppas att både hästen och Björn har vaknat på rätt sida. Då kan det räcka långt, säger Diederik Meilink.
- Jag tror att hästen tål att göra en del själv i loppet men han är uppe i silverdivisionen nu och det kan vara lite hårdare. Men flera av de här har han mött förut och sprungit jämnt med. Stämmer det lite så har han ju mer hårdhet än treåringen och han har överraskat förut.

”En rejäl häst”
Treåringen i fråga är Reven Dejavu. Han har bara hunnit göra fyra starter och efter en galopp och en andraplats ståtar han med två raka segrar. Spår tolv över kort distans är tuffa förutsättningar men skrällar är inte ovanliga i klass II och flera spelexperter spår hård körning i loppet. Det kan bädda för hästarna i kön.
- Han är lite bortlottad men det är en rejäl häst. Sköter han sig gör han säkert ett bra lopp, men att räcka till vinst blir kanske svårt, säger Diederik Meilink.
Hästens formkurva pekar rakt upp och precis som senast är det Erik Adielsson som får förtroendet i sulkyn.
- Hästen har ju dragit runt på mig i två lopp och blivit stark, och så körde Erik ett lopp med honom och vann ganska enkelt på en fin tid över 2 600 meter, så hästen verkar vara i ordning. Om det stämmer lite i loppet förväntar jag mig att han gör en bra insats. Det är svårt att säga hur tidigt han ska räknas. Jag är jättenöjd om han kan vara bland de tre.
Enligt prognosen kommer lördagens sjurättspott på V75 uppgå till 41 miljoner kronor. Kanske är Diederik Meilinks duo nyckeln till drömvinsten...

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-3 Quantum June Quantum June   [s 7] 2160/7 5 17.9 535
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Pokerface Pokerface   [v 6] 2140/6 0 19.0 61
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Underwood Underwood   [v 7] 2160/4 0
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Underwood Underwood   [v 7] 2140/1 7 18.4g 713
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-2 Citygirl In Citygirl In   [s 5] 2140/1 D 0 344
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 2160/9 C 0 18.3 77
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Citygirl In Citygirl In   [s 5] 2140/1 D 8 19.0 117
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-4 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 1640/5 C 4 15.4 235
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Citygirl In Citygirl In   [s 5] 2140/1 D str
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 2140/1 A 2 17.7 20
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Pokerface Pokerface   [v 7] 2140/4 C 7 18.4 480
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Pokerface Pokerface   [v 7] 2160/6 C 6 18.5 195
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 2140/4 C 4 16.1 69
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-6 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 2160/5 B 3 18.0 79
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-9 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 1640/8 C 2 18.2 77
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 Quantum Fabulous Quantum Fabulous   [v 7] 2140/3 C str
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 1640/1 D 0 15.2 356
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Pokerface Pokerface   [v 7] 2140/8 B 0 17.6 272
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-4 Pokerface Pokerface   [v 7] 2160/4 D 8 18.6 80
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-8 Renoir Bi Renoir Bi   [v 6] 2140/7 C 0 21.8 428
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Pokerface Pokerface   [v 7] 2140/2 D 0 18.4 135
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Pokerface Pokerface   [v 7] 2140/10 D 7 19.1 117
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Wiss Very Nice Wiss Very Nice   [v 8] 2140/8 C 5 17.3 641
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 6] 2160/5 B 5 17.9 108
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Dream Hope Dream Hope   [v 6] 2140/7 D 0 g 270
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-2 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 6] 2140/3 B 1 19.0 56
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Renoir Bi Renoir Bi   [v 7] 2140/4 C 0 29.0 181
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Pokerface Pokerface   [v 8] 2140/1 D 0 18.9 523
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 Renoir Bi Renoir Bi   [v 7] 1680/8 C 6 18.4 331
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Rydens Hilona Rydens Hilona   [s 10] 1640/2 D str
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-6 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 6] 2140/5 D 4 16.3 421
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-4 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/7 D 0 17.9 577
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Pokerface Pokerface   [v 8] 2140/6 D 0 g 78
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-2 Pokerface Pokerface   [v 8] 2140/6 D 6 17.7 48
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Pokerface Pokerface   [v 8] 2160/11 D 0 22.1g 571
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-2 Pokerface Pokerface   [v 8] 2180/10 B 2 17.0 131
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-1 Renoir Bi Renoir Bi   [v 7] 1640/10 B 3 14.5 556
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Quantum June Quantum June   [s 9] 2160/6 B str
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Pokerface Pokerface   [v 8] 2140/1 C 8 18.7 484
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Renoir Bi Renoir Bi   [v 7] 2140/9 C 0 19.5 283
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Quantum Fabulous Quantum Fabulous   [v 8] 2140/3 C 6 18.1 405
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Renoir Bi Renoir Bi   [v 7] 2160/8 C 0 19.4 627
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Quantum Fabulous Quantum Fabulous   [v 8] 2140/1 C 4 19.0 562
2018-12-15 2018-12-15 Åby-1 Sogno di Volare Sogno di Volare   [h 6] 2140/8 D 6 19.3 670
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2640/2 B 7 20.9 496
2018-11-28 2018-11-28 Åby-4 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2160/3 C 5 17.9 549
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-2 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2140/10 C 7 18.2 477
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2140/1 C 7 17.6 395
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Dream Hope Dream Hope   [v 7] 2140/4 D str
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2140/12 D 0 15.9 512
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 1680/2 C 4 16.7 166
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-2 Dream Hope Dream Hope   [v 7] 2180/9 C 0
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Dream Hope Dream Hope   [v 7] 2160/2 D 3 17.4 46
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2140/3 B 6 19.3 341
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Quantum Tic Tac Quantum Tic Tac   [v 8] 2140/12 B 1 17.0 174
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-2 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2140/1 C 4 17.4 46
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Dream Hope Dream Hope   [v 7] 2160/4 C 3 19.2 273
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 6] 2160/4 B 3 17.1 151
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 Herakles Herakles   [v 4] 2140/12 C 2 15.7 107
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 Staro Juventus Staro Juventus   [v 6] 2140/7 B 0 18.8 315
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2140/5 C 0 17.2 171
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2140/1 D 1 17.1 963
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-5 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2140/3 C 2 17.8 342
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Quantum Tic Tac Quantum Tic Tac   [v 8] 2140/7 B str
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2140/1 D str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 7] 2140/6 A 7 20.2 240
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 Staro Juventus Staro Juventus   [v 7] 2660/7 D 0 16.5 775
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-9 Chip Dream Chip Dream   [s 5] 2140/3 D 0 19.3g 1289
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 7] 2160/9 C 6 21.3 651
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 Staro Juventus Staro Juventus   [v 7] 2180/11 A 4 16.6 569
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 7] 2160/5 D 5 18.7 1000
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 In the Air Tonight In the Air Tonight   [s 4] 2140/4 C 1 15.1 43
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Tex Ritter Tex Ritter   [v 6] 2140/8 C 0 24.7 240
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 7] 2140/8 C 7 16.4 654
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Chip Dream Chip Dream   [s 5] 2140/11 B 7 18.3 432
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 Wiss Zornita Wiss Zornita   [s 7] 2140/4 C 3 17.6 502
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 8] 2140/4 C 0 19.4 606ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se