Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-2 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/6 C
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1640/1 B
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-8 Zirkonia Zirkonia   [s 10] 2180/11 D

Nyheter för travkusk


Under söndagen kördes det uttagningslopp till E3 i Eskilstuna. Banan blev kladdig och svårhanterlig efter en del regnande vilket ställde ti..


Under söndagen kördes det uttagningslopp till E3 i Eskilstuna. Banan blev kladdig och svårhanterlig efter en del regnande vilket ställde till det för flera. Men Svante Båth fortsätter att göra skäl för epitetet ”E3-kungen” när han kvalade in fyra hästar till finalerna. Utanför Grand Slam 75-spelet inledde Global Withdrawl och Global Welcome att vinna hur enkelt som helst efter att båda tidigt kommit till ledningen. I sulkyn satt Erik Adielsson som inte gjorde några misstag.
- Det är klart att man är glad och tacksam över att få köra så här fina hästar. Man har varit med ett tag i den här sporten och man blir fort ödmjuk när man inte får köra bra hästar och när man får göra det så leker livet. Det kändes tryggt hela vägen och Svante har återigen tagit fram en fantastisk kull med fina hästar, berömde Erik Adielsson.

”Har alltid varit en råtalang”
Den tredje segerhästen från firma Adielsson och Båth var Attraversiamo. Han tog tredje raka segern när han avväpnade ledande Smokin Joe till slut. Men hästen hade problem med travet i slutkurvan och där såg han inte ut som en vinnare. Över upploppet avgjorde han dock utan snack när Erik begärde lite av hästen.
- Han tappade rytmen där och jag fick genom honom en liten paus för banan är lite lurig. Men 1.13,5 sista varvet är riktigt bra och han har vunnit ganska enkelt i alla lopp jag har vunnit med honom. Han har mognat lite men alltid varit en råtalang, sa Erik Adielsson.

”Hitman River fortsatt obesegrad”
Ett annat råämne som hade problem med aktionen var Hitman River. Conrad Lugauers obesegrade jättetalang vet fortfarande inte hur det känns att förlora efter fem starter och han visade prov på en härlig inställning. Det såg ut som att hästen var nära att galoppera flera gånger men ett förstklassigt löphuvud räddade honom och över upploppet avgjorde han lekande lätt efter en resa mestadels utvändigt om ledaren.
- Det var inte perfekt för han hade mycket bekymmer med banan. Men jag litade på honom och körde rätt så offensivt och det var nyckeln i dag. Det är en topphäst helt enkelt. Skulle han vara en vanlig häst hade han hoppat någon gång i loppet, men som en topphäst tar han hem dom här loppen. Det är skillnaden, sa Conrad Lugauer.

Walmanns fina damer
I stoavdelningarna fick Roger Walmann se två av sina fina talanger vinna respektive uttagningslopp. Först Flash Am som tog en överlägsen seger för Örjan Kihlström och lite senare Aleppo Pine som avgjorde enkelt för Kenneth Haugstad.
En annan övertygande vinnare på stosidan var Twyla Face som avgjorde den tunga vägen och hon är fortfarande obesegrad felfri, tre segrar på fyra starter. Det är Reijo Liljendahl som tränar Twyla Face och i sulkyn satt Ulf Ohlsson.
E3-finalerna avgörs i Eskilstuna den 30 juni.

E3-final - Öppen klass
2140 meter autostart
Förstapris: 925 000 kronor

1. Hitman River – Conrad Lugauer
2. Global Welcome – Svante Båth
3. Attraversiamo – Svante Båth
4. Global Withdrawl – Svante Båth
5. Smokin Joe – Lutfi Kolgjini
6. Even’s Cool Boy – Robert Dunder
7. Baritone Artist – Markus B Svedberg
8. Önas Nougat – Per Nordström
9. Borups Senator – Tomas Malmqvist
10. Flight Dynamics – Stefan Melander
11. That’s Art – Peter Untersteiner
12. Concrete Dee – Roger Walmann

E3-final - Stoklassen
2140 meter autostart
Förstapris: 925 000 kronor

1. Flash Am – Roger Walmann
2. Fragolini Am – Lars-Göran Söderberg
3. Aleppo Pine – Roger Walmann
4. Twyla Face – Reijo Liljendahl
5. Luce Axe – Jevgeni Ivanov
6. No Matter – Svante Båth
7. Staro Miami – Ari-Pekka Pakkanen
8. Zara Kronos – Joakim Lövgren
9. Racing Brodda – Mattias Djuse
10. Loser On Loser – Fredrik Wallin
11. Daze – Markku Nieminen
12. I’m Sailing – Anders Svanstedt

Michael Carlsson


Bro Park rider en av sina största dagar för året när flera penningstinna storlopp avgörs under måndagskvällen. Huvudnumret ..


Bro Park rider en av sina största dagar för året när flera penningstinna storlopp avgörs under måndagskvällen. Huvudnumret är Stockholms Stora Pris med 700 000 kronor till vinnaren. Där är fjolårsvinnaren Hurricane Red en av favoriterna och den sjufaldige miljonären gör nu årsdebut efter fina träningsrundor.
En kille som har flera spännande uppsittningar på V64 och i de stora loppen är Per-Anders Gråberg. Han delger intressant information om sina chanser och vilka han tror kan vinna loppen. Championjockeyn rider ingen häst i V64-inledningen, men har tidigare ridit toppstoet Icecapada som har grym statistik på Bro Park och som vann motsvarande lopp i fjol. Hästen tränas av Niels Petersen, vars stall Gråberg rider för.
- Normalt så vinner Icecapada (V64-1) det här löpet. Appelina utmanade henne senast ganska ordentligt i Norge men hon gör alltid bra lopp på Bro Park. I mina ögon är Icecapada ett spikförslag, säger Per-Anders Gråberg.

”Kan vara en rolig outsider här”
I V64-2, som är Svenskt 1000 Guineas 2018 med 700 000 kronor till vinnaren, rider Gråberg Fingerprints som inte var som bäst i årsdebuten.
- Fingerprints (V64-2) gick bra som tvååring i två starter där hon vann ett lopp men sedan skadade hon sig på transporten på Bro Park och fick stå på djursjukhus i Stockholm. Hon var tidigt slagen i comebacken men har tränat väldigt plusbetonat de senaste två veckorna. Om hon har hittat formen kan hon vara en rolig outsider här. Jag tror att det här kan vara en häst som spelarna kan hoppa över med tanke på senaste insatsen.

”En gammal räv som gör som han vill”
I Jockeyklubbens 2000 Guineas med 500 000 kronor till vinnaren, är det Chivas som är Gråbergs uppsittning.
- Chivas (V64-3) tillhörde tvååringseliten i fjol men var dålig i årsdebuten. Det kan vara för att han gick på dirttrack, sandbanan, och vi har inte hittat några fel på honom. Han måste höja sig för att vara med och slåss och kan vi få en peng får vi vara nöjda, säger Gråberg.
En häst som däremot kan ha lite chans är formtoppade Afaal i den fjärde avdelningen.
- Afaal (V64-4) är en gammal räv som gör lite som han själv känner för. Han har visat bra form hela våren och verkar må bra. Han är en av många som kan vinna ett sådant här lopp. Det är en gammal humörbetonad herre som har varit ganska stabil i de senaste starterna. Det är en tuff handicap där det kommer att vara tajt i mål. Ett väldigt öppet lopp.

”Har visat att han kan slå de bästa i Skandinavien”
Sedan har vi kommit fram till dagens absoluta höjdpunkt, Stockholms Stora Pris, med 700 000 kronor i förstapris. Per-Anders Gråberg rider en outsider i Trouble of Course, och han har även ridit stallkamraten Victor Kalejs som skrällvann storloppet Pramms Memorial senast.
- Jag rider i första hand för Niels Petersen i Norge och när han valde att starta Trouble of Course (V64-5) så var det inget svårt val. Ett tag var tanken att även starta honom i Pramms Memorial men när det inte blev så kunde jag rida Victor Kalejs som tog en imponerande seger.
- Det är två väldigt bra hästar och jag ska inte säga att jag rider den sämre. I fjol som tvååringar slog de varandra flera gånger och båda tillhör eliten. Trouble of Course gjorde tre starter i Dubai i vintras och han gick bra där nere mot tufft motstånd. Han gjorde tre stabila löp, även om det inte blev några större pengar.
- Trouble of Course (V64-5) vann Norges största lopp i fjol som treåring och har bevisat att han kan slå de bästa hästarna i sin kull i Skandinavien. Är han frisk och fräsch kan han absolut vinna ett sådant här lopp, säger Per-Anders Gråberg.

Vad säger du annars om Stockhoms Stora Pris?
- Det är ett väldigt öppet löp med fina hästar och en del av dem har lite diffus form. Hurricane Red kommer tillbaka efter lång vila och har lite diffus form. Det är en gammal häst och hans form förra året var väldigt upp och ner. Han var bra många gånger men gjorde även en del sämre lopp. Men jag har absolut respekt för den hästen.
- Victor Kalejs har gått många bra lopp på gräs och vunnit två storlopp men aldrig lyckats på Bro Park vilket kan vara ett litet frågetecken. Å andra sidan har Bro Parks gräsbana blivit klart bättre sedan hästen var här för två år sedan, och det är inget som säger att han inte klarar av den nu.

”Känns väldigt fin i kroppen – min bästa chans”
Till sist i V64-avslutningen, Zawawi Bro Park Vårsprint med 200 000 kronor till vinnaren, kommer P-A Gråbergs bästa chans enligt honom själv. Det är Tinnitus som jagar årets första seger.
- Tinnitus (V64-6) tycker jag ska ha bra chans. Han har gått bra på Bro Park och vunnit där fyra gånger. Han har aldrig varit lika bra på sand som på gräs. Jag har jobbat hästen uppe i Norge efter senaste starten på Jägersro och han kändes väldigt fin i kroppen. Det känns som att formen är där den ska nu och han ska vara med och slåss om segern. Jag tycker att det känns som att det är min bästa vinstchans, säger Gråberg.

Michael Carlsson, Kanal 75


Elitloppstvåan Propulsion tycks gilla norrlandsluft och midnattssol. När Bodentravet körde sin årliga V75-omgång framför en kv&..


Elitloppstvåan Propulsion tycks gilla norrlandsluft och midnattssol. När Bodentravet körde sin årliga V75-omgång framför en kvällspigg rekordpublik (11 090 personer) överträffade hästen alla förväntningar. Från ett knepigt tiondespår bakom startbilen hamnade han långt ner i kön och i andra sväng valde körande Örjan Kihlström att sända framåt i tredjespår. Sedan blev det åka av.
- Det blev inte alls passande kört för oss när det blev rena krypcasinot första varvet. Jag var tvungen att köra helt enkelt, även om jag förstod att Ohlsson skulle svara dödens, sa Kihlström.
Utvändigt om ledande Arazi Boko satt Ulf Ohlsson med Nadal Broline och efter rejäl körning gick hästarna ut på slutrundan med Nadal Broline i ledningen och Propulsion som första häst i andraspår. Hemmahoppet Makethemark tassade med i rygg på Propulsion och såg farlig ut genom slutkurvan samtidigt som ledaren tröttnade, men Propulsion stod i en klass för sig och tågade undan till säker seger.
- Jag körde till lite när jag kom fram och det kostar att köra en sådan rökare, men hästen är otroligt stark som går hela vägen till mål ändå. Han är absolut en av världens bästa hästar, sa Kihlström.
Propulsions tränare Daniel Redén var strålande glad efter segern och ville till synes krama hela Norrland.
- Propulsion flyttar nog upp hit och får försöka en fjärde gång nästa år, sa Solvallatränaren.
Makethemark blev tvåa och Arazi Boko kom tillbaka starkt och knep tredjeplatsen. Kilometertiden över de 2 140 meterna skrevs till 1.11,4 och loppets förstapris uppgick till en miljon kronor. Totalt har Propulsion tjänat 16,5 miljoner kronor.

Finsk glädje i vinnarcirkeln
Propulsion var dunderfavorit på V75 men Very Kronos var ännu hårdare spelad i det inledande klass I-försöket. Han stod emellertid inte pall för trycket utan återföll i gamla synder och galopperade bort sig i första sväng. Därmed var Mika Haapakangas-tränade Mr Golden Quick ensam på banan. På den sista bortre långsidan fick han anfallsorder av körande Santtu Raitala och sedan framförvarande ekipage rundats i tredjespår genom slutkurvan seglade hästen ifrån till överlägsen seger. Varpå vinnarcirkeln invaderades av glada ägare.
- Finnar brukar visa när de är glada, sa tränarsonen Veikko Haapakangas och fortsatte:
- Det är en helt otrolig häst. Han visade sin klass på Solvalla näst senast också och nu är det bara att fortsätta.

Trippel till Melander/Lundström
Per Lennartsson har en mycket spännande häst i holländskan Fame Boko. I stoloppet tog hon andra raka segern i andra starten för Solvallatränaren och insatsen var femstjärnig. När hästarna kom upp för varvning vek Per Lennartsson ut i tredjespår och sedan tuggade det sexåriga stoet ner motståndet.
- Det var väldigt otacksamt och ryckigt kört blev det för hennes del, men jag måste säga att hon överraskar mer och mer, sa Lennartsson.
I klass II tog Stefan Melander-tränade favoriten Cargo Door revansch för plattmatchen senast när han vann från positionen utvändigt om ledaren.
- Han imponerade väldigt i några starter. Sedan var han lite sämre senast men i dag var han väldigt bra igen, sa Örjan Kihlström.
Stefan Melander fick även se sin Dice Man (Björn Goop) vinna bronsdivisionen och i silverdivisionen kontrade Qahar Q.C. (Ulf Ohlsson), tränad av Stefan Melanders sambo Catarina Lundström, till seger i en härlig upploppsstrid.
John Mogsets Pave Faks tog hem kallblodsloppet tillsammans med Ove A Lindqvist.
Sju rätt på V75 delade ut 35 518 kronor, sex rätt gav 214 och för fem rätt uppgick belöningen till 26 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Planen var att följa upp elitloppssegern med Kymi Grand Prix på lördagen men på plats i Finland blev Ringostarr Treb halt. Varken rön..


Planen var att följa upp elitloppssegern med Kymi Grand Prix på lördagen men på plats i Finland blev Ringostarr Treb halt. Varken röntgen eller ultraljud visade något fel men ledvätskeprov visade på infektion. Den onda leden har behandlats och antibiotika har satts in. Troligen dröjer nästa start ända till Hugo Åbergs Memorial.
- Jag ”gamblade” lite när jag valde att inte starta honom mellan Olympiatravet och Eitloppet men jag kastar gärna tärningarna igen för han kändes som en retad tiger inför Elitloppet. Jag vill ha exakt den känslan inför Hugo Åbergs och därför kommer han nog få stå över Årjängs Stora Sprinterlopp och gå rakt ut i Åbergs, säger hästens tränare Jerry Riordan.

Kanal 75


Sedan elitloppsvinnaren Ringostarr Treb strukits ur loppet blev Aubrion du Gers dunderfavorit och han stod också i en klass för sig. Joseph Verbeeck ..


Sedan elitloppsvinnaren Ringostarr Treb strukits ur loppet blev Aubrion du Gers dunderfavorit och han stod också i en klass för sig. Joseph Verbeeck satt i sulkyn och efter att ekipaget kommit till ledningen var det lugna gatan. Hemmahoppet Midnight Hour såg förvisso giftig ut i slutkurvan där han tassade med i rygg på ledaren men över upploppet gick Jean-Michel Bazire-tränade Aubrion du Gers ifrån till mycket säker seger före landsmannen Venosc de Minel.
- Bazire sa till mig att jag kunde köra i ledningen och jag lyssnade på honom eftersom jag tror att han känner hästen bättre än mig, sa segerkusken.
Aubrion du Gers brukar kallas världens bästa valack och i fjol vann han Trotting Masters-finalen före franske nationalidolen Bold Eagle. Lördagens seger var åttaåringens 33:e i 57:e starten. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart skrevs till 1.13,2 och förstapriset uppgick till närmare en miljon kronor, vilket ger Aubrion du Gers ett totalt vinstsaldo på 16,8 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Endast fem hästar kom till start i det traditionstyngda loppet på Strömsholm mellan Västerås och Eskilstuna. Kraftprovet över 16..


Endast fem hästar kom till start i det traditionstyngda loppet på Strömsholm mellan Västerås och Eskilstuna. Kraftprovet över 16 hinder och 4 500 meter reds första gången 1971 och för amatörtränaren Anders Herlin var det fjärde försöket att ta hem det 7,2 kilo tunga hederspriset. De tidigare försöken har inte renderat några framgångar men i år var det Herlins tur och hästen som gjorde jobbet var åttaårige Truckers Glory.
- Jag såg det här loppet live 1981 första gången och jag har varit med tre gånger och misslyckas. Nu fick vi vinna och det är helt fantastiskt, det bästa som har hänt mig förutom mina barn, sa den segerrusige tränaren.
Ridande Christopher Roberts lät Truckers Glory jogga med som tvåa en bit bakom Taurito innan han avancerade. Inför tolfte hindret hade ledningen övertagits och resten av loppet var ren uppvisning. Truckers Glory stegade undan till överlägsen seger till slut.
- Det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Det är skithäftigt! sa Christopher Roberts och fortsatte:
- Han är så jäkla ball den här hästen! Desto större hindret var desto mer sög han tag och hoppade och efter landningen hade jag ett ton i handen. Att han kan gå över 4 500 och fortfarande har krafter i mål är häftigt.
Det var tredje raka fullträffen för Truckers Glory som är obesegrad i år. Förstapriset uppgick till 140 000 kronor och totalt har hästen vunnit 6 av 15 lopp och tjänat 451 595 kronor. Jockeyn Christopher Roberts blev dagens stora segerherre då han även vann den 41:a upplagan av Svenskt Champion Hurdle med Maria Andersson-tränade Luris Pegasus.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-5 America America   [s 5] 2140/11 6 18.7 517
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2140/7 0 19.7 339
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 7] 2140/10 5 17.3 141
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Cognac Sting Cognac Sting   [v 5] 2640/2 4 17.7 79
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/8 0 g 714
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 4] 2160/10 3 20.0g 116
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 High Angel High Angel   [s 9] 2140/3 6 18.7 349
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Lucky Hall Lucky Hall   [s 6] 1640/5 5 16.4g 46
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 13] 2180/15 2 27.8 80
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Saint Rose Saint Rose   [v 9] 2140/5 4 15.6 365
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 6] 2140/3 3 20.3 1116
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-1 Nelle Venue Nelle Venue   [v 10] 2140/5 6 17.2 411
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/11 7 17.0 558
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Matilda Majo Matilda Majo   [s 8] 2140/5 3 16.3 195
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-7 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/6 0 g 706
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 1640/1 7 16.3 267
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Petronella Star Petronella Star   [s 8] 2080/4 str
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 8] 2080/8 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 4] 2140/5 0 g 31
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Inventive Tooma Inventive Tooma   [s 3] 2140/9 0 16.7g 603
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2160/11 B 0 g 307
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Bob la Chance Bob la Chance   [v 5] 2140/1 D str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2140/4 A 0 21.6 82
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/5 D 0 19.7 244
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/4 C 2 19.5 46
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/9 D 7 21.0 753
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2140/11 D 0 19.6 340
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 5] 2140/5 C 5 17.7 117
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 3] 2140/10 D 0 22.8 565
2016-12-11 2016-12-11 Jarlsberg-2 Quarnac de L'Iton* Quarnac de L'Iton*   [v 12] 2100/10 B 5 16.2 175
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2140/6 D 1 18.5 49
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/7 C 0 18.4 550
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2160/6 C str 1000
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2140/4 D 3 16.3 79
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/12 C 5 16.5 37
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-3 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/7 D 0 17.3 313
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-2 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/9 D 0 15.7 762
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-7 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1640/8 B 0 106
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-3 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 2140/2 B 0 31
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-9 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2160/5 D 7 18.7 344
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/10 B 3 28.4 92
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/5 D 2 312
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/5 B str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-8 I'm Ken* I'm Ken*   [v 9] 2160/5 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Holene Tulla* Holene Tulla*   [s 7] 2180/10 D str
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/8 D 0 17.0g 133
2016-11-12 2016-11-12 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/6 B 1 15.1 75
2016-11-12 2016-11-12 Romme-7 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 10] 2140/4 D 0 15.7 457
2016-11-12 2016-11-12 Romme-4 Krut Rut Krut Rut   [s 6] 2140/6 D 7 16.4 524
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Angel of Postman Angel of Postman   [v 9] 2160/10 A str
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2180/7 C 0 g 78
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/8 A 1 15.7 18
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-5 Beautiful Valley N* Beautiful Valley N*   [s 8] 2140/10 D str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2140/5 B 5 17.8 32
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/2 C 0 12.9 521
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/2 D 7 16.4 203
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2160/10 D 4 17.5 100
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/2 B 3 15.1 118
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2160/8 A 6 17.5 68
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 3] 2140/11 C 0 g 113
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-2 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1640/11 C 0 13.0g 375
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/8 B 5 16.8 53
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/3 A 0 18.9 41
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2140/9 A 0 16.1g 28
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 2140/5 D 0 18.3 46
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Herr Jäger Herr Jäger   [v 7] 2140/1 C 4 16.5 60
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2140/3 B 0 19.3 62
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/11 D 0 18.0 177
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/10 D 7 18.4 217
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Estreet Zon Estreet Zon   [v 7] 2140/11 A 8 15.0 140
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 5] 2140/7 D str
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-10 Forza Zizou Forza Zizou   [v 10] 1640/6 D 1 13.8 60
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/10 B 1 16.1 38
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 2160/5 A 5 17.2 79
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/10 A 1 15.5 22
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Teyla Teyla   [s 5] 1660/14 A str
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/11 B 0 14.4 190
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1680/9 D 4 14.8 122
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1680/1 D 0 g 51
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2160/8 C 6 19.4 466
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/4 B 2 16.9 44
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2160/7 C 7 16.5 379
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 3] 2140/11 C 6 16.1 89
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-3 Blackward Blackward   [v 10] 2140/5 C str
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/12 D 7 15.3 798
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Keeper's Dream Keeper's Dream   [s 4] 2160/13 B 6 17.8 283
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 2100/6 B 2 18.1 26
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 French Flair French Flair   [s 6] 2140/3 D 0 g 168
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Eli Express Eli Express   [v 12] 2140/6 D 0 15.7 377
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Geisha Geisha   [s 6] 1640/12 D 6 15.3 822
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 C 2 14.4 34
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Smirre Creek Smirre Creek   [v 8] 2140/8 A 0 14.4 221
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 1680/2 B 5 16.0 62
2016-08-13 2016-08-13 Åby-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 B 0 12.7 255
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/3 D 0 21.7 391
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 8] 2140/8 C 5 14.6 151
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 5] 1660/15 A 0 15.7 36
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Identico Corner Identico Corner   [v 10] 2160/10 C 5 17.3 297
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/11 C 4 13.9 178
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/9 D 7 19.7g 461
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/6 D 1 16.4 48
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-2 Limousin Limousin   [v 8] 2140/2 C 2 17.1 77
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-2 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1680/9 C 6 16.8 226
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Kefas Kefas   [v 9] 2140/10 B 6 15.6 53
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 2140/3 D 0 g 171
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-6 Lemonitor Lemonitor   [v 8] 1640/10 D 0 16.3 464
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-6 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2100/7 B 1 14.1 79
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2100/7 B 0 18.0g 25
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2100/7 C str
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1700/1 C 6 14.9g 47
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-4 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 1720/7 D 3 17.1 122
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 1640/3 C 1 12.9 154
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2140/11 D 0 18.1 520
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/4 D 8 17.3 462
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2140/3 B 2 17.8 70
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2560/15 A 6 28.1 221
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 Åhej Hornline Åhej Hornline   [s 8] 2100/7 D 4 19.1 185
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 1680/2 C 8 14.5 102
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 6] 2500/4 D 4 19.8 61
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 1680/6 A 4 15.7 92
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 King Highlight King Highlight   [v 8] 1680/12 D 0 16.1 344
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2080/6 C 0 g 385
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2480/2 B 0 g 32
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1700/7 A 4 16.9 20
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-1 America America   [s 6] 2140/3 D 0 16.0 48
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-8 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2140/7 C 0 g 304
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 7] 2140/7 D 0 21.4 437
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-7 Kimberly Face Kimberly Face   [s 9] 1700/6 D 2 16.9 229
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-2 Mils Gany Mils Gany   [v 9] 2100/1 C 0 g 106
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2180/12 A 5 16.6 243
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Lasshans Olle Lasshans Olle   [v 13] 2160/8 D 0 570
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 America America   [s 6] 2160/6 D 3 16.8 731
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 6] 1640/1 A 4 14.4 51
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-8 Limousin Limousin   [v 8] 1640/3 D 3 15.2 141
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/6 C 1 15.8 118
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 1609/8 D str
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/12 C 5 15.5 116
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-3 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2640/4 B 5 15.6g 688
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-10 Jesphoto Jubb Jesphoto Jubb   [v 8] 2140/1 D 0 859
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/4 D 0 18.4 873
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/1 B 3 16.2 95
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2140/3 D 0 23.1 192
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-7 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 1640/3 D 6 17.3 301
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 2140/2 C 5 15.9 208
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-2 Ara Faks* Ara Faks*   [v 13] 2180/11 B 5 27.2 116
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 1640/5 C 4 15.5 237
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 1640/6 A 0 g 17
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/8 D 0 19.8g 326
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 Matilda Majo Matilda Majo   [s 9] 1680/8 D 0 16.4 627
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 D 1 15.1 31
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2160/4 D 0 20.9 782
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/9 B 0 15.9 160
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 5 17.5 101
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/15 A 0 26.9 38
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Neverendingdream Neverendingdream   [v 5] 2640/5 B 0 g 67
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Mr Jojje Mr Jojje   [v 10] 2140/8 D 6 16.9 401
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Lucky Hall Lucky Hall   [s 7] 1640/3 B 4 13.9 59
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 1640/6 D 0 g 154
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 Preferencial Preferencial   [s 6] 2140/3 D 8 20.4 493
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2140/7 B 0 g 91
2016-04-02 2016-04-02 Åby-7 America America   [s 6] 2140/10 D 1 17.1 91
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Nici Nici   [v 7] 2160/6 D 0 20.6 408
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Frontfighter Frontfighter   [v 5] 2100/12 B 0 19.5g 211
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 2200/13 B 1 26.6 75
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/5 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 5] 2160/14 A 1 16.4 21
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Mårten Marje Mårten Marje   [h 7] 2160/15 A 0 18.0 76
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1640/1 B 0 15.3 157
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-8 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 17.4 185
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/2 D 7 16.8 442
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2140/8 D 6 19.3 266
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-7 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 8] 2140/4 D str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 2140/3 C str
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Femme Arvells* Femme Arvells*   [s 7] 2140/2 B 3 17.3 58
2016-01-28 2016-01-28 Åby-3 America America   [s 6] 2160/8 C 4 17.6 722
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Officer Kronos Officer Kronos   [v 8] 2160/11 A 8 17.8 553
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-1 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2140/3 C 0 184
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-9 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2160/14 D 3 19.3 131
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 B 3 19.1 260
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2180/15 D 0 18.8 194
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/5 D 0 g 164
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/11 D 4 17.6 562
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 7] 2140/8 C str
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 6] 2160/11 C 0 g 142
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/2 D 8 17.8 287
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/4 B 4 15.6 164
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-4 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/8 D str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/6 D str
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-4 Alcyone Love Alcyone Love   [s 8] 2160/5 C 4 17.1 133
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/6 C 5 18.3 111
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-11 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2160/3 D 4 17.7 137
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/12 B 4 18.3 151
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-6 Strong Summer Strong Summer   [v 9] 1640/5 D 0
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-2 Canadian Rolls* Canadian Rolls*   [h 5] 2640/8 B 0
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-10 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/11 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 5] 2140/11 A 0 17.0 62
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/7 D 0 14.1 592
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 C 8 17.3 406
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2100/11 D 0 21.5g 1055
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-4 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2160/7 C 0 g 94
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-3 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2100/6 C 6 16.3 73
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/12 C 5 17.1 330
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Krusen Krusen   [h 11] 2180/8 B 0 30.7g 154
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2080/12 B 3 15.4 117
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 1700/11 D 6 16.5 403
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2180/5 C str
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 Zätabubben Zätabubben   [v 8] 2640/9 C 5 17.6 307
2017-10-03 2017-10-03 Romme-4 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/8 C 5 14.6 332
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-3 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.9 333
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/10 C 0 18.5 59
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/7 C 0 g 392
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/2 C 4 15.8 172
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2140/7 D 7 17.3 294
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 1660/8 B 4 30.3 171
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2160/8 C 0 18.3 215
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Lily of Hope Lily of Hope   [s 9] 1640/9 D 0 16.8 341
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2160/3 D 4 21.1 58
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 Västerbo Wallet Västerbo Wallet   [v 7] 2140/1 C 6 18.6 108
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 1640/4 D 6 12.4 389
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Chatman Chatman   [v 11] 2140/2 C 5 15.6 774
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 5] 2140/3 A 0 18.1g 167
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/6 C 0 15.5 183
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 1640/9 C 0 15.5 190
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 4 15.7 164
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/9 D 5 16.3 155
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2180/10 A 3 14.5 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/1 D 0 18.3 324
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2180/6 C 3 29.0 206
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 1640/11 B 0 g 297
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/1 A 0 16.6g 26
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Notre Dame Broline Notre Dame Broline   [s 7] 2140/2 C 4 16.2 224
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Nice Broline Nice Broline   [s 7] 1640/12 D 7 17.4 144
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Star Laday Star Laday   [s 6] 2140/4 D 0 g 420
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/10 D 0 15.7 417
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2140/2 D 4 13.3 404
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-3 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 6 14.8 482
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/1 D 0 g 95
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-1 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/10 C 5 16.3 370
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-6 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/10 B 1 15.5 24
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 America America   [s 7] 1640/9 D 0 g 1852
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Esmeralda Rick Esmeralda Rick   [s 5] 2100/1 D str
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2100/1 D 3 18.9 78
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2100/2 C 2 16.8 185
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Ernayra Ernayra   [s 7] 2120/13 D 0 33.0 516
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 D 0 18.6 763
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Jaanus Tooma Jaanus Tooma   [h 4] 2140/15 C 3 14.9 83
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/2 D 0 18.8 266
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/9 A 5 28.0 89
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2080/8 C 0 15.7 775
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 6] 1680/1 B 0 16.8 101
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1640/3 D 4 13.2 224
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Västerbo Cointreau Västerbo Cointreau   [v 10] 2140/3 C 0 305
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 Öre Scoop Öre Scoop   [v 8] 2120/5 B 0 18.6 61
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 8] 2100/3 D 0 g 134
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-1 America America   [s 7] 2140/7 C 6 15.9 321
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/7 B 3 14.8 348
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/9 D 2 15.5 102
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-12 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 C 5 15.8 482
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/6 B 6 14.4 54
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-4 Arn Brodde* Arn Brodde*   [v 6] 1640/12 D 6 15.4 840
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-7 Reptilia Reptilia   [s 8] 2180/7 B 0 g 64
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2560/13 A 0 28.1 107
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 6] 2480/8 B 4 17.3 64
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Above Angel Above Angel   [v 7] 1680/5 C 4 16.7 64
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/5 D 6 17.9 459
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 1250
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/11 D 4 15.6 376
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 All Reasons All Reasons   [v 5] 2100/2 D 5 17.8 150
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-5 Norva Young* Norva Young*   [s 5] 2100/2 A 1 14.8 23
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-4 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2100/8 D 0 923
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2100/4 B 6 22.0 470
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-8 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2160/11 B str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2160/8 C 0 17.8 619
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-1 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/4 D 6 18.8 413
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 America America   [s 7] 2140/5 C str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2160/15 D 5 16.3 248
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-12 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 8] 1640/5 C 4 14.2 97
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2160/4 C 0 20.5 735
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 All Reasons All Reasons   [v 5] 2160/13 B 1 17.7 215
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Bourbon B.M.W. Bourbon B.M.W.   [v 6] 2640/8 D 8 19.7 484
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Wy Fi Wy Fi   [h 9] 2680/9 A 0 37
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/9 C 5 20.5 487
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-10 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/10 B 0 15.2 221
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-6 Raukvin* Raukvin*   [v 11] 1660/13 D str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Lookh Magic Lookh Magic   [v 9] 2140/5 D 0 16.3 475
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 8] 2140/3 D 2 18.5 328
2017-05-30 2017-05-30 Romme-1 Lightning Star Lightning Star   [s 4] 2140/1 B 0 g 125
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 6] 2140/2 B 0 16.4 268
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/3 C 5 19.3 100
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/9 C 0 17.9 227
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/13 C 1 14.9 279
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/2 D 1 18.0 139
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2100/12 B str
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2160/9 B 8 17.8 251
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-5 Max Pro Max Pro   [v 7] 2140/6 C 1 14.8 18
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/3 D 4 16.0 97
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 B.B.S.Dreamrino B.B.S.Dreamrino   [v 8] 2140/5 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/8 D 0 16.8 373
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2640/7 D 0 18.1 908
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/11 C str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 All Reasons All Reasons   [v 5] 2140/9 C 7 18.8 366
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Backebergas Bosse Backebergas Bosse   [v 12] 2140/3 B 7 15.8 555
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Mårten Marje Mårten Marje   [v 8] 2160/10 B 3 15.6 50
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2160/9 C 2 17.7 190
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/6 D str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 America America   [s 7] 2640/7 C 3 16.6 128
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2160/9 B 0 22.1g 354
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Bon Voyage Bon Voyage   [v 7] 2140/10 B 0 16.6 577
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Royal T.K. Royal T.K.   [v 7] 2140/4 A 0 g 38
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-10 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 5] 1640/11 C 4 15.9 520
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 America America   [s 7] 2180/10 B 1 15.9 47
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2140/1 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/14 C 0 16.3 1957
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/9 D str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Star Support Star Support   [v 11] 2160/9 D 7 19.6 744
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/3 B 0 g 287
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/8 A 0 16.0 73
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/11 B 0 18.9 46
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 5] 2160/5 C 5 18.0 207
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/5 D 5 17.3 402
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Wellington Lee Wellington Lee   [v 6] 2140/4 D 0 20.8 299
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-2 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/9 D 7 17.3g 1184
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/5 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2680/15 B 0 16.5 450
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-8 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2100/6 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/8 D 5 17.9 196
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 5] 2140/7 B str
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 9] 2160/8 B 0 16.5 28
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 One Magic Neil One Magic Neil   [v 5] 2140/2 D 6 18.2 148
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Mårten Marje Mårten Marje   [h 8] 2140/8 C 0 16.1 406
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 15] 2200/12 B 1 27.1 155
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Västerbo RealHigh Västerbo RealHigh   [h 6] 2140/5 B 0 g 59
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-5 Ruby Frontline Ruby Frontline   [s 7] 1609/7 A 0 174
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-4 Degustation Degustation   [v 10] 2100/6 C 0 192
2017-02-02 2017-02-02 Bjerke-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1609/5 D 0 90
2017-01-23 2017-01-23 Momarken-2 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2140/2 B 0 47
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Turbo Spin Turbo Spin   [v 10] 2140/4 C 6 17.0 443
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/9 C 0 19.0 1059
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2140/2 C 0 g 243
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 1660/10 C 0 20.3 960
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-2 Bob la Chance Bob la Chance   [v 6] 2140/10 D 0 110
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 2180/8 B 0 233
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-2 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 10] 2140/5 C 0 17.1 183
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Hangre Hangre   [v 7] 2140/6 C 7 14.9 860
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Candy Prince Candy Prince   [v 9] 1640/5 D 0 17.3 561
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 All Reasons All Reasons   [v 6] 2140/9 B 8 16.6 41
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-9 Racer Reo Racer Reo   [v 7] 2140/4 C 5 14.3 222
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 6] 2140/11 B 2 16.2 95
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2140/3 B 6 18.9 98
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Impala Zon Impala Zon   [s 5] 2140/2 C 8 18.5 70
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-6 All Reasons All Reasons   [v 6] 2140/7 D 0 g 526ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se