V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 2140/5 3 18.3 142
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 10] 1640/10 str
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Mill Smile Mill Smile   [s 7] 2140/5 0 17.6 529
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Önas Hamra Önas Hamra   [s 6] 2160/14 6 18.2 215
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-7 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 7] 2140/2 0 20.7 268
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Nick I Can Nick I Can   [v 7] 2140/5 0 21.2 277
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-1 Elindra Sånna Elindra Sånna   [s 9] 1609/2 4 14.8 667
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Bam Bam Walker Bam Bam Walker   [v 7] 1640/6 0 g 102
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-2 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 4] 2140/10 0 g 787
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-2 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 8] 2140/10 0 15.2 1327
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 J.A.Bell Ex J.A.Bell Ex   [v 9] 2140/10 0 g 852
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Night Spirit Night Spirit   [v 6] 2140/4 str
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Tärnan Tärnan   [s 7] 2160/12 8 18.0 549
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Dollar Zon Dollar Zon   [v 7] 2140/10 2 15.9 158
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Raingirl Raingirl   [s 6] 2160/12 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Önas Hamra Önas Hamra   [s 6] 2140/2 7 17.8 92
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Hannez Hannez   [v 8] 1640/2 3 15.0 85
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-1 Mill Smile Mill Smile   [s 7] 2140/1 5 18.6 19
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Unique Gowan Unique Gowan   [s 7] 2180/10 4 16.1 74
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 9] 2180/13 D 0 18.5 221
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-1 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1640/9 D str
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/10 C 0 18.2 668
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-4 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2140/3 C 4 19.2 62
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 High Above High Above   [v 5] 2160/3 D str
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-10 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 7 16.9 120
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1660/12 D 3 15.2 115
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 6] 1640/4 C 3 13.4 202
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Reaching for Gold Reaching for Gold   [v 5] 2140/2 D str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/1 C 4 17.2 91
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 205
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Scarpia Scarpia   [v 5] 2160/11 B 0 g 77
2016-10-15 2016-10-15 Åby-1 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/2 D 0 g 393
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Operating Limit Operating Limit   [h 6] 2140/10 D 6 15.9 330
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Tracks Tracks   [v 5] 2160/8 C 2 17.2 45
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-10 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/8 C 7 18.8 23
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Is Here Is Here   [v 10] 2160/6 D 1 16.3 733
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Tracks Tracks   [v 5] 1640/10 C str
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/10 A 2 15.5 157
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/5 D 0 19.5g 130
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Espoir Espoir   [s 7] 2160/4 D 7 17.4 516
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2660/3 D 4 17.3 699
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 1640/1 C 2 14.6 174
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 2160/12 A 7 16.8 129
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/4 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2180/12 C 4 16.4 74
2016-09-07 2016-09-07 Åby-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 A 3 15.5 29
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-2 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/5 C 7 20.0 105
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2160/7 D 3 17.5 117
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-4 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/6 A 0 17.6g 68
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 4 15.8 106
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Quarnac de l'Iton* Quarnac de l'Iton*   [v 12] 2140/9 C 5 14.1 392
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-9 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 1640/5 C 7 15.2 119
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2200/11 A 0 g 17
2016-08-18 2016-08-18 Åby-2 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 2140/1 D 7 17.5 419
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/4 D 4 17.7 96
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 B 1 14.6 74
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Nici Nici   [v 7] 2140/1 D str
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/1 D str
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/8 D 2 16.1 162
2016-07-28 2016-07-28 Åby-10 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 144
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Jonathan Palema Jonathan Palema   [v 8] 2140/2 B 4 14.4 199
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Raingirl Raingirl   [s 7] 1680/2 D 0 22.4 191
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Tracks Tracks   [v 5] 2160/11 A 3 17.5 37
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Photo Star Photo Star   [v 9] 2140/6 C 3 17.0 77
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Zaskatoon Zaskatoon   [v 9] 2140/4 D 6 17.3 243
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 1 18.1 49
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-1 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2140/6 A 4 16.1 35
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Hannez Hannez   [v 9] 1640/10 C 4 15.9 344
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Photo Star Photo Star   [v 9] 2640/2 C 3 17.7 136
2016-06-16 2016-06-16 Åby-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/5 B 1 15.8 47
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 Tracks Tracks   [v 5] 1640/10 A 3 15.1 72
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2140/8 D 3 17.1 489
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/8 A 2 15.5 41
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/9 D 0 g 722
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 6 17.6 165
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 2140/1 C 0 16.0 52
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 8] 2140/9 D 0 17.4 404
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Jonathan Palema Jonathan Palema   [v 8] 2640/3 B 2 15.4 93
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Tracks Tracks   [v 5] 1640/9 B 2 14.0 104
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-11 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/3 D 3 17.7 84
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 5] 2140/4 D 7 18.4 681
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 0 16.9 152
2016-04-23 2016-04-23 Visby-2 Veloce Veloce   [s 7] 2140/4 B 0 g 17
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/12 A 6 17.2 64
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-6 Tracks Tracks   [v 5] 2140/2 B 1 19.1 26
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2140/3 D 5 16.9 266
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 5] 1640/4 C 6 17.7 385
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 Staro Family Staro Family   [s 8] 2180/13 D 1 16.1 67
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Mill Smile Mill Smile   [s 8] 2140/2 C 0 g 135
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/6 A 1 17.0 14
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/13 D 4 16.9 143
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Veloce Veloce   [s 7] 2140/8 C 2 16.5 157
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/13 D 0 g 240
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/6 D 1 15.9 18
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Marshal Hackstable Marshal Hackstable   [v 11] 2140/4 B 2 15.4 83
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 2 17.8 143
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2180/13 B 1 16.2 62
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Querida Frontline Querida Frontline   [s 7] 2140/8 B 6 20.4 196
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 C 2 16.7 119
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/10 D 0 g 370
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Youarejustmy Sun Youarejustmy Sun   [s 7] 2140/2 D 8 20.8 663
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Querida Frontline Querida Frontline   [s 7] 2160/2 B 4 18.1 165
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-1 Vincere Scis Win Vincere Scis Win   [s 6] 2140/5 C 0 16.7 65
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/6 D 2 18.8 118
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Lubba Later Lubba Later   [s 5] 2140/6 B 7 20.0g 99
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2160/9 A 0 g 131
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/10 C 3 15.9 174
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-1 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/10 A 2 15.5 89
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 4] 2160/6 B 2 17.7 52
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2180/13 C 6 17.5 392
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2160/9 B 5 16.9 137
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/2 D 0 16.7 372
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 4] 2140/4 C 4 18.1 27
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Tracks Tracks   [v 6] 2140/4 C 2 16.9 183
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-3 Red Shrew Red Shrew   [s 6] 2640/2 D str
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 1640/7 C 1 13.9 206
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Flash Oak Flash Oak   [v 8] 2160/14 B 0 17.8 603
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-4 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 7] 2140/9 D 0 16.9 66
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-2 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 6] 2140/8 D 0 20.4 767
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/8 D 4 17.2 74
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 5] 2160/8 B 0 g 281
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2140/1 D 7 17.0 403
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2100/9 D 6 16.2 192
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Tracks Tracks   [v 6] 2140/1 C 2 16.6 40
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/3 D 5 17.7 780
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2160/6 B 2 18.4 88
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Slaghöken Slaghöken   [v 5] 2180/6 B str
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2180/8 C 5 17.4g 46
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/8 B 5 15.4 414
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 A 6 23.8g 82
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2160/5 B 3 17.2 34
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Photo Star Photo Star   [v 10] 1660/7 D 5 14.6 358
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/12 C 6 16.8 118
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/8 B 4 17.1 47
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Designlight Designlight   [s 8] 2160/3 C 0 g 307
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2640/6 D 4 19.6 167
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 2140/7 D 6 17.5 608
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 9] 1640/5 D 0 12.9 175
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/7 C 0 17.2g 92
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 1609/7 C 2 16.9 32
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 D 1 16.5 43
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-4 Tracks Tracks   [v 6] 2140/2 A 0 16.3g 175
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Designlight Designlight   [s 8] 2140/3 A 3 24.3 110
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 114
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Photo Star Photo Star   [v 10] 2140/8 D 6 17.7 306
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 1640/3 D 0 18.6g 177
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2140/7 D 0 14.4 152
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 6] 2140/10 C 1 15.4 375
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 1680/4 C 0 g 77
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Sorridere Sorridere   [s 8] 2180/4 D 1 15.7 34
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2140/3 D 5 19.5 471
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 1609/5 A 1 13.3 43
2017-06-27 2017-06-27 Visby-6 Hannez Hannez   [v 10] 1620/5 D 6 14.0 736
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/8 D 2 15.9 69
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Is Here Is Here   [v 11] 2140/6 D 5 17.4 543
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Tracks Tracks   [v 6] 2180/10 A 5 16.5 68
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2140/1 C str
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Sorridere Sorridere   [s 8] 2160/11 C 0 g 106
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2160/7 C 5 18.6 113
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Is Here Is Here   [v 11] 2160/5 B 5 17.0 156
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2180/9 A 1 15.1 68
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-2 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/1 B 1 16.4 104
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/8 D 5 17.5 145
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-11 Espoir Espoir   [s 8] 1640/1 C 6 14.3 403
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Othello C.D. Othello C.D.   [v 6] 2640/4 D 3 15.6 87
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/4 C 0 g 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 8] 2160/4 C 7 17.1 385
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 8] 2160/6 D 2 15.4 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 6] 2140/3 C 1 15.1 28
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 Othello Skift Othello Skift   [v 5] 2140/2 D str
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 1640/9 B 5 15.9g 54
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 1640/9 C 0 g 466
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/9 D 4 16.6 191
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-8 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 7] 1640/7 D 2 13.5 168
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Taran Westwood Taran Westwood   [v 7] 2160/9 C 0 16.7 315
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/10 D 8 16.7 846
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/6 D 2 17.3 193
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Headlines Headlines   [s 6] 2140/4 C 0 19.5 456
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Emil Run Emil Run   [v 9] 2140/3 C str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 2160/5 B 0 19.8 101
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-2 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2640/2 C 5 19.0 286
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 5] 2160/6 C 0 g 295
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 Sorridere Sorridere   [s 8] 2140/7 C 3 15.0 75
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-8 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 1640/2 C 2 15.7 59
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 7] 2140/2 D 0 g 975
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 2140/2 C 6 18.3 117
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/1 D 2 16.6 72
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 7] 2140/11 D 0 18.7 158
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 8] 2200/14 D 1 16.1 32
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/13 C 8 18.7 409
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Ohh Etell Ohh Etell   [h 7] 1640/10 D 2 15.5 797
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/10 D 0 g 409
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Chase the Ace Chase the Ace   [v 6] 2140/5 D 0 g 552
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Time Passes D. Time Passes D.   [v 7] 2140/8 D 3 17.9 521
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 5] 2140/4 C 0 g 236
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Running Young Running Young   [v 9] 2160/5 C 0 23.1g 463
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Vespertilio Jet Vespertilio Jet   [v 4] 2140/8 A 0 g 489
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2160/10 C 0 17.9 271
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Vespertilio Jet Vespertilio Jet   [v 4] 2140/12 B 6 16.7 200
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Bellis Bellis   [s 5] 2660/10 D str
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Uragano* Uragano*   [h 5] 2140/5 D 0 g 226
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2160/9 B 4 16.5g 88
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 2140/7 D 4 17.7 52
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2160/12 D 0 18.3 1244
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 7] 2140/1 D 0 g 421
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Judys Sunrise* Judys Sunrise*   [s 5] 2140/1 B 0 g 623
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Geisha Boko Geisha Boko   [s 5] 2140/12 C 0 g 557
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/9 A 0 g 223
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2140/5 C 6 17.6 187
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Geisha Boko Geisha Boko   [s 5] 2160/3 C 3 19.2 74
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/2 D str
2018-09-30 2018-09-30 Visby-5 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/1 C 4 14.7 139
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Espoir Espoir   [s 9] 2160/12 D 6 18.7 1384
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-10 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2160/4 C 4 18.0 284
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Control You Control You   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-2 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/2 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2640/10 D 6 17.8 347
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 1640/6 B 5 14.0 248
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/4 D 0 g 60
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/1 C 6 17.3 276
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2160/3 D 0 18.9 298
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Control You Control You   [v 8] 2140/7 C 4 18.6 473
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-3 Daydream Rapida Daydream Rapida   [v 8] 1609/2 C 6 15.6 63
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/10 C 0 18.8 361
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2080/2 D 1 19.2 18
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2140/8 B 5 20.1 34
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/1 D 4 20.0 196
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/1 D 3 19.1g 30
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2160/6 C 5 17.6 137
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/7 C 4 17.0 141
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-10 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2180/10 B 3 18.1 59
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/8 D 0 g 317
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/4 B 3 15.8 178
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-7 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/1 D 3 20.5 88
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 6] 2140/9 C 4 18.2 154
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 6] 1609/7 B 5 15.3 32
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 62
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Margarita M. Margarita M.   [s 5] 2180/8 C 3 17.8 43
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/9 C 1 16.9 22
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2160/10 A 0 16.1 678
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/3 C 0 g 331
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 En Rico En Rico   [v 6] 2640/4 B 6 20.5 340
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/10 C 4 14.7 137
2018-05-14 2018-05-14 Visby-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2120/9 C 7 16.8 214
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 1609/5 C 4 15.3 66
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2140/3 A 4 14.7 117
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Bell Knight Bell Knight   [v 7] 2160/5 C str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/3 D 4 15.6 56
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Tracks Tracks   [v 7] 2660/5 D 0 19.6g 364
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2180/9 C 0 190
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 5] 2140/1 B 8 19.0g 60
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 En Rico En Rico   [v 6] 2140/2 C 6 16.6 162
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/4 D 2 15.0 186
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-10 Tracks Tracks   [v 7] 2140/4 C 5 16.9 130
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2660/6 B 3 16.7 454
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 5] 2160/4 B 4 18.5g 33
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 1640/2 C 2 13.3 115
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Tracks Tracks   [v 7] 2140/10 D 4 16.5 166
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-2 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 2160/4 D 0 g 381
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 11] 2160/7 C 0 18.5 559
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 1640/7 C 4 14.9 586
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Tracks Tracks   [v 7] 1640/9 D 0 g 272
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/9 C 0 20.0 97
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 1640/1 C 0 g 161
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Caballero Caballero   [v 7] 2160/14 A 7 17.2 106
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2180/6 C str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2180/10 A 5 16.2 67
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 7] 1640/3 D 0 g 78
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Elle Sand Elle Sand   [s 7] 2140/4 D 0 19.3 431
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Tracks Tracks   [v 7] 2140/6 C 2 16.8 91
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2140/5 B str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2180/8 B 1 15.3 30
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Tracks Tracks   [v 7] 2140/9 D 3 15.8 198
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2160/4 C 5 16.0 429
2019-10-31 2019-10-31 Visby-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2120/7 C 4 16.3 43
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2160/3 A 1 16.8 34
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Cash Alo Cash Alo   [v 5] 2140/3 D 3 19.7 103
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Control You Control You   [v 9] 2160/6 D 0 g 748
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Control You Control You   [v 9] 2180/9 D 5 18.1 205
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Diora Sound Diora Sound   [s 7] 2160/7 B 0 g 444
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 6] 2140/6 C 0 g 343
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Marrakesh Ant Marrakesh Ant   [v 7] 2140/5 D 5 19.2 303
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Julia Sånna Julia Sånna   [s 8] 2160/13 B 0 22.1g 533ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se