V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Pine Touch Pine Touch   [v 6] 2140/1 A

Nyheter för travkusk


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hä..


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hästar i träning. En av dem är den ytterst talangfulle treåringen Lemon Brodde som har visat att han är lite extra till häst. Hingsten efter Varenne har vunnit två lopp och tagit ett andrapris på sex starter. Senast var han totalt överlägsen från ledningen och övertygade stort.
– Lemon Brodde (V86-6) är en jättefin häst som är helt komplett. Han har bara en nackdel och det är att han är stänkrädd och har galopperat två gånger på skitig bana. Det bästa vore om han kom först och man vill inte komma i rygg på någon förrän efter första sväng, säger Erik Berglöf.
– Han har gått i ledningen två gånger och vunnit ohotad båda gångerna. Senast vann han på 1.15,0 i voltstart och var helt okörd i mål. Jag kände tidigt att det här är en riktigt bra häst och han hade kunnat starta tidigare men jag ville inte bränna honom utan har tagit det försiktigt. Det finns mycket utveckling kvar och det är en av stallets bästa hästar. Det är i alla fall min bästa treåring.
Kan det vara en ny Copiad på gång?
– Haha, nej du, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men skulle han bli hälften så bra får man vara mer än nöjd.

”Tror absolut att han kan vinna”
Trots den imponerande segern senast är Lemon Brodde helt bortglömd av V86-spelarna än så länge. Han startar från spår tre bakom bilen i den sjätte avdelningen och är endast streckad på blott tre procent i skrivande stund.
– Skulle jag spela så hade jag absolut haft med honom på kupongen. De har ju inte sett honom uppe i Stockholm men jag vet ju hur bra han är. Jag tror absolut att han kan vinna det här loppet, säger Berglöf.
– Han har bara startat bakom bilen en gång och det var när Michael Larsson körde honom. Då öppnade han inte speciellt fort men jag vet samtidigt inte om Michael körde för fullt den gången heller. Kommer han till ledningen blir han inte lätt att ta sig förbi.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har provat det hemma i träningen och det fungerade bra. Han reagerade positivt och tog tag i grejerna precis som man vill att de ska göra. Så vi får hoppas att det kan göra att det blir lite mer sprutt den sista biten.
– Senast gick han barfota bak men nu blir det skor runt om precis som i alla de andra starterna. Det är ändå stumma banor nu på hösten och vintern och inte den spänsten i banorna att barfota gör samma nytta. Så det blir lätta aluminiumskor bak precis som han har haft tidigare, säger Färjestadstränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.Efter att ha visat e..


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.
Efter att ha visat enorma fartresurser blandat med galopper fick hästen sitt genombrott då han dundrade hem ett treåringslopp på Solvalla på topptiden 1.12,2/2 140 meter autostart i karriärens fjärde start.
Han följde upp med att vinna sitt kriteriekval i stor stil, men fick nöja sig med andrapriset i finalen efter en tung resa.
Efter en vinterträning återkom hästen i bländande författning och sprang hem Kungapokalen på världstiden 1.10,6/2 140 meter autostart, svensk rekord för fyraåringar.
Efter en planerad träningsperiod under sommaren lekte han hem derbykvalet och spelades till storfavorit i finalen.
Då kom bakslaget.
Hästen stod inte alls att känna igen och var trött redan halvvarvet från mål, visserligen efter en tuff forcering efter galopp.
Revanschen skulle ske i Europaderbyt, men hästen ströks ur försöken en månad senare.
- Det var en ny förkylning, samma sak som satte ner honom i derbyt. Den gången var det maximal otur eftersom han måste ha fått viruset max två dagar innan loppet vilket gjorde att vi inte hann märka något. Däremot såg man det efter loppet då hästen hade högre puls än normalt, säger Conrad Lugauer och reder ut händelseförloppen kring infektionerna:
- Hästen får ett virus som sätter ner formen, sedan återhämtar han sig och då produceras slem i halsen som ska ut. Totalt tar det tio dagar från insjuknande till att man kan träna igen. Inför europaderbykvalen hann vi märka att hästen blivit förkyld så då var det bara stryka och att vänta ut det.

Inte lika vässad
På lördag vankas första starten på nästan tre månader i Johan Jacobssons Minne för tre- och fyraåringar, placerat som V75-1 denna jackpotomgång då en ensam vinnare med sju rätt spås bli 40 miljoner kronor rikare.
Hur har förberedelserna sett ut inför det här?
- Vi fick börja om i träningen, men sedan har det gått fint hela vägen. Han är i jättebra skick, däremot är han inte förberedd på samma sätt som inför årsdebuten eller derbykvalet. Då hade han gått provlopp på Jägersro eftersom jag ville ha honom toppförberedd. Nu har han bara körts i backen hemma på gården samt några intervalljobb. Han är i samma författning som han varit inför de här provloppen och då har han ju sprungit 1.12-tider full väg utan problem, visserligen med autostart.
Att Campo Bahia bara tävlat i voltstart en gång och då galopperade från start, i tävlingsdebuten, är inget som Lugauer vill blåsa upp som ett orosmoln inför lördagen.
- Det loppet var länge sedan och då hade hästen noll kronor och noll rutin. Nu är han en helt annan häst. Jag är jättetrygg med honom och spåret är bästa tänkbara, så nej, jag oroar mig inte för galopp.
Hur blir utrustningen den här gången?
- Det vanliga, aluminiumskor runt om och öppet huvudlag. Däremot kanske jag lämnar rycktussarna hemma. Jag har ändå bara ryckt dem två gånger, i Kungapokalen och derbyfinalen.
Hur viktigt är det att vinna på lördag?
- För hästens del har det här loppet nästan inget värde. Han är en grupp 1-häst, och vi siktar mot de största loppen. Men det skulle vara hur roligt som helst att vinna och jag är väldigt spänd på att se hur han presterar med tanke på framtiden.
Betyder det att du kommer att köra mer defensivt än vanligt?
- Nej, jag utgår från att hästen tävlar i maximal författning och kör efter hans villkor. Går det långsamt, vilket för Campo Bahia innebär 1.14-1.15-tempo, så får jag signaler från hästen att köra framåt. Skulle det gå jättefort där framme så kan vi sitta kvar och ta dem till slut istället. Han är bättre än de andra hästarna och då måste man köra efter det, fastslår Lugauer vars nästa mål är fyraåringsloppet Criterium Continental på Vincennes 22 december.

Vill starta i Prix d’Amerique
Där väntar med stor sannolikhet första mötet med franske kullettan och Prix d’Amerique-favoriten Face Time Bourbon.
- Om Campo Bahia gör mig nöjd på lördag och återhämtar sig väl efter loppet så blir det nästa start. Jag hade planer på en start däremellan, men tyvärr finns det inget passande lopp för honom.
Hur tror du att han kommer att trivas på Vincennes?
- Jag tror att den banan passar honom hur bra som helst. Om det är någon minisvaghet som den här hästen har så är det att han tycker att svängarna är lite för tighta på våra tusenmetersbanor. Det beror på att han har så stor och vägvinnande aktion. På Vincennes finns inte det problemet. Jag har vunnit några lopp där nere och vet vilken sorts häst som krävs på den banan och Campo Bahia är rätt typ. Han har ju allt. Förutom att han är fruktansvärt stark så är han oerhört snabb i benen också, han har en enormt hög maxfart. Det enda som oroar mig är det franska voltsystemet, inte för att jag tror att han ska galoppera, utan för att jag inte vet hur kvick han är i själva startmomentet.
Vinnaren av Criterium Continental får en direktplats till Prix d’Amerique och Lugauer hymlar inte med att det är målet för vintern.
- Om allt går enligt planerna och hästen kvalar in så kommer vi att starta i Prix d’Amerique. Då kommer jag dessutom att rycka skorna på honom för första gången. Det här är en häst som ska tävla mot eliten. Skulle hästen uppträda som jag önskar, men inte vinna Continetal så gör vi någon eller några starter till där nere. Det finns till exempel ett femåringslopp i januari, det är visserligen bara grupp 2, men med fina prispengar. Skulle han vara sämre än väntat i Continental så får han vila. Oavsett upplägg så kommer han få börja verka lite i aveln till våren.
Innebär det att du inte är intresserad av Elitloppet 2020?
- Nej, det ingår inte i planerna. Det får bli ett senare år i så fall.


Det här berättar Conrad Lugauer om 8 Calvin Borel i V75-6.
- Han slog ihop bakom bilen i Danmark senast och kommer att gå med en annan typ av sko nu, med öppen tå, för att det inte ska hända igen. Han har alltid haft problem med travet och är aldrig att lita på, men tränar riktigt bra för dagen och kommer med toppform. När han vann på Enghien i somras fick han löpa på i ledningen och det är en klar fördel. Hästen är inte sämre nu och från spets skulle han säkert kunna springa 1.11-tid på lördag, men det finns ingen chans att nå dit från det här läget. Förutsättningarna gör att jag måste ligga lågt, går han felfritt och grejar en bra slant är jag nöjd.

Robin Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp ef..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp efter en kortare frånvaro. On Track Piraten är tillbaka på banan efter en sämre insats och när vi nu närmar oss vintern med stormsteg så är det också hans årstid. Han har de senaste åren radat upp V75-segrar under den kalla tiden på året varje säsong. On Track Piraten har rekordet med 32 V75-segrar och ännu verkar det finnas kapitel kvar att skriva om den elvaårige valackens fantastiska karriär. Totalt har stjärnhästen vunnit 46 lopp och sprungit in 18 miljoner kronor för sin tränare Hans R Strömberg i Rättvik.
– Det är ingen större skillnad på hästen gentemot tidigare. Han är pigg och glad och tycker fortfarande om att träna. Trots att han är elva år och har gjort så många tuffa lopp i hård konkurrens är han fräsch och fin. Det är en fantastisk häst på det viset, säger Hans R Strömberg.
– Han gillar vintern och att springa med skor och broddar. På så sätt har han lite fördel gentemot sina konkurrenter som är missgynnade när de inte kan tävla utan skor.

”Sjuk senast – halsinfektion”
Efter seger i ett billigt lunchlopp på Hagmyren näst senast var On Track Piraten senast ute i ett stayerlopp över tre varv i V75 i Skellefteå. Men den gången stod inte hästen att känna igen och gjorde en av få sämre prestationer i karriären.
– Han var sjuk senast och hade en halsinfektion. Han fick ta igen sig lite och sedan har vi tränat på och allt verkar bra. Hästen har fått mycket rakbanejobb och jag har även kört 1.18 i 1600 meter med honom på en lite tung bana. Så han är bra förberedd, menar Strömberg.

”Känns bättre nu än i höstas – bra chans”
On Track Piraten startar som en av favoriterna i V86-2. Han körs av Torbjörn Jansson som har suttit upp bakom topphästen två gånger, och båda starterna är från 2015, alltså fyra år sedan.
– Torbjörn var först femma med honom i ett långlopp och sedan tvåa i Sundsvall Open Trot efter Delicious U.S. Men det var ju som sagt länge sedan nu, säger Hans R Strömberg.
Vad kommer du att säga till kusken inför loppet på onsdag?
– Inte så mycket. Det är bara att gasa.
Hur ser du på uppgiften och vad är feelingen att hästen tar seger nummer 47 i karriären?
– Jag hade hoppats på lite vintriga förhållanden när vi kör med skor runt om. Men jag tycker ändå att han möter hästar som han ska kunna rå på om han har normal form. Han känns i alla fall bättre nu än han gjorde i höstas.
– Läget är bra och han kan öppna, även om det var länge sedan nu eftersom han mest har varit ute i längre lopp på slutet. Då har det inte varit aktuellt att ladda från start. Jag tror att han har bra chans. Vi kör troligtvis med öppet huvudlag då jag inte tycker det är någon större skillnad med norskt huvudlag. Jänkarvagn som vanligt, säger Hans R Strömberg.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-1802. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-1233. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-1534. &O..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-180
2. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-123
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-153
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 193-147-118
5. Björn Goop, Färjestad, 175-120-94
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 147-104-114
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 134-176-150
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 128-97-71
9. Erik Adielsson, Solvalla, 120-92-47
10. Magnus A Djuse, Östersund, 118-102-68
11. Robert Bergh, Åby, 99-72-47
12. Kim Eriksson, Mantorp, 96-78-79
13. Christoffer Eriksson, Jägersro, 93-92-74
14. Oskar J Andersson, Romme, 87-79-62
15. Magnus Jakobsson, Färjestad 86-58-50
Siffror till och med 17 november

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-4 See The Dust See The Dust   [v 6] 1640/7 4 14.6 588
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Rydens Delano Rydens Delano   [v 12] 2140/11 0 16.3g 814
2016-12-04 2016-12-04 Charlottenlund-1 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2000/5 D 0 406
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/10 D 4 14.2 763
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-10 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/7 D 0 18.3 386
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2140/5 D 0 20.0g 402
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/2 D 0 16.8 1059
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2640/2 B str
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 Small Talk Small Talk   [s 6] 2140/2 B 5 15.4 218
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-2 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2640/4 C 7 17.6 232
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-3 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2140/2 A 0 17.1 129
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Elit Brodde Elit Brodde   [v 7] 2140/2 D str
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Rajah Silvio Rajah Silvio   [h 4] 2140/10 B 0 g 122
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-5 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 3] 2140/3 B 3 15.4 155
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-10 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2140/4 C 4 14.9 120
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Elit Brodde Elit Brodde   [v 7] 2140/9 D 0 g 429
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-10 Eksmadens Queen Eksmadens Queen   [s 8] 2140/5 D 4 16.3 576
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-5 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1640/2 C 0 15.1 168
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Dark Surprise Dark Surprise   [v 6] 2140/4 D 0 g 507
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1640/1 C 6 13.2 181
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1640/1 C 2 14.5 148
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2140/3 B 0 89
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-6 Eksmadens Queen Eksmadens Queen   [s 8] 2140/7 D 5 16.4 241
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-10 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2160/13 A 3 16.0 138
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2140/1 B 3 16.5 180
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-7 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 1600/9 C 0 160
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-3 See The Dust See The Dust   [v 8] 2000/2 D 0 509
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 4] 2160/8 D 0 17.2 503
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 1640/5 D str
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 6] 2140/1 C 0 15.3 679
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 5] 1640/3 B 2 14.8 44
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Cash for Money* Cash for Money*   [s 3] 1609/9 C 0 19.0g 34
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-1 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 5] 1609/7 C 0 17.7g 129
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Danedream Danedream   [s 4] 2140/8 D 0 14.4 701
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2640/2 A 1 18.5 35
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-8 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2140/6 C 0 16.8g 268
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 See The Dust See The Dust   [v 8] 1640/6 C 0 g 980
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Very Charming Very Charming   [v 4] 1640/9 D 0 22.2g 1080
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Jangus Jangus   [v 6] 2140/6 D 0 17.8 1133
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/12 D 6 18.2 190
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 9] 2140/11 B 4 14.8 25
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-3 Very Charming Very Charming   [v 4] 2140/5 C 6 15.8 399
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Yippee Yippee   [v 5] 2140/7 D str
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Very Charming Very Charming   [v 4] 2140/1 C 1 16.2 77
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/1 D 0 21.2g 171
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Autobahn Autobahn   [v 5] 2140/6 C 0 14.5 76
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 5] 2140/7 A 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/3 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2140/1 D 0 g 1026
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Island Life Island Life   [v 7] 2140/8 A 1 15.4 18
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-5 Latte Käll Latte Käll   [v 3] 2140/2 B 5 16.7 53
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-7 Very Charming Very Charming   [v 4] 2640/12 D 5 16.1 1810
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Kavata Käll Kavata Käll   [s 4] 2160/10 A str
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/8 D 5 18.6 69
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Jangus Jangus   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 347
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Castleman Castleman   [v 4] 2140/8 A 0 15.7 47
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Bear Lassie Bear Lassie   [s 4] 2140/3 D 2 16.7 67
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Very Charming Very Charming   [v 4] 2140/4 C 8 16.4 83
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 All for One All for One   [v 4] 1640/2 A 3 14.1 45
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Jangus Jangus   [v 6] 2140/1 B 1 17.6 95
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Cassano Bob Cassano Bob   [v 7] 2140/10 C 0 g 329
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-9 Picasso Doc Picasso Doc   [v 7] 2140/8 D 4 19.3 76
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/7 D 0 17.6 295
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-1 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 4] 2140/5 B 0 20.6 181
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/8 C 2 15.4 708
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 9] 2140/10 D 4 13.1 459
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Thai Caitlin Thai Caitlin   [s 5] 2140/6 B 0 g 105
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Prytzygo Prytzygo   [v 6] 2140/2 D 8 17.1 616
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/3 C 2 15.6 232
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-5 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 4] 2140/11 D 0 15.8 833
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/1 B 0 17.7g 62
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-5 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/9 C str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/11 D 8 17.5g 136
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-2 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2100/4 C 0 17.6 288
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 All for One All for One   [v 5] 1640/7 D 0 442
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 10] 2140/8 B 2 13.3 72
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/1 D 3 15.9 89
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 2140/8 C 5 15.3 331
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-7 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/7 D 6 17.8 63
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Indie Indie   [s 6] 2140/6 D 5 16.0 51
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 1640/6 B 2 13.4 93
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/12 A 5 17.8g 85
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/12 B 5 15.3 134
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-1 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2140/12 C 0 17.1 259
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-5 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/7 C 0 17.9 475
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 All for One All for One   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 212
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-10 Indie Indie   [s 6] 2140/12 C 0 17.9 172
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-3 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2100/5 C 0 g 109
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 2100/2 A 7 15.3 187
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-13 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/3 A 0 18.6g 99
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 10] 2160/9 A 6 15.3 26
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Freewayman Am Freewayman Am   [v 4] 2140/6 C 5 20.9g 58
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Pecorino Pecorino   [v 6] 2140/2 D 3 15.0 320
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 All for One All for One   [v 5] 2140/8 C 1 16.1 117
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-1 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2140/12 C 7 17.9 442
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 All for One All for One   [v 5] 1640/9 C 3 16.1 37
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/10 A 6 15.1 64
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 4] 2140/6 B 1 17.5 22
2019-06-10 2019-06-10 Romme-5 Latte Käll Latte Käll   [v 4] 2140/11 A 1 15.4 57
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-6 Jangus Jangus   [v 7] 2100/10 D 0 19.9 445
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 2180/14 A str
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2100/3 B 0 17.8g 297
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-3 Hercules T. Hercules T.   [h 5] 2140/11 B 2 15.8 24
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 10] 2140/12 C 3 13.1 1058
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Indie Indie   [s 6] 1640/6 D 1 16.2 78
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Autobahn Autobahn   [v 6] 2140/10 B 2 15.4 46
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 1640/3 C 4 14.2 47
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Pastell Tilly Pastell Tilly   [s 7] 2160/12 B 6 15.8 170
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-3 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 5] 2140/6 C 0 15.8 248
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Elias Avant Elias Avant   [v 7] 2140/11 C 0 g 55
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2640/3 D 0 17.6 452
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-5 Othellos Magi Othellos Magi   [v 5] 2140/8 B 0 g 115
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 6] 2140/7 B 0 g 11
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-4 All for One All for One   [v 5] 2140/6 B 0 16.8 94
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/8 C 2 18.1 336
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-5 All for One All for One   [v 5] 2140/9 B 2 16.4 88
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-7 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 6] 2140/11 C 1 14.0 51
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 2140/5 C str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Picasso Doc Picasso Doc   [v 8] 2140/8 B 0 21.4 227
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Impressive Zon Impressive Zon   [v 6] 2140/10 C 6 18.4 70
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Kavata Käll Kavata Käll   [s 5] 2140/5 A 1 16.2 22ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se