V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-06-09 2023-06-09 Boden-2 Yes I Will* Yes I Will*   [v 9] 1640/9 D
2023-06-09 2023-06-09 Boden-3 Fyrkrafs Fyrkrafs   [v 5] 2180/5 A
2023-06-09 2023-06-09 Boden-6 Zorro Swing Zorro Swing   [v 10] 2140/8 C
2023-06-09 2023-06-09 Boden-7 Kempebra Kempebra   [v 6] 1640/12 C
2023-06-09 2023-06-09 Boden-8 Fritz From Aceda Fritz From Aceda   [v 5] 2140/3 D
2023-06-09 2023-06-09 Boden-10 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 9] 2160/9 D
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-4 Serious Sam Serious Sam   [v 6] 2140/12 B
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-5 Farbror Sven Farbror Sven   [v 4] 2140/3 B

Nyheter för travkusk


Åmål var värd för onsdagens V86® men travfesten kom av sig när ett dödsfall inträffade i den sjätte avdelningen. K..


Åmål var värd för onsdagens V86® men travfesten kom av sig när ett dödsfall inträffade i den sjätte avdelningen. Kort efter start hände något med Rulle Roc som enligt kusken Per Lennartsson inte blev kontaktbar. Hästen stannade och föll ihop död på banan varpå loppet blåstes av.
– Det var något som brast. Redan 100 meter innan hästen stannade förstod jag att det inte skulle gå väl. Det kan hända oss människor också att något inne i kroppen brister. För mig är det ingen fara men för kretsen kring hästen är det förstås väldigt tragiskt, sa Per Lennartsson.
Rulle Doc, som tränades av Oskar J Andersson, blev sex år och sprang in 397 200 kronor.
– Jag mår inte alls bra just nu. Det här var en häst som alltid var pigg och glad och älskade livet. Nu tvingas vi åka hem utan vår kompis. Jag har varit med om något liknande en gång tidigare som anställd, men det här var första gången det hände mig som tränare, sa Oskar J Andersson.

Trippel för Goop och världsrekord av Samedi
Loppet kördes om som sista lopp på V86 som blev favoritbetonad den här kvällen. Faktum var att samtliga vinnare vanns från ledningen på 800-metersbanan. Björn Goop tog tre segrar och fick en ny chans i den sjätte avdelningen med Belgique, som hade galopperat när loppet blåstes av. Nu skötte sig hästen prickfritt och öppnade snabbt från springspåret till ledningen. Carl Johan Jepson utmanade över upploppet med Iconic och blev närgången till slut, men Belgique höll undan precis.
Innan dess hade Björn Goop först vunnit med Samedi i V86-2, som faktiskt slog världsrekord för femåriga och äldre ston på 800-metersbanan med tiden 1.16,8 över distansen 3280 meter. Goop sände Samedi tidigt till ledningen och ryckte undan med några längder genom slutsvängen. Över Åmåls korta upplopp på 105 meter var det sedan ingen som kunde hota.
– Hon tvekade i själva startögonblicket men när hon sedan kom iväg öppnade hon ganska bra. Sedan var hon väldigt stark och klarade distansen på ett bra sätt. Hon var duktig och rejäl, berömde Goop.
Bakom egentränade Head Of State snuvade Goop konkurrenterna på ledningen när hästen öppnade mycket snabbt och tog hand om ledningen. Sedan hade Head Of State inga problem att hålla undan till en lätt seger.

Dyrköpt överlägsen seger
V86 inleddes med att storfavoriten Par View tog årets första seger för Kim Eriksson efter att ha öppnat snabbt och tagit ledningen in i första kurvan. Sedan hade den Erik Killingmo-tränade hästen inga problem att glida ifrån till en smått överlägsen seger på tiden 1.14,3/2480a. Förstapriset var 125 000 kronor.
– Han är läcker och var ännu läckrare sista varvet. Det fanns krafter kvar, sa Kim Eriksson som dock fick tre dagars avstängning och 8250 kronor i böter för snäv körning som grovt stört medtävlare (High Flyer) till galopp.
– Det var tajt i första sväng, kommenterade High Flyers kusk Erlend Rennesvik.

Uppvisning av överlägsen Racing Brodda
I kallblodsloppet, V86-3, blev det en mycket lätt seger för omgångens största favorit King Svarten som tog tredje raka fullträffen tillsamman med Vemund M Drolsum.
Och i Gulddivisionen, V86-4, bjöd Racing Brodda på en häftig uppvisning när hon bollade med konkurrenterna. Det blev en rejäl körning inledningsvis där hon öppnade snabbt till ledningen, innan Test Drive kördes offensivt och pressade sig förbi ut på den första långsidan. Men det var bara temporärt då han släppte omgående när Magnus A Djuse gled ut med Racing Brodda och fick direkt återta kommandot. Sedan stod toppstoet i en klass för sig och svarade för en topprestation när hon ryckte undan genom slutkurvan och vann överlägset. Segertiden blev 1.11,9/1680a, och förstapriset var 150 000 kronor.
– Jag ryckte tussarna i sista sväng och fick ett väldigt bra svar. Då stack hon undan och kändes fin. Det var stabilt och bra hela vägen, sa Magnus A Djuse.

Ytterligare spets och slut-vinnare gav jackpot
Spets och slut var även segerreceptet för André Eklundh-tränade Theycallmesixten, som höll undan i V86-6, samt Immigrant Am, som lyckades hålla upp ledningen från innerspåret i den avslutande avdelningen och då var mycket vunnet. Den Ulf Stenströmer-tränade hästen såg jättefin ut i täten när han enkelt gled undan till slut för Dwight Pieters.
Åtta rätt på V86 gav 1 265 kronor, sju rätt gav 19 kronor och det blev ingen utdelning på sex rätt. Därmed blir det jackpot på V86 nästa onsdag då omgången avgörs i Tingsryd. Enligt ATG:s beräkningar kommer det då att ligga elva miljoner kronor i potten för åtta rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


I Elitloppet blev det en sjätteplats för Vivid Wise As. Stallkamraten Vernissage Grif slogs ut i försöket efter att ha galopperat från..


I Elitloppet blev det en sjätteplats för Vivid Wise As. Stallkamraten Vernissage Grif slogs ut i försöket efter att ha galopperat från start. I de senaste upplagorna av Jämtlands Stora Pris har det gått bättre. Vernissage Grif har vunnit loppet två år i rad och utöver hästens imponerande prestation bjöds publiken i fjol på en spektakulär upplopps-show. Redan 100 meter från mål höjde Alessandro Gocciadoro båda armarna i skyn och vilt vinkande och applåderande lät han Vernissage Grif sköta sig själv in i mål. Om det blir segergest även i år avgör Always Ek (V75-6), som enligt sin tränare kommer till Östersund i absolut toppform.
- Han har vunnit grupp I-lopp under sin karriär och tagit flera segrar på Vincennes, men jag vill ändå påstå att han är bättre just nu än vad han någonsin tidigare har varit. Senast i Rom så slog han nytt banrekord och den tid (1.09,8/1 640 auto) han gick den dagen gjorde han med lätthet, säger Alessandro Gocciadoro till sulkysport.se.
Sjuåringen gör sin andra start i Sverige. Förra året galopperade han som fastlåst på innerspår i slutkurvan av Åby Stora Pris. På lördag startar han med nummer nio bakom bilen.
- Startspåret är jag nöjd med och får han en bra resa i det här loppet så är jag trygg med att han kommer stå för en riktigt bra prestation.

”I sitt livs form”
På söndag är det Bjerke som arrangerar V75® och huvudnumret är Oslo Grand Prix med cirka en miljon kronor till vinnaren. Titelförsvararen Stoletheshow bär favoritskapet, men Alessandro Gocciadoro har en stark utmanare i Banderas Bi (V75-7). I sin senaste start vann han tröstfinalen av Gran Premio della Lotteria på fina kilometertiden 1.09,4 - två tiondelar snabbare än Vernissage Grifs segertid i stora finalen.
- Jag räds inte uppgiften för det finns så mycket kraft i den här hästen. Hanterar han bara resan till Norge väl så kommer han prestera på en hög nivå, säger Alessandro Gocciadoro.
Spår åtta bakom startbilen är inget önskespår, men inte heller något som får Alessandro Gocciadoro att ge slaget förlorat.
- Han har fått ett dåligt startspår, men jag tror faktiskt att hästen är i sitt livs form. Det är en väldigt stark häst som inte är beroende av någon speciell position. Får jag chansen kommer jag söka mig fram utvändigt om ledaren så fort som möjligt, men annars klarar han av att anfalla bakifrån också.

Laddar mot ledningen
Alessandro Gocciadoro har fler spännande hästar till start inom V75 både på lördag och söndag. Dessa kommenterar han enligt nedan till sulkysport.se:

Lördag
- Doctor Gio (V75-1) är en väldigt stark häst vilket han bevisade senast i Gävle. Den här gången kommer jag köra honom med skor av två anledningar. Dels för att jag vill spara lite på hans hovar, men även för att han kan öppna snabbare från start när han tävlar med skor och jag kommer göra ett försök att nå ledningen. Lyckas vi inte med det vill jag ha positionen utvändigt om ledaren för det är inget som hästen räds över huvud taget. Just det här med att han kommer gå med skor nu är ingen stor sak utan han har gjort många starka insatser även med skor. Det finns många hästar som är betydligt mer påverkade av att behöva tävla med skor än vad Doctor Gio är.
- Bon Jovi Jet (V75-3) var jag inte alls nöjd med senast på Vermo. Vi hittade ett litet sår på honom efter loppet som kan ha satt ner honom, men allt är bra nu igen och hästen tränar starkt. Jag tycker inte man ska döma honom på senaste insatsen utan det här är en stark häst som vunnit många lopp och som ska kunna hävda sig i klassen. Från ett bra utgångsläge kommer jag göra ett försök att nå ledningen så får vi se efter det sedan hur jag ska lägga upp loppet om vi lyckas ta oss dit.

Söndag
- Clarissa (V75-4) trampade sig senast på Åby och var inte alls sig lik den dagen. Gången innan på Färjestad kändes hon helt underbar och jag är säker på att hon ska kunna prestera på samma nivå här som hon gjorde den dagen. Spår sju är inget som hindrar henne då hon inte är beroende av någon speciell position och jag är säker på att hon kan hävda sig bra i det här loppet.
- Synergy (V75-5) tycker jag gick väldigt bra i Sweden Cup. Han fick aldrig fritt spurtutrymme i finalen och gick i mål med sparade krafter. Hästen kan öppna väldigt snabbt och även om han har snabba hästar på insidan så kommer jag göra ett ordentligt försök att nå ledningen eller komma ner i rygg på ledaren.
- Doge As (V75-6) var en av mina bästa treåringar under fjolåret och slutade trea i finalen av Orsi Mangelli. Hästen har haft problem med andningen, men nu har vi äntligen kommit till rätta med de problemen. Han är inte beroende av någon speciell position och jag vill ge honom en god upplevelse här för han kommer säkert vara ännu vassare nästa gång.

Kanal 75


I gassande solsken passade Nurmos passade på att fira Sveriges Nationaldag som så många andra, genom att besöka Nationaldagsgaloppen n&au..


I gassande solsken passade Nurmos passade på att fira Sveriges Nationaldag som så många andra, genom att besöka Nationaldagsgaloppen när Sverige firade 500 år.
Det var första gången som Solvalla-tränaren var på plats på Gärdet i Stockholm som i år besöktes av rekordpublik – 55 000 personer. Dessa fick njuta av galopptävlingar, hattparader och musikuppträdande av Linda Bengtzing samt mycket mera.
– Det här är otroligt bra reklam för hästsporten när det kommer så mycket folk. Jag är positivt överraskad och måste säga att det var ett väldigt fint arrangemang. Det var en härlig stämning runt banan där många hade picknick och trivdes, säger Timo.
Vad det till och med bättre än Elitloppet?
– Jag säger inte att det var bättre, men det var heller inte sämre. Det var väldigt trevligt allting.

”Fantastiskt fin i comebacken”
På lördag är Timo Nurmos högaktuell som tränare till fyra hästar i V75 som avgörs i Östersund. En av dessa är elitloppshästen Brother Bill som startar i Jämtlands Stora Pris med 600 000 kronor till vinnaren. När vi träffade Nurmos på Nationaldagsgaloppen delgav han senaste nytt om hästarna. Vi tar dem i tur och ordning där fler av dem är hårt betrodda på lördag.
– Isabelle Cash (V75-4) var fantastiskt fin i comebacken där hon var tvåa från dödens mot vinnaren som smög med bakom. Hon hade inte startat på länge eftersom hon var sjuk i fjol höstas och hade slem i sina lungor. Hon fick medicin i tre veckor och fick vila länge innan hon kunde börja träna igen. Jag tycker mycket om den här hästen som har både styrka och snabbhet, bra skalle, och en härlig gång. Det känns i träningen att hon har gått mycket framåt med loppet i kroppen och jag är väldigt nöjd med henne i jobben. Tråkigt läge med spår åtta bakom bilen men hon kommer att göra ett bra lopp. Barfota runt om och jänkarvagn igen, och eventuellt goggles som senast, säger Nurmos.
– 2 De Facto (V75-5) hamnade långt bak från början i lördags och fick sedan inte travet att flyta riktigt i kurvorna. Han sprang och slog på sig lite på sina bakknä i svängarna som är lite speciella i Eskilstuna och enligt kusken hade han krafter kvar. Hästen hann aldrig att bli trött och därför provar igen redan nu på lördag. De krafterna som han gick i mål med hoppas jag kan vara till nytta nu istället. Allt har verkat normalt efteråt och han har fått ett fint läge och den långa distansen är inga problem. Vi ändrar ingenting och kör barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn igen.

Klarade inte övernattningen inför elitloppet
– 5 Brother Bill (V75-6)
klarade på nytt inte av övernattningen inför elitloppet, även om det var lite bättre än förra året. Han trivs inte med att övernatta borta och blir alldeles för nervös och enligt skötaren så åt och drack han dåligt. Hästen trivs bäst när han får vara hemma i sin box och i sin hage och med ”Freddans” (skötaren Fredrica Sandberg) rutiner som han älskar. Jag tror inte att han sov många minuter och han var väldigt spänd och det fanns inga krafter till loppet. Veterinären gick igenom hästen efteråt och hittade ingenting att anmärka på, varken när det gäller halsen, böjprov eller blodproven. Han verkar också helt normal i lugna jobb och vi provar igen. Nu blir det ingen övernattning borta utan han får sova hemma i sin box och så åker hästarna iväg tidigt lördag morgon. Jag hoppas att han har återhämtat sig och är lika bra som han var i årsdebuten. Jag tycker även att medeldistans är hans bästa distans och är allting normalt så duger han bra i sådana här lopp. Det blir inga ändringar utan barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn igen.
– 4 Hoboken Am (V75-7) var väldigt fin i årsdebuten senast där hon spurtade jättebra som tvåa. Hon hade för långt fram till ledaren och hann aldrig att bli riktigt trött så det fanns lite krafter kvar i mål. Normalt sett borde hon bara gå framåt när hon fick en genomkörare eftersom hon inte hade startat på länge. Hon har känts fin i jobben efteråt och har fått träna på istället när hon inte kom med i ett lopp i Stoeliten som jag hade anmält henne till under elitloppshelgen. Bra läge här bakom bilen och hon är snabb från början. Barfota runt om och öppet huvudlag igen, men nu blir det jänkarvagn när det är autostart, säger Timo Nurmos.
Vem tycker du är bästa chansen på V75?
– Det är svårt att säga, men jag tycker att alla fyra har lite chans.

Michael Carlsson, Kanal 75


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publ..


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publikrekord.
Stockholm bjöd på perfekt picknickväder. Förutom galopptävlingar kunde publiken njuta av ponnylopp, hattparader, käpphästar, musik med Linda Bengtzing på scen, och mycket mera.
ATG erbjöd spel och i fokus var spelformen V4.
Blågult inledde då DDQS Super Trouper dominerade V4-1 från start till mål tillsammans med Elione Chaves i blågula hästägarfärger. Green Backspin försökte utmana över upploppet men DDQS Super Trouper höll säkert undan på den snabba gräsbanan. Elin Roberts tränar vinnaren.
Ledning från start till mål blev det även i V4-2 där Ulrika Holmquist höll i gång Sir Walter som var mycket tapper över utmanande 2 750 meter på gräset. Den elvaårige valacken, som tränas av Susanne Sivrup-Rosenqvist, såg mycket löpsugen ut hela vägen och visade på nytt att han gillar att tävla inför storpubliken på Gärdet.
- Han är ingen stayer men hade låg vikt i dag. Hästen älskar att vara här, han vann även när vi var här för tre år sedan, sa segerjockeyn Ulrika Holmquist.

Lång väntan på målfoto
V4-3 bjöd på en rafflande avslutning där tre hästar var i princip lika i mål. Efter en lång granskning visade målfotot att Scytale fick nosen först före Gift Of Youth och Gin.
I segersadeln satt Alina Öhgren och tränar vinnaren gör Annette Stjernstrand.
- Turen var på vår sida. Det var väldigt spännande att vänta på resultatet, sa Alina Öhgren.
Favoriten Double Ux var starkast i V4-4 tillsammans med Anna Pilroth och kopplade greppet sista biten före Hawthorn.
- Fantastiskt roligt att vinna, han fick ett tungt löp och behövde vara extremt bra, sa tränaren Tobias Hellgren.
Fyra rätt på V4 gav 9 571 kronor till 97 vinnare.

Njöt av publiken
Nationaldagen bjöd även på ett montélopp (travridning) och från rygg ledaren öppnade det upp sig för Zack Bris som kunde spurta hem segern på innerspåret tillsammans med Nathalie Blom, som bjöd på en härlig segergest.
- Han tyckte det var fantastiskt kul med publiken. Det här bland det här roligaste och häftigaste jag vunnit, ändå har jag vunnit på V75 och i Frankrike, sa Nathalie Blom efter skrällsegern inför jättepubliken mitt inne i Stockholm.
- Jag är chockad, hälsade tränaren Kevin Svedlund från sin semester på Kreta.

Trippel för Hagman-Eriksson
Dagens största prischeck delades ut i Sheikh Zayed bin Sultan al Nahyan cup där vinnaren Muna May belönades med 125 000 kronor. Precis som i fjol blev det trippelseger för tränaren Maria Hagman-Eriksson som kunde räkna in Ayman som tvåa och Djelano som trea.
- En dröm, riktigt roligt inför denna publiken, kommenterade Maria Hagman-Eriksson.
I segersadeln satt Angelika Berg.
Marion af Sten och Ella Forsmark forsade fram i ponnyloppet och vann överlägset till publikens jubel.
- Det gick jättefort, hon var jättetaggad och tyckte det var jättekul när hon såg hur mycket människor som kollade på henne, sa Ella Forsmark.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V86® fortsätter sin sommarturé ute i landet och på onsdag har turen kommit till Åmål. Notera att första start för V8..


V86® fortsätter sin sommarturé ute i landet och på onsdag har turen kommit till Åmål. Notera att första start för V86 är klockan 19.20 och det är V75-lopp den här aftonen på 800- meters-banan. En som väljer att resa långt då det är rikstoton med samma fina prispengar som det är på lördagarna, är Lars I Nilsson. Han gör den cirka 50 mil långa resan från Jägersro till Åmål och kommer med fyra hästar som samtliga är högaktuella.
– Det är en tur på runt fem timmar utan stopp men jag tycker det är värt att göra den här resan när det är V75 och hästarna är i form, kommer från bra prestationer och har bra lopp. Eftersom det är i Åmål mitt i veckan så misstänkte jag att det inte skulle bli lika knivskarpt motstånd som det är på lördagarna. Det är nästan alltid hög kvalitet men på lördagarna brukar det vara tolv jämngoda hästar med i loppen, nu är det lite mer ihåligt och ojämnt. Dessutom blev varken Silverdivisionen eller Gulddivisionen fulla, säger Lars I Nilsson.

Bra comeback och framåt med loppet i kroppen
Jägersro-tränaren hade en härlig tävlingsdag på hemmaplan för några veckor sedan när han tog ett hattrick på V64 och blev hundraprocentigt på Kristi himmelsfärdsdagen. Två av segerhästarna var Sweetman och Aramis Face, som båda startar i V86. Men vi går igenom hästarna i tur och ordning och börjar med A Good Point som var tvåa senast och nu har ett lopp i kroppen efter ett tävlingsuppehåll på tre månader.
– 10 A Good Point (V86-1) blev kastrerad under uppehållet och fick en träningsperiod med tryckvagn. Han hade bara fått ett snabbjobb inför senast och det var lite av en spontananmälan av mig. Det fanns inte så många lopp att välja på och det visade sig att han hade bra form direkt. Han tog ledningen och släppte till Romero och hängde med bra i en snabb avslutning efter 1.09,3 sista 500 metrarna. Han ska kunna gå framåt med loppet i kroppen och det här silverdivisionsloppet är väl inte det tuffaste som har körts, även om det alltid är bra hästar med. Visserligen är väl bakspår på en 800-metersbana kanske ingen fördel, men distansen är ju 2400 meter så det finns tid att komma in i matchen. Jag tycker att han ska räknas tidigt, säger Lars I Nilsson.

”Betyder mycket för mig och berör mycket – han är viktig”
I den fjärde avdelningen, tillika Gulddivisionen, kommer stallets stjärna Sweetman till start igen. Han vann enkelt på Jägersro senast efter att ha körts till ledningen, och man märker på Lars I Nilsson att hästen ligger honom extra varmt om hjärtat.
– 7 Sweetman (V86-4) betyder mycket för mig och det är han som har burit stallet så att vi har fått tävla och vinna på V75 de senaste åren. Det är klart att man håller honom väldigt kär och han är alltid jätteduktig och har hållit en hög nivå. Jag tycker fortfarande inte att han är färdig ännu och han berör oss och är viktig för oss. Han har ju skämt bort oss och alltid varit smidig och fräsch och alltid varit tålig. Även om han är några år äldre nu så är han förhållandevis fräsch och får han bara mat och vatten så trummar han på, säger Lars I.
– Senast kom han till ledningen och ledde hela vägen. Han var inte jättetrött efter loppet och han har kommit fint ur det loppet. Hästen har känts jättefin efteråt men det gjorde han även innan senaste loppet. Det hade blivit lite långt mellan starterna beroende på att han inte hade kommit med i loppen. Han hade varit förstareserv hit och dit och det var svårt att hitta bra lopp åt honom, samtidigt som man inte vill åka alldeles för långt för att starta.
Vad säger du om den här uppgiften med spår sju bakom bilen över kort distans?
– Läget är lite onödigt långt ut på vingen men han är ju snabb iväg och vi får prova framåt. Dom säger att spår ett till tre inte är de bästa spåren eftersom starten kommer tidigt ur svängen, så spår sju är kanske inte lika illa som vanligt. Kommer fyra, fem och sex förbi de invändiga hästarna direkt så kan han komma fram lite lättare. Vi måste prova framåt och Sweetman är ju alltid Sweetman och honom tror jag alltid på. Vi ändrar ingenting.

”De är mina två bästa chanser på V86”
I den sjunde avdelningen selar tränare Nilsson ut Eton Degato som visade full form då han höll tappert som tvåa efter ett tufft lopp senast.
– 5 Eton Degato (V86-7) hade spår åtta bakom bilen senast och det blev tredjespår genom första sväng fram till dödens. Han krigade på bra och fullföljde starkt, och gången innan satt han fast invändigt. Han hade varit ute i Kungapokalskvalen innan dess där han gjorde det bra, men eftersom det luktade dödens igen så ville jag att han skulle få ett snällt lopp då och få springa på innerspår.
– Nu har han ett bra läge med spår fem bakom bilen och han är rask ut. Senast laddades han inte från spår åtta och han kan öppna väldigt mycket bättre. Han öppnade exempelvis jättebra i kvalen till Kungapokalen där han fullföljde bra, med tanke på vilka hästar han mötte och vilken rutin han har. Jag tycker att Eton Degato är en av mina bästa chanser, säger Lars I Nilsson.

”Har bra läge, är snabb ut och trivs i ledningen”
Men Jägersro-tränaren har ytterligare en het chans i den avslutande avdelningen på V86 och det är Aramis Face som efter två raka segrar aldrig fick chansen senast och blev fast med krafter kvar som fyra.
– 3 Aramis Face (V86-8) hade vunnit två raka från ledningen och eftersom det bara var sex dagar mellan loppen inför senast, så var det antingen att välja på dödens eller tredje invändigt. Kusken valde det sistnämnda och när ledaren avslutade sista 500 metrarna efter 1.09,4, så var det svårt för någon att sitta pullandes över mållinjen. Min häst var inte jättetrött i mål och det var nära att han fick rygg på ledaren, och då hade han nog varit tvåa i mål. Han har bra läge här och är snabb ut och trivs i ledningen. Nu är det 1600 meter så vi får prova det som går från början och det blir jänkarvagn på nu som tidigare, men senast var det vanlig vagn när det var voltstart. Jag tycker att han tillsammans med Eton Degato är våra bästa chanser på V86.

Michael Carlsson, Kanal 75


Avståndet mellan Östersund i Jämtlands län och Oslo mäter runt 57 mil på allmänna vägar.Nu till helgen blir det riktig..


Avståndet mellan Östersund i Jämtlands län och Oslo mäter runt 57 mil på allmänna vägar.
Nu till helgen blir det riktigt sommarväder på båda platserna– om man ska tro tidiga väderprognoser.
På lördag kan det bli upp emot 20 grader och sol i Jämtland. Till söndagen talar prognoserna om temperaturer runt 25 grader på Bjerkebanan i Oslo.
– Det är fina hästar rakt över i loppen hos oss och dessutom ser det ut att bli toppväder på det, säger sportchefen B-O Månsson på Östersundstravet.
Största loppet Jämtlands Stora Pris för den högsta klassen lockar med 600 000 kronor i förstapris. Ett lopp över 2140 meter som körs som V75-6 på lördagen.
Tre deltagare från årets elitlopp på Solvalla kommer till start i Östersunds största travlopp: Daniel Redéns Hail Mary, Timo Nurmos Brother Bill och australiensiske hästen Just Believe.

En miljon i Oslo GP
På Bjerkebanan i Oslo är tre svensktränade hästar med i Oslo Grand Pris. En miljon norska kronor är förstapriset i Norges största lopp där de svenska färgerna försvaras av Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos, Oscar L.A. från Joakim Lövgrens stall och Björn Goops Moni Viking.

Fotnot:
På lördagen startar V75 klockan 16.20, på söndagen drar V75-spelet igång redan klockan 15.00.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Aigir Aigir   [v 6] 1660/7 4 32.2g 467
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 2660/10 5 18.0 159
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 2140/3 0 19.4 462
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 5] 2140/1 6 18.6 231
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 3] 1640/1 0 43.6 133
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Underlig Underlig   [v 6] 2160/6 0 33.2g 166
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/7 5 19.1 311
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/13 3 29.9g 350
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/5 7 18.1 302
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/8 8 17.5 535
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/10 2 16.1 135
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/2 5 16.6 271
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2160/3 0 g 422
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Storvinna Storvinna   [s 6] 1640/8 3 29.3 239
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/1 3 15.9 402
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/4 0 18.2 183
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2160/11 2 17.1 747
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/5 1 16.3 58
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Stilig Stilig   [v 8] 2640/1 6 30.4 360
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Joker Pirat Joker Pirat   [v 7] 2160/6 0 252
2015-12-05 2015-12-05 Romme-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/12 3 14.9 128
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/6 0 29.0 2044
2015-12-05 2015-12-05 Romme-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/7 0 18.8 902
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/9 7 18.5 1067
2015-12-03 2015-12-03 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2160/7 3 19.8 187
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Aigir Aigir   [v 6] 2180/11 6 33.1 201
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2640/7 0 19.4g 202
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2160/14 6 17.5 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2140/7 str 123
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/8 str 62
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/8 str 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/13 str 64
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/5 str 58
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-10 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2200/13 str 83
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Stilig Stilig   [v 8] 2160/5 7 27.6 642
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 1640/10 6 15.3 291
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/11 3 16.7 320
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 3140/3 4 17.8 119
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 3 18.8 86
2015-11-14 2015-11-14 Boden-9 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2160/9 6 34.7 76
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/14 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/9 4 17.3 161
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/6 0 g 56
2015-11-14 2015-11-14 Boden-4 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 1640/6 8 33.8g 335
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/2 3 17.4 205
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2160/7 8 20.3 201
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/4 2 19.8 658
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 6] 2160/9 4 30.2 2018
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 2160/9 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-8 Spenning Haman Spenning Haman   [v 8] 1680/7 6 38.2g 115
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Self Future Self Future   [h 4] 2140/5 0 20.6g 495
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/14 0 16.5 834
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Made at Home Made at Home   [v 7] 2640/11 0 17.9 338
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/13 2 18.1 545
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/1 0 g 72
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2160/8 5 28.2 712
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Blue Orchide Blue Orchide   [s 7] 2160/4 8 16.8 489
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/12 0 g 861
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 7 17.4 967
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/11 8 17.2g 133
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 6] 1660/13 0 29.3g 486
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 3 12.9 71
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/6 0 g 303
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2160/14 0 17.0g 350
2015-10-29 2015-10-29 Boden-5 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2680/11 6 28.5 1197
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Speechless Speechless   [h 4] 2140/9 0 17.9 114
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1660/7 6 31.6g 119
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/5 0 20.1 206
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/1 5 16.5 695
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/9 0 15.7g 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/5 0 15.8 508
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 6] 2140/2 1 34.6 458
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/8 0 g 803
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Self Future Self Future   [h 4] 2140/1 0 g 578
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2140/3 0 16.1 1398
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/2 0 869
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/9 4 12.1 119
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 8] 2140/11 0 15.4 757
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/5 6 15.1 181
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/7 7 17.3 248
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/6 4 29.2 268
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 5] 2140/5 0 16.3 324
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 1640/7 0 15.5 905
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Trimma Trimma   [s 5] 2140/3 0 34.2 505
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/4 3 17.9 275
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/7 B 0 g 433
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/7 D 2 16.1 527
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D 0 17.8 401
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 392
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 1640/5 C 0 16.8 565
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/1 C 4 18.8 78
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 B 8 17.0 362
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/12 D 2 19.0 275
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2160/5 A 3 17.5 30
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/13 D 3 17.6 488
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/15 B 4 19.8 320
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/9 D 6 16.7 759
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 3] 1640/5 B str
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/6 D 0 g 580
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 3 27.5 283
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 4 16.5 417
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 C 3 18.1 310
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 7] 2660/13 D 0 36.5g 760
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/2 D 0 15.6 268
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 1660/12 B str
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 C 0 g 200
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/9 B 6 29.8 195
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 1 16.4 96
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 A 6 16.5 56
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2168/9 C 0 16.6g 640
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/2 B str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/12 C 2 16.0 304
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 4] 2140/5 C 4 18.6g 426
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 1640/6 D 0 32.4g 737
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/2 D 0 16.3 627
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/13 D 0 16.7 1239
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/2 D 0 29.5g 886
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/3 C 7 19.8 175
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/12 B 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2160/15 C 0 18.2 609
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/4 D 3 16.7 176
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2160/3 D 0 30.8 554
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 g 366
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Underlig Underlig   [v 7] 2140/2 D 3 28.4 257
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Gigantic River Gigantic River   [v 8] 2168/9 B 3 17.1 468
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2148/8 B 3 18.8 259
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/6 D 0 16.1 168
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2670/8 C 2 17.8 208
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-4 Aigir Aigir   [v 7] 2188/11 D 8 32.2 499
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2148/8 B 0 17.0 202
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2168/6 D 2 28.4 766
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2168/13 D 3 17.6 855
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/8 C 0 26.1g 116
2016-07-18 2016-07-18 Boden-2 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 3] 2140/2 D 7 18.5g 610
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/7 B 2 32.6 186
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/1 C 4 18.0 200
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/1 C 6 30.6g 38
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/3 D 0 17.2 348
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/2 B 6 14.0 114
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/11 C 8 28.7 192
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/8 B 2 15.1 108
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/11 C 8 16.5 279
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2640/4 D 0 19.5 364
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 From the Mine From the Mine   [v 4] 2140/2 B 1 16.2 71
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/10 C 0 17.7g 113
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 1640/1 C 3 14.1 82
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Stålvilma Stålvilma   [s 4] 2180/8 A str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 23.0 137
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 5] 2140/7 D 0 27.0g 175
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Valle Tuva* Valle Tuva*   [s 7] 2140/5 A 0 27
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2160/15 B 0 17.9 725
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Self Future Self Future   [h 5] 2140/3 D 2 15.1 160
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Underlig Underlig   [v 7] 1640/2 D 6 28.0 690
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-7 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/2 D 5 19.3g 178
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 C 1 15.6 392
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/15 C 7 32.4g 474
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/8 B 0 14.7 155
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Polar Northug* Polar Northug*   [v 5] 1640/7 A 0 26.6 43
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 Sjövoll Varden* Sjövoll Varden*   [v 4] 2180/7 C 0 g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 C 3 17.2 196
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/10 B 0 20.6g 583
2016-06-18 2016-06-18 Boden-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/2 D 3 14.3 97
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/10 C 0 17.9g 340
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/14 D 0 16.5 1007
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/12 B str
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 1640/7 A 0 20.1g 37
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Kaffir Face Kaffir Face   [v 9] 2140/6 D 0 12.5 978
2016-06-01 2016-06-01 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/1 D 2 13.6 625
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2640/7 D 0 17.9 1354
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 1660/11 C 0 31.4g 1079
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/12 C 0 16.9g 872
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/15 B str
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Underlig Underlig   [v 7] 1640/7 D 0 g 346
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Self Future Self Future   [h 5] 2140/2 D 0 15.6 937
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2160/11 D 0 17.0 759
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2160/12 D 0 18.0 495
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/2 D 6 18.0 513
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 1640/8 C 5 28.2 911
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2180/11 C 0 g 523
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/2 D 4 19.0 375
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2680/11 B 4 27.4 102
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 7 14.8 429
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 18.5 220
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/4 C 5 15.6 277
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/8 A 7 16.0 233
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 4] 2140/6 B str
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 4 15.9 363
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 6 16.4 397
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 4] 2140/2 D 0 22.9g 775
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 3180/15 B 2 14.9 74
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Norm Rigel Norm Rigel   [v 14] 2160/7 D 0 31.3 1325
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 D 0 28.2 1902
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2160/9 C 0 23.2g 140
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/6 D 5 19.8 148
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/1 D 0 16.4 364
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/8 C str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/1 D 0 g 329
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2640/12 B 8 17.9 253
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2168/9 D 3 34.9 337
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-4 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/2 D 0 17.6 282
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2148/5 C 0 g 143
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/15 C 0 18.0 556
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/12 D 0 g 597
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 0 g 340
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/3 B 6 18.7 149
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/5 C 4 32.6g 182
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 D 5 18.6g 509
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2640/2 C 0 g 540
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/7 C 4 20.2g 60
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2640/5 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 C 6 29.1 385
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/9 C 4 16.3 167
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 1640/9 D str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Wallner Wallner   [v 7] 2140/11 B str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Long Night Long Night   [h 8] 2140/5 D 6 15.3 283
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2660/3 D 6 18.3 391
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/6 D 5 18.7 238
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/7 B 4 33.5g 47
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Global Olympic Global Olympic   [v 7] 2160/9 D 4 18.3 299
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Mellem Loke* Mellem Loke*   [v 10] 2160/12 B str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/1 C 2 18.1 201
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/7 C 0 g 173
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Flory Pine* Flory Pine*   [v 8] 1640/11 D str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/11 C 2 26.9 159
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/13 C 7 19.1 769
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/4 D 3 13.2 866
2016-03-27 2016-03-27 Romme-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/11 D 3 16.6 1086
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/7 D 5 17.9 701
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2140/2 D 0 32.9 650
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/4 D 5 18.8 286
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 4] 1640/6 A 0 41.2g 332
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Aigir Aigir   [v 7] 1660/15 D 0 g 131
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 19.8 765
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/5 A 0 17.1g 54
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/13 C 0 g 1059
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 C 3 29.3 281
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/5 D 0 17.6 271
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/4 D 3 19.8 826
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2640/2 A 0 36.6 47
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 9] 2140/4 D 0 g 184
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/5 B 0 17.8 86
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2160/10 D 4 30.3 594
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/12 C 5 18.2 611
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/11 D 0 16.3 464
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/11 C 6 13.7 351
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/2 D 0 17.9g 689
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-5 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 2160/3 B 0 449
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Ymer Å. Ymer Å.   [v 6] 2160/10 D 0 19.0 563
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/6 D 2 17.5 148
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 7] 2160/7 B 4 32.2 57
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/8 D 4 27.9 157
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/14 A 4 16.7 66
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/9 B 5 17.4 417
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Stilig Stilig   [v 9] 1640/3 D 4 26.2 675
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 C 6 20.0g 320
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/8 A 0 g 194
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Aigir Aigir   [v 7] 2140/1 D 1 30.8 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2160/12 C 0 g 36
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 0 17.0 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/11 D 7 17.1 901
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/6 D 6 29.2 902
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 C 0 19.5 184
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/3 C 7 19.0g 134
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2660/6 D str
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 6] 2160/8 D str
2016-01-26 2016-01-26 Boden-5 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/4 C 2 18.4 63
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/15 B 5 17.2 84
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 D 1 16.3 119
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/14 D 0 18.8g 51
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/1 D 3 18.5 251
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/4 D 4 31.1g 165
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/13 C 0 18.3 528
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/7 D 4 20.4 229
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 7] 2160/10 C 1 34.8g 96
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2180/8 C 5 18.9 293
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/7 A 3 15.4 65
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 C 1 15.9 89
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 449
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Umbra Streamline Umbra Streamline   [s 6] 1640/5 D 7 19.8g 303
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/4 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/13 C 2 17.8 191
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Stilig Stilig   [v 9] 2140/3 D 5 29.4 367
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 8 30.9g 367
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 D 6 18.2 364
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-12 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/2 D 0 21.2 412
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/11 A 3 16.3 39
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2140/3 D 0 29.7 1042
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/5 D 3 27.0 515
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Squid Squid   [s 6] 2160/11 B 0 17.8 486
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Squid Squid   [s 6] 2160/12 A 0 18.1g 57
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 30.4 756
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/6 D 0 17.5 569
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 6 18.6 200
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Neymar Neymar   [v 4] 1640/10 D 5 20.4 84
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/9 B 0 18.3 182
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2180/4 B 3 30.2 33
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/12 A 1 33.7 75
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/3 D 0 35.7g 250
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/7 C 2 18.7 221
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/9 B 4 28.2 179
2017-12-07 2017-12-07 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/11 C 6 17.2 372
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 C 1 15.1 24
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/8 A 5 33.2 196
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/11 A 1 17.0 267
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 1660/7 C 2 35.9g 25
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/7 C 2 138
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Big Believer Big Believer   [v 6] 2640/1 D 3 18.0 370
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 D 0 17.6 451
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/11 D 4 18.5 239
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/3 B 1 14.9g 40
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Underlig Underlig   [v 8] 2160/5 D 2 29.6 146
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 C 7 16.8 115
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Yoshi Swing Yoshi Swing   [v 5] 2140/3 D 7 22.1g 160
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 B 1 15.9 37
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 5 18.8 380
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2160/8 C 0 17.2 412
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 1640/3 C 5 27.0 393
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/15 A 1 15.6 224
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/6 C 0 32.6g 573
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/3 D 0 18.7 350
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/13 A 5 17.6 90
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 7 19.1 372
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/10 D 0 18.5 594
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/5 D 4 16.0 421
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/6 B 0 17.6 91
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/11 C 0 28.7 255
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 D 7 18.0 566
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/3 D 0 31.5 942
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-8 Underlig Underlig   [v 8] 2160/10 B 4 30.3 529
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/11 D 0 15.9 1313
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/10 B 5 15.4 129
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2140/2 D 0 g 472
2017-10-09 2017-10-09 Boden-5 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/2 C 5 20.4 365
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/8 A 1 16.8 40
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 5 18.5 498
2017-10-09 2017-10-09 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 6] 2140/3 D 0 32.9 457
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 D 0 16.3 357
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/10 C 4 14.6 416
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 165
2017-09-30 2017-09-30 Boden-9 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/6 D 0 39.8g 255
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/11 B 3 15.0 125
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/10 A 7 17.8 201
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 6] 2140/13 D 3 15.5 832
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/2 D 2 27.4 171
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-10 Unbeaten Light Unbeaten Light   [h 8] 2140/3 C 0 19.3 421
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 6 19.7 348
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2160/2 C 6 37.4g 143
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/1 D 0 21.8 518
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/10 C 8 16.1 395
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/2 C 6 29.7g 248
2017-09-15 2017-09-15 Boden-11 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/9 C 3 17.8 37
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 2140/13 A str
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/14 A 0 16.9 141
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/12 D 0 19.1 971
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/6 C 4 26.7 528
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 C 6 20.2g 157
2017-09-15 2017-09-15 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/5 D 5 21.8 236
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/5 B 3 34.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 B str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/3 D 6 15.3 199
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/7 B 4 16.3 145
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Snygg Snygg   [h 12] 1660/7 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Diva Sjöhammar Diva Sjöhammar   [s 10] 1660/8 D 0 g 450
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2160/8 D 0 g 156
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 B 6 20.0 132
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 1640/10 D 3 16.6 606
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/7 B 2 16.3 40
2017-09-02 2017-09-02 Boden-1 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/1 C 0 g 28
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/1 D 0 17.2g 265
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/14 C 5 15.5 74
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 2140/2 C 3 27.0 480
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/5 C 4 26.3 264
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/5 C 2 13.2 133
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2640/5 D 0 g 349
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/4 D 0 15.0 402
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 C 6 19.5 165
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 1640/9 D 1 31.2 793
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 1660/11 C 0 33.7g 246
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/10 C 0 16.8 187
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/6 C 0 18.1 52
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 0 32.2g 1160
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/2 D 2 15.9 344
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/8 C 0 20.7 214
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/1 C 0 39.8 226
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Underlig Underlig   [v 8] 2140/2 D 0 g 205
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/14 B 0 g 21
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 5 29.9 479
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/3 C 3 16.6 122
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-9 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 1640/2 C 7 30.9g 113
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 0 16.9 498
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-5 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1660/8 C 4 14.5 112
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2160/15 D 4 27.2 1131
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/6 D 0 17.0 208
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/10 B 1 16.0 41
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Squid Squid   [s 6] 1640/8 C 4 13.7 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1660/11 C 0 g 319
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/2 B 2 18.7 55
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/6 C 3 18.6 308
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 10] 2680/8 C 0 29.4 636
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 3 19.4 80
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/6 C 5 37.2 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/9 B 5 15.6 26
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2160/13 C 3 31.1 471
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 D 4 18.2 503
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 6 15.6 633
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 2140/12 C 4 16.6 438
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 452
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Stilig Stilig   [v 10] 2180/12 C 5 25.6 493
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/2 C 4 14.4 134
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/10 D 1 16.6 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2160/4 C 3 28.1 246
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 0 19.1 962
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2140/10 A 3 15.8 218
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Self Future Self Future   [h 6] 1640/5 C 0 15.1g 254
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2160/8 D 0 30.0g 276
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 B 5 15.4 70
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/6 B 5 31.9 145
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 C 0 14.3 527
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/2 A 1 17.0 47
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 3140/1 D 0 16.4g 1089
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/12 C 0 28.1g 631
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6g 330
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/12 C 0 971
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/12 A 0 16.8 264
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2140/14 B 0 31.0g 294
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/9 D 4 29.4g 248
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/4 C 2 15.0 110
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/11 B 1 16.9 59
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Squid Squid   [s 6] 2140/7 B 0 51
2017-05-31 2017-05-31 Boden-10 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 0 13.6 177
2017-05-31 2017-05-31 Boden-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/8 D str
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 1640/5 D 0 35.5g 1795
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/1 D 6 28.2 502
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/4 C 6 15.1 553
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [v 5] 2160/13 D 7 17.3 1180
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Snygg Snygg   [h 12] 2160/11 B str
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/13 C 0 16.8 857
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1640/2 C 0 g 191
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-11 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 B 3 44
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Forspärla Forspärla   [s 6] 2140/3 D 5 28.6g 375
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Aigir Aigir   [v 8] 1640/8 C 7 29.8g 423
2017-05-16 2017-05-16 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 6] 1640/5 D 5 14.1 310
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/3 D 3 18.1 334
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2160/7 D 0 38.4 240
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 A 6 17.1 125
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2160/7 D 0 30.8 729
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-5 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/4 C 4 39.9g 31
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/12 B 0 15.6 282
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/1 C 7 16.7g 135
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/4 D 1 36.5 26
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/13 C 0 31.3g 181
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/2 D 8 17.6 694
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 1163
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 8] 1660/14 D 7 29.8 825
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-11 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/2 B 5 17.3 29
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 449
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 7 28.9 81
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 C 5 20.3 46
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 1300
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2640/3 D str
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 D 5 20.0 259
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2140/2 D 8 35.7 290
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/8 D 0 19.2 657
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/15 C 0 31.2g 331
2017-03-25 2017-03-25 Boden-2 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 5] 1660/6 B 0 g 97
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/1 C 5 21.0g 140
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-2 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/5 D 7 20.5 234
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 All in No Out All in No Out   [v 5] 2160/14 B 0 g 396
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 1640/4 D 7 33.2g 425
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2160/7 A 4 16.1 29
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/1 D 0 31.2 344
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2160/15 A 1 17.4 131
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/4 B 4 18.8 24
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 C 2 29.5 88
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/5 C 5 18.7 57
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 1640/10 B str
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/4 A 8 15.6 85
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/4 C 0 g 27
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 8] 2160/15 D 0 259
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 D 0 14.2 757
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/10 D 0 17.8 445
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Mickes Sisu Mickes Sisu   [v 6] 2160/12 B 6 17.6g 728
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-10 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2640/3 D 0 20.7g 103
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/9 C 1 28.2 33
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/1 C 3 16.3 51
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-1 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 C 7 28.8 387
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 10] 2160/12 D 0 31.3 1662
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2640/6 D 0 17.1 610
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 5] 2140/4 B 0 g 270
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Kvikken Kvikken   [v 9] 2140/1 C 3 33.4 249
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 2640/7 D 2 33.0g 180
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 1640/7 C 3 15.5 455
2017-02-05 2017-02-05 Boden-4 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/2 C 0 19.3 226
2017-02-05 2017-02-05 Boden-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 0 22.0g 449
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-6 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/3 D 4 15.8 966
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/10 D 0 15.9 735
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/11 D 0 16.4 299
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/11 A 0 32.4g 37
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 6 19.9 502
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/10 C 2 28.5 203
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/9 D 4 16.9 215
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/7 D str
2017-01-08 2017-01-08 Boden-11 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2180/7 B 1 18.3 34
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2160/10 D 1 17.3 559
2017-01-08 2017-01-08 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/3 C 4 29.7 249
2017-01-08 2017-01-08 Boden-1 Gullpål Gullpål   [v 6] 1660/13 A 0 36.0g 322
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 C 5 17.1 41
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2160/9 B 4 18.2 463
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/1 D 6 16.5 205
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 1 30.5 89
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-11 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/5 B 1 13.9 45
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2140/3 D 0 g 288
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Forspärla Forspärla   [s 7] 1640/3 B 4 27.7 195
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/2 C 0 g 377
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/9 D 0 16.2 638
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/6 D 0 16.4 647
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2140/7 C 0 19.0 376
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Crown Ecus Crown Ecus   [s 6] 2160/14 C 8 18.1 572
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/6 B str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 Zaplac Zaplac   [v 4] 2640/3 C 0 19.0g 71
2018-12-22 2018-12-22 Boden-2 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/2 D 6 39.4g 150
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2640/8 B 0 20.8 181
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/14 D 0 18.3 655
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Storvinna Storvinna   [s 9] 1660/10 D 3 28.4 389
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/10 D 2 33.5 460
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Silketeddy Silketeddy   [v 6] 2160/7 C 0 43.1g 202
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-8 Giddefix Giddefix   [h 6] 2140/11 C str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/5 D 6 16.0 511
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2640/3 C 4 16.9 139
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 2160/9 A 0 20.3 219
2018-12-09 2018-12-09 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2160/6 C 5 18.5 73
2018-12-09 2018-12-09 Boden-2 Time for Revenge Time for Revenge   [s 4] 2140/6 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2640/7 D 0 19.4 326
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 3] 2160/7 D str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 2160/7 B 4 33.1g 33
2018-12-09 2018-12-09 Boden-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/9 C 5 16.6 385
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/8 D 5 18.7 264
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-12 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 1640/6 C 4 18.2 210
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/1 D 6 18.1g 147
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Enoh Boko Enoh Boko   [v 7] 2140/1 B 0 20.2 27
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2660/5 B 4 33.0 26
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 7] 2140/8 D 0 685
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/8 C 0 22.3g 346
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/15 D 8 18.1 1158
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 1640/2 D 4 29.6 425
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/12 C 0 18.9 667
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 3] 2140/4 D 0 g 470
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 3180/10 B 4 16.6 41
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 2140/1 C 0 15.2 57
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 1640/4 D 6 31.4 299
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 1640/2 C 2 15.5 408
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 6] 2140/6 D 0 20.7 645
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2160/11 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 227
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/12 C str
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 1660/12 B 2 27.4 175
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/4 D 1 16.1 61
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-7 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/5 C 0 32.0g 384
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2160/5 D 5 31.9 759
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/5 A 1 16.2 20
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/7 C 4 18.1 83
2018-10-29 2018-10-29 Boden-8 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/1 D 5 33.6g 371
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2160/8 D 0 29.6g 231
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Bailiff Bailiff   [v 4] 2140/9 C 5 16.3 254
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 East Jahunga East Jahunga   [s 4] 2140/11 A 0 16.2 1057
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/13 C str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/1 D 0 22.1g 382
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [v 4] 2640/4 C 0 20.5 151
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Freedom Band Freedom Band   [s 7] 1640/10 D 0 17.7 952
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/4 B 4 14.9 76
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Bailiff Bailiff   [v 4] 2160/14 C 0 g 305
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2140/1 D 0 33.5 522
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Gasolina Gasolina   [s 3] 2140/3 B str
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/11 D 0 17.4 295
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 3] 2140/11 C 5 20.0 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/11 C 0 19.7 329
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-9 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 6] 2180/11 B 6 14.4 327
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/3 D 8 35.9g 425
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-8 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/11 C 3 19.1 112
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 2160/7 D str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 1640/1 D 0 g 872
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2160/5 D 0 16.3 835
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-2 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/10 B 0 g 73
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/2 B 3 18.9 110
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 9] 2140/5 C 0 30.1 778
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1640/1 D 6 14.1 947
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2160/4 C 4 16.9 148
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 8] 2160/9 C 0 22.6g 256
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 1660/10 C 5 26.6g 441
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Alpha Estate Alpha Estate   [s 3] 2140/2 D 7 18.2 403
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/4 D 5 33.1 325
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-3 Mister Dream* Mister Dream*   [v 4] 1640/6 B 0 g 135
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/9 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2140/4 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/13 B 2 27.7