V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Sot Eld Sot Eld   [v 11] 2160/5 6 31.4g 314
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Fade to Black Fade to Black   [v 5] 1640/6 0 21.8g 537
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 7] 2180/8 4 36.5 244
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 8] 2140/7 0 17.6g 1519
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 2640/5 0 17.2 355
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Sot Eld Sot Eld   [v 11] 2160/9 6 30.3 946
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 J.R.Southwind J.R.Southwind   [v 7] 2160/6 0 18.8 948
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 J.R.Southwind J.R.Southwind   [v 7] 2140/4 5 19.0 220
2015-11-14 2015-11-14 Boden-9 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 11] 2140/7 0 37.1 1378
2015-11-14 2015-11-14 Boden-4 Sot Eld Sot Eld   [v 11] 1660/8 5 30.8 444
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Fade to Black Fade to Black   [v 5] 2140/4 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Malta B. Malta B.   [v 6] 2140/14 0 20.0 292
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Orkide C.D. Orkide C.D.   [s 4] 2140/5 4 16.2g 78
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Rally Clara Rally Clara   [s 4] 2140/6 0 g 223
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 6] 2140/5 0 18.4g 594
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 J.R.Southwind J.R.Southwind   [v 7] 2160/10 0 18.5 162
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Tehachapi Tehachapi   [s 8] 2140/7 0 g 206
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Trimma Trimma   [s 5] 2140/2 0 g 981
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Vitoria Doc Vitoria Doc   [s 5] 2140/8 0 24.3g 717
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Malta B. Malta B.   [v 6] 1640/2 6 16.4 773
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 6] 1640/2 0 18.7g 109
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 2160/10 0 370
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Sot Eld Sot Eld   [v 11] 2140/6 4 28.5g 951
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Rally Clara Rally Clara   [s 4] 2140/9 1 18.4 213
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 8] 2140/15 0 17.1 1443
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Ozzy Ness Ozzy Ness   [v 10] 2200/14 0 17.9 1213
2015-09-29 2015-09-29 Boden-5 J.R.Southwind J.R.Southwind   [v 7] 1640/10 7 16.0 381
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Järvsö Lilo Järvsö Lilo   [s 6] 2160/6 0 g 1249
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Orkide C.D. Orkide C.D.   [s 4] 1640/3 1 15.8 18
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Sot Eld Sot Eld   [v 11] 2160/5 5 31.9g 225
2016-12-16 2016-12-16 Boden-3 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2160/5 B str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/7 D 0 19.9 662
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 7] 2660/13 D 0 g 1000
2016-11-25 2016-11-25 Boden-8 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2640/5 C 3 35.4g 156
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Man Afraid Man Afraid   [v 4] 2140/5 D 0 205
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Tommaso America Tommaso America   [v 4] 2140/7 A 0 18.2 477
2016-11-05 2016-11-05 Boden-2 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 1660/2 A 0 g 87
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/4 B 3 34.8g 33
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 Malta B. Malta B.   [v 7] 2640/1 C 5 18.4 254
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 7] 2140/6 D 6 17.3 303
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 7] 2140/8 D 8 17.8 807
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-4 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/1 B 3 32.0 57
2016-08-30 2016-08-30 Boden-8 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 7] 1640/9 D 7 18.0 316
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Fast Pay Fast Pay   [v 8] 1640/5 D 8 14.0 287
2016-08-30 2016-08-30 Boden-6 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 8] 2140/2 D 6 30.2g 320
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2140/14 D 7 17.6 475
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-9 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/2 D 3 32.4 219
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 8] 2140/11 D 0 30.6g 664
2016-08-12 2016-08-12 Boden-9 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 9] 1640/9 D 2 14.6 158
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Wingswept Melody Wingswept Melody   [s 10] 2640/9 D 7 17.9g 503
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Malta B. Malta B.   [v 7] 2140/3 D 7 18.6 228
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 5] 1660/7 B 2 32.3 168
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 7] 2140/11 C 4 18.9g 452
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 2140/12 A 1 14.6 55
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-2 Malta B. Malta B.   [v 7] 2140/6 D 8 17.2 298
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1640/2 D 0 g 304
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 8] 2140/3 D 5 29.5 471
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 9] 2160/5 D 8 16.3 544
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/5 B 7 16.4 153
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 1680/14 C 7 35.2g 50
2016-07-03 2016-07-03 Boden-10 Malta B. Malta B.   [v 7] 1640/10 D 0 17.1 361
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/1 D 2 33.9 336
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 1640/4 C 0 30.3 312
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 7] 2160/8 D 8 17.9 397
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/2 D 5 34.4 500
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Diego Band Diego Band   [v 7] 1640/5 C 0 g 44
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 1660/15 D 5 30.2 1000
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 12] 2160/9 B 0 36.2 928
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 9] 2140/9 B 5 15.9 409
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-5 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2160/14 B str
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-4 Rally Clara Rally Clara   [s 5] 2140/9 D 0 g 52
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/2 D 7 36.8 171
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Coal Trader Coal Trader   [v 6] 1640/4 A 2 15.7 40
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-10 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 7] 2140/7 C 0 604
2016-05-12 2016-05-12 Boden-6 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1640/10 D 0 15.5 1022
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 1640/7 D 0 15.6 1002
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-8 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/5 D 7 29.1 229
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-7 Malta B. Malta B.   [v 7] 1640/9 B 5 17.4 284
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-1 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/6 C 7 18.6 262
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/9 D 3 17.4 302
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Fade to Black Fade to Black   [v 6] 1640/1 C 0 22.6g 341
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 1640/1 D 0 45.2g 330
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Malta B. Malta B.   [v 7] 2140/1 D 0 20.7 311
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Fast Pay Fast Pay   [v 8] 2160/5 D 5 16.7 193
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Guli Viktor Guli Viktor   [v 8] 2160/3 B 0
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-5 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/9 B 4 17.6 88
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 4] 2140/2 D 5 39.7g 287
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Malta B. Malta B.   [v 7] 2140/10 D 0 20.9g 1021
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/6 C 7 20.7g 355
2016-03-24 2016-03-24 Boden-12 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/9 D 0 19.6 678
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Northern Spy Northern Spy   [v 9] 2140/11 B 0 18.0g 29
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2160/14 D 5 17.5g 1113
2016-03-03 2016-03-03 Boden-3 Evidina Evidina   [s 7] 1640/8 B 0 19.5g 412
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Fade to Black Fade to Black   [v 6] 2140/5 C 8 20.9g 470
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Fade to Black Fade to Black   [v 6] 2140/6 D str
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 All Sång All Sång   [v 10] 2180/15 C 0 37.3g 683
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Nero F. Nero F.   [v 6] 1660/14 A 0 g 197
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Sot Eld Sot Eld   [v 12] 2140/8 D 0 32.1g 903
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Fade to Black Fade to Black   [v 6] 2140/3 C 7 23.9g 554
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 10] 2160/10 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Underlig Underlig   [v 8] 2140/2 D 5 29.6 545
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Sabelline Sabelline   [s 6] 2140/14 C 0 19.0 888
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 8] 1640/8 D str
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Underlig Underlig   [v 8] 1660/12 D 0 28.5 332
2017-12-07 2017-12-07 Boden-1 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/2 C 4 17.0 333
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/5 D 8 18.5 720
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/7 C 0 24.0g 254
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2640/1 D 7 18.8 148
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Tommasi Tommasi   [v 5] 2160/13 D 3 17.4 624
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2660/5 C 0 g 54
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 13] 2140/7 C 0 585
2017-11-07 2017-11-07 Boden-10 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/8 B 5 18.8 63
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 8] 2140/6 C 5 19.6 117
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 13] 2140/2 D 7 35.8g 250
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Diego Band Diego Band   [v 8] 2140/1 D 0 20.3 62
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/9 C 3 19.4 356
2017-11-07 2017-11-07 Boden-2 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 6] 2140/4 C 6 39.2g 28
2017-11-07 2017-11-07 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 1640/5 C 3 18.6 128
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 2640/1 D 3 17.5 814
2017-10-30 2017-10-30 Boden-1 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 1660/10 C 0 30.1g 62
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 1640/5 D 0 22.1g 168
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Underlig Underlig   [v 8] 1640/6 D 2 28.9 299
2017-10-23 2017-10-23 Boden-7 French Target French Target   [v 9] 2140/9 C 2 16.7 26
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Nice Force Nice Force   [v 6] 1640/7 C 7 18.5 169
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 13] 2140/3 C 7 38.7 76
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 2140/8 B 6 18.0 146
2017-10-16 2017-10-16 Boden-3 Nice Force Nice Force   [v 6] 1640/6 B 3 18.7 124
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Tommasi Tommasi   [v 5] 2160/4 C 8 18.9 127
2017-10-09 2017-10-09 Boden-10 Nice Force Nice Force   [v 6] 2140/3 C 7 18.2 169
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 6] 2140/1 C 2 35.6 29
2017-10-09 2017-10-09 Boden-2 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2140/4 B 1 30.4 27
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 1640/3 A 4 16.6g 46
2017-09-02 2017-09-02 Boden-7 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 9] 2160/6 C 4 31.0g 420
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Nice Force Nice Force   [v 6] 1640/11 C 4 16.3 1011
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 2140/6 B 1 18.2 18
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 8] 2160/10 D 0 30.9g 237
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 1640/11 A 0 g 30
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-5 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 6] 2160/4 B 0 g 22
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Diego Band Diego Band   [v 8] 1640/3 B 2 15.0 79
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Orkide C.D. Orkide C.D.   [s 6] 2680/11 C 1 17.4 40
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 13] 1640/2 A 5 32.8g 42
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2140/1 D 0 g 148
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Nice Force Nice Force   [v 6] 2140/9 C 0 19.5 619
2017-08-03 2017-08-03 Boden-1 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 13] 2140/4 D 3 31.6 275
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-9 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 1640/9 A 1 28.3 18
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Nice Force Nice Force   [v 6] 2160/8 B 5 18.1 322
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/7 C 0 20.6g 327
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2160/9 A 1 30.4 15
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Nice Force Nice Force   [v 6] 2160/12 C 6 18.0 994
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/6 C 7 16.5 149
2017-07-06 2017-07-06 Boden-9 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 8] 2140/1 D 7 17.3 165
2017-07-06 2017-07-06 Boden-8 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2140/1 B 1 30.0 36
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2640/4 C 0 33.1 70
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 10] 1640/12 C 4 14.1 444
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 8] 1640/6 B 5 15.6 145
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 1640/10 D 1 30.1 64
2017-06-10 2017-06-10 Boden-7 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/8 C 5 16.5 155
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Nice Force Nice Force   [v 6] 2160/8 C 0 g 124
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/7 D 4 17.0 100
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Gull Odin Gull Odin   [v 6] 2140/3 C 0 g 36
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/8 C 0 18.0 446
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/7 C 2 15.7 313
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2640/1 B 0 g 62
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/5 D 4 16.7 434
2017-04-13 2017-04-13 Boden-7 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/8 A 0 20.9g 111
2017-04-13 2017-04-13 Boden-4 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 5] 2140/2 D 0 g 395
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 10] 2140/11 B 4 17.5 456
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/11 D 3 16.4 198
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 5] 2140/5 D 0 36.1g 298
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Ulfaks Ulfaks   [v 10] 2140/7 C 8 35.9 177
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/6 B 6 21.9 57
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Gull Odin Gull Odin   [v 6] 2140/13 A 0 g 35
2017-03-25 2017-03-25 Boden-9 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/9 B 5 17.7 114
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 8] 2140/2 D 0 20.2 410
2017-02-23 2017-02-23 Boden-11 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 5] 2140/9 D 0 43.1g 625
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/3 C 0 18.7 744
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Nygårds Gullan Nygårds Gullan   [s 5] 2140/8 B 0 35.1 201
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Nice Force Nice Force   [v 7] 2140/2 C 0 g 305
2018-12-22 2018-12-22 Boden-1 National Rock National Rock   [v 5] 2140/9 C 2 19.7 156
2018-12-09 2018-12-09 Boden-6 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 1640/10 C 0 19.9 276
2018-12-09 2018-12-09 Boden-3 Quick Töll Quick Töll   [v 6] 2140/2 D 4 19.2 327
2018-12-09 2018-12-09 Boden-2 National Rock National Rock   [v 5] 2140/1 C 4 21.7 107
2018-12-09 2018-12-09 Boden-1 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/2 C 6 36.8 93
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/9 D 0 20.8 523
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/5 D 8 23.5g 646
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2160/4 C 1 30.3 69
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 2140/6 C 0 21.2 608
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 1640/3 D 3 28.5 203
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/14 C 0 19.1 424
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/10 B str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 7] 2160/13 D 6 33.6g 836
2018-11-15 2018-11-15 Boden-2 National Rock National Rock   [v 5] 2140/1 D 0 g 356
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Tommasi Tommasi   [v 6] 2640/8 C 5 19.1 139
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 9] 2140/3 C str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Nice Force Nice Force   [v 7] 2140/6 C 3 19.2 124
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Yra N.Å. Yra N.Å.   [s 12] 2160/7 C 8 36.4g 127
2018-10-29 2018-10-29 Boden-7 Anchor Man Anchor Man   [v 3] 2140/5 D str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2140/1 D 0 g 392
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 National Rock National Rock   [v 5] 2140/7 C 8 20.5 391
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Tommasi Tommasi   [v 6] 2180/12 C 6 17.5 691
2018-10-29 2018-10-29 Boden-8 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 7] 2140/3 B 3 33.0 147
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Nice Force Nice Force   [v 7] 2140/4 C 5 19.6 197
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Caligula F. Caligula F.   [v 8] 2140/10 C 8 17.0 69
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Tommasi Tommasi   [v 6] 2640/10 C 7 19.2 198
2018-10-08 2018-10-08 Boden-5 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 9] 2140/4 C 6 19.8 243
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 8] 1640/3 C 0 31.3 344
2018-10-08 2018-10-08 Boden-3 Euphoria W.F. Euphoria W.F.   [s 5] 1640/8 D 0 19.1 636
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 6] 1640/9 C 0 19.8 241
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/9 D 7 37.9g 401
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/4 C 0 g 142
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/3 A 0 17.5 115
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 6] 2140/5 D 0 19.3 492
2018-09-27 2018-09-27 Boden-6 Eragon C.B. Eragon C.B.   [v 4] 2140/9 C 6 19.7 202
2018-09-27 2018-09-27 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 A 3 16.6 35
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Yra N.Å. Yra N.Å.   [s 12] 2140/3 D 2 35.7g 317
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 8] 2140/12 B 0 19.5 173
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Always on Target Always on Target   [v 7] 2140/12 B 5 19.4 91
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 8] 1640/7 C 0 31.2 327
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/1 D 0 19.1 634
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 1640/5 D 0 g 1193
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2140/3 D 5 28.7 761
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 4] 2140/2 D str
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/1 B 7 18.0 164
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/3 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/2 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-7 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 6] 2140/2 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 1640/12 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/12 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2140/4 B 0
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-10 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/8 C 0 33.1g 254
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-7 Tommasi Tommasi   [v 6] 2160/11 A 8 17.3 407
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2160/11 B 0 27.8 1000
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-2 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 4] 2140/4 C 7 18.8g 118
2018-08-23 2018-08-23 Boden-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 4] 1640/1 D 1 17.0 177
2018-08-23 2018-08-23 Boden-6 Yra N.Å. Yra N.Å.   [s 12] 2140/3 D 6 35.0 195
2018-08-23 2018-08-23 Boden-5 Nice Force Nice Force   [v 7] 1640/12 C 6 18.7 1403
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Tommasi Tommasi   [v 6] 2160/8 B 7 16.7 466
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 1660/12 B 0 27.7 241
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-1 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/3 C 5 32.0 97
2018-08-08 2018-08-08 Boden-11 Romleskaft* Romleskaft*   [v 8] 1640/1 C 0 g 75
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 9] 2140/6 C 8 17.4 237
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 4] 2140/3 C 1 19.2 61
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-1 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/6 C 3 33.6 19
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/1 D 3 16.7 54
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-2 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/3 C 5 30.6 162
2018-07-14 2018-07-14 Boden-3 Nice Force Nice Force   [v 7] 2140/5 D 0 17.4 957
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 1640/5 C 6 29.0 561
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Solis Solis   [s 9] 2160/6 C 7 30.0 861
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Maniac Face Maniac Face   [v 9] 2140/14 A 0 18.0 398
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-8 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/3 B 0 36.4g 365
2018-06-01 2018-06-01 Boden-9 Tommasi Tommasi   [v 6] 1640/4 B 0 15.9 231
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/15 A 0 18.1 191
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/8 D 6 18.3 807
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/4 D 0 30.5 1119
2018-05-25 2018-05-25 Boden-13 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/2 C 5 16.2 52
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 Nice Force Nice Force   [v 7] 1640/4 D 0 15.7 947
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 1640/2 C 3 31.9 233
2018-05-10 2018-05-10 Boden-7 Nice Force Nice Force   [v 7] 2140/8 B 4 18.6 238
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/2 C 3 16.6 128
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Vesle Ann Vesle Ann   [s 11] 2140/6 D 0 g 188
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/9 B str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-9 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 6] 2140/8 C 0 17.9g 143
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Diego Band Diego Band   [v 9] 2140/8 C 2 18.3 68
2018-04-17 2018-04-17 Boden-4 Vesle Ann Vesle Ann   [s 11] 2140/5 D 5 30.7 196
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/4 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Tommasi Tommasi   [v 6] 2160/13 D 5 16.6 526
2018-03-09 2018-03-09 Boden-3 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/8 D 3 17.1 146
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/5 D 1 18.7 96
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/8 D 0 18.6g 1261
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2160/7 B 5 18.8 115
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 11] 1640/4 C 4 28.8 14
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Tommasi Tommasi   [v 6] 2640/10 D 3 19.4 101
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/10 C 3 17.6 114
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Zindra Swing Zindra Swing   [s 5] 2140/2 C 3 21.6 177
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Orkide Crowe Orkide Crowe   [s 5] 2160/6 C 4 20.6 170
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Quick Töll Quick Töll   [v 6] 2140/7 D str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2160/11 A 0 20.3g 179
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Maniac Face Maniac Face   [v 9] 2160/8 D 0 18.2 663
2018-02-09 2018-02-09 Boden-10 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 14] 1640/3 C 7 37.3 668
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/9 B 7 18.1 473
2018-01-07 2018-01-07 Boden-8 Stilig Stilig   [v 11] 2160/12 D 5 30.8 511
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Sabelline Sabelline   [s 7] 2180/12 C 0 g 276
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 7] 1640/7 C 0 16.8 344
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Silver Bruna Silver Bruna   [s 9] 1640/2 C 6 33.0g 506
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/3 D 7 18.2 434
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 6] 2140/5 D 0 18.6g 300
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/5 D 0 29.9g 1306
2019-12-13 2019-12-13 Boden-8 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2160/11 C 3 29.3 1171
2019-11-28 2019-11-28 Boden-5 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2640/3 D 0 31.7g 1183
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 Quick Töll Quick Töll   [v 7] 2160/9 C 8 18.5 214
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 National Rock National Rock   [v 6] 2140/10 D 0 17.9 304
2019-11-05 2019-11-05 Boden-4 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 5] 2140/9 D 0 18.8 465
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 1640/9 D 4 17.4 629
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Quick Töll Quick Töll   [v 7] 2140/5 D 3 18.0 169
2019-10-24 2019-10-24 Boden-8 Yra N.Å. Yra N.Å.   [s 13] 1640/2 D 0 g 114
2019-10-24 2019-10-24 Boden-5 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/3 D 6 28.0g 1101
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 National Rock National Rock   [v 6] 2160/8 D 0 g 848
2019-10-10 2019-10-10 Boden-1 National Rock National Rock   [v 6] 1640/1 D 2 16.1 303
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/2 C 0 28.7 465
2019-09-27 2019-09-27 Boden-9 Yra N.Å. Yra N.Å.   [s 13] 2160/4 C 2 33.4 373
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 National Rock National Rock   [v 6] 2140/7 D 4 17.6 314
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-6 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 5] 2140/7 D 5 15.7 492
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-3 Topgun Topgun   [v 6] 1640/1 D 0 20.2g 431
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-1 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/6 D 7 21.0 630
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Eragon C.B. Eragon C.B.   [v 5] 2140/5 D 0 21.2g 468
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-7 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/4 D 0 g 802
2019-09-09 2019-09-09 Boden-9 Selphie F.G. Selphie F.G.   [s 4] 2140/4 C 5 20.6 320
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Red Hot Lady Red Hot Lady   [s 8] 1640/1 D 0 19.4g 179
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 National Rock National Rock   [v 6] 2140/2 C 2 16.9 39
2019-09-09 2019-09-09 Boden-3 French Target French Target   [v 11] 2160/7 C 6 16.2 136
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-8 Elmer M. Elmer M.   [v 5] 2140/4 C 0 38.6g 35
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/4 D 4 26.4 1008
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 5] 1640/2 D 3 14.4 219
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-7 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 5] 2140/2 D 0 g 104
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Pinewood Man Pinewood Man   [v 5] 2140/3 C 1 15.0 79
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Elmer M. Elmer M.   [v 5] 2160/8 D 1 34.6 234
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-4 National Rock National Rock   [v 6] 2160/12 C 0 g 149
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-4 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/3 D 6 27.1 641
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2140/5 D 6 28.5 169
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-8 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/1 D 6 29.6g 266
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-2 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 8] 2140/1 D 0 g 254
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/1 D 0 26.5 1000
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 National Rock National Rock   [v 6] 2140/1 D 2 17.6 109
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Pedro Bob Pedro Bob   [v 8] 2140/9 B 0 149
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Orkide Crowe Orkide Crowe   [s 6] 2160/10 D 0 20.5g 345
2019-06-24 2019-06-24 Boden-8 Gull Tora Gull Tora   [s 8] 2160/3 C 8 32.5 201
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Zaplac Zaplac   [v 5] 3160/8 C 6 18.6 186
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 5] 2140/11 C 7 16.4 278
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-5 Pedro Bob Pedro Bob   [v 8] 1640/1 D 4 15.1 166
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Pedro Bob Pedro Bob   [v 8] 1640/5 B 2 15.5 34
2019-06-06 2019-06-06 Boden-1 Gull Tora Gull Tora   [s 8] 2180/7 C 4 30.6 889
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2160/6 C 6 27.5 356
2019-05-28 2019-05-28 Boden-4 Pedro Bob Pedro Bob   [v 8] 1640/7 C 3 14.5 176
2019-05-28 2019-05-28 Boden-2 Gull Tora Gull Tora   [s 8] 2640/2 D 4 34.9 270
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 10] 1640/11 D 0 20.0 470
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2140/1 D 7 25.7 791
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-4 Gull Tora Gull Tora   [s 8] 2140/8 C 6 32.1g 720
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Hustvet Lyn Hustvet Lyn   [v 8] 1640/4 D 0 29.0 420
2019-05-10 2019-05-10 Boden-4 Pedro Bob Pedro Bob   [v 8] 2140/8 D 3 15.9 567
2019-05-02 2019-05-02 Boden-5 Cash in B.N. Cash in B.N.   [v 10] 2140/5 C 5 17.9 341
2019-05-02 2019-05-02 Boden-4 Tommasi Tommasi   [v 7] 2140/2 C 0 20.3g 125
2019-05-02 2019-05-02 Boden-3 Gull Tora Gull Tora   [s 8] 2140/1 C 4 32.1 160
2019-04-26 2019-04-26 Boden-11 Pedro Bob Pedro Bob   [v 8] 2140/1 C 2 16.6 356
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 5] 2140/1 B 5 16.4g 248
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Tommasi Tommasi   [v 7] 2140/10 D 0 15.9 882
2019-03-22 2019-03-22 Boden-5 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2660/11 C 0 30.0g 597
2019-03-22 2019-03-22 Boden-4 Tommasi Tommasi   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 1149
2019-03-08 2019-03-08 Boden-11 Maniac Face Maniac Face   [v 10] 2160/8 D 0 18.9 532
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Tommasi Tommasi   [v 7] 2140/6 D 6 17.8 317
2019-02-15 2019-02-15 Boden-3 Nice Force Nice Force   [v 8] 2140/5 D 7 19.5 1110
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 Tommasi Tommasi   [v 7] 2140/12 C 4 16.8 1668
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Maniac Face Maniac Face   [v 10] 2160/10 D 0 19.4 610
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 National Rock National Rock   [v 6] 2160/12 D 0 g 300
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Tommasi Tommasi   [v 7] 2140/3 D 0 18.2 1314
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Nice Force Nice Force   [v 8] 2140/2 D 0 20.4 689
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 National Rock National Rock   [v 6] 2160/15 C 0 g 92
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Bol Anna Bol Anna   [s 8] 1660/14 C 7 33.0g 173
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Tommasi Tommasi   [v 7] 2160/7 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-5 Bol Anna Bol Anna   [s 8] 2140/9 B 0 37.1 61
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 National Rock National Rock   [v 6] 2140/1 D 3 20.6 128
2019-01-19 2019-01-19 Boden-1 Ove Odin Ove Odin   [v 7] 1640/3 B 0 g 153
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 National Rock National Rock   [v 6] 1640/12 D str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-3 Gull Tora Gull Tora   [s 8] 2140/6 C str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-1 Romleskaft Romleskaft   [v 9] 2160/3 D str
2020-12-18 2020-12-18 Boden-9 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/12 C 0 g 363
2020-11-14 2020-11-14 Boden-8 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 10] 1640/1 C 0 17.3 262
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Eragon C.B. Eragon C.B.   [v 6] 2140/2 D 8 22.1g 434
2020-11-14 2020-11-14 Boden-2 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2140/5 D 7 19.7 92
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2140/1 D 0 g 94
2020-10-15 2020-10-15 Boden-3 Skaffer Blixten Skaffer Blixten   [v 11] 1640/9 D 6 30.8 591
2020-10-15 2020-10-15 Boden-2 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2140/12 D str
2020-10-06 2020-10-06 Boden-7 Yra N.Å. Yra N.Å.   [s 14] 2160/9 D 0 34.7 527
2020-10-06 2020-10-06 Boden-6 Mediasrushforlife Mediasrushforlife   [s 4] 2140/8 D 7 19.5g 1101
2020-10-06 2020-10-06 Boden-1 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/9 D 0 16.0 224
2020-09-17 2020-09-17 Boden-4 Gelato Gelato   [v 4] 2140/7 B 2 15.7 43
2020-09-17 2020-09-17 Boden-3 Yra N.Å. Yra N.Å.   [s 14] 1640/2 D 4 32.5 538
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Måna Sång Måna Sång   [s 4] 2140/1 D 6 39.6 234
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 10] 2140/4 B 0 17.3g 67
2020-08-23 2020-08-23 Boden-3 Kentucky Kentucky   [v 7] 2140/7 B 1 15.4 34
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 5] 2140/14 B 0 16.9 1035
2020-08-12 2020-08-12 Boden-4 Romleskaft Romleskaft   [v 10] 2180/9 D str
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-8 Edino Edino   [v 5] 2140/4 D 0 20.4 777
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-4 Elmer M. Elmer M.   [v 6] 2140/2 C 7 38.7g 137
2020-07-16 2020-07-16 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 5] 2140/13 C str
2020-07-07 2020-07-07 Boden-11 National Rock National Rock   [v 7] 2140/4 D str
2020-07-07 2020-07-07 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 5] 1640/9 D 0 14.1 1931
2020-06-05 2020-06-05 Boden-9 Pedro Bob Pedro Bob   [v 9] 2140/2 C 0 19.6 179
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Usain Swing Usain Swing   [v 11] 2660/13 B 8 16.5 360
2020-06-05 2020-06-05 Boden-2 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 6] 1640/12 C 0 15.5 763
2020-05-28 2020-05-28 Boden-10 Quick Töll Quick Töll   [v 8] 2660/3 D 0 20.0g 657
2020-05-28 2020-05-28 Boden-1 Andover's Fighter Andover's Fighter   [v 3] 2140/6 D 0 19.4 618
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Anthem Anthem   [s 5] 2140/1 C 0 17.0 64
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-4 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 6] 1640/12 B 3 15.4 75
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-2 Elmer M. Elmer M.   [v 6] 2160/5 B 5 38.1g 49
2020-05-14 2020-05-14 Boden-6 Neymar Neymar   [v 7] 2140/12 C 0 16.7 1183
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Pedro Bob Pedro Bob   [v 9] 2140/1 D 7 17.0 1560
2020-04-30 2020-04-30 Boden-3 Pedro Bob Pedro Bob   [v 9] 1660/10 B 0 17.6 669
2020-04-04 2020-04-04 Boden-5 Oden J.M. Oden J.M.   [v 10] 2180/6 C 5 40.3 173
2020-04-04 2020-04-04 Boden-3 Quick Crown Quick Crown   [v 8] 2140/4 D 0 17.5g 114
2020-04-04 2020-04-04 Boden-2 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 8] 2140/3 B 2 17.7 62
2020-03-26 2020-03-26 Boden-6 Devour Ås Devour Ås   [v 7] 2140/1 D str
2020-03-26 2020-03-26 Boden-3 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 5] 1640/6 D 6 15.1 619
2020-03-19 2020-03-19 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 5] 2140/8 D 6 18.1 108
2020-03-07 2020-03-07 Boden-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 8] 2140/3 B 5 16.6 35
2020-03-07 2020-03-07 Boden-5 Augustus F. Augustus F.   [v 10] 2140/4 C 1 15.6 30
2020-03-07 2020-03-07 Boden-4 NoLimitJimMit NoLimitJimMit   [v 6] 2140/6 B 1 15.9 17
2020-03-07 2020-03-07 Boden-1 Quick Töll Quick Töll   [v 8] 1640/4 D 5 16.0 98
2020-02-27 2020-02-27 Boden-10 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 5] 2140/14 A 1 19.7 30
2020-02-16 2020-02-16 Boden-8 Romleskaft Romleskaft   [v 10] 2180/12 D str
2020-01-30 2020-01-30 Boden-10 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 5] 2140/11 C 5 18.2 100
2020-01-30 2020-01-30 Boden-5 National Rock National Rock   [v 7] 2140/2 D 0 20.9g 309
2020-01-19 2020-01-19 Boden-12 Quick Töll Quick Töll   [v 8] 2140/2 D 8 19.2g 767
2020-01-19 2020-01-19 Boden-5 Romleskaft Romleskaft   [v 10] 1640/9 D 6 28.8 1271
2021-12-20 2021-12-20 Boden-8 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2160/3 D 4 19.0 261
2021-12-12 2021-12-12 Boden-7 Jakob Faksen Jakob Faksen   [v 13] 2200/14 C 7 31.2 1178
2021-12-02 2021-12-02 Boden-6 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/7 D 0 16.6 812
2021-11-15 2021-11-15 Boden-11 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/6 D 0 18.2 667
2021-11-05 2021-11-05 Boden-6 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2140/7 D 0 16.6 916
2021-10-09 2021-10-09 Boden-6 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/5 D 0 19.1g 609
2021-10-09 2021-10-09 Boden-5 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 9] 3160/5 C 8 18.5 101
2021-10-09 2021-10-09 Boden-4 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 7] 1640/3 C 1 15.0 41
2021-10-09 2021-10-09 Boden-3 Crazy Honey Crazy Honey   [s 5] 2140/11 C 3 16.9 39
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-11 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2140/6 D 8 14.1 1082
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-6 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 9] 2140/10 B 4 17.1g 557
2021-09-16 2021-09-16 Boden-7 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2640/3 D 0 19.4 901
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-9 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 1640/8 D 0 12.5 2998
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-6 Avaboy Avaboy   [v 4] 2140/11 C 5 16.6 122
2021-09-02 2021-09-02 Boden-2 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/8 C 8 16.4 375
2021-08-21 2021-08-21 Boden-9 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 7] 2140/9 C 0 15.7 493
2021-08-21 2021-08-21 Boden-8 Fast'nfurious Sisu Fast'nfurious Sisu   [v 6] 2140/12 D 0 18.1 846
2021-08-21 2021-08-21 Boden-7 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/3 C 0 g 446
2021-08-21 2021-08-21 Boden-6 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 6] 2140/1 C 8 17.4 147
2021-08-21 2021-08-21 Boden-5 Prosperity W.F. Prosperity W.F.   [h 5] 1660/7 C 8 22.5g 594
2021-08-10 2021-08-10 Boden-6 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2140/5 D 4 14.5 383
2021-08-10 2021-08-10 Boden-8 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/1 D 0 15.9 1569
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 7] 2140/1 D 4 19.8 89
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-7 Prosperity W.F. Prosperity W.F.   [h 5] 2140/2 D 0 g 148
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-5 Björli Fröya Björli Fröya   [s 5] 1640/1 D 6 37.1g 228
2021-07-15 2021-07-15 Boden-5 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/12 D 0 20.1g 1119
2021-07-15 2021-07-15 Boden-2 Gull Odin Gull Odin   [v 10] 1640/11 D str
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-5 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2140/8 C 1 15.3 89
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-3 Global Under Cover Global Under Cover   [v 7] 2140/7 B 7 20.0g 52
2021-07-08 2021-07-08 Boden-8 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2160/6 B 0 20.3g 448
2021-07-08 2021-07-08 Boden-5 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 7] 2140/9 D 0 16.2 1444
2021-07-08 2021-07-08 Boden-3 Måna Sång Måna Sång   [s 5] 2140/6 D 0 38.0g 564
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-6 Bailiff Bailiff   [v 7] 2140/9 C 3 15.8 268
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-5 Anthem Anthem   [s 6] 2640/1 C 2 16.9 24
2021-06-10 2021-06-10 Boden-6 Digital Winner Digital Winner   [v 10] 2140/8 D 0 16.2 1773
2021-06-10 2021-06-10 Boden-5 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 7] 2140/4 C 8 17.1 352
2021-06-10 2021-06-10 Boden-3 Gull Odin Gull Odin   [v 10] 2200/4 D 0 34.2g 1032
2021-06-03 2021-06-03 Boden-10 Elmer M. Elmer M.   [v 7] 2160/7 D 0 40.2g 355
2021-06-03 2021-06-03 Boden-9 Global Under Cover Global Under Cover   [v 7] 2140/3 C 0 16.9 462
2021-05-16 2021-05-16 Boden-5 Avaboy Avaboy   [v 4] 2140/5 B 5 17.4 27
2021-05-16 2021-05-16 Boden-3 Gull Odin Gull Odin   [v 10] 1660/5 B 7 31.5 98
2021-05-06 2021-05-06 Boden-8 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 7] 2140/3 B 3 16.4 530
2021-04-17 2021-04-17 Boden-8 Nice Force Nice Force   [v 10] 2140/2 D 8 20.6 564
2021-04-17 2021-04-17 Boden-5 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 8] 2140/10 B 6 16.8 239
2021-04-17 2021-04-17 Boden-10 Avaboy Avaboy   [v 4] 2140/5 B 1 17.2 45
2021-04-17 2021-04-17 Boden-9 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 7] 2140/11 D 0 g 262
2021-04-01 2021-04-01 Boden-1 Cash'em Cash'em   [v 13] 2140/11 C 0 g 1358
2021-03-18 2021-03-18 Boden-4 Cash'em Cash'em   [v 13] 2140/5 C 4 18.6 949
2021-03-11 2021-03-11 Boden-4 Cash'em Cash'em   [v 13] 2140/11 C 7 15.6g 1326
2021-03-11 2021-03-11 Boden-2 Gull Odin Gull Odin   [v 10] 2140/1 D str
2021-02-26 2021-02-26 Boden-8 Cash'em Cash'em   [v 13] 2640/2 D str
2021-02-26 2021-02-26 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/4 C str
2021-02-18 2021-02-18 Boden-8 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/6 C 4 18.4 111
2021-02-18 2021-02-18 Boden-1 Cash'em Cash'em   [v 13] 2140/12 C 0 16.9 1403
2021-02-08 2021-02-08 Boden-5 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 6] 2140/9 C 7 16.5 1462
2022-12-28 2022-12-28 Boden-8 Nice Force Nice Force   [v 11] 2160/3 D 7 22.1 777
2022-12-28 2022-12-28 Boden-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 9] 2160/15 C 7 16.8 659
2022-12-08 2022-12-08 Boden-9 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/4 D 6 19.8 262
2022-12-01 2022-12-01 Boden-7 Hamjakken Hamjakken   [v 7] 1640/3 D 7 31.0 419
2022-12-01 2022-12-01 Boden-6 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/8 D 0 17.5 1371
2022-12-01 2022-12-01 Boden-5 Nice Force Nice Force   [v 11] 2140/3 D 0 20.3 1988
2022-11-24 2022-11-24 Boden-9 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2160/10 C 8 18.7 378
2022-11-24 2022-11-24 Boden-8 Måna Sång Måna Sång   [s 6] 2180/7 C 3 35.4 359
2022-11-24 2022-11-24 Boden-2 Nice Force Nice Force   [v 11] 2140/1 D 0 20.0 949
2022-11-17 2022-11-17 Boden-9 Önas Sarah Önas Sarah   [s 5] 2140/1 C 0 19.3 216
2022-11-17 2022-11-17 Boden-6 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 1640/7 C 7 19.8 491
2022-11-17 2022-11-17 Boden-3 Tailwind Tailwind   [v 4] 2140/3 B 2 17.7 65
2022-11-17 2022-11-17 Boden-1 Wild Wiking Wild Wiking   [v 7] 1680/8 D 4 29.0 69
2022-11-10 2022-11-10 Boden-9 Nice Force Nice Force   [v 11] 2160/5 D 0 20.1 625
2022-11-10 2022-11-10 Boden-8 Vincent Sång Vincent Sång   [v 7] 2160/7 B str
2022-11-10 2022-11-10 Boden-6 Måna Sång Måna Sång   [s 6] 1640/3 D 0 g 1018
2022-11-10 2022-11-10 Boden-1 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 3] 2140/10 A 0 17.3g 112
2022-10-28 2022-10-28 Boden-10 Nice Force Nice Force   [v 11] 2140/2 D 0 19.8 1333
2022-10-28 2022-10-28 Boden-6 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 2140/10 A 5 16.8 106
2022-10-22 2022-10-22 Boden-8 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 9] 2140/7 D 7 20.5 154
2022-10-22 2022-10-22 Boden-6 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 1640/11 D str
2022-10-22 2022-10-22 Boden-5 Wild Wiking Wild Wiking   [v 7] 2160/6 D 4 31.2 52
2022-10-22 2022-10-22 Boden-3 Odin Töll Odin Töll   [v 12] 2140/1 D 0 19.7 468
2022-10-16 2022-10-16 Boden-7 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 3] 2140/10 B 5 17.6g 121
2022-10-16 2022-10-16 Boden-3 Nice Force Nice Force   [v 11] 2140/1 D 0 18.6 1002
2022-10-06 2022-10-06 Boden-7 Måna Sång Måna Sång   [s 6] 2140/1 D 5 34.3g 1161
2022-10-06 2022-10-06 Boden-1 Vincent Sång Vincent Sång   [v 7] 2180/11 B 3 34.7 379
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-4 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 3] 2140/7 B 2 14.5 523
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-2 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 2140/7 A 5 14.5 112
2022-09-22 2022-09-22 Boden-11 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 3] 2140/8 A 5 16.9g 99
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-4 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 10] 2140/2 D 7 14.9 688
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-3 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 1640/10 A 3 14.4 50
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-8 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/5 C 5 18.3 91
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-7 Måna Sång Måna Sång   [s 6] 2140/11 D 0 34.4g 1416
2022-09-10 2022-09-10 Boden-7 Mooncake Mooncake   [v 11] 2140/9 D 8 17.9 636
2022-09-10 2022-09-10 Boden-5 Greenwich Greenwich   [v 6] 2140/9 C 2 16.2 46
2022-09-10 2022-09-10 Boden-4 Nice Force Nice Force   [v 11] 2140/2 D 8 18.4 708
2022-09-10 2022-09-10 Boden-3 Kink Adviser Kink Adviser   [v 7] 2140/10 C 0 18.5 113
2022-09-10 2022-09-10 Boden-1 Randi G. Randi G.   [s 4] 2140/1 B 0 g 50
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-7 Play That Song Play That Song   [s 5] 2140/12 D 0 1922
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-6 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 3] 2140/5 C 7 19.0g 164
2022-09-02 2022-09-02 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/4 D 0 17.2 426
2022-09-02 2022-09-02 Boden-3 Måna Sång Måna Sång   [s 6] 2140/4 D 7 33.9g 957
2022-08-19 2022-08-19 Boden-7 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 1640/1 A 0 g 15
2022-08-15 2022-08-15 Skellefteå-3 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 5] 2140/1 B 0 17.9 57
2022-08-09 2022-08-09 Boden-10 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2180/15 D 0 19.0g 461
2022-08-09 2022-08-09 Boden-7 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 2140/4 A 1 14.5 21
2022-08-09 2022-08-09 Boden-3 Måna Sång Måna Sång   [s 6] 2640/2 D 5 35.3g 570
2022-07-27 2022-07-27 Boden-8 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 5] 2140/1 B 0 16.2 85
2022-07-27 2022-07-27 Boden-5 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 2640/1 D 4 14.9 630
2022-07-14 2022-07-14 Boden-9 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 5] 2140/4 B 1 17.0 27
2022-07-14 2022-07-14 Boden-3 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 2140/4 B 1 15.5 25
2022-06-18 2022-06-18 Boden-6 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 2140/5 D 4 14.1 528
2022-06-18 2022-06-18 Boden-3 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 5] 2140/3 B 0 g 43
2022-06-10 2022-06-10 Boden-10 Nice Force Nice Force   [v 11] 2140/2 D 0 19.6 850
2022-06-10 2022-06-10 Boden-8 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 2140/1 C 3 15.5 343
2022-06-10 2022-06-10 Boden-7 Crazy Honey Crazy Honey   [s 6] 2140/4 B 0 17.0 505
2022-06-06 2022-06-06 Skellefteå-5 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 10] 2140/7 D 4 14.1 289
2022-06-02 2022-06-02 Boden-8 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2160/10 D 4 17.9 654
2022-06-02 2022-06-02 Boden-7 Måna Sång Måna Sång   [s 6] 2160/6 D 0 35.7g 1552
2022-06-02 2022-06-02 Boden-4 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 5] 2140/5 B 1 15.6 18
2022-05-30 2022-05-30 Skellefteå-5 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 4] 1640/2 A str
2022-05-26 2022-05-26 Boden-10 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 5] 2140/8 B 1 15.7 77
2022-05-19 2022-05-19 Boden-3 Nice Force Nice Force   [v 11] 2160/13 D 0 19.7 1522
2022-05-05 2022-05-05 Boden-6 Nice Force Nice Force   [v 11] 2140/12 D 0 19.0 1162
2022-04-28 2022-04-28 Boden-5 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 11] 2160/6 C 0 29.4 841
2022-04-28 2022-04-28 Boden-4 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 8] 2140/1 D 2 15.4 453
2022-04-18 2022-04-18 Boden-7 Andover's Fighter Andover's Fighter   [v 5] 2160/12 C 0 20.7g 164
2022-04-18 2022-04-18 Boden-4 Grimaldi Grimaldi   [v 9] 2140/9 C 0 16.6 554
2022-04-18 2022-04-18 Boden-8 Labolina Labolina   [s 5] 2140/1 D 8 38.6g 247
2022-03-22 2022-03-22 Boden-5 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2160/13 D 0 18.0 1111
2022-03-10 2022-03-10 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/9 D 0 19.4 2442
2022-02-20 2022-02-20 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/7 D 0 18.3 716
2022-02-11 2022-02-11 Boden-3 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2160/2 D 6 18.3 754
2022-01-27 2022-01-27 Boden-4 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/3 D 0 16.8 1879
2022-01-13 2022-01-13 Boden-8 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2160/6 C 5 19.1 260
2022-01-02 2022-01-02 Boden-11 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 7] 2140/14 C 4 18.7 328
2022-01-02 2022-01-02 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 11] 2640/2 D 0 19.7 415
2022-01-02 2022-01-02 Boden-1 Märtha G. Märtha G.   [s 5] 1640/6 D 0 41.0g 562
2023-12-16 2023-12-16 Boden-9 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/3 C 7 18.3 579
2023-12-08 2023-12-08 Boden-6 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 2640/7 B 0 18.6 1175
2023-12-08 2023-12-08 Boden-4 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2180/6 D 0 35.5 822
2023-12-08 2023-12-08 Boden-2 Lövabos Lukas Lövabos Lukas   [v 7] 2140/6 D 0 33.7 287
2023-11-30 2023-11-30 Boden-9 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/11 B 5 18.5 113
2023-11-30 2023-11-30 Boden-6 Captain Elliot Captain Elliot   [v 5] 2160/9 C 0 25.9g 838
2023-11-30 2023-11-30 Boden-4 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 2140/9 C 0 18.2 451
2023-11-17 2023-11-17 Boden-10 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2140/3 D 0 g 625
2023-11-17 2023-11-17 Boden-3 Nationalisten Nationalisten   [v 7] 2160/5 D 7 38.1g 400
2023-11-04 2023-11-04 Boden-9 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2160/5 B 0 18.8g 72
2023-11-04 2023-11-04 Boden-8 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 1640/3 B 8 17.1 39
2023-11-04 2023-11-04 Boden-6 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 6] 1640/10 B 3 16.0 121
2023-11-04 2023-11-04 Boden-5 Teton Specialhonor Teton Specialhonor   [v 6] 2140/12 D str
2023-11-04 2023-11-04 Boden-4 Dorothea Mil Dorothea Mil   [s 4] 2140/2 B 8 17.8 37
2023-11-04 2023-11-04 Boden-2 Akjas Funnygirl Akjas Funnygirl   [s 3] 2140/11 D 6 20.7 334
2023-11-04 2023-11-04 Boden-1 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 12] 2160/6 D 6 36.7 185
2023-10-29 2023-10-29 Boden-10 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 2140/2 D 0 16.6 742
2023-10-29 2023-10-29 Boden-7 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2180/12 D 0 g 1209
2023-10-20 2023-10-20 Boden-5 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/8 C str
2023-10-20 2023-10-20 Boden-8 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 7] 2140/8 D 5 17.3 1061
2023-10-20 2023-10-20 Boden-7 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2140/15 D 0 33.3g 1661
2023-09-26 2023-09-26 Boden-9 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 2640/10 C 4 16.5 181
2023-09-26 2023-09-26 Boden-7 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/3 B 3 16.5 225
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-7 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2160/8 D 5 32.8 499
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-2 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 2140/11 C 7 16.4 601
2023-09-03 2023-09-03 Boden-8 Symphonic Palema Symphonic Palema   [v 5] 2140/4 C 4 18.7 128
2023-09-03 2023-09-03 Boden-7 Helge M.P. Helge M.P.   [v 5] 2140/10 B 0 g 194
2023-09-03 2023-09-03 Boden-6 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 2140/6 A 1 15.2 34
2023-09-03 2023-09-03 Boden-4 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 6] 2140/9 B 8 19.0 55
2023-08-24 2023-08-24 Boden-5 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2660/9 A 2 17.9 136
2023-08-24 2023-08-24 Boden-3 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2140/6 D 7 32.4g 964
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-6 Squaw L.A. Squaw L.A.   [s 4] 2140/2 D 0 21.7g 489
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-4 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 2640/1 D 3 15.7 454
2023-08-17 2023-08-17 Boden-8 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2180/7 C 0 32.8g 595
2023-08-17 2023-08-17 Boden-3 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 2140/3 B 4 15.2 333
2023-08-14 2023-08-14 Skellefteå-8 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/11 A 2 17.3 39
2023-08-14 2023-08-14 Skellefteå-7 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 2140/1 B 2 15.4 98
2023-08-14 2023-08-14 Skellefteå-6 Corroded Corroded   [v 11] 2140/11 D str
2023-08-14 2023-08-14 Skellefteå-5 Gullpål Gullpål   [v 12] 1680/5 D str
2023-08-14 2023-08-14 Skellefteå-2 Mötje Meir Mötje Meir   [s 3] 2160/6 C 6 37.8g 274
2023-08-04 2023-08-04 Boden-8 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 2140/4 C 6 16.0 285
2023-07-27 2023-07-27 Boden-2 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 2140/5 C 0 16.6 84
2023-07-27 2023-07-27 Boden-10 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 7] 2140/11 C 6 16.4 223
2023-07-27 2023-07-27 Boden-7 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2140/2 D 4 32.3 515
2023-07-27 2023-07-27 Boden-4 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/2 A 4 16.4 37
2023-07-27 2023-07-27 Boden-3 Fast'nfurious Sisu Fast'nfurious Sisu   [v 8] 2140/4 B 0 g 86
2023-07-13 2023-07-13 Boden-5 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/5 C 0 15.8 1483
2023-07-13 2023-07-13 Boden-2 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 5] 1640/7 B 0 22.9g 448
2023-07-10 2023-07-10 Skellefteå-6 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2140/1 D 7 33.5g 620
2023-07-01 2023-07-01 Boden-9 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 6] 2140/1 D 5 17.4 47
2023-07-01 2023-07-01 Boden-8 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 1640/6 B 5 15.3 103
2023-07-01 2023-07-01 Boden-5 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2160/2 D 8 33.4g 1120
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-9 Ytowns Gigolo Ytowns Gigolo   [v 4] 2140/2 D 0 15.5 816
2023-06-17 2023-06-17 Boden-9 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 2640/8 D 8 14.7 1556
2023-06-17 2023-06-17 Boden-4 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 6] 2140/9 D 0 15.7 1231
2023-06-01 2023-06-01 Boden-3 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 2140/8 A 0 15.8 173
2023-06-01 2023-06-01 Boden-2 Kihi Kihi Boko Kihi Kihi Boko   [v 6] 2140/1 C 4 16.5 73
2023-05-19 2023-05-19 Boden-10 Nice Force Nice Force   [v 12] 2140/3 D 0 19.7 1159
2023-05-19 2023-05-19 Boden-9 Global Coldplay Global Coldplay   [v 5] 1640/6 A 2 13.7 41
2023-05-19 2023-05-19 Boden-4 Global Express Global Express   [s 3] 2140/1 D 7 23.6g 101
2023-05-11 2023-05-11 Boden-6 Avaboy Avaboy   [v 6] 2140/6 D 3 15.7 63
2023-05-11 2023-05-11 Boden-5 Dyrgripen Dyrgripen   [v 7] 2140/4 D 0 18.6 245
2023-05-11 2023-05-11 Boden-2 Måna Sång Måna Sång   [s 7] 2160/5 D 4 34.5 275
2023-05-11 2023-05-11 Boden-9 Utter Southwind Utter Southwind   [v 4] 2140/1 B 4 16.6 75
2023-05-11 2023-05-11 Boden-8 Nice Force Nice Force   [v 12] 2140/7 D 6 18.1 589
2023-05-11 2023-05-11 Boden-7 Zorro Swing Zorro Swing   [v 10] 2140/12 A 5 15.4 37
2023-05-04 2023-05-04 Boden-1 Global Express