V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det någr..


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det några veckors rehab innan jag är tillbaka på banan!”
Det twittrade Per Lennartsson på lördagen.
53-årige Lennartsson har varit en del av den svenska kusk- och tränareliten i tre decennier och tog plats i den ärorika Tusenklubben för kuskar redan 1999.
Han har för närvarande 28 hästar i träning och körde sitt senaste lopp 12 januari.

Kanal 75


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.Den största gick till en spelare från hemmalaget.I on..


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.
Den största gick till en spelare från hemmalaget.
I onlinespelens tid är det numera ovanligt att människor lämnar in fysiska kuponger, men det var precis en sådan som genererade den största vinsten denna lördag.
På en av Kalmartravets restauranger firades det nämligen extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor.
- Jag vet inte vem det var som vann, men jag vet på vilken restaurang vinnaren satt. Och det var ett jäkla tryck där. Men det har varit tryck här hela dagen, vi har tagit in alla vinnande kuskar i restaurangerna så feststämningen startade långt innan sista V75, berättar Kalmarstravets vd Magnus Johansson.
Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp.

Mindre system gav miljoner
De övriga fem sjurättsvinnarna hade alla spelat via atg.se.
Ett var inlämnat i Norrbotten till en kostnad av 1 080 kronor.
Två var spelade från Stockholm där vinnarna satsat över 2 000 respektive 960 kronor.
De övriga två vinnarna återfanns i Skåne där en kupong på 24 kronor, som var del av ett filsystem, samt ett ”vanligt” system för 144 kronor fann alla rätt.
De fem lyckliga belönades med mellan 3,4 och 3,8 miljoner kronor.

Miljonvinst även på Top 7
Men V75 var inte det enda spelet som genererade storvinster denna dag.
Top 7 lanserades som spelet där man med en liten insats kunde bli miljonär på två minuter.
På lördagen slog det in.
Ett system för 96 kronor gav över 2 178 002 tillbaka till en spelare i Stockholm som lämnat in via atg.se.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatsern..


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatserna under 2019.  
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod. Kungen själv - den niofaldige miljonären Månprinsen A.M. - är inte en av dem.
Hästen skadade sig i ett jobb inför Elitkampen på Solvalla i maj och har inte startat sedan dess. Träningsrundorna har dock varit många.
- Det var en lindrig sak han fick där i maj och han repade sig snabbt. Han är helt återställd och det finns inte tillstymmelse till något fel. Det känns ingen skillnad mot förut när man sitter bakom honom och vi jobbar för att komma igen, säger Gunnar Melander.
Månprinsen A.M. hade nio raka segrar bakom sig när han ströks från Elitkampen. Den nu trettonårige hingsten hade dragit på sig en lindrigare gaffelbandsskada.
- Han hade en liten känning vänster bak som vi förstås tagit på stort allvar. Ett gaffelband är en sena och det blev en lite sträckning på den strax ovanför kotan. Det gav med sig ganska snabbt och han har tränas i stort sett hela tiden med lugnare konvalescensträning i början då. Vi har kört tre dagar i veckan hela tiden, säger Gunnar Melander.
Han är särskilt nöjd med det senaste jobbet, fredagens.
- Månprinsen gick ett tuffare jobb i dag och kändes jättefin och hämtade sig jättefort.

Comeback i slutet av mars?
13-åringen har kunnat betraktas som återställd sedan flera månader och förberetts för säsongen 2020. En säsong som inte kommer att innehålla någon start i kallblodens elitlopp, Elitkampen.
- Vi satsar på ett lite lugnare år och det blir ingen start på Solvalla i maj. Annars var han ju fantastisk innan skadan och lekte ju i princip med de andra. Vi hoppas på ännu en fin säsong och det kan hända att han startar igen i slutet av mars eller början av april. Jag har inte sett några propositioner än för mars men runt den tiden, runt vårdagjämningen, brukar vi ju säga att vi kör igång, säger Gunnar Melander.

Kvartett i kalla
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod i Sverige 2019. De nominerade är Björs Frej (tränare Annelie Lagergren), B.W.Rune (tränare Jan-Olov Persson), Bäcklös Uriel (tränare Nicklas Blom) och Guli Anna (tränare Stefan Johansson).
Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som nominerar och utser vinnarna i elva kategorier. När det kommer till Årets Häst får svenska folket vara med och rösta.
Kandidaterna till titeln Årets Häst: Activated (tränare Fredrik Wallin), Attraversiamo (tränare Svante Båth), Propulsion (tränare Daniel Redén) och Readly Express (tränare Timo Nurmos).

Mikael Wikner, Kanal 75


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda lo..


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda loppen.
Rommetränaren kommer med tre hästar – samtliga ston - till Kalmars omgång och låter uppåt när han berättar om en mycket formstark trio.
Efter ett 2019 med sjukdomar och skador i stallet har Elfving sprungit in i det nya året med armarna i luften. 24 starter och åtta segrar är ett starkt facit på årets första dagar.
- Djuren går fantastiskt bra och att vi hade is i magen och tog det lugnt i fjol får vi tillbaka nu. Betalningen kommer nu i stället, säger Joakim Elfving.
Han håller till på en gård i Rommeholen som ligger knappa kilometern från travbanan. 43 hästar finns på träningslistan.
I juli i fjol kunde stallet ha fått den där reklamsegern alla nyetablerade drömmer om.
Lyx Håleryd slutade oplacerad i finalen av Stochampionatet på Axevalla där hon gick i mål med krafter sparade. Kenneth Haugstad var tvungen att köra på chans med 35-oddsaren och satt kvar i tredjeparet utvändigt när det fylldes på på den sista bortre långsidan.
Om inte om hade varit, menade Joakim Elfving efter loppet…
Lyx Håleryd startar i V75-1 på lördagen med Rikard N Skoglund i sulkyn.
- Jag är nöjd med spåret och med bara tre hästar på start tycker jag att det ser bra ut. Voltstart tycker jag är ett plus, då hon brukar kunna skruva upp sig då det är bilstart. Jag är nöjd med spåret och med en lugnare avgång brukar hon ha bättre spurter till slut, säger Joakim Elfving.
Lyx Håleryds förutsättningar på lördagen är bra enligt tränaren.
-  Jag tycker att det ser bra ut och det ska bli spännande. Jag kommer med en häst i bra form som duger i sammanhanget.

Sämsta och bästa
I V75-4 har stallet två hästar med. Förutsättningarna är 15 ston bakom bilen i en så kallad spårtrappa. Under The Counter fick det sämsta spåret med sina 1,1 miljoner intjänade.
- Hon hade ett fantastiskt 2018 och sedan blev det ett litet mellanår i fjol med sjukdom mot slutet också. Nu senast visade hon verkligen att hon är på väg upp i form. Hon behöver tempo och de rätta ryggarna under det sista varvet. Blir det så kommer hon att tugga ned många över Kalmars långa upplopp, säger han, och tillägger:
- Men allting måste stämma från ett sånt här läge.
Nouvelle Avenue har tvärtom ett passande läge med ett tredjespår bakom bilen. Rikard N Skoglund kör.
Skoglund körde Nouvelle Avenue till seger i ett stolopp i V75 i Boden sommaren 2017 då hästen var i träning hos Thomas L Larsson.
Efter en sejour hos Jörgen Westholm gör stoet nu start nummer 13 för Joakim Elfving och är fortfarande utan seger i den nya regin.
- Nouvelle Avenue är en jättefin häst som jag tycker har alldeles för lite pengar på kontot. Jag tycker att vi har hästen med oss nu. Hon har lopp i kroppen och ett bra läge och jag måste tro på henne.
Senast blev upplägget tufft i Nouvelle Avenues första start sedan i juli.
- Hon har under större delen av sin karriär haft problem med framknäna och vi hade svårt att få henne riktigt hundra fräsch i fjol. Hon var tvåa ett par gånger men vi fick henne aldrig dit vi ville i starterna mellan de insatserna och sedan blev hon sjuk och stod i hage i två månader, säger Rommetränaren.

Biter bra i spets
Taktiken är given med hästen som är startsnabb.
- Jag tycker att det är ett öppet stolopp. Hon har ett bra läge och kan öppna bra. Vad jag läst mig till så tror jag att hon är snabbast ut och kommer hon till spets ska Rikard att köra där. Hon biter ifrån sig bra i spets. Hon kommer att gå med norskt huvudlag och det har hon tydligen gått med i tidigare regi och svarat bra på det, säger Joakim Elfving.
Bästa chansen av dina tre?
- Jag måste väl ändå säga Lyx Håleryd - men det ska bli spännande att se Nouvelle Avenue också.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-4 Höjanna Höjanna   [s 6] 2140/3 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-2 Höjanna Höjanna   [s 6] 1660/9 6 30.8 550
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Soraj Soraj   [v 6] 2140/5 0 35.7 196
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Höjanna Höjanna   [s 6] 1660/11 7 32.0 324
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 1640/3 D 3 28.5 168
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/3 D 1 29.0 36
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 2140/6 C 2 35.2 19
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 1640/1 D 0 g 158
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2160/13 A 2 28.1 87
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-8 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2140/8 D 6 32.9 696
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-9 Julius T.J. Julius T.J.   [v 7] 2160/3 B 4 16.8 73
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-1 Dione Powerline Dione Powerline   [s 10] 2140/7 D 0 18.4 178
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-4 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2148/3 D 5 34.4g 126
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Soraj Soraj   [v 7] 2140/4 D 0 33.8 269
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 1640/1 D 5 37.7g 156
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 Soraj Soraj   [v 7] 2160/8 D 0 31.9 636
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-2 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 1640/1 D 5 30.3 714
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-7 B.B.S.Chianti B.B.S.Chianti   [v 6] 1640/7 C str
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-6 B.B.S.Pion B.B.S.Pion   [s 4] 2140/4 D str
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-6 Soraj Soraj   [v 7] 1640/8 D 0 29.9 684
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-4 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2140/2 D 7 35.7g 258
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Soraj Soraj   [v 7] 2180/13 C 8 31.8 934
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2120/8 A 3 31.4 104
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Soraj Soraj   [v 7] 2060/5 D 7 32.9g 646
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Soraj Soraj   [v 7] 2100/3 D 0 33.9 408
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-1 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 2100/12 B 0 43.3g 194
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Soraj Soraj   [v 7] 2160/10 A 8 35.0 793
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 1640/2 A 7 37.6 171
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2140/1 D str
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2140/1 D 6 37.9g 129
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-5 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 6] 2140/11 A 0 g 177
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-4 Aw Waw Wa Aw Waw Wa   [s 9] 2140/3 C 0 g 725
2017-12-18 2017-12-18 Norge-4 Orantes Orantes   [v 10] 2160/11 B 1 238
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2180/7 A 3 31.4 39
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-6 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1640/3 C 0 g 108
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-10 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2180/6 B 5 31.4 41
2017-10-07 2017-10-07 Norge-5 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2140/1 D 1 19
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1640/6 C 6 36.6 86
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-3 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 1640/1 D 1 33.0 72
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2180/5 C 1 29.4 46
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-1 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1640/4 C 0 g 198
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 2140/3 D 0 38.9g 259
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-7 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2160/10 D 0 g 188
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2160/11 A 1 30.9 99
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-3 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 1640/3 D 3 31.8 259
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-8 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2140/6 B 2 29.5 180
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Soraj Soraj   [v 8] 2140/4 D 0 g 266
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2180/8 A 1 30.3 44
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 2140/10 D 8 36.6 286
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 1640/1 C 5 29.8 82
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2100/5 C 1 31.1 148
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-7 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 2100/7 C str
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2120/10 A 3 30.2 129
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-10 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2140/9 D 0 34.8g 1286
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-9 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2140/1 B 6 31.0 178
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2040/5 D 5 32.2 116
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-3 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2100/10 B 4 31.1 122
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-2 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2160/8 D 7 28.0 573
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1640/8 D 0 g 353
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 1640/2 C 4 28.4 152
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-2 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1640/5 D 0 38.1g 318
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-2 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 1640/11 C 0 28.5 385
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-2 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 1640/1 D 7 34.4g 350
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2160/12 D 3 29.4 211
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 7] 2140/1 D 3 31.8 212
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-3 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 2140/2 D 0 35.1 482
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-1 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 2140/5 D str
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-1 Vessle Moen Vessle Moen   [h 3] 1660/8 C 6 38.3g 164
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2680/13 C 6 30.4 73
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-1 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/8 C 1 30.9 173
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-1 Vessle Moen Vessle Moen   [h 3] 2140/2 D 3 36.0 216
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2140/1 D 2 28.9 197
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2160/11 C 0 31.3g 114
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-6 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 3] 2140/2 C 5 19.1 385
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 1640/4 D 7 28.2g 181
2018-10-20 2018-10-20 Polen-8 Hard Cider* Hard Cider*   [v 11] 1640/6 D 0 85
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-2 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 1640/2 C 3 32.3 195
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-6 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2140/4 C 3 30.1 55
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-2 Vessle Moen Vessle Moen   [h 3] 2140/3 D 0 41.3g 399
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 3] 2140/6 D 2 18.0 227
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-1 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 1640/1 D 4 35.9g 253
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-3 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 1640/4 C 1 27.6 25
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2180/13 C 5 17.3 1147
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/1 C 2 29.1 46
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2160/8 B 4 29.2 71
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 1640/2 C 3 16.7 220
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-1 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 3] 2140/4 D 7 19.1 293
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2100/7 C 0 33.0 130
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2100/3 C 6 30.0g 109
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2060/7 B 1 28.2 77
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2160/4 C 0 20
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-3 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 5] 2140/5 D 1 25
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2100/1 B 4 29.4 64
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2100/4 C 6 30.1 132
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 3] 2100/3 D 2 20.4 52
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-1 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 3] 2100/2 C 1 21.6 24
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Vessle Moen Vessle Moen   [h 3] 2100/8 B 7 41.3g 52
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2120/7 C 6 32.0 39
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-2 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2140/13 C 0 29.4 146
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-1 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 3] 1640/8 D 5 18.0 301
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 1660/13 A 3 27.8 39
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2140/5 D 2 29.3g 453
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-6 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2160/8 C 3 29.5 174
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2680/9 C 5 28.6g 297
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-7 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 1640/1 D 5 36.9g 74
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Stensro Novia Stensro Novia   [s 10] 2160/14 D 0 20.0 279
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2160/9 B str
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Höjanna Höjanna   [s 9] 2140/6 D 0 266
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-3 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 8] 2140/8 C 0 31.5g 266
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-8 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2640/9 B 0 g 186
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 1660/8 C 6 34.1 98
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-4 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 2140/2 D 0 34.6g 576
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-6 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 1640/4 D 0 28.4 413
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-5 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 1640/8 C str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 1660/10 B 4 33.4 61
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2140/5 C 7 30.1 97
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2180/4 C 2 29.7 25
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-5 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 2640/9 D 0 18.9 761
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2160/11 C 0 30.0 191
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-2 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 2140/4 D 5 32.9g 1000
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-7 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2140/1 C 0 g 312
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-8 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 2140/8 D 8 17.1 555
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-5 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2140/4 D 0 27.6 306
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2140/11 D 0 33.2 270
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 2160/10 D 0 18.8 246
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-2 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2160/13 C 0 29.3 197
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 1660/14 C 1 28.1 42
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-5 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 2160/9 C str
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2100/3 D 4 30.5 167
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 2100/5 C 0 36.5g 480
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2040/1 C 1 28.6 42
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 1660/5 B 5 28.6 54
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2100/7 D 5 30.3 107
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-3 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2120/10 C 0 32.0 132
2019-06-10 2019-06-10 Polen-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 1640/6 C 0 66
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-2 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2140/5 D 0 30.1 326
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2160/12 B 0 33.8 40
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/4 D 0 28.6g 410
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/10 C 0 28.9 316
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-3 Höjanna Höjanna   [s 10] 2640/1 C 2 27.9 340
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/2 D 4 27.9 255
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Höjanna Höjanna   [s 10] 2160/6 A 4 28.4 28
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-2 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/1 D 5 26.2 583
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2660/7 D 0 27.9 702
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-7 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 1640/5 D 0 35.6g 244
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-3 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 1640/8 C 0 29.6 191
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 1640/2 D 0 30.8 72
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-7 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 2140/4 D 0 g 394
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-1 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2180/8 C 0 g 354
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2160/8 C 6 31.0 196
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-5 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 9] 2140/5 D str
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-7 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 2160/6 C 3 37.8g 291ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se