V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förb..


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.
Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förbehållna kuskar som kört max 150 lopp föregående år, med undantaget för kuskar under 25 år som är välkomna oavsett meriter.
Det ändras vid årsskiftet.
Nedan följer delar av en intervju med Svensk Travsports sportchef Petter Johansson från organisationens hemsida:
Varför gör ni denna ändring?
– Vi vill tydliggöra gränsdragningen för vilka som får köra breddlopp. Från 1 januari gäller gränsen på max 150 lopp föregående år för alla oavsett ålder vilket också är ett önskemål som kommit från våra basföreningar under året.
Försvinner loppen som enbart är förbehållna kuskar som är max 25 år?
– Man ska se den här ändringen som en del i en helhet där möjligheterna att tävla ökar för såväl ungdomar som för bredden. Ungdomar (det vill säga kuskar upp till 25 år) som kör fler än 150 lopp per år kommer att få fler möjligheter att köra lopp från och med 2020 i och med det nya licenssystemet. Till exempel Wången Cup, men även en hel del andra rena ungdomslopp som gynnar alla under 25 år.
Hur många är det som inte får delta i breddlopp?
– Vi har cirka 4 300 licensinnehavare totalt, varav cirka 1 700 kör eller rider lopp och det är omkring 100 av dem som inte kommer att kunna delta i breddloppen under nästa år.

Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.Han låg en seger bakom Jörgen W..


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.
Han låg en seger bakom Jörgen Westholm i kuskligan inför årets sista tävlingsdag i Rättvik.
Men Ohlsson hade en mycket lyckad eftermiddag och vann tre lopp i rad. Samtliga med hästar tränade av Svante Båth. Dessa var Vista Do Mar, Global Unlimited och Anacona Kronos. Det räckte för att gå förbi och säkra kuskchampionatet.
Jörgen Westholm avslutade tävlingsdagen och säsongen i Rättvik genom att vinna med sin egentränade Whelk. Men då var det hela alltså redan avgjort i Ohlssons favör som vann tolv lopp i Rättvik i år.
Ulf Ohlsson har tidigare i år blivit champion på Dannero och Hagmyren. Totalt har han vunnit hela 109 championat i karriären.
Jörgen Westholm kunde däremot glädja sig åt att bli överlägsen tränarchampion i Rättvik.

Klara kuskchampions 2019
Arvika, Niclas Benzon
Dannero, Ulf Ohlsson
Hagmyren, Ulf Ohlsson
Hoting, Rikard N Skoglund
Karlshamn, Christoffer Eriksson
Lycksele, Ove A Lindqvist
Oviken, Per Linderoth
Lindesberg, Kim Eriksson
Rättvik, Ulf Ohlsson
Tingsryd, Peter Untersteiner
Vaggeryd, Peter Untersteiner
Åmål, Magnus Jakobsson
Årjäng, Magnus Jakobsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 Tippar V75Kanal 75..


5 Tippar V75

Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-1642. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-1173. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-1134. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-164
2. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-117
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-113
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 176-183-140
5. Björn Goop, Färjestad, 161-104-91
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 135-88-102
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 116-88-65
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 115-163-133
9. Erik Adielsson, Solvalla, 112-80-42
10. Magnus A Djuse, Östersund, 97-91-59
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 85-67-70
13. Robert Bergh, Åby, 83-63-39
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 79-53-46
15. Oskar J Andersson, Romme, 77-74-54
Siffror till och med 20 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 2140/5 3 18.3 142
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 10] 1640/10 str
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Mill Smile Mill Smile   [s 7] 2140/5 0 17.6 529
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Önas Hamra Önas Hamra   [s 6] 2160/14 6 18.2 215
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-7 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 7] 2140/2 0 20.7 268
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Nick I Can Nick I Can   [v 7] 2140/5 0 21.2 277
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-1 Elindra Sånna Elindra Sånna   [s 9] 1609/2 4 14.8 667
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Bam Bam Walker Bam Bam Walker   [v 7] 1640/6 0 g 102
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-2 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 4] 2140/10 0 g 787
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-2 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 8] 2140/10 0 15.2 1327
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 J.A.Bell Ex J.A.Bell Ex   [v 9] 2140/10 0 g 852
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Night Spirit Night Spirit   [v 6] 2140/4 str
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Tärnan Tärnan   [s 7] 2160/12 8 18.0 549
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Dollar Zon Dollar Zon   [v 7] 2140/10 2 15.9 158
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Raingirl Raingirl   [s 6] 2160/12 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Önas Hamra Önas Hamra   [s 6] 2140/2 7 17.8 92
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Hannez Hannez   [v 8] 1640/2 3 15.0 85
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-1 Mill Smile Mill Smile   [s 7] 2140/1 5 18.6 19
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Unique Gowan Unique Gowan   [s 7] 2180/10 4 16.1 74
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 9] 2180/13 D 0 18.5 221
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-1 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1640/9 D str
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/10 C 0 18.2 668
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-4 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2140/3 C 4 19.2 62
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 High Above High Above   [v 5] 2160/3 D str
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-10 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 7 16.9 120
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1660/12 D 3 15.2 115
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 6] 1640/4 C 3 13.4 202
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Reaching for Gold Reaching for Gold   [v 5] 2140/2 D str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/1 C 4 17.2 91
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 205
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Scarpia Scarpia   [v 5] 2160/11 B 0 g 77
2016-10-15 2016-10-15 Åby-1 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/2 D 0 g 393
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Operating Limit Operating Limit   [h 6] 2140/10 D 6 15.9 330
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Tracks Tracks   [v 5] 2160/8 C 2 17.2 45
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-10 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/8 C 7 18.8 23
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Is Here Is Here   [v 10] 2160/6 D 1 16.3 733
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Tracks Tracks   [v 5] 1640/10 C str
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/10 A 2 15.5 157
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/5 D 0 19.5g 130
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Espoir Espoir   [s 7] 2160/4 D 7 17.4 516
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2660/3 D 4 17.3 699
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 1640/1 C 2 14.6 174
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 2160/12 A 7 16.8 129
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/4 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2180/12 C 4 16.4 74
2016-09-07 2016-09-07 Åby-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 A 3 15.5 29
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-2 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/5 C 7 20.0 105
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2160/7 D 3 17.5 117
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-4 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/6 A 0 17.6g 68
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 4 15.8 106
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Quarnac de l'Iton* Quarnac de l'Iton*   [v 12] 2140/9 C 5 14.1 392
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-9 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 1640/5 C 7 15.2 119
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2200/11 A 0 g 17
2016-08-18 2016-08-18 Åby-2 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 2140/1 D 7 17.5 419
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/4 D 4 17.7 96
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 B 1 14.6 74
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Nici Nici   [v 7] 2140/1 D str
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/1 D str
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/8 D 2 16.1 162
2016-07-28 2016-07-28 Åby-10 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 144
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Jonathan Palema Jonathan Palema   [v 8] 2140/2 B 4 14.4 199
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Raingirl Raingirl   [s 7] 1680/2 D 0 22.4 191
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Tracks Tracks   [v 5] 2160/11 A 3 17.5 37
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Photo Star Photo Star   [v 9] 2140/6 C 3 17.0 77
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Zaskatoon Zaskatoon   [v 9] 2140/4 D 6 17.3 243
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 1 18.1 49
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-1 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2140/6 A 4 16.1 35
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Hannez Hannez   [v 9] 1640/10 C 4 15.9 344
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Photo Star Photo Star   [v 9] 2640/2 C 3 17.7 136
2016-06-16 2016-06-16 Åby-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/5 B 1 15.8 47
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 Tracks Tracks   [v 5] 1640/10 A 3 15.1 72
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2140/8 D 3 17.1 489
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/8 A 2 15.5 41
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/9 D 0 g 722
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 6 17.6 165
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 2140/1 C 0 16.0 52
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 8] 2140/9 D 0 17.4 404
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Jonathan Palema Jonathan Palema   [v 8] 2640/3 B 2 15.4 93
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Tracks Tracks   [v 5] 1640/9 B 2 14.0 104
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-11 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/3 D 3 17.7 84
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 5] 2140/4 D 7 18.4 681
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 0 16.9 152
2016-04-23 2016-04-23 Visby-2 Veloce Veloce   [s 7] 2140/4 B 0 g 17
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/12 A 6 17.2 64
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-6 Tracks Tracks   [v 5] 2140/2 B 1 19.1 26
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2140/3 D 5 16.9 266
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 5] 1640/4 C 6 17.7 385
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 Staro Family Staro Family   [s 8] 2180/13 D 1 16.1 67
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Mill Smile Mill Smile   [s 8] 2140/2 C 0 g 135
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/6 A 1 17.0 14
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/13 D 4 16.9 143
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Veloce Veloce   [s 7] 2140/8 C 2 16.5 157
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/13 D 0 g 240
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/6 D 1 15.9 18
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Marshal Hackstable Marshal Hackstable   [v 11] 2140/4 B 2 15.4 83
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 2 17.8 143
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2180/13 B 1 16.2 62
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Querida Frontline Querida Frontline   [s 7] 2140/8 B 6 20.4 196
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 C 2 16.7 119
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/10 D 0 g 370
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Youarejustmy Sun Youarejustmy Sun   [s 7] 2140/2 D 8 20.8 663
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Querida Frontline Querida Frontline   [s 7] 2160/2 B 4 18.1 165
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-1 Vincere Scis Win Vincere Scis Win   [s 6] 2140/5 C 0 16.7 65
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/6 D 2 18.8 118
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Lubba Later Lubba Later   [s 5] 2140/6 B 7 20.0g 99
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2160/9 A 0 g 131
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/10 C 3 15.9 174
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-1 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/10 A 2 15.5 89
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 4] 2160/6 B 2 17.7 52
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2180/13 C 6 17.5 392
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2160/9 B 5 16.9 137
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/2 D 0 16.7 372
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 4] 2140/4 C 4 18.1 27
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Tracks Tracks   [v 6] 2140/4 C 2 16.9 183
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-3 Red Shrew Red Shrew   [s 6] 2640/2 D str
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 1640/7 C 1 13.9 206
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Flash Oak Flash Oak   [v 8] 2160/14 B 0 17.8 603
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-4 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 7] 2140/9 D 0 16.9 66
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-2 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 6] 2140/8 D 0 20.4 767
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/8 D 4 17.2 74
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 5] 2160/8 B 0 g 281
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2140/1 D 7 17.0 403
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2100/9 D 6 16.2 192
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Tracks Tracks   [v 6] 2140/1 C 2 16.6 40
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/3 D 5 17.7 780
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2160/6 B 2 18.4 88
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Slaghöken Slaghöken   [v 5] 2180/6 B str
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2180/8 C 5 17.4g 46
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/8 B 5 15.4 414
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 A 6 23.8g 82
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2160/5 B 3 17.2 34
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Photo Star Photo Star   [v 10] 1660/7 D 5 14.6 358
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/12 C 6 16.8 118
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/8 B 4 17.1 47
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Designlight Designlight   [s 8] 2160/3 C 0 g 307
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2640/6 D 4 19.6 167
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 2140/7 D 6 17.5 608
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 9] 1640/5 D 0 12.9 175
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/7 C 0 17.2g 92
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 1609/7 C 2 16.9 32
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 D 1 16.5 43
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-4 Tracks Tracks   [v 6] 2140/2 A 0 16.3g 175
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Designlight Designlight   [s 8] 2140/3 A 3 24.3 110
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 114
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Photo Star Photo Star   [v 10] 2140/8 D 6 17.7 306
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 1640/3 D 0 18.6g 177
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2140/7 D 0 14.4 152
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 6] 2140/10 C 1 15.4 375
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 1680/4 C 0 g 77
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Sorridere Sorridere   [s 8] 2180/4 D 1 15.7 34
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2140/3 D 5 19.5 471
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 1609/5 A 1 13.3 43
2017-06-27 2017-06-27 Visby-6 Hannez Hannez   [v 10] 1620/5 D 6 14.0 736
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/8 D 2 15.9 69
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Is Here Is Here   [v 11] 2140/6 D 5 17.4 543
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Tracks Tracks   [v 6] 2180/10 A 5 16.5 68
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2140/1 C str
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Sorridere Sorridere   [s 8] 2160/11 C 0 g 106
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2160/7 C 5 18.6 113
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Is Here Is Here   [v 11] 2160/5 B 5 17.0 156
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2180/9 A 1 15.1 68
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-2 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/1 B 1 16.4 104
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/8 D 5 17.5 145
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-11 Espoir Espoir   [s 8] 1640/1 C 6 14.3 403
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Othello C.D. Othello C.D.   [v 6] 2640/4 D 3 15.6 87
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/4 C 0 g 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 8] 2160/4 C 7 17.1 385
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 8] 2160/6 D 2 15.4 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 6] 2140/3 C 1 15.1 28
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 Othello Skift Othello Skift   [v 5] 2140/2 D str
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 1640/9 B 5 15.9g 54
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 1640/9 C 0 g 466
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/9 D 4 16.6 191
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-8 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 7] 1640/7 D 2 13.5 168
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Taran Westwood Taran Westwood   [v 7] 2160/9 C 0 16.7 315
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/10 D 8 16.7 846
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/6 D 2 17.3 193
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Headlines Headlines   [s 6] 2140/4 C 0 19.5 456
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Emil Run Emil Run   [v 9] 2140/3 C str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 2160/5 B 0 19.8 101
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-2 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2640/2 C 5 19.0 286
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 5] 2160/6 C 0 g 295
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 Sorridere Sorridere   [s 8] 2140/7 C 3 15.0 75
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-8 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 1640/2 C 2 15.7 59
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 7] 2140/2 D 0 g 975
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 2140/2 C 6 18.3 117
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/1 D 2 16.6 72
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 7] 2140/11 D 0 18.7 158
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 8] 2200/14 D 1 16.1 32
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/13 C 8 18.7 409
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Ohh Etell Ohh Etell   [h 7] 1640/10 D 2 15.5 797
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/10 D 0 g 409
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Chase the Ace Chase the Ace   [v 6] 2140/5 D 0 g 552
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Time Passes D. Time Passes D.   [v 7] 2140/8 D 3 17.9 521
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 5] 2140/4 C 0 g 236
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Running Young Running Young   [v 9] 2160/5 C 0 23.1g 463
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Vespertilio Jet Vespertilio Jet   [v 4] 2140/8 A 0 g 489
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2160/10 C 0 17.9 271
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Vespertilio Jet Vespertilio Jet   [v 4] 2140/12 B 6 16.7 200
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Bellis Bellis   [s 5] 2660/10 D str
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Uragano* Uragano*   [h 5] 2140/5 D 0 g 226
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2160/9 B 4 16.5g 88
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 2140/7 D 4 17.7 52
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2160/12 D 0 18.3 1244
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 7] 2140/1 D 0 g 421
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Judys Sunrise* Judys Sunrise*   [s 5] 2140/1 B 0 g 623
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/9 A 0 g 223
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Geisha Boko Geisha Boko   [s 5] 2140/12 C 0 g 557
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2140/5 C 6 17.6 187
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Geisha Boko Geisha Boko   [s 5] 2160/3 C 3 19.2 74
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/2 D str
2018-09-30 2018-09-30 Visby-5 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/1 C 4 14.7 139
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Espoir Espoir   [s 9] 2160/12 D 6 18.7 1384
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-10 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2160/4 C 4 18.0 284
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Control You Control You   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-2 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/2 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 1640/6 B 5 14.0 248
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2640/10 D 6 17.8 347
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/1 C 6 17.3 276
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/4 D 0 g 60
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2160/3 D 0 18.9 298
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Control You Control You   [v 8] 2140/7 C 4 18.6 473
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-3 Daydream Rapida Daydream Rapida   [v 8] 1609/2 C 6 15.6 63
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/10 C 0 18.8 361
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2080/2 D 1 19.2 18
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2140/8 B 5 20.1 34
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/1 D 4 20.0 196
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/1 D 3 19.1g 30
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2160/6 C 5 17.6 137
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/7 C 4 17.0 141
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-10 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2180/10 B 3 18.1 59
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/8 D 0 g 317
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/4 B 3 15.8 178
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 6] 2140/9 C 4 18.2 154
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-7 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/1 D 3 20.5 88
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 6] 1609/7 B 5 15.3 32
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 62
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Margarita M. Margarita M.   [s 5] 2180/8 C 3 17.8 43
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/9 C 1 16.9 22
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2160/10 A 0 16.1 678
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/3 C 0 g 331
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 En Rico En Rico   [v 6] 2640/4 B 6 20.5 340
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/10 C 4 14.7 137
2018-05-14 2018-05-14 Visby-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2120/9 C 7 16.8 214
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 1609/5 C 4 15.3 66
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2140/3 A 4 14.7 117
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/3 D 4 15.6 56
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Bell Knight Bell Knight   [v 7] 2160/5 C str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Tracks Tracks   [v 7] 2660/5 D 0 19.6g 364
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2180/9 C 0 190
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 5] 2140/1 B 8 19.0g 60
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/4 D 2 15.0 186
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 En Rico En Rico   [v 6] 2140/2 C 6 16.6 162
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-10 Tracks Tracks   [v 7] 2140/4 C 5 16.9 130
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2660/6 B 3 16.7 454
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 5] 2160/4 B 4 18.5g 33
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 1640/2 C 2 13.3 115
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Tracks Tracks   [v 7] 2140/10 D 4 16.5 166
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-2 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 2160/4 D 0 g 381
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 11] 2160/7 C 0 18.5 559
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 1640/7 C 4 14.9 586
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/9 C 0 20.0 97
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Tracks Tracks   [v 7] 1640/9 D 0 g 272
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 1640/1 C 0 g 161
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Caballero Caballero   [v 7] 2160/14 A 7 17.2 106
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2180/6 C str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2180/10 A 5 16.2 67
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 7] 1640/3 D 0 g 78
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Elle Sand Elle Sand   [s 7] 2140/4 D 0 19.3 431
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2140/5 B str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Tracks Tracks   [v 7] 2140/6 C 2 16.8 91
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2180/8 B 1 15.3 30
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Tracks Tracks   [v 7] 2140/9 D 3 15.8 198
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2160/3 A 1 16.8 34
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Cash Alo Cash Alo   [v 5] 2140/3 D 3 19.7 103
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Control You Control You   [v 9] 2160/6 D 0 g 748
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Control You Control You   [v 9] 2180/9 D 5 18.1 205
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Diora Sound Diora Sound   [s 7] 2160/7 B 0 g 444
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 6] 2140/6 C 0 g 343
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Marrakesh Ant Marrakesh Ant   [v 7] 2140/5 D 5 19.2 303
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Julia Sånna Julia Sånna   [s 8] 2160/13 B 0 22.1g 533ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se