V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-7 Zorro Swing Zorro Swing   [v 7] 2140/6 C
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-3 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 6] 2160/8 C
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-2 Deviljas Hilda Deviljas Hilda   [s 7] 2140/3 D

Nyheter för travkusk


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaf..


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaffelbandsskada och satsningen mot Elitkampen avbröts. Storloppet under elitloppshelgen på Solvalla finns inte med i planen i år och det ska konkurrenterna tacka sin lyckliga stjärna för. Den 13-årige kallblodskämpen såg lysande ut när han enkelt klädde av motståndet i comebacken på Bollnästravet. Som vanligt satt Gunnar Melander i sulkyn och efter fjärdespår genom första sväng avancerade ekipaget till ledningen i den andra. Den tunga inledningen bekom inte Månprinsen A.M. som med klippande öron och gott om krafter i behåll gick undan till överlägsen seger på kilometertiden 1.23,8 över 2 140 meter med bilstart.
- Han är tillbaka! När jag manade på sista 200 höll han på att krypa ur skinnet. Som han kändes i dag blir det Vårbjörken i Umeå om en dryg vecka, sa Gunnar Melander.
Totalt har Månprinsen A.M. vunnit 70 av 108 starter och tjänat strax över nio miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V7..


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V75-1 på Jägersro. Båda tillhörde i fjol gräddan bland landets treåringar och när de nu gör årsdebut över derbydistansen 2 640 meter spår de flesta proffstippare att segern står mellan dem. De flesta spår också att Upset Face tar ledningen och att Power får gå den tunga vägen utvändigt. Men det är fem hästar till med i loppet och även om de inte tilldelas några större segermöjligheter kan de vara avgörande för utgången. En sådan häst är Stefan Melander-tränade Brake Cooling.
- Det är flera bra hästar med i loppet men Kolgjinis och Robert Berghs häst är två riktiga kulltoppar så det klar att det är svårt att slå dem. Men det är bra pengar att tävla om så målsättningen är att vi ska få ett bra lopp och kunna hugga om en bra prisslant, säger Brake Coolings kusk Rikard N Skoglund.
Och det är sedan det intressanta kommer. Kanske kan ekipaget, som startar med spår fem, ställa proffstipparnas analys på ända genom att snuva Upset Face på ledningen.
- Han är rätt snabb ut den här hästen, han öppnade bra senast i Gävle, så för mig vore det bra om jag initialt kunde komma till ledningen och sedan få en bra rygg. Vi kommer i alla fall ladda för att se var vi hamnar, säger Rikard N Skoglund.

Den som söker en skräll...
Sveriges mestvinnande kusk har ytterligare två styrningar inom ramen för V75 och dessa kommenterar han enligt följande:
- Major Tallmadge (V75-4) vann jag med från dödens senast jag körde honom i ett lopp i Kalmar. Nu har han gjort några starter efter det och inte gått lika bra som i Kalmar, men nu har vi ett bra läge med spår ett. Han är rätt kvick ut och vi kommer hamna bra till direkt. De som söker en skräll kan plocka med honom. Han är både stark och snabb och i den klass han tävlar har han en rätt så bred repertoar.
- Stepping Spaceboy (V75-6) är en jättefin häst som har haft lite problem och varit favorit två gånger i V75 utan att få till det riktigt. Jag har inte hunnit prata med Admir (Zukanovic) än med i och med att hästen är anmäld hoppas vi att allt ska vara i ordning den här gången. Jag har läst i tidningarna att han aviserar ett lite snällare upplägg och vi får helt enkelt se hur statusen är och ta det därifrån. Men det är en bra häst i grund och botten. Det är ett öppet lopp och jag ser ingen klar favorit så det är ett spännande lopp att köra.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.- Vi lider med våra norska kollegor oc..


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.
- Vi lider med våra norska kollegor och norsk travsport. Nu ska vi göra vårt bästa för att arrangera en säker och trygg travtävling på Dannero. Publikplatserna är stängda. Banan är en strikt arbetsplats, endast öppen för de som arbetar den dagen, säger Danneros travbanechef Jens Berglund till svensktravsport.se.
Det kommer köras V75 varje dag under påskhelgen. Utöver omgången på Dannero väntar V75 i Gävle under skärtorsdagen, på Färjestad under långfredagen och på Romme under påskdagen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid ..


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid omgången på Örebrotravet 4 maj 2019.
- Det har varit viktigt för oss att alla parter ska få komma till tals och därför har det tagit tid. Nu har vi beslutat att vinstpengarna ska betalas ut till de övriga spel som hade sex och sju rätt den aktuella omgången, säger Nicklas Jonsson.

Totalt är det 15,5 miljoner som ska fördelas ut av ATG. Det är 14,9 miljoner till svenska kunder och drygt 600 000 till de utländska spelare som spelat via ATG:s partners i andra länder.

Den 4 maj 2019 var utdelningen på V75 för sju rätt 9 358 kronor och 72 kronor för sex rätt. Det blev jackpot på femmorna då utdelningen på fem rätt var under 15 kronor.  
Enligt den nya uträkningen blir utdelningen för sju rätt 12 467 kronor och för sex rätt 85 kronor, och även i den nya uträkningen blir det jackpot på femmorna, en jackpot som utföll den 11 maj 2019.

Utbetalningarna sker till cirka 95 000 kunders ATG-konton och varierar från en knapp krona upp till i något fall över 100 000 kronor.
- Det känns skönt att vi kan betala ut pengarna till våra kunder nu. Jag förstår att det kan verka märkligt att en del får mindre än en krona, men rätt ska vara rätt, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:

- Det här är en unik situation som hanterats på ett unikt sätt. Det är första gången vi gör en sådan här total justering av en V75-omgång och ambitionen är att vara klara med samtliga utbetalningar senast sista veckan i april.

Pressmeddelande från ATG

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen. Runt fyra-fem hästar &ar..


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen.
Runt fyra-fem hästar åt gången brukar Anna hålla sig med i stallet. För dagen tränar hon fem och tre är anmälda till söndagens tävlingar på Umåker.
Efter ett helt liv med hästarna fick hon vara med om karriärens höjdpunkt i Skellefteå V75 i fjol höstas då Eder Bob vann bronsdivisionen efter en offensiv styrning av Magnus A Djuse.
- Det var min första V75-seger som tränare. Jätteskoj med tanke på hur svårt det är i V75. Han var jätteduktig den gången och är överhuvudtaget en hedershäst som alltid gör bra lopp och egentligen var bra i V75 hela året i fjol, säger Anna Näslund.
V75-vinnaren Eder Bob får dock stå tillbaka när Anna uttalar sig den här gången.
Lexington Tooma är ny i stallet. En femårig valack som kom fix och färdig i fin författning från Skellefteåamatören Carl-Evert Johansson i december med 600 000 kronor på kontot.
Nyförvärvet startar i den sjätte Grand Slam 75-avdelningen på söndag.
- Jag var jättenöjd med honom i första starten för oss i Boden för någon vecka sedan. Han var tvåa då och hade spår 15 bakom bilen i en spårtrappa och gjorde ett riktigt bra lopp. Tooma fick gå på varvet från mål och kom ner runt sista sväng. Då hade ledarhästen redan ryckt undan och det var inte så mycket att göra åt, han var jättebra som tvåa, berömmer hon.

Öppnar i ett huj
Lexington Tooma är en känd ”öppnare” som det heter. Hästen är startsnabb och från ett innerspår bakom bilen torde taktiken vara given.
- Eftersom han är så färsk i mitt stall överlåter jag till tipparna att försöka räkna ut var han hamnar. Jag är inte en sådan person som kan sätta in honom mot de andra. Men jag vet ju att han är jättestartsnabb och det blir ju en bra position oavsett från det där läget. Ja, med tanke på läget tycker jag att han ska vara vår bästa chans, säger Anna Näslund.
Lexington Tooma gick barfota runt om i den senaste starten. Anna som hyr ett stall inne på banan i Umeå har koll på ovalen och hur det arbetas med den.
- De har jobbat mycket med banan och vädret ska inte vara några konstigheter i helgen. Så jag tror att det blir jättebra bana till på söndag. Tooma kommer att få gå barfota runt om igen. Det kändes direkt när han kom att det var en barfotahäst och att han är mycket gynnad av att tävla utan skor. Med skor är det som att han springer med gummistövlar! säger hon och skrattar.
Eder Bob (GS75-4) gjorde bara ytterligare en start efter V75-segern i oktober. I förra veckan årsdebuterade han med en tredjeplats i Östersund.
- Rikard (Skoglund) sa att han gick med full fart över mål och jag var jättenöjd med årsdebuten. Att han ställdes av tidigt i fjol har att göra med att han trivs bäst när det är mjuka banor och kan springa utan skor.
Digital Ink, Mr Golden Quick och Höwings Star är de tre mest namnkunniga motståndarna på söndag. Vad säger du om chansen?
- Det är ett jämnt snabblopp. Berghs häst (Digital Ink) sticker ut förstås men "Boben" är lika bra som övriga. Han behövde tempo i kroppen efter vintern och det är klart att han bör ha gått framåt till det här loppet av årsdebuten i Östersund. 
I samma lopp har du italienfödde Te Quiero Grif till start. Åttaåringen har inte startat sedan i juli. Sommaren 2018 vann hästen faktiskt bronsdivisionen i Halmstad,  då i Veijo Heiskanens träning. Chansen?
- Det blir ett snällt upplägg den här gången eftersom han varit borta så länge. Jag ligger lågt även om hästen känns jättefin. Blir det tokkörning är han inte chanslös kanske. Han blandade prestationerna i fjol och vi hittade en lös benbit som opererades bort. Det här är en häst vi äger tillsammans med Kari Lähdekorpi. Te Quiero Grif är väl förberedd men behöver helt klart mera tempo i sig.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


På grund av coronakrisen kommer Paralympiatravet, precis som alla andra travtävlingar i Sverige, köras under strikta restriktioner och utan publ..


På grund av coronakrisen kommer Paralympiatravet, precis som alla andra travtävlingar i Sverige, köras under strikta restriktioner och utan publik. Det får också till följd att loppets prissumma måste sänkas.
- Det blir en tuff ekonomisk smäll för oss att tappa alla publikintäkter. Samtliga restauranggäster och sponsorarrangemang bokas av. Därför måste vi också anpassa prispengarna i huvudloppet efter nya ekonomiska förutsättningar. Förstapriset sänks från en och en halv miljon till en miljon. Det är fortfarande en väldigt hög prissumma, men inte lika hög som den varit tidigare år, säger Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen till svensktravsport.se.
Det körs fyra deltävlingar i Paralympiatravet där varje vinnare är garanterad en plats i finalen. Disco Volante var först att kvalificera sig och den andra deltävlingen avgörs som V75-6 på Jägersro på lördag. Fjolårsvinnaren Propulsion (då hette loppet Olympiatravet) är också garanterad en plats i finalen och resterande fem deltagare tas ut av Åby och Svensk Travsport.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Aigir Aigir   [v 6] 1660/7 4 32.2g 467
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 2660/10 5 18.0 159
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 2140/3 0 19.4 462
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 5] 2140/1 6 18.6 231
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 3] 1640/1 0 43.6 133
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Underlig Underlig   [v 6] 2160/6 0 33.2g 166
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/7 5 19.1 311
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/13 3 29.9g 350
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/5 7 18.1 302
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/8 8 17.5 535
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/10 2 16.1 135
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/2 5 16.6 271
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/1 3 15.9 402
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/4 0 18.2 183
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2160/11 2 17.1 747
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2160/3 0 g 422
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Storvinna Storvinna   [s 6] 1640/8 3 29.3 239
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/5 1 16.3 58
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Stilig Stilig   [v 8] 2640/1 6 30.4 360
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Joker Pirat Joker Pirat   [v 7] 2160/6 0 252
2015-12-05 2015-12-05 Romme-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/12 3 14.9 128
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/6 0 29.0 2044
2015-12-05 2015-12-05 Romme-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/7 0 18.8 902
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/9 7 18.5 1067
2015-12-03 2015-12-03 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2160/7 3 19.8 187
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Aigir Aigir   [v 6] 2180/11 6 33.1 201
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2640/7 0 19.4g 202
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2160/14 6 17.5 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/8 str 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/13 str 64
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/5 str 58
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-10 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2200/13 str 83
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2140/7 str 123
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/8 str 62
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Stilig Stilig   [v 8] 2160/5 7 27.6 642
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 1640/10 6 15.3 291
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/11 3 16.7 320
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 3140/3 4 17.8 119
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 3 18.8 86
2015-11-14 2015-11-14 Boden-9 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2160/9 6 34.7 76
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/14 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/9 4 17.3 161
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/6 0 g 56
2015-11-14 2015-11-14 Boden-4 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 1640/6 8 33.8g 335
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/2 3 17.4 205
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 6] 2160/9 4 30.2 2018
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 2160/9 str
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2160/7 8 20.3 201
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/4 2 19.8 658
2015-11-06 2015-11-06 Boden-8 Spenning Haman Spenning Haman   [v 8] 1680/7 6 38.2g 115
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Self Future Self Future   [h 4] 2140/5 0 20.6g 495
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/14 0 16.5 834
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Made at Home Made at Home   [v 7] 2640/11 0 17.9 338
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/13 2 18.1 545
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/1 0 g 72
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2160/8 5 28.2 712
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Blue Orchide Blue Orchide   [s 7] 2160/4 8 16.8 489
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/12 0 g 861
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 7 17.4 967
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/11 8 17.2g 133
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 6] 1660/13 0 29.3g 486
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 3 12.9 71
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2160/14 0 17.0g 350
2015-10-29 2015-10-29 Boden-5 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2680/11 6 28.5 1197
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Speechless Speechless   [h 4] 2140/9 0 17.9 114
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1660/7 6 31.6g 119
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/5 0 20.1 206
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/6 0 g 303
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/1 5 16.5 695
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/9 0 15.7g 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/5 0 15.8 508
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 6] 2140/2 1 34.6 458
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/8 0 g 803
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Self Future Self Future   [h 4] 2140/1 0 g 578
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2140/3 0 16.1 1398
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/2 0 869
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/9 4 12.1 119
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 8] 2140/11 0 15.4 757
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/7 7 17.3 248
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/6 4 29.2 268
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 5] 2140/5 0 16.3 324
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 1640/7 0 15.5 905
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Trimma Trimma   [s 5] 2140/3 0 34.2 505
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/4 3 17.9 275
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/5 6 15.1 181
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D 0 17.8 401
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 392
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 1640/5 C 0 16.8 565
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/7 B 0 g 433
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/7 D 2 16.1 527
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/1 C 4 18.8 78
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 B 8 17.0 362
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/12 D 2 19.0 275
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2160/5 A 3 17.5 30
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/13 D 3 17.6 488
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/15 B 4 19.8 320
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/9 D 6 16.7 759
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 3] 1640/5 B str
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 4 16.5 417
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 C 3 18.1 310
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 7] 2660/13 D 0 36.5g 760
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/2 D 0 15.6 268
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 1660/12 B str
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/6 D 0 g 580
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 3 27.5 283
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 C 0 g 200
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/9 B 6 29.8 195
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 1 16.4 96
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 A 6 16.5 56
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2168/9 C 0 16.6g 640
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/2 B str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/12 C 2 16.0 304
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 4] 2140/5 C 4 18.6g 426
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 1640/6 D 0 32.4g 737
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/2 D 0 16.3 627
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/3 C 7 19.8 175
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/12 B 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2160/15 C 0 18.2 609
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/13 D 0 16.7 1239
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/2 D 0 29.5g 886
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/4 D 3 16.7 176
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2160/3 D 0 30.8 554
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 g 366
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Underlig Underlig   [v 7] 2140/2 D 3 28.4 257
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Gigantic River Gigantic River   [v 8] 2168/9 B 3 17.1 468
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2148/8 B 3 18.8 259
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/6 D 0 16.1 168
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2670/8 C 2 17.8 208
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-4 Aigir Aigir   [v 7] 2188/11 D 8 32.2 499
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2148/8 B 0 17.0 202
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2168/6 D 2 28.4 766
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2168/13 D 3 17.6 855
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/7 B 2 32.6 186
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/1 C 4 18.0 200
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/8 C 0 26.1g 116
2016-07-18 2016-07-18 Boden-2 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 3] 2140/2 D 7 18.5g 610
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/1 C 6 30.6g 38
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/3 D 0 17.2 348
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/2 B 6 14.0 114
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/11 C 8 28.7 192
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/8 B 2 15.1 108
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/11 C 8 16.5 279
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2640/4 D 0 19.5 364
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 From the Mine From the Mine   [v 4] 2140/2 B 1 16.2 71
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/10 C 0 17.7g 113
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 1640/1 C 3 14.1 82
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Stålvilma Stålvilma   [s 4] 2180/8 A str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 23.0 137
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 5] 2140/7 D 0 27.0g 175
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Self Future Self Future   [h 5] 2140/3 D 2 15.1 160
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Valle Tuva* Valle Tuva*   [s 7] 2140/5 A 0 27
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2160/15 B 0 17.9 725
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Underlig Underlig   [v 7] 1640/2 D 6 28.0 690
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-7 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/2 D 5 19.3g 178
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 C 1 15.6 392
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/15 C 7 32.4g 474
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/8 B 0 14.7 155
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Polar Northug* Polar Northug*   [v 5] 1640/7 A 0 26.6 43
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 Sjövoll Varden* Sjövoll Varden*   [v 4] 2180/7 C 0 g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 C 3 17.2 196
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/10 B 0 20.6g 583
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/10 C 0 17.9g 340
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/14 D 0 16.5 1007
2016-06-18 2016-06-18 Boden-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/2 D 3 14.3 97
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/12 B str
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 1640/7 A 0 20.1g 37
2016-06-01 2016-06-01 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/1 D 2 13.6 625
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2640/7 D 0 17.9 1354
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 1660/11 C 0 31.4g 1079
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/12 C 0 16.9g 872
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Kaffir Face Kaffir Face   [v 9] 2140/6 D 0 12.5 978
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/15 B str
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Underlig Underlig   [v 7] 1640/7 D 0 g 346
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Self Future Self Future   [h 5] 2140/2 D 0 15.6 937
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2160/11 D 0 17.0 759
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2160/12 D 0 18.0 495
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/2 D 6 18.0 513
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 1640/8 C 5 28.2 911
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2180/11 C 0 g 523
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/2 D 4 19.0 375
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 18.5 220
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/4 C 5 15.6 277
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/8 A 7 16.0 233
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 4] 2140/6 B str
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2680/11 B 4 27.4 102
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 7 14.8 429
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 4 15.9 363
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 6 16.4 397
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 4] 2140/2 D 0 22.9g 775
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 3180/15 B 2 14.9 74
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Norm Rigel Norm Rigel   [v 14] 2160/7 D 0 31.3 1325
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 D 0 28.2 1902
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/6 D 5 19.8 148
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/1 D 0 16.4 364
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/8 C str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/1 D 0 g 329
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2640/12 B 8 17.9 253
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2160/9 C 0 23.2g 140
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-4 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/2 D 0 17.6 282
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2148/5 C 0 g 143
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2168/9 D 3 34.9 337
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/15 C 0 18.0 556
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/12 D 0 g 597
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 0 g 340
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/3 B 6 18.7 149
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/5 C 4 32.6g 182
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 D 5 18.6g 509
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2640/2 C 0 g 540
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/7 C 4 20.2g 60
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2640/5 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 C 6 29.1 385
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/9 C 4 16.3 167
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 1640/9 D str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2660/3 D 6 18.3 391
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/6 D 5 18.7 238
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/7 B 4 33.5g 47
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Wallner Wallner   [v 7] 2140/11 B str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Long Night Long Night   [h 8] 2140/5 D 6 15.3 283
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Global Olympic Global Olympic   [v 7] 2160/9 D 4 18.3 299
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Mellem Loke* Mellem Loke*   [v 10] 2160/12 B str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/1 C 2 18.1 201
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/7 C 0 g 173
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Flory Pine* Flory Pine*   [v 8] 1640/11 D str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/11 C 2 26.9 159
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/13 C 7 19.1 769
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/4 D 3 13.2 866
2016-03-27 2016-03-27 Romme-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/11 D 3 16.6 1086
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/7 D 5 17.9 701
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2140/2 D 0 32.9 650
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/4 D 5 18.8 286
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 4] 1640/6 A 0 41.2g 332
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Aigir Aigir   [v 7] 1660/15 D 0 g 131
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 19.8 765
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/5 A 0 17.1g 54
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/13 C 0 g 1059
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 C 3 29.3 281
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/5 D 0 17.6 271
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/4 D 3 19.8 826
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2640/2 A 0 36.6 47
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 9] 2140/4 D 0 g 184
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/5 B 0 17.8 86
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2160/10 D 4 30.3 594
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/12 C 5 18.2 611
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/11 C 6 13.7 351
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/2 D 0 17.9g 689
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/11 D 0 16.3 464
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Ymer Å. Ymer Å.   [v 6] 2160/10 D 0 19.0 563
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/6 D 2 17.5 148
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 7] 2160/7 B 4 32.2 57
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-5 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 2160/3 B 0 449
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/8 D 4 27.9 157
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/14 A 4 16.7 66
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/9 B 5 17.4 417
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Stilig Stilig   [v 9] 1640/3 D 4 26.2 675
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 C 6 20.0g 320
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/8 A 0 g 194
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Aigir Aigir   [v 7] 2140/1 D 1 30.8 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2160/12 C 0 g 36
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 0 17.0 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/11 D 7 17.1 901
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/6 D 6 29.2 902
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2660/6 D str
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 6] 2160/8 D str
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 C 0 19.5 184
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/3 C 7 19.0g 134
2016-01-26 2016-01-26 Boden-5 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/4 C 2 18.4 63
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/15 B 5 17.2 84
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 D 1 16.3 119
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/14 D 0 18.8g 51
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/1 D 3 18.5 251
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/4 D 4 31.1g 165
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/13 C 0 18.3 528
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/7 D 4 20.4 229
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 7] 2160/10 C 1 34.8g 96
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2180/8 C 5 18.9 293
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 C 1 15.9 89
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 449
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/7 A 3 15.4 65
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/4 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/13 C 2 17.8 191
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Stilig Stilig   [v 9] 2140/3 D 5 29.4 367
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 8 30.9g 367
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 D 6 18.2 364
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Umbra Streamline Umbra Streamline   [s 6] 1640/5 D 7 19.8g 303
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-12 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/2 D 0 21.2 412
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/11 A 3 16.3 39
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2140/3 D 0 29.7 1042
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/5 D 3 27.0 515
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Squid Squid   [s 6] 2160/11 B 0 17.8 486
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Squid Squid   [s 6] 2160/12 A 0 18.1g 57
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 30.4 756
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/6 D 0 17.5 569
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 6 18.6 200
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Neymar Neymar   [v 4] 1640/10 D 5 20.4 84
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/12 A 1 33.7 75
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/9 B 0 18.3 182
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2180/4 B 3 30.2 33
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/3 D 0 35.7g 250
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/7 C 2 18.7 221
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/9 B 4 28.2 179
2017-12-07 2017-12-07 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/11 C 6 17.2 372
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 C 1 15.1 24
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/8 A 5 33.2 196
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/11 A 1 17.0 267
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 1660/7 C 2 35.9g 25
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/7 C 2 138
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Big Believer Big Believer   [v 6] 2640/1 D 3 18.0 370
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 D 0 17.6 451
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/11 D 4 18.5 239
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 C 7 16.8 115
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Yoshi Swing Yoshi Swing   [v 5] 2140/3 D 7 22.1g 160
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 B 1 15.9 37
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/3 B 1 14.9g 40
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Underlig Underlig   [v 8] 2160/5 D 2 29.6 146
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 5 18.8 380
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2160/8 C 0 17.2 412
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 1640/3 C 5 27.0 393
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/15 A 1 15.6 224
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/6 C 0 32.6g 573
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/3 D 0 18.7 350
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/13 A 5 17.6 90
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 7 19.1 372
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/10 D 0 18.5 594
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/5 D 4 16.0 421
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/6 B 0 17.6 91
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/11 C 0 28.7 255
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/3 D 0 31.5 942
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 D 7 18.0 566
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/11 D 0 15.9 1313
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/10 B 5 15.4 129
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-8 Underlig Underlig   [v 8] 2160/10 B 4 30.3 529
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2140/2 D 0 g 472
2017-10-09 2017-10-09 Boden-5 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/2 C 5 20.4 365
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/8 A 1 16.8 40
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 5 18.5 498
2017-10-09 2017-10-09 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 6] 2140/3 D 0 32.9 457
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 D 0 16.3 357
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/10 C 4 14.6 416
2017-09-30 2017-09-30 Boden-9 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/6 D 0 39.8g 255
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/11 B 3 15.0 125
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/10 A 7 17.8 201
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 6] 2140/13 D 3 15.5 832
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/2 D 2 27.4 171
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 165
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 6 19.7 348
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2160/2 C 6 37.4g 143
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/1 D 0 21.8 518
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/10 C 8 16.1 395
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/2 C 6 29.7g 248
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-10 Unbeaten Light Unbeaten Light   [h 8] 2140/3 C 0 19.3 421
2017-09-15 2017-09-15 Boden-11 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/9 C 3 17.8 37
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 2140/13 A str
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/14 A 0 16.9 141
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/12 D 0 19.1 971
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/6 C 4 26.7 528
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 C 6 20.2g 157
2017-09-15 2017-09-15 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/5 D 5 21.8 236
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/5 B 3 34.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/7 B 4 16.3 145
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Snygg Snygg   [h 12] 1660/7 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Diva Sjöhammar Diva Sjöhammar   [s 10] 1660/8 D 0 g 450
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2160/8 D 0 g 156
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 B 6 20.0 132
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 B str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/3 D 6 15.3 199
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 1640/10 D 3 16.6 606
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/7 B 2 16.3 40
2017-09-02 2017-09-02 Boden-1 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/1 C 0 g 28
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/1 D 0 17.2g 265
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/14 C 5 15.5 74
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 2140/2 C 3 27.0 480
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/5 C 4 26.3 264
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/4 D 0 15.0 402
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 C 6 19.5 165
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 1640/9 D 1 31.2 793
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 1660/11 C 0 33.7g 246
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/10 C 0 16.8 187
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/6 C 0 18.1 52
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/5 C 2 13.2 133
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2640/5 D 0 g 349
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 0 32.2g 1160
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/2 D 2 15.9 344
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/8 C 0 20.7 214
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/1 C 0 39.8 226
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Underlig Underlig   [v 8] 2140/2 D 0 g 205
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/14 B 0 g 21
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 5 29.9 479
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-9 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 1640/2 C 7 30.9g 113
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 0 16.9 498
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-5 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1660/8 C 4 14.5 112
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2160/15 D 4 27.2 1131
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/3 C 3 16.6 122
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/10 B 1 16.0 41
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Squid Squid   [s 6] 1640/8 C 4 13.7 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1660/11 C 0 g 319
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/2 B 2 18.7 55
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/6 D 0 17.0 208
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/6 C 3 18.6 308
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 10] 2680/8 C 0 29.4 636
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 3 19.4 80
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/6 C 5 37.2 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/9 B 5 15.6 26
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2160/13 C 3 31.1 471
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 D 4 18.2 503
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 452
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Stilig Stilig   [v 10] 2180/12 C 5 25.6 493
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/2 C 4 14.4 134
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 6 15.6 633
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 2140/12 C 4 16.6 438
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/10 D 1 16.6 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2160/4 C 3 28.1 246
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 0 19.1 962
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2140/10 A 3 15.8 218
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Self Future Self Future   [h 6] 1640/5 C 0 15.1g 254
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2160/8 D 0 30.0g 276
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 B 5 15.4 70
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/6 B 5 31.9 145
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 C 0 14.3 527
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/2 A 1 17.0 47
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 3140/1 D 0 16.4g 1089
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/12 C 0 28.1g 631
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6g 330
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/12 C 0 971
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2140/14 B 0 31.0g 294
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/9 D 4 29.4g 248
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/4 C 2 15.0 110
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/11 B 1 16.9 59
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/12 A 0 16.8 264
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Squid Squid   [s 6] 2140/7 B 0 51
2017-05-31 2017-05-31 Boden-10 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 0 13.6 177
2017-05-31 2017-05-31 Boden-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/8 D str
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 1640/5 D 0 35.5g 1795
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/1 D 6 28.2 502
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/4 C 6 15.1 553
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [v 5] 2160/13 D 7 17.3 1180
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Snygg Snygg   [h 12] 2160/11 B str
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/13 C 0 16.8 857
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1640/2 C 0 g 191
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-11 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 B 3 44
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Forspärla Forspärla   [s 6] 2140/3 D 5 28.6g 375
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Aigir Aigir   [v 8] 1640/8 C 7 29.8g 423
2017-05-16 2017-05-16 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 6] 1640/5 D 5 14.1 310
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/3 D 3 18.1 334
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2160/7 D 0 38.4 240
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 A 6 17.1 125
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2160/7 D 0 30.8 729
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-5 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/4 C 4 39.9g 31
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/12 B 0 15.6 282
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/1 C 7 16.7g 135
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/4 D 1 36.5 26
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/13 C 0 31.3g 181
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/2 D 8 17.6 694
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 1163
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 8] 1660/14 D 7 29.8 825
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-11 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/2 B 5 17.3 29
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 7 28.9 81
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 C 5 20.3 46
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 449
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 1300
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2640/3 D str
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 D 5 20.0 259
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2140/2 D 8 35.7 290
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/8 D 0 19.2 657
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/15 C 0 31.2g 331
2017-03-25 2017-03-25 Boden-2 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 5] 1660/6 B 0 g 97
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/1 C 5 21.0g 140
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 All in No Out All in No Out   [v 5] 2160/14 B 0 g 396
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 1640/4 D 7 33.2g 425
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2160/7 A 4 16.1 29
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/1 D 0 31.2 344
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-2 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/5 D 7 20.5 234
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/4 B 4 18.8 24
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 C 2 29.5 88
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/5 C 5 18.7 57
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 1640/10 B str
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/4 A 8 15.6 85
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/4 C 0 g 27
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2160/15 A 1 17.4 131
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 8] 2160/15 D 0 259
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 D 0 14.2 757
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/10 D 0 17.8 445
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Mickes Sisu Mickes Sisu   [v 6] 2160/12 B 6 17.6g 728
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-10 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2640/3 D 0 20.7g 103
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/9 C 1 28.2 33
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 10] 2160/12 D 0 31.3 1662
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2640/6 D 0 17.1 610
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/1 C 3 16.3 51
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-1 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 C 7 28.8 387
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 5] 2140/4 B 0 g 270
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Kvikken Kvikken   [v 9] 2140/1 C 3 33.4 249
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 2640/7 D 2 33.0g 180
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 1640/7 C 3 15.5 455
2017-02-05 2017-02-05 Boden-4 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/2 C 0 19.3 226
2017-02-05 2017-02-05 Boden-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 0 22.0g 449
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-6 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/3 D 4 15.8 966
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/10 D 0 15.9 735
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/11 D 0 16.4 299
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/11 A 0 32.4g 37
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 6 19.9 502
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/10 C 2 28.5 203
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/9 D 4 16.9 215
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/7 D str
2017-01-08 2017-01-08 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/3 C 4 29.7 249
2017-01-08 2017-01-08 Boden-1 Gullpål Gullpål   [v 6] 1660/13 A 0 36.0g 322
2017-01-08 2017-01-08 Boden-11 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2180/7 B 1 18.3 34
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2160/10 D 1 17.3 559
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 C 5 17.1 41
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2160/9 B 4 18.2 463
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/1 D 6 16.5 205
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 1 30.5 89
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/2 C 0 g 377
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Forspärla Forspärla   [s 7] 1640/3 B 4 27.7 195
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2140/3 D 0 g 288
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-11 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/5 B 1 13.9 45
2018-12-22 2018-12-22 Boden-2 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/2 D 6 39.4g 150
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 Zaplac Zaplac   [v 4] 2640/3 C 0 19.0g 71
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/6 B str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Crown Ecus Crown Ecus   [s 6] 2160/14 C 8 18.1 572
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2140/7 C 0 19.0 376
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/6 D 0 16.4 647
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/9 D 0 16.2 638
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Silketeddy Silketeddy   [v 6] 2160/7 C 0 43.1g 202
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/10 D 2 33.5 460
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Storvinna Storvinna   [s 9] 1660/10 D 3 28.4 389
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/14 D 0 18.3 655
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2640/8 B 0 20.8 181
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2640/3 C 4 16.9 139
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/5 D 6 16.0 511
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-8 Giddefix Giddefix   [h 6] 2140/11 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-2 Time for Revenge Time for Revenge   [s 4] 2140/6 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2160/6 C 5 18.5 73
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 2160/9 A 0 20.3 219
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/8 D 5 18.7 264
2018-12-09 2018-12-09 Boden-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/9 C 5 16.6 385
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 2160/7 B 4 33.1g 33
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 3] 2160/7 D str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2640/7 D 0 19.4 326
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/1 D 6 18.1g 147
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-12 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 1640/6 C 4 18.2 210
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/12 C 0 18.9 667
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 1640/2 D 4 29.6 425
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/15 D 8 18.1 1158
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/8 C 0 22.3g 346
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 7] 2140/8 D 0 685
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2660/5 B 4 33.0 26
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Enoh Boko Enoh Boko   [v 7] 2140/1 B 0 20.2 27
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 3] 2140/4 D 0 g 470
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 1640/2 C 2 15.5 408
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 1640/4 D 6 31.4 299
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 2140/1 C 0 15.2 57
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 3180/10 B 4 16.6 41
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/12 C str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 227
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2160/11 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 6] 2140/6 D 0 20.7 645
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2160/5 D 5 31.9 759
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-7 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/5 C 0 32.0g 384
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/4 D 1 16.1 61
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 1660/12 B 2 27.4 175
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/7 C 4 18.1 83
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/5 A 1 16.2 20
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/13 C str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 East Jahunga East Jahunga   [s 4] 2140/11 A 0 16.2 1057
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Bailiff Bailiff   [v 4] 2140/9 C 5 16.3 254
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2160/8 D 0 29.6g 231
2018-10-29 2018-10-29 Boden-8 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/1 D 5 33.6g 371
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [v 4] 2640/4 C 0 20.5 151
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/1 D 0 22.1g 382
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/11 C 0 19.7 329
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 3] 2140/11 C 5 20.0 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/11 D 0 17.4 295
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Gasolina Gasolina   [s 3] 2140/3 B str
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2140/1 D 0 33.5 522
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Bailiff Bailiff   [v 4] 2160/14 C 0 g 305
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/4 B 4 14.9 76
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Freedom Band Freedom Band   [s 7] 1640/10 D 0 17.7 952
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/3 D 8 35.9g 425
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-9 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 6] 2180/11 B 6 14.4 327
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 2160/7 D str
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-8 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/11 C 3 19.1 112
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-2 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/10 B 0 g 73
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2160/5 D 0 16.3 835
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 1640/1 D 0 g 872
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/2 B 3 18.9 110
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2160/4 C 4 16.9 148
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1640/1 D 6 14.1 947
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 9] 2140/5 C 0 30.1 778
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Alpha Estate Alpha Estate   [s 3] 2140/2 D 7 18.2 403
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 1660/10 C 5 26.6g 441
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 8] 2160/9 C 0 22.6g 256
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-3 Mister Dream* Mister Dream*   [v 4] 1640/6 B 0 g 135
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/4 D 5 33.1 325
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/9 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Farao Am Farao Am   [v 3] 2140/1 D 4 17.7 207
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/13 B 2 27.7 198
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 1660/9 B 3 33.7 459
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2140/9 B 3 15.0 92
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 2160/5 D 0 30.6 857
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Bailiff Bailiff   [v 4] 2160/9 B 0 17.2 78
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Rim Bay Juliet* Rim Bay Juliet*   [s 3] 2140/2 D 4 19.1 280
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 1660/11 B 7 16.3 324
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2160/11 C 6 17.6g 161
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Landers Enjoy W.F. Landers Enjoy W.F.   [v 7] 2640/6 B 0 g 501
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/5 C 7 18.1g 59
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 8] 2140/2 D 7 28.4g 1000
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-7 Mister Dream* Mister Dream*   [v 4] 2140/1 D 4 17.3 557
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 8] 2140/12 B 0 15.8 305
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/5 C 5 34.5 74
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-2 Alpha Estate Alpha Estate   [s 3]