V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-31 2024-05-31 Boden-3 Storstråla Storstråla   [s 3] 2140/3 D
2024-05-31 2024-05-31 Boden-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 11] 1640/7 C
2024-05-31 2024-05-31 Boden-5 Fructose Fructose   [s 4] 2180/7 A
2024-05-31 2024-05-31 Boden-6 Catch the Hook Catch the Hook   [v 5] 2140/10 B
2024-05-31 2024-05-31 Boden-7 Patrick Silvio Patrick Silvio   [v 5] 2140/7 A
2024-05-31 2024-05-31 Boden-8 Philip Philip   [v 8] 2160/8 B
2024-05-31 2024-05-31 Boden-9 Soleil d'Inverne Soleil d'Inverne   [v 8] 2140/5 D
2024-05-31 2024-05-31 Boden-10 Ytowns Charmör Ytowns Charmör   [v 6] 2140/15 D
2024-06-03 2024-06-03 Skellefteå-2 Brogan Bay Brogan Bay   [v 5] 2140/3 D
2024-06-03 2024-06-03 Skellefteå-3 Ängsblomster Ängsblomster   [s 5] 1640/11 D
2024-06-03 2024-06-03 Skellefteå-4 Global Coldplay Global Coldplay   [v 6] 1640/6 D
2024-06-03 2024-06-03 Skellefteå-5 Dina Bay Dina Bay   [s 3] 2140/9 B
2024-06-03 2024-06-03 Skellefteå-7 Chili Gel Chili Gel   [s 3] 2140/6 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 5] 2140/1 6 18.6 231
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 3] 1640/1 0 43.6 133
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Aigir Aigir   [v 6] 1660/7 4 32.2g 467
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 2660/10 5 18.0 159
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 2140/3 0 19.4 462
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Underlig Underlig   [v 6] 2160/6 0 33.2g 166
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/7 5 19.1 311
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/13 3 29.9g 350
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/5 7 18.1 302
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/8 8 17.5 535
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/10 2 16.1 135
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/2 5 16.6 271
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2160/11 2 17.1 747
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2160/3 0 g 422
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Storvinna Storvinna   [s 6] 1640/8 3 29.3 239
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/1 3 15.9 402
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/4 0 18.2 183
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Joker Pirat Joker Pirat   [v 7] 2160/6 0 252
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/5 1 16.3 58
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Stilig Stilig   [v 8] 2640/1 6 30.4 360
2015-12-05 2015-12-05 Romme-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/12 3 14.9 128
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/6 0 29.0 2044
2015-12-05 2015-12-05 Romme-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/7 0 18.8 902
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/9 7 18.5 1067
2015-12-03 2015-12-03 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2160/7 3 19.8 187
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Aigir Aigir   [v 6] 2180/11 6 33.1 201
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2640/7 0 19.4g 202
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2160/14 6 17.5 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-10 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2200/13 str 83
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2140/7 str 123
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/8 str 62
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/8 str 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/13 str 64
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/5 str 58
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 1640/10 6 15.3 291
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/11 3 16.7 320
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 3140/3 4 17.8 119
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Stilig Stilig   [v 8] 2160/5 7 27.6 642
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 3 18.8 86
2015-11-14 2015-11-14 Boden-9 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2160/9 6 34.7 76
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/14 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/9 4 17.3 161
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/6 0 g 56
2015-11-14 2015-11-14 Boden-4 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 1640/6 8 33.8g 335
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/2 3 17.4 205
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2160/7 8 20.3 201
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/4 2 19.8 658
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 6] 2160/9 4 30.2 2018
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 2160/9 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/14 0 16.5 834
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Made at Home Made at Home   [v 7] 2640/11 0 17.9 338
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/13 2 18.1 545
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/1 0 g 72
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2160/8 5 28.2 712
2015-11-06 2015-11-06 Boden-8 Spenning Haman Spenning Haman   [v 8] 1680/7 6 38.2g 115
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Self Future Self Future   [h 4] 2140/5 0 20.6g 495
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Blue Orchide Blue Orchide   [s 7] 2160/4 8 16.8 489
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/12 0 g 861
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 7 17.4 967
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/11 8 17.2g 133
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 6] 1660/13 0 29.3g 486
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 3 12.9 71
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/5 0 20.1 206
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/6 0 g 303
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2160/14 0 17.0g 350
2015-10-29 2015-10-29 Boden-5 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2680/11 6 28.5 1197
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Speechless Speechless   [h 4] 2140/9 0 17.9 114
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1660/7 6 31.6g 119
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/1 5 16.5 695
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/9 0 15.7g 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/5 0 15.8 508
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 6] 2140/2 1 34.6 458
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/8 0 g 803
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Self Future Self Future   [h 4] 2140/1 0 g 578
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2140/3 0 16.1 1398
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/2 0 869
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/9 4 12.1 119
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 8] 2140/11 0 15.4 757
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Trimma Trimma   [s 5] 2140/3 0 34.2 505
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/4 3 17.9 275
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/5 6 15.1 181
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/7 7 17.3 248
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/6 4 29.2 268
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 5] 2140/5 0 16.3 324
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 1640/7 0 15.5 905
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/7 B 0 g 433
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/7 D 2 16.1 527
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D 0 17.8 401
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 392
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 1640/5 C 0 16.8 565
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 B 8 17.0 362
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/1 C 4 18.8 78
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/12 D 2 19.0 275
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2160/5 A 3 17.5 30
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/13 D 3 17.6 488
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/15 B 4 19.8 320
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/9 D 6 16.7 759
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 3] 1640/5 B str
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 7] 2660/13 D 0 36.5g 760
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/2 D 0 15.6 268
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 1660/12 B str
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/6 D 0 g 580
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 3 27.5 283
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 4 16.5 417
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 C 3 18.1 310
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 1 16.4 96
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 A 6 16.5 56
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 C 0 g 200
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/9 B 6 29.8 195
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2168/9 C 0 16.6g 640
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/2 B str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/12 C 2 16.0 304
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 4] 2140/5 C 4 18.6g 426
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 1640/6 D 0 32.4g 737
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/2 D 0 16.3 627
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/12 B 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2160/15 C 0 18.2 609
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/13 D 0 16.7 1239
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/2 D 0 29.5g 886
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/3 C 7 19.8 175
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Underlig Underlig   [v 7] 2140/2 D 3 28.4 257
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/4 D 3 16.7 176
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2160/3 D 0 30.8 554
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 g 366
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Gigantic River Gigantic River   [v 8] 2168/9 B 3 17.1 468
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2148/8 B 3 18.8 259
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/6 D 0 16.1 168
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2670/8 C 2 17.8 208
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-4 Aigir Aigir   [v 7] 2188/11 D 8 32.2 499
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2148/8 B 0 17.0 202
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2168/6 D 2 28.4 766
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2168/13 D 3 17.6 855
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/1 C 4 18.0 200
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/8 C 0 26.1g 116
2016-07-18 2016-07-18 Boden-2 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 3] 2140/2 D 7 18.5g 610
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/7 B 2 32.6 186
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/1 C 6 30.6g 38
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/3 D 0 17.2 348
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/2 B 6 14.0 114
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/11 C 8 28.7 192
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/8 B 2 15.1 108
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/11 C 8 16.5 279
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2640/4 D 0 19.5 364
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 From the Mine From the Mine   [v 4] 2140/2 B 1 16.2 71
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/10 C 0 17.7g 113
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 1640/1 C 3 14.1 82
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Stålvilma Stålvilma   [s 4] 2180/8 A str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 23.0 137
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 5] 2140/7 D 0 27.0g 175
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Valle Tuva* Valle Tuva*   [s 7] 2140/5 A 0 27
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2160/15 B 0 17.9 725
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Self Future Self Future   [h 5] 2140/3 D 2 15.1 160
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/15 C 7 32.4g 474
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Underlig Underlig   [v 7] 1640/2 D 6 28.0 690
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-7 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/2 D 5 19.3g 178
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 C 1 15.6 392
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/8 B 0 14.7 155
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Polar Northug* Polar Northug*   [v 5] 1640/7 A 0 26.6 43
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 Sjövoll Varden* Sjövoll Varden*   [v 4] 2180/7 C 0 g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 C 3 17.2 196
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/10 B 0 20.6g 583
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/10 C 0 17.9g 340
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/14 D 0 16.5 1007
2016-06-18 2016-06-18 Boden-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/2 D 3 14.3 97
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/12 B str
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 1640/7 A 0 20.1g 37
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Kaffir Face Kaffir Face   [v 9] 2140/6 D 0 12.5 978
2016-06-01 2016-06-01 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/1 D 2 13.6 625
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2640/7 D 0 17.9 1354
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 1660/11 C 0 31.4g 1079
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/12 C 0 16.9g 872
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/15 B str
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Underlig Underlig   [v 7] 1640/7 D 0 g 346
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Self Future Self Future   [h 5] 2140/2 D 0 15.6 937
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2160/11 D 0 17.0 759
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2160/12 D 0 18.0 495
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/2 D 6 18.0 513
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 1640/8 C 5 28.2 911
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2180/11 C 0 g 523
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/2 D 4 19.0 375
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 4] 2140/6 B str
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2680/11 B 4 27.4 102
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 7 14.8 429
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 18.5 220
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/4 C 5 15.6 277
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/8 A 7 16.0 233
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 6 16.4 397
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 4] 2140/2 D 0 22.9g 775
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 4 15.9 363
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 3180/15 B 2 14.9 74
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Norm Rigel Norm Rigel   [v 14] 2160/7 D 0 31.3 1325
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 D 0 28.2 1902
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/6 D 5 19.8 148
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/1 D 0 16.4 364
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/8 C str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/1 D 0 g 329
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2640/12 B 8 17.9 253
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2160/9 C 0 23.2g 140
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2168/9 D 3 34.9 337
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-4 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/2 D 0 17.6 282
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2148/5 C 0 g 143
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/15 C 0 18.0 556
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/12 D 0 g 597
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 0 g 340
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/3 B 6 18.7 149
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/5 C 4 32.6g 182
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 D 5 18.6g 509
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2640/2 C 0 g 540
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/7 C 4 20.2g 60
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2640/5 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 C 6 29.1 385
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/9 C 4 16.3 167
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 1640/9 D str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Wallner Wallner   [v 7] 2140/11 B str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Long Night Long Night   [h 8] 2140/5 D 6 15.3 283
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2660/3 D 6 18.3 391
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/6 D 5 18.7 238
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/7 B 4 33.5g 47
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Mellem Loke* Mellem Loke*   [v 10] 2160/12 B str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/1 C 2 18.1 201
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/7 C 0 g 173
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Flory Pine* Flory Pine*   [v 8] 1640/11 D str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/11 C 2 26.9 159
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/13 C 7 19.1 769
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Global Olympic Global Olympic   [v 7] 2160/9 D 4 18.3 299
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/4 D 3 13.2 866
2016-03-27 2016-03-27 Romme-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/11 D 3 16.6 1086
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/7 D 5 17.9 701
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2140/2 D 0 32.9 650
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/4 D 5 18.8 286
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 4] 1640/6 A 0 41.2g 332
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 C 3 29.3 281
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/5 D 0 17.6 271
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/4 D 3 19.8 826
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Aigir Aigir   [v 7] 1660/15 D 0 g 131
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 19.8 765
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/5 A 0 17.1g 54
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/13 C 0 g 1059
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2640/2 A 0 36.6 47
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 9] 2140/4 D 0 g 184
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/5 B 0 17.8 86
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2160/10 D 4 30.3 594
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/12 C 5 18.2 611
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/11 C 6 13.7 351
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/2 D 0 17.9g 689
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/11 D 0 16.3 464
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-5 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 2160/3 B 0 449
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Ymer Å. Ymer Å.   [v 6] 2160/10 D 0 19.0 563
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/6 D 2 17.5 148
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 7] 2160/7 B 4 32.2 57
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/8 D 4 27.9 157
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/14 A 4 16.7 66
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/9 B 5 17.4 417
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Stilig Stilig   [v 9] 1640/3 D 4 26.2 675
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 C 6 20.0g 320
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/8 A 0 g 194
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Aigir Aigir   [v 7] 2140/1 D 1 30.8 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2160/12 C 0 g 36
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 0 17.0 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/11 D 7 17.1 901
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/6 D 6 29.2 902
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 C 0 19.5 184
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/3 C 7 19.0g 134
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2660/6 D str
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 6] 2160/8 D str
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 D 1 16.3 119
2016-01-26 2016-01-26 Boden-5 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/4 C 2 18.4 63
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/15 B 5 17.2 84
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/14 D 0 18.8g 51
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/1 D 3 18.5 251
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/4 D 4 31.1g 165
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/13 C 0 18.3 528
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/7 D 4 20.4 229
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 7] 2160/10 C 1 34.8g 96
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2180/8 C 5 18.9 293
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 C 1 15.9 89
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 449
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/7 A 3 15.4 65
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 8 30.9g 367
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 D 6 18.2 364
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Umbra Streamline Umbra Streamline   [s 6] 1640/5 D 7 19.8g 303
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/4 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/13 C 2 17.8 191
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Stilig Stilig   [v 9] 2140/3 D 5 29.4 367
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/11 A 3 16.3 39
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2140/3 D 0 29.7 1042
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/5 D 3 27.0 515
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Squid Squid   [s 6] 2160/11 B 0 17.8 486
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-12 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/2 D 0 21.2 412
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Squid Squid   [s 6] 2160/12 A 0 18.1g 57
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 30.4 756
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/6 D 0 17.5 569
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 6 18.6 200
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Neymar Neymar   [v 4] 1640/10 D 5 20.4 84
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/12 A 1 33.7 75
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/9 B 0 18.3 182
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2180/4 B 3 30.2 33
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/3 D 0 35.7g 250
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/7 C 2 18.7 221
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/9 B 4 28.2 179
2017-12-07 2017-12-07 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/11 C 6 17.2 372
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 C 1 15.1 24
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/8 A 5 33.2 196
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/11 A 1 17.0 267
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 1660/7 C 2 35.9g 25
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/7 C 2 138
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Big Believer Big Believer   [v 6] 2640/1 D 3 18.0 370
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 D 0 17.6 451
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/11 D 4 18.5 239
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Yoshi Swing Yoshi Swing   [v 5] 2140/3 D 7 22.1g 160
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 B 1 15.9 37
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/3 B 1 14.9g 40
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Underlig Underlig   [v 8] 2160/5 D 2 29.6 146
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 C 7 16.8 115
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 5 18.8 380
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2160/8 C 0 17.2 412
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 1640/3 C 5 27.0 393
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/15 A 1 15.6 224
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/6 C 0 32.6g 573
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/3 D 0 18.7 350
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/13 A 5 17.6 90
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 7 19.1 372
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/10 D 0 18.5 594
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/5 D 4 16.0 421
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/6 B 0 17.6 91
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/11 C 0 28.7 255
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/3 D 0 31.5 942
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 D 7 18.0 566
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-8 Underlig Underlig   [v 8] 2160/10 B 4 30.3 529
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/11 D 0 15.9 1313
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/10 B 5 15.4 129
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/8 A 1 16.8 40
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 5 18.5 498
2017-10-09 2017-10-09 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 6] 2140/3 D 0 32.9 457
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 D 0 16.3 357
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2140/2 D 0 g 472
2017-10-09 2017-10-09 Boden-5 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/2 C 5 20.4 365
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/10 C 4 14.6 416
2017-09-30 2017-09-30 Boden-9 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/6 D 0 39.8g 255
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/11 B 3 15.0 125
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/10 A 7 17.8 201
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 6] 2140/13 D 3 15.5 832
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/2 D 2 27.4 171
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 165
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/2 C 6 29.7g 248
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-10 Unbeaten Light Unbeaten Light   [h 8] 2140/3 C 0 19.3 421
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 6 19.7 348
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2160/2 C 6 37.4g 143
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/1 D 0 21.8 518
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/10 C 8 16.1 395
2017-09-15 2017-09-15 Boden-11 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/9 C 3 17.8 37
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 2140/13 A str
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/14 A 0 16.9 141
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/12 D 0 19.1 971
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/6 C 4 26.7 528
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 C 6 20.2g 157
2017-09-15 2017-09-15 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/5 D 5 21.8 236
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/5 B 3 34.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 B 6 20.0 132
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 B str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/3 D 6 15.3 199
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/7 B 4 16.3 145
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Snygg Snygg   [h 12] 1660/7 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Diva Sjöhammar Diva Sjöhammar   [s 10] 1660/8 D 0 g 450
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2160/8 D 0 g 156
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 1640/10 D 3 16.6 606
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/7 B 2 16.3 40
2017-09-02 2017-09-02 Boden-1 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/1 C 0 g 28
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/1 D 0 17.2g 265
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/14 C 5 15.5 74
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 2140/2 C 3 27.0 480
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/5 C 4 26.3 264
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 1660/11 C 0 33.7g 246
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/10 C 0 16.8 187
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/6 C 0 18.1 52
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/5 C 2 13.2 133
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2640/5 D 0 g 349
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/4 D 0 15.0 402
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 C 6 19.5 165
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 1640/9 D 1 31.2 793
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 0 32.2g 1160
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/2 D 2 15.9 344
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/8 C 0 20.7 214
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/1 C 0 39.8 226
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Underlig Underlig   [v 8] 2140/2 D 0 g 205
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/14 B 0 g 21
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 5 29.9 479
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-9 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 1640/2 C 7 30.9g 113
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 0 16.9 498
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-5 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1660/8 C 4 14.5 112
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2160/15 D 4 27.2 1131
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/3 C 3 16.6 122
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/6 D 0 17.0 208
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/10 B 1 16.0 41
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Squid Squid   [s 6] 1640/8 C 4 13.7 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1660/11 C 0 g 319
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/2 B 2 18.7 55
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/6 C 3 18.6 308
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 10] 2680/8 C 0 29.4 636
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 3 19.4 80
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/6 C 5 37.2 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/9 B 5 15.6 26
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2160/13 C 3 31.1 471
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 D 4 18.2 503
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 452
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Stilig Stilig   [v 10] 2180/12 C 5 25.6 493
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/2 C 4 14.4 134
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 6 15.6 633
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 2140/12 C 4 16.6 438
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Self Future Self Future   [h 6] 1640/5 C 0 15.1g 254
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/10 D 1 16.6 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2160/4 C 3 28.1 246
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 0 19.1 962
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2140/10 A 3 15.8 218
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2160/8 D 0 30.0g 276
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 B 5 15.4 70
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/6 B 5 31.9 145
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 C 0 14.3 527
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/2 A 1 17.0 47
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 3140/1 D 0 16.4g 1089
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/12 C 0 28.1g 631
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6g 330
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/12 C 0 971
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/12 A 0 16.8 264
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2140/14 B 0 31.0g 294
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/9 D 4 29.4g 248
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/4 C 2 15.0 110
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/11 B 1 16.9 59
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Squid Squid   [s 6] 2140/7 B 0 51
2017-05-31 2017-05-31 Boden-10 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 0 13.6 177
2017-05-31 2017-05-31 Boden-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/8 D str
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 1640/5 D 0 35.5g 1795
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/1 D 6 28.2 502
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/4 C 6 15.1 553
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [v 5] 2160/13 D 7 17.3 1180
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Snygg Snygg   [h 12] 2160/11 B str
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/13 C 0 16.8 857
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1640/2 C 0 g 191
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-11 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 B 3 44
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Forspärla Forspärla   [s 6] 2140/3 D 5 28.6g 375
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Aigir Aigir   [v 8] 1640/8 C 7 29.8g 423
2017-05-16 2017-05-16 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 6] 1640/5 D 5 14.1 310
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/3 D 3 18.1 334
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2160/7 D 0 38.4 240
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 A 6 17.1 125
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2160/7 D 0 30.8 729
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-5 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/4 C 4 39.9g 31
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/12 B 0 15.6 282
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/1 C 7 16.7g 135
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/4 D 1 36.5 26
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/13 C 0 31.3g 181
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/2 D 8 17.6 694
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 1163
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 8] 1660/14 D 7 29.8 825
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-11 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/2 B 5 17.3 29
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 449
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 7 28.9 81
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 C 5 20.3 46
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 D 5 20.0 259
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2140/2 D 8 35.7 290
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 1300
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2640/3 D str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/8 D 0 19.2 657
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/15 C 0 31.2g 331
2017-03-25 2017-03-25 Boden-2 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 5] 1660/6 B 0 g 97
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/1 C 5 21.0g 140
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 All in No Out All in No Out   [v 5] 2160/14 B 0 g 396
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 1640/4 D 7 33.2g 425
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2160/7 A 4 16.1 29
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/1 D 0 31.2 344
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-2 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/5 D 7 20.5 234
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/4 A 8 15.6 85
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/4 C 0 g 27
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2160/15 A 1 17.4 131
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/4 B 4 18.8 24
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 C 2 29.5 88
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/5 C 5 18.7 57
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 1640/10 B str
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 8] 2160/15 D 0 259
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 D 0 14.2 757
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/10 D 0 17.8 445
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Mickes Sisu Mickes Sisu   [v 6] 2160/12 B 6 17.6g 728
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-10 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2640/3 D 0 20.7g 103
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/9 C 1 28.2 33
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 10] 2160/12 D 0 31.3 1662
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2640/6 D 0 17.1 610
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/1 C 3 16.3 51
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-1 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 C 7 28.8 387
2017-02-05 2017-02-05 Boden-4 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/2 C 0 19.3 226
2017-02-05 2017-02-05 Boden-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 0 22.0g 449
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 5] 2140/4 B 0 g 270
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Kvikken Kvikken   [v 9] 2140/1 C 3 33.4 249
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 2640/7 D 2 33.0g 180
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 1640/7 C 3 15.5 455
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-6 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/3 D 4 15.8 966
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/10 D 0 15.9 735
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/11 D 0 16.4 299
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/11 A 0 32.4g 37
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 6 19.9 502
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/10 C 2 28.5 203
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/9 D 4 16.9 215
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/7 D str
2017-01-08 2017-01-08 Boden-11 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2180/7 B 1 18.3 34
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2160/10 D 1 17.3 559
2017-01-08 2017-01-08 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/3 C 4 29.7 249
2017-01-08 2017-01-08 Boden-1 Gullpål Gullpål   [v 6] 1660/13 A 0 36.0g 322
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/1 D 6 16.5 205
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 1 30.5 89
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 C 5 17.1 41
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2160/9 B 4 18.2 463
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2140/3 D 0 g 288
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Forspärla Forspärla   [s 7] 1640/3 B 4 27.7 195
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/2 C 0 g 377
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-11 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/5 B 1 13.9 45
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2140/7 C 0 19.0 376
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Crown Ecus Crown Ecus   [s 6] 2160/14 C 8 18.1 572
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/6 B str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 Zaplac Zaplac   [v 4] 2640/3 C 0 19.0g 71
2018-12-22 2018-12-22 Boden-2 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/2 D 6 39.4g 150
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/9 D 0 16.2 638
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/6 D 0 16.4 647
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2640/8 B 0 20.8 181
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/14 D 0 18.3 655
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Storvinna Storvinna   [s 9] 1660/10 D 3 28.4 389
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/10 D 2 33.5 460
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Silketeddy Silketeddy   [v 6] 2160/7 C 0 43.1g 202
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-8 Giddefix Giddefix   [h 6] 2140/11 C str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/5 D 6 16.0 511
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2640/3 C 4 16.9 139
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2640/7 D 0 19.4 326
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 3] 2160/7 D str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 2160/7 B 4 33.1g 33
2018-12-09 2018-12-09 Boden-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/9 C 5 16.6 385
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/8 D 5 18.7 264
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 2160/9 A 0 20.3 219
2018-12-09 2018-12-09 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2160/6 C 5 18.5 73
2018-12-09 2018-12-09 Boden-2 Time for Revenge Time for Revenge   [s 4] 2140/6 C str
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-12 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 1640/6 C 4 18.2 210
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/1 D 6 18.1g 147
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/8 C 0 22.3g 346
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/15 D 8 18.1 1158
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 1640/2 D 4 29.6 425
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/12 C 0 18.9 667
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Enoh Boko Enoh Boko   [v 7] 2140/1 B 0 20.2 27
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2660/5 B 4 33.0 26
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 7] 2140/8 D 0 685
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 3180/10 B 4 16.6 41
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 2140/1 C 0 15.2 57
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 1640/4 D 6 31.4 299
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 1640/2 C 2 15.5 408
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 3] 2140/4 D 0 g 470
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 6] 2140/6 D 0 20.7 645
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2160/11 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 227
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/12 C str
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 1660/12 B 2 27.4 175
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/4 D 1 16.1 61
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-7 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/5 C 0 32.0g 384
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2160/5 D 5 31.9 759
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/5 A 1 16.2 20
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/7 C 4 18.1 83
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/1 D 0 22.1g 382
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [v 4] 2640/4 C 0 20.5 151
2018-10-29 2018-10-29 Boden-8 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/1 D 5 33.6g 371
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2160/8 D 0 29.6g 231
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Bailiff Bailiff   [v 4] 2140/9 C 5 16.3 254
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 East Jahunga East Jahunga   [s 4] 2140/11 A 0 16.2 1057
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/13 C str
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/4 B 4 14.9 76
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Bailiff Bailiff   [v 4] 2160/14 C 0 g 305
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2140/1 D 0 33.5 522
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Gasolina Gasolina   [s 3] 2140/3 B str
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/11 D 0 17.4 295
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 3] 2140/11 C 5 20.0 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/11 C 0 19.7 329
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Freedom Band Freedom Band   [s 7] 1640/10 D 0 17.7 952
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/3 D 8 35.9g 425
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-9 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 6] 2180/11 B 6 14.4 327
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-8 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/11 C 3 19.1 112
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 2160/7 D str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 1640/1 D 0 g 872
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2160/5 D 0 16.3 835
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-2 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/10 B 0 g 73
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/2 B 3 18.9 110
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 8] 2160/9 C 0 22.6g 256
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 1660/10 C 5 26.6g 441
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Alpha Estate Alpha Estate   [s 3] 2140/2 D 7 18.2 403
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 9] 2140/5 C 0 30.1 778
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1640/1 D 6 14.1 947
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2160/4 C 4 16.9 148
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/4 D 5 33.1 325
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-3 Mister Dream* Mister Dream*   [v 4] 1640/6 B 0 g 135
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/9 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2140/4 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/13 B 2 27.7 198
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Farao Am Farao Am   [v 3] 2140/1 D 4 17.7 207
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 1660/11 B 7 16.3 324
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Rim Bay Juliet* Rim Bay Juliet*   [s 3] 2140/2 D 4 19.1 280
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Bailiff Bailiff   [v 4] 2160/9 B 0 17.2 78
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 2160/5 D 0 30.6 857
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-3 Zorro Swing <