V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-09-27 2023-09-27 Åby-3 Evita A.F. Evita A.F.   [s 3] 2140/3 C
2023-09-27 2023-09-27 Åby-4 Rokka Tiger M.G. Rokka Tiger M.G.   [s 3] 2140/5 C
2023-09-27 2023-09-27 Åby-5 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 9] 1640/10 D
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-1 High Speed High Speed   [v 4] 2140/8 C
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-2 Gazelle d'Noir Gazelle d'Noir   [s 2] 2140/5 C
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-3 Let's Kiss Let's Kiss   [s 3] 2140/8 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-8 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 1640/4 5 15.9 942
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-10 Lady Digger Lady Digger   [s 5] 2640/8 2 18.2 728
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Fontana Boko Fontana Boko   [s 4] 2640/2 A 5 19.6 101
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Load Shedding Load Shedding   [s 6] 2140/5 D 8 18.9 268
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2640/10 D 0 18.3 469
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Lady Digger Lady Digger   [s 6] 2660/7 D 0 g 346
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Lady Digger Lady Digger   [s 6] 2160/14 D 8 18.1 1117
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Lady Digger Lady Digger   [s 6] 2160/9 D 0 18.2 1893
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Miller Miller   [s 4] 2140/3 D 0 110
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-10 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/6 C 0 16.1 383
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2140/11 D 0 18.0 1094
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-4 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2140/10 D 0 18.9g 683
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 1640/4 D 0 g 225
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-4 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2140/9 D 5 17.3 767
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-7 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/10 B 7 15.5 258
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Lady Digger Lady Digger   [s 6] 2660/8 C 0 g 551
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/5 D 0 17.3 299
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-6 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 2140/13 B 5 16.7 357
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2640/3 D 0 18.4 573
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 8] 2140/13 B 0 16.4 230
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-5 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 8] 2640/1 C 6 17.5 109
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Lady Digger Lady Digger   [s 6] 2140/12 D 7 18.2 1206
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Youseeascoop Youseeascoop   [v 11] 2180/13 D 0 16.7g 438
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Lady Digger Lady Digger   [s 6] 2140/7 D 0 18.6 527
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Biata Biata   [s 6] 2140/11 B str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Yello Karsk Yello Karsk   [s 6] 2140/12 C 0 17.7 799
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-3 Jula Caipirinha Jula Caipirinha   [s 4] 2160/3 C str
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Jula Massive Jula Massive   [h 3] 2140/7 D 0 17.4 514
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Magnificent Magnificent   [v 6] 2140/3 D 5 16.5g 236
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Magnificent Magnificent   [v 6] 2140/6 D 3 16.5 554
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Magnificent Magnificent   [v 6] 2620/9 D 8 17.4 2760
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Magnificent Magnificent   [v 6] 2120/12 D 6 15.0 1009
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/10 C 0 18.1 799
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Magnificent Magnificent   [v 6] 2620/7 D 0 17.1g 534
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Djoser Djoser   [v 7] 1620/1 D 6 18.7 87
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2620/10 D 0 18.5g 982
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2620/11 D 6 17.1 229
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 2120/2 D 0 19.7 2327
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Lady Digger Lady Digger   [s 7] 2620/4 D 0 21.5 864
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Calwin Calwin   [v 5] 2140/2 C 0 17.4g 85
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-10 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/10 B 1 15.0 33
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Lady Digger Lady Digger   [s 7] 2620/7 D 0 19.7g 1223
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Magnificent Magnificent   [v 6] 1620/6 B 0 22.8g 380
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 2160/10 B 0 20.9g 296
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Magnificent Magnificent   [v 6] 2620/9 B 6 18.5 93
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 2140/6 C str
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 5] 2140/11 D 0 17.8 588
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/1 D 5 19.7 376
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-4 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/7 D 0 g 1760
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-8 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 4] 2180/11 A 0 18.8g 231
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 10] 2140/2 D 0 14.8 481
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Mr Etalon Mr Etalon   [h 4] 2140/6 D 0 16.6 141
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 Yukon Bay Yukon Bay   [h 3] 2140/2 A 0 g 77
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Elsa America Elsa America   [s 4] 2140/2 C 6 14.3 362
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Esmeralda Beat Esmeralda Beat   [s 3] 2140/9 D 7 16.1 328
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Easy Copi Easy Copi   [s 4] 2140/9 B 0 18.6 109
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-5 Jula Massive Jula Massive   [v 4] 1640/6 D 0
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 4] 2140/4 B 3 16.5 38
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Sahara Euphoria Sahara Euphoria   [s 6] 1640/7 B 0 18.5g 83
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 Global Uppercut Global Uppercut   [v 4] 2160/5 B 0 g 218
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-8 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2180/10 C 0 15.6 510
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-6 Etell Me Etell Me   [v 5] 2640/3 D 0 20.2g 841
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-1 Sahara Euphoria Sahara Euphoria   [s 6] 1640/2 B 0 14.2 586
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 4] 1640/4 D 0 g 127
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 Heather Bound Heather Bound   [s 5] 2140/2 D 6 17.2 1424
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Brilliance Brilliance   [s 7] 2140/9 C 8 14.7 331
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 Jangus Jangus   [v 6] 2160/12 B 5 17.4 662
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2180/11 D 7 16.6g 266
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Global Uppercut Global Uppercut   [v 4] 2140/2 D 0 15.8 1194
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 4] 2140/9 D 0 g 97
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-8 Magnificent Magnificent   [v 7] 2640/7 D 0 16.2 407
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-10 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2180/8 B 0 19.0g 340
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-2 Stepping Key Stepping Key   [s 9] 2140/8 B 4 17.3 450
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Sahara Euphoria Sahara Euphoria   [s 6] 1640/7 B 1 15.4 114
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 4] 2140/2 D 3 15.5 639
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 All Knight All Knight   [v 5] 1609/4 B 7 14.6 105
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 4] 2140/12 C str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 4] 2140/9 C 6 16.7 208
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-6 Falaska du Bocage Falaska du Bocage   [s 4] 2140/10 D 0 20.3 1852
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 5] 2140/10 B str
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 Yukon Bay Yukon Bay   [v 4] 2160/14 B 3 16.1 364
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-8 Falaska du Bocage Falaska du Bocage   [s 4] 2140/3 D 8 23.3g 3288
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Inside the Dream Inside the Dream   [s 4] 2140/4 C 0 g 485
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-5 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2160/9 B str
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-7 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 2140/11 C 0 19.0 327
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 4] 2140/9 B 4 14.7 224
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 6] 2140/3 C 7 16.4 184
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-5 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 6] 2140/12 B 8 15.9 404
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Listas Matrix Listas Matrix   [s 3] 2640/4 C 0 20.2g 93
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-9 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 4] 1660/11 A 6 16.0 134
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 1640/5 D 4 15.0 296
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-7 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 6] 2140/7 D 0 g 155
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Jula Hamron Jula Hamron   [v 8] 2140/5 D 0 14.7 1000
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-7 Dolcetto Dolcetto   [s 5] 2140/5 D str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-3 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 2640/10 C 0 18.4 637
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 Dats Madame Dats Madame   [s 8] 2160/7 D 0 15.6 1209
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-2 La it La it   [s 5] 1609/10 D 0 16.9 3033
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-1 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 1609/4 D 2 14.9 286
2019-08-15 2019-08-15 Åby-1 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 2140/4 C 6 17.3 1316
2019-08-08 2019-08-08 Åby-2 La it La it   [s 5] 2160/10 D 0 20.0 1423
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-3 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 4] 2160/10 B str
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-5 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/5 C 4 15.9 975
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Cadillac Dimanche Cadillac Dimanche   [v 5] 2140/11 D 0 g 817
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Heart of Love Heart of Love   [s 9] 2140/10 D 0 19.3g 1146
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-9 Taste of Legend Taste of Legend   [s 8] 2080/1 D 7 17.7 512
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2160/3 A 8 18.2g 264
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-4 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 6] 2140/7 B 6 16.4 111
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 4] 2140/3 A 8 19.4 42
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 6] 2160/9 B 0 18.1 108
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Niras Coconut Kiss Niras Coconut Kiss   [s 4] 1609/5 D 0 17.4 439
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Heart of Love Heart of Love   [s 9] 2140/6 D 0 23.8g 789
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 Heart of Love Heart of Love   [s 9] 2140/2 D 0 17.8 560
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-7 Jula Hamron Jula Hamron   [v 8] 2160/9 D 0 18.5g 613
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Digger Lord Digger Lord   [v 8] 2140/8 C 7 16.7 318
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-7 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2640/5 D 0 19.7g 1100
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 6] 2160/8 C 7 18.6 496
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-9 Ellipsis Am Ellipsis Am   [s 5] 2140/11 B 6 17.3 287
2020-12-10 2020-12-10 Åby-10 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2180/11 C 0 16.7 1331
2020-12-10 2020-12-10 Åby-9 Skyliner Skyliner   [v 7] 2140/4 D 5 15.9 494
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 4] 2140/8 C 2 16.5 245
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-5 Mon Ami Lane Mon Ami Lane   [s 5] 2140/4 D 0 20.0 2658
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-4 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 3] 2140/1 D 5 18.4 277
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-2 Made no Fear Made no Fear   [v 7] 2640/4 D 0 g 1262
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-4 The D.Red The D.Red   [v 6] 2160/10 D 6 17.7g 1067
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-3 Magnificent Magnificent   [v 9] 1660/15 D 0 g 1300
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-8 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 8] 1660/6 D 8 16.9 775
2020-11-15 2020-11-15 Åby-12 Milos Ganador Milos Ganador   [v 4] 2140/4 A 0 g 60
2020-11-15 2020-11-15 Åby-9 Who by Fire Who by Fire   [v 7] 2140/5 D 2 17.3 50
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 Global Unbraces Global Unbraces   [s 6] 2140/9 D 7 19.3 1022
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-6 Magnificent Magnificent   [v 9] 2640/6 D 0 16.7g 1303
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-3 Ceasarion Marcesi Ceasarion Marcesi   [v 5] 2140/3 C 0 g 94
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-2 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 3] 2140/4 B 2 18.0 757
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Ganette Am Ganette Am   [s 4] 2140/10 A 6 16.6 29
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Amber Brick Amber Brick   [s 8] 2140/10 B 3 14.6 1056
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 1609/4 D 7 13.3 1100
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 5] 1640/7 C 0 g 331
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-6 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2640/6 D 8 18.8 736
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-2 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 3] 2140/2 C 5 18.3 123
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 Jula Madonna Jula Madonna   [s 4] 2140/6 C 3 14.3 632
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-8 Balanced Rudder Balanced Rudder   [v 5] 2100/4 C 0 17.5g 218
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Lucky Wind Lucky Wind   [s 5] 2140/6 B 5 14.7 65
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-1 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 3] 2140/6 C 6 18.8 288
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Rowena Crown Rowena Crown   [s 6] 2140/8 C str
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 5] 1640/3 C 0 15.3g 100
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-5 Kefas Kefas   [v 13] 1640/12 D 7 13.5 1234
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2140/1 D 4 14.1 607
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 5] 1640/2 C 0 13.1 47
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 Fenix Marcesi Fenix Marcesi   [v 6] 1640/11 B 4 13.8 255
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 9] 2140/5 D 0 17.7g 836
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-1 Global Unbraces Global Unbraces   [s 6] 2140/9 D str
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-8 Fenix Marcesi Fenix Marcesi   [v 6] 2160/6 A 2 15.3 500
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 6] 2160/7 D 0 g 1578
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Hope of Joy Hope of Joy   [h 8] 2140/5 C 7 14.8g 86
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Amber Brick Amber Brick   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 1464
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Arja H.L. Arja H.L.   [s 7] 2080/7 D 3 17.2 666
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-9 Dolcetto Dolcetto   [s 6] 2140/1 D 4 17.5 90
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 6] 2140/3 D 0 g 742
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Rita de Castella Rita de Castella   [s 8] 1640/1 D 0 23.0g 489
2020-05-14 2020-05-14 Åby-5 Esta Esta   [s 6] 2140/9 D 0 15.3 827
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-3 Fenix Marcesi Fenix Marcesi   [v 6] 2160/6 A 8 19.3g 32
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 Yukon Bay Yukon Bay   [v 5] 2140/4 C 0 15.7 43
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 The Trick Vick The Trick Vick   [v 4] 2160/8 B 3 17.2 111
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-10 Kefas Kefas   [v 13] 2140/2 D 0 16.6 578
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-3 Esta Esta   [s 6] 2140/3 D 2 15.4 674
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Tobeanunorasinner Tobeanunorasinner   [s 4] 2140/7 D 0 17.9 319
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-1 Dolcetto Dolcetto   [s 6] 2140/2 B 0 g 224
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-3 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/10 D str
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 The Trick Vick The Trick Vick   [v 4] 1640/2 C 6 15.9 311
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-7 Jula Madonna Jula Madonna   [s 4] 1640/8 D 0 14.0 537
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 5] 2140/1 D 4 15.4 729
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Dolcetto Dolcetto   [s 6] 2140/10 C 3 17.7 460
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-1 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/3 D 6 16.3 150
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Grace Journey* Grace Journey*   [s 4] 2140/10 B 0 23.4g 190
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 5] 2140/7 D 5 15.9 439
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-4 Fenix Marcesi Fenix Marcesi   [v 6] 2140/4 B 5 15.0 508
2020-04-02 2020-04-02 Åby-7 Lucky Wind Lucky Wind   [s 5] 2140/6 B 3 17.2 91
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-1 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 6] 1640/11 D 0 18.1g 1539
2020-03-29 2020-03-29 Åby-10 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/11 C 2 15.8 211
2020-03-29 2020-03-29 Åby-5 Dolcetto Dolcetto   [s 6] 2140/2 C str
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-7 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 6] 2140/9 B 8 17.9 1310
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Yukon Bay Yukon Bay   [v 5] 2140/3 D 0 14.3 1070
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2100/7 D 7 18.4 396
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Yukon Bay Yukon Bay   [v 5] 2180/9 C 1 17.1 135
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 5] 1640/4 C 0 g 119
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-10 Glue Boko Glue Boko   [v 7] 2140/6 D str
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-10 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2160/8 B 0 g 676
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-3 Listas Tinge Ling Listas Tinge Ling   [s 5] 2160/10 A 2 17.8 46
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Yukon Bay Yukon Bay   [v 5] 1640/3 C 0 15.2g 145
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-8 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2640/5 D 8 17.4 720
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-6 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 1640/1 B 7 14.5 232
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-5 Draupner Draupner   [h 4] 2160/12 A 4 16.2 70
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-9 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2100/6 B str
2021-12-22 2021-12-22 Åby-5 Alibi Alibi   [s 6] 1640/4 D 0 g 969
2021-12-21 2021-12-21 Axevalla-3 Odd Squad Odd Squad   [v 4] 2140/2 C 7 17.9 462
2021-12-21 2021-12-21 Axevalla-1 Önas Patricia Önas Patricia   [s 4] 2660/4 D 8 19.6 491
2021-12-21 2021-12-21 Axevalla-7 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 4] 2140/3 B 0 g 100
2021-12-21 2021-12-21 Axevalla-6 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 1640/5 A 0 g 46
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-7 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/3 D 0 18.9g 293
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-4 Draupner Draupner   [h 4] 2140/7 C 3 16.6 39
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-2 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2640/3 D 1 17.8 154
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-9 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2160/6 C str
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 9] 2140/12 D 0 17.4 1393
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-6 Magnificent Magnificent   [v 10] 2640/5 D 5 18.3 780
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-5 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2140/6 B 5 16.8 559
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-2 Global Unknown Global Unknown   [v 7] 1640/2 C 0 g 251
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-1 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2160/7 B 4 17.9 240
2021-12-01 2021-12-01 Åby-7 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 5] 2140/12 D 7 15.3 565
2021-12-01 2021-12-01 Åby-3 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/2 D 4 18.3 508
2021-12-01 2021-12-01 Åby-2 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2140/2 A 3 16.9 32
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-9 Draupner Draupner   [h 4] 2160/14 A 2 16.1 82
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-5 Odd Squad Odd Squad   [v 4] 2140/3 C str
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-7 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2140/2 D 7 17.4 644
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-1 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2100/8 B 3 14.5 83
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-10 Stepping Maine Stepping Maine   [v 3] 2140/3 D 0 g 82
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-5 Speed Sense Speed Sense   [v 4] 2140/5 A 0 g 54
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-3 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 9] 2140/9 D 7 17.3 293
2021-11-14 2021-11-14 Åby-7 Alibi Alibi   [s 6] 1640/9 D 7 13.6 1511
2021-11-11 2021-11-11 Åby-4 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 5] 2140/3 D 5 15.4 1072
2021-11-09 2021-11-09 Axevalla-5 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2160/5 B 5 18.5 147
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-10 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 9] 2100/4 D 6 16.6 329
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-6 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 4] 2100/8 D 2 15.1 275
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-5 Stepping Maine Stepping Maine   [v 3] 2160/11 D 0 18.2 943
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-5 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 5] 2140/5 D 6 17.3g 705
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-2 Livi Obsession Livi Obsession   [s 5] 2140/6 D 0 17.6 558
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-10 Rita de Castella Rita de Castella   [s 9] 2640/8 C 3 18.1 49
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-6 Cutie Käbb Cutie Käbb   [s 5] 2140/9 C str
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-1 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 4] 2140/12 D 3 17.9 850
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-9 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2640/12 C str
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-2 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2140/7 D str
2021-10-28 2021-10-28 Åby-1 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 2] 1640/4 B 5 18.1 108
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-8 Lady Jewel Lady Jewel   [s 7] 2140/3 D 3 17.5 193
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-7 Furious Francis Furious Francis   [v 10] 2180/11 C str
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-4 Happy Selfie Happy Selfie   [v 5] 2140/8 D 5 17.1 559
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-3 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 1640/1 C 5 18.2g 37
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-9 Önas Patricia Önas Patricia   [s 4] 2640/2 D 3 18.3 78
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-4 Draupner Draupner   [h 4] 2140/4 C 0 16.4 92
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-8 Nowalkrun Nowalkrun   [s 3] 2140/4 D 6 15.5 1240
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-8 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2140/2 B 6 15.4 31
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-7 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 5] 2140/1 D 0 17.2 1136
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-3 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2140/2 A 4 17.7 82
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-2 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2160/13 D 2 17.8 890
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-3 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 9] 2140/5 C 4 15.8 414
2021-10-17 2021-10-17 Åmål-3 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2080/5 A str
2021-10-17 2021-10-17 Åmål-2 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 4] 2080/2 D 3 290
2021-10-14 2021-10-14 Åby-2 Draupner Draupner   [h 4] 2140/6 B 1 16.1 22
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-8 Magnificent Magnificent   [v 10] 2140/11 C 8 15.7 422
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-7 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 3] 2140/1 B str
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-2 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 4] 2080/9 D 4 18.5 235
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-6 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2080/3 A 3 17.1 91
2021-10-06 2021-10-06 Åby-1 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 2] 1640/8 C 6 16.8 326
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-8 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2140/12 C 3 18.5 259
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-7 Floyd Fortuna Floyd Fortuna   [v 9] 1640/1 D 6 15.2g 201
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-5 Önas Patricia Önas Patricia   [s 4] 2140/7 D 0 g 391
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-4 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/12 C 4 16.4 358
2021-09-30 2021-09-30 Åby-7 Maniacio Maniacio   [v 6] 2140/4 D 8 18.2 1536
2021-09-30 2021-09-30 Åby-5 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2140/3 B 3 15.6 115
2021-09-30 2021-09-30 Åby-2 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2140/1 A 5 15.9 90
2021-09-30 2021-09-30 Åby-1 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 3] 2140/5 D 0 19.2 586
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-10 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2140/6 D 2 12.0 299
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-3 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2140/8 D 7 19.0 1430
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-1 Skyliner Skyliner   [v 8] 2640/5 D 0 17.8 1030
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-6 Magnificent Magnificent   [v 10] 2140/4 D 0 g 940
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-5 Sahara Sahara   [s 6] 2140/7 D 0 20.7 724
2021-09-22 2021-09-22 Åby-3 Happy Selfie Happy Selfie   [v 5] 2140/4 D 0 20.7g 783
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-1 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 2] 1640/3 C 3 17.7 104
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-2 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 4] 2140/9 B 3 19.5 179
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-2 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2140/10 D 3 14.0 109
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-7 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2140/8 A 2 16.4 82
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-6 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2140/2 D 5 18.6 2142
2021-09-15 2021-09-15 Åby-10 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2140/2 A 3 16.2 247
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-9 Magnificent Magnificent   [v 10] 2160/5 D 4 15.9 595
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-8 Wild N.Crazy W.F. Wild N.Crazy W.F.   [v 5] 1640/7 D 0 16.3 897
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-6 Sahara Sahara   [s 6] 2140/4 D 0 g 551
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-4 Maniacio Maniacio   [v 6] 2140/10 D 3 17.1 704
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-2 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/12 D 5 17.5 995
2021-09-09 2021-09-09 Åby-3 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2640/3 D 3 14.5 192
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-2 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 6] 2640/10 D 0 18.9 1187
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-1 Rita de Castella Rita de Castella   [s 9] 1640/7 D 7 14.3 825
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-10 The D.Red The D.Red   [v 7] 2640/5 D 0 g 1022
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-2 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/2 D 0 18.3g 957
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-4 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 5] 2140/1 D 7 15.3 1281
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-3 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2140/3 A 0 15.9 388
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-1 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2140/2 B 6 17.6 354
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-9 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2140/2 D 1 13.7 156
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-10 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2140/8 C str
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-2 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2160/15 C 3 15.8 430
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-10 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 1640/5 B 3 14.5g 236
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-8 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 9] 2160/13 D 5 16.8 767
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-7 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2640/9 D 5 14.8 757
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-4 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 6] 2140/11 D 7 18.5 929
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-9 Ebonit O.V. Ebonit O.V.   [v 4] 2140/5 D str
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-2 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2080/2 C 2 16.1 93
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-1 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2080/1 B 4 1220
2021-07-29 2021-07-29 Åby-5 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 6] 2140/8 D 0 15.0g 386
2021-07-29 2021-07-29 Åby-1 Terrain Display Terrain Display   [v 4] 2140/9 D 6 18.3 1628
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-8 Unbalanced Unbalanced   [s 8] 2100/3 C 6 16.6 310
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-4 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2100/6 C 0 23.8g 53
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-3 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2100/2 C 0 15.8 641
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-7 Happy Selfie Happy Selfie   [v 5] 2140/8 D 5 16.8 1137
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-1 Jedi Jedi   [h 3] 2140/2 C 0 g 314
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-4 Happy Selfie Happy Selfie   [v 5] 2140/2 D 0 18.2 667
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-3 Sahara Sahara   [s 6] 2660/6 D 8 20.8 555
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-10 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2140/3 C 3 16.3 93
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-6 Global Unknown Global Unknown   [v 7] 2140/3 C 0 g 594
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-5 Happy Roger Happy Roger   [v 6] 2140/1 D 1 18.5 118
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Enge Kevin Enge Kevin   [v 7] 2140/11 D 8 14.0 1211
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-10 Sahara Sahara   [s 6] 1640/6 C 0 g 1039
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-3 Vice Versa Diamant* Vice Versa Diamant*   [v 5] 2140/10 B 0 g 18
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-6 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2140/4 C 1 15.9 252
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-5 Sahara Sahara   [s 6] 2100/1 C 5 16.3 428
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-3 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/4 D 0 g 696
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-7 Sahara Sahara   [s 6] 1640/12 D 0 g 2833
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-8 Magnificent Magnificent   [v 10] 1660/8 D 0 16.3g 1855
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-5 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 5] 2160/7 C 0 g 1595
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 6] 2140/1 D 0 16.5 508
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-10 Who by Fire Who by Fire   [v 8] 2140/2 B 0 g 80
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-1 Önas Patricia Önas Patricia   [s 4] 2080/10 D 3 18.2 707
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-10 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/3 D 0 g 1018
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 Reef Snapper Reef Snapper   [v 5] 2160/7 C 0 23.7g 636
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-8 Rockabilly Rebel Rockabilly Rebel   [v 9] 2160/6 D 7 16.9 1090
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-2 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2160/12 A 8 17.9g 94
2021-05-13 2021-05-13 Åby-10 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 6] 2140/1 D str
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-4 Magnificent Magnificent   [v 10] 2160/10 C 0 17.4g 1351
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-2 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/11 B 0 19.3 1021
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-9 Rockabilly Rebel Rockabilly Rebel   [v 9] 2140/10 C 4 16.1 652
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-8 Who by Fire Who by Fire   [v 8] 2640/1 D 0 21.5 261
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-7 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 6] 2140/2 D 0 18.4 878
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-3 Skyliner Skyliner   [v 8] 2100/12 D 0 19.0 1216
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-2 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2140/12 D 6 16.8 1380
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-5 Skyliner Skyliner   [v 8] 2140/3 D 0 20.7g 616
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-2 Dimanche Mearas Dimanche Mearas   [s 8] 2160/10 D 0 16.6 1283
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-7 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2140/8 D 6 17.5 592
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-4 Sahara Sahara   [s 6] 2140/4 D 0 g 747
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-3 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 7] 2640/12 D 0 21.1g 1580
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-4 The D.Red The D.Red   [v 7] 2640/4 C 6 17.5g 1001
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-3 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/6 D 2 17.1 562
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-9 Billy Muscles Billy Muscles   [v 9] 2140/12 D 7 15.3 868
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-7 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 4] 2140/2 D 6 17.6 1323
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-5 Sahara Sahara   [s 6] 2160/11 D 7 17.0 1083
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-3 Sir Armani Sir Armani   [v 12] 2640/14 C 0 19.0 1305
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-5 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/4 B 0 23.0g 299
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-5 Inside the Dream Inside the Dream   [s 6] 1640/7 D 7 15.3 426
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-2 Livi Obsession Livi Obsession   [s 5] 2140/8 D str
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-10 Magnificent Magnificent   [v 10] 2140/11 C str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-3 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 5] 2100/1 C 5 24.4 337
2021-02-11 2021-02-11 Åby-3 Glue Boko Glue Boko   [v 8] 2140/2 D 0 g 1720
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-10 Skyliner Skyliner   [v 8] 2140/3 D 0 18.7 799
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-6 Inside the Dream Inside the Dream   [s 6] 2140/4 D 2 16.4 1092
2021-01-28 2021-01-28 Åby-3 Chicon Chicon   [v 7] 2140/2 C 5 17.7 320
2021-01-28 2021-01-28 Åby-1 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2160/10 B 0 18.7 588
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-5 Skyliner Skyliner   [v 8] 2140/2 D 0 16.5 1353
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-8 Glue Boko Glue Boko   [v 8] 2140/6 D 0 24.3 1167
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 Magnificent Magnificent   [v 10] 2160/8 D 0 g 1189
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-3 The D.Red The D.Red   [v 7] 2140/9 C 5 18.6g 153
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-1 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/3 C 3 18.4 1235
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-1 Imperial's London Imperial's London   [s 6] 2140/11 D 0 21.6g 1078
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-6 Parvus Parvus   [v 4] 2140/8 C 0 21.2 540
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-4 Harry M.G. Harry M.G.   [v 5] 2140/2 B 7 18.7 86
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-3 Tessie Lock Tessie Lock   [s 6] 2640/7 C 5 19.0 748
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-2 Yankee Doodle Yankee Doodle   [v 11] 1640/11 D 0 18.2 1464
2022-12-22 2022-12-22 Axevalla-1 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 3] 2140/1 D 0 23.2 629
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-2 Mill Cava Mill Cava   [s 5] 2100/11 C 6 16.2 661
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-10 Spectacular Spectacular   [v 6] 2140/6 D 4 17.1 331
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-7 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [v 5] 2140/1 C 4 15.7 649
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-6 Uberty Face Uberty Face   [s 6] 2140/8 D 3 15.7 611
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-1 Parvus Parvus   [v 4] 2160/5 C 5 17.5 618
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-3 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 5] 2140/3 C 7 15.7 317
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-9 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2640/4 D str
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-2 Mill Cava Mill Cava   [s 5] 2140/9 C str
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-5 Parvus Parvus   [v 4] 2140/7 D 4 17.6 607
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-4 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 7] 2140/12 D 0 16.1 588
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-2 Leia Crown Leia Crown   [s 5] 2140/6 D 0 18.6g 246
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-2 Parvus Parvus   [v 4] 2140/9 C 3 18.0 1213
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-1 Flumeride Flumeride   [h 2] 2140/9 C 8 21.9 272
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-10 Draupner Draupner   [h 5] 2140/11 C 7 13.9 380
2022-11-01 2022-11-01 Axevalla-2 Parvus Parvus   [v 4] 2140/5 B 5 18.8 771
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-9 Leia Crown Leia Crown   [s 5] 2140/4 C 5 17.9 123
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-6 Draupner Draupner   [h 5] 1640/4 A 6 13.4 59
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-5 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 1640/11 C 3 14.8 866
2022-10-18 2022-10-18 Axevalla-2 Parvus Parvus   [v 4] 2140/2 D 0 g 2255
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-4 Mill Cava Mill Cava   [s 5] 2140/9 C 5 14.9 1941
2022-10-13 2022-10-13 Åby-7 Draupner Draupner   [h 5] 1640/2 A 6 13.1 18
2022-10-13 2022-10-13 Åby-6 Acreditforyou Acreditforyou   [s 5] 2160/4 C 4 19.2 349
2022-10-05 2022-10-05 Åby-9 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 8] 2140/12 D 0 17.1 1822
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-10 Parvus Parvus   [v 4] 2140/1 D 6 18.0 789
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-8 Draupner Draupner   [h 5] 1640/10 B 1 11.5 78
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-5 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2160/12 C str
2022-09-26 2022-09-26 Färjestad-6 Mill Cava Mill Cava   [s 5] 2140/7 D 0 15.2 567
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-8 Pinotage A.A. Pinotage A.A.   [s 6] 2140/6 C 0 17.3g 244
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-6 Parvus Parvus   [v 4] 2140/10 C 0 19.5g 1841
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-4 Draupner Draupner   [h 5] 2140/3 A 3 13.9 120
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-5 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 6] 2148/9 D 5 16.4 656
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-1 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 4] 2140/5 D 0 20.7g 747
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-6 Mill Cava Mill Cava   [s 5] 1640/2 D 6 13.0 559
2022-09-07 2022-09-07 Åby-8 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2140/3 C 3 15.2 557
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-9 Draupner Draupner   [h 5] 2140/1 B 5 13.4 139
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-5 Parvus Parvus   [v 4] 2148/2 C 0 g 764
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-6 Leia Crown Leia Crown   [s 5] 1640/2 C 0 g 444
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-2 One Last Chance One Last Chance   [v 3] 2140/4 B 7 22.9g 181
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-7 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 1640/5 C 6 13.4 800
2022-08-25 2022-08-25 Åby-10 Acreditforyou Acreditforyou   [s 5] 2140/4 D 0 g 351
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-5 Leia Crown Leia Crown   [s 5] 2100/2 D 2 16.2 427
2022-08-18 2022-08-18 Åby-5 Acreditforyou Acreditforyou   [s 5] 2140/4 B 3 16.5 648
2022-08-13 2022-08-13 Åby-2 Draupner Draupner   [h 5] 3180/15 C 0 14.0 375
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-7 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2140/1 C 3 16.5 317
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-1 One Last Chance One Last Chance   [v 3] 2640/3 C 6 19.3 538
2022-08-11 2022-08-11 Åby-4 Mill Cava Mill Cava   [s 5] 2640/4 C 0 16.7 652
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-7 Ellie A.F. Ellie A.F.   [s 4] 2148/3 C 5 16.6 782
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-3 Sixten R.P. Sixten R.P.   [v 6] 2650/9 D 8 17.1 1102
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-2 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 5] 2148/5 D 0 17.6 759
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-7 Draupner Draupner   [h 5] 1640/11 C 5 11.8 237
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-2 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2140/3 D 0 g 1468
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-6 Bull Lock Bull Lock   [v 7] 2140/10 D 0 13.7 1039
2022-07-21 2022-07-21 Åby-7 Acreditforyou Acreditforyou   [s 5] 2140/10 A 3 18.5 585
2022-07-15 2022-07-15 Axevalla-10 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 6] 2140/2 C 0 g 2915
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-7 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 5] 2080/3 C 0 g 176
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-5 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 4] 2080/2 D 0 g 1247
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-6 Acreditforyou Acreditforyou   [s 5] 2148/9 D 5 18.3 1256
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-5 Leia Crown Leia Crown   [s 5] 2148/3 C 0 16.3 447
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-6 Woogie Broline Woogie Broline   [v 5] 2140/5 C 8 14.3 333
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-8 Antonio Symphonic Antonio Symphonic   [v 7] 2140/4 D 0 19.4 1158
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-7 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 5] 2140/10 D 0 18.2 777
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-6 Parvus Parvus   [v 4] 2140/1 D 7 20.0 445
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-2 Leia Crown Leia Crown   [s 5] 2140/2 C 5 17.7 770
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-8 Lewis di Quattro Lewis di Quattro   [v 4] 2140/6 C 0 19.3 377
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-2 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2160/12 B 8 17.1 1625
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-5 Happy Roger Happy Roger   [v 7] 2148/6 C 0 17.1g 265
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-9 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2140/10 B 8 15.4 470
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-5 La Brebro La Brebro   [s 7] 2140/11 C 4 16.4 728
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-1 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 3] 2140/3 C 8 20.0g 685
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-2 Parvus Parvus   [v 4] 2140/6 D 7 18.7 699
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-4 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 8] 2080/1 D 2 17.7 758
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-8 Unheard Of Unheard Of   [s 9] 2080/11 D 0 17.5 2589
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-6 Draupner Draupner   [h 5] 2140/12 B 0 14.6g 106
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-8 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2140/4 C 0 15.8 576
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-2 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 4] 2140/3 D 5 20.1 721
2022-05-10 2022-05-10 Axevalla-9 Magnificent Magnificent   [v 11] 2140/11 C 8 17.4 1017
2022-05-10 2022-05-10 Axevalla-7 Lewis di Quattro Lewis di Quattro   [v 4] 2140/3 A 5 18.9 129
2022-05-08 2022-05-08 Lindesberg-7 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 7] 2140/6 B 4 15.5 95
2022-05-03 2022-05-03 Axevalla-3 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 4] 2160/7 D 0 g 854
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-8 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2140/6 D 0 15.4 933
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-8 Odd Squad Odd Squad   [v 5] 2140/11 C 8 17.1g 230
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-6 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 4] 2140/5 D 0 g 885
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-5 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 4] 2140/4 C 0 g 444
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-2 Draupner Draupner   [h 5] 1640/10 B 1 13.4 116
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-1 Happy Roger Happy Roger   [v 7] 2640/13 C 6 15.9 899
2022-04-22 2022-04-22 Åby-11 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 5] 2140/1 D 0 16.8 373
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-7 Leia Crown Leia Crown   [s 5] 2140/4 C 5 19.5g 832
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-5 Harry M.G. Harry M.G.   [v 5] 2160/11 D 0 16.7g 260
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-9 Custom Carrera Custom Carrera   [s 5] 2140/2 B 7 15.1 505
2022-04-13 2022-04-13 Åby-10 Pinotage A.A. Pinotage A.A.   [s 6] 2140/10 D 6 16.0 405
2022-04-13 2022-04-13 Åby-3 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 3] 2140/5 C 0 18.6 1274
2022-04-08 2022-04-08 Åby-2 Draupner Draupner   [h 5] 2140/11 C 4 13.4 673
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-11 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 5] 2140/6 C 2 20.4 129
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-10 A Perfect Lady A Perfect Lady   [s 4] 2140/3 C 0 25.4 662
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-5 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 5] 2140/1 C 3 15.5 268
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-2 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 4] 2160/13 D 0 24.6g 1173
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-7 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 4] 2140/3 D 6 19.4 902
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-8 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 6] 2140/2 C 0 19.3g 205
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-6 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 3] 2140/1 D 0 997
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-3 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2640/7 D 0 17.2 514
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-1 Odd Squad Odd Squad   [v 5] 1640/6 D 6 14.6 417
2022-03-23 2022-03-23 Åby-7 Draupner Draupner   [h 5] 2640/9 C 4 15.7 467
2022-03-23 2022-03-23 Åby-4 Happy Roger Happy Roger   [v 7] 2140/7 C 0 g 860
2022-03-21 2022-03-21 Axevalla-8 Magnificent Magnificent   [v 11] 1640/7 D 0 14.0 1283
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-7 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 4] 2140/2 C 5 19.0 1082
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-3 Imperial's London Imperial's London   [s 7] 2140/8 D 0 g 1867
2022-03-15 2022-03-15 Axevalla-7 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 4] 2140/6 C 1 18.0 92
2022-03-15 2022-03-15 Axevalla-4 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 6] 2140/8 B 2 16.4 378
2022-03-12 2022-03-12 Åby-8 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2140/7 C 3 15.3 807
2022-03-10 2022-03-10 Åby-3 Magnificent Magnificent   [v 11] 2140/3 D 4 14.5 719
2022-03-10 2022-03-10 Åby-9 Draupner Draupner   [h 5] 2140/4 C 4 14.6 231
2022-03-10 2022-03-10 Åby-5 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 5] 2140/3 C 5 16.5 573
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-3 Livi Mermaid Livi Mermaid   [s 8] 2140/8 C 0 g 203
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-2 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 3] 2160/9 C 0 18.4 420
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-7 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2140/2 C 0 g 418
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-6 Imperial's London Imperial's London   [s 7] 2140/8 D 0 g 485
2022-03-03 2022-03-03 Åby-2 Anneli A.F. Anneli A.F.   [s 5] 2140/11 D 0 g 886
2022-03-03 2022-03-03 Åby-1 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 4] 2140/7 B 4 18.7 225
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-7 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2100/10 B 4 18.0 2209
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-12 Sioux Sad Song Sioux Sad Song   [s 5] 2160/5 A 4 16.7 193
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-6 Magnificent Magnificent   [v 11] 2140/8 D 0 17.9 2167
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-4 Imperial's London Imperial's London   [s 7] 1640/8 D 0 g 1028
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-3 Happy Roger Happy Roger   [v 7] 2640/4 D 7 19.2g 842
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-2 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2140/6 C 3 18.4 1319
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-1 Amazing T.M. Amazing T.M.   [s 4] 2140/8 D 0 23.5 871
2022-02-17 2022-02-17 Åby-6 Draupner Draupner   [h 5] 2140/15 C 3 15.6 579
2022-02-12 2022-02-12 Åby-9 Hurricane Woodland Hurricane Woodland   [v 5] 2640/13 D 0 17.3 1619
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-9 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 7] 2140/10 D 0 15.7 231
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-2 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2160/9 D 0 16.9 597
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-2 Önas Patricia Önas Patricia   [s 5] 2140/11 C 0 g 1409
2022-01-21 2022-01-21 Axevalla-4 Happy Roger Happy Roger   [v 7] 1640/7 C 0 15.4 363
2022-01-21 2022-01-21 Axevalla-2 Önas Patricia Önas Patricia   [s 5] 2160/12 C 0 17.7g 1311
2022-01-20 2022-01-20 Åby-7 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 7] 2140/10 D 0 15.0 110
2022-01-20 2022-01-20 Åby-5 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 8] 2140/7 C 8 16.2 822
2022-01-20 2022-01-20 Åby-2 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2140/7 C 0 17.9 767
2022-01-13 2022-01-13 Axevalla-9 Happy Roger Happy Roger   [v 7] 2640/3 D 5 19.2 116
2022-01-13 2022-01-13 Axevalla-1 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 4] 2140/2 D 0 g 624
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-12 Terrain Display Terrain Display   [v 5] 2140/1 D 0 17.7 558
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-4 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 7] 2140/4 B 4 14.3 149
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-2 Odd Squad Odd Squad   [v 5] 1640/11 C 5 15.9 896
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-5 Explosivelove A.F Explosivelove A.F   [v 5] 2140/3 C 0 16.1 69
2023-09-15 2023-09-15 Åby-5 Acreditforyou Acreditforyou   [s 6] 2640/5 C 0 19.1 700
2023-09-15 2023-09-15 Åby-3 Flumeride Flumeride   [h 3] 2140/3 C 2 15.5 95
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-8 Margarita Margarita   [s 5] 2140/5 D 0 16.1 611
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-1 Rokka Tiger M.G. Rokka Tiger M.G.   [s 3] 2140/9 B 2 16.3 122
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-7 Parvus Parvus   [v 5] 2140/2 D 0 382
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-5 Red Pond's Luna Red Pond's Luna   [s 3] 2140/6 D 4 17.9 437
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-2 Leia Crown Leia Crown   [s 6] 2140/1 C 0 17.3 1479
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-5 Diesel D.K.* Diesel D.K.*   [v 8] 1640/4 B 0 15.6 81
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-1 Flumeride Flumeride   [h 3] 2140/3 C 2 15.6 569
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-6 Meryl Streep Boko Meryl Streep Boko   [s 4] 2640/2 D 4 15.6 291
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-9 Hank von Håleryd Hank von Håleryd   [v 12] 2180/12 D str
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-7 Sioux Femme Fatale Sioux Femme Fatale   [s 7] 1660/14 D 0 14.8 2345
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-10 Draupner Draupner   [h 6] 2140/3 B 0 13.3 145
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-8 Rokka Tiger M.G. Rokka Tiger M.G.   [s 3] 2148/7 D 0 15.5 325
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-2 One Last Chance One Last Chance   [v 4] 2148/2 D 0 g 557
2023-08-17 2023-08-17 Åby-3 Mill Flash Mill Flash   [h 3] 2140/3 D 4 15.4 613
2023-08-12 2023-08-12 Åby-9 Draupner Draupner   [h 6] 2140/8 B 0 12.8 297
2023-08-03 2023-08-03 Örebro-6 Rokka Tiger M.G. Rokka Tiger M.G.   [s 3] 2100/7 A 1 16.0 37
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-7 X.O.X.O X.O.X.O   [s 5] 2140/8 A 0 16.3 212
2023-07-27 2023-07-27 Åmål-7 Autumn Vibes Autumn Vibes   [s 4] 2080/5 D 1 14.9 60
2023-07-23 2023-07-23 Axevalla-2 Jesithappend Jesithappend   [v 7] 2140/6 D 0 20.1g 1312
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-11 Draupner Draupner   [h 6] 1640/2 A 3 11.5 45
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-8 Vikens Takecool Vikens Takecool   [s 4] 2140/2 B str
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-3 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 4] 2140/9 D 6 17.7 1360
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-2 Mill Flash Mill Flash   [h 3] 2140/9 D 0 1302
2023-07-14 2023-07-14 Axevalla-1 Rokka Tiger M.G. Rokka Tiger M.G.   [s 3] 2140/11 C 2 16.7 1167
2023-07-10 2023-07-10 Vaggeryd-7 Stepping Ville Stepping Ville   [h 4] 2148/5 D 0 19.6 1164
2023-07-10 2023-07-10 Vaggeryd-6 Grandola Grandola   [s 4] 2148/5 C 0 23.8 730
2023-07-10 2023-07-10 Vaggeryd-5 Flumeride Flumeride   [h 3] 2148/5 C 0 17.2 154
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-7 Draupner Draupner   [h 6] 2140/1 B 1 12.0g 48
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-2 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 5] 2140/1 D 0 g 1468
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-3 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 4] 2480/3 C 3 176
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-1 Kemas Frasse Kemas Frasse   [v 5] 2140/11 D 4 16.2 370
2023-07-01 2023-07-01 Bergsåker-4 Luan Amor V.S. Luan Amor V.S.   [v 5] 2140/6 D str
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-3 Draupner Draupner   [h 6] 2148/2 C 3 12.9 63
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-1 Flumeride Flumeride   [h 3] 2148/1 D 2 15.9 633
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-5 Rokka Tiger M.G. Rokka Tiger M.G.   [s 3] 2140/8 D 5 17.7 1564
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-4 Equilizer Equilizer   [v 7] 2140/12 B 7 14.9 80
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-3 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 4] 2140/7 C 0 15.8 590
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-2 Stepping Ville Stepping Ville   [h 4] 2140/1 D 0 20.8 447
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-1 Flumeride Flumeride   [h 3] 2148/7 D 0 18.2 518
2023-06-12 2023-06-12 Färjestad-10 Staro Merlin Staro Merlin   [v 8] 2140/1 B 1 13.1 282
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-2 Acreditforyou Acreditforyou   [s 6] 2148/8 B 4 17.5 98
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-1 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 5] 2148/9 D 7 19.4g 528
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-9 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 4] 2650/1 D 7 17.4 204
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-7 Jesithappend Jesithappend   [v 7] 2148/12 D 6 16.7 380
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-4 Framante Framante   [v 9] 2148/10 D 0 16.9 1063
2023-06-07 2023-06-07 Åmål-10 Draupner Draupner   [h 6] 1680/2 C 3 12.6g 65
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-9 Prima Vita Prima Vita   [s 5] 2140/5 C 7 17.1 352
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-8 Jesithappend Jesithappend   [v 7] 2140/3 C 4 16.4 239
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-6 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 8] 2140/9 D 0 16.7 205
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-5 Framante Framante   [v 9] 2140/6 D 8 16.6 337
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-10 Draupner Draupner   [h 6] 2140/2 D 8 12.3 616
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-7 Olga Lock Olga Lock   [s 7] 2080/5 B 4 17.5 59
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-2 Jesithappend Jesithappend   [v 7] 1640/7 C 0 18.7g 434
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-1 One Last Chance One Last Chance   [v 4] 2140/12 B 6 17.7 421
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-7 Evita A.F. Evita A.F.   [s 3] 2140/2 D 0 17.1 587
2023-05-17 2023-05-17 Åby-10 Flumeride Flumeride   [h 3] 2140/6 C 5 17.6 361
2023-05-17 2023-05-17 Åby-3 Acreditforyou Acreditforyou   [s 6] 2140/3 D 5 17.1 1431
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-3 Two in One A.F. Two in One A.F.   [s 5] 2140/2 D 0 18.4g 991
2023-05-11 2023-05-11 Åby-1 Abel Lock Abel Lock   [v 4] 2140/2 C 1 15.9 76
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-7 Tessie Lock Tessie Lock   [s 7] 2640/15 D 0 16.1 1504
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-5 Svempa Laday Svempa Laday   [v 8] 1640/11 D 0 13.7 827
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-2 Parvus Parvus   [v 5] 2140/12 D str
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-1 Rokka Tiger M.G. Rokka Tiger M.G.   [s 3] 2140/9 D 0 18.9 610
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-1 Back to Heaven Back to Heaven   [h 3] 2140/5 D 7 16.8g 340
2023-05-06 2023-05-06 Åby-9 Draupner Draupner   [h 6] 2140/4 C 4 12.6 280
2023-04-30 2023-04-30 Vaggeryd-6 Quick Run Quick Run   [h 4] 2148/1 D 0 g 294
2023-04-30 2023-04-30 Vaggeryd-1 One Last Chance One Last Chance   [v 4] 2148/9 B 5 18.3 657
2023-04-21 2023-04-21 Åby-3 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 4] 2140/5 C 0 16.0 646
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-7 Tessie Lock Tessie Lock   [s 7] 2140/12 D 0 16.2 1185
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-9 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 10] 2168/11 B 0 19.4g 35
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-8 Mill Cava Mill Cava   [s 6] 1646/6 C 7 14.7g 163
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-11 Draupner Draupner   [h 6] 2140/8 B 0 15.8g 475
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-2 Evita A.F. Evita A.F.   [s 3] 2140/3 B 5 17.8 118
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-9 Mill Cava Mill Cava   [s 6] 2140/12 D 0 g 818
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-5 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 4] 2160/4 C 5 17.8 232
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-1 Flumeride Flumeride   [h 3] 2140/9 C 5 19.7 337
2023-04-01 2023-04-01 Åby-5 Draupner Draupner   [h 6] 2140/9 C 2 13.7 104
2023-03-28 2023-03-28 Axevalla-7 Parvus Parvus   [v 5] 2140/5 C 0 g 899
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-9 Draupner Draupner   [h 6] 2160/8 C 2 13.7 71
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-5 Tessie Lock Tessie Lock   [s 7] 2160/9 C 8 18.0 492
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-2 Magnificent Boko Magnificent Boko   [s 4] 2160/12 D 3 17.5 761
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-1 Evita A.F. Evita A.F.   [s 3] 2140/7 C 3 17.9 537
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-5 One Last Chance One Last Chance   [v 4] 2140/10 B str
2023-03-02 2023-03-02 Åby-8 Draupner Draupner   [h 6] 2640/7 B 1 15.3 85
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-7 Mill Cava Mill Cava   [s 6] 2140/9 D 4 16.0 698
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-2 Acreditforyou Acreditforyou   [s 6] 1640/7 D 0 23.0g 1080
2023-02-11 2023-02-11 Åby-9 Prince Ixi Prince Ixi   [v 7] 2640/2 D 5 16.7 852
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-4 Lady Jewel Lady Jewel   [s 9] 1660/6 D 0 19.8 537
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-6 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [v 6] 2160/7 C 0 16.6 674
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-1 Parvus Parvus   [v 5] 2140/10 C 4 19.6 635ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se