V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Granat Graff Granat Graff   [v 5] 2140/1 1 17.4 23
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Granat Graff Granat Graff   [v 5] 1640/6 1 16.5 13
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-7 First Class Riot First Class Riot   [v 7] 2140/7 1 16.4 123
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Giddson Giddson   [v 11] 2160/11 0 17.8 534
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-2 Granat Graff Granat Graff   [v 5] 2140/1 1 18.2 38
2015-11-01 2015-11-01 Åby-6 Revenge Alone Revenge Alone   [s 5] 2160/12 str
2015-11-01 2015-11-01 Åby-3 Giddson Giddson   [v 11] 2160/8 7 14.5 288
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-3 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 7] 2160/9 6 16.6 62
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Lumio Lumio   [v 6] 2140/5 0 17.9 980
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Giddson Giddson   [v 11] 1660/11 6 14.9 420
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 Carmen Ås Carmen Ås   [s 5] 1640/10 str
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-1 Revenge Alone Revenge Alone   [s 5] 2140/7 4 18.4 40
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Lumio Lumio   [v 6] 2080/7 5 18.8 365
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2080/6 2 15.6 18
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Sahara Renegade* Sahara Renegade*   [v 6] 1640/7 1 12.7 263
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Make it Bore Make it Bore   [v 4] 2140/10 6 181
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/3 C 2 17.3 96
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Tunney Gene Tunney Gene   [v 8] 2140/6 D str
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-8 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2140/3 D 7 18.5 341
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 4] 2140/6 A 2 16.3 16
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/9 B 0 g 109
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-3 Viking Olympic Viking Olympic   [v 5] 2140/2 B 0 g 13
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 4] 1640/9 C 8 17.6g 255
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Quiz Lavec Quiz Lavec   [v 8] 1640/2 C 6 15.3 244
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-3 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 6] 1640/4 B 4 14.3 14
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 2160/9 C 0 16.6g 67
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/8 D str
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2160/7 C 0 19.3 69
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 6] 2160/11 A 1 16.0 15
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-2 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 6] 2160/3 C 2 15.1 15
2016-09-17 2016-09-17 Åby-5 Morpheus Morpheus   [v 6] 2140/4 B 2 14.4 38
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 2180/9 A 5 16.0 51
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-6 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/6 C 0 18.4 743
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Bear Angus Bear Angus   [v 6] 2140/3 D str
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/2 C 7 16.5 768
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/10 B 7 16.9 533
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-2 Looking Lovely Looking Lovely   [s 7] 2140/5 B 8 19.2 108
2016-07-30 2016-07-30 Åby-8 Evita Zon Evita Zon   [s 7] 2160/6 D str
2016-07-28 2016-07-28 Åby-10 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 6] 2140/1 C 1 15.1 17
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 5] 2140/5 D 8 15.8 358
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/5 B 0 14.2 194
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 6] 2140/2 A 1 15.0 30
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-2 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 6] 2140/2 C 1 18.8 370
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2100/9 B 1 18.7 22
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 2080/10 D 0 20.6g 201
2016-06-30 2016-06-30 Åby-11 Great Society Great Society   [v 5] 1640/2 B 0 27
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Design Ribb Design Ribb   [s 6] 2160/9 D 0 23.9g 402
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Flowmate Flowmate   [s 7] 2160/8 D 0 18.2 803
2016-06-16 2016-06-16 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 D 6 16.9 321
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Whitney Love Whitney Love   [s 5] 1640/9 C 5 14.5 170
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/7 C 3 17.0 468
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 8] 2140/6 C 0 21.3 310
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Quiz Lavec Quiz Lavec   [v 8] 2140/10 B 1 14.2 147
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Lajos Cella Lajos Cella   [s 6] 2140/12 D 0 15.9 1025
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Mushu Mushu   [s 8] 2160/8 B 0 18.6 644
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Huge Star Huge Star   [v 9] 2640/9 C str
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 2140/6 C 7 20.5 306
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Epic Fearless Epic Fearless   [s 6] 2140/9 A 0 g 179
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 1640/8 C 0 16.5 55
2016-04-14 2016-04-14 Åby-2 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2140/4 B 6 16.9 88
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-12 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 2140/8 B 6 14.6 27
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 6] 2140/7 D 7 17.4 224
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Epic Fearless Epic Fearless   [s 6] 2140/10 B 1 15.0 263
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Catch and Release Catch and Release   [v 6] 2140/5 C str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 2140/5 B 0 19.5 18
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2140/4 C 0 17.6 337
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Zeb Macay Zeb Macay   [v 4] 2160/14 B 7 19.4 459
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-4 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/1 D 3 17.9 23
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-1 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 1640/7 B 1 12.9 79
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/9 B 2 18.4 92
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-3 Sahara Renegade* Sahara Renegade*   [v 7] 2140/2 C 3 16.7 31
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-1 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 2140/6 B 0 17.9 47
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 2140/1 C 5 17.2 38
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 D 0 20.9 527
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Sahara Renegade* Sahara Renegade*   [v 7] 2140/1 B 0 16.4 133
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 2160/6 C 1 15.9 28
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Gert Gert   [v 7] 2140/5 D str
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 7] 2140/3 A 0 g 110
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/1 C 4 17.3 189
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/3 C 0 17.1 161
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 1660/7 C 1 16.6 223
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Affe Dara Affe Dara   [v 6] 2160/3 A 1 16.2 111
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-7 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 1640/3 B 2 14.5 67
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-1 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/5 C 7 20.5 448
2017-12-09 2017-12-09 Åby-1 Batman Evo* Batman Evo*   [h 4] 2140/2 C 0 16.8 28
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Abaz America Abaz America   [v 6] 2160/7 D 5 15.7 195
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Mitica Mitica   [s 6] 2140/5 A 1 15.0 25
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Batman Evo* Batman Evo*   [h 4] 2140/9 C 1 14.6 34
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2180/13 B 4 15.9 30
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-1 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/3 D 1 13.8 81
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/1 D 1 16.2 32
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Fairytale Road Fairytale Road   [s 7] 2180/9 C 5 17.1 112
2017-11-01 2017-11-01 Bjerke-5 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/3 B 1 18
2017-10-29 2017-10-29 Åby-8 Tumble Dryer Tumble Dryer   [h 5] 2160/8 A 7 16.9 28
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-1 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2140/3 C 3 14.9 34
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2140/11 D 6 15.0 116
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Quota Quota   [s 8] 2100/6 B 1 14.9 89
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-10 Viking Olympic Viking Olympic   [v 6] 2140/4 D str
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/3 B 1 16.4 14
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Lost My Choo Lost My Choo   [s 6] 1680/1 B 1 16.1 27
2017-10-14 2017-10-14 Åby-6 Brasil Boko Brasil Boko   [h 9] 2140/9 D str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-1 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/1 D 0 g 102
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Kamanda Kamanda   [v 7] 2140/4 B str
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 9] 1640/4 C 0 13.5 504
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-8 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 1640/3 B 0 g 43
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Brasil Boko Brasil Boko   [h 9] 2200/10 C 0 15.7g 21
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Miss May Miss May   [s 8] 2160/13 A 3 15.8 91
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Lost My Choo Lost My Choo   [s 6] 2140/10 B 2 18.6 33
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 High Flying High Flying   [s 6] 2140/2 C 5 19.3 307
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-4 Werdelin Werdelin   [v 6] 2160/6 C 2 15.8 43
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Offshore Star Offshore Star   [v 9] 2160/12 D 0 16.9 680
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 6] 2140/5 D 0 16.7 567
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/4 B 3 17.4 39
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Fridericus* Fridericus*   [v 7] 1640/6 B 2 12.2 46
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-10 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 5] 2140/6 D 1 12.7 22
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-4 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2160/11 C 1 13.6 19
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 7] 2140/1 D 0 16.7 663
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/12 C 5 15.9g 210
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Quantum Striking Quantum Striking   [v 8] 1680/7 C 0 17.0 217
2017-07-28 2017-07-28 Danmark-8 Lovely Siwa* Lovely Siwa*   [s 8] 1900/6 D 0 81
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Tiffany Dany Tiffany Dany   [s 5] 1640/8 C 0 14.4 306
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-2 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2140/6 C 1 13.0 20
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 5] 2140/13 D 3 13.3 165
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Zack de Castella Zack de Castella   [v 8] 2140/11 C str
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-1 Persephone Face Persephone Face   [s 5] 1640/9 C 0 15.2 289
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 1609/7 C 2 13.3 66
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 5] 1609/11 D 2 12.4 73
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Lost My Choo Lost My Choo   [s 6] 1609/9 C 0 14.3 149
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-8 Quantum Striking Quantum Striking   [v 8] 2120/5 C 3 16.6 84
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Bruce Simoni* Bruce Simoni*   [v 4] 2140/1 D 0 16.9 664
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2160/7 C str
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Soul Artist Soul Artist   [v 8] 1640/4 D 4 12.4 677
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Werdelin Werdelin   [v 6] 2660/7 D 2 16.2 30
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-6 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/5 C 0 g 39
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1609/5 C 6 14.1 143
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2160/5 C 6 17.3g 156
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/7 D 1 15.2 66
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2140/1 C 1 17.3 150
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Just Trouble M.J. Just Trouble M.J.   [v 9] 2140/2 C 6 17.8 499
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 2160/9 D str
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Oak Broline Oak Broline   [v 6] 2140/3 A 0 21.2 27
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-2 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2140/5 B 4 17.2 133
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2160/13 B 0 19.4 68
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 1640/7 D 3 14.6 361
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 5] 2080/2 B 5 17.6 61
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2140/1 D 7 16.3 523
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 5] 1609/1 B 1 12.0 32
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Werdelin Werdelin   [v 6] 2160/8 D 7 18.4g 26
2017-04-29 2017-04-29 Åby-4 Fridericus* Fridericus*   [v 7] 2140/5 B 5 14.0 77
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2160/14 C 6 15.0 768
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2180/13 A 7 16.0 32
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/3 D 1 16.0 39
2017-04-19 2017-04-19 Bjerke-1 Brasil Boko Brasil Boko   [h 9] 2100/2 D 1 16
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/5 D 1 16.1 25
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Brasil Boko Brasil Boko   [h 9] 2180/15 D 1 13.3 54
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-1 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/9 D 5 16.7g 145
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Epic Fearless Epic Fearless   [s 7] 2140/10 B 5 16.3 67
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Epic Victoria Epic Victoria   [s 9] 2140/3 D 0 17.5 350
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/2 D 1 17.7 77
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Morpheus Morpheus   [v 7] 2140/3 B 0 26
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2140/5 C 0 19.2g 643
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 7] 2140/2 D 0 17.1 171
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Werdelin Werdelin   [v 6] 2160/7 D 1 17.1 27
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 7] 1640/1 D 0 15.4 72
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Tyson A.P. Tyson A.P.   [v 7] 2140/9 C 5 16.3 148
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Werdelin Werdelin   [v 6] 2160/4 C 0 g 31
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Super Wille Super Wille   [v 6] 2140/5 C str
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 7] 2140/2 C 4 17.0 169
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 5] 2140/1 A str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Werdelin Werdelin   [v 6] 2140/4 D str
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 7] 2160/3 B 6 19.1 32
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Hope Bo Hope Bo   [s 6] 2140/10 A 0 g 29
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-2 Thorn Bird Thorn Bird   [s 7] 2140/3 B 2 15.9 25
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-2 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 1640/1 D 2 14.1 112
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 5] 2140/8 B 5 17.1 117
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2160/9 B 2 16.1 28
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Sienna Lady Sienna Lady   [s 5] 2140/9 C 6 20.4 464
2018-11-28 2018-11-28 Åby-4 Thorn Bird Thorn Bird   [s 7] 2180/6 C 2 15.2 105
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Letizia Letizia   [s 4] 1640/7 B 4 14.6 113
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-1 Abaz America Abaz America   [v 7] 2100/9 D 1 14.6 309
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 5] 2660/9 B 1 14.7 32
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Doubletrouble Sisu Doubletrouble Sisu   [v 5] 2140/6 A 1 17.0 40
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-1 Nantucket Nantucket   [h 12] 1640/5 D 0 14.5 104
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-5 Laza Magic Laza Magic   [v 5] 2140/7 C 2 16.3 25
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-2 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/3 C 5 15.6 128
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 8] 2640/10 C 0 g 407
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 5] 2140/8 D 0 20.0g 1410
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Hot Chip Hot Chip   [v 7] 2140/2 D 7 22.1 85
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 5] 2140/1 C str
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Hickomisschampagne Hickomisschampagne   [s 4] 2140/6 C 4 16.2g 41
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Kenwitj Kenwitj   [v 8] 2140/8 C 6 16.8 194
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Kakan Kakan   [v 5] 2140/5 D 6 17.6 218
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Keycard Keycard   [s 5] 1609/8 B 5 13.8 25
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Vai Piano Vai Piano   [v 5] 2140/10 C 0 g 160
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-6 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 5] 1640/9 C 0 g 44
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-2 Coolboy Laday Coolboy Laday   [v 5] 1640/2 D str
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 4] 2140/2 C 7 17.5 99
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Kakan Kakan   [v 5] 2140/11 D str
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Mazada Mazada   [v 12] 2180/7 C 4 18.6 118
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 6] 1640/6 B 6 15.4 29
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Alvena Uni Alvena Uni   [s 7] 2140/14 D 0 13.6 1987
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-1 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/2 D str
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Offshore Man Offshore Man   [v 9] 2140/7 B 0 g 59
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 4] 2160/4 C 1 15.7 40
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Werdelin Werdelin   [v 7] 1640/2 C 0 16.0 165
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-10 Red Hot Snapper Red Hot Snapper   [v 9] 2180/7 B 0 17.9 48
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Santana Grif Santana Grif   [v 7] 1640/4 B 7 14.5 53
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 5] 1640/2 B 3 12.7 17
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-2 Coolboy Laday Coolboy Laday   [v 5] 2140/2 B 4 17.5 57
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Chatwat Chatwat   [v 6] 2140/3 D 0 g 127
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 5] 2160/7 B 1 14.3 26
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 D 0 g 156
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Mill Zorn Mill Zorn   [v 4] 2160/11 D 6 18.5 62
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-4 Barack la Marc Barack la Marc   [v 5] 2160/8 C 6 15.7 56
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-3 Predator Icon Predator Icon   [v 9] 2140/1 C 2 16.6 78
2018-08-11 2018-08-11 Åby-2 Edindy Edindy   [s 6] 1640/6 B str
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 4] 2160/7 B 2 16.7 14
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Edindy Edindy   [s 6] 2140/1 D 1 15.0 57
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Barack la Marc Barack la Marc   [v 5] 2140/6 C 2 14.3 43
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 4] 2160/8 A 1 16.6 18
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Flirt Fortuna Flirt Fortuna   [h 6] 1640/11 A 0 57
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-6 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 2080/8 B 7 16.7 75
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Kakan Kakan   [v 5] 1680/6 D 0 g 16
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Barack la Marc Barack la Marc   [v 5] 2180/9 D 1 15.5 30
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 8] 2160/9 C 3 16.7 51
2018-07-01 2018-07-01 Åby-9 New Revolution New Revolution   [v 8] 2160/4 A 2 16.3 47
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Ponce de Leon Ponce de Leon   [v 7] 2140/9 B 1 13.5 31
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-1 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 4] 2140/3 B 2 15.3 44
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 7] 2080/6 C 0 15.9 453
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 New Revolution New Revolution   [v 8] 1640/5 B 0 g 363
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 7] 2160/9 C 7 20.1 141
2018-05-31 2018-05-31 Åby-11 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2140/6 D 0 17.9 319
2018-05-31 2018-05-31 Åby-3 Barack la Marc Barack la Marc   [v 5] 2160/10 C 4 16.8g 19
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 1640/1 D 6 13.3 911
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-9 Thomson Thomson   [v 6] 2140/7 B 6 14.3 45
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 Nellie Laday Nellie Laday   [s 6] 2140/7 D str
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-1 Lubeck Lubeck   [v 5] 1640/10 B 1 12.6 25
2018-05-18 2018-05-18 Romme-10 Barack la Marc Barack la Marc   [v 5] 2160/6 B 1 15.2 18
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Bison Spiro Bison Spiro   [h 7] 1640/2 C 0 16.0 272
2018-05-12 2018-05-12 Åby-12 Lubeck Lubeck   [v 5] 2640/1 C 2 17.0 22
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/6 D 3 15.2 309
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Kenwitj Kenwitj   [v 8] 2140/5 C 4 14.5 784
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-2 Kakan Kakan   [v 5] 2140/2 D 6 16.7 50
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Ponce de Leon Ponce de Leon   [v 7] 2140/5 B 4 14.6g 22
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-1 Lubeck Lubeck   [v 5] 1609/11 B 1 12.8 41
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Jula Massive Jula Massive   [v 4] 2140/1 C 2 16.8 159
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Edindy Edindy   [s 6] 2160/8 A 2 15.2 17
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Barack la Marc Barack la Marc   [v 5] 2660/6 C 3 17.3 14
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-8 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 4] 2140/1 D 7 22.9g 34
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Coolboy Laday Coolboy Laday   [v 5] 2140/4 C 0 g 61
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 2140/9 C 4 16.0 258
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-1 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 1640/8 C 3 13.5 90
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Barack la Marc Barack la Marc   [v 5] 2660/4 C 1 15.8 14
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Chatwat Chatwat   [v 6] 2160/2 D 0 24.0g 57
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 All Knight All Knight   [v 5] 1640/8 B 1 14.3 203
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Edindy Edindy   [s 6] 2180/10 B 1 15.4 31
2018-04-04 2018-04-04 Åby-4 Lubeck Lubeck   [v 5] 2160/2 C 2 16.4 74
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-5 Kakan Kakan   [v 5] 2160/4 A 1 16.6 17
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Lubeck Lubeck   [v 5] 2640/2 C 3 16.7 23
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Dats Olivia Dats Olivia   [s 8] 2140/2 D 5 18.0 246
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 1640/7 C 4 13.6 231
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Jumbles Jumbles   [v 7] 2160/8 D 5 19.6g 147
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-6 Lubeck Lubeck   [v 5] 2140/7 B 1 14.9 22
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-3 Bell Knight Bell Knight   [v 7] 2140/2 C 8 18.5 144
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-1 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 1640/1 D 0 17.0g 534
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-4 Lubeck Lubeck   [v 5] 2640/1 B 3 16.5 46
2018-02-22 2018-02-22 Åby-5 Chatwat Chatwat   [v 6] 2140/6 D 5 17.1 207
2018-02-03 2018-02-03 Åby-1 Werdelin Werdelin   [v 7] 2140/2 B 0 g 198
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-1 Dream Bore Dream Bore   [v 7] 2140/2 D 0 g 95
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Rightkindoftrouble Rightkindoftrouble   [v 7] 2140/5 C 5 18.3 111
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 5] 2140/4 C 2 17.7 360
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 1640/2 B 0 22.0g 49
2018-01-20 2018-01-20 Romme-1 Dream Bore Dream Bore   [v 7] 2140/1 C 2 17.5 34
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 The First Rose The First Rose   [s 8] 2140/8 C 0 19.7g 208
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Fredrik Laday Fredrik Laday   [v 10] 2180/10 B 3 17.0 82
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-5 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 1640/7 D 5 13.7 494
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 2140/10 C 0 16.5 423
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-1 Dream Bore Dream Bore   [v 7] 2180/7 C 2 16.7 110
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 Affe Dara Affe Dara   [v 7] 2140/5 B 0 20.0 25
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Dalforno Dalforno   [v 6] 2140/2 C 0 17.0 68
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2140/4 C 5 17.3 217
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2180/11 B 2 15.4 21
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-3 Brasil Boko Brasil Boko   [h 11] 2680/10 D 5 17.7 31
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/11 B 1 13.9 18
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/8 B 1 15.0 43
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 10] 2100/6 C 2 14.6 155
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-1 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 1640/12 C 0 16.6 551
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2180/12 A 0 17.1 81
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-1 Brasil Boko Brasil Boko   [h 11] 2160/7 D 2 14.8 37
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-5 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 6] 2140/6 D 0 17.7 335
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Alva Palema Alva Palema   [s 4] 2140/2 C 6 18.2 134
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Brasil Boko Brasil Boko   [h 11] 2140/8 D 5 14.7 293
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-2 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2140/1 B str
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 1640/6 C 5 16.3 100
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-1 Grace River Grace River   [s 5] 2140/4 A 6 15.7 40
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2160/7 C 2 16.6 26
2019-10-31 2019-10-31 Åby-5 Nelle Atticus Lane Nelle Atticus Lane   [v 4] 2140/5 C 4 18.7 46
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2140/1 C 3 14.2 40
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 The Real Star The Real Star   [h 5] 2160/12 A 0 16.7 67
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Grace River Grace River   [s 5] 2140/3 D 0 15.0g 152
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/13 D 0 17.7 1719
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-7 Grace River Grace River   [s 5] 2140/4 B 1 13.4 111
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 5] 2140/5 B 5 15.4 53
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/10 A 1 12.9 18
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 6] 2140/8 D 0 17.1g 1097
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2180/7 B 3 16.6 57
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Farlander Am Farlander Am   [v 4] 2140/5 A 2 14.3 30
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Livi Love Livi Love   [s 6] 2160/12 D 0 15.4 613
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-6 Pagano Pagano   [v 5] 2640/13 C 4 15.5 90
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Hickomisschampagne Hickomisschampagne   [s 5] 2140/9 D 0 g 148
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Brasil Boko Brasil Boko   [h 11] 2180/6 D 2 14.5 63
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2200/11 C 4 14.9 60
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Farlander Am Farlander Am   [v 4] 2160/6 A 3 16.0 56
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-5 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/7 A 1 13.3 51
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Farlander Am Farlander Am   [v 4] 2180/6 A 4 15.9 27
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 2140/1 B 0 15.5 60
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Hickomisschampagne Hickomisschampagne   [s 5] 2140/6 C 1 12.9 50
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Persimmon Face Persimmon Face   [v 7] 2140/8 B 5 16.0 39
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 Tourzo Tourzo   [s 4] 2160/12 D 0 g 452
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 1640/3 D str
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-2 Brasil Boko Brasil Boko   [h 11] 2140/1 D 0 241
2019-08-10 2019-08-10 Åby-1 Vischio Holz Vischio Holz   [h 5] 1640/1 B str
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2160/8 D 1 16.7 29
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-2 Harri K. Harri K.   [v 7] 2160/5 B 3 16.6 18
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Grace River Grace River   [s 5] 2140/8 B 6 13.6 88
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Edindy Edindy   [s 7] 2140/1 B 5 15.7 174
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 2140/4 B 5 14.8 69
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-7 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 1680/9 D 2 17.0 49
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Harri K. Harri K.   [v 7] 2140/10 B 5 14.3 83
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-7 Grace River Grace River   [s 5] 2140/9 B 5 15.0 400
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 5] 2140/4 D 0 19.8g 390
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-3 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 2140/8 A 1 14.9 34
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-2 The Perfect Lindy The Perfect Lindy   [v 6] 1640/2 D 5 14.1 407
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 1640/1 D 0 15.1 39
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Harri K. Harri K.   [v 7] 1609/4 B 1 10.7 35
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-2 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 12] 1609/12 D 7 16.9 222
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Veiled Veiled   [s 5] 2140/5 C str
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 5] 2140/7 A 5 16.3 63
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2140/3 C 5 15.8 51
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Veloce du Banney Veloce du Banney   [v 10] 2140/1 D 5 18.2 35
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/5 B 2 12.4 61
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-2 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 9] 2180/8 D str
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Enclave Enclave   [v 5] 1640/7 B 0 16.2 25
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2140/5 D 1 16.3 15
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-6 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 6] 2140/2 C 2 13.9 116
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Veloce du Banney Veloce du Banney   [v 10] 1640/8 D 2 13.6 70
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Dalforno Dalforno   [v 6] 2160/5 A 1 15.7 15
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 8] 2160/6 C 5 16.5 35
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2160/8 D 1 15.8 39
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 Enclave Enclave   [v 5] 2140/6 B 1 15.5 52
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-5 Veloce du Banney Veloce du Banney   [v 10] 1640/5 D 4 14.0 83
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 6] 2640/5 D 3 14.8 348
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-6 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2180/6 B 8 22.5 18
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/11 C 4 20.1 74
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2140/8 C 4 16.5 168
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-2 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2640/3 D 1 18.4 83
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-6 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2140/4 C str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 Veiled Veiled   [s 5] 2640/4 C str
2019-04-27 2019-04-27 Åby-4 Barack la Marc Barack la Marc   [v 6] 2140/7 D 0 15.2 288
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-4 Spang Express* Spang Express*   [v 8] 2140/3 D 6 29.2 462
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2160/5 B 4 15.0 130
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2680/9 B 4 16.0 202
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/7 D 6 16.1 420
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-6 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/2 C 4 19.4 52
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-2 Veiled Veiled   [s 5] 1640/4 C 0 15.7 80
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-5 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2140/7 D 3 17.0 25
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-2 Veravia As Veravia As   [s 5] 1640/1 B 0 160
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 Bowling Triple X. Bowling Triple X.   [v 7] 2140/2 C 0 g 17
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-1 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 12] 1640/7 D 5 15.4 165
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Veiled Veiled   [s 5] 2160/13 A str
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-9 Harri K. Harri K.   [v 7] 2140/3 C 0 g 34
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2140/8 C 1 17.1 33
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 10] 2140/4 C 0 g 349
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/10 C str
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Pagano Pagano   [v 5] 2140/9 C 0 19.3g 27
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Harri K. Harri K.   [v 7] 2660/7 C 0 18.6 83
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2140/3 C 6 17.5g 32
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Dhori Dhori   [s 5] 2160/9 C 3 17.0 116
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Veiled Veiled   [s 5] 2140/9 A 2 16.7 31
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-1 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 7] 1640/8 B 0 15.4 259
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 Intuned Boko Intuned Boko   [s 4] 2140/2 D 1 17.4 20
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 Pagano Pagano   [v 5] 2640/3 C 3 15.5 102
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Veiled Veiled   [s 5] 2140/3 A 0 g 21
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/8 B 0 19.1g 79
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2180/13 A 2 14.8 44
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 Veiled Veiled   [s 5] 2140/2 A str
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2140/3 D 3 16.8 56
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/4 B 0 20.4 97
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 9] 2180/14 B str
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-1 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/1 B 1 15.7 16
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-9 Vikens Energy Vikens Energy   [v 5] 2140/5 B 0 17.6 46
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Vai Piano Vai Piano   [v 6] 2140/8 D 0 g 51
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Talapoin Talapoin   [s 7] 2160/5 C 0 g 223
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 Pagano Pagano   [v 5] 2140/7 B 1 15.7 249
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 9] 2140/5 D 0 17.9 254
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Mellby Galanga Mellby Galanga   [v 5] 2160/13 A 3 33
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-1 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 2140/5 A str
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-3 Nypansvarten* Nypansvarten*   [v 10] 2140/3 D 6 33.3 843
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-8 Gaia Barsk Gaia Barsk   [s 4] 2140/4 B str
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-6 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2640/4 B 4 17.2 449
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-8 Mellby Galanga Mellby Galanga   [v 5] 2160/6 B 2 15.4 23
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-4 Hibokongen Hibokongen   [v 12] 2200/11 D 0 28.8 450
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-1 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 1640/5 B 5 15.0 208
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-6 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/2 D 0 15.1 896
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-5 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 2140/8 D 0 15.5 129
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Alviano Alviano   [v 9] 2140/4 C 3 17.1 285
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2640/9 C 5 16.9 51
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-7 Denali Denali   [s 5] 2140/6 B 6 14.6 86
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-3 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/12 C 2 16.5 68
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 6] 1680/12 B 6 16.7 93
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 9] 2140/1 D 0 29.2 73
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-6 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 5] 2140/6 C 4 15.5g 54
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/11 B 0 262
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-5 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/8 D 3 15.1 573
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-2 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 5] 1640/9 C 2 14.5 73
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/5 C 6 16.6 257
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 11] 2140/7 C 5 15.7 83
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-1 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 2140/6 D str
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1609/8 C 1 13.3 34
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-9 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 1640/1 D 4 14.7 296
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-4 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 4] 1640/3 D 6 15.5 251
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 2200/13 D 6 15.3 298
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Tadpole Tadpole   [v 8] 2140/10 C 0 g 177
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1609/2 B 2 12.3 27
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Amazing Riverside Amazing Riverside   [v 6] 2140/8 C 8 18.2 192
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-6 Morran Marke Morran Marke   [s 5] 2140/10 D 0 19.1 363
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-6 Tournado Dream Tournado Dream   [v 7] 1640/12 C 7 14.4 941
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2140/3 D 8 18.8 508
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Milos Ganador Milos Ganador   [v 4] 2140/2 B 1 14.1 239
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-3 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 4] 1640/1 C 5 14.7 377
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/9 D 5 16.4 358
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Rut K. Rut K.   [s 6] 2160/8 A 2 16.8 57
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-5 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2160/3 D 1 16.7 123
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Harry Kee Harry Kee   [v 8] 2140/11 C 0 17.7 293
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/3 B 5 16.4 944
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-4 Tournado Dream Tournado Dream   [v 7] 2140/7 D 0 15.0 771
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 1640/2 D 5 15.7 333
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-9 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 6] 2160/13 D str
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 2200/12 D 3 14.8 222
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Ussara Mail Ussara Mail   [s 7] 2140/3 D 6 16.4 840
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Tadpole Tadpole   [v 8] 2140/6 C 0 g 98
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-4 Zacapa Bi* Zacapa Bi*   [s 5] 2180/7 A 8 17.7g 163
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Veravia As Veravia As   [s 6] 2180/15 A 1 15.9 30
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-9 Ussara Mail Ussara Mail   [s 7] 2200/14 B 0 16.0 135
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Intuned Boko Intuned Boko   [s 5] 1640/11 D 0 15.9 311
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 6] 2140/1 B 5 18.5 498
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 8] 2640/2 B str
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Damien Hanover Damien Hanover   [v 5] 2140/12 C 0 15.0 59
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/11 C 0 17.9g 783
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Tadpole Tadpole   [v 8] 2160/8 B 2 15.5 66
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Veravia As Veravia As   [s 6] 2120/11 D 0 15.3 141
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-7 Grazia Greenwood Grazia Greenwood   [s 7] 1609/7 C 7 16.9 170
2020-06-11 2020-06-11 Åby-10 Harry Kee Harry Kee   [v 8] 2140/1 D 3 17.0 127
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/3 B 5 16.6 212
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-3 Turbolenna Turbolenna   [s 8] 2140/6 C 0 g 441
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-1 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 8] 2140/8 D 0 17.4 204
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Intuned Boko Intuned Boko   [s 5] 2160/4 D 5 16.6 58
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [v 7] 2140/2 C 5 17.0 176
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 7] 1620/1 C 8 16.4 62
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-8 Turbolenna Turbolenna   [s 8] 2140/4 D 2 17.9 370
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 2200/9 D 5 16.9 28
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 Damien Hanover Damien Hanover   [v 5] 2140/6 B 2 15.0 50
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-8 Tadpole Tadpole   [v 8] 2160/7 A 2 16.2 53
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Uconn Grif* Uconn Grif*   [v 7] 2140/4 B 0 g 137
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-3 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 1640/3 D 3 13.7 137
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Frascati Boko Frascati Boko   [v 8] 1640/11 D 4 15.3 435
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-7 Arja H.L. Arja H.L.   [s 7] 1640/8 D 0 g 942
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-4 Cyklist Cyklist   [v 6] 2140/5 C 5 19.4 186
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Intuned Boko Intuned Boko   [s 5] 2140/4 D 6 17.1 109
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/1 D 4 18.0g 23
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1609/12 A 1 13.8 106
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 8] 2640/4 B 3 17.5g 144
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Tadpole Tadpole   [v 8] 2140/8 B 2 15.6 60
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Älvan Älvan   [s 9] 1640/6 D 0 g 920
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/1 D 1 16.7 16
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 2140/1 A 6 17.3g 47
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-9 Turbolenna Turbolenna   [s 8] 2140/11 D 0 17.0 189
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-7 Cyklist Cyklist   [v 6] 2140/1 D 4 18.4 181
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Damien Hanover Damien Hanover   [v 5] 2140/11 A 6 14.7 26
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-7 Alibi Alibi   [s 5] 2140/10 D 6 16.8 71
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/2 D 0 g 27
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 Den of Warlock Den of Warlock   [v 7] 2140/4 C 0 17.0 371
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-5 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 2140/10 C 0 g 113
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Ultra Mark* Ultra Mark*   [v 7] 2180/9 B 3 17.7 63
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 7] 2160/3 B 0 19.6g 123
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Dhori Dhori   [s 6] 2140/3 D 7 18.4 334
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-3 Damien Hanover Damien Hanover   [v 5] 2140/2 A 1 15.0 45
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Justina Justina   [s 7] 2160/8 C 0 19.8 135
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Intuned Boko Intuned Boko   [s 5] 2140/1 D 0 17.3 54
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/8 D 2 18.0g 128
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 2160/11 A 8 18.1 84
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-4 Turbolenna Turbolenna   [s 8] 2140/10 D 6 16.5 945
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 9] 1640/1 D 0 14.5 279
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-7 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 2200/11 D 3 14.9 36
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 2160/9 A 4 16.6 31
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-12 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 1640/4 D 0 12.7 360
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Intuned Boko Intuned Boko   [s 5] 2140/1 D 0 17.2 47
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 2140/6 B 4 14.6 16
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-7 Milos Ganador Milos Ganador   [v 4] 2140/3 A 4 17.3g 43
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 Allocco Jet* Allocco Jet*   [h 4] 2140/7 A 7 17.9g 37
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Ussara Mail Ussara Mail   [s 7] 1640/1 B 0 g 97
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2180/14 A 6 16.7 129
2020-03-05 2020-03-05 Åby-10 Sharifah Sharifah   [s 7] 2160/13 D 5 18.0 515
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2140/1 D 5 17.9 128
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Major Tom Major Tom   [v 9] 1640/3 C 2 14.1 236
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Brasil Boko Brasil Boko   [h 12] 2160/6 D 5 17.8g 101
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-4 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 7] 1640/4 C 4 13.7 130
2020-02-06 2020-02-06 Åby-4 Uconn Grif* Uconn Grif*   [v 7] 2640/7 C 2 15.2 128
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Shiny Shiny   [s 7] 2140/3 D 0 17.1 1570
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2140/9 D 0 16.5 425
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2180/13 B 0 19.2g 78
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 Dhori Dhori   [s 6] 2140/8 D 7 18.2 422
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2140/1 D 0 17.9 376
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 1640/3 B 5 14.9 36
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Domingo Frei Domingo Frei   [v 6] 1640/2 D 5 15.1 414
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-1 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 2140/1 B 1 15.7 15
2021-11-14 2021-11-14 Åby-7 Mr Brilliant Mr Brilliant   [v 4] 1640/11 A 6 13.5 94
2021-10-09 2021-10-09 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/8 D 6 14.2 1044
2021-10-06 2021-10-06 Åby-4 Golden Evasion Golden Evasion   [s 5] 1640/8 C 4 14.6 83
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-4 Categorical Categorical   [v 7] 1640/4 C 1 13.2 128
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 7] 2160/9 B 4 15.3 111
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-3 Mr Premier Mr Premier   [v 6] 2140/2 D str
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-6 Yankee Boy Yankee Boy   [v 7] 1609/4 C 5 14.8 283
2021-08-14 2021-08-14 Åby-4 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 5] 1640/6 D 5 12.3 491
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-8 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 2160/12 C 5 18.6g 104
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-6 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 5] 2160/7 D 0 g 239
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-2 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 1640/4 D 3 15.4 231
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-6 Turbolenna Turbolenna   [s 9] 2140/8 D 0 17.3 1102
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-8 Mozartkugel Mozartkugel   [v 4] 2140/2 D str
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/2 D 5 15.0 42
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-1 Categorical Categorical   [v 7] 2140/7 C 8 19.1 505
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-4 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2200/11 B 2 14.3 366
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Categorical Categorical   [v 7] 1640/7 D 3 12.5 166
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-10 Turbolenna Turbolenna   [s 9] 1660/13 D 0 2454
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 5] 2140/8 D 3 15.7 182
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 1640/2 D 0 16.3 261
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-1 Smekeruds Bazinga Smekeruds Bazinga   [v 6] 2140/2 B 0 16.2 58
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/5 C 5 13.8 461
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-8 Denco's Benito Denco's Benito   [v 5] 2140/10 C 0 g 136
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-4 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 2140/8 D 6 17.9 479
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-2 Dalforno Dalforno   [v 8] 1640/8 C 0 15.3 603
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-3 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 2180/4 D 2 16.3 510
2021-05-27 2021-05-27 Åby-8 Silver Lore Silver Lore   [s 9] 1640/6 D 0 14.3 382
2021-05-13 2021-05-13 Åby-3 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 8] 2160/7 D str
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 1640/6 D 3 14.1 57
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-1 Denco's Benito Denco's Benito   [v 5] 2140/1 D 6 17.9 72
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-6 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 8] 1640/3 D str
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-1 Glide Marke Glide Marke   [v 7] 1609/8 D 0 16.2 1161
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-4 I'm Just a Jade I'm Just a Jade   [v 10] 1680/11 C 0 g 88
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-1 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 8] 1640/4 D 0 14.8 605
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-6 Hushabye Hushabye   [s 4] 2140/9 B 2 14.3 137
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-8 Denco's Benito Denco's Benito   [v 5] 2160/7 B 0 g 20
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/1 B 0 g 107
2021-04-07 2021-04-07 Åby-4 Categorical Categorical   [v 7] 2660/8 C 4 16.7 157
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2140/10 B 1 16.2 404
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-2 Denco's Benito Denco's Benito   [v 5] 2140/2 C 0 g 28
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-5 Categorical Categorical   [v 7] 2180/10 B 4 15.8 174
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-4 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 6] 2140/5 B 3 16.2 106
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-3 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 2160/8 B 6 17.6 580
2021-03-06 2021-03-06 Åby-1 Ferrari Kievitshof Ferrari Kievitshof   [v 9] 1640/2 C 5 21.8g 429
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-5 Bolt Challenger* Bolt Challenger*   [v 4] 1640/10 A 0 15.9 185
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-6 Enclave Enclave   [v 7] 2140/8 C str
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 9] 2160/8 B 5 17.5 135
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-6 Aldorassa Aldorassa   [v 9] 1640/2 B 4 16.7 361
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-4 Madonna Morique Madonna Morique   [s 5] 2140/1 C 0 18.3g 796
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-4 Madonna Morique Madonna Morique   [s 5] 2140/8 B 0 17.1 711
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-1 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/10 B 0 18.9g 142
2022-11-30 2022-11-30 Åby-5 Vincent As Vincent As   [v 8] 2140/5 C 3 14.3 354
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-5 Mayhem Mary Mayhem Mary   [v 4] 2140/6 B 0 g 72
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-3 Baaria Ama* Baaria Ama*   [s 5] 1640/4 A str
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-8 Vivacious Vivacious   [v 4] 2140/12 A 3 15.3 60
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-5 Botticelli Grif* Botticelli Grif*   [h 5] 2160/9 D 0 17.5g 203
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-8 Black in Black* Black in Black*   [s 5] 1640/12 A 4 14.0 148
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-7 Excellenzen Excellenzen   [v 4] 1660/11 A 0 g 115
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-3 Vivacious Vivacious   [v 4] 2160/2 B 3 15.7 253
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-5 Grand Duke Grand Duke   [v 5] 2140/3 A 4 17.1 54
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-1 Classic Joy Classic Joy   [s 10] 2140/9 D 4 16.2 432
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-3 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 1640/7 B 0 g 33
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-4 Mahak Mary Mahak Mary   [s 4] 2140/2 A 4 16.1 26
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-1 Black in Black* Black in Black*   [s 5] 1640/8 C 3 12.8 88
2022-06-30 2022-06-30 Åby-1 Black in Black* Black in Black*   [s 5] 1640/8 D 2 12.6 43
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-1 Black in Black* Black in Black*   [s 5] 1646/8 A 1 13.6 20
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-1 Atlas Kronos Atlas Kronos   [v 6] 1640/2 C 5 14.6 407
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-2 Beach Caviar A.F. Beach Caviar A.F.   [v 4] 2140/2 B 4 15.5 120
2022-05-04 2022-05-04 Solvalla-5 Jaques Noir Jaques Noir   [v 9] 2140/10 D 0 14.5 187
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-10 Worrywart Worrywart   [v 8] 2160/8 D 5 16.0 261
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-5 Gigino Gigino   [v 5] 1640/3 D 3 13.3 77
2022-04-24 2022-04-24 Solvalla-2 Worrywart Worrywart   [v 8] 1640/2 A 3 15.1 32
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-1 Spang Express* Spang Express*   [v 11] 2140/1 C 0 30.7 1214
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-1 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 6] 2140/8 B 0 g 364
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-3 U.S.Male U.S.Male   [v 7] 2140/2 D 0 g 135
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-14 Debonair Mary Debonair Mary   [v 5] 2140/3 C 6 14.8 107
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-9 Master Sea Master Sea   [v 8] 2168/10 D 0 17.6 323
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-4 Draghetto O.P.* Draghetto O.P.*   [h 4] 2148/4 A 0 g 32
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-2 Vivienne Tif Vivienne Tif   [s 3] 2148/1 B 1 14.7 69
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-2 Dats Trixi Dats Trixi   [s 5] 2140/6 C str
2023-09-21 2023-09-21 Åby-7 D.J.Spritz* D.J.Spritz*   [h 4] 2140/5 B 3 13.1 64
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-8 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 11] 2140/7 D 0 19.9 866
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-4 Apenac Hall Apenac Hall   [v 5] 1640/9 B 2 16.0 89
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-10 See You McAllan See You McAllan   [v 5] 1640/9 D 0 g 150
2023-09-15 2023-09-15 Romme-5 Debonair Mary Debonair Mary   [v 5] 1640/11 B 3 13.8 75
2023-09-12 2023-09-12 Halmstad-3 My Story is True My Story is True   [v 6] 2640/3 D 0 16.1g 735
2023-09-12 2023-09-12 Halmstad-1 Prince of Divine Prince of Divine   [v 5] 2140/9 D 3 14.7 768
2023-09-06 2023-09-06 Åby-5 Hilding Tif Hilding Tif   [v 5] 2140/6 C 4 14.7 31
2023-09-06 2023-09-06 Åby-3 Conway's Spirit Conway's Spirit   [s 4] 2640/3 A 0 g 71
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-9 Kandil Boko Kandil Boko   [v 6] 2140/1 C 2 16.4 26
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-7 Dorothy Bar* Dorothy Bar*   [s 4] 2140/10 D 0 16.1 82
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-3 My Story is True My Story is True   [v 6] 2140/11 A 2 15.7 63
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-2 See You McAllan See You McAllan   [v 5] 2140/8 D 1 16.6 213
2023-09-01 2023-09-01 Vaggeryd-4 Prince of Divine Prince of Divine   [v 5] 2148/8 D 3 15.3 322
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-6 Hilding Tif Hilding Tif   [v 5] 2640/4 D 1 15.5 200
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-2 J.Ann Bonanza* J.Ann Bonanza*   [s 5] 2140/3 D 2 15.6 253
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-5 Conway's Spirit