Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mack Dragan hade på grund av sjukdom inte startar på över två månader när han senast levererade en kraftfull spurt från ..


Mack Dragan hade på grund av sjukdom inte startar på över två månader när han senast levererade en kraftfull spurt från tredje par utvändigt och vann överlägset i fin stil.
- Hästen fick ett snällt och fint upplägg och avgjorde på spänstiga ben, så det kändes bra, säger Carl Johan Jepson, som skött tömmarna bakom den Morgan Wilhelmsson-tränade fyraåringen i samtliga 15 starter. Nio gånger har han fått vända upp för segerdefilering.

Laddar mot ledning
Mack Dragan har provat lördagens långa distans sju gången och det har resulterat i fyra segrar. Att han drog spår 6 i volten, det inre av de så kallade springspåren, höjer hästens aktier ytterligare. Därifrån har han alla möjligheter att ta ledningen, en position han gillar. Vid åtta tillfällen har han kommit till spets, per omgående eller efter en bit, och sju gånger har han stannat där in i mål.
- Han har fått ett bra utgångsläge. Han kan öppna bra i voltstart och jag är naturligtvis intresserad av ledning. Hästen är stark och snabb, har bra löpskalle och går bra i ledningen, säger en segersugen Carl Johan Jepson.

”Formen sitter där”
Det är jackpot på V75 och 40 miljoner kronor hägrar i sjurättspotten. Carl Johan Jepson kör ytterligare två djur inom ramen för V75 och med Peter Strömberg-tränade Xanthis Amazing (V75-2) ger han inte slaget förlorat på förhand.
- Jag har inte stenkoll på hur de andra kan öppna men jag tror att hon kan öppna bättre än vad hon har gjort tidigare. Så har det i alla fall känts när jag har kört henne. Jag har inte pratat med tränaren men jag är lite halvintresserad av ledningen där också faktiskt. Formen ska vara bra vad man har kunnat läsa sig till av de senaste insatserna så varför inte?
M.C.C. Orlando (V75-6) spurtade senast vasst som trea på open stretch efter ett lopp i tredje par invändigt, men med nummer elva bakom startbilen har han ingen lätt uppgift framför sig den här gången.
- Vi hade nog vunnit loppet senast om vi hade kommit ut i banan 300 kvar men då var det tätt så jag chansade på open stretch. Han fick upp farten lite för sent men gick med full fart över linjen så formen sitter där. Vid bred gardering kan man ta med honom också men vi måste ha tur med tempo och så vidare. Jag tror väl inte att han är någon häst man skickar upp i dödens och vinner med den vägen utan vi måste nog ha lite klaff på bitarna.

Ola Johansson, Kanal 75


Förra helgen var det premiär för monté i V75. Även under Örebrotravets V75-dag ska ett spännande montélopp ridas men..


Förra helgen var det premiär för monté i V75. Även under Örebrotravets V75-dag ska ett spännande montélopp ridas men den här gången avgörs det inom V4-spelet. Den solklara favoriten ser ut att bli Bohemianrhapsodyde (V4-1) med Emilia Leo i sadeln. Inte särskilt konstigt med tanke på att de, inom loppet av tre månader, kan ta sin åttonde raka seger tillsammans. Deras segerrad är just nu landets tredje längsta, den längsta räknat i enbart montésegrar.
- Man saknar ord efter allt det här, det ska inte gå att göra det han har gjort. Det är en så jäkla fin häst, säger Emilia Leo som är inne på sitt hittills bästa år som ryttare och kusk.
Årets största framgångar kom dagarna efter varandra när hon vann monté-SM för kallblod och Svensk Travsports femåringsmonté. Det senare med den Pekka Korpi-tränade Bohemianrhapsodyde. Just nu ligger 25-åringen tvåa i den allsvenska montéligan.

”Aldrig trött efter ett lopp”

Emilia Leo, som har amatörlicens, rider ungefär lika många lopp som hon kör. Med Bohemianrhapsodyde är hon även obesegrad i sulky.
- Jag har ju kört honom tidigare och tänkte redan då ’fasen vilken fin montéhäst’.
Är det den bästa montéhäst som du har ridit?
- Det är många som har frågat just det och det är jättesvårt att svara på. Han är aldrig trött efter ett lopp så jag har inte känt botten på honom än. Han kan absolut bli en av de bästa men det får framtiden utvisa, svarar en diplomatisk ryttare som, förutom att träna sina egna hästar, till vardags hjälper till att köra hästar hos Gävleamatören Kalevi Mulari.
Varför just Bohemianrhapsodyde gör succé som montéhäst beror på att han har ett runt och fint trav vilket alltid är positivt när det kommer till ridning, berättar Emilia Leo men tillägger att han också är en bra häst i grunden och ordentligt tränad.

Spåret inte lika viktigt
På lördagen kan alltså det obesegrade ekipaget ta åttonde raka segern, vilket i så fall skulle tangera sverigetvåan Izzys segerrad (landets främsta segerstaplare är Readly Express med tolva raka). Spår 8 bakom startbilen är inget optimalt utgångsläge men inte heller så dåligt som om det handlat om sulkylopp.
- Spåret är absolut inte lika utslagsgivande i monté. Det kommer luckor på ett helt annat sätt och ytterspåren är inte lika långt ut så man förlorar inte lika många metrar, säger Emilia Leo och fortsätter:
- Men han är inte startsnabb så vi kommer inte att hamna i den främre träffen men det brukar lösa sig. Sedan är det ett ganska jämnt lopp där många gått bra tider så det blir ingen lätt uppgift och det kommer nog gå fort.
Att de täta starterna skulle ligga Bohemianrhapsodyde i fatet tror inte den rutinerade ryttaren.
- Han verkar ta det bra med täta starter, ovanligt bra, de brukar kunna bli slitna av monté. Pekka (Korpi) och hästens skötare är väldigt noga med honom och vill att jag säger till på en gång om det är någonting men han har känts fin varenda gång.

Gina Söderlund, Kanal 75


Executive Caviar råkade trampa sig efter att han gått i mål i EM-loppet och hästens tränare Joakim Lövgren har redan tidigare m..


Executive Caviar råkade trampa sig efter att han gått i mål i EM-loppet och hästens tränare Joakim Lövgren har redan tidigare meddelat att den treårige hingsten inte kommer tävla mer i år. Tyvärr har det nu visat sig att hästen skadat en böjsena så allvarlig att hans karriär på tävlingsbanan är över.
- Nu blir det att ge hästen chansen i aveln istället och det har vi fått bra respons på, flera uppfödare har hört av sig och visat intresse, säger delägaren Oskar Eidsaa till travronden.se.
Executive Caviar hann starta i 17 lopp varav han vann 7. Som tvååring vann han Svampen Örebro och kom tvåa i Svensk Uppfödningslöpning. Årets största seger togs i en final i Breeders Course hemma på Jägersro. Totalt sprang han in 2 550 203 kronor.

Kanal 75


Femåriga Pasithea Face tillhörde kulltoppen i Sverige innan hon i somras fortsatte karriären i Nordamerika. Där har hon gjort mycket bra if..


Femåriga Pasithea Face tillhörde kulltoppen i Sverige innan hon i somras fortsatte karriären i Nordamerika. Där har hon gjort mycket bra ifrån sig och sprungit in närmare tre miljoner kronor. Nästa stora mål var Breeders Crown men där blir det alltså ingen start för stoet.
”Dåliga nyheter: Pasithea Face är skadad och kommer att missa Breeders Crown. Kommer troligen avsluta tävlingskarriären och gå till avel 2018.” skriver hästens ägare Stall Courant på Twitter.

Kanal 75


Femåriga Pasithea Face tillhörde kulltoppen i Sverige innan hon i somras fortsatte karriären i Nordamerika. Där har hon gjort mycket bra if..


Femåriga Pasithea Face tillhörde kulltoppen i Sverige innan hon i somras fortsatte karriären i Nordamerika. Där har hon gjort mycket bra ifrån sig och sprungit in närmare tre miljoner kronor. Nästa stora mål var Breeders Crown men där blir det alltså ingen start för stoet.
”Dåliga nyheter: Pasithea Face är skadad och kommer att missa Breeders Crown. Kommer troligen avsluta tävlingskarriären och gå till avel 2018.” skriver hästens ägare Stall Courant på Twitter.

Kanal 75


En av landets fem klassiska galopplöpningar avgjordes på Bro Park på torsdagskvällen. St. Leger - ett lopp över 2800 meter för t..


En av landets fem klassiska galopplöpningar avgjordes på Bro Park på torsdagskvällen.
St. Leger - ett lopp över 2800 meter för treåriga hästar – vanns av Madeleine Smith med hästen Muteki.
En överraskande vinnare som pressade norske jättefavoriten Silver Falcon till målfoto där domarna kunde konstatera att Mutekis huvud var först över linjen.
Extra dramatiskt blev det då det norska lägret lämnade in en protest för något som ska ha skett mitt på upploppet. Men protesten avvisades.
- Fantastiskt! Det här är min största seger. Fantastiskt roligt och jättegulligt av alla kolleger som hejade på mig, sa Madeleine Smith, numera tränare på Angarn.
Konsortiet Stall Jappe äger treåringen med den guldkantade stammen som tog sin fjärde raka seger i och med klassikern St. Leger. Triumfen var den femte totalt på sju starter. 400 000 kronor var segern värd och totalt har marginalernas Muteki tjänat en bit över 600 000 kronor.

Dorcia föll
Storloppen avlöste varandra på Bro Park på torsdagen.
Årets stora uppstickare i svensk galopp Dorcia föll tungt som jättefavorit i det inledande loppet på V64-spelet. Efter tre raka segrar i Svenskt Derby, Svenskt Oaks och Stockholm Cup skulle det treåriga stoet runda av med ännu en seger i Stockholm Fillies and Mares Stakes.
Så var åtminstone planen. Men där tog det stopp efter en lång säsong.
I stället blev det två år äldre stoet Icecapada som speedade till seger för Carlos Lopez. Icecapada låg snäppet före storfavoriten loppet igenom och spurten bet än en gång bra för hästen som tränas av Niels Petersen.
-Jag såg mig om efter Dorcia hela tiden och eftersom min häst nog är speedigare förstod att det skulle vara bra chans när vi var före, sa Carlos Lopez.
Per-Anders Gråberg testade invändigt med Dorcia sista biten och det räckte till en andraplats.

Halv miljon till Snake Lake
Kvällens mest värdefulla lopp sett till prispengarna var Jockeyklubben Magic Million över 1400 meter på gräsbana på Bro Park.
Ett nytt namn på och extra prispengar nedplöjda (totalt en miljon) i det så kallade Auktionsloppet för tvååriga hästar sålda på svenska auktioner under fjolåret.
Malmötränaren Vanja Sandrups Snake Lake tog hem förstapriset på mastiga en halv miljon kronor. Martin Rodriguez såg ut att ha bra koll på det 15 hästar stora fältet genom slutsvängen och hade en överlägsen häst i favoritspelade Snake Lake.
- Det lönar sig att gå på V75 på Jägersro. Det är ett travgäng som äger och detta är deras första galopphäst, sa Vanja Sandrup som under ett travbesök lockade in ägarpseudonymerna Knick AB, Stall Grapp och Falkbolagen i sporten.
Hingsten Snake Lake kostade 250 000 kronor i inköp och har nu tjänat 933 000 kronor under säsongen som tvååring.
Tvåa i Magic Million-loppet slutade Lennart Reuterskiöld jr:s Aretha och trea efter toppspurt norsktränade Appel La Legende.

Uppvisning i Vinterfavoriternas
Vinterfavoriternas Pris fick en överlägsen vinnare. Norske championtränaren Wido Neuroth håller I And I som en av sina derbyhästar inför 2018 och skimmelhingsten bollade med motståndet.
Jan-Erik Neuroth gick från sista till första häst och kom längst ut med grållen I And I som blev ensam den sista biten.
- Vi får ta ett val om det ska bli svenskt eller tyskt derby, sa tränaren Wido Neuroth.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-5 America America   [s 5] 2140/11 6 18.7 517
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2140/7 0 19.7 339
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 7] 2140/10 5 17.3 141
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Cognac Sting Cognac Sting   [v 5] 2640/2 4 17.7 79
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/8 0 g 714
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2160/10 3 20.0g 116
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 High Angel High Angel   [s 9] 2140/3 6 18.7 349
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Lucky Hall Lucky Hall   [s 6] 1640/5 5 16.4g 46
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2180/15 2 27.8 80
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2140/5 4 15.6 365
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 6] 2140/3 3 20.3 1116
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-1 Nelle Venue Nelle Venue   [v 10] 2140/5 6 17.2 411
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/11 7 17.0 558
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Matilda Majo Matilda Majo   [s 8] 2140/5 3 16.3 195
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-7 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/6 0 g 706
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/1 7 16.3 267
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Petronella Star Petronella Star   [s 8] 2080/4 str
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 8] 2080/8 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 4] 2140/5 0 g 31
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 3] 2140/9 0 16.7g 603
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2160/11 B 0 g 307
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Bob la Chance Bob la Chance   [v 5] 2140/1 D str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2140/4 A 0 21.6 82
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/5 D 0 19.7 244
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 5] 2140/5 C 5 17.7 117
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 3] 2140/10 D 0 22.8 565
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/4 C 2 19.5 46
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/9 D 7 21.0 753
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/11 D 0 19.6 340
2016-12-11 2016-12-11 Jarlsberg-2 Quarnac de L'Iton* Quarnac de L'Iton*   [v 12] 2100/10 B 5 16.2 175
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/6 D 1 18.5 49
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/7 C 0 18.4 550
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2160/6 C str 1000
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/4 D 3 16.3 79
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/12 C 5 16.5 37
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-3 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/7 D 0 17.3 313
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-2 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/9 D 0 15.7 762
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1640/8 B 0 106
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/2 B 0 31
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-9 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2160/5 D 7 18.7 344
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/10 B 3 28.4 92
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/5 D 2 312
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-8 I'm Ken* I'm Ken*   [v 9] 2160/5 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Holene Tulla* Holene Tulla*   [s 7] 2180/10 D str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/5 B str
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/8 D 0 17.0g 133
2016-11-12 2016-11-12 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/6 B 1 15.1 75
2016-11-12 2016-11-12 Romme-7 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 10] 2140/4 D 0 15.7 457
2016-11-12 2016-11-12 Romme-4 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2140/6 D 7 16.4 524
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Angel of Postman Angel of Postman   [v 9] 2160/10 A str
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2180/7 C 0 g 78
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/8 A 1 15.7 18
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-5 Beautiful Valley N* Beautiful Valley N*   [s 8] 2140/10 D str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2140/5 B 5 17.8 32
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/2 C 0 12.9 521
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/2 D 7 16.4 203
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2160/10 D 4 17.5 100
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/2 B 3 15.1 118
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2160/8 A 6 17.5 68
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 3] 2140/11 C 0 g 113
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-2 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/11 C 0 13.0g 375
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/8 B 5 16.8 53
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/3 A 0 18.9 41
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2140/9 A 0 16.1g 28
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 2140/5 D 0 18.3 46
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Herr Jäger Herr Jäger   [v 7] 2140/1 C 4 16.5 60
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2140/3 B 0 19.3 62
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/11 D 0 18.0 177
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/10 D 7 18.4 217
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/11 A 8 15.0 140
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 5] 2140/7 D str
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-10 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/6 D 1 13.8 60
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/10 B 1 16.1 38
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2160/5 A 5 17.2 79
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/10 A 1 15.5 22
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Teyla Teyla   [s 5] 1660/14 A str
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/11 B 0 14.4 190
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1680/9 D 4 14.8 122
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1680/1 D 0 g 51
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2160/8 C 6 19.4 466
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/4 B 2 16.9 44
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2160/7 C 7 16.5 379
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/11 C 6 16.1 89
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-3 Blackward Blackward   [v 10] 2140/5 C str
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/12 D 7 15.3 798
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2160/13 B 6 17.8 283
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 2100/6 B 2 18.1 26
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2140/3 D 0 g 168
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Eli Express Eli Express   [v 12] 2140/6 D 0 15.7 377
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Geisha Geisha   [s 6] 1640/12 D 6 15.3 822
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 C 2 14.4 34
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Smirre Creek Smirre Creek   [v 8] 2140/8 A 0 14.4 221
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 1680/2 B 5 16.0 62
2016-08-13 2016-08-13 Åby-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 B 0 12.7 255
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/3 D 0 21.7 391
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 8] 2140/8 C 5 14.6 151
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 1660/15 A 0 15.7 36
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/10 C 5 17.3 297
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/11 C 4 13.9 178
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/9 D 7 19.7g 461
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/6 D 1 16.4 48
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-2 Limousin Limousin   [v 8] 2140/2 C 2 17.1 77
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-2 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1680/9 C 6 16.8 226
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Kefas Kefas   [v 9] 2140/10 B 6 15.6 53
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/3 D 0 g 171
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-6 Lemonitor Lemonitor   [v 8] 1640/10 D 0 16.3 464
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2100/7 B 0 18.0g 25
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2100/7 B 1 14.1 79
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2100/7 C str
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1700/1 C 6 14.9g 47
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1720/7 D 3 17.1 122
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 C 1 12.9 154
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2140/3 B 2 17.8 70
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2140/11 D 0 18.1 520
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/4 D 8 17.3 462
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2560/15 A 6 28.1 221
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/7 D 4 19.1 185
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 1680/2 C 8 14.5 102
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 6] 2500/4 D 4 19.8 61
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 1680/6 A 4 15.7 92
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 King Highlight King Highlight   [v 8] 1680/12 D 0 16.1 344
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2080/6 C 0 g 385
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2480/2 B 0 g 32
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1700/7 A 4 16.9 20
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-1 America America   [s 6] 2140/3 D 0 16.0 48
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-8 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2140/7 C 0 g 304
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 7] 2140/7 D 0 21.4 437
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-7 Kimberly Face Kimberly Face   [s 9] 1700/6 D 2 16.9 229
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-2 Mils Gany Mils Gany   [v 9] 2100/1 C 0 g 106
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2180/12 A 5 16.6 243
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Lasshans Olle Lasshans Olle   [v 13] 2160/8 D 0 570
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 America America   [s 6] 2160/6 D 3 16.8 731
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 A 4 14.4 51
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-8 Limousin Limousin   [v 8] 1640/3 D 3 15.2 141
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/6 C 1 15.8 118
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1609/8 D str
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/12 C 5 15.5 116
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-3 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2640/4 B 5 15.6g 688
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/4 D 0 18.4 873
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-10 Jesphoto Jubb Jesphoto Jubb   [v 8] 2140/1 D 0 859
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/1 B 3 16.2 95
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2140/3 D 0 23.1 192
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 1640/3 D 6 17.3 301
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 2140/2 C 5 15.9 208
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-2 Ara Faks* Ara Faks*   [v 13] 2180/11 B 5 27.2 116
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 1640/5 C 4 15.5 237
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 1640/6 A 0 g 17
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/8 D 0 19.8g 326
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 1680/8 D 0 16.4 627
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 D 1 15.1 31
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2160/4 D 0 20.9 782
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/9 B 0 15.9 160
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 5 17.5 101
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/15 A 0 26.9 38
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 B 0 g 67
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Mr Jojje Mr Jojje   [v 10] 2140/8 D 6 16.9 401
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1640/3 B 4 13.9 59
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 1640/6 D 0 g 154
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 Preferencial Preferencial   [s 6] 2140/3 D 8 20.4 493
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/7 B 0 g 91
2016-04-02 2016-04-02 Åby-7 America America   [s 6] 2140/10 D 1 17.1 91
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Nici Nici   [v 7] 2160/6 D 0 20.6 408
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 2100/12 B 0 19.5g 211
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/13 B 1 26.6 75
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/5 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/14 A 1 16.4 21
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2160/15 A 0 18.0 76
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1640/1 B 0 15.3 157
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 17.4 185
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/2 D 7 16.8 442
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 19.3 266
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 8] 2140/4 D str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 2140/3 C str
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Femme Arvells* Femme Arvells*   [s 7] 2140/2 B 3 17.3 58
2016-01-28 2016-01-28 Åby-3 America America   [s 6] 2160/8 C 4 17.6 722
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2160/11 A 8 17.8 553
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-1 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/3 C 0 184
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/14 D 3 19.3 131
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 B 3 19.1 260
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2180/15 D 0 18.8 194
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/5 D 0 g 164
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Krusen Krusen   [h 11] 2180/8 B 0 30.7g 154
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2080/12 B 3 15.4 117
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 1700/11 D 6 16.5 403
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2180/5 C str
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 Zätabubben Zätabubben   [v 8] 2640/9 C 5 17.6 307
2017-10-03 2017-10-03 Romme-4 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/8 C 5 14.6 332
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/10 C 0 18.5 59
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/7 C 0 g 392
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/2 C 4 15.8 172
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-3 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.9 333
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2140/7 D 7 17.3 294
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 1660/8 B 4 30.3 171
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/8 C 0 18.3 215
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Lily of Hope Lily of Hope   [s 9] 1640/9 D 0 16.8 341
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2160/3 D 4 21.1 58
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Västerbo Wallet Västerbo Wallet   [v 7] 2140/1 C 6 18.6 108
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 1640/4 D 6 12.4 389
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Chatman Chatman   [v 11] 2140/2 C 5 15.6 774
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 5] 2140/3 A 0 18.1g 167
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/6 C 0 15.5 183
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 1640/9 C 0 15.5 190
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 4 15.7 164
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/9 D 5 16.3 155
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 1640/11 B 0 g 297
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/1 A 0 16.6g 26
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2180/10 A 3 14.5 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/1 D 0 18.3 324
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2180/6 C 3 29.0 206
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Notre Dame Broline Notre Dame Broline   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 224
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Nice Broline Nice Broline   [s 7] 1640/12 D 7 17.4 144
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Star Laday Star Laday   [s 6] 2140/4 D 0 g 420
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/10 C 5 16.3 370
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/10 D 0 15.7 417
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/2 D 4 13.3 404
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 6 14.8 482
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/1 D 0 g 95
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-6 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/10 B 1 15.5 24
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 America America   [s 7] 1640/9 D 0 g 1852
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2100/1 D 3 18.9 78
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2100/2 C 2 16.8 185
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Ernayra Ernayra   [s 7] 2120/13 D 0 33.0 516
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Esmeralda Rick Esmeralda Rick   [s 5] 2100/1 D str
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 D 0 18.6 763
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Jaanus Tooma Jaanus Tooma   [h 4] 2140/15 C 3 14.9 83
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/2 D 0 18.8 266
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/9 A 5 28.0 89
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2080/8 C 0 15.7 775
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 6] 1680/1 B 0 16.8 101
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.2 224
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Västerbo Cointreau Västerbo Cointreau   [v 10] 2140/3 C 0 305
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 8] 2100/3 D 0 g 134
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 Öre Scoop Öre Scoop   [v 8] 2120/5 B 0 18.6 61
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 America America   [s 7] 2140/7 C 6 15.9 321
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/7 B 3 14.8 348
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/9 D 2 15.5 102
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-12 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 C 5 15.8 482
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/6 B 6 14.4 54
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Arn Brodde* Arn Brodde*   [v 6] 1640/12 D 6 15.4 840
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Reptilia Reptilia   [s 8] 2180/7 B 0 g 64
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2560/13 A 0 28.1 107
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2480/8 B 4 17.3 64
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Above Angel Above Angel   [v 7] 1680/5 C 4 16.7 64
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/5 D 6 17.9 459
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 1250
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/11 D 4 15.6 376
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-4 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2100/8 D 0 923
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2100/4 B 6 22.0 470
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 All Reasons All Reasons   [v 5] 2100/2 D 5 17.8 150
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-5 Norva Young* Norva Young*   [s 5] 2100/2 A 1 14.8 23
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-8 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2160/11 B str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 C 0 17.8 619
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-1 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/4 D 6 18.8 413
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 America America   [s 7] 2140/5 C str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/15 D 5 16.3 248
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-12 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 8] 1640/5 C 4 14.2 97
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2160/4 C 0 20.5 735
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/13 B 1 17.7 215
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2640/8 D 8 19.7 484
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Wy Fi Wy Fi   [h 9] 2680/9 A 0 37
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/9 C 5 20.5 487
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/10 B 0 15.2 221
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-6 Raukvin* Raukvin*   [v 11] 1660/13 D str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2140/5 D 0 16.3 475
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/3 D 2 18.5 328
2017-05-30 2017-05-30 Romme-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/1 B 0 g 125
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2140/1 D str
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/2 B 0 16.4 268
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/3 C 5 19.3 100
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/9 C 0 17.9 227
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/13 C 1 14.9 279
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 1 18.0 139
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2100/12 B str
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2160/9 B 8 17.8 251
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-5 Max Pro Max Pro   [v 7] 2140/6 C 1 14.8 18
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 4 16.0 97
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2140/5 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/8 D 0 16.8 373
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2640/7 D 0 18.1 908
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/11 C str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/9 C 7 18.8 366
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Backebergas Bosse Backebergas Bosse   [v 12] 2140/3 B 7 15.8 555
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2160/10 B 3 15.6 50
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2160/9 C 2 17.7 190
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/6 D str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 America America   [s 7] 2640/7 C 3 16.6 128
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2160/9 B 0 22.1g 354
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Bon Voyage Bon Voyage   [v 7] 2140/10 B 0 16.6 577
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Royal T.K. Royal T.K.   [v 7] 2140/4 A 0 g 38
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-10 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 5] 1640/11 C 4 15.9 520
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 America America   [s 7] 2180/10 B 1 15.9 47
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/1 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/14 C 0 16.3 1957
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/9 D str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Star Support Star Support   [v 11] 2160/9 D 7 19.6 744
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/3 B 0 g 287
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/8 A 0 16.0 73
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/11 B 0 18.9 46
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2160/5 C 5 18.0 207
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/5 D 5 17.3 402
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2140/4 D 0 20.8 299
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/9 D 7 17.3g 1184
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/5 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2680/15 B 0 16.5 450
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-8 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2100/6 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/8 D 5 17.9 196
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 5] 2140/7 B str
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2160/8 B 0 16.5 28
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/2 D 6 18.2 148
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Mårten Marje Mårten Marje   [h 8] 2140/8 C 0 16.1 406
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/12 B 1 27.1 155
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/5 B 0 g 59
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-5 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 7] 1609/7 A 0 174
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-4 Degustation Degustation   [v 10] 2100/6 C 0 192
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1609/5 D 0 90
2017-01-23 2017-01-23 Momarken-2 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/2 B 0 47
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Turbo Spin Turbo Spin   [v 10] 2140/4 C 6 17.0 443
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/9 C 0 19.0 1059
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2140/2 C 0 g 243
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1660/10 C 0 20.3 960
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-2 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2140/10 D 0 110
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 2180/8 B 0 233ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se