V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Aigir Aigir   [v 6] 1660/7 4 32.2g 467
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 2660/10 5 18.0 159
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 2140/3 0 19.4 462
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 5] 2140/1 6 18.6 231
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 3] 1640/1 0 43.6 133
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Underlig Underlig   [v 6] 2160/6 0 33.2g 166
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/7 5 19.1 311
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/13 3 29.9g 350
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/5 7 18.1 302
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/8 8 17.5 535
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/10 2 16.1 135
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/2 5 16.6 271
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2160/3 0 g 422
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Storvinna Storvinna   [s 6] 1640/8 3 29.3 239
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/1 3 15.9 402
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/4 0 18.2 183
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2160/11 2 17.1 747
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/5 1 16.3 58
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Stilig Stilig   [v 8] 2640/1 6 30.4 360
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Joker Pirat Joker Pirat   [v 7] 2160/6 0 252
2015-12-05 2015-12-05 Romme-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/12 3 14.9 128
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/6 0 29.0 2044
2015-12-05 2015-12-05 Romme-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/7 0 18.8 902
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/9 7 18.5 1067
2015-12-03 2015-12-03 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2160/7 3 19.8 187
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Aigir Aigir   [v 6] 2180/11 6 33.1 201
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2640/7 0 19.4g 202
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2160/14 6 17.5 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2140/7 str 123
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-8 Brisco Boko Brisco Boko   [v 7] 1640/8 str 62
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/8 str 82
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2140/13 str 64
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/5 str 58
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-10 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2200/13 str 83
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Stilig Stilig   [v 8] 2160/5 7 27.6 642
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Costa del Sol Costa del Sol   [s 3] 1640/10 6 15.3 291
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/11 3 16.7 320
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 3140/3 4 17.8 119
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 3 18.8 86
2015-11-14 2015-11-14 Boden-9 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2160/9 6 34.7 76
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Twin's Superior Twin's Superior   [v 6] 2140/14 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/9 4 17.3 161
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/6 0 g 56
2015-11-14 2015-11-14 Boden-4 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 1640/6 8 33.8g 335
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/2 3 17.4 205
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2160/7 8 20.3 201
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2640/4 2 19.8 658
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 6] 2160/9 4 30.2 2018
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 2160/9 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-8 Spenning Haman Spenning Haman   [v 8] 1680/7 6 38.2g 115
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Self Future Self Future   [h 4] 2140/5 0 20.6g 495
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/14 0 16.5 834
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Made at Home Made at Home   [v 7] 2640/11 0 17.9 338
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/13 2 18.1 545
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 3] 2140/1 0 g 72
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2160/8 5 28.2 712
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Blue Orchide Blue Orchide   [s 7] 2160/4 8 16.8 489
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/12 0 g 861
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/5 7 17.4 967
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2160/11 8 17.2g 133
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 6] 1660/13 0 29.3g 486
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 3 12.9 71
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/6 0 g 303
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2160/14 0 17.0g 350
2015-10-29 2015-10-29 Boden-5 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2680/11 6 28.5 1197
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Speechless Speechless   [h 4] 2140/9 0 17.9 114
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1660/7 6 31.6g 119
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/5 0 20.1 206
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/1 5 16.5 695
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Princess Sally Princess Sally   [s 5] 2140/9 0 15.7g 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2660/5 0 15.8 508
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 6] 2140/2 1 34.6 458
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/8 0 g 803
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Self Future Self Future   [h 4] 2140/1 0 g 578
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 3] 2140/3 0 16.1 1398
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 4] 2160/2 0 869
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/9 4 12.1 119
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 8] 2140/11 0 15.4 757
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/5 6 15.1 181
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2160/7 7 17.3 248
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 6] 2140/6 4 29.2 268
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 5] 2140/5 0 16.3 324
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 7] 1640/7 0 15.5 905
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Trimma Trimma   [s 5] 2140/3 0 34.2 505
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 La Chaussette La Chaussette   [s 6] 2140/4 3 17.9 275
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/7 B 0 g 433
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/7 D 2 16.1 527
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D 0 17.8 401
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 392
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 1640/5 C 0 16.8 565
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/1 C 4 18.8 78
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 B 8 17.0 362
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/12 D 2 19.0 275
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2160/5 A 3 17.5 30
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/13 D 3 17.6 488
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/15 B 4 19.8 320
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 2140/9 D 6 16.7 759
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 3] 1640/5 B str
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/6 D 0 g 580
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 3 27.5 283
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 4 16.5 417
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 C 3 18.1 310
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Aigir Aigir   [v 7] 2660/13 D 0 36.5g 760
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/2 D 0 15.6 268
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 1660/12 B str
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 C 0 g 200
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/9 B 6 29.8 195
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 1 16.4 96
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 A 6 16.5 56
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2168/9 C 0 16.6g 640
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/2 B str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/12 C 2 16.0 304
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 4] 2140/5 C 4 18.6g 426
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 1640/6 D 0 32.4g 737
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/2 D 0 16.3 627
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/13 D 0 16.7 1239
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/2 D 0 29.5g 886
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/3 C 7 19.8 175
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/12 B 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2160/15 C 0 18.2 609
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/4 D 3 16.7 176
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2160/3 D 0 30.8 554
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 g 366
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Underlig Underlig   [v 7] 2140/2 D 3 28.4 257
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Gigantic River Gigantic River   [v 8] 2168/9 B 3 17.1 468
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2148/8 B 3 18.8 259
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/6 D 0 16.1 168
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2670/8 C 2 17.8 208
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-4 Aigir Aigir   [v 7] 2188/11 D 8 32.2 499
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2148/8 B 0 17.0 202
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2168/6 D 2 28.4 766
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2168/13 D 3 17.6 855
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/8 C 0 26.1g 116
2016-07-18 2016-07-18 Boden-2 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 3] 2140/2 D 7 18.5g 610
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/7 B 2 32.6 186
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2140/1 C 4 18.0 200
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/1 C 6 30.6g 38
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/3 D 0 17.2 348
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/2 B 6 14.0 114
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 1660/11 C 8 28.7 192
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/8 B 2 15.1 108
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/11 C 8 16.5 279
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2640/4 D 0 19.5 364
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 From the Mine From the Mine   [v 4] 2140/2 B 1 16.2 71
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/10 C 0 17.7g 113
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 1640/1 C 3 14.1 82
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Stålvilma Stålvilma   [s 4] 2180/8 A str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/5 C 0 23.0 137
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 5] 2140/7 D 0 27.0g 175
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Valle Tuva* Valle Tuva*   [s 7] 2140/5 A 0 27
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2160/15 B 0 17.9 725
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Self Future Self Future   [h 5] 2140/3 D 2 15.1 160
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Underlig Underlig   [v 7] 1640/2 D 6 28.0 690
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-7 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2140/2 D 5 19.3g 178
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 C 1 15.6 392
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/15 C 7 32.4g 474
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/8 B 0 14.7 155
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Polar Northug* Polar Northug*   [v 5] 1640/7 A 0 26.6 43
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 Sjövoll Varden* Sjövoll Varden*   [v 4] 2180/7 C 0 g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 C 3 17.2 196
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/10 B 0 20.6g 583
2016-06-18 2016-06-18 Boden-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/2 D 3 14.3 97
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/10 C 0 17.9g 340
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/14 D 0 16.5 1007
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2140/12 B str
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 1640/7 A 0 20.1g 37
2016-06-01 2016-06-01 Boden-10 Kaffir Face Kaffir Face   [v 9] 2140/6 D 0 12.5 978
2016-06-01 2016-06-01 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/1 D 2 13.6 625
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Anton Laday Anton Laday   [v 7] 2640/7 D 0 17.9 1354
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 1660/11 C 0 31.4g 1079
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/12 C 0 16.9g 872
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/15 B str
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Underlig Underlig   [v 7] 1640/7 D 0 g 346
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Self Future Self Future   [h 5] 2140/2 D 0 15.6 937
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2160/11 D 0 17.0 759
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2160/12 D 0 18.0 495
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/2 D 6 18.0 513
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 1640/8 C 5 28.2 911
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2180/11 C 0 g 523
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/2 D 4 19.0 375
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2680/11 B 4 27.4 102
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 7 14.8 429
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 18.5 220
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/4 C 5 15.6 277
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/8 A 7 16.0 233
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 4] 2140/6 B str
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 4 15.9 363
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/7 B 6 16.4 397
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 4] 2140/2 D 0 22.9g 775
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-8 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 3180/15 B 2 14.9 74
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Norm Rigel Norm Rigel   [v 14] 2160/7 D 0 31.3 1325
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 D 0 28.2 1902
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2160/9 C 0 23.2g 140
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/6 D 5 19.8 148
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/1 D 0 16.4 364
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/8 C str
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/1 D 0 g 329
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2640/12 B 8 17.9 253
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-7 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2168/9 D 3 34.9 337
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-4 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1646/2 D 0 17.6 282
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2148/5 C 0 g 143
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/15 C 0 18.0 556
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-2 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/12 D 0 g 597
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 0 g 340
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/3 B 6 18.7 149
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/5 C 4 32.6g 182
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 D 5 18.6g 509
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2640/2 C 0 g 540
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-6 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/7 C 4 20.2g 60
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2640/5 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 9] 2160/14 C 6 29.1 385
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Maldini Bob Maldini Bob   [v 7] 2140/9 C 4 16.3 167
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 1640/9 D str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-9 Wallner Wallner   [v 7] 2140/11 B str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Long Night Long Night   [h 8] 2140/5 D 6 15.3 283
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2660/3 D 6 18.3 391
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/6 D 5 18.7 238
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2160/7 B 4 33.5g 47
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Global Olympic Global Olympic   [v 7] 2160/9 D 4 18.3 299
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Mellem Loke* Mellem Loke*   [v 10] 2160/12 B str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Spader Raisins Spader Raisins   [v 4] 2140/1 C 2 18.1 201
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/7 C 0 g 173
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Flory Pine* Flory Pine*   [v 8] 1640/11 D str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/11 C 2 26.9 159
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/13 C 7 19.1 769
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/4 D 3 13.2 866
2016-03-27 2016-03-27 Romme-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/11 D 3 16.6 1086
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/7 D 5 17.9 701
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2140/2 D 0 32.9 650
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/4 D 5 18.8 286
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Lotus Lia Lotus   [v 4] 1640/6 A 0 41.2g 332
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Aigir Aigir   [v 7] 1660/15 D 0 g 131
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/2 D 4 19.8 765
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/5 A 0 17.1g 54
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/13 C 0 g 1059
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 C 3 29.3 281
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/5 D 0 17.6 271
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 2140/4 D 3 19.8 826
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2640/2 A 0 36.6 47
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 9] 2140/4 D 0 g 184
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/5 B 0 17.8 86
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2160/10 D 4 30.3 594
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/12 C 5 18.2 611
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/11 D 0 16.3 464
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/11 C 6 13.7 351
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/2 D 0 17.9g 689
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-5 Blue Orchide Blue Orchide   [s 8] 2160/3 B 0 449
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Ymer Å. Ymer Å.   [v 6] 2160/10 D 0 19.0 563
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2660/6 D 2 17.5 148
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 7] 2160/7 B 4 32.2 57
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/8 D 4 27.9 157
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/14 A 4 16.7 66
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/9 B 5 17.4 417
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Stilig Stilig   [v 9] 1640/3 D 4 26.2 675
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/9 C 6 20.0g 320
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/8 A 0 g 194
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Aigir Aigir   [v 7] 2140/1 D 1 30.8 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-10 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2160/12 C 0 g 36
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/5 D 0 17.0 81
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/11 D 7 17.1 901
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Stilig Stilig   [v 9] 2160/6 D 6 29.2 902
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 C 0 19.5 184
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 4] 1640/3 C 7 19.0g 134
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2660/6 D str
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 6] 2160/8 D str
2016-01-26 2016-01-26 Boden-5 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2180/4 C 2 18.4 63
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/15 B 5 17.2 84
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/14 D 1 16.3 119
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/14 D 0 18.8g 51
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/1 D 3 18.5 251
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/4 D 4 31.1g 165
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/13 C 0 18.3 528
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Staro Juicy Fruit Staro Juicy Fruit   [s 4] 2140/7 D 4 20.4 229
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 7] 2160/10 C 1 34.8g 96
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-1 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2180/8 C 5 18.9 293
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/7 A 3 15.4 65
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 C 1 15.9 89
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 449
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Umbra Streamline Umbra Streamline   [s 6] 1640/5 D 7 19.8g 303
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/4 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2640/13 C 2 17.8 191
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2160/12 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Stilig Stilig   [v 9] 2140/3 D 5 29.4 367
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/4 D 8 30.9g 367
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 D 6 18.2 364
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-12 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/2 D 0 21.2 412
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/11 A 3 16.3 39
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2140/3 D 0 29.7 1042
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/5 D 3 27.0 515
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Squid Squid   [s 6] 2160/11 B 0 17.8 486
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Squid Squid   [s 6] 2160/12 A 0 18.1g 57
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 30.4 756
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/6 D 0 17.5 569
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 6 18.6 200
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Neymar Neymar   [v 4] 1640/10 D 5 20.4 84
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/9 B 0 18.3 182
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2180/4 B 3 30.2 33
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/12 A 1 33.7 75
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/3 D 0 35.7g 250
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/7 C 2 18.7 221
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/9 B 4 28.2 179
2017-12-07 2017-12-07 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/11 C 6 17.2 372
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 C 1 15.1 24
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/8 A 5 33.2 196
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/11 A 1 17.0 267
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 1660/7 C 2 35.9g 25
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/7 C 2 138
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Big Believer Big Believer   [v 6] 2640/1 D 3 18.0 370
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 D 0 17.6 451
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/11 D 4 18.5 239
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/3 B 1 14.9g 40
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Underlig Underlig   [v 8] 2160/5 D 2 29.6 146
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 C 7 16.8 115
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Yoshi Swing Yoshi Swing   [v 5] 2140/3 D 7 22.1g 160
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/7 B 1 15.9 37
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/10 D 5 18.8 380
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2160/8 C 0 17.2 412
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 1640/3 C 5 27.0 393
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/15 A 1 15.6 224
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/6 C 0 32.6g 573
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/3 D 0 18.7 350
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/13 A 5 17.6 90
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 7 19.1 372
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/10 D 0 18.5 594
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/5 D 4 16.0 421
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/6 B 0 17.6 91
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-7 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/11 C 0 28.7 255
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 D 7 18.0 566
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/3 D 0 31.5 942
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-8 Underlig Underlig   [v 8] 2160/10 B 4 30.3 529
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/11 D 0 15.9 1313
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/10 B 5 15.4 129
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2140/2 D 0 g 472
2017-10-09 2017-10-09 Boden-5 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/2 C 5 20.4 365
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/8 A 1 16.8 40
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 5 18.5 498
2017-10-09 2017-10-09 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 6] 2140/3 D 0 32.9 457
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 D 0 16.3 357
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/10 C 4 14.6 416
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 165
2017-09-30 2017-09-30 Boden-9 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2140/6 D 0 39.8g 255
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/11 B 3 15.0 125
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/10 A 7 17.8 201
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 6] 2140/13 D 3 15.5 832
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/2 D 2 27.4 171
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-10 Unbeaten Light Unbeaten Light   [h 8] 2140/3 C 0 19.3 421
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 6 19.7 348
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2160/2 C 6 37.4g 143
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 4] 2140/1 D 0 21.8 518
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/10 C 8 16.1 395
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/2 C 6 29.7g 248
2017-09-15 2017-09-15 Boden-11 Enoh Boko Enoh Boko   [v 6] 2160/9 C 3 17.8 37
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 2140/13 A str
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Squid Squid   [s 6] 2160/14 A 0 16.9 141
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/12 D 0 19.1 971
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/6 C 4 26.7 528
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 C 6 20.2g 157
2017-09-15 2017-09-15 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/5 D 5 21.8 236
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/5 B 3 34.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 B str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/3 D 6 15.3 199
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/7 B 4 16.3 145
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Snygg Snygg   [h 12] 1660/7 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Diva Sjöhammar Diva Sjöhammar   [s 10] 1660/8 D 0 g 450
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2160/8 D 0 g 156
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/10 B 6 20.0 132
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 1640/10 D 3 16.6 606
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2640/7 B 2 16.3 40
2017-09-02 2017-09-02 Boden-1 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/1 C 0 g 28
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2640/1 D 0 17.2g 265
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/14 C 5 15.5 74
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 2140/2 C 3 27.0 480
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/5 C 4 26.3 264
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 1640/5 C 2 13.2 133
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2640/5 D 0 g 349
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2140/4 D 0 15.0 402
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/5 C 6 19.5 165
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 1640/9 D 1 31.2 793
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 1660/11 C 0 33.7g 246
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/10 C 0 16.8 187
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/6 C 0 18.1 52
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 0 32.2g 1160
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/2 D 2 15.9 344
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/8 C 0 20.7 214
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/1 C 0 39.8 226
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Underlig Underlig   [v 8] 2140/2 D 0 g 205
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/14 B 0 g 21
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2140/7 D 5 29.9 479
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-1 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/3 C 3 16.6 122
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-9 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 1640/2 C 7 30.9g 113
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 0 16.9 498
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-5 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1660/8 C 4 14.5 112
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Underlig Underlig   [v 8] 2160/15 D 4 27.2 1131
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/6 D 0 17.0 208
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/10 B 1 16.0 41
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Squid Squid   [s 6] 1640/8 C 4 13.7 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1660/11 C 0 g 319
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/2 B 2 18.7 55
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2660/6 C 3 18.6 308
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 10] 2680/8 C 0 29.4 636
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2160/8 B 3 19.4 80
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/6 C 5 37.2 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 1640/9 B 5 15.6 26
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2160/13 C 3 31.1 471
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Backfighter Backfighter   [v 5] 2140/1 D 4 18.2 503
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 C 6 15.6 633
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 2140/12 C 4 16.6 438
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 452
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Stilig Stilig   [v 10] 2180/12 C 5 25.6 493
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/2 C 4 14.4 134
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/10 D 1 16.6 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2160/4 C 3 28.1 246
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/9 D 0 19.1 962
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Squid Squid   [s 6] 2140/10 A 3 15.8 218
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Self Future Self Future   [h 6] 1640/5 C 0 15.1g 254
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2160/8 D 0 30.0g 276
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 B 5 15.4 70
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 Gräft Lura Gräft Lura   [s 8] 2140/6 B 5 31.9 145
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 C 0 14.3 527
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/2 A 1 17.0 47
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 3140/1 D 0 16.4g 1089
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/12 C 0 28.1g 631
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 5] 2140/4 D 0 17.6g 330
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/12 C 0 971
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/12 A 0 16.8 264
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2140/14 B 0 31.0g 294
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2640/9 D 4 29.4g 248
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/4 C 2 15.0 110
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2160/11 B 1 16.9 59
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Squid Squid   [s 6] 2140/7 B 0 51
2017-05-31 2017-05-31 Boden-10 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 0 13.6 177
2017-05-31 2017-05-31 Boden-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/8 D str
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 1640/5 D 0 35.5g 1795
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/1 D 6 28.2 502
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2640/4 C 6 15.1 553
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [v 5] 2160/13 D 7 17.3 1180
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Snygg Snygg   [h 12] 2160/11 B str
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/13 C 0 16.8 857
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 1640/2 C 0 g 191
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-11 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/5 B 3 44
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Forspärla Forspärla   [s 6] 2140/3 D 5 28.6g 375
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Aigir Aigir   [v 8] 1640/8 C 7 29.8g 423
2017-05-16 2017-05-16 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 6] 1640/5 D 5 14.1 310
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/3 D 3 18.1 334
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2160/7 D 0 38.4 240
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/8 A 6 17.1 125
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 2160/7 D 0 30.8 729
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-5 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2180/4 C 4 39.9g 31
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2160/12 B 0 15.6 282
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/1 C 7 16.7g 135
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Storspjuver Storspjuver   [h 3] 2160/4 D 1 36.5 26
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/13 C 0 31.3g 181
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/2 D 8 17.6 694
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/5 D 0 16.7 1163
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Aigir Aigir   [v 8] 1660/14 D 7 29.8 825
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-11 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/2 B 5 17.3 29
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 449
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 7 28.9 81
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 C 5 20.3 46
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 1300
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2640/3 D str
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 2140/3 D 5 20.0 259
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 5] 2140/2 D 8 35.7 290
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/8 D 0 19.2 657
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 8] 1660/15 C 0 31.2g 331
2017-03-25 2017-03-25 Boden-2 Torpa Odin* Torpa Odin*   [v 5] 1660/6 B 0 g 97
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 3] 1640/1 C 5 21.0g 140
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-2 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/5 D 7 20.5 234
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 All in No Out All in No Out   [v 5] 2160/14 B 0 g 396
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 6] 1640/4 D 7 33.2g 425
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2160/7 A 4 16.1 29
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Underlig Underlig   [v 8] 2640/1 D 0 31.2 344
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2160/15 A 1 17.4 131
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2160/4 B 4 18.8 24
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 C 2 29.5 88
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2640/5 C 5 18.7 57
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 1640/10 B str
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/4 A 8 15.6 85
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/4 C 0 g 27
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 Aigir Aigir   [v 8] 2160/15 D 0 259
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/2 D 0 14.2 757
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/10 D 0 17.8 445
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Mickes Sisu Mickes Sisu   [v 6] 2160/12 B 6 17.6g 728
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-10 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2640/3 D 0 20.7g 103
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2180/9 C 1 28.2 33
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/1 C 3 16.3 51
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-1 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 C 7 28.8 387
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 10] 2160/12 D 0 31.3 1662
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2640/6 D 0 17.1 610
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 5] 2140/4 B 0 g 270
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Kvikken Kvikken   [v 9] 2140/1 C 3 33.4 249
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 Aigir Aigir   [v 8] 2640/7 D 2 33.0g 180
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 1640/7 C 3 15.5 455
2017-02-05 2017-02-05 Boden-4 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/2 C 0 19.3 226
2017-02-05 2017-02-05 Boden-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 0 22.0g 449
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-6 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2140/3 D 4 15.8 966
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/10 D 0 15.9 735
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/11 D 0 16.4 299
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Forsvira Forsvira   [s 7] 2160/11 A 0 32.4g 37
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/2 D 6 19.9 502
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Storvinna Storvinna   [s 8] 1640/10 C 2 28.5 203
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-9 Princess Sally Princess Sally   [s 7] 2160/9 D 4 16.9 215
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 4] 2140/7 D str
2017-01-08 2017-01-08 Boden-11 Notorious Face Notorious Face   [v 7] 2180/7 B 1 18.3 34
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 La Chaussette La Chaussette   [s 8] 2160/10 D 1 17.3 559
2017-01-08 2017-01-08 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 8] 2140/3 C 4 29.7 249
2017-01-08 2017-01-08 Boden-1 Gullpål Gullpål   [v 6] 1660/13 A 0 36.0g 322
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 1640/5 C 5 17.1 41
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2160/9 B 4 18.2 463
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Out of Reach Out of Reach   [s 7] 2140/1 D 6 16.5 205
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 7] 2140/3 D 1 30.5 89
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/2 C 0 g 377
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Forspärla Forspärla   [s 7] 1640/3 B 4 27.7 195
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 2140/3 D 0 g 288
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-11 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/5 B 1 13.9 45
2018-12-22 2018-12-22 Boden-2 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/2 D 6 39.4g 150
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 Zaplac Zaplac   [v 4] 2640/3 C 0 19.0g 71
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/6 B str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Crown Ecus Crown Ecus   [s 6] 2160/14 C 8 18.1 572
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2140/7 C 0 19.0 376
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/6 D 0 16.4 647
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/9 D 0 16.2 638
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Silketeddy Silketeddy   [v 6] 2160/7 C 0 43.1g 202
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/10 D 2 33.5 460
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Storvinna Storvinna   [s 9] 1660/10 D 3 28.4 389
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/14 D 0 18.3 655
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2640/8 B 0 20.8 181
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2640/3 C 4 16.9 139
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/5 D 6 16.0 511
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-8 Giddefix Giddefix   [h 6] 2140/11 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-2 Time for Revenge Time for Revenge   [s 4] 2140/6 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2160/6 C 5 18.5 73
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 2160/9 A 0 20.3 219
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/8 D 5 18.7 264
2018-12-09 2018-12-09 Boden-6 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/9 C 5 16.6 385
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 2160/7 B 4 33.1g 33
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 3] 2160/7 D str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 2640/7 D 0 19.4 326
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/1 D 6 18.1g 147
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-12 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 1640/6 C 4 18.2 210
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/12 C 0 18.9 667
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 1640/2 D 4 29.6 425
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/15 D 8 18.1 1158
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/8 C 0 22.3g 346
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 7] 2140/8 D 0 685
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2660/5 B 4 33.0 26
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Enoh Boko Enoh Boko   [v 7] 2140/1 B 0 20.2 27
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 3] 2140/4 D 0 g 470
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Winchester Bay Winchester Bay   [v 7] 1640/2 C 2 15.5 408
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-5 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 1640/4 D 6 31.4 299
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 2140/1 C 0 15.2 57
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 3180/10 B 4 16.6 41
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 1640/12 C str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 227
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2160/11 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 6] 2140/6 D 0 20.7 645
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2160/5 D 5 31.9 759
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-7 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/5 C 0 32.0g 384
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2640/4 D 1 16.1 61
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Romleskaft Romleskaft   [v 8] 1660/12 B 2 27.4 175
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2160/7 C 4 18.1 83
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/5 A 1 16.2 20
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/13 C str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 East Jahunga East Jahunga   [s 4] 2140/11 A 0 16.2 1057
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Bailiff Bailiff   [v 4] 2140/9 C 5 16.3 254
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2160/8 D 0 29.6g 231
2018-10-29 2018-10-29 Boden-8 Gull Tora Gull Tora   [s 7] 2140/1 D 5 33.6g 371
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [v 4] 2640/4 C 0 20.5 151
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/1 D 0 22.1g 382
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/11 C 0 19.7 329
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 3] 2140/11 C 5 20.0 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2140/11 D 0 17.4 295
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Gasolina Gasolina   [s 3] 2140/3 B str
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Romhus Frigg'n* Romhus Frigg'n*   [v 12] 2140/1 D 0 33.5 522
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Bailiff Bailiff   [v 4] 2160/14 C 0 g 305
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 1640/4 B 4 14.9 76
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Freedom Band Freedom Band   [s 7] 1640/10 D 0 17.7 952
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/3 D 8 35.9g 425
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-9 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 6] 2180/11 B 6 14.4 327
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-3 Storvinna Storvinna   [s 9] 2160/7 D str
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-8 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/11 C 3 19.1 112
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-2 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2160/10 B 0 g 73
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2160/5 D 0 16.3 835
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 1640/1 D 0 g 872
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-9 Facebook Am Facebook Am   [s 3] 2140/2 B 3 18.9 110
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2160/4 C 4 16.9 148
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1640/1 D 6 14.1 947
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Storvinna Storvinna   [s 9] 2140/5 C 0 30.1 778
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Alpha Estate Alpha Estate   [s 3] 2140/2 D 7 18.2 403
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Kjärs Emil* Kjärs Emil*   [v 7] 1660/10 C 5 26.6g 441
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 8] 2160/9 C 0 22.6g 256
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-3 Mister Dream* Mister Dream*   [v 4] 1640/6 B 0 g 135
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2160/4 D 5 33.1 325
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/9 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Farao Am Farao Am   [v 3] 2140/1 D 4 17.7 207
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Storspjuver Storspjuver   [h 4] 2180/13 B 2 27.7 198
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Polar Aurora Polar Aurora   [s 3] 1660/9 B 3 33.7 459
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-3 Zorro Swing Zorro Swing   [v 5] 2140/9 B 3 15.0 92
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 2160/5 D 0 30.6 857
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Bailiff Bailiff   [v 4] 2160/9 B 0 17.2 78
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Rim Bay Juliet* Rim Bay Juliet*   [s 3] 2140/2 D 4 19.1 280
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 1660/11 B 7 16.3 324
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-2 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 4] 2160/11 C 6 17.6g 161
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Landers Enjoy W.F. Landers Enjoy W.F.   [v 7] 2640/6 B 0 g 501
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-5 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 3] 2140/5 C 7 18.1g 59
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 8] 2140/2 D 7 28.4g 1000
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-7 Mister Dream* Mister Dream*   [v 4] 2140/1 D 4 17.3 557
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 8] 2140/12 B 0 15.8 305
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-1 Polar Aurora