V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada..


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada stopp. Sedan i vintras är det Jörgen Westholm som tränar hästen och i fredagens avslutande V64-avdelning på Hagmyren visade grållen att han är tillbaka på allvar. I Mika Forss händer stack han till ledningen från spår tre bakom startbilen och efter 1.08,3 första 500 meterna och varvet på 1.09,7 lämnade han motståndet och vann överlägset på 1.09,5 över 1 640 meter – årets snabbaste segertid i Sverige. En prestation som hade räckt långt i Elitloppet på Solvalla på söndag.
- Det var häftigt att sitta hemma i kvällssolen och se det där. Jag messade faktiskt Malmrot (Solvallas sportchef och elitloppsgeneral) och skrev att han glömde oss. Men det tog baka 30 sekunder så svarade han att jag var en vecka sen, sa Jörgen Westholm efter uppvisningen.
På V64 delade sex rätt ut fina 299 882 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd..


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd i form av Ramstad Balder, som tog hand om ledningen. Men sedan Öystein Tjomsland kastat loss Lesja Odin från trejde par utvändigt på den sista bortre långsidan och rundat fram utvändigt om ledaren blev utgången densamma som i hästens tidigare starter. Ramstad Balder stretade emot bra och det stod och vägde in på upploppet. Men Lesja Odin bara tuggade på och till slut blev segern säker. Kilometertiden över 1 609 meter med autostart skrevs till 1.22,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sp..


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvall..


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvalla. För ett år sedan var det 25-oddsaren Eelis som såg till att tre vinnande system belönades med över tio miljoner kronor vardera. Kanske är segervane Atik D.L. (V75-7) hästen som fördelar V75-miljonerna i år?
- Han har gjort det bra hela tiden och har jobbat på som vanligt inför det här. Han står bra inne i loppet. Jag har kollat på det här en stund och vi vet ju om att barfota får vi någon växel till, säger Magnus Dahlén om fyraåringen som vunnit fem av sina sex senaste starter.
Att det är första gången med voltstart är ett frågetecken och att hästen ska springa utan skor på hovarna för första gången kan bli både succé och fiasko.
- Vi tar en risk men det är en häst som är trång i gången och barfota blir det bättre. Ska man prova är det i ett sådant här lopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets ..


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets final på söndag kväll och redan i meetingets första lopp visade ett stjärnämne upp sig. Hans-Owe Sundberg-tränade treåringen Selected News kunde inte vara med från sitt innerspår den första biten men han var desto bättre till slut. Trots att ledande Hector Sisu fått spatsera i lågt tempo hade Selected News mod och styrka att via tredjespår genom slutkurvan kriga sig först över mållinjen. I sulkyn satt Torbjörn Jansson och kilometertiden skrevs till 1.14,7 över 2 140 meter med bilstart. Segern, hästens tredje i femte starten, var värd 200 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 2140/5 3 18.3 142
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 10] 1640/10 str
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Mill Smile Mill Smile   [s 7] 2140/5 0 17.6 529
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Önas Hamra Önas Hamra   [s 6] 2160/14 6 18.2 215
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-7 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 7] 2140/2 0 20.7 268
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Nick I Can Nick I Can   [v 7] 2140/5 0 21.2 277
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-1 Elindra Sånna Elindra Sånna   [s 9] 1609/2 4 14.8 667
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Bam Bam Walker Bam Bam Walker   [v 7] 1640/6 0 g 102
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-2 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 4] 2140/10 0 g 787
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-2 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 8] 2140/10 0 15.2 1327
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 J.A.Bell Ex J.A.Bell Ex   [v 9] 2140/10 0 g 852
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Night Spirit Night Spirit   [v 6] 2140/4 str
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Tärnan Tärnan   [s 7] 2160/12 8 18.0 549
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Dollar Zon Dollar Zon   [v 7] 2140/10 2 15.9 158
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Raingirl Raingirl   [s 6] 2160/12 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Önas Hamra Önas Hamra   [s 6] 2140/2 7 17.8 92
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Hannez Hannez   [v 8] 1640/2 3 15.0 85
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-1 Mill Smile Mill Smile   [s 7] 2140/1 5 18.6 19
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Unique Gowan Unique Gowan   [s 7] 2180/10 4 16.1 74
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 9] 2180/13 D 0 18.5 221
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-1 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1640/9 D str
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/10 C 0 18.2 668
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-4 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2140/3 C 4 19.2 62
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 High Above High Above   [v 5] 2160/3 D str
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-10 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 7 16.9 120
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1660/12 D 3 15.2 115
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 6] 1640/4 C 3 13.4 202
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Reaching for Gold Reaching for Gold   [v 5] 2140/2 D str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/1 C 4 17.2 91
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 205
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Scarpia Scarpia   [v 5] 2160/11 B 0 g 77
2016-10-15 2016-10-15 Åby-1 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/2 D 0 g 393
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Operating Limit Operating Limit   [h 6] 2140/10 D 6 15.9 330
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Tracks Tracks   [v 5] 2160/8 C 2 17.2 45
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-10 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/8 C 7 18.8 23
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Is Here Is Here   [v 10] 2160/6 D 1 16.3 733
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Tracks Tracks   [v 5] 1640/10 C str
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/10 A 2 15.5 157
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/5 D 0 19.5g 130
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Espoir Espoir   [s 7] 2160/4 D 7 17.4 516
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2660/3 D 4 17.3 699
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 1640/1 C 2 14.6 174
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-6 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 8] 2160/12 A 7 16.8 129
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/4 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2180/12 C 4 16.4 74
2016-09-07 2016-09-07 Åby-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 A 3 15.5 29
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-2 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/5 C 7 20.0 105
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2160/7 D 3 17.5 117
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-4 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/6 A 0 17.6g 68
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 4 15.8 106
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Quarnac de l'Iton* Quarnac de l'Iton*   [v 12] 2140/9 C 5 14.1 392
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-9 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 1640/5 C 7 15.2 119
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2200/11 A 0 g 17
2016-08-18 2016-08-18 Åby-2 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 2140/1 D 7 17.5 419
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/4 D 4 17.7 96
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 B 1 14.6 74
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Nici Nici   [v 7] 2140/1 D str
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/1 D str
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/8 D 2 16.1 162
2016-07-28 2016-07-28 Åby-10 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 144
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Jonathan Palema Jonathan Palema   [v 8] 2140/2 B 4 14.4 199
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Raingirl Raingirl   [s 7] 1680/2 D 0 22.4 191
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Tracks Tracks   [v 5] 2160/11 A 3 17.5 37
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Photo Star Photo Star   [v 9] 2140/6 C 3 17.0 77
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Zaskatoon Zaskatoon   [v 9] 2140/4 D 6 17.3 243
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 1 18.1 49
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-1 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2140/6 A 4 16.1 35
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Hannez Hannez   [v 9] 1640/10 C 4 15.9 344
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Photo Star Photo Star   [v 9] 2640/2 C 3 17.7 136
2016-06-16 2016-06-16 Åby-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/5 B 1 15.8 47
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 Tracks Tracks   [v 5] 1640/10 A 3 15.1 72
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2140/8 D 3 17.1 489
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/8 A 2 15.5 41
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/9 D 0 g 722
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 6 17.6 165
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 5] 2140/1 C 0 16.0 52
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 8] 2140/9 D 0 17.4 404
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Jonathan Palema Jonathan Palema   [v 8] 2640/3 B 2 15.4 93
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Tracks Tracks   [v 5] 1640/9 B 2 14.0 104
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-11 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/3 D 3 17.7 84
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 5] 2140/4 D 7 18.4 681
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/7 D 0 16.9 152
2016-04-23 2016-04-23 Visby-2 Veloce Veloce   [s 7] 2140/4 B 0 g 17
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/12 A 6 17.2 64
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-6 Tracks Tracks   [v 5] 2140/2 B 1 19.1 26
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2140/3 D 5 16.9 266
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 5] 1640/4 C 6 17.7 385
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 Staro Family Staro Family   [s 8] 2180/13 D 1 16.1 67
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Mill Smile Mill Smile   [s 8] 2140/2 C 0 g 135
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/6 A 1 17.0 14
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/13 D 4 16.9 143
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Veloce Veloce   [s 7] 2140/8 C 2 16.5 157
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/13 D 0 g 240
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/6 D 1 15.9 18
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-1 Marshal Hackstable Marshal Hackstable   [v 11] 2140/4 B 2 15.4 83
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/11 D 2 17.8 143
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 7] 2180/13 B 1 16.2 62
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Querida Frontline Querida Frontline   [s 7] 2140/8 B 6 20.4 196
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/4 C 2 16.7 119
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Photo Star Photo Star   [v 9] 2160/10 D 0 g 370
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Youarejustmy Sun Youarejustmy Sun   [s 7] 2140/2 D 8 20.8 663
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-3 Querida Frontline Querida Frontline   [s 7] 2160/2 B 4 18.1 165
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-1 Vincere Scis Win Vincere Scis Win   [s 6] 2140/5 C 0 16.7 65
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/6 D 2 18.8 118
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Lubba Later Lubba Later   [s 5] 2140/6 B 7 20.0g 99
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2160/9 A 0 g 131
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/10 C 3 15.9 174
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-1 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/10 A 2 15.5 89
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 4] 2160/6 B 2 17.7 52
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2180/13 C 6 17.5 392
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2160/9 B 5 16.9 137
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/2 D 0 16.7 372
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 4] 2140/4 C 4 18.1 27
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Tracks Tracks   [v 6] 2140/4 C 2 16.9 183
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-3 Red Shrew Red Shrew   [s 6] 2640/2 D str
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 1640/7 C 1 13.9 206
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Flash Oak Flash Oak   [v 8] 2160/14 B 0 17.8 603
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-4 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 7] 2140/9 D 0 16.9 66
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-2 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 6] 2140/8 D 0 20.4 767
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/8 D 4 17.2 74
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 5] 2160/8 B 0 g 281
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2140/1 D 7 17.0 403
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2100/9 D 6 16.2 192
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Tracks Tracks   [v 6] 2140/1 C 2 16.6 40
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/3 D 5 17.7 780
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2160/6 B 2 18.4 88
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Slaghöken Slaghöken   [v 5] 2180/6 B str
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2180/8 C 5 17.4g 46
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/8 B 5 15.4 414
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 A 6 23.8g 82
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2160/5 B 3 17.2 34
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Photo Star Photo Star   [v 10] 1660/7 D 5 14.6 358
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/12 C 6 16.8 118
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/8 B 4 17.1 47
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Designlight Designlight   [s 8] 2160/3 C 0 g 307
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2640/6 D 4 19.6 167
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 2140/7 D 6 17.5 608
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 9] 1640/5 D 0 12.9 175
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/7 C 0 17.2g 92
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 1609/7 C 2 16.9 32
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 D 1 16.5 43
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-4 Tracks Tracks   [v 6] 2140/2 A 0 16.3g 175
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Designlight Designlight   [s 8] 2140/3 A 3 24.3 110
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 114
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Photo Star Photo Star   [v 10] 2140/8 D 6 17.7 306
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 1640/3 D 0 18.6g 177
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2140/7 D 0 14.4 152
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 6] 2140/10 C 1 15.4 375
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 6] 1680/4 C 0 g 77
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Sorridere Sorridere   [s 8] 2180/4 D 1 15.7 34
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2140/3 D 5 19.5 471
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 1609/5 A 1 13.3 43
2017-06-27 2017-06-27 Visby-6 Hannez Hannez   [v 10] 1620/5 D 6 14.0 736
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/8 D 2 15.9 69
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Is Here Is Here   [v 11] 2140/6 D 5 17.4 543
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Tracks Tracks   [v 6] 2180/10 A 5 16.5 68
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2140/1 C str
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Sorridere Sorridere   [s 8] 2160/11 C 0 g 106
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2160/7 C 5 18.6 113
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Is Here Is Here   [v 11] 2160/5 B 5 17.0 156
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 2180/9 A 1 15.1 68
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-2 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/1 B 1 16.4 104
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/8 D 5 17.5 145
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-11 Espoir Espoir   [s 8] 1640/1 C 6 14.3 403
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Othello C.D. Othello C.D.   [v 6] 2640/4 D 3 15.6 87
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/4 C 0 g 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 8] 2160/4 C 7 17.1 385
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 8] 2160/6 D 2 15.4 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 6] 2140/3 C 1 15.1 28
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 Othello Skift Othello Skift   [v 5] 2140/2 D str
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 8] 1640/9 B 5 15.9g 54
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 1640/9 C 0 g 466
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/9 D 4 16.6 191
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-8 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 7] 1640/7 D 2 13.5 168
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Taran Westwood Taran Westwood   [v 7] 2160/9 C 0 16.7 315
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2160/10 D 8 16.7 846
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Photo Star Photo Star   [v 10] 2180/6 D 2 17.3 193
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Headlines Headlines   [s 6] 2140/4 C 0 19.5 456
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Emil Run Emil Run   [v 9] 2140/3 C str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-2 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2640/2 C 5 19.0 286
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 2160/5 B 0 19.8 101
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 5] 2160/6 C 0 g 295
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 Sorridere Sorridere   [s 8] 2140/7 C 3 15.0 75
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-8 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 1640/2 C 2 15.7 59
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 7] 2140/2 D 0 g 975
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Tornado Gar Tornado Gar   [v 5] 2140/2 C 6 18.3 117
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-2 Sorridere Sorridere   [s 8] 2640/1 D 2 16.6 72
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 7] 2140/11 D 0 18.7 158
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Sorridere Sorridere   [s 8] 2200/14 D 1 16.1 32
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Xavier Gene Xavier Gene   [v 6] 2160/13 C 8 18.7 409
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Ohh Etell Ohh Etell   [h 7] 1640/10 D 2 15.5 797
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/10 D 0 g 409
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Chase the Ace Chase the Ace   [v 6] 2140/5 D 0 g 552
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Time Passes D. Time Passes D.   [v 7] 2140/8 D 3 17.9 521
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 5] 2140/4 C 0 g 236
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Running Young Running Young   [v 9] 2160/5 C 0 23.1g 463
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Vespertilio Jet Vespertilio Jet   [v 4] 2140/8 A 0 g 489
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2160/10 C 0 17.9 271
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Vespertilio Jet Vespertilio Jet   [v 4] 2140/12 B 6 16.7 200
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Bellis Bellis   [s 5] 2660/10 D str
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Uragano* Uragano*   [h 5] 2140/5 D 0 g 226
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2160/9 B 4 16.5g 88
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 2140/7 D 4 17.7 52
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Espoir Espoir   [s 9] 2160/12 D 0 18.3 1244
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 7] 2140/1 D 0 g 421
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Judys Sunrise* Judys Sunrise*   [s 5] 2140/1 B 0 g 623
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/9 A 0 g 223
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Geisha Boko Geisha Boko   [s 5] 2140/12 C 0 g 557
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2140/5 C 6 17.6 187
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Geisha Boko Geisha Boko   [s 5] 2160/3 C 3 19.2 74
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/2 D str
2018-09-30 2018-09-30 Visby-5 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/1 C 4 14.7 139
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Espoir Espoir   [s 9] 2160/12 D 6 18.7 1384
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-10 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2160/4 C 4 18.0 284
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Control You Control You   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-2 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/2 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 1640/6 B 5 14.0 248
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2640/10 D 6 17.8 347
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/1 C 6 17.3 276
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/4 D 0 g 60
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2160/3 D 0 18.9 298
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Control You Control You   [v 8] 2140/7 C 4 18.6 473
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-3 Daydream Rapida Daydream Rapida   [v 8] 1609/2 C 6 15.6 63
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/10 C 0 18.8 361
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2080/2 D 1 19.2 18
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2140/8 B 5 20.1 34
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-9 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/1 D 4 20.0 196
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/1 D 3 19.1g 30
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2160/6 C 5 17.6 137
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/7 C 4 17.0 141
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-10 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2180/10 B 3 18.1 59
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/8 D 0 g 317
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/4 B 3 15.8 178
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 6] 2140/9 C 4 18.2 154
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-7 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/1 D 3 20.5 88
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 6] 1609/7 B 5 15.3 32
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 62
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Margarita M. Margarita M.   [s 5] 2180/8 C 3 17.8 43
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/9 C 1 16.9 22
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2160/10 A 0 16.1 678
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-2 Peekaboo Wibb Peekaboo Wibb   [s 4] 2140/3 C 0 g 331
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 En Rico En Rico   [v 6] 2640/4 B 6 20.5 340
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/10 C 4 14.7 137
2018-05-14 2018-05-14 Visby-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2120/9 C 7 16.8 214
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 1609/5 C 4 15.3 66
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2140/3 A 4 14.7 117
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/3 D 4 15.6 56
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Bell Knight Bell Knight   [v 7] 2160/5 C str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Tracks Tracks   [v 7] 2660/5 D 0 19.6g 364
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2180/9 C 0 190
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 5] 2140/1 B 8 19.0g 60
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2140/4 D 2 15.0 186
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 En Rico En Rico   [v 6] 2140/2 C 6 16.6 162
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-10 Tracks Tracks   [v 7] 2140/4 C 5 16.9 130
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Nejlika Dag Nejlika Dag   [s 9] 2660/6 B 3 16.7 454
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 5] 2160/4 B 4 18.5g 33
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 1640/2 C 2 13.3 115
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Tracks Tracks   [v 7] 2140/10 D 4 16.5 166
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-2 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 2160/4 D 0 g 381
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 11] 2160/7 C 0 18.5 559
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 1640/7 C 4 14.9 586
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/9 C 0 20.0 97
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Tracks Tracks   [v 7] 1640/9 D 0 g 272
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 1640/1 C 0 g 161
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Caballero Caballero   [v 7] 2160/14 A 7 17.2 106
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2180/6 C str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2180/10 A 5 16.2 67
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Tracks Tracks   [v 7] 1640/3 D 0 g 78
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Elle Sand Elle Sand   [s 7] 2140/4 D 0 19.3 431
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2140/5 B str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Tracks Tracks   [v 7] 2140/6 C 2 16.8 91
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-1 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2180/8 B 1 15.3 30
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-2 Tracks Tracks   [v 7] 2140/9 D 3 15.8 198
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2160/4 C 5 16.0 429
2019-10-31 2019-10-31 Visby-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2120/7 C 4 16.3 43
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2160/3 A 1 16.8 34
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Cash Alo Cash Alo   [v 5] 2140/3 D 3 19.7 103
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Control You Control You   [v 9] 2160/6 D 0 g 748
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Control You Control You   [v 9] 2180/9 D 5 18.1 205
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Diora Sound Diora Sound   [s 7] 2160/7 B 0 g 444
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Sugarman S.R.P. Sugarman S.R.P.   [v 6] 2140/6 C 0 g 343
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Marrakesh Ant Marrakesh Ant   [v 7] 2140/5 D 5 19.2 303
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Julia Sånna Julia Sånna   [s 8] 2160/13 B 0 22.1g 533ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se