V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 See The Dust See The Dust   [v 6] 1640/7 4 14.6 588
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Rydens Delano Rydens Delano   [v 12] 2140/11 0 16.3g 814
2016-12-04 2016-12-04 Charlottenlund-1 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2000/5 D 0 406
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/10 D 4 14.2 763
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-10 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/7 D 0 18.3 386
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2140/5 D 0 20.0g 402
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/2 D 0 16.8 1059
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2640/2 B str
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 Small Talk Small Talk   [s 6] 2140/2 B 5 15.4 218
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-2 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2640/4 C 7 17.6 232
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-3 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2140/2 A 0 17.1 129
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Elit Brodde Elit Brodde   [v 7] 2140/2 D str
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Rajah Silvio Rajah Silvio   [h 4] 2140/10 B 0 g 122
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-5 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 3] 2140/3 B 3 15.4 155
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-10 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2140/4 C 4 14.9 120
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-10 Eksmadens Queen Eksmadens Queen   [s 8] 2140/5 D 4 16.3 576
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-5 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1640/2 C 0 15.1 168
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Elit Brodde Elit Brodde   [v 7] 2140/9 D 0 g 429
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Dark Surprise Dark Surprise   [v 6] 2140/4 D 0 g 507
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1640/1 C 6 13.2 181
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1640/1 C 2 14.5 148
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2140/3 B 0 89
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-6 Eksmadens Queen Eksmadens Queen   [s 8] 2140/7 D 5 16.4 241
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-10 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2160/13 A 3 16.0 138
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2140/1 B 3 16.5 180
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-7 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1600/9 C 0 160
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-3 See The Dust See The Dust   [v 8] 2000/2 D 0 509
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 4] 2160/8 D 0 17.2 503
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 1640/5 D str
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 6] 2140/1 C 0 15.3 679
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 5] 1640/3 B 2 14.8 44
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Cash for Money* Cash for Money*   [s 3] 1609/9 C 0 19.0g 34
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-1 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 5] 1609/7 C 0 17.7g 129
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Danedream Danedream   [s 4] 2140/8 D 0 14.4 701
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2640/2 A 1 18.5 35
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-8 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2140/6 C 0 16.8g 268
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 See The Dust See The Dust   [v 8] 1640/6 C 0 g 980
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Very Charming Very Charming   [v 4] 1640/9 D 0 22.2g 1080
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Jangus Jangus   [v 6] 2140/6 D 0 17.8 1133
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/12 D 6 18.2 190
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 9] 2140/11 B 4 14.8 25
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-3 Very Charming Very Charming   [v 4] 2140/5 C 6 15.8 399
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Yippee Yippee   [v 5] 2140/7 D str
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Very Charming Very Charming   [v 4] 2140/1 C 1 16.2 77
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/1 D 0 21.2g 171
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Autobahn Autobahn   [v 5] 2140/6 C 0 14.5 76
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 5] 2140/7 A 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/3 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2140/1 D 0 g 1026
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Island Life Island Life   [v 7] 2140/8 A 1 15.4 18
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-5 Latte Käll Latte Käll   [v 3] 2140/2 B 5 16.7 53
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-7 Very Charming Very Charming   [v 4] 2640/12 D 5 16.1 1810
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Kavata Käll Kavata Käll   [s 4] 2160/10 A str
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/8 D 5 18.6 69
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Jangus Jangus   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 347
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Castleman Castleman   [v 4] 2140/8 A 0 15.7 47
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/3 D 2 16.7 67
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Very Charming Very Charming   [v 4] 2140/4 C 8 16.4 83
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 All for One All for One   [v 4] 1640/2 A 3 14.1 45
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Jangus Jangus   [v 6] 2140/1 B 1 17.6 95
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Cassano Bob Cassano Bob   [v 7] 2140/10 C 0 g 329
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-9 Picasso Doc Picasso Doc   [v 7] 2140/8 D 4 19.3 76
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/7 D 0 17.6 295
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-1 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 4] 2140/5 B 0 20.6 181
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/8 C 2 15.4 708
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 9] 2140/10 D 4 13.1 459
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Thai Caitlin Thai Caitlin   [s 5] 2140/6 B 0 g 105
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Prytzygo Prytzygo   [v 6] 2140/2 D 8 17.1 616
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 4] 2140/11 B 1 17.4 26
2019-11-26 2019-11-26 Romme-3 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/2 C 0 15.8 76
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Pine Touch Pine Touch   [v 6] 2140/1 A 3 16.6 234
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/3 C 2 15.6 232
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-5 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 4] 2140/11 D 0 15.8 833
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/1 B 0 17.7g 62
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-5 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/9 C str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/11 D 8 17.5g 136
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-2 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2100/4 C 0 17.6 288
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 All for One All for One   [v 5] 1640/7 D 0 442
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 10] 2140/8 B 2 13.3 72
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/1 D 3 15.9 89
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 2140/8 C 5 15.3 331
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-7 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/7 D 6 17.8 63
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Indie Indie   [s 6] 2140/6 D 5 16.0 51
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 1640/6 B 2 13.4 93
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/12 A 5 17.8g 85
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/12 B 5 15.3 134
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-1 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2140/12 C 0 17.1 259
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-5 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/7 C 0 17.9 475
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 All for One All for One   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 212
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-10 Indie Indie   [s 6] 2140/12 C 0 17.9 172
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-3 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2100/5 C 0 g 109
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 2100/2 A 7 15.3 187
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-13 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/3 A 0 18.6g 99
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 10] 2160/9 A 6 15.3 26
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Freewayman Am Freewayman Am   [v 4] 2140/6 C 5 20.9g 58
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Pecorino Pecorino   [v 6] 2140/2 D 3 15.0 320
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 All for One All for One   [v 5] 2140/8 C 1 16.1 117
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-1 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2140/12 C 7 17.9 442
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 All for One All for One   [v 5] 1640/9 C 3 16.1 37
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/10 A 6 15.1 64
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 4] 2140/6 B 1 17.5 22
2019-06-10 2019-06-10 Romme-5 Latte Käll Latte Käll   [v 4] 2140/11 A 1 15.4 57
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-6 Jangus Jangus   [v 7] 2100/10 D 0 19.9 445
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 2180/14 A str
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2100/3 B 0 17.8g 297
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-3 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/11 B 2 15.8 24
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 10] 2140/12 C 3 13.1 1058
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Indie Indie   [s 6] 1640/6 D 1 16.2 78
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Autobahn Autobahn   [v 6] 2140/10 B 2 15.4 46
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 1640/3 C 4 14.2 47
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 2160/12 B 6 15.8 170
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-3 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/6 C 0 15.8 248
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Elias Avant Elias Avant   [v 7] 2140/11 C 0 g 55
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2640/3 D 0 17.6 452
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-5 Othellos Magi Othellos Magi   [v 5] 2140/8 B 0 g 115
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 6] 2140/7 B 0 g 11
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-4 All for One All for One   [v 5] 2140/6 B 0 16.8 94
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/8 C 2 18.1 336
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-5 All for One All for One   [v 5] 2140/9 B 2 16.4 88
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-7 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 6] 2140/11 C 1 14.0 51
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 2140/5 C str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Picasso Doc Picasso Doc   [v 8] 2140/8 B 0 21.4 227
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Impressive Zon Impressive Zon   [v 6] 2140/10 C 6 18.4 70
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 2140/5 A 1 16.2 22
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-2 Atletico Doc Atletico Doc   [v 4] 2140/9 D 5 17.5 966
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Sauron Pil Sauron Pil   [v 8] 2140/10 C 1 16.5 26
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 6] 2140/6 C 8 16.7 365
2020-10-16 2020-10-16 Romme-11 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 5] 2140/7 C str
2020-10-09 2020-10-09 Romme-7 Sauron Pil Sauron Pil   [v 8] 2140/7 B 0 15.4 72
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 Cut Him Some Slack Cut Him Some Slack   [v 10] 2140/9 D 4 14.9 198
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 5] 2140/8 B 2 15.9 108
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Cut Him Some Slack Cut Him Some Slack   [v 10] 2140/7 C 4 15.7 52
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-1 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/10 C 8 21.0g 222
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-5 Cut Him Some Slack Cut Him Some Slack   [v 10] 2140/8 C 2 14.6 47
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/1 D 0 20.0 229
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 5] 2140/9 B 5 16.0 158
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 6] 2140/10 C 7 16.1g 620
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-2 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 5] 2140/8 D 6 15.4 638
2020-08-05 2020-08-05 Romme-1 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/5 D 8 18.8g 125
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 6] 2140/11 B 7 17.9g 155
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/5 D 7 20.8g 215
2020-07-17 2020-07-17 Romme-6 Cut Him Some Slack Cut Him Some Slack   [v 10] 2140/8 D 3 14.2 127
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-10 Anna Montana Anna Montana   [s 4] 2640/1 D 4 16.9 108
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/11 D str
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Cut Him Some Slack Cut Him Some Slack   [v 10] 2140/6 D 7 14.0 546
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-5 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/3 D 5 19.3g 91
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/1 D 0 19.5g 165
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2140/2 D 5 15.3 1164
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Zeus Karsk Zeus Karsk   [v 8] 2140/11 B 1 13.4 564
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-6 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/10 D 0 g 499
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-5 Red Wings Red Wings   [v 5] 2140/1 D 0 21.1g 269
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2160/10 D 4 16.1 583
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 6] 2140/12 B 0 16.4 364
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-3 Zeus Karsk Zeus Karsk   [v 8] 2140/12 B 8 17.0 111
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-10 All for One All for One   [v 6] 2140/12 B 8 16.1 243
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Cut Him Some Slack Cut Him Some Slack   [v 10] 2140/12 B 0 16.0 81
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-12 Fanny Leader Fanny Leader   [s 5] 2140/2 D 0 21.3g 314
2020-02-08 2020-02-08 Romme-4 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 11] 2140/11 B 0 g 53
2020-02-08 2020-02-08 Romme-10 All for One All for One   [v 6] 2140/7 A 2 18.4 71
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Photo Photo   [v 9] 2160/8 C 8 19.3 46
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-8 Global Upset Global Upset   [v 6] 2140/1 C 4 16.4 351
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 6] 2140/3 C 0 17.1g 121
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Fanny Leader Fanny Leader   [s 5] 1640/2 B 2 15.1 206
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 10] 1640/9 D 0 13.9 1419
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-10 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 10] 2140/10 D 0 14.8 769
2021-09-17 2021-09-17 Romme-5 Brasco Brodde Brasco Brodde   [v 4] 2140/4 A 0 g 21
2021-09-17 2021-09-17 Romme-7 Greenhill's Rocco Greenhill's Rocco   [v 4] 2140/4 A 0 16.6 63
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-1 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 10] 2140/7 D 7 15.5 721
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Noble Brodde Noble Brodde   [v 5] 2140/6 B 1 15.4 47
2021-08-23 2021-08-23 Romme-1 Rally Helge Rally Helge   [v 5] 1640/4 B 0 g 47
2021-08-20 2021-08-20 Gävle-3 Airborn Magic Airborn Magic   [v 5] 2140/9 D 5 18.5 516
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-9 Aston Brodde Aston Brodde   [v 5] 2140/2 C 3 16.9 21
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-10 Greenhill's Rocco Greenhill's Rocco   [v 4] 2140/3 C str
2021-07-30 2021-07-30 Romme-8 Greenhill's Rocco Greenhill's Rocco   [v 4] 1640/10 C 2 13.4 83
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-7 Kahnawake Kahnawake   [s 7] 2140/2 C 6 15.5 526
2021-07-23 2021-07-23 Romme-10 Aston Brodde Aston Brodde   [v 5] 2140/11 A 2 16.6 73
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-2 Xanthis Gucci Xanthis Gucci   [v 3] 2100/2 D 0 17.8 124
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-1 Miss Sharon Miss Sharon   [s 5] 2140/12 B 0 23.6g 420
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-12 Aston Brodde Aston Brodde   [v 5] 2140/9 B 4 17.8 58
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-2 Sauron Pil Sauron Pil   [v 9] 1640/3 C 2 13.1 66
2021-06-19 2021-06-19 Romme-2 Xanthis Gucci Xanthis Gucci   [v 3] 2140/1 A 1 18.0 46
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Noble Brodde Noble Brodde   [v 5] 2140/1 C str
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-6 Brasco Brodde Brasco Brodde   [v 4] 1640/1 D 0 17.3 132
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-4 Xanthis Gucci Xanthis Gucci   [v 3] 2140/3 D 6 16.9 941
2021-05-06 2021-05-06 Romme-5 Atletico Doc Atletico Doc   [v 5] 2140/4 D 6 18.4 220
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-8 Sauron Pil Sauron Pil   [v 9] 2140/7 D 0 16.3 759
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-3 Aston Brodde Aston Brodde   [v 5] 2140/6 B 0 20.5 661
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-5 Global Thunder Global Thunder   [v 8] 2100/1 C 5 15.5 254
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-8 Sauron Pil Sauron Pil   [v 9] 2140/7 D 6 15.5g 262
2021-03-12 2021-03-12 Romme-5 Celtic Celtic   [v 9] 2140/2 D 5 15.9 496
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-8 Cash Cowboy Cash Cowboy   [v 5] 2140/7 A 1 15.8 90
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Upside Face Upside Face   [v 5] 2140/6 C 0 19.5g 154ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se