Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 6] 2160/11 C

Nyheter för travkusk


Det spekuleras på många håll hur det blir med Nuncio framöver. Den 28-faldige miljonären ska starta på Solvalla på onsda..


Det spekuleras på många håll hur det blir med Nuncio framöver. Den 28-faldige miljonären ska starta på Solvalla på onsdag i ett lopp med blott sex hästar i. Därefter måste tränaren Stefan ”Tarzan” Melander bestämma sig om sin superstjärnas framtid. Antingen tacka ja till det fina anbudet han har fått från det anrika stuteriet Hanover Shoe Farms i USA och låta Nuncio bli avelshingst där från och med nästa år. Eller att fullfölja satsningen mot Paris i vinter och Prix d’Amerique sista söndagen i januari.
- Det är chanslöst att köra både och. I USA har de andra regler och hästen måste åka dit innan Prix d’Amerique körs ifall han ska vara avelshingst där borta. Avelssäsongen börjar tidigare där och han måste stå i karantän innan, säger Stefan Melander.
- Men nu har jag precis fått veta att jag kan vänta med beslutet till några dagar eller en vecka efter nyår. Tidigare var det första januari som gällde men nu har jag fått lite dispens.
Så då skulle han kunna starta i det tredje B-loppet Prix du Bourbonnais som körs på Nyårsafton?
- Jo, den möjligheten finns att starta i det B-loppet. Det skulle vara så kul att få köra med hästen på Vincennes för jag är tror att banan skulle passa jättebra eftersom han är så stark. Det var ju meningen i fjol men då blev ju hästen sjuk precis när vi skulle åka och det var väldigt synd eftersom han var obesegrad då och grymt bra i ordning. Jag tror att det hade gått ruggigt bra men det är historia nu.
- Det är klart att USA känns spännande annars och Hanover Shoe Farms har sagt att man väldigt gärna vill att hästen kommer dit. Men det är inte bara pengar det handlar om och vi får se vad som händer. Hästen får bestämma själv och först ska han starta på onsdag. Han har inte mer att bevisa men det vore kul att prova honom i Paris.

Hur känns Nuncio inför starten på Solvalla och hur har förberedelserna varit nu när snön har kommit och efter att han har varit på Menhammar stuteri en vecka för att testa sin spermakvalitet?
- Han känns bra och jag var väldigt nöjd med honom när han vann på Bergsåker. Jag är mycket nöjd med honom i jobben och han känns fin. Det har varit High Chaparral med vädret som har varit riktig berg- och dalbana men vi har haft tur ändå. Snön kom ju i dag (måndag) och han har tränat mycket innan dess och förra gången det blev snöstorm så stod han ändå på Menhammar och betäckte några tjejer och tränade ingenting den veckan.

”Vore en upplevelse att ha honom i USA”
- Överhuvudtaget tycker jag att hästarna håller bra form i mellan-Sverige med tanke på att det är besvärligt väder. Nuncio stod som sagt över träning en vecka när han var på Menhammar men var mycket tränad innan och kommer väl förberedd. Testerna han gjorde på stuteriet såg bra ut och han är redo att kunna åka iväg till USA om vi vill det, säger Stefan Melander.
Hur tänker du just nu om framtiden? Vad lutar det åt?
- Jag tänker inte så mycket förrän jag vet. Det är onödigt att bara tänka och spekulera. Vi får se hur han går och känns på onsdag först. Det blir mycket enklare att säga något efter loppet då, säger Tarzan och lämnar en öppning för ett tredje alternativ.
- Jag har haft ett himla bra år med Scarlet Knight och hans avkommor. Jag tror också att Uncle Lasse blir en ruggig avelshingst och jag satsar hårt på aveln. Därför skulle det även vara roligt att ha Nuncio kvar som avelshingst i Sverige. Men visst, vi tycker att vi är duktiga i aveln men USA är ett par generationer före oss med sina unghästar, så är det bara. Vi har ett fåtal bra hästar men de har många bra. Så visst vore det en upplevelse att ha honom i USA och alla bra ston han skulle få där.
- Men just nu är det ett, kryss, två över allting.

Michael Carlsson, Kanal 75


Den treårige supertalangen tar båten över Östersjön för att ta sin 14:e seger i karriärens 20:e start. Hotshot Luca har vis..


Den treårige supertalangen tar båten över Östersjön för att ta sin 14:e seger i karriärens 20:e start. Hotshot Luca har visat upp sig på svensk mark vid flera tillfällen och senast i Big Noon-Pokalen som han vann tillsammans med Erik Adielsson i imponerande stil. Detta på nytt världsrekord, 1.12,8 över distansen 1640 meter med voltstart.
- Han var otroligt bra då och det är en riktig kanonhäst. Den bästa häst jag har tränat, säger Ari-Pekka Pakkanen som håller till sex kilometer från Tammerfors och har 15 hästar i träning. Sedan fem år tillbaka har han dessutom en filial i Sverige, på Söderby gård, där han har två hästar och står därför som Solvalla-tränare.

Har aldrig gjort ett dåligt lopp
Pakkanen har haft stora framgångar med sin reklamhäst under året och Hotshot Luca har vunnit tolv lopp på 17 starter och dessutom varit tvåa två gånger. I insprungna pengar har det blivit drygt 1,9 miljoner kronor. Nu ståtar han med fyra raka segrar och en av de få ”plumparna” kom för fem starter sedan då hästen var femma i det finska Kriteriet.
- Men han var inte dålig då, tvärtom. Tyvärr blev det helt fel i loppet och han blev först hängande i tredjespår och fick backas sist. Det var lågt tempo och han spurtade bra, säger Pakkanen.
- Alla andra stora treåringslopp i Finland har han vunnit och han har inte varit dålig någon gång när han har förlorat de andra loppen. Hästen har varit bra men det har inte klaffat i loppen och han har haft lite otur då.

”Har ingen svag punkt”
Ari-Pekka Pakkanen fick in Hotshot Luca i träningen på sommaren som tvååring men innan hästen debuterade trodde inte tränare Pakkanen att det var någon stjärna i vardande.
- Han var och är en väldigt lat häst i träningen och vill inte springa så fort. Max i 1.25-fart i jobben. Men när han började starta blev han en helt annan häst på banan och då förstod jag att han var något extra.
- Han är en väldigt allround häst och jag har inte hittat någon svag punkt hos honom. Han är stark, snabb, har aldrig galopperat i lopp och har ett väldigt bra löphuvud. Ibland är han flegmatisk i loppen och gör inte mer än han behöver. Det blir spännande att följa honom nästa år som fyraåring. Jag tror att han blir ännu bättre med vinterträning i sig och starten på onsdag blir den sista för i år.

Vann Breeders Crown-final från dödens senast
Onsdagens V86-omgång, som kryddas av en jackpot, delas mellan Jägersro och Solvalla. Hotshot Luca blir storfavorit på huvudstadsbanan i V86-6 där han jagar sin femte raka seger. Han har spår tre bakom startbilen och körs den här gången av Örjan Kihlström eftersom ordinarie kusken Mika Forss är upptagen med flertalet styrningar i Helsingfors samma kväll. Pakkanen är optimist och tror på ny seger.
- Hotshot Luca (V86-6) vann Breeders Crown-finalen från dödens i Åbo senast och var mycket bra. Gången innan vann han från ledningen. Säsongen har varit lång men jag tycker att han känns lika pigg och fräsch som han har gjort tidigare. Jag körde ett jobb med honom i dag (måndag) och han var fin.
- Han öppnar bra bakom bilen men går från alla positioner och dödens är inga problem. Han har mött Global Un Poco flera gånger och nu har vi bättre spår än vad han har. I Treåringseliten hade min häst spår tolv och sprang ändå 1.11,8 och var inte tom i mål.
- Resan påbörjas redan måndag kväll eftersom det är två andra hästar med i transporten som ska starta i Eskilstuna under tisdagen. Hotshot Luca kommer att stå på min filial på Söderby gård. Jag tror att han vinner igen, säger Ari-Pekka Pakkanen.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Nej, han har gått med skor hela tiden och vi ändrar ingenting. Vi har den växeln kvar till nästa år att köra barfota. Det blir norskt huvudlag som han har gått med i de tre senaste starterna och vanlig vagn som han har haft på slutet. Vi har testat med jänkarvagn tre, fyra gånger i år men han behöver lite hjälp med sidostängerna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Galoppbanan Bro Park invigdes i juni 2016 när tävlandet upphörde på Täby Galopp. Banan i Upplands-Bro, fyra mil norr om Stockholm, har..


Galoppbanan Bro Park invigdes i juni 2016 när tävlandet upphörde på Täby Galopp.
Banan i Upplands-Bro, fyra mil norr om Stockholm, har fått problem och dirttrackbanan läggs nu om lite tidigare än beräknat.
De senaste veckornas två inställda tävlingsdagar blir nu totalt sex dagar som inte blir av på utsatt tid. Dagarna som ställs in framöver är 13 december, 17 december, 20 december samt 1 januari.
- Det har varit mycket problem med banan som tyvärr felaktigt blev byggd utan mellanlager. Vi skulle säkert kunna få den i ett bra skick enstaka dagar framöver men vi väljer i stället att ta det här beslutet för att komma igång med omläggningen, säger Klaus Koch, som efter några månader som tillförordnat nu utsetts till ny anläggningschef för Bro Park.

”Tål inte temperatursvängningar”
Svensk Galopp i en pressrelease: ”Dessvärre kan vi konstatera att banan inte tål temperatursvängningar och att banan binder för mycket vatten då den innehåller alldeles för stor del silt. Vi bedömer det som utsiktslöst att kunna erbjuda en tillräckligt god bana för tävlingar resten av säsongen”.
- Vi kommer att kompenseras med minst två nya tävlingsdagar nästa år för det här bortfallet. 25 mars blir det i alla fall årspremiär på Bro Park, säger Klaus Koch,

Mikael Wikner, Kanal 75Hedersknyffeln Narold Vox fyller nio vid årsskiftet och har sprungit in hela 3,5 miljoner kronor på 112 starter i karriären.För någr..


Hedersknyffeln Narold Vox fyller nio vid årsskiftet och har sprungit in hela 3,5 miljoner kronor på 112 starter i karriären.
För några somrar sedan testade tränaren att lära valacken tävla över kortare distanser men gav upp. Narold Vox är stark helt enkelt och ju längre han får springa desto bättre.
Dessutom gillar hästen hårt underlag. Senaste framträdandet på klassisk vinterbana var på juldagen i fjol då det blev seger i V75 på Umåker.
På lördag är det travbanan i Gävle som arrangerar V75. Omgången sockras med en jackpot och en ensam vinnare med sju rätt kan kamma hem 40 miljoner kronor.
Den tredje avdelningen är gulddivisionen och rubrikloppet Gävle Stora Pris. I fjol vid den här tiden vann Narold Vox loppet som då var utformat som ett trekilometerslopp med tillägg.
2640 meter med autostart är vad som gäller på lördag och Krister Jakobsson från Bollnäs håller tummarna för snö och kyla.
- Skor har ju alla hästar nu men skulle det även bli brodd, så inte mig emot. Ju vintrigare desto bättre för oss. Han har sin bästa årstid framför sig nu, vad som finns under hovarna spelar mindre roll, säger han.

Lika snabb sommar som vinter
Narold Vox har varit med i stayerloppet Harper Hanovers lopp ett par gånger med en fjärdeplats som bästa resultat från i maj 2014.
Hästen har vunnit många V75-lopp sommartid men går enligt tränaren allra bäst på vintern.
- Eller han går lika bra året om och är ju en hedershäst på så vis. Det är bara så att han springer lika fort på vintern som på sommaren, och det är det inte så många som gör av de andra. Hästarna springer för fort i hans klass sommartid. Han har inte riktigt den tekniken att speeda som många av de andra gör på sommaren, säger Krister Jakobsson.
SMHI har en tuff uppgift att spå väder så här års. Prognoserna talar i alla fall för snö och ett par minusgrader i Gävle till helgen och skulle det behövas hakar i skorna gynnas den fyrbente profilhästen från Bollnäs extra.
Vad säger du om läge och motstånd i tiohästarsfältet där Ulf Eriksson inleder från ett tiondespår?
- Det är ett väldigt chansartat läge, det kan bli andra ut och det kan bli femte ut. Tempo och positioner avgör som alltid. Jag tycker att han ska räknas men det måste gå vår väg. Det är små marginaler de här hästarna emellan.
Drömscenariot på lördag om du får bestämma?
- Att det blir hårt tempo och sedan dödens sista varvet. Kommer han bara fram utvändigt ledaren inför slutrundan och det har körts lite – ja. då blir han inte lätt att slå. Han visade senast att formen är bra då han vann väldigt enkelt på spänstiga ben i montédebuten.I Eskilstuna gången innan var banan dålig för dagen och han sprang bara och grävde ner sig utan att komma någonstans, slutar Krister Jakobsson.

Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson har sammanställt tipsen i banprogrammet och betraktar Narold Vox som en outsider.
- Jag tror att det kan bli lite för långt fram men man vet aldrig med den här hästen. Jag tror att 1 Spitcam Jubb tar ledningen men jag tippar 8 Zenit Brick eftersom jag tycker att han visat bäst form av de där hästarna på slutet, säger Mathias Gustafsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 328-251-226 2. Örjan Kihlström, Solvalla, 211-183-1513. Jorma Kontio, Solvalla, 190-128-1364. Björ..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 328-251-226
2. Örjan Kihlström, Solvalla, 211-183-151
3. Jorma Kontio, Solvalla, 190-128-136
4. Björn Goop, Färjestad, 181-118-107
5. Peter Untersteiner, Halmstad, 175-138-133
6. Christoffer Eriksson, Jägersro, 157-132-105
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 154-80-94
8. Ulf Eriksson, Bollnäs, 136-121-111
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 126-135-126
10. Erik Adielsson, Solvalla, 120-113-72
11. Stefan Söderkvist, Åby, 117-113-101
12. Kim Eriksson, Mantorp, 116-86-88
13. Johnny Takter, Jägersro, 104-93-86
14. Claes Sjöström, Solvalla, 103-76-61
15. Kaj Widell, Solvalla, 102-103-82
Siffror till och med 10 december.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-5 America America   [s 5] 2140/11 6 18.7 517
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2140/7 0 19.7 339
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 7] 2140/10 5 17.3 141
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Cognac Sting Cognac Sting   [v 5] 2640/2 4 17.7 79
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/8 0 g 714
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2160/10 3 20.0g 116
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 High Angel High Angel   [s 9] 2140/3 6 18.7 349
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Lucky Hall Lucky Hall   [s 6] 1640/5 5 16.4g 46
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2180/15 2 27.8 80
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2140/5 4 15.6 365
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 6] 2140/3 3 20.3 1116
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-1 Nelle Venue Nelle Venue   [v 10] 2140/5 6 17.2 411
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/11 7 17.0 558
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-7 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/6 0 g 706
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/1 7 16.3 267
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Matilda Majo Matilda Majo   [s 8] 2140/5 3 16.3 195
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Petronella Star Petronella Star   [s 8] 2080/4 str
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 8] 2080/8 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 4] 2140/5 0 g 31
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 3] 2140/9 0 16.7g 603
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2160/11 B 0 g 307
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Bob la Chance Bob la Chance   [v 5] 2140/1 D str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2140/4 A 0 21.6 82
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/5 D 0 19.7 244
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/4 C 2 19.5 46
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/9 D 7 21.0 753
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/11 D 0 19.6 340
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 5] 2140/5 C 5 17.7 117
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 3] 2140/10 D 0 22.8 565
2016-12-11 2016-12-11 Jarlsberg-2 Quarnac de L'Iton* Quarnac de L'Iton*   [v 12] 2100/10 B 5 16.2 175
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/7 C 0 18.4 550
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/6 D 1 18.5 49
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2160/6 C str 1000
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/4 D 3 16.3 79
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/12 C 5 16.5 37
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-3 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/7 D 0 17.3 313
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-2 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/9 D 0 15.7 762
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1640/8 B 0 106
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/2 B 0 31
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-9 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2160/5 D 7 18.7 344
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/10 B 3 28.4 92
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/5 D 2 312
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/5 B str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-8 I'm Ken* I'm Ken*   [v 9] 2160/5 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Holene Tulla* Holene Tulla*   [s 7] 2180/10 D str
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/8 D 0 17.0g 133
2016-11-12 2016-11-12 Romme-7 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 10] 2140/4 D 0 15.7 457
2016-11-12 2016-11-12 Romme-4 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2140/6 D 7 16.4 524
2016-11-12 2016-11-12 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/6 B 1 15.1 75
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Angel of Postman Angel of Postman   [v 9] 2160/10 A str
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2180/7 C 0 g 78
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/8 A 1 15.7 18
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-5 Beautiful Valley N* Beautiful Valley N*   [s 8] 2140/10 D str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2140/5 B 5 17.8 32
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/2 C 0 12.9 521
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/2 D 7 16.4 203
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2160/10 D 4 17.5 100
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/2 B 3 15.1 118
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2160/8 A 6 17.5 68
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 3] 2140/11 C 0 g 113
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-2 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/11 C 0 13.0g 375
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/8 B 5 16.8 53
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/3 A 0 18.9 41
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2140/9 A 0 16.1g 28
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 2140/5 D 0 18.3 46
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Herr Jäger Herr Jäger   [v 7] 2140/1 C 4 16.5 60
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2140/3 B 0 19.3 62
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/11 D 0 18.0 177
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/10 D 7 18.4 217
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/11 A 8 15.0 140
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 5] 2140/7 D str
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-10 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/6 D 1 13.8 60
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/10 B 1 16.1 38
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2160/5 A 5 17.2 79
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/10 A 1 15.5 22
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Teyla Teyla   [s 5] 1660/14 A str
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/11 B 0 14.4 190
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2160/8 C 6 19.4 466
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1680/9 D 4 14.8 122
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1680/1 D 0 g 51
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/4 B 2 16.9 44
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2160/7 C 7 16.5 379
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/11 C 6 16.1 89
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-3 Blackward Blackward   [v 10] 2140/5 C str
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/12 D 7 15.3 798
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2160/13 B 6 17.8 283
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 2100/6 B 2 18.1 26
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2140/3 D 0 g 168
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Eli Express Eli Express   [v 12] 2140/6 D 0 15.7 377
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Geisha Geisha   [s 6] 1640/12 D 6 15.3 822
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 C 2 14.4 34
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Smirre Creek Smirre Creek   [v 8] 2140/8 A 0 14.4 221
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 1680/2 B 5 16.0 62
2016-08-13 2016-08-13 Åby-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 B 0 12.7 255
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/3 D 0 21.7 391
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 8] 2140/8 C 5 14.6 151
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 1660/15 A 0 15.7 36
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/10 C 5 17.3 297
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/11 C 4 13.9 178
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/9 D 7 19.7g 461
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/6 D 1 16.4 48
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-2 Limousin Limousin   [v 8] 2140/2 C 2 17.1 77
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-2 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1680/9 C 6 16.8 226
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Kefas Kefas   [v 9] 2140/10 B 6 15.6 53
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/3 D 0 g 171
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-6 Lemonitor Lemonitor   [v 8] 1640/10 D 0 16.3 464
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2100/7 B 1 14.1 79
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2100/7 B 0 18.0g 25
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2100/7 C str
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1700/1 C 6 14.9g 47
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1720/7 D 3 17.1 122
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 C 1 12.9 154
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2140/3 B 2 17.8 70
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2140/11 D 0 18.1 520
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/4 D 8 17.3 462
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2560/15 A 6 28.1 221
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/7 D 4 19.1 185
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 1680/2 C 8 14.5 102
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 6] 2500/4 D 4 19.8 61
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 1680/6 A 4 15.7 92
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 King Highlight King Highlight   [v 8] 1680/12 D 0 16.1 344
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2080/6 C 0 g 385
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2480/2 B 0 g 32
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1700/7 A 4 16.9 20
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-1 America America   [s 6] 2140/3 D 0 16.0 48
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-8 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2140/7 C 0 g 304
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 7] 2140/7 D 0 21.4 437
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-7 Kimberly Face Kimberly Face   [s 9] 1700/6 D 2 16.9 229
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-2 Mils Gany Mils Gany   [v 9] 2100/1 C 0 g 106
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2180/12 A 5 16.6 243
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Lasshans Olle Lasshans Olle   [v 13] 2160/8 D 0 570
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 America America   [s 6] 2160/6 D 3 16.8 731
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 A 4 14.4 51
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-8 Limousin Limousin   [v 8] 1640/3 D 3 15.2 141
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/6 C 1 15.8 118
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1609/8 D str
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/12 C 5 15.5 116
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-3 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2640/4 B 5 15.6g 688
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-10 Jesphoto Jubb Jesphoto Jubb   [v 8] 2140/1 D 0 859
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/4 D 0 18.4 873
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/1 B 3 16.2 95
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2140/3 D 0 23.1 192
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 1640/3 D 6 17.3 301
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 2140/2 C 5 15.9 208
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-2 Ara Faks* Ara Faks*   [v 13] 2180/11 B 5 27.2 116
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 1640/5 C 4 15.5 237
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 1640/6 A 0 g 17
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/8 D 0 19.8g 326
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 1680/8 D 0 16.4 627
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 D 1 15.1 31
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2160/4 D 0 20.9 782
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/9 B 0 15.9 160
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 5 17.5 101
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/15 A 0 26.9 38
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 B 0 g 67
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Mr Jojje Mr Jojje   [v 10] 2140/8 D 6 16.9 401
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1640/3 B 4 13.9 59
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 1640/6 D 0 g 154
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 Preferencial Preferencial   [s 6] 2140/3 D 8 20.4 493
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/7 B 0 g 91
2016-04-02 2016-04-02 Åby-7 America America   [s 6] 2140/10 D 1 17.1 91
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Nici Nici   [v 7] 2160/6 D 0 20.6 408
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 2100/12 B 0 19.5g 211
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/13 B 1 26.6 75
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/5 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/14 A 1 16.4 21
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2160/15 A 0 18.0 76
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1640/1 B 0 15.3 157
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 17.4 185
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/2 D 7 16.8 442
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 19.3 266
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 8] 2140/4 D str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 2140/3 C str
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Femme Arvells* Femme Arvells*   [s 7] 2140/2 B 3 17.3 58
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2160/11 A 8 17.8 553
2016-01-28 2016-01-28 Åby-3 America America   [s 6] 2160/8 C 4 17.6 722
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-1 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/3 C 0 184
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/14 D 3 19.3 131
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 B 3 19.1 260
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2180/15 D 0 18.8 194
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/5 D 0 g 164
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/2 D 8 17.8 287
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/4 B 4 15.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/8 D str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/6 D str
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-4 Alcyone Love Alcyone Love   [s 8] 2160/5 C 4 17.1 133
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/6 C 5 18.3 111
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-11 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2160/3 D 4 17.7 137
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/12 B 4 18.3 151
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-2 Canadian Rolls* Canadian Rolls*   [h 5] 2640/8 B 0
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-6 Strong Summer Strong Summer   [v 9] 1640/5 D 0
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-10 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/11 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 5] 2140/11 A 0 17.0 62
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/7 D 0 14.1 592
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 C 8 17.3 406
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2100/11 D 0 21.5g 1055
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-4 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2160/7 C 0 g 94
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2100/6 C 6 16.3 73
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/12 C 5 17.1 330
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Krusen Krusen   [h 11] 2180/8 B 0 30.7g 154
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2080/12 B 3 15.4 117
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 1700/11 D 6 16.5 403
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2180/5 C str
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 Zätabubben Zätabubben   [v 8] 2640/9 C 5 17.6 307
2017-10-03 2017-10-03 Romme-4 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/8 C 5 14.6 332
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/7 C 0 g 392
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/2 C 4 15.8 172
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-3 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.9 333
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/10 C 0 18.5 59
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2140/7 D 7 17.3 294
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 1660/8 B 4 30.3 171
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/8 C 0 18.3 215
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Lily of Hope Lily of Hope   [s 9] 1640/9 D 0 16.8 341
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2160/3 D 4 21.1 58
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Västerbo Wallet Västerbo Wallet   [v 7] 2140/1 C 6 18.6 108
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 1640/4 D 6 12.4 389
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Chatman Chatman   [v 11] 2140/2 C 5 15.6 774
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 5] 2140/3 A 0 18.1g 167
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/6 C 0 15.5 183
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 1640/9 C 0 15.5 190
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 4 15.7 164
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/9 D 5 16.3 155
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 1640/11 B 0 g 297
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/1 A 0 16.6g 26
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2180/10 A 3 14.5 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/1 D 0 18.3 324
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2180/6 C 3 29.0 206
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Notre Dame Broline Notre Dame Broline   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 224
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Nice Broline Nice Broline   [s 7] 1640/12 D 7 17.4 144
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Star Laday Star Laday   [s 6] 2140/4 D 0 g 420
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/10 D 0 15.7 417
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/2 D 4 13.3 404
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 6 14.8 482
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/1 D 0 g 95
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/10 C 5 16.3 370
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-6 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/10 B 1 15.5 24
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 America America   [s 7] 1640/9 D 0 g 1852
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2100/2 C 2 16.8 185
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Ernayra Ernayra   [s 7] 2120/13 D 0 33.0 516
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Esmeralda Rick Esmeralda Rick   [s 5] 2100/1 D str
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2100/1 D 3 18.9 78
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 D 0 18.6 763
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Jaanus Tooma Jaanus Tooma   [h 4] 2140/15 C 3 14.9 83
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/2 D 0 18.8 266
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/9 A 5 28.0 89
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2080/8 C 0 15.7 775
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 6] 1680/1 B 0 16.8 101
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.2 224
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Västerbo Cointreau Västerbo Cointreau   [v 10] 2140/3 C 0 305
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 Öre Scoop Öre Scoop   [v 8] 2120/5 B 0 18.6 61
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 8] 2100/3 D 0 g 134
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 America America   [s 7] 2140/7 C 6 15.9 321
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/7 B 3 14.8 348
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/9 D 2 15.5 102
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-12 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 C 5 15.8 482
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/6 B 6 14.4 54
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Arn Brodde* Arn Brodde*   [v 6] 1640/12 D 6 15.4 840
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Reptilia Reptilia   [s 8] 2180/7 B 0 g 64
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2560/13 A 0 28.1 107
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2480/8 B 4 17.3 64
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Above Angel Above Angel   [v 7] 1680/5 C 4 16.7 64
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/5 D 6 17.9 459
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 1250
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/11 D 4 15.6 376
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 All Reasons All Reasons   [v 5] 2100/2 D 5 17.8 150
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-5 Norva Young* Norva Young*   [s 5] 2100/2 A 1 14.8 23
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-4 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2100/8 D 0 923
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2100/4 B 6 22.0 470
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-1 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/4 D 6 18.8 413
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-8 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2160/11 B str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 C 0 17.8 619
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 America America   [s 7] 2140/5 C str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/15 D 5 16.3 248
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-12 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 8] 1640/5 C 4 14.2 97
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2160/4 C 0 20.5 735
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/13 B 1 17.7 215
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2640/8 D 8 19.7 484
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Wy Fi Wy Fi   [h 9] 2680/9 A 0 37
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/9 C 5 20.5 487
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/10 B 0 15.2 221
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-6 Raukvin* Raukvin*   [v 11] 1660/13 D str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2140/5 D 0 16.3 475
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/3 D 2 18.5 328
2017-05-30 2017-05-30 Romme-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/1 B 0 g 125
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/2 B 0 16.4 268
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/3 C 5 19.3 100
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/9 C 0 17.9 227
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/13 C 1 14.9 279
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 1 18.0 139
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2100/12 B str
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2160/9 B 8 17.8 251
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-5 Max Pro Max Pro   [v 7] 2140/6 C 1 14.8 18
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 4 16.0 97
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2140/5 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/8 D 0 16.8 373
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2640/7 D 0 18.1 908
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/11 C str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/9 C 7 18.8 366
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Backebergas Bosse Backebergas Bosse   [v 12] 2140/3 B 7 15.8 555
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2160/10 B 3 15.6 50
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/6 D str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 America America   [s 7] 2640/7 C 3 16.6 128
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2160/9 C 2 17.7 190
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2160/9 B 0 22.1g 354
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Bon Voyage Bon Voyage   [v 7] 2140/10 B 0 16.6 577
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Royal T.K. Royal T.K.   [v 7] 2140/4 A 0 g 38
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-10 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 5] 1640/11 C 4 15.9 520
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 America America   [s 7] 2180/10 B 1 15.9 47
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/1 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/14 C 0 16.3 1957
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/9 D str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Star Support Star Support   [v 11] 2160/9 D 7 19.6 744
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/3 B 0 g 287
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/8 A 0 16.0 73
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/11 B 0 18.9 46
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2160/5 C 5 18.0 207
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/5 D 5 17.3 402
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2140/4 D 0 20.8 299
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/9 D 7 17.3g 1184
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/5 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2680/15 B 0 16.5 450
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-8 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2100/6 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/8 D 5 17.9 196
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 5] 2140/7 B str
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2160/8 B 0 16.5 28
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/2 D 6 18.2 148
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Mårten Marje Mårten Marje   [h 8] 2140/8 C 0 16.1 406
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/12 B 1 27.1 155
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/5 B 0 g 59
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-5 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 7] 1609/7 A 0 174
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-4 Degustation Degustation   [v 10] 2100/6 C 0 192
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1609/5 D 0 90
2017-01-23 2017-01-23 Momarken-2 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/2 B 0 47
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Turbo Spin Turbo Spin   [v 10] 2140/4 C 6 17.0 443
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/9 C 0 19.0 1059
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2140/2 C 0 g 243
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1660/10 C 0 20.3 960
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-2 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2140/10 D 0 110
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 2180/8 B 0 233ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se