V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-8 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 12] 2640/10 C

Nyheter för travkusk


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär. Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkrit..


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär.
Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkriterium och under säsongen som fyraåring i fjol blev det seger i Konung Gustaf V:s Pokal.
Bågen spändes högt 2020 men tränaren Conrad Lugauer är inte nöjd.
Nu ändras planerna för säsongen, berättar Jägersrotränaren för Travronden.
– Det blev för tufft för honom efter avelssäsongen. Det är min första toppavelshingst. Jag får lära mig av det här. Han behövde mer tid på sig att vila efter det och det tog för hårt helt enkelt. Jag måste ta på mig det, jag är orutinerad när det kommer till avelshingstar. Nu har jag förstått att det inte går att träna och avla samtidigt. Och Campo är alldeles för bra för att tävla otränad. Då kan han inte använda sin kropp riktigt, säger Conrad Lugauer till tidningen Travronden.
Campo Bahia får nu ägna sig åt avel på heltid en tid. Planerade starter i Jubileumspokalen och Breeders’ Crown blir inte av. Däremot kanske man siktar på vintermeetinget i Paris.

Kanal 75


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet &au..


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.
Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet är det dags för omtalade Svensk Travsports Guldtäcke, V75-7.
Ett lopp där både sportchefer och spelare brukar få tänka till lite extra.
I Guldtäcket är det fri handicap, och för att ta en plats gäller det att ha en av de segerrikaste kallblodiga hästarna under det gångna året.
Intjänade pengar är inte avgörande i Guldtäcket. I stället har sportens män placerat ut hästarna efter dagsform och hur snabbt hästarna förmodas springa i loppet.
Mjölner Apollo är en som exempelvis visat form under hela 2020 och därför ”straffas” lite med en tuff handicap. Den femårige hingsten har med 223 000 kronor i prissumma belastats med 20 meters tillägg. 5 Aas Balder och 10 Gorm står på samma fålla trots att de tjänat 488 000 respektive 402 000 kronor.
Bergsåkersträaren Lars Wikström låter sig inte nedslås.
-Visst tycker jag att han står lite hårt inne. Det räcker ju inte med hästarna på lika start - han ska ju ta in 20 meter på hästar som nästan har dubbla prissumman som honom också! Men Mjölner Apollo är bra - det är därför han hamnat där han hamnat, säger han.

Fem segrar på åtta starter
Wikström köpte femåringen från Norge i fjol höstas efter att ha fått i uppdrag att ordna ett bättre kallblod till hästägare i sitt stall. Åtta starter i den nya regin har resulterat i fem segrar och två andraplatser.
Femåringen har varit mycket bra i vardagsloppen. Svensk Travsports Guldtäcke är karriärens största uppgift så här långt.
I lördags var Mjölner Apollo med i ett femåringslopp i Rättvik V75 och höll fint till en fjärdeplats.
- Ja, han gjorde det bra i lördags då han var med miljonhästarna länge på upploppet. Han har gått fina tider och behöver väl inte sänka sig så mycket för att vara i striden som det ser ut. Jag tycker att han ska streckas tidigt, säger Lars Wikström.
Hästen står fel inne i loppet men kapacitet finns för seger ändå?
- Ja, så kan man säga. Mjölner går med skor runt om i stället för barfota bak den här gången men det är enda ändringen. Han är allround. Vi har varit lite försiktiga med honom men han börjar få fart i benen och kommer mer och mer.
9 Huddlestone i V75-3 har inte startat sedan segern på Bergsåker i början av juni. Fyraåringen står fint inne i loppet med sina 295 000 kronor intjänat. Har ni haft det här loppet i sikte?
- Nej, det har krånglat lite med hans hovar och det har tagit ett tag. Han trampade sig rätt illa. Nu börjar det ”räta till sig” men han ligger efter naturligtvis. Han har tränat en tid och har bra kapacitet för klassen. Men det fattas ju lite lopp i honom. Huddlestone är mest en platsluring den här gången, slutar Bergsåkerstränaren Wikström.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare. I början av november går ..


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare.
I början av november går också finalerna i Breeders' Crown och under onsdagskvällens V86-tävlingar på Mantorptravet togs det stora kliv på vägen med fyra försökslopp i den stora unghästserien.
Semifinalerna på Solvalla hägrade för de sex första hästarna i mål i respektive lopp och kvällen bjöd på några riktigt fina insatser.
Timo Nurmos har i vanlig ordning inte gjort sig någon brådska med att börja starta sina vassaste unghästar. Det är loppen framöver i höst som gäller och för Brother Bill är det Svenskt Travderby som räknas i första hand.
Inför de fyraåriga hingstar och valackerna Breeders' Crown-uttagning ägnade sig storfavoriten åt galopp i uppkörningen bakom bilen. I starten var Brother Bill fokuserad och dundrade till ledningen. Jorma Kontio släppte tillfälligt ifrån sig spetsen men återtog den igen i en liten växling.
När första 1000 inte gick snabbare än 1.14.2 trodde många att Kontio skulle finåka sista rundan. Brother Bill var dock inte alls vässad för stordåd och den dryga längden han hade till godo på värsta hotet Aetos Kronos på upploppet hade krymt till ”nos” över mållinjen.
Jorma Kontio arbetade med att få hästen att hålla sig i trav och det blev bara ett halvskutt kort före mål.
Fredrik Widman, expert i ATG Live-studion under kvällen, redde ut begreppen efter loppet.
- För att det ska bli tal om diskvalifikation krävs att hästen tar ett helt galoppsteg. Men det gjorde aldrig Brother Bill som travade med bakbenen hela tiden, menade Widman.

Melander har drottningen
Jorma Kontio vann även uttagningsloppet för de fyraåriga stona – och där var det inget snack.
Stefan Melanders och stall Courants Ganga Bae var heroisk tvåa i Stochampionatet i juli. På onsdagkvällen klev kullens drottning (?) förbi konkurrenterna under slutrundan efter att ha hamnat djupt ner i kön från sitt bakspår.
I täten hade konkurrenterna fått bestämma första rundan efter långsamma 1.14,0 men Jorma Kontio hade trots detta betydligt mera fart i Ganga Bae som enkelt avgjorde via tredje, fjärdespår i slutkurvan.
Ganga Bae vann Breeders' Crown för treåringarna i fjol och kan fylla på med en inteckning i det stora unghästloppet även som fyraåring. Årets stora uppgift är emellertid Derbystoet för stall Courant starka sto.

Skräll av Untersteiner
Fältets minst rutinerade häst vann överraskande Breeders' Crown-försöket för de treåriga stona. Lilla Global Brilliance flög till ledningen när Peter Untersteiner laddade från femtespåret och tog faktiskt en mycket säker seger efter att ha fått bestämma en bit under loppet.
Barbro Kronos - dagens största favorit spelad på 61 procent– kunde inte alls vara med från sitt andraspår i starten och lyftes ut i fjärdepar utvändigt av Erik Adielsson. 1100 meter från mål kom Adielsson fram utvändigt ledaren men kunde inte haka på när Untersteiner körde undan via 1.12,0 sista 500 meterna till hästens tredje seger i fjärde starten. Trea Keira De Weluwe från andra utvändigt.
Don Corleone Trotting i Göteborg äger vinnaren Global Brilliance som var spelad på fem procent på V86.
- Det är fin utveckling i den här lilla hästen men nu är motståndet tuffare och vi hoppas på en plats bland de sex främsta och en plats i semifinalerna, sade Peter Untersteiner i intervjuerna på förhand.
I Breeders' Crown-uttagningen för de treåriga hingstarna hade norsktrände men norskfödde Elegant Ima som väntat lekstuga.
Geir Vegard Gundersen och kuskande sonen Magnus Teien Gundersen kunde räkna in en överlägsen seger från ledningen. Undantagshästen är nu obesegrad efter sju starter i karriären.

Missle Hill bommade inte spets
V86-5 var ett femåringslopp, Kjell P Dahlströms minne med 150 000 kronor till vinnaren. Favoriten Missle Hill (Örjan Kihlström) blev hängande i tredjespår från start, men kördes framåt och fick överta ledningen efter 600 meter. Trots den tunga inledningen gick Missle Hill ifrån med ett par längder i sista sväng och höll undan till en säker seger. Zarenne Fas stod för en bra prestation som tvåa från utvändigt ledaren.
Vilken av elitloppsdeltagarna Dreammoko eller Sorbet skulle ta hem Takter-trofén för den högsta klassen?
Svaret blev Daniel Redén igen, nu med Sorbet som Örjan Kihlström tidigt körde fram med utvändigt ledaren med och sedan lät nioåringen syna Björn Goops häst i vitögat.
Sorbet fick göra grovjobbet men Örjan Kihlström såg segersäker ut redan i den sista kurvan.
- Ju äldre Sorbet blir, desto tryggare blir han att gå utvändigt, sade tränaren

Djuse tog chansen
Magnus A Djuse var snabb i tanken i STL-försöket (klass II) och lät Global Agency kliva iväg dryga varvet från mål och lägga beslag på positionen utvändigt ledaren. Det ställde till det för norske Oracle Tile som kom med sju raka segrar. Jättefavoriten tröttnade när det blev svar och ett lopp i tredjespår resten av loppet.
Plusbetyg till Global Agency som hade mod att kliva undan till seger. Solvallas Mattias Djuse tränar V86-överraskningen (tre procent).
Mikael J Andersson körde sig till ledningen från tillägg med Fredric Palema i V86-inledningen och hade sedan koll på loppet med favoriten. Axevallas Pär Hedberg tränar.
På V86 delade åtta rätt ut 13 178 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det. Med en nyköpt gård fem kilom..


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det.
Med en nyköpt gård fem kilometer från travbanan i Bollnäs är tanken att slå sig in i sporten både som tränare och uppfödare.
Juldagen i fjol tog den unge amatörtränaren karriärens största seger i Ess Express Minne ingående i V75 på Umåker med 100 000 kronor till vinnaren.
Walls stjärna sjuåriga Silver Jossan (nio segrar på elva starter 2019) vann med Peter Eriksson i sulkyn.
På fredag kväll återvänder han till Umåker med en annan av sina hästar.  I Norrländska Elitstoet (V64-5) gör Silver Stjärna blott andra starten på två år. Comebacken i veckan på Hagmyren slutade med galopp.
Trean från Sto-SM på Hagmyren sommaren 2018 har inte startat på ett par säsonger nu.
- Det handlar mest om att få henne felfritt från start. Hon har fina lopp i höst som hon ska vara med i. Så på fredag får hon smyga igång. Kanske kan hon vara en skräll med mycket tur? Hon står ju bra till i loppet men samtidigt har hon inte startat på två år – så jag kan inte säga någonting var hon står, säger den 22-årige Bollnäsamatören.

Chans i Guldtäcket på söndag
Sjuåriga Silver Jossan gör en högintressant start i Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero (V75-7) på söndag. Simon Wall är lika spänd på vad tre år äldre ”Stjärna” kan uträtta i Norrländska Elitstoet på fredagen.
I slutet av april förra året fölade Silver Stjärna. Hingstfölet (med Ingbest som pappa) är en av några få avkommor uppfödaren från Bollnäs hunnit få fram.
- Alla hästar är till salu, det är så man får jobba. Jag har bara kvar en av mina egna uppfödningar, en tvåårsmärr som heter Pårs Carla. Jag ser min framtid som uppfödare! Jag vill dricka lite bubbel och applådera hästarna på upploppen. Men det här att träna och tävla är superkul. Jag älskar ju hästar, jag har precis köpt en gård och ska försöka slå mig in i travsporten, säger han.

Kihlström köpte Stormaren
Kontakten med Bollnäs-bördige världskusken Örjan Kihlström gjorde att han ställde frågan om Kihlström kunde tipsa om någon potentiell köpare av en ettårig kallblodshingst.
- Då sa Örjan att han ville komma och kolla på ettåringen själv. Och så ringde han till Daniel och sa att nu ska vi köpa häst! Det är förstås väldigt roligt för mig som liten uppfödare.
Stormaren är namnet på den lille, efter skådespelaren Peter Stormare som kommer från samma by i Bollnäs som Simon Wall.
Men till fredagen då.  Wall kan inte ha några jätteförväntningar på morsan Silver Stjärna.
- Det är bara en skräll i så fall. Hon har gjort fina jobb men gillar inte riktigt att resa. Men tar hon resan upp till Umeå bra och kommer iväg från start så kan hon faktiskt överraska, säger tränaren. 
Sportchefen på Umåker, Håkan Persson, står för tipsen i banans program. Persson rankar Simon Walls häst sjua av de 14 startande.
- Jag tippar Alfie etta i programmet, trots att hon inte vunnit sedan januari 2018. Det är intressant att hon ska köras av Ove A Lindqvist denna gång. Han är erkänd för att få en extra effekt på hästarna, speciellt när han kör dem för första gången. Det ska ändå sägas att Alfie tagit samtliga nio segrar hittills med tränaren Lars-Erik Karlsson i vagnen. Motbuden i första hand är en felfri Granetta som är i riktigt bra slag, och Torpa Olea som kan avsluta bra, tipsar Håkan Persson.

Startlista
Norrländska Elitstoet (V64-5)
2140 meter, voltstart

1. Höstbolillemor – John Östman
2160 meter
2. Kaksi Can – Robert Kärrman
3. Haga Bruden - Ulf Ohlsson
4. Alf Ann - Magnus A Djuse
5. Vårvind - Krister Söderholm
6. Thess Vilja - Mats E Djuse
7. Silver Stjärna - Daniel Wäjersten
8. Vindbläsen - Sandra Eriksson
9. Optandsfröken - Michael von Essen
2200 meter
10. Granetta - Jimmy Jonsson
11. Alfie - Ove A Lindqvist
12. Karlängs Lill - Jessika Sidbäck
13. Karlängs Linda - Kjell Svanstedt
14. Torpa Olea - Hans Bergh
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas stor..


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas storlopp Jim Doherty Memorial och Peter Haughton Memorian även är klara.
Och det är mycket svensktränat i loppen - totalt 40 hästar!
Till den 95:e upplagan av Hambletonian har fem svensktränade hästar kvalat in till finalen.
Nancy Takters Ready For Moni imponerade I sin försöksvinst. Åke Svanstedt selar ut Back of the Nec medan Marcus Melander har laddat med trion Hollywood Story, Capricornus och Rome Pays Off.
I Hambletonian Oaks gick samtliga tolv anmälda till finalen och fyra tränas av svenskar.
I Peter Haughton Memorial har häften av startfältet blågul anknytning och i Jim Doherty Memorial hela sex av tio hästar.
I John Cashman Memorial för den äldre eliten är fem av elva av hästarna tränade av svenskar. Nancy Takters supersto Manchego finns dock inte med I det loppet utan hon startar istället i Dr. John R. Steele Memorial där hon bara möter ston. Bland annat Åke Svanstedts duo Plunge Blue Chip och Felicityshagwell.

Startlistor för de största loppen på lördag:

Hambletonian
1609 meter autostart
1. Ready For Moni (Nancy Takter)
2. Back of the Nec (Åke Svanstedt)
3. Hollywood Story (Marcus Melander)
4. Big Oil (Julie Miller)
5. Ramona Hill (Tony Alagna)
6. Threefiftytwo (Luc Blais)
7. Capricornus (Marcus Melander)
8. Rome Pays Off (Marcus Melander)
9. Sister Sledge (Ron Burke)
10. Amigo Volo (Nifthy Norman)
Förstapris: 4,4 miljoner kronor

Hambletonian Oaks
1609 meter autostart
1. Crucial (Ron Burke)
2. Next Level Stuff (Jim Campbell)
3. Reba Blue Chip (Verlin Yoder)
4. May Baby (James Yoder)
5. Tricky Sister (Andrew Harris)
6. Whose Blues (Luc Blais)
7. Sorella (Nancy Takter)
8. Fortune Starlet (George Ducharme)
9. Solsbury Hill (Rick Zeron)
10. Ab’sattitudexpress (Lucas Wallin)
11. Panem (Nancy Takter)
12. Hypnotic Am (Marcus Melander)
Förstapris: 2,6 miljoner kronor

Peter Haughton Memorial
1 609 meter autostart
1. Plumville Prince (Rick Zeron)
2. Venerate (Judy Miller)
3. Zenith Stride (Mark Harder)
4. Type A (Nancy Takter)
5. Locatelli (Nancy Takter)
6. Caruso (Joe Holloway)
7. Moonstone S (Marcus Melander)
8. Incentive (Marcus Melander)
9. Spy Booth (Per Engblom)
10. Media Mogul (George Ducharme)
Förstapris: 1,4 miljoner kronor

Jim Doherty Memorial
1 609 meter autostart
1. May Karp (Lucas Wallin)
2. Sel’s Choice (Harry Landy)
3. Hot As Hill (Ron Burke)
4. Material Girl (Per Engblom)
5. Darlene Hanover (Brett Bittle)
6. Mazzarati (Lucas Wallin)
7. Avenir (Ron Burke)
8. Ixia Maculata S (Marcus Melander)
9. Ineffable (Marcus Melander)
10. Altar (Per Engblom)
Förstapris: 1,5 miljoner kronor

John Cashman Memorial
1 609 meter autostart
1. Marseille (Åke Svanstedt)
2. Atlanta (Ron Burke)
3. Marion Marauder (Paula Wellwood)
4. Guardian Angel As (Anette Lotentzon)
5. Soul Strong (Åke Svanstedt)
6. Lindy The Great (Julie Miller)
7. Gimpanzee (Marcus Melander)
8. Don’t Let’em (Nancy Takter)
9. Run Director (Andrew Harris)
10. Forbidden Trade (Luc Blais)
11. Crystal Fashion (Jim Campbell)
Förstapris: 1,2 miljoner kronor

Dr. John R. Steele Memorial
1 609 meter autostart
1. Princess Deo (Åke Svanstedt)
2. Plunge Blue Chip (Åke Svanstedt)
3. When Doverscry (Brett Pelling)
4. Felicityshagwell S (Åke Svanstedt)
5. Manchego (Nancy Takter)
6. Kenziesky Hanover (Jeff Cullipher)
Förstapris: 730 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.Robert Bergh har två stora derby..


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.
Robert Bergh har två stora derbyhopp i kriterievinnaren Power, samt Hail Mary. Den sistnämnde kom från en andraplats i Norrlands Grand Prix bakom Aramis Bar, men var nu tillbaka i vinnarcirkeln igen. Den fyraårige hingsten tog sin sjunde seger i årets nionde start när han hade lekstuga i ett V64-lopp på Hagmyren under tisdagskvällen. Hail Mary har börjat visa allt bättre startsnabbhet och höll upp ledningen från innerspåret bakom bilen när han blev utmanad. Efter 1.12,2 första femhundra metrarna kunde Bergh dämpa tempot och köra 1.14,6 första varvet. Sedan ökades farten successivt under slutrundan och via 1.12,9 sista varvet sprintade Hail Mary ifrån de övriga lekande lätt över upploppet när Bergh släppte av honom lite. Det var ett riktigt fint intryck på Hail Mary som lämnade sina konkurrenter tvåhundra meter kvar. Han såg relativt obrukad ut när mållinjen skars på tiden 1.13,8/2140a. Förstapriset var 50 000 kronor och Hail Mary har nu sprungit in 1 173 000 kronor och vunnit tolv lopp på 15 starter. Han är en av de hetaste utmanarna till derbyfavoriten Don Fanucci Zet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 8] 2160/5 0 g 342
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 7] 2140/2 7 20.1g 356
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 6] 2640/4 0 18.4 1853
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 7] 2140/1 0 19.7g 316
2016-12-30 2016-12-30 Romme-11 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2140/12 C 0 208
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 8] 2100/4 D 5 23.8 258
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2100/12 D 4 20.7 668
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2160/7 D 6 16.9 568
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 8] 2100/2 D 0 22.4g 175
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2160/6 C 7 18.0 130
2016-09-16 2016-09-16 Romme-11 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2140/1 D 6 16.9 315
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2180/9 C 0 g 742
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-7 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2140/4 D 0 16.7 242
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-4 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2140/9 D 0 18.8 552
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2160/8 D 8 17.5 1201
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2160/15 D 0 17.2 1144
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 9] 2180/11 C 0 g 729
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 8] 2140/8 C 0 g 197
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 8] 2640/12 D 0 18.0 2074
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/3 C 0 g 457
2017-11-09 2017-11-09 Romme-10 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 8] 2140/5 C 7 20.7 488
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/7 B 0 21.4g 299
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2100/5 C 6 18.1 331
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/1 D 5 16.4 709
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 8] 2140/5 B 0 17.1g 190
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/8 D 0 g 632
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 8] 2140/4 C 0 19.0 411
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2100/12 D 6 18.0 169
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-7 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 8] 1640/11 D 6 14.2 788
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-11 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/4 C 4 19.2 108
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/4 D 0 20.2g 906
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2640/1 D 0 g 173
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 8] 2140/15 D 0 17.2 319
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/7 D 6 18.0 177
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/1 D 0 18.1 343
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-5 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 9] 2140/9 D 7 18.7 327
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 10] 2160/15 D 0 19.1 1429
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Kruses Krabat Kruses Krabat   [v 10] 2160/6 C 7 16.9 897
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/2 D 6 18.2 1565
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/3 B 5 17.2 526
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-9 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 5] 1640/3 C 0 g 67
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2640/1 C 0 18.3 345
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2140/11 D 0 17.9g 948
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-9 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2640/11 C 6 17.7g 398
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-11 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 5] 2140/3 D 6 15.7 1160
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-9 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 1609/8 D 4 15.2 764
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/5 B 8 18.1 209
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2140/8 D 0 17.2 483
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-2 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 5] 1640/3 D 0 20.3g 347
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/2 D 6 16.2 247
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-9 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2140/11 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2640/9 D 0 17.0 1058
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-2 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 5] 2140/8 D 0 907
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2140/8 D 6 17.5 1545
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2100/1 D 0 17.0 1249
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2640/11 D 0 g 964
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-11 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 1640/12 D str
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-6 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2160/5 D 0 17.9 412
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-7 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2640/1 D 6 17.8 353
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/6 C 1 18.3 64
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2140/5 D 0 g 165
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/6 D str
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/9 C 4 17.3 156
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 1640/3 B 7 18.2g 592
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-4 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2140/12 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/9 C 0 20.1g 154
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 2140/12 D 0 17.6 445
2018-04-08 2018-04-08 Romme-7 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/9 C 0 16.7 683
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-4 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 9] 1640/2 B 0 415
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/1 C 5 17.0 574
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-5 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/10 D 0 17.6 1900
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2140/7 D 3 17.9 343
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 10] 2640/10 D 0 19.4 816
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2640/4 D 5 169
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/6 D 6 18.1 1701
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2640/6 D 0 16.8 1157
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-5 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2660/8 C 4 16.8 512
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-6 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/5 D 0 15.7 821
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/11 C 3 17.3 224
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-4 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2660/12 D 5 18.0 658
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-2 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 10] 1640/1 D 2 17.7 366
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-7 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/9 D 0 g 1000
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-9 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 10] 2100/11 D 0 19.1 1000
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-9 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/4 C 5 17.1 152
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-7 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/8 B 2 16.9 194
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-3 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2640/2 D 0 17.6g 1581
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-12 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 10] 2160/4 D 0 19.3 623
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/4 C 5 18.8 432
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/12 B 1 16.8 77
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/2 B 4 16.0 176
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2620/3 D 0 19.6g 547
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 1620/8 B 0 16.4g 169
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2640/2 D 5 17.4 766
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/14 A 7 17.8g 755
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2640/3 D 0 17.1 483
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/1 C str
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-5 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 10] 2140/5 D 0 19.7 700
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/11 C 0 17.2 286
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/8 B 0 21.0g 163
2019-06-05 2019-06-05 Romme-3 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/3 C 7 16.4 380
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/11 D 5 15.7 383
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/6 B 2 16.8 74
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/2 D 4 16.7 300
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-4 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2160/10 B 6 16.0 1454
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-9 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2140/3 D 0 16.8 1014
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/4 D str
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 1640/6 D 6 15.4 462
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-3 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/7 B 2 17.9 1122
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 1640/10 D 3 17.0 487
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-2 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 11] 2640/1 D 4 18.1 706
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-2 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 6] 2140/1 C 0 19.0 689
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-7 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 7] 2140/3 D 0 16.4 2643
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 11] 1640/4 D 0 16.1 920
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-8 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 12] 2140/2 C 0 17.5 176
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 7] 2140/7 C 5 15.8 1676
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 11] 2140/11 D 0 17.4 332
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 12] 2140/7 D 4 15.7 331
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-9 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 7] 2160/9 B 3 17.4 109
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-10 Kruses Chip In Kruses Chip In   [v 7] 2140/3 B 8 16.5 180
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-12 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 12] 2140/2 D 0 16.7 614
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Kruses Wilhelm Kruses Wilhelm   [v 12] 2140/9 C 6 17.2 384ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se