V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-5 America America   [s 5] 2140/11 6 18.7 517
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2140/7 0 19.7 339
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 7] 2140/10 5 17.3 141
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Cognac Sting Cognac Sting   [v 5] 2640/2 4 17.7 79
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/8 0 g 714
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2160/10 3 20.0g 116
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 High Angel High Angel   [s 9] 2140/3 6 18.7 349
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Lucky Hall Lucky Hall   [s 6] 1640/5 5 16.4g 46
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2180/15 2 27.8 80
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2140/5 4 15.6 365
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 6] 2140/3 3 20.3 1116
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-1 Nelle Venue Nelle Venue   [v 10] 2140/5 6 17.2 411
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/11 7 17.0 558
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Matilda Majo Matilda Majo   [s 8] 2140/5 3 16.3 195
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-7 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/6 0 g 706
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/1 7 16.3 267
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Petronella Star Petronella Star   [s 8] 2080/4 str
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 8] 2080/8 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 4] 2140/5 0 g 31
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 3] 2140/9 0 16.7g 603
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2160/11 B 0 g 307
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Bob la Chance Bob la Chance   [v 5] 2140/1 D str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2140/4 A 0 21.6 82
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/5 D 0 19.7 244
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/4 C 2 19.5 46
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/9 D 7 21.0 753
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/11 D 0 19.6 340
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 5] 2140/5 C 5 17.7 117
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 3] 2140/10 D 0 22.8 565
2016-12-11 2016-12-11 Jarlsberg-2 Quarnac de L'Iton* Quarnac de L'Iton*   [v 12] 2100/10 B 5 16.2 175
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/6 D 1 18.5 49
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/7 C 0 18.4 550
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2160/6 C str 1000
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-3 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/7 D 0 17.3 313
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-2 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/9 D 0 15.7 762
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/4 D 3 16.3 79
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/12 C 5 16.5 37
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1640/8 B 0 106
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/2 B 0 31
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-9 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2160/5 D 7 18.7 344
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/10 B 3 28.4 92
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/5 D 2 312
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/5 B str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-8 I'm Ken* I'm Ken*   [v 9] 2160/5 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Holene Tulla* Holene Tulla*   [s 7] 2180/10 D str
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/8 D 0 17.0g 133
2016-11-12 2016-11-12 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/6 B 1 15.1 75
2016-11-12 2016-11-12 Romme-7 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 10] 2140/4 D 0 15.7 457
2016-11-12 2016-11-12 Romme-4 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2140/6 D 7 16.4 524
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Angel of Postman Angel of Postman   [v 9] 2160/10 A str
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2180/7 C 0 g 78
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/8 A 1 15.7 18
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-5 Beautiful Valley N* Beautiful Valley N*   [s 8] 2140/10 D str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2140/5 B 5 17.8 32
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/2 C 0 12.9 521
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/2 D 7 16.4 203
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2160/10 D 4 17.5 100
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/2 B 3 15.1 118
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2160/8 A 6 17.5 68
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 3] 2140/11 C 0 g 113
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-2 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/11 C 0 13.0g 375
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/8 B 5 16.8 53
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/3 A 0 18.9 41
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2140/9 A 0 16.1g 28
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 2140/5 D 0 18.3 46
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Herr Jäger Herr Jäger   [v 7] 2140/1 C 4 16.5 60
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2140/3 B 0 19.3 62
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/11 D 0 18.0 177
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/10 D 7 18.4 217
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/11 A 8 15.0 140
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 5] 2140/7 D str
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-10 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/6 D 1 13.8 60
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/10 B 1 16.1 38
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2160/5 A 5 17.2 79
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/10 A 1 15.5 22
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Teyla Teyla   [s 5] 1660/14 A str
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/11 B 0 14.4 190
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1680/9 D 4 14.8 122
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1680/1 D 0 g 51
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2160/8 C 6 19.4 466
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/4 B 2 16.9 44
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-3 Blackward Blackward   [v 10] 2140/5 C str
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2160/7 C 7 16.5 379
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/11 C 6 16.1 89
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/12 D 7 15.3 798
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2160/13 B 6 17.8 283
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 2100/6 B 2 18.1 26
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2140/3 D 0 g 168
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Eli Express Eli Express   [v 12] 2140/6 D 0 15.7 377
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Geisha Geisha   [s 6] 1640/12 D 6 15.3 822
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 C 2 14.4 34
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Smirre Creek Smirre Creek   [v 8] 2140/8 A 0 14.4 221
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 1680/2 B 5 16.0 62
2016-08-13 2016-08-13 Åby-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 B 0 12.7 255
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/3 D 0 21.7 391
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 8] 2140/8 C 5 14.6 151
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 1660/15 A 0 15.7 36
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/10 C 5 17.3 297
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/11 C 4 13.9 178
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/9 D 7 19.7g 461
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/6 D 1 16.4 48
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-2 Limousin Limousin   [v 8] 2140/2 C 2 17.1 77
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-2 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1680/9 C 6 16.8 226
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Kefas Kefas   [v 9] 2140/10 B 6 15.6 53
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/3 D 0 g 171
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-6 Lemonitor Lemonitor   [v 8] 1640/10 D 0 16.3 464
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2100/7 B 1 14.1 79
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2100/7 B 0 18.0g 25
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2100/7 C str
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1700/1 C 6 14.9g 47
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1720/7 D 3 17.1 122
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 C 1 12.9 154
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2140/3 B 2 17.8 70
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2140/11 D 0 18.1 520
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/4 D 8 17.3 462
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2560/15 A 6 28.1 221
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/7 D 4 19.1 185
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 1680/2 C 8 14.5 102
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 6] 2500/4 D 4 19.8 61
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 1680/6 A 4 15.7 92
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 King Highlight King Highlight   [v 8] 1680/12 D 0 16.1 344
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2080/6 C 0 g 385
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2480/2 B 0 g 32
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1700/7 A 4 16.9 20
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-1 America America   [s 6] 2140/3 D 0 16.0 48
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-8 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2140/7 C 0 g 304
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 7] 2140/7 D 0 21.4 437
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-7 Kimberly Face Kimberly Face   [s 9] 1700/6 D 2 16.9 229
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-2 Mils Gany Mils Gany   [v 9] 2100/1 C 0 g 106
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2180/12 A 5 16.6 243
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 America America   [s 6] 2160/6 D 3 16.8 731
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Lasshans Olle Lasshans Olle   [v 13] 2160/8 D 0 570
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 A 4 14.4 51
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-8 Limousin Limousin   [v 8] 1640/3 D 3 15.2 141
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/6 C 1 15.8 118
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1609/8 D str
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/12 C 5 15.5 116
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-3 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2640/4 B 5 15.6g 688
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-10 Jesphoto Jubb Jesphoto Jubb   [v 8] 2140/1 D 0 859
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/4 D 0 18.4 873
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/1 B 3 16.2 95
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2140/3 D 0 23.1 192
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 1640/3 D 6 17.3 301
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 2140/2 C 5 15.9 208
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-2 Ara Faks* Ara Faks*   [v 13] 2180/11 B 5 27.2 116
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 1640/5 C 4 15.5 237
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 1640/6 A 0 g 17
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/8 D 0 19.8g 326
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 1680/8 D 0 16.4 627
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 D 1 15.1 31
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2160/4 D 0 20.9 782
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/9 B 0 15.9 160
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 5 17.5 101
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/15 A 0 26.9 38
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 B 0 g 67
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Mr Jojje Mr Jojje   [v 10] 2140/8 D 6 16.9 401
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1640/3 B 4 13.9 59
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 1640/6 D 0 g 154
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 Preferencial Preferencial   [s 6] 2140/3 D 8 20.4 493
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/7 B 0 g 91
2016-04-02 2016-04-02 Åby-7 America America   [s 6] 2140/10 D 1 17.1 91
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Nici Nici   [v 7] 2160/6 D 0 20.6 408
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 2100/12 B 0 19.5g 211
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/13 B 1 26.6 75
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/5 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/14 A 1 16.4 21
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2160/15 A 0 18.0 76
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1640/1 B 0 15.3 157
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 17.4 185
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/2 D 7 16.8 442
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 19.3 266
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 8] 2140/4 D str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 2140/3 C str
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Femme Arvells* Femme Arvells*   [s 7] 2140/2 B 3 17.3 58
2016-01-28 2016-01-28 Åby-3 America America   [s 6] 2160/8 C 4 17.6 722
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2160/11 A 8 17.8 553
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-1 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/3 C 0 184
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/14 D 3 19.3 131
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 B 3 19.1 260
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2180/15 D 0 18.8 194
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/5 D 0 g 164
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/11 D 4 17.6 562
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 7] 2140/8 C str
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 6] 2160/11 C 0 g 142
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/2 D 8 17.8 287
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/4 B 4 15.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/8 D str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/6 D str
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-4 Alcyone Love Alcyone Love   [s 8] 2160/5 C 4 17.1 133
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/6 C 5 18.3 111
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-11 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2160/3 D 4 17.7 137
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/12 B 4 18.3 151
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-6 Strong Summer Strong Summer   [v 9] 1640/5 D 0
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-2 Canadian Rolls* Canadian Rolls*   [h 5] 2640/8 B 0
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-10 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/11 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 5] 2140/11 A 0 17.0 62
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/7 D 0 14.1 592
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 C 8 17.3 406
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2100/11 D 0 21.5g 1055
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-4 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2160/7 C 0 g 94
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2100/6 C 6 16.3 73
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/12 C 5 17.1 330
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Krusen Krusen   [h 11] 2180/8 B 0 30.7g 154
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2080/12 B 3 15.4 117
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 1700/11 D 6 16.5 403
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2180/5 C str
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 Zätabubben Zätabubben   [v 8] 2640/9 C 5 17.6 307
2017-10-03 2017-10-03 Romme-4 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/8 C 5 14.6 332
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/10 C 0 18.5 59
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/7 C 0 g 392
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/2 C 4 15.8 172
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-3 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.9 333
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 1660/8 B 4 30.3 171
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/8 C 0 18.3 215
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Lily of Hope Lily of Hope   [s 9] 1640/9 D 0 16.8 341
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2160/3 D 4 21.1 58
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2140/7 D 7 17.3 294
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Västerbo Wallet Västerbo Wallet   [v 7] 2140/1 C 6 18.6 108
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 1640/4 D 6 12.4 389
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Chatman Chatman   [v 11] 2140/2 C 5 15.6 774
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 5] 2140/3 A 0 18.1g 167
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/6 C 0 15.5 183
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 1640/9 C 0 15.5 190
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 4 15.7 164
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/9 D 5 16.3 155
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2180/6 C 3 29.0 206
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 1640/11 B 0 g 297
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/1 A 0 16.6g 26
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2180/10 A 3 14.5 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/1 D 0 18.3 324
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Notre Dame Broline Notre Dame Broline   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 224
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Nice Broline Nice Broline   [s 7] 1640/12 D 7 17.4 144
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Star Laday Star Laday   [s 6] 2140/4 D 0 g 420
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/10 D 0 15.7 417
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/2 D 4 13.3 404
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 6 14.8 482
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/1 D 0 g 95
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/10 C 5 16.3 370
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-6 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/10 B 1 15.5 24
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 America America   [s 7] 1640/9 D 0 g 1852
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2100/1 D 3 18.9 78
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2100/2 C 2 16.8 185
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Ernayra Ernayra   [s 7] 2120/13 D 0 33.0 516
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Esmeralda Rick Esmeralda Rick   [s 5] 2100/1 D str
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Jaanus Tooma Jaanus Tooma   [h 4] 2140/15 C 3 14.9 83
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 D 0 18.6 763
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/2 D 0 18.8 266
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/9 A 5 28.0 89
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2080/8 C 0 15.7 775
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 6] 1680/1 B 0 16.8 101
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.2 224
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Västerbo Cointreau Västerbo Cointreau   [v 10] 2140/3 C 0 305
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 Öre Scoop Öre Scoop   [v 8] 2120/5 B 0 18.6 61
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 8] 2100/3 D 0 g 134
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 America America   [s 7] 2140/7 C 6 15.9 321
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/7 B 3 14.8 348
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/9 D 2 15.5 102
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-12 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 C 5 15.8 482
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/6 B 6 14.4 54
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Arn Brodde* Arn Brodde*   [v 6] 1640/12 D 6 15.4 840
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Reptilia Reptilia   [s 8] 2180/7 B 0 g 64
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2560/13 A 0 28.1 107
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2480/8 B 4 17.3 64
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Above Angel Above Angel   [v 7] 1680/5 C 4 16.7 64
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/5 D 6 17.9 459
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 1250
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/11 D 4 15.6 376
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 All Reasons All Reasons   [v 5] 2100/2 D 5 17.8 150
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-5 Norva Young* Norva Young*   [s 5] 2100/2 A 1 14.8 23
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-4 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2100/8 D 0 923
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2100/4 B 6 22.0 470
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-8 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2160/11 B str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 C 0 17.8 619
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-1 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/4 D 6 18.8 413
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 America America   [s 7] 2140/5 C str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/15 D 5 16.3 248
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2160/4 C 0 20.5 735
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-12 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 8] 1640/5 C 4 14.2 97
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/13 B 1 17.7 215
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2640/8 D 8 19.7 484
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Wy Fi Wy Fi   [h 9] 2680/9 A 0 37
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/9 C 5 20.5 487
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/10 B 0 15.2 221
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-6 Raukvin* Raukvin*   [v 11] 1660/13 D str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2140/5 D 0 16.3 475
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/3 D 2 18.5 328
2017-05-30 2017-05-30 Romme-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/1 B 0 g 125
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/2 B 0 16.4 268
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/3 C 5 19.3 100
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/9 C 0 17.9 227
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/13 C 1 14.9 279
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 1 18.0 139
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2100/12 B str
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2160/9 B 8 17.8 251
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-5 Max Pro Max Pro   [v 7] 2140/6 C 1 14.8 18
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 4 16.0 97
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2140/5 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/8 D 0 16.8 373
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2640/7 D 0 18.1 908
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/11 C str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/9 C 7 18.8 366
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Backebergas Bosse Backebergas Bosse   [v 12] 2140/3 B 7 15.8 555
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2160/10 B 3 15.6 50
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2160/9 C 2 17.7 190
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/6 D str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 America America   [s 7] 2640/7 C 3 16.6 128
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2160/9 B 0 22.1g 354
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Royal T.K. Royal T.K.   [v 7] 2140/4 A 0 g 38
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Bon Voyage Bon Voyage   [v 7] 2140/10 B 0 16.6 577
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-10 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 5] 1640/11 C 4 15.9 520
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 America America   [s 7] 2180/10 B 1 15.9 47
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/1 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/14 C 0 16.3 1957
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/9 D str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Star Support Star Support   [v 11] 2160/9 D 7 19.6 744
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/3 B 0 g 287
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/8 A 0 16.0 73
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/11 B 0 18.9 46
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2160/5 C 5 18.0 207
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/5 D 5 17.3 402
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2140/4 D 0 20.8 299
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/9 D 7 17.3g 1184
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-8 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2100/6 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/8 D 5 17.9 196
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/5 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2680/15 B 0 16.5 450
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 5] 2140/7 B str
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2160/8 B 0 16.5 28
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/2 D 6 18.2 148
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Mårten Marje Mårten Marje   [h 8] 2140/8 C 0 16.1 406
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/12 B 1 27.1 155
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/5 B 0 g 59
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-5 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 7] 1609/7 A 0 174
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-4 Degustation Degustation   [v 10] 2100/6 C 0 192
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1609/5 D 0 90
2017-01-23 2017-01-23 Momarken-2 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/2 B 0 47
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Turbo Spin Turbo Spin   [v 10] 2140/4 C 6 17.0 443
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/9 C 0 19.0 1059
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2140/2 C 0 g 243
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1660/10 C 0 20.3 960
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-2 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2140/10 D 0 110
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 2180/8 B 0 233
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Realistic Realistic   [v 7] 2140/11 B 6 18.4 974
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 6] 2160/13 A 0 g 156
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Realistic Realistic   [v 7] 1640/12 B 5 19.1g 195
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 7] 2140/9 D 0 g 669
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Evelina C. Evelina C.   [s 3] 2140/2 B 6 16.4 166
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-6 Global Money Global Money   [v 11] 1640/2 B str
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 3] 2080/2 C 5 17.2 84
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 Benzema Benzema   [v 4] 2140/4 B 3 15.1 74
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-5 Hangre Hangre   [v 7] 2140/2 C 0 385
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Smens Halva Smens Halva   [v 9] 1640/8 B 6 14.5 110
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-1 Merles Rapida Merles Rapida   [s 5] 2140/2 D 3 18.4 369
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-2 All Knight All Knight   [v 5] 2160/6 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2140/15 D 0
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 6] 2640/2 B 2 15.8 90
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 One Magic Neil One Magic Neil   [v 6] 2140/1 D 0 15.7 514
2018-08-19 2018-08-19 Momarken-6 Hangre Hangre   [v 7] 2140/1 C 0 239
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-3 Max Not Sand Max Not Sand   [v 9] 2140/3 C 5 21.2g 59
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2140/7 D str
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-8 Opera Avenue Opera Avenue   [s 4] 2140/8 C 1 15.5 139
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-10 Asafa Asafa   [v 10] 1640/11 D 0 409
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-2 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2100/5 C 6 19.5 198
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-6 Claymore Claymore   [v 7] 2100/9 D 7 16.0 955
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-6 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 7] 1680/5 C 5 16.5 133
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-7 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 1640/4 D 2 14.6 100
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-1 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 6] 2140/5 B 1 18.9 24
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-5 Asafa Asafa   [v 10] 1700/1 C 4 15.2 42
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Asafa Asafa   [v 10] 1700/7 C 4 16.2 70
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-3 Kong Henry Kong Henry   [v 7] 2520/6 B 4 31.2 179
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-2 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/6 C 0 289
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1640/1 C 0 86
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-8 Zirkonia Zirkonia   [s 10] 2180/11 D 0 259
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-2 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 10] 2140/5 C 0 17.1 183
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Hangre Hangre   [v 7] 2140/6 C 7 14.9 860
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Candy Prince Candy Prince   [v 9] 1640/5 D 0 17.3 561
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 All Reasons All Reasons   [v 6] 2140/9 B 8 16.6 41
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 6] 2140/11 B 2 16.2 95
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-9 Racer Reo Racer Reo   [v 7] 2140/4 C 5 14.3 222
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Impala Zon Impala Zon   [s 5] 2140/2 C 8 18.5 70
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2140/3 B 6 18.9 98
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-6 All Reasons All Reasons   [v 6] 2140/7 D 0 g 526
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-8 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 2140/6 C 5 15.0 209
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-6 Onrush Face Onrush Face   [s 8] 2080/1 B 2 18.1 38
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-1 Mach Number Mach Number   [v 6] 2080/3 D 3 18.0 242
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-2 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 2140/1 B 1 17.1 48
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-2 Judge Reo Judge Reo   [s 7] 1720/9 B 6 17.2 952
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Nordlirappen* Nordlirappen*   [h 12] 2560/9 B 0 1160
2019-03-12 2019-03-12 Momarken-5 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 1640/6 D 0 680
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-10 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 8] 2160/12 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se